7 най-добри теми за шопиране на 2020 г. (колекция, избрана ръчно)

7 най-добри теми за шопиране на 2020 г. (колекция, избрана ръчно)

7 най-добри теми за шопиране на 2020 г. (колекция, избрана ръчно)

Започването на поемане на онлайн бизнес винаги е с много хаос. И ако това е уебсайт за електронна търговия, дизайнът на него играе жизненоважна роля или при продажбата, издигаща се до върха на планината, или падаща като скок на земята.


Тъй като току-що дойдохте с нова идея и всички се вълнувате да отидете с потока и да го реализирате, първо е необходимо да бъдете достатъчно точни при избора на вашата платформа за електронна търговия и подходящата тема, за да работите с нея.

Идеята за това, което решите, е какво трябва да изобразявате на света и с това става изключително важно да изберете правилната тема в правилната посока на това, за което се отнася вашият уебсайт..

Освен това, когато сте по-свежи, трябва да управлявате магазина си, да го поддържате и да сте сигурни, че имате функционален статус. Всичко това става отвратително, ако работите като индивид.

По този начин Shopify се превръща в платформа, която ви предоставя голямо разнообразие от теми, които също имат специфични.

Въпреки че Shopify не идва с определени неща, които трябва да направите сами, като създаване на описанията си за продуктите или управление и работа с външния вид на страниците и т.н.; тя все още е страхотна платформа за работа.

Въпреки че има много минимални теми, достъпни безплатно в Shopify в сравнение с WordPress или ghost, ето някои от такива отброявания за безплатни онлайн теми в Shopify.

1. Геко

гущер

Това е видна тема Shopify, която е чудесна за изпращане на всичките ви продукти онлайн. Ако искате да започнете веднага, това е най-добрият инструмент, който трябва да изберете. В това ще намерите куп различни опции, които покриват почти всички видове индустрии.

Въпреки че вече има на разположение около двадесет теми, можете също да изчакате много повече от гекона. Той ви предоставя много функции като опцията за плъзгане и пускане, мега менюто, висококачествено търсене на продукти, които са много бързи и се зареждат.

Вижте демонстрация

2. Уоки

Wokiee

Ако търсите всеобхватна тема, трябва да преминете към тази. Състои се от 16 скина и е нова актуализирана тема.

Най-добрата част от тази тема са различните видове повърхности, подходящи за различни теми за нечий уебсайт. Можете да отидете за този, ако искате универсален и тема, с която да си играете.

Вижте демонстрация

3. Лезада

Lezada

Lezada е една многоцелева тема, която е много лесна за използване и е лесна за използване. Тази тема се предлага с масивна опция за 210+ демонстрации за вашата начална страница, с което е много работа.

Независимо дали търсите алтернативи като мода, кафе, часовници, дрехи, деца, растения и др. Lezada разполага с всичко, което е настроено за вас. Трябва да сте достатъчно избирателни за началната страница на вашия продукт.

Има много функции като плъзгача, лента за известия, опция Instagram или бърз преглед. Каквото и да търсите, Lezada го предоставя за крак за нула време и следва всеки възможен начин, за да накара продукта да сияе.

Вижте демонстрация

4. Безграничен

Задръжте курсора за визуализация

безграничен

Ако се насочвате към моден продукт, това е, за което трябва да се стремите. Безгранично се фокусира върху елементи, свързани с модата, където се набляга на всеки детайл на продукта.

Функциите, макар и да са минимални, тази тема осигурява балансиран изглед на мобилния телефон и десктопа. Най-красивото на този уебсайт е слайдшоуто на g = началната страница, което помага на потребителите да бъдат привлечени да търсят продукта повече.

Също така колекцията за снимки също е нещо, което да търсите. За да получите вид, подобен на този на демонстрацията, е необходимо да имате еднократно количество съдържание или продуктите ви трябва да бъдат в голямо количество.

Вижте демонстрация

5. Звезда

Задръжте курсора за визуализация

Тема на звездите

Ако търсите тема, която е безплатна и достъпна в Shopify, това е, което имате. Въпреки че е възможно безплатно, той все още има някои страхотни функции като тази на някои премиум теми.

Ако обичате да имате фантазиран и уникален външен вид и извън кутията, тази тема ви осигурява точния външен вид. Характеристиките на тази тема включват google карти, мобилен изглед, образи, прегледи на продукти и т.н..

Star също така предлага всички връзки в социалните медии и високото търсене, ако искате да имате многостранна тема, която е без разходи, това е най-доброто, за което трябва.

6. Красота

Задръжте курсора за визуализация

simpletheme

Друга безплатна тема, достъпна в реда, е красотата. Много проста, но ефективна тема, красотата измисля тема за продажба на продукти, които са свързани с красотата. Така че, ако сте до някакъв продукт, свързан с грим или красота, тази тема трябва да завладее.

Подходящ за мобилни устройства външен вид дава правилния начин за популяризиране на вашия продукт. Тъй като това е привлекателна характеристика на темата, тъй като ви дава огромно количество подробен оглед.

Има много джунджурии като фантазионната кутия, които могат да се използват, ако желаете да имате повече фантазии. Опцията за изтегляне за социални медии е ясна функция за темата.

7. Шела

Задръжте курсора за визуализация

shella-демо

Ако планирате да работите върху тема, базирана на представянето, тогава Shella е направена за вас. Той счита, че името му е една от най-добрите теми за Shopify, съдържащи няколко забележителни функции, като например създаване на банери, разширени филтри и създател на MegaMenu.

Shella е тема, при която потребителите могат да променят онлайн магазина според нуждите си и несъмнено е отлична тема за бързо стартиране на онлайн платформата за електронна търговия.

Вижте демонстрация

заключение

Тъй като вече е очевидно, че тези зашеметяващи теми ще обхванат магазина ви и ще ви помогнат да получите качеството на вашия продукт, излизащ през уебсайта ви.

Има много такива теми, които можете да видите от Shopify и можете да получите пакет от опции, които могат да обогатят изгледа на вашия продукт.

Освен това, с нетърпение очакваме още няколко нови теми, които Shopify биха измислили в близко време, това несъмнено е страхотна платформа за електронна търговия и препоръчана такава, която да избере.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector