8 най-добри хостинг доставчици на Magento (Номер # 1 е просто отличен)

За тези от вас, които не сте чували за Magento, това е платформа за електронна търговия с отворен код.


През годините това е обособено като платформа Magento Opensource или Community Edition и Magento commerce, която е платформа за издание на Enterprise.

Знаете ли, че Magento може да се използва алтернативно вместо WordPress за създаване на онлайн магазин.

В повечето случаи WordPress заедно с WooCommerce се използват за създаване на онлайн магазин. Това може просто да се направи с Magento хостинг.

И двете са еднакво мощни платформи, нека ви преведа през действителните разлики между тях.

Contents

Magento v / s WordPress

Изборът между Magento и WordPress със сигурност е трудна задача. И двете са платформи с отворен код и са добри по свой начин.

Тук ще подчертая разликите между двете платформи на няколко конкретни параметъра.

 • Развитие на електронната търговия: Magento е предимно платформа за електронна търговия. Както Magento, така и WordPress поддържат повечето основни и предварителни функции за електронна търговия. С WordPress обаче ще ви е необходим допълнителен плъгин за развитие на електронната търговия. И обратно, с Magento ще ви е необходим плъгин за поддръжка на блога.
 • Поддръжка за развитие: Потребителите на WordPress напълно биха се съгласили с мен, че WordPress е лесен за използване. От друга страна, Magento е за по-напреднали потребители и изисква техническа експертиза. Това обслужва сградата за електронна търговия на ниво предприятие.
 • Разширяемост: Наред с основната поддръжка, както WordPress, така и Magento имат добра поддръжка на плъгини на трети страни. И двете ви дават необходимата гъвкавост на платформата.
 • Сигурност: Както WordPress, така и Magento има добри функции за сигурност, заедно с плъгини. WordPress с повече плъгини е по-податлив на уязвимости в сигурността в сравнение с Magento.
 • SEO поддръжка: С няколко приставки Magento, както и WordPress, осигуряват отлична поддръжка за SEO. WordPress е изграден със съдържание предвид и следователно SEO е по-интуитивен тук в сравнение с Magento. С Magento ще трябва да направите своя бит, за да оптимизирате.
 • Поддръжка: WordPress идва с добра поддръжка на общността. Magento има основна поддръжка, но това е по-малко в сравнение с WordPress. Благодарение на разширените възможности, налични в Magento, поддръжката изисква повече технически ориентирани потребители.

За да опростя по-нататък, бих казал, ако основният ви фокус е увеличаването на вашия бизнес и онлайн продажбите, тогава Magento е добър избор. Ако обаче основната ви цел е към дигитално публикуване и маркетинг на съдържание, тогава WordPress е добър вариант.

Но изчакайте това не е всичко. Ако искате най-доброто от двата света, можете също да използвате комбинация от Magento и WordPress.

Е, всичко казано, Magento със сигурност е мощна платформа и какво може да бъде по-добре от познаването на най-добрите опции за хостинг на Magento, налични на пазара.

hostingpill8 най-добри доставчици на хостинг услуги Magento

 1. Nexcess.net (Любимият ми)
 2. A2 хостинг
 3. Cloudways
 4. MilesWeb
 5. GreenGeeks
 6. FastComet
 7. GoDaddy
 8. SiteGround

Без допълнително обожание, нека се потопим в подробен преглед на всеки хостинг на Magento.

1. Nexcess.net

Nexcess
Nexcess, добре известен със своя управляван облачен хостинг, е платформа, която е на пазара повече от 18 години. Той има централата си в Мичиган и хоства над 45K уебсайтове.

Uptime:

Ако спомена, че Nexcess има добър ъптайм, това би било подценяване. Nexcess поддържа огромни 99,99% продължителност.

Със своята облачна инфраструктура Nexcess осигурява Magento 2 оптимизиран с PHP, Apache оптимизация. Автоматичното мащабиране на ресурсите гарантира, че уебсайтът Ви остава незасегнат с увеличаване на трафика.

Услугата използва Nexcess Cloud Accelerator, който се използва за подобряване на времето за зареждане и се захранва от NGINX, за да подобри скоростта на зареждане за статично съдържание.

nexcess

Надеждност и сигурност:

Когато говоря за надеждност, Nexcess гарантира, че предоставя надеждни услуги.

Заедно с облачния ускорител, Nexcess има MicroCache, който поддържа съдържание като изображения, JavaScript и т.н. Това гарантира, че зареждането е по-бързо.

SSD заедно с Nginx дава на Nexcess хостинг добра скорост, производителност и надеждно обслужване. Услугите се наблюдават постоянно.

Nexcess включва SSL сертификат заедно с OpenVPN, който по желание може да бъде включен.

Резервни услуги:

С толкова много функции, които са лесно достъпни, Nexcess предоставя собствени резервни услуги. Той съдържа ежедневно архивиране, което се архивира за 30 дни.

Тук можете да създадете сайтове за разработка с почистване на база данни, които гарантират добро ниво на сигурност.

планове:

Всички планове включват безплатна миграция. Открих, че Nexcess дава много възможности на потребителите си по отношение на ценообразуването.

Тук има общо 5 плана с различни конфигурации и се погрижат за различен трафик на уебсайтове. Така че, ако знаете изискването на уебсайта си, тогава можете да изберете най-подходящия план.

Най-основният план поддържа до 100 ежедневни посетители и струва $ 19,95 / месец за годишен план.

Nexcess плановеПоддръжка на клиенти:

Поддръжката на клиентите на Nexcess може да се достигне по телефона и това несъмнено е най-лесният начин да се достигне до тях.

Отделно от това, Nexcess има специална помощна секция, която съдържа огромна библиотека от знания, блогове и

ЧЗВ. Можете също така да вдигнете билети или да получите имейл поддръжка на клиенти.

Nexcess осигурява 24/7/365 специализирана поддръжка на клиенти.

Посетете Nexcess

2. Хостинг на A2

A2 банерA2 хостинг е име, което трябва да сте чували често. Знаете ли обаче, че A2 също поддържа Magento хостинг? От 2008 г. A2 е домакин на Magento. С доста добра скорост това отново не е за пропускане на Magento хостинг опция.

Uptime:

A2 хостингът предоставя Turbo сървъри, които дават почти 20 пъти по-висока скорост. Услугите са придружени с 99,9% продължаване.

На следващо място, позволете ми да дам повече подробности относно техния срок на работа.

a2 хостинг ъптайм

Ние наблюдаваме ефективността на A2 хостинг сървъра през годините, че историята можете да видите тук.

A2 хостингът е дал почти постоянна продължителност, въпреки че много рядко е 100% продължаване. Декември се наблюдава лошо време.

Надеждност и сигурност:

С A2 хостинг, Magento е предварително инсталиран и добре оптимизиран. Автоматичните настройки гарантират, че дават най-добра производителност, заедно с най-високата сигурност.

Това е нещо, за което не е нужно да се притеснявате по време на основната настройка.

Турбо сървърите с удобни за разработчиците функции, SSD, RAID-10 съхранение дават добра скорост с надеждни услуги. Оптимизираният ускорител на сайта, поддържан от Turbo Cache, APC / OPcache и Memcached, осигурява по-бързо време за зареждане.

Можете да избирате между техните множество центрове за данни. Услугите се поддържат от CloudFlare, оптимизатора на Railgun и излишната мрежа.

С всеки план получавате безплатен SSL, постоянна сигурност, която съдържа – DDoS защита, сканиране на вируси, закаляване на сървъра, груба сила защита, непрекъснат мониторинг на сървъра, двойна уеб хостинг защитна стена и грижа за ядрото.

Включено е и безплатно сканиране на хак, заедно с инструмент за подобрена защита на patchman.

A2 Magento хостингът предоставя множество функции за сигурност, които правят услугите му по-надеждни.

Резервни услуги:

A2 хостингът прави безплатна миграция на вашия уебсайт. Всички планове включват резервно копие на Drop My Site (Извън). Това съхранява архивирането на отделно място и може да бъде направено от cPanel.

Можете също така да се възползвате от техните сървъри за обратно навиване, което ви предпазва от случайно изтриване или повреда на данни. Това отново може да стане чрез cPanel.

планове:

A2 хостингът предлага споделен хостинг и VPS хостинг за Magento. Всеки от тези планове е добре изграден и предоставя няколко вградени функции.

Споделеният план – Turbo струва $ 9,31 / месец и поддържа неограничени уеб сайтове. Управляваните VPS планове струват $ 32,99 на месец.

A2 хостинг плановеПоддръжка на клиенти:

За да достигнете до тяхната поддръжка на клиенти, можете да използвате чат, телефон или чрез подаване на билети.

A2 хостингът предоставя огромно ръководство за ресурсите и има добра колекция от често задавани въпроси.

За да проуча това допълнително, опитах техния чат на живо. Е, това със сигурност имаше дълга опашка. Въпреки че беше споменато, аз също мога да пусна съобщение до тяхната подкрепа.

A2 хостинг поддръжкаТе имат добра и многостранна поддръжка, която е полезна.

Посетете A2 хостинг

3. Облачни пътища

Облачно знамеCloudways управляваното облачно решение осигурява хостинг на Magento. Най-добрата част за Cloudways е, че можете напълно да зависите от тяхната подкрепа за технически сложности.

Uptime:

Със своите 62 центъра за данни, хостингът на Cloudways Magento поддържа добър ъптайм. Бих признал, че в повечето случаи това е 100% продължаване.

Magento хостингът е бърз тук и има причина, поради която е бърз.

Cloudways използва вградена формула за стек Thunder, която използва модерни кеширащи технологии като

Memcached, Varnish, плъгин за кеш на пълни страници в собствения CloudN CDN, за да се повиши производителността на уебсайта.

функции magento за облаци

Усъвършенстваните технологии гарантират, че сървърите са винаги работещи и осигуряват почти перфектно време за работа.

Надеждност и сигурност:

Както споменах по-рано, множеството центрове за данни с усъвършенствани технологии за кеширане гарантират, че Cloudways могат да предоставят надеждни услуги по всяко време.

Независимо дали става въпрос за мащаб на сървъра или скорост или изпълнение или време за зареждане, всичко това е отлично с Cloudways. Cloudways предоставя предимствата на инфраструктурата над облака.

Това има денонощен мониторинг на сървъра, актуализация на пластир за сигурност с добавен слой защитна стена. Други функции за защита включват специализирани защитни стени, SSL, сървъри за автоматично заздравяване, IP бели списъци, двуфакторна автентификация.

Сигурността се управлява автоматично от инженери на Cloudways и не е нужно да се притеснявате наистина.

Резервни услуги:

Като интуитивна платформа за хостинг, Cloudways предоставя услуги за архивиране и възстановяване, включени като част от плана.

Това може да стане от таблото с едно щракване. Освен архивиране и възстановяване, Cloudways също така поддържа мащабиране и клониране.

Cloudways също така осигурява планирано автоматично архивиране с конфигурируема честота по ваш избор. Това може да варира между час и седмично в зависимост от вашето резервно изискване.

Cloudways предоставя отделна среда за поставяне, за да гарантира, че производственият ви код остава сигурен и с най-малък риск по всяко време.

планове:

Cloudways осигурява заплащане, докато отидете, модел. Това означава, че плащате само за ресурсите, които сте консумирали. Той има поддръжка за различни доставчици на облачни услуги.

CloudWays плановеМожете да опитате плановете с 3-дневна безплатна пробна версия.

Поддръжка на клиенти:

Cloudways предоставя постоянна поддръжка с чат, форма за запитване или по телефона. Той има база знания, която обхваща няколко теми.

Можете да стигнете до тях и по имейл. Преди да започнете да разговаряте, ще ви се покаже поредица от референтни връзки, които ще ви помогнат по различни теми.

CloudWays ChatУебсайтът също е покрит с множество често задавани въпроси, които са също толкова полезни.

Посетете Cloudways

4. MilesWeb

milweb magento хостинг

MilesWeb предлага Magento хостинг с LiteSpeed ​​Web Server за справяне с нередовен трафик. LiteMage запушва клъстери от кеш паметта, за да направи вашия онлайн магазин безпроблемен & бърз.

Въз основа на 500 потребители, MilesWeb е натрупал данни, потвърждаващи своите ефективни сървъри.

характеристики на милвеб магент

Функциите на Magento включват:

 • Redis backkend & кеш на сесията
 • Оптимизиран сървър
 • Cloudflare CDN & Railgun
 • Безплатна инсталация
 • Поддръжка на клиенти

Що се отнася до ценообразуването, MilesWeb е малко скъп тук, но не до степен на недостъпност поради функциите & Ползи.

Uptime

MilesWeb предлага същите резултати за актуализация, както всички останали планове в каталога му. MilesWeb обещава 99.95% продължаване и на своите Magento хостинг планове.

мил. Web Magento

Те имат глобален ниво 3 & 4 центъра за обработка на данни, за да улесните възможно най-ниския престой с надеждни връзки, за да сте сигурни, че сайтът ви за електронна търговия никога няма да падне.

Сигурност

LiteSpeed ​​предлага собствена вградена функция за защита от DDoS. Той ви предпазва от най-често срещаните до тежки HTTP атаки, които могат да повредят или затворят вашия уебсайт.

Много компании остават под постоянни заплахи от DDoS атаки, които биха могли да повлияят на бизнеса им и да понесат невъзстановими загуби.

милиумб сигурност на магент

Magento 1 и Magento 2 са много чести примери за категория, която обикновено е жертва на DDoS атака.

DDoS защитата на MilesWeb идентифицира общи модели във вашия трафик. Той ви предупреждава за всяка злонамерена дейност в трафика ви от достигане до вашия сайт.

Поддръжка на клиенти

MilesWeb предлага пълна консултантска поддръжка за хостинг услугата им Magento. Те предоставят помощ за всичко по отношение на надстройки, предложения относно различни проблеми и дори поддръжка за заявки, свързани с база данни.

поддръжка на клиенти от milweb

MilesWeb твърди, че предлага професионална поддръжка чрез своя квалифициран експертен екип. Това прави услугата още по-надеждна за разглеждане. Трудно е обикновено да намерите това количество поддръжка с други услуги.

Ценообразуване & Характеристика

Ценообразуване с милионна магенто

MilesWeb предоставя ежедневно архивиране, LiteMage, Redis Backend, Cloudflare CDN, SSL сертификат & Специализиран IP по подразбиране във всички планове. Освен това е възможно и персонализиране с бели етикети, за да се показва логото на вашата марка и името на домейна.

При 1 960 / месец можете да започнете веднага с плана на M1 ниво. Тя включва 1 сайт, 250 посетители, 30GB съхранение, 200GB честотна лента, двуядрен процесор и 4 GB RAM. Предвид тези характеристики не са много високотехнологични, но достатъчно добри за начинаещи.

М2, М3 & Плановете за M4 са много идентични с M1, като единствената разлика е удвоеното количество хоствани сайтове, съхранение, честотна лента, посетители, процесор и оперативна памет. Така че по принцип, докато увеличавате мащаба, плащате за това, което ви трябва.

Професионалисти

 • LiteSpeed & LiteMage за бързо изпълнение & намаляване на кеша
 • Безплатна инсталация на Magento
 • Характеристики от висок клас
 • Magento Консултации за надстройки & предложения

Против

 • Скъп за някой на бюджет
 • Подновяването е с висока цена

Посетете MilesWeb

5. GreenGeeks

GreenGeeks банерGreenGeeks цялостно екологично хостинг решение поддържа хостинг на Magento. Това идва с персонализирана Magento инсталация и е оптимизирана за Magento.

Uptime:

Услугите идват с 30-дневна гаранция за връщане на парите. GreenGeeks предоставя 99,9% гаранция за продължаване.

Наблюдавах продължителността на GreenGeeks и ето какво открих:

GreenGeeks Uptime

Можете да видите последните Uptime тук.

Продължителността на работа не може да бъде по-добра от тази, посочена по-горе. Това е отлично време за поддържане.

Надеждност и сигурност:

На основно ниво GreenGeeks използва SSD, за да даде добра скорост. Уебсайтовете се захранват от CloudFlare CDN заедно с технологията PowerCacher.

Това гарантира да даде добри времена за натоварване. GreenGeeks обединява няколко технологии, за да даде добри резултати.

Това включва излишък на хардуер и мощност, заедно с базираната на контейнери технология, изолиране на акаунт за хостинг, постоянен мониторинг на сървъра, сканиране в сигурността в реално време, подобрена защита от СПАМ и автоматични актуализации.

Като цяло, бих казал, че GreenGeeks осигурява добри функции за сигурност.

Резервни услуги:

По подразбиране GreenGeeks осигурява нощно архивиране, за да гарантира, че вашите данни остават защитени по всяко време.

Плановете включват и безплатна миграция на уебсайтове. Данните могат да бъдат възстановени от cPanel. Резервните копия се поддържат 24 часа и са предназначени за възстановяване при бедствия.

планове:

GreenGeeks осигурява хостинг на Magento със своя споделен хостинг план. Това има единен план, който се поддържа.

Плановете започват от $ 2,95 / месец и се подновяват от $ 9,95 / месец.

GreenGeeks плановеПоддръжка на клиенти:

GreenGeeks осигурява добра база от знания, обхващаща повечето теми. Това също съдържа уроци за уебсайтове.

Уебсайтът съдържа и няколко видео уроци. Можете да достигнете до тяхната поддръжка на клиенти чрез имейл, телефон или чат на живо.

Докато телефонът е достъпен през определено работно време, чатът на живо е достъпен 24/7. По същия начин, имейл има време за изчакване от около 20 минути.

Чатът на живо започва веднага.

GreenGeeks Chat

Посетете GreenGeeks

6. FastComet

Fastcomet Magento банер
FastComet поддържа Magento хостинг със своите споделени хостинг планове. Това дава 45-дневна гаранция за връщане на парите. Инсталирането на Magento, прехвърлянето на уебсайтове, прехвърлянето на домейни и инсталирането на разширения е включено във всеки план.

Uptime:

Опитът ми с FastComet разкрива, че той страда най-малко в престой. FastComet осигурява SSD съхранение с безплатен CloudFlare CDN. Това е облачен Магнето хостинг.

Забелязах, че времето на FastComet е продължително и ето го.

бърз ъптайм от Pingdom

Можете да видите най-новото Uptime тук.

FastComet има добър ъптайм, с изключение на декември, където падна малко драстично.

Надеждност и сигурност:

Облачната базирана инфраструктура с вградени кешинг техники предоставя надеждни услуги.

Постоянният мониторинг осигурява работещи и работещи услуги. FastComet има множество сървърни места, които дават надеждни услуги с добра производителност.

Инфраструктурата съдържа защитна стена за уеб приложение, Да шифроваме SSL, SpamExperts, сканиране на вируси, премахване на зловреден софтуер, спам Apache Assassin, мрежова защитна стена, безплатни надстройки.

Всички тези функции гарантират най-високо ниво на сигурност по всяко време.

Резервни услуги:

FastComet предоставя повечето функции като част от плановете. Предимството е, че получавате удобен за бюджета план. Резервното копиране и възстановяването също са част от плана.

Ще имате пълен и неограничен достъп до архивите си. Това може да бъде ежедневно, както и седмично архивиране.

С помощта на мениджъра за възстановяване с едно щракване можете да възстановите архивирането.

Безплатните трансфери на домейни се извършват от FastComet.

планове:

От всичко, което говорих досега, FastComet има най-достъпните цени. Нищо, което може да победи този план и цени.

Получавате 3 плана за хостинг на Magento. Основният план започва от $ 2,95 / месец.

Плановете съдържат множество функции, което го прави още по-бюджетен.
план за бързи компютри магенто

Поддръжка на клиенти:

FastComet има многостранни услуги за поддръжка на клиенти. Можете да се свържете с техния екип за поддръжка чрез имейл, телефон или чат на живо. Всяко от тях е равно на лесното им достигане.

Ръководството и включените ръководства са изчерпателни и обхващат огромна поредица от теми. Говорейки само за

Magento хостинг, ще намерите достатъчно уроци. Това обхваща основни, както и разширени теми.

И така, опитвах се да се свържа с поддръжката на FastComet чрез чат на живо няколко пъти. И за да бъда честен, това просто се подобрява всеки път. Представителите на поддръжката бързо ви дават информация за различни хостинг планове.

бърз чат magento чат

В момента, в който разглеждате уебсайта им, ще видите изскачащ прозорец на техния чат на живо, който без съмнение е денонощна поддръжка.

Посетете FastComet

7. GoDaddy

Godaddy BannerGoDaddy с разнообразните си услуги не изостава, когато Magento хостинг. GoDaddy е една от популярните хостинг платформи и обслужва огромен брой домейни. Перфектна причина, поради която това е добавено в списъка на най-добрите хостинг на Magento.

Uptime:

GoDaddy за своя Magento споделен хостинг гарантира 99,9% ъптайм. Инфраструктурата е изградена с постоянен мониторинг, SSD съхранение и CDN, което осигурява постоянна скорост и последователно време на работа.

Magento хостинг е достъпен чрез споделения хостинг, бизнес хостинг и виртуален частен сървър на GoDaddy.
godaddy UptimeВ действителност обаче GoDaddy предоставя много по-добър ъптайм от това, което гарантира. Това е видно от историята на времето, в което съм записал, което може да се види тук.
godaddy ъптайм

Надеждност и сигурност:

За хостинг на Magento, в случай че се придържате към споделения хостинг на GoDaddy, тогава по-модерните планове включват SSL и премиум DNS. Това включва 24/7 DDoS защита.

Малко други включени функции за защита са – CageFS, архивиране на база данни и възстановяване, защитени с парола директории, защита от вируси / спам, поверителност на имейлите с 256-битово криптиране.

С VPS получавате постоянно наблюдение на ъптайм, автоматични софтуерни корекции и актуализации, седмични архиви, както и резервно копие OnDemand.

Като цяло, който и тип хостинг да изберете, GoDaddy предоставя добри функции за сигурност и добавя, за да предостави надеждни услуги.

Резервни услуги:

Споделеният хостинг поддържа архивиране при отделно ценообразуване. Управлението и възстановяването при бедствия може да се възползва от $ 2,99 / месец.
Резервно копие на GoDaddyПлановете за управлявани VPS включват архивиране и възстановяване. В плана е включено автоматично архивиране. Отделно от това са налични и резервни копия OnDemand.

планове:

Тъй като Magento хостинг в GoDaddy се предлага в множество хостинг, те имат малко по-различни цени, както и функции.

Споделеният хостинг започва от $ 5,99 / месец и има 4 различни плана. Подновяванията тук са с малко високи цени в сравнение с цените за първи път.
godaddy споделени плановеБизнес хостингът предлага Magento хостинг на разположение и планира да започне от $ 19.99 / месец. По-подходящият хостинг на Magento Business е на цена от $ 44.99 / месец.
GoDaddy Business плановеАко обмисляте VPS, тогава това може да бъде самостоятелно управляван или управляван хостинг. Докато самоуправляваният хостинг започва от $ 9,99 / месец, управлявания хостинг поддържа 4 плана и започва от $ 24,99 на месец

Тук подновяванията имат същата цена като ценообразуването за първи път.
godaddy VPS планове

Поддръжка на клиенти:

GoDaddy за хостинга си Magento осигурява 24/7 поддръжка. Можете да достигнете до тяхната поддръжка на клиенти по телефона, имейл и чат на живо.
godaddy поддръжка на клиентиОфициалният им уебсайт съдържа блогове, често задавани въпроси и раздел за помощ. Помощният раздел обхваща повечето теми и е предназначен да задоволи нивото на начинаещите, както и напредналите теми.

За да добавите, GoDaddy също има поддръжка на общността.

Посетете GoDaddy

8. Площадка на сайта

SiteGround БанерSiteGround, известен с популярност за други хостинг услуги, не остава по-назад, когато става въпрос за хостинг на Magento. С еднакво привлекателна поддръжка можете да се възползвате от Magento 2 в SiteGround.

Uptime:

SiteGround предоставя инфраструктура, която може да поддържа максимално време за работа. Той има сървъри, разпространени на множество места.

SSD съхранението осигурява постоянно време за зареждане. Сървърите са изградени с CentOS заедно с Apache и Nginx, които могат да осигурят добра скорост.

Ето продължителността, която записах досега за SiteGround.

ъптайм на площадката

SiteGround даде доста добри показатели за актуализация.

Надеждност и сигурност:

SiteGround предоставя безплатен CDN с всеки акаунт. Персонализираната му настройка на сървъра с нисък разумен супер кешер дава постоянна скорост.

Мощността, както и хардуерът, е излишна, за да гарантира стабилно и надеждно хостинг изживяване. Това е включено в контейнери за стабилност на Linux, които могат да гарантират лесна мащабируемост.

Когато става въпрос за сигурност, бих казал, че SiteGround предоставя множество функции около това. Разполага с изолиране на акаунт, Най-бърз мониторинг на сървъра, за да се гарантира максимално време, анти-хак система, автоматични актуализации и корекции, СПАМ Специалисти Предотвратяване на спам.

Всички тези функции със сигурност правят SiteGround сигурен.

Резервни услуги:

Плановете включват автоматично ежедневно архивиране. Съхранява се за 30 дни. Във всеки момент можете да използвате мениджъра за възстановяване и възстановяване на файлове.

Услугата за реставрация е безплатна. Някои от плановете подкрепят предварителното архивиране при поискване. Можете да направите до 5 резервни копия при поискване наведнъж. Това гарантира незабавно архивиране и запазва вашите данни.

планове:

SiteGround предоставя 3 плана за хостинг на Magento. Основният план започва от $ 3,95 / месец.

SiteGround плановеОсновният план поддържа 10000 посещения на сайт на месец, като един уебсайт се хоства.

Тези планове включват безплатна инсталация на Magento, предварителна сигурност на Magento, поддръжка, свързана с Magento. Плановете се подновяват с по-високи цени в сравнение с първоначалните цени.

Поддръжка на клиенти:

С SiteGround можете да имате чат за продажби. Ако сте съществуващ член на SiteGround, тогава можете да се радвате на тяхната приоритетна поддръжка.

Що се отнася до ресурсите, SiteGround има добра комбинация от уроци. Можете да се свържете с техния екип за поддръжка чрез имейл, чат на живо или билети.

Екипът за поддръжка помага при инсталирането на Magento, безплатната миграция и няколко други проблеми, свързани с Magento. Поддържат се и специфични за Magento модули и плъгини.

Посетете SiteGround

заключение

Всички по-горе опции са еднакви добри в случай, че искате да разгледате хостинг на Magento.

Всяка от тези опции не служи на целта.

Те имат добра подкрепа, която е един от ключовите аспекти за хостинг на Magento, като се има предвид факта, че Magento е по-сложен.

В заключителна бележка обаче бих кимнал да изпробвам GreenGeeks или Nexcess. Изравняващи се на конкурентни избори, това са сигурни опции за хостинг на Magento.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map