8 невероятни доставчици на хостинг на PHP (№1 е любимото ми)

Без никакви втори мисли, вие бихте се съгласили PHP е мощен скриптов език, който може да се използва за проектиране на някои от най-привлекателните уебсайтове.


Популярни уебсайтове като Facebook, Yahoo, Wikipedia и някои други използват PHP. Това е една от причините PHP хостингът да придоби огромна популярност през последните няколко години.

Изборът на подходящ доставчик на хостинг на PHP е също толкова важен, за да може уебсайтът ви, базиран на PHP, да работи безпроблемно, без хълцане.

Техническите възможности, производителността, поддръжката на скриптове, лекотата на използване и със сигурност ценообразуването на хостинг плана играе ключова роля при вземането на решение дали хостинг платформата PHP е подходяща за вашето изискване.

Тук ще ви дам подробен преглед на няколко от най-добрите PHP хостинг платформи. Но преди това да ви обясня защо точно имате нужда от PHP хостинг.

Ако бързате, можете да видите списъка на най-добрите PHP хостинг доставчици през 2020 г. на пръв поглед:

PHP хостинг
съхранение
Uptime
Цена
оценка
BlueHost50GB99,98%$ 2.95 / месец.★★★★★
GreenGeeksнеограничен100%$ 3.95 / месец.★★★★
FastComet15GB100%$ 2.95 / месец.★★★★
Amezmo2GBБезплатно★★★★
SiteGround10GB99,99%$ 3.99 / месец.★★★★
Mochahostнеограничен$ 1.95 / месец.★★★
В движениенеограничен99,97%$ 3.99 / месец.★★★
Hostpapa100GB99,97%$ 3.95 / месец.★★★

Защо трябва да използвате PHP хостинг?

PHP е подходящ език за създаване на уебсайтове и блогове. Докато PHP е гъвкав, все пак ще ви е необходима PHP хостинг платформа, която може безпроблемно да изгради вашия уеб сайт. Някои от причините, поради които трябва да използвате PHP хостинг, са посочени по-долу:

 • Мащабируемост: PHP хостинг платформите предоставят множество планове, включително няколко облачни хостинга, които могат бързо да ви позволят да увеличавате ресурси. Така че, докато трафика на уебсайта Ви се увеличава, не е необходимо да се притеснявате за ефективността на уебсайта.
 • Управление: Хостингът на PHP ви позволява лесно да управлявате всичките си изисквания за PHP с помощта на едно табло или конзола. По принцип те са предназначени да улеснят PHP управлението за уебсайтове
 • Гъвкавост: PHP изисква допълнителни ресурси, които могат да бъдат компонент от различни хибридни технологии като LAMP. С помощта на PHP хостинг план можете да инсталирате тези зависимости с по-малко технически проблеми.
 • Ефективна цена: Въпреки че PHP и зависимите технологии са най-вече с отворен код, все пак може да ви е необходим уеб разработчик, който да интегрира тези компоненти. PHP хостинг платформите, от друга страна, предоставят „Направи си сам“ подход, който е съобразен с бюджета.
 • Оптимизация: Когато изберете PHP хостинг платформа, няма нужда да се притеснявате за бързината, производителността, надеждността и най-важното оптимизация на уебсайтове. Доставчиците на хостинг на PHP имат вградените функции.

Със сигурност има много ползи от използването на PHP хостинг, в който можете бързо да създавате и стартирате визуално привлекателни уебсайтове.

Преминавайки нататък, нека да вляза в подробности кои са най-добрите PHP хостинг платформи.

1. BlueHost

Bluehost банер

Bluehost не е ново име, когато говорим за хостинг платформи. Това е толкова популярно и осигурява PHP хостинг и е хостинг платформа, която не можете да пропуснете от този списък.

Bluehost е известен с многостранните си услуги. Плановете идват с 30-дневна безплатна пробна версия и включват безплатно име на домейн за 1 година.

Bluehost PHP хостинг има 4 плана.

Цени на Bluehost

Характеристики на PHP Bluehost:

 1. Производителност и скорост: Bluehost поддържа PHP хостинг в своя споделен план. Плановете осигуряват неограничена честотна лента.Bluehost осигурява SSD базирана памет, за да се гарантира висока скорост. Плановете осигуряват стандартно изпълнение. CloudFlare CDN гарантира оптимизирана производителност на сайта. Про планът поддържа висока производителност и осигурява по-добро управление на ресурсите за споделения план.
 1. Сигурност и надеждност: Bluehost е еднакво добър, когато става въпрос за сигурността на уебсайта. Налична е изолация на акаунти и защита на паролата за cPanel.Bluehost осигурява пълна поверителност на домейна, за да гарантира нулева кражба на идентичност, спам и фишинг. Освен това има на разположение SiteLock.Сигурност на BluehostCodeGuard се използва за редовно архивиране на уебсайтове. За да добавите, Bluehost включва и безплатен SSL сертификат.
 1. Поддръжка на клиенти: Bluehost е едно от най-популярните хостинг решения и има добра поддръжка на клиенти. Можете да достигнете до тях чрез повикване, имейл билети или чат на живо. Има достатъчно ресурси, които са лесно достъпни онлайн, както и през официалния им уебсайт. Можете също така да получите допълнителна помощ от техните често задавани въпроси и блогове.
 1. PHP поддръжка: Bluehost идва с добра вградена поддръжка за PHP хостинг. Той поддържа всички основни версии на PHP. Получавате техническа помощ за конфигурации, базирани на PHP, както и за надстройка на PHP. Можете също така да намерите съответните ръководства за поддръжка на PHP в тяхната база знания.
 1. Добавки: Bluehost в плановете си от по-висок клас поддържа неограничено съхранение. Това е комбинирано с непроменена честотна лента. Освен основния план, Bluehost предоставя експерти за спам, CodeGuard Basic, поверителност на домейна във всички останали планове.Bluehost добавки

Вземете BlueHost PHP хостинг

2. GreenGeeks

Greengeeks Banner

GreenGeeks със своя екологичен хостинг предоставя добри възможности за използване, когато става въпрос за PHP хостинг.

Въпреки че е бърз, той също е сигурен и гарантира лесно управление на PHP. С денонощен мониторинг на сървъра GreenGeeks гарантира добро време.

GreenGeeks PHP хостингът предоставя 3 различни хостинг плана.

GreenGeeks планове

GreenGeeks PHP Характеристики:

 1. Скорост и бързина: GreenGeeks осигурява базиран на SSD RAID-10 хранилище за всички свои планове, за да гарантира добра скорост. С увеличаването на вашето изискване можете да увеличавате ресурсите. Всички планове включват безплатна интеграция на CDN. Сървърите са оптимизирани за осигуряване на висока производителност и поддържане на постоянен ъптайм. GreenGeeks гарантира поддържане на 99,9% ъптайм. (Вижте записаните Uptime на GreenGeeks)Изпълнение на Greengeeks
 1. Сигурност и надеждност: GreenGeeks разполага с излишни ресурси. С голям брой центрове за данни, GreenGeeks гарантира най-добрите функции за защита. GreenGeeks използва технология, базирана на контейнери, изолиране на акаунти за хостинг, денонощно наблюдение на сървъра, сканиране на сигурността в реално време, автоматични актуализации, за да осигури най-високите стандартни функции за сигурност. Въпреки че има излишни ресурси, всеки план включва и нощно архивиране. Неговата технология за кешер на мощност осигурява по-бързо зареждане на страниците.

Greengeeks сигурност

 1. Добавки: Когато изберете PHP хостинг в GreenGeeks, той не е ограничен само до предоставянето на основни функции. Получавате и някои добавки. Плановете на GreenGeeks имат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Един безплатен домейн е включен в плана. Освен това вие получавате безплатен конструктор на уебсайтове и безплатен уебсайт transfer.cPanel и инсталаторът Softaculous позволяват инсталиране на различни добавки. Това отново е включено в плана. Хостингът по имейл също е включен в плана.
 1. PHP поддръжка: С над 35K клиенти, GreenGeeks осигурява значителна PHP хостинг поддръжка. Това поддържа по-стари, както и най-новите версии на PHP.GreenGeeks позволява инсталиране на PHP 7.1, 7.0 и 5.5. PHP е активиран по подразбиране, така че не е нужно да го инсталирате отделно. С различна поддръжка на версията GreenGeeks осигурява предварително оптимизиране на PHP, сигурно кодиране на PHP и по-бързо изпълнение на PHP.
 1. Поддръжка на клиенти: Друга функция, която не се пропуска, е поддръжката на GreenGeeks за клиенти. Можете да намерите тяхната поддръжка чрез чат на живо, телефон, билети или имейли.GreenGeeks осигурява 24/7 поддръжка. Освен това, GreenGeeks разполага със специализирана база от ресурси и знания, която съдържа основни и усъвършенствани теми. Докато има денонощна поддръжка, има и техническа помощ, която може да ръководи миграцията на уебсайтове..

Ексклузивно за читателите на HostingPill

GreenGeeks сега предлага БЕЗПЛАТНА миграция на сайтове за всички преминаващи към Greengeeks от всяка хостинг компания.

За повече подробности натиснете тук

Вземете GreenGeeks PHP хостинг

3. FastComet

Fastcomet банер

FastComet е име, което резонира добре при хостинг на PHP.

Има множество интуитивни функции, които правят FastComet подходящ избор за PHP хостинг. Без добавени разходи PHP може да бъде инсталиран и надстроен.

На разположение са 3 PHC планове FastComet:

Функции за хостинг на PHP Fastcomet PHP

По-предварителните планове съдържат 5-слойно кеширане и оптимизация. Това включва няколко компресии за потребителски интерфейс, оптимизация на браузъра, автоматично намаляване и подобни функции.

Характеристики на PHP FastComet:

 1. Сигурност и надеждност: FastComet осигурява добра комбинация от функции за сигурност, всички включени в плана. Това съдържа основни функции за защита, вградени с няколко усъвършенствани функции за защита. FastComet осигурява пълна изолация на акаунта, защита от BruteForce, SSL, включени в плана, откриване и премахване на злонамерен софтуер, защита на DDoS.Сигурност на FastcometFastComet осигурява постоянен мониторинг на сървъра, двуфакторна автентификация, защитна стена на уеб приложения, сигурност на сървъра на BitNinja и няколко други разширени функции. Плановете включват ежедневни резервни копия, които се запазват до 30 дни.
 1. PHP поддръжка: FastComet идва с предварително инсталиран PHP, който може да бъде надстроен по всяко време. Допълнителните функции на PHP също са предварително инсталирани и конфигурирани.FastComet включва и безплатна инсталация на шаблон на PHP. Поддържат се множество версии на PHP, като 7.3, 7.2, 7.1, 7.0, 5.6. Освен това включва поддръжка на PHP.ini на клиента и има phpMyAdmin, който се предоставя за лесно управление на бази данни.
 1. Допълнителни функции: FastComet PHP включва серия добавки. Всички функции са включени в плана. Вие бихте се съгласили, че плановете са достъпни. Някои от допълнителните функции са – хакерско възстановяване на уебсайт, последен cPanel, инсталатор на Softaculous, мениджър за възстановяване с едно щракване, хостинг на електронна поща, защитени с парола директории. Общо, FastComet има няколко интуитивни функции, много добре включени в плановете. Това също работи като перфектно решение за развитие на електронната търговия.
 1. Поддръжка на клиенти: С FastComet никога няма да ви липсва помощ. Поддръжката на клиентите е лесно достъпна 24 / 7.Можете да достигнете до тяхната поддръжка по имейл, телефон, чат на живо и билети. Докато разглеждате уебсайта им, вие ще намерите поддръжка за чат на живо. Освен това FastComet има страхотен урок и база знания. Покривайки множество теми, FastComet предоставя и значителна техническа помощ за PHP хостинг.

Вземете FastComet PHP хостинг

4. Амезмо

amezmo
Amezmo прави PHP хостинга достъпен за всички. Спестява ви време, като опростява процеса на настройка на сървърите. Страхотното е, че не е споделен хостинг, така че получавате напълно изолиран съд със специална памет, процесор и съхранение.

С Amezmo можете да стартирате всяка версия на PHP по ваше предпочитание от 5.6 до 7.4 с включени разширения, които да ви спестят неприятностите да ги конфигурирате сами.

Налични са 3 Amezmo PHP планове:
ценообразуване с амезмо
Както можете да видите, концептуалният план предлага частен домейн, внедряване с нулев престой с Git, интелигентен мениджър на пакети, известия за разгръщане и др. Докато стандартните и разширени планове се удвояват с функции още повече с неограничено съхранение, 2xCPU, връщане на връщане, SSH достъп и т.н..

Характеристики на PHP Amezmo:

 1. Сигурност: Amezmo предоставя най-новите актуализации за сигурност, като е в крак с най-новите версии на PHP. Amezmo следи за най-новите PHP цикли на освобождаване и ви актуализира за всички нови или предстоящи версии. Можете да избирате между автоматично или ръчно актуализиране.
  Има и автоматично подновяване на SSL сертификати, за които Amezmo се грижи безплатно и като допълнение, той поддържа и wildcard домейни.
 2. Производителност: Amezmo не е споделен хостинг и работи върху напълно изолирани и специализирани ресурси, за да осигури най-доброто изживяване за цената. Получавате напълно чисто пространство с вашия избор на PHP версия и достатъчно памет, процесор и съхранение.
  Страхотното нещо за специализираните сървъри е, че вашите сървъри не се споделят с други сайтове. Това означава, че представянето ви не е компрометирано и следователно изцяло посветено на вас.
 3. Други характеристики: Amezmo има доста голям брой функции във всеки план. С функции като неограничени опашки, частни мрежи, еднодневно задържане на резервно копие, разширени показатели на сървъра, автоматични актуализации на защитата, автоматична защитна стена и т.н., знаете, че ще получите своите пари на стойност.
  Разширените планове за подреждане включват функциите на основния план, както и допълнителни функции като отдалечени MySQL показатели, куки за внедряване, 6 персонализирани домена с автоматичен SSL, споделяне на инстанции, Wildcard SSL сертификати и много други.
 4. Поддръжка на клиенти: Amezmo предлага поддръжка на клиенти под формата на приоритетни имейл и чат опции за отстраняване на неотложни проблеми. Поддръжката по имейл може да се използва за съобщаване на грешки по време на изпълнение или грешки в кода за получаване на техническа помощ.
  Нещо повече, планът „Разширени“ има 15-минутно време за отговор на поддръжката, за да ви помогне при каприз или моменти, когато имате повече задачи под ръка.

Вземете Amezmo PHP хостинг

5. SiteGround

SiteGround Банер

SiteGround хоства над 2 000 000 домена. Въпреки че SiteGround е популярен, той също има също толкова добра PHP хостинг поддръжка.

С отлична производителност, SiteGround има какво да предложи в своя списък с функции. Той предлага определена PHP специфична функционалност, която ви позволява да създавате по-добри уебсайтове.

SiteGround има 3 различни PHP хостинг планове.

SiteGround планове

Характеристики на PHP на SiteGround:

 1. Производителност и бързина: SiteGround осигурява инфраструктурата, която позволява бързо и лесно зареждане на уебсайтове. С добро разпространение на сървърните местоположения, SiteGround осигурява значителна производителност. SSD съхранението с адаптивни настройки на ресурсите позволява оптимизиране на скоростта на уебсайта. Това заедно с CDN повишава общата скорост. SiteGround също осигурява SuperCacher за различни планове. Това допълнително повишава производителността на уебсайта. Правилната комбинация от инфраструктурни компоненти дава добра скорост.

SiteGround Performance

 1. PHP поддръжка: Ако търсите поддръжка на няколко версии, тогава SiteGround със сигурност я предоставя. Това поддържа PHP 7.3, 7.2, 7.1, 7.0 и 5.6.SiteGround PHPТук лесно можете да превключвате PHP версии. Това е придружено от PHP базирана оптимизация. Освен това се поддържа широка гама от PHP модули и са лесно достъпни. За да настроите всеки конкретен модул, ще получите и техническа помощ от SiteGround.
 1. Сигурност и надеждност: На по-високо ниво SiteGround включва добри функции за сигурност. Сървърите се наблюдават постоянно.SiteGround осигурява изолиране на акаунта и има система против хакване. Плановете включват автоматични актуализации и кръпка на сървърите.Сигурност на площадкатаС SiteGround имате автоматизирани резервни копия, както и можете да имате резервни копия при поискване. Системите разполагат с излишък на хардуер и мощност, за да осигурят гладки и надеждни услуги.
 1. Други функции: SiteGround има добър списък с вградени функции. Някои от тях са отделна сценарна среда, в която можете да тествате промените, преди да се преместите на живо. SiteGround предоставя също безплатен конструктор на уебсайтове, cPanel, инсталатор на Softaculous, хостинг по имейл. С тези функции имате и поддържани различни технически функции. SiteGround поддържа безпроблемна разработка на уебсайтове и осигурява поддръжка за различни библиотеки като CURL, Zend Optimizer, Zlib и още няколко.
 1. Поддръжка на клиенти: SiteGround осигурява поддръжка по телефона, което е най-бързият начин да достигнете до тяхната поддръжка на клиенти. Освен това можете да влезете в билет или да започнете чат на продажбите на живо. Официалният уебсайт е изпълнен с няколко урока, блогове, често задавани въпроси, които са еднакво полезни. Като цяло, SiteGround има доста добра поддръжка на клиенти.

Вземете SiteGround PHP хостинг

6. Mochahost

Mochahost Banner

Mochahost стартира през 2002 г. и е една от малкото хостинг платформи, които осигуряват 100% гаранция на мрежата.

Като се базира изцяло на облачната технология, Mochahost вгражда няколко интуитивни функции във всеки от своите планове. Въпреки че това поддържа множество хостинг, той също има еднаква подкрепа за PHP хостинг.

Mochahost PHP хостинг има 3 плана.

Mochahost планове

Плановете започват от 1,95 долара на месец и също се подновяват при същите първоначални цени.

Характеристики на PHP Mochahost:

 1. Време за изпълнение: Mochahost изисква специално споменаване за времето си на работа. Инфраструктурата на Mochahost осигурява 100% гаранция за продължаване на мрежата. С изключение на планираната поддръжка и няколко други, които са споменати в техния SLA, всичко останало гарантира 100% време за работа в мрежата.Mochahost SLAНещо повече, дори основният план има 100% гаранция за продължаване.
 1. Производителност и бързина: Всеки план на Mochahost е уникален и осигурява достатъчна мощност на сървъра. Има и отделен план, който е най-подходящ за уебсайтове за електронна търговия. Плановете поддържат неограничен месечен трафик и осигуряват неограничено дисково пространство. Облачната технология гарантира висока резервираност, стабилност и производителност. По-усъвършенстваните планове осигуряват светкавична гаранция и оптимизират отговора на уебсайта ви на PHP.

Мокахост изпълнение

 1. Допълнителни характеристики: Mochahost има универсални цени за цял живот. Това означава, че не трябва да се притеснявате за ценообразуването на вашия план, когато обновявате. Плановете на Мочахост осигуряват безплатен SSL за цял живот, безплатно име на домейн, създаване на уебсайт и достъп до над 450 приложения на трети страни. Поддържа всички основни версии на PHP и множество други зависими библиотеки.Мокахостни добавкиТехният зелен сървър е базиран на SSD съхранение и плановете осигуряват неограничено дисково пространство. Плановете включват cPanel, Lets Encrypt поддръжка, 180 дни безрисково използване, усилване на кеш паметта, SEO инструменти и други подобни функции. Всички включени в плана.
 1. Поддръжка на клиенти: Mochahost има специален раздел за поддръжка. Поддръжката на клиентите може да бъде получена чрез разговори, билети и чат на живо. В случай, че търсите специализирани ресурси, Mochahost има серия от теми, които те обхващат, свързани с хостинг. Добре дефинираните ръководства и база от знания са едно гише решение за повечето технически проблеми. Мохохост също има видео уроци, блогове и можете да съберете билети, за да получите специална техническа помощ. Те със сигурност имат кетъринг за поддръжка на клиенти за напредък, както и за начинаещи потребители на ниво.
 1. Сигурност и надеждност: Mochahost е базиран на облаци и гарантира, че сървърите им са напълно защитени. Сървърите са винаги актуални. Mochahost не рестартира сървърите и дава НИКОГА защита от рестартиране. Въпреки че има редовни актуализации на кръпките, вие нямате престой. Услугите са 100% GDPR съвместими с повишената сигурност над облачната архитектура. Това включва и поддръжка при отказ. Плановете с по-висок край поддържат автоматично архивиране.

Вземете Mochahost PHP хостинг

7. хостинг на InMotion

Inmotion банер

InMotion заедно с много други хостинг решения също поддържа PHP хостинг. PHP хостингът поддържа редица добавени функции.

Плановете включват безплатно име на домейн. InMotion предлага гъвкав PHP хостинг, който може да създаде напълно адаптивни уеб сайтове.

InMotion осигурява 3 PHP хостинг.

Планове за инмоции

Функции на InMotion PHP:

 1. Времетраене и производителност: InMotion дава добро време за споделен хостинг. PHP също се поддържа в специализиран хостинг, VPS хостинг. Специализираният PHP хостинг има 99,999%. SSD при споделен хостинг осигурява висока производителност. InMotion поддържа PHP 7.0 и осигурява оптимизация на уебсайтове за подобряване на скоростта на зареждане на страницата.
 1. Сигурност и надеждност: Плановете InMotion включват безплатен SSL, както и защита от зловреден софтуер. Хостингът по имейл поддържа защита от спам. Резервното копиране и възстановяването на уебсайтове е включено в плана. Въпреки че няма предварителни функции за защита, InMotion много добре осигурява основна сигурност.
 1. Разработка на уебсайт: С InMotion можете да прехвърляте уебсайтове с нулев престой. Плановете включват безплатен строител на уебсайтове. Създателят на уебсайтове е лесен за използване и персонализиране. Планът включва безплатни теми и има редактор за плъзгане и пускане. InMotion допълнително осигурява поддръжка за разработване на уебсайт.
 1. Допълнителни функции: InMotion с всички свои планове включва безплатен домейн, създаване на уебсайтове, хостинг на имейли, архивиране на уебсайтове и възстановяване.Добавки за инмоцияЩе намерите планове, които са добри за развитието на електронната търговия. InMotion се предлага с няколко предварително инсталирани приложения и поддържа над 400 приложения. Плановете InMotion имат 90-дневна гаранция за връщане на парите.
 1. Поддръжка на клиенти: InMotion има денонощна поддръжка на клиенти. Можете да достигнете до поддръжката на клиенти чрез чат на живо, телефон или през Skype. Центърът им за поддръжка включва множество ръководства, ръководства и често задавани въпроси. Всички те са еднакво полезни, докато се опитвате да създадете своя уебсайт, базиран на PHP.

Вземете InMotion PHP хостинг

8. Hostpapa

Hostpapa банер

Hostpapa е една от най-добрите хостинг платформи и хоства над 500 000 уебсайтове. С помощта на Hostpapa лесно можете да създавате визуално привлекателни уебсайтове.

Hostpapa има сървъри, които са оптимизирани за бързина и осигуряват гладко PHP хостинг. С добър набор от функции, Hostpapa е също толкова добра хостинг платформа за вашия PHP уебсайт.

Hostpapa има 3 PHP хостинг плана.

Hostpapa планове

Характеристики на PHP Hostpapa:

 1. Скорост и производителност: Hostpapa дава 99,9% гаранция за продължаване. Сървърите са изградени да осигуряват оптимизирана скорост.Hostpapa използва SSD устройства, които осигуряват постоянно добра производителност и висока скорост. CacheCade Pro 2.0 на LSI се използва за кеширане на SSD. Това се поддържа допълнително от CloudFlare CDN.Скорост на HostpapaПлановете с по-висок край имат сървъри, проектирани за по-голяма производителност. При споделения хостинг, по-малко акаунти са посветени на всеки сървър.
 1. Сигурност и надеждност: Има множество функции за сигурност, които Hostpapa предоставя. Това се задвижва от постоянен мониторинг, защитни стени и системи за откриване на проникване. Hostpapa има DDoS превенция, сигурност на входящите / изходящите трафик, мрежов мониторинг, откриване на груба сила, защита на CloudLinux O / S, автоматични кръпки, нека криптираме SSL, защита на поверителността на домейна, откриване на SiteLock и ModSecurity.Hostpapa осигурява съкращаване на RAID-10 с излишна мрежа. Плановете включват автоматично архивиране. Това включва много усъвършенствани функции за сигурност във всеки от своите планове.
 1. Поддръжка на клиенти: Hostpapa със сигурност не остава по-назад, що се отнася до поддръжката на потребителите. Можете да намерите тяхната поддръжка по телефона, чат на живо и билети. Поддръжката е достъпна 24/7 и предлага многоезична поддръжка. Миграциите на уебсайтове са напълно подкрепени. Можете също така да се възползвате от безплатните си 30-минутни тренировки. Hostpapa има самодостатъчна база от знания, която обхваща повечето теми.
 1. Допълнителни функции: С 3 плана за PHP, Hostpapa предлага широка гама от допълнителни функции. Плановете имат 30-дневна гаранция за връщане на парите. Плановете имат непроменена честотна лента и включват безплатна регистрация на домейни. Вградени са и други функции като хостинг на имейли, сканиране на вируси по имейл, SpamExperts, поддръжка за инсталиране на над 400 приложения.Hostpapa има удобен за потребителя cPanel, поддръжка за анализи за уебсайт, достъп до необработени файлове, Softaculous инсталатор. Плановете са еднакво подходящи за изграждане на уебсайтове за електронна търговия.
 1. Изграждане на уебсайтове: Hostpapa е една от хостинг платформите, която има достатъчно поддръжка за изграждане на богати на UI уебсайтове. Използвайки PHP, можете ефективно да включите вградените шаблони, предоставени от Hostpapa. Създателят на уебсайтове е включен в плана и е лесен за използване и персонализиране на дизайна на уебсайтове. Това поддържа разширено редактиране на HTML.Уебсайт на HOstpapaМожете да изберете дизайни от над 120 шаблона.

Вземете Hostpapa PHP хостинг

Кой PHP хостинг препоръчваме?

Добре е да знаете, че имате широк набор от възможности за избор за вашия уебсайт PHP. PHP е толкова мощен език, че е също толкова важно да изберете подходящо хостинг решение.

Всички по-горе опции са перфектни PHP хостинг платформи. Всеки от тях има уникална възможност и разбира изискванията на потребителя.

Въпреки това, в случай, че трябваше да избера една, това ще бъде BlueHost и има много причини за това.

BlueHost осигурява висока производителност, добро време за работа, PHP поддръжка, широк спектър от функции за сигурност и позволява лесното разработване на уебсайтове. Освен това, това е една от най-бюджетните опции, достъпни, когато говорим за PHP хостинг.

Ако търсите да направите първата си стъпка към PHP хостинг, тогава BlueHost си струва да опитате.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map