9 красиви примера на уебсайта на Wix за вашето вдъхновение (2020)

9 красиви примера на уебсайта на Wix за вашето вдъхновение (2020)

9 красиви примера на уебсайта на Wix за вашето вдъхновение (2020)

Когато влезете в света на изграждането на магазина си или създаването на собствен бизнес, става по-лесно да дойдете с първоначалната идея и да започнете нещата си. Но с това е необходимо много повече, за да нарасне тази идея с някои нови експерименти и да бъдете по-добри от вашата конкуренция.


Въпреки че тези неща трябва да играят жизненоважна роля, най-основното правило ще бъде да генерирате страхотна идея. И за да го разширите, се нуждаете от добра платформа; какво може да бъде по-добре от стартиране онлайн?

По този начин, за да влезете в този технически свят, стъпковият камък за достигане до планините се превръща във вашия уебсайт. Хората днес планират да създадат своя уебсайт за много цели като храна, магазин за цветя, услуги за грижа за животните, хранителни стоки и какво ли още не!

За да създадете уебсайт, най-важното е да намерите най-добрата платформа за същото. Не се притеснявайте тук са някои страхотни шаблони за Wix, които биха ви помогнали да настроите вашия уебсайт.

1. Соня ван Дуелмен

Соня ван Дюлмен

Ако проявите известен интерес към смесицата както от изкуството, така и от дизайна, тогава Sonja van Duelman е най-добрият пример.

Този уебсайт на Wix сам по себе си е перфектен пример за това как да комбинирате изкуството с дизайна на уебсайта, тъй като самият негов уникален аромат е видим, когато превъртате страницата им в уебсайта. С някои вълнуващи шаблони, този уебсайт е идеален, за да започне вашето начинание.

2. Фабрика за сирене на скара

Задръжте курсора за визуализация

thegrilledcheesefactory

Самото име е толкова нахално. Устата ви се пълни с вода и какво може да бъде по-добре от уебсайт, който ви предоставя най-доброто сирене на скара. Уебсайтът му ви предоставя свеж хляб, пресни съставки и т.н. и какво може да бъде по-завладяващо за стомаха ви от сиренето.

Сайтът предоставя функции като менюто, видеоклипове, свързани с мястото, връзки в Instagram, поръчки за резервации и др.

3. Здравей съседи

Задръжте курсора за визуализация

Здравей съседи

Страхотен уебсайт, създаден от темата Wix. Ако се интересувате от игра на игри и имате голям интерес към ужасите., Този уебсайт ви дава най-доброто изживяване, за да имате вкуса и на двамата заедно. Здравей Neighbor е игра, която се основава на темата на ужаса.

Първоначално тази игра е стартирана в youtube и сега е достъпна и на различни места за игри.

4. Яжте жив сън

Задръжте курсора за визуализация

Яжте жив сън

Уебсайт, чието име дори звучи като мантра на живота. Тъй като храната е най-съществената част от живота, която ви пречи да дишате, този уебсайт говори за класически френски рецепти за страната.

Уебсайтът е страхотен сайт с управлявана начална страница, изпълнена с много красиви, привлекателни снимки. Има и галерия, която съдържа снимки на различни рецепти и пълно информационно съдържание за тях.

5. Разфасовки и натъртвания

Разфасовки и синини бръснарница

Разфасовки и натъртвания са бръснарница, която използва Wix за създаване на уебсайта им с темата, която съответства на техния магазин.

Най-добрата част за сайта е, че има цялата информация, представена на една страница, която потребителите биха искали да знаят. Сайтът също така предлага функции като чатове на живо и съоръжение за пазаруване.

6. Седем грама кафе

Задръжте курсора за визуализация

Седем грама кафе

Този уебсайт определено е място за интерес, тъй като самото му първо оглеждане кара зрителите да разберат за какво е целият сайт. Той ви предоставя точната информация по удобен за потребителите начин, използвайки снимките и по този начин помага на потребителите да купуват бързо своите продукти.

Освен това те могат да резервират за кетъринг и дори могат да отидат за всички връзки към уебсайта.

7. Добре чувстващи се стоки

Задръжте курсора за визуализация

goodfeelinggoods

С някои зашеметяващи ефекти и раздели, този пример за уебсайт на Wix е идеален за план за вашия уебсайт. Този уебсайт се занимава с конкретен продукт за момчета, т.е. антиалергичен балсам за устни.

Ще се натъкнете на няколко модела на оформление, когато преминавате към другите страници през секцията с навигация с някои привлекателни банери и секции.

8. Френски Knot Studios

Задръжте курсора за визуализация

frenchknotstudios

Красив начин за използване на Wix, този уебсайт съдържа всичко за снимки. Поддържайки го много елегантен, но стилен, сайтът съдържа цял куп цветове и елегантност, смесени със спомени. Сайтът включва снимки с кратки лозунги, които ги отразяват, и слайдшоу за всички.

В горната част има връзки в социалните медии, а информацията е проектирана по такъв начин, че описанието на снимката да е точно под миниатюрата.

9. Музика на животните

Задръжте курсора за визуализация

animalmusic

Един от най-ценните и впечатляващи начини за представяне, този уебсайт има всичко, което се обяснява на началната страница за самите тях. На началната страница има миниатюри, които могат да се използват за други опции освен портфолиото на компанията като снимки, видеоклипове, музика и т.н..

Най-добрата част е, че тъй като опциите за социални медии са към левия ъгъл, потребителите могат лесно по всяко време да преминат към тях.

Чудесен начин да подобрите бизнеса си и да продавате продуктите на клиентите, онлайн уебсайтовете са чудесна платформа, тъй като те предоставят такава дейност с не само платформа, която да представлява, но и да се изявяват и да печелят повече.

заключение

Wix определено се представи със страхотна платформа, за да използва своите функции и да ги внедри в създаването на няколко цветни, атрактивни и отпадащи челюсти уебсайтове. Има много от тях като примери, някои от които са показани по-горе. Надявам се, че в бъдеще през Wix ще има повече страхотни творения като тези.

Въпреки че създаването на уебсайт изглежда лесна работа, не е така. Уебсайтът не е само за презентациите; също е за съдържанието и за това колко добре сте успели да поставите всичко на мястото си. Иконите, плъзгачите, разположението, външния вид, всеки един брой се брои в уебсайт. Не можете да пропуснете да имате уникална функция, тъй като тогава тя ще изглежда непълна.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector