Amezmo Review (2020): Безопасен и надежден PHP домакин?

PHP хостингът често се смята за много подценено поради погрешно схващане на PHP, че е твърде сложен за справяне или стръмна крива на обучение, но всички те са развенчани поради огромното развитие и напредъка, постигнат през годините.


Amezmo е една такава хостинг услуга, която прави php хостинга супер достъпен и достъпен за всички. Той поддържа всички основни технологии и платформи, за да можете да използвате пълноценно плана му & Характеристика.

Нека да разгледаме задълбочено Amezmo, за да разберем какво точно може да предложи и ако искате сами да влезете в услугата. Започвайки с…

Лесно използване

Amezmo Започнете безплатна пробна версия

Какъв по-добър начин да тествате лекотата на използване от тестването на услугата сами? Следователно решихме да се запишем за безплатната пробна версия, за да разгледаме вътре. По-горе виждате формата за стартиране на безплатна пробна версия след създаване на акаунт.

Можете също така да видите всички функции на безплатен акаунт като управляван PHP облачен хостинг, поддръжка на GitHub / GitLab, управлявани бази данни и гаранция за връщане на пари.

Случаите

След въвеждането на всички подробности бяхме в услугата почти моментално, което беше бързо. От тук можете просто да кликнете върху „Стартиране на първата инстанция“ и да започнете работа веднага. Това е, което направихме.

Стартирайте екземпляр

Както може да видите, можете да решите име, което да запазите в личната си мрежа, специално преднамерено име на домейн и възможността за споделено споделяне на инстанцията. Въвеждаме подходящи подробности и кликваме върху „Напред“.

amezmo Стартиране на инстанция

В горната част на следващата страница се казва, че нашата инстанция има достъп до всички PHP версии, както и до инсталираните Node.js. След това можете да изберете своя собствена PHP версия, база данни по подразбиране, потребителско име / парола и мениджър на пакети Redis за оптимизация на данните.

Стартирайте екземпляр amezmo

Щракването върху следващото ще ви подкани с опция за избор на план. Там „Amezmo 256“ е безплатен план, който можете да започнете веднага или да получите 7-дневна безплатна пробна версия с „Amezmo 512“, което е платен план.

Следователно всичко е за лесна употреба. Настройката на акаунт и конфигурирането на предпочитанията на сървъра са прости и отнемат по-малко от няколко минути. Можете също да кликнете върху „Научете повече“ на всяка страница, ако имате затруднения с навигацията.

Ценообразуване & Характеристика

Според нас цените са също толкова важни, колкото и представянето. Характеристиките са по-често, отколкото не спрямо цената. Колкото повече плащате, толкова повече функции получавате.

Но ценообразуването има значение, когато бихте могли да бъдете ограничени по отношение на ресурсите си или просто искате най-малкият минимум, за да стартирате вашия онлайн магазин. Най-хубавото е, че Amezmo има безплатен план.

Цени за PHP хостинг на Amezmo

Но безплатният план изисква информация за кредитната ви карта, която не е чак толкова голяма сделка, тъй като това е норма при повечето компании. Amezmo обаче предлага дълъг списък от функции, както можете да видите.

Основните характеристики, които трябва да отбележите при безплатния план, са неограничени нулиране на нулевите престоя с Git, Smart пакет мениджър ™ за Composer и Node, еднодневно задържане на показатели, разширени сървърни показатели и автоматични актуализации и сигурност на сигурността.

Ако има едно основно нещо, което прави Amezmo да изпъкне от конкуренцията, това ще бъде интеграцията за GitHub / BitBucket / GitLab. Така че, ако сте тежък кодер, можете да се измъкнете с много простота.

Друго страхотно нещо е, че последователният план включва всички настоящи характеристики на предходния план, което означава, че стандартният план @ $ 8 / месец включва всички функции на безплатния план и други.

Стандартният план включва премиум функции като увеличена RAM, неограничен SSD, куки за внедряване, 7-дневно задържане на метрики, отдалечен MySQL през SSH тунел, неограничен пренос на мрежа, до 4 задържани версии и т.н..

Освен че има всички функции, включени в стандартния план, планът за напреднали идва от $ 30 на месец и има най-високо ниво на функции като двуядрен процесор, 6 персонализирани домена, SSH достъп, споделяне на инстанции и т.н..

Следователно всичко изглежда ясно отстрани на характеристиките. Освен че има безплатен план, цената на премиум плановете се чувства струва на разходите поради списъка с функции и ако се сравнява с AWS и Heroku, ценообразуването също се чувства предсказуемо.

Сигурност & Поддръжка на клиенти

Сигурността без съмнение представлява огромна загриженост сред всички видове хостинг услуги. И въпреки това често се пренебрегва, поради което има много случаи на нарушаване на уебсайтове и изтичане на техните данни.

PHP сървъри за съвременни приложения

Amezmo има множество функции за борба с подобно събитие. На първо място, Amezmo НЕ е споделен хостинг. Следователно получавате специализирани ресурси с отделен процесор, RAM и съхранение, което е много ефективно поради изолирана среда.

Amezmo обича да се държи на челните места във всички внедрения на PHP, поради което получавате всички най-нови актуализации и разширения, пакетирани в пакета. Amezmo следи цикъла на актуализиране на PHP версиите, така че можете да ги прилагате автоматично или ръчно.

Друго, което трябва да се отбележи, е, че когато компании като Digital Ocean и AWS изискват допълнителна конфигурация на защитната стена с всеки споделен екземпляр, Amezmo автоматично конфигурира защитната стена по подразбиране.

Това е за сигурността на Amezmo. Единствената основна сигурност, която получавате, е тази, събрана в PHP версии, което е добре, но няма от какво да се вълнувате. Има допълнителни неща като автоматична защитна стена и автоматичен ssl, но това е за това.

На следващо място, нека поговорим за поддръжката на клиенти:

Amezmo предлага висок приоритет и 15-минутна реакция поддръжка по имейл / чат в своите планове за високо ниво. Но тъй като по-голямата част от хората обичат да надхвърлят безплатния план, това ще покрием и ние.

инстанции на amezmo

Безплатният план предлага само поддръжка по имейл, което е добре, ако прави това, което ни трябва. По-често имейлът се оказва ефективно решение, когато се занимавате с много информация.

инстанции на amezmo

Кликвайки върху опцията за електронна поща, хвърлихме този формуляр по наш начин, който е задължителен, за да разрешим нашата заявка. Това е, което направихме. Попълнихме въпрос и изпратихме имейла и очаквахме отговор.

Ние чакахме & изчаках, но нямаше никакъв отговор, който беше неравен. Смятаме, че е безопасно да предположим, че премиум плановете ви предлагат по-голям приоритет. Нека да продължим.

Първи стъпки на Amezmo _ Amezmo

Освен поддръжката по имейл, Amezmo има и страхотна документация на своя уебсайт, така че можете да се научите да обикаляте услугата безболезнено. Чете се лесно и включва външни връзки към теми за по-нататъшно четене.

Бази данни _ Amezmo

Искахме да разгледаме още малко, така че кликнахме върху Бази данни. Информацията изглеждаше много кратка и лесна за разбиране. Имаше и подтеми в базите данни, които се разшириха в услугата на Amezmo.

Това заключава сигурността & поддръжка на клиенти. Сигурността е най-малко признателна и поддръжката по имейл & документацията се чувства задоволителна.

заключение

Така че най-големият проблем с услугата може да бъде ограничен до по-ниската сигурност и лошата поддръжка на живо. Това са доста големи проблеми днес. Можете да се измъкнете с лоша поддръжка за чат, но сигурността все още е от съществено значение.

Тъй като PHP е с отворен код, хакерите или фишистите лесно могат да се докоснат до него и да проникнат във вашето приложение / сайт. Така че трябва да оставите аспекта на защита да ви възпре от влизането в услугата?

Е, не. Не точно.

Въпреки че лошата сигурност е риск. Можете да вземете много ръчни предпазни мерки и мерки, за да направите сайта си безопасен. Плюс това, PHP ви предоставя много гъвкавост в този аспект. Ако имате известен опит с мрежата, не трябва да е твърде трудно.

Но какво ще кажете за поддръжката по имейл / чат?

Ако не получихме отговор, не означава, че и вие няма да получите. След това бяхме на свободния план.

Така че Amezmo струва ли цената? Сигурен. Така или иначе има безплатен план, така че определено проверете услугата.

Това завършва прегледа. Какво мислиш за Амезмо? Пробвахте ли го? Какво мислиш? Моля, коментирайте по-долу и ни уведомете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map