Хостингер Бизнес хостинг преглед

Често, докато бизнесът се разраства, би имало сценарии, при които споделеният хостинг няма да е достатъчен. В такива случаи трябва да се проверят алтернативни и по-здрави хостинг опции.


Повечето хостинг платформи предлагат алтернативни опции за хостинг, за да се погрижат за изискванията за висока производителност и скорост. Един такъв хостинг план е бизнес хостинг планът на хостингера, който се фокусира, за да осигури по-добра производителност спрямо споделения хостинг.

Нека започна с това, като предоставя кратък преглед на компанията. Хостингер е създаден за първи път през 2004 г. За негова заслуга, Hostinger е разпространен в 178 страни и има над 29 милиона потребители.

Хостингер е имал вълнуващо пътешествие с революционен растеж, като първоначално е стартирал услугите си напълно безплатно. Официално през 2011 г. марката Hostinger възниква.

Ще предоставя подробен преглед на бизнес плана на Хостингер, заедно с плюсовете и минусите на неговите услуги.

Плюсове на използването на Hostinger Business:

Както винаги, първо ще обсъдя плюсовете на използването на Hostinger. Нека започнем това с производителност и ъптайм.

Производителност:

Скоростта и производителността заедно с бързите времена за реакция определят използваемостта на всяка хостинг платформа. По отношение на производителността това има добра скорост и време за реакция, както е показано по-долу-

Време за реакция на хостингер

Това има ефективност на A +, която е над средната скорост.

Купих бизнес хостинг план от Hostinger и наблюдавам неговата бързина на сървъра чрез уебсайта ми hostingpill-hr.we. Ето резултата:

първи байт хостингер

По същия начин, тест на първия байт даде горните резултати, които са добри по отношение на производителността.

Цени и характеристики:

Хостингер е известен със своите евтини опции за хостинг. За бързо разрастващите се уебсайтове споделеният хостинг не е достатъчен. Това е, когато бизнес хостинг план като този, предоставен от Hostinger е полезен.

Бизнес хостингът на хостингера осигурява мощта и надеждността на VPS, заедно с простотата на споделения хостинг. Получавате специализирани ресурси, които се управляват от екипа за поддръжка на Hostinger.

По-долу е представена кратка снимка на цените и функциите в различните бизнес хостинг планове, налични тук. Има 3 Планове за бизнес хостинг:

Характеристика
Стартиране
професионален
начинание
Дисково пространство40 GB80 GB160 GB
RAM3 GB6 GB12 GB
CPU ядра22X увеличаване на скоростта3X увеличаване на скоростта
CpanelИновативен cPanelИновативен cPanelИновативен cPanel
SSL сертификатБезплатноБезплатноБезплатно
Цена$ 15.90 / месец$ 31.80 / месец$ 71.55 / месец

Местоположения на сървъра:

 • Манчестър
 • Сао Пауло
 • Ашвил

Независимо от улова, в сравнение с конкуренцията, Хостингер е безспорно достъпен.
Всеки план предлага 45% отстъпка за потребителите за първи път. Във всеки момент потребителят може лесно да мигрира от споделен хостинг план към бизнес план, използвайки своя cPanel.

Планът за стартиране е подходящ за множество по-големи и нарастващи уебсайтове. Това включва увеличаване на скоростта, кеш мениджър, специализирани ресурси, наблюдение на ъптайм, инсталация с едно кликване, ежедневно архивиране, cPanel, безплатен SSL.

В случай на професионален план, получавате всичко, което е част от Startup плана. Освен това можете да се насладите на по-високи конфигурации. Има 2X усилване на скоростта. Този план е подходящ за уебсайтове с голям трафик и електронна търговия.

Корпоративен план е предназначен за уеб сайтове с големи ресурси. Този план включва всички характеристики на професионалния план, с по-висока конфигурация. Това има 3X усилване на скоростта.

С всеки план получавате и множество други предимства, за които ще разгледам повече подробности в следващата част на ревюто си.

Поддръжка на клиенти:

Много важен момент, който трябва да се има предвид за всяка хостинг платформа, е поддръжката на клиентите. Без значение колко добра е скоростта, производителността и продължителността на работа, ако поддръжката на клиентите не е ефективна; тогава хостинг платформата е длъжна да не успее да привлече клиенти.

Определено не искате да се борите, за да получите някаква поддръжка за хостинг. Добрата новина е, че Hostinger не ви разочарова, когато става дума за поддръжка на клиенти.

Хостингерът има опция за денонощен чат на 24 часа. Заедно с това можете да подавате сигнал за злоупотреби, да ги изпращате по пощата, да предоставяте общи справки в уебсайта.

Дръжте, това не е всичко, те имат пълен раздел на уебсайта, който е посветен на базата от знания, уроци и блогове. Базата знания е добре разделена на тема и можете да търсите всяка тема тук.

Това обхваща повечето техническа информация и ръководства за отстраняване на неизправности. Това, заедно с тяхното огромно ръководство, е изключително полезно за начинаещите.

За да проверя по-нататък тяхната поддръжка на клиенти, започнах чат на живо. Чатът на живо започна почти 30 секунди. Макар че имаше известно време за изчакване, все още не твърде много време за изчакване. Поддръжката на клиенти предоставя бърз отговор на всички запитвания.

hostinger-чат в реално време

hostinger-livechat2

Сигурност и добавени функции:

Сигурността на вашия уебсайт определено е вашият основен приоритет. С Hostinger има основни функции за сигурност, които са обхванати като част от плана.

Той предоставя безплатни SSL сертификати с всеки избран от вас план. Включен е и специализиран IP.Free_SSL_Hostinger

Вашият уебсайт работи на изолиран виртуален екземпляр. По този начин можете да имате пълен контрол върху ресурсите.

Като част от безопасността, автоматичните ежедневни архиви са включени като част от плана. Защитените кръпки и надстройките се обработват автоматично.

Хостингер използва, интегрирано кеширане с кеш мениджър, за да осигури ултра бързия уебсайт. Годишните планове включват безплатен домейн, докато повечето други хостинг платформи таксуват отделна такса за това.

Мониторингът на неочаквано време се извършва от Хостингер за бързо разрешаване на ситуации на внезапна повреда. Защитата от CloudFlare е включена безплатно. Това осигурява защита и DDoS защита (важи само за споделени хостинг планове) с бързи предимства на мрежа за доставка на съдържание (CDN).
Скоростта и продължителността на работа, и двете са гарантирани.

Други добавени функции за сигурност са BitNinja Smart Security. Това осигурява защита в реално време. Това може да предотврати XSS, DDoS, зловреден софтуер, инжектиране на скриптове, груба сила и други автоматизирани атаки.

Включена е безплатно и SpamAssassin защита, която е мощен имейл филтър за блокиране на спам. Това изчиства входящата и спама.

Гарантирано връщане на парите:

Хостингер дава 30-дневна гаранция за връщане на парите. Това ви позволява да изпробвате грациозно различните планове, предоставени от Hostinger.

30-Day-trial_by_Hostinger

Не всички продукти обаче подлежат на възстановяване. Малко от продуктите имат специални условия за възстановяване, които могат да бъдат проверени в правилата за възстановяване на Hostinger.

Лесен за използване:

Като цяло Hostinger е изключително лесен за използване дори за начинаещи потребители. Те нямат традиционен cPanel, поради което е по-прост за начинаещи. Предварителните потребители, които са свикнали с традиционния cPanel, може да смятат това за малко необичайно.

Техното табло е добре разделено с различни опции като акаунти, имейли, домейни, уебсайтове, файлове, база данни и няколко други разширени опции.

Хостингер cPanel

Почти всичко е възможно чрез техния cPanel. Техният безплатен създател на уебсайтове е еднакво лесен за използване. Разполага с тонове шаблони, които могат да се избират от мобилни устройства.

Шаблоните са лесни за работа, а лесната за използване функция за влачене и пускане прави дизайна на уебсайт много лесен.

Минуси от използването на Hostinger Business:

Позволете ми да говоря за няколко минуса относно използването на бизнес плана на Хостингер.

По-високи обновления:

Получавате най-ниската цена за дългосрочни планове като 24 месеца и повече. Това е обща стратегия, която повечето хостинг платформи използват.

Но да, това е нещо, което потребителите трябва да знаят, преди да се ангажират с някакъв конкретен план.

Уникс базирана:

Сървърите са изцяло базирани на Unix и поддържат PHP.

Докато Unix е изгоден, това може да помисли, в случай че търсите специално хостинг на Windows или имате само опит в Windows.

Без традиционен cPanel:

Ако проверите cPanel на Hostinger, това не прилича на традиционния cPanel. Така че напредналите потребители, които са свикнали с традиционния cPanel, биха намерили това за малко по-различно. От друга страна, тъй като това е просто, е полезно за начинаещите потребители.

Чат на живо:

За да използвате чат на живо, трябва да сте част от плана на Хостингер. За всички останали има обща форма на запитване, която е достъпна през уебсайта.

Повечето хостинг платформи позволяват на новите потребители също да имат поддръжка за чат на живо. Това е нещо, което липсва в Hostinger.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Хостингер има няколко предимства в своя бизнес план. Той има добре смесени планове, достъпни въз основа на нуждите на потребителите.

Показателите за ефективността, продължителността на работа и времето за реакция са еднакво компетентни. Поддръжката на клиентите е отлична с опцията си за денонощен чат на 24 часа.

Ключовото извличане е лекотата на използване около своя cPanel. По подобен начин той има много лесен за използване уебсайт.

И накрая, всеки план има няколко основни характеристики, вградени като част от плана.

Не е необходимо да плащате отделни цени за тези функции. Наред с това функциите за сигурност, предоставени от Hostinger, са също толкова добри.

Започнете с Hostinger

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map