Интернет преглед „до ключ“ 2020: Моето честно мнение с плюсове и минуси

Какво е интернет под ключ?

Интернет “до ключ”, това име ви звучи ли познато? Ако никога не сте чували, не се притеснявайте.


Много хора признават, че не са запознати с интернет до ключ или просто никога не са чували за него. Напротив, има и малко отрепки, които са чували, както и употребявани до ключ.

Като цяло, по отношение на популярността, ще намерите смесена реакция към „до ключ“. Преди да продължа по-нататък, позволете ми да дам кратко представяне за „до ключ“.

Един прост отговор е – Да, Интернет до ключ предоставя хостинг услуги. Интересното е, че за разлика от повечето други хостинг платформи, „до ключ“ първоначално не беше фокусиран върху хостинг услуги.

За първи път е стартиран през 1999 г. за предоставяне на консултантски услуги на доставчици на интернет услуги и подобрени далекосъобщителни доставчици, преди постепенно да премине към едно от няколкото хостинг решения.

“До ключ” е базиран в Латъм, Ню Йорк и предлага зелени хостинг услуги.

И така, интернет ли завърта глави?

Оставайте, за да знаете още интересни открития от интернет „до ключ“!!

Интернет минуси до ключ

Преди да проверя какво е добро за „до ключ“, позволете ми да дам подробности относно това, което открих, че се отнася за „до ключ“.

„До ключ“ има многообразен списък с услуги, без съмнение в това. Това, което установих обаче, е липсата на еднакви функции, обогатени със сигурност.

Е, това по никакъв начин не означава, че „до ключ“ не е безопасно. Той има SSL, спам филтри за имейли, редовни актуализации, защита на паролата за директории. Това, което липсва, е която и да е отличителна функция за сигурност, която се различава от кутията.

Друг важен фактор е тяхната подкрепа за SEO и анализи. Освен AWStats, няма друга разширена поддръжка за анализи.

До ключ има отделен SEO хостинг, което би накарало повечето от нас да се чудят дали изборът на друг хостинг план би бил правилното нещо.

seo планове

Е, в миналото “до ключ” имаше няколко проблеми, свързани с SEO.

Въпреки че повечето от тези проблеми, свързани с SEO, са адресирани през годините, все пак това е нещо, което трябва да сте наясно.

И накрая, като повечето хостинг платформи „до ключ“ има по-висок процент на обновяване на своите хостинг планове в сравнение с ценообразуването за първи път.

Като каза това, тези недостатъци не намекват напълно да се отхвърлят до ключ.

Останете !! Ще знаете повече за него, по-нататък.

Интернет плюсове „до ключ“

Напред, сега е време да проверим какво е добро в ключ. Определено ключът има няколко интересни и отпадащи челюсти функции, които изискват отделно споменаване.

И така, какви са тези характеристики?

Е, дръжте, докато разкривам най-добрите части за интернет „до ключ“.

Uptime

Интернет “до ключ” използва най-новата технология, базирана на зелена възобновяема енергия. Захранването се произвежда на място в техните зелени центрове за данни.

Центрове за данни

По-впечатляваща обаче е тяхната надеждност, която осигурява 100% гаранция за продължаване на мрежата.

В допълнение към наличността, ключът „до ключ“ предоставя и гаранция за латентност в мрежата и загуба на пакети.

Според SLA средната месечна латентност няма да надвишава 95 милисекунди обратно движение, а средната месечна загуба на пакет няма да надвишава 1%.

Планове и цени

“До ключ” предлага множество опции, тъй като не е ограничен само до Linux, но поддържа и Windows.

На високо ниво има 2 Linux планове. За изненада на всички, той предлага почти 75% отстъпки за потребителите за първи път.

Е, тези отстъпки са приложими в случай, че изберете 3-годишен план за ценообразуване.

Наличните Linux планове са-

Планове за интернет за Linux „до ключ“

Друг важен план за проверка е хостингът на Windows Shared. Тук имате общо 3 плана.

План на Windows

Още един план, който може да представлява интерес за повечето блогъри наоколо, е SEO хостингът. Тук имате 3 плана.

SEO-Plan

Отделно от това, можете да изберете списък на специализирани сървъри, самоуправлявани и напълно управлявани сървъри.

Въпреки че плановете не са най-евтините при подновяването, той все пак предлага значително достъпни цени и дава най-добрата цена / качество.

Характеристика

Много от предоставените функции са като част от плана. Говорейки за хостинга им в Linux, „до ключ“ осигурява неограничено съхранение на RAID-10 SSD. Определено много!!

Дръжте, има още нещо.

Плановете осигуряват неограничена честотна лента, множество домейни, IPv4 / IPv6 поддръжка. До ключ предлага неограничен SSL и по избор 2048 битов SSL.

Функции на Cpanel

По същия начин хостингът, базиран на Windows, предоставя добър набор от функции. Получавате 20 GB до 100 GB RAID-10 хранилище с неограничена честотна лента.

Включена е и поддръжка за MS SQL, MySQL, ASP, PHP, CGI, Perl, Python, Server 2012 и IIS. Като цяло поддържа множество базирани на Windows технологии.

Поддръжка на клиенти

Интернет „до ключ“ предоставя достатъчен ресурс в своите уебсайтове. Може да не намерите твърде много ресурси, отнасящи се до ключ „никъде другаде“.

Въпреки това по-голямата част от основната употреба е изцяло покрита в неговата база знания. Можете да достигнете до поддръжката на клиентите им по телефон, поща или чат на живо.

Всеки раздел е покрит с често срещани често задавани въпроси. Включена е и бюлетина и блог раздел, които са еднакво интересни и привлекателни в същото време.

Поддръжката на клиентите е на разположение 24/7. За да проверя това допълнително, пробвах опцията им за чат на живо. Чатът на живо обаче беше недостъпен.

поддръжка на клиенти

Резервни услуги

Тук тук архивирането изисква специално споменаване. За услугите за архивиране има „Под ключ“, който използва модерни технологии и лесен за използване графичен интерфейс за планиране на архивиране.

Това се базира на облачната технология за архивиране, която е надеждна и сигурна в същото време. Това позволява възстановяване по всяко време.

Това не е всичко.

Първите 10 GB са безплатни.

архивиране услуги

Над и над това можете да направите резервно копие за 25 долара.

миграция

Интернет до ключ ви помага да мигрирате всичко, което включва имейли, бази данни, приложения, уебсайтове. Всичко на вашия уебсайт може да бъде мигрирано.

Освен това това е безплатна услуга. В случай, че не сте сигурни как да мигрирате, тогава Интернет под ключ също поддържа безплатна консултация.

миграция

Можете да направите резервно копие от съществуващия уеб хост и до ключ ще помогне при възстановяването.
В ситуация, в която искате „до ключ“ да създаде резервни копия от съществуващия си хост, след това „до ключ“ прави резервно копие и мигрира до 20 акаунта.

Над този лимит „до ключ“ начислява минимална такса от 1,50 долара за превод на акаунт.

Добавки

И така, какво повече можете да получите с ключ?

В случай, че не сте доволни от услугите „до ключ“, тогава „до ключ“ не предлага въпроси, зададени 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Парите обратно

„Под ключ“ подпомага не само миграцията на уебсайтове, но също така подпомага миграцията на сървър. Той предоставя безплатна помощ за миграция заедно с безплатни услуги.

„До ключ“ предлага множество опции за конфигуриране на сървъра въз основа на скоростта и съхранението. Никога няма да ви свършат ресурсите. В същото време плащате само за конфигурации, които бихте използвали.

„Под ключ“ поддържа огромен списък от меко казани скриптове, които правят уебсайта, блога и създаването на електронна търговия по-прости.

Препоръчвам ли интернет до ключ?

И накрая, сега е време за присъдата. Така че, включете ли или изключете за ключ “Интернет”?

Е, до ключ предоставя множество безплатни услуги, които са включени като част от плана. Нещо, за което може да се наложи да платите в случай на няколко други хостинг услуги.

Конфигурациите на сървъра, облачната технология, постоянното време на работа, надеждността, широкият спектър от функции определено са привлекателни и привличат вниманието.

Чудесен избор, ако търсите удобни за бюджета специализирани и управлявани опции за хостинг на сървъри.

В заключение, до ключ интернет е впечатляващ и е много да се опита. Големите палци нагоре са нещо, което „до ключ“ със сигурност заслужава.

Посетете интернет до ключ

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map