Как да блокирам уебсайтове (супер лесни стъпки, със скрийншоти)

Как да блокирам уебсайтове (супер лесни стъпки, със скрийншоти)

Как да блокирам уебсайтове (супер лесни стъпки, със скрийншоти)

Има много причини, поради които човек би искал да блокира уебсайтове, понякога просто те бъзика до ниво, където искате да разбиете екраните на вашето устройство.


Докато някои уебсайтове ви дразнят само до такава степен, други може да изпращат вредни вируси, които могат да повредят вашия компютър и файлове.

Има и уебсайтове, които могат да откраднат информация от вашия компютър или онлайн данни и не всеки е в състояние да избегне тези уебсайтове или да се грижи за тях, без да ги блокира..

Най-добрият начин, разбира се, е да блокирате тези уеб сайтове завинаги! Има различни методи, чрез които можете да блокирате уебсайтове в различни браузъри или операционни системи.

Прочетете, за да разберете как да блокирате уебсайтове на вашата операционна система или устройство!

Основната цел на интернет беше да споделя информация в световен мащаб. Уебсайтовете са създадени да съдържат информацията, необходима за споделяне със света.

Хората можеха да видят много предимства от използването на тази технология, но имаше и различна перспектива към нея – по-тъмна страна, която показва неподходящо съдържание на вашите екрани с добре определена цел.

Защо трябва да блокирам изскачащи реклами и уебсайтове?

Въпреки че не всички изскачащи реклами се опитват да се промъкнат в компютъра ви за информация. Някои наистина си проправят път във вашите екрани и в вашите данни.

Въпреки добрата новина, че Google го взе под ръце, че ще блокира досадните реклами от браузъра ви от 9 юли. Google планира да добави към функциите си за блокиране на реклами, които бяха стартирани миналия февруари.

По принцип това, което Google планира да внедри, е сигурно и сигурно преживяване на уеб сърфиране, което не съдържа никакви злонамерени и опасни практики.

Офисите на Google са стандартизирали маржа и са ограничили рекламите до това какви практики или неща могат да включват. Програмата за по-добри реклами предостави успех на Google.

Добра новина е, че повече от 97% уебсайт има уеб филтри, така че рекламата им да бъде свободна от всякакъв скандал или корумпирано съдържание.

Как да блокирам уебсайта на вашия компютър

Ако се върнем след 10 години, блокирането на изскачащи рекламни сайтове, което е доста дразнещо. Това доведе до тежка тревожност и агресия, защото независимо колко пъти отваряте уебсайта, те ще бъдат допълнителна изненада, която ви очаква.

За да бъдем точни, механизмите за блокиране на уебсайтове бяха много сложни още в първите дни на интернет и не всеки имаше реалните знания за това как може да постигне това.

За този проблем бяха необходими по-лесни решения, които бяха свързани не само с компютри, но и със смартфони.

Но с течение на времето бяха създадени много решения за блокиране на определени уебсайтове от вашето устройство под формата на уебсайтове, приложения и разширения на браузъра.

Все още ли се чудите как ще блокирате уебсайтове на вашия компютър?

Един от най-добрите начини да се отървете от дразнещите уебсайтове, които не ви позволяват да бъдете спокойни, е да влезете в Freedom.to и да се възползвате от техните 30-дневни пробни пакети. Ето как можете да блокирате уебсайтове с няколко лесни стъпки;

1. Изтеглете приложението от freedom.to безплатно
инсталирайте свобода io

2. След като изтеглите приложението, можете да блокирате уеб сайтове, използвайки уеб приложениесвободен списък с блокове

3. Можете да изберете всеки уебсайт, който искате да блокирате, като използвате опцията за списък със блоковеблокирайте свободата на сайтовете io

4. Кликнете върху „Започнете сесия“, след като добавите продължителността на времето, за да блокирате уебсайта за времето, за удобно и безпроблемно изживяване.сесия свобода io

Ето как да блокирате уебсайтове под Android

Затова винаги търсим начини да блокираме уебсайтове на нашите телефони с Android и понякога просто не търсим правилните уебсайтове, когато напишете „Как да блокирам уебсайтовете“.

Може да не сте наясно с това, но блокирането на уебсайтове е много лесно на вашия телефон (Да, това е правилно). Блокирането на уебсайтове на телефона ви е толкова лесно, колкото един, два и три.

Просто отидете в магазина за игра и изтеглете приложението на телефона си и стартирайте приложението. Влезте в приложението и сте готови да тръгнете. Ето как ще изглежда страницата за вход.

HowtoBlockWebsites

Това е началната страница, която ще видите веднага след стартиране на приложението

HowtoBlockWebsites

Изберете „Нова сесия“ в лентата със задачи, дадена в долната част на вашето приложение.

HowtoBlockWebsites

Кликнете върху Блок списък в страницата Нова сесия

HowtoBlockWebsites

И изберете уебсайтовете, които искате да блокирате на вашия Android телефон. Задайте таймера и натиснете „Старт сесия“, даден по-долу

HowtoBlockWebsites

Това е!

Как да блокирам уебсайтове в iOS

Е, притежаването на iOS устройство е бонус, но божеството е сложно на моменти.

Главно защото много хора изпитват трудности да намерят това, което търсят, когато търсят в своите магазини за ябълки услуга, която може да блокира дразнещите уебсайтове.

Потребителите на iOS обикновено са в затруднение заради изскачащите реклами, които съсипват потребителското им изживяване. Вие ли сте един от тях? Можете да започнете изтеглянето веднага и да си спестите малко време!

Това са няколко лесни стъпки, които можете да следвате, за да се отдадете на най-добрите моменти, без да се притеснявате какви вируси вдигат ръкавите си (искаме да кажем вашия iOS). Ето лесни указания стъпка по стъпка

 1. Изтеглете приложението
 2. Регистрирайте 30-дневна безплатна пробна версия или страхотен пълен пакет (изборът е ваш!)
 3. Изберете „Нова сесия“свобода io ios сесия
 4. Кликнете върху „Списък с блокиране“
 5. Добавете уебсайтове, които искате да блокиратесписък на блока на свободата io ios
 6. Започнете безпроблемно сърфиране!

Как да използвате разширение за Chrome / Firefox за блокиране на уебсайтове

Можете да инсталирате разширението за Chrome тук и разширението Firefox от тук. След отваряне на връзката следвайте тези прости стъпки, за да ви помогне да блокирате уебсайтове и да използвате браузърите си както никога досега;

 1. Добавете инструмент за свобода към браузъра си, като кликнете върху „Добавяне на разширение“.добавете свобода io разширениеFreedom.io разширение започнете
 2. Започнете нова сесия
 3. Добавете таймер според вашите предпочитания
 4. Добавете уебсайтовете и приложението, което искате да блокирате
 5. Насладете се на екрана си за времето, както никога досега!

Разширението се предлага и в браузъра Opera за лекота на потребителя.

Алтернативни начини за блокиране на уебсайтове на вашия iOS

Понякога методите, които препоръчваме, не работят за определени потребители, причините често не са едни и същи, вместо да се постави диагноза, че защо не работи за вас?

Можете да потърсите алтернативни начини за блокиране на уебсайтове. Така че, ако по някаква причина не можете да използвате гореспоменатия метод за блокиране на уебсайтовете си, не се страхувайте.

Налични са алтернативи.

Въпреки че тези алтернативи може да не осигуряват същото ниво на интерфейс, но определено са добри опции, които можете да изберете. Двата софтуера, които могат да ви помогнат при блокирането на уебсайтове, са:

 1. Нула WillPower
 2. Блокиране на сайтове

Нула воля: Както подсказва името, когато нямате сила на воля да се контролирате от разсейващите уебсайтове, които имат лош ефект върху вашия работен ритъм, това е приложението за вас, ако сте потребител на iOS.

Това е собствено приложение, което ви позволява да блокирате сайтове по ваш избор, за да ви избави от лошия навик постоянно да сърфирате в Интернет за нещо без печалба.

Site Blocker: Site blocker е приложението, подобно на разширението за хромиране на сайта. Изключително полезно е да спестите ценното си време и да ви предпазите от безполезни или вредни уебсайтове, които можете да изберете сами.

Алтернативни начини за блокиране на уебсайтове на вашия Android телефон

Алтернативите са добри. Понякога това е най-добрият начин да разберете колко добре се справя текущото приложение във вашия телефон. Друг път това е само начинът да продължите напред.

Природата на човека е да изследва и по този начин да намери най-доброто приложение за своите телефони.

Може да не работи най-добре за вас, но всички бихме искали да знаем друг начин „Как да блокирам уебсайт на вашия Android телефон“ и ето го за вас;

Блокирането на сайтове може да бъде изтеглено и на вашите телефони с Android чрез Google Playstore и можете незабавно да го настроите да блокира уебсайтове, които смятате, че ви разсейват, отнемат време или от които се чувствате несигурни.

заключение

Понякога е необходима малка помощ, за да се спрете от лошите навици и в тази ера, управлявана от технологията, може да има много от тях, които да ви спрат от работната ви рутина.

Макар че някои от тези изскачащи приложения са вредни, те все още играят основна роля при грешни влияния и разпространение на нездравословни навици. Така че дори и да имате втори съмнения относно блокирането на уебсайт, не бива да го правите.

Никога не знаете колко много добри могат да направят тези малки промени на вашето сърфиране. За да добавите, не сте единственият, който използва уебсайтове и приложения за сърфиране.

Затова трябва да бъдете внимателни, защото никога не знаете до какво води този уебсайт за играта на Барби!

Тези удобни приложения могат да бъдат спасители на живота, които изяждат огромно количество от вашето време, което може да ви направи по-ефективни и вероятно може да ви спести достатъчно време и за себе си.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector