Как да печелите пари онлайн: 137 начина, които работят ВЕЛИКО сега!

Печеленето на пари онлайн създава много различни неща в нашето колективно въображение. Някои хора представят добрата страна:


Тийнейджър ще бъде вирусен в YouTube и след това ще донесе милиони спонсори и приходи от реклама. Или лукав човек, който има проста идея да прави бизнес онлайн и го разширява в малка империя.

пари gif

И тогава се появяват лошите образи: хората в “концертната икономика” работят без обезщетения или стабилно заплащане.

Това са неща, които правя случват се, но те са крайностите на дълъг спектър, който включва всичко останало между тях.

Това е дълъг списък, тъй като има много начини да печелите пари онлайн и искам да дам доверие на пълния набор от възможности за интернет доходи.

Елементите в този списък се отнасят до всякакви неща и се предупреждават, че има доста голямо припокриване. Някои неща са стратегии за печелене на пари онлайн. Други неща са уебсайтове за продажба на неща. Останалите обаче са пазари на концерти или сайтове, които ви плащат да направите това или онова. Естествено е да има припокриване.

ЗАБЕЛЕЖКА: Ако мислите да печелите пари онлайн, имате нужда от уебсайт за вашия продукт или услуга. За по-малко от $ 3 / месец можете да започнете с БЕЗПЛАТЕН домейн и неограничен хостинг от GreenGeeks.

Както може би се досещате, до момента съм доста изпитан с печеленето на пари онлайн и бих искал да споделя моята признателност за всички прекрасни възможности и безкраен нюанс, който ни предостави съвременният свят!

Готов? Да започнем тогава.

Моля, обърнете внимание, че съм поставил бутоните Upvote под всяка опция. Можете да гласувате за тях и да ми уведомите тези, които харесвате.

Contents

Позиция 1: Използвайте хак за хранилище на Disney

Най- "Disney Vault “е термин, използван от Disney за своята политика за поставяне на някои от своите анимационни игрални филми на мораториум. Накратко: филм за Дисни ще бъде достъпен за закупуване за известно време, след което ще бъде оттеглен в „Сейф на Дисни“ за известен брой години.

Трезор на Дисни

И тогава? След известно време – обикновено малко по-дълго или по-кратко от десетилетие – филмът е достъпен за преиздаване.

Може би се чудите защо говоря за нещо толкова дълго време. Разбирам отлично, че едно от страхотните неща в интернет е, че той ускорява нещата и ако искате да печелите пари онлайн бързо това не е най-добрата тактика.

Това каза, че това може да е добро за вас да знаете. Наричам го хакът на Disney Vault, защото недостатъчно хора се възползват от тази тактика, въпреки факта, че е доста лесно да се направи.

Ето как работи: филм на Дисни, обикновено по-стар анимационен, ще бъде пуснат наново. Щом това се случи, купете го. Ще влезе в Сейфа на Дисни … и когато бъде преиздаден години по-късно, ще бъде път по-скъпо, отколкото когато сте го купили След това можете да продължите напред и след това да го продадете на eBay.

Изпълнете този процес в продължение на няколко пъти и гледате на много хубава печалба. И да, трябва да изчакате малко.12 точки

Позиция 2: Поток на Twitch

Twitch е платформа, с която много млади хора са запознати, но която може да не е позната на тези извън демографските.

Twitch е най-голямата платформа за стрийминг, която всъщност е, когато хората живеят на живо (т.е. записват се на живо, обикновено за часове).

Най-честото използване на Twitch и повечето стрийминг платформи е за игри. Въпреки че хората стриймират, докато играят, те също говорят за всякакви неща. Хората също стриймират, докато ходят на събития или ги гледат онлайн, работят по проекти и особено когато говорят с други стриймъри.

Тъй като Twitch и други стрийминг платформи станаха изключително популярни – имайте предвид, че публиката не е само там за тридесет секунди, но понякога и часове наред – марките се втурнаха да запълнят областта със спонсорства и реклами.

Същият принцип основно се прилага тук, както и при YouTube. С увеличаването на вашия канал ще намерите спонсор или двама и ще бъдете платени да рекламирате техните продукти пред вашата аудитория.

Всъщност има повече начини да печелите пари от Twitch: другият основен начин, по който стрийтър може да прави пари, е чрез фенове. А що се отнася до това, едно от големите неща е повратна.

Точно така звучи: докато гледате безплатния си поток, някои от вашите фенове може да са склонни да дарят пари на вашата страница, за да ви подкрепят. Различните платформи за стрийминг са измислили как да направят бакшиша забавен и възнаграждаващ процес за зрителя, което означава, че са увеличили сумата, която ще спечелите от съвети.

Другият основен начин да печелите пари от феновете е да станете партньор на Twitch. След като имате STEADY след 500 зрители, можете да станете партньор на Twitch безплатно. Когато това се случи, можете да получите бутон за „абониране“ на страницата си – и всеки път, когато зрителят се абонира, ще получавате $ 2,50 на месец от Twitch.

И да, подобни правила важат за конкурентните сайтове за поточно предаване на Twitch. Всъщност дори YouTube има опция за съвет за поточни предавания на живо. Но в крайна сметка Twitch абсолютно доминира в играта на живо днес.2 точки

Точка 3: Продайте бележките си

Нека да променим малко нещата Ето опция за нашите ученици читатели: ако вече ходите на училище и ако вече правите бележки в клас, тогава можете да продавате бележките си онлайн.

Отличното в това е, че не е нужно да сте редовен студент, просто трябва да ходите на уроци някъде. Страхотното нещо при продажбата на бележки онлайн е, че вече сте свършили по-голямата част от работата, ако сте взели бележките на първо място!

Един популярен сайт за това е Stuvia:

Stuvia

Има и Nexus Notes, който е малко по-уважаван.

Другото хубаво нещо при продажбата на бележки онлайн е, че ако вече сте в клас, има големи шансове вече да имате някаква непосредствена социална мрежа от хора. Повечето от тях не е нужно да купуват вашите бележки.

Но има вероятност да има няколко, които желаят или дори наистина искат. Затова ви съветвам не просто да разгледате сайтовете, които споменах, а да предлагате услугите си независимо.3 точки

Точка 4: Продайте своите уроци

Позволете ми първо да бъда досаден: това е нещо, с което трябва да се внимава. В зависимост от това къде живеете, може да има някаква законна сива зона при покупка и продажба на учебни планове. Ще трябва да проверите специфичните разпоредби и правила сами.

Освен това това е нещо, което няма да бъде непременно схема за обогатяване-бързо. Защото може би не просто продавате планове за уроци, а идеи за уроци, флашкарти, дейности и игри и т.н. – както при много неща, вложете работата, която смятате за подходяща.

Но със сигурност има пазар за това. Както е моделът с този списък, можете да продавате на различни места, включително сайтове на свободна практика и в собствените си социални мрежи.

Един добре утвърден пазар специално за образователните ресурси е TeachersPayTeachers:

TeachersPayTeachers

Както подсказва името, това наистина е пазар на учители, които купуват и продават един на друг, така че е чудесно място за вас да общувате с връстници и да осигурите нещо полезно!4 точки

Точка 5: Продавайте съветите си

Това е забавно – едно нещо, което интернет улесни продажбата, е съвет. Хората продават съвети завинаги, но където интернет е променил нещата, е да позволи много Повече ▼ хората да споделят съвети.

мемета

До известна степен можете да помислите за продажбата на образователни курсове същото като продажбата на съвети. Но тук имам някакъв подъл съвет в по-бързия смисъл.

Сега една от причините да продавате съвети онлайн е нещо, което трябва да се има предвид, е че има голям шанс, че вече сте наистина добър в нещо. И ако е така, със сигурност има хора в интернет, които биха платили, за да чуят повече от експерт по темата.

И най-хубавото е, че не е нужно да инвестирате много, за да продадете съветите си. Това е нисък риск и относително лесно, въпреки че все пак ще трябва да положите усилия.

Преди да търсите онлайн пазар, бих искал да отбележа, че можете да свършите добра работа, като продавате съвети на хората от вашата мрежа. Това са хора, запознати с вашия опит в дадена област и е по-вероятно да плащат, ако познаят човека.

Ако обаче искате да използвате пазар, Clarity.fm почти определено е идеята. Това е много проста настройка: получавате одобрение като експерт по нещо и клиент ще търси експерти, докато не намери правилната.

яснота

Тогава те ще изберат няколко пъти, за да работят с вас и трябва да се свържете с тях в рамките на определен период от време – ако се получи, страхотно! Ще осъществите обаждане с тях и такса за минута. Ще ви оценят след размяната.

Но разбира се, не се колебайте да използвате всякакви други платформи за продажба на съвети. Проблемът с Clarity.fm е, че това е само съвети, свързани с бизнеса – няма да можете да дадете музикант или творчески писател, например, освен ако това не е свързано с бизнеса.4 точки

Точка 6: Спечелете конкурс за именуване на Squadhelp

Може би сте професионален бизнес консултант, който иска допълнителни пари. Може би сте добри с думи и искате допълнителни пари. Така или иначе можете да спечелите тези допълнителни пари, като се забавлявате със Squadhelp.

Squadhelp е уебсайт, посветен на подпомагане на фирмите да бъдат назовани. Бизнесът може да направи две основни неща: първо, те могат да си купят имена. Второ, нещото, с което е известен Squadhelp – бизнесът може да започне конкурс за именуване.

В конкурса за именуване стотици участници (в случая вие) ще поставят имена.

Squadhelp

Времевата линия е малко по-сложна, но кратката версия е, че след стесняване на списъка и извършване на някои тестове на аудиторията, бизнесът ще избере победител.

Победителят получава заплащане. Бизнесът плаща значително по-малко, отколкото ако наемете консултант, а вие? Нека бъдем честни, ще бъде солидна сума, като се има предвид всичко, което направихте, да зададете име и да изчакате.

Очевидно е, че дори да сте феноменални в създаването на имена за фирми, няма да спечелите всеки конкурс. Така че това не е нещо, на което може да се разчита по никакъв начин.

Но ей, това може да бъде забавен начин да спечелите малко допълнителни пари отстрани!6 точки

Точка 7: Създайте / помогнете за създаването на поздравителни картички

Това е един от по-новите начини да печелите пари онлайн, но има смисъл, когато отделите секунда, за да помислите за това. Колко предварително направени картички виждате, когато отидете в магазина за хранителни стоки? Как има различни на всеки няколко месеца?

Кой измисля всички тези неща?

Е, потенциално вие. Това може да е уместно, ако сте художник, за очевидната възможност за продажба на вашите дизайни. Но бихте могли да помогнете и за създаването на поздравителни картички, ако сте поет или общ писател.

И ако можете да правите и дизайн, и думи, защо тогава не? Продайте и двете си услуги на компаниите за поздравителни картички.

Сега различните компании правят това по различни начини. Ако използвате Blue Mountain Arts, ще пускате поезия (или по друг начин добре изработена, художествена проза) по имейл и ако Blue Mountain Arts харесва, ще се чуете с допълнителни коментари. Те плащат 300 долара на стихотворение за правата в световен мащаб и 50 долара за еднократна употреба.

Калипсовите карти също ще приемат съобщения / текст на картички, въпреки че не е нужно да са поезия и са особено приятелски настроени към приемането на изкуство.

Картите NobleWorks ще вземат както творби, така и писмени работи, както и студиите за Oatmeal Studios. Ако изследвате сами ще намерите множество други опции, но това са някои от най-известните.

Карти NobleWorksС любезност на изображенията: благородни работни карти

Заплащането ще варира: понякога това е фиксирана ставка за всеки вид приета заявка, както при Blue Mountain Arts. Друг път ще бъдете платени пропорционално на продажбите, но това е по-рядко.

Помощта за създаването на поздравителни картички, като се отправят към компании, е чудесна за хора с художествена или писмена квалификация, но които не искат да инвестират в собствената си инфраструктура или да се опитват да стартират собствен бизнес, който продава картички.

Разбира се, можете да продавате собствени поздравителни картички, начина, по който можете да продавате собствени тениски или дизайнерски щампи. Но за много от вас това ще бъде по-лесен начин да получите заплащане за вашето изкуство / писане.3 точки

Точка 8: Поставете реклами на заключения си екран

Няма никаква неяснота в това … ето нещо, което може само да получите пари през съвременния онлайн свят.

Накратко, има няколко компании / приложения, които ще ви платят за гледане на реклами на заключения екран на вашия телефон или таблет. Обикновено тези компании са посредници и печелят пари от други компании, които търсят места за директна реклама.

Сега трябва да изясня едно нещо веднага: доколкото знам, Apple не допуска тези приложения в App Store. Така че това е само за потребителите на Android там.

Друго нещо: в по-голямата си част тези приложения не ви плащат директно в брой, когато гледате реклама или отключвате екрана си. Обикновено ще получите точки, които можете да осребрите за определена сума пари.

Ето някои от най-забележителните:

ScreenLift е по-малко натрапчив в сравнение с подобни приложения (по-малки реклами) и е доста реномиран.

Награди ScreenLift

Вие персонализирате заключения екран малко в приложението и след това използвате телефона си както обикновено. Всеки път, когато отключите телефона си, ще отключите малко количество точки (наречени асансьори), които могат да бъдат осребрени за изплащане чрез PayPal или за подаръчни карти на популярни търговци на дребно.

Fronto е друга опция и е една от най-популярните при над 9 милиона изтегляния. От старта си през 2012 г. потребителите му са изкупили над $ 5 МИЛИОНА награди. Той е малко по-интересен от ScreenLift, защото наградите ви се променят в зависимост от това, как прекарате пръст:

Плъзнете надясно, за да отключите телефона си, и ще получите малък брой точки – обичайната сума по подразбиране. Плъзнете наляво и ще се заемете с рекламата / съдържанието и ще спечелите значително повече (обикновено 10 пъти повече точки).

Наградите ще бъдат или чрез добри купони, карти за подаръци на Amazon, или изплащане в брой на PayPal. Твой избор.

Някои други опции: Slidejoy ви позволява да печелите подобно на предишните две, но ви дава възможност да дарите автоматично всичките си приходи на благотворителност. S’more е по-опростен и няма да ви даде допълнителни точки независимо дали се занимавате с реклами или не виждате повече реклами, отколкото е необходимо.

Както вероятно се досещате, те далеч не са единствените възможности. Те са само някои от малкото, които са доста забележителни.

Ще ви дам още един бърз съвет за тези приложения: някои от тях могат да се използват в тандем, което означава, че можете да използвате няколко приложения наведнъж, за да увеличите значително приходите си.

Разбира се, сумата, която ще спечелите, не е много. Хората могат да изкарват между 10 и 40 долара на месец за грубо чувство за мащаб. Но що се отнася до пасивния доход, това е толкова пасивно, колкото се получава!4 точки

Позиция 9: Продайте косата си

Това странно ли е за вас? Ако не, страхотно!

Да, можете да продавате косата си онлайн. И не, не е нужно да разчитате на Craigslist (въпреки че сте добре дошли, ако сте достатъчно смели).

Има няколко сайта, които са изрично само за покупка и продажба на коса. Това не е точно начин да спечелите пари “пасивно”, тъй като все още трябва да вършите работата по продажбата, но поне не е необходимо да управлявате никакъв инвентар – просто оставете косата да расте и когато искате да я подстрижете , можете да продавате и вие!

Сега най-известният и реномиран пазар за продажба на коса е HairSellon (разберете ?!).

Продайте косата си

HairSellon не взима комисионни и има много съвети, за да ви помогне да разберете как точно да измерите и опишете косата си.

Те дори имат калкулатор на цената на косата, за да ви помогнат да прецените. Просто си направете акаунт, публикувайте обява и продайте на най-високия участник в търга … лесно селфи!

Другият конкурент на HairSellon ще бъде BuyandSellHair.com. BuyandSellHair присъства в много публикации в пресата и е единственият друг пазар за коса със съпоставим размер, прием на трафик и репутация на HairSellon.

Ще трябва да платите такса за еднократна регистрация в размер на 14,50 долара, която ще продължи три месеца. Но това е всичко – BuyandSellHair също не взема комисионни.

Както вероятно сте забелязали, повечето списъци за коса отиват лесно за няколкостотин долара. Долният край обикновено е малко над 100 долара, а високият може да се доближи до 1000 долара.

Така че, ако косата ви става прекалено дълга напоследък, защо да не спечелите няколкостотин за прическата, която все пак щяхте да получите?3 точки

Точка 10: Спечелете конкурс за интериорен дизайн

Ето един доста причудлив начин да печелите пари онлайн: ако сте интериорен дизайнер, можете да използвате уменията си за допълнителни пари онлайн чрез конкурси за интериорен дизайн.

В по-голямата си част можете да ги намерите само на няколко сайта. Един от тези уебсайтове се нарича GoPillar.

GoPillar е принципно същият като конкурса за именуване на Squadhelp, но той е за интериорен дизайн.

GoPillar

Някой стартира конкурс, който след това ще бъде достъпен за всеки от дизайнерите в GoPillar. Ако вашите дизайни са избрани, ще спечелите наградата на конкурса и ще можете да работите с лицето, което заявява дизайна, като по този начин ще получите и нов клиент.

Друг вариант е Roomstyler:

Roomstyler е подобен по формат и интерфейс на GoPillar, но преди да се развълнувате твърде много, тези състезания не са за пари. Те са за забавление.

стайлер

Така че защо да го издигаме?

Тъй като ще имате профил, който показва, че вашите конкурси печелят. Ако имате много, може да бъде уникално нещо да покажете на бъдещия си клиент … или дори начин да накарате клиент да ви открие!

Другата полезност е да бъдете източник на вдъхновение за вашата реална дизайнерска работа.1 точки

Точка 11: Използвайте Appen

Вероятно не сте чували за Appen, а за онези от вас, които просто искат някакъв пасивен или „лесен“ онлайн доход, това е добре.

Но за тези от вас, които търсят по-сериозни начини да печелите пари онлайн, Appen е важно да имате предвид.

И така, какво е Appen? Погледнете долния ляв квадрат на тази снимка:

Appen Въведение

Просто казано, Appen свързва онлайн изпълнители с компании. И така, това, което го разделя от борда за работни места с общо предназначение, като наистина.com или пазаруване на свободна практика като Upwork?

Е, има много прилики между платформите, без да го отричаме. Но изпълнителите на Appen, за разлика от наистина, са предимно виртуални / отдалечени.

И за разлика от Upwork и наистина, изпълнителите на Appen се търсят предимно за технически задачи, свързани с технологичните компании. Дори когато нетехнологичните компании ги използват, това е нещо, свързано с изкуствения интелект.

Ето още нещо, което отличава Appen: има няколко вида работни места, свързани с технологиите, за лесно избиране:

Appen

Какво означава това?

Това означава, че можете да изберете работа, която е дългосрочна и отдалечена – основно „работа“, или работа, която е краткосрочна – концерт – или дори работа с изключително кратък срок – микро задача.

Но обединяващата тема е, че по-голямата част от всички тези видове работа могат да се извършват от комфорта на вашия дом.

Накратко, Appen е чудесен начин за намиране на отдалечена работа, свързана с технологиите и AI, и за стесняване на работните места по време на ангажимент.0 точки

Точка 12: Бъдете виртуален преподавател по ESL

Вярвате или не, този всъщност е различен от предишния елемент. Дистанционният преподавател по ESL все още е отдалечен преподавател, но пазарът на виртуални ESL преподаватели е изненадващо здрав – достатъчно, за да гарантира собственото му разположение в списъка.

Сега всъщност правя виртуално обучение на ESL в продължение на една година и това е изненадващо сладко представяне. Има доста компании, които се наемат за тази работа, много от тях китайски обслужват китайски студенти, но не е задължително.

Не всички компании се нуждаят от вас, за да имате сертификат за преподаване по ESL, въпреки че очевидно е предпочитано. Ако имате опит с преподаване или какъвто и да е вид на английски език, това стига доста.

Цените варират много, но в долния край те обикновено започват от $ 12 на час. Много китайски компании започват да наемат около $ 16 на час, а някои могат да стигнат до $ 22 или повече.

vipkid

Ето и уловката: като преподавател по ESL вероятно ще работите нечетни часове на ден. Може да е наистина рано сутрин или наистина късно през нощта. Определено зависи от това къде са вашите клиенти.

Сега освен да използвате компаниите като посредници, можете също така просто да намерите хора, които искат да преподават ESL за себе си или децата си и да работят директно с тях. Предимството на това е, че работите в собствената си часова зона!

Някои от големите китайски компании включват: VipkidTeachers (на снимката по-горе), Landi English, DaDa, WhalesEnglish.

Някои от тях включват: iTutorGroup, Cambly, Vivaling, Take Lessons. Но ще ви подскажа – американските компании са склонни да плащат по-малко отколкото китайските тук.

Това е разрастващо се поле, може да бъде забавно (в края на краищата се занимавате със сладки деца) и възнаграждава и плаща прилично за отдалечена работа!3 точки

Точка 13: Заемете нещата си на Заемни или RentNotBuy

Можете да направите повече от заем пари онлайн. Можете да направите повече от продажба на неща, които притежавате онлайн. Можеш заем неща, които притежавате и вие онлайн!

Craigslist всъщност е много популярен сайт за подобно локално взаимодействие, но не е посветен само на заемане.

Един специализиран ресурс са Заемите.

Loanables

Основана е от ентусиасти на природата, които искат да популяризират заемни стоки, поне отчасти, защото това е по-добре за околната среда. Политиките за заеми са много назад:

Създайте акаунт и публикувайте списък. Хората, които търсят това нещо, което представяте, ще могат да го намерят през сайта. Ако потенциалният наемател се съгласи с вашите цени, те го наемат по този курс.

Лесна работа!

Друг виден сайт за лични и домакински стоки е RentNotBuy. Собствениците на RentNotBuy са подобни на кредитите, тъй като ценят ефективността на отдаването под наем, вместо да купуват.

RentNotBuy няма реклами или такси за обявяване – просто трябва да изброите вашия артикул на желаната от вас цена и да изчакате някой да се съгласи с него или да договори съответно.

Недостатъкът на RentNotBuy и Loanbles е, че и двата сайта са доста ръце, когато става въпрос за спорове между наематели и заемодатели. За щастие все още съществува система за преглед, която да добави известна достоверност на всеки човек, използващ сайта.2 точки

Точка 14: Наемете музикалните си инструменти на Sparkplug

Това е солидно изделие, защото почти мога да гарантирам, че повечето от вас никога не са чували за Sparkplug. И аз съм готов да залагам на много от вас, които не сте чували за това, можете също да спечелите пари без много излишни.

Това е доста просто: използвайте Sparkplug, за да наемете своите музикални инструменти, оборудване и дори място, ако имате.

Музикалните инструменти и оборудване (и особено пространството) могат да бъдат твърде скъпи, за да ги притежавате или дори да наемете от по-големи компании. Но някой в ​​района може да успее да наеме своите неща, нали? Точно там влизате.

Свещта се фокусира около хората, които се координират помежду си в приблизително един и същ регион. Всъщност Sparkplug се опитва да ви накара да срещнете човека, на когото заемате – което е добре, тъй като не искате вашето оборудване да се повреди – но можете да изберете вместо това да го доставите.

Можете да получите плащане директно по вашата банкова сметка в рамките на един ден от началото на наемния период. Наемателят ще върне вашия продукт след уговореното време, а вие го инспектирате, за да се уверите, че е в добро състояние, и ще оставите преглед на наемателя след.

Това е доста просто и макар че може да е логистично по-лесно за хората в градските райони, това е дявол от много повече хора, които могат да изкарат пари, правейки това, отколкото биха били иначе. О, и това не е само САЩ.!0 точки

Точка 15: Наемете (или продайте) паркомястото си

Относно този нов свят, в който живеем … да, можете да наемете и вашето паркомясто онлайн!

Така че очевидно това няма да се отнася за всички. И има голям шанс, че дори и да имате място за паркиране, няма да искате да го споделяте.

Но ако имате място за паркиране, което не използвате през цялото време, и сте отворени за идеята, може да спечелите и допълнителни пари от него. Има няколко приложения / сайтове, които можете да използвате, но като цяло същността е същата:

Вие се регистрирате и някой ще избере вашето място, ако има нужда. Ще ви платят да го наемете. Някои услуги могат да ви позволят да продавате вместо наем. прост!

JustPark е най-известният от тези приложения, тъй като се използва от 3,5 милиона драйвери:

JustPark

Досега JustPark наброява над 30 милиона паунда, спечелени от собствениците на места за паркиране. И да, това е британската валута … но преди да се притеснявате, да, можете да го използвате в САЩ!

Pavemint е конкурентна услуга, която е също толкова лесна, а също така много утвърдена и получена. Освен това можете да подчертаете специални функции като EV зарядно устройство, камера за сигурност или нещо друго, за да подчертаете пространството си над всички останали.

И накрая, има SpotHero, който не само ви позволява да наемете мястото си за паркиране, но и да го продадете!2 точки

Точка 16: Използвайте колата си като мобилен билборд

Добре, така че не искате да оставяте някой друг да кара колата ви … няма проблем. И не искаш точно да излезеш от пътя си, като караш хората наоколо.

Един от начините да спечелите пасивно някакъв доход на автомобила си е да оставите рекламодателите да го използват като мини, мобилен билборд.

Има няколко различни начина, по които можете да направите това, освен индивидуално посягане към рекламодателите.

Грабнете – това е стартиране, което много улеснява превръщането на един от прозорците на колата ви в екран:

шофьори

И както казват, инсталацията е безплатна и все още можете да навиете прозореца надолу! След това можете да шофирате както обикновено, или да полагате допълнителни грижи да обикаляте големи събития и шоу програми във вашия район.

Друга подобна услуга е Carvertise, но тя може да не е „онлайн“ – най-малкото с Grabb-it, използвате интернет, за да печелите пари и да рекламирате, докато вървите нормалния си бизнес.

С Carvertise нещата са малко повече в личен план, така че няма да се впускам прекалено в него: по принцип вие отговаряте на въпроси, когато се регистрирате и ще отговаряте на марката въз основа на вашите отговори. Колата ви ще получи обвивка вместо цифров екран и можете да избирате между получаване на пълна или частична обвивка.

След това просто карате наоколо с голяма реклама на колата си и получавате всеки месец заплащане чрез директен депозит. Това не вреди на колата ви и ще бъде извлечено професионално в края на кампанията.

Друга услуга е MyFreeCar. Той работи ефективно по същия начин, така че колата ви да бъде увита от платформата и да се плаща месечно.

Но ей, разбирам, че последните две опции може да са сива зона на „печелене на пари онлайн“, така че ще го оставя на мира.2 точки

Точка 17: Вземете безплатни пари (или карти за подарък), за да бъдете здрави с постижения

Постижението беше малко по-известно преди няколко години, когато беше известно като AchieveMint, но все още е около днес! И всъщност това е топ приложение както в магазините за приложения на Apple, така и в Google Play.

Ето как работи: регистрирайте се в уебсайта или изтеглете приложението и се регистрирайте там. След като имате акаунт, можете да започнете да свързвате други приложения за здраве / фитнес / начин на живот. Има 20 други приложения, от които можете да избирате.

Тези приложения обикновено са за медитация, разходки, колоездене, следене на хранене и т.н..

Ще използвате приложенията, които свързвате, за да печелите точки за определени неща в Постижението. Например, ако изминете определена сума, ще получите точки за нея в Постижение. Това обикновено са основни етапи: например, медитирайки 15 минути или час в приложение, ще получите определен набор от точки за Постижение.

След като имате 10 000 точки, можете да осребрите:

изкупи

Да, това е много малко количество.

Големият въпрос е вероятно колко бързо можете да спечелите тези 10 000 точки … и честно казано, дори и да сте посветени на приложението, може да отнеме известно време, докато стигнете до 10 000.

Така че моята съвет: не инсталирайте и не използвайте това приложение като източник на бързи пари. Това трябва да бъде допълнителен стимул за поддържане на вашето здраве, сценарий с две птици с един камък.

Докато наблюдавате и подобрявате здравето си с течение на времето, естествено ще трупате точки и ще можете да печелите от време на време. Ей, ако вече правите такива неща, защо да не спечелите допълнителни пари за тях?3 точки

Точка 18: Вземете още пари за това, че сте здрави с HealthyWage

HealthyWage е много подобен на Achievement, но реших, че си струва да ги разделим, защото те са всяка уникална и добре утвърдена.

Вижте колко пъти е забелязана HealthyWage:

HealthyWage

Така че това не е откъсване по никакъв начин.

Ключовата разлика между HealthyWage и постиженията е следната:

Постижението е свързано с набиране на точки за различни дейности, които обикновено са здравословни, които след това могат да се обменят за пари. Но HealthyWage е много по-директен. Става въпрос за правене на залози за отслабване.

Има различни залози и предизвикателства, в които да участвате, но най-известното е HealthyWager. Въвеждате сумата на паунда, която искате да загубите, времето, което искате да достигнете целта си, и сумата, която искате да заложите на месец.

След това автоматично ще ви бъде предложена сума за награда въз основа на тези стойности, а ако спечелите – ще я получите!

Така че това е много различно от Постижението в директността на аспекта „предизвикателство“ и сумите пари. Вашите награди обикновено ще бъдат поне стотици долари, ако спечелите (най-краткото време, което можете да оспорите, е 6 месеца), защото залогът ви не може да надхвърля $ 100.

Разбира се, вие също така купувате залога (точно така се работи!).

Ако искате да се ангажирате с отслабването, това е чудесен начин да го направите. Не само, че ще бъдете по-стимулирани да преследвате целта си за отслабване, но и ще печелите пари за нещо, което искате да направите!2 точки

Елемент 19: Гледайте и оценявайте филми за пари в Swagbucks

Добре, първо ще изясня: Swagbucks може да се впише добре в моите парчета от анкети и фокус групи. Но има малко по-различен формат, който е малко подобен на Постижение, така че го запазих тук.

Ето същността: в Swagbucks отговаряте на анкети. Когато попълните анкета, Swagbucks ще ви даде малка сума пари – понякога само $ 0,05, а понякога и $ 35.

Това са проучвания, ефективно създадени и платени от други компании, като Swagbucks е посредник.

Като допълнителен бонус някои компании, които предлагат абонаментни услуги, ще плащат на потребителите на Swagbucks или ще дават намалени цени с надеждата да ги накарат да се абонират за реални. Така че можете да спестите от някои неща, които може би сте закупили така или иначе.

Но ето основното, за което искам да говоря: системата за видео и филмово съдържание на Swagbucks.

Това е едно от нещата, с които Swagbucks е известен. По принцип има много видеоклипове, които можете да гледате:

Swagbucks

Гледайте определено количество видеоклипове (обикновено плейлисти за видеоклипове, както виждате по-горе) и ще получите определен брой Swagbucks. Swagbucks могат да бъдат заменени за пари, платени чрез PayPal.

Сега знам какво мислите: колко часа ще ми трябва да гледам, за да получа пари?

Наистина не е много. Ако сте ангажирани, можете постоянно да печелите $ 5 на ден. Затова горещо препоръчвам
не
разчитане на гледането на филми в Swagbucks като начин за бързо печелене на допълнителни пари – това просто не е ефективно време.

Причината да говоря за това на първо място е, че можете да спечелите малко пари, докато гледате видеоклипове, за да убиете времето така или иначе..

Когато ви е скучно, почивате си от работа или училище и т.н., може да гледате видеоклипове онлайн. Защо да не гледате видеоклипове на Swagbucks и да си спечелите допълнителна чаша кафе или сладолед всяка седмица?2 точки

Точка 20: Прегледайте музиката за пари на Slicethepie

Ако обичате музика и искате да спечелите малко пари отстрани, за да направите нещо забавно и пълноценно, Нарязвайте пая е чудесен вариант.

Slicethepie е един от най-големите сайтове за преглед на музика, с над 2 милиона рецензенти в момента брой. Той има допълнителни категории за преглед, като модни и телефонни аксесоари, но музиката наистина е основната част от работата.

Slicethepie е фокусиран върху идващи художници. Ето как работи: независими музикални изпълнители и звукозаписни издания получават някои песни на Slicethepie. Рецензенти ще го прегледат, а изпълнителите и лейбълите ще получат големи количества обратна информация, която трябва да подобрят по подходящ начин или да пуснат на пазара музиката.

Едно от големите предимства на Slicethepie е, че получавате директно заплащане в брой за вашите отзиви. Няма нужда да се занимавате с отстъпки или отстъпки или дори точки. Получавате заплащане на преглед и колкото по-високо качество е, толкова повече ще бъдете платени.

След като се регистрирате, вие избирате какъв вид преглед искате да направите – в този случай музика. След това ще започнете да слушате песни и да преглеждате веднага (трябва да слушате поне 90 секунди от песен).

И така, колко ще спечелите? Много малко количество. Ако ви е приятно, можете да очаквате да правите около 40 долара на месец, но ако не го правите често, вероятно ще бъде много по-малко. Имайте предвид, че минимумът за теглене е 10 долара.

Всъщност има няколко други сайта, които могат да ви платят за слушане на музика, но те са по-малко директни. Можете да ги проверите тук, но те са по-ориентирани към радиото и точките. Доколкото мога да разбера, Slicethepie е просто най-добрият сайт за получаване на заплащане за слушане на музика.

Така че, така или иначе, този вид се вписва с някои от другите елементи в тази област на списъка: добре е, защото можете да платите, за да направите нещо забавно. Това не е заместител на работа или наистина е добър за много допълнителен доход – но може да откриете, че се наслаждавате на работата!1 точки

Точка 21: Платете за преглед на софтуер с SoftwareJudge и G2C Crowd

Вече говорих за създаване на уебсайт за преглед и печелете пари по този начин. И както можете да кажете, аз правя софтуер за преглед на този сайт. Но не говоря за това да получавам такса (т.е. по трудния начин).

Говоря за получаване на заплащане по подобен начин по-горе – малки суми пари за малки количества работа, които (надявам се) са ви интересни.

В този случай нишата е софтуер. Може да има още сайтове, които си струва да проверите, но ще препоръчам само два, за да сте в безопасност.

Първият е SoftwareJudge.com. Много е просто и важно: получавате заплащане за преглед на софтуера. Софтуерът се публикува на началната страница като своеобразна емисия или списък с новини. Списъкът на софтуера не е огромен, но все пак има какво да избирате.

Сумата, която получавате? Той варира в зависимост от това колко добър е вашият отзив. Ще ви бъдат платени поне $ 1. Ако правите добро, максимумът, който можете да нетите, е 50 долара. Това всъщност са доста прилични пари за сайт за масови прегледи.

Между другото, вашият отзив ще бъде проверен за честност. Всяко плагиатство, което бъде открито, ще означава задържане на плащането. Едно от хубавите неща за по-малък сайт като SoftwareJudge е, че имате по-малко конкуренция и получавате по-лично усещане от сайта.

Недостатъци: получавате плащане само ако достигнете минимум 200 долара. Ако имате по-малко, можете да получите безплатни през SoftwareJudge, което е хубаво бонус за тези, които се интересуват. И няма да ви отнеме месеци, за да получите минимум 200 долара, така че не е като да сте затворени завинаги от парите.

Сега ето ГОЛЯМИЯят, който всички знаят. Нарича се G2:

G2

Както можете да видите, G2 се използва от милиони фирми, включително някои марки с много висок профил.

Това е доста просто: напишете преглед на софтуера. Ако отзивът ви бъде одобрен, ще получите подаръчна картичка, варираща между 5 и 10 долара. Понякога може да бъде повече, но това е обичайният диапазон и обикновено е за Starbucks или Amazon.

Можете обаче да спечелите само до 5 карти за подаръци. Така че моят съвет? Напишете 5 отзива, които се одобряват, вземете картите за подаръци (или ги продайте) и отидете. Можете да се насладите да изпробвате някакъв софтуер и да извлечете нещо от него!0 точки

Елемент 22: Продайте по-стари мобилни телефони на Gazelle, BuyBackBoss или OC BuyBack

Добре, ще призная, че това са три неща, натъпкани в едно изделие, но каквото и да е: същността тук е, че можете да търгувате със своите устройства за пари. В шоуто!

Gazelle е един от най-големите и реномирани сайтове за продажба на стария ви телефон. Много е просто и просто.

газела

Едно от основните апели на Gazelle е, че можете да продадете счупен телефон (разбира се, разбира се).

Въпреки че Gazelle наистина е специализирана в телефоните, можете да продавате и други използвани продукти на Apple като iPad, iPod (да!) Или MacBooks.

Доколкото знам, не можете да продавате обратно не-телефонни технологии от други производители, така че да не продавате обратно този компютър, който мразите. Както показва снимката обаче, не се колебайте да продадете обратно своите телефони с Android.

С Gazelle просто трябва да сте сигурни, че вашият артикул всъщност е на техния сайт. Ако не намерите този телефон / електронен модел на сайта им, не можете да им го продадете. След като намерите продукта си, отговаряте на някои въпроси за него и те ще генерират оферта за вас. Ако ви харесва, страхотно.

О, и доставката е безплатна!

BuyBackBoss е подобен и като Gazelle е най-вече за телефони. Кажете на BuyBackBoss за телефона си (чрез отговор на автоматизирано проучване) и веднага получавате оферта.

BuyBackBoss

Доставка е безплатна, тъй като BuyBackBoss ще ви изпрати етикет с предплатена доставка по имейл, който просто трябва да отпечатате. Можете да получите плащане с чек или PayPal.

Можете да продавате някои други устройства на Apple – iMacs, iPad, iPod, Apple Watches – и Google Pixel, но това е всичко за продукти, които не са телефон.

OC BuyBack е друг ефективен сайт за обратно изкупуване, но е по-отворен за това, което можете да продавате: можете да продавате 45 типа телефон, 9 вида iPod, 17 вида таблети, 4 вида смарт часовници, заедно с GoPros и AppleTVs.

OCBuyBack

Можете да изберете да се откажете от устройството си локално или можете да изпратите безплатно. По принцип е същото като другите сайтове, но по-малка / по-малко популярна услуга.

Nextworth е последният, за който ще говоря, но е доста подобен на останалите (безплатни оферти, доставка и т.н.), така че нямам много повече да казвам. С изключение на това, че е доста реномиран:

следващата стойност

И една от най-големите услуги за обратно изкупуване, с над 12 години бизнес и 3 милиона търговски влизания.1 точки

Елемент 23: Продайте дрехи (и други неща), които не използвате в Depop

Depop е друг пазар за малките търговци на дребно.

Depop

Depop е доста отворен. Можете да го използвате за продажба на широка гама лични вещи, но най-вече е фокусирана върху продажбата на лични вещи и по-креативни, артистични видове.

Depop не извлича никакви такси, докато не спечелите пари … но лошата новина е, че таксите им са по-високи от повечето други платформи: в момента това е 10% от общата транзакция (включително разходите за доставка).

Освен това обикновено има такса за транзакции с PayPal от 2,9%…, което е доста често срещано за пазарите, но това означава, че търсите да загубите 13% от всичко, което правите. Компромисът е този Depop е много популярен, особено сред по-младите хора и потребителите на Instagram.

Освен популярността, Depop е много лесен за използване:

Depop как да продадете артикул

Depop е познат на повечето хора за използването му в социалните медии – обикновено се използва от хора, които се опитват да се отърват от дрехите, които вече не носят / искат, и е насочен към относително малка аудитория (последователите на този продавач, които обикновено са хора, които те зная).

Така че, разбира се, можете да вземете магазина си Depop, доколкото искате, лентата е малко по-ниска – повечето магазини са спокойни, обикновени снимки на артикулите. Той е един от най-неофициалните и най-лесните за създаване на пазари.1 точки

Точка 24: Станете тестер за използваемост

Това не е дейност, която съществува в „реалния“ свят и е преобразувана в интернет. Това е нещо, което може да се направи само с интернет.

Накратко, хората трябва да знаят, че уебсайтовете им са добри и са готови да платят на хората да изследват уебсайтовете си и да взаимодействат с нещата, за да се уверят, че всичко работи.

Понякога има компании, чиято работа е работа на посредник – свързване на някой, който иска техния уебсайт да бъде тестван с потребителските тестери. Друг път ще бъде индивидуална или малка компания, която иска техния сайт да бъде тестван.

И понякога вашият клиент ще бъде човек или група, чийто купи куп сайтове и иска да ги тестват за крайната цел да ги продадат по-късно.

Тъй като можете сами да намерите последните два типа клиенти, ще говоря за някои платформи, които действат като посредници.

Първото и най-очевидното е Тестване на потребители. Това е най-реномираният и най-използваният пазар за тестване на потребители онлайн. Вижте някои от компаниите, които са го използвали:

Тестване на потребителите

Сега изискванията са сравнително ниски. Просто трябва да сте на 18, достатъчно артикулирани и солидна интернет връзка.

Ще трябва да изтеглите софтуера за тестване на User Testing и ще бъдете записани, докато тествате (именно там започва да се играе съчленената част).

Плащането може да стигне до 60 долара за тест, но обикновено е 10 долара за тест. Добрата новина е, че тестът обикновено е около 20 минути. Направете няколко теста за час-два и вие имате 30 до 60 долара за деня.

Дори потребителското тестване не препоръчва да се прави това на пълен работен ден … няма достатъчно работа, за да се направи това пълно работно време. Ще ви бъдат предоставени възможности за тестване на сайтове въз основа на демографски данни и вашия качествен рейтинг като тестер.

И не мислете, че тестването на потребителите е единствената ви възможност! Има много други сайтове, които са доста близки. За да назовем няколко: Userlytics, TryMyUI, Userfeel и TestingTime.

Има някои вариации, но повечето от тях плащат приблизително същото като User Testing и имат подобно удължени тестове: 10-20 минути тест, обикновено 10 долара тест. Времето за тестване е по-дълго, с типично отнемане на 30-90 минути и заплащането варира също, но ограничено на 50 евро.

Нито един от тези сайтове не е добър за изкарване на прехраната и дори ако използвате всички тези сайтове заедно, това не е добра замена на пълен работен ден.

Все пак това са прилични пари, доколкото излизат „лесните“ интернет концерти, това е сигурно!1 точки

Точка 25: Прегледайте търсачките

Точно както как уебсайтовете трябва да бъдат тествани за недостатъци и лош потребителски интерфейс, търсещите машини, които получават хората, трябва да бъдат тествани. И като се има предвид, че търсачките са основна сила на съвременния интернет, това е важна работа.

Това също е работа, която можете да вършите у дома!

По-техническият термин за тази работа ще бъде „оценител на търсачки“. Няма много сайтове, посветени единствено на задачи за преглед на търсачките, но някои от тях разполагат по-ясно от обща дъска за работа или пазар на свободна практика.

Има един уважаван сайт за отдалечена оценка на търсачките: Appen. Appen не е фокусиран единствено върху оценката на търсачките, както вече обсъдих. Известно е обаче, че има много задачи за оценка на търсачките.

Друга видна компания е Lionbridge. Но Lionbridge не се фокусира единствено върху наемането на оценители на търсачките. Lionbridge стартира като преводачески изследвания и премина в други неща, като запази оригиналния фокус върху езика.

Начинът, по който това се прелива в оценяването на търсачката е, че може да се наложи да тествате търсачките с други езици … макар и не е задължително.

Друг сайт, който често има тестване на търсачките, е iSoftStone. Подобно на Lionbridge, много публикации на iSoftStone са общи концерти, свързани с тълпата. И от тези концерти, някои от тях са за оценка на търсачките.0 точки

Точка 26: Най-доброто от всичко … да бъде онлайн консултант за запознанства!

За разлика от онлайн диетолозите, има много работни места за консултации за запознанства.

Добре, това не е толкова често, колкото концерти за писане или дизайн на сайтове, ще призная. Но въпреки това, проверете това:

работни места за консултанти от разстояние

Да. Те са там. Както можете да видите, няма много сайтове просто за консултанти за запознанства, но има много обяви за работа в редовните табла за работа.

Едно от големите предимства, за да влезете в тази линия на онлайн работа е, че не е необходимо да имате официално образование или сертификат. Но има някои неща, които могат да ви помогнат в получаването на клиенти и да се появите квалификация:

Първо, ако имате обучение като терапевт, това е доста добра квалификация. Ако имате специалност психология или социална работа, това също може да е добре.

И вероятно най-доброто от всичко би било, ако имате доказан опит в даването на солидни съвети за запознанства!2 точки

Точка 27: Дайте отговори на JustAnswer

JustAnswer е супер изящен уебсайт от гледна точка на човек с странни въпроси. Разбира се, интернет е пълен с отговори, които са напълно безплатни.

Но много въпроси не са лесно в Google или търсени в Reddit. Понякога може да имате прост въпрос, но такъв, на който може да се отговори правилно само от експерт. Бързите отговори от експерти са къде идва JustAnswer и това е и това, което го отличава от Clarity.fm, което е повече на страната на бързите консултации и съвети.

Кандидатстването е супер лесно и може да отнеме само 30 минути (макар че предлагам да отделите повече време).

JustAnswer

Има над 175 категории, от които можете да избирате, и можете да работите изцяло в свои часове.

Клиентите често плащат 5 долара на въпрос и получавате 20% намаление, когато започнете. Това може да се работи до 50%, а някои могат да надхвърлят $ 5 – много въпроси могат да стигнат до $ 15 – $ 30, така че намалението, което вземете, не е толкова лошо, особено ако работите бързо и отговаряте на правилните въпроси.

Има обаче един основен недостатък: САМО получавате заплата, ако питащият оценява отговора ви като положителен. Ако отговорът ви е маркиран като отрицателен, няма да ви бъдат платени – което е доста смущаващо, не е необходимо да се казва.

Така че трябва ли да е основният ви източник на доходи? Разбира се, че не. Но това може да ви придаде прилична сума пари за странична суматоха и може да бъде изключително забавно, ако просто информирате хората за любими предмети.-1 точки

Точка 28: Опитайте да препишете аудио

Транскрибирането на аудио е типът онлайн концерт, който е добър за допълнителни пари, но не съвсем за работа на пълен работен ден. Вие бих могъл накарайте го да работи на пълен работен ден, но не бих го препоръчал, освен ако не намерите клиент сам, който е готов да плати допълнително.

В по-голямата си част, преписването на аудио е чудесно за лесни пари встрани.

Някои задания за транскрипция са на по-големи пазари на свободна практика като Upwork или Amazon Mechanical Turk. Но обикновено ще ви се плаща да преписвате аудио на конкретни платформи само за транскрипция.

Един от най-популярните е TranscribeMe:

препишете ме

TranscribeMe има някои от най-добрите цени на всяка платформа, предлагаща транскрипционни концерти. Печалбата обикновено започва от $ 15 – $ 22 на час (голяма разлика, знам).

GoTranscript ще ви плаща до $ 0,60 на минута, което е $ 36 на час, но това е най-високото. Обикновено ще започнете по-ниски от това – средната печалба е 150 долара на месец, така че това е наистина страничен шум.

Има и други платформи, с различна степен на заплащане и за различни нива на опит. Някои изискват много малко опит. Други искат хора с квалификация и много платформи ще искат да направите тест за скорост на писане.

Въпреки че ще искате да проверите спецификата на всяка платформа, общата полза от преписването е, че почти изцяло зависи от вас да работите, когато искате.

Например, виртуално обучение или писане ще изисква от вас да работите последователно и да спазвате сроковете, дори ако те са по-гъвкави от традиционните работни места. Но преписването на аудио за платформа е една от най-гъвкавите концерти наоколо и можете да работите основно винаги, когато и колкото и често искате.1 точки

Точка 29: Стартирайте блог / сайт и направете ПЪРВИЧЕН МАРКЕТИНГ

Това е един от най-често срещаните начини да печелите пари онлайн и по-добре повярвайте, че това е нещо, което познавам доста добре.

Това е и един от най-свръхпечатните начини за печелене на пари онлайн. Ключовото нещо, което трябва да запомните, е, че партньорският маркетинг МОЖЕ да бъде наистина ефективен … но това не е за една нощ или “лесно”.

Така че за непознатите: партньорски маркетинг е, когато печелите комисионна, когато някой закупи продукт онлайн въз основа на вашата препоръка.

На практика това обикновено се състои в това, че управлявате блог или сайт и включвате партньорски връзки към онлайн продукти / услуги – както се досещате, за нас това е хостинг продукти:

препоръка

Ако човек закупи продукт чрез вашата партньорска връзка, ще спечелите комисионна. Колко? Както очаквате, тя варира. Обикновено това е процент от самата продажба. И дори това варира.

Amazon обикновено дава някъде между 5% комисионна в долния край и 10% на високия край за връзки към всякакви продукти, продавани в Amazon.

Ако сте партньор на Shopify, можете да вземете 20% от месечната такса, платена на Shopify от лицето, което прие препоръката ви..

Ето пример за партньорска програма на хостинг компания (SiteGround):

Партньорската програма на SiteGround

В този пример, ако получавате SiteGround 10 продажби месечно, ще получите 750 долара. Ако ги вземете 11, ще получите 1100 долара и т.н..

Така че отивате.

Вероятно можете да видите защо има такъв огромен апел към партньорския маркетинг в наши дни. Това може да доведе до пари и можете да упражнявате много контрол върху видовете продукти / поле, в което искате да работите.

Някои от най-успешните блогъри (Пат Флин, Мишел Шрьодер, Райън Робинсън, Лайфхакър Гай и т.н.) печелят десетки хиляди долари на месец чрез своя блог и партньорски маркетинг.

Те също публикуват своите месечни доклади за доходите, за да видите как и вие можете да печелите пари чрез Партньорски маркетинг. Виж отдолу:

партньорски маркетинг

Мишел Шрьодер

Райън Робинсън

Пат Флин

Всъщност Мишел също преподава Партньорски маркетинг на този сайт.

Определено можете да научите нещо там :)

Преди да започнете да се опитвате да печелите пари чрез партньорски връзки, имам няколко насоки:

Първо, внимавайте да направите добър сайт. Поддържайте качеството на съдържанието си и имайте предвид, че все още трябва да носите стойност на посетителите на вашия сайт. Вие не създавате сайт за продажба на продукти, вие създавате сайт, за да решите проблемите на посетителите си.

Второ, не се страхувайте да бъдете нюансирани и критични, когато препоръчвате продукти. Ако давате светещи препоръки с всяка партньорска връзка, може да откриете, че не можете да поддържате трафик или хората започват да стават предпазливи от вашата дума.

Освен това, отидете да ги вземете, тигър!

Полезни ресурси:

 • Партньорският маркетинг е опростен0 точки

Точка 30: Фрийланс

Това е доста познато, с което много от вас ще се сблъскате най-много, докато намерите начини да печелите пари онлайн. МНОГО други елементи от този списък се припокриват с фрийланс, така че считайте това за “общ” или въвеждащ елемент.

Накратко, freelancing е ОГРОМНО нещо онлайн в наши дни. Има много хора, които поемат на свободна практика за отдалечена работа, а възможностите идват и си отиват.

Налични са много различни работа на свободна практика, но най-много възможности са в дизайна на сайта, писането и / или редактирането и маркетинга.

Най-големите теми са свързани с финансовите технологии (известни също като fintech), криптовалута, електронна търговия и маркетинг, но ей – има много всичко налично.

Има много различни начини, по които можете да намерите безплатни концерти. Някои от приятелите ми харесват Craigslist – казват, че бъдещите клиенти са по-отзивчиви там.

Можете да използвате Upwork, който е може би най-известният от мрежите на клиенти на свободна практика. Само не забравяйте, че Upwork намалява с 20% всичко, което правите … за опитни фрийлансъри, това не е най-доброто. Но за начинаещи, това е чудесен начин да се уверите, че няма да бъдете измамени и да придобиете опит!

Вижте този видеоклип за това как можете да получите първата си работа в Upwork или на други сайтове за свободна практика:

Други сайтове за фрийлансиране, които си струва да проверите, са Freeeup, Workana и NoDesk

LinkedIn е друг често срещан начин за намиране на клиенти, но можете да бъдете по-активни с LinkedIn: като има предвид, че при Upwork бихте се прилагали основно за публикации, в LinkedIn можете да кандидатствате за публикации ИЛИ просто да се свържете с хора и да им предложите вашите услуги.

Ако знаете какъв тип работа искате, често има нишови сайтове, които обединяват обяви за работа или призовават за работа на свободна практика в това поле. Някои от добрите са:

 1. Flexjobs
 2. SolidGigs

В обобщение: freelancing е един от най-популярните начини за хората да печелят пари онлайн и е все по-лесно да намерите потенциални клиенти. Работата на свободна практика включва проекти, които отнемат няколко часа и годишни договори, и обхваща много теми.

Което означава … има много възможности!1 точки

Точка 31: Продайте неща онлайн

Добре, може да сте малко скептично настроени да спечелите своето собствено място в списъка. Е, нека да го оправдая:

Продажбата на неща онлайн е един от най-добрите начини да печелите пари онлайн. Просто помислете за всички неща, които сте купили онлайн!

Така че няма съмнение, че продажбата на неща е добър начин да печелите пари онлайн. Но има милион начини за продажба на неща онлайн. До известна степен целият този списък е свързан с продажбата на нещо онлайн: или физически стоки, или вашето време, знания и умения.

Най-познатите имена биха били Craigslist, eBay, Amazon, Facebook, но има МНОГО повече.

Следователно следващите няколко артикула ще бъдат свързани с това как можете да продавате физически продукти онлайн. Това варира от места да продавате вашите стоки (като имената, които току-що изброих) на видове на стоки, които можете да продадете. Естествено, има някакво припокриване, но това е животът.

Сега може би се чудите защо трябва да продавате стоки онлайн. Готов съм да се обзаложа, че в този списък има много хора, които се опитват да разберат видовете работа на концерти, зоните на свободна практика и т.н..

Но ако сте креативни, можете да стигнете доста далеч с това. Можете да продавате почти всичко онлайн и много пазарни пазари правят всичко възможно, за да гарантират базово ниво на плащане за вас, след като всъщност осъществите продажби.

Някои примери включват Upwork, който вече споменах, но също така и лого дизайн, тематични продажби или конкурси за именуване … всички които ще стигна до!

Нещата, на които трябва да внимавате: такси на платформата, които са под формата на фиксирани суми или проценти от това, което правите, плюс такси за обработка на плащания.

Обещавам да продаваш неща онлайн е по-лесно, отколкото си мислиш, и колкото по-малко се използва пазарът, толкова по-голям шанс имаш да реализираш продажби.

Добре, готово ли е? Нека да влезем в многото измерения на продажбата на неща онлайн:1 точки

Позиция 32: Станете милионер за продажба в гараж

Терминът „милионер за гаражни продажби“ се популяризира от Арън Лапедис в едноименната му книга. Да, можете да станете милионер само като продавате неща в ebay, Amazon и т.н. И това Аарон прави, за да докаже.

По същество това се свежда до закупуване на много неща, които са подценени от продавача, и след това продажбата им за по-висока цена (каквато всъщност си струва и след това някои).

Както бихте очаквали от фразата, метафората е, че отивате на продажба в гараж и използвате вашите специални инстинкти и знания, за да намерите най-добрите неща. Импликацията тук е, че не купувате задължително неща от голям търговец – вашият основен акцент ще бъде върху по-малките и местни продавачи.

Забележка: можете да направите покупката онлайн или лично! Или още по-добре и двете.

Друга забележка: не мислете, че това не е за вас, просто защото не сте опитни в това или защото не сте уверени в способността си да забелязвате подценени елементи.

Искам да кажа, не се впускайте в тази стратегия, ако тези неща са верни, това е сигурно. Но не е необходимо да прилагате тази тактика за „всичко“ – можете да я приложите само в ниша, която разбирате.

Например: може да нямате абсолютно никаква представа дали 98% от нещата, продавани при „гаражна продажба“, са с ниска цена или не. Но, може да сте голям почитател на този или онзи жанр на научната фантастика и да знаете, че изданието с твърди корици, продавано от човек X, може да донесе много повече.

Така че, докато внимавате за това, имате по-голям шанс да направите тази тактика да работи за вас, отколкото си мислите!0 точки

Точка 33: милионерът в гаражната продажба, който възстанови нещата

Въпреки че мисля, че много повече хора биха могли да извадят версия на милионера за продажба в гараж, не съм толкова сигурен в това … това наистина се отнася за хора със солидна способност да поправят и възстановяват елементи.

„Оригиналният“ милионер за продажба в гараж (човекът, който въвежда термина) всъщност също е свършил някои работи по възстановяването на предметите, които купува и след това се обръща. Но той много ясно отбелязва, че възстановяването понякога може да бъде много скъпо, така че се опитва да го сведе до минимум.

Това каза, че това със сигурност може да бъде отворена тактика (тъй като може да работи за различни елементи). Плюс това има и този допълнителен бонус – ако вече сте квалифициран в поправянето или възстановяването х тип на артикула, има голяма вероятност да разберете добре стойността на този елемент при възстановяването му.

Просто ще бъда честен с вас, но най-надеждната област за подобна тактика ще бъде за електрониката (в частност телефоните). Така че, ако имате опит с възстановяването и ремонта на телефони, или ако смятате, че бихте могли да се справите бързо, тогава всъщност имате доста приличен шанс да реализирате продажби.

Но още веднъж, не се отказвайте от надежда само защото това не ви звучи като вас. Възстановяването и продажбата на редки издания на книги може да звучи рисковано, но може да доведе до някои смели печалби за точния човек.

Можете да направите това за VHS ленти, дрехи, мебели, съдове за съдове или наистина всичко, което хората могат да купят. Можете да насочите към хора, които искат по-достъпни версии на обикновени предмети, или колекционери, които искат редки вещи и са готови да харчат допълнително.

Някои добри пазарни пазари биха били eBay и Craigslist, въпреки че има много повече.

В интерес на истината следващите артикули в този списък са свързани с местата, които можете да продадете!0 точки

Позиция 34: Продажба на Amazon

Ето още едно голямо: можете да продавате директно в сайтове за електронна търговия. По-специално, Amazon!

Продава се в Amazon

Продажбата на Amazon има някои предизвикателства, за които може би сте чували: а именно, че Amazon е скандален за копиране на продавачи на трети страни и след това да даде приоритет на собствената си марка Amazon на по-ниска цена.

Това са истински и валидни страхове, но е добре да ги поддържате под контрол. На първо място, продавачите на трети страни на Amazon всъщност имат по-голям и по-голям дял от продажбите на дребно в Amazon през годините.

Виж това:

Продажбите на дребно на Amazon

Това е от годишното писмо на Джеф Безос до акционерите. Напоследък ВАЖНОСТТА на физическите продажби на стоки е от трети страни и това изглежда ще се увеличи.

И тъй като Amazon със сигурност крие рискове, той все още очевидно е едно от най-добрите места за продажба онлайн. Всички продавачи могат да изброят продукти в повече от 20 категории и ако се регистрирате за Професионален план, можете да изброите в още 10 категории.

Този професионален план би ви струвал допълнително:

планове на амазонка

Но основният план е безплатен с изключение на продажбата на такси (които, честно казано, бихте плащали без значение какво, ако използвате чуждия център за електронна търговия).

Друго предимство на Amazon: освен че е място, на което вече отиват много хора, Amazon може да се справи с вашата доставка, ако не искате да го направите сами.

Така че може да не е за всеки, но Amazon е най-голямата компания за електронна търговия с причина. Това със сигурност е вариант за разглеждане за повечето.

Можете да се научите да бъдете успешни в Amazon, като следвате съветите, дадени по-долу:1 точки

Позиция 35: Продайте на eBay

Може би мислите: иБей ?! Това все още е наоколо?!

Да, все още има, и още повече: все още е изключително популярен. Amazon може да е кралят на дигиталните пазари, но eBay не е шега:

купувачи на eBay

Ето още една причина, която си струва да се обмисли:

безплатно в eBay

Да: eBay ви позволява да изброявате до 50 продукта на месец безплатно. Отидете повече от 50? Обикновено ще ви струва 0,35 долара за списък.

Сравнете това с Amazon, чийто безплатен акаунт ви позволява да изброявате 40 артикула на месец и ще ви помоли да плащате $ 39,99 на месец, ако искате да продавате повече от 40 продукта.

Също така, таксите за продажба на eBay може да звучат 10%, но не са високи в сравнение с Amazon. Вярно е, че Amazon понякога може да бъде значително по-нисък (например 6%), но Amazon също може да бъде значително по-висок (при 20%).

Интересното в eBay е, че ако се продавате като физическо лице, можете да го направите със същия акаунт, който използвате, за да купувате неща в eBay. В този смисъл продажбата там е по-малко официална и малко по-спокойна.

Това каза, просто имайте предвид да направите всичко възможно, за да уверите клиентите си, че няма да бъдат извадени. След като имате успешни продажби, за да развиете репутация, ще стане по-лесно, но междувременно помислете по начина, по който вашите клиенти могат!

Като цяло, бих казал, че eBay е по-добър за продажба на странни неща, които лежите наоколо, но не искате / не се нуждаете. Особено неща, които могат да се харесат на купувачите на ниши или продукти, които вече не се произвеждат.

Ето ръководство за eBay за започване на работа!1 точки

Позиция 36: Продайте в Craigslist

Продажбата на Craigslist е малко по-различна от повечето други платформи тук. Докато Amazon предлага ОГРОМНОТО предимство да ви помогне с доставката, а eBay е масивен онлайн пазар, Craigslist е по-нюансиран.

Хората не продават само в Craigslist – те също се опитват да се отърват от нещата, наемат се, опитват да се сдобият с доброволци и т.н..

Другата основна разлика за Craigslist е, че той е ориентиран към региона. Така че докато можете да свършите голяма част от работата онлайн, разстоянието между вас и човека, с когото взаимодействате, обикновено ще бъде сравнително близко.

Разгледайте лентата вдясно:

Craigslist

От гледна точка на някой, който се опитва да печели пари онлайн, бих казал, че двата основни начина за използване на Craigslist са следните:

Първо можете да публикувате автобиографията, уменията и т.н. върху нея и да видите дали някой се интересува от наемането на вашите услуги.

Второ, и това е, което наистина получавам, можете ли да продавате физически стоки в Craigslist. Craigslist е подходящ за продажба на артикули, които сте ремонтирани, ремонтирани, възстановени или като цяло не използвате (както споменах по-рано), особено тъй като разходите за доставка биха били по-ниски (в някои случаи може да можете да ги доставите лично ).

Основен момент в полза на Craigslist е, че можете да продавате всякакви артикули и ако продавате странни асортименти, имате доста добър шанс да намерите някой, който желае да харчи.

Плюс това, според моя опит, хората обикновено са по-отзивчиви към интереса си към Craigslist от другите сайтове.0 точки

Позиция 37: Продайте във Facebook

Може и да не сте забелязали, че Facebook има собствен дигитален пазар. По принцип го игнорирах, докато не започнах да осъзнавам колко е здрава.

Ако сте скептични, помислете само за мащаба: по принцип всеки, който има акаунт във Facebook, има достъп до пазара на Facebook.

Което означава, че над 2 милиарда души могат да получат достъп до него. Сега това не означава Вие имат достъп до 2 милиарда потенциални клиенти – Facebook сортира тези неща по региони.

В този смисъл някои неща за Craigslist важат за Facebook – няма да оставяте Facebook да изпълнява много пратки до клиенти. Вместо това се опитвате да привлечете главно местните купувачи.

Така че ще трябва да сте подготвени, както при Craigslist, за да се справите сами с доставката или да доставите стоки лично.

Това каза, че имате добри резултати от продажбите, тъй като оперирате в по-ограничена зона и не е нужно да се занимавате с такси на платформата.0 точки

Точка 38: Продайте на някои други общи онлайн пазари

Amazon, eBay, Facebook и Craigslist – това са гигантски пазари, на които можете да продавате практически всичко. И малко след това ще прегледам много различни пазари, ориентирани към конкретни видове продукти.

Но преди това, нека ви покажа още няколко пазари с общо предназначение и различни артикули. Много от вас никога няма да са чували за тези сайтове преди, което означава, че те са и добри, и лоши варианти.

Mercari е популярен в сравнение с другите сайтове в този под-списък на места за продажба онлайн. Това е доста ясно:

Mercari

Можете да настроите много лесно и Mercari ще ви даде безплатни етикети за доставка. Офертите са безплатни, но Mercari ще вземе 10% комисионна от всичките ви продажби.

Ако използвате етикетите за доставка, които ви дава Mercari, вие сте застраховани до $ 200, ако артикулите се изгубят или повредят при транспортиране. Можете да продавате чрез уебсайта, но той е наистина фокусиран върху приложението.

Oodle изглежда като странен кросоувър между Craigslist и eBay. Oodle се фокусира върху вашето местоположение и всъщност е онлайн обява за обяви (отново като Craigslist). Можете да продавате или търгувате с почти всичко на Oodle, но трябва да се справите основно с всичко сами.

Oodle

Също така, изглежда, че има особен акцент върху домашните любимци и превозните средства. Но ей, всичко отива.

Sell.com е доста подобен на Oodle, тъй като това е друг списък с обяви, който е по-малък от Craigslist. Обикновено струва $ 1 – 3 $, за да направите списък за нещо, но това зависи от продукта.

sell.com пазар

Сайтът е много преден по отношение на това какви са таксите за регистрация и след като ги платите, няма допълнителни такси. Всичко останало е твое.

Друг модерен, елегантен пазар, който можете да разгледате, е VarageSale. Точно така звучи – виртуална продажба на гараж. Въпреки че можете да продавате почти всичко на VarageSale, едно от ключовите ограничения е, че стоките трябва да са подходящи за семейството … и има администратори, които наблюдават списъците, за да се уверят!

varagesale

VarageSale обаче е много хвърлен в ръцете. По принцип сте сами, ако имате проблеми с купувач. Но обратната страна, която е наистина страхотна е, че VarageSale е напълно безплатна за употреба. Без такси за вписване, без комисионни за продажби.

По-уникална е Listia. С Listia не печелите точно пари от това, което продавате … печелите “Ink”, точки на място, които всъщност са валута на Listia. Можете да харчите мастилото си за други неща в Listia.

listia

Ако копаете дълбоко, вероятно можете да намерите други, но това са някои от сайтовете, които намирам за най-забележителни, ако търсите пазари с общо предназначение извън големите имена!0 точки

Точка 39: Дропшипинг

Много от вас може да не сте чували термина “дропшипинг”, но се обзалагам, че повечето от вас са запознати с концепцията:

Dropshipping е, когато търгувате на дребно, но не държите всичките си стоки на склад. Вместо това, друга организация обработва съхранението и доставката на това, което продавате за вас!

Основните предимства са, че не е нужно да инвестирате много в инвентаризация напред, когато стартирате бизнеса си – не е нужно например да си набавяте склад. Вашите режийни разходи могат да бъдат далеч по-ниски, което означава, че вратата за влизане в продажбите на дребно е по-широка от преди.

Сега всъщност вече споменах това, когато говорих за Amazon’s (Изпълнението от Amazon е това, което официално се нарича).

Но Amazon далеч не е единствената игра в града, дори да е може би най-голямата на Запад. Shopify, създателят на сайта за електронна търговия, също се грижи за тези, които искат да използват дропшипинг.

как работи oberlo

При Shopify основната интеграция е с компания, наречена Oberlo. Вие избирате продуктите, които искате да продадете, и когато клиент поръча от вашия сайт, Oberlo ще ги изпрати.

Можете дори да предлагате Dropship продукти от Китай, като използвате AliExpress

Повечето други създатели на сайтове с електронна търговия или пазарска количка имат най-малко интеграция или две, които ще ви помогнат при дропшипинга, дори ако не предоставят толкова голяма подкрепа, колкото Shopify.

Сега, дропшипинга може да звучи прекалено добре, за да е истина … и това е така.

Не казвам, че не можете да печелите пари от това: хората не биха го направили, ако не беше печеливш. Но това не е толкова просто, колкото „плащайте малко за режийни разходи, а след това получавате огромни печалби.“

Полезни ресурси:

 • Как спечелих $ 178 492 за три месеца чрез дропшипинг1 точки

Позиция 40: Купете / продайте на Flippa

Не сте чували за Flippa? Това е добре.

Flippa е основно пазар за покупка или продажба на онлайн фирми.

Flippa

Може би се чудите колко хора всъщност купуват на Flippa. В момента броят е на север от 120 000 купувачи.

Това може да не звучи много, като се има предвид мащаба на интернет и интернет пазарите. Но ето това:

Купувачи на Flippa

Тези 120 000+ купувачи заедно имат над милиард налични средства, а размерът на купувачите нараства с няколко хиляди всеки месец. Така че парите са абсолютно там, готови да закупите бизнес сайт, който сте отраснали.

Трудната част, разбира се, е, че трябва да имате онлайн бизнес, за да продавате онлайн бизнес. Това може да не се отнася за много от вас, но не се обезсърчавайте … защото това все още може да важи за повече, отколкото си мислите.

Е, на Flippa, вместо просто да изоставите вашето предприятие, можете да спечелите пари, като ги продадете на някой (който от своя страна може да разшири бизнеса ви допълнително).

Можете дори да закупите уебсайтове / приложения от Flippa и да спечелите малко прилични пари. Това е направил Priyadarshan Joshi, когато купи от Flippa съществуващо Mac приложение, наречено SplitScreen, само за $ 1000 и направи над $ 60 000 от него.

Flippa предоставя голяма подкрепа, така че не сте сами: важното е, че Flippa ще ви помогне да разберете как да оцените бизнеса си и ще ви съпостави с купувачите. Както и при много други онлайн пазари, вашата транзакция е по-сигурна, когато е на Flippa.

Полезен ресурс:

 • Прочетете някои от историите за успех на Flippa0 точки

Точка 41: Търговия на дребно на Bonanza

Bonanza е дигитален пазар, който е добре приет, но не е огромен. Колко добре приети?

ecommerceBytes

Оценява се по добра причина. Що се отнася до това, което е Bonanza, най-добре е да бъдете прости: това е пазар за почти всякакви физически стоки. Това обаче наистина се откроява като място за закупуване на лични вещи, като дрехи, екипировка и т.н..

Някои важни квалификации: Bonanza не се доставя за вас – всичко е между вас и купувача. Така че защо да го използвате върху всяка друга платформа / пазар?

Е, някои биха спорили, че Bonanza има по-добра подкрепа, въпреки че мисля, че е трудно да се постигне обективно сравнение между него и по-големите конкуренти. И макар че Bonanza може да не ви доставя, той опростява процеса от вашия край и ви помага с ефективни етикети за доставка.

Плюс това, Bonanza се интегрира с другите ви пазари и това е една от най-добрите функции за това. Няма нужда да настройвате всичко отначало, просто синхронизирайте между другите си магазини … голяма полза.0 точки

Позиция 42: Продайте своите модни продукти на Tradesy

Tradesy е доста подобен на Depop и технически няма почти никакви разлики в това, което можете да продадете, но това се огъва малко повече към модата и продуктите от висок клас от Depop.

tradesy

Въпреки това, Tradesy все още има подобна вибрация „продавайте от вашия килер“.

Марката на Tradesy е много ясна:

как работи търговията

Купувайте или продавайте ефективно. Това е основно.

Цената, която купувачът вижда, включва разходите за доставка. Вашите етикети за доставка са безплатни и дори можете да получите безплатен комплект за доставка на Tradesy, за да сте сигурни, че можете да изпратите стоките безопасно.

Търговията е по-стръмна от Depop, доколкото таксите отиват, за съжаление. Понастоящем Tradesy поддържа 19,8% комисионна, така че докато можете да зададете собствените си цени по-високи, за да компенсирате, винаги ще се прибирате 80% от пълната цена.

Но ей! Хората на Tradesy са свикнали да купуват по-ниски цени и винаги можете да намалите цената си, ако хората не изглеждат заинтересовани. В крайна сметка клиентите все още спестяват в сравнение с купуването на продуктите от първа ръка.0 точки

Позиция 43: Продайте в RealReal

RealReal има по-специфичен фокус от Depop и Tradesy. Тя е насочена към препродажба на луксозни стоки. Очевидно това означава, че летвата е по-висока за това, което можете да продадете и какво можете да направите в продажбите.

The RealReal

Така RealReal има по-високи стандарти за това какво приема от повечето други места – нещата трябва да бъдат поне в добро състояние, от определени марки и в определени граници на носените стоки.

Можете да бъдете платени чрез директен депозит, чек по имейл или кредит от сайта (което печелите допълнителни 5%). Можете да запазите до 85% от продажната цена на вашите артикули, но не сте гарантирана тази цена, така че внимавайте.

Едно от интересните неща за The RealReal е, че той се опитва да продаде вашия артикул на най-високата цена, която си струва в рамките на 30 дни. Те разполагат с екип от истински хора, които оценяват какво публикувате, за да го удостоверят и ценообразуват по подходящ начин.

Предимствата на RealReal

Начинът, по който RealReal описва себе си, не е неточен. Фактът, че лентата за продуктите е по-висока всъщност означава само, че платформата иска да вземе по-голяма роля в проучването на продавачите си, така че трябва да направите по-малко, отколкото на по-конвенционален пазар.

И помислете за това: ако сте продавали луксозни стоки на друго място, потенциалните купувачи биха били по-скептични и ще трябва да свършите повече работа, за да сте сигурни, че вашият артикул е подходящ и подходящ за употреба.

RealReal е доста добра сделка, ако ще продавате употребявани луксозни предмети.0 точки

Точка 44: Продайте нишово изкуство, колекционерска дейност и занаятчийски произведения на Руби Лейн

Руби Лейн е една от онези компании, които са достатъчно известни, много хора са чували за него, но не са достатъчно известни, че повечето от тези хора знаят много повече от името му.

Ruby Lane е пазар за антиквариат, реколта колекционерска стойност, изобразително изкуство, бижута и т.н., и това е най-големият пазар за такива стоки. Има над 2500 собственици на магазини, над милион посетители месечно и над 15 милиона продукта.

Сега, ако се вярва на числата, изглежда, че продавачите на Ruby Lane постоянно печелят добри пари от продажбите. А Ruby Lane е високо оценена от продавачите … така че може би се чудите как се открояват таксите му.

Е, Ruby Lane е малко по-сложен – няма комисионни, плюс еднократна такса от $ 0,19 за списък на артикули, 100 долара еднократна такса за настройка и след това таксите за поддръжка (т.е. таксите на платформата), които варират по броя на артикулите, които продавате.

Ако изброите 80 елемента или по-малко, това е 69 долара на месец. Ако изброите 81-150 артикула, това е 0,30 щ.д. Това намалява с продажбата на повече артикули, така че след като продадете повече от 1 100 артикула, плащате 0,01 долара за артикул. Можете да разгледате подробности тук.

Ето как Ruby Lane сравнява входното ниво / най-малкия вариант на магазин с други платформи:

Руби Лейн

Да предположим, че правите 5 000 щатски долара продажби (вместо 2 000 долара, както е използвано в диаграмата), но все още сте в рамките на лимита на 80 позиции в списъка:

Вашата такса ще бъде същата, както ако сте продали 2000 долара. На всяка друга платформа ще бъдете таксувани фиксиран процент от това, което правите, не много от това, което изброявате.

Така че, ако смятате, че можете да спечелите много пари в рамките на лимит от 80 артикула, Ruby Lane би бил чудесен вариант.0 точки

Елемент 45: Продайте на MoreCommerce

Може да не сте чували за MoreCommerce. Вероятно сте чували за Alibaba – китайският гигант за електронна търговия.

MoreCommerce е филиал на Alibaba и прави нещо интересно: по същество, това не е толкова много, колкото пазар, а портал към куп различни пазари.

MoreCommerce

Значи всички онези пазари, на които обикалям? Доста от тях могат да бъдат достъпни чрез MoreCommerce.

Сега, за да бъда честен, това е по-сложно и сложно решение, което много от вас търсят. По-добре е за по-утвърдени бизнеси, работещи в търговията на дребно, и не можете да използвате само дропшип.

Плюс това, таксите са високи: говорим за 15% такси за транзакции (обикновено) при поръчки плюс абонаментен план.

Но за някои от вас си струва да проверите единствено за многоканалната работа. Да не говорим, MoreCommerce обвързва следващия елемент, за който искам да говоря …0 точки

Позиция 46: Продайте бижута на OpenSky

OpenSky е онлайн пазар за бижута, който съществува от 2009 г. Alibaba придоби OpenSky и някои други пазари и уебсайтове, създадени от подобни хора, и се присъедини към всичко това в платформата MoreCommerce, за която току-що говорих..

Така че защо да говорим за OpenSky?

Е, OpenSky все още е собствен пазар. От гледна точка на клиента, MoreCommerce всъщност не влиза в картината. Причината да поставя MoreCommerce пред OpenSky обаче е, че ако искате да продавате на OpenSky, вие трябва да се регистрирате в MoreCommerce.

Ако искате да знаете основно нещо за вашите такси за настройка, ограничения за изброяване и т.н., трябва да се обърнете към MoreCommerce:

morecommerce openky

Цените варират – един вид абонамент започва от $ 32 на месец, друг започва от $ 29.95. Заедно с него получавате различни вариации на достъп до множество пазари и т.н..

Ярката страна е, че в по-голямата си част получавате неограничени списъци, канали, поръчки и експертна поддръжка дори от абонамента за входно ниво.

Така че подозирам, че много хора няма да намерят, че си струва да се продава на OpenSky – но за някои хора това може да е чудесен пазар. Само имайте предвид, че ще преминете през MoreCommerce, за да продавате на OpenSky.1 точки

Точка 47: Продава книги

Така че сега ще вляза в някои популярни места за продажба на книги онлайн. Както очаквате, можете да продавате книги на други платформи, но тези сайтове ще бъдат особено добри опции за някои от вас.

Onto BookScouter: сайтът е главно за намиране на стойността на използваните от вас учебници (въпреки че обикновено се прави всяка друга книга). Това е доста ясно:

boolscouter

Потърсете ISBN номер на вашата книга и BookScouter ще търси куп сайтове и пазари, за да открие какви са цените, на които се продава.

Той изпраща ISBN на всеки сайт (което е, което трябва да направите, ако сте ги продали на сайта), което му позволява да получи цените или поне добро предположение за тях. Разгледайте гамата от оферти и сами решавате къде искате да продадете книгите си.

Ограниченията? Някои по-стари книги нямат ISBN номер и BookScouter няма да им бъде много полезен. Това изключва и антикварни или редки издания, но това е добре – трябва да направите допълнителна крачка, за да ги оцените така или иначе. За редки издания можете да ги продадете на RubyLane (споменати по-рано)

Сега за сайтове, които всъщност ще ви спечелят пари директно:

AbeBooks е реномиран онлайн пазар за книги. Дори съм купувал книги за часове, когато бях студент.

abebooks.com

Книгите, продавани в обхвата на AbeBooks – в по-голямата си част почти всяка книга е добра – но има особен акцент върху по-редки книги и книги от независими издатели.

AbeBooks ще ви таксува като продавач по три основни начина: месечна абонаментна такса, която е многостепенна такса в зависимост от броя на обявите, които имате; комисионна за вашите продажби; такси за услуги / транзакции на доставчика на плащания.

Цената на абонамента? Това започва от $ 25 на месец и за до 500 обяви. $ 37 на месец ще ви позволи да изброите 4000 неща. Получава се доста високо, с максимум 500 долара на месец за над 500 000 обяви.

Ще се справите сами с доставката, но AbeBooks има някакъв софтуер за управление на инвентара, който да ви помогне и може да се интегрира с друг софтуер за управление на инвентара.

AbeBooks

Ако имате само няколко книги за продажба, месечните такси за абонамент и комисионна означават, че AbeBooks вероятно не си струва. Работата е обаче, че AbeBooks предлага и нещо за по-малки продавачи:

Услугата за обратно изкупуване на книги се предоставя чрез сътрудничество между TextbookRush.com и AbeBooks. Той е специално за обратно изкупуване малък брой използвани книги.

ValoreBooks е още едно място за продажба на вашите използвани или преди притежавани книги. Това не е пазар, а сайт за обратно изкупуване.

Едно от големите предимства е, че е супер просто:

Предимство на Abebooks

Можете да изпращате вашите обратно изкупуване, което е основен бонус, ако не върнете висока печалба на първо място.

Можете да разгледате някои от изискванията за продажба на книги обратно, но най-много за качеството, а не за вида на книгата.

Освен простота и безплатна доставка, има още един основен бонус: ValoreBooks ще се опита да ви даде възможно най-добрата цена и ако намерите по-добра цена някъде другаде, те ще го съпоставят ако ги уведомите!0 точки

Точка 48: Продайте електрониката си (общо)

Продажбата на електроника ви е чудесен начин да печелите пари онлайн. В крайна сметка електрониката се използва широко, но има и основен проблем:

Те са скъпи. Помислете за това – много хора четат и почти всеки има смартфон. Но повечето хора могат да си позволят хубава книга от най-висок клас, ако я купят от време на време и много хора се борят да си позволят дори телефони от средния клас.

Освен ако не сте ентусиаст за най-новите технологии, получаването на най-новия модел просто не си заслужава за повечето хора. Вярно, много хора имат планове за плащане за скъпи телефони и дори таблети, но много хора също купуват телефони и след това добавят SIM карти.

Моят смисъл тук е, че много хора се интересуват от закупуване на телефони онлайн и тук има голяма възможност за вас. И разбира се, това не са само телефони, а всякакви видове електроника – таблети, компютри, камери, телевизори и различни умни устройства.

Ако имате стар телефон, който не използвате, но все още е в добро състояние – чудесно, можете да го продадете! Ако имате умения в обновяването или ремонта на телефони, тогава страхотно, можете да продадете обновения телефон!

Най-добрите сайтове за това биха били обичайните заподозрени, основните онлайн пазари: eBay и Amazon. Craigslist и Facebook, по-малко. Има няколко по-малки, технологично ориентирани пазари, до които ще стигна малко.

Ако нито едното не се отнася за вас, не се притеснявайте: можете да продадете телефон обратно на група, която ще го поправи / обнови.

Това включва някои от опциите, които предстои да преодолея: Gazelle, BuyBackBoss и OC BuyBack.

Не се притеснявайте, няма да ви оставя с „продажбата на електроника е изпитан начин да печелите пари онлайн“.

Но ще прекарам следващите няколко артикула, преминавайки през някои от специфичните начини, по които можете да продавате технология онлайн, което означава, че технологичните и електронно фокусирани сайтове, които могат да ви предложат някои предимства.

Започва ни:1 точки

Елемент 49: Продайте електроника на Swappa

Това е отделено от предишния артикул, защото в този случай вие бихте продавали На пазар, а не да продавате вашите технологии да се сайта.

Сега Swappa е по-отворен за това, което можете да предложите от Gazelle:

swappa

Основната разлика е, че за разлика от Gazelle, вие не продавате обратно на Swappa. Използвате Swappa като пазар за продажба на вашите технологии.

По този начин вие сами поемате доставката, но няма такси за продажба. Което е ОСНОВЕН бонус.

Като се има предвид, Swappa има готина функция, наречена Swappa Local. Това означава, че можете да продавате в определена зона на метрото, за да спестите време и пари. Има много градове на разположение, с редица списъци – Шарлът, Северна Каролина, е най-ниската при 32 обяви, а Сиатъл-Такома е най-големият с 863 обяви.

Всъщност съм впечатлен от това колко градове използват Swappa, така че не приемайте, че вашата зона на метрото не е в списъка или че е малко вероятно да продадете с помощта на Swappa Local.1 точки

Точка 50: Продайте на digiCircle като алтернатива на Swappa

Подобно на Swappa, digiCircle е НАЙ-много пазар за продажба на вашите технологии. Но, МОЖЕТЕ да продадете обратно директно на digiCircle.

Да, изглежда малко стара школа:

диги кръг

Но има модерни функции.

Както казах, digiCircle разполага с дропшипинг услуги за дистрибутори, което го отличава от Swappa. Но обикновено, за да се класирате за дропшипинг, трябва вече да сте направили 3000 долара продажби на сайта.

Що се отнася до продажбата на digiCircle, има няколко изисквания освен това, че вашият техник е в добро състояние и разполага с всички необходими аксесоари. Ако стойността на устройството надхвърли 50 долара, ще получите безплатна доставка!0 точки

Точка 51: Продайте DVDS (и игри и да, дори CD) на Decluttr

Да, това е тип неща, които можете да продавате, а не конкретен пазар, в който да се продава. Е, DVD дисковете са малко сложни. Вероятно сте наясно, че хората в повечето случаи текат в днешно време, дори ако DVD дисковете все още се използват често.

Вероятно очаквате, както и аз, че използването на DVD ще се свие през следващите години, тъй като гледането онлайн има още по-голямо предимство.

Така че защо ви предлагам да продавате DVD-та онлайн за пари?

Прост: защото хората все още ги купуват. Ако не друго, фактът, че използването на DVD вероятно ще се свие, означава, че е толкова подходящ момент, колкото някога да ги продавате, докато все пак ще ви спечелят достойни пари.

Въпреки това, аз лично бих препоръчал да се задържате на всякакви специални DVD-та, за да можете да ги продавате на високи цени по-късно надолу по линията. Но това ще стане доста по-късно.

Засега можете да продавате DVD на разумни цени на Decluttr. Работи по същия начин, по който продава книгите и техниката работи с другите сайтове, които ви показах – въведете баркода, вземете оферта от сайта и след това изпратете безплатно до тях.

Можете също така да продавате видеоигрите си (ако те са на дискове) и компактдисковете.0 точки

Точка 52: Продайте занаятите си на Etsy

Почти сигурно сте чували за Etsy. Etsy е толкова популярен, че има голям шанс дори да го използвате. Но дори и да е така, нека да прегледам основите:

Etsy е пазар за ръчно изработени или реколта артикули. Това очевидно завършва, включително и богата гама от артикули, но обикновено хората продават дрехи, модни аксесоари, изкуство и мебели.

Ако може да продавате неща, които биха могли да се продават на Etsy, но наистина досега не сте възприемали сериозно идеята да продавате на Etsy, може би някои от тези номера ще променят мнението ви:

Etsy има над 33 милиона купувачи, а през 2017 г. те похарчиха над 3 милиарда долара. Това може да звучи малко в сравнение с гиганти като Amazon, но това все още е масово в сравнение с много конкуренти на Etsy.

Най-доброто число за мен е, че Etsy има над 1,8 милиона продавачи. Това е огромно количество продавачи за сайт, който не е в същата степен като Amazon или eBay.

Според мен Етси удря сладко място: то е достатъчно голямо, че всички чуват за него и можете да получите продажби. Освен това е малко по-фокусиран от магазин за всичко като Amazon, така че вашите неща все още имат голям шанс да бъдат продадени.

Сега за нещата, които искате да знаете … ето как работят таксите:

5% такса за транзакциите не е идеална, но не е най-лошата от всеки участък от въображението. Такса за включване в списъка на стойност 0,20 долара също не е лоша.

Има опция за сметка „Плюс“, която е допълнително 10 долара на месец и се предлага с допълнителни инструменти (като получаване на потребителски домейн и по-добри инструменти за персонализиране, наред с други неща).

Ако сте малък продавач, който може да предложи ръчно изработени стоки, занаятчийски произведения или винтидж продукти, Etsy не е шега. Има причина да е толкова популярна. Можете да научите повече тук.

Полезни ресурси:

 • Etsy истории за успех0 точки

Точка 53: Продайте вашата музика

Едно от нещата, които интернетът направи революция, е музиката: днес е невероятно достъпно за хората да слушат музика. Така или иначе, повечето хора могат да слушат повечето песни, които харесват безплатно.

Това може да е чудесно за потребителите, но има и очевидни недостатъци, ако сте музикант. Вече имате тежестта да се опитвате да изплувате в претъпкано поле и сега трябва да се състезавате с безплатна музика?

Не се преструвам, че е лесно, но има сте начини да продавате музиката си онлайн. Всъщност има много начини да печелите пари онлайн от вашата музика.

Един от начините е да помолите вашите привърженици да дарят или да внесат малки суми за вас на платформа за финансиране на тълпи. Няма да говоря за това тук, но ще стигна до него по-късно в този списък – останете нататък!

Има и SoundCloud … но ще говоря за това заедно с YouTube и други социални медийни сайтове, така че следете.

Сега причината, която ги споменавам на първо място, е, че можете да ги използвате в координация със собствения си музикален магазин. Вероятно ще искате да популяризирате музиката си в различни платформи.

Може да имате собствен уебсайт, който позволява платени изтегляния на определени песни. Но можете да запазите страница на SoundCloud и да я интегрирате със своя сайт, така че хората да получат много солидна извадка от работата ви, преди да решат да платят повече за нея.

Сега да настроите сайт за електронна търговия за себе си е нещо, за което говорих преди и ще продължа да говоря в този списък. Продажбата на видни платформи е различна от това да имате собствен магазин, така че iTunes ще получи свой собствен раздел след това.

Искам да светя светлина върху Bandcamp: запълва страхотно място, защото позволява на музикантите не просто да продават музиката си на сайта, но да управляват собствените си магазини на сайта. Плюс това, Bandcamp все още е достатъчно популярен, за да привлича хора, които просто искат да слушат музика, така че не отвеждате феновете си на непозната територия.

Колко популярен? Виж това:

bandcamp

Това е вярно. Само през последния месец са изплатени 8 милиона долара на артистите чрез Bandcamp.

Сега причината, поради която предлагам Bandcamp, е, че изисква по-малко настройки от създаването на собствен уебсайт и е по-лесен за достъп до слушателите.

Освен това е по-малко сложен от Apple и ви позволява да запазите повече от музиката – плюс че е по-удобна за почитателите.

Можете да контролирате основно всичко за вашия магазин Bandcamp. Можете да изберете на какви цени искате да се насочват песните и албумите ви и да ги променяте, когато пожелаете.

Ето едно изгодно предимство: можете да зададете МИНИМУМ за покупка … и много време, феновете ще надхвърлят минималния, за да изразят подкрепа.

Така че приключването на продажбата на музика през вашия собствен магазин: освен създаването на уебсайт сами, Bandcamp е една от най-добрите опции (в някои случаи може да е за предпочитане да създадете свой собствен сайт).

Сега ще говоря повече за продажбите на големи платформи за възпроизвеждане на музика:1 точки

Точка 54: Продавайте музиката си чрез Apple или Amazon, сами

Нека да подчертая отново: използвайки тези опции, вие не управлявате точно собствения си магазин. Важно е да правите разлика между тези три и BandCamp или да имате свой собствен сайт.

Но все пак получавате един вид квази-магазин. Така че все още има известна независимост – нека да разгледаме.

С Apple ще използвате iTunes Connect. Трябва да кандидатствате и да имате валиден идентификационен номер на Apple, но да бъдете приети не е трудната част.

itunes свържете

Когато използвате iTunes, трябва да цените вашите албуми и сингли на определени ценови нива, които вече са установени. Нивата варират в зависимост от вашето местоположение, но винаги има най-малко три: отзад, по средата и отпред.

Отзад има най-ниски цени, отпред има най-много, а Mid е… познахте, средата! Можете да изберете от наличните ценови нива във вашата страна, но ако не го направите, iTunes ще използва настройка по подразбиране (обикновено Mid).

Сега преди да попитате: да, iTunes се затваря. Музикалната част ще отиде в Apple Music – но iTunes Connect все още ще бъде място за управление на вашите песни.

С Amazon е по-просто. Спомняте ли си, когато говорих за продажба в Amazon? По същество едно и също нещо.

Въпреки това, Amazon има няколко допълнителни програми за музикални продавачи. Едното е предимство: всичко е в това да помагаме на независими изпълнители да продават компактдискове.

Другото е CreateSpace: това е самоиздаваща компания, която се е сляла с Kindle Direct Publishing (за което ще говоря в секунда), но все пак запазва музика и аудио страна.

Трябва да се отбележи обаче важно разграничение: има разлика между това музиката ви да бъде представена в Amazon Music (което е равносилно на Amazon на Apple Music, Google Play Music, Spotify и т.н.) и да продавате собствена музика независимо като продавач в магазина си Amazon.

В последния получавате повече контрол. В първия … вероятно ще ви трябва дистрибутор. Същото важи и за Google Play Music. И така, към следващия елемент:0 точки

Точка 55: Правете пари на големи музикални платформи, като използвате дистрибутори

Продажбата чрез Apple Music / iTunes или Amazon Music е трудна, ако сте малък, независим изпълнител. Така че знаете какво правят повечето хора?

Те използват посредник. Има шепа уважавани дистрибутори / средни уебсайтове, създадени да улеснят малките и независими артисти да продават на основните платформи – защото без тях е доста трудно.

Най-големият може да бъде TuneCore:

tunecore

Всичко, което правите, е да качите в TuneCore и да изберете всички платформи, на които искате да бъдат достъпни вашите неща. Всички пари, спечелени чрез тези платформи, ще влязат във вашия акаунт в TuneCore, от който можете да изтеглите.

TuneCore няма да вземе никакъв процент от вашите приходи от продажби или поточно предаване, поради което е толкова добра опция.

ReverbNation е конкурент, който също няма да вземе нито едно от вашите права или авторски права, и се разпространява и до основните платформи. Същото важи и за Ditto Music, и за CD Baby.

ReverbNationдубликатcdbaby

Сега има някои вариации между тези дистрибутори, но в по-голямата си част те работят по същия начин. Можете да запазите всичко, което правите, и можете да разпространявате до всяка желана от вас платформа.

Обикновено има различни ценови нива, за които да се регистрирате. Ditto Music има нива на година и брой изпълнители: 19 долара годишно за неограничена дистрибуция за един изпълнител, 29 долара годишно за 2 изпълнители и т.н..

ReverbNation има безплатна опция, която няма да ви позволи да разпространявате, но опцията Premium при $ 19,95 на месец ще включва дистрибуция (и много повече – тя не е фокусирана единствено върху дистрибуцията).

Затова обмислете вашите опции, но по-вероятно, отколкото не, ще ви трябва дистрибутор, ако искате да стигнете до Amazon, Google Play, Spotify и други.0 точки

Точка 56: Продава електронни книги в Amazon

Много хора продават електронни книги в Amazon, и това се дължи на факта, че може да се получи много добре за вас.

Една от причините хората да правят това е, че е лесно: не е нужно да намерите агент и да накарате издателство да приеме вашия ръкопис. Просто трябва да напишете нещо, да го поставите на Amazon и да накарате хората да го четат.

Вероятно сте забелязали, че много хора продават електронни книги безплатно в Amazon – това е стратегия, върху която всъщност няма да се съсредоточавам, но по същество е за популяризиране на блогове / сайтове.

Ако искате да продадете електронна книга в Amazon, а не да използвате своя Amazon eBook за промоция, ще трябва да направите нещата малко по-различно.

Имайки предвид, че ето защо продажбата на електронна книга в Amazon може да е най-правилното нещо, което трябва да направите …

Първо, това е безплатно.

Второ, бързо се пуска на пазара – публикуването може да отнеме няколко минути и електронната ви книга ще се появи в магазина след ден или два.

Ще спечелите до 70% от продажбите на клиенти в повечето големи страни, което може да не е идеално, но отново ефективността е важен фактор.

По дяволите, дори можете да изберете да го поставите за печат през програмата. Можете да научите повече за Kindle Direct Publishing тук.

Сега много хора смятат, че нямат търпение или енергия, за да напишат книга, дори ако са тръгнали по маршрута за самостоятелно публикуване.

Но ако вече имате много писмени материали по определена тема, ще се изненадате колко лесно можете да комбинирате всичко и да го конвертирате в електронна книга.

Това е особено важи за хората, които водят блогове. В края на краищата най-вероятно вашият блог е за определена тема – просто вземете любимите си публикации, след като имате добро портфолио, свържете ги заедно, докато редактирате, за да запазите нещата сплотени и да се увеличат.

При KDP мащабът на Amazon е основна атракция. Можете да оскъпите електронната си книга ниско, супер ниско до степен, че куп хора биха я купили, защото „защо не?“

И тогава, ако куп хора го купуват … е, няма нужда да ви казвам, че това е добре!

Полезен ресурс:

 • Марк Доусън, когото Amazon заплаща 4,50 000 долара годишно за своите електронни книги, провежда безплатен курс за самостоятелно публикуване в Youtube за всички автори.

формула за самостоятелно публикуване в youtube0 точки

Точка 57: Продайте електронни книги на Blurb

Kindle Direct Publishing е най-често срещаната платформа за самостоятелно публикуване като цяло, а определено и за електронни книги.

Друг популярен състезател се казва Blurb. Единственият фокус на Blurb е да позволи на хората да създават електронни книги и списания. Можете също да използвате Blurb за създаване на физически книги, но се използва най-вече за предишните две.

отзив за книга от издателя

Blurb дори има безплатен софтуер, който да ви помогне да създадете вашата книга или списание, включително шаблони и ръководства за използване на инструментите.

Въпреки че истинската Blurb се конкурира с Kindle Direct Publishing, тя също получи широко приложение заради лесната си интеграция с Amazon. Можете да създадете книга на Blurb, да я качите на Blurb и след това да я публикувате в Amazon толкова, като че ли използвате Amazon директно.

Нещо повече, Blurb има интеграции с Apple iBooks и Barnes & Благородни електронни книги. И популярно, Blurb има собствена книжарница.

Обичайна гледка е да видите: малки и независими създатели, изпращащи връзки към Blurb на своите последователи, които след това ще могат да закупят електронната книга, ако искат.0 точки

Точка 58: Продайте вашите картини (или други произведения на визуалното изкуство)

Ако рисувате или обикновено сте визуален художник, по-добре вярвайте, че в интернет има места, където можете да печелите пари.

Едно от често срещаните места, които художниците продават онлайн, е Etsy, по очевидни причини. Но това е далеч от единствения начин да го направите.

Saatchi art е едно от най-популярните пазари за оригинално визуално изкуство. За сайт, посветен само на продажбата на ORIGINAL парчета, те получават много трафик:

изкуство саатси

Това, което трябва да запазите, е признато твърдо: 65% от всяко парче. Добрата новина е, че има много малко такси и Saatchi ще се справи с доставката.

Друг вариант е Artfinder, който има аудитория от над 500 000. Вашият спад ще бъде около 67% … въпреки че отново има по-малко такси.

Може да сте разстроени от големите съкращения, които тези сайтове правят, но имам груби новини: първо, други сайтове правят още по-голямо намаляване. Второ, това е само част от борбата за продажба на визуално изкуство.

Добрата новина е, че все още можете да вземете нещата в свои ръце, а аз не искам да кажа само чрез Etsy или eBay. Можете също да създадете свой собствен уебсайт, тъй като повечето уеб хостове и създатели на уебсайтове имат функционалност за електронна търговия за определени планове.

Или можете просто да използвате конструктор на сайтове за електронна търговия като Shopify или BigCommerce.

Може би се чудите защо не споменах уебсайтовете, за които сте чували. Е, щях да стигна до тях:1 точки

Точка 59: Продайте отпечатъци от вашето изкуство или снимки

Вижте, това е основна точка на разграничаване: продажба на вашето оригинално произведение на изкуството спрямо продажба на изображението. Понякога това означава едно и също нещо, но интернет все повече подчертава разликата.

Предишният артикул беше по-скоро за продажбата на оригинални произведения на изкуството. Въпреки това, в зависимост от вашия носител, имате голям шанс да превърнете вашите произведения на изкуството в нещо, което може да се продаде повече от веднъж.

Redbubble е един от най-известните сайтове за това. Redbubble ще се справи с печатането и доставката за вас, така че докато разберете как искате вашето изкуство да се отпечатва (или тениски, плакати и т.н.), е добре да продължите.

redbubble

Те имат уникалната функция да ви позволят да зададете маржа си: има базова цена на вашите продукти, която покрива услугата на Redbubble, а добавянето на маржа ви към тази базова цена ще състави цената на дребно, която вашият клиент вижда.

Society6 е друга услуга, която е доста сходна. Както при Redbubble, вие качвате вашето изкуство и след това избирате върху какви продукти искате да бъдат. След това, вие просто трябва да популяризирате работата си и да оставите Общество 6 да се справи с печатането и доставката.

society6

В Society6 получавате 10% от всяка продажба и можете да увеличите марката си (макар и като Redbubble, това би увеличило общата цена).

Има още един сайт, който хората често недооценяват за продажба на разпечатки: DeviantArt!

Повечето хора мислят за DeviantArt като сайт за артисти, който е остарял и вече не се използва. Е, той все още се използва през цялото време и по принцип всеки с акаунт в DeviantArt има възможност да продава отпечатъци, ако иска.

Девиантното изкуство

Ще трябва да надстроите до Основно членство за някои допълнителни предимства, като например да зададете собствените си цени, за да увеличите доходите, но въпреки това, това е солидна опция.

Zazzle е много подобен на Redbubble и Society6, тъй като можете просто да качвате дизайни и да продавате продукти с работата си върху него.

Zazzle

Продажбата на отпечатъци от вашето визуално изкуство за стенография или дрехи или предмети за бита се припокрива с друга област на продажба на визуално изкуство …0 точки

Точка 60: Продайте уменията си за графичен дизайн

Както казах, това има известно припокриване с предишния елемент, но все пак е различно. Тук не говоря много за това, че правите отпечатъци на изкуство, което вече сте създали, което е вече по-традиционно.

Говоря повече за визуалното изкуство, което сте направили, което очевидно трябва да бъде графичен дизайн. Така че вместо за картина или рисунка, която сте направили, че също сте разбрали, че може да бъде отпечатана върху други неща, говоря за нещо, направено с намерението да се използва като графичен дизайн.

Сега можете да го направите в сайтовете, за които вече споменах, така че няма да ги преглеждам отново. Аз обаче ще изпратя нов запис за вас:

99Designs е специално насочен към графичния дизайн. Това може да се припокрива много с предишните сайтове, които споменах, но се фокусира повече върху това да продавате лога и дизайни за конкретен бизнес.

99designs

Това означава, че няма да правите един дизайн и да го продавате навсякъде, а да адаптирате работата за вашите клиенти. Можете да го мислите като пазар за дизайнери на свободна практика.

Можете да съвпадате с клиент и да ги накарате да ви плащат сами, но можете също да въведете конкурси за дизайн. По принцип някои фирми ще започнат конкурс и ще пуснат фрийлансъри – победителят взема всички!

99Designs начислява такса за въвеждане в размер на 100 щатски долара за първия си клиент, но тя се разпределя върху първите 500 долара, които правите с този клиент. Има допълнителна такса за платформа за всеки проект, който кацате, но той варира в зависимост от вашето „дизайнерско ниво“ (което означава вашето ниво на опит / CV в платформата).

Дизайнер от най-високо ниво плаща само 5%, докато новобранец ще плаща 15%. Дизайнерите от средното ниво получават … да, 10%.1 точки

Точка 61: Продайте дрехи с вашите графични дизайни върху тях

Да, да, това се припокрива с предишните елементи, но ме чуйте.

Докато можете да използвате Redbubble, Society6, Zazzle и други, за да продавате ризи с вашето изкуство, отпечатано върху тях, можете да се съсредоточите изключително върху ризи.

Защо?

Защото ризи са известни добри кандидати за масово купуване и продажба. Дори и да не купувате на едро, можете да си купите риза на ниска цена и да я препродадете за по-висока цена, ако имате нещо добро на нея.

Ще вляза в тениската само в следващия артикул, но засега нека се придържаме с графични дизайни на ризи.

Има сайтове, специално насочени към тази ниша на онлайн продажбите.

Teespring е може би най-популярният от тези сайтове. Има добре установена настройка за художници, които възнамеряват да продават по-малък брой артикули, както и за хора, които искат да се затруднят да продават.

Spreadshop е още една възможност, както и Teepublic. И преди да попитате, да, по принцип всеки сайт, който ви позволява да продавате дизайнерски ризи, ще ви позволи да продавате и други облекла и аксесоари.

Това може да се превърне и в обща продажба на тениски, което означава, дори ако не сте художник, това все още може да бъде от значение за вас.

Вижте, едно от нещата за Teespring и другите услуги, които споменах, е, че те не са само за художници. Те са за хора, които искат да продават ризи, които не са просто.

Което означава, че стига да съберете нещо, което хората биха купили, това са солидни варианти, независимо дали сте професионален художник или не. Всъщност много хора продават ризи онлайн без много опит в графичния дизайн.

Това са някои от номерата на Teespring:

Номерата на тейпсинга

Не е нужно да сте дизайнер, за да дърпате тези номера. Просто се заемете с бизнеса по продажба на ризи (и подобни дрехи), тъй като може да бъде доста изгодно, ако го направите правилно.

Нещо повече, той може да бъде чудесен източник на пасивен доход, след като го настроите правилно.0 точки

Точка 62: Продайте вашите уеб дизайни

Не, аз всъщност вече не съм говорил за това, smart-aleck. Когато говорих за продажба на дизайни преди, това беше за действителните графични дизайни за физически продукти.

Но можете да прехвърлите този принцип на уебсайтове много лесно и той е с голямо търсене. В края на деня има един брой уебсайтове и много хора се нуждаят от техните сайтове, за да изглеждат добре и уникално.

Сега има различни начини, по които можете да продавате вашите дизайни. Един от начините да го направите е директно да се свържете с хора, които познавате, и да предложите вашите уеб теми и подобни.

Друг начин е да изброите вашите теми и шаблони на популярен пазар.

Без съмнение, едно от най-популярните и реномирани места за това е Themeforest. Themeforest е особено известен със своите WordPress теми, но това едва ли е ограничението.

И нещото е, че за разлика от тениските, хората, които купуват теми онлайн, обикновено са готови да отделят пари. Това е инвестиция в техния бизнес в края на краищата и въпреки че всички биха искали да спестят пари, реалистично е, че можете да получите висока цена за добра тема.

Искам да кажа, просто проверете тези номера от Themeforest:

envato пазарни номера

* Забележка: Envato Market работи Themeforest.

Някои алтернативи на Themeforest включват Templamatic и CreativeMarket. И вярвате или не, дори можете да продавате теми на eBay!0 точки

Точка 63: Купете / продайте домейни

Ще се изненадате колко е изгодно да продавате домейни онлайн. Нека първо да преодолея същността:

Фирмите имат имена. Уебсайтовете, особено бизнеса с уебсайтове, имат имена. Уебсайтовете всъщност нямат същото име – няма Facebook.net, който се конкурира с Facebook.com.

Имената на домейни, които можете да мислите като имена на уебсайтове, са уникални. Всеки приличен сайт иска солидно име на домейн, което го отличава.

И тъй като името на домейн е толкова основна част от присъствието в интернет, това означава, че сайтовете и предприятията са готови да отделят пари, за да придобият правилното име.

Ако имат късмет, те могат просто да регистрират име на домейн самостоятелно за сравнително ниска цена. Но това е, ако знаят името, което искат, и вече ще купуват. Това лице или бизнес може да измисли правилното име след година – по това време вие ​​можете да сте собственик на това име на домейн.

В този случай те ще трябва да преговарят с вас за цена, за да получат името, а не за евтината основна цена, която биха могли да имат.

Това е принципът и от там става само по-сложно. Това не е съвсем лесна работа: не можете просто да купите „pizza.com“ и да я продадете за милион долара, защото повечето очевидни и големи имена вече са регистрирани.

Но ако сте креативни и търпеливи, можете да задържите някои имена за сравнително ниска цена и да ги прехвърлите за по-голяма печалба по-късно.

Освен това правите това в насипно състояние, между другото. Много регистратори на имена на домейни ще ви позволят да се регистрирате групово с по-ниска цена на име и от там можете да продавате на едро или поотделно, ако е необходимо.

Една последна забележка: не е нужно да чакате някой да стартира компания, която се надява на името, което случайно сте купили. Това е дълго изстрел.

Но има много хора, които сами се опитват да придобият най-добрите имена с цел да ги преобърнат по-късно и които биха ви компенсирали това, което имате, дори и те самите да не планират да стартират сайт с него.

Има Bajillion регистратори на имена на домейни, но ето списък на някои добри, за да започнете!

Полезни ресурси:

 • Flippa
 • Sedo
 • Търгове на Godaddy0 точки

Позиция 64: Хостинг на риселлъри

Хостингът на дистрибутори е малко подобен на продажбата на домейни в това, че поддържате бизнеса с тяхното присъствие в мрежата, но това е мястото, където сходствата завършват.

Ако не знаете, уеб хостингът звучи така: процесът на поддържане на уебсайт. Уебсайтовете консумират ресурси. Ако уебсайт има много видеоклипове, той се нуждае от съхранение. Ако уебсайтът обработва много посетители, той трябва да може да поддържа добри скорости и да не се срива.

Някои големи компании могат да бъдат домакини на собствени уебсайтове. Много използват хостинг за индустриален клас – най-известният пример е Amazon, чиито сървъри се използват от множество големи компании (включително много от неговите конкуренти в други области).

Малък до среден бизнес (SMB) обикновено обикновено придобива индивидуален хостинг пакет самостоятелно. Те могат да направят това или чрез уеб хост, който директно продава хостинг план, или чрез създател на уебсайт, който ще поддържа сайта нагоре, но се фокусира повече върху функциите за управление на сайта..

Ето къде можете да влезете, за да печелите пари: можете да си купите пакет за дистрибутори направо от хостинг компания. Можете да използвате каквото посочи пакетът, за да препродадете хостинг на X брой клиенти.

Помага да познавате хората и да бъдете добри в създаването на сайтове – в крайна сметка, най-добрият начин да накарате хората да купуват вашия хостинг през същата хостинг компания Вие купено от е да им предложим помощ при поддържането на техните сайтове.

Истории на успеха:

 • Как Коди Маклайн спечели $ 600 000 от хостинг компанията си, преди да навърши 18 години!

Полезни статии:

 • Как да получите следващите си 2000 клиенти за хостинг на дистрибутори0 точки

Точка 65: Продайте вашите снимки (общо)

Това е чудесен начин да печелите пари онлайн и искам да му обърна специално внимание, защото огромно количество интернет е свързано с изображения и снимки.

Помислете само: огромна част от социалните медии е съсредоточена върху споделянето на изображения. Независимо дали са от професионалисти или любители, фотографиите са основен елемент на съвременната интернет култура.

Има много начини да продавате снимки. Можете да продавате отпечатъци на вашите снимки по същия начин, по който по-рано говорих за продажбата на отпечатъци на произведения на изкуството. Можете също да създадете свой собствен сайт за електронна търговия и да продавате снимки.

И едно от страхотните неща за продажбата на снимки в интернет, освен факта, че има милион места, на които можете да го направите, е, че можете да продавате оригинални снимки и отпечатъци на кораби, или можете да продавате изтегляния с висока резолюция на вашата фотография.

Сега би трябвало да бъда честен с вас веднага от прилепа: както при продажбата на вашето изкуство, можете да постигнете най-добри печалби, като продавате директно на собствения си сайт.

Ето какво направи Сандип Махешвари, когато стартира Imagesbazaar през 2006 г. Сега печели милиони, продавайки свои снимки.

Или можете да го продадете чрез платформи за снимки.

SmugMug е една такава платформа, както и Zenfolio. Можете да мислите за това като кръстоски между строители на уебсайтове и създатели на галерии … долният ред е, че са направени с вас предвид.

Квадратното пространство е друга възможност. Той е общ създател на уебсайтове, но е известен с подчертаването на елегантния дизайн и страниците на галерията.

Използването на сайтове за модели за набиране на средства и абонамент също е добра тактика, но аз ще стигна до това по-късно. Продължавайте да се настройвате!

Можете също така да печелите пари онлайн, продавайки снимки на акции. Ще прекарам следващите няколко предмета, преглеждайки някои опции там:1 точки

Точка 66: Продайте вашите снимки на iStockPhoto и Getty Images

Почти определено сте чували за iStockPhoto. Собственост на Getty Images, това е едно от най-големите хранилища на безплатни фотографии (и други цифрови медии). И почти определено сте чували за Гети Имидж, защото тя е също толкова известна.

Те имат над 200 000 сътрудници и обслужват над 1,5 милиона клиенти във почти всяка страна.

Нещото в iStockPhoto и Getty Images е, че не можете просто да направите акаунт безплатно и да започнете да публикувате снимки за хората, които могат да купуват. Вашият акаунт трябва първо да бъде одобрен:

как да се присъедините към Getty изображения

Но след като това се случи, нещата стават доста лесно. Изпращайте изображения, когато пожелаете. След като бъде приет, той ще бъде достъпен онлайн. Ако посетител / клиент го види и иска да го използва, той ще закупи лиценз, който им позволява да изтеглят файла и да го използват.

Печалбите се различават в зависимост от типа лиценз, който купува клиент – например клиентът може да закупи лиценз за лична употреба или лиценз за търговска употреба – но той винаги ще бъде процент от лиценза.

Тарифите за роялти обикновено започват от 15% за снимки и 20% за видео / илюстрации на iStockPhoto. „Изключителните“ сътрудници могат да спечелят 25-45%. При изображенията на Гети той започва от 20% за снимки. И да, запазвате авторските права!0 точки

Точка 67: Продайте вашите снимки на Shutterstock

Може би се чудите защо изобщо си направих труда да поставя Shutterstock като отделен предмет. В крайна сметка това е приблизително същото?

Да, основите са същите. Една от основните разлики е, че Shutterstock приема дори повече видове медии от Гети Имиджис. Но това не е основната разлика, заради която сте тук.

Shutterstock

Добре, не искам да се вълнуваш твърде много. Няма да печелите огромни роялти с Shutterstock. Разпределението на печалбата на Shutterstock обаче е различно от iStockPhoto и Getty Images.

Част от причината е, че Shutterstock има опция за абонаментен пакет: клиентите могат да лицензират до 750 изображения на месец срещу редовна такса. Но основната причина е, че Shutterstock ви плаща фиксирани номера на роялти за вашето ниво на доходи през целия живот.

Така че, ако сте спечелили $ 0 до $ 500 на Shutterstock, ще получите $ 0,25 за изтегляне за месечните абонатни изображения, които споменах. Изтеглянето на изображение по поръчка от всякакъв размер ще ви донесе 1,88 долара. Shutterstock прилага проценти за клипове от кадри (получавате 30%) и персонализирани изображения или подобрени лицензни изображения (20%).

Другите скоби за печелене са $ 500 – $ 3000, $ 3000 – $ 10 000 и над $ 10 000. Сега никога няма да бъде повече от 2,85 долара за най-скъпите ви изтегляния.

Това звучи наистина слабо, но този модел има добри предимства за някои фотографи. От една страна, това е чудесно за пасивен доход – просто оставете вашите снимки да свършат работа вместо вас. Колкото повече печелите, толкова по-голям е шансът ви да пробиете в друг ред и така цикълът отива.1 точки

Точка 68: Продайте вашите снимки на Adobe / Fotolia

Adobe Stock е добър вариант, тъй като се захранва от високо реномирана софтуерна компания.

Записах го за последно, защото, просто казано, той има вероятно най-добрите възнаграждения. Ще получите 33% комисионна за всяко изтегляне на снимка или векторно изкуство. Можете да поискате изплащане веднага след като получите поне 25 долара.

Друг момент в полза на Adobe е, че като цяло, това е малко по-високо от Shutterstock и Getty Images по отношение на качеството на изображението и клиентите на клиентите. Не ме разбирайте погрешно, има много общи неща.

И има много страхотно съдържание на предишните две образувания. Но Adobe Stock снимки са особено преследвани от хора, които на първо място се нуждаят от качествени изображения, за разлика от хората на Shutterstock и Getty Images / iStockPhoto, които просто се нуждаят от „добри“ изображения.

И накрая, продажбата на вашите изображения в Adobe Stock означава, че вашите изображения ще бъдат и на Fotolia, друга компания за акции, която е придобита от Adobe през 2014 г. Така че обхватът ви се разширява до друго образувание.

И най-общо казано, Adobe Stock се счита за по-добра поддръжка на клиенти. Въпреки бележката за продажба на стокови снимки, все пак …0 точки

Точка 69: Продайте вашите видеоклипове

Както вероятно сте разбрали в предишните артикули, можете да продавате и видеоклипове с акции. Принципът е основно един и същ.

И всъщност сайтовете, които можете да използвате, са същите! Можете да продавате видео за акции на Shutterstock, Getty Images / iStockPhoto и Adobe Stock.

Обикновено видеоклиповете получават по-висока такса за роялти от изображенията. Например Adobe Stock ви дава 33% за изображения и 35% за видеоклипове, въпреки че диапазонът може да бъде стартов за други сайтове.

Можете обаче да продавате много повече от видеоклипове на акции – можете да продавате видеоклипове с действително съдържание.

Това очевидно е по-трудно начинание за простия факт, че трябва да накарате хората действително да преминат през видео, което отнема повече време, отколкото да накарате някой да гледа снимка. Освен това ще инвестирате много повече в създаването на парчета от съдържанието. Ето някои опции обаче:

Uscreen е доста уникална платформа. Цялата му цел е да действа като своеобразен пазар на видео създателите. Хората могат да наемат вашите видеоклипове, да ги купуват или дори да купуват абонаменти за вашето съдържание. Можете да добавяте купони и промоции и т.н., подобно на по-утвърдения създател на видео.

uscreen

Vimeo е другият основен вариант: като цяло се счита за място за по-висок клас видео съдържание, Vimeo също така позволява на създателите да продават своите видеоклипове. За целта трябва да имате Vimeo Pro, който е 20 долара на месец.

Въпреки това, това ви дава 1 TB за съхранение годишно, и най-доброто от всичко, огромни 90% от приходите.

Amazon е още една често използвана опция чрез Prime Video Direct. Предимството на това е, че вашето съдържание може да бъде закупено лесно от почти всеки и гледано лесно чрез всеки, който има телефон, таблет или смарт телевизор.1 точки

Точка 70: ​​Продайте вашите звукови ефекти и / или видео ефекти

Това е доста ниша категория, така че няма да отделя прекалено много време за това, но е добре да знаете за онези от вас, които биха могли да го изтеглят.

Помислете за всички тези неща, свързани с продажбата на стокови снимки и видеоклипове: по принцип можете да го направите, но с видео ефекти и звукови ефекти.

Вижте, големите студиа и продуцентски компании ще имат звукови / видео ефекти от висок клас, с които се справят без проблем. Но в ерата на интернет има безброй по-малки създатели, които искат да подправят съдържанието си, но нямат умения или бюджет за него.

Спомняте ли си Envato Market? Това е компанията, която управлява Themeforest, където хората купуват теми и шаблони на уебсайтове.

Е, Envato управлява и VideoHive, който може би е един от най-реномираните пазари изключително за закупуване на стоково видео съдържание – голяма част от него са специални ефекти, анимации и т.н..

За тези, които наистина са добри с Adobe After Effects, можете да продавате шаблони за дизайн на движение на RocketStock – което, може би се досещате, е част от семейство Shutterstock.

За звукови ефекти можете да го продадете на AudioJungle.0 точки

Точка 71: Продайте гласа си

Знам, че това звучи супер страховито, но ме чуйте. Всеки има глас, но много малко хора осъзнават, че могат да изкарат пари от него, без да са професионални певец / актьор.

Има куп начини да направите това. Можете да опитате да намерите потенциални клиенти, които искат да наемат хора, които да правят гласови услуги за съдържание.

За това можете да отидете на Upwork, Fiverr или дори Craigslist.

Но друг вариант би бил насочен към сайтове, специализирани за гласови услуги:

Covoco е един от най-популярните: просто трябва да създадете профил и да се проверите. Тогава можете просто да влезете направо в прослушване на проекти и да се свържете с клиенти.

VoiceBunny е друга възможност и разполага с малка армия от над 28 000 гласови актьори на разположение за концерти. По принцип работи по същия начин като Covoco, въпреки че понякога има и незадължителен конкурсен аспект на наемането.

Разбира се, това е ниша, но кой знае! И ако имате интерес да разказвате и да правите гласове, това би могло да бъде добър стъпка за кариерата и начин за печелене на пари онлайн.0 точки

Точка 72: В тази бележка разкажете аудиокниги

Това е съгласно предишния артикул за продажбата на гласа ви, но е по-сложен. Преди да говоря за намиране на призиви за гласове на пазара, които могат да включват концерти за разказване на аудиокниги, но обикновено ще включват концерти с по-кратък срок.

Можете обаче да спечелите прилични пари, разказвайки аудиокниги. Това естествено е по-дълъг процес: докато продължителността на книгата е от значение, вероятно ще имате поне часове запис на проект.

За щастие, всъщност има няколко уебсайта, които можете да проверите в допълнение към нормалните и гореспоменатите пазари на свободна практика.

ACX е първият ми избор. Това е сайт, който е изцяло посветен на пазара на аудиокниги. Той свързва автори, агенти, издатели, разказвачи, инженери и звукозаписни студия … основно всички, участващи в процеса на аудиокнига.

ACX

Хубавото на разказа на аудиокниги като цяло е и доброто за ACX: има практически неограничени проекти за разказване. Намирането на книгите, които искате да разкажете, е истинското предизвикателство, но поне няма ограничение за работата, която вършите мога правя.

Всичко, което трябва да направите, е да създадете потребителския си профил, включително куп проби, и да изчакате да бъдат забелязани от автори и издатели. Можете също да кандидатствате и прослушване за книги, които искате да разкажете.

Можете да изберете тарифа за час на завършен час или 50% от възнаграждението, или и двете … което според мен е много добра сделка.

Другата възможност за ACX са Findaway Voices. Подобно на ACX, Findaway се опитва да ви свърже с клиенти, след като направите акаунт, и ще ви плаща по зададения от вас тариф за час.

Гласове на Findway

Проектите ви се препоръчват въз основа на цените, които сте задали за себе си, което е допълнителен бонус, като се уверите, че гледате само тези, които ще ви платят достатъчно.

Разказването на аудиокниги може да бъде малко рисковано, защото тарифата за завършен час означава, че не получавате заплащане за цялото време, което прекарвате в проекта. Ако трябва да правите нови снимки или да опитате отново, това време, което вземете, няма да влезе в игра.

Ето защо ще искате да зададете висок процент на PFH, за да отчитате допълнителното време. Да го направите, докато останете конкурентоспособни е сложно … но ще оставя това на вас!1 точки

Точка 73: Продайте вашите клиенти

Това е нещо, което можете да продавате онлайн, което понякога е сложно и със сигурност изисква вече да имате бизнес усет, но което също е доходоносно, когато се прави добре.

Вече може да работите за компания, която включва събиране на потенциални клиенти, или просто можете да работите за себе си. Събирането им може да бъде трудно, така че имайте предвид, че това не е точно „лесният“ начин за печелене на пари онлайн.

Въпреки това, ако придобиете вашите клиенти, можете да ги продавате по различни начини: един от начините е като се свържете с различни фирми във вашата индустрия и да им предложите своите пощенски списъци.

Друго е да използвате платформа, предназначена за изброяване на … списъци! Lead Roster е ясен пример, тъй като можете да разглеждате и публикувате различни типове клиенти. Друг, по-полиран вариант е Leadrop или Fuelsy.

Добър момент за Fuelsy е, че той се интегрира с Hubspot и Salesforce, което прави управлението на съществуващите ви клиенти много по-ефективно.

Ключов момент тук е, че трябва да внимавате да не злоупотребявате със своята власт над информацията за контакт: водещият брокер вероятно ще се увери, че удостоверявате, че вашите клиенти са се включили в списъка ви и че те имат правото да се откажат от информацията си споделен с трети страни.0 точки

Точка 74: Продава образователни курсове

Хубавото на този метод за печелене на пари в интернет е, че той не е толкова ниша, че не сте го срещали. Например, аз съм готов да се обзаложа, че повечето хора, които не учат, не са знаели, че има популярни сайтове като TeachersPayTeachers.

Но повечето хора са се сблъсквали с наличието на безплатни и платени курсове в интернет – изобилието от образователно съдържание в интернет е една от най-големите му добродетели, както много забележки.

И дори да не сте професионален учител, може да сте експерт в нещо. Така че защо да не бъдете платени, за да го научите?

Освен да правите и продавате курсове в собствения си сайт или да намерите хора, които искат да наемат учители в тази или онази област онлайн, можете да използвате платформа, специално за продажба на образователни курсове.

Най-известният, разбира се, е Udemy:

udemy

Искам да кажа, това е безумен списък с числа. И най-доброто за мен са 30-те милиона студенти и 42 000 инструктори. Това означава, че можете да достигнете до широка аудитория, без да повтаряте друг инструктор, стига да знаете какво правите.

Всичко, от което наистина се нуждаете, са качествени инструменти за аудио и видео запис, които повечето хора имат под формата на своите телефони. Можете дори да излъчвате екрани, ако не искате да сте на камера. Отнема известно време за плащането, за да стигнете до вас, тъй като Udemy задържа парите, в случай че студент поиска възстановяване.

Въпреки това, вие ще получите основно това, което вашите ученици плащат, което е чудесно. Плюс това, можете да предложите колкото се може повече безплатни / платени уроци, за да привлечете ученици.

Някои известни конкуренти включват Podia, Teachable и Thinkific. Макар че те далеч не са единствените възможности.

Можете също да експериментирате с платформи за краудфандинг, но както споменах преди, ще стигна до тях по-късно.1 точки

Точка 75: Препродайте билети

Преди да се откажете, не, препродажбата на билети (известна също като скалпиране) не е незаконна в цялата страна в САЩ. Докато федералното правителство не налага никакви ограничения по въпроса, различните щати или дори окръзи може да имат свои собствени санкции или разпоредби. Така че ще трябва да проверите какво се отнася за вас.

Като се казва, има голям бизнес в продажбата на билети онлайн. И дори ако не се занимавате с скалпиране на билети, може да имате билети за събитие, което не ви интересува или което не можете да присъствате. Защо не го разтоварите и вземете малко пари?

Ticketmaster е един от най-известните сайтове за покупка и продажба на билети между фенове. Препродаването на билети е много лесно, особено ако вече сте ги купили на Ticketmaster.

Ticketmaster

Основният конкурент на Ticketmaster е Stubhub, който е много по-твърдо ориентиран към хората, които искат да продават билети. Stubhub всъщност понякога се счита за най-големия пазар на онлайн билети и те получават безплатна доставка.

StubHub

Последният вариант е Vividseats и Craigslist също е наистина добър, ако искате да препродадете малък брой билети.0 точки

Точка 76: Продайте вашите приложения в App Store / Play Store

Добре, да: това има висока лента за влизане. Ако просто искате да направите малко пари онлайн с по-малко усилия и по-малко опит, това не е всичко.

Като се казва, ако вече имате възможността да изградите приложение, защо да не го направите? Можете да го цените ниско за масово потребление или високо, за да се насочите към ниша от хора, които са готови да платят малко повече, отколкото в противен случай.

Можете дори да го направите безплатно и да използвате фуния, за да накарате потребителите на приложения да плащат. Сайтове като Twitter и Reddit са добри за популяризиране на приложение, особено ако то е безплатно и изглежда ново.

Искате ли да знаете друга „измама“ за продажба на приложения? Можете да продавате шаблони за приложения онлайн, стил на аукцион. Fiverr е едно потенциално място, въпреки че е далеч от единственото. Въпреки че, разбира се, можете да спечелите най-много, като продадете App Store на Apple или Google Play Store на Apple.

Дори и да не сте дизайнер, може да спечелите, като наемете някого, който да създаде приложение за съществуващия ви бизнес. Не много фирми имат приложения и не всички от тях трябва, но ако можете да предложите приложение, което носи стойност на клиентите си, можете да увеличите продажбите си!

Истории на успеха:

 • 4 млади разработчици на приложения, които станаха милионери0 точки

Точка 77: Създаване и продажба на софтуер (освен мобилните приложения)

Това всъщност е малко по-отворен от изграждането на приложения за мобилни устройства. От друга страна, може да имате малко по-трудно време да накарате хората да инсталират работата ви, ако не е толкова лесно, колкото изтеглянето на приложение на телефон / таблет.

Добрата новина е, че можете да накарате хората да проверяват нашия софтуер по много различни начини и ако е полезно, много хора може да се интересуват от него.

Помислете също, че можете да създадете софтуер, който браузърите да използват – това е нещо, което по принцип е по-лесно за бъдещите клиенти да влязат.

Що се отнася до местата за продажба на софтуер, трябва да кажа, че продажбата му самостоятелно ще бъде един от най-добрите ви залози. Това определено означава, че трябва да инвестирате повече време / енергия / пари, но няма много сайтове за продажба на софтуер, както има за продажба на дрехи или снимки или книги.

Което има смисъл. Но добрата новина е, че не е нужно да прекарвате цялото си време на сайта си.

Използването на конструктор на сайтове за електронна търговия като Shopify или BigCommerce, или дори общ конструктор на сайтове с възможности за електронна търговия (като Wix или Squarespace), ще извърви дълъг път, като ви позволява лесно да разпространявате продукта си.

И макар да не мисля, че трябва да предлагате само безплатен софтуер, със сигурност можете да предлагате безплатни пробни версии или безплатни „lite“ версии. Дръжте го полезен и хората ще продължат да плащат!0 точки

Позиция 78: Продава изходния код.

Това е нещо подобно на продажбата на приложение или софтуер. Всъщност вие по много начини продавате софтуера, който сте направили – освен че не продавате готовата версия на клиент, вие продавате изходния код на някой, който след това ще ги разпространява на самите клиенти.

Хората са разбираемо склонни да инвестират в подобни неща, особено защото едно добро приложение може да доведе до повече пари по-късно по линия.

Така че, въпреки че някои създатели очевидно предпочитат да запазят изходния си код за себе си и своя екип, не мога да ви обвиня, ако смятате, че можете да продадете някакъв код.

Един от най-големите пазари за продажба на изходен код е Chupamobile:

Chupamobile

Друга популярна опция е Crunchbase, какъвто е Codester, но ако съм откровен, можете да намерите други, като Googling наоколо и с помощта на вашите инстинкти.

И както често казвам, можете да разберете как да продавате сами, като използвате сайтове на свободна практика, табла за съобщения и т.н..0 точки

Точка 79: Продажба на цифрови продукти онлайн

Добре, да, вече покрих това. Когато говорих за продажбата на вашата музика, снимки, изкуство, приложения и дори образователни курсове … това са все цифрови продукти.

Но в тези случаи най-вече говорих за продажбата им да се платформи, които биха улеснили купуването на хората. Светът на продажбата на дигитални продукти далеч надхвърля това.

Първи начин: можете сами да продавате цифровите си продукти. Все още го споменах няколко пъти, но начинът, по който ще направите това, е като създадете свой собствен сайт за електронна търговия. Все още трябва да инвестирате малко пари в него, но в основата получавате да запазите повечето от това, което правите.

Сега, ето по-широката част от продажбата на дигитални продукти: не е нужно те да бъдат творения ви И не, Не говоря за кражба … помислете как точно всеки може да влезе в дребно, без да управлява собствена фабрика или транспортна мрежа.

Вместо физически предмети, направете го цифров. По принцип можете да правите подобни неща: управлявайте магазин, който продава цифрови продукти, направени от други хора. Със сигурност е по-рядко срещан, но ако го потърсите, ще го намерите без проблем.

Всъщност може да откриете, че много от тези цифрови продукти все още са творчески произведения, като електронни книги или музика. Просто бъдете сигурни, че работите честно с създателите, които координирате с чиито продукти искате да продавате.

Най-общо казано, ползите от продажбата на цифрови продукти говорят сами за себе си: малко предварителни разходи, по-лесно разпространение и възможност за лесно автоматизиране на процеса на касата.

Минусите са, че се състезавате с много безплатно съдържание, макар че нишата ви е важна тук. Освен това може да е сравнително лесно някой да закупи вашия дигитален продукт и след това да го разпространи на други безвъзмездно … или разходи.

Можете да разгледате повече подробности за продажбата на цифрови продукти тук!1 точки

Точка 80: Използвайте маркетингови фунии или софтуер, за да ги направите (Clickfunnels)

Фуниите са много важна концепция за електронната търговия и дигиталния маркетинг. Може да се каже, че са повсеместни и се използват независимо дали човек знае за тях.

Затова ви казвам, защото ако знаете какво представлява фуния, можете да я подобрите и да увеличите продажбите! Плюс това, имам добър инструмент, който си струва да проверите.

На първо място, фуния, известна още като маркетингова фуния, е основно набор от стъпки, през които преминават посетителите ви, преди да достигнат до реализацията (това, което искате да правят, което обикновено е продажба).

Наистина е толкова просто. Концепцията е полезна, защото можете да мислите за конкретните стъпки в маркетинговата си стратегия и дизайна на уебсайтове, които водят клиент да извърши това или онова действие. След като мислите силно в тези условия, можете значително да подобрите фунията си.

Ето пример:

маркетинг и фуния за продажби

Както можете да видите, фунията обхваща широк спектър от неща.

Сега може би се чудите как можете да започнете. За тези от вас, които управляват много малък бизнес, особено на свободна практика и хора, които тепърва започват работа, бих казал, че трябва да го измислите сами.

Под това искам да изследвате, планирате и експериментирате. Това проучване може да включва проучване на това как функционират фуниите и как да ги оптимизирате, както и всъщност да анализирате анализа на вашия сайт.

След като се почувствате комфортно, помислете за инвестиране в софтуер, предназначен само за изграждане и подобряване на фунии. Има доста, но ето някои от най-добрите:

Keap, известен по-рано като Infusionsoft, е един вид инструмент всичко в едно. Основните включени инструменти са: инструмент за управление на контакти, автоматизиран инструмент за маркетинг на имейли и инструмент за тръбопроводи за продажби (което всъщност означава фуния). Има още инструменти, но тези са големите и всеки е много здрав.

Докато Keap се фокусира повече върху електронната поща (с известно внимание към уебсайта), Leadpages е по-силно фокусиран върху самия уебсайт. Една от основните му функции е да ви помогне да създадете целевата страница, но тя надминава това и силно подчертава подобряването на вашите фунии.

И последно, има Clickfunnels. Clickfunnels понякога може да бъде излишен за малкия бизнес, но за мнозина се оказва, че си заслужава: Clickfunnels има под 100 000 потребители, но им помогна да обработят над 4 милиарда долара.

Не мога да го обясня много повече от това, като кажа, че единственият му фокус е да подобрите маркетинговите си, продажби и фунии за уебсайтове.

Така че, където и да сте в своя онлайн бизнес, не пренебрегвайте стратегии за фунии!0 точки

Точка 81: Форекс търговия

Може би никога не сте чували за търговия с валута. Е, ти мисля не сте: търговията с валута означава само покупка или продажба на валути. “Форекс” е стенограма за “валутен пазар.”

Както може да очаквате, това е основна част от световните финанси и дневният оборот на света е приблизително над $ 5 TRILLION, което е най-голямото число за всичко, което имам в този списък. Основните участници в тази игра са големите банки, но и хората участват.

Всички транзакции на валутния пазар включват „валутни двойки“: едновременна търговия с две валути. Най-често срещаните са еврото и долара, но това едва ли е единствената използвана двойка. Страната закупува количество от една валута, като плаща количеството на друга.

И така, как печелите пари?

Това е труден въпрос и както може би се досещате, търговията с валута е нестабилна и рискована. Ако имате опит в търговията, няма да е толкова лошо, но ако сте начинаещ … вероятно ще искате да направите своите изследвания и да започнете да правите малки.

Като се има предвид, долният ред е, че трябва да купите валута и да я продадете по-късно за по-висока цена. Ето пример за това как би изглеждало това на практика:

търговци

В примера, купувате евро с вашите долари, а след известно време, когато валутният курс е по-висок, преобразувате обратно в долари.

Звучи просто, но това изисква умения и добро време! Добрата новина е, че тъй като обменните курсове винаги се колебаят, имате много шансове да го ударите правилно.0 точки

Точка 82: Продажба на сигнали при валутна търговия

Сега, когато знаете малко повече за търговията с валута, и предполагам, че с някаква практика имате добри ръце.

Тогава започват да се случват добри неща. Вече можете да започнете да продавате сигналите си на други.

как?

Чрез сайт, наречен Collective2 влиза в картината.

След като имате добра история на сделките в Collective2, други потребители могат да се „абонират“ за вашите сделки. По този начин те получават същите сделки, извършени за тяхната сметка, както вашата и получавате плащания на абонати.

Това е перфектният пример за решаване на следния проблем:

Те са хора, които имат пари, но няма (търговски) знания. И,

има хора, които имат (търговски) знания, но няма пари.

И имайте предвид, топ 20 търговци на Collective2 правят всеки месец между 58 000 до 5,78 000 долара, само като продават сигнали!

най-добрите разработчици на стратегия за печелене0 точки

Точка 83: Инвестирайте в биткойн (или по-вероятно, други криптовалути)

Определено сте чували за биткойн досега. Всъщност биткойн е уж стара новина в супер здрав пазар на криптовалути.

Първо, регистрация: криптовалутата е виртуална валута. Те са децентрализирани (или те трябва да бъдат) и теоретично имунизирани редовно да контролират, макар че това започва да се променя. Криптовалутите използват специални криптографски функции за транзакцията, откъдето идва и името.

Така че защо да инвестираме в тях? Като начало, обменът на криптовалути онлайн има малко такси за обработка. Те също са много сигурни и естеството на blockchain технологията улеснява проверката на транзакциите.

И накрая, “голямата” причина: тъй като оценките на криптовалутите са известни променливи, вие мога получавате масивна възвръщаемост на инвестициите. Ключът е да го правите правилно.

Първо, бъдете готови да поемете рискове … изчислени рискове. Рискувайте само това, което можете да си позволите да рискувате, и имайте предвид, че непрекъснато излизат нови монети. Някога биткойн е бил по-голямата част от крипто пазара, а днес е приблизително половината или по-малко.

Има много сайтове, които ще ви разкажат за пазарната капитализация на монети, и има много места, за да видите тенденциите и историята на представянето на монети. CoinMarketCap е един добър пример.

Но на по-дълбоко ниво трябва да направите каквото можете, за да се запознаете с монетите, в които искате да инвестирате. Изследвайте начин извън тенденционните линии и числа.

Ето полезно ръководство, ако току-що започвате!0 точки

Точка 84: Инвестиране и търговия с акции

Почти има чувство за изневяра, за да добавите това. Хората търгуват акции буквално от векове … но благодарение на интернет, почти всеки може да го направи, без да се налага да напуска комфорта на дома си.

Инвестирането в интернет е масивна тема, която може да спечели своя собствена поредица от статии, така че просто ще го опиша кратко.

Търговията с акции онлайн има същите предизвикателства, рискове и ползи като търговията със стари училища. Ако тепърва започвате, ще трябва да свършите някаква работа, като намерите подходящия брокер за вас.

Брокер е лице или фирма (във вашия случай почти винаги е фирма), която има лиценз за покупка / продажба на акции. Предлагам ви да разгледате този списък, за да получите преглед на основните разлики между популярните борсови брокери.

Междувременно няколко основи за това какво да търсите:

Дали брокерът има минимална сума, необходима за отваряне и поддържане на акаунт (ако сте начинаещ, може да нямате много да започнете да инвестирате); сумата на комисионната, която брокерът взема за сделка (може да бъде фиксирана, процент или дори НИЩО); нивото на поддръжка на клиенти и включени учебни материали.

TD Ameritrade и E * Trade са едни от най-популярните онлайн брокери за начинаещи и двамата са без комисионна.

Всъщност в наши дни много брокери премахват комисионите си, за да останат конкурентоспособни! Така че, ако искате да се включите в фондовата борса, но нямате тон пари, за да инвестирате, сегашната ера в интернет е чудесен момент за вас!0 точки

Точка 85: Вземете проучвания за пари

Това е може би един от най-лесните начини да печелите пари онлайн (макар че това не е проходимост). Това е сравнително проста концепция:

Фирмите се нуждаят от информация, за да могат правилно да продават и продават продуктите си. И изследователите в академичните среди трябва да знаят какво мислят хората за нещата за своите предмети.

Има цели сайтове, посветени на свързването с анкети – един пример е Survey Junkie:

проучване наркоман

Това са два доста различни типа образувания, но съществените неща са доста сходни от вашата гледна точка като участниците в проучването:

Ще намерите повикване за участниците в проучването – понякога това ще бъде означено като „участници в проучвания“, „пазарни проучвания“ или подобно. Можете да намерите това онлайн чрез Googling наоколо или може би сте се абонирали някъде за известия за възможности за проучване.

Можете също да го видите на публично място. Така или иначе процесите на регистрация обикновено са доста прости, но има голяма вероятност да не бъдете одобрени за всяко изследване.0 точки

Точка 86: Вземете проучвания за печалби от томбола

Това очевидно е подобно на предишния елемент, но е важно да се разграничи. Вижте, много от анкетите, които ще намерите, не са за пари и са толкова чести, че вероятно ги игнорирате. Но по този начин те също са безумно общи и лесни за намиране.

Един от най-добрите начини да ги намерите? Просто погледнете категорията „спам“ или „промоция“ на имейла си.

По принцип тези проучвания не предлагат пари веднага … но вземете ги и ще бъдете включени в томбола или мини томбола. Ползите могат да варират, разбира се … понякога това са прави пари, понякога това е някаква версия на кредит в магазина. Друг път ще бъде физическа награда или стока, която след това можете да продадете или просто да използвате по предназначение.

Както и в последния елемент, някои от тези неща са за академици и наука, докато повечето са неща от частния сектор. Ако сте в университет или университетска обстановка, мога да гарантирам, че има много недостатъчно използвани възможности за томболни проучвания.

Ако не, не се притеснявайте. Вероятно има проучвания на разписката ви, когато получавате хранителни стоки или купувате нещо от бензиностанция!

Разбира се, това не винаги е рентабилно. Ако направите едно проучване, което отнема например 30 минути, това може да е просто загуба на време (освен ако наградата за томбола не е голяма и имате достоен шанс да спечелите).

Но да предположим, че правите едно 5-минутно проучване седмично или дори на всеки 3 дни. Вероятно ще спечелите нещо в определен момент и за относително малко време или енергия от ваша страна!0 точки

Точка 87: Участвайте във фокус групи

Това е доста подобно на проучванията за пари, въпреки че е по-сложно. В някои случаи тези сте проучвания, но има повече месо към тях.

Обърнете внимание, че някои от тях са лично, така че не са изцяло онлайн, но някои са.

Както и при анкетите за пари или дори томболи, тук ще бъдат включени доста различни групи. Въпреки това най-известните варианти за вас обикновено са групи за пазарни проучвания и компании, които се занимават директно със собствените си изследвания.

Все още има много възможности за участници в научните изследвания, но повечето концерти ще са частен сектор.

Сега, когато те се различават от обикновените проучвания, е, че фокус групите включват … ГРУПИ. Значи не сте сами да говорите с човек на екран. Ще бъдете с група хора, споделяте мнения и разговаряте заедно.

Всъщност често пъти проучванията са изходна точка за фокус групите:

покани се

Когато правите клинични изпитвания – било то академични или за здравни компании – има много повече бюрокрация, така да се каже. Те не са трудни, но има естествени правила, за да се гарантира, че участниците не са наранени.

Независимо от това, те са солидна опция за тези, които се интересуват – ето един пример от една добра отправна точка, focusgroup.com:

focusgroup.com

В обобщение, фокус групите се припокриват много с онлайн анкети, но те не са еднакви. Голяма част от тях са физически, но тъй като технологията прави по-изгодното общуване за задълбочена комуникация, все повече и повече се движат онлайн!1 точки

Точка 88: Направете микро работни места (особено в Fiverr)

Микро заданията, известни още като микро задачи, са подмножество на концерта на концертите и са уникално онлайн явление. Същността е това, което можете да се досетите от термина: това е малко плащане за малка задача.

Което означава, че микро работни места могат да включват голям набор от дейности. Някои от тях дори са в реалния свят и доста от тях са онлайн. Някои от тях се нуждаят само от един човек, а други са с много хора, което означава, че куп хора правят малка част.

Това е доста широка категория, така че ще прекарам следващите няколко артикула, преминавайки през няколко от различните видове / формати на микро задания и някои видни платформи за тях. Но преди да направя това, искам да поговоря накратко за едно от основните места за микро работни места:

Това ще бъде Фивър. Fiverr е най-известен с това, че е пазар за фрийлансъри, а не като Upwork.

Въпреки че, докато Upwork и Fiverr често имат припокриващи се договори, общата разлика е, че Upwork е за по-дългосрочна работа и по-високо плащане на концертна работа. Fiverr получава името си от идеята, че клиентът може да плати на свободна практика 5 долара, което трябва да ви даде представа за нещата.

Въпреки че, разбира се, не е необходимо да предлагате услуги за 5 долара, идеята е, че сте на свободна практика, който е добър в извършването на определени неща и който може да предприеме краткосрочна концертна работа за клиент.

Там, където Fiverr е подобен на Upwork е, че до голяма степен разчита на вас като на свободна практика, за да намери потенциални клиенти. Вярно е, че могат да ви намерят, но не можете да разчитате на това, докато не придобиете силна история и репутация в платформата.

Едно последно предимство на Fiverr: можете да предлагате пакети на своята страница, за да улесните потенциалните клиенти да закупят нещо от вас.

Например, ниво на входно ниво от 10 долара, което ще получи някой основна работа в Photoshop в рамките на 3 дни, или пакет от високо ниво, който струва 100 долара, но може да получи някой подробен концерт за по-кратък период от време.

Това е Fiverr … но това само надраска повърхността. Следващите няколко артикула ще обхващат платформи, които са по-подходящи за регистрация за конкретни задачи, отколкото да се продавате като фрийлансър.0 точки

Точка 89: Правете микро работни места в Gigwalk или Zaarly

Това са типовете микро работни платформи / концертни платформи за лични задачи. Така че докато не са напълно онлайн начини за печелене на пари, те все още са частично начини да печелите пари онлайн.

Най-малкото, това не е начин за печелене на пари, какъвто би бил наистина преди съвременната епоха на интернет. И си струва да се отбележи, че тези приложения могат да включват и концерти, които са онлайн … наистина зависи.

Така че нека да стигнем до него:

Gigwalk е една от най-известните и популярни платформи за микро задачи в момента. Голяма част от неговата популярност се дължи на факта, че е толкова просто:

просто отчитане

Просто се нуждаете от телефона си и от там можете да се регистрирате за концерти от списък. След като получите приемането, просто трябва да следвате инструкциите и да изпращате работата си директно в приложението.

Ключовото нещо обаче е, че тя наистина е съсредоточена около работата във вашия район. Това е лошо, доколкото ограничава това, което можете да изберете, но е добре, защото ви спестява време за търсене и увеличава вероятността да бъдете избрани за това, което ще кандидатствате.

Отлична характеристика на Gigwalk е, че клиентът има възможност да ви добави към частната си работна сила, ако харесва вашето представяне: това означава, че получавате достъп до концерти, достъпни само за тази частна работна сила.

Zaarly е почти по същия начин, въпреки че е малко по-избирателен за това да ви позволи да се присъедините като доставчик на услуги и няма такси, с изключение на 10%, когато получите заплащане.

Taskrabbit е друга платформа, която е приблизително толкова реномирана, колкото Gigwalk. Доста е подобно на Zaarly и Gigwalk, но има тенденция да включва повече лични концерти от професионални.

taskrabbit

Например, има много по-голяма вероятност да получите майстори, сглобяване на мебели, почистване и т.н., концерти с Taskrabbit, отколкото в Gigwalk. Въпреки че това каза, всякакви хора искат всякакви задачи.

И както казах преди: никоя от тези платформи не е предназначена изключително за лични работни места! Много от тях се случват на персонални концерти, които се координират чрез интернет, но все още има онлайн концерти, публикувани на тези платформи.

Сега, на следващия:1 точки

Точка 90: Правете микро работни места с Amazon Mechanical Turk

Amazon Mechanical Turk е в много отношения пионер на онлайн микро работни места. Освен това е пионер в работата с краудсорсинг.

амазонски механичен тюрк

Така че нека да стигнем до това: архитектурата на Mechanical Turk е доста подобна на приложенията и сайтовете, които споменах в последния елемент. Механичният турчин обаче е значително по-голям и наистина е само за онлайн работа.

На пазара MTurk има хиляди и хиляди различни задачи. Но те могат да бъдат категоризирани като задачи и концерти, които са свързани с грешките на софтуера и алгоритмите.

В крайна сметка, помислете за името: механичен. Публикуваните задачи са известни по-рано като „Задачи за човешко разузнаване“ и не винаги са лесни, но като цяло не изискват експертни познания.

Някои примери за популярни типове задачи включват обработка на изображения и видео (да има човек да идентифицира и избира нещата в изображенията), проверка на данни, обработка на данни (което означава категоризиране, превод, преписване и т.н.) и събиране на информация.

Заплащането на MTurk варира в зависимост от задачата, но като цяло е ниска на час. Така че, ако искате да го направите, трябва да сте умни към него: това трябва да е проста задача, която можете бързо да изпълните, например, или много интересна задача, ако ви отнеме повече време.

Важно е да вземете предвид времето, което ще ви отнеме да кандидатствате за концертна публикация по тази причина.1 точки

Точка 91: Бъдете виртуален асистент

Има милион начини да печелите пари като виртуален асистент онлайн. Виртуалните асистенти са с по-голямо търсене, отколкото си мислите, и вероятно сте квалифицирани за много от тези позиции!

Естествено, трябва да вземете предвид степента на участие, която искате да имате. Това, че сте виртуален асистент, винаги ще означава да бъдете ориентирани и детайлно ориентирани, но все пак има някои важни разлики.

Някои хора може да искат дългосрочен наем, който може да бъде ефективно секретар чрез компютъра: някой, който управлява календари, срещи, борави с акаунти в социални медии и т.н..

Доста виртуални асистентски концерти са с по-малък обхват, дори и да са дългосрочни: например, много от тях са „социални медии“ или подобни. Може да бъдете помолени да се грижите за календар и да помогнете за координиране на срещи или да планирате съдържание за даден сайт.

Въпреки че можете да намерите обаждания за виртуални асистенти на много места, открих, че Upwork е особено тежък с тях. Всъщност също има своя справедлив дял и ако Google за него, вероятно ще намерите някои скорошни публикации в работни места в Google.

Да, няма точно изявени пазари, специално за работни места във виртуални асистенти. Но те са достатъчно често срещани в споменатите от мен сайтове (плюс други табла, които можете да намерите сами), че не би трябвало да имате много проблеми с намирането им.

Честита помощ!1 точки

Точка 92: Стартирайте уебсайт за купони

Какво е уебсайт за купони? Отговор: това е един от най-добрите начини да печелите пари от дома.

Добре, ето какво всъщност означава това: сайтът за купони е сайт, който дава купони на хората. Дух. Хората очевидно обичат тези сайтове, защото не е нужно да дават много – могат да спестят пари и да получат специални оферти, без да се налага да инвестират много време или пари.

Много хора не осъзнават, че могат да стартират свои собствени сайтове за купони, защото приемат, че не могат да се състезават с големи сайтове за купони. Вярно е, че има предизвикателство, но ако знаете ниша, можете да създадете сайт за талони за нея.

Предимствата на това са, че е сравнително достъпна. Наистина зависи от това колко искате да инвестирате в изграждането на вашия сайт, но до този момент можете да направите солиден сайт за сравнително ниски разходи.

Плюс това, повечето програми, които ще използвате за предлагане на талони, имат ниски стойности за влизане – много от тях ще бъдат безплатни.

Основният недостатък е, както се досещате, конкуренцията. Дори и да се настаните в ниша, ще ви отнеме време и работа, за да излезете на сайта си на слънце. Ето защо, въпреки че използването на уебсайт за купони е добър начин да печелите пари онлайн, това е много отделно от пасивния онлайн доход.

Някои купони и програми за ежедневни сделки, които могат да бъдат полезни са: Coupons.com Brandcaster; CentsOff; Daily Deal Builder; и Savings.com.

brandcaster

Те далеч не са единствените ви възможности, но те са добри места за начало. Те обикновено предлагат купони и ви правят възможно най-лесно да разпространявате и популяризирате тези оферти на вашия сайт. Те понякога ще ви помогнат да осигурите приходи от вашия сайт с приходи от реклама.

Освен това често можете да получавате партньорски комисиони от някои други популярни сайтове или приложения (Swagbucks, например).0 точки

Точка 93: Аутсорсинг и подизпълнители

Обърнете внимание тук, защото има много нюанс.

Икономиката на концертите е отчасти известна с количеството на възложената и възложената на подизпълнител работа.

Помислете за добре американска компания, която плаща на някой от Виетнам, за да кодира сайта им: американската компания спестява пари, като не се налага да наема служител на непълно работно време при минимална заплата в САЩ, а виетнамският предприемач прави повече от средната заплата във Виетнам.

Звучи, че всички печелят, но е много скандално сред много хора, защото хората в силно развити страни губят работа и трябва да се състезават с квалифицирани хора, но искат по-малко. Така че може да сте скептично настроени към това.

Със сигурност има известна истина, но реалността е малко по-нюансирана. На първо място, тонове хора в САЩ и други държави с висока заплата могат да бъдат възложени на подизпълнители онлайн.

Печеленето на пари като подизпълнител или наемане на външни изпълнители понякога е трудно, но понякога ви позволява да платите много повече пари пропорционално на задачата. Много фирми поради различни причини предпочитат да наемат хора в техните страни, дори и да са онлайн.

И ако някой плаща много от друга държава … и какво? Парите са пари. Долната линия е, че като подизпълнител или наемане на външни изпълнители, вашият клиент все още спестява от не заплащане на служител на пълен или на непълно работно време.

Което означава, че можете да спечелите повече пари само за извършване на определена, конкретна задача или набор от задачи. Не е нужно да вършите работата на служител на пълен работен ден, но все пак можете да спечелите пропорционално висока цена за това, защото клиентът все още спестява пари.

Ето защо си струва да се гледаме на свободна практика.

Сега ето обратната страна: да предположим, че управлявате онлайн бизнес.

В този случай вие “правите” пари онлайн, като бъдете този, който ще възложи или възложи на подизпълнител. Разбира се, това е наистина повече начин да спестите пари, но ей, това са повече пари в джоба ви в края на деня, нали?0 точки

Точка 94: HR разположения чрез LinkedIn

Това е едно от онези неща, които не са известни на много от квалифицираните да го правят.

HR тук означава човешки ресурси, по същия начин, както при традиционната компания. LinkedIn е социалната мрежа за професионалисти. И така, как печелите пари от това?

Ключовата дума е разположението: работата ви тук е да бъдете новобранец. Друг жаргонен термин би бил хедхънтър. Работейки като онлайн независим изпълнител, трябва да намерите страхотни кандидати за запълване на конкретни позиции в една компания.

LinkedIn е чудесен ресурс по очевидни причини, но не е нужно да е единственият ви ресурс. Можете също да използвате Facebook или наистина всеки онлайн сайт, който ви позволява да разгледате потенциалните кандидати. Но LinkedIn, разбира се, е най-добрият вариант.

Обикновено няма да е необходимо да се притеснявате как потенциалното наемане и компанията ще договарят заплащане или часове или дори второ интервю. Вашата основна работа е да доставите страхотен човек за първо интервю.

След като направите това, ще получите заплащане за намирането на някого от компанията. Работата е в това, че трябва първо да наемете компания, която да ви наеме и през повечето време ще получавате плащания само ако успешно доставите някого.

Добрата част от това е, че можете да се наемете по-лесно, тъй като това е безопасен залог за компанията. Лошата новина е, че ако се провалите, няма да получите заплащане. Дъ.

Имайте предвид, че някои компании ще искат да плащат само ако действително наемат лицето … ще трябва да бъдете внимателни, когато преговаряте с бизнес, за да сте сигурни, че тази точка е ясна!1 точки

Точка 95: Създайте уебсайт за преглед

Как да разбера за какво говоря? Е, вие четете тази статия на моя уебсайт за рецензия, нали?

Вицове встрани, правенето на уебсайт за преглед е добър начин да печелите пари онлайн. Лесно? Не. Подобно на правенето на уебсайт за купони, трябва да инвестирате време, енергия и пари, за да развиете своя сайт.

Преди да ме отрежете, да, основният начин да спечелите пари от уебсайт за преглед са партньорски връзки и евентуално приходи от реклама. В момента не говоря за техниката на партньорските връзки, а за конкретния тип уебсайт, който работи добре с тях.

И така, нещото в сайта за преглед е, че трябва да намерите своята ниша. Това трябва да е нещо, което ви харесва, за да можете да работите усилено в него, но и нещо, което е по-рядко срещано.

След като намерите своята ниша, ще трябва да се сблъскате с реалността, че има по-голяма вероятност или не много сайтове или в тази ниша, или доста близо до нея. Това не означава, че работата ви е невъзможна: не е нужно да сте 100% нови.

В крайна сметка, ако достатъчно хора купуват продукти в тази ниша, за да ви получат пари с партньорски връзки, тогава ще има и други сайтове, конкуриращи се с вашите. Все още можете да победите конкуренцията си, като се уверите, че сайтът ви е подходящо оптимизиран за търсачките (тук имам списък с инструменти!).

Друг ключов аспект на създаването на уебсайт за преглед не е напълно да се изолирате от вашата конкуренция. Простият факт на въпроса е, че ако играете добре картите си, най-добрият вариант за всички е да си сътрудничат.

Във вашата ниша ще има само толкова много качествени сайтове. Ако споменавате други сайтове на вашия сайт и те ви споменават на техния, можете да спечелите трафик и комисиони. Ако коментирате публикациите им – същата идея.

Една от най-добрите партньорски програми за преглед на уебсайтове по-специално е от Amazon.

В началото може да ви се струва прекалено, но не се притеснявайте. Сайтовете за преглед често се използват, за да печелят пари онлайн, защото са добри в това. Можете да разгледате моя масивен списък от тактики за популяризиране на блогове, за да започнете!2 точки

Елемент 96: Стартирайте блог / сайт и вземете приходи от реклама!

Говорих повече от веднъж за използването на партньорски връзки за печелене на пари. Въпреки че това е изпитан и истински метод и се използва за огромен брой сайтове, това е очевидно само един от популярните начини блоговете да получават пари.

Другият? ADS.

Сега рекламите могат да бъдат полезни за допълване на вашите партньорски доходи. Много сайтове печелят както от реклами, така и от партньорски връзки.

Но ако вашият сайт или блог не е подходящ за партньорски връзки (да речем, ако наистина се фокусирате върху съдържание, което не включва продукти) или просто не искате да ги правите, рекламата е абсолютно доказан начин на печелене на пари от вашия сайт.

Доказано ли е за всички? По дяволите не. Но ето преглед на това как може да работи за вас:

Има три основни начина за получаване на рекламни приходи от вашия сайт. Първият е този, който е скандален: реклама на клик (PPC). Когато се регистрирате в PPC платформа, ще получите плащане всеки път, когато потребител кликне върху реклама. Понякога можете да получите повече, ако щракването приключи в продажба.

Недостатъкът на PPC е, че сте склонни да не получавате много пари на клик, така че той наистина се изплаща само ако получавате много трафик. Предимството е, че рекламите ще бъдат съобразени с вашата аудитория и в съответствие със съдържанието на вашия блог, плюс това е сравнително лесно във вашия край.

Най-популярната PPC платформа е Google AdSense. И ако не искате да използвате това (обзалагам се, че бихте го направили само ако не можете да получите акаунт в AdSense), можете дори да опитате BuySellAds.

Вторият начин е рекламата със CPM: CPM тук означава цена на хиляда (цена на хиляда). Подобно е да плащате на кликване, тъй като вашите номера на трафика са най-важни. Но вместо кликвания, генериращи парите ви, това е изглед. Оттук и „Mille“ – обикновено 1000 щраквания ще ви получат комплект пари.

Последният начин е да продавате рекламно пространство директно на рекламодатели. Това може да бъде много по-доходоносно, но също така е по-малко сигурно. С PPC и CPM можете основно да изчислите колко ще спечелите с X количество трафик, след като се регистрирате за платформа.

Но когато резервирате място за рекламодатели, трябва да разчитате, че ще можете да привлечете интереса им. Някои хора дори използват агенции, за да убедят рекламодателите да поставят реклами на своите сайтове.

Правенето на това е по-малко автоматизирано от приходите от реклами от PPC или CPM, но както казах … ако го изтеглите, може да е доходоносно.0 точки

Точка 97: Спечелете конкурс за дизайн на лого

Прочетохте ли предмета, който току-що направих за състезанията за именуване на ескадрила? Добре, да вземем същата концепция, но да изключим именуването за дизайн на лого.

Има доста сайтове, които имат този вид функция. Най-известният от тях е 99 дизайна. Вече говорих за това малко по-рано като общ сайт за фрийлансъри, които да работят по дизайн, но има и конкурси за дизайн на лого, които може да са добра опция за някои хора.

Друг вариант би бил logocontest.com, който е много лесно да се регистрирате като дизайнер (въпреки че все още трябва да изпратите мостри, за да бъдете одобрени като дизайнер).

Designhill е силно фокусиран и върху конкурсната част и разширява своите състезания до не само лога, но и други аспекти на дизайна на сайта..

Както е вярно за конкурса за именуване, не бих препоръчал това като източник на доходи, на което да разчитам. Добре е да намокрите краката си, да се забавлявате и да получите допълнителни пари. Въпреки че има и друго предимство:

Дизайнерите, които го приемат просто “правилно”, могат да бъдат трудни за постигане. Така че, ако спечелите конкурс за дизайн, има голяма вероятност избраният от вас бизнес да ви наеме лично за повече работа.0 точки

Точка 98: Бъдете виртуален учител

Да бъдеш виртуален / дистанционен преподавател е една от най-често срещаните онлайн работи. Това е толкова отворено, колкото звучи:

Бихте могли да бъдете преподавател за най-различни теми и ако сте отворени за него, повече от една тема. Обикновено начинът, по който работи виртуалното обучение, ще работите с конкретен човек или група хора през определен период от време по конкретна тема.

Докато много хора искат виртуални преподаватели за децата си, много от хората, които преподавате, също са клиентите, което означава възрастни.

Можете също така да бъдете преподавател за определени часове в дължина на семестър или да преподавате общо умение, което някой иска да притежава. Можете да намерите някой, който иска да бъде обучаван чрез публикуване на работа онлайн или може да имате приятел или връстник, който иска да помогне за научаването на нещо и би бил готов да ви плати.

Ако търсите позиции онлайн, наистина има много публикации за работа, както и Upwork. Но има някои сайтове, специално за работни места за виртуални уроци:

От тях някои забележителни опции са Tutor.com, TutorMe и A3.

Заплащането варира в зависимост от платформите, които използвате, клиентите, с които договаряте, но заплащането на базата на балпарк е някъде близо до $ 15 на час. Наемането на работа чрез публикуване на работа / договаряне с клиент обикновено има потенциал да бъде по-доходоносно – може да получите заплащане на $ 40 или повече на час.

Но това разбира се е по-рисковано от платформа, която работи за защита на участващите страни. След като имате известен опит в обучението онлайн обаче, вероятно ще ви бъде по-лесно да преминете в преподаване или преподаване лично (ако това е, което искате).

В противен случай бихте могли да започнете да създавате сайт на свободна практика за себе си като преподавател. Има безкрайни възможности.

Ето още една възможност:0 точки

Точка 99: Публикуване на гости

Публикуването на гости е нещо, което много хора познават преди всичко като тактика за популяризиране на блога.

Но това е и начин авторите на свободна практика да печелят малко повече пари, докато същевременно изграждат своето портфолио. В действителност публикуването на гости също е известно с това, че е отличителен белег на писателите, които предлагат.

Така че, нека да стигнем до него:

Публикуването на гости е точно това, което звучи … когато публикувате в блога или списанието на друг човек или група. Въпреки че това не е задължително, обикновено ще публикувате гости в търговски обекти, които са по-популярни от вашите.

Вярно е, че можете да публикувате в по-малки търговски обекти, които са приблизително подобни на вашите по размер или ако се опитвате да се докоснете до нова ниша, те може да са по-малки. Но обикновено публикациите на гости трябва да получат вашето име и съдържание на по-голяма аудитория и по този начин сайт с повече трафик.

Сега, нека бъда откровен с вас: публикуването на гости обикновено не плаща тон пари. Първо нещо първо: повечето блогове и търговски обекти, които приемат публикации на гости, няма да ви плащат за тях. Второ, от тези, които правят, парите обикновено са така, и ще имате по-голяма конкуренция.

Въпреки това, все още има голямо разнообразие от сайтове, които плащат за публикации на гости, почти във всяка ниша и поле. Можете да разгледате този списък за някои примери, но тези неща се променят непрекъснато, така че не забравяйте да проверите двойно сайтовете, на които искате да изпратите публикация.

Обикновено тя работи така: намирате сайт, който искате да изпратите, и преглеждате техните често задавани въпроси или указания за изпращане на парчета. Понякога може да искате да им изпратите имейл, за да питат. Обикновено трябва да дадете тест и автобиография или автобиография на работата си, така че това може да бъде предизвикателство за начинаещи.

Но ей, тежък, какъвто може да бъде за начинаещи, писатели, които започват да се занимават с работа там по света, ще открият, че си струва усилията: не забравяйте, че не просто печелите странични пари, но изграждате автобиографията си!1 точки

Елемент 100: Опитайте за корекция

Това е тип работа, в която няма много добре уредени сайтове или пазари, фокусирани единствено върху нишата. Това е до голяма степен, защото коректурата се припокрива с онлайн писанията.

За основно предизвикателство веднага след прилепа е намирането на коректорска работа с приемлива за вас скорост. Много хора се наемат за писане на работа онлайн и много от тези работни места включват отговорността за корекция на неща, които фрийлансърът не е написал (почти всички изискват от вас да проверите това, което пишете, разбира се).

Така количеството клиенти, които наемат коректор, е малко по-малко. Това каза, те все още са там. Обикновено това са хора и фирми, които вече имат съдържание, което харесват, но просто искат допълнителен чифт очи, за да се срещнат и да направят по-малки подобрения.

Това, което намирам за най-често срещано онлайн за коректорски задачи, са по-малките производители на съдържание: обикновено индивидите се радват да пишат собствено съдържание и не биха искали да наемат някой, който да пише за тях … но те също нямат време или енергия да подберете всеки детайл от това, което произвеждат.

И обикновено тези хора се наемат за по-краткосрочни проекти.

Това е типът на нещата, който вероятно ще намерите като онлайн коректор. Колкото до добрите места за разглеждане, Upwork ги има през цялото време, но те са склонни да бъдат по-къси концерти. Ако имате Google наоколо, може да намерите някои от най-новите публикации за работа … имайте предвид, че тези концерти идват и отиват често.

Последната ми съвет е да внимавам за преумора: коректурата може да е проста, но все пак отнема много време и има голям натиск. Ако единствената ви задача е да се уверите, че няма грешки, всяка грешка, която пропуснете, е по-лоша от обичайната.

Така че ще искате да сте задълбочени. Но реалността на ситуацията е, че тъй като клиентите наемат коректор, а не писател, който също коректура, те може да не са склонни да плащат много.

Но ей, ако можеш да намериш цени, с които работиш, всичко е на теб!1 точки

Точка 101: Направете онлайн превод

Това донякъде се припокрива с предишния елемент, защото много концерти в онлайн превода също ще включват транскрипция (макар и не непременно).

И както някои платформи или клиенти, наемащи услуги за транскрипция, ще искат да направите тест, за да докажете скоростта си на писане, повечето хора или места, които ви наемат за превод, ще се нуждаят от доказателство за вашата способност.

Така че веднага след прилепа, на обичайните места могат да бъдат намерени много задачи за превод онлайн: Наистина, дори и Fiverr.

Но освен използването на общ пазар на свободна практика, за да намерите концерти за онлайн превод, има няколко сайта, които наемат преводачи, които можете да проверите. Както обикновено, ще подчертая няколко:

Gengo е един от най-популярните сайтове за превод, където можете да кандидатствате. Имат достатъчно работа на повечето езици.

LanguageLine е един от най-големите работодатели на професионални устни преводачи и съществува от 37 години. Не всичките му задачи са отдалечени, но много от тях – струва си да проверите.

Вербалното мастило е друга видна фигура, но бъдете предупредени, че ще трябва да направите тестове, за да се наемете.

Mars Translation предлага езикови услуги за превод, вариращи от локализация на уебсайтове до DTP конвертиране. Можете да започнете да печелите от своите преводачески умения, като се присъедините към тях тук.

Извън по-големите платформи, които наемат преводачи, можете също да потърсите фирми, които смятате, че биха имали нужда от преводачи, и да предлагате услугите си. Иди да ги вземеш!1 точки

Точка 102: Направете онлайн въвеждане на данни

Един от най-големите стереотипи за скучната работа в офиса е въвеждането на данни. Представяме човек на средна възраст в кубика, който се движи из числа по екрана нещастно.

Е, какво ще стане, ако можете да получите заплащане за това от комфорта на дома си, работейки в свои часове? Не би било толкова лошо За щастие можете да го изпробвате.

Вече споменах един общ ресурс за концерти за въвеждане на данни: Amazon Mechanical Turk. Много от публикуваните там микроработи включват въвеждане на данни и те идват доста често. Fiverr е друго, въпреки че е по-рядко срещано.

Други популярни места за работа с отдалечено въвеждане на данни са видовете сайтове за краудсорсинг и компании, които също искат оценители на търсачките. Например, в Lionbridge има много задачи за въвеждане на данни.

Lionbridge

Мисля, че едно от най-добрите места за намиране на работа за въвеждане на данни е наистина, а понякога и ZipRecruiter. Работите, публикувани тук, обикновено са по-дълги от тези, публикувани в Upwork, които ще намерите в Fiverr / Craigslist.

Заплащането варира, но обикновено няма да ви се плаща тон пари за концерт за въвеждане на данни. Това каза, че заданията за въвеждане на данни се публикуват достатъчно често, че ще имате възможности, когато имате нужда от тях, и плащането ще бъде поне надеждно, дори ако не е много.1 точки

Точка 103: Правете бизнес коучинг

Бизнес коучингът е нещо, в което трябва да се захващате само ако чувствате, че сте подходящо квалифицирани. Може дори да имате официална степен на коучинг, но по-вероятно е да не разчитате на постиженията си в реалния свят.

Лошата новина: няма много забележителни създадени уебсайтове за свързване на бизнес треньори с клиенти. Има една, наречена Noomii, която проверявате.

Добрата новина: където и да е популярна онлайн работа или борда за концерти, има обаждания за бизнес треньори.

Ако имате интерес към онлайн бизнес коучинг, това със сигурност е нещо, което можете да постигнете. Просто трябва да сте готови да създадете магазин като независим треньор. Това означава да направите уебсайт за себе си или най-малкото силно присъствие в социалните медии.

Дори в областта на бизнес коучинг има многообразие. Можете да работите във всеки бизнес в ниша, който искате, стига да работят с вас. Добрата новина е, че колкото повече правиш, толкова по-лесно става.

Например, можете да вземете всички съществуващи консултации или коучинг, които сте направили, и да получите препоръка или цитат от тези предишни клиенти, след което да го поставите на вашия уебсайт. Когато започнете да получавате клиенти онлайн, можете да направите същото с тях.

И ако получите достатъчно голям или достатъчно изградите репутацията си, можете да превключите фокуса си от намирането на заявки за треньори, за да ги вземете.

Всичко, което е чудесно във всичко това, е, че въпреки че трябва да правите повече крака при липса на платформи, вие също така ще можете да запазите повече от това, което правите. Например, ако сте бизнес треньор на Upwork, ще пострадате 20% за таксата на платформата.

Това може да е добре за получаване на известен опит и допълнителна квалификация, но извън Upwork можете да таксувате клиентите каквото искате за сесия по Skype или PDF за изграждането на магазин Shopify. И ще трябва да плащате само това, което струва, за да използвате инструментите, които искате да използвате с клиентите си!0 точки

Точка 104: Бъдете онлайн фитнес треньор

Знам какво мислите: как е това начин да печелите пари онлайн? Не хората наемат фитнес треньори в реалния живот, за да тренират лично?

Е, вие със сигурност го поправяте най-много фитнес треньорите си вършат работата лично. Но има повече възможности за онлайн фитнес треньори, отколкото си мислите.

Първо, помислете кой би искал това: обикновено някой, който иска удобството на треньор, с когото не трябва да се координира при тренировки на хора. Някой, с когото могат просто да говорят, за да подобрят своята годност.

Освен това има голям шанс потенциалният ви клиент да се надява да плати по-малко за онлайн работа. Светлата страна? Може да не се нуждаете от толкова официални квалификации, колкото бихте в реалния живот.

Сега бих казал и обратната страна на това е, че трябва да свършите повече работа, за да докажете своята способност и умение. Докато можете просто да изпратите писмена извадка и да възобновите участието си в онлайн писмен концерт, трябва да имате ясни междуличностни умения в допълнение към опита, за да се наемете като обучител.

Вероятно ще искате да създадете марка онлайн: може би направете свой собствен уебсайт, но ако не, поне публикувайте в Instagram или YouTube с някои от вашите тренировки, стратегии, мотивация и т.н..

Няма наистина солидни сайтове за свързване на онлайн фитнес треньори с бъдещи клиенти, но имам няколко ресурса, които биха могли да ви бъдат полезни.

iBodyFit е известен сайт за хората, които могат да получат лични фитнес треньори, но в момента не рекламират наемане – бих казал, свържете се с тях, ако се интересувате.

Fitness Mentors не е място за кандидатстване, а място за използване като ресурс:

Фитнес ментори

Може да се окаже достъпен начин за получаване на лиценз, ако имате интерес към тези неща.

В по-голямата си част ще намерите клиентите си по същия начин, по който повечето онлайн фрийлансъри намират клиенти. Така че бъдете готови да се представите на пазара и да действате независимо! Макар че това може да е рисковано, вие имате голям шанс да нетите клиент, който е готов да отдели пари за солидна фитнес програма.1 точки

Точка 105: Бъдете онлайн диетолог

Добре, нека бъдем честни: лентата за влизане тук е някак висока. Това е нещо, което наистина трябва да гледате само ако: А) вие сте диетолог във физическия свят или Б) на път сте да бъдете.

Причината е проста: диетологът е експерт в диетата и храненето. Около половината регистрирани диетолози в САЩ имат дипломи. В САЩ терминът “диетолог” или “регистриран диетолог” е защитен от Академията по хранене и диететика.

Моето мнение е, че трябва да сте експерт и квалифициран в това, а не само някой, който чете много за храненето и е страстен за здравето.

И така, как бихте спечелили пари като онлайн диетолог? Е, макар да е вярно, че можете да намерите обаждания за каквото и да е на пазарите на свободна практика, публикациите за онлайн диетолози / диетолози разбираемо ще станат по-редки..

Така че бих предложил да се присъедините към уебсайт или социални медии … нещо като да сте онлайн фитнес треньор, но още повече. Ти трябва вече имат някакво сертифициране или са в процес на завършване.

Така че защо да не използвате тези идентификационни данни на вашия сайт или социални медии? И оттам можете да намерите и да преговаряте с бъдещите клиенти много по-лесно.

Ето още една идея: имайте блог за хранене. О, разбира се, има много такива, но ако можете да намерите подходяща ниша, можете да започнете да правите партньорски комисиони и приходи от реклама.0 точки

Точка 106: Предоставяйте дистанционно знания за медицински сестри

По-скоро като предишния артикул, лентата за влизане е висока: трябва да обмислите това само ако сте регистрирана медицинска сестра или ако работите в тандем с такава.

Готов съм да се обзаложа, че повечето медицински сестри работят на персонални работни места, където могат да се възползват максимално от уменията си и също така да бъдат заплатени най-много.

Но ако не работите на пълно работно време като медицинска сестра, но имате пълномощията или просто искате допълнителен източник на доходи, има много хора, които биха искали да имат достъп до медицинска сестра от разстояние.

Обикновено най-добрият вариант е да потърсите болница или застрахователна компания и да видите дали наемат медицински сестри, които да предоставят отдалечен съвет. Част от това може да е по телефона, така че да не е „онлайн“, но може също да използвате чат на живо и подобни.

Сега има една видна платформа за намиране на отдалечени медицински професии:

fonemed

Това е Fonemed Fonemed се занимава с по-лесен достъп от разстояние до здравеопазването и здравните съвети.

Не е изцяло посветен на отдаване на работа на медицински сестри и други здравни специалисти, но в процеса на общия си фокус върху отдалеченото здравеопазване, той със сигурност помага на тези усилия..0 точки

Точка 107: Станете онлайн финансов консултант

Това е голямо, момчета. Нека първо да кажа, че работните места са там, въпреки че в много случаи ще трябва да създадете работни места за себе си.

По-големият проблем е, че трябва да внимавате. Не ви препоръчвам да въведете това леко, като търсите източник на бързи пари. Хората, които са готови да наемат финансови консултанти, носят голяма отговорност на тези консултанти.

Ако това не ви плаши, ето нещо положително: вие не трябва да управлява всички или дори повечето от нечии финанси, за да бъде финансов консултант.

Има много възможности да бъдете консултант за част от финансите на човек. И да, забележете, казах човек, а не компания.

Можете да бъдете финансов консултант за фирма или малък бизнес, но това ще носи по-голяма отговорност. Затова за това наистина трябва да го правите само ако сте квалифицирани – ако вече имате опит в малкия бизнес или финансови консултации.

Но що се отнася до обявите за работа и обикновените концерти, много обаждания за консултанти са за лица, които търсят помощ с личните си и семейни финанси. Това е и мястото, където можете да блеснете: да говорите за собствените си интелигентни финансови ходове, как сте спестили пари, правейки X или инвестирали сигурно в Y и т.н..

Ето още нещо за финансовото консултиране: можете да вземете дългосрочни или краткосрочни концерти. Например, можете да получите клиент, който просто иска някои знаещи, неутрални съвети за това дали трябва да правят X или Y действия.

Можете също така да получите някой, който иска помощ за управление на инвестиции в акции за няколко години или дори за неопределено време.

Моето мнение е, че онлайн светът е широко отворен – и както при другите неща, аз ви насърчавам да създадете пространство за себе си онлайн, за да се предлагате на пазара като консултант!0 точки

Точка 108: Виртуален СхО

Може да се объркате какво е CхО е. Е, вярвате или не, знаете точно какво е:

° СхO тук просто означава всяка изпълнителна позиция – използвам „X“ като променлива (т.е. C_O). Така че в случая искам да кажа, че съм виртуален главен изпълнителен директор (главен изпълнителен директор), финансов директор (главен финансов директор), COO (главен оперативен директор) или CMO (главен маркетинг директор).

И макар да сте правилни да гадаете за това най-много от време на време компаниите предпочитат да имат най-важните членове, които работят физически в офис, все още има много компании, които са отворени да наемат високопоставени членове за виртуална работа.

Ключовото е, че сте квалифицирани. Преди да се обезсърчите, не е нужно да сте COO или CFO на голяма корпорация – въпреки че сте добре дошли на.

Има много малки и средни предприятия, включително много стартиращи, които търсят квалифицирани лица, които се интересуват преди всичко от тяхната работа. Работата на практика е компромис, който много по-малки предприятия са готови да направят, стига да получат квалифициран служител.

Що се отнася до местата за намиране на тази работа, най-вече се свежда до собствената ви способност да мрежа и използване на LinkedIn или други основни дъски за работа. Ще има публикации за главни _ офицери на сайта наистина.com, но много ще има за лична работа.1 точки

Точка 109: Онлайн консултант по маркетинг

Това е нещо, което ви предлагам да се захванете само ако имате солиден опит в маркетинга. Но преди да се изплашите и да пропуснете следващия елемент, помислете какво включва маркетингът:

Когато чуете „маркетинг“, вероятно се сещате за реклами и имейл. Да, много маркетинг се прави чрез имейл, реклами и социални медии. Но е много повече от това.

Маркетингът може да включва дизайн на уебсайтове. Тя включва оптимизация за търсачки (SEO). Може да включва и писмено съдържание. Тя може да включва множество различни неща, стига да сочат към целите на компанията.

Моят смисъл тук е, че може да сте по-подготвени да бъдете маркетингов консултант, отколкото осъзнавате. Може би не знаете как да създадете маркетингова фуния (вижте по-горе) … но може би сте експерт в SEO. Или може би сте наистина добър в създаването на писмено съдържание.

Можете да използвате съществуващите си умения, за да помогнете на компаниите на вашия пазарен пазар сами в интернет. Насочете компании, които вие зная можете да помогнете с вашата експертиза.

Сега, ако имате маркетингови умения извън една област на знанието, толкова по-добре. Хора като вас са с голямо търсене. Всъщност маркетинговите компании се наемат през цялото време Тези дни.

Но това е за друга статия. В момента казвам, че трябва да сте креативни със собствените си способности и да предлагате на малки фирми (или по-големи, ако можете да се справите) с крак нагоре в нещо, което знаете, че можете да им помогнете.

Бих предположил, че дори да планирате да правите това дистанционно, местният бизнес е доброто място за стартиране. Това е така, защото познавате района и можете да говорите с мениджърите със споделен опит и познания къде оперира бизнесът.

Ако все пак искате да направите всичко онлайн, потърсете малък бизнес, който харесвате, в поле, което харесвате, и оставете страстта и желанието си да помогнете на компанията да расте да говори сама за себе си (заедно с опита си).1 точки

Точка 110: Пускайте реклами във Facebook

Това е вид издънка на ролята на маркетинговия консултант по-горе.

Това е много по-фокусирано върху конкретно нещо, което означава, че може да вземате по-малко пари или повече в зависимост от това как играете на картите си (да накарате компания да ви плати малко пари за тясна концертна игра, в сравнение с получаването на компания на плащат ви много пропорционално на вашите усилия).

Всичко е във рекламите във Facebook: те са огромни. Те са огромни, защото са много ефективни. Може мисля реклама във Facebook никога не ви е карала да купувате нещо, но цифрите показват, че рекламите във Facebook наистина влияят на продажбите. В крайна сметка Facebook нямаше да бъде една от най-големите компании в света, ако рекламите им не работят.

Рекламите във Facebook са от особено значение за малкия бизнес, тъй като имат ниски входни разходи. По-конкретно, няма минимална сума, която бизнесът трябва да харчи за реклами.

Но въпреки че рекламите във Facebook са чудесни за малкия бизнес, те все още не се използват толкова, колкото биха могли да бъдат. И това е така, защото собствениците на малки фирми са заети да ръководят малки предприятия. Повечето малки фирми просто няма да наемат маркетинг експерт на пълен работен ден.

Но ако можете да пускате Facebook Ads за малки фирми, бихте попаднали на страхотна ниша. Това е нещо, което повечето малки фирми биха могли да си позволят да правят, особено защото могат да харчат колкото искат.

Ето как ще подейства: вие се свързвате с малкия бизнес и предлагате услугите си на тези, които биха искали да достигнат до нови клиенти чрез Facebook Ads. Бъдете прости: компанията може да ви изплати бюджета, в който се чувствате комфортно.

По-голямата част от този бюджет ще бъде за самите реклами – ще ги купите – и малка част от него ще бъде вашата такса (обикновено 10% до 20%).

Сега стартирайте това много пъти и можете да правите прилични пари, помагайки на малкия бизнес да разшири обхвата си, без да е необходимо да бъдете професионалист в маркетинга.1 точки

Точка 111: Бъдете онлайн консултант за пътуване

Ще призная, че това е доста тесен онлайн концерт, но ей, сигурен съм, че поне някои от вас, които четете това, биха могли да го направят.

Обща квалификация: ако пътувате много, обичате да пътувате и сте доста добри в намирането на добри цени и планирането на пътувания.

Ако тези неща са верни, тогава бих казал, че една трета от битката вече е спечелена. За останалата част от битката бих предложил да изградите пространство онлайн за себе си, за да докажете вашите способности.

Може би помогнете на вашите приятели и връстници да получат добри оферти за полети и хотели. След това вземете техните препоръки за вашия уебсайт и ги помолете да ви препоръчат на приятелите си, ако смятат, че сте свършили добра работа.

Можете дори да направите Facebook група, Instagram страница или LinkedIn група за вашата марка. Начинът, по който карате хората да се присъединят? Винаги се уверявате, че вашата група / страница има най-новите оферти.

Хубавото на това е, че можете да започнете да правите малки неща, в които вече сте добри, и от там да го изградите до размера, който искате.

Друга алтернатива е да намерите работа онлайн. И не, не искам просто да намеря клиент или концерт в интернет, а да намеря действителна отдалечена работа. Има много компании – обикновено курорти, хотели и туристически компании – които наемат отдалечени туристически агенти.

За да влезете в оскъдната „консултантска“ страна на бизнеса, все пак ще трябва да свършите крака работа!0 точки

Точка 112: Други видове коучинг и консултации

Знам, току-що изброих куп възможни варианти за онлайн консултации и коучинг. Аз ги изброих или защото бяха нишови неща, за които може би не сте мислили преди, или защото са популярни неща, за които определено сте чували преди.

Но сега ще хвърля малко светлина върху общото поле за онлайн консултации и коучинг и някои други възможни варианти!

Работата е там, че що се отнася до това поле, въображението ви по същество е границата. Ако достатъчно хора правят нещо, ще има процент от онези, които искат да платят, за да станат по-добри в това. Това може да е опростяване, но по същество е вярно.

Въпреки че основите за маркетинг на себе си като коуч и получаване на клиенти може да са една и съща индустрия за индустрията, има някои неща, които бихте искали да внимавате или да наблегнете на повече или по-малко в зависимост от областта.

Ако предлагате услуги в сфера с много отговорност, като финанси или медицински съвети, определено имайте пълномощия и обучение (както казах). Някои други полета, в които това може да бъде полезно: данъчно консултиране (това се припокрива с данъчната подготовка, която ще разгледам по-късно); консултации за околната среда / устойчивост; политически и предизборни консултации; консултации с недвижими имоти; правни консултации.

Освен това има много място в творческите занимания. Можете да научите някого как да свири на инструмент или как да рисува. За творчески занимания, особено тези, които са показни, наистина можете да използвате видеоклипове и галерии, за да докажете своите умения.

Въпреки че можете да използвате Udemy или дори YouTube и Instagram, за да хоствате учебни видеоклипове, тези медии ще бъдат особено ефективни за рисуване или музикални уроци.

Правите ли добри пари от вашия партньорски уебсайт? Добре, след това коучирайте някой, който иска да изгради или подобри уебсайта си. Приходи от реклама? Същото нещо. Макар че тук може да намерите степен на бизнес или маркетинг е полезна, осезаемият успех е най-големият ви актив в клиентите за кацане.

Наистина възможностите са безкрайни и не мога да ги изброя всички. Ако сте достатъчно предприемачески, може дори да си направите нов вид консултантска работа!0 точки

Точка 113: Като цяло използвайте сайт за платен абонат / краудфандинг

Вероятно вече сте запознати с краудфандинга: когато куп хора чипират малко количество пари онлайн, за да допринесат за по-голяма финансова цел.

Сега има доста такива сайтове и ще прекарам следващите няколко елемента, преглеждайки ги – тъй като има някои разлики, които смятам за важни.

Но преди това, да обясня малко повече: някои сайтове за краудфандинг не изглеждат точно като сайтове за краудфандинг и линиите се размиват. А именно, това са сайтовете, които не са фокусирани толкова върху единични проекти, колкото в текущи абонаменти за съдържание.

Някои примери са Patreon, OnlyFans и Kofi. YouTube също се разклонява в това. Някои примери за сайтове, насочени към проекти, са GoFundMe, Kickstarter, IndieGogo. Макар разбира се, че разграниченията не са толкова чисти, колкото ги представям, това е приблизително вярно.

Предимствата на тези сайтове са, че можете да използвате силата на големите номера чрез интернет и няма нужда да искате много пари. Например не се опитвате да накарате някой да ви наеме за няколкостотин. Опитвате се да накарате стотици (или повече или по-малко) да платите няколко долара.

Тя варира, но като цяло тези сайтове извличат процент от приходите ви. И трябва да бъдете изключително внимателни, за да не продавате своите сътрудници BS. Но казахме, че има редица възможности!0 точки

Точка 114: Използвайте Kickstarter

Kickstarter е това, за което повечето от нас се сещат, когато чуят термина „краудфандинг“. Но тя все още има някои важни разлики в сравнение с другите опции тук.

Ето основните положения:

Kickstarter е за единични проекти, така че няма да искате абонаменти. Kickstarter също е сравнително строг по отношение на проверката на тълпата, разбираемо, но това означава, че някои хора няма да влязат.

Важното е, че Kickstarter е всичко или нищо. Значи, постигате целта си или не получавате нищо. Таксата е 5% от събраните средства (така че няма да имате такси, ако не постигнете целта си за финансиране).

Ето важната част:

Kickstarter

Това, което прави Kickstarter добър вариант за много от вас, е, че той не е предназначен за благотворителност. Така че, ако се опитвате да представите един, силен проект, Kickstarter е чудесен начин да го направите.

Сега нека го сравним с друг вариант:0 точки

Точка 115: Използвайте GoFundMe

GoFundMe е един от другите известни сайтове за краудфандинг, но е много по-различен от Kickstarter, що се отнася до ВАС, потенциалния печеливш. Ето основната разлика:

GoFundMe

Да. GoFundMe е БЕЗПЛАТЕН – няма такси за платформа или разфасовки на това, което правите. Все още има транзакции с карти, но това е неизбежно. И е не всичко или нищо.

Но преди да се въодушевите как можете да събирате пари безплатно, обърнете внимание на другата част в това съобщение: „за хората и причините, които ви интересуват.“ Вижте къде Kickstarter не е предназначен за благотворително набиране на средства, GoFundMe е силно ориентиран към него.

Сега е важно да се отбележи, че GoFundMe не е толкова строг в това, за което можете да правите кампании. Но като цяло кампаниите са за нестопански цели, така че имайте предвид как искате да го използвате.1 точки

Точка 116: Използвайте Indiegogo

Indiegogo е последният от “големите три” сайтове за crowdfunding. Той беше един от първите сайтове, които предложиха модела за краудфандинг, така че той беше в играта от известно време. Той е и най-известният с това, че се ориентира към предприемачески цели.

Докато използвате Kickstarter за творчески проект (който може да включва бизнес) и GoFundMe за общо нестопански начинания (макар и не непременно), Indiegogo се занимава с набиране на пари за бизнес.

Ето още нещо, което го отличава:

Indiegogo

Въпреки че Indiegogo е известен най-вече със своето финансиране в стила на кампанията и макар че с това най-вече започна, той също така ви позволява да продължите да разраствате кампанията си дори след като сте постигнали целта на кампанията си.

Въпреки че има известни различия, Indiegogo обикновено таксува 5% такса.

Сега може да ви е малко неясно какви са разликите между Kickstarter и Indiegogo, като изключим общата „вибрация“ или култура на сайтовете.

Основните разлики са следните: Indiegogo не е всичко или нищо, освен ако не искате да бъде това; можете да запазите финансирането, след като постигнете целта си (както е описано); можете да получите финансиране от почти навсякъде по света; и процесът на одобрение е по-лесен.

Всъщност има не процес на одобрение или кандидатстване. Пълен списък на разликите можете да видите тук.

Но сега е време да попаднем в по-малко известните области на краудфандинг, които се размиват в абонаменти …0 точки

Точка 117: Използвайте Patreon

Patreon е най-известната платформа за абонати за многобройни клиенти, но въпреки това, много хора никога не са чували за нея. Ето и отпадането:

В Patreon хората плащат месечен абонамент за вашето съдържание. Patreon има 5% такса за платформа и можете да задавате цели, но нищо не се случва, ако те не са изпълнени.

Сега една от основните разлики между Patreon и следващите две платформи е, че Patreon ви позволява да създавате нива на членство. Някои публикации могат да бъдат предоставени за всички, някои само за определено ниво.

Можете също да изпращате награди / каквото и да произвеждате на хората извън от Patreon, но ключовото е, че Patreon ви позволява да видите своя многостепенен списък за членство.

Това означава, че не е нужно да го намирате един сладко място, което не изисква твърде много или твърде малко хора. Можете да зададете ниво на входно ниво, което голям брой хора да си позволят лесно, и още един слой за по-отдадени фенове да харчат допълнително и т.н., и така нататък.

Обърнете внимание, че не сте имам да има няколко нива. Най-популярният творец в Patreon е подкаст, който предлага само един подред от 5 долара.

Също така имайте предвид, че Patreon има алтернатива на месечния модел на абонати:

patreon

Моделът за създаване е доста подобен на предишните платформи, които ви показах. Но Patreon е най-известният и се използва за месечния модел.

Можете да използвате Patreon за много различни неща, но това е до голяма степен за творчески начинания – поне това е културата. Повечето творци използват Patreon за подкасти, произведения на изкуството, фотография, косплей и музика. Макар че това едва ли е границата.

Научете повече тук!0 точки

Точка 118: Или използвайте OnlyFans

OnlyFans е конкурент на Patreon, но това е много по-просто.

Това ще ви покаже същността:

OnlyFans

OnlyFans, подобно на Patreon, се базира основно на модел за месечен абонамент за създатели. Въпреки това, OnlyFans е само за месечни абонаменти за редовно съдържание и няма нива.

Недостатъкът? Губите гъвкавостта да имате по-евтини опции за по-големи количества хора и по-ценови опции за по-посветени хора. Разполагате с цена и съдържание за един размер за всички.

Простотата обаче е предимство за себе си. Вашите абонати не се нуждаят от притеснения относно това, което е най-доброто от вашите нива – само дали плащането на тази единствена цена за месец е добро.

Друга разлика е, че OnlyFans има изявена функция „бакшиш“, при която феновете ви могат да съветват вашите публикации или просто да съветват сметката ви в размер, който искат.

Сега не мога да ви лъжа – OnlyFans е известен с това, че се използва широко от създателите на съдържание за възрастни. Но ей, тук сме възрастни и просто ви казвам, че OnlyFans е опция за печелене на пари онлайн.

Ключовото е, че OnlyFans не е само за този сектор или съдържание и все още е солидна опция, ако създавате изкуство или музика или някои редовни продукти.0 точки

Точка 119: Или използвайте Ko-fi

Ko-fi е по-малко известен от OnlyFans и Patreon, поне в САЩ, но е доста сходен, като запазва някои ключови разлики. Ето основните положения:

Името на Ko-fi се основава на идеята, че вашите привърженици биха ви купували чаша кафе. Цените разбира се варират, но по същество това е началният ценови диапазон на поддръжката – доста малък.

Ето няколко големи разлики:

Ko-fi се плаща директно

Плащането е моментално и няма такси за платформата. Можете да създавате цели за набиране на средства, но това не се изисква и не е всичко или нищо.

Друга основна разлика е, че Ko-fi не е съсредоточен върху абонаментите по начина, по който са Patreon и OnlyFans. По принцип създавате страница, показвате някаква работа и ако хората я харесват, могат да ви платят малко като шоу на поддръжка.

Можете също така да предлагате абонаменти за месечен доход и да вземате комисионни. За да направите тези неща обаче, трябва да платите за Ko-fi Gold. Той започва от 6 долара на месец, а също премахва рекламите от Ko-fi, позволява ви да зададете цената на даренията и да предлагате изтегляния с висока резолюция (в допълнение към другите неща, които споменах).

Фактът, че можете да печелите дарения без такса за творческата си работа, е страхотно, но си струва да помислите дали таксата за 6 долара на месец е по-ефективна за модела на абонамент в сравнение с Patreon или OnlyFans, които взимат фиксиран процент от приходите си.

Друго, което трябва да се има предвид е, че Patreon и OnlyFans са по-големи и е по-вероятно да получавате абонаменти от хора, които вече имат акаунти в тези платформи – така че може да е по-лесно да получите пари на по-големите платформи.

Това каза, че Ko-fi със сигурност има някои добри качества, които биха могли да ви помогнат да печелите пари онлайн! И мисля, че това приключва секцията за финансиране на тълпата и абонаментните платформи!1 точки

Точка 120: YouTube канали (като цяло)

Нещото в последните няколко сайта, за които говорих, е, че те са изключително ефективни, ако сте интернет-влиятел. Най-просто казано, влияещият е човек, който има големи следи в интернет.

Следващите няколко елемента ще бъдат за това как да печелите пари онлайн като влияние, включително и в YouTube. Но нещото в YouTube е, че можете да печелите пари от него дори встрани от спонсорската страна на нещата.

И понеже всички се опитват да станат популярни в YouTube, ще говоря за това как можете да спечелите пари от YouTube като цяло тук и за начина на влиянието в следващия елемент. Добре, готово?

Първо нещо е първо: можете да правите пари в YouTube косвено. С това искам да кажа, че вие ​​сами не бихте спечелили пари, но използвате YouTube като средство за увеличаване на приходите.

С други думи, можете да публикувате видеоклипове, които привличат хора към вашата марка. Трябват ви само малка част от зрителите, за да увеличите значително броя на клиентите си.

Второ, можете да спечелите пари от приходи от реклама. Сега това е нещо, което YouTube е малко позорно за: много хора се оплакват от голямото намаляване на YouTube, което е валидно оплакване.

И много канали днес са демонетизирани за леки нарушения на авторски права или търговски марки. Обикновено губещите от това споразумение не са големи компании, а физически лица и малки предприятия – така че бъдете внимателни!

Независимо от това, ако вършите работата си, можете да спечелите пари от рекламата в YouTube (обикновено наричана Партньорската програма на YouTube). Другият начин да спечелите пари от реклама в YouTube е да използвате партньорски връзки:

Прилагайте основно това, което казах за партньорските маркетингови блогове по-рано в каналите на YouTube, и там ще отидете.

Това е свързано с това да бъдете влиятелен в YouTube, което включва спонсорство и сключване на сделки с други компании. И така, към следващия:0 точки

Точка 121: По-конкретно, бъдете YouTube влияние

Както казах преди, това не е нещо, което трябва да се направи за бърз долар: трябва да работиш усилено, да бъдеш търпелив и да рискуваш … и наистина харесваш това, което правиш.

Едно от най-големите предизвикателства ще бъде публикуването на добро съдържание и публикуването му редовно – камо ли целият маркетинг и промоция, които се предлагат с него.

Но когато започнете да виждате как каналът ви расте, си струва да обмислите начини да спечелите пари извън програмата YouTube Partners, за която ви разказах.

Партньорските връзки са обвързани с това, че сте влияещи, тъй като докато изграждате аудиторията си, вероятно ще увеличите своя дял от партньорските комисионни за продажби. Но това е само върхът на айсберга:

Можете също да използвате вашата платформа, за да рекламирате и популяризирате бизнеса си.

Но един от основните елементи за печелене на пари като влияещ в YouTube е спонсориране от компании за рекламиране на продукти и услуги.

Нивото на реклама, което ще направите за тях, варира, както и заплащането, така че не мога да ви дам никакви общи цифри. Въпреки това, много хора го правят с някаква причина – те са достигнали нивото на популярност, което ще им донесе печалба.

Можете да разгледате някои потенциални спонсори във Famebit. Безплатно е да използвате и ще таксува само когато получите спонсориране … в този момент, поздравления!0 точки

Точка 122: Бъдете влиятелен в Instagram

Въпреки че основите на влиянието върху Instagram ще бъдат същите като влиянието върху YouTube, Instagram е достоен за своето място просто заради факта, че е ОСНОВЕН център на влиятелна дейност.

Всъщност бих казал, че Instagram е това, за което повечето хора се сещат, когато мислят за термина „influencer.“

Сега съм малко скептичен към числата, които хората изхвърлят, и не мисля, че има твърди доказани данни за това колко е печеливш да си влияещ в Instagram. Но има някои изчисления, които изглеждат обещаващи.

Digitalmarketing.org ни казва, че Instagram влияещите таксуват марки между 75 и 3000 долара в Instagram, като средната цена на средно ниво на влияние е 271 долара на цена.

И микро-влиятел, което означава някой с по-малко от 1000 последователи? Средната е 83 долара за реклама.

Вземете тези числа със зърно сол, но все пак ги погледнете:

цена на влиянието на социалните медии

Важното тук е, че дори да нямате милион последователи, вие все още имате голям шанс да получите спонсорство.

Ключовото е да се уверите, че поне постоянно увеличавате последователите си и че вашите публикации са ангажирани. Не е достатъчно да имаш брой последователи – публикациите трябва да имат своя справедлив дял!0 точки

Точка 123: Същото като по-горе, но го направете с Twitter

Печеленето на пари в Twitter е различно по някои ключови начини от правенето на пари в Instagram или дори в YouTube. Докато Twitter също е сайт за социални мрежи и докато Twitter прави имат много изображения, фокусът е „туитът“.

Всички сме запознати с това как работи Twitter, така че ще прескачам как можете да печелите пари от Twitter.

Голямото припокриване с Instagram се крие в количеството ви последователи и общия обсег. Колкото повече последователи имате в Twitter, най-вероятно спонсор ще оцени вашите туитове.

Както и в Instagram, знаменитостите и големите влиятели могат да получат заплащане на тон пари на туитър. Ще трябва да го направите по трудния начин: ще трябва да получите следното, което да взаимодейства с вас. И преди да ви заведа, знайте, че Twitter обикновено има по-малко спонсорска активност от Instagram.

Но има и друг начин да спечелите пари от Twitter!

По този начин говорих, но за уебсайтове: партньорски връзки. Той работи по същия начин, както би направил чрез уебсайт и дори можете да използвате вашия сайт или блог в тандем с вашия Twitter акаунт. Tweet ще намерите резюмета на вашите статии и включете своите партньорски връзки в тях.

В крайна сметка може да бъде по-лесно да накарате хората да погледнат кратък туитър, отколкото цяла статия на вашия сайт!0 точки

Точка 124: Стартирайте подкаст и вземете спонсори

Да, да, припокриване, припокриване … със сигурност, има сходства между тази и предишните теми. Но има някои основни разлики:

Двете най-големи разлики: 1) нямате видео (вероятно) и 2) по-често, отколкото да не молите хората да слушат нещо дълго.

Дори кратък епизод на подкаст би бил около 10 до 15 минути. В ерата на интернет молбите да консумират аудио само за 15 минути е трудно да се продаде. Или е така?

Спомнете си как казах, че Twitch и подобни платформи обикновено виждат потоци да продължават с часове? Удивителното е да видим как видеоформатът с дълга форма е станал изключително популярен в епохата, за която смятаме, че се характеризира с кратки интервали от внимание.

Подкастите са доста подобни на поточните в този смисъл. Подкастите абсолютно избухнаха по популярност и в наши дни всеки има такъв … и хората все още слушат, въпреки факта, че това са само часове аудио.

Въпреки че ще искате да направите собствено проучване на вашата ниша, изглежда, че има някаква полза в получаването на по-малък брой посветени хора, които да слушат по-дълги подкасти, отколкото по-голям брой незаинтересовани хора, слушащи кратки епизоди..

Въпреки че отново наистина зависи от вашата област – или може да работи. Интересувате ли се да давате ежедневен или седмичен брифинг за събитията във вашата област или коментар в дълги форми? Помислете в тези условия как искате да се форматира съдържанието ви.

Така че се надявам този контекст да постави основата за вас: добра ера за подкасти, но има и много предизвикателства.

Бърза дума за публиката: всеки може да слуша подкаст, докато пътува до работа или училище. Но ако голяма част от вашата аудитория е камиони или шофьори на доставка, те могат да слушат много повече от някой, който работи в офис. Може да искате да приемете, че всеки може да намери свободно време, за да слуша нещо … но внимавайте!

Сега получаването на спонсори на подкаст до голяма степен е подобно на получаването на спонсори в Twitch или YouTube. Като цяло можете да направите следното: 1) да продавате и пускате на пазара рекламни спотове сами, 2) да чакате рекламодателите да дойдат при вас, 3) да работите с вашия подкаст домакин, за да получите спонсорства.

Има много нюанси при включването на рекламодатели и спонсори, които участват във вашия подкаст, така че препоръчвам да проверите този линк за по-нататъшно четене.

Една последна забележка: можете да получите спонсориране от слушателите си! Голяма част от производителите на съдържание и подкастерите избират да направят това, така че помислете за платформите за абонати и финансиране на тълпи, които споменах по-рано. Patreon е супер популярен, особено за подкастри.

Всъщност, вижте този списък с най-добрите печеливши от Patreon:

топ създатели на патреон

Първият в списъка? Подкаст (и да, подкаст, който печели близо $ 140 000 на месец). Jim C. Swim, на 4-то място? Той прави видеоклипове, които откровено се доближават до полето на подкастинга. 5-то място? Подкаст.

Моят смисъл тук е, че можете да спонсорирате по много начини с подкаст, така че защо да не го направите и започнете да говорите за нещо, за което сте страстен?0 точки

Позиция 125: Печелете с програмата за среден партньор

Въпреки че социалните медии са страхотни, може би това не е предпочитаният от вас начин на изразяване. Може би обичате да пишете замислен материал. В този случай предпочитаният от вас носител може да бъде … Среден!

Може да сте чували за Medium, но може би не сте го използвали. Medium получава името си от идеята, че е “среден” формат на блога. Докато някои блогове може да са наистина дълги и Twitter е супер кратък, Medium е за споделяне на тези между парчета.

Сега, ако обичате да пишете, но също така бихте искали да спечелите пари за това, използването на програмата за среден партньор може да бъде чудесен вариант.

Това е доста ясно. Просто трябва да блог, както обикновено. Активирайте настройките си за дистрибуция и печалба и ще имате право на програма автоматично.

Екипът на редакторите и кураторите на Medium ежедневно разглежда тонове съдържание на място и ако една от вашите истории отговаря на редакционните стандарти, ще бъде препоръчана на хората, които четат подобни теми.

И от там? Тогава това се случва:

Програма за среден партньор

Заплатата ви ще зависи основно от това колко дълбоко средните читатели се ангажират с вашето съдържание. А заплащането? Варира:

Абонаментът за абонамент за среден читател ще бъде разпределен между авторите и най-много взаимодействащи истории. Така че колкото повече даден читател чете вашите неща, толкова повече от абонаментната им такса ще отиде при вас.

Абонаментната такса е 5 долара на месец, така че не е точно тон пари. Както при много неща от този списък, и вие разчитате да накарате големи количества хора да накарат тези номера да работят за вас.

Но най-доброто нещо в Партньорската програма на Medium е фокусирането й върху качеството. Голяма част от създателите на съдържание са разбираемо изключени от това колко трябва да разчитат на рекламата за пари.

И ако сте писател, има голям шанс да не сте влюбени в clickbait. Програмата за среден партньор е добър начин да печелите пари за писатели, които искат да запазят своята художествена цялост.0 точки

Елемент 126: Използвайте SoundCloud Premier Monetization

Това е по-малко начин за продажба на музика, отколкото е начин да получите заплащане за музика, която произвеждате. Да, има разлика.

Ако сте музикант, определено сте чували за SoundCloud. Не само сайтът е популярен. Освен това няколко изпълнители станаха известни и постигнаха истински световен успех в музиката поради популярността си SoundCloud.

Най-известният от тях е Chance the Rapper. Няколко други включват XXXtentacion и Lil Pump, но има много повече, които са постигнали по-малки, но забележителни нива на успех.

Очевидно е, че за тези хора основният им източник на пари е от успеха им, след като получиха слава от SoundCloud. В този случай славата беше двигателят … така че, макар че това може да е идеално за вас, не трябва да очаквате този доход само от SoundCloud Monetization.

Сега, когато това не е на път, нека се съсредоточим върху това как работи:

За да се класирате, трябва да сте независим създател. Това означава, че трябва да сте 100% собственик на музиката, която пускате, и правата върху нея. В момента подкастите или миксовете не се класират.

Трябва да сте абонат на SoundCloud Pro или SoundCloud Pro Unlimited и да имате поне 1000 допустими потока от последния месец. Само потоци от определени държави могат да бъдат допустими – можете да проверите списъка тук.

Вместо като Партньорската програма на Medium, парите ви идват от дял в приходите и се основават на броя потоци, които получавате. Колкото повече вашите песни се стриймират, толкова по-голям от споделянето ще получите.

Само имайте предвид, че ще получите плащане само за потоци, които се случиха след сте се регистрирали за Premier … така че не е със задна дата (което има смисъл).

Ясно е, че заплащането варира и не мога да ви дам солидна цифра. Но ако вече планирате да пускате музика там, защо да не инвестирате в SoundCloud Pro, за да печелите си песни? Другото сходство, което има с Medium, е, че не разчитате на реклами, а разчитате на слушателите си.1 точки

Позиция 127: Кредитиране на равностойни лица

Кредитирането от партньорско партньорство, известно още като P2P кредитиране, е уникално онлайн явление. Технически нямате нужда от интернет, за да работи, но неговият растеж и мащаб със сигурност се дължи на интернет.

P2P кредитирането е това, което звучи като: практиката за съчетаване на връстници, така че те да могат да дават заеми и заеми един от друг. Обикновено начинът, по който работи е, ще отидете на P2P сайт за отпускане на заеми, за да заемате или заемате пари от физическо лице или бизнес.

И защо бихте направили това?

Е, сайтовете за кредитиране на P2P са по-малко регулирани, отколкото банкирането в „реалния свят“. Ако вземете заем, можете да вземете заеми с по-ниски лихви. Ако сте кредитор, можете да спечелите по-висока възвръщаемост в сравнение със спестявания или инвестиционни продукти, които банката ви предлага.

Големият риск е, че кредитополучателят ще изплати по подразбиране … много заеми на P2P сайтове са необезпечени. Платформите на P2P обаче улесняват осигуряването на заеми, като кредитополучателите предлагат част от активите си като обезпечение.

Обикновено като кредитор в P2P сайт, вие ще се състезавате с други кредитори, за да получите кредитополучател с добър кредит или някакво ниво на надеждност – което означава, че ще се състезавате да намалите лихвите си.

Заемите с P2P се регулират в различна степен в различни страни и провинции / щати, така че не забравяйте първо да проверите собствения си закон!

Сега ще разгледам някои основни опции.

Единият е Upstart: Заемите на Upstart започват от $ 1000 минимум и максимум от $ 50 000. Така че, ако ще заемате с тях, не очаквайте да заемате никого. ГПР започва от 8,85%.

Една характеристика на Upstart е, че е по-прощаваща за кредитна надеждност: допустимостта на кредитополучателя се основава също на образование и трудов опит. Това означава, че имате някакъв допълнителен риск, но също така и по-голям дял от хора, които не вземат заеми от банки.

парвеню

Плюс това, Upstart използва много солидни технологии и има много пари, преминаващи през него. И най-хубавото на Upstart е, че той има значително по-малко неизпълнени стойности от повечето банки и конкурентни P2P платформи.

Финансиращият кръг е друга възможност: целевият кредитополучател е британски малки предприятия, но малките предприятия на други страни могат да го използват, ако са в САЩ, Германия или Холандия.

Статистиката на финансиращия кръг е умопомрачителна: от 2010 г. насам на платформата са спечелени лихви в размер на 290 милиона паунда. Както при Upstart, минималната сума на заема е 1000 паунда (което е повече от 1000 долара).

Последната опция е Prosper, първият пазар за кредитиране на P2P в Съединените щати. От основаването си 20005 г., кредитите са над 12 млрд. Долара заеми. Заемите започват от 2000 долара и обикновено не могат да надхвърлят 40 000 долара.

Има и други пазари за отпускане на кредити, на които можете да погледнете, но това са едни от най-големите и реномирани. Както очаквате, има известен риск – най-вече в зависимост от избора, който правите повече от самите платформи.

И да, има такси за платформата, които варират от сайт до сайт. Дори след таксите на платформата, все още ще давате повече кредити на тези сайтове, отколкото бихте направили в противен случай.0 точки

Позиция 128: Вземете пари в брой с Ракутен

Ще бъда прав с вас: това е по-малко начин да „печелите“ пари онлайн и повече начин да спестите пари онлайн. Но, това е страхотен начин за спестяване онлайн и както каза Бен Франклин – спестената стотинка е спечелена стотинка!

Ракутен е много прост и ефективен. Големите магазини плащат на Rakuten за привличане на трафик и клиенти към тях. След това Ракутен споделя част от тези пари с вас, като ви връща определен процент от парите си.

Rakuten

Ключовото е, че не е необходимо да правите нищо, което вече не правите, освен да използвате софтуера Rakuten.

И макар да е вярно, процентите са ниски за големи магазини като Amazon (до 5% кешбек), eBay (2%) или Walmart (5%), ако просто го използвате, докато правите обичайната си покупка през годината, вие може да спести стотици.

Да не говорим, че някои магазини ще ви донесат до 40% кеш и дори големи търговци на дребно като Kohl и Macy ще ви спечелят 10%.

Така че да, може да не печелите технически … но ще свършите с повече пари в джоба си, без да променяте нищо, което сте правили преди. Мисля, че си заслужава да се спомене.1 точки

Елемент 129: Върнете парите за покупките си чрез Paribus

Ето алтернатива на Ракутен. Всъщност, драскайте това: трябва да използвате тези две заедно. Те са подобни, защото ще ви спестят пари, но го правят по различни начини.

Rakuten иска да пазарувате както обикновено и ще ви върне малък процент от покупките, които правите за различни магазини. Давате на Paribus имейл, който използвате за разписки, и Paribus автоматично ще отбележи, ако има промени в цените на определени продукти, откакто сте ги купили.

как работи paribus

И ако цената се понижи, откакто сте я купили, ще ви върнат разликата в цената. Значи точно печелите пари онлайн? Това е сива зона, но със сигурност спестявате пари, в противен случай няма да е друго, така че мисля, че си струва да споменете.

Друга особеност на Paribus е, че ще ви компенсира за закъснели доставки, което е сладко.

Има още една функция, но тя няма да ви донесе пари: Paribus има проследяващ връщане, който ще ви уведоми, когато нещо, което сте закупили, може да бъде върнато. Това е безумно полезно и е добро за пестене на пари като цяло, дори ако не получавате директно пари от Paribus.0 точки

Предмет 130: Наем на дом в Airbnb

Това се счита за начин за печелене на пари онлайн? Може да е сива зона, но бих казал така. В крайна сметка не е като този метод за печелене на пари наистина да е осъществим без интернет.

И така, Airbnb: това е известната компания, която позволява на обикновените хора да получават заплати за приемане на други хора. За пътуващите и гостите обикновено това е по-достъпно от хотел, а понякога може да бъде и по-забавно.

Предимството на Airbnb е, че е доста лесно да бъде домакин, дори и да нямате огромна къща: хората редовно отсядат в апартаменти с допълнително помещение (тоест те по същество споделят малко пространство с домакина си).

Airbnb хост сайт

Процесът е доста прост:

Да. От вас зависи най-вече Airbnb може да ви помогне да разберете правилната цена и можете да направите свои собствени изследвания, но в крайна сметка вие избирате колко ще изброите цената си за.

Приятното в това е, че не е нужно да си правите труда да преговаряте с гости (освен ако не са гадно). Гостите, които остават на вашето място, са тези, които са се съгласили с цената, която сте определили, и са я платили. Плюс това вие избирате изискванията, които искате.

Най-доброто нещо за Airbnb обаче? Той таксува само домакини с 3% такса за резервация. В сравнение с повечето такси на платформата за интернет бизнеса, това е лудо ниско.

Плюс това, може би ще се сприятелиш!0 точки

Точка 131: Наемете колата си

Добре, отдаването под наем на музикални инструменти е едно. Но да наемете колата си? Разбираемо е, ако имате сериозни резерви по този въпрос.

Но тя е част от новата цифрова икономика, дори и да не е толкова практикувана като Ridesharing или AirBNB. Затова ме чуйте:

По принцип клиентът ще разполага с приложението на услугата за споделяне на автомобили, което вие заемате, и ще резервира колата, от която се нуждае. Много собственици предлагат доставка, но не е нужно. Шофьорите / клиентите на гостите обикновено се проверяват преди да им бъде разрешено да използват услугата.

Туро (преди RelayRides) е най-големият пионер в практиката. Регистрирането може да отнеме по-малко от 10 минути, ще спечелите 65% до 85% от цената на пътуването и ще бъдете застраховани до 1 милион долара и ще бъдете защитени срещу кражба и физически щети.

Turo предлага също денонощна пътна помощ и ви позволява да регулирате пробега на автомобила си.

Другият основен конкурент на Turo е GetAround, което е почти същото:

GetAround

Така че, ако сте в състояние да отпуснете колата си, можете пасивно да печелите стотици допълнително на месец и хиляди допълнителни годишно. В какъв нов свят живеем!1 точки

Позиция 132: Задвижване за Uber и / или Lyft

Знам, знам – това е малко измама, защото все още правиш пари извън дома, навън по света. От друга страна, все още печелите пари чрез интернет и модерни технологии … и той става изключително популярен.

Така че нека да стигнем до него: Uber е най-голямата услуга за споделено пътуване в САЩ и когато шофирате за Uber, ще работите почти изцяло със свой собствен темп.

Можете дори да шофирате с Uber, без да имате собствен автомобил: Uber има партньори за превозни средства, които могат да предоставят коли под наем.

Сумата, която Uber взема, е приблизително 25% от това, което печелите. Това е много, но в зависимост от возените, които предприемате, може да не се освобождава много. В крайна сметка това е цената на гъвкавостта.

И Uber върши по-добра работа, като направи шофирането на по-приемлива работа: Uber работи с други компании, за да предостави по-достъпни планове за здравеопазване, например. Така че със сигурност си струва да проверите.

Има и Лифт. Lyft по същество е същият като Uber, който всички знаем.

И подобно на Uber, тъй като Ridesharing стана по-популярен, Lyft успя да добави някои функции и да направи по-доброто споделяне на rides за ездачи и водачи.

Lyft отнема приблизително 20%, но също така започва да предлага някои предимства, които си струва да разгледаме. Например:

Lyft

Това е нещо интересно и ново. Но дори и след това, Lyft работи върху „Центрове за шофьори“, за да осигури по-достъпна поддръжка на автомобили и предоставя английски сертификати.

Въпреки че Lyft и Uber може да са сходни услуги, има някои важни разлики в таксите, които те възлагат, комисионите, които взимат, изключенията от тези правила и допълнителните ползи, които дават … така че обърнете внимание!1 точки

Точка 133: Бъдете онлайн съдебни заседатели

Нека изясня няколко неща:

Първо, не искам да бъда буквално съдебно заседание. По-често, отколкото не, ще бъдете присмехулни съдебни заседатели в макетно изпитание. Това е така, защото докато някои адвокати се подготвят за съдебен процес, те искат да се уверят, че делата им са силни.

За адвокат или екип от адвокати е скъпо и трудно да се опитат да започнат макетни дела самостоятелно. Но някои компании предлагат макети на съдебни заседатели онлайн, които позволяват на адвокатите да дадат на делото си солиден тест, без да изразходват прекалено много разходи.

Като макет-жури трябва да бъде всеки обикновен човек, който бих могъл бъдете съдебни заседатели, няма много изисквания, извън тези, които нормалното съдебно заседание би трябвало. Така че докато сте грамотен, гражданин, не е осъден за престъпление и т.н., ще имате право на повечето услуги.

И така, ето няколко известни компании, които ще ви наемат за онлайн съдебно заседание.

Първо, eJury:

ejury.com

С eJury всеки случай се разглежда на минимум 50 души, за да получи адвокатът много отзиви. Адвокатът ще представи делото – факти, които ще бъдат използвани в съда, въпроси на съдебните заседатели, които ще се използват в съда, и лични въпроси за допълнителна обратна връзка.

След това eJury публикува случая със защитена част от сайта и само „eJurors“ в дясната зона на страната могат да получат достъп до случая – те също ще бъдат уведомени по имейл.

След това eJurors преглеждат случая, отговарят на въпросите и след това представят присъдата си, когато са готови.

Много е ясно, но тук е основният недостатък: заплащането е много ниско. Ще бъде от 5 до 10 долара за случай, като типичният случай отнема приблизително 35 минути.

Ако случаите не ви отнемат твърде дълго, ниското заплащане може да не е толкова лошо. Единственият проблем е, че тъй като случаите са отключени само в определени области, не можете да избирате и избирате случаите, които са най-интересни. Ако живеете в населено място, може да имате опции, но ако не … о добре.

Друг сайт е Онлайн вердикт. Като цяло е доста подобен на eJury, а случаите се публикуват и от окръг / федерален окръг. Така че можете да се класирате само за случаи във вашия район.

Ярката страна е, че Онлайн присъдата плаща повече: доколкото ми е известно, има широк диапазон от $ 20 до $ 60 за случай.

И накрая, има регистрация Direct, която има някои от най-конкурентните плащания за присмехулни съдебни заседатели. Плащането ще бъде най-малко 100 долара за ден, но изборът ви за случай е по-малко вероятно.

И така, в заключение: въпреки че има няколко варианта за онлайн съдебно заседание, една от обединяващите ги характеристики е, че те не внасят тон пари и не са много последователни.

Това е начин да печелите пари онлайн, които можете да правите сравнително лесно, но трябва да го направите, ако смятате, че е интересно … не, ако имате нужда от пари.1 точки

Позиция 134: Помогнете на хората с предварителен данък

Преди малко в този списък говорих за различни видове консултации и коучинг. Данъчната подготовка не винаги е едно и също нещо като консултация, но има някои основни качества.

Като нещо, вие помагате на хората и бизнеса да разберат своите финанси. Можете да таксувате собствените си тарифи, да работите чрез платформи или независимо и можете да направите всичко онлайн.

Но ето къде помощта за предварителен принос е още по-добра:

Всеки трябва да прави данъци и почти всички го мразят. Което означава, че няма да имате много проблеми с намирането на клиенти около данъчното време.

Естествено този вид работа има тенденция да бъде сезонен. Ако сте добри в работата в мрежа, може да успеете да вземете бизнес или физическо лице, което иска помощ през цялата година … но дори и тогава основната част от работата ви ще бъде в седмиците преди края на април (поне в САЩ).

Другото хубаво нещо за данъчната подготовка е, че през сезона може да бъде много доходоносно, че работите най-много, особено когато хората започнат да бързат да спазват крайния срок.

Друг професионален фактор за предплащане на данъци е, че това е много отворено поле. Повечето хора ще искат да се справите с по-голямата част от данъчната им тежест, но вие също може да се окажете със семейства, които искат само помощ част от техните данъчни форми. Същото нещо за бизнеса.

Да не говорим, може да бъдете помолени да се справите бързо с формуляр или да дадете много задълбочени съвети как да спестите пари с данъци.

Сертифицирането е смесена торба: от една страна, не искате да ви липсват напълно сертификати. Дори отчаяните прокрастиращи данъци могат да изберат себе си на евтин данъчен подготвител, който не изглежда квалифициран.

От друга страна, нямате нужда от толкова официални квалификации, колкото би си помислил външен човек. Дори не ви е необходима степен (макар че ако я получите, страхотна).

Големият минимум в Съединените щати е PTIN или идентификационен номер на подготвителя. PTIN се изисква от всички, които получават заплащане, за да подготвят данъци. За щастие можете да получите един онлайн за около 15 минути и не се изисква такса.

Вие Трябва да има поне един курс за предварителен данък. Ако отидете само за едно нещо, отидете на официален IRS „Запис на завършване“ за годишната програма за сезона на подаване. Тази програма е изцяло за подготвители, които нямат правомощия, които искат да добавят към своята квалификация.

Макар че ще бъде по-сложно, ако искате да помогнете на бизнеса да подготви данъци, боравенето с неща за хора и семейства всъщност е доста лесно, ако се включите в работата и обърнете внимание на подробности!0 точки

Точка 135: Онлайн обслужване на клиенти

Знаеш ли защо го запазих за последно? Работите за обслужване на клиенти са сред най-популярните отдалечени работни места наоколо. Сериозно, те винаги са наоколо.

аз почти не препоръчвайте да търсите табла за работа за това: те са достатъчно често срещани, че ако отделите време за научноизследователски компании, за които може да се интересувате да работите, може да откриете отдалечени работни места за обслужване на клиенти.

Amazon обслужване на клиенти

Те управляват гамата. Някои компании наемат както лични представители за обслужване на клиенти, така и онлайн. Някои може да наемат допълнителни представители за кратък период от време, докато прилагат промяна в своя уебсайт или бизнес.

Други може да искат дългосрочно наемане. Може да бъдете помолени да работите с странни часове през нощта, особено ако позицията ви е отдалечена. Може да работите само на непълно работно време.

Моето мнение е, че има много възможности. Основните предимства на отдалечената поддръжка на клиенти е, че можете да вършите работа, която повечето хора правят лично от комфорта на вашия дом, а заплащането ще бъде приблизително последователно.

Поне е по-малко „концерт“ и по-малко „направи си сам“ в сравнение с много от артикулите тук и има някакъв комфорт в стабилността.

Въпреки че предлагам да проявите активност при търсенето на работни места за поддръжка на клиенти, ще ви дам ресурс, с който да започнете: TTEC, чиято цялостна цел е да свържете клиентите с поддръжката на клиенти. И да, те приветстват отдалечена работа.

Можете също да разгледате OneSupport, но техните публикации идват и си отиват.

По принцип голяма част от поддръжката на клиентите ще включва поддръжка на акаунти, възстановяване на суми, специални промоции и т.н..

О, и голям една… техническа поддръжка. Това е достойно за собствената му категория:1 точки

Точка 136: Осигурете дистанционна техническа поддръжка

Ако поддръжката на клиенти е огромна за отдалечена работа, техническата поддръжка е може би най-голямата част от това. Разбира се, компаниите се нуждаят от агенти за поддръжка на клиенти, за да се справят с други неща … но много клиенти ще искат помощ при отстраняване на проблеми и технически проблеми.

Техническата поддръжка е безценна за много потребители и трябва да можете да намерите списъци за работа за нея

навсякъде. Support.com често наема хора за своя екип за техническа поддръжка. Когато четете това, може да има или да не бъдат отворени работни места за онлайн техническа поддръжка, но проверявайте от време на време, тъй като е нещо, което им е да предлагат тези работни места.

Има и TTEC и OneSupport, които споменах по-рано. Но както при предишния артикул, насърчавам ви да станете малко по-креативни и инициативни за това:

Най-хубавото е да намерите индустрия и компания, които харесвате. Мобилни телефони ли е? Услуга за мобилен телефон или хардуер за мобилен телефон? Аксесоари за смарт устройства? Компютри? Всичко това?

Колкото повече мислите за това, толкова повече технологични компании работят около вас. И много от тях наемат агенти за отдалечена технологична поддръжка.

Например, много от нашите уебсайтове са хоствани чрез популярни хостинг компании като Bluehost, SiteGround, GoDaddy и т.н., и много хостинг компании наемат за тази линия работа. Можете също да проверите любимите си приложения, услуги за стрийминг и т.н., и така нататък.

Моето мнение е, че не е нужно да бързате за работа за техническа поддръжка на Apple или Google. Ако искате, това е чудесно, но има още много варианти за обмисляне!0 точки

Точка 137: Бъдете онлайн нотариус (или eNotary)

Уау, последно! Нека обгърнем това с нещо много уникално.

В случай, че не знаете, нотариус е някой, който има правомощието да извършва определени юридически формалности. Най-вече това означава някой, който може да съставя или удостоверява договори.

Не се плашете! Не казвам, че трябва да отидете в юридическо училище и да започнете да изготвяте договори онлайн. Да, и вие можете да го направите, но аз мисля за нещо малко по-лесно.

Като нотариус може просто да искате да заверите документи. В реалния живот работата на нотариуса е основно на свидетел: вие проверявате, че страните, подписващи документа, са тези, за които казват, и ги гледате да подписват договора заедно.

Ако вече сте нотариус, можете да рекламирате услугите си онлайн. Бих препоръчал преди всичко реклама във вашата местна общност.

Ако не, всъщност можете да станете нотариус доста лесно – и дори можете да го направите онлайн! Можете да научите повече за това тук.

Както и да е, след като сте нотариус, можете да получите плащане за нотариално заверяване в малък брой сайтове. Най-известният е DocuSign, който вероятно е най-популярният софтуер за подписване на договори онлайн.

docusign

Можете също така да погледнете в подходящо нареченото Notarize.com, което е изключително за получаване на документи, нотариално заверени онлайн. Заплащането на нотариуса започва от 25 долара за нотариално заверяване и дори ще ви помогне да се сертифицирате, ако още не сте!

DocVerify е трета опция, която не само ви позволява да вършите работата си онлайн, но позволява на бъдещите клиенти във вашия район да ви намерят за личен бизнес (ако искате това).

Плащате ли, за да станете свидетели на подписването на документ от вашия компютър? Dang, интернет е страхотен … и мисля, че това е перфектен начин за приключване на списъка!1 точки

заключение

Ако сте превъртали досега, тогава сте виждали само колко начини да печелите пари онлайн.

И знаете смешното?

Имам само някои от тях! Верен списък вероятно е невъзможен, тъй като непрекъснато се откриват нови начини за печелене на пари онлайн. По дяволите, новите начини за печелене на пари са онлайн изобретен всеки ден.

Но бих казал, че ако търсите опции, това е поне доброто място да започнете.

Печеленето на пари онлайн може да доведе до милион различни неща: това може да означава работа дълги часове за малко заплащане и никакви ползи. Това също може да означава да печелите шест фигури за по-малко усилия от традиционната работа. И това може да означава всичко между тях.

Долната линия обаче е, че стига да държите акъла си, да работите здраво и да се учите, със сигурност можете да намерите доходи онлайн по начин, който е правилен за теб.

137 начина да печелите пари онлайн

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map