Най-добрите доставчици на хостинг услуги на Joomla през 2020 г.

Най-добрите доставчици на хостинг услуги на Joomla през 2020 г.

Най-добрите доставчици на хостинг услуги на Joomla през 2020 г.

Когато търсите за система за управление на съдържанието, често ще попадате на WordPress или Joomla.


Joomla е още един избор на система за управление на съдържанието с отворен код за публикуване на уеб съдържание. Той се счита за вторият най-използван CMS след WordPress.

Joomla е пуснат за първи път на 17 август 2005 г. и е написан на PHP.

В началото, Joomla използва обектно ориентирано програмиране и включва функции като RSS емисии, кеширане, интернационализация, за да назовем няколко.

За свой кредит, Joomla поддържа над 8000 безплатни и търговски разширения.

Преди да се запозная с подробностите за най-добрия хостинг на Joomla, позволете ми да дам кратък преглед на разликите между Joomla и WordPress.

Joomla v / s WordPress:

WordPress и Joomla са CMS платформи с отворен код и не могат да работят независимо.

И двете изискват уеб сървър или по-точно трябва да изберете хостинг платформа.

Лесно използване: И двете платформи са лесни за използване. CPanel на WordPress има лесна навигация и всички приложения поддържат инсталация с едно щракване. С Joomla обаче cPanel е лесен, ако имате предишен опит в уеб разработката.

Теми и приставки: WordPress предоставя добра колекция от теми и няколко приставки с полезни функции.

Joomla не изостава далеч зад WordPress. Joomla има по-малко шаблони и разширения, но е еднакво добър за уебсайт за електронна търговия, CMS, както и блогове.

joomla vs wordpress

CMS: Блогът е нещо, с което WordPress е добре известен. WordPress има лесен за използване визуален редактор, който може да се използва от блогър, маркетинг експерт за управление на съдържанието.

Joomla е създаден за сложна уеб разработка. Докато Joomla има възможности за блогове, в дългосрочен план Joomla може да изглежда по-сложен избор за блоговете.

Поддръжка: WordPress е най-популярната CMS и това е една от причините за огромните ресурси, налични за WordPress. Това варира от видеоклипове, уроци и помощ от общността.

Въпреки че Joomla е по-малко популярен в сравнение с WordPress, Joomla все още има активна поддръжка на общността. Заедно с това Joomla предоставя и няколко видео и уроци по няколко теми.

И Joomla, и WordPress приемат сигурността като основен приоритет и предоставят редовни актуализации, заедно с приставките за сигурност. По същия начин и двете предоставят вградена многоезична поддръжка.

На следващо място, позволете ми да осигуря най-добрите възможности за хостинг на Joomla за вашия уебсайт.

hostingpillНай-добрите хостинг доставчици на Joomla

  1. Rochen
  2. Bluehost
  3. Hostinger
  4. SiteGround
  5. HostGator

1. Rochen

rochen jhoomla хостинг

Rochen поддържа над 150 приложения, които включват WordPress, Joomla, Drupal и Magento.

Rochen притежава Green Mountain Energy сертификат за своята екологична практика.

Уеб хостът е създаден за първи път през 2000 г. и е със седалище в Дънди, Шотландия, Великобритания. За негова заслуга, Rochen е официалният уеб хостинг партньор за Joomla.

Uptime:

Rochen работи от множество центрове за данни, разположени в САЩ и Великобритания. Той предлага излишен сървър, за да гарантира, че поддържа максимално време за работа.

За своите услуги Rochen не предлага никаква конкретна гаранция за продължаване. Въпреки това, техният премиум уеб хостинг гарантира 99,9% продължаване.

В случай, че продължителността на работа продължава под 99,9%, Rochen предлага кредити на своите клиенти въз основа на условията на услугата.

Надеждност и сигурност:

Rochen предлага няколко излишни сървъра, които се използват в случай на повреди. Той поддържа автоматичен отказ на сървъра. CloudLinux OS се използва във всеки сървър за осигуряване на високо ниво на надеждност.

Услугите предлагат WAF (защитна стена на уеб приложението), която осигурява защита срещу инжектиране на SQL, CSS атаки и други често срещани уязвимости.

Функции за хостинг на Rochen joomla

Rochen предлага автоматично архивиране със своя план.

Rochen осигурява сегрегация на сайтове заедно със SSL и защита от зловреден софтуер.

Служба за архивиране:

Rochen поддържа архивиране на трезорите. Файлове и база данни могат лесно да бъдат възстановени във всяка точка.

Rochen Vault Backups joomla хостинг

Вашият уебсайт Joomla може лесно да се върне към по-ранна дата.

Rochen има автоматично ежедневно архивиране и може да бъде възстановен през последните 30 дни. Във всеки момент потребителите могат да изтеглят тези резервни копия от cPanel.

планове:

Rochen предоставя 4 различни планове за плащане – Месечен, 1-годишен, 2-годишен и 3-годишен. Тригодишният план, който е най-евтин, започва от $ 4,95 / месец. Това поддържа един сайт.

Rochen Joomla хостинг планове

За няколко уебсайта най-ниската цена е 7,95 долара / месец за период от 3 години. И в двата случая подновяването е малко по-високо в сравнение с началната цена.

Когато стартирате, получавате отстъпка, което прави цените за първи път по-ниски от подновяванията. Така че, ако изберете годишен план, първоначално бихте платили 76,77 долара, а подновяването е на 83,40 долара.

Поддръжка на клиенти:

Rochen предлага отделна поддръжка за продажби и други въпроси. Поддръжката за продажби не е достъпна 24/7, но другата поддръжка е достъпна 24/7.

В уебсайта не бихте намерили отделна специализирана помощна секция или уроци. Това е нещо, което тук липсва. Можете също така да се свържете с тяхната поддръжка по имейл или да им позволите да ви звънят.

rochen chat joomla хостинг

Въпреки че те твърдят, че имат 24/7 поддръжка, това може да бъде достъпно само ако сте се регистрирали в Rochel.

Цялостната поддръжка на клиенти не е бързо достъпна по всяко време и е ограничена само до регистрирани потребители.

Посетете Рохен

2. Bluehost

bluehost банер

Bluehost е име, което не можете да пропуснете от този списък. Като популярна и широко използвана, Bluehost надхвърля WordPress и също така предлага хостинг услуги на Joomla.

Bluehost обслужва над 2 милиона домейна и е една от първите 20 хостинг платформи. Това със сигурност предоставя вълнуващи функции и за Joomla хостинг.

Uptime:

Като една от широко използваните хостинг платформи, Bluehost гарантира, че поддържа добър ъптайм. Това личи от изградената инфраструктура.

Bluehost осигурява достатъчно хардуерно архивиране, за да гарантира безпроблемно и непрекъснато хостинг изживяване. Използвам Bluehost и наблюдавах техния ъптайм.

ъптайм на bluehost

Записаните показатели за ъптайм за BlueHost, можете да видите тук.

Като цяло ще откриете, че Bluehost осигурява постоянен ъптайм и поддържа добро време за реакция.

Надеждност и сигурност:

Bluehost предоставя услуги, които осигуряват достатъчно резервиране в инфраструктурата. Това ви позволява да поддържате надеждни услуги и добро време за работа.

Надеждност и сигурност на bluehost

Bluehost включва SSL във всеки план. По-напредналите планове включват спам експерти, CodeGuard Basic, сигурност на SiteLock и поверителност на домейна. Въпреки че това не е включено в основния план, то може да се използва при отделни цени.

Като цяло Bluehost предоставя добра комбинация от надеждни услуги, заедно с основна сигурност.

Служба за архивиране:

Bluehost предоставя 30-дневна гаранция за връщане на парите. Наред с надеждни услуги, Bluehost предоставя и резервни услуги.

Основните планове не включват CodeGuard Basic, но могат да бъдат закупени отделно. По-усъвършенстваните планове обаче включват CodeGuard Basic, който помага в услугите за архивиране и възстановяване.

планове:

Bluehost поддържа споделен хостинг на Joomla. Тук има 3 планове. Най-основният план започва от $ 2,95 на месец. Плюсовият план започва от $ 5,45 / месец, а избор плюс план започва от $ 5,45 / месец.

bluehost планове

Всички 3 плана имат малко по-високи цени за подновяване. Отделно от това, добавените услуги за сигурност или резервни услуги могат да се ползват при отделни цени.

Поддръжка на клиенти:

Bluehost не изостава при поддръжката на клиентите си. Имайки огромна клиентска база, със сигурност има добра поддръжка на клиенти.

Поддръжката на клиентите може да бъде получена чрез имейл, телефон, билети или чат на живо. Чатът на живо е отделен за нови и съществуващи клиенти.

По подобен начин можете да разделите чата по различни теми.

Поддръжка на bluehost

Можете също така да проверите базата от знания за повече информация. Базата знания включва широк спектър от теми, често задавани въпроси и блогове.

bluehost faq

Поддръжката на клиенти на Bluehost ви помага да намерите точната информация и е лесна за използване.

Посетете BlueHost

3. Хостингер

хостинг хоумла хостинг

Хостингърът поддържа Joomla хостинг заедно с други хостинг услуги. Той е стартиран през 2004 г. и е със седалище в Каунас, Литва.

Компанията използва хостинг на базата на облак и гарантира 99,9% продължаване. Също така предоставя 30-дневна гаранция за връщане на парите.

Uptime:

Хостингерът гарантира 99,9% ъптайм. Сървърите са оптимизирани да осигурят значителна производителност.

Също така наблюдавам работата на сървъра на Hostinger чрез моя тестов уебсайт на Hostinger.

Uptime на hostinger

Това е наравно с това, което те гарантират. Пълни данни за Uptime можете да намерите тук.

Надеждност и сигурност:

С хостингер, тъй като планът се движи по-високо, конфигурациите се удвояват. Той осигурява SSD с всеки план.

SSL е включен като част от плана за по-висок край. По същия начин архивирането на данни е достъпно само за плана с по-висок край.

За основните планове можете да добавите SSL на $ 11,99 за цял живот. Можете да добавяте ежедневно архивиране при $ 2.09 / месец и да добавяте CloudFlare защита на $ 7.50 за цял живот.

Служба за архивиране:

Hostinger поддържа архивиране на услуги, които не са задължителни като част от основните планове. Бизнес планът включва ежедневни резервни услуги.

Ежедневен резервен хостингер Joomla хостинг

Ежедневното архивиране включва файлове, данни, база данни и имейли. Възстановяването може да се извърши с помощта на контролния панел.

планове:

Хостингер има 3 различни плана – Starter, Premium, Business. Цената за първи път за всяко от тях е съответно 0,80 щ.д. / месец, 2,15 щ.д. / месец и 3,45 щ.д. / месец съответно.

Хостинг планове за хостинг Joomla

Ценообразуването за първи път включва най-малко 50% отстъпка за всички планове. Подновяванията за всички планове са по-високи.

Всеки от тези планове се подновява при цена от 7,99 щ.д. / месец, 11,95 щ.д. / месец и 15,95 щ.д. / месец съответно.

Поддръжка на клиенти:

Хостингер има специален урок за раздела, който обхваща множество теми от интерес за хостинг. Можете също да използвате чата им на живо или да вдигнете билет.

Поддръжката обаче съществува само за платени клиенти. Така че, ако не сте клиент на Hostinger, тогава няма да можете да се свържете с тях чрез чат на живо.

хостинг чат на живо joomla хостинг

При отделно ценообразуване то също има приоритетна поддръжка.

Посетете Хостингер

4. SiteGround

siteground joomla хостинг

SiteGround има масив от поддръжка на хостинг услуги и включва хостинг, базиран на Joomla. Той е стартиран през 2004 г. и е със седалище в София, България.

Той обслужва над 1 000 000 домена по целия свят и има центрове за данни, разпространени в Сингапур, Холандия, САЩ и Великобритания.

Uptime:

SiteGround използва най-новите технологии за скорост със SSD, за да осигури значителна производителност и време за работа. Той предлага 99,9% гаранция за продължаване.

За измерване на продължителността на работа & скорост на хостинг сървърите на SiteGround, закупих домейн от SiteGround.

Осигурява добро ъптайм.

ъптайм на площадката

Записаните показатели за ъптайм за SiteGround можете да видите тук.

Надеждност и сигурност:

SiteGround има 4 центъра за данни, от които можете да изберете. SSL и HTTP се поддържат във всеки план.

Основният план поддържа безплатен CloudFlare CDN и безплатно ежедневно архивиране. Поддържа се и плъгин jHackGuard.

охрана на сайта площадка joomla хостинг

Joomla SuperCacher е включен като част от по-модерния план.

Служба за архивиране:

SiteGround предоставя резервни услуги с всички свои планове. Всичките му планове включват безплатно резервно копие. Реставрационната услуга обаче не е включена в основния план.

архивиране от хостинг сайт Joomla на сайта

Останалите планове поддържат безплатно възстановяване на резервни копия. Най-напредналият план включва възстановяване на резервно копие OnDemand.

планове:

SiteGround има 3 хостинг плана на Joomla – StartUp, GrowBig и GoGeek. Ценообразуването за всеки от тези планове е – $ 3.95 / месец, $ 5.95 / месец и $ 11.95 / месец съответно.

SiteGround Joomla хостинг планове

Плановете започват първоначално с достъпни цени. Но подновяванията са с по-високи цени. Планът за стартиране се подновява с $ 11.95 / месец. Планът на GrowBig се подновява с $ 19.95 / месец, а планът GoGeek се подновява на $ 34.95 / месец.

За по-дълъг период от време плановете изглеждат по-скъпи.

Поддръжка на клиенти:

SiteGround поддържа продажбен чат и до него може да се стигне и по телефона. Той се ангажира с поддръжка 24/7 без време за изчакване. Билетите могат да бъдат разрешени за по-малко от 10 минути е нещо, което ангажират.

сайт чат за хоумла хостинг

И така, проучих опцията им за чат на живо. Времето за изчакване беше по-малко от 60 секунди. Представителят на поддръжката на клиенти бърза да предостави информация.

Посетете SiteGround

5. HostGator

Hostgator joomla хостинг

HostGator е друга популярна хостинг платформа и се случва да бъде част от Endurance International Group. Той е домакин на над 9 милиона домейна и поддържа над 400 000 клиенти.

HostGator е създаден за първи път през 2002 г. и е със седалище в Хюстън, Тексас, САЩ. HostGator е едно от малкото решения на Green Hosting, предлагани на пазара.

Uptime:

HostGator гарантира 99,9% ъптайм. Осигурява немерирано дисково пространство с немерна честотна лента.

Въпреки че това е нещо, за което се ангажират, записах продължителността на работата си чрез моя тестов уебсайт на HostGator.

ъптайм на хостгактор

Можете да видите последните актуализации тук.

Като цяло той има добър ъптайм, с изключение на август, където леко намали.

Надеждност и сигурност:

Безплатният SSL е включен като част от всеки план. За да добавите към това, се включва и безплатна надстройка на SSL.

С HostGator можете да имате незабавни резервни копия. Освен това можете да изберете мониторинг на SiteLock при отделно ценообразуване.

Плановете включват също и спам Assassin и Hotlink защита.

hostgator joomla хостинг сигурност

HostGator предлага директории, защитени с парола.

Служба за архивиране:

HostGator предоставя резервни услуги. Можете да направите архивиране по всяко време, използвайки cPanel. След завършване на архивирането ще получите връзка за изтегляне.

По подобен начин възстановяването може да се извърши и по всяко време. Резервно копие на сайта може да бъде избрано с цена от $ 2 / месец и трябва да се подновява всяка година.

hostgator joomla хостинг архивиране

Това осигурява ежедневно автоматизирано архивиране на файлове и база данни. Това се захранва от CodeGuard.

планове:

HostGator поддържа 3 различни планове – Хечлинг, Бебе и Бизнес. Първоначалното ценообразуване за тези планове е – $ 3,95 / месец, $ 5,95 / месец и $ 5,95 / месец съответно.

HostGator Joomla хостинг планове

Тези цени са за най-дългосрочните планове от 36 месеца. Обновленията са по-високи в сравнение с първоначалните цени.

Подновяването на плана за люпене е на $ 6,95 / месец. По подобен начин, планът за бебето се подновява на $ 9.95 / месец, а бизнес планът се подновява на $ 14.95 / месец.

Поддръжка на клиенти:

HostGator има изобилие от уроци за поддръжка, включително видео уроци. Можете да достигнете до тяхната поддръжка на клиенти чрез чат на живо или имейл.

Той предлага 24/7/365 поддръжка. Уебсайтът включва също така посветен на HostGator форум.

Опитах опцията им за чат на живо.

hostgator joomla хостинг чат 1

Чатът започна почти веднага и представител на поддръжката на клиенти предостави бърза информация.

Посетете HostGator

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Всички гореспоменати опции за Joomla хостинг се различават по определен начин. Така че по определен начин всяка хостинг платформа има своите положителни аспекти, заедно с недостатъците.

Общото между всяко от тях е доброто актуализиране, резервни услуги и по-високите проценти на подновяване в сравнение с ценообразуването за първи път..

В определени случаи, като например HostGator, услугите за архивиране на Hostinger, се таксуват отделно въз основа на избрания от вас план.

SiteGround и HostGator осигуряват денонощна поддръжка на клиенти за всички, което липсва в другата хостинг платформа.

По отношение на сигурността всички хостинг платформи осигуряват добра поддръжка.

Въпреки че Hostinger и HostGator не предоставят всички функции за сигурност като част от плана, това все още може да бъде избрано.

Когато става въпрос за функции, докато всички те са богати на функции, Rochen и BlueHost предоставят редица функции, поддържани от разработчиците.

Най-накрая преминете към благоприятния за бюджета аспект. Всяко от тях има достъпни първоначални цени.

Когато обаче става въпрос за разликата между първоначалното ценообразуване и цените за подновяване, Rochen е достъпна опция в дългосрочен план.

Освен това Rochen е официален партньор за Joomla, което го прави благоприятен вариант за хостинг на Joomla.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector