Най-добрите хостинг доставчици за 2020 г. (№2 е моят фаворит)

Най-добрите хостинг доставчици за 2020 г. (№2 е моят фаворит)

Най-добрите хостинг доставчици за 2020 г. (№2 е моят фаворит)

Хостинг на риселър е нещо, което някои хостинг платформи предлагат. Не всички хостинг платформи обаче предлагат опция за хостинг на дистрибутори.


И така, решили ли сте да стартирате собствено решение за уеб хостинг? Е, тогава ето една опция, която ви позволява да направите това.

Да, говоря за хостинг на Reseller.

Хостинг на риселър е концептуално много различен от обикновения уеб хостинг. Това ви позволява да бъдете уеб хост с ефективно ниски разходи за поддръжка и ви позволява да се насладите на печалбите, които получавате.

Така че, използвайки хостинг на дистрибутор, можете да се представите като доставчик на уеб хостинг. Макар че това е много кратко определение за хостинг на дистрибутор, нека да дам повече подробности за това какво е хостинг на дистрибутор и кой има полза.

Какво представлява хостинг на риселър и за кого е предназначен?

Както споменах по-горе, хостинг на дистрибутор ви позволява да действате като уеб хост. Така че като купувач на дистрибутор, вие действате като посредник между доставчика на дистрибутор и крайния клиент.

Тук можете да предоставите необходимата честотна лента, пространство, cPanel за крайния клиент. Някои търговци също ви позволяват да добавите марката си. Това е по-лесен начин за предоставяне на уеб хостинг услуги, в случай че нямате необходимата инфраструктура.

Можете да проверите за опции за хостинг на дистрибутори, в случай че искате да предоставите хостинг услуги, но нямате следните

 • Достатъчен бюджет за настройка на цялата инфраструктура
 • Достатъчен технически опит за справяне с актуализации на хардуер / софтуер или технически проблеми
 • Достатъчно географско разпределение на локации или центрове за данни
 • Не мога да осигуря денонощна поддръжка за уеб хостинг

В случай, че имате един от горните проблеми, тогава хостинг на дистрибутор е сигурен залог. Реселър хостинг ви предоставя цялостно пакетно решение в случай, че искате да започнете свой собствен уеб хостинг бизнес.

Много хостинг платформи за дистрибутори предоставят допълнителни услуги като:

 • Поддръжка на крайния потребител
 • Cpanel
 • SSL
 • Портал за управление на всички акаунти – софтуер за фактуриране на WHMCS, софтуер за Helpdesk
 • персонализации

Функциите за хостинг на дистрибутори се различават между различните опции, предлагани на пазара.

Как да станете хостинг риселър?

Хостинг реселърът действа като партньор за действителния доставчик на уеб хост и може да позволи на хостинг реселъра да спечели малко допълнителни пари.

За да станете хостинг риселър, трябва да направите следното:

 • Първо, направете достатъчно пазарни проучвания, за да изберете опитен и надежден хостинг услуга
 • За този доставчик на дистрибутор изберете най-подходящия пакет въз основа на вашите изисквания и бюджет
 • Изберете задължителни опции за шлюз на плащания, чрез които можете да приемате плащания от клиенти.
 • Попълнете необходимите данни и заплатете според плана
 • Стартирайте своя уебсайт, за да улесните продажбата на хостинг услуги
 • Пазарувайте вашия уебсайт, за да подобрите продажбите

Да започнеш да бъдеш хостинг риселър е просто и не изисква твърде много експертиза.

Това изглежда вълнуващо, нали? Това е сбъдната мечта за хора, които с нетърпение очакват да започнат собствен бизнес за уеб хостинг, но не знаят откъде да започнат или имат други ограничения.

С това, позволете ми да говоря повече за най-добрия хостинг на дистрибутори, наличен на пазара.

hostingpillНай-добрите доставчици на хостинг доставчици

 1. ResellerClub
 2. GreenGeeks (Любимото ми)
 3. MilesWeb
 4. SiteGround
 5. InMotion хостинг
 6. GoDaddy

1. ResellerClub:

ResellerClub

ResellerClub дава по-добър избор на продукта, тъй като платформата поддържа множество хостинг, който включва – споделен хостинг, специализиран хостинг, VPS, хостинг базиран в облака. ResellerClub предоставя 30-дневна гаранция за връщане на парите.

ResellerClub е изцяло посветен на хостинг на дистрибутор, идва с поддръжка на общността. Поддържа се и опцията за дистрибутор на домейн. Многостранните опции за хостинг на дистрибутори изглежда са една от най-силните му точки.

Тук получавате безплатен акаунт на дистрибутор, безплатен cPanel, безплатен WHM, Softaculous инсталатор, безплатна миграция на хост, оптимизация на производителността, надстройки, поддръжка при повикване. Така че, докато сте уеб хост, можете да се възползвате от тези функции, предоставени от ResellerClub.

Мрежата се захранва от CloudFlare CDN, за да даде висока производителност и скорост. Това има поддръжка за Windows, както и хостинг за дистрибутори на Linux. Плановете за хостинг на дистрибутори на Linux са както е показано по-долу.

План на Bluehost Linux

Всички планове поддържат неограничен cPanel, но имат ограничения на дисковото пространство. По подобен начин имате и хостинг дистрибутор на Windows, който има хостови планове, както е показано по-долу:

Bluehost Windows

Като цяло плановете са достъпни както за Windows, така и за Linux.

Професионалисти

 • Многостранни планове с поддръжка за Windows и Linux дистрибутор
 • Включва основни функции за сигурност
 • Включва неограничен cPanel и Plesk акаунти

Против

 • Средна подкрепа
 • Подновяването е с висока цена

Посетете ResellerClub

2. GreenGeeks:

Greengeeks банер

GreenGeeks популярната хостинг платформа за своя зелен хостинг също има опция за хостинг на дистрибутори. Това не включва специфично дисково пространство или ограничение на честотната лента, за разлика от ResellerClub.

Въпреки това, GreenGeeks има ограничение на броя на cPanel за всеки план. Освен това планът включва и WHMCS. По-долу са изброени всички планове за хостинг услуги на GreenGeeks.

GreenGeeks план

По някакъв начин GreenGeeks получава достъпни цени, докато мащабирате услугите си. Можете да се възползвате от тяхната сметка на едро, която започва от $ 2 / месец.

GreenGeeks поддържа регистрация на домейни, миграция на домейни, мигновена мащабируемост на ресурсите, безплатна миграция на акаунт. GreenGeeks осигурява бърза производителност с RAID-10, SSD, кеширане, CDN и оптимизация.

Персонализиране на частни бели етикети за показване на логото на вашата марка и името на домейна е възможно с GreenGeeks. Услугите включват разширени функции за сигурност, заедно с денонощно наблюдение и пълна поддръжка на клиенти.

Всичко това е обвързано с поддръжката за електронна търговия и други удобни за разработчиците функции. Като платформа за уеб хост, вие ще бъдете в състояние да предоставите следните функции на клиентите си.

Функции на GreenGeeks

Като цяло GreenGeeks предоставя достъпни и множество функции в хостинг хотела си.

Професионалисти

 • Поддържа бял етикет
 • Добра производителност, надеждно обслужване с разширени функции за сигурност.
 • Неограничено дисково пространство и честотна лента
 • Достъпна и лесна за мащабиране
 • Добра подкрепа

Против

 • Ограничава броя на cPanel

Посетете GreenGeeks

3. MilesWeb:

хостинг на дистрибутор на milweb
MilesWeb предлага хостинг на риселъри на начинаещи фрийлансъри, които искат да управляват няколко уебсайта или проекти наведнъж, без да се налага да създават отделен хостинг за всеки един.

Както и всички други планове, цените за хостинг на дистрибутори също са останали ниски & достъпни, но не липсващи функции.

Въпреки това, MilesWeb има ограничение за броя на cPanel акаунти и място за съхранение на разположение във всеки план. Но всички планове идват предварително инсталирани с WHMCS, което е чудесно допълнение. По-долу изброените планове са това, което MilesWeb предлага в рамките на Reseller хостинг.

milweb риселър хостинг цени

Както можете да видите, MilesWeb става повече & по-достъпни, тъй като могат да разширят начинанието ви. Можете да започнете с 10 cPanel акаунти & 20 GB съхранение при ₹ 290 / месец веднага като най-достъпен план.

Неограничени домейни, честотна лента, MySQL бази данни & имейл акаунти са достъпни във всички планове за дистрибутори. Включен е и безплатен SSL сертификат, дистрибутор на домейн a / c, cPanel & Softaculous.

MilesWeb поддържа регистрация на домейни, миграция, мащабиране на ресурсите & безплатна миграция на акаунт. Той осигурява бърза производителност с RAID-10, SSD, Builder на уебсайтове, WHM, зловреден софтуер & Защита от сканиране.

функции за хостинг на дистрибутор на milweb

Всички гореспоменати функции идват заедно с 30-дневната гаранция за връщане на парите на MilesWeb, 24/7 поддръжка на клиенти & 99.95% продължаване.

Професионалисти

 • Включва WHMCS
 • Добро представяне със солидна сигурност
 • достъпни & лесно мащабируем
 • Обширна поддръжка на клиенти

Против

 • Ограничено съхранение & Cpanel

Посетете MilesWeb

4. SiteGround:

SiteGround Банер

SiteGround поддържа хостинг на дистрибутори въз основа на избрани от вас кредити. Един реселърски кредит ще бъде еквивалентен на 1-годишна хостинг услуга. Печелите 1 кредит на активиране. Голям минимум са ви нужни 5 кредита, за да се присъедините към програмата на дистрибутора.

Ето диаграма на цените, базирана на демаркацията на кредита.

Кредити на SiteGround

SiteGround предоставя само един единствен план, който може да се справи с приблизително 10K посещения на месец. Докато използвате хостинг реселър на SiteGround, получавате основните опции за хостинг на SiteGround, което дава значителна скорост, сигурност и надеждни услуги.

SiteGround предостави надеждни услуги и осигурява 99,99% продължаване. Поддържа се и опцията за бял етикет. Получавате немерен пренос на данни с 10 GB уеб пространство. Включва cPanel и мека инсталация.

Характеристики на SiteGround

На основно ниво, SiteGround има множество центрове за данни, SSD съхранение, безплатен CDN, SuperCacher, HTTP / 2 поддръжка. Всичко това автоматично става достъпно, когато изберете хостинг на дистрибутор на SiteGround.

SiteGround има вградена поддръжка за електронна търговия заедно с разширени функции за сигурност и резервни услуги.

Функции за сигурност на SiteGround

Вградени в това са и няколко специфични за разработчика функции, които също са достъпни, когато изберете хостинг на дистрибутор.

Професионалисти

 • Поддържа предварителни функции за защита
 • Поддръжка на бял етикет
 • Надеждно обслужване с добро ъптайм (Сложете преглед на връзката)

Против

 • Планът е сложен за разбиране за начинаещи
 • Липсва подкрепа

Посетете SiteGround

5. Хостинг на InMotion:

INOtion банер

Inmotion хостинг е добре известен с многостранните си хостинг опции. Това също не остава по-назад, когато става въпрос за хостинг опция за дистрибутори.

Бих искал да спомена, че Inmotion хостингът има многостранна опция за хостинг на дистрибутори, макар и чисто ограничена до Linux.

Планът включва безплатен cPanel, WHMCS, SSL, посветен IP, eNom и множество вградени функции за сигурност. Inmotion хостинг осигурява безплатни преводи cPanel. eNom, който е безплатен дистрибутор на домейн, също се предоставя в хостинг плана на Inmotion.

Inmotion хостингът дава 90-дневна гаранция за връщане на парите, мека гадател за инсталиране, решение за бели етикети, съхранение на базата на SSD и безплатни архиви. Плановете включват хостинг на електронна поща заедно с DDoS защита и премахване на зловреден софтуер.

Плановете са еднакво достъпни. Въпреки че това ограничава честотната лента и дисковото пространство, cPanel е неограничен.

Има 6 плана, както е подчертано по-долу:

План за инмоции

План за инмоции

Хостингът на инмоции позволява пълно архивиране на сървъри и има значителна поддръжка за електронна търговия. Всички планове включват няколко основни, но съществени характеристики.

Функции за инмоция

Като цяло всички планове имат поддръжка за множество функции. По-долу са описани подробните функции във всеки план.

INmotion планове

С всичко това можете да се възползвате от подкрепата на експерт за хостинг на дистрибутор. Отново не е нужно да споменавам това, но то е включено в плана.

Професионалисти

 • Универсални планове с множество вградени функции
 • Поддържа бял етикет
 • Достъпно ценообразуване
 • Добри функции за сигурност с надеждни услуги
 • Поддържа неограничен cPanel

Против

 • Ограничава честотната лента и дисковото пространство
 • Подновяването е с висока цена в сравнение с първоначалното ценообразуване

Посетете InMotion хостинг

6. GoDaddy:

GoDaddy банер

Още една гигантска хостинг платформа, не остава по-назад в надпреварата, когато става дума за хостинг на дистрибутори.

Хостинг дистрибуторът на GoDaddy предоставя WHMCS лиценз, cPanel, решения за бели етикети. Това може да поддържа до 250 акаунта. Всички планове включват неограничена честотна лента, база данни и уебсайтове.

Това включва и опцията за дистрибутор за домейни GoDaddy. За първата година получавате безплатен SSL. Можете да мащабирате по всяко време и можете да използвате до 32 GB RAM. Предимството на GoDaddy е, че позволява хостинг, както и препродажба на домейни.

GoDaddy осигурява денонощна поддръжка за хостинг на дистрибутори. Използвайки този план, можете да осигурите поддръжка на клиентите си.

GoDaddy предоставя също програма Basic / Pro Reseller, която е различна от хостинг на Reseller. Много пъти потребителите грешат това за хостинг на дистрибутор.

Въпреки това, с Basic / Pro дистрибуторска програма обработката на плащанията се извършва от GoDaddy, докато можете да имате персонализирана витрина. Противно на това хостингът на дистрибутора предоставя повече контрол на потребителите, където сте отговорни за плащанията.

Реселър хостинг предоставя 4 различни плана.

План на GoDaddy

Професионалисти

 • Поддържа бял етикет
 • Осигурява неограничена честотна лента
 • Добра поддръжка на клиенти, за да се даде възможност за хостинг на дистрибутори
 • Осигурява опция за препродажба на домейни

Против

 • Ограничено уеб пространство за всеки план
 • Предоставя само основни функции за сигурност без резервно решение
 • Трябва да се справите изцяло с поддръжката на клиентите си

Посетете GoDaddy

Заключение:

Хостинг на риселър е добър избор за предприемачи или агенции за уеб дизайн, които се радват да предоставят решения за уеб хостинг, но нямат бюджет или инфраструктура, за да направят същото.

Всички гореспоменати опции за хостинг на дистрибутори се различават в много аспекти. Тук обаче бих искал да подчертая една такава опция, която се откроява.

GreenGeeks предоставя множество функции и е добра опция за хостинг на дистрибутори. Въпреки че всички са добри, GreenGeeks се откроява като най-добър сред останалите.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector