Най-добрите строители на уебсайтове през 2020 г. (Вариант №1 е безплатна и любимата ми)

Така че, вие искате да създадете уебсайт.


Искате да създадете уебсайт за вашето хоби или личния си блог. Може би за вашия малък бизнес.

Имате нужда от нещо, което е сравнително удобно за потребителя, но което все пак ви позволява да контролирате добра сделка за вашия уебсайт и да направите нещо, което изглежда добре.

Е, най-добрият вариант за много хора е да отидат направо при създаване на уебсайт.

Опитът ми с хостинг означава, че съм използвал също много създатели на уебсайтове – нещо като категория на припокриване.

о момче, беше ли труден този списък Без съмнение, доста хора няма да се съгласят с моя избор.

Но мисля, че ако погледнете, ще видите откъде идвам.

* Забележка: Някои функции са стандартни, когато става въпрос за създателите на уебсайтове. Така че, ако поставя едно нещо като “професионалист” или “противник”, това не означава, че други строители липсват това нещо.

Това просто означава, че строителят под ръка е особено добър или лош с това нещо. Например, всички имена тук имат поддръжка на клиенти.

И всички те всъщност имат прилична поддръжка на клиенти. Така че няма да правя много бележки за това … освен ако не е изключително добро или изключително проблематично.

Но първо, трябва да имаме ясно един въпрос:

Какво е „създател на уебсайтове?“

Някои от вас може да си хвърлят очи, но това е доста важен въпрос. Защото по някои измервания един брой платформи са създатели на уебсайтове. Както и, много повече от платформите, които наричат ​​себе си създатели на уебсайтове.

Така че нека първо имаме предвид, че използвам този термин по доста течен начин.

Под създател на уебсайтове аз основно имам предвид платформа, която ви позволява да изградите уебсайт по доста лесен начин.

Това, което се квалифицира като лесно, със сигурност варира, но същността е, че потребителят няма да трябва да знае програмиране, за да създаде сайт.

Обикновено това са конструктори на формат с плъзгане и пускане, макар и не непременно. Те ви позволяват да редактирате повечето аспекти на страниците на вашия сайт, включително не само съдържание, но и външен вид.

Това определение очевидно има доста широка гама от платформи. Някои имена тук са като цяло добри с всичко. Някои са най-подходящи за конкретни ниши.

hostingpill7 най-добрите уебсайтове

 1. Webflow
 2. Wix
 3. поразително
 4. GoDaddy Builder на уебсайтове
 5. WordPress.com
 6. uCraft
 7. Shopify

Така че, обърнете внимание на нишите, нека започнем нещата с нашия 7-и най-добър конструктор на уебсайтове:

Вариант № 7: Покупка

shopify банер

Shopify не е традиционен създател на уебсайтове. Най-добре може да се мисли като …

Строител на количка за пазаруване.

Защото докато Shopify определено е всичко за създаването на уебсайтове, това е за създаването на конкретни типове уебсайтове.

Уебсайтове за фирми с нуждите на електронната търговия. Уебсайтове, които продават продукти, които трябва да обработват плащанията сигурно и ефективно. Често сайтове, които трябва редовно да изпращат артикули.

Shopify е може би най-успешният строител на колички за пазаруване:

шопира популярност

Да. 100 милиарда долара са повече от БВП на доста страни – така че не мисля, че можем да се съмняваме колко от електроцентралата Shopify е.

Но платформата за вас ли е?

Не е изненадващо, че повечето от вас, които нямат нужда от сайт за електронна търговия, могат да пропуснат този раздел. Но всеки, който го прави, трябва да погледне към Shopify.

Вярно е, че не е за всеки … но е много добър в това, което възнамерява да бъде: създател на уебсайт за електронна търговия.

Професионалисти

 • Много лесен за използване
 • Въпреки че всички имена в този списък имат инструменти за електронна търговия, Shopify е специално насочен към електронната търговия. Като такъв, Shopify има най-силните инструменти за електронна търговия в този списък (както по брой, така и по качество).
 • Страхотни доставчици и функции за продажба на физически продукти.

oberlo работи

 • TONs на ресурсите за поддръжка, в допълнение към добрите представители за поддръжка на клиенти.
 • Като цяло силен софтуер за създаване на сайтове.

Против

 • Въпреки че софтуерът за изграждане на магазини на Shopify е доста добър, той не винаги е на нивото на по-стабилни редактори за плъзгане и пускане (например какви други имена в този списък предлагат). Освен това е по-малко интуитивен.
 • Няма тон шаблони и те са малко подобни. Плюс това, повечето от тях са премиум.
 • Нещата стават скъпи бързо, тъй като цените започват от 29 долара на месец и вероятно ще инвестирате в дизайн и премиум разширения на приложения и т.н..
 • Като добавим към това, домейните не се включват безплатно.
 • А Shopify отнема малък процент от вашите продажби.
 • Всеки, който иска да използва програмиране със своя сайт Shopify, може да го направи, но трябва да научи собствения език на Shopify – течен – вместо да може да използва тези, които вече знае.
 • Най-общо казано, не всички предприятия се нуждаят от степента на мощност, предлагана от Shopify, или трябва да инвестират сумата, която Shopify изисква. Има план за 9 долара на месец, но той е само за продажба във Facebook – така че всъщност не е пълен сайт.

За да се каже, Shopify очевидно е мощност и феноменален създател на уебсайтове.

… Така че защо на Земята е на последно място?!

Е, има няколко големи причини. Първо, Shopify не е универсален създател на уебсайтове. Това може да е една от най-добрите платформи за електронна търговия, но що се отнася до цялостните създатели на сайтове … ах.

Освен това е скъпо за някои предприятия. Разбира се, много бизнеси са добре с инвестирането в полезен софтуер като Shopify – но други всъщност може да не се нуждаят от всичко, което Shopify им дава.

Тези компании и физически лица биха могли да използват по-достъпен строител – особено ако нямат толкова големи нужди на електронната търговия на място.

Имайте предвид, че всеки друг създател на сайтове в този списък има функционалност за електронна търговия. Това е въпрос на повече или по-малко.

А Shopify има най-много от компаниите тук, изненадващо. Но трябва да инвестирате в тази сила, която ще бъде основната бариера за повечето хора.

Така че, макар Shopify да е най-добрият избор тук за някои от вас, това наистина не може да бъде най-добрият избор в общ списък.

Започнете своето безплатно изпробване Shopify сега »

Говорейки за нашия списък:

Вариант № 6: uCraft

ucraft банер

Освен поразително, uCraft е един от не толкова популярните сайтостроители в този списък. Сигурен съм, че много от вас са чували за него, но се обзалагам, че много не са. Дори и преди да сте били в Google за създателите на уебсайтове.

Е, сред тези, които обръщат внимание на изграждането на уебсайтове, uCraft определено е присъствал през последните няколко години.

Моето общо вземат? За разлика от Shopify, който превъзхожда определена категория, uCraft е по-скоро силен състезател, който няма супер силна ниша.

Разбира се, далеч не е перфектно – но бих казал, че като цяло е недооценен и е добър, достъпен създател на уебсайтове.

Професионалисти

 • Един от най-добрите безплатни планове, които съм виждал, защото: безплатният план на uCraft ви позволява да свържете собствения си домейн, а не поддомейн, и ви дава SSL. Но все пак ще трябва да използвате марка uCraft и получавате само една страница.

ucraft безплатен план

 • UCraft е един от най-красиво изглеждащите строители на сайтове.
 • UCraft предлага лесни инструменти за създаване / създаване на целеви страници и лога, вместо уебсайтове като цяло. Дали ще ги използвате или не, е различен въпрос, но не боли да имате.
 • Ценообразуването дава възможност за щедри функции. ПЪРВОТО платено ниво започва от 10 долара на месец и вече е добре за някои електронна търговия, позволява на членовете на екипа, защитени с парола страници и няма такси за транзакции, наред с други:

ucraft план

 • Както може би сте забелязали, uCraft не взима такси за транзакции при продажбите на електронна търговия.

Против

 • НЕ МОЖЕТЕ да понижите плановете. Можете да премествате план само нагоре по ред, но не и надолу. Според мен това е доста ограничителна мярка.
 • Опциите за шаблони са добре. Не е лошо, но не е фантастично.
 • Въпреки че самите планове са щедри с функции на цена, реалният създател на уебсайт има по-малко функции от конкурентните строители.
 • Като цяло uCraft има тенденция да има малко по-малка гъвкавост в дизайна на своите страници, отколкото някои от другите компании тук.
 • Като добавим и последната точка, някои хора може да се нуждаят от по-сложни уебсайтове. uCraft може да се справи с известна сложност в даден момент, но след определен праг е просто по-лесно да използвате друга повърхност. uCraft е най-подходящ за лесно / просто изграждане на сайт.

Така че ми се струва доста ясно, че uCraft всъщност няма толкова лоши неща.

Разбира се, има някои недостатъци, но по същество прави това, което цели всеки друг създател на уебсайт, но върши една от най-успешните работи.

uCraft е особено добър при доставката на изгодни цени. Например, безплатният план е лесно НАЙ-ДОБРИЯТ безплатен план, който някога съм виждал … защото, въпреки че има брандиране, можете да СВЪРЗВАТЕ ДОМЕЙН безплатно.

… Това е почти НЕЗАБАВЕНО от.

Да не говорим, че първият платен план предлага много функции, които идват за много по-високи цени в други платформи.

Така че защо е второ място за последно в този списък? По принцип е повече, защото другите опции са наистина добри, отколкото защото uCraft има сериозни недостатъци.

И за да бъдем откровени, uCraft понякога не предоставя контрол върху потребителите и гъвкавост от най-високо ниво по начина, по който правят най-добрите снимки.

ВЕЛИКден е за по-прости сайтове – сайтове, които са фокусирани визуално, които са само целеви страници или са за мобилни потребители. И когато помислите колко достъпна може да бъде … това е още по-отличителен избор!

Но хората, които искат да добавят някаква сложност към уравнението или да добавят много съдържание, може да искат да отидат другаде.

Стартирайте вашия пробен uCraft сега »

Говорейки за това, следващият в нашия списък:

Вариант №5: WordPress.com

wordpress com банер

Няма съмнение, че сте чували за WordPress. Всеки интересен в изграждането на неща онлайн е чувал за WordPress.

И понякога изглежда, че всеки, който създаде нещо онлайн, ИЗПОЛЗВА WordPress. Много фигури плуват наоколо, кредитирайки WordPress с захранването някъде между една четвърт и една трета от уебсайтовете.

Независимо от точната сума, няма малко съмнение, че WordPress е СУПЕР ПОПУЛЯРНА.

Но много хора не знаят, че има два типа WordPress:

WordPress.org е безплатната версия с отворен код … и е напълно представена.

Чакайте – безплатно и пълнофункционално? Защо някой би използвал някоя друга версия?

Е, трябва сами да се грижите за хостинг и имена на домейни и след това да инсталирате софтуера WordPress.org.

Въведете WordPress.com: основан от един от основателите на WordPress.org, но … търговски.

Той предлага по същество същия софтуер и много подобен формат, но има прикачени някои ценови етикети. В замяна получавате много по-удобен софтуер.

Популярен като WordPress.org, WordPress.com НЕ е шега, що се отнася до неговите потребители:

wp популярност

Както казва WordPress.com, вие сте в добра компания.

Виж това:

Професионалисти

 • Първият план в многостепенната система е БЕЗПЛАТЕН.
 • Тъй като WordPress.com е супер популярен, създаването на акаунт – дори безплатен – ви дава достъп до масивна мрежа от блогове в WordPress. Това може да улесни изграждането на аудитория, участието в общността и т.н..
 • Много лесен за използване.
 • Страхотно за блогове, изненадващо.
 • Но той също е добър при създаването на нормални уебсайтове, дори ако блоговете са основната сила:

уебсайт за блог

 • Плащането за по-високи нива ще ви даде достъп до WordPress плъгини – което означава достъп до най-големия магазин за разширения наоколо.
 • В зависимост от размера на контрол, който искате над вашия сайт, WordPress.com може да бъде много достъпен, като се започне от $ 5 на месец.

Против

 • Основно направен за блога формат. Отново можете напълно да направите страхотни „нормални“ уебсайтове WordPress. Просто се случва да бъде особено силен за лесното водене на блогове.
 • Персонализирането е по-ограничено в сравнение с други създатели на уебсайтове. За да получите наистина пълен контрол върху външния вид на вашия сайт, трябва да 1) надстроите до по-високи нива или 2) да инсталирате платени приставки или 3) да платите за премиум версията на тема, която използвате. ИЛИ може да се наложи да направите и трите.
 • В тази забележка един недостатък на WordPress.com е, че нещата могат бързо да станат по-скъпи, ако не сте внимателни. WordPress.com няма да ви наложи или скрие много допълнителни такси, но използването на максимално голяма част от платформата може да се добави бързо.

Така че за да обединим всичко, WordPress е сила, с която трябва да се съобразявате, не на последно място, защото е изключително популярен и супер надежден.

Платформата WordPress.com е изградена за съдържание. МОЖЕТЕ да правите по-прости неща, като красиви изглеждащи целеви страници …, ако искате.

Но ако искате да добавите много съдържание, WordPress е едно от най-добрите места за посещение. Особено чудесно е, ако искате да водите блог или по друг начин да видите как добавяте много съдържание в бъдеще.

Повечето от недостатъците идват по отношение на цената и персонализирането. Истината е, че създателят на уебсайтове на WordPress.com е ограничен, тъй като не е създател на влачене и пускане.

Вие избирате аспекти на вашия сайт, които да промените от странична лента, но трябва да доплатите, за да получите наистина пълна персонализация. Понякога не е лоша цена, понякога цената е по-висока, отколкото би била в друга платформа.

WordPress може да бъде супер достъпен, но същевременно мощен създател на сайтове. Но може да стане скъпо, ако не направите първо изследване.

Така че, докато WordPress е приятна платформа, особено за създателите на съдържание и блогърите, ограниченията му я поставят зад другите ни опции.

Започнете с WordPress сега »

Опции като:

Вариант №4: Създател на уебсайтове GoDaddy

godaddy банер

Може би сте забелязали, че този елемент е малко уникален в списъка:

GoDaddy е преди всичко WEB HOST и регистратор на имена на домейни. Разбира се, прави и уебсайт, но най-големите уеб хостове предлагат някакъв софтуер за изграждане на уебсайтове.

Така че защо GoDaddy е единственият, който го прави тук?

Накратко, GoDaddy го е включил в списъка, тъй като осигурява фантастичен пакет всичко в едно: име на домейн, приложение за изграждане на уебсайт и хостинг.

И смешното е, че прави това по два начина.

Можете да закупите уеб хостинг, който включва създател на уебсайтове. Можете също да закупите пакет за създаване на уебсайт, който включва хостинг:

ценообразуване

GoDaddy има много за това. Но също така може да е малко неприятно относно ценообразуването – нещо, което се променя достатъчно често, аз не мога да направя окончателно изявление, различно от това да държа окото отворено.

Както и да е, нека да разгледаме подробностите:

Професионалисти

 • Както казахме, GoDaddy предоставя голям пакет всичко в едно. Получавате добър хостинг и включено име на домейн заедно с създател на уебсайт.
 • Доста опции за ценообразуване, някои с повече място за съхранение и повече функции. Въпреки това получавате ПОВЕЧЕ ресурси за ПО-НОВА цена в сравнение с много уебсайтове.
 • В зависимост от вашия план за ценообразуване, GoDaddy може да бъде много по-евтин от много други строители на уебсайтове … дори след първата година. Може би. Зависи как ще получите достъп до създателя на уебсайта на GoDaddy (например дали го купувате чрез хостинг).
 • Приложението за изграждане на уебсайт е лесно за използване и напълно функционално.

godaddy строител на уебсайтове

 • По-високите нива позволяват доста изчерпателна електронна търговия, маркетинг и сигурност.
 • Функцията за блогване на GoDaddy е добра.

блог на godaddy

Против

 • Ако закупите хостинг плана, GoDaddy се подновява на СИГНАЛНО по-висока цена от цената за първата година. Първата година ви дава всичко за няколко долара, но втората година нататък ще таксува по-високи цени за хостинг И на уебсайта. Това не е така за пакетите за създаване на уебсайтове.
 • Въпреки че съставителят на уебсайтове като цяло е доста добър, той не е AS гъвкав като някои от най-добрите избори тук. Технически може да бъде влачене и пускане, но това е по-малко влачене и пускане, отколкото другите платформи.
 • Поддръжката на клиенти на GoDaddy често е ненадеждна. Обикновено поддръжката по телефона е страхотна, но чатът на живо често намалява.

Не искам да ви лъжа, GoDaddy може да е по-висок от някои ВЕЛИКИ избори – като uCraft, WordPress или Shopify – но все още е ограничен по някои ключови начини.

Тези ограничения обаче са част от това, което го прави и добър избор.

Основният недостатък на GoDaddy е неговото скандално ценообразуване. Ако закупите хостинг пакет, който включва изграждане на уебсайт и домейн, тези неща вероятно ще бъдат включени безплатно … за първата година.

И след първата година цената на вашия хостинг ще се увеличи, ще бъдете таксувани за създателя на уебсайта и вашия домейн.

Можете също така просто да изберете самия конструктор на уебсайтове, който ще включва хостинг на уебсайтове. Доколкото знам, няма да се сблъскате с високи обновления по този въпрос, така че в момента това е сериозна сделка.

Но другото ограничение основно се свежда до самия строител. Той е доста добър, но малко по-малко удобен за потребителя и гъвкав от някои от другите тук.

Разбира се, превъзходството на GoDaddy като регистратор на домейни и уеб хост също дава някои предимства на софтуера за изграждане на уебсайтове.

Вярно е, че тук всичко включва хостинг по подразбиране и повечето ви позволяват да закупите домейн или да го интегрирате.

Но GoDaddy е специализиран в тези неща и е особено добър в обединяването им – така че можете да контролирате повече аспекти от вашия хостинг с GoDaddy, отколкото с много други имена тук.

Да не говорим, въпреки че не е толкова гъвкав като някои от другите имена тук, все пак можете да направите много добро с софтуера за изграждане на уебсайтове на GoDaddy.

Посетете Godaddy Builder на уебсайтове »

Говорейки за другите имена:

Вариант №3: Удивително

поразително знаме

Поразително е по-малко известно име. Всъщност от всички платформи, за които говорих, поразително вероятно е тази, за която най-малко вероятно вече знаете.

И аз ще бъда напред: доста хора може да не са съгласни с високото разположение на Strikingly в този списък.

Достатъчно честно.

Има доста недостатъци, които ще направят поразително по-малко от идеалния за много хора. НО, поразително успява наистина много в основните принципи на лесното изграждане на уебсайт:

Лесно е да създадете уебсайт с Strikingly.

Да. Звучи като тройство, но поразително се справя добре с основите и е силен претендент заради това.

Но нека бъдем конкретни:

Професионалисти

 • Има безплатна опция и опция да плащате месец на месец, вместо годишно (макар разбира се да е по-скъпо).
 • Налични са големи ангажименти във времето, които ви позволяват да спестите пари, ако не сте добре в продължение на години.
 • Първият слой ви позволява да създавате ДВА сайта с първокласни планове и неограничени „безплатни“ сайтове (сайтове, работещи с функциите на безплатния план). По-късните нива ви позволяват да изграждате повече.
 • В тази бележка всъщност можете да закупите повече сайтове, отколкото планът ви позволява … БЕЗ необходимост от надграждане на планове.

поразително

 • Сравнително щедро съхранение и ресурси за първото ниво. Освен това по-късните нива получават неограничено място за съхранение.
 • Вярно, много платформи тук са лесни за използване. Поразително е едно от най-лесните – има една от най-добрите комбинации от лекота на използване и функционалност.

Против

 • Поразително запазва брандирането си до втория платен ред. Това е сериозно ненужно и досадно, тъй като почти всяка друга платформа САМО ще има брандиране на безплатен план.

поразително

 • Въпреки че не е нужно да регистрирате домейн или персонализиран имейл с Strikingly, ако искате, ще разберете, че цените са по-високи, отколкото трябва да бъдат:

поразително

 • Електронната търговия не е супер здрава. В един момент поразително включването на функционалността на електронната търговия във всички планове би било наистина впечатляващо. Но в момента това е малко основно за хората, които наистина трябва да продават онлайн.
 • Няма функции за архивиране на сайта. Въпреки че, ако използвате магазина за приложения Strikingly, може да получите разширение, което помага.
 • Като цяло, поразително е малко по-основен / предлага на потребителите по-малко контрол.

Така че звучи, че Strikingly има твърде много грешки с него, за да бъде трето класиран избор над някои от гореспоменатите тежки хитове.

Ние няма, това не е напълно грешно. Работата е там, че поразително не е насочена към супер сложна платформа.

Целта изглежда е простота и ефективност – човек на Strikingly трябва да може лесно да създаде сайт, който изглежда ДОБРО.

В този смисъл известна гъвкавост естествено се жертва. Има някои основни характеристики, които липсват, което ми е досадно.

Така че понякога поразително може да ми се стори малко надценено – но това е заради това, което ценя в създателя на сайт.

Други хора няма да имат подобни подобни нужди. И за много хора, първият или вторият ред на Strikingly всъщност ще бъдат РЕЛАТИВНО достъпни, но все пак предлагат много прилични функции и ще бъдат ефективен начин за създаване на добър сайт.

И за да бъдем истински, някои от тези недостатъци са незначителни в схемата на нещата.

Тъй като е като цяло страхотно в основата на това, което е лесното изграждане на уебсайт, поразително спечели място в топ 3.

Започнете безплатното си изумително проучване сега »

Нека да разгледаме двете платформи, които победиха поразително:

Вариант №2: Wix

wix банер

Не мисля, че някой би могъл да се изненада да види това име тук, поне сред онези, които преди това са създали Google „създател на уебсайтове“.

Wix е вероятно най-популярната платформа за изграждане на лесен уебсайт в момента. По последен брой:

потребители на wix

По дяволите. Там е с WordPress по отношение на популярността.

Защо?

Хм … спомнете си как казах, че uCraft и Strikingly са добри в комбинирането на лекотата на използване с персонализирането?

Wix осигурява още по-голяма гъвкавост и персонализиране на сайта, без да е много по-сложно. За много хора това е най-добрият създател на уебсайтове наоколо.

Професионалисти

 • Първият план в многостепенната система е безплатен и почти напълно представен. Под това искам да кажа, че макар да ви липсват критичните неща – място за съхранение и домейн, получавате почти всички инструменти и пълния софтуер за програмисти.
 • Сградният софтуер е може би най-добрата комбинация от лесна употреба и сложност / потребителски контрол.
 • Налични са буквално стотици шаблони и много приложения / разширения.

Wix

 • Получавате пълен набор от SEO и маркетингови инструменти с вашата персонализация. Вярно, всички имена тук предлагат и тези – но Wix е най-добрият всеобхватен в тях.

Против

 • За по-усъвършенстван и нишов дизайн и външен вид, Wix може да падне малко плоско. Той е чудесен за персонализиране, но за по-стандартни уеб страници.
 • Въпреки че Wix има тон шаблони, много от тях са доста подобни.
 • Като добавим към това, въпреки че Wix позволява на хората да редактират кода на сайта, той все още е насочен основно към потребителите с влачене и пускане и по този начин е малко ограничен по този начин.

Мисля, че моето мнение за Wix е, че … по принцип прави всичко.

Вярно, че всички имена тук правят всичко. Това е смисълът на създателя на уебсайт, повече или по-малко.

Но Wix прави всичко доста добре. Създателят на уебсайтове е лесен за използване, но предлага много гъвкавост и потребителски контрол. Поне като се има предвид колко удобна е потребителят, тя е доста здрава.

Плюс ценообразуването не е лошо. Аз лично смятам, че Wix имаше по-добри цени, но това, което има сега, е наред. Все още можете да получите напълно функционална платформа за стандартно ценообразуване.

С други думи, няма много „нови“ неща, които да ви покажат за Wix. Просто това е един от НАЙ-ДОБРИТЕ образци на лесното изграждане на уебсайт, с феноменална комбинация от удобство, бързина и лесно персонализиране.

Започнете с Wix сега »

И така, ако това не е първото място, мястото, което всички останали биха го дали?

Нека обясня:

Вариант №1: Webflow

уеб поток банер

Вече знам, че ще имам известен недостатък за поставянето на Webflow на първо място.

В края на краищата, в списък на създателите на уебсайтове е невъзможно да се види, че Wix няма първо място. И ако това не стане, очаквате Squarespace, WordPress или друго голямо име да заеме първото място.

Webflow не е толкова добре известен като Wix. Така че защо е тук?

Първо, това е добре известно на поне няколко големи имена:

webflow

Така че не го отписвайте твърде бързо.

Нека кажа, че Webflow няма да бъде най-добрият избор за всички вас – в този момент, това зависи от вашата конкретна ситуация.

Но ето простата версия: Wix и други изброени тук платформи ви позволяват да използвате формат за плъзгане и пускане, който ви позволява да редактирате много за външния вид на сайта. Те са лесни за използване и чудесни за неексперти – включително малки фирми – за редактиране на много подробности.

Но дори тези строители все още са фундаментално ограничени в сравнение с това, което един програмист може да направи с код.

WebStarts е по същество приложение за усъвършенствани сгради, което ви позволява да правите това, което един програмист би могъл – но без изискването за кодиране.

Виж това:

Професионалисти

 • Webflow предлага на потребителите огромен контрол над дизайна, дори повече от Wix – защото Webflow ви позволява да редактирате неща, за които НОРМАЛНО се изисква кодиране, но въпреки това държи нещата във визуален конструктор.

планове за уеб поток

 • Webflow има TON от опции за ценообразуване. Можете да изберете „план на сайта“ или „план за сметка“. Всяка от тях има две подкатегории: индивидуални или екипни планове. И всеки от тях има 2-3 нива.

планове за уеб поток

планове за уеб поток

 • Безплатният план на Webflow по принцип получава всички дизайнерски инструменти, които би имала премиум версията.
 • Webflow също е чудесен за хора, които искат да направят правилния код, докато много други възможности в този списък са по-добри за начинаещи и ограничаващи за разработчиците..
 • Ако вашият бизнес продава дизайнерски услуги или прави уебсайтове за клиенти, тогава Webflow е може би най-доброто име в този списък за вас.
 • Имайки предвид, Webflow не е толкова по-скъп от повечето други опции тук – той е доста добре в рамките на обхвата.

Против

 • В сравнение с основно всяко друго име в този списък, Webflow е по-трудно да се използва и означава малко повече за дизайнери и разработчици. Вярно е, че не е нужно да знаете кодирането, но самата платформа на Webflow има крива на обучение.
 • Въпреки че цените на Webflow си заслужават продукта, те започват по-високи от някои от опциите тук.

Добре, така че нека да повторя защитата си на Webflow. Дали е по-лесен създател на уебсайт от Wix или другите имена тук?

Не.

Но Webflow ИЗТЪКВА границите на удобството на потребителя с размера на персонализирането, което позволява на потребителите.

С други думи, каквото и да страда в лесната употреба и безпристрастността, е почти изцяло, защото Webflow ви позволява да правите много неща.

Аз лично смятам, че Webflow е един от най-безумно гъвкавите и изпълнени с много функции уебсайтове. Но въпреки че предоставяме на потребителите огромен контрол върху сайтовете си, това също не е безумно трудно.

Така че да, по-трудно да се използва по отношение на други имена тук. Но супер добре направени и прилични цени, дори ако е малко по-скъп от някои от другите имена тук (макар и не от много).

Основната причина да не се включва Webflow е, че това може да бъде излишно за някои хора – включително малки фирми. А тези, които искат да спестят, може да смятат, че това е малко скъпо за ненужните функции.

За артистични и креативни видове или дизайнери обаче Webflow е страхотно. Или наистина всеки, който иска най-много контрол, може да получи над дизайна на своя сайт, без да се налага да кодира.

Затова мисля, че Webflow е феноменален създател на уебсайтове. Малко ме взривява, само мисля за това.

Стартирайте безплатния си пробен период за Webflow сега »

Но нека не се увличаме прекалено, нали??

Време е да съберем всичко:

заключение

Така че, ако сте чели дотук, съвсем ясно е, че тези строители притежават своите силни и слаби страни.

Въпреки че всички имат уникални недостатъци и / или високи точки, всички те могат да направят всичко.

Например, Shopify може да прави изкуствени дизайни и също така да обработва блогове просто добре. И по принцип всяко друго име тук също може да прави електронна търговия.

Но ако имате по-големи нужди за електронна търговия, Shopify е чудесен избор.

Ако трябва бързо да създадете хубав сайт, uCraft и Strikingly са чудесни за работата. Wix е още по-добър, но е по-задълбочен.

Ако наистина искате да се съсредоточите върху блоговете, WordPress е особено страхотен, дори ако другите опции тук могат да правят блоговете просто добре.

Да предположим, че искате да управлявате хостинга си по-задълбочено, а също така търсите добра комбинация от достъпни цени и надеждност – GoDaddy може да бъде вашият залог.

И ако искате наистина да поемете отговорността за вашия сайт, особено за неговия външен вид, Webflow е вероятно най-добрият създател за вас.

Сега все още може да се почувствате малко претоварени.

Най-добрият начин да разберете най-добрия избор е да се придържате към основите на това, от което се нуждае вашият сайт / бизнес, и инструментите / функциите, които ще помогнат на вас или вашия екип да управлявате вашия сайт най-добре.

Може да сте склонни към куп фантазии, например, но понякога те могат да бъдат излишни.

Не се притеснявайте – не сме ви помогнали! Имаме по-подробна информация.

Ако се интересувате от WordPress.com, например, заради неговите функции за блогове, но искате гъвкавостта на Wix … ние се справяме с това съвпадение тук.

Или може би все още искате онази комбинация от използваемост и контрол, която ви предоставя Wix … но не сте сигурни дали функциите за електронна търговия са съвместими с Shopify. Ние също приемаме това тук.

И ако наистина искате да запазите или просто се нуждаете от временен дом за вашия сайт, можете дори да разгледате пълния ни списък с безплатни създатели на уебсайтове.

И нашият списък с алтернативи на WordPress преминава в TON от алтернативи – някои от тях са в този списък, но други са много по-сложни или много по-сложни. Можете да проверите това тук.

Започването и избора на добър създател на уебсайт или система за управление на съдържанието (CMS) може да бъде стресиращо. Но тежестта на избора е също страхотен подарък – ако се замислите, можете да намерите идеалното решение!

Щастлива сграда!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map