Най-добрите WordPress хостинг доставчици през 2020 г. (Номер # 1 е страхотен)

Най-добрите WordPress хостинг доставчици през 2020 г. (Номер # 1 е страхотен)

Най-добрите WordPress хостинг доставчици през 2020 г. (Номер # 1 е страхотен)

WordPress лесно е една от най-добрите системи за управление на съдържанието там – по много показатели това е системата за управление на съдържанието. Почти всички са чували за WordPress – въпреки че много потребители може би познават WordPress.com по-добре от WordPress.org.


WordPress.org е невероятен инструмент и е свободен за използване, но не идва с хостинг. Ако можете да се грижите за собствения си хостинг (и вероятно собствения си домейн), можете да използвате WordPress за редактиране на самия сайт.

WordPress е толкова популярен, че много хостинг компании предлагат планове, специално насочени към WordPress. Сега тук трябва да се обяснят няколко неща.

На първо място, част от това е малко преувеличена. Можете да използвате обичайните планове за уеб хостинг, за да се свържете с WordPress през повечето време – така че компаниите, които предлагат споделен / уеб WordPress хостинг, предлагат основно облечен уеб хостинг. Това е нещо, за което трябва да се внимава.

В същото време някои от тези опции имат и допълнителни функции или прилични цени, все още си струва да разгледаме. Плюс това, някои компании предлагат управлявани WordPress решения, които са от по-ценовата страна, но също така предоставят повече премия, ориентирани към WordPress услуги.

Сега има какво да решим тук. Повечето хора могат да инсталират WordPress в обикновен акаунт за уеб хостинг и той ще работи добре – така че някои от елементите в този списък са тук, защото предлагат уеб хостинг цени за ориентиран към WordPress хостинг.

Други елементи тук предлагат управлявани WordPress решения, които са по-добри за бизнеса. И разбира се, някои компании тук правят и двете.

Още една бърза забележка за този списък: има някои неща, които са много често срещани за продуктите на WordPress хостинг.

Ако тук има списък на плюсовете и минусите, това вероятно означава, че е специален – например много хостинг продукти на WordPress се предлагат с някаква форма на поддръжка на клиенти, но ще направя забележка, когато компаниите предоставят особено добри представители на клиентската поддръжка, обучени за WordPress..

Имам едно последно нещо, което искам да кажа за този списък: всички опции тук са солидни. Да, те са класирани по някаква причина, но истината на въпроса е, че компаниите се закачат за хостинг на WordPress тези дни.

Това не означава, че нито една от тези опции са перфектни WordPress хостинг решения … просто, че успяха да свършат чудесна работа по някакъв начин. По-специално, последните три опции са близки и ще трябва да разгледате внимателно какво точно искате, преди да започнете да управлявате имена.

Тук сме дали ранг въз основа на нашия опит.

Най-добрият хостинг на WordPress за 2020 г.:

Хостинг
Цена
скорост
Uptime
ползваемост
Моята оценка
Bluehost$ 2.95 / месец346ms100%BEST★★★★★
DreamHost$ 2.59 / месец1103ms100%ДОБРЕ★★★★
SiteGround$ 3.95 / месец586ms100%ДОБРЕ★★★★
HostGator$ 5.95 / месец1166ms99,99%ДОБРЕ★★★★
A2 хостинг$ 2.96 / месец1328ms99,96%ДОБРЕ★★★★
В движение$ 4.99 / месец326.29ms99,98%ДОБРЕ★★★★
Течна мрежа$ 49 / месец576.32ms99,92%ДОБРЕ★★★★

Без допълнително обожание, нека се потопим в подробен преглед на всеки хостинг на WordPress.

1: Bluehost

bluehost споделен хостинг на wordpress

А, Bluehost – вероятно една от най-известните хостинг компании там. Bluehost също е силно свързан с хостинг на WordPress. Точно както предишните две опции, Bluehost се препоръчва от WordPress и се комбинира с масовото си име, Bluehost е добре изглеждащ вариант.

Същността на Bluehost? Не е много лошо с това и макар да не е най-евтиният доставчик, споделените хостинг WordPress планове все още са доста добри сделки.

Професионалисти

 • Безплатна регистрация на имена на домейни и някои нива включват безплатна поверителност на домейна.
 • Безплатен SSL сертификат и безплатен домейн (за 1 година) за нива на входно ниво нагоре. По-високите нива позволяват неограничен брой сайтове и хранилище.
 • Избор на управлявани и споделени планове на WordPress, в широк ценови диапазон.
 • Безплатен CDN (за определени нива).
 • Като цяло, много солидна продължителност на работа (макар че един месец не беше много добра за мен) и бързи времена за реакция.

bh ъптайм

 • Цените за подновяване не са твърде високи и понякога първата година може да бъде значително по-евтина.
 • Подобно на SiteGround, поддръжката на Bluehost включва експерти в WordPress. Както казах няколко пъти тук, добър маркер за това е предварителната покупка на качеството на чата на живо.

bh чат

bh чат

Против

 • Някои от управляваните планове за хостинг на WordPress може би са малко по-ценообразуващи, но за малкия бизнес вероятно няма да е сериозен неуспех.

За това, че е една от най-добрите всеобхватни хостинг компании, Bluehost все още успява да се отличи в WordPress. Ще дам кредит там, където се дължи: Bluehost разбира се получава моята препоръка и за почти всички.

2: DreamHost

dreamhost банер

DreamHost, подобно на SiteGround, е един от трите хостинг доставчици, препоръчани от самия WordPress. DreamHost е ветеран в общността на хостинг компаниите: това е от 1996 г..

През последните две десетилетия DreamHost се превърна в основна хостинг компания. Те твърдят, че са обслужвали над 400 000 клиенти и 1,5 милиона уебсайтове. Най-впечатляващото е, че DreamHost е захранвал над 750 000 инсталации на WordPress – ясно, много клиенти използват DreamHost за WordPress.

И така, какво е разрушаването? DreamHost определено е една от най-добрите хостинг компании за WordPress, с наистина безпроблемен процес на инсталиране и управление, както и солидни функции за прилични цени.

Професионалисти

 • Безпроблемен процес на инсталиране.
 • DreamHost също има CDN.
 • Ниската цена на входното ниво прави DreamHost добра опция за лица, които искат да спестят, и тези с по-леки хостинг нужди.
 • Много добър ъптайм (поне наскоро), въпреки че времето за реакция може да бъде малко по-добро.

dh ъптайм

 • SSD съхранение, неограничен трафик, предварително инсталиран SSL сертификат и ежедневни резервни копия са налични за първия слой.

Против

 • Както е показано, времето за реакция може да бъде малко по-добро.
 • Въпреки че входната цена е малко по-ниска, наистина имате само два нива, а вторият е значително по-висок. По същество това е основна опция за WordPress или пълна опция за WordPress, без никаква средна основа.
 • DreamHost беше ударен от DDoS атака през лятото на 2017 г., което намали продължителността на работа. Това накара някои да заключат, че сигурността на DreamHost не е много голяма, когато е действително тествана.
 • Имейлът не е включен безплатно и изисква надграждане.

Както при SiteGround, така и DreamHost има моята препоръка. Трудно е да не го постигнем, когато WordPress го препоръча! Вниманието ми е скокът на цените – някои хора могат да бъдат хванати в средата, а някои малки или средни фирми може да искат по-голямо разнообразие от опции.

Посетете DreamHost

3: SiteGround

сайт банер

SiteGround е друго от големите имена на хостинг. Това, което отличава SiteGround обаче, е, че WordPress всъщност препоръчва SiteGround (заедно със следващите две опции, поради което те са класирани по този начин).

Ето същността на SiteGround: услугата е просто като цяло високо качество за много стандартни цени. Нещо повече, дори нивата на входно ниво получават висококачествена поддръжка и функции на клиентите.

Професионалисти

 • Според моя опит, SiteGround имаше някои от най-добрите ъптайми.

sg ъптайм

 • Безплатното ежедневно архивиране е включено от най-евтиното ниво нагоре. По-високите нива получават безплатни ежедневни възстановявания.
 • Процесът на инсталиране е невероятно лесен.
 • Неограничен брой MySQL бази данни от най-евтиния ред нагоре.
 • Поддръжката на клиентите е феноменална, особено защото SiteGround има специализирана поддръжка на WordPress. Още по-добре е, че тази разширена поддръжка е достъпна и за потребители от първо ниво. Както някои други тук, дори и тяхната нормална поддръжка на клиенти е добра.

sg чат

 • SiteGround включва CDN за много пакети.

Против

 • Въпреки че моята продължителност на SiteGround беше отлична според мен, времето за реакция може да бъде малко по-високо от идеалното. Като каза това, те все още са по-малки от много други компании в този списък.
 • Въпреки че първата година на хостинга е обикновено / достъпна цена, цените за подновяване могат да бъдат значително по-високи.
 • Съхраняването не е неограничено, независимо от подреждането. Това не е най-лошото, но други доставчици разполагат с неограничено място за съхранение на подобни или по-ниски цени.

Тъй като SiteGround е в челната тройка и се препоръчва от WordPress, вероятно можете да предположите, че да, има и моята препоръка. Вие сте прав. Просто бих искал да повторя моята дума за предпазливост към хората, които търсят достъпни хостинг на WordPress: пазете се от цените за подновяване!

Посетете SiteGround

4: HostGator

hostgator банер

HostGator е едно от най-големите имена в хостинга и това е име, спечелено добре: HostGator обслужва над 8 милиона сайта, което е доста впечатляващо.

И така, каква е сделката с WordPress опциите на HostGator? Техният уебсайт прави това малко объркващо, но HostGator предлага два типа хостинг на WordPress: първият е уеб хостинг на WordPress, а вторият е управляван облачен хостинг. И двете са добри, но HostGator е особено силен вариант за своите планове в облака – те се представят много високо.

Професионалисти

 • Неопределена честотна лента, дисково пространство, безплатен SSL сертификат и неограничена база данни MySQL за всички споделени хостинг акаунти, която включва споделен / уеб хостинг на WordPress.

безплатен SSL сертификат

 • 45-дневна гаранция за връщане на парите (за разлика от 30 дни).
 • Инструментът за маркетинг на електронна поща е включен безплатно с акаунти на входно ниво нагоре.
 • Ако използвате продуктите за споделен хостинг на HostGator за WordPress, цените естествено са по-ниски. Въпреки това, управляваните от WordPress предложения на HostGator също не са твърде лоши, в диапазон от 6 до 10 долара (поне за първите условия).
 • HostGator разполага с WordPress експерти, достъпни за поддръжка. По принцип HostGator така или иначе има много добра поддръжка на клиенти (като доказателство, това е пример за чат на живо, който направих, когато излязох, като „потенциален клиент“).

hg чат

hg чат

Против

 • Въпреки че продължителността ми с HostGator беше добра, времето за реакция беше по-високо от средното за няколко месеца. Това обаче е в уеб хостинга на WordPress: използването на хостинг на WordPress Cloud е много по-добре.

hg ъптайм

 • Управляваните WordPress планове на HostGator не позволяват на потребителите много сайтове – максимум три. Това е обичайно за управляваните продукти на WordPress, но някои хора може да са готови да платят за повече от 3 сайта … съжалявам, без зарове!

HostGator получава ли препоръката ми?

Да. Без съмнение е един от най-добрите хостове около днес и върши много добра работа с хостинг на WordPress – просто искам няколко незначителни неща да се подобрят.

Посетете HostGator

5: A2 хостинг

a2 хостинг банер

A2 е име, което е успяло да запази доста силна репутация, без да е превъзходна сила на хостинг пазара. A2 съществува от известно време – той е основан за първи път през 2001 г. и оттогава е независимо собственост, което е малко уникално.

Що се отнася до хостинг на WordPress, A2 предлага както управлявани, така и уеб опции. Той е с прилични цени и прилично представен, и макар че не е най-добрият досега, няма много да се оплакваме нито от едното, нито от другото..

Професионалисти

 • Доста няколко опции за уеб и управлявани, с груб ценови диапазон от 4 до 40 долара. Първото ниво на управлявани планове е сравнително достъпно. Освен това можете да избирате между Linux или Windows хостинг за тези опции.
 • Вторият подреден вариант за хостинг на WordPress не е много по-висок от първия, но разполага със значително повече функции и ресурси.

a2 хостинг на споделени функции

 • Опцията за ниво на влизане има 5 бази данни, неограничено място за съхранение, SSL сертификат, 25 имейл адреса,
 • A2 има някои опции за повишаване на скоростта. Един от тях се нарича Railgun Optimizer, който е допълнителен долар месечно за планове за входно ниво и значително повишава пъти за зареждане с HTML, а след това други неща като CloudFlare и A2 Optimized могат значително да повишат производителността (но обикновено са запазени за по-високи нива).
 • С2 cPanel на A2 е уникално ефективен и мощен, въпреки че трябва да призная, че естетиката не е по моя вкус.
 • Чатът на живо е като цяло добро, дори ако услугата не е за какво да пишете у дома.

a2 чат 2

a2 чат 3

 • Uptime е страхотно. (Можете да видите най-новото време на хостинг на A2 тук)

a2 ъптайм

Против

 • Иска ми се времената на реакция да са малко по-високи, но признавам, че не съм използвал в пълна степен наличните подобрения на производителността на A2.
 • Не е, че A2 е труден за използване, но другите услуги тук могат да бъдат малко по-удобни за потребителите (що се отнася до споделения хостинг на WordPress).

Така че, аз препоръчвам A2 хостинг?

Безспорно, да. A2 има достатъчно мощност и гъвкавост, за да побере по-големи клиенти с по-големи нужди, както и индивиди, плюс неговата производителност е постоянно висока.

Посетете A2 хостинг

6: InMotion

inmotion банер

InMotion е уважавано име в хостинга. Това не е непременно най-големият доставчик, въпреки че все още е доста силен, но просто има солидна репутация. Тази репутация е добре спечелена – мисля, че хостингът на WordPress е една от силните страни на InMotion и показва някои от по-уникалните подходи на InMotion.

InMotion предлага доста няколко WordPress планове, така че най-вероятно можете да намерите такъв, който да удовлетвори вашите нужди. Всички тези планове са доста добре снабдени и се представят изключително добре, но за хората започват от по-цените.

Професионалисти

 • Безплатен домейн
 • Широка гама от опции за ценообразуване, от приблизително $ 4,99 до $ 114,99 (за първите условия).
 • Доста щедри квоти за стартови или второстепенни пакети: 20 000-50 000 месечни посетители, над 40 GB SSD съхранение, неограничен трафик и неограничен имейл акаунт. Вярно е, че някои доставчици разполагат с неограничено място за съхранение, но малко хора наистина ще се нуждаят от „неограничено“ място за съхранение – 40GB е повече от достатъчно за повечето опции за начално ниво.

inmotion wordpress хостинг
inmotion wordpresshosting

 • BoldGrid е включен безплатно с всички пакети на WordPress. BoldGrid е основно приставка, която прави WordPress още по-удобен за потребителя (ако вече не е достатъчно). Освен това прави управлението на съдържанието малко по-естетически. Не е за всеки, но това е добре – не е задължително.
 • С няколко изключения, по-голямата част от цените за подновяване не са значително по-високи от първоначалните цени.
 • Гаранцията за връщане на парите е 90 дни, а не 30.

Против

 • По-евтините опции са от по-скъпата страна – няколко долара над нормалните и дори за първата година (макар че цените за подновяване са доста нормални). Малките фирми вероятно няма да бъдат засегнати, но някои хора могат да спестят пари, като отидат при други доставчици.
 • Въпреки че поддръжката на клиенти като цяло е солидна, имах някои леки проблеми с чата на живо. Те са доста незначителни, но по принцип намерих човека, с когото разговарях, трудно да се разбере, а времето за изчакване беше около 2 минути за реален отговор, а не 1. Макар че казах това, това е доста незначителен проблем, защото като цяло Получих отговор на въпроса си след минути.

аз чат

Бих ли препоръчал InMotion?

Да за повечето хора, но основната ми квалификация е тази: не, за хора с по-леки нужди, които търсят да спестят пари. Има по-евтини опции с подобно качество.

Посетете InMotion

7: Течна мрежа

течен уеб банер

Liquid Web е една от най-уникалните хостинг компании тук в този списък.

Докато другите имена тук правят комбинация от споделен хостинг и управляван хостинг за малки до средни нужди, Liquid Web е специализиран в управлявания хостинг. Той е специално предназначен за уеб професионалисти и агенции – хора с нужди на heftier, но които също не са огромни компании.

Така че има същността на Liquid Web: тя е доста солидна, но вероятно не е за хора, които управляват лични сайтове. Това е като цяло добър вариант за бизнеса (включително по-малките).

Професионалисти

 • Предприятието планове са достъпни за управление на над 100 сайта.

100 сайта

 • iThemes Sync е включена за всички пакети. iThemes Sync е инструмент, който ви позволява да управлявате много сайтове на WordPress наведнъж, от едно табло за управление – тя изключително много оптимизира нещата.
 • Неограничен трафик и гаранции, че няма да бъдете таксувани с такси за натрупване.
 • Поставяне на сайтове, включени с всички пакети (ви позволява да направите по-обширно тестване, преди да направите своя сайт да стартира на живо).
 • Инструментите за разработчици и пълният достъп до сървъра ви дават / на вашия екип повече контрол върху вашия хостинг.
 • Поддръжката на клиенти на течния уеб е много добра. Това може да се очаква, защото част от предлагането на добър управляван хостинг продукт е с наистина полезен персонал и представители, но все пак прави Liquid Web да се откроява. В примерния чат ми отне около 30 секунди, за да получа отговора си.

чат 2

Против

 • Ако сте физическо лице или управлявате по друг начин малък сайт и не очаквате голям трафик, течната мрежа не е най-достъпната. Цените започват от 100 долара на месец, за 10 сайта.
 • Това не е основен недостатък, но съхранението е малко ограничено за ценовия диапазон (предоставено е, това е SSD съхранение). Началната опция ви осигурява 50 GB SSD хранилище за 10 сайта: това ще бъде достатъчно за повечето, но ако използвате всеки сайт, ще получите само средно 5 GB.

Така че, препоръчвам ли Liquid Web?

Бих казал „да“, но с няколко квалификации. Не препоръчвам Liquid Web за всеки, който е хобист или малко време на свободна практика. Аз дори не го препоръчвам на всеки малък бизнес – бих препоръчал само на онези малки или средни фирми (SMBs), които имат много строги хостинг нужди и искат наистина висококачествено управление.

Ако не сте в тази ниша, тогава можете да намерите по-евтини управлявани продукти или неуправляеми продукти, които са значително по-евтини, които все още могат да свършат работата добре.

Посетете Течна мрежа

заключение

И така, кой е най-добрият хостинг на WordPress? Естествено, нито едно от тях не може да направи щастлив всеки един читател. За малкия бизнес Liquid Web има най-добрата специализация, но HostGator, A2 хостинг или дори Bluehost са добри и за задоволяване на нужните нужди от WordPress..

За хората, които искат да управляват свои блогове или лични сайтове, повечето опции тук ще бъдат достатъчно прилични, но DreamHost е особено добър за тези, които искат да спестят пари (и особено за първата година).

Bluehost е един от най-добрите всеобхватни.

Разбира се, трябва да помислите какви са вашите собствени приоритети, но това са някои от най-добрите имена в хостинга и определено лидери в хостинг на WordPress. И ей – всички те имат гаранции за връщане на пари.

Така че, ако не сте сигурни … изпробвайте ги!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector