Най-добрите WordPress теми за 2020 г.: Колекция 50+ ръчно подбрани

Изграждането на вашия уебсайт може да бъде предизвикателство. Всички опции, цветове и оформления; как трябва да избереш?


Е, тук сме да помогнем!

55-те най-добри WordPress теми за 2020 г. са на ваше разположение.

Подбран от нашите служители, за да ви даде най-добрата възможност да създадете зашеметяващ и ефективен уебсайт. Нашите селекции са доказано достойни поради следните три причини:

 1. Лесна употреба
 2. Гъвкаво персонализиране и дизайн
 3. Повишен процент на конверсия на потребителите!

И след като изберете вашата тема на WP, проверете ръководството за начинаещи: Как да инсталирате тема на WordPress, за да научите как да структурирате новия си уебсайт.

hostingpillНай-добри WordPress теми през 2020 г.

 1. Счетоводство
 2. Бизнес
 3. стоматология
 4. Фитнес тренировка
 5. Адвокат
 6. универсален
 7. музикант
 8. Обучители за домашни любимци
 9. Фотография
 10. Рецепта Blogger
 11. Блог за пътуване
 12. Йога треньор

Contents

Счетоводни WP теми

Wapuula

Wapuula

Wapuula има съвременен дизайн и свеж дизайн на услуги, блогове и най-новите актуализации. В комплект с Visual Composer за редактиране на страници създаването на вашия сайт ще бъде лесно.

Той също има философия на Mobile Mobile, така че вашият сайт също ще бъде отзивчив и привлекателен на вашия телефон и таблет!

Вземете го HereDemo

Amwal

Amwal

Amwal държи предвид корпоративния бизнес със своите задълбочени дизайнерски функции като Page Builder и опции за WordPress Theme за персонализирани оформления.

Разбира се, WooCommerce се поддържа за лесни онлайн транзакции, а Contact Form 7 ще ви помогне да направите цифрови форми за ефективно управление на клиенти.

Вземете го HereDemo

Финансова визия

Финансова визия

Financial Vision е първокласен бизнес шаблон с интелигентен дизайн за персонализиране, който да привлече погледа на клиента, като падащото меню за ефективна навигация по сайта.

С функционални приложения като Bootstrap за официален дизайн и лесно търсене в мрежата и мобилни подобрения за зрители в движение, вашият уебсайт ще бъде интерактивен и печеливш!

Вземете го HereDemo

Momex

Momex

Независимо дали са малки или корпоративни, Memex осигурява прост бизнес дизайн с задълбочена функционалност.

Приложения като Cherry Layouts предоставят достъп до гладък дизайн и споделяне на социални медии!

Други функции като Favicon за интерактивни бутони, Live Customizer и управление на менюта ще поддържат уебсайта ви привлекателен и остър.

Вземете го HereDemo

Теми за бизнес WP

Теми за WordPress Grado

Градо

Тази тема на WordPress е подходяща за всеки тип бизнес и е тази, която може да се използва като цяло.

Този шаблон има изчистен дизайн и лесно превъртане. Гладък видео фон, просто оформление и изумителни шрифтове, само за да сте сигурни, че вашият уебсайт изглежда перфектен по всякакъв начин.

Вземете го HereDemo

Astra

R.Cole

Стилен, професионален и свеж! R.Cole е водеща тема за живота на бизнеса, която представя вашите основни продукти, услуги и публикации в блогове като препоръки и награди.

Създайте уебсайт в стил лидерство, като използвате функции като Visual Composer за лесно персонализиране и промяна на цвета и WooCommerce за ефективна онлайн транзакция.

Вземете го HereDemo

Evolve

Evolve

Evolve е многоцелева тема на WordPress, която може да се използва гъвкаво от всеки, който иска да разработи уебсайт на WordPress. Има две налични версии:

Безплатната версия: Тази версия е достъпна в самия блок WordPress Theme и се състои от 13 джаджи, 3 плъзгача и 12 връзки в социалните медии и е SEO приятелска.

Платена версия: Тази версия е достъпна при еднократно плащане от 39 долара. Можете да получите 20 предварително изградени уебсайта с неговите демо данни, след като инсталирате приставката „Demo Awesome“ в тази тема. Получавате функция паралакс, включена в тази платена версия и много други функции, които не са включени в безплатната.

Вземете го HereDemo

Туристическа обиколка

Туристическа обиколка Про

Travel Tour Pro е премиум версия на WordPress тема, която е предназначена за туристически агенти за резервации, както и за туроператори. Състои се от повече от 600 шрифта и навигатор Breadcrumbs за преместване на определена страница.

Тази тема е съвместима с всяко от устройствата за показване и е приспособима, без да се изискват познания за кодиране. Можете да го използвате в множество домейни след еднократно изтегляне.

Вземете го HereDemo

ГОРЕЩИЯТ БИЗНЕС

ГОРЕЩИЯТ БИЗНЕС

Hot Business е отзивчива бизнес тема на WordPress, разработена за редактора на блокове WordPress (Гутенберг). Цялото съдържание на демо страниците може да се редактира с помощта на редактор на блокове по подразбиране WordPress, без допълнителни приставки за създаване на страници.

Тази тема включва 3 варианта на началната страница: Първият съдържа статично изображение на герой с бутон за призив към действие. Вторият включва елемент на въртележка с няколко слайда. Третата начална страница има видео фон с текст и бутон над нея.

Преглед на живо

Филип Джеймс

Филип Джеймс

Вашият уебсайт ще бъде здрав и смел с темата за Филип Джеймс. Интерактивни приложения като часовник на живо и часовник Visual Composer ви позволяват да създадете мощно присъствие за вашия сайт.

Той има превъзходно персонализиране за фонове и стилове на текст, като същевременно е достатъчно прост, за да бъде удобен за мобилни устройства!

Вземете го HereDemo

Бизнес консултация

Бизнес консултация

Представете вашите умения на своите клиенти с стратегически професионалната тема Бизнес консултант.

Изберете вашия стил на оформление с функции като диаграма на пай, фонови видеоклипове или блог пост, за да популяризирате услугите си, и проектирайте готини и адаптивни целеви страници, за да привлечете посетители, и ги конвертирайте в клиенти!

Вземете го HereDemo

Consultek

Consultek

Consultek е забавен и модерен шаблон, който има няколко възможности за дизайн на начална страница, плъзгащи обороти за показване на изображения, готова търсачка, така че да можете да намерите в Google и MailChimp, за да достигнете по-ефективно до клиентите си!

Като цяло това е пълен и персонализиран уебсайт, който трябва да започнете да използвате днес!

Вземете го HereDemo

Морено

Морено Модерно

Интерактивен и професионален, Морено Модерн ви дава достъп до персонализирани дизайни на заглавки, революция на плъзгачите за вашата професионална галерия и разширено портфолио и блог за вашето съдържание и услуги.

Разширеният панел е специална функция, която е включена, за да ви помогне да създадете отличително съдържание, стил и преходни дизайни.

Вземете го HereDemo

Теми на WP по дентална медицина

Зъболекар

Зъболекар

Зъболекар е професионален и модернизиран. С каскадна и интерактивна начална страница, персонализирани функции и художествена галерия вашето портфолио ще бъде стилно показано!

Осъществено от Bootstrap за оптимизиран уеб трафик и Cherry Framework за адаптивни приложения, тази тема на WP е мащабируема и удобна за търсачките.

Вземете го HereDemo

стоматология

стоматология

Стоматологията създава жизнен дизайн, с приоритетни приложения като Visual Composer и график за красиво и ефективно оформление.

WooCommerce също е актив и приложения като Contact Form 7 ще управляват информацията за вашия клиент.

Има дори БЕЗПЛАТНА актуализация за вашия сайт!

Вземете го HereDemo

Smilecare

SmileCare

SmileCare е добре закръглена тема за специалистите в здравеопазването и стоматологията. С много шаблони за дизайн и специализирани приложения, това прави напълно адаптивен уеб сайт.

Удобствата за мобилни устройства го правят мащабируем и достъпен, така че можете да използвате приложения като Revolution Slider, за да покажете своята галерия за услуги и препоръки!

Вземете го HereDemo

Стоматологична клиника

Стоматологична клиника

Стоматологични медицински теми за WordPress като Dental Clinic използват система от една страница, за да покажат вашите оформления и различни цветови схеми.

Насладете се на основни функции, като анимации и композитор на съдържание.

И тъй като това е удобно за плащане, можете също да продавате своите зъболекарски или медицински устройства чрез уебсайта си.

Вземете го HereDemo

Стоматологична клиника

Стоматологичен – медицински многофункционален

Стоматологичен – Медицински многофункционален осигурява точно изградена уеб страница за оптимално ангажиране. Elementor Page Builder изпраща силно послание за креативност и експертиза и ярки оформления на страници за атрактивен визуален.

Философията на Mobile-Friendly First улеснява гледането на уебсайта от по-малък екран и на очите.

Вземете го HereDemo

Теми за фитнес обучение WP

Gymedge

Gym Edge

Bold. Спорно. Интерактивен. Gym Edge се предлага оборудван с 10 различни оформления на началната страница и Visual Composer за дизайн с плъзгане и пускане на живо.

Специалните функции включват график на класове, показване на обучители и видео уроци! Това е мощна тема за нови и опитни фитнес фанатици!

Вземете го HereDemo

Fitzeous

Fitzeous

Fitzroy е един от интелигентните шаблони за WordPress за личен фитнес, създаден за стил и функции.

Лъскавата галерия и препоръчителните страници, гъвкавият дизайн на началната страница и специфичните за обучителите приставки създават удобен за мобилен интерфейс вашите клиенти в движение.

Той е съвместим с WooCommerce, така че можете да продавате своите класове и фитнес стоки онлайн!

Вземете го HereDemo

Здравен треньор

Здравен треньор

Вие сте здравен професионалист? Тогава Health Coach е шаблона на WP за вас.

Интерактивните бутони за отговор, заедно с големите плъзгащи се заглавки и акцент върху историите за успех, ще покажат вашето ключово съдържание.

Освен това стратегическата му интеграция в социалните медии ще представи най-новите ви предимства и услуги във вашите основни медийни платформи.

Вземете го HereDemo

Алекс Стоун

Алекс Стоун

Страхотна за разписания и фитнес график, темата на Alex Stone позволява организиран и професионално естетичен уебсайт.

WPBakery създава лесен дизайн за плъзгане и пускане, а плъгинът WooCommerce предоставя на вашите клиенти достъп до вашите курсове, обучение и най-новите актуализации.

Основните характеристики включват страници с много оформление и регулируеми цветове и типография!

Вземете го HereDemo

Теми на WP

Justitia

Justitia

Justitia е една от първокласните теми на WordPress, която предоставя качествен легален уебсайт, използвайки мощни плъгини като Elementor и Slider Evolution, за съвременен стил.

Предварително изградени страници и функциите на Header Footer помагат за лесна навигация по уеб страниците, докато много адаптивни цветови схеми осигуряват свободен диапазон за вашето индивидуално творчество.

Вземете го HereDemo

Уилямсън

Уилямсън

Уебсайт на една страница, който предоставя ясно и смело послание, М. Уилямсън има иновативен дизайн и поддръжка на приложения като WPBakery, за силно адаптивни изображения и видео дисплей.

Продажба на юридическо съдържание или консултации? WooCommerce е напълно съвместим и ще бъде удобен за онлайн транзакции.

Вземете го HereDemo

Адвокатска база

Адвокатска база

Напълно отзивчиви, многопластови опции за страници, с безплатното оформление на Master Slider? Lawyer Base е един от най-жизнеспособните WordPress шаблони за легални уебсайтове.

Заредена е с функции като Page Builder и Attack Post Format за уникални дизайни на секции, докато WooCommerce поддържа онлайн продажбите на вашите курсове и обучения.!

Вземете го HereDemo

праведно

праведно

Просто е творчески директен с предните си позиции, плъзгачи в цяла дължина и анимационни дизайни в реално време. Създайте красив и силен уебсайт с помощта на Visual Page Builder и увеличете уеб трафика си с Bootstrap, всички включени като включени приложения.

Подходящо е за търсачки и мобилно устройство готово! Перфектен за професионални юридически и консултантски сайтове.

Вземете го HereDemo

Човешки права

Човешки права

Искате да направите сериозен случай? След това изберете HumanRights.

Плъгинът Drag-and-Drop Builder ще създаде персонализирани оформления, а Slider Revolution показва задължителни изображения и ефекти.

На езика е готова за превод, а разширените опции за тема позволяват отлично изграждане на уеб страници! Това е една от най-сигурните теми на WordPress за бизнеса и правото.

Forbes направи точни прогнози за музикалните тенденции през 2019 г., казвайки: „Основните лейбли губят моджо“ и „Потокът променя структурите на песните“.

Това ни казва, че уебсайт на музикант, група и дори автор на песни трябва да бъде оборудван с вълнуващи изображения и съдържание и по-важното – качествена звукова музика, която може да се предава на живо на вашия уебсайт!

Очакваме следващите ни теми за WordPress за музиканти; и ни кажете кой от нашите избори ще се появи силно като вашия официален уебсайт?

Вземете го HereDemo

Многоцелеви WP теми

Ресторант Mesmerize

хипнотизирам

Mesmerize е тема на WordPress, която няма конкретен жанр, тя е персонализируема по всякакъв начин. Той има WYSIWYG редактор, който ви позволява да редактирате, когато щракнете върху някой от елементите на страницата.

Налични са предварително проектирани секции, които ви помагат бързо да изградите страницата. Тя ви позволява да комбинирате дизайнерските опции като фонове, оформление на заглавката, графичен разделител, наслагване, както и медия. Това е многоцелева тема, която може да се използва за всеки тип уебсайт или блог.

Вземете го HereDemo

Музикант WP теми

трепкане

трепкане

Flicker е оптимална WP тема за разширяване на музикалната кариера. Той е напълно адаптивен, с приложението Unyson за плъзгане и пускане на различни оформления и секции.

Споменахме ли AccessPress, който ще настройва и показва вашите медийни акаунти за вашите фенове?

И информирайте абонатите си за вашите актуализации чрез приложението Mailchimp!

Вземете го HereDemo

Croma Nika

Ника

Публикуване в полето за начална страница, галерия с въртележки за вашите изображения и приложения за споделяне на публикации гарантират, че Ника е част от темите на WordPress за музика, които създават привлекателен дизайн.

Персонализираните банери и фонове създават ярки изображения, а той е оборудван с Bootstrap и възможност за поточно предаване за увеличаване на посещенията на вашия сайт!

Вземете го HereDemo

Musico

Musico

Надписи на живо с ефекти в реално време, Musico е водещ генератор с предни приставки като Music Player и дискографски оформления за вълнуващ външен вид.

Като се възползвате от включените приложения като Social Media Post и WooCommerce, уебсайтът ви ще може да покаже вашата концертна галерия и да приема пари онлайн.

Вземете го HereDemo

MUZIQ

MUZIQ

За зашеметяващ дизайн MUZIQ е първокласен избор за музикални изпълнители. Острото му оформление и незадължителният уебсайт с една или много страници генерират творчески контрол.

Включена е вътрешна поддръжка за основните поточни услуги, а забавните функции като Audio Player ви позволяват да възпроизвеждате музиката си направо от страницата си!

Вземете го HereDemo

Теми за музикант WordPress

Буйно събуждане

Най-интересната функция на Awake е 3D менюто, което ви позволява да го натискате, мащабирате или завъртате! Енергичен модел с Visual Composer за свежи целеви страници.

Приложението на Gig Manager планира и показва следващите ви изяви, като същевременно предава музика на живо!

Вземете го HereDemo

Теми за домашни любимци WP

Светът на домашните любимци

Светът на домашните любимци

Pet World има всички корекции за изумителен уебсайт: MegaMenu за навигация по сайта, Pet Forms за организация на клиента, уникални страници за домашни любимци и видео урок за обучение и курсове!

Използвайте инструмента за създаване на страници в блога и галерията, за да показвате съдържанието на вашия домашен любимец с вашите зрители и проектирайте своя нов уебсайт днес!

Вземете го HereDemo

Пето

Пето

Искате ли да привлечете повече родители на домашни любимци? ПЕТО може да помогне.

Той има множество опции за начална страница, WPBakery за ефективно изграждане на страници и е мобилен за мобилни устройства и за търсене!

Най-добрата част? Можете да демонстрирате интерактивно продуктите си в 360 изгледа! Не се притеснявайте, той също се предлага с WooCommerce, така че можете да приемате онлайн плащане.

Вземете го HereDemo

Petz

Petz

Petz е цветна тема за Pet Club, която позволява интерактивен и забавен дизайн. Функции като Video Slider, заедно с неограничени цветови шаблони, създават илюстративен уебсайт за вашите зрители.

Имате ли блог? Използвайте форматите на блога, за да препредавате вашето съдържание по стилен и забележим начин!

Вземете го HereDemo

развъдник за домашни любимци

Pet Kennel

С разнообразни опции за начална страница, плъзгачи на цял екран и видеоклипове, заедно с персонализиране на менюто и съдържанието и бързо зареждане на страниците, дизайнът на сайта с Pet Kennel е лесен!

Домашни любимци и домашни любимци, бъдете сигурни, че ще ви осигури гъвкаво персонализиране, подобрения в търсачките и опции за онлайн плащане за вашия нов уебсайт.

моите домашни любимци

Планета на животните

Animal Planet е 100% редактируема тема за домашни любимци, която има специализирани типове публикации, множество цветови опции и невероятни плъзгачи за показване на изображения на вашия домашен любимец.

Освен това е оптимизиран за най-добрите списъци в търсачките и се наслаждавайте на интерактивните приложения, които ви позволяват да споделяте съдържанието си в социалните си медийни платформи.

Вземете го HereDemo

кучета

Кучета

Вграденият тематичен персонализатор за кучета създава солиден уеб дизайн, като използва приложения като Bootstrap за надграждане на вашите страници и качествена отзивчивост, така че да бъде привлекателен на вашите мобилни устройства.

Оформлението на страниците и различните цветови схеми също ще добавят специализирана нотка за подобряване на уебсайта Ви!

Вземете го HereDemo

клуб за домашни любимци

Бели животни и домашни любимци

Бели животни и домашни любимци е силна тема за домашни любимци поради две характеристики: Bootstrap и Cherry frame; те дават най-мощния тласък на страниците на вашия уебсайт.

И с незадължителни спецификации за многоцветно оформление, форматиране на съдържание и плъзгачи за вашите изображения, той ще създаде подобрен и положителен уеб дизайн!

Преглед на живо

Фотографии WP теми

Нов блог

Нов блог

Новият блог е безплатна тема, създадена за списания, вестници, както и за Bloggers, използвайки WordPress. Тя ви позволява да вмъквате лого на сайта, изображение на заглавие, лого и т.н. Не са предлагали персонализирана джаджа, така че дори и начинаещите да могат да направят свой уебсайт.

Той е оборудван със секция Header, плъзгач на банер, секция Feature post, раздел за публикации в блога, а също и със социална секция.

Вземете го HereDemo

Фотограф

Фотограф

С лесна за използване структура на галерията, вградени във видео плъгини и увеличени изображения, Фотографът представя минималистична тема, без разсейване за вашия уебсайт за творчество.

Отзивчивата му дизайнерска схема и цялостната система за блогове са ключови компоненти, които ще покажат ярката ви галерия и ще свържат вас и вашите снимки с повече зрители!

Вземете го HereDemo

Fluxus

Fluxus

Тема за WordPress за фотография, която се фокусира върху портфейли със съдържание.

Отличителните хоризонтални и решетъчни оформления, заедно с видео поддръжка, улесняват показването на изображенията един до друг.

И с функционални функции като анимация, интеграция в социални медии и бутони и раздели, генериращи олово, Fluxus представлява професионална и ефективна тема за фотография.

Вземете го HereDemo

мост

Мост 180

Мостът „Най-продаваната тема“ 180, прилага персонализиран дизайн с отворен тип към вашия уебсайт.

Той е артистичен и сбит и е напълно зареден с забележителни функции като Visual Composer за гладко изграждане на уеб и гъвкава типография и цветове.

Забавен факт! Той също така включва 4 премиум приложения на стойност над 100 долара!

Вземете го HereDemo

много малка дупчица

много малка дупчица

Напълно съвместим с витрина и дизайн на галерията, Pinhole е уникална WP тема, която се занимава със значими функции като фотоуправление и изтегляне на изображения.

Имате ли фотографска услуга? Тогава WooCommerce е необходим плъгин, който ще помогне на уебсайта ви да генерира потенциални клиенти и да превърне зрителите ви в клиенти!

Преглед на живо

Черно сребро

Blacksilver

Най-интригуващата част за Blacksilver е елегантно проектираните елементи за слайдшоу в цял екран и възможности за филтриране на всяка снимка за лесно управление на галерията.

По-впечатляващ е вграденият плъгин за проверка на изображения и типография, както и възможността да пускате на пазара и продавате вашите снимки с WooCommerce, която е включена!.

Вземете го HereDemo

Рецепти Blogger WP теми

Culinier

Culinier

Основна тема на рецептата на WordPress за забавен кулинарен сайт е Culinier WordPress.

Той има функции като плъзгач в цяла дължина и персонализируеми публикации, така че вашата кулинарна мрежа може да прегледа вашата рецепта или да оставите коментар в блога си.

Приложението MegaMenu ви позволява да създавате вашето меню, по свой начин! (Нашата любима функция!)

Вземете го HereDemo

Epicer

Epicer

Epicer се предлага изцяло с полезни функции както за вашите рецепти, така и за блогове като неограничени цветови схеми, съвместими с Visual Composer, опции за персонализиране на страници и лесен дизайн на бутони за навигация.

И използвайки оформлението на галерията в епична решетка, създава професионален уебсайт за страстния готвач.

Вземете го HereDemo

Talisa

Talisa

Талиса представя прост и напълно приспособим дизайн на уебстраница с една страница, с акцент върху функции, свързани с предпочитане на храната, публикуване на рецепти и оформление на галерията.

С неограничените цветове, поддръжката на видео и функцията за оценка на рецепти, той е създаден да бъде вкусен уебсайт за всички ваши зрители.

Вземете го HereDemo

Подправен блог

Подправен блог

Блогът с подправки определено е проектиран, като се има предвид блогърът за храните. Visual Composer и WP Customizer създават ясен уебсайт, използвайки разнообразните предварително подготвени блогови стилове.

Поддържат се и Feed за социални медии и MailChimp!

Тази тема на рецептата е много отзивчива към показване на вашата качествена храна.

Katie Lundin от Crowdspring Blog казва: „75% от потребителите преценяват надеждността и надеждността на вашата компания по дизайна на вашия уебсайт.“

И така, как да създадете уебсайт, който клиентите намират за позитивен и лесен за работа?

Кейти има отговора в статията си, описваща 7 тенденции за модерни уеб дизайни за 2019 г., които ще ви дадат най-добрите съвети как да направите уебсайт от най-високо ниво с теми от WordPress за блогове.

Вземете го HereDemo

Теми за блог за пътуване WP

Гугъл Блог

Гугъл Блог

Темата на блога Gucherry е съвместима с Гутенберг WordPress тема за блогъри и е от EverestThemes. Може да се използва за уебсайтове, които са за блогове за храни, мода, ресторанти, музикални групи, пътувания, новини и др.

Състои се от множество плъзгачи за пост, опции за обратен образ, опции за цвят и много други. Можете да видите тази тема на всяко от вашите устройства.

Вземете HereDemo

Vigabonds

Vagabonds

Със своето огромно и разнообразно оформление на блогове и възможност за плъзгане и пускане, Vagabonds използва основните функции на темата, за да интерактивно подобри вашия уебсайт.

Той е лесно приспособим, има много дизайни на галерии и безплатни приложения като Revolutionary Slider за показване на вашите пейзажни изображения и даване за приемане на дарения за следващото ви пътуване!

Вземете го HereDemo

Дневник

Дневник

Log Book е лична тема за Blogging, която е достъпна безплатно. Той е предназначен за писатели, пътешественици, блогъри за храни и др., Които искат тема на WordPress за лична употреба. Той е с опростен дизайн и е съвместим за гледане и на други устройства.

Темата се състои само от 3 цвята – червен, черен и бял фон. Важно е да имате ограничени и прилични цветове на уебсайта, защото това ще ви помогне да подобрите процента на реализация на вашия уебсайт.

Вземете го HereDemo

Уеб дневник

Уеб дневник

Уеб дневник е тема, която се състои от две колони на страницата му. Първата колона се състои от статиите и съдържанието, които блогърът иска да покаже, а втората колона е тясна, която се състои от информация за автора, както и реклами.

Това е безплатна креативна тема за блогове на WordPress както за автори, така и за артисти и също така поддържа RTL езици.

Преглед на живо

Advertex

Advertex

Рекламата е видна тема на блога за пътуване в WordPress, тъй като е фокусирана върху изображението. Той използва функции като Smart Slider 3, за да илюстрира вашите снимки по чист начин.

Не забравяйте да използвате функциите за социални връзки, MailChimp и разнообразните му формати за публикации, за да споделите опита си с вашето пътуващо племе.

Вземете го HereDemo

Теми за блог за пътуване WordPress

Ailsa

Множество оформления, различни формати на блогове, неограничени цветови схеми, Web Builder за максимално персонализиране, поддръжка на видео и изображения … Ailsa е отличен избор за интелигентни лични или професионални блогъри.

Споменахме ли, че тя също е удобна за търсене? Това улеснява зрителите да намерят вашия сайт в Google!

Вземете го HereDemo

Теми за блог за пътуване WordPress

TripTastic

TripTastic е забавен, жизнен и много адаптивен за вашия уебсайт за пътуване.

Разполага с два вида интерактивни галерии, видео поддръжка и аудио плейър за вълнуващ дизайн!

Придружава се и с Bootstrap, което го прави много удобен за търсене, така че бъдете готови за много посещения на уебсайтове!

Вземете го HereDemo

Blogy

Blogy

За минималистичния блогър Bloggy е най-добрата тема за пътуване.

Уеб оформлението му с една страница създава лично потребителско изживяване, докато се настройва за бързо зареждане в мрежата с опциите за предварително зададена тема.

Той ви дава дизайн дизайн, което прави страниците ви изключително адаптивни и изключително отзивчиви за вашите зрители.

Нашите приятели от Advancing Travel Insight Глобално споделиха забавен факт: Хората винаги показват вкусните си ястия чрез социалните медии, така че около половината от всички пътуващи ще планират следващото си приключение въз основа на храна.

Това е продължаваща, разширяваща се тенденция, наречена „хранителен туризъм“. Колко креативни!

Какво означава това за Travel Bloggers? Доказва, че уеб дизайнът на теми за пътуване е важен за разрастването на вашия бизнес.

За да се свържете с вашите местни вериги ресторанти, магазини за мама и поп и дори винарска изба в квартала, и да го използвате за разработване на приятен уебсайт, който ще добави богата стойност на пикантните приключения на вашия зрител.

Вземете го HereDemo

Теми за йога треньор WP

Gymedgeyoga

Gym Edge

Искате изчистен дизайн, който е и мобилен? След това вижте Gym Edge.

Той е оборудван с повече от 10 стила на началната страница и разполага с графики за класове, решетки в стил тренер и дори калкулатор на индекса на телесна маса!

Бъдете уместни, като използвате тази цялостна тема за фитнес личен треньор!

Вземете го HereDemo

Yogax

Йога X

Yoga X е напълно функционална тема за фитнес, която поддържа необходимите приложения като TimeTable Scheduling, обучение и подробности за класа и вход за членове.

Създайте ново съдържание с приложението за изтегляне и пускане Visual Composer и играйте с неограничените цветни табели за изключително личен, холистичен и забавен уебсайт!

Вземете го HereDemo

Теми за йога треньор WordPress

Cosmedix

Cosmedix поставя акцент върху образността и рязкото оформление. Той има гъвкаво форматиране на една страница или много страници и е лесен за персонализиране.

Ако искате да покажете галерията си, да изпращате актуализации или да продавате йога стоки, след това се наслаждавайте на приложенията за социално споделяне и WooCommerce, които са включени.

Вземете го HereDemo

Leezen

Leezen

Страхотна тема за Health Wellness Yogi, Leezen има целенасочен дизайн за популяризиране на вашите класове, отзиви или курсове.

Форматите на блоговата публикация правят вашето съдържание да изглежда по-привлекателно, а Bootstrap също е функция, така че много посетители могат лесно да намерят и посетят вашия уебсайт!

Вземете го HereDemo

Намаскар

Намаскар

Улеснете уеб дизайна си лесно с Namaskar! Плъгинът Elementor създава проста конструкция с влачене и пускане, а отличителното оформление на блога създава отзивчив дизайн.

О, и се възползвайте от готиното приложение Cherry Social, което позволява вашите емисии в социалните медии да бъдат на живо на вашия уебсайт!

Вземете го HereDemo

Треньор

Треньор

Коучът има приоритет за услуга, като използва приложенията си за представяне на вашите класове, график за време и графици и актуализации в челните редици на вашия уебсайт за генериране на повече клиенти.

Elementor ще изгради вашия уебсайт и ще покаже галерията ви за вас, което е чудесно спестяване на време за инструктори по здраве и йога.

Вземете го HereDemo

Тези функции са полезни за вас? И дори с тези страхотни теми, как всъщност изграждате уебсайта?

Какво ще кажете за WordPress теми за бизнеса? Наистина ли ще ви помогне да увеличите вашия уеб трафик и клиентела?

Да! Темите са проектирани с оглед на вашия успех!

Така че … способни ли сте да създадете свой собствен уебсайт?

Коментирайте мислите си как ще го проектирате и нека да видим как ще се окаже новият ви уебсайт!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map