Преглед на 3dcart: Минуси и плюсове след използването му! [2020]

Чу ли новините? 3dcart пуска версия 8 скоро, актуализация, която ще бъде първото значително надграждане на всяка най-добра платформа за електронна търговия през 2018 г..


Е, това е, ако сте чували за 3dcart на първо място. Ако сте се интересували от наличието на солидна платформа за вашия онлайн магазин, вероятно сте се натъкнали на имената Shopify, BigCommerce, Volusion и т.н..

И когато срещнете името 3dcart, не е толкова често – какво дава? Дали си струва да се вгледаме?

Ще ви отговоря за това: да, абсолютно. Първо, тя все още се счита за една от най-добрите платформи за електронна търговия, и второ, тя изобщо не се занимава с това, което предлага на своите клиенти..

В крайна сметка мисля, че решаващият фактор за повечето хора ще бъде просто как се чувства, защото не липсва толкова сериозно в никоя област, че е несравнима услуга за Shopify, BigCommerce или друго голямо име.

Вземете безплатна пробна версия на 3dcart тук.

Така че защо 3dcart?

Е, ако ги попитате, това е защото имат всичко необходимо и всичко, което искате. Персонализируем, лесен за използване, сигурен, изпълнен с функции, достъпен … списъкът на прилагателните продължава.

Въпреки че не можем да приемем това, което те казват по номинална стойност, 3dcart всъщност ми се струва доста солидна услуга. Нека да разгледаме защо.

ПРЕГЛЕД НА МЕТОДА

 1. 3dcart минуси
 2. 3dcart плюсове
 3. Цени на 3dcart
 4. 3dcart функции
 5. Поддръжка на клиенти & Лекота на борда на борда
 6. Лесна употреба и опции
 7. Сигурност
 8. заключение

Като цяло: минусите

Харесва ми първо да ходя с лошите новини.

Така че в общи линии 3dcart се развива много през годините и те отстраняват много от по-сериозните си недостатъци. Потребителският интерфейс е едно такова нещо, което според мен сега е напълно фино и лесно за използване, но все пак се появяват някои отрицателни коментари, така че ще го изброя като потенциален проблем за някои от вас.

Освен всичко това, това не е най-персонализираната услуга там – ще трябва да изпуснете малко пари, ако наистина искате да влезете в какавида и да упражнявате пълен контрол върху детайлите.

Единственият друг основен проблем, за който мога да се сетя, е, че 3dcart вид балансира, като е толкова богат на функции, като прави парче от тези функции недостъпно, освен ако не плащате допълнително.

Не, няма скрити такси, но някои неща, които може да искате, ще ви струват.

В миналото много от минусите вече са остарели и мисля, че всички други, които сякаш се появяват – поддръжката на клиентите от време на време се подлага на критики – са по-субективни от нещо, за което всички можем да се съгласим, че е недостатък..

Като цяло: плюсовете

Готино, сега можем да стигнем до любимата ми част – добрите новини.

Както казах, много от онова, което липсваше в 3dcart, се подобри много.

Темите са добър пример: те имаха само няколко безплатни, нежни теми. Сега те имат 68 безплатни шаблона, които можете да използвате, в допълнение към много повече, за които можете да платите.

Тема на 3dcart

Лесно използване ще дам като плюс – може би не всички ще се съгласят, но мисля, че потребителският интерфейс на 3dcart е много ясен и интуитивен.

И въпреки че казах, че допълнителните разходи за някои функции са недостатък, важно е да запомните, че има много функции. Това е много оборудван пакет, дори и с акаунт за входно ниво.

Поддръжка на клиенти, определено ще изброя като професионалист. В допълнение към основното обслужване на клиентите, има множество документация и други ресурси, налични в различни формати. Повечето от тях са безплатни, въпреки че някои неща, за които може да се наложи да платите – дори и така, той е много изчерпателен.

Както винаги все пак, дяволът е в детайлите. Сега, когато имате представа за основните плюсове и минуси, нека да разгледаме малко повече.

Цени на 3dcart

Добре, нека да разгледаме ценообразуването, защото нека си го кажем – плюсовете и минусите не са статични, те трябва да се разглеждат в контекста на цената. Можете да разгледате официалните подробности за плановете на многостепенните цени тук.

Първо, като друг най-добър софтуер за електронна търговия, 3dcart няма такси за транзакции или такси за настройка, и доколкото мога да разбера, няма скрити такси – въпреки че има няколко неща, които ще ви струват, което аз Ще стигна по-късно.

настройка-такси

Що се отнася до структурата на многостепенното ценообразуване, 3dcart почти не се различава от другите платформи за електронна търговия.

Най-ниското ниво, Startup акаунт, е $ 19 на месец, докато Basic е $ 29 на месец, а Plus е $ 79 на месец. Pro, четвъртият ред, е $ 229 на месец.

3dcart планове

Характеристика
Стартиране
Основен
плюс
професионалист
Такси за транзакции0%0%0%0%
съхранениенеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
Bandwidthнеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
Брой продуктинеограниченнеограниченнеограниченнеограничен
Цена$ 19 / месец$ 29 / месец$ 79 / месец$ 229 / месец

Ако плащате на година обаче, Basic е 26,10 долара на месец, плюс е 71,10 долара на месец, а Pro е 206,10 долара на месец. Тези планове са много подобни на BigCommerce, Shopify и дори LemonStand, с изключение на това, че третата степен на 3dcart е значително по-евтина.

И като повечето други платформи, най-важните функции са пакетирани в ценовия план за първоначално ниво, въпреки че според мен 3dcart предлага повече функции, докато надграждате, че е обичайно за други водещи марки, за които основната разлика в ъпгрейдите е броят на позволени продажби, а не количество функции.

Но в замяна 3dcart не налага гореспоменатите ограничения на продажбите. Всъщност за всички акаунти няма такси за транзакции, лимити на поръчки, лимити на продукти или ограничение на честотна лента. Така че, ако имате истински късмет в Основен план, страхотни новини – няма да се налага да плащате досадна такса за надграждане, за да отчетете увеличението на продажбите.

Единственият основен недостатък е, че може да пропуснете някои функции от Basic или може би дори Plus акаунт и има ограничения за броя на разрешените сметки за персонала: само Enterprise има неограничен брой, докато Basic, Plus и Pro имат 2, 5, и 15 съответно.

Като цяло, ако се притеснявате, че 3dcart ще бъде надценен или не струва парите ви, можете да се отпуснете – ценообразуването е нормално и дори малко по-евтино от стандартното.

Преглед на функциите

Със сигурност една област, в която 3dcart се справя, е нейните характеристики.

Както вече казах, тези функции се различават повече в зависимост от вашия план за ценообразуване, отколкото при други водещи платформи за електронна търговия, но все пак ще получите добър пакет, дори и с основен или плюс акаунт.

От една страна, основите, споменати по-рано – неограничена честотна лента, неограничени продажби и т.н., са големи плюсове. И както трябва да бъдете, получавате домейн и хостинг, включени във вашия пакет.

Що се отнася до повече минутни функции, дори и при Basic, ще получите вграден блог, телефонни поръчки, интеграция с eBay, Facebook и Amazon, проверка на една страница и други.

Повечето функции са по същество същите неща, които ще намерите универсални за добрия софтуер за електронна търговия, но няколко неща се открояват.

Например, 3dcart има изоставен кош за спестяване на колички, който е прекрасен инструмент, който изпраща имейли напомняния на посетители от магазина, които са го направили на страницата за проверка, но не са завършили покупката. Имайте предвид обаче, че това е достъпно само за горните два нива.

Също така мислех, че опаковането на подаръци е приятно докосване, заедно с някои други специални опции за плащане.

Бях особено впечатлен от приложението на 3dcart’s Point of Sale, което наистина прави една вече солидна услуга по-универсална. Той може да обработва възстановявания, имейл квитанции, отстъпки, сертификати за подаръци, персонализирани артикули, всякакви карти и други.

Приложението 3dcart's Point of Sale

Освен това, каквото и да смятате, че липсва от вашия пакет, вероятно можете да намерите в приложение: 3dcart определено се отличава тук, с множество налични приложения. Те са твърде разнообразни, за да влязат тук, но това обикновено се счита за едно от тях

Ловки карти на 3dcart Разбира се, някои от тях може да не са евтини.

Като крайна точка, 3dcart абсолютно превъзхожда броя на шлюзовете за плащания, които можете да използвате, на 200 – много повече от

Shopify или друга водеща марка.

Като цяло 3dcart определено е снабден с функции, но може да се наложи да изпуснете повече пари, за да получите достъп до още няколко.

Лесно използване и персонализиране

Вижте, лесното използване може да се очаква от всяко прилично решение за електронна търговия. Най-просто казано, не всеки може да си позволи уеб дизайнер или да отдели време за учене, а всички функции в света не означават много, ако е неприятно дори да задвижите магазина си.

3dcart е доста лесен за използване и макар да не мисля, че е непременно по-лесен от другите водещи марки, той е също толкова прост (което означава, че е наистина лесен).

Вижте видео по-долу, за да започнете да продавате онлайн само за минути с 3dcart.

Срещнах няколко отзива, в които се казва, че 3dcart е малко по-малко от удобно за потребителите и че има малко крива на обучение. Мисля, че те може да са остарели, защото потребителският интерфейс на 3dcart ми се струва лъскав и лесен.

потребителски интерфейс

Тъй като вариантите за персонализиране продължават, мисля, че 3dcart не е звездна, но не е толкова силно липсваща. Предоставените безплатни теми могат да бъдат по-добри според мен.

Въпреки това, 3dcart все още е направил някои подобрения тук. Преди имаха не толкова много, но сега имат 68 безплатни шаблона – това е доста добър брой и има достатъчно разлики между тях, за да бъдат „истински“ избор.

По отношение на персонализираното цялостно, не мисля, че 3dcart е най-добрият. Можете да преминете към правилно HTML персонализиране, само ако имате най-висок степенен акаунт.

За простота, мисля, че 3dcart ще се справи добре. Ако наистина искате да вземете юздите и да персонализирате вашия магазин, 3dcart може да не е за вас, но ако не се нуждаете от напълно адаптивен магазин, ще бъдете добре – 3dcart изобщо не е лош, просто е просто не е грандиозно.

Обслужване на клиенти и на борда

Всички основни неща, които бихте очаквали за поддръжка на клиенти, са тук, но има някои готини допълнения, които 3dcarts също предоставя.

24/7 екип за поддръжка? Проверете, разбира се. Телефон и LiveChat? Мда.

Основните неща настрана, наличието на ресурси за подпомагане на борда на борда е от съществено значение, а 3dcart има предимство пред конкурентите си тук, предоставяйки услуга, наречена Onboarding Coach.

нотка-треньор

Това е основно екип от хора, с които можете да насрочите 30-минутна сесия. Те не са само напреднали ИТ хора, които могат да ви помогнат да настроите нещата, те също са там, за да ви помогнат в стратегията и да направите добър бизнес избор за вашия електронен магазин.

Това не е само бордовия автобус – 3dcart предоставя множество статии с удобни инструкции, често задавани въпроси и т.н..

Те също имат YouTube канал, ако не сте много читател, HTML ръководство, ако сте използвали HTML и искате да персонализирате повече, ръководство за употреба и дори онлайн университет.

Бях изумен от Университета за електронна търговия на 3dcart, но това определено е скъпоценен камък. Той е безплатен и има много курсове, уебинари и всичко останало.

Всъщност можете дори да получите достъп до голяма част от този онлайн без акаунт, така че дори и да решите да не предлагате 3dcart, все пак можете да използвате техните инструменти за поддръжка на клиенти, за да бъдете по-оборудвани, за да стартирате електронния си магазин на друга платформа така или иначе..

И накрая, 3dcart осигурява връзки с трети страни, които можете да наемете, за да проектирате вашия магазин, да ви помогне да пуснете на пазара и т.н..

Но за да бъда честен, не знам доколко тези трети страни се сравняват с други трети страни, които можете да намерите и наемете в интернет.

Като цяло мисля, че 3dcart определено се отличава по отношение на поддръжката на клиентите и процеса на борда.

Сигурност

Нека бъдем откровени – без значение колко красиво проектирана е услугата като тази или колко голяма е поддръжката на клиентите или колко опции получавате при персонализирането на вашия магазин, това е вашият бизнес. Сигурността е от съществено значение.

По същество мисля, че 3dcart не е значително по-добър от другите топ платформи, що се отнася до сигурността на вас и вашите клиенти, а също и не е по-лош.

В крайна сметка 3dcart е съвместим с PCI DDS, което означава, че носи златния стандарт за сигурност. Всичко се актуализира, има редовни проверки за сигурност, цялата важна информация е шифрована и т.н..

3DCart сертифициран за PCI DDS, съвместим с Plynt

Ако наистина искате да вземете допълнителна предпазна мярка, можете да закупите тримесечно сканиране на McAfee PCI за 99 долара и има приложения както от 3dcart, така и от трети страни, които можете да добавите в магазина си, за да свържете всичко друго, за което се притеснявате.

Тук няма много да се каже – 3dcart е, доколкото мога да кажа, много сигурен и надежден.

заключение

Добре, така че нека приключим нещата.

За ценообразуването, 3dcart почти не се различава от другите водещи услуги, с изключение на третото ниво е малко евтино. Ако търсите нещо по-евтино от Shopify, 3dcart вероятно не е за вас, но ако сте добре с плащането на стандартни цени, пак ще получите много в замяна.

Освен всичко това, един от основните недостатъци е, че ще трябва да доплатите за някои функции или дори да надстроите акаунта си, ако наистина имате нужда от тях.

Като каза това, вие все още получавате много функции, опаковани в интеграция с канали като пазаруване в eBay и Google, безброй шлюзове за плащания, силно приложение за POS и т.н. – това определено е един от плюсовете на 3dcart.

Освен това, той е лесен за използване и има прилично количество безплатни шаблони … макар че наистина искате да поемете отговорност, това може да не е най-добрата платформа за вас.

Поддръжката на клиентите е още един плюс, като всички налични ресурси (Onboarding Coach, eCommerce University и т.н.) наистина дават предимство на 3dcart.

И накрая, тя е доста сигурна, така че няма да се налага да се притеснявате за себе си или информацията на клиентите ви е изложена на риск.

За да го приключите, това е силна услуга, която може да не е за всички, но лесно може да бъде. В крайна сметка мисля, че решаващият фактор ще бъде дали ще кликне с вас или не, защото той осигурява всичко, от което се нуждаете, и повече за прилична цена.

Започнете с 3dcart

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map