Преглед на Bandzoogle: 8 неща, които трябва да знаете, преди да го използвате!

Тази статия беше преработена и актуализирана на 29 април 2020 г..


О, да, днес има толкова много хостинг платформи на разположение на пазара. Повечето от тях обаче са хостинг платформи с общо предназначение. По принцип искам да кажа, че можете да хоствате всеки домейн.

Не би ли било чудесно, ако можехте да получите изцяло ексклузивна хостинг платформа, която може да се използва за конкретен домейн, който търсите?

Какво ще кажете да имате хостинг платформа, посветена на музиканти?

Ето.

Bandzoogle наистина е хостинг платформа, посветена на музиканти.

Уебсайт, посветен на музикантите, изисква повече креативност и повече инструменти. Точно това включва Bandzoogle.

Какво е Bandzoogle?

Задръжте курсора за визуализация

Bandzoogle

Bandzoogle е уеб хостинг платформа, която е посветена изключително на музиканти. Той предоставя инструменти за музикантите да изграждат професионален уебсайт, да популяризират музика, както и да продават директно на феновете.

Той предоставя инструменти за подкрепа на интеграцията със социални медии като Twitter, Facebook, Instagram, SoundCloud и Bandcamp.

Bandzoogle включва също вграден магазин, инструменти за списъци с пощенски адреси и функции за отчитане, заедно с десетки теми и шаблони.

За първи път стартира през 2003 г. от музикант Крис Винсън, който също създаде уебсайт за своята рок група на име Rubberman.

Bandzoogle е със седалище в Монреал, Квебек, Канада. Това е популярно сред музикантите и повече от 30 000 музиканти и групи го използват.

Плюсове на Bandzoogle:

Познаването на най-добрите точки за избраната от вас хостинг платформа е изключително важно. Както всяка друга хостинг платформа, Bandzoogle има собствен набор от плюсове и минуси.

Нека говоря повече за плюсовете на използването на Bandzoogle.

 • Производителност и бързина: Bandzoogle има облачна инфраструктура и е създаден, за да осигури висока производителност за тежки уебсайтове за дизайн. Той има възможност за бързо изобразяване на видео и графика.

  Тъй като това е посветено на музикантите, се внимава допълнително, за да се осигури достатъчна честотна лента, без да се задави. Той ограничава потребителите само въз основа на страници, песни и снимки. Отделно от това няма други ограничения. Хостинг платформата поддържа мащабируеми и бързо разрастващи се уебсайтове.

  По-долу е представянето на уебсайта, което е отлично.
  продължителност на bandzoogleЗа да проверите най-новите статистически данни за Bandzoogle, щракнете тук

  Подобен тест за първия байт е както е показано по-долу. Това също е еднакво бързо.

скорост на уеб страница на bandzoogle

Излишно е да казвам, че Bandzoogle е богат на функции и прави създаването на уебсайтове изключително просто. Той има някои лесни за използване опции за плъзгане и пускане, които могат да се използват лесно дори от начинаещ потребител.

 • Готов за електронна търговия: Основният план поддържа повечето от рудиментарните функции, необходими за музикален уебсайт. Всички планове имат поддръжка за електронна търговия. Можете лесно да продавате музикални изтегляния, като използвате това.
  готов за електронна търговия bandzoogle
 • Вграден пощенски списък: Поддържа се и пощенски списък с минимум 100 абонати на фен за основния план. Можете бързо да се свържете с феновете си, като използвате функцията им за списък с пощенски адреси.

  Функцията позволява професионални имейли, планиране на имейли и анализи заедно с отчитане по имейл.
  Bz пощенски списък

  Други включени функции са календар за турне и SEO инструменти. Това са няколко функции, които не са лесно достъпни в други хостинг платформи.

 • Натиснете комплекти & Още: Всеки план поддържа електронни прес-комплекти и има SSL сигурност. По-напредналият план има множество допълнителни функции.
 • Разширени функции: Малко от включените в тях функции са заглавки на видео, проследяване на инвентара, отчитане на звуково сканиране, предварителни поръчки на албуми и много други. Можете да продавате билети, стоки, видео файлове и медийни файлове.
 • Вградени инструменти за уеб дизайн: Bandzoogle поддържа мощни инструменти за уеб дизайн с функции като мениджър на изображения, интеграция в Instagram, библиотека с шрифтове и много други. Като цяло е богато на функции да се разработи уебсайт на музикант.
 • Пробен период: С всеки план получавате 30-дневна безплатна пробна версия. Повечето от хостинг платформите не поддържат такива функции. Така че, наистина, това е печеливша ситуация.Bz изпитание 30 дни
  След изтичане на пробния период можете лесно да надстроите до всеки от техните платени планове. Планът включва безплатното име на домейн.
 • Отстъпки: Bandzoogle предоставя атрактивни отстъпки. Ако решите да плащате годишно, тогава получавате отстъпка, която е равна на два безплатни месеца. Ако имате безплатен домейн, след 60 дни членство можете да изберете да се преместите на друго място.

  Bandzoogle предоставя отстъпка с нестопанска цел. Той предлага безплатни сметки за регистрирани благотворителни организации, фокусирани изцяло върху музиката.

  Всичко, което трябва да направите, е да се регистрирате за безплатен акаунт и да изпратите имейл до Bandzoogle с информация за вашата организация.

  Пропуснете всичко и заявете отстъпката си сега …

Bandzoogle предоставя много информация за данните, като прилага ефективни отчети, които могат да направят интерактивен анализ на данни.

Bandzoogle има уникална функция за осигуряване на насочване по местоположение. С тази функция можете да насочвате към фенове на конкретни места с персонализиран имейл.

Минуси на Bandzoogle:

Сега, нека поговорим за няколко неща, които според мен Bandzoogle могат да се подобрят.

За да бъда честен, няма твърде много недостатъци при използването на Bandzoogle. Те твърдят, че са хостинг платформа за музиканти и това е нещо, в което са добри.

Малко от минусите са-

 • Добавки: Когато става дума за персонализирана пощенска кутия, това не е част от плана. Така хостингът по имейл има отделно ценообразуване от 14,95 долара на година.

Отново никой от плановете не поддържа много уебсайтове. Мулти-сайтът има отделно ценообразуване, за което трябва да се свържете със специалиста по техния акаунт.

Характеристики на Bandzoogle:

Лесно използване:

CPanel, наличен в Bandzoogle, е лесен за използване дори за начинаещи потребители.

Вижте демонстрацията на Bandzoogle по-долу:

След като влезете, можете лесно да редактирате и добавяте основни функции.

Bandzoogle cPanelТова също осигурява множество поддръжка за електронна търговия. От тук можете да добавите най-новите новини, най-новата песен и подробности за вашите предстоящи предавания.

Редактирането на шаблоните е лесно и можете лесно да добавяте страници. CPanel ви позволява също да редактирате шаблони, да генерирате различни отчети и да добавяте имейл кампании с помощта на списъка за пощенски списък.

Списък с пощенски адреси на Bandzoogle

шаблони:

Вашият уебсайт за музика би бил непълен, без да използвате най-добрите шаблони. Шаблоните трябва да бъдат привличащи вниманието и точно това се обслужва от Bandzoogle.

Е, всичко това наистина е мобилно отзивчиво. Шаблоните са добре разделени въз основа на музикалния жанр. Той поддържа голям брой теми и можете също да добавите своя собствена тема.Шаблони на Bandzoogle

Можете лесно да прегледате избора си на тема. Това ви осигурява и мобилен изглед.Шаблони на Bandzoogle 2

Всичко това идва с лесна за подравняване и използване персонализиране.

Функции за влачене и пускане:

В повечето случаи музикалните уебсайтове имат тежък потребителски интерфейс и до голяма степен зависят от качването на медии и видео. За да използвате всички тези функции, в повечето хостинг платформи е необходимо да направите някои промени в кодирането.

Противно на това, Bandzoogle предоставя интерактивен и иновативен UI дизайн, който е идеален за вашия музикален уебсайт. В същото време това не изисква никаква експертиза в областта на кодирането.

Пълният уеб дизайн използва лесен за използване уебсайт с опции за плъзгане и пускане.

Меню Bandzoogle

Извършването на каквото и да е персонализиране с помощта на тези функции за влачене и пускане е изключително безпроблемно. Наред с тези функции за плъзгане и пускане, има няколко демонстрационни видеоклипове, които са на разположение.

След като направите тези промени, можете бързо да разгледате визуализация на вашия уебсайт за десктоп, таблет и мобилен телефон.

Поддръжка на клиенти:

Когато става въпрос за поддръжка на клиенти, можете да достигнете до екипа на Bandzoogle, като използвате имейл или чат на живо. Можете да използвате имейла по всяко време. Чатът на живо не е достъпен 24/7.

В случай, че опцията за чат на живо не е налична, ще получите изскачащ прозорец, както е показано по-долу.Bandzoogle се свържете с нас

Bandzoogle не предоставя опция за чат на живо по всяко време, вероятно причината е тяхната изключително проста за използване cPanel.

Над техния cPanel ще намерите множество демонстрационни видеоклипове, които могат да се използват като справочно ръководство.

Освен това пробвах и тяхната опция за чат на живо. Беше изключително бързо, без време за изчакване.

Чат на живо от Bandzoogle

Bandzoogle livechat 2

Представителят на чата на живо беше достатъчно бърз, за ​​да предостави достатъчно информация и подходящи връзки, за да предостави повече информация за различните функции.

Отделно от това, Bandzoogle има блог раздел, който съдържа различни интересни съдържания в различни теми. Можете също да се регистрирате тук, за да получавате редовни актуализации.

Ценообразуване:

Bandzoogle има 3 различни плана. Трите плана са-

Характеристика
LITE
СТАНДАРТ
PRO
Страници1020неограничен
Снимки100500неограничен
Безплатно име на домейндадада
Цена$ 8.29 / месец$ 12.46 / месец$ 16.63 / месец

Започнете 30-дневния си безплатен пробен период

(Безплатна 30-дневна пробна версия, не е необходима кредитна карта.)

Хостингът по имейл може да бъде избран при отделно ценообразуване от $ 14.95 / годишно. Като цяло Bandzoogle предлага планове на достъпни цени. Основният план включва масив от функции.

Bandzoogle срещу Wix

Сега, когато предоставих разходка около Bandzoogle, нека да сравня това с друга популярна хостинг платформа „Wix“.

Bandgoogle vs wix

Wix също е облачна базирана хостинг платформа, подобна на Bandzoogle. За първи път стартира през 2006 г. и седалището си е в Тел Авив, Израел.

Wix е универсална хостинг платформа в сравнение с Bandzoogle, която изцяло се фокусира върху уебсайтове, базирани на музиканти.

Когато обаче става въпрос за създаването на уебсайт за музиканти, позволете ми да ви представя сравнение между Wix и Bandzoogle.

а. Templates
 • Докато говори за шаблоните, Bandzoogle предоставя повече подходящи за музика шаблони в сравнение с Wix.
 • С Wix не можете да избирате различни музикални жанрови шаблони. Тъй като това е по-универсална хостинг платформа, изборът на шаблони е ограничен.
б. Лекота на персонализиране на уебсайта

Както Wix, така и Bandzoogle ви позволяват да изпробвате услугите им безплатно, което е добрата част.

 • С Wix не можете да персонализирате няколко секции на уебсайта. В известен смисъл изборът на шрифт и цвят е много ограничен.
 • Това е нещо, което е лесно достъпно в Bandzoogle.
° С. Пощенски списък
 • Отчитане, списъка с имейли не е наличен с Wix.
 • Това отново са някои от функциите, включени дори като част от основния план в Bandzoogle.
д. е-търговия
 • В случай, че искате настройка за електронна търговия, с Wix, ще трябва да изберете най-високоплатения план.
 • При Bandzoogle обаче това е лесно достъпно в основния план.
д. Удобни за музиканта функции
 • Електронните комплекти за преса, SEO инструменти, календар за турне, отчитане на SoundScan и много други функции, необходими за уебсайт музикант, са лесно достъпни в Bandzoogle.
 • Това е нещо, което липсва в Wix.

Заключение:

Дадох подробно описание на Bandzoogle. Също така предостави сравнение с Wix, което се превръща в втори ред за създаване на уебсайт на музикант.

Bandzoogle е посветен на задоволяването на нуждите на музикантите и точно това твърдят. Всъщност той е перфектен избор, ако търсите хостинг на уебсайтове, базирани на музика.

Той има добро представяне, бързина и мащабируемост. Това са някои от функциите, на които бихте внимавали, тъй като създаването на музикален уебсайт е тежък за потребителския интерфейс. Bandzoogle предоставя най-точните инструменти, които да ви помогнат да създадете професионален уебсайт.

Bandzoogle има не само атрактивна колекция от шаблони, но също така има и интуитивен cPanel, който е лесен за използване и има функции за влачене и пускане. Вашият уебсайт може да бъде готов за няколко минути.

Е, това не е всичко. Bandzoogle поддържа лесно редактиране на вашия уебсайт и допълнително предоставя анализи, използвайки неговите инструменти за отчитане.

Като цяло Bandzoogle е наистина препоръчителен избор за уебсайт на музиканти.

Така че, продължете напред, вземете своя хостинг на Bandzoogle днес!

Започнете 30-дневния си безплатен пробен период

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map