Преглед на хостинг на Softnet: Как се представи при нашите тестове? (2020)

Тук, в HostingPill, имаме странна интуиция с намирането на неизвестни или скрити хостинг услуги, които обикновено минават под радарите на хората.


Нещото при намирането на тези редки хостинг услуги е да ги познавате отвътре и след това да ви предоставят ценни предложения.

Например, погледнете услугата, която наскоро открихме: Softnet хостинг. Това е от Кения, Африка и обслужва всички малки предприятия и предприемачи вътре, както и извън границите му.

Сега може да си помислите: „А защо, по дяволите, да купя сървър докрай в Африка !?“ Е, не бъди толкова бърз да прецениш. В този преглед сме изложили всяка стока & лош аспект на Softnet, така че можете да решите да го направите.

Така че без допълнително обожание, нека се потопим ние??

Ценообразуване & Характеристика

Добре, един от плюсовете на използването на чуждестранна хостинг услуга е, че получавате предимството на разликата във валутата, което означава, че има шанс да получите повече функции с по-ниска цена.

Уеб дизайн _ Регистрация на домейни в Кения _ Softnet Solutions Ltd

Тъй като не използваме кенийски шилинги, USD ще бъде нашето предпочитание. Нека започнем с плана „Стандартен“, който е около 10 долара на година, който ви дава 25 GB дисково пространство, но няма начин да знаете дали това е HDD или SSD. И да, това е 10 долара годишно, както и всички останали планове.

Тогава планът има неограничена честотна лента, неограничен имейл акаунт, неограничена база данни, панел за управление на акаунта (който е WHMCS) и 24/7 поддръжка на клиенти. Странно те споменаха следващите такси за подновяване, които са около $ 14.

Преминавайки към професионалния план, тук няма много промени в функциите от дисковото пространство, което получавате, което е 35 GB и планът струва около $ 19 / година.

По подобен начин планът „Advanced“ е $ 28,23 на година, дисковото пространство е увеличено до 45 GB дисково пространство и същите функции като преди. Дисковото пространство можеше да бъде по-добро в този момент, но …

… последният план със сигурност го прави. Планът “Неограничен” има неограничено дисково пространство и всички останали неограничени функции около $ 94 / година, което не е нищо повече от преобличане, за да бъдем честни.

Като цяло плановете изглеждат странно на цена, което се очаква, но функциите са прилични и следователно дори препоръчителни.

Вижте пълното ценообразуване на Softnet тук …

Поддръжка на клиенти

Получаването на помощ по време на труден епизод може да бъде от съществено значение. Някои начинаещи особено не знаят какво правят и създават верига проблеми, които в крайна сметка сриват сайта. Следователно, необходимостта от добра поддръжка на клиенти винаги е полезна, независимо дали сте начинаещ или експерт.

чат на живо

Поддръжката на чат на живо се счита за най-надеждните начини за получаване на помощ възможно най-бързо. Можете също да прикачите екрани на вашия проблем, за да формулирате по-добре проблема си към представителя на чата и да получите решение.

чат на живо

Решихме да тестваме услугата за чат на Softnet и публикувахме въпрос. Въпрос е за целостта на техните сървъри.

чат на живо

Получихме отговор почти веднага след като зададохме въпрос, който е добър от страна на Softent. Отзивчивостта е добра. Отговорът беше даден също така.

Изпратете билет - Softnet Solutions Ltd

На следващо място, има очевидното системно решение за издаване на билети, където можете просто да публикувате определени подробности, да опишете накратко въпроса си и да прикачите всички необходими снимки, за да получите по-добра помощ.

Сега също се опитахме да потърсим база от знания, която да намерим & четете статии, когато потребителите се чувстват изгубени от дадената информация, но нямаше такава и това е малко неудобно. Все пак, поддръжката на клиентите е доста задоволителна.

Лесно използване

Уеб хостинг_ Достъпна, евтина и най-добрата хостинг компания в кения - Softnet

По същество WHMCS подкрепя по-голямата част от Softnet. Безопасно е да се предположи, че процесът на закупуване и фактуриране преминава през WHMCS и кликването върху „Поръчай сега“ също прави същото.

Количка за пазаруване - Softnet Solutions Ltd

Както можете да видите тук, има 3 опции за хостинг пакети услуги, от които да избирате. Единствената липсваща е тази с дисково пространство от 25 GB, която споменахме преди.

Количка за пазаруване - Softnet Solutions Ltd

Изборът на план след това ви подканва към следващата страница, където можете да изберете да регистрирате нов домейн за вашия уебсайт, да прехвърлите такъв от друг регистратор или да изберете съществуващ.

Кошница - Softnet решения

След това има един последен поглед върху всичко, което сте избрали. Можете да изберете дали цикълът на фактуриране трябва да бъде годишен, двугодишен или тригодишен.

Количка Softnet Solutions Ltd

Най-накрая, има последната страница преди плащането, на която можете да прегледате поръчката си. След касата можете просто да започнете работа на вашия сайт веднага.

Следователно Softnet разчита на WHMCS за техния процес на фактуриране, който е макар и дълъг, но необходим.

заключение

Затова бихме ви предложили да инвестирате в хостинг услуга чак в Африка?

Е, доколкото виждаме, това е препоръчително.

Единствените неща, които изпитваха липса, бяха уебсайтът с липса на зор, липсата на база знания и разликата във валутата могат да притесняват някои хора.

Но освен това, съотношението цена / функция е много добро. Подкрепата е задоволителна. Най-ниският план е около $ 9 за една година, така че това дори не е въпрос.

Определено го снимайте.

Това е всичко за този преглед. Какво мислиш? Заслужава ли Softnet проверка? Опитахте ли сами услугата? Как беше вашето преживяване? Моля, коментирайте по-долу и ни уведомете.

Опитайте Softnet хостинг днес

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map