Преглед на WebHostingPad (2020): струва ли си да купувате?

Преглед на WebHostingPad (2020): струва ли си да купувате?

Преглед на WebHostingPad (2020): струва ли си да купувате?

Какво ви идва наум, когато някой небрежно попита: „Коя е най-добрата хостинг услуга там?“ Без съмнение някои очевидни имена идват на ум като Godaddy, GreenGeeks, BlueHost или дори Hostinger може да излезе.
Процесът при избора на уеб хостинг компания е доста прав. Искате най-добрата услуга на най-ниската цена, без да компрометирате функциите. Сега, в днешния свят това не е много за питане, има много компании, които могат да доставят.
Компаниите с големи имена управляват по-голямата част от сайтовете в мрежата, но има няколко по-малко известни услуги, които често отиват под радара. Като тази, която ще обсъдим днес:


WebHostingPad

Можем да ви заложим хиляда долара, че може би никога не сте чували за сайт с име, което е рядко. Ето защо, ние поехме върху себе си, за да ви дадем представа за услугата, преди да щракнете върху купуване на Godaddy.

Характеристика & Ценообразуване

-Надежден и сигурен уеб хостинг _ WebHostingPad
Функциите съставляват услуга. В случая на WebHostingPad функции като безплатен домейн, 24/7 поддръжка на клиенти, създатели на сайтове / CMS, SSD съхранение, неограничен професионален имейл и безплатни SSL сертификати се предлагат по подразбиране с услугата.

Надежден и сигурен уеб хостинг _WebHostingPad
Различни от горните няколко основни характеристики. Има още неща за преминаване като безплатен регистър / трансфер на домейни, автоматизирани седмични архиви, автоматизирано сканиране на зловреден софтуер, персонализирани филтриране на спам, интеграция на електронна търговия и други.
Сега, нека да разгледаме споделените цени на хостинга …

Споделен хостинг _ WebHostingPad
На пръв поглед изборът на план не изглежда твърде разнообразен. Поддържа се много кратко & просто. Планът “Power” струва $ 1,99 на месец и ви дава достъп до всички обичайни функции, споменати по-горе, заедно с неограничени акаунти за съхранение / имейл и WordPress & Weebly поддръжка.
На следващо място, „Power Plan Plus“ е, както може да се досетите, че е правилно надграждане над Power план. За 4,99 долара на месец получавате много по-добър процесор (което означава страхотна производителност), първокласна услуга за архивиране и най-новата сървърна технология за вашия сайт, за да се работи на.

-Power Plan Mini _ WebHostingPad
Най-сетне има странният „Power Plan mini“, който се намира точно в средата на захранването & планът Plus. За $ 3 / месец имате безплатен SSL сертификат, WordPress, 10GB SSD, 2 домена, 100GB честотна лента и 50 бази данни, които са достатъчни за уебсайт за малки и средни предприятия.
Като цяло характеристиките за цената са много убедителни. Цената се поддържа възможно най-минимална и се набляга на потребителите, които могат да създават магазин бързо & тичане.

Сигурност

WebHostingPad се нарича „надежден и сигурен уеб хостинг“. Въпреки че в този случай няма прекалено много оферти, дузина функции няма да направят вашия сайт сигурен, но няколко добри могат просто. И така за каква сигурност говорим?

Надежден и сигурен уеб хостинг WebHostingPad
Както споменахме по-рано, във вашия план е включена вашата SSL сертификация. SSL, ако не знаете, е слой на защитен сокет, който създава слой на сигурност между сайта и потребителя, за да предотврати всякакъв вид намеса на трети страни..

Надежден и сигурен уеб хостинг _ WebHostingPad
След това имате вашето автоматизирано сканиране на злонамерен софтуер, за да потърсите нищо риболовно под вашия сайт. Тъй като планът Plus ви осигурява достъп до най-новите технологии на сървъра, шансовете за откриване на злонамерен софтуер и карантина са големи.

Надежден и сигурен уеб хостинг _ WebHostingPad
Вярвате или не, когато всичко друго се провали, архивирането е най-добрият вид сигурност, на който можете да получите период. Вашият сайт може да бъде хакнат, атакуван и фиширан, но знанието, че всичко е защитено някъде на външен сървър, е спокойствието, от което се нуждаете.

Надежден и сигурен уеб хостинг WebHostingPad
И накрая, има платена услуга за сигурност на WebHostingPad: SiteLock. SiteLock е отделна услуга, за която можете да се абонирате за $ 24.95 / година. Тя е насочена към хора, които сериозно се отнасят до сигурността на сайта си. Получавате много автоматизация от SQL инжекции до кръстосани скриптове на сайта.
Това обвива сигурността. Както може би виждате, тук има достатъчно функции за защита, за да поддържате сайта си защитен. Не цял куп, но достатъчно, за да запази удовлетворението си.

Лесно използване

Надежден и сигурен уеб хостинг _ WebHostingPad
Сега на сайта им WebHostingPad претендира 99,9% гаранция за продължаване, което е хубаво & всичко, но какво да кажем за използваемостта? Само плащането на таксите и правенето с него не е как работи с хостинга.

Кошница WebHostingPad.com
Процесът на регистрация / фактуриране е много задвижван от WHMCS, която е популярна услуга за фактуриране. След като изберете план, можете да се регистрирате, прехвърлите или изберете съществуващото име на домейн. За този пример ще използваме съществуващия ни домейн hostingpill.

Кошница WebHostingPad.com
След това трябва да изберете цикъл на таксуване, който да се повтаря всеки месец. Както можете да видите, има само опция за месечно абонамент, за която можете да се абонирате, и няма опция за годишни, двугодишни или тригодишни цикли.

Кошница WebHostingPad.com
След това трябва да въведете своите общи подробности като име, адрес, имейл, град и т.н., Ако сте нов клиент. Тази стъпка се чувства като разтягане, напълно е възможно да не се искат тези подробности и да се направи, но изглежда като формалност.

Количка за пазаруване - WebHostingPad.com
И накрая, последната стъпка е просто да изберете метод на плащане и да попълните данните на вашата карта, за да стартирате услугата. Освен това можете да използвате промо код, за да получите безплатен домейн, което е добре, ако сте избрали да регистрирате нов домейн.

Поддръжка на клиенти

Представете си това: След добри 10 минути напълване на всички детайли & настройка на вашия домейн, вашият сайт най-накрая работи, но той също е празен. След това продължете да инсталирате WordPress, но не знаете от къде да инсталирате вашите теми.
И сега какво? Ще отидете в интернет, търсейки решения? Разбира се, че не. Ето защо имате собствена база знания на сайта, за да решите тези заявки.

База знания - WebHostingPad
Базата знания обикновено съдържа най-често срещаните, както и няколко технически отговора за всички видове заявки. С добре информирана база данни с отговори, не е необходимо потребителите да драскат Google за всеки проблем.

Знание
Базата от знания на WebHostingPad изглежда най-малко кокетна. Има определени категории, към които може да принадлежи вашето запитване, след това са въпроси вътре в тези теми. Кликнахме върху темата „Домейн“, за да проучим нейните под-статии.

Каква е разликата между поддомейн и addon domain_ - база знания
Кликнахме върху последния въпрос за разликата между поддомейни & addon домейни и отговорът беше много подробно описан с подходящи примери. Потребителският интерфейс също прави цялата статия важна.
Единственият недостатък на базата от знания може да бъде, че целият раздел би могъл да използва малко по-голяма дължина. Усеща се малко подадена шунка на моменти. И все пак, може да бъде нитропване.

Надежден и сигурен уеб хостинг
Друг важен аспект на поддръжката на клиентите е поддръжката на чат на живо. Може да има повече възможности за проучване, но повечето пъти по-голямата част от хората са склонни да се облегнат или на базата знания, или на чата на живо.

WebHosting Pad-Надежден и сигурен уеб хостинг _ WebHostingPad
Опитахме се да публикуваме въпрос за целостта на техните сървъри, независимо дали те сами управляват всичко или оставят някои трети компании да се справят. И някой се свърза много бързо.

WebHosting Pad-Надежден и сигурен уеб хостинг _ WebHostingPad
Сега отговорът отне около няколко минути, но получихме очаквания отговор скоро. Те имат свои собствени центрове за данни, разположени в САЩ, така че очевидно няма шанс да се включат трети компании. Така отговорът беше бърз и не автоматизиран.
Това урежда резултата за поддръжката на клиентите. Базата знания е кратка, но функционална и поддръжката на чат на живо работи безупречно.

заключение

Сега сме най-накрая. Говорихме за почти всеки аспект на WebHostingPad. Функциите, ценообразуването, сигурността, поддръжката на клиентите, настройките бяха много интересни за изследване, но …
Заслужава ли си да купите WebHostingPad вместо нещо като Godaddy?
Ние казваме ДА. Определено отидете за това.

WebHostingPad има страхотни функции на ниска цена, които, въпреки че много компании обещават, доставят само няколко. За веднъж опитайте да направите снимка в по-малко известна компания, която може просто да ви даде това, което наистина искате.
С това завършваме този преглед. Изложихме фактите, вие вземате решението. Какво е вашето мнение? Намерихте ли статията информативна? Опитахте ли WebHostingPad? Как беше вашето преживяване? Моля, коментирайте по-долу и ни уведомете.

Опитайте WebHostingPad днес

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector