Преглед на WooCart: Вземете всички факти, преди да се регистрирате (2020)

Имате ли страхотна дропшипинг идея, която искате да направите? Търсите надежден хостинг на WooCommerce, за да отворите собствен магазин за електронна търговия, но не знаете кой може да бъде този за вас?


Ако сте прочели нашия рецензия на Shopify, тогава знаете, че електронната търговия и онлайн магазините са нарастващ пазар в момента, които отстъпват място на нова порода предприемачи с дропшипинг.

Е, чували ли сте някога за WooCart WordPress хостинг?

Всъщност ние не го направихме, но в крайна сметка се случи да посетим услугата и да имаме няколко думи, които бихме искали да споделим, но първо малко предистория за WooCart.

WooCart се счита за първата услуга, създадена някога изключително за хостинг / управление на магазини на WooCommerce. Той принадлежи на компания, наречена Niteo, отдалечена първа компания с членове на глобалния екип, които оформиха идеята да предлагат WooCommerce като услуга.

Ако се съмнявате в създаването / преместването на вашия онлайн магазин в WooCart, имаме преглед, за да ви помогнем да вземете решение. Така че, нека се потопим в …

производителност

Производителността често е барометър за качество, особено що се отнася до хостинга. Производителността зависи от много неща като сървъри, оптимизации и т.н..

WooCommerce изисква изобилни ресурси за бързо зареждане на страници, когато има скокове в трафика. Бавна страница може да намали шансовете ви за реализация.

Невероятно изпълнение WooCommerce

WooCart работи на специализирани сървъри на Google Cloud, специално оптимизирани за хостинг на WooCommerce. И ако знаете нещо за сървърите на Google, те се считат за много високо ниво и светкавично.

Освен това кеширането е друго нещо, което може да ускори вашия сайт, тъй като спестява много данни право в браузъра. Google Cloud разчита на кеширане във всички свои приложения като Документи, Gmail, Youtube и т.н..

woocart

WooCart представя подробни анализи на плъгини на таблото си за управление. Тези анализи могат да ви помогнат да разберете какви плъгини използват най-много ресурси, кои от тях трябва да бъдат премахнати.

След като премахнете всички такива плъгини, които забавяха вашия сайт, можете да намерите подобни алтернативи, за да изпробвате, че няма да е твърде трудно на вашия сайт.

Невероятно представяне за WooCommerce

Нещо повече е, че WooCart може да намира и страници с бавно зареждане. По същия начин можете да намерите конкретни приставки на тази страница и да ги разрешите.

Невероятно представяне за WooCommerce

Изображенията винаги са трудна задача за даден сайт. Не можете да стигнете далеч със сайт без изображения и следователно, битрейтът на изображението може да определи качеството, размера и времето, необходимо за сървъра да ги зареди.

Следователно, WooCart има вграден инструмент за оптимизиране на изображения, който работи във фонов режим по всяко време, за да компресира изображения без загуби.

Освен това ги преобразува във формат WebP, който автоматично оптимизира изображенията до височината / ширината на екрана на устройството за по-нататъшна оптимизация.

WooCart може да се похвали и с функцията си за постановка без загуби като първостепенно място за всички свои предложения. Това, което го прави толкова голям е, че там, където повечето услуги предлагат основни етапи, WooCart променя живата версия на вашия сайт, без загуба на дата, което е много по-бързо и ефективно.

Тази допълнителна сложност често води до загуба на данни, която може да се обърка. Плюс това ви създава повече време и проблеми. И така, как WooCart отстранява това?

 • Е, WooCart внедрява клонинг или дубликат на текущия ви магазин, където можете да добавяте или премахвате елементи за тестване, преди да направите незабавни промени в истинския магазин
 • Системата на WooCart автоматично синхронизира данните за поръчката и клиентите от живо до поетапно, преди да актуализира новата версия. Следователно, улесняване на управлението на вашия магазин.
 • Като цяло, това, което получавате, е ефективна система за управление на сайта, която лесно може да се справи с тестване, поддръжка и актуализиране на всяка информация без много излишни.

Всичко това беше от страна на представлението. В обобщение, WooCart работи на бързи сървъри, разполага с анализи за проследяване на бавни приставки или страници и оптимизиране на изображения за по-бързо зареждане.

Изпробвайте WooCart

Лесно използване на цените

Въпреки че WooCommerce е сравнително лесен за използване, има някои фактори, които си струва да се обмисли преди потапянето в услугата, тъй като обикновено има крива на обучение.

90% от цялото управление на WooCommerce се осъществява на нейното табло. Следователно, това е всичко, което ще преминем, но първо има една много готина функция, която да посочим:

woocart

Можете да изградите пълен функционален магазин на WooCommerce само в 3 прости стъпки без предварително опит с използването на услугата. Кои 3 стъпки питаш?

 • Местоположение на име на магазина – тук определяте името на магазина, поддомейна и местоположението
 • Собственик на магазина – Ето къде можете да въведете личните си данни
 • Конфигурация на магазина – Тук можете да изберете тема и да конфигурирате потребителския интерфейс

Магьосникът на магазина на WooCart автоматично конфигурира настройките за данъци, локализацията и валутата, след като посочите местоположението си. Следователно, спестявате много време и караница.

Безпроблемна WooCommerce

Нещо повече е, че WooCart предлага магазин „до ключ“, който показва груба скица на вашата идея, всичко с демо продукти. След това можете просто да добавите вашето име, лого, продукти и това е всичко.

С тази функция можете да започнете да продавате продуктите си веднага, без да се притеснявате за конфигурациите на WordPress.

Имайте предвид, че не жертвате персонализиране в нито една от опциите, но предварително направените магазини не са нищо ново и се прилагат почти навсякъде сега.

Безпроблемна WooCommerce

Последното заслужава да се отбележи е електронната система на WooCart. Той използва Plugin SendGrid, който ви позволява ефективно да сортирате имейлите си чрез:

DKIM (Идентифицирана поща на DomainKeys), която е метод за удостоверяване на имейл за откриване на фалшиви изпращачи и

SPF (Рамка за политика на изпращачите), която не позволява на спамерите да изпращат имейли от името на вашия домейн.

Сега, да поговорим за цените на WooCart.

Планове и цени WooCart

Първо нещата, първо получавате специален сървър, 1 магазин, съхранение на съветника, организиране без загуби, премиум CDN и ежедневни резервни копия, налични във всички планове, независимо от цената. Също така се опитахме да променим валутата на сайта, но не можахме да намерим начин.

Нивото за начинаещи или „Shop“ предлага 50 000 посещения (или честотна лента) и 20 GB дисково пространство при 49 долара на месец.

Тогава планът “Market” има 100 000 посещения / 40 GB дисково пространство при 99 долара на месец, планът “Mall” ви дава 150 000/60 GB дисково пространство при $ 179 / месец, и на последно място, планът “Supermall” има диск от 300 000/80 GB място при $ 249 / месец.

Следователно, предприемачеството тук е, че лекотата на използване е равна на голяма част от конкуренцията. WooCart ви позволява да пропуснете всички суети и да го пуснете в бизнес веднага. WooCart предлага първокласна услуга с премия цена.

Сигурност

Сигурността е по-често, отколкото не се пренебрегва в по-голямата си част, когато става дума за WooCommerce. Хората често забравят, че WordPress WooCommerce често са уязвими както за хакери, така и за експлоатации на трети страни.

Освен това, поради факта, че WooCommerce е с отворен код, е много лесно хакерите или спамерите да се докоснат до кода и да създадат злонамерени продукти.

Нека да проверим какво има WooCart по отношение на сигурността:

Безпроблемна WooCommerce - WooCart

WooCart се предлага в комплект с шифроващ SSL на Let, който дава „S“ в HTTPS. Той гарантира на посетителя, че сайтът е сигурен и връзката е непроницаема.

Безпроблемна WooCommerce WooCart

GDPR или Общият регламент за защита на данните набляга на защитата на данните и неприкосновеността на личния живот във всички европейски държави. Въпреки че е закон на ЕС, той също така се занимава с прехвърлянето на данни и извън ЕС.

Безпроблемна WooCommerce - WooCart

Ежедневните резервни копия са неуспешна безопасна мярка, която може да се използва за възстановяване на вашия сайт в случай, че всички други мерки за сигурност се провалят.

Безпроблемна WooCommerce - WooCart

Ето къде WooCart прави изключение от конкуренцията. Той предлага рядка „Гаранция без хак“. Сега няма да възстановят парите, но обещават да поправят евентуални щети, нанесени на вашия сайт.

Това е всичко за сигурността на WooCart. В обобщение получавате SSL, GDPR конфигурация, ежедневно архивиране с възстановяване по всяко време и без гаранция. Сега, да преминем към следващия раздел.

Поддръжка на клиенти

Всички знаем да прехвърлим този раздел направо, защото кой има нужда от поддръжка на клиенти? Ако WordPress е толкова удобен за потребителя, тогава защо ви е нужна поддръжка на клиенти на първо място?

Защото проблеми възникват дори и на най-перфектните места за услуги. Просто как работи технологията. Несъвършено. Ето защо ние се нуждаем от тези средни хора за справяне с подобни събития. Всеки може да се затрупва всеки един път.

Контакт - WooCart

Има 3 начина да получите поддръжка в WooCart. Можете да се свържете с поддръжката чрез приложението WooCart, да използвате Помощния център или да се свържете с някого за Live Chat. Нека първо да проверим чата на живо:

Контакт - WooCart

Публикувахме въпрос в клиента за чат и очаквахме отговор. Ботът ни уведоми, че може да отнеме до 20 минути, за да отговори някой. Така че просто седяхме наоколо и чакаме …

Контакт - WooCart

… Но някой отговори точно след минута, което беше добре. Представителят на чата отговори с прост кратък отговор, който беше достатъчен за това, което поискахме.

Нека се върнем към Помощния център, който е базата знания на WooCart:

Помощ за Woo Cart

Освен че притежава собствен блог, WooCart разполага с напълно разработена база знания, която съдържа отделни раздели от теми и свързани статии, за да получи помощта, която може да ви е необходима.

Помощ за WooCart

Кликнахме върху „Управление на магазини“ и списъкът със статии съдържа теми, които са обобщени основно в таблото за управление. Кликнахме върху „Задаване на домейн“, за да разгледаме статията.

Помощ за WooCart

Сега разгледахме няколко други теми, преди да щракнете върху тази и повечето бяха запазени много кратко и просто, тъй като те бяха много лесни за разбиране. Но тъй като тази тема е малко широка, WooCart подробно разказа тази статия, за да може потребителят да я разбере ясно.

Така това обобщава раздела за поддръжка на клиенти. Чатът на живо е отзивчив и базата от знания си върши добре работата.

Изпробвайте WooCart

заключение

WooCommerce измина дълъг път от своето начало. Виждахме, че в нейната времева линия се случват много разработки и WooCart не е изключение. Изграждането изключително за управление и хостинг на WordPress сайтове е много впечатляващо …

… Но заслужава ли си? Или си струва да преместите сайта си в WooCart?

За да бъда честен: Разбира се.

Характеристиките, които се предлагат за цената, са наравно с голяма конкуренция. Плюс функции като постановка без загуби определено си струва да опитате. WooCart е лесен за работа.

Ако имате парите, тогава WooCart със сигурност е с гръб. Ако не искате сложността на типичен сайт за WordPress и се нуждаете от гъвкавост, за да заобиколите, като магазина до ключ и организирането без загуби, то със сигурност си струва разходите поради лесната употреба & настройвам.

Това завършва прегледа. Ако искате повече опции за хостинг, тук са малко, за да проверите. Изложихме фактите, сега решението зависи от вас. Какво мислите за статията? Опитахте ли WooCart? Моля, коментирайте по-долу и ни уведомете.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map