Топ 10 доставчици на хостинг услуги за електронна търговия през 2020 г.

Така че, вие търсите идеален хостинг партньор за вашия уебсайт за електронна търговия?


Без значение дали стартирате онлайн магазин за тениски или магазин за продажба на бижута, изработени ръчно, е важно да разберете, че изискванията за хостинг на уебсайт за електронна търговия са различни от обикновения бизнес уебсайт. Тъй като ще изброявате голям брой продукти и трафикът на вашия сайт ще се увеличава с течение на времето, трябва да инвестирате в хостинг план, който може да управлява внезапни скокове на трафика, без да вреди на функциите на уебсайта ви.

Тъй като всяка хостинг компания твърди, че е най-добрата, доста трудно е да откриете правилния хостинг план.

И какво е решението? Ще трябва ли да изпробвате всеки хостинг план, преди да финализирате този? Не се притеснявайте; ние сме тук, за да ви помогнем.

Съставихме списък от 10 най-добри доставчици на хостинг услуги за електронна търговия. Ще ви дадем кратък преглед на всеки доставчик, за да можете да решите коя хостинг компания най-добре отговаря на вашите нужди и бюджет.

Така че без повече забавяне, нека да започнем.

hostingpillТоп 10 доставчици на хостинг услуги за електронна търговия

 1. Bluehost
 2. GreenGeeks
 3. DreamHost
 4. SiteGround
 5. HostGator
 6. В движение
 7. A2 хостинг
 8. Hostinger
 9. Ipage
 10. BigRock

1. Bluehost

Bluehost

Хоствайки повече от 2 милиона домейна, Bluehost е един от най-популярните и най-големите уеб хостове в света. Ако търсите „достъпен хостинг“ в Интернет, може да се натъкнете на това име, тъй като техният стартов план струва едва 2,95 долара / месец.

Тъй като нашата загриженост не се ограничава само до достъпността на план, нека да проверим колко добър е доставчикът по отношение на работа с уебсайт за електронна търговия.

Bluehost има специален хостинг за уебсайтове на WooCommerce, който струва между $ 6,95 – $ 12,95 / месец. Малките фирми за електронна търговия с един онлайн магазин могат да вървят със своя Starter WooCommerce план, който дава 100 GB SSD хранилище, безплатен SSL сертификат и поверителност на домейна.

Uptime е важно нещо, което трябва да проверите, когато избирате уеб хост за уебсайт за електронна търговия. Bluehost твърди, че предлага 99,98% ъптайм, което е доста близо до перфектното.

Можете да проверите действителното им време за актуализация в нашия калкулатор за време.

ъптайм калкулатор

Ако имате онлайн магазин на WooCommerce, Bluehost може да бъде добър вариант, тъй като осигурява гладка интеграция на WordPress.

Влизайки в системата за поддръжка на клиенти, Bluehost ви дава възможност да повдигнете заявката си чрез телефон 24/7 и чат на живо.

Имайки предвид всичко заедно, можем да кажем, че Bluehost е добър вариант като цяло.

Основни функции

 • Отлична гаранция за ъптайм
 • Гладка интеграция на WooCommerce
 • Достъпно ценообразуване

Започнете хостинг с BlueHost

2. GreenGeeks

GreenGeeks

Както показва името, GreenGeeks е екологично чиста хостинг компания, която управлява своите центрове за данни с вятърна енергия.

Така че, ако искате да стартирате уебсайта си за електронна търговия без вината да причинявате вреда на околната среда, можете да отидете за GreenGeeks.

Компанията предлага и различни печеливши функции за електронна търговия. Техният Pro план, който се смята за идеален за онлайн магазините, ви дава неограничено уеб пространство и незаменими SSL на цена от 5,95 долара / месец.

GreenGeeks предлага и отлично време за работа, което е основната грижа на повечето собственици на уебсайтове.

Основни функции

 • Удобен за потребителя cPanel
 • Природосъобразен
 • Поддържа различни платформи за електронна търговия като PrestaShop, Magento, OpenCart

Опитайте GreenGeeks днес

3. DreamHost

DreamHost

Хостинг на 1,5 милиона уебсайта, DreamHost е добре познато име в хостинг индустрията. Той поддържа бързо SSD съхранение, безплатни ежедневни резервни копия и неограничен трафик във всеки план.

DreamHost има 3 хостинг плана на WooCommerce; всички осигуряват мощно кеширане, поставяне с едно щракване и 24/7 поддръжка на WooCommerce.

Двете неща, които могат да ви свалят, включват средно време за работа и без директна поддръжка по телефона.

Основни функции

 • Надеждно SSD съхранение
 • Безплатни ежедневни архиви
 • Отлични възможности за съхранение.

Опитайте DreamHost днес

4. SiteGround

WooCommerce хостинг

SiteGround е друго популярно хостинг решение, което се предлага с вълнуващи планове за уебсайтове за електронна търговия. Планът му GrowBig, който струва $ 5,95 / месец, поддържа различни функции за електронна търговия като PCI съвместими сървъри, SuperCacher технология за бързо зареждане, автоматично инсталиране на приложения за електронна търговия и други.

Говорейки за гаранция за продължаване на времето, SiteGround има 99,99% време за работа, което означава, че няма да е необходимо да се притеснявате, че сайтът ви ще се понижава.

Компанията не ни разочарова и по отношение на сигурността. Той предлага безплатен SSL чрез Let’s Encrypt.

Със своя GrowBig план можете да хоствате неограничен брой онлайн магазини и да побирате до 25 000 посетители всеки месец.

Освен това, той също така предоставя безплатни автоматични ежедневни архиви, 24/7 чат на живо, поддръжка по телефона и база от знания за търсене за заявки, свързани с хостинг.

Основни функции

 • Много функции за електронна търговия
 • Автоматично архивиране & Актуализации на WordPress
 • 99,98% гаранция за продължаване

Така че, ако сте по-фокусирани върху функциите, SiteGround може да бъде добра опция за вас.

Опитайте SiteGround днес

5. HostGator

HostGator

През последните няколко години HostGator се превърна в първия избор на много нови бизнеси в електронната търговия. Този хост предлага не само инсталация с едно щракване за магазини за електронна търговия, но също така разполага и шлюзове за плащане и пазаруване на колички за всички свои хостинг планове.

HostGator предлага широка гама от хостинг услуги, които включват споделен, VPS и посветен хостинг. Можете обаче да опитате първо техния споделен план за бизнес. Този план ще ви струва $ 5,95 / мес. И ще можете да хоствате неограничени домейни и да използвате неметална честотна лента.

Ако четете ревютата на HostGator през интернет, забелязвате, че повечето потребители хвалят поддръжката на клиентите. Ако отличната поддръжка на клиенти е един от основните ви приоритети, можете да отидете за HostGator.

Заедно с 24/7 чат на живо и телефонна услуга, той разполага с обширна база знания за всички въпроси, свързани с хостинг. Освен това те предлагат денонощен сървър за наблюдение, за да се предотвратят DDoS атаки.

Основни функции

 • Мощна 24/7 поддръжка и богата база от знания
 • 99,99% гаранция за продължаване
 • Пазарски колички с всички хостинг планове

Опитайте HostGator Днес

6. InMotion

InMotion хостинг

Никой не може да отрече важността на подходящ вариант за плащане за уебсайт за електронна търговия. Докато не предоставите лесна за използване система за електронно плащане на своите купувачи, не можете да очаквате добри продажби.

За щастие InMotion поддържа множество опции за плащане, така че можете да изберете това, което намирате за удобно. Някои от другите функции на електронната търговия, което прави InMotion идеален избор за хостинг, включват инсталиране с едно щракване за приложения за електронна търговия, съвместимост с PCI, SSD сървър и т.н..

InMotion е посветил хостинг планове за електронна търговия, започвайки от $ 29,99 на месец. С техния стартов план получавате 4 GB RAM, 60 GB съхранение и 2TB честотна лента.

Основни функции

 • SSD споделен хостинг за електронна търговия
 • Множество начини на плащане
 • Инсталации с едно кликване за приложения за електронна търговия

7. Хостинг на A2

A2 хостинг

Ако не търсите някаква конкретна функция, вместо това се нуждаете от добре заоблен хостинг доставчик на електронна търговия, можете да опитате A2 хостинг. Техният споделен план Turbo, който струва $ 9,31 / месец, изглежда идеален план за средни уебсайтове за електронна търговия.

Планът ви позволява да хоствате няколко онлайн магазина едновременно и дава неограничен SSD акаунт за съхранение и имейл. Тъй като този план идва с турбо сървъри (20X по-бърз от обикновен сървър), можете да очаквате по-бързо зареждане на страниците.

A2 хостингът също поддържа инсталация с едно щракване за основните платформи за електронна търговия, което означава, че можете да инсталирате любимата си платформа за електронна търговия директно от панела за хостинг на A2.

Въпреки това, тъжната част е, че компанията може донякъде да ви разочарова от гледна точка на време. Дава гаранция за минимална продължителност на 99.95%. Тъй като това е минимална гаранция, можете да очаквате много по-добър ъптайм от този.

Тук можете да проверите състоянието на времето и времето за реакция на нашия тестов уебсайт, който се хоства на A2 хостинг.

Прочетете преглед на A2 хостинг.

хостинг

Основни функции

 • Инсталация с едно щракване за всички видни платформи за електронна търговия
 • Turbo сървъри, които осигуряват бързо зареждане на уебсайтове
 • Безплатни мерки за сигурност

Опитайте хостинг на A2 днес

8. Хостингер

Hostinger

Стартиран през 2004 г., Hostinger обслужва повече от 29 милиона потребители в повече от 178 страни. Въпреки че Hostinger предлага широка гама от хостинг услуги, техният облачен хостинг е идеален за онлайн магазини.

Планиращият хостинг хостинг хостингер започва от $ 7,45 за месец и ви позволява да хоствате неограничен брой уебсайтове. Освен това с този план получавате неограничени имейл акаунти и трафик. Компанията дава и отлично време за работа от 99,99%, но няма поддръжка по телефона.

Основни функции

 • Безплатен SSL сертификат
 • Ежедневно архивиране
 • Неограничена честотна лента.

Опитайте Хостингер днес

9. iPage

Уеб хостинг на iPage

iPage вероятно има един от достъпните хостинг планове на пазара. Ще бъдете изненадани да знаете, че основният им план предлага неограничена честотна лента, дисково пространство, бази данни MySQL, безплатен SSL сертификат, безплатен трансфер на домейн за 1,99 долара.

Освен това, той също поддържа PayPal интеграция и ви позволява да добавяте различни колички за пазаруване към вашия сайт.

Основни функции

 • Неограничено дисково пространство и честотна лента
 • Лесен инсталатор с едно щракване
 • 30-дневна гаранция за връщане на парите

10. BigRock

BigRock

BigRock предоставя както Linux, така и Windows хостинг на достъпна цена. Техният стартов план, който струва 1,32 долара на месец, ви позволява да хоствате неограничени домейни с неметрирано дисково пространство. Освен това получавате и безплатен SSL сертификат, за да защитите информацията за кредитната карта на клиентите си, докато пазарувате от вашия уебсайт.

BigRock поддържа удобен за потребителите cPanel, който ви позволява да инсталирате множество шлюзове за електронна търговия и колички за пазаруване.

Основни функции

 • Неограничена честотна лента & съхранение
 • 99,9% гаранция за ненавременна работа
 • Ниска стартова цена

Опитайте BigRock днес

Това беше бързият преглед на 10 най-добри хостинг доставчици на електронна търговия. Сега трябва да решите кое е най-доброто за вас. Без значение кой доставчик сте избрали, не забравяйте да проверите със следните точки.

 • Никога не казвайте да на безплатно име на домейн. Попитайте предварително вашия доставчик на хостинг за собствеността на домейна и таксите за подновяване.
 • Инвестирайте в първокласен уеб хостинг план, който осигурява поне стандартна продължителност на работа и добра скорост на зареждане на страницата. Не забравяйте, че 53% от посетителите напускат уебсайт, който се зарежда повече от 3 секунди.
 • Не пренебрегвайте сигурността на данните на клиентите си. Изберете хостинг доставчик, който се грижи за сигурността и осигурява SSL криптиране. За да добавите допълнителен слой към вашата сигурност, можете да инвестирате и в VPN услуга.
 • Потърсете доставчик, който редовно предлага автоматизирани резервни копия.
 • Не забравяйте да проверите и с капацитета за съхранение и скоростта на базата данни.
 • Проверете дали доставчикът предлага 24/7 поддръжка или не.

Надяваме се, че това ръководство ви помага да изберете подходящия хостинг партньор за вас. Кажете ни какво мислите в следното поле за дискусия.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map