10 καλύτεροι (+1 Ειδικοί) καταχωρητές τομέα του 2020

10 καλύτεροι (+1 Ειδικοί) καταχωρητές τομέα του 2020

10 καλύτεροι (+1 Ειδικοί) καταχωρητές τομέα του 2020

Σκεφτείτε έναν ιστότοπο. Ξέρετε γιατί μπορείτε να σκεφτείτε έναν ιστότοπο; Επειδή έχει έναν τίτλο, ένα όνομα. Αυτός ο τίτλος δεν είναι μόνο κάτι που πηγαίνει στην ίδια την ιστοσελίδα, αλλά κάτι που πηγαίνει στη διεύθυνση URL ή τη διεύθυνση του ιστότοπου. Εάν θέλετε έναν ιστότοπο, θα θέλετε να το ονομάσετε. Είτε πρόκειται για την επιχείρησή σας, μια πιθανή επιχείρηση, ένα προσωπικό ιστολόγιο ή ακόμα και αν επενδύετε σε μαζικές αγορές τομέων, όλοι ενδιαφέρονται να βρουν καλά ονόματα για τους ιστότοπούς τους.


Πώς το κάνεις αυτό; Πηγαίνετε σε μια εταιρεία που ονομάζεται καταχωρητής ονόματος τομέα και τις πληρώνετε για να βεβαιωθείτε ότι έχει καταχωρηθεί ένα συγκεκριμένο όνομα. Γίνετε ο κάτοχος αυτού του τομέα για όσο διάστημα πληρώνετε για αυτόν, ωστόσο, οι όροι της σύμβασης ισχύουν.

Ένας καταχωρητής ονόματος τομέα είναι ακριβώς όπως ακούγεται: είναι ένας οργανισμός που διαχειρίζεται την καταχώριση ονομάτων τομέα. Για να είναι επίσημος, ένας καταχωρητής πρέπει να είναι διαπιστευμένος από ένα γενικό μητρώο τομέα ανώτερου επιπέδου – μην συγχέετε τα δύο – και ένας καταχωρητής θα λειτουργεί σύμφωνα με το μητρώο.

Τα μητρώα είναι ένα άρθρο για διαφορετικό χρόνο, αλλά εν συντομία: τα μητρώα είναι βάσεις δεδομένων ονομάτων τομέα και όλες οι πληροφορίες των ατόμων που τα έχουν καταχωρήσει. Η διαχείριση των μητρώων γίνεται από έναν οργανισμό που ονομάζεται ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers), ο οποίος αποτελεί τεράστια συμφωνία για την εγγραφή τομέα.

Βασικά, μπορείτε να εγγραφείτε μόνο από εταιρείες που έχουν διαπιστευτεί από το ICANN. Αυτό δεν θα περιορίσει τα πράγματα για εσάς, επειδή εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές διαπιστευμένες επιλογές ICANN.

Τώρα γνωρίζουμε τι είναι ο καταχωρητής ονόματος τομέα.

φιλοξενία χάπι10 καλύτεροι καταχωρητές τομέα

 1. NameCheap
 2. Τομείς Bluehost
 3. Πάμε μπαμπά
 4. Φτερουγίζω
 5. Τομείς Google
 6. 1&1 ΙΟΝΟΣ
 7. Εγγραφείτε.com
 8. Hostinger
 9. HostGator
 10. Domain.com
Τι κάνει έναν καταχωρητή καλό; Τι κάνει ένα κακό; Ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να προσέχετε?

Είμαι βέβαιος ότι μπορείτε να μαντέψετε ότι αυτή η ερώτηση δεν είναι τόσο απλή όσο ακούγεται. Ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Μερικά άτομα ενδιαφέρονται να αγοράσουν μαζικά τομείς και άλλα άτομα θέλουν απλώς να αγοράσουν έναν τομέα για το ιστολόγιό τους.

Ακόμη και άλλοι μπορεί να είναι στη μέση, ίσως μικρές επιχειρήσεις που θέλουν να βεβαιωθούν ότι καμία άλλη επιχείρηση δεν μπορεί να πάρει το όνομά τους. Και φυσικά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταξύ όλων αυτών των παραδειγμάτων.

Ενώ η τιμή θα είναι φυσικά ένα από τα κύρια πράγματα που εξετάζετε (και ότι θα το εξετάσουμε επίσης) δεν είναι το παν. Ιδιαίτερα για μικρότερους αγοραστές, οι τιμές είναι αρκετά συνεπείς μεταξύ των εταιρειών και πιθανότατα θα εξοικονομήσετε ή θα χάσετε λίγα δολάρια το χρόνο, ανάλογα με την επιλογή σας. Θα πρέπει να κάνετε ό, τι είναι καλύτερο για εσάς οικονομικά, αλλά είναι απίθανο να σας χρεοκοπήσει.

Υπάρχουν μερικά άλλα πράγματα που έχουν σημασία όταν ρίξετε μια ματιά στους καταχωρητές ονομάτων τομέα:

Ένα πολύ σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι η διάκριση μεταξύ φιλοξενίας και τομέων. Αυτό μπορεί να προκαλέσει σύγχυση επειδή πολλοί καταχωρητές τομέα φιλοξενούν επίσης εταιρείες. Εν συντομία, η φιλοξενία είναι η ίδια η οικία (η παροχή του χώρου / των πόρων σας στο Διαδίκτυο) και οι τομείς είναι η διεύθυνση (το όνομα του σπιτιού σας στο Διαδίκτυο).

Πολλές εταιρείες προσφέρουν πακέτα που περιλαμβάνουν φιλοξενία και εγγραφή τομέα και υπάρχει μεγάλη ποικιλία μεταξύ τους.

Θα ρίξω μια ματιά σε αυτές τις επιλογές σε αυτήν τη λίστα, καθώς και απλές επιλογές μόνο για εγγραφή τομέα.

Ακόμη και αν ισχύει μόνο η καταχώριση τομέων, δεν έχουν άδεια όλοι οι καταχωρητές να πωλούν όλες τις επεκτάσεις ονόματος τομέα. Για παράδειγμα, μπορεί να μπορείτε να αγοράσετε ένα .com οπουδήποτε, αλλά ίσως όχι ένα .uk. Και φυσικά, οι τιμές ποικίλλουν – θα ρίξουμε μια ματιά στο πόσο καλές εταιρείες προσφέρουν αυτές τις επιλογές.

Ένα άλλο σημαντικό πράγμα που πρέπει να προσέξετε είναι το απόρρητο του Whois. Βασικά, μέρος της δουλειάς του ICANN είναι να διατηρεί έναν κατάλογο καταχωρητών.

Αυτή η λίστα ονομάζεται Whois και είναι διαθέσιμη στο κοινό, δηλαδή ο καθένας μπορεί να αναζητήσει έναν τομέα για να βρει τις πληροφορίες του καταχωρίζοντος.

Φυσικά, αυτό μπορεί να είναι μια τρομακτική προοπτική για πολλούς πελάτες. Σχεδόν κάθε καταχωρητής ονόματος τομέα προσφέρει εργαλεία για τον αποκλεισμό των συγκεκριμένων στοιχείων σας από τη λίστα (συνήθως αντικαθιστώντας το με τα στοιχεία της εταιρείας).

Βασικό ερώτημα είναι εάν οι εταιρείες το συμπεριλαμβάνουν δωρεάν ή, αν όχι, την τιμή στην οποία πωλούν αυτήν την συχνά επιθυμητή υπηρεσία. Θα το προσέξω επίσης.

Θα θέλατε επίσης να είστε προσεκτικοί με τη συγκεκριμένη πολιτική λήξης τομέα μιας εταιρείας. Εάν ο τομέας σας λήξει και δεν μπορείτε να τον ανανεώσετε, κάποιος άλλος θα μπορούσε να τον πάρει, κάτι που είναι ενοχλητικό για τους μικρούς χρήστες που βρήκαν ένα καλό όνομα για το ιστολόγιο ποίησης τους και απειλούν τις επιχειρήσεις.

Άλλα λίγα στοιχεία που θα ρίξω μια ματιά, και τα οποία θα πρέπει επίσης να κάνετε εάν κάνετε τη δική σας έρευνα: υπηρεσίες πρόσθετων, υποστήριξη πελατών και τιμές ανανέωσης.

Πολλές εταιρείες προσφέρουν μερικές πρόσθετες υπηρεσίες δωρεάν ή / και πρόσθετες υπηρεσίες με επιπλέον κόστος. Κάθε εταιρεία τείνει να έχει τον δικό της συνδυασμό αυτών. Και ναι, αυτές συχνά περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες φιλοξενίας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής Whois που ανέφερα προηγουμένως.

Η υποστήριξη πελατών είναι αυτονόητη και θα το σχολιάσω μόνο εάν είναι ιδιαίτερα καλή ή λείπει.

Όσον αφορά τις τιμές ανανέωσης, πολλές εταιρείες προσφέρουν χαμηλές τιμές για το πρώτο έτος και, στη συνέχεια, η ανανέωση του τομέα για τα επόμενα χρόνια θα δει μια αύξηση των τιμών.

Είναι πολλές πληροφορίες, αλλά μην ανησυχείτε – θα εφαρμόσουμε αυτές τις ιδέες στην πράξη κοιτάζοντας αυτήν τη λίστα καταχωρητών τομέα. Όπως πάντα, υπάρχει κάποια υποκειμενικότητα και προς το επάνω άκρο της λίστας, θα πρέπει να κάνετε κάποια σκάψιμο μόνοι σας.

Ωστόσο, κατά την εμπειρία μου, αυτοί ήταν οι καλύτεροι καταχωρητές ονομάτων τομέα.

10: Domain.com

domain.com

Εδώ είναι μια εταιρεία που είναι εκπληκτικά εύκολο να ξεχάσει. Δεν έχουν κακή απόδοση, αλλά το όνομα είναι εύκολο να μπερδευτεί με πολλούς άλλους καταχωρητές τομέα … επικεφαλής μεταξύ τους, domains.com.

Το Domain.com είναι (υποθέτω) μικρότερος καταχωρητής, επειδή δεν μπορείτε να βρείτε τόνο γι ‘αυτό. Το Domain.com, όπως πολλά ονόματα εδώ, προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας. Σε αντίθεση με πολλά από τα ονόματα εδώ, είναι γνωστό για τους τομείς πρώτα (είναι στο όνομα, τελικά).

Θα είμαι ειλικρινής. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα το Domain.com για φιλοξενία, οπότε δεν μπορώ να πω αν είναι ένα σταθερό στοίχημα να αποκτήσετε έναν τομέα μέσω ενός πακέτου φιλοξενίας (μια επιλογή που προσφέρει το Domain.com).

Το Domain.com δεν είναι συνήθως ένα όνομα που θα εμφανίζεται όταν κάποιος σκέφτεται τη φιλοξενία – από την άλλη πλευρά, δεν θέλω να μεροληψία έναντι μιας μικρότερης εταιρείας.

Ας το αφήσουμε σε λίγο άγνωστο: μόνο για εγγραφή τομέα, ωστόσο, το Domain.com είναι εντάξει. Το τέλος προστασίας απορρήτου Whois είναι ενοχλητικό, αλλά κοινό, και το Domain.com προσφέρει επίσης πολλές επεκτάσεις τομέα ανώτερου επιπέδου και συνολικές αξιοπρεπείς τιμές με μερικά καθαρά προεπιλεγμένα πρόσθετα.

τιμές του domain.com

Πλεονεκτήματα

 • Το Domain.com διαθέτει μια ευρεία επιλογή μοναδικών τομέων ανώτερου επιπέδου σε αξιοπρεπείς τιμές. Το HostGator (επίσης σε αυτήν τη λίστα) χρησιμοποιεί στην πραγματικότητα το Domain.com για να επιτρέπει στους χρήστες του να αγοράζουν τέτοιους τομείς όταν το HostGator δεν τους προσφέρει απευθείας.
 • Η τιμολόγηση είναι μέση, αλλά λίγο στην κάτω πλευρά. Για παράδειγμα, ένα μόνο .com είναι 9,99 $.
 • Κάθε εγγραφή ονόματος τομέα συνοδεύεται από Let’s Encrypt Free SSL, προώθηση email, διαχείριση DNS (αρκετά συνηθισμένο) και κλείδωμα μεταφοράς (το οποίο σας προστατεύει από μη εξουσιοδοτημένες μεταφορές). Κατά τη γνώμη μου, αυτές οι δωρεάν προσθήκες κάνουν την τιμή λίγο πιο άξια, παρόλο που δεν ήταν πολύ υψηλό για να ξεκινήσω.

Μειονεκτήματα

 • Το απόρρητο Whois είναι επιπλέον 8,99 $ ετησίως, το οποίο, ανάλογα με το ποσό και τον τύπο των τομέων που αγοράζετε, μπορεί να διπλασιάσει ή να τετραπλασιάσει την τιμή σας.
 • Ενώ το Domain.com δεν είναι τεχνικά χειρότερο από το Hostinger όσον αφορά την πώληση, τα επιπλέον προϊόντα εμφανίζονται σε μεγαλύτερο βαθμό και είναι λιγότερο αναπόσπαστα στην καταχώρισή σας. Θα έλεγα λοιπόν ότι το Domain.com μπορεί να έχει μια ήπια ενοχλητική διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.
 • Λόγω του μεγέθους και της έλλειψης ισχύος επωνυμίας, ενδέχεται να έχετε λίγο μεγαλύτερο πρόβλημα να βρείτε μια κοινότητα χρηστών στο διαδίκτυο για να συμβουλευτείτε όταν έχετε προβλήματα. Το Domain.com έχει υποστήριξη (συμπεριλαμβανομένης της τηλεφωνικής υποστήριξης), η οποία ελπίζουμε να είναι μια χαρά, αλλά ορισμένοι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν μια μεγάλη κοινότητα συναδέλφων πελατών ως πόρο.

Επισκεφτείτε το Domain.com

9: HostGator

πανό hostgator

Το HostGator είναι μια άλλη εταιρεία που είναι ιδιαίτερα γνωστή για τη φιλοξενία. Φυσικά, το HostGator προσφέρει επίσης τομείς, ειδικά επειδή πολλά από τα προϊόντα φιλοξενίας του έρχονται μαζί τους. Το τελευταίο σύνολο είναι ένα άλλο διασκεδαστικό γεγονός: η μητρική εταιρεία της HostGator είναι η EIG (Endurance International Group), η οποία διαθέτει επίσης την Bluehost.

Παρόλο που το HostGator έχει λιγότερη δύναμη στη φιλοξενία, εξακολουθεί να εξυπηρετεί εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες και διαχειρίζεται 9 εκατομμύρια τομείς.

Για να θέσουμε απλώς τη θέση του HostGator εδώ, βρίσκεται στην πιο ακριβή πλευρά των πραγμάτων και ίσως θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει μερικές πιο προεπιλεγμένες λειτουργίες. Ωστόσο, η ποιότητα της υπηρεσίας HostGator είναι αρκετά καλή και οι χρήστες έχουν καλό έλεγχο στους τομείς τους.

Πλεονεκτήματα

 • Όπως με μερικές από τις άλλες επιλογές που αναφέρονται, το HostGator είναι καλό να ενσωματώσει την καταχώριση τομέα με τη φιλοξενία. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το HostGator είναι κυρίως εταιρεία φιλοξενίας.
 • Κάθε εγγραφή τομέα συνοδεύεται από κλείδωμα τομέα (αποτρέπει τη μη εξουσιοδοτημένη μεταφορά του ονόματος) και αυτόματη ανανέωση. Αυτό το τελευταίο σημείο μπορεί να είναι μια αδυναμία για ορισμένους, αλλά μπορεί να απενεργοποιηθεί. Θυμηθείτε: είναι γενικά ένα καλό χαρακτηριστικό να έχετε εάν ανησυχείτε ότι κάποιος άλλος θα πάρει το όνομα.
 • Πλήρης πίνακας ελέγχου και επιλογές για τη διαχείριση του ονόματος domain σας. Ωστόσο, μπορεί να βρείτε το περιβάλλον εργασίας χρήστη λίγο ατρόμητο.

Μειονεκτήματα

 • Το απόρρητο Whois είναι επιπλέον 14,95 $ ετησίως, μία από τις πιο ακριβές προσθήκες. Επιπλέον, οι ίδιες οι τιμές είναι ελαφρώς υψηλότερες από τον μέσο όρο. Δεν πρόκειται να σπάσει την τράπεζα, αλλά για όσους αναζητούν μια απλή και φθηνή εγγραφή τομέα, το HostGator μπορεί να μην είναι το καλύτερο.

τιμή hostgator

 • Το HostGator είναι λίγο πιο περιορισμένο στην απευθείας διαθέσιμη επιλογή επεκτάσεων τομέα ανώτερου επιπέδου, ωστόσο συνεργάζονται με το Domain.com για την πώληση πιο μοναδικών επεκτάσεων.
 • Το HostGator μπορεί να έχει αρκετή υποστήριξη πελατών κατά καιρούς. προσωπικά, θεωρώ ότι οι σελίδες υποστήριξής τους και η βάση γνώσεων τους λείπουν. Τουλάχιστον, θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν κάποια ενημέρωση και επανασχεδιασμό. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι είναι εντάξει.

Επισκεφτείτε το HostGator

8: Hostinger

πανό φιλοξενίας

Το Hostinger είναι, όπως πολλά από τα ονόματα αυτής της λίστας, κυρίως γνωστό ως εταιρεία φιλοξενίας.

Ωστόσο, το Hostinger είναι μία από τις πιο μοναδικές εταιρείες φιλοξενίας, για δύο βασικούς λόγους: πρώτον, το Hostinger ανήκει σε υπαλλήλους και δεύτερο, διαθέτει μια δωρεάν υπηρεσία φιλοξενίας που ονομάζεται 000webhost.

Η μοναδικότητα δεν εμπόδισε το Hostinger να γίνει ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στη φιλοξενία, με έναν τρέχοντα αριθμό 29 εκατομμυρίων χρηστών (αν και με δίκαιο τρόπο, είμαι σίγουρος ότι πολλοί από αυτούς χρησιμοποιούν το 000webhost).

Παρ ‘όλα αυτά, το Hostinger παρέχει μια καλή υπηρεσία καταχωρητή τομέα. Το επίκεντρο: ένας συνολικός συμπαγής καταχωρητής με χαμηλότερες από τις μέσες τιμές και γενικά απλό ταμείο.

Πλεονεκτήματα

 • Οι τιμές του Hostinger είναι φθηνότερες. Ένα μεμονωμένο .com είναι 8,99 $, για παράδειγμα, και τα επόμενα χρόνια είναι 10,99 $ (που πλησιάζουν τον μέσο όρο της βιομηχανίας).

τιμή hostinger

 • Πολλές από τις εταιρείες φιλοξενίας αυτής της λίστας έχουν καλή ενσωμάτωση με πακέτα φιλοξενίας για όσους τα επιθυμούν. Το Hostinger είναι μια από τις καλύτερες επιλογές για αυτό: τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων ξεκινούν από 0,80 $ το μήνα (για τον πρώτο χρόνο). Για άτομα που αναζητούν απλούς και προσιτούς ιστότοπους, το Hostinger είναι μια εξαιρετική επιλογή για τη συσκευασία τομέων και τη φιλοξενία μαζί.
 • Το Hostinger παίρνει έναν τόνο μεθόδων πληρωμής στο ταμείο. Πολλοί καταχωρητές λαμβάνουν μόνο κάρτα, ή το πολύ, κάρτα ή PayPal. Το Hostinger αποδέχεται αυτά καθώς και ένα πλήθος δημοφιλών κρυπτονομισμάτων.
 • Δεν μπορώ να πω ότι το Hostinger είναι απαλλαγμένο από πωλήσεις, αλλά αυτό που έχουν δεν είναι πολύ κακό. Θα προσπαθήσουν να πουλήσουν μόνο μερικά πρόσθετα, τα οποία είναι αρκετά φυσιολογικά για τους χρήστες να αγοράζουν με τομείς ούτως ή άλλως, και ορισμένα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν πραγματικά. Η ίδια η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς είναι πολύ γρήγορη και εύκολη.

Μειονεκτήματα

 • Η προστασία της ιδιωτικής ζωής Whois είναι επιπλέον 5 $ ετησίως. Αυτό δεν είναι πολύ κακό, δεδομένου ότι ορισμένες εταιρείες χρεώνουν δύο φορές περισσότερο, αλλά την ίδια στιγμή, άλλες εταιρείες μόλις χρεώνουν για αυτό.
 • Το Hostinger δεν συσκευάζει πολλές προεπιλεγμένες λειτουργίες / υπηρεσίες με την καταχώριση τομέα. Όταν αγοράζετε τον τομέα, είναι βασικά μόνο ο τομέας και οτιδήποτε άλλο είναι επιπλέον. Η προστασία της ιδιωτικής ζωής Whois είναι ένα μόνο αξιοσημείωτο παράδειγμα. Το Hostinger υπερέχει με πολλούς τρόπους και μου αρέσει η Hostinger ως εταιρεία φιλοξενίας, οπότε εύχομαι να μπορούν να κάνουν περισσότερα μαζί με την αγορά domain δωρεάν.

Επισκεφτείτε το Hostinger

7: Register.com

register.com

Το Register.com μπορεί να είναι λίγο λιγότερο γνωστό και είναι ένας από αυτούς τους καταχωρητές τομέα που συχνά δεν θυμάμαι (ειρωνικά) λόγω του δικού του ονόματος τομέα. Το Register.com, name.com, domains.com, domain.com… και πολλά άλλα σε αυτή τη γραμμή μπορεί να είναι λίγο δύσκολο.

Ήμουν έκπληκτος που έμαθα το Register.com σε γεγονότα διαχειρίζεται πάνω από 2,5 εκατομμύρια τομείς. Ανακαλύπτοντάς το, βρήκα το Register.com Έχει πολύ μεγαλύτερη φήμη από ό, τι θα περίμενα.

Η κύρια έκκληση του Register.com είναι οι χαμηλές τιμές του. Ωστόσο, ο ιστότοπός τους δεν είναι πολύ καλός: είναι δύσκολο να βρεθεί τιμολόγηση και ορισμένες σελίδες φαίνεται ξεπερασμένες. Θα συνιστούσα να επικοινωνήσετε πρώτα με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για να κάνετε διπλό έλεγχο αντί να αγοράσετε απλώς από τον ιστότοπο.

Πλεονεκτήματα

 • Το Register.com έχει μερικές από τις χαμηλότερες τιμές που έχω δει. Οι τιμές κυμαίνονται, αλλά πολλές μεμονωμένες εγγραφές .com θα είναι μόνο 5 $ ετησίως. Οι τιμές μπορούν να φθάσουν τα 2,95 $ το χρόνο, ανάλογα με τα πρόσθετά σας. Το Register.com διαθέτει επίσης ένα από τα φθηνότερα πακέτα φιλοξενίας και τομέα, με αρχική τιμή 1,95 $ το μήνα.

τιμή register.com

 • Το Register.com είναι επίσης πολύ καλό στο χειρισμό μαζικών αγορών τομέα.
 • Το Register.com έχει πολλά καλά πρόσθετα. Δυστυχώς, δεν περιλαμβάνονται πολλοί από προεπιλογή με την αγορά ενός ονόματος τομέα.

Μειονεκτήματα

 • Ο ιστότοπος του Register.com είναι λίγο ξεπερασμένος και οι τιμές / τα χαρακτηριστικά είναι δύσκολο να βρεθούν στον ιστότοπο. Εάν δεν είναι μόνο η τύχη μου, αν επισκεφτώ τη σελίδα των τομέων τους εμφανίζεται μια εμφανής λίστα τομέων ανώτερου επιπέδου για τους οποίους «η προ-εγγραφή (σύντομα) κλείνει». Οι επεκτάσεις (.forsale, .delivery, κ.λπ.) λένε ότι η προεγγραφή “κλείνει” στις αρχές του 2015. Εάν δεν το ενημέρωσαν, τα άλλα πράγματα στον ιστότοπό τους θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι ξεπερασμένα και μάλλον θα πρέπει να μιλήστε με έναν εκπρόσωπο για να είστε ασφαλείς.
 • Η προστασία της ιδιωτικής ζωής Whois είναι επιπλέον 11 $ ετησίως, οπότε αν θέλετε αυτό, το Register.com δεν είναι η φθηνότερη επιλογή.

Επισκεφτείτε το Register.com

6: 1&1 ΙΟΝΟΣ

1 & 1.com

1&1 Το IONOS είναι μια δημοφιλής εταιρεία φιλοξενίας και καταχωρητής τομέα – ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ευρώπη. Αυτό είναι μόνο δίκαιο: 1&1 Η IONOS είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες φιλοξενίας και καταχωρητές τομέα, που λειτουργεί από το 1988. Στην πραγματικότητα, 1&1 Η IONOS είναι η μεγαλύτερη εταιρεία φιλοξενίας στην Ευρώπη και διαχειρίζεται πάνω από 12 εκατομμύρια τομείς, καθιστώντας την σίγουρα σημαντική δύναμη στην καταχώριση ονόματος domain.

1&1 Τα προϊόντα φιλοξενίας της IONOS είναι γνωστά ότι είναι φθηνά και γεμάτα χαρακτηριστικά. Το ίδιο ισχύει και για την καταχώριση του τομέα; Κάπως. Οι αρχικές τιμές είναι χαμηλές, αλλά δυστυχώς οι τιμές ανανέωσης είναι πιο ακριβές. Ωστόσο, 1&1 Το IONOS εξακολουθεί να υπερέχει με αυτό που περιλαμβάνει δωρεάν.

Πλεονεκτήματα

 • 1&Οι τιμές του 1 είναι στην φθηνότερη μέση τιμή για το πρώτο έτος και μερικές φορές είναι απλώς φθηνές. Οι τιμές ανανέωσης είναι μεγάλες (βλέπε παρακάτω) αλλά για περιορισμένη χρήση, 1&1 Το IONOS προσφέρει πολύ καλές τιμές.

1 & 1-τιμές

 • Τα ακόλουθα έρχονται προεπιλεγμένα με εγγραφή τομέα: Ένα πιστοποιητικό WildLard SSL, μια επαγγελματική διεύθυνση email με χώρο 2 GB και έως 10.000 υποτομείς.
 • Η υποστήριξη πελατών είναι 24/7, αλλά δεν είναι τέλεια.

Μειονεκτήματα

 • Ενώ 1&Οι τιμές του 1 για το πρώτο έτος είναι φθηνότερες, οι τιμές ανανέωσης είναι σημαντικά υψηλότερες. Για παράδειγμα: ένα .com είναι 9 $ το πρώτο έτος και μετά 15 $. Το .me είναι 5 $ για το πρώτο έτος, αλλά 20 $ το χρόνο μετά από αυτό και ούτω καθεξής. Αν χρησιμοποιείτε 1&1 για περισσότερα από δύο χρόνια, ίσως το θεωρείτε λιγότερο οικονομικό.
 • Περιλαμβάνεται λίγο αναζωογόνηση. Τίποτα πολύ σοβαρό, αλλά μπορεί να είναι λίγο απογοητευτικό. Όπως και με το GoDaddy, αυτό έχει να κάνει με το 1&Η φύση του 1 ως εταιρεία φιλοξενίας.
 • Η υποστήριξη πελατών μπορεί μερικές φορές να είναι απογοητευτική, ειδικά κατά την πλοήγηση στον λογαριασμό / τον ιστότοπό σας, ενδέχεται να είναι δύσκολο να βρείτε συγκεκριμένα πράγματα.

Επισκεφτείτε το 1&1 ΙΟΝΟΣ

5: Τομείς Google

google-domain-banner

Α, αυτό είναι ένα όνομα που κανείς εδώ δεν έχει ακούσει: Google. Παρόλο που πρέπει να παραδεχτούμε, οι Τομείς Google είναι λιγότερο γνωστοί. Το Google Domains είναι ένα πιο πρόσφατο εγχείρημα, που λειτουργεί από τον Ιούνιο του 2014. Στην πραγματικότητα, το Google Domains βρίσκεται ακόμα στο στάδιο beta.

Είναι σίγουρα μια περιέργεια. Η Google έχει τη φήμη ότι μπαίνει σε κάθε τύπο υπηρεσίας διαδικτύου. Επιπλέον, είναι γνωστό ότι γενικά επιτυγχάνουν, αλλά επίσης έχουν αρκετές αποτυχίες που δεν έχουν καταλάβει ποτέ.

Το Google Domains είναι εκπληκτικά σταθερό. Είναι πολύ απλό και απλό, αλλά πολλοί θα εκτιμήσουν το περιβάλλον εργασίας χρήστη Google που εφαρμόζεται στην καταχώριση και τη διαχείριση τομέα.

Πλεονεκτήματα

 • Όπως με τα περισσότερα πράγματα Google, το Google Domains είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Φανταστείτε πόσο απλά είναι τα περισσότερα εργαλεία Google που χρησιμοποιείτε και, στη συνέχεια, εφαρμόστε το στην αγορά και τη διαχείριση ενός ονόματος τομέα. Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου αναταραχές για να σας ενοχλήσουν, ή ειδικές προσφορές ή κουπόνια ή κάτι τέτοιο.
 • Το πρόσθετο G Suite: ενώ το email είναι μερικές φορές ένα δωρεάν επιπλέον με τους καταχωρητές και τις εταιρείες φιλοξενίας, το G Suite είναι επιπλέον $ 5 το μήνα. Αρχικά, αυτό ακούγεται άσχημο, αλλά το G Suite είναι κάτι περισσότερο από email: περιλαμβάνει τα Έγγραφα Google / το Drive, το Ημερολόγιο, τη διάσκεψη βίντεο και άλλα. Κάποιοι μπορεί να το θεωρήσουν αυτό περιττό – δεν μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας Google για να χρησιμοποιήσετε το Google Drive με συνεργάτες; Ίσως ναι, αλλά για όσους θέλουν να περιέχουν πράγματα στην πλατφόρμα της επιχείρησής τους, αυτή είναι μια χρήσιμη προσθήκη. Επιπλέον, έχει αποθηκευτικό χώρο 30 GB και όχι 10 GB.

τιμές τομέα google

 • Ενσωματώνεται καλά με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων, όπως το Wix, το Squarespace, το WordPress κ.λπ..
 • Περιορισμένη προστασία απορρήτου Whois δωρεάν, και όχι μόνο για τον πρώτο χρόνο (περιορίζεται επειδή εξαρτάται από τους τομείς που αγοράζετε).

Μειονεκτήματα

 • Ενώ η υποστήριξη πελατών είναι γενικά καλή (λαμβάνετε υποστήριξη μέσω συνομιλίας, τηλεφώνου και email), οι ημέρες περιορίζονται στη Δευτέρα έως την Παρασκευή και οι ώρες περιορίζονται στις 6 π.μ. έως τις 9 μ.μ. PST.
 • Δεν θα το θεωρούσα μεγάλο ελάττωμα, αλλά η τιμολόγηση είναι περίπου φυσιολογική (12 $ ετησίως για ένα μόνο .com). Περιμένω λίγο περισσότερο από ένα προϊόν Google, αλλά αυτό είναι εντάξει.
 • Μέρος του πλεονεκτήματος της απλότητας είναι ότι η υπηρεσία είναι γενικά ελαφριά. Και πάλι, βρίσκεται ακόμα στη φάση beta, οπότε δεν έχουμε ακόμη δει πώς θα ήταν μια πλήρη διάθεση. Προς το παρόν, ένα από τα μειονεκτήματα είναι ότι τα εργαλεία διαχείρισης τομέα μπορούν να είναι βασικά για μικρότερους χρήστες.
 • Ορισμένοι ειδικοί τομείς ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι. Αυτό αλλάζει, οπότε θα πρέπει να το ελέγξετε – σίγουρα το Google Domains προσφέρει σταθερά περισσότερους τομείς με την πάροδο των ετών.

Επισκεφτείτε τους Τομείς Google

4: Αιωρηθείτε

αιωρηθείτε πανό

Η Hover είναι σίγουρα μια από τις νεότερες εταιρείες στη λίστα: ιδρύθηκε το 2008, η Hover δεν είναι ο πιο διάσημος καταχωρητής, αλλά χτίζει σταθερά το όνομά της. Αν και μπορεί να είναι νεότερο ως εταιρεία, δημιουργήθηκε από την Tucows Inc., η οποία είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα στον κόσμο. Έτσι, μπορείτε να νιώσετε λίγο πιο άνετα αν δεν το έχετε ακούσει ποτέ.

Με απλά λόγια, το Hover είναι μια εταιρεία που διατηρεί αυτό που ξέρει. Παρέχει απλότητα και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών σε μέσο όρο ή ελαφρώς πάνω από τις μέσες τιμές.

Πλεονεκτήματα

 • Οι αρχικές τιμές εγγραφής μπορεί να μην είναι πολύ κακές, αλλά εξαρτάται.
 • Δωρεάν απόρρητο Whois για όσο διάστημα χρησιμοποιείτε το Hover για τη διαχείριση του τομέα.

αιωρήστε τις τιμές

 • Το Hover φέρνει ένα από τα οφέλη που είναι συχνά μοναδικό για τις μικρότερες εταιρείες: μια προσωπικότητα και σε αυτήν την περίπτωση ένα που είναι κοινωνικά προοδευτικό. Ο Χόβερ υποστηρίζει πολλά έργα που δίνουν έμφαση στην ενδυνάμωση για περιθωριοποιημένες ομάδες και υποστηρίζει επίσης το Ίδρυμα Ηλεκτρονικών Συνόρων, το οποίο υπήρξε σημαντική δύναμη στον ακτιβισμό του διαδικτύου.
 • Περιορισμένη πώληση, επομένως η διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς είναι πολύ απλή.
 • Οι τιμές ανανέωσης είναι χαμηλότερες εάν αγοράσετε περισσότερους τομείς. Αυτό δεν είναι ασυνήθιστο, αλλά ο Χόβερ κάνει πολύ καλή δουλειά σε αυτό.
 • Καλή υποστήριξη πελατών, αν και οι ώρες τηλεφώνου είναι δυστυχώς περιορισμένες. Ωστόσο, το Hover κάνει ένα σημείο να χρησιμοποιεί πραγματικούς ανθρώπους και όχι αυτοματοποιημένα συστήματα για την υποστήριξή τους – κάτι που πιθανότατα αξίζει τον κόπο (σε ώρες).

Μειονεκτήματα

 • Η γενική τιμολόγηση βρίσκεται στην υψηλότερη πλευρά του μέσου όρου. Για παράδειγμα, ένα μόνο .com είναι 12,99 $.
 • Προσθέτοντας σε αυτό, τα πρόσθετα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορούν να βρίσκονται στην πιο ακριβή πλευρά. Η προώθηση email είναι 5 $ ετησίως και ένας λογαριασμός email 10 GB είναι 20 $. Αυτό είναι γενικά αρκετά καλές τιμές, αλλά ορισμένοι καταχωρητές περιλαμβάνουν προώθηση δωρεάν.

Εκτός από τα πρόσθετα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Hover δεν προσφέρει τίποτα άλλο. Για μερικούς ανθρώπους αυτό είναι πραγματικά ένα όφελος – μπορείτε απλά να αγοράσετε τον τομέα σας και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Άλλοι που επιθυμούν να συνδέσουν τομείς και φιλοξενία θα βρουν το Hover δεν είναι ιδανικό.

Επισκεφτείτε το Hover

3: GoDaddy

πανό τομέα godaddy

Όπως το NameCheap, η τοποθέτηση του GoDaddy σε αυτήν τη λίστα δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη. Το GoDaddy είναι ένας αδιαμφισβήτητος γίγαντας στον κόσμο της φιλοξενίας και της καταχώρησης τομέα. Έχει περάσει για λίγο – από το 1997 για να είμαστε ακριβείς και έχει κάνει ένα μεγάλο όνομα για τον εαυτό του.

Στην πραγματικότητα, το GoDaddy είναι ο μεγαλύτερος καταχωρητής ονόματος τομέα στον κόσμο, με 77 εκατομμύρια ονόματα τομέα υπό διαχείριση. Οι μεγάλοι παίκτες είναι ελκυστικοί για μερικούς και απενεργοποιημένοι για άλλους – το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι ενώ το GoDaddy φαίνεται να χτυπιέται με τους περισσότερους ανθρώπους με τους οποίους μιλάω, δεν μπορείτε να φτάσετε σε 77 εκατομμύρια ονόματα τομέα χωρίς να κάνετε κάτι σωστό.

Πλεονεκτήματα

 • Αν και δεν είναι τόσο φθηνό όσο το NameCheap, το GoDaddy εξακολουθεί να είναι γενικά φθηνό. Το πρώτο έτος, η τιμή ενός μόνο .com είναι μόνο 0,99 $. Αν και η τιμή ανανέωσης θα φτάσει στα 18 $, αν σας ενδιαφέρει μόνο να διατηρήσετε το όνομα τομέα για ένα έτος (ή δύο), το GoDaddy μπορεί να είναι μια από τις φθηνότερες επιλογές.

godaddy domain .com

 • Συνολικά ισχυρή εξυπηρέτηση. Μην αφήσετε τον αριθμό των πλεονεκτημάτων / μειονεκτημάτων εδώ να σας απομακρύνουν: τα μειονεκτήματα είναι σχετικά μικρά και το μεγαλύτερο μέρος της έκκλησης του GoDaddy είναι να κάνει τη δουλειά καλά, κάτι που είναι γενικά θετικό δύσκολο να απαλειφθεί. Εκτός από το φθηνό κόστος του πρώτου έτους, το GoDaddy έχει
 • Το GoDaddy τα πηγαίνει καλά προσφέροντας δημοφιλή πρόσθετα / πρόσθετα όπως χώρο αποθήκευσης ή περιορισμένη φιλοξενία. Ενώ το NameCheap έχει κατά τη γνώμη μου, καλύτερα πρόσθετα και προεπιλεγμένες λειτουργίες, το GoDaddy είναι καλύτερο αν θέλετε να διατηρήσετε τη φιλοξενία και το όνομα τομέα σας στην ίδια πλατφόρμα.

Μειονεκτήματα

 • Ενώ οι αρχικές τιμές μπορεί να είναι καλύτερες, οι τιμές ανανέωσης μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβές.
 • Η διαδικασία αγοράς του GoDaddy είναι απογοητευτική. Είναι ακόμα εύκολο να τελειώσετε, αλλά θα σας ωθούν σε κάθε σημείο να αγοράσετε πρόσθετα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς το GoDaddy είναι γνωστό ότι είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες φιλοξενίας καθώς και καταχωρητές ονόματος τομέα.
 • Η προστασία WhoIsPrivacy είναι τουλάχιστον 9,99 $ ετησίως, ενώ είναι δωρεάν με το NameCheap.
 • Η υποστήριξη πελατών χτυπά ή χάνει. Δεν είχα κακές εμπειρίες με την υποστήριξη πελατών της GoDaddy, αλλά άλλοι έχουν.
 • Το εργαλείο διαχείρισης τομέα μπορεί μερικές φορές να είναι αργό και, ανάλογα με το χρήστη, περίπλοκο.

Επισκεφτείτε το GoDaddy

2: Τομείς Bluehost

πανό τομείς bluhost

Το Bluehost θα πρέπει να είναι ένα άλλο γνωστό όνομα σε πολλούς, ειδικά σε αυτούς που έχουν εξετάσει τη φιλοξενία. Είναι ίσως ένας μεσαίος αδελφός από την άποψη της ηλικίας, από το 2003. Δεν υπάρχει τεράστιος αριθμός πληροφοριών σχετικά με τους αριθμούς του Bluehost, αλλά φιλοξενούν πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους.

Ενώ το Bluehost είναι πιο διάσημο για τη φιλοξενία (είναι στο όνομα, για να είναι δίκαιο), ασχολείται επίσης με τα ονόματα τομέα. Για να συνοψίσουμε τη θέση τους σε αυτήν τη λίστα:

Το Bluehost είναι καλό για όσους θέλουν να φιλοξενήσουν και ένα όνομα τομέα στην ίδια πλατφόρμα. Είναι προσιτό και λειτουργεί καλά στο μέρος φιλοξενίας. Εάν ψάχνετε μόνο έναν καταχωρητή, το Bluehost είναι εντάξει, αλλά δεν είναι το καλύτερο.

Πλεονεκτήματα

 • Οι τιμές είναι περίπου κανονικές, στα 11,99 $ ετησίως για έναν τομέα .com. Ωστόσο, με τη διαχείριση ποιότητας της Bluehost, είναι πολύ καλή.

τιμές bluehost

 • Το Bluehost έχει μια από τις καλύτερες βάσεις γνώσεων που έχω δει. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι της Bluehost είναι διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου, εισιτηρίου και συνομιλίας.
 • Όπως και με πολλές επιλογές σε αυτήν τη λίστα, το Bluehost είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν τον τομέα και τη φιλοξενία τους κάτω από την ίδια στέγη: Η φιλοξενία του Bluehost είναι μια από τις καλύτερες επιλογές και τα σχέδιά τους περιλαμβάνουν συχνά δωρεάν τομείς.
 • Απλή διαδικασία ολοκλήρωσης αγοράς.

Μειονεκτήματα

 • Η προστασία της ιδιωτικής ζωής είναι επιπλέον 0,99 $ το μήνα. Για μερικούς, αυτό το ποσό είναι αρκετά αμελητέο, αλλά για όσους θέλουν να αποκτήσουν έναν τομέα για τη φθηνότερη τιμή που μπορούν, το Bluehost μπορεί να μην είναι η κορυφαία επιλογή.
 • Μόνο ως καταχωρητής ονομάτων τομέα, το Bluehost είναι εντάξει αλλά όχι αστρικό – όχι πολύ για να το ξεχωρίσει από άλλους γνωστούς καταχωρητές. Η έκκλησή του απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που επιθυμούν να συνδέσουν τη φιλοξενία και τα ονόματά τους σε μία πλατφόρμα.

Επισκεφτείτε το Bluehost

1: NameCheap

πανό όνομα

Το NameCheap πρόκειται σχεδόν πάντα να βρίσκεται σε μια λίστα με τους καλύτερους καταχωρητές ονομάτων τομέα. Είναι μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία που λειτουργεί από το 2000 και διαχειρίζεται πάνω από 10 εκατομμύρια τομείς.

Το NameCheap μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή για όλους, αλλά είναι το προσωπικό μου αγαπημένο γιατί είναι πολύ προσιτό. Τα άτομα και οι μικρές επιχειρήσεις μπορούν να εξοικονομήσουν πολλά με το NameCheap, είτε αγοράζετε έναν μόνο τομέα για τον εαυτό σας είτε αγοράζετε μαζικά. Το NameCheap ανταποκρίνεται σίγουρα στο όνομά του.

Πλεονεκτήματα

 • Οι τιμές θα ποικίλλουν, αλλά για να σας δώσουμε ένα παράδειγμα ενός μόνο τομέα για ένα άτομο: οι τιμές .com ξεκινούν από 8,88 $ ετησίως, οι τιμές .net είναι συνήθως 12,98 $. Αυτά είναι αρκετά χαμηλά και το καθιστούν προσιτό για σχεδόν οποιονδήποτε.

namecheap-τιμή

 • Μετά τις καλές τιμές, οι τιμές ανανέωσης είναι επίσης πολύ καλές και για μικρότερους πελάτες, η τιμή ανανέωσης θα είναι το πολύ λίγα δολάρια το πολύ. Εάν αγοράσετε τον τομέα για περισσότερο από ένα χρόνο στο ταμείο, μπορείτε να το αποθηκεύσετε ακόμη και αυτό.
 • Το λογισμικό προστασίας Whois είναι δωρεάν για τον πρώτο χρόνο.

δήλωση αποποίησης ονόματος

 • Πολύ καλή υποστήριξη πελατών, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής συνομιλίας και μιας ολοκληρωμένης βάσης γνώσεων. Οι εκπρόσωποι είναι συνήθως χρήσιμοι.
 • Η σελίδα διαχειριστή τομέα είναι πολύ εύκολη στη χρήση, ακόμη και για άτομα που δεν έχουν μεγάλη εμπειρία.
 • Πολύ καλές υπηρεσίες πρόσθετων / πρόσθετων, όπως κοινόχρηστη φιλοξενία. Παίρνετε επίσης προσαρμοσμένο DNS δωρεάν.

Μειονεκτήματα

 • Οι μόνες επιλογές υποστήριξης είναι τα εισιτήρια και η ζωντανή συνομιλία, οπότε δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη.

Επισκεφτείτε το NameCheap

Ειδικό: Uniregistry

uniregistry banner

Το Uniregistry μπορεί να είναι ο πιο καλός καταχωρητής ονόματος τομέα που δεν έχετε ακούσει. Η Uniregistry ιδρύθηκε το 2012 και έγινε πιστοποιημένη από το ICANN το 2013 – αρκετά πρόσφατη για το παιχνίδι εγγραφής τομέα.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μόνο για λίγα χρόνια, η Uniregistry μετρά ήδη περισσότερους από ένα εκατομμύριο τομείς υπό τη διαχείρισή της και διαθέτει 423 επεκτάσεις για να διαλέξετε.

Τώρα, ο λόγος που χώρισα το Uniregistry σε αυτήν τη λίστα είναι επειδή είναι λίγο μοναδικό. Ενώ όλα τα άλλα ονόματα που αναφέρονται επιτρέπουν τη μαζική αγορά τομέων και ενώ η Uniregistry επιτρέπει την αγορά μικρού αριθμού τομέων… Το Uniregistry απευθύνεται ιδιαίτερα σε άτομα που επενδύουν σε μαζικές αγορές γενικών επεκτάσεων τομέα ανώτερου επιπέδου (gTLDs).

Δεν θα αφιερώσω πολύ χρόνο εδώ για να σας κολλήσω με λεπτομέρειες, αλλά μου αρέσει πολύ η Uniregistry, στο σημείο που έχω μια ξεχωριστή κριτική για να το δείτε.

Πλεονεκτήματα

 • Η προστασία της ιδιωτικής ζωής Whois παρέχεται χωρίς επιπλέον κόστος κατά την αγορά.
 • Επιπλέον, η Uniregistry διαθέτει έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων χωρίς επιπλέον κόστος.
 • Η υποστήριξη πελατών είναι ιδιαίτερα καλή: όλοι οι χρήστες λαμβάνουν έναν αποκλειστικό διαχειριστή λογαριασμού που θα τους απαντήσει. Αυτό είναι επιπλέον των κανονικών επιλογών τηλεφωνικής υποστήριξης, ζωντανής συνομιλίας και έκδοσης εισιτηρίων.
 • Η τιμολόγηση είναι προσαρμοσμένη για μεγαλύτερους πελάτες. Θα μιλήσετε μαζί τους για τις ανάγκες σας και θα λάβετε μια προσαρμοσμένη τιμή. Κατά την εμπειρία μου με την Uniregistry, ήταν σίγουρα χαμηλότερη από τις τρέχουσες τιμές της αγοράς. Θα επικοινωνήσετε με τον διαχειριστή του λογαριασμού σας για αυτό.
 • Το εργαλείο διαχείρισης τομέα είναι καλό. Πολλά από τα ονόματα εδώ έχουν καλά εργαλεία διαχείρισης τομέα, αλλά δίνω ειδική πίστωση στην Uniregistry επειδή κάνει πολύ καλή δουλειά βοηθώντας άτομα που διαχειρίζονται ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο τομέα.

Μειονεκτήματα

 • Η εστίαση της Uniregistry στα ονόματα τομέα σημαίνει ότι δεν προσφέρει πολλά πρόσθετα. Για μερικούς, αυτό είναι εντάξει – ίσως απλά θέλετε να αγοράσετε τους τομείς και να το ολοκληρώσετε, ειδικά αν επενδύετε μόνο σε μαζικές αγορές. Αφ ‘ετέρου,
 • Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα πιο σοβαρά μειονεκτήματα της Uniregistry. Όπως έχω πει, η Uniregistry προσανατολίζεται σε εκείνους που αγοράζουν gTLD, αλλά σε αντίθεση με πολλούς άλλους καταχωρητές, η Uniregistry δεν προσφέρει επιλογές προπαραγγελίας για επεκτάσεις που έρχονται σύντομα. Πρέπει να περιμένετε έως ότου η επέκταση είναι ζωντανή για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε την παραγγελία σας, κάτι που μπορεί να κάνει τα πράγματα επικίνδυνα (ειδικά επειδή κάποιος άλλος θα μπορούσε να έχει αγοράσει τα προτιμώμενα ονόματά σας με άλλο καταχωρητή που επιτρέπει την προπαραγγελία).
 • Εάν ενδιαφέρεστε μόνο να αγοράσετε έναν μόνο τομέα ή έναν άλλον μικρό αριθμό τομέων, οι τιμές της Uniregistry δεν είναι πολύ καλύτερες από τους ανταγωνιστές. Υπάρχουν καλύτεροι καταχωρητές για άτομα με μικρότερες ανάγκες τομέα.

Επισκεφτείτε το Uniregistry

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector