Κορυφαίοι 10 πάροχοι φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου το 2020

Έτσι, ψάχνετε έναν ιδανικό συνεργάτη φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου?


Ανεξάρτητα από το εάν ξεκινάτε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπλουζών ή ένα κατάστημα για να πουλήσετε τα χειροποίητα κοσμήματά σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι οι απαιτήσεις φιλοξενίας ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου διαφέρουν από έναν κανονικό ιστότοπο για επιχειρήσεις. Δεδομένου ότι θα αναφέρετε μεγάλο αριθμό προϊόντων και η επισκεψιμότητα του ιστότοπού σας θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, πρέπει να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας που μπορεί να διαχειριστεί ξαφνικές αυξήσεις επισκεψιμότητας χωρίς να υποβαθμίσετε τις δυνατότητες του ιστότοπού σας.

Καθώς κάθε εταιρεία φιλοξενίας ισχυρίζεται ότι είναι η καλύτερη, είναι πολύ δύσκολο να βρεις το σωστό πρόγραμμα φιλοξενίας.

Ποια είναι λοιπόν η λύση; Θα πρέπει να δοκιμάσετε κάθε σχέδιο φιλοξενίας πριν ολοκληρώσετε αυτό; Μην ανησυχείτε. είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε.

Έχουμε συγκεντρώσει μια λίστα με τους 10 καλύτερους παρόχους φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Θα σας δώσουμε μια σύντομη κριτική για κάθε πάροχο, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποια εταιρεία φιλοξενίας ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Έτσι, χωρίς περαιτέρω καθυστέρηση, ας ξεκινήσουμε.

φιλοξενία χάπιΚορυφαίοι 10 πάροχοι φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου

 1. Μπλε Χοστ
 2. GreenGeeks
 3. DreamHost
 4. SiteGround
 5. HostGator
 6. Σε κίνηση
 7. Φιλοξενία Α2
 8. Hostinger
 9. iPage
 10. Μεγάλος βράχος

1. Bluehost

Μπλε Χοστ

Φιλοξενώντας περισσότερους από 2 εκατομμύρια τομείς, το Bluehost είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς και μεγαλύτερους οικοδεσπότες Ιστού στον κόσμο. Αν αναζητάτε “προσιτή φιλοξενία” στο Διαδίκτυο, μπορεί να συναντήσετε αυτό το όνομα, επειδή το αρχικό τους πρόγραμμα κοστίζει μόλις 2,95 $ / μήνα.

Δεδομένου ότι η ανησυχία μας δεν περιορίζεται μόνο στην οικονομική προσιτότητα ενός σχεδίου, ας δούμε πόσο καλός είναι ο πάροχος όσον αφορά τη διαχείριση ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Bluehost έχει μια αποκλειστική φιλοξενία για ιστότοπους WooCommerce που κοστίζει από 6,95 έως 12,95 $ / μήνα. Μικρές επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορούν να πάνε με το πακέτο Starter WooCommerce που παρέχει 100 GB SSD storage, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και ιδιωτικό απόρρητο τομέα.

Το Uptime είναι ένα σημαντικό πράγμα που πρέπει να ελέγξετε όταν επιλέγετε έναν οικοδεσπότη Ιστού για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Bluehost ισχυρίζεται ότι προσφέρει 99,98% χρόνο λειτουργίας, κάτι που είναι σχεδόν τέλειο.

Μπορείτε να ελέγξετε την πραγματική κατάσταση λειτουργίας τους στον Υπολογιστή Uptime.

αριθμομηχανή χρόνου λειτουργίας

Εάν έχετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα στο WooCommerce, το Bluehost μπορεί να είναι μια καλή επιλογή καθώς παρέχει ομαλή ενσωμάτωση στο WordPress.

Ερχόμενοι στο σύστημα υποστήριξης πελατών, το Bluehost σάς δίνει τη δυνατότητα να αυξήσετε το ερώτημά σας μέσω τηλεφώνου 24/7 και ζωντανής συνομιλίας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα πάντα μαζί, μπορούμε να πούμε ότι το Bluehost είναι μια καλή επιλογή συνολικά.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εξαιρετική εγγύηση λειτουργίας
 • Ομαλή ενοποίηση WooCommerce
 • Προσιτή τιμολόγηση

Ξεκινήστε τη φιλοξενία με το BlueHost

2. GreenGeeks

GreenGeeks

Όπως υποδηλώνει το όνομα, η GreenGeeks είναι μια φιλική προς το περιβάλλον εταιρεία φιλοξενίας που διαχειρίζεται τα κέντρα δεδομένων της με αιολική ενέργεια.

Έτσι, εάν θέλετε να εκτελέσετε τον ιστότοπό σας ηλεκτρονικού εμπορίου χωρίς την ενοχή να προκαλέσετε βλάβη στο περιβάλλον, μπορείτε να πάτε στο GreenGeeks.

Η εταιρεία προσφέρει επίσης διάφορες κερδοφόρες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Το πρόγραμμα Pro που θεωρείται ιδανικό για διαδικτυακά καταστήματα σάς προσφέρει απεριόριστο χώρο στο διαδίκτυο και μπαλαντέρ SSL στην τιμή των 5,95 $ / μήνα.

Το GreenGeeks προσφέρει επίσης εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας, το οποίο αποτελεί το κύριο μέλημα των περισσότερων κατόχων ιστότοπων.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Φιλικό προς το χρήστη cPanel
 • Φιλικό προς το περιβάλλον
 • Υποστηρίζει διάφορες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως PrestaShop, Magento, OpenCart

Δοκιμάστε το GreenGeeks σήμερα

3. DreamHost

όνειρο

Φιλοξενώντας 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, το DreamHost είναι ένα πολύ γνωστό όνομα στη φιλοξενία. Υποστηρίζει γρήγορη αποθήκευση SSD, δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και απεριόριστη κίνηση σε κάθε σχέδιο.

Το DreamHost έχει 3 σχέδια φιλοξενίας WooCommerce. Όλα παρέχουν ισχυρή προσωρινή αποθήκευση, στάση με ένα κλικ και υποστήριξη WooCommerce 24/7.

Ωστόσο, τα δύο πράγματα που μπορούν να σας απογοητεύσουν περιλαμβάνουν το μέσο χρόνο λειτουργίας και χωρίς άμεση τηλεφωνική υποστήριξη.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Αξιόπιστος χώρος αποθήκευσης SSD
 • Δωρεάν καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Εξαιρετικές επιλογές αποθήκευσης.

Δοκιμάστε το DreamHost σήμερα

4. SiteGround

Φιλοξενία WooCommerce

Το SiteGround είναι μια άλλη δημοφιλής λύση φιλοξενίας που συνοδεύεται από συναρπαστικά σχέδια για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Το σχέδιο GrowBig που κοστίζει 5,95 $ / μήνα υποστηρίζει διάφορες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως διακομιστές συμβατούς με PCI, τεχνολογία SuperCacher για γρήγορη φόρτωση, αυτόματη εγκατάσταση για εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου και άλλα.

Μιλώντας για εγγύηση χρόνου λειτουργίας, το SiteGround έχει 99,99% χρόνο λειτουργίας, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για τη διακοπή λειτουργίας του ιστότοπού σας.

Η εταιρεία δεν μας απογοητεύει και από την άποψη της ασφάλειας. Προσφέρει δωρεάν SSL μέσω του Let’s Encrypt.

Με το πρόγραμμα GrowBig, μπορείτε να φιλοξενήσετε απεριόριστο αριθμό ηλεκτρονικών καταστημάτων και να φιλοξενήσετε έως και 25.000 επισκέπτες κάθε μήνα.

Επιπλέον, παρέχει επίσης δωρεάν αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, 24/7 ζωντανή συνομιλία, τηλεφωνική υποστήριξη και μια βάση γνώσεων με δυνατότητα αναζήτησης για ερωτήματα που σχετίζονται με τη φιλοξενία.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας & Ενημερώσεις WordPress
 • 99,98% εγγύηση χρόνου λειτουργίας

Έτσι, εάν εστιάζετε περισσότερο στις δυνατότητες, το SiteGround μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για εσάς.

Δοκιμάστε το SiteGround σήμερα

5. HostGator

HostGator

Τα τελευταία χρόνια, το HostGator έχει γίνει η πρώτη επιλογή πολλών νέων επιχειρήσεων ηλεκτρονικού εμπορίου. Όχι μόνο αυτός ο οικοδεσπότης προσφέρει εγκατάσταση με ένα κλικ για καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά διαθέτει επίσης πύλες πληρωμών και καλαθιών αγορών σε όλα τα σχέδια φιλοξενίας του.

Το HostGator προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φιλοξενίας που περιλαμβάνουν Shared, VPS και αποκλειστική φιλοξενία. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε πρώτα το κοινόχρηστο πρόγραμμα για επιχειρήσεις. Αυτό το πρόγραμμα θα σας κοστίσει 5,95 $ / μήνα και θα μπορείτε να φιλοξενείτε απεριόριστους τομείς και να χρησιμοποιείτε εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις.

Εάν διαβάσετε τις κριτικές του HostGator μέσω Διαδικτύου, παρατηρείτε ότι οι περισσότεροι χρήστες επαινούν την υποστήριξη των πελατών του. Εάν η εξαιρετική υποστήριξη πελατών είναι μία από τις κύριες προτεραιότητές σας, μπορείτε να πάτε στο HostGator.

Μαζί με 24/7 ζωντανή συνομιλία και τηλεφωνική υπηρεσία, διαθέτει μια ολοκληρωμένη βάση γνώσεων για όλα τα ερωτήματα που σχετίζονται με τη φιλοξενία. Επιπλέον, προσφέρουν παρακολούθηση διακομιστή 24/7 για την αποτροπή επιθέσεων DDoS.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Ισχυρή υποστήριξη 24/7 και εκτεταμένη βάση γνώσεων
 • 99,99% εγγύηση χρόνου λειτουργίας
 • Καλάθια αγορών με όλα τα πακέτα φιλοξενίας

Δοκιμάστε το HostGator σήμερα

6. Κίνηση

Φιλοξενία InMotion

Κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί τη σημασία μιας κατάλληλης επιλογής πληρωμής για έναν ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέχρι να παρέχετε ένα εύκολο στη χρήση σύστημα ηλεκτρονικής πληρωμής στους αγοραστές σας, δεν μπορείτε να περιμένετε καλές πωλήσεις.

Ευτυχώς, το InMotion υποστηρίζει πολλές επιλογές πληρωμής, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που θεωρείτε βολικό. Ορισμένες από τις άλλες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, καθιστώντας το InMotion μια ιδανική επιλογή φιλοξενίας, περιλαμβάνουν εγκατάσταση με ένα κλικ για εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου, συμβατό με PCI, SSD Server κ.λπ..

Το InMotion έχει αφιερώσει προγράμματα φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου ξεκινώντας από 29,99 $ / μήνα. Με το πρόγραμμα εκκίνησης, έχετε 4 GB RAM, 60 GB Storage και 2 TB Bandwidth.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Φιλοξενία SSD Shared eCommerce
 • Πολλαπλές μέθοδοι πληρωμής
 • Εγκαταστάσεις με ένα κλικ για εφαρμογές ηλεκτρονικού εμπορίου

7. Φιλοξενία Α2

Φιλοξενία Α2

Αν δεν αναζητάτε κάποια συγκεκριμένη δυνατότητα, αντί να χρειάζεστε έναν ολοκληρωμένο πάροχο φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου, μπορείτε να δοκιμάσετε την A2 Hosting. Το κοινόχρηστο πρόγραμμα Turbo που κοστίζει 9,31 $ / μήνα φαίνεται το ιδανικό σχέδιο για μεσαίου μεγέθους ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το πρόγραμμα σάς επιτρέπει να φιλοξενείτε πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα ταυτόχρονα και παρέχει απεριόριστους λογαριασμούς αποθήκευσης SSD και email. Δεδομένου ότι αυτό το σχέδιο συνοδεύεται από διακομιστές turbo (20Χ γρηγορότερα από έναν κανονικό διακομιστή), μπορείτε να περιμένετε να δοκιμάσετε ταχύτερη φόρτωση σελίδας.

Το A2 Hosting υποστηρίζει επίσης εγκατάσταση με ένα κλικ για μεγάλες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που σημαίνει ότι μπορείτε να εγκαταστήσετε την αγαπημένη σας πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, κατευθείαν από τον πίνακα A2 Hosting.

Ωστόσο, το λυπηρό είναι ότι η εταιρεία μπορεί να σας απογοητεύσει κάπως από την άποψη του χρόνου λειτουργίας. Παρέχει μια ελάχιστη εγγύηση λειτουργίας 99,95%. Δεδομένου ότι είναι μια ελάχιστη εγγύηση, μπορείτε να περιμένετε πολύ καλύτερο χρόνο λειτουργίας από αυτό.

Εδώ μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση χρόνου λειτουργίας και χρόνου απόκρισης στον ιστότοπο δοκιμών που φιλοξενείται στο A2 Hosting.

Διαβάστε την κριτική της φιλοξενίας Α2.

φιλοξενία

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Εγκατάσταση με ένα κλικ για όλες τις εξέχουσες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διακομιστές Turbo που εξασφαλίζουν γρήγορη φόρτωση ιστότοπων
 • Δωρεάν μέτρα ασφαλείας

Δοκιμάστε τη φιλοξενία Α2 σήμερα

8. Hostinger

Hostinger

Ξεκίνησε το 2004, το Hostinger εξυπηρετεί περισσότερους από 29 εκατομμύρια χρήστες σε περισσότερες από 178 χώρες. Αν και η Hostinger προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών φιλοξενίας, η φιλοξενία cloud είναι ιδανική για διαδικτυακά καταστήματα.

Το πρόγραμμα φιλοξενίας Hostinger cloud ξεκινά από 7,45 $ για ένα μήνα και σας επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων. Επιπλέον, με αυτό το πρόγραμμα, έχετε απεριόριστους λογαριασμούς email και εύρος ζώνης. Η εταιρεία προσφέρει επίσης εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας 99,99% αλλά δεν διαθέτει τηλεφωνική υποστήριξη.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Δωρεάν πιστοποιητικό SSL
 • Καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης.

Δοκιμάστε το Hostinger σήμερα

9. iPage

Φιλοξενία Ιστού iPage

Το iPage έχει πιθανώς ένα από τα προσιτά προγράμματα φιλοξενίας στην αγορά. Θα εκπλαγείτε όταν γνωρίζετε ότι το βασικό τους σχέδιο προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, χώρο στο δίσκο, βάσεις δεδομένων MySQL, δωρεάν πιστοποιητικό SSL, δωρεάν μεταφορά τομέα για 1,99 $.

Εκτός αυτού, υποστηρίζει επίσης την ενσωμάτωση PayPal και σας επιτρέπει να προσθέσετε διαφορετικά καροτσάκια αγορών στον ιστότοπό σας.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστος χώρος στο δίσκο και εύρος ζώνης
 • Εύκολο πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

10. BigRock

Μεγάλος βράχος

Το BigRock παρέχει φιλοξενία Linux και Windows σε προσιτή τιμή. Το πρόγραμμα εκκίνησης που κοστίζει 1,32 $ / μήνα σας επιτρέπει να φιλοξενείτε απεριόριστους τομείς με χώρο χωρίς δίσκο. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL για τη διασφάλιση των πληροφοριών πιστωτικών καρτών των πελατών σας κατά την αγορά από τον ιστότοπό σας.

Το BigRock υποστηρίζει ένα φιλικό προς το χρήστη cPanel που σας επιτρέπει να εγκαταστήσετε πολλές πύλες ηλεκτρονικού εμπορίου και κάρρα αγορών.

Βασικά χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστο εύρος ζώνης & αποθήκευση
 • Εγγύηση άσκησης 99,9%
 • Χαμηλή τιμή εκκίνησης

Δοκιμάστε το BigRock σήμερα

Αυτή ήταν λοιπόν η γρήγορη κριτική των 10 καλύτερων παρόχων φιλοξενίας ηλεκτρονικού εμπορίου. Τώρα πρέπει να αποφασίσετε τι είναι καλύτερο για εσάς. Ανεξάρτητα από τον πάροχο που επιλέγετε, μην ξεχάσετε να ελέγξετε με τα ακόλουθα σημεία.

 • Ποτέ μην πείτε ναι σε ένα δωρεάν όνομα τομέα. Ρωτήστε τον πάροχο φιλοξενίας σας σχετικά με την ιδιοκτησία τομέα και τις χρεώσεις ανανέωσης εκ των προτέρων.
 • Επενδύστε σε ένα premium πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που παρέχει τουλάχιστον τυπικό χρόνο λειτουργίας και καλή ταχύτητα φόρτωσης σελίδας. Μην ξεχνάτε ότι το 53% των επισκεπτών εγκαταλείπουν έναν ιστότοπο που χρειάζεται περισσότερο από 3 δευτερόλεπτα για τη φόρτωση.
 • Μην παραβλέπετε την ασφάλεια των δεδομένων των πελατών σας. Επιλέξτε έναν πάροχο φιλοξενίας που φροντίζει για την ασφάλεια και παρέχει κρυπτογράφηση SSL. Για να προσθέσετε ένα επιπλέον επίπεδο στην ασφάλειά σας, μπορείτε επίσης να επενδύσετε σε μια υπηρεσία VPN.
 • Αναζητήστε έναν πάροχο που προσφέρει τακτικά αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας.
 • Μην ξεχάσετε να ελέγξετε με χωρητικότητα αποθήκευσης και ταχύτητα βάσης δεδομένων.
 • Ελέγξτε εάν ο πάροχος προσφέρει υποστήριξη 24/7 ή όχι.

Ας ελπίσουμε ότι αυτός ο οδηγός σάς βοηθά να επιλέξετε τον κατάλληλο συνεργάτη φιλοξενίας για εσάς. Πείτε μας τη γνώμη σας στο παρακάτω πλαίσιο συζήτησης.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map