10 καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων (Ναι, εντελώς δωρεάν – Χωρίς πληρωμή)

Ενδιαφέρεστε λοιπόν για δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων. Και γιατί όχι? Υπάρχει πάρα πολλά δωρεάν πράγματα στο Διαδίκτυο. Δυστυχώς, οι κατασκευαστές ιστότοπων χωρίς ποιότητα είναι λίγο πιο δύσκολο να βρεθούν.


Υπάρχουν πολλοί δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων. Αλλά η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κάνετε κάποιες παραχωρήσεις εάν θέλετε ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων – επειδή οι περισσότεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων αποτελούν μέρος των μοντέλων “freemium”.

Όπως υποδηλώνει το όνομα, οι δομές τιμολόγησης freemium προσφέρουν δωρεάν και premium επιλογές. Το φυσικό αποτέλεσμα είναι ότι οι δωρεάν επιλογές εμφανίζονται λιγότερο καλά, ή έχουν κάποια αξιοσημείωτα μειονεκτήματα.

Ωστόσο, ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων αξίζει να εξεταστεί. Ίσως θέλετε απλώς να πειραματιστείτε με λογισμικό προτού αρχίσετε να το πληρώνετε. Ίσως θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για μια ιδέα που έχετε και χρειάζεστε μόνο ένα άμεσο κατάστημα.

Ή μήπως τα συνηθισμένα μειονεκτήματα των δωρεάν προγραμμάτων δεν σας σταματούν.

Δίκαιο. Λοιπόν, πολλές εμπειρίες με τη δημιουργία ιστότοπων και δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων με οδήγησαν να δημιουργήσω αυτήν τη λίστα με τους κορυφαίους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων.

Εδώ είναι μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για αυτήν τη λίστα… πρώτα απ ‘όλα, δίνω πολύ βάρος στα ονόματα τομέα. Πολλά άτομα θα βλέπουν έναν ιστότοπο που επισκέπτονται διαφορετικά, εάν βρίσκονται σε έναν υποτομέα, και δίκαια. Φαίνεται λιγότερο νόμιμο.

Και σχεδόν κάθε δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων θα σας ζητήσει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κάτω από έναν υποτομέα εκτός εάν κάνετε αναβάθμιση σε πρόγραμμα επί πληρωμή. Επομένως, εάν ένας ιστότοπος σάς επιτρέπει να συνδέσετε ένα όνομα τομέα δωρεάν (λάβετε υπόψη ότι εξακολουθείτε να χρειάζεται να πληρώσετε για ένα όνομα τομέα) ή εάν ο υποτομέας του ιστότοπου είναι λιγότερο πρόβλημα, τότε σας δίνω ένα καλό βάρος.

Και ναι, ακόμη και αν κάποια άλλα πράγματα – όπως η προσαρμοστικότητα – θυσιάζονται.

Ένα άλλο πράγμα: μην δώσετε μεγάλη προσοχή στον αριθμό των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων σε αυτήν τη λίστα. Αντ ‘αυτού, δώστε προσοχή σε αυτά που λένε. Για παράδειγμα, κάτι θα μπορούσε να έχει πολλά μειονεκτήματα από τεχνική άποψη, αλλά τα θετικά είναι τόσο σημαντικά που υπερβαίνουν σημαντικά τα αρνητικά.

Σχεδόν κάθε δωρεάν δημιουργός ιστότοπων θα διαθέτει διαφημίσεις για την εταιρεία, έναν υποτομέα και λίγες μόνο δυνατότητες.

Όμως, υπάρχουν πάντα εξαιρέσεις. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι η λίστα των καλύτερων δωρεάν δημιουργών ιστότοπων.

φιλοξενία χάπι
Καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων

 1. WordPress.com
 2. Wix
 3. WebStarts
 4. Γουέμπλι
 5. Blogger
 6. Ιστότοποι Google
 7. Τζιμντό
 8. UCraft
 9. Ιστότοπος123

Στοιχείο 1: WordPress.com

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Wordpress

Το WordPress είναι εξαιρετικά δημοφιλές – τόσο πολύ που είναι δύσκολο να υποτιμηθεί. Έχει περάσει από το 2005 και από τότε, έχει αναπτυχθεί για να υποστηρίξει αμέτρητα εκατομμύρια ιστότοπους.

Μια εκτίμηση πιστώνει το WordPress με την εξυπηρέτηση του 30% των bloggers στο Διαδίκτυο και το WordPress είναι ο 50ος πιο δημοφιλής ιστότοπος στον κόσμο. Ακόμα πιο εντυπωσιακά, όλα τα CNN, CBS, BBC, Reuters και Fortune χρησιμοποιούν το WordPress.

Ναι, είναι μια πολύ επιτυχημένη πλατφόρμα. Και φυσικά, ένας μεγάλος λόγος για τη δημοτικότητά του είναι η δωρεάν επιλογή του.

Η τοποθέτησή μου στο WordPress.com ως νούμερο ένα δεν έρχεται ελαφρώς ή εύκολα. Το Wix και το Weebly και τα δύο έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες και προσαρμογή από το WordPress.

Ως γενικοί κατασκευαστές ιστότοπων, το παίρνουν. Ωστόσο, το WordPress είναι τόσο δημοφιλές που η υποτομέα με το WordPress μπορεί να επηρεάσει το ιστολόγιό σας πολύ λιγότερο από ό, τι αν χρησιμοποιούσατε άλλον ιστότοπο.

Επιπλέον, το να είσαι μέλος της κοινότητας του WordPress προσφέρει πολλά δικά του πλεονεκτήματα. Εξαρτάται σίγουρα από το τι θέλετε από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά αν είναι ένα blog, το WordPress είναι πιθανώς η καλύτερη δωρεάν επιλογή.

Προεπισκόπηση WordPress (Ευκολία χρήσης: 3/5)

Πλεονεκτήματα

 • Για ένα δωρεάν προϊόν, υπάρχει μια αρκετά καλή επιλογή θεμάτων / προτύπων. Παρόλο που η επεξεργασία είναι μέτρια, μπορείτε ακόμα να κάνετε αρκετά προσαρμογή.
 • Είναι πολύ εύκολο να εισαγάγετε και να εξαγάγετε περιεχόμενο, μεταξύ του ιστολογίου WordPress και ενός ιστολογίου με άλλη πλατφόρμα (όπως Medium ή Wix).
  Εισαγωγή στο WordPress
 • Στερεά εργαλεία blogging (προφανώς), καθώς και βασικά εργαλεία πληροφοριών και μαρτυρίες και λειτουργίες σελίδας επικοινωνίας.
 • Η δημοτικότητα του WordPress σημαίνει ότι θα βρείτε πολύ περισσότερες συμβουλές σχετικά με τη χρήση του WordPress παρά με σχεδόν οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.
 • Επίσης λόγω της δημοτικότητάς του, η ύπαρξη ενός υποτομέα στο WordPress ενδέχεται να μην σας βλάψει τόσο άσχημα. Πολλοί bloggers χρησιμοποιούν έναν υποτομέα WordPress και, επομένως, ο υποτομέας δεν θα έβλαπτε απαραίτητα την εμφάνιση του ιστότοπού σας (τουλάχιστον, όχι τόσο με άλλους ελεύθερους κατασκευαστές).
 • Επίσης, ακολουθώντας αυτό – τοWordPress.com υποστηρίζει μια πιο κοινωνική κοινότητα, όπως το Blogger. Είναι πολύ εύκολο να ακολουθήσετε και να αλληλεπιδράσετε με άλλα ιστολόγια στην κοινότητα του WordPress και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας – ένας καλός τρόπος για να αυξήσετε την κυκλοφορία και να αποκτήσετε δημοτικότητα.

Μειονεκτήματα

 • Ενώ τα εργαλεία προσαρμογής είναι εντάξει, περιορίζεστε πραγματικά στα μικρότερα αντικείμενα (όπως χρώματα). Βασικά θα πρέπει να εξετάσετε θέματα για να πάρετε μια διάταξη που προτιμάτε.
 • Οι εφαρμογές (γνωστές στο WordPress ως προσθήκες) δεν είναι διαθέσιμες για δωρεάν προγράμματα.
 • Ακόμα και τα βασικά εργαλεία SEO δεν είναι διαθέσιμα για δωρεάν προγράμματα.
 • Χωρίς ζωντανή συνομιλία.

Δημιουργήστε τον δωρεάν ιστότοπό μου στο WordPress

Θέμα 2: Wix

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Wix

Το Wix είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο δημοφιλείς δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων. Στην πραγματικότητα, είναι απλώς ένας από τους πιο δημοφιλείς δημιουργούς ιστότοπων.

Όπως και η Weebly, ιδρύθηκε το 2006. Ωστόσο, το Wix έχει πάνω από διπλάσιο αριθμό χρηστών από το Weebly, στα 110 εκατομμύρια.

Το Wix είναι γνωστό ότι είναι ένας φανταστικός και ευέλικτος συντάκτης, και έτσι χρησιμοποιείται από ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από τους απλούς bloggers έως τις κορυφαίες επιχειρήσεις.

Η ουσία με το Wix είναι ότι έχετε έναν πολύ λειτουργικό επεξεργαστή και πολλές δυνατότητες – αλλά φυσικά, θα πρέπει να πληρώσετε για τα πιο σημαντικά πράγματα, έναν τομέα και την κατάργηση των διαφημίσεων Wix.

Προεπισκόπηση Wix (Ευχρηστία: 4/5)

Πλεονεκτήματα

 • Το Wix έχει μια πολύ μεγάλη κοινότητα χρηστών, η οποία θα μπορούσε να είναι ένας χρήσιμος πόρος εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες.
 • Πολύ στιβαρό εργαλείο επεξεργασίας. Δεν είναι μόνο εύκολο, αλλά ισχυρό και ακόμη και η δωρεάν έκδοση επιτρέπει μεγάλο βαθμό προσαρμογής. Το Wix κατατάσσεται εξαιρετικά επειδή αυτός ο επεξεργαστής είναι πραγματικά ένας από τους καλύτερους διαθέσιμους δωρεάν.
  συντάκτης wix
 • Σε αυτό το σημείωμα, το Wix διαθέτει μεγάλη ποικιλία προτύπων ποιότητας.
 • Το Wix διαθέτει βασικά SEO, διαχείριση επαφών, μάρκετινγκ, πληροφορίες, ακόμη και εργαλεία blogging. Το εργαλείο blogging είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Για ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας, το Wix εμφανίζεται σχεδόν εξίσου πλήρως με ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργίας – φυσικά, τα βασικά κομμάτια εξακολουθούν να λείπουν.

Μειονεκτήματα

 • Οι διαφημίσεις Wix αποτελούν μέρος του δωρεάν προγράμματος.
 • Ένα τέτοιο στοιχείο που λείπει το Wix είναι μια φόρμα επικοινωνίας, την οποία περιλαμβάνουν πολλοί δωρεάν κατασκευαστές.
 • Το μοντέλο τιμών του Wix μέχρι πρόσφατα ήταν πιο προσιτό. Δηλαδή, το πρώτο επίπεδο premium ήταν μόνο 5 $ το μήνα και σας επέτρεψε να συνδέσετε έναν τομέα. Αυτό έχει αφαιρεθεί και τώρα η πρώτη βαθμίδα είναι $ 11, πράγμα που σημαίνει ότι ο δωρεάν δημιουργός ιστότοπων καταργείται ακόμη περισσότερο από τα premium σχέδια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δωρεάν και να πληρώσετε μόνο για τον τομέα, δεν έχετε τύχη.
 • Χωρίς ζωντανή συνομιλία. Αυτό ισχύει όμως και για τους πελάτες Wix που πληρώνουν, οπότε δεν έχει καμία σχέση με το να έχετε δωρεάν λογαριασμό.

Δοκιμάστε το Wix δωρεάν

Θέμα 3: WebStarts

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

WebStarts

Το WebStarts είναι μια εταιρεία που αναφέρεται συχνά σε λίστες κορυφαίων κατασκευαστών ιστότοπων. Όταν επισκέφτηκα για πρώτη φορά τον ιστότοπό τους, ήμουν αρκετά δύσπιστος. Γιατί; Επειδή η αρχική τους σελίδα εμφανίζει αυτό: “Όπως φαίνεται στο … Facebook, Bing, Google, Yahoo.” Πραγματικά?! Το να βλέπετε σε μια μηχανή αναζήτησης διαφέρει σημαντικά από το να βλέπετε σε ένα περιοδικό.

Γεια σου, έχει μια δωρεάν επιλογή, οπότε το δοκίμασα. Αποδεικνύεται, είναι ένα αρκετά υποτιμημένο, ισχυρό δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Οι περισσότερες εταιρείες υπερπωλούνται στους ιστότοπούς τους – το WebStarts είναι το αντίθετο.

Ορισμένα πράγματα στην επίσημη σελίδα τιμολόγησης του ιστότοπου είναι παλιά, και το αποτέλεσμα είναι ότι το πραγματικό προϊόν είναι ακόμη καλύτερο από ό, τι νομίζετε. Θα έλεγα ότι το WebStarts είναι ενεργό με τους Weebly και Wix όσον αφορά τις ικανότητές του, αλλά έχει πολύ λιγότερη αναγνώριση ονόματος και είναι ακόμη πιο γρήγορο να ξεκινήσετε από τους μεγαλύτερους αντιπάλους του.

Πλεονεκτήματα

 • Βασική λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου / καταστήματος.
 • Το WebStarts διαθέτει ένα εργαλείο διαχείρισης επαφών που δεν είναι εξαιρετικά ανθεκτικό, αλλά εξακολουθεί να είναι αρκετά χρήσιμο, δεδομένου ότι είναι δωρεάν.
 • Το WebStarts διαθέτει ένα αξιοπρεπές εργαλείο blogging που λειτουργεί καλά μέσα στο πρόγραμμα δημιουργίας.
 • Οι διαφημίσεις WebStarts δεν είναι συντριπτικές.
 • Συνολικά, το εργαλείο δημιουργίας / επεξεργαστή είναι εύκολο στη χρήση και λειτουργικό, καθώς και ευγενικό χαρακτηριστικό (ισοδύναμο με τους Weebly και Wix).

επαγγελματίες στο webstarts

 • Απλούστερο στη διαχείριση από το Weebly ή το Wix, που κατά καιρούς αισθάνονται υπερπλήρεις.

Μειονεκτήματα

 • Όπως είναι συνηθισμένο για δωρεάν κατασκευαστές, περιορισμένος χώρος αποθήκευσης.
 • Η διεπαφή του οικοδόμου είναι γενικά καλή, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο αδέξια ή ακούσια. Επιπλέον, δεν είμαι οπαδός της αισθητικής, αλλά αυτή είναι μόνο η γνώμη μου και όχι ένα σοβαρό ελάττωμα.

Ξεκινήστε με το WebStarts δωρεάν

Θέμα 4: Weebly

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

βαρύ

Ιδρύθηκε το 2006, η Weebly έχει γίνει ένας από τους πιο δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων με περισσότερους από 50 εκατομμύρια πελάτες παγκοσμίως.

Συχνά σκέφτομαι τον Weebly ως εναλλακτική λύση στο Wix. Τα δύο είναι πολύ παρόμοια με πολλούς τρόπους, καθώς τρέχουν σε μοντέλα freemium, είναι γνωστά για το ότι είναι μερικοί από τους καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων και έχουν καλλιεργήσει μια δημοτικότητα για τα δωρεάν προϊόντα τους.

Ακολουθεί η περίληψή μου: Το Weebly είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων, αλλά δεν έχει το ίδιο χαρακτηριστικό όπως το Wix. Τούτου λεχθέντος, έχει κάτι ή δύο δεν το Wix, γι ‘αυτό σας ενθαρρύνω να δοκιμάσετε και τα δύο ούτως ή άλλως.

Προεπισκόπηση Weebly (Ευχρηστία: 3/5)

Πλεονεκτήματα

 • Ο συντάκτης είναι πολύ στιβαρός και πλησιάζει ή ισοδυναμεί με τον συντάκτη του Wix.
  Συντάκτης Weebly
 • Η Weebly διαθέτει βασικά εργαλεία SEO, blogging, ακόμη και εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου / προϊόντων. Αυτό είναι πολύ μοναδικό για δωρεάν προϊόντα. Φυσικά, όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο πιθανότατα δεν θα έπρεπε να πάει για δωρεάν δημιουργό ιστότοπων, αλλά είναι εντυπωσιακό.
 • Η Weebly διαθέτει μερικές εφαρμογές διαθέσιμες για εγκατάσταση ακόμη και από δωρεάν χρήστες. Αυτές οι εφαρμογές δεν είναι ούτε αδύναμες, αλλά χρήσιμα πράγματα όπως διαγράμματα τιμών, Eventbrite, FAQ και ούτω καθεξής.

Μειονεκτήματα

 • Ακόμα και όταν είστε συνδεδεμένοι, η Weebly έχει έναν μεγάλο αριθμό πωλήσεων. Μπορείτε να περιμένετε αύξηση πωλήσεων σε σχεδόν οποιοδήποτε δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, αλλά είναι εξαιρετικά ενοχλητικό για το Weebly επειδή το Weebly είναι ένας από τους καλύτερους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων.
 • Η υποστήριξη πελατών δεν είναι τόσο καλή όσο η Wix’s. Ωστόσο, ο Weebly έχει ζωντανή συνομιλία.
 • Ο συντάκτης του Weebly είναι πολύ καλός, αλλά είσαι λίγο πιο περιορισμένος από ό, τι με το Wix.

Θέμα 5: Blogger

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Blogger

Το Blogger μου δίνει νοσταλγία. Αρχικά άρχισα να χρησιμοποιώ το Blogger ως νεαρός άντρας, ενθουσιασμένος για να δοκιμάσω εύκολα εργαλεία δημιουργίας ιστού. Επιστρέφοντας στο Blogger για να το δοκιμάσω, εξεπλάγην που διαπίστωσα ότι πολλά ήταν ακόμα τα ίδια.

Εάν αναζητάτε λίστες δωρεάν δημιουργών ιστότοπων, συνήθως δεν θα βρείτε το Blogger σε αυτά. Αυτό συμβαίνει πιθανώς επειδή το Blogger επικεντρώνεται κυρίως στη δημιουργία ιστολογίων (duh) και όχι σε γενικότερους τύπους ιστότοπων.

Ακόμα, το Blogger είναι πολύ πιο πλήρως διαθέσιμο δωρεάν από τους περισσότερους κατασκευαστές ιστότοπων και στο τέλος της ημέρας, εξακολουθείτε να δημιουργείτε έναν ιστότοπο, ακόμη και αν είστε περιορισμένοι στη μορφή ιστολογίου.

Προεπισκόπηση Blogger (Ευκολία χρήσης: 2.5 / 5)

Πλεονεκτήματα

 • Η αναβάθμιση είναι εντελώς προαιρετική και υπάρχει μια ισχυρή κοινότητα δωρεάν χρηστών. Ένας από τους λόγους για τους οποίους κατατάχτηκα το Blogger σε μεγάλο βαθμό είναι επειδή είναι πολύ κοινό για τα άτομα να έχουν ιστολόγια στον τομέα __.blogspot.com. Ένας επισκέπτης ενδέχεται να είναι λιγότερο πιθανό να χλευάζει τον ιστότοπό σας λόγω του υποτομέα με το Blogger.
 • Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν 100 ιστολόγια ανά λογαριασμό.
 • Αν και οι επιλογές προσαρμογής είναι περιορισμένες, μπορεί κανείς να αναδιατάξει συγκεκριμένα στοιχεία σελίδας και να επιλέξει χρώματα, γραμματοσειρές κ.λπ. Η επεξεργασία HTML είναι διαθέσιμη, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν δημιουργούς ιστότοπων, ώστε να μπορούν να επεξεργαστούν HTML.
 • Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έναν τομέα χωρίς να χρειάζεται να κάνουν αναβάθμιση. Αυτό από μόνο του είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα πράγματα που το Blogger έχει για αυτό: ένα άτομο που θέλει απλώς μια απλή μορφή blogging αλλά εξακολουθεί να θέλει τον δικό του τομέα μπορεί να συμβιβαστεί χρησιμοποιώντας το Blogger και έτσι να διατηρήσει την πραγματική πλατφόρμα επεξεργασίας δωρεάν.Εκκίνηση για δωρεάν τομέα

Μειονεκτήματα

 • Όπως αναφέρθηκε, είναι μόνο μια μορφή ιστολογίου.
 • Τα θέματα είναι πολύ περιορισμένα, όπως και οι επιλογές προσαρμογής. Οι μικρότερες λεπτομέρειες (χρώματα, γραμματοσειρές) είναι προσαρμόσιμες, αλλά ο μεγαλύτερος έλεγχος των σελίδων και ο συνολικός ιστότοπος βασίζεται βασικά στην επιλογή ενός θέματος και στην εναλλαγή των χρωμάτων.
 • Δεν υπάρχει ζωντανή συνομιλία ή ακόμη και ολοκληρωμένο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων – Το Blogger είναι πολύ μεγάλο και βασίζεται σε δωρεάν χρήστες. Ωστόσο, η μεγάλη κοινότητα χρηστών μπορεί να συμπληρώσει τα περισσότερα προβλήματα.

Στοιχείο 6: Ιστότοποι Google

Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ιστότοπων Google

Η Google διαθέτει πραγματικά λογισμικό για τα πάντα. Οι Ιστότοποι Google μοιάζουν πολύ με τα Έγγραφα Google της δημιουργίας ιστότοπων. Είναι εύκολο στη χρήση και καλό στη συνεργασία, καθώς και εντελώς δωρεάν.

Το μόνο πρόβλημα? Είναι πολύ απλό.

Οι Ιστότοποι Google είναι οι καλύτεροι για τη δημιουργία πολύ απλών ιστοσελίδων, τίποτα πολύ δυναμικό ή ακόμη και σημαντικό. Λόγω του συνεργατικού χαρακτήρα του, είναι καλό για τη δημιουργία σελίδων ενημερωτικών ή wiki.

Προεπισκόπηση ιστότοπων Google (Ευκολία χρήσης: 3/5)

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετικά δωρεάν: Οι Ιστότοποι Google έχουν σχεδιαστεί για να είναι ένα απλήρωτο εργαλείο. Αυτό μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα για ορισμένους. Οι Ιστότοποι Google δεν έχουν καν την επιλογή αναβάθμισης για περισσότερες λειτουργίες. Όσον αφορά τους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων, είναι δύσκολο να βρείτε μια πλατφόρμα που προορίζεται να είναι μόνο δωρεάν.
 • Οι Ιστότοποι Google είναι πολύ καλοί με τη συνεργασία, όπως ο ξάδερφος του, τα Έγγραφα Google.
 • Πολύ εύκολο στη χρήση. Πολλοί δημιουργοί ιστότοπων είναι, αλλά οι Ιστότοποι Google είναι ένας από τους πιο απλούς και απλούς.
  Διεπαφή ιστότοπων Google

Μειονεκτήματα

 • Πολύ βασικό. Οι Ιστότοποι Google διαθέτουν μόνο τα πιο βασικά εργαλεία και μερικές φορές φαίνεται ότι επεξεργάζεστε ένα PowerPoint ή ένα Google Slide περισσότερο από έναν ιστότοπο. Τα εργαλεία προσαρμογής είναι ιδιαίτερα περιορισμένα. Για αυτόν τον λόγο, οι Ιστότοποι Google είναι πραγματικά καλό μόνο για τη δημιουργία ιστότοπων με απλή εμφάνιση.
 • Όπως αναφέρθηκε, οι Ιστότοποι Google δεν έχουν καν την επιλογή αναβάθμισης ή προσθήκης premium λειτουργιών. Υπάρχει μόνο η δωρεάν έκδοση. Κάποιοι μπορεί να θεωρούν ότι τους αρέσουν οι Ιστότοποι Google, αλλά χρειάζονται λίγο περισσότερο τη δυνατότητα προσαρμογής. Συγγνώμη, δεν ζάρια.
 • Ενώ οι περισσότεροι δωρεάν κατασκευαστές ιστότοπων έχουν χαμηλή χωρητικότητα αποθήκευσης, ο αριθμός των Ιστότοπων Google είναι ιδιαίτερα χαμηλός στα 100MB.
 • Αυτό πιθανότατα θα πρέπει να είναι αυτονόητο, αλλά οι Ιστότοποι Google είναι τόσο απλοί που σχεδόν δεν έχουν υποστήριξη πελατών.

Θέμα 7: Jimdo

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Τζιμντό

Ο Jimdo είναι λιγότερο οικιακό σε σύγκριση με το Blogger, το WordPress ή ακόμα και το Wix, αλλά είναι ακόμα γνωστό ότι είναι ένας από τους ισχυρότερους δωρεάν δημιουργούς ιστότοπων.

Παρά το ότι βρίσκεται στη μικρότερη πλευρά όσον αφορά το όνομά του, ο Jimdo συνέβαλε στη δημιουργία περισσότερων από 20 εκατομμυρίων ιστότοπων.

Ο Jimdo βασίζεται, όπως πολλοί σε αυτήν τη λίστα, σε ένα μοντέλο freemium. Ένα πράγμα που μου αρέσει ιδιαίτερα για τον Jimdo είναι ότι υποστηρίζει πολύ το δωρεάν προϊόν του, σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους που προσφέρουν δωρεάν προϊόν, αλλά φαίνεται να το μισούν σχεδόν ταυτόχρονα υπέρ των premium εκδόσεών τους.

Ο Jimdo είναι ουσιαστικά ένας σταθερός δωρεάν δημιουργός ιστότοπων με τους συνηθισμένους περιορισμούς.

Προεπισκόπηση Jimdo (Ευχρηστία: 3.5 / 5)

Πλεονεκτήματα

 • Η επιλογή Δημιουργός σάς επιτρέπει να ξεκινήσετε να δημιουργείτε σελίδες αμέσως. Είναι το τυπικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που έχετε συνηθίσει.
 • Μια αρκετά ευρεία επιλογή προτύπων (πάνω από 100) για ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας.Πρότυπα Jimdo
 • Η εφαρμογή Jimdo είναι διαθέσιμη για Android και iOS
 • Πολύ βασικά εργαλεία SEO και εργαλεία διαδικτυακού καταστήματος (επίσης, χωρίς χρεώσεις συναλλαγών!)
 • 500MB αποθήκευσης. Τίποτα τεράστιο, αλλά όχι κακό για έναν δωρεάν δημιουργό ιστότοπων.
 • LogoMaker για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε / προσαρμόσετε τη δική σας εικόνα λογότυπου μάρκας.

Μειονεκτήματα

 • Πρέπει να κάνετε αναβάθμιση για να χρησιμοποιήσετε έναν τομέα.
 • Ενώ γενικά ο συντάκτης τους είναι εντάξει, μερικές φορές μπορεί να είναι αδέξιος. Οι άνθρωποι έχουν ανάμεικτα συναισθήματα για αυτό.
 • Ο Jimdo έχει βελτιώσει το πρόγραμμα επεξεργασίας ιστότοπων, αλλά μερικές φορές μπορεί να είναι λίγο διαισθητικό.
 • Δεν υπάρχει επιλογή ζωντανής συνομιλίας, αλλά υπάρχει ένα σύστημα έκδοσης εισιτηρίων.

Θέμα 8: UCraft

ucraft-website-οικοδόμος

Η UCraft είναι μια άλλη εταιρεία που δεν είναι εξαιρετικά γνωστή εκτός εκείνων που ενδιαφέρονται για εταιρείες κατασκευής ιστότοπων.

Το UCraft έχει επίσης μια μικρή φήμη για το δωρεάν επίπεδο δημιουργίας ιστότοπων.

Κατά τη γνώμη μου, το UCraft είναι υποτιμημένο. Δεν είναι ότι το δωρεάν προϊόν της UCraft αξίζει να έχει εξαιρετική βαθμολογία, ακριβώς, αλλά αξίζει περισσότερη πίστωση. Όπως είναι συνηθισμένο, το UCraft λειτουργεί σε ένα μοντέλο freemium.

Ωστόσο, το δωρεάν προϊόν είναι απλώς μια σελίδα προορισμού. Επομένως, δεν είναι ακριβώς ένα πλήρες πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων δωρεάν. Ωστόσο, αυτό το εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού είναι αρκετά ικανό και ίσως το πιο σημαντικό, μπορείτε να συνδέσετε έναν τομέα δωρεάν.

Προεπισκόπηση UCraft (Ευχρηστία: 3/5)

Πλεονεκτήματα

 • Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν έναν τομέα ακόμη και σε ένα δωρεάν πρόγραμμα. Αυτό από μόνο του το καθιστά, κατά τη γνώμη μου, μια από τις καλύτερες δωρεάν επιλογές δημιουργίας ιστότοπων.
  Τομέας σύνδεσης Ucraft
 • Πολύ καλές δυνατότητες προσαρμογής, αν και στην αμεροληψία οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι επεξεργάζεστε μια σελίδα και όχι ολόκληρο έναν ιστότοπο.
 • Βασικά εργαλεία SEO, Google Analytics και SSL. Δεν είναι εξαιρετικά εντυπωσιακό, αλλά εξακολουθεί να είναι σταθερό.

Μειονεκτήματα

 • Η λειτουργία ηλεκτρονικού εμπορίου απαιτεί αναβάθμιση.
 • Η ζωντανή συνομιλία 24/7 μπορεί μερικές φορές να μην ανταποκρίνεται, αν και γενικά λειτουργεί καλά.
 • Το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων είναι πραγματικά ένα εργαλείο δημιουργίας σελίδων προορισμού. Μπορεί ακόμα να είναι χρήσιμο, ειδικά επειδή μπορείτε να συνδέσετε έναν τομέα, αλλά περιορίζετε σε μια ουσιαστικά μια μεγάλη σελίδα.

Ξεκινήστε με το UCraft δωρεάν

Στοιχείο 9: Ιστότοπος123

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Ιστότοπος 123

Το Site123 δεν είναι ακριβώς η κορυφαία επιλογή για δωρεάν δημιουργία ιστότοπων, αλλά είναι σίγουρα μια επιλογή. Το Site123 εμπορεύεται έντονα τον εαυτό του ως δωρεάν δημιουργό ιστότοπων (σοβαρά, απλώς το Google και θα δείτε τι εννοώ).

Το Site123, φυσικά, λειτουργεί με ένα μοντέλο freemium, αλλά σε αντίθεση με πολλά άλλα, έχει μόνο ένα premium επίπεδο αντί για μερικά.

Πέρα από αυτό, εμπίπτει στα γενικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που θα περίμενε κανείς από ένα μισό-αξιοπρεπές πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων: είναι δωρεάν, το πρόγραμμα δημιουργίας λειτουργεί, αλλά δεν θα αποκτήσετε τομέα και θα έχετε διαφημίσεις.

Προεπισκόπηση Site123 (Ευκολία χρήσης: 3.5 / 5)

Πλεονεκτήματα

 • Βασικές λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου (συμπεριλαμβανομένου ενός εργαλείου μάρκετινγκ email) και εργαλείων SEO. Είναι ενδιαφέρον ότι μπορείτε να αποδεχτείτε πληρωμές εκτός σύνδεσης μόνο με τη δωρεάν έκδοση (λαμβάνοντας τον αριθμό τηλεφώνου ή τα τραπεζικά εμβάσματα ενός πελάτη).
 • Πρόσβαση σε ένα κατάστημα εφαρμογών, το οποίο περιλαμβάνει εφαρμογές διαθέσιμες για δωρεάν χρήστες. Προεπισκόπηση App Store. Αυτό είναι σημαντικό επειδή ορισμένα από αυτά που λείπουν από το Site123 από προεπιλογή (και λάβετε υπόψη ότι ο ιστότοπος123 δεν διαθέτει τόσα εργαλεία διαθέσιμα από το get-go όσο τα ονόματα με την υψηλότερη κατάταξη εδώ) μπορείτε να αποκτήσετε στο App Store.Εφαρμογές Site123
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας 24/7 – ακόμη και το Wix και το WordPress δεν το προσφέρουν (δωρεάν).
 • Αξιοπρεπής συντάκτης: τίποτα για να γράψετε σπίτι, αλλά σίγουρα λειτουργικό.Διεπαφή Site123
 • Παραδόξως μικρή πίεση να μετατραπεί σε ένα πληρωμένο πρόγραμμα.

Μειονεκτήματα

 • Ένα αξιοσημείωτο banner Site123, ακόμη και αν είναι μικρό. Αλλά, αυτό είναι πολύ συνηθισμένο.
 • Περιορισμένη από άποψη προτύπων και ενώ ο επεξεργαστής λειτουργεί καλά, εξακολουθείτε να είστε λίγο περιορισμένοι στο πόσο μπορείτε να επεξεργαστείτε.
 • Σε γενικές γραμμές, ο ιστότοπος123 δεν διαθέτει πολλά χαρακτηριστικά διαθέσιμα.

Δοκιμάστε το Site123 Toda

Ειδικό είδος: 000Webhost

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

000webhost

Το 000Webhost είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας, γι ‘αυτό τη διαχωρίζω από τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας. Αλλά, εάν φιλοξενεί, γιατί να το αναφέρουμε καθόλου?

Λοιπόν, πρώτα, γιατί το 000Webhost είναι μία από τις λίγες δωρεάν υπηρεσίες φιλοξενίας και από αυτές είναι πιθανώς οι πιο γνωστές. Δεύτερον, το 000Webhost προσφέρει δυνατότητες δημιουργίας ιστοσελίδων.

Με απλά λόγια, κάποιος θα μπορούσε να δημιουργήσει έναν λογαριασμό δωρεάν και να αρχίσει να χρησιμοποιεί αυτές τις δυνατότητες δημιουργίας ιστοσελίδων δωρεάν. Το 000Webhost προορίζεται να είναι μια δωρεάν πλατφόρμα φιλοξενίας, αλλά μια δευτερεύουσα συνέπεια είναι ότι είναι επίσης δωρεάν δημιουργός ιστότοπων.

000Webhost Preview (Ευχρηστία: 3.5 / 5)

Πλεονεκτήματα

 • Επειδή γίνεται η φροντίδα της φιλοξενίας, θα μπορούσατε απλά να αγοράσετε έναν τομέα και στη συνέχεια να τον συνδέσετε δωρεάν. Ενώ οι Weebly, Wix, WordPress και άλλοι θα σας ζητούσαν να πληρώσετε για να συνδέσετε έναν τομέα που ήδη διαθέτετε, το 000Webhost θα σας άφηνε να κατεβείτε μόνο με την πληρωμή για τον τομέα.
 • Επιπλέον, επειδή το 000Webhost είναι κυρίως μια πλατφόρμα φιλοξενίας, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ της χρήσης του ιστότοπου δημιουργίας του 000webhost ή μπορείτε να εγκαταστήσετε το WordPress.org και να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι αρκετά καλά εξοπλισμένο και χειρίζεται υψηλό βαθμό προσαρμογής.
  000webhost για κατασκευή ιστοσελίδας
 • Για σύνδεση με το WordPress.org: Το WordPress.org είναι διαφορετικό από το WordPress (αναφέρεται παραπάνω), δηλαδή στο ότι το WordPress.org είναι μια δωρεάν υπηρεσία. Το WordPress.org είναι πολύ παρόμοιο με το WordPress, εκτός από το ότι είναι πολύ πιο πλήρως εξοπλισμένο και είναι εντελώς δωρεάν. Ωστόσο, για να χρησιμοποιήσετε το WordPress.org, πρέπει να φροντίσετε να φιλοξενήσετε… και εάν χρησιμοποιείτε το 000Webhost, τότε μπορείτε να το κάνετε δωρεάν. Αυτό σημαίνει ότι συνδέεστε στο WordPress.org στο 000Webhost σας δίνει το πιο πλήρως εξοπλισμένο λογισμικό δημιουργίας ιστολογίων που μπορείτε να αποκτήσετε δωρεάν.

Μειονεκτήματα

 • Ο συντάκτης μπορεί να είναι λίγο περίπλοκος και μερικές φορές ενοχλητικός στη χρήση. Η καμπύλη εκμάθησης δεν είναι τρομερή, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ λιγότερο φιλική προς τον χρήστη από τις άλλες επιλογές εδώ. Αν και χρησιμοποιείτε το WordPress.org για να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο, θα γίνει και πάλι πιο εύκολο.
  Πίνακας ελέγχου 000webhost
 • Για να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας, θα πρέπει να είστε πιο έμπειροι στην τεχνολογία. Υπάρχουν πολλοί διαθέσιμοι πόροι, αλλά θα μπορούσε να εξακολουθεί να είναι πόνος επειδή πρέπει να διαμορφώσετε συγκεκριμένα πράγματα με μη αυτόματο τρόπο (π.χ. σύνδεση ενός τομέα).
 • Λόγω του χώρου που διατίθεται στον δωρεάν λογαριασμό σας, πιθανότατα δεν θα μπορείτε να δημιουργήσετε περισσότερους από έναν ή δύο ιστότοπους.
 • Εάν δεν κάνετε αναβάθμιση σε ένα από τα προγράμματα πληρωμών του Hostinger (το Hostinger τρέχει το 000Webhost), ενδέχεται να υποφέρετε από κακή λειτουργία.

Επισκεφτείτε το 000webhost

Σύγκριση δωρεάν δημιουργών ιστότοπων:

Δημιουργία ιστότοπου
Αποθήκευση
εύρος ζώνης
Ευχρηστία
Υποστήριξη
Η βαθμολογία μας
Εντελώς δωρεάν?
Τιμή πακέτου επί πληρωμή
WordPress3 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Ναι, με υποτομέα4 $ έως 45 $
Wix500MB500MB★★★★★★★★★★★★★★★Ναι, με υποτομέα13 $ έως 39 $
WebStarts1 GB1 GB★★★★★★★★★★★★★★★Ναι, με υποτομέα7,16 $ έως 19,99 $
Γουέμπλι500MB250MB★★★★★★★★★★★★Ναι, με υποτομέα6 $ έως 26 $
BloggerΑπεριόριστοςΑπεριόριστος★★★★★★★★Ναι, με υποτομέαΕντελώς δωρεάν
Ιστότοποι GoogleΑπεριόριστοςΑπεριόριστος★★★★★★★★Ναι, με υποτομέαΕντελώς δωρεάν
Τζιμντό500MB2 GB★★★★★★★★★★Ναι, με υποτομέα4 έως 39 $
UCraft100 MBΑπεριόριστος★★★★★★★★★★Ναι, με υποτομέα10 $ έως 39 $
Ιστότοπος123500MB1 GB★★★★★★★★★★Ναι, με υποτομέα5,80 $ / μήνα.

Καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων: Συμπέρασμα

Συμπερασματικά λοιπόν, ποιοι είναι οι καλύτεροι δωρεάν δημιουργοί ιστότοπων?

Εάν σας ενδιαφέρει να δημιουργήσετε ένα απλό Wiki ή μια απλή ενημερωτική σελίδα (και ίσως με άλλα άτομα), θα πρότεινα τους Ιστότοπους Google.

Αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα σταθερό blog, θα πρότεινα το WordPress. Το Blogger δεν είναι ούτε κακό – καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση για όσους θέλουν να δημιουργήσουν ένα δωρεάν blog (αν και οι Weebly και Wix έχουν επίσης αξιοπρεπή εργαλεία blogging).

Και αν θέλετε απλώς να δημιουργήσετε έναν συνολικό ιστότοπο με πλήρεις δυνατότητες (και είστε εντάξει με μόνο έναν υποτομέα), θα πρότεινα το Wix πρώτα και το WebStarts και το Weebly ως δευτερόλεπτα κοντά.

Ωστόσο, όλοι αυτοί οι ιστότοποι αξίζουν μια δοκιμή – και επειδή είναι δωρεάν, δεν υπάρχει μεγάλο εμπόδιο για να το κάνετε.

Καλο κυνηγι!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map