10 καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που δεν έχετε ακούσει μέχρι τώρα

Είτε είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης, που θέλει να ρυθμίσει την παρουσία του στο διαδίκτυο, είτε είστε άτομο που θέλει να ξεκινήσει ένα προσωπικό blog, είτε ο λόγος, πρέπει να κάνετε την έρευνά σας για να βρείτε τις σωστές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.


Και σκεφτήκατε πραγματικά ότι η επιλογή μιας φιλοξενίας Ιστού δεν είναι μια ταλαιπωρημένη εκδήλωση; Ξανασκέφτομαι! Υπάρχουν διάφορες περιπτώσεις όπου μικρές και μεσαίες ομάδες διατηρούν τον δικό τους διακομιστή ιστού.

Αποτέλεσμα?

Οι περισσότεροι απλώς αποτυγχάνουν, επειδή η διατήρηση και η συντήρηση ενός διακομιστή ιστού αποδεικνύεται πολύ ακριβή και χρονοβόρα.

Λύση? Αναζητήστε τις σωστές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Θα διαχειριστούν τα υπόλοιπα ενώ εστιάζετε σε άλλες σημαντικές εργασίες.

φιλοξενία χάπι10 καλύτερες άγνωστες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων

 1. WebHostFace
 2. Γρήγορος οικοδεσπότης Ιστού
 3. SSD Cloud
 4. Φιλοξενία Sky Net
 5. Hostimul
 6. Yourlasthost.com
 7. Φιλοξενήστε το IT Smart
 8. Ένα μικρό πορτοκάλι
 9. 34sp
 10. LCN

Κοιτάξτε πέρα ​​από τους αρέσει του BlueHost και του HostGator καθώς σας προσφέρουμε μια καλά ερευνημένη λίστα με τις κορυφαίες 10 εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων για τις οποίες δεν έχετε ακούσει μέχρι τώρα!

1. WebHostFace

Το WebHostFace ξεκίνησε το πρώτο τρίμηνο του 2013 και προσφέρει ποσοστό ικανοποίησης περίπου 98%. Με περισσότερα από 4 χρόνια σε μια επιχείρηση webhostface προσφέρει εξαιρετικά αξιόπιστες και πλούσιες σε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων και εμπειρία στους πελάτες τους.

Είναι ικανοί να προσφέρουν υπηρεσίες που πολλές άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων δεν παρέχουν. εξαιρετική ικανοποίηση για τον πελάτη που υποστηρίζεται χωρίς ταλαιπωρία, χωρίς εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Στο WebHostFace, θεωρούν ότι κάθε πελάτης τους κερδίζει το δικαίωμα να λάβει υπηρεσίες κορυφαίας κατηγορίας, χωρίς ταλαιπωρία ή δεσμεύσεις.

Παρέχουν κοινόχρηστα και μεταπωλητή πακέτα υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων σε διακομιστές που υποστηρίζονται από SSD, αποκλειστικούς διακομιστές, εικονικούς ιδιωτικούς διακομιστές, καταχώριση ονομάτων τομέα και διαχείρισης και κορυφαίες υπηρεσίες SSL.

Είναι επίσης γνωστό ότι προσφέρουν επιπλέον premium υπηρεσίες, όπως σάρωση κακόβουλου λογισμικού McAfee και καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας R1Soft που επίσης δωρεάν.

WebHostFace

Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα

2. Γρήγορος οικοδεσπότης Ιστού

Το Fast Web Host προσφέρει λύσεις φιλοξενίας ιστοσελίδων σε διάφορες επιχειρήσεις και ιδιωτικούς ιστότοπους από το 2008.

Το Fast Web Host συγκαταλέγεται μεταξύ των ταχύτερα αναπτυσσόμενων εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων με περίπου 200.000 τομείς, σταθερό σύστημα υποστήριξης και υποδομή δικτύου υψηλής ποιότητας.

Τα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων τους βοηθούν τις επιχειρήσεις και τους ανθρώπους να αποκτήσουν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και αυτό και σε ένα μικρό μέρος του κόστους.

Το δίκτυο φιλοξενίας τους βασίζεται πλήρως στον γρήγορο και αξιόπιστο διακομιστή web Apache που συνδυάζεται με τον κυρίαρχο διακομιστή βάσεων δεδομένων MySQL και τον διακομιστή αλληλογραφίας Horde.

Ο διακομιστής εποπτεύεται 24 με 7 για τυχόν μη φυσιολογική δραστηριότητα και τα κριτήρια αξιολόγησης εκτελούνται συνεχώς. Αυτό τους επιτρέπει να ανταποκρίνονται άμεσα σε κάθε είδους βραχυπρόθεσμο πρόβλημα ιστού και να αναπτύσσουν το σύστημά τους με τον βέλτιστο τρόπο, δηλαδή να διατηρούν και να το διατηρούν έτοιμο για ευρυζωνική σύνδεση, οικονομικά αποδοτικό και πλήρως λειτουργικό.

Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν από το υπόλοιπο μπλοκ είναι ο καταπληκτικός χρόνος λειτουργίας τους – είναι πλήρως δεσμευμένοι να προσφέρουν μια ασφαλή και συνεπή ρύθμιση φιλοξενίας.

Οι ιστότοποι πελατών τους φιλοξενούνται άμεσα σε υψηλής ποιότητας και ενημερωμένους διακομιστές τετραπλού επεξεργαστή και το κέντρο δεδομένων τους είναι πλήρως εξοπλισμένο με γεννήτρια εφεδρικής τροφοδοσίας 24 * 7 UPS, προσφέροντας επίσης 99,9% χρόνο λειτουργίας διακομιστή και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών ανά πάσα στιγμή.

FastWebHost.com

Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα

3. SSD Cloud

Το SSD Cloud είναι ένας πάροχος υπηρεσιών cloud και προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες που βασίζονται σε cloud. Βρίσκεται στο Ορλάντο της Φλόριντα. Με τις υπηρεσίες cloud, το SSD cloud βοηθά στη διαχείριση βασικής υποδομής και παρέχει τεχνική υποστήριξη.

Το SSD cloud έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει υψηλές ταχύτητες, περίπου 10 Gigs σε κάθε διακομιστή. Με ταχύτητα SSD cloud παρέχει επίσης αξιόπιστες υπηρεσίες με 24/7 παρακολούθηση της υποδομής. Το πλήρες δίκτυο διαθέτει περιττούς διακομιστές, SAN για να παρέχει υψηλό χρόνο λειτουργίας με υποδομή αυτοθεραπείας.

Ως μέρος της φιλοξενίας έχετε premium hosting που εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας. Τα σχέδια υποστηρίζονται με υποστήριξη 24/7, καλό εύρος ζώνης, φιλοξενία email, δωρεάν μεταφορά και υποστήριξη FTP. Η premium φιλοξενία ξεκινά από 3,9 $ / μήνα.

Οι άλλες διαθέσιμες επιλογές φιλοξενίας είναι η φιλοξενία Cloud, η αυτοδιαχειριζόμενη VPS, η διαχείριση VPS, οι αυτοδιαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές, οι διαχειριζόμενοι αποκλειστικοί διακομιστές, η φιλοξενία μεταπωλητών και η φιλοξενία SEO. Υπάρχουν ευέλικτα σχέδια σε καθένα από αυτά και φιλικά προς τον προϋπολογισμό. Επιπλέον, κάθε πρόγραμμα παρέχει ένα καλό εύρος ζώνης, αποθήκευση και εγγύηση χρόνου λειτουργίας.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να προσεγγίσετε την υποστήριξη πελατών του SSD cloud. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσω email, εισιτηρίων και ζωντανής συνομιλίας. Η υποστήριξη βοήθειας περιέχει πολλούς οδηγούς και σεμινάρια για διάφορα θέματα ενδιαφέροντος φιλοξενίας.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας συνοδεύονται από δωρεάν μετεγκατάσταση, δωρεάν μεταφορά, δωρεάν πιστοποιητικά SSL, δωρεάν αποκλειστική διεύθυνση IP, δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με πρότυπα και δωρεάν κάρρα αγορών ηλεκτρονικού εμπορίου.

SSD Cloud

Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα

(Χρησιμοποιήστε αυτόν τον κωδικό κουπονιού “HOSTINGPILL” που παρέχει 25% επαναλαμβανόμενες εκπτώσεις σε όλα τα κοινόχρηστα / μεταπωλητικά προγράμματα φιλοξενίας)

4. Φιλοξενία Sky Net

Το Sky Net Hosting ιδρύθηκε το 2004 με την ιδέα να προσφέρει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων υψηλού επιπέδου στους πελάτες τους.

Η ακεραιότητα που αντιμετωπίζουν, με τους πελάτες τους είναι αυτό που τους κάνει διαφορετικούς. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες, πιστεύουν ότι οι πελάτες τους έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν πώς και πού φιλοξενείται και εξυπηρετείται ο ιστότοπός τους και πού πηγαίνουν τα επενδυμένα χρήματά τους.

Κάθε λογαριασμός φιλοξενίας, είτε προέρχεται από τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού είτε από φιλοξενία ιστοσελίδων μεταπωλητή ή εικονικούς διακομιστές, υποστηρίζεται εξ ολοκλήρου και 24 με 7 υποστηρίζονται από τις απεριόριστες βέλτιστες διαθέσιμες διαδικασίες κέντρου δεδομένων.

Έχουν περίπου 9 χρόνια εμπειρίας στο Multiple C-Class IP Hosting. Παρέχουν επίσης εγγυημένη 99,9% SLA χρόνου λειτουργίας δικτύου και διακομιστή με πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Προσφέρουν εγγύηση ότι όλες οι έρευνες που θα υποβληθούν από τους πελάτες στο τεχνικό τμήμα τους θα αντιμετωπιστούν και θα επιλυθούν εντός μίας ώρας από την παραλαβή της ερώτησης..

Αλλά μην εκπλαγείτε αν η εταιρεία απαντήσει και επιλύσει σε λιγότερο από 15 λεπτά. Παρέχουν επίσης και εκτελούν καθημερινή και εβδομαδιαία πλήρη εφεδρική υπηρεσία σε κάθε λογαριασμό φιλοξενίας κάτω από τον διακομιστή τους.

skynethosting

Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα

5. Hostimul

Μια άλλη νέα πλατφόρμα φιλοξενίας είναι η Hostimul που κυκλοφόρησε το 2017. Ως πλατφόρμα φιλοξενίας, αυτό σας προσφέρει πολλές δυνατότητες. Σε βασικό επίπεδο, το Hostimul παρέχει κοινόχρηστη φιλοξενία, αποκλειστική φιλοξενία και λύσεις Cloud VPS. Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Η Hostimul παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%. Οι διακομιστές χρησιμοποιούν προηγμένη αρχιτεκτονική υποδομής για να διατηρούν καλό χρόνο απόκρισης και να προσφέρουν σημαντική απόδοση.

Οι VPS και οι αποκλειστικοί διακομιστές χρησιμοποιούν το CloudLinux, το οποίο είναι ένα λειτουργικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει πιο σταθερή φιλοξενία.

Το Hostimul χρησιμοποιεί διακομιστές ιστού Litespeed που παρέχουν καλή απόδοση, ταχύτητα και ασφάλεια.

Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα σχέδια για SSL μαζί με φίλτρο Anti-spam, καθημερινή σάρωση ιών και προστασία DDoS. Το Hostimul παρέχει αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων. Αυτό έχει αξιόπιστα και βασισμένα στην ασφάλεια χαρακτηριστικά.

Τα σχέδια είναι προσιτά και δίνουν αξία στα χρήματα. Η κοινή φιλοξενία ξεκινά από 1,76 $ / μήνα για ένα πρόγραμμα 12 μηνών. Το Hostimul υποστηρίζει Linux καθώς και Windows VPS. Με την αποθήκευση SSD, αυτό είναι απολύτως διαμορφώσιμο. Αυτό έχει επίσης υποστήριξη για Container VPS, Storage VPS και Cloud VPS.

Το Hostimul έχει μια καλή σειρά επιλογών για αποκλειστική φιλοξενία με περισσότερη CPU και χώρο αποθήκευσης. Αυτό και πάλι είναι πλήρως διαμορφώσιμο.

Το Hostimul έχει καλές επιλογές υποστήριξης πελατών με ζωντανή συνομιλία, υποστήριξη μέσω email, βίντεο διδασκαλίας, συχνές ερωτήσεις και ειδικά μαθήματα.

hostimul πανό

Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα

6. Yourlasthost.com

Το Yourlasthost είναι μια σχετικά νέα πλατφόρμα φιλοξενίας και κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2016. Έχουν τοποθετήσει πολλούς διακομιστές σε διαφορετικές τοποθεσίες και μέχρι σήμερα έχουν πάνω από 7000 διακομιστές που υποστηρίζουν περισσότερους από 50000 φιλοξενούμενους ιστότοπους.

Το Yourlasthost παρέχει web hosting, VPS, αποκλειστικούς διακομιστές, φιλοξενία μεταπωλητών και υβριδικούς διακομιστές. Παρέχουν σχεδόν 100% χρόνο λειτουργίας. Προς τιμή τους, το Yourlasthost υποστηρίζει φιλοξενία Windows και Linux.

Παρέχουν υποστήριξη 24/7/365 και παρακολούθηση ασφάλειας. Η υποδομή έχει σχεδιαστεί για να διατηρεί τον πλεονασμό και τα άμεσα εφεδρικά αντίγραφα που διασφαλίζουν επίσης τη διατήρηση 100% SLA χρόνου λειτουργίας δικτύου.

Το Yourlasthost διατηρεί ένα καθημερινό ηλεκτρονικό αντίγραφο ασφαλείας και παρέχει δωρεάν υπηρεσίες μετεγκατάστασης ιστότοπου. Παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 90 ημερών.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας χρησιμοποιούν διακομιστές LiteSpeed ​​για παροχή υψηλής ταχύτητας και συνοδεύονται από καλές λειτουργίες που υποστηρίζονται από τη Βάση δεδομένων, PHP και φιλοξενία email.

Κατά μέσο όρο, το Yourlasthost διαρκεί 30 λεπτά χρόνο ανάλυσης για οποιοδήποτε ερώτημα. Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο και μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή μέσω εισιτηρίων.

Με αυτές τις δυνατότητες, το Yourlasthost υποστηρίζει εγκατάσταση με 1 κλικ χρησιμοποιώντας το Softaculous παρέχοντας πρόσβαση σε περισσότερες από 100 εφαρμογές. Έχουν πολλαπλές δυνατότητες ασφαλείας με σύστημα ανίχνευσης εισβολής επιπέδου δικτύου, σκλήρυνση διακομιστή και έξυπνη δρομολόγηση εύρους ζώνης.
ο θεός σας

Επισκεφτείτε την αρχική σελίδα

7. Φιλοξενήστε το IT Smart

Αυτή η εταιρεία φιλοξενίας ξεκίνησε το 2012 από τον κ. Kartik Mehta και έχει περισσότερους από 100.000 πελάτες σε όλο τον κόσμο.

Προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων όπως Linux Hosting, WordPress Hosting, Java Hosting, Windows Hosting κ.λπ. με συνομιλία 24/7 καθώς και τηλεφωνική υποστήριξη. Μαζί με αυτό, προσφέρουν επίσης εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Έχουν φθηνά προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς οι τιμές είναι προσιτές και παρέχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Αυτό θα σας επιτρέψει να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων πριν από 30 ημέρες από την αγορά σας.

Δεν έχουν περιορίσει τη χρήση χώρου στο δίσκο, τον αριθμό τομέων καθώς και τον αριθμό λογαριασμών email. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να αποθηκεύσετε οποιαδήποτε μορφή περιεχομένου χωρίς να ανησυχείτε για την κατανάλωση χώρου στο δίσκο.

Το Host IT Smart προσφέρει εργαλεία ασφαλείας όπως κρυπτογράφηση email, πιστοποιητικά SSL, ασφαλείς διακομιστές SSL, προστασία τείχους προστασίας κ.λπ. Ο ιστότοπός τους αποτελείται από μια ενότητα ιστολογίου καθώς και από την ενότητα Συχνές ερωτήσεις..

Φιλοξενήστε το IT Smart

8. Ένα μικρό πορτοκάλι

Το Small Orange χαρακτηριζόταν πάντα ως κορυφαία εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων από το 2003 και ιδρύθηκε στην Ατλάντα. Αυτή η εταιρεία είναι γνωστό ότι δημιουργεί κάτι μαγικό. Έχουν μια άγνωστη, μυστική συνταγή ανάπτυξης ευαίσθητης φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Περιττό να πούμε, γνωρίζουν πλήρως τι χρειάζεται για να είναι ένας έμπειρος οικοδεσπότης Ιστού.

Πρόσθετες υπηρεσίες που προσφέρουν είναι – κοινή φιλοξενία, φιλοξενία επιχειρήσεων, cloud VPS, υπηρεσίες σχεδιασμού ιστοσελίδων, διαχείριση ιστοσελίδων και διαχείριση κλημεντίνης.

Αυτό που βάζει την εταιρεία πάνω από τους υπόλοιπους κουλοχέρηδες είναι η πίστη της. Το Small Orange δεν πιστεύει και δεν παρέχει κανένα είδος «απεριόριστων σχεδίων», επειδή αισθάνονται ότι ικανοποιούν τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις των πελατών απαιτούν πραγματικά δαπανηρές αναβαθμίσεις.

Πιστεύουν ότι ο πελάτης πρέπει να πληρώσει για την υπηρεσία που επιθυμεί και χρειάζεται. Λογικά πράγματι!

μικρό πορτοκάλι

9. 34sp

Το 34SP.com είναι ένας πάροχος υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που ιδρύθηκε το έτος 2000. Δημιουργήθηκε έχοντας κατά νου την ιδέα της κάλυψης ενός κενού μεταξύ υπηρεσιών φιλοξενίας υψηλού επιπέδου και λογικών τιμών.

Από προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων σε λογικές τιμές έως φιλοξενία ιστοσελίδων VPS, καταχώριση ονομάτων τομέα και αποκλειστικές υπηρεσίες φιλοξενίας, το 34sp σας προσφέρει κάθε πράγμα και αυτό και σε τιμές φιλικές προς την τσέπη.

Προσφέρουν επίσης προσαρμοσμένα προϊόντα για κάθε είδους ανάγκη φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Προσφέρουν διάφορες επιλογές από τις οποίες μπορείτε να διαλέξετε, όταν αναζητάτε επαγγελματικές υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Στο 34sp, θα ανακαλύψετε επιλογές υπηρεσιών που κυμαίνονται από αποκλειστικούς διακομιστές ιστού έως κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας.

Η κορυφαία ομάδα τεχνικής υποστήριξης είναι το αποτέλεσμα τέλειας συγχώνευσης των τεχνικών γνώσεων με υπεύθυνο προσωπικό και αξιόπιστη διαχείριση.

Τα κεντρικά γραφεία και τα κέντρα δεδομένων τους εδρεύουν στο Κεντρικό Μάντσεστερ (Αγγλία) και στο Κεντρικό Λονδίνο (Αγγλία).

Τα κέντρα δεδομένων τους είναι γεμάτα με τεχνικό προσωπικό για να διασφαλίσουν ότι οι επιτόπιες μηχανικές, μηχανισμούς, λειτουργίες και ενέργειες συντήρησης διατηρούνται σε υψηλό επίπεδο.

34SP

10. LCN

Ιδρύθηκαν τον Φεβρουάριο του 2000, έχουν περισσότερους από 180.000 ικανοποιημένους πελάτες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχουν επίσης το κέντρο δεδομένων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η δέσμευσή τους για εξυπηρέτηση είναι εξαιρετική, σε αντίθεση με άλλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που πωλούν χώρο στο δίσκο, κουτιά email και εύρος ζώνης.

Στο Icn.com, είναι γνωστό ότι πωλούν την υπηρεσία τους. Το τμήμα εξυπηρέτησης στο Icn.com αποτελείται από εκπαιδευμένους και εξειδικευμένους υπαλλήλους, οι οποίοι είναι πλήρως εκπαιδευμένοι από την ίδια την εταιρεία και έχουν βαθιά εμπειρία σε όλα τα μέρη της φιλοξενίας ιστοσελίδων του πελάτη. λογαριασμός.

Δίνουν στην υπηρεσία την πρώτη τους προτεραιότητα και γι ‘αυτό είναι γνωστοί. Στην πραγματικότητα, τα μέλη της εκτελεστικής ομάδας του Icn.com είναι γνωστό ότι ανταποκρίνονται άμεσα σε κλήσεις εξυπηρέτησης πελατών.

Αυτό αντικατοπτρίζει την ποιότητα και την ταχύτητα στις απαντήσεις των υπηρεσιών τους.

LCN.com

Αυτό που τους κάνει να ξεχωρίζουν είναι η θέλησή τους να προσφέρουν προσωπική υποστήριξη σε καθέναν από τους πελάτες τους και είναι περισσότερο από πρόθυμοι να βοηθήσουν όποιον θέλει να ξεκινήσει ένα έργο ή όποιον θέλει συμβουλές ανάπτυξης.

Αυτή είναι η κορυφαία ιδέα που δεν διαθέτουν πολλές μεγάλες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Έχουν επίσης παράσχει κουπόνια εγγραφής για τους αναγνώστες του Hosting Pill. Οποιοσδήποτε νέος χρήστης που εγγραφεί θα έχει έκπτωση 60% εάν εφαρμόσει τον κωδικό προσφοράς «HostingPill» τη στιγμή της ολοκλήρωσης της αγοράς.

Σύγκριση εταιρειών φιλοξενίας ιστοσελίδων

Εταιρείες Φιλοξενίας Ιστού
Χώρος στο δισκο
εύρος ζώνης
Δωρεάν τομέας
Τιμή
WebHostFace
Κοινή φιλοξενία
30 GBΑπεριόριστοςΝΑΙ0,69 $ / μήνα
Γρήγορος οικοδεσπότης Ιστού
Σχέδιο αξίας
50 GBΑπεριόριστοςΝΑΙ2,95 $ / μήνα
SSD Cloud
Premium φιλοξενία
3 GB30 GBΝΑΙ3,9 $ / μήνα
Φιλοξενία Skynet
Φιλοξενία ΗΠΑ
2 GB100 GBΟΧΙ1,95 $ / μήνα
Hostimul
Κοινή φιλοξενία
5 GBΑπεριόριστος2,07 $ / μήνα
Yourlasthost
Κοινή φιλοξενία
50 GB1500 GB PlatinumΝΑΙ7,95 $ / μήνα
Φιλοξενήστε το IT Smart
Κοινή φιλοξενία
ΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος1,5 $ / μήνα
Ένα μικρό πορτοκάλι
Πρόγραμμα εκκίνησης
40 GB600 GBΟΧΙ20,00 $ / μήνα
34sp
Επαγγελματική φιλοξενία
5 GBΑπεριόριστοςΟΧΙ5,95 £ / μήνα
LCN
Πρόγραμμα εκκίνησης
5 GBΑπεριόριστοςΟΧΙ2,92 $ / μήνα

Συμπέρασμα:

Έτσι την επόμενη φορά που σκέφτεστε να φιλοξενήσετε τον ιστότοπό σας ή να μεταβείτε σε έναν νέο πάροχο, οι παραπάνω εταιρείες φιλοξενίας αξίζουν την ευκαιρία να αποκτήσουν την επιχείρησή σας. Επιτρέψτε μου να ξέρω παρακάτω για ποιον θέλετε.

Καλή τύχη και χαρούμενη φιλοξενία!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map