10 καλύτερα “Δημιουργία ιστότοπων” για Mac (το Νο. 1 είναι καταπληκτικό)

Το MacOS είναι το δεύτερο πιο λειτουργικό σύστημα που ακολουθεί τα Microsoft Windows. Αυτό ξεκίνησε αρχικά το 2001 από την Apple Inc. Με την πάροδο των ετών, το MacOS έχει βελτιωθεί και αρκετές ενημερώσεις έχουν ξεκινήσει.


Ωστόσο, οι χρήστες MacOS θα συμφωνούσαν ότι η δημιουργία εκτός διεπαφής χρήστη θα ήταν μια δύσκολη εργασία στο MacOS. Επομένως, εάν εξαρτάται πλήρως από το MacOS για να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, τότε ίσως χρειαστεί να το ξανασκεφτείτε.

Το MacOS υποστηρίζει τη βασική δημιουργία ιστοτόπων, ωστόσο, όταν μιλάμε για ιστότοπους μεγάλης κλίμακας σε εταιρικό επίπεδο, αυτό θα χρειαζόταν κάτι επιπλέον.

Το MacOS με όλη τη διεπαφή χρήστη, τον υψηλής ποιότητας σχεδιασμό και την ασφάλεια, απέχει πολύ από το να είναι μια τέλεια πλατφόρμα για τη δημιουργία ιστότοπων.

Ναι, μιλώ για τους δημιουργούς ιστότοπων. Οι δημιουργοί ιστότοπων σάς βοηθούν να δημιουργείτε απρόσκοπτα οπτικά ελκυστικούς ιστότοπους με λιγότερες προσπάθειες.

Ωστόσο, γνωρίζατε ότι υπάρχουν επίσης ειδικά αφιερωμένοι κατασκευαστές ιστότοπων για MacOS?

Με τέτοιους δημιουργούς ιστότοπων για MacOS, μπορείτε να χαλαρώσετε και να δημιουργήσετε έναν υπέροχο ιστότοπο.

Με πολλή έρευνα σχετικά με τους δημιουργούς ιστότοπων για MacOS, έχω βρει τους 10 κορυφαίους κατασκευαστές ιστότοπων για MacOS. Εδώ θα παρουσιάσω καθεμία από αυτές τις επιλογές με λεπτομέρειες.

φιλοξενία χάπιΟι 10 κορυφαίοι κατασκευαστές ιστότοπων για MacOS

 1. Ροή Ιστού (Τα αγαπημένα μου)
 2. GoCentral
 3. Mobirise
 4. uCraft
 5. Realmac
 6. Τζιμντό
 7. Λάμπω
 8. Πεύκο
 9. Blocsapp
 10. EverWeb

1. Webflow (Το αγαπημένο μου)

Διαφήμιση ροής ιστού

Το Webflow είναι ένα ισχυρό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Εάν είστε χρήστης MacOS και ψάχνετε για τη δημιουργία ενός σύνθετου ιστότοπου, τότε το Webflow σας προσφέρει μια καλή λίστα δυνατοτήτων.

Το Webflow προσφέρει επίσης ένα δωρεάν πρόγραμμα. Το δωρεάν πρόγραμμα παρέχει βασικά χαρακτηριστικά. Η ροή ιστού παρέχει ένα περιβάλλον σταδιοποίησης όπου μπορείτε πρώτα να ελέγξετε τις αλλαγές σας προτού ξεκινήσετε τη μετάδοση.

Χαρακτηριστικά:

Το Webflow είναι γεμάτο με χαρακτηριστικά και σίγουρα δεν είναι ένα απλό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Πάνω από το MacOS σας, χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Webflow, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους πλούσιους σε περιβάλλον χρήστη και οπτικά ελκυστικούς.

Παρόλο που το Webflow έχει απόλυτα αποκριτικό σχεδιασμό, παρέχει επίσης ευελιξία για να επιτρέπει την επεξεργασία κώδικα ή τη σύνταξη σημασιολογικού κώδικα.

Η ροή Web παρέχει λειτουργίες όπως εφέ κύλισης, κινούμενα σχέδια και παρέχει έναν ισχυρό επεξεργαστή που μπορεί να προσαρμόσει κάθε στοιχείο του ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά ροής Ιστού

Εάν σκέφτεστε να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε το Webflow ενσωματώνει πολύ καλά τις δυνατότητες του διαδικτυακού καταστήματος.

Σχέδια και τιμές:

Με το Webflow μπορείτε να επωφεληθείτε από το δωρεάν πακέτο τους σε περίπτωση που αναζητάτε βασικές δυνατότητες ανάπτυξης ιστότοπων.

Το πρόγραμμα επί πληρωμή ξεκινά από 16 $ / μήνα και παρέχει μια σειρά από χαρακτηριστικά.

Σχέδια ροής Ιστού

Τα προγράμματα επί πληρωμή είναι τέλεια σχεδιασμένα για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου. Το Webflow υποστηρίζει περισσότερα από 100 πρότυπα απόκρισης και παρέχει γραμματοσειρές Google, τις δικές σας προσαρμοσμένες γραμματοσειρές, επαναχρησιμοποιήσιμα σύμβολα και πολλές άλλες δυνατότητες σχεδίασης ιστότοπων.

Πλεονεκτήματα της ροής Ιστού:

 • Σχεδιασμός ιστότοπου MacOS πλούσια σε χαρακτηριστικά
 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Καλή υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Υποστηρίζει βασικές προσαρμογές σε επίπεδο κώδικα

Μειονεκτήματα της ροής Ιστού:

 • Για αρχάριους, το Webflow έχει μια απότομη καμπύλη μάθησης

Δοκιμάστε τη ροή Web δωρεάν

2. GoCentral

GoCentral Banner

Το GoCentral είναι ένας δημοφιλής δημιουργός ιστότοπων του GoDaddy. Με μια τεράστια βάση πελατών, δεν υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για το γιατί αυτό έχει προστεθεί σε αυτήν τη λίστα δημιουργών ιστότοπων για MacOS.

Το GoCentral είναι συμβατό με διάφορες πλατφόρμες και δεν υπάρχει κανένας τρόπος που το GoDaddy θα είχε χάσει το MacOS. Η απλότητα της δημιουργίας ιστοσελίδων με το GoCentral είναι μια μεγάλη ανακούφιση για τους χρήστες MacOS.

Χαρακτηριστικά:

Το GoCentral παρέχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε τις δυνατότητές του για MacOS. Τα πρότυπα ανταποκρίνονται πλήρως σε κινητά και θα λειτουργούν σε διαφορετικές αναλύσεις συσκευών Apple.

Το GoCentral είναι εύκολο στη χρήση και είναι εξίσου καλό για ιστότοπους καθώς και για διαδικτυακά καταστήματα.

Χαρακτηριστικά GoCentral

Επιλέγοντας ένα πρότυπο, θέματα, ο συνδυασμός χρωμάτων είναι όλα θέμα μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να προσαρμόσετε τον ιστότοπό σας με λίγα κλικ.

Με βάση το σχέδιό σας, μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από άλλα οφέλη της GoCentral, όπως SEO, ενσωματώσεις κοινωνικών μέσων, μάρκετινγκ μέσω email.

Αν ψάχνετε για διαδικτυακά χαρακτηριστικά καταστημάτων, τότε το GoCentral διαθέτει ευέλικτες πληρωμές, εύκολη διαχείριση ιστότοπων, διαμορφώσιμη αποστολή, εκπτώσεις, διαχείριση αποθεμάτων.

Συνολικά παρέχει όλες τις βασικές δυνατότητες που μπορούν γρήγορα να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε MacOS.

Σχέδια και τιμές:

Ενώ το GoCentral φαίνεται ελκυστικό, πόσο καλή είναι η τιμολόγηση του δημιουργού ιστότοπων; Καταρχάς, το GoCentral έχει 4 σχέδια.

GoCentral σχέδια

Τα πιο βασικά προγράμματα ξεκινούν από 5,99 $ / μήνα και περιλαμβάνουν τη φιλοξενία ιστότοπων και SSL. Έχετε πακέτα υψηλότερου επιπέδου που παρέχουν προηγμένες δυνατότητες.

Σε περίπτωση που ψάχνετε συγκεκριμένα να δημιουργήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα Online store που ξεκινά από 29,99 $ / μήνα.

Πλεονεκτήματα του GoCentral:

 • Υποστηρίζει περίπου 300 θέματα και πρότυπα
 • Παρέχει μια δωρεάν δοκιμή
 • Καλή υποστήριξη πελατών με την ενσωματωμένη βάση γνώσεων
 • Εύκολο στη χρήση για το σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα του GoCentral:

 • Πολύ βασικές δυνατότητες στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων
 • Το διαδικτυακό σχέδιο κατασκευής καταστημάτων είναι ακριβό

Δοκιμάστε το GoCentral δωρεάν

3. Mobirise

Διαφήμιση Mobirise

Το Mobirise website builder είναι μια δωρεάν λύση που αναπτύχθηκε από την Mobirise. Αυτό είναι απλό στη χρήση drag and drop builder.

Το Mobirise υποστηρίζει Windows, Android και MacOS. Με μηδενικές προσπάθειες κωδικοποίησης, το Mobirise είναι εξαιρετικά απλό. Για να προσθέσετε δυνατότητες, μπορείτε να αγοράσετε επεκτάσεις.

Χαρακτηριστικά:

Αυτό είναι ένα εργαλείο εκτός σύνδεσης για τη δημιουργία ενός ιστότοπου και είναι ένα τέλειο εργαλείο για χρήστες χωρίς τεχνική εμπειρογνωμοσύνη. Το Mobirise είναι εντελώς δωρεάν για εμπορική χρήση.

Το Mobirise προσφέρει έναν συνδυασμό περισσότερων από 1800 προτύπων και μπλοκ ιστότοπων. Αυτό έχει μια εύχρηστη διεπαφή και ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνικές για τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Κάθε μπλοκ μπορεί να προσαρμοστεί και δεν απαιτεί καμία προσπάθεια κωδικοποίησης. Η προσθήκη ρυθμιστικών εικόνων, χαρτών google, φόντου βίντεο, φορμών επαφής, αλλάζοντας τα θέματα χρώματος είναι εξίσου απλή.

Χαρακτηριστικά Mobirise

Το Mobirise παρέχει μενού για κινητά, πάνω από 800 γραμματοσειρές Google, εικονίδια έτοιμα για αμφιβληστροειδή, κουμπιά κοινής χρήσης, εκτεταμένη συλλογή εικόνων. Το Mobirise ανταποκρίνεται πλήρως και μπορεί να σας βοηθήσει να βελτιώσετε την κατάταξή σας.

Σχέδια και τιμές:

Είναι εκπληκτικό το ότι το Mobirise παρέχει τόσα πολλά διαισθητικά χαρακτηριστικά με προσπάθειες μηδενικής κωδικοποίησης. Λοιπόν, η τιμή του Mobirise είναι ακριβή για να παρέχει τόσες πολλές δυνατότητες?

Λοιπόν, τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να τα εκμεταλλευτείτε δωρεάν. Σε περίπτωση που χρειάζεστε καλύτερα θέματα, τότε μπορείτε να πάρετε premium και να διαλέξετε το κιτ δημιουργίας ιστότοπου για 149 $.

Σχέδια Mobirise

Ωστόσο, σε περίπτωση που πιστεύετε ότι ενδέχεται να μην χρειάζεστε όλα αυτά τα πρότυπα, αλλά αναζητάτε μια συγκεκριμένη θέση, τότε μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα προσαρμοσμένα σχέδιά τους.

Μπορείτε να επιλέξετε μία από τις AMP (Accelerated Mobile Pages) σε τιμή 39 $. Με την προσιτή τιμή του, αυτή είναι μια καλή επιλογή για MacOS.

Πλεονεκτήματα του Mobirise:

 • Αυτό είναι ένα εργαλείο χωρίς σύνδεση και είναι δωρεάν
 • Εύκολο στη χρήση χωρίς απαίτηση κωδικοποίησης
 • Πλούσια επιλογή για πρότυπα και μπλοκ
 • Καλή υποστήριξη για επεκτάσεις και προσαρμογή

Μειονεκτήματα του Mobirise:

 • Η διαχείριση της φιλοξενίας του ιστότοπού σας και του ονόματος domain δεν γίνεται από την Mobirise
 • Χαμηλή υποστήριξη πελατών
 • Δεν είναι κατάλληλο για ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου

4. uCraft

uCraft Banner

Το uCraft είναι ένα ακόμη δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων διαθέσιμο για MacOS. Παρέχει επίσης δωρεάν δοκιμή 14 ημερών για άλλα premium προγράμματα.

Το uCraft είναι ένα εύχρηστο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων και παρέχει πολλές διαισθητικές δυνατότητες. Αυτό είναι ένα από τα κλειδιά

Γιατί είναι ένα κατάλληλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για MacOS.

Χαρακτηριστικά:

Το uCraft σάς επιτρέπει να συνδεθείτε στον υπάρχοντα τομέα σας δωρεάν. Με το δωρεάν πρόγραμμα, μπορείτε να επωφεληθείτε από τα βασικά χαρακτηριστικά του δημιουργού ιστότοπων.

Εδώ μπορείτε να προσαρμόσετε βασικά στοιχεία, να κάνετε αλλαγές χρωμάτων, υποστήριξη SEO και υποστήριξη αναλυτικών στοιχείων Google.

Το uCraft έχει μια καλή συλλογή προτύπων που μπορούν να ενσωματωθούν σε MacOS και δεν απαιτούν προσπάθειες κωδικοποίησης. Αυτό είναι εξίσου καλό για τη δημιουργία ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χαρακτηριστικά uCraft

Το uCraft παρέχει πρότυπα απόκρισης για κινητά και σας βοηθά να κατατάξετε καλύτερα στην Αναζήτηση. Για να προσθέσετε, το uCraft διαθέτει ισχυρή υποστήριξη ενσωμάτωσης για σχεδιασμό, αναλυτικά στοιχεία, μάρκετινγκ και παρόμοιες λειτουργίες.

Σχέδια και τιμές:

Το uCraft είναι ένας από τους οικονομικούς προμηθευτές ιστότοπων για MacOS λόγω του δωρεάν προγράμματος. Το δωρεάν πρόγραμμα εξυπηρετεί βασικές δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων.

Εάν επιλέξετε κάποια προγράμματα επί πληρωμή, τότε το πρόγραμμα ξεκινά από 10 $ / μήνα. Τα σχέδια διατίθενται ξεχωριστά για την κατασκευή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Σχέδια uCraft

Με τα προγράμματα επί πληρωμή περιλαμβάνεται ένας δωρεάν προσαρμοσμένος τομέας.

Πλεονεκτήματα του uCraft:

 • Παρέχει ένα βασικό δωρεάν πρόγραμμα
 • Ενσωματωμένες διαθέσιμες δυνατότητες ασφαλείας
 • Εύκολο στη χρήση και να ξεκινήσετε
 • Παρέχει πρόσθετα εργαλεία για SEO, μάρκετινγκ

Μειονεκτήματα του uCraft:

 • Μικρότερα πρότυπα, αλλά αυξάνεται σταδιακά
 • Δεν είναι κατάλληλο για πολύ περίπλοκο σχεδιασμό ιστοσελίδων

Δοκιμάστε το Ucraft δωρεάν

5. Realmac

Realmac Banner

Το Realmac Rapid Weaver 8 είναι αφιερωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για MacOS. Είναι ένα ισχυρό και εύχρηστο εργαλείο για τη δημιουργία ιστότοπων.

Με τον τέλειο συνδυασμό χαρακτηριστικών, το Realmac είναι ένας καλός κατασκευαστής ιστότοπων για MacOS με έναν καλό συνδυασμό σχεδιασμού UI.

Χαρακτηριστικά:

Το Realmac προσφέρει τέλεια σχεδιαστικά ιστοσελίδες για κινητά. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχεδόν οτιδήποτε μέσω MacOS χρησιμοποιώντας αυτό χωρίς κωδικοποίηση.

Το Realmac παρέχει μια καλή συλλογή θεμάτων μαζί με θέματα τρίτων που είναι επίσης διαθέσιμα. Το Realmac περιλαμβάνει λειτουργίες όπως συμβατότητα προγράμματος περιήγησης, SEO, έγχυση κώδικα, αυτόματη πλοήγηση και τόνους άλλων χρήσιμων λειτουργιών.

Χαρακτηριστικά Realmac

Ένα από τα πλεονεκτήματα του Realmac είναι ότι μπορείτε να εργαστείτε εκτός σύνδεσης. Το Realmac είναι μια τέλεια λύση για τη δημιουργία ενός στατικού ιστότοπου και ιστοσελίδων με βάση την PHP.

Διεπαφή Realmac

Αυτό είναι απολύτως συμβατό με το Mojave την τελευταία έκδοση της Apple. Η γρήγορη ύφανση παρέχει περισσότερα από 1500 πρόσθετα.

Σχέδια και τιμές:

Το Realmac παρέχει αρκετά διαισθητικά χαρακτηριστικά και είναι αποκλειστικά αφιερωμένο σε συσκευές MacOS. Λοιπόν, αυτό σημαίνει ότι το Realmac είναι ακριβό?

Λοιπόν, είναι λίγο ακριβό εάν χρησιμοποιείτε μόνο μία συσκευή.

Μπορείτε να κατεβάσετε τη δωρεάν δοκιμή τους. Υπάρχουν ξεχωριστά σχέδια που είναι διαθέσιμα εδώ. Ωστόσο, πρέπει να πληρώσετε για τη διαθέσιμη άδεια χρήσης για το Rapid weaver.

Η άδεια χρήσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε έως και 5 συσκευές Mac. Αυτό κοστίζει περίπου 99 $.

Πλεονεκτήματα του Realmac:

 • Ένα καλό εργαλείο για τη δημιουργία ιστότοπων σε MacOS
 • Μια καλή συλλογή θεμάτων και προτύπων
 • Υποστηρίζει πολλαπλά πρόσθετα
 • Μπορεί να λειτουργήσει εκτός σύνδεσης

Μειονεκτήματα του Realmac:

 • Η άδεια είναι ακριβή

Κατεβάστε το Realmac δωρεάν

6. Τζιμντό

αρχική σελίδα του jimdo

Ο Jimdo είναι ένας δημιουργός ιστότοπων που λειτουργεί εξίσου καλά στο macOS. Οι ισχυρές προσαρμογές και η ευελιξία του είναι ο τρόπος να πάτε.

Οι λεπτές λειτουργίες του Jimdo, χωρίς τίποτα πολύ περίπλοκο, καθιστούν το τέλειο να δοκιμάσετε τη δημιουργία ιστότοπων για MacOS.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Jimdo είναι ένα από τα καλύτερα στην περιοχή και μην κατακλύζετε τον χρήστη με υπερβολική πολυπλοκότητα.

Χαρακτηριστικά:

Το Jimdo είναι πιο δημοφιλές για τα καλά διαχωρισμένα θέματα και τις επιλογές προτύπων. Έχει ένα βασικό σχέδιο που έρχεται δωρεάν.

Χρησιμοποιώντας αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε ιστότοπους γρήγορα και είναι εξαιρετικά απλό στη χρήση. Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι απλοποιημένο και δομημένο, βοηθώντας σας να σχεδιάσετε καλύτερους ιστότοπους.

SEO, ενσωματώσεις κοινωνικών μέσων, υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου, σχέδια που ανταποκρίνονται σε κινητές συσκευές, ασφάλεια HTTPS είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που είναι άμεσα διαθέσιμα.

Σχέδια και τιμές:

Με τον Jimdo, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν βασικό ιστότοπο δωρεάν. Ωστόσο, για πιο προηγμένες δυνατότητες και ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου, θα πρέπει να επωφεληθείτε από ένα από τα προγράμματα επί πληρωμή.σχέδιο jimdo

Με οποιοδήποτε πρόγραμμα επί πληρωμή, αποκτάτε δωρεάν τομέα για τον πρώτο χρόνο. Η φιλοξενία περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα που αποτελεί πρόσθετο πλεονέκτημα.

Πλεονεκτήματα του Jimdo:

 • Εύκολο στη χρήση και να ξεκινήσετε
 • Υποστηρίζει απλό πρόγραμμα επεξεργασίας με μεταφορά και απόθεση καθώς και πρόγραμμα επεξεργασίας για κωδικοποίηση
 • Ενσωματωμένο LogoMaker για το σχεδιασμό λογότυπων επωνυμίας
 • Καταχώριση επιχείρησης & Δημιουργία νομικού κειμένου για καλύτερη ευρετηρίαση & Συμμόρφωση GDPR
 • Ενότητα καλής γνώσης / Συχνές ερωτήσεις

Μειονεκτήματα του Jimdo:

 • Περιορισμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Η ευελιξία των προτύπων περιορίζεται κατά τη χρήση του προγράμματος επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης.
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Ξεκινήστε με τον Jimdo

7. Σπινθήρισμα

Sparkle BannerΤο Sparkle σας επιτρέπει να σχεδιάζετε οπτικά ελκυστικούς ιστότοπους και είναι μια καλή επιλογή για MacOS. Το Sparkle επικεντρώνεται στην παροχή ιστοσελίδων υψηλής απόδοσης.

Ενώ το Sparkle είναι καλό για το σχεδιασμό, είναι επίσης εύκολο να ξεκινήσετε να χρησιμοποιείτε το Sparkle. Αυτό μπορεί να ληφθεί και να χρησιμοποιηθεί. Και πάλι, ένα εργαλείο εκτός σύνδεσης.

Χαρακτηριστικά:

Το Sparkle διευκολύνει την κατασκευή ιστοσελίδων για αρχάριους. Λειτουργεί καλά με την εφαρμογή Mac και παρέχει ενσωματωμένες δυνατότητες SEO.

Ο ιστότοπος που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας το Sparkle είναι γρήγορος στη φόρτωση και βελτιστοποιείται για τις μηχανές αναζήτησης. Διαθέτει δυνατότητες που επιτρέπουν την κοινή χρήση κοινωνικών δικτύων και ενσωματώσεις τρίτων για την ανάπτυξη ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου.

Χαρακτηριστικά Sparkle

Το Sparkle εστιάζει περισσότερο στις συσκευές Mac και λειτουργεί τέλεια με την τελευταία έκδοση MacOS. Υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες δυνατότητες λογισμικού και υλικού, όπως Dark Mode, Touch Bar.

Σχέδια και τιμές:

Μπορείτε να κατεβάσετε το Sparkle δωρεάν και να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τις βασικές του δυνατότητες. Για πιο προηγμένες δυνατότητες μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σχέδιά του.

Η δωρεάν έκδοση Sparkle υποστηρίζει 3 σελίδες και παρέχει επωνυμία Sparkle.

Σχέδια Sparkle

Σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες άδειες, μπορείτε να το αποκτήσετε επικοινωνώντας με την υποστήριξή τους.

Πλεονεκτήματα του Sparkle:

 • Σχεδιασμένο ειδικά για MacOS
 • Διαισθητικά πρότυπα
 • Παρέχει βασικές δυνατότητες δημιουργίας ιστοσελίδων

Μειονεκτήματα του Sparkle:

 • Χαμηλή υποστήριξη πελατών
 • Υποστηρίζει τη βασική δημιουργία ιστοτόπων

8. Πεύκο

Διαφήμιση Πεύκου

Το Pinegrow είναι ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων για επιτραπέζιους υπολογιστές που επιτρέπει εκτενείς επεξεργασίες κώδικα. Ενώ αυτό υποστηρίζει Windows, Linux, το Pinegrow υποστηρίζει επίσης MacOS.

Το Pinegrow είναι ένα εργαλείο που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε βελτιστοποιημένους ιστότοπους και να επιτρέψετε πολλά έξυπνα στοιχεία στη σχεδίαση και τη δημιουργία ιστότοπων.

Χαρακτηριστικά:

Το Pinegrow είναι ένα έξυπνο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που υποστηρίζει τη δημιουργία ιστότοπων μεταφοράς και απόθεσης. Μπορείτε να επεξεργαστείτε μεμονωμένα στοιχεία.

Με το Pinegrow μπορείτε επίσης να επεξεργαστείτε τον κωδικό. Το Pinegrow μπορεί να ενσωματωθεί εύκολα με άλλα εργαλεία ανάπτυξης ιστότοπων.

Χαρακτηριστικά Pinegrow

Η δωρεάν δοκιμή παρέχει όλες τις λειτουργίες. Μπορείτε εύκολα να επεξεργαστείτε στοιχεία CSS, SASS, LESS χρησιμοποιώντας το Pinegrow.

Σχέδια και τιμές:

Το Pinegrow παρέχει μια δωρεάν δοκιμή όπου μπορείτε να δοκιμάσετε τα περισσότερα από τα χαρακτηριστικά του. Επιπλέον, έχει επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Το Pinegrow έχει 3 σχέδια με το βασικό πρόγραμμα να ξεκινά από 49 $ ανά άδεια.

Σχέδια Pinegrow

Για 1 έτος θα λάβετε δωρεάν ενημερώσεις. Δημοσιεύστε τον πρώτο χρόνο είτε μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την τρέχουσα έκδοση είτε να την ανανεώσετε για να λαμβάνετε ενημερώσεις.

Πλεονεκτήματα του Pinegrow:

 • Υποστηρίζει πολλαπλά πλαίσια front-end όπως Bootstrap, Foundation και WordPress
 • Καλή επεξεργασία και τεχνικά χαρακτηριστικά
 • Ουσιαστικές δυνατότητες επεξεργασίας για τη δημιουργία ενός οπτικά εντυπωσιακού ιστότοπου
 • Υποστηρίζεται η προεπισκόπηση σε πραγματικό χρόνο

Μειονεκτήματα του Pinegrow:

 • Συγκρότημα για αρχάριους
 • Δεν είναι κατάλληλο για κτίριο ηλεκτρονικού εμπορίου

9. Blocsapp

Διαφήμιση μπλοκ

Το Blocs είναι ένας αποκλειστικός δημιουργός ιστότοπων για MacOS. Αυτό σας επιτρέπει να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικούς και ανταποκρινόμενους ιστότοπους για τη συσκευή σας Mac.

Μπορείτε να το δοκιμάσετε δωρεάν. Το Blocs δεν απαιτεί κωδικοποίηση. Σας δίνει προκαθορισμένες ενότητες, διευκολύνοντας τη δημιουργία ιστότοπων.

Χαρακτηριστικά:

Το Blocs σας επιτρέπει να δημιουργείτε εύκολα ιστότοπους με ελκυστική εμφάνιση και αίσθηση. Αυτό έχει ενσωματωμένη υποστήριξη για κύλιση, κινούμενα σχέδια και οπτικά χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά μπλοκ

Η προκατασκευασμένη διάταξη διευκολύνει τη διαχείριση διαφορετικών ενοτήτων στο Blocs. Αυτό τροφοδοτείται από το πλαίσιο σχεδιασμού ιστοσελίδων Bootstrap 4.

Βασικά χαρακτηριστικά του Blocs

Τα μπλοκ μπορούν να ενσωματωθούν απρόσκοπτα με CMS. Αυτό λειτουργεί εκτός σύνδεσης και χρησιμοποιεί το Χάρτη ιστοτόπου για τη βελτίωση του SEO. Χρησιμοποιώντας το Blocs, μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστο αριθμό ιστότοπων χωρίς περιορισμούς.

Σχέδια και τιμές:

Μπορείτε να δοκιμάσετε το Blocs δωρεάν. Μια μεμονωμένη άδεια Blocs μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε 2 συσκευές. Το Blocs 2 μπορεί να αγοραστεί στα 99,99 $.

Σχέδια μπλοκ

Το Blocs 3 χρησιμοποιεί το πλαίσιο Bootstrap 4. Σε περίπτωση που έχετε μια έγκυρη άδεια Blocs 2, τότε μπορείτε να την αναβαθμίσετε ανά πάσα στιγμή σε Blocs 3.

Το Blocs 3 μπορεί επίσης να αγοραστεί στα 117,99 $.

Πλεονεκτήματα των μπλοκ:

 • Ευέλικτη και εύχρηστη
 • Συμβατό με πλατφόρμες CMS
 • Καλή υποστήριξη πελατών
 • Αποκριτικός σχεδιασμός

Μειονεκτήματα των μπλοκ:

 • Ακριβείς τιμές
 • Περιοριστικές δυνατότητες επεξεργασίας

10. EverWeb

Έμβλημα EverWeb

Το EverWeb είναι και πάλι ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που εξυπηρετεί τους χρήστες MacOS. Το EverWeb διαθέτει πολλά διαισθητικά χαρακτηριστικά που εξυπηρετούν ειδικά το MacOS.

Με πολλές χρήσιμες δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων, αυτό είναι ένα από τα δημοφιλή προγράμματα δημιουργίας ιστότοπων για MacOS.

Χαρακτηριστικά:

Αν μιλάμε για χαρακτηριστικά, τότε το EverWeb παρέχει πολλές διαισθητικές λειτουργίες που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για σχεδιαστές ιστοσελίδων MacOS.

Χαρακτηριστικά EverWeb

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε έναν πλήρως ανταποκρινόμενο ιστότοπο. Το EverWeb παρέχει ενσωματωμένη δυνατότητα blogging.

Χρησιμοποιώντας το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων της EverWeb μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστους ιστότοπους χωρίς περιορισμούς. Αυτό συνδυάζεται με μια καλή συλλογή θεμάτων, φωτογραφίες αποθεμάτων, εφέ κίνησης, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων, ενσωματωμένο SEO.

Διεπαφή EverWeb

Το EverWeb έχει εξίσου καλή υποστήριξη πελατών.

Σχέδια και τιμές:

Το EverWeb μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός σύνδεσης. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε την άδεια για να εξερευνήσετε την πλήρη λειτουργικότητα του EverWeb.

Τα σχέδια έρχονται με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 60 ημερών. Συνολικά υπάρχουν 3 σχέδια.

Σχέδια EverWeb

Τα σχέδια υποστηρίζουν τη φιλοξενία επίσης.

Πλεονεκτήματα του EverWeb:

 • Καλή συλλογή θεμάτων και φωτογραφιών
 • 24/7 υποστήριξη πελατών
 • Λειτουργίες υψηλής ασφάλειας
 • Αρκετές διαισθητικές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για MacOS

Μειονεκτήματα του EverWeb:

 • Το EverWeb παρέχει πολλά χαρακτηριστικά, ωστόσο, είναι ακριβό

Ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Mac ;:

Ονομα
Υποστήριξη πελατών
Ευκολία στη χρήση
Κόστος (Μηνιαία)
Ροή Ιστού★★★★★★★★12 $ – 36 $ Επισκεφτείτε το Σχέδιο
GoCentral★★★★★★★★★★5,99 $ – 29,99 $ Επισκεφτείτε το Σχέδιο
Mobirise★★★★★★99 $ Επισκεφτείτε το Σχέδιο
uCraft★★★★★★★★10 $ έως 39 $ Επισκεφτείτε το Σχέδιο
Realmac★★★★★★★★99 $ Επισκεφτείτε το Σχέδιο
Τζιμντό★★★★★★★4 έως 39 $ Επισκεφτείτε το Σχέδιο
Λάμπω★★★★★★★29 $ – 199 $
Πεύκο★★★★★★★49 $ – 149 $
Blocsapp★★★★★★★★99,99 $
EverWeb★★★★★★★★79,95 $ – 199,75 $

Σε περίπτωση που αναρωτηθήκατε ποτέ πώς θα μπορούσατε να δημιουργήσετε οπτικά ελκυστικούς ιστότοπους σε MacOS, τότε αυτός είναι ένας μύθος.

Οι προαναφερόμενοι κατασκευαστές ιστότοπων για MacOS αποδεικνύουν σίγουρα ότι είναι λιγότερο δύσκολο να σχεδιάσετε ιστότοπους για MacOS.

Εδώ έχω δώσει λεπτομέρειες σχετικά με τους κατασκευαστές ιστότοπων που καλύπτουν συγκεκριμένα το MacOS και ορισμένες που λειτουργούν σε άλλες πλατφόρμες μαζί με το MacOS.

Συνολικά, αν έπρεπε να επιλέξω ένα χέρι, τότε χωρίς δεύτερη σκέψη θα επέλεγα Webflow.

Το Webflow διαθέτει μια σειρά δυνατοτήτων και είναι ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους είναι καλή επιλογή δημιουργίας ιστότοπων σε MacOS.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map