13 Καλύτερα ΔΩΡΕΑΝ Λογισμικό Γραφείου Βοήθειας & Λογισμικό Εισιτηρίων το 2020

Η διαχείριση της σχέσης εξυπηρέτησης πελατών σας με το σωστό λογισμικό της υπηρεσίας βοήθειας μπορεί να είναι ο σκοπός της οικοδόμησης της αφοσίωσης των πελατών.


Οι σημερινοί πελάτες είναι εξαιρετικά απαιτητικοί και μπορεί να είναι απαράδεκτοι. Θέλουν πληροφορίες και απαντήσεις στα ερωτήματά τους εν κινήσει. Απολαμβάνουν μια διαδραστική και ανταποκρινόμενη σχέση μεταξύ τους και εκείνων με τους οποίους δραστηριοποιούνται.

Σύμφωνα με μια έκθεση του Forrester, το 53% των ενηλίκων αγοραστών στο Διαδίκτυο στις ΗΠΑ είναι πιθανό να παραλείψουν τις παραγγελίες τους εάν δεν μπορούν να λάβουν άμεσες απαντήσεις στα ερωτήματά τους κατά την αγορά.

Η ικανοποίηση των πελατών είναι το κλειδί, αλλά ποτέ δεν υποτιμάτε τα οφέλη του εξοπλισμού του προσωπικού σας με τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των καθηκόντων τους. Εδώ είναι τα κορυφαία συστήματα εισιτηρίων επιλογής για το 2020.

φιλοξενία χάπιΤο καλύτερο ΔΩΡΕΑΝ λογισμικό βοήθειας γραφείου & Λογισμικό εισιτηρίων το 2020

 1. LiveAgent
 2. Βοήθεια
 3. Φαέο
 4. ΒοήθειαDeskZ
 5. EngageBay
 6. Raiseaticket
 7. Υποστήριξη
 8. Γραφείο Zoho
 9. LiveZilla
 10. Γραφείο υποστήριξης Mojo
 11. Γραφείο βοήθειας ProProfs
 12. Σέρπα Ντεσκ
 13. Δεσκέρο

1. LiveAgent

ζωντανός πράκτορας

Το LiveAgent είναι ένα καλύτερο, πιο γρήγορο και ακριβέστερο λογισμικό γραφείου βοήθειας λόγω της πολυκαναλικής και ζωντανής υποστήριξης συνομιλίας. Το LiveAgent μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε 2 σημαντικούς στόχους: Αυξήστε την ικανοποίηση των πελατών και ενισχύστε τις πωλήσεις. Το LiveAgent ενσωματώνεται απλά στον ιστότοπό σας και υποστηρίζει κανάλια χωρίς μεγάλη πολυπλοκότητα.

Χαρακτηριστικά

 • Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων όπως το Viber & Ίνσταγκραμ
 • Universal Inbox που συλλέγει εισιτήρια από όλα τα κανάλια σε ένα μέρος
 • Υβριδική ροή εισιτηρίων
 • Παρακολούθηση χρόνου
 • Τμήματα για τη διανομή εισιτηρίων σε ξεχωριστά τμήματα αντιπροσώπων

Πλεονεκτήματα

Το LiveAgent είναι ένα απλό στη χρήση λογισμικό υποστήριξης γραφείου βοήθειας που διαθέτει προηγμένες δυνατότητες για την ελαχιστοποίηση του φόρτου εργασίας και την προώθηση υγιών σχέσεων πελατών-εταιρειών. Η υβριδική λύση ροής καναλιών συγκεντρώνει τα εισιτήρια σε ένα χώρο για ταχύτερη ανάλυση.

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχει ιδιαίτερη συζήτηση, αλλά δεν υπάρχει επιλογή λήψης του λογισμικού στον υπολογιστή σας, είτε πρόκειται για Windows είτε για Mac. Πρέπει να χρησιμοποιήσετε την έκδοση SAAS.

Επισκεφτείτε το LiveAgent

2. HelpSpot

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το HelpSpot είναι ένα απλό αλλά μοναδικό και διαισθητικό λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων που βασίζεται στο Διαδίκτυο για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της εξυπηρέτησης πελατών για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Η ισχυρή λύση εξυπηρέτησης πελατών παρέχει έναν διαδραστικό χώρο εργασίας και προσφέρει ταχύτητα και ακρίβεια. Διατίθεται σε δύο εκδόσεις, cloud-on-premise.

Χαρακτηριστικά

 • Γραφικό στοιχείο ιστότοπου,
 • Λειτουργία παρτίδας, Αυτοματοποιημένες ροές εργασίας
 • Διαχείριση εισιτηρίων
 • Προσαρμοσμένη επωνυμία, Ενσωμάτωση
 • Αναφορά, διαχείριση γνώσεων, αυτοεξυπηρέτηση

Πλεονεκτήματα

Το HelpSpot είναι μια ισχυρή εφαρμογή που υποστηρίζει προσαρμογές υψηλού επιπέδου. επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν εύκολα μοναδικές πύλες. είναι διαμορφώσιμο και μπορεί να προσαρμοστεί. Οι επιχειρήσεις μπορούν να αποθηκεύουν δεδομένα στους δικούς τους διακομιστές ή στο cloud του HelpSpot.

Μειονεκτήματα

Δεν είναι δυνατή η αναβολή του εισιτηρίου.

Κόστος για αναβάθμιση

Το HelpSpot προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ δοκιμαστική περίοδο 21 ημερών και η έκδοση Enterprise προσφέρει δωρεάν και πληρωμένες εκδόσεις. Το κόστος για την αναβάθμιση κυμαίνεται από 599 $. Υπάρχουν περισσότερες από 10 επιχειρήσεις και η καθεμία υποστηρίζει έναν καθορισμένο αριθμό αντιπροσώπων.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή

3. Faveo

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Κατασκευασμένο για επιχειρήσεις και ΜΜΕ, το Faveo είναι ένα εύκολο στην εγκατάσταση, διαδικτυακό σύστημα εισιτηρίων υποστήριξης με βάση γνώσεων και μια ενσωματωμένη επιλογή αναζήτησης.

Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων
 • Διαχείριση Γνωσιακών Βάσεων
 • Διαχείριση εισιτηρίων

Πλεονεκτήματα

Το Faveo παρέχει στις μικρές επιχειρήσεις και στις ΜΜΕ ένα σύστημα υποστήριξης βάσει εισιτηρίων κατηγορίας Α που τους επιτρέπει να διαχειρίζονται ερωτήματα καταναλωτών για να αποκτήσουν στρατηγικές γνώσεις και να τους δώσουν τη δυνατότητα να λαμβάνουν αυτές τις αποφασιστικές αποφάσεις. Το λογισμικό είναι προσαρμόσιμο και συνοδεύεται από εύχρηστες οδηγίες εγκατάστασης βήμα προς βήμα. Η ομάδα υποστήριξης ανταποκρίνεται σε εξαιρετικές υπηρεσίες.

Μειονεκτήματα

Δεν είναι ένα βασικό σύστημα υποστήριξης και, ως εκ τούτου, έχει λίγο περιθώριο μάθησης

Κόστος για αναβάθμιση

Το Faveo έχει τέσσερις εκδόσεις επί πληρωμή cloud και τέσσερις εκδόσεις επί πληρωμή που φιλοξενούνται αυτόματα. Το εύρος τιμών για τις εκδόσεις cloud είναι 50 $ έως 418 $ / μήνα. Οι αυτο-φιλοξενούμενες εκδόσεις, από την άλλη πλευρά, προσφέρουν μια δωρεάν έκδοση για δωρεάν δοκιμή, ενώ οι πληρωμένες εκδόσεις ξεκινούν από 480 $ και φτάνουν τα 2516 $. Οι χρεώσεις για τις αυτο-φιλοξενούμενες εκδόσεις είναι μια εφάπαξ πληρωμή για μια διαρκή άδεια. Περιλαμβάνεται υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και email.

4. HelpDeskZ

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το HelpDeskZ είναι ένα δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα PHP που σας επιτρέπει να διαχειρίζεστε την υποστήριξη πελατών του ιστότοπού σας μέσω ενός συστήματος εισιτηρίων υποστήριξης μέσω διαδικτύου. Αυτό το σύστημα έκδοσης εισιτηρίων γραφείου διαθέτει μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή, πολυγλωσσικές δυνατότητες μετάφρασης και δυνατότητα λήψης και απάντησης σε ερωτήματα πελατών.

Χαρακτηριστικά

 • Ενσωμάτωση email,
 • Βάση δεδομένων πελατών
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης, σύστημα ζωντανής συνομιλίας, Γνωσιακή βάση
 • Ειδοποιήσεις / κλιμάκωση, αυτοματοποιημένη δρομολόγηση
 • Διαχείριση συμβολαίων, διαχείριση εισιτηρίων, διαχείριση SLA

Πλεονεκτήματα

Το HelpDeskZ είναι μια αποτελεσματική υπηρεσία email που παρέχει απρόσκοπτη ροή εργασίας. Οι χρήστες μπορούν να αυτοματοποιήσουν τις ροές εργασίας, να παρακολουθούν τις αρνητικές βαθμολογίες και να επικοινωνήσουν αμέσως με τον αναθεωρητή, ώστε να παρέχουν μια συνολική καλύτερη εμπειρία πελατών.

Μειονεκτήματα

Περιορίζεται στην ικανότητά του να εφαρμόζει προτάσεις βελτίωσης στην εξυπηρέτηση πελατών.

Κόστος για αναβάθμιση

Το HelpDeskZ είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

5. EngageBay

Λογισμικό EngageBay Ticketing

Το EngageBay είναι ένα ολοκληρωμένο μάρκετινγκ, πωλήσεις & υποστήριξη πλατφόρμας αυτοματισμού με δωρεάν CRM. Το λογισμικό HelpDesk του EngageBay βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν απρόσκοπτα, να δίνουν προτεραιότητα και να επιλύουν εισιτήρια υποστήριξης πελατών σε λίγα λεπτά από μια ενσωματωμένη, εύχρηστη διεπαφή.

Χαρακτηριστικά

 • Απεριόριστα εισιτήρια
 • Προβολές εισιτηρίων
 • Αυτοματισμός υπηρεσίας & Δρομολόγηση
 • Αναφορά
 • Απεριόριστες ομάδες
 • Κονσερβοποιημένες απαντήσεις
 • Μακροεντολές
 • SLAs

Πλεονεκτήματα

Το EngageBay είναι ισχυρό, απλό και προσιτό. Διαθέτει επίσης δωρεάν πρόγραμμα. Προσφέρει φορτωμένες δυνατότητες όπως μακροεντολές υποστήριξης, τμηματοποίηση εισιτηρίων, υπηρεσίες δρομολόγησης και αυτοματισμού, έτοιμες απαντήσεις και λεπτομερείς αναφορές. Υπάρχει επίσης μια διαδικτυακή ομάδα υποστήριξης φίλων με 24/7 Live Rep.

Μειονεκτήματα

Το δωρεάν πρόγραμμα έχει ορισμένους περιορισμούς.

6. Raiseaticket

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το Raiseaticket είναι ένα ισχυρό, διορατικό δωρεάν λογισμικό διαχείρισης γραφείου βοήθειας που βασίζεται σε σύννεφο και παρέχει τον κεντρικό έλεγχο των υπηρεσιών πελατών σε μία μόνο πύλη. Χρησιμοποιείται από μια σειρά πελατών για να περιλαμβάνει Κέντρα Κυβέρνησης, Μικρών Επιχειρήσεων, Τεχνολογίας, Επιχειρήσεων, Αεροπορίας, Εξυπηρέτησης Πελατών και Επαφών.

Χαρακτηριστικά

 • Ειδοποιήσεις / κλιμάκωση, αυτοματοποιημένη δρομολόγηση
 • Αποθήκευση εγγράφων, Ενσωμάτωση email, αλληλεπίδραση
 • Παρακολούθηση, Πολυκαναλική Επικοινωνία,
 • Πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Διαχείριση επιπέδου υπηρεσίας (SLA), διαχείριση εισιτηρίων

Πλεονεκτήματα

Το Raiseaticket είναι ευέλικτο, εύκολο στη χρήση, προσιτό και εντελώς δωρεάν. Υποστηρίζει έως και 12.000 εισιτήρια ετησίως. Αποκριτική διαδικτυακή ομάδα υποστήριξης με 24/7 Live Rep.

Μειονεκτήματα

Το λογισμικό παρουσιάζει μερικά μικρά σφάλματα και τα πρότυπα θα μπορούσαν να κάνουν με κάποια αναβάθμιση.

Κόστος για αναβάθμιση

Το Raiseaticket είναι ένα 100% δωρεάν cloud helpdesk SaaS.

7. SupportBee

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Σχεδιασμένο για να παρέχει συνεργατική υποστήριξη πελατών, αυτό το διαδικτυακό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων βοηθά τις ομάδες να οργανώσουν, να δώσουν προτεραιότητα και να συνεργαστούν σε email υποστήριξης πελατών. Το SupportBee είναι ένα πλήρες σύστημα έκδοσης εισιτηρίων που επιτρέπει στον οργανισμό να κλιμακώσει την υπηρεσία ανάλογα με τις ανάγκες του και χωρίς να διαταράξει τη λειτουργία του.

Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση εισιτηρίων, αυτόματη ανανέωση σε πραγματικό χρόνο,
 • Ενσωματωμένες φόρμες επικοινωνίας, ιστορικό αλληλεπίδρασης πελατών,
 • Προσαρμοσμένες και προκαταρκτικές αναφορές KPI, Συνεργασία ομάδας
 • Απόδοση email HTML,
 • Υποστήριξη πολλαπλών διευθύνσεων email

Πλεονεκτήματα

Το SupportBee είναι μια εύχρηστη, πλούσια σε χαρακτηριστικά λύση λογισμικού υποστήριξης email. Το περιθώριο μάθησης για τη χρήση του λογισμικού είναι βασικά μηδέν, καθώς μοιάζει πολύ με το Gmail. Απαιτείται πολύ ελάχιστος χρόνος για τη ρύθμιση και δεν υπάρχει χρέωση ανά πράκτορα, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό εργαλείο συνεργασίας.

Μειονεκτήματα

Το δωρεάν πρόγραμμα προσφέρει μόνο 1 εισερχόμενα email.

Κόστος για αναβάθμιση

Το SupportBee προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 14 ημερών και έχει δύο επίπεδα επί πληρωμή: Έναρξη 13 $ / χρήστη / μήνα και

Επιχείρηση 17 $ / χρήστη / μήνα.

8. Γραφείο Zoho

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το Zoho Desk βελτιστοποιεί την εξυπηρέτηση πελατών για νεοσύστατες επιχειρήσεις και παρέχει τεχνική υποστήριξη. Τα πακέτα του διαδικτυακού συστήματος έκδοσης εισιτηρίων περιλαμβάνουν τα καλύτερα εργαλεία της κατηγορίας και ένα καθαρό, εύκολο στην κατανόηση και εύχρηστο περιβάλλον εργασίας.

Τραβεί όλες τις αλληλεπιδράσεις πελατών από πολλά κανάλια στη διεπαφή του, επιτρέποντας στους πράκτορες να συνεχίσουν απρόσκοπτα τη συνομιλία και να βοηθήσουν τους πελάτες.

Χαρακτηριστικά

 • Λογισμικό συστήματος εισιτηρίων και τηλεφωνικών κέντρων
 • Λογισμικό κοινωνικής υποστήριξης
 • Παραγωγικότητα πρακτόρων, Γνωσιακή βάση και φόρουμ
 • Βασικά στοιχεία συνεργασίας και βοήθειας σε όλη την εταιρεία
 • Αναφορά και πληροφορίες

Πλεονεκτήματα

Η ΔΩΡΕΑΝ έκδοση υποστηρίζει τρεις χρήστες και προσφέρει πολλές βασικές δυνατότητες. Το λογισμικό είναι πολύ διαισθητικό, εύκολο στη χρήση και εξαιρετικά προσαρμόσιμο. Εύκολη ενσωμάτωση με το Zoho CRM, εύκολη παρακολούθηση εισιτηρίων, διαφάνεια σε όλη την πλατφόρμα. Προωθεί τον ανταγωνισμό απόδοσης μεταξύ των πρακτόρων. Διατίθεται σε κινητό και tablet.

Μειονεκτήματα

Το μειονέκτημα του Zoho Desk είναι η έλλειψη ενός chatbot όπως αυτό που βρέθηκε στα Zoho Books.

Κόστος για αναβάθμιση

Το Zoho Desk προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 15 ημερών, μία ΔΩΡΕΑΝ έκδοση και δύο εκδόσεις επί πληρωμή: Professional και Enterprise. Κόστος αναβάθμισης μεταξύ 12 $ / πράκτορας / μήνα σε 25 $ / πράκτορας / μήνα.

9. LiveZilla

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το LiveZilla είναι ένα ευέλικτο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων γραφείου βοήθειας που επεκτείνει πραγματικά τις δυνατότητες εξυπηρέτησης πελατών μιας εταιρείας, παρέχοντάς τους τα απαραίτητα εργαλεία για να μεταφέρουν την υποστήριξη πελατών τους στο επόμενο επίπεδο.

Επιτρέπει την Ενσωμάτωση των δραστηριοτήτων επικοινωνίας πελατών στο σύστημα έκδοσης εισιτηρίων της εταιρείας, είτε μέσω Gateways όπως Live Chat, Email, Twitter ή Facebook.

Χαρακτηριστικά

 • Ενσωμάτωση email
 • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων
 • Διαχείριση Γνωσιακών Βάσεων
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, παρακολούθηση επισκεπτών σε πραγματικό χρόνο,
 • Διαχείριση εισιτηρίων, ηλεκτρονική υποστήριξη πελατών

Πλεονεκτήματα

Το LiveZilla βοηθά τις επιχειρήσεις να αυξήσουν την προσέγγιση των πελατών τους σε γεωγραφικά όρια. Επιτρέπει γρήγορη, ακριβή και ασφαλή επικοινωνία μεταξύ εσάς και των πελατών σας. Το LiveZilla επιτρέπει τη ζωντανή επίσκεψη με τους επισκέπτες του ιστότοπου. Όλα τα δεδομένα της εταιρείας παραμένουν στον διακομιστή σας.

Μειονεκτήματα

Χωρίς αποθήκευση εγγράφων και παρακολούθηση αλληλεπίδρασης.

Κόστος για αναβάθμιση

Το LiveZilla έχει δύο εκδόσεις, το LiveZilla One που είναι δωρεάν και το LiveZilla Pro που ξεκινά από 200 €. Οι τιμές είναι σε ευρώ και δεν υπάρχουν επαναλαμβανόμενες χρεώσεις. Κάνετε μια εφάπαξ πληρωμή για μια διαρκή άδεια και αναβαθμίστε ανάλογα με τις ανάγκες σας, πληρώνοντας απλώς τη διαφορά μεταξύ των πακέτων.

10. Υποστήριξη Mojo

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το Mojo Helpdesk είναι μια ισχυρή πλατφόρμα που διατηρεί την ταχύτητα και δεν υποκύπτει ακόμη και με τεράστιο όγκο χρηστών. Ένα προϊόν της Google, αυτό το εξαιρετικά απλό λογισμικό γραφείου βοήθειας είναι ιδανικό για, μεταξύ άλλων, υποστήριξη πελατών, αιτήματα πληροφορικής και αίτημα συντήρησης.

Είναι ενσωματωμένο με το GSuite και επιτρέπει συνολικά την εσωτερική παρακολούθηση εργασιών όπου όλα τα αιτήματα (εσωτερικά ή εξωτερικά) συγκεντρώνονται και διοχετεύονται σε μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή ιστού και εκχωρούνται σε πράκτορες.

Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση εισιτηρίων και περιπτώσεων, προσαρμόσιμη διαχείριση SLA
 • Πρόσβαση API, Κονσερβοποιημένες απαντήσεις
 • Ενσωμάτωση με τις Εφαρμογές Google, Ενσωματωμένη παρακολούθηση απόδοσης
 • Αναφορές σε πραγματικό χρόνο

Πλεονεκτήματα

Το Mojo Helpdesk είναι γρήγορο, διαισθητικό και πολύ προσιτό. Ενσωματώνεται καλά με υπηρεσίες αλληλογραφίας όπως το Yahoo για την παρακολούθηση εισιτηρίων, προβλημάτων και ερωτημάτων μέσω του γραφείου βοήθειας. Το Mojo Number και τα διοικητικά συμβούλια ενθαρρύνουν τον ανταγωνισμό μεταξύ πρακτόρων.

Μειονεκτήματα

Η εφαρμογή στερείται ενοποίησης, προσφέρει περιορισμένη υποστήριξη για προσαρμοσμένη επωνυμία και έχει ελάχιστες δυνατότητες αναφοράς.

Κόστος για αναβάθμιση

Το Mini Me, η δωρεάν έκδοση του Mojo Helpdesk υποστηρίζει τρεις πράκτορες και επιτρέπει πλήρη παρακολούθηση εισιτηρίων. Τα τρία επίπεδα πληρωμής είναι: Pro $ 29 / χρήστη / μήνα, Enterprise $ 99 / χρήστη / μήνα και Unlimited 399 $ / χρήστη / μήνα.

11. Γραφείο βοήθειας ProProfs

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το Γραφείο Βοήθειας ProProfs, ένα απλό, διαισθητικό σύστημα έκδοσης εισιτηρίων βάσει cloud, σχεδιάστηκε για να βελτιώσει την εμπειρία των πελατών μέσω του αποτελεσματικού χειρισμού των ερωτημάτων και των αιτημάτων υποστήριξης πελατών.

Χαρακτηριστικά

 • Διαχείριση εισιτηρίων, Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο
 • Διαχείριση SLA, αυτοματοποιημένη δρομολόγηση
 • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, διαχείριση βάσεων γνώσεων
 • Προσαρμόσιμη επωνυμία
 • Ενσωμάτωση email, επικοινωνία πολλαπλών καναλιών, πύλη αυτοεξυπηρέτησης

Πλεονεκτήματα

Γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση εισιτηρίων λόγω προτεραιότητας εισιτηρίων, εσωτερικών σχολίων και ολοκληρωμένων απαντήσεων. Συνεργατική ομαδική εργασία, έγκαιρες απαντήσεις σε πελάτες με ταχύτερη ανάλυση εισιτηρίων και βελτιωμένη απόδοση του πράκτορα.

Μειονεκτήματα

Δεν υπάρχει παρακολούθηση δικτύου.

Κόστος για αναβάθμιση

Το ProProfs Help Desk προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση 15 ημερών και τρεις πληρωμένες εκδόσεις: Ομάδα 39 $ / μήνα (ετησίως), Επιχείρηση 79 $ / μήνα (ετησίως) και Επιχείρηση 399 $ / μήνα (ετησίως).

12. SherpaDesk

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το SherpaDesk είναι μια ισχυρή λύση αυτοματισμού επαγγελματικών υπηρεσιών (PSA) που φιλοξενείται στο cloud και εστιάζει σε αυτό που έχει σημασία. Με βασικές επιχειρηματικές διαδικασίες ενσωματωμένες σε μία λύση, οι επιχειρήσεις μπορούν να δώσουν την προσοχή τους σε άλλους ζωτικούς τομείς. Κατάλληλο για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και εταιρείες προσωπικών υπηρεσιών με τεχνολογίες στον τομέα και για τις οποίες χρειάζονται αρχεία χρόνου και δαπανών.

Χαρακτηριστικά

 • Ειδοποιήσεις / κλιμάκωση, αυτοματοποιημένη δρομολόγηση
 • Προσαρμόσιμη επωνυμία
 • Ενσωμάτωση email, παρακολούθηση αλληλεπίδρασης
 • Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων IT, διαχείριση βάσεων γνώσεων, διαχείριση εισιτηρίων
 • Συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, Διαχείριση SLA

Πλεονεκτήματα

Σχεδιασμένο ειδικά για επαγγελματίες IT, αυτό το λογισμικό help desk βελτιώνει σημαντικά την απόδοση στις βασικές λειτουργίες. Απρόσκοπτη διαχείριση έργου, τιμολόγηση, παρακολούθηση χρόνου, αναλυτικά στοιχεία, χρέωση και έκδοση εισιτηρίων. Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερη εξυπηρέτηση στους πελάτες. Είναι μια επεκτάσιμη λύση, ώστε το προσωπικό να μπορεί να προστεθεί στην ομάδα ανάλογα με τις ανάγκες.

Μειονεκτήματα

Έλλειψη πολυκαναλικής επικοινωνίας.

Κόστος για αναβάθμιση

Το Sherpadesk προσφέρει μια δωρεάν έκδοση, έναν πράκτορα και δύο πληρωμένες εκδόσεις, το Base Camp και το High Camp. Η πρώτη τεχνολογία είναι δωρεάν τόσο για το Single Agent όσο και για το Base Camp και κάθε επιπλέον είναι $ 39 / μήνα.

13. Δεσκέρο

Λογισμικό Help Desk & Ticketing

Το Deskero είναι ένα απλό, πολύ αποδοτικό λογισμικό έκδοσης εισιτηρίων που βασίζεται σε σύννεφο και παρέχει παραγγελία στην εξυπηρέτηση πελατών. Η σουίτα των διαισθητικών εργαλείων επιτρέπει στο λογισμικό να αξιοποιεί όλα τα διάφορα κανάλια κοινωνικών μέσων και να ενσωματώνει όλα τα αιτήματα και τις ερωτήσεις των πελατών σε μια πλατφόρμα.

Χαρακτηριστικά

 • Ειδοποιήσεις / κλιμάκωση, διαχείριση εισιτηρίων
 • Προσαρμόσιμη επωνυμία, συνομιλία σε πραγματικό χρόνο, πύλη αυτοεξυπηρέτησης
 • Βελτιωμένες ροές εργασίας, Ενσωμάτωση email,
 • Διαχείριση Γνωσιακών Βάσεων, Πολυκαναλική Επικοινωνία,
 • Διαχείριση, ανάλυση και εκθέσεις SLA

Πλεονεκτήματα

Το Deskero έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να αποκτήσουν καλύτερη οπτική γωνία στην αλληλεπίδραση των κοινωνικών μέσων με τους πελάτες τους και να αφομοιώσουν αυτήν την κοινωνική δέσμευση στην εξυπηρέτηση πελατών.

Ο εξορθολογισμός της εμπλοκής των κοινωνικών μέσων μέσω μιας απλής, αποτελεσματικής πλατφόρμας βοηθά τους πράκτορες να αποφύγουν το χάος της προσπάθειας παρακολούθησης πολλών πλατφορμών και σελίδων προγράμματος περιήγησης ταυτόχρονα Αυτό επιτρέπει καλύτερη εκπροσώπηση της επωνυμίας.

Μειονεκτήματα

Η ενοποίηση μέσω email είναι δύσκολη.

Κόστος για αναβάθμιση

Το Deskero προσφέρει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση και τέσσερα προγράμματα επί πληρωμή: Έναρξη, Ανάπτυξη, Επιχείρηση και Premium. Ο πρώτος πράκτορας για το πρόγραμμα Έναρξης είναι δωρεάν και στη συνέχεια $ 4 / πράκτορας. Τα άλλα σχέδια ξεκινούν από $ 9, 25 $ και 90 $ / πράκτορα αντίστοιχα.

συμπέρασμα

Στην ίδια αναπνοή που οι πελάτες σας περιμένουν από εσάς να εκτιμήσετε το χρόνο τους και να ανταποκριθείτε σε αυτούς, εσείς ως εταιρεία περιμένετε ότι ο προμηθευτής λογισμικού σας θα είναι ο ίδιος για εσάς.

Αφιερώστε χρόνο για να προσδιορίσετε όχι μόνο τις ανάγκες της επιχείρησής σας και να ελέγξετε τις επιλογές λογισμικού εκεί έξω για να βρείτε την τέλεια λύση, αλλά επίσης να δώσετε προσοχή σε παράγοντες όπως η ανταπόκριση του προμηθευτή στην υποστήριξη πελατών, η ταχύτητα με την οποία προσθέτουν τις δυνατότητες που ζητάτε, το άνοιγμα τους στα σχόλια, την αξιοπιστία και τον χρόνο εμπειρογνωμοσύνης τους στον τομέα.

Ποιο από αυτά τα λογισμικά θα επιλέξετε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο για το 2020; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map