Πώς να κερδίσετε χρήματα στο Διαδίκτυο: 137 τρόποι που λειτουργούν ΜΕΓΑΛΑ τώρα!

Η απόκτηση χρημάτων στο Διαδίκτυο δημιουργεί πολλά διαφορετικά πράγματα στη συλλογική φαντασία μας. Μερικοί άνθρωποι απεικονίζουν την καλή πλευρά:


Ένας έφηβος που έγινε viral στο YouTube και έπειτα έφερε εκατομμύρια χορηγούς και έσοδα από διαφημίσεις. Ή ένα πονηρό άτομο που έχει μια απλή ιδέα να κάνει επιχειρήσεις στο διαδίκτυο και να το επεκτείνει σε μια μικρή αυτοκρατορία.

χρήματα gif

Και τότε υπάρχουν οι κακές εικόνες: οι άνθρωποι στη «οικονομία συναυλίας» εργάζονται χωρίς παροχές ή σταθερή αμοιβή.

Αυτά είναι πράγματα που κάνω συμβαίνουν, αλλά είναι τα άκρα ενός μεγάλου φάσματος που περιλαμβάνει οτιδήποτε άλλο στο μεταξύ.

Αυτή είναι μια μεγάλη λίστα επειδή υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και θέλω να δώσω εμπιστοσύνη στο πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων για εισόδημα μέσω Διαδικτύου.

Τα στοιχεία αυτής της λίστας αφορούν κάθε είδους πράγματα και προειδοποιούνται ότι υπάρχει αρκετή επικάλυψη. Μερικά πράγματα είναι στρατηγικές για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Άλλα πράγματα είναι ιστότοποι για την πώληση προϊόντων. Ωστόσο, άλλοι είναι συναυλιακές αγορές ή ιστότοποι που σας πληρώνουν για να κάνετε αυτό ή αυτό. Είναι φυσικό να υπάρχει επικάλυψη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Εάν σκέφτεστε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, χρειάζεστε έναν ιστότοπο για το προϊόν ή την υπηρεσία σας. Για λιγότερο από $ 3 / μήνα, μπορείτε να ξεκινήσετε με ΔΩΡΕΑΝ τομέα και απεριόριστη φιλοξενία από την GreenGeeks.

Όπως ίσως μαντέψατε, είμαι πολύ έμπειρος από τώρα με την απόκτηση χρημάτων στο διαδίκτυο και θα ήθελα να μοιραστώ την εκτίμησή μου για όλες τις υπέροχες δυνατότητες και την ατελείωτη απόχρωση που μας έχει δώσει ο σύγχρονος κόσμος!

Ετοιμος? Ας ξεκινήσουμε τότε.

Παρακαλώ σημειώστε ότι έχω τοποθετήσει τα κουμπιά Ψηφοφορίας κάτω από κάθε επιλογή. Μπορείτε να τους ψηφίσετε και να με ενημερώσετε αυτά που σας αρέσουν.

Contents

Στοιχείο 1: Χρησιμοποιήστε το hack vault της Disney

ο "Disney Vault »είναι ένας όρος που χρησιμοποιείται από την Disney για την πολιτική της να θέτει μερικές από τις ταινίες κινουμένων σχεδίων της στο μορατόριουμ. Με λίγα λόγια: μια ταινία της Disney θα είναι διαθέσιμη για αγορά για λίγο και στη συνέχεια αποσύρθηκε στο “Disney Vault” για αρκετά χρόνια.

Θόλος της Disney

Και μετά? Αφού περάσει κάποιος χρόνος – συνήθως λίγο μεγαλύτερος ή μικρότερος από μια δεκαετία – η ταινία είναι διαθέσιμη για εκ νέου κυκλοφορία.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί μιλάω για κάτι τόσο μακροπρόθεσμα. Κατανοώ απόλυτα ότι ένα από τα σπουδαία πράγματα για το Διαδίκτυο είναι ότι επιταχύνει τα πράγματα και αν θέλετε να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο γρήγορα αυτή δεν είναι η καλύτερη τακτική.

Τούτου λεχθέντος, αυτό θα μπορούσε να είναι καλό για εσάς να γνωρίζετε. Το ονομάζω hack της Disney Vault, επειδή δεν επαρκούν αρκετά άτομα που εκμεταλλεύονται αυτήν την τακτική, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά εύκολο να το κάνουμε.

Δείτε πώς λειτουργεί: μια ταινία της Disney, συνήθως μια παλαιότερη ταινία κινουμένων σχεδίων, θα τεθεί ξανά σε κυκλοφορία. Μόλις συμβεί αυτό, αγοράστε το. Θα πάει στο Disney Vault… και όταν θα κυκλοφορήσει ξανά χρόνια αργότερα, θα είναι τρόπος πιο ακριβό από ό, τι όταν το αγοράσατε. Στη συνέχεια, μπορείτε να προχωρήσετε και στη συνέχεια να το πουλήσετε στο eBay.

Εκτελέστε αυτήν τη διαδικασία πολλές φορές και κοιτάτε ένα πολύ καλό κέρδος. Και ναι, πρέπει να περιμένετε λίγο.12 πόντοι

Στοιχείο 2: Ροή στο Twitch

Το Twitch είναι μια πλατφόρμα με την οποία πολλοί νέοι γνωρίζουν, αλλά μπορεί να είναι άγνωστες σε εκείνους που δεν είναι δημογραφικοί.

Το Twitch είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα για ροή, η οποία είναι βασικά όταν οι άνθρωποι μεταδίδουν ζωντανή ροή (δηλαδή, ηχογραφούνται ζωντανά, συνήθως για ώρες).

Η πιο συνηθισμένη χρήση του Twitch και των περισσότερων πλατφορμών ροής είναι για τυχερά παιχνίδια. Αν και οι άνθρωποι κάνουν ροή ενώ παίζουν, μιλούν επίσης για κάθε είδους πράγματα. Οι χρήστες μεταδίδουν επίσης ροή ενώ πηγαίνουν σε εκδηλώσεις ή τα παρακολουθούν στο διαδίκτυο, εργάζονται σε έργα και ειδικά όταν μιλούν σε άλλες ταινίες.

Καθώς το Twitch και άλλες πλατφόρμες ροής έχουν γίνει εξαιρετικά δημοφιλείς – λάβετε υπόψη ότι το κοινό δεν είναι μόνο εκεί για τριάντα δευτερόλεπτα, αλλά μερικές φορές ώρες στο τέλος – οι επωνυμίες έσπευσαν να γεμίσουν την περιοχή με χορηγίες και διαφημίσεις.

Η ίδια αρχή ισχύει ουσιαστικά εδώ όπως και με το YouTube. Καθώς το κανάλι σας μεγαλώνει, θα βρείτε έναν ή δύο χορηγούς και θα πληρωθείτε για να διαφημίσετε τα προϊόντα τους στο κοινό σας.

Υπάρχουν πραγματικά περισσότεροι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο Twitch, ωστόσο: ο άλλος κύριος τρόπος με τον οποίο ένα streamer μπορεί να κερδίσει χρήματα είναι μέσω των θαυμαστών. Και από εκεί, ένα από τα μεγάλα πράγματα είναι φιλοδώρημα.

Αυτό ακριβώς ακούγεται: ενώ παρακολουθείτε τη δωρεάν ροή σας, ορισμένοι από τους θαυμαστές σας μπορεί να τείνουν να δωρίσουν χρήματα στη σελίδα σας για να σας υποστηρίξουν. Διαφορετικές πλατφόρμες ροής έχουν καταλάβει πώς να κάνουν τη συμβουλή μια διασκεδαστική και επιβραβευτική διαδικασία για τον θεατή, πράγμα που σημαίνει ότι έχουν αυξήσει το ποσό που θα κερδίσετε από συμβουλές.

Ο άλλος σημαντικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα μέσω θαυμαστών είναι να γίνετε Twitch Partner. Μόλις έχετε ένα STEADY ακολουθώντας 500 θεατές, μπορείτε να γίνετε Συνεργάτης Twitch δωρεάν. Όταν συμβεί αυτό, μπορείτε να λάβετε ένα κουμπί “εγγραφή” στη σελίδα σας – και κάθε φορά που εγγράφεται ένας θεατής, θα λάβετε 2,50 $ το μήνα από το Twitch.

Και ναι, παρόμοιοι κανόνες ισχύουν για τους ανταγωνιστικούς ιστότοπους ροής του Twitch. Στην πραγματικότητα, ακόμη και το YouTube έχει μια επιλογή συμβουλών για ζωντανές ροές. Αλλά τελικά, το Twitch κυριαρχεί απολύτως στο παιχνίδι ζωντανής ροής σήμερα.2 πόντοι

Θέμα 3: Πουλήστε τις σημειώσεις σας

Ας αλλάξουμε τα πράγματα λίγο. Ακολουθεί μια επιλογή για τους αναγνώστες των μαθητών μας: εάν πηγαίνετε ήδη στο σχολείο και εάν έχετε ήδη σημειώσει στην τάξη, τότε μπορείτε να πουλήσετε τις σημειώσεις σας στο διαδίκτυο.

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι δεν χρειάζεται να είστε μαθητής πλήρους φοίτησης, απλά πρέπει να παρακολουθείτε μαθήματα κάπου. Το σπουδαίο πράγμα για την πώληση σημειώσεων στο διαδίκτυο είναι ότι έχετε ήδη κάνει το μεγαλύτερο μέρος της δουλειάς, αν έχετε πάρει τις σημειώσεις στην πρώτη θέση!

Ένας δημοφιλής ιστότοπος για αυτό είναι το Stuvia:

Στουβιά

Υπάρχουν επίσης Nexus Notes, που είναι λίγο πιο αξιόπιστα.

Το άλλο καλό πράγμα για την πώληση σημειώσεων στο διαδίκτυο είναι ότι εάν είστε ήδη στην τάξη, υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να έχετε ήδη κάποιο άμεσο κοινωνικό δίκτυο ανθρώπων. Οι περισσότεροι από αυτούς δεν χρειάζεται να αγοράσουν τις σημειώσεις σας.

Ωστόσο, υπάρχουν πιθανότητες να υπάρχουν λίγοι που είναι πρόθυμοι ή ακόμα και πραγματικά θέλουν. Γι ‘αυτό σας προτείνω να μην ελέγξετε μόνο τους ιστότοπους που ανέφερα, αλλά να προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ανεξάρτητα.3 πόντοι

Θέμα 4: Πουλήστε τα σχέδια μαθημάτων σας

Επιτρέψτε μου να είμαι πρώτος κάτω: αυτό είναι κάτι που πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Ανάλογα με το πού ζείτε, ενδέχεται να υπάρχει κάποια νομική γκρίζα περιοχή στην αγορά και πώληση σχεδίων μαθημάτων. Θα πρέπει να ελέγξετε μόνοι σας τους συγκεκριμένους κανονισμούς και κανόνες.

Επιπλέον, αυτό είναι κάτι που δεν θα είναι απαραίτητα ένα γρήγορο-πλούσιο πρόγραμμα. Επειδή μπορεί να μην πουλάτε απλώς σχέδια μαθημάτων, αλλά ιδέες μαθήματος, κάρτες flash, δραστηριότητες και παιχνίδια κ.λπ. – όπως με πολλά πράγματα, βάλτε τη δουλειά που πιστεύετε ότι είναι κατάλληλη.

Αλλά υπάρχει σίγουρα μια αγορά για αυτό. Όπως και το μοτίβο αυτής της λίστας, μπορείτε να πουλήσετε σε διάφορα μέρη, συμπεριλαμβανομένων ανεξάρτητων ιστότοπων και στα δικά σας κοινωνικά δίκτυα.

Μια καθιερωμένη αγορά ειδικά για εκπαιδευτικούς πόρους είναι το TeacherPayTeachers:

ΔάσκαλοιPayTeachers

Όπως υποδηλώνει το όνομα, είναι πραγματικά μια αγορά δασκάλων που αγοράζουν και πωλούν ο ένας στον άλλο, γι ‘αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να αλληλεπιδράτε με τους συνομηλίκους σας και να παρέχετε κάτι χρήσιμο!4 βαθμοί

Θέμα 5: Πουλήστε τις συμβουλές σας

Αυτό είναι διασκεδαστικό – ένα πράγμα που το Διαδίκτυο διευκόλυνε την πώληση είναι συμβουλές. Οι άνθρωποι πωλούν συμβουλές για πάντα, αλλά όπου το Διαδίκτυο έχει αλλάξει τα πράγματα είναι να επιτρέπουν πολλά περισσότερο άτομα για να μοιραστούν συμβουλές.

μιμίδια

Σε κάποιο βαθμό, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο πώλησης εκπαιδευτικών μαθημάτων όπως και οι συμβουλές πώλησης. Αλλά εδώ είμαι κάπως μέση συμβουλή με την πιο γρήγορη έννοια.

Τώρα, ένας από τους λόγους για την πώληση συμβουλών στο διαδίκτυο είναι κάτι που πρέπει να λάβετε υπόψη, είναι ότι υπάρχει μια καλή πιθανότητα να είστε ήδη πολύ καλοί σε κάτι. Και αν ναι, υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι στο Διαδίκτυο που θα πληρώσουν για να ακούσουν περισσότερα από έναν ειδικό σχετικά με το θέμα.

Και το καλύτερο από όλα, δεν χρειάζεται να επενδύσετε πολλά για να πουλήσετε τις συμβουλές σας. Είναι χαμηλού κινδύνου και σχετικά εύκολο, αν και θα πρέπει να καταβάλλετε προσπάθεια.

Πριν πραγματοποιήσετε αναζήτηση για μια διαδικτυακή αγορά, θα ήθελα να επισημάνω ότι μπορείτε να κάνετε καλή δουλειά με συμβουλές πώλησης σε άτομα στο δίκτυό σας. Αυτοί είναι άνθρωποι εξοικειωμένοι με την εμπειρία σας σε έναν τομέα και είναι πιο πιθανό να πληρώσουν εάν γνωρίζουν το άτομο.

Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε μια αγορά, το Clarity.fm είναι σχεδόν σίγουρα το «go-to». Είναι μια πολύ απλή ρύθμιση: εγκρίνεται ως ειδικός σε κάτι και ένας πελάτης θα αναζητήσει τους ειδικούς μέχρι να βρει το σωστό.

σαφήνεια

Στη συνέχεια, θα επιλέξουν μερικές φορές για να συνεργαστούν μαζί σας και θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί τους εντός ενός συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος – εάν λειτουργεί, υπέροχο! Θα έχετε μια κλήση μαζί τους και θα χρεώνετε μια χρέωση ανά λεπτό. Θα σας αξιολογήσουν μετά την ανταλλαγή.

Φυσικά, μη διστάσετε να χρησιμοποιήσετε άλλες πλατφόρμες πώλησης συμβουλών. Το πρόβλημα με το Clarity.fm είναι ότι είναι μόνο οι συμβουλές που σχετίζονται με τις επιχειρήσεις – δεν θα μπορούσατε να δώσετε κάποια μουσική σε έναν μουσικό ή δημιουργικό συγγραφέα, για παράδειγμα, εκτός αν ήταν σχετική με τις επιχειρήσεις.4 βαθμοί

Θέμα 6: Κερδίστε έναν διαγωνισμό ονομάτων στο Squadhelp

Ίσως είστε επαγγελματίας σύμβουλος επιχειρήσεων που θέλει επιπλέον μετρητά. Ίσως είστε καλοί με τα λόγια και θέλετε επιπλέον χρήματα. Σε κάθε περίπτωση, μπορείτε να κερδίσετε αυτά τα επιπλέον μετρητά διασκεδάζοντας με το Squadhelp.

Το Squadhelp είναι ένας ιστότοπος αφιερωμένος στο να βοηθά τις εταιρείες να ονομάζονται. Οι επιχειρήσεις μπορούν να κάνουν δύο βασικά πράγματα: πρώτα, μπορούν να αγοράσουν ονόματα. Δεύτερον, το πράγμα που είναι διάσημο για το Squadhelp – οι επιχειρήσεις μπορούν να ξεκινήσουν έναν διαγωνισμό ονομάτων.

Στον διαγωνισμό ονομάτων, εκατοντάδες συμμετέχοντες (σε αυτήν την περίπτωση, εσείς) θα προωθήσουν τα ονόματα.

Squadhelp

Το χρονοδιάγραμμα είναι λίγο πιο περίπλοκο, αλλά η σύντομη έκδοση είναι ότι μετά τη μείωση της λίστας και την πραγματοποίηση δοκιμών κοινού, η επιχείρηση θα επιλέξει έναν νικητή.

Ο νικητής πληρώνεται. Η επιχείρηση πληρώνει σημαντικά λιγότερα από ό, τι αν προσέλαβε σύμβουλο και εσείς; Ας είμαστε ειλικρινείς, θα είναι ένα σταθερό ποσό λαμβάνοντας υπόψη ότι το μόνο που κάνατε ήταν να δώσετε ένα όνομα και να περιμένετε.

Προφανώς, ακόμη και αν είστε φανταστικοί όταν καταλήγετε σε ονόματα για επιχειρήσεις, δεν θα κερδίσετε κάθε διαγωνισμό. Επομένως, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να βασίζεστε με κανένα τρόπο.

Αλλά hey, θα μπορούσε να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να κερδίσετε επιπλέον μετρητά στο πλάι!6 πόντοι

Θέμα 7: Δημιουργία / βοήθεια στη δημιουργία ευχετήριων καρτών

Αυτός είναι ένας από τους πιο νέους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, αλλά έχει νόημα όταν παίρνετε ένα δευτερόλεπτο για να το σκεφτείτε. Πόσες κάρτες προετοιμασίας βλέπετε όταν πηγαίνετε στο μανάβικο; Πώς υπάρχουν διαφορετικά κάθε λίγους μήνες?

Ποιος έρχεται με όλα αυτά τα πράγματα?

Λοιπόν, πιθανώς εσείς. Αυτό θα μπορούσε να είναι σχετικό εάν είστε καλλιτέχνης για την προφανή δυνατότητα πώλησης των σχεδίων σας. Αλλά θα μπορούσατε επίσης να βοηθήσετε στη δημιουργία ευχετήριων καρτών εάν είστε ποιητής ή γενικός συγγραφέας.

Και αν μπορείτε να κάνετε σχεδιασμό και λέξεις, τότε γιατί όχι; Πουλήστε και τις δύο υπηρεσίες σας σε εταιρείες ευχετήριων καρτών.

Τώρα, διαφορετικές εταιρείες το κάνουν με διαφορετικούς τρόπους. Εάν χρησιμοποιείτε το Blue Mountain Arts, θα στείλετε ποίηση (ή αλλιώς καλοφτιαγμένη, καλλιτεχνική πεζογραφία) μέσω email και αν το Blue Mountain Arts του αρέσει, θα ακούσετε ξανά με περαιτέρω σχόλια. Πληρώνουν 300 $ ανά ποίημα για παγκόσμια δικαιώματα και 50 $ για εφάπαξ χρήση.

Οι κάρτες Calypso θα λαμβάνουν επίσης μηνύματα / κείμενο κάρτας, αν και δεν χρειάζεται να είναι ποίηση και είναι ιδιαίτερα φιλικές προς την αποδοχή τέχνης.

Οι Κάρτες NobleWorks θα λάβουν τόσο έργα τέχνης όσο και γραπτά, όπως και τα Oatmeal Studios. Εάν κάνετε έρευνα μόνοι σας, θα βρείτε πολλές άλλες επιλογές, αλλά αυτές είναι μερικές από τις πιο διάσημες.

Κάρτες NobleWorksΕυγενική προσφορά εικόνας: Κάρτες Noble Works

Η πληρωμή ποικίλλει: μερικές φορές είναι μια σταθερή τιμή ανά τύπο αποδεκτής υποβολής, όπως και με το Blue Mountain Arts. Άλλες φορές θα πληρώνεστε ανάλογα με τις πωλήσεις, αλλά αυτό είναι πιο σπάνιο.

Η βοήθεια για τη δημιουργία ευχετήριων καρτών μέσω προώθησης σε εταιρείες είναι εξαιρετική για άτομα με καλλιτεχνικά ή γραπτά προσόντα, αλλά που δεν θέλουν να επενδύσουν στη δική τους υποδομή ή να προσπαθήσουν να ξεκινήσουν τις δικές τους επαγγελματικές κάρτες πώλησης.

Φυσικά, μπορείτε να πουλήσετε τις δικές σας ευχετήριες κάρτες, όπως μπορείτε να πουλήσετε τα δικά σας μπλουζάκια ή εκτυπώσεις. Αλλά για πολλούς από εσάς, αυτός θα είναι ένας ευκολότερος τρόπος πληρωμής για την τέχνη / το γράψιμό σας.3 πόντοι

Στοιχείο 8: Τοποθετήστε διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος

Δεν υπάρχει αμφιβολία γι ‘αυτό … εδώ είναι ένα στοιχείο που μπορεί μόνο κερδίστε χρήματα μέσω του σύγχρονου διαδικτυακού κόσμου.

Εν ολίγοις, υπάρχουν αρκετές εταιρείες / εφαρμογές που θα σας πληρώσουν για να προβάλλετε διαφημίσεις στην οθόνη κλειδώματος του τηλεφώνου ή του tablet σας. Συνήθως αυτές οι εταιρείες είναι μεσάζοντες και κερδίζουν χρήματα από άλλες εταιρείες που αναζητούν απευθείας διαφημιστικούς χώρους.

Τώρα πρέπει να ξεκαθαρίσω ένα πράγμα αμέσως: όσο γνωρίζω, η Apple δεν επιτρέπει αυτές τις εφαρμογές στο App Store. Αυτό ισχύει μόνο για τους χρήστες Android εκεί έξω.

Ένα άλλο πράγμα: ως επί το πλείστον, αυτές οι εφαρμογές δεν σας πληρώνουν άμεσα σε μετρητά κάθε φορά που προβάλλετε μια διαφήμιση ή ξεκλειδώνετε την οθόνη σας. Συνήθως, θα λάβετε πόντους που μπορούν να εξαργυρωθούν με ένα συγκεκριμένο ποσό μετρητών.

Τώρα, εδώ είναι μερικά από τα πιο αξιοσημείωτα:

Το ScreenLift είναι λιγότερο ενοχλητικό σε σύγκριση με παρόμοιες εφαρμογές (μικρότερες διαφημίσεις) και είναι αρκετά αξιόπιστο.

Ανταμοιβές ScreenLift

Προσαρμόζετε λίγο την οθόνη κλειδώματος στην εφαρμογή και, στη συνέχεια, χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας όπως θα κάνατε συνήθως. Κάθε φορά που ξεκλειδώνετε το τηλέφωνό σας, θα ξεκλειδώνετε έναν μικρό αριθμό πόντων (που ονομάζονται Lift), οι οποίοι μπορούν να εξαργυρωθούν για πληρωμή μέσω PayPal ή για δωροκάρτες σε δημοφιλείς λιανοπωλητές.

Το Fronto είναι μια άλλη επιλογή και είναι μια από τις πιο δημοφιλείς με πάνω από 9 εκατομμύρια λήψεις. Από την κυκλοφορία του το 2012, οι χρήστες του έχουν εξαργυρώσει περισσότερα από 5 εκατομμύρια δολάρια σε ανταμοιβές. Είναι λίγο πιο ενδιαφέρον από το ScreenLift, επειδή οι ανταμοιβές σας αλλάζουν ανάλογα με τον τρόπο που σύρετε:

Σύρετε προς τα δεξιά για να ξεκλειδώσετε το τηλέφωνό σας και θα λάβετε έναν μικρό αριθμό πόντων – το συνηθισμένο προεπιλεγμένο ποσό. Σύρετε προς τα αριστερά και θα αλληλεπιδράσετε με τη διαφήμιση / περιεχόμενο και θα κερδίσετε σημαντικά περισσότερα (συνήθως 10 φορές περισσότερους πόντους).

Οι ανταμοιβές θα είναι είτε μέσω καλών κουπονιών, δωροκαρτών Amazon ή πληρωμών σε μετρητά στο PayPal. Επιλογή σου.

Μερικές άλλες επιλογές: Το Slidejoy σας επιτρέπει να κερδίζετε παρόμοια με τα δύο προηγούμενα, αλλά σας δίνει τη δυνατότητα να δωρίσετε αυτόματα όλα τα κέρδη σας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Το S’more είναι απλούστερο και δεν θα σας δώσει επιπλέον πόντους ανεξάρτητα από το εάν αλληλεπιδράτε με διαφημίσεις ή βλέπετε περισσότερες διαφημίσεις από ό, τι απαιτείται.

Όπως πιθανότατα μαντέψατε, αυτά απέχουν πολύ από τις μόνες επιλογές. Είναι μόνο μερικά από τα λίγα που είναι αρκετά αξιοσημείωτα.

Θα σας δώσω μια ακόμη γρήγορη συμβουλή για αυτές τις εφαρμογές: ορισμένες από αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα για να αυξήσετε σημαντικά τα κέρδη σας.

Φυσικά, το ποσό που θα κερδίσετε δεν είναι πολύ. Οι άνθρωποι μπορούν να κερδίζουν από 10 έως 40 $ το μήνα, για μια αίσθηση κλίμακας. Όμως, όσο πηγαίνει το παθητικό εισόδημα, αυτό είναι τόσο παθητικό όσο παίρνει!4 βαθμοί

Θέμα 9: Πουλήστε τα μαλλιά σας

Είναι αρκετά περίεργο για εσάς; Αν όχι, υπέροχο!

Ναι, μπορείτε να πουλήσετε τα μαλλιά σας online. Και όχι, δεν χρειάζεται να βασίζεστε στο Craigslist (αν και είστε ευπρόσδεκτοι, εάν είστε αρκετά γενναίοι).

Υπάρχουν δύο ιστότοποι που προορίζονται ρητά μόνο για αγορά και πώληση μαλλιών. Αυτός δεν είναι ακριβώς ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα «παθητικά», καθώς πρέπει ακόμα να κάνετε το έργο της πώλησης, αλλά τουλάχιστον δεν χρειάζεται να διαχειριστείτε κανένα απόθεμα – απλώς αφήστε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν και όταν θέλετε να τα κόψετε , μπορείτε επίσης να πουλήσετε!

Τώρα η πιο διάσημη και αξιόπιστη αγορά για την πώληση μαλλιών είναι το HairSellon (πάρτε ;!).

Πουλήστε τα μαλλιά σας

Το HairSellon δεν λαμβάνει προμήθειες και έχει πολλές συμβουλές για να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να μετρήσετε και να περιγράψετε με ακρίβεια τα μαλλιά σας.

Έχουν ακόμη και αριθμομηχανή μαλλιών για να σας βοηθήσουν να εκτιμήσετε. Απλώς δημιουργήστε έναν λογαριασμό, δημοσιεύστε μια καταχώριση και πουλήστε στον υψηλότερο πλειοδότη… εύκολη!

Ο άλλος ανταγωνιστής του HairSellon θα ήταν το BuyandSellHair.com. Το BuyandSellHair έχει εμφανιστεί σε πολλές δημοσιεύσεις τύπου και είναι η μόνη άλλη αγορά μαλλιών συγκρίσιμου μεγέθους, πρόσληψης κυκλοφορίας και φήμης με το HairSellon.

Θα πρέπει να πληρώσετε μια εφάπαξ χρέωση καταχώρησης 14,50 $, η οποία θα διαρκέσει για τρεις μήνες. Αλλά αυτό είναι – BuyandSellHair επίσης δεν λαμβάνει προμήθειες.

Όπως πιθανότατα παρατηρήσατε, οι περισσότερες λίστες μαλλιών κοστίζουν αρκετά εκατοντάδες δολάρια εύκολα. Το κάτω άκρο είναι συνήθως πάνω από 100 $ και το υψηλό τέλος μπορεί να φτάσει τα 1.000 $.

Αν λοιπόν τα μαλλιά σας έχουν πάρει πολύ καιρό τελευταία, γιατί να μην κερδίσετε μερικές εκατοντάδες για το κούρεμα που επρόκειτο να πάρετε ούτως ή άλλως?3 πόντοι

Θέμα 10: Κερδίστε έναν διαγωνισμό εσωτερικού σχεδιασμού

Εδώ είναι ένας πολύ περίεργος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο: εάν είστε εσωτερικός σχεδιαστής, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις δεξιότητές σας για κάποια επιπλέον χρήματα στο διαδίκτυο μέσω διαγωνισμών εσωτερικού σχεδιασμού.

Ως επί το πλείστον, μπορείτε να τα βρείτε μόνο σε δύο ιστότοπους. Ένας από αυτούς τους ιστότοπους ονομάζεται GoPillar.

Το GoPillar είναι ουσιαστικά το ίδιο με το διαγωνισμό ονομάτων του Squadhelp, αλλά είναι για το εσωτερικό σχέδιο.

GoPillar

Κάποιος ξεκινά διαγωνισμό, ο οποίος στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμος για οποιονδήποτε από τους σχεδιαστές στο GoPillar. Εάν επιλέξετε τα σχέδιά σας, θα κερδίσετε το βραβείο του διαγωνισμού και θα μπορείτε να συνεργαστείτε με το άτομο που ζητά το σχέδιο, δίνοντάς σας επίσης έναν νέο πελάτη.

Μια άλλη επιλογή είναι το Roomstyler:

Το Roomstyler είναι παρόμοιο σε μορφή και διεπαφή με το GoPillar, αλλά προτού πάρετε πολύ ενθουσιασμένοι, αυτοί οι διαγωνισμοί δεν είναι για χρήματα. Είναι για διασκέδαση.

στιλίστας δωματίου

Γιατί λοιπόν να το ανεβάσετε?

Επειδή θα έχετε ένα προφίλ που δείχνει ότι ο διαγωνισμός σας θα κερδίζει. Εάν έχετε πολλά, μπορεί να είναι ένα μοναδικό πράγμα να δείξετε σε έναν υποψήφιο πελάτη… ή ακόμα και έναν τρόπο να ζητήσετε από έναν πελάτη να σας ανακαλύψει!

Το άλλο βοηθητικό πρόγραμμα αποτελεί πηγή έμπνευσης για την πραγματική σας σχεδίαση.1 βαθμοί

Στοιχείο 11: Χρησιμοποιήστε το Appen

Πιθανότατα δεν έχετε ακούσει για το Appen και για όσους από εσάς θέλετε απλώς κάποιο παθητικό ή «εύκολο» διαδικτυακό εισόδημα, αυτό είναι εντάξει.

Αλλά για όσους από εσάς αναζητάτε πιο σοβαρούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, το Appen είναι σημαντικό να έχετε κατά νου.

Τι είναι λοιπόν το Appen; Ρίξτε μια ματιά στο κάτω αριστερό τετράγωνο σε αυτήν την εικόνα:

Appen Εισαγωγή

Με απλά λόγια, η Appen συνδέει διαδικτυακούς εργολάβους με εταιρείες. Λοιπόν, αυτό που το διαχωρίζει από έναν πίνακα εργασιών γενικού σκοπού όπως το Indeed.com ή μια ελεύθερη αγορά όπως το Upwork?

Λοιπόν, υπάρχουν πολλές ομοιότητες μεταξύ των πλατφορμών, χωρίς να το αρνούμαστε. Αλλά οι εργολάβοι της Appen, σε αντίθεση με την πραγματικότητα, είναι κυρίως εικονικοί / απομακρυσμένοι.

Και σε αντίθεση με το Upwork και το Πράγματι, οι εργολάβοι της Appen αναζητούνται κυρίως για εργασίες που σχετίζονται με την τεχνολογία από εταιρείες που σχετίζονται με την τεχνολογία. Ακόμα και όταν οι εταιρείες μη τεχνολογίας τις χρησιμοποιούν, είναι για κάτι που σχετίζεται με την τεχνητή νοημοσύνη.

Εδώ είναι ένα άλλο πράγμα που ξεχωρίζει το Appen: υπάρχουν μερικοί τύποι θέσεων εργασίας που σχετίζονται με την τεχνολογία, για εύκολη επιλογή:

αιώνας

Τι σημαίνει αυτό?

Σημαίνει ότι μπορείτε να επιλέξετε μια εργασία που είναι μακροπρόθεσμη και απομακρυσμένη – βασικά μια “δουλειά” εργασία – ή μια εργασία που είναι βραχυπρόθεσμη – μια συναυλία – ή ακόμα και μια εργασία που είναι εξαιρετικά βραχυπρόθεσμη – μια μικρο εργασία.

Αλλά το ενοποιητικό θέμα είναι ότι η συντριπτική πλειοψηφία όλων αυτών των τύπων εργασίας μπορεί να γίνει από την άνεση του σπιτιού σας.

Εν ολίγοις, το Appen είναι ένας πολύ καλός τρόπος για την εξεύρεση απομακρυσμένης εργασίας που σχετίζεται με την τεχνολογία και την τεχνητή νοημοσύνη και για τη μείωση των θέσεων εργασίας με τη δέσμευση χρόνου.0 πόντοι

Θέμα 12: Γίνετε εικονικός εκπαιδευτής ESL

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό είναι πραγματικά διαφορετικό από το προηγούμενο στοιχείο. Ένας απομακρυσμένος εκπαιδευτής ESL εξακολουθεί να είναι ένας απομακρυσμένος δάσκαλος, αλλά η εικονική αγορά εκπαιδευτικών ESL είναι εκπληκτικά ισχυρή – αρκετή για να εγγυηθεί τη δική της τοποθέτηση στη λίστα.

Τώρα, έχω κάνει εικονική διδασκαλία ESL για ένα χρόνο και είναι μια εκπληκτικά γλυκιά συναυλία. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που προσλαμβάνουν για αυτό το έργο, πολλές από τις οποίες Κινέζοι εξυπηρετούν Κινέζους μαθητές αλλά όχι απαραίτητα.

Δεν χρειάζονται όλες οι εταιρείες να διαθέτουν πιστοποιητικό διδασκαλίας ESL, αν και προφανώς προτιμάται. Εάν έχετε εμπειρία διδασκαλίας ή οποιουδήποτε είδους διαπιστευτήρια αγγλικής γλώσσας, αυτό ισχύει πολύ.

Οι τιμές ποικίλλουν πολύ, αλλά στο κάτω μέρος τείνουν να ξεκινούν από 12 $ την ώρα. Πολλές κινεζικές εταιρείες αρχίζουν να προσλαμβάνουν περίπου 16 $ την ώρα, και μερικές μπορούν να φτάσουν έως και 22 $ ή περισσότερα.

vipkid

Εδώ είναι το catch: ως δάσκαλος ESL, πιθανότατα θα εργαζόσασταν περίεργες ώρες της ημέρας. Θα μπορούσε να είναι πολύ νωρίς το πρωί ή πολύ αργά το βράδυ. Εξαρτάται σίγουρα από το πού βρίσκονται οι πελάτες σας.

Εκτός από τη χρήση εταιρειών ως διαμεσολαβητών, μπορείτε επίσης να βρείτε άτομα που θέλουν να μάθουν ESL για τον εαυτό τους ή τα παιδιά τους και να συνεργαστούν απευθείας μαζί τους. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι εργάζεστε εντός της δικής σας ζώνης ώρας!

Ορισμένες από τις μεγάλες κινεζικές εταιρείες περιλαμβάνουν: VipkidTeachers (εικόνα παραπάνω), Landi English, DaDa, WhalesEnglish.

Μερικά αμερικανικά περιλαμβάνουν: iTutorGroup, Cambly, Vivaling, Take Lessons. Αλλά θα σας δώσω μια υπόδειξη – οι αμερικανικές εταιρείες τείνουν να πληρώνουν πιο λιγο από τους Κινέζους εδώ.

Είναι ένα αναπτυσσόμενο πεδίο, μπορεί να είναι διασκεδαστικό (ασχολείστε με χαριτωμένα παιδιά, εξάλλου) και επιβραβεύεται και πληρώνει αξιοπρεπώς για απομακρυσμένη εργασία!3 πόντοι

Στοιχείο 13: Δανείστε τα πράγματά σας στο Loanables ή στο RentNotBuy

Μπορείτε να κάνετε περισσότερα από το να δανείζετε χρήματα στο διαδίκτυο. Μπορείτε να κάνετε περισσότερα από το να πουλάτε πράγματα που σας ανήκουν στο διαδίκτυο. Μπορείς δάνειο πράγματα που σας ανήκουν επίσης στο διαδίκτυο!

Το Craigslist είναι στην πραγματικότητα ένας πολύ δημοφιλής ιστότοπος για τέτοιου είδους τοπικές αλληλεπιδράσεις, αλλά δεν είναι αφιερωμένος μόνο στο δανεισμό.

Ένας αποκλειστικός πόρος είναι τα Δάνεια.

Δανεισμός

Ιδρύθηκε από λάτρεις της φύσης που θέλουν να προωθήσουν τη δανειοδότηση αγαθών, τουλάχιστον εν μέρει επειδή είναι καλύτερα για το περιβάλλον. Οι πολιτικές για τα δάνεια είναι πολύ χαλαρές:

Δημιουργήστε έναν λογαριασμό και δημοσιεύστε μια καταχώριση. Τα άτομα που αναζητούν αυτό το πράγμα που καταχωρείτε θα μπορούν να το βρουν μέσω του ιστότοπου. Εάν ο δυνητικός ενοικιαστής συμφωνήσει με την τιμή σας, το νοικιάζει με αυτήν την τιμή.

Πανεύκολο!

Ένας άλλος σημαντικός ιστότοπος για προσωπικά και οικιακά είδη είναι το RentNotBuy. Οι ιδιοκτήτες του RentNotBuy είναι παρόμοιοι με τους δανειστές, καθώς εκτιμούν την αποτελεσματικότητα της ενοικίασης σε αντίθεση με τις αγορές.

Το RentNotBuy δεν έχει διαφημίσεις ή χρεώσεις καταχώρισης – απλώς πρέπει να αναφέρετε το προϊόν σας στην τιμή που θέλετε και να περιμένετε κάποιος να συμφωνήσει με αυτό ή να διαπραγματευτεί ανάλογα..

Το μειονέκτημα του RentNotBuy και του Loanables είναι ότι και οι δύο ιστότοποι είναι αρκετά ελεύθεροι όταν πρόκειται για διαφορές μεταξύ ενοικιαστών και δανειστών. Ευτυχώς, υπάρχει ακόμη ένα σύστημα ελέγχου για να προσθέσετε κάποια αξιοπιστία σε κάθε άτομο που χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.2 πόντοι

Στοιχείο 14: Νοικιάστε τα μουσικά σας όργανα στο Sparkplug

Αυτό είναι ένα σταθερό στοιχείο, γιατί σχεδόν εγγυώμαι ότι οι περισσότεροι από εσάς δεν έχετε ακούσει ποτέ για το Sparkplug. Και είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω πολλοί από εσάς που δεν το έχετε ακούσει, μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα χωρίς πολύ ταλαιπωρία.

Είναι αρκετά απλό: χρησιμοποιήστε το Sparkplug για να νοικιάσετε τα μουσικά σας όργανα, τον εξοπλισμό σας, ακόμα και χώρο, αν το έχετε.

Τα μουσικά όργανα και ο εξοπλισμός (και ιδιαίτερα ο χώρος) μπορεί να είναι πολύ ακριβά για την κατοχή ή ακόμη και την ενοικίαση από μεγαλύτερες εταιρείες. Αλλά κάποιος στην περιοχή μπορεί να είναι σε θέση να νοικιάσει τα πράγματά του, σωστά; Εκεί μπαίνεις.

Το μπουζί επικεντρώνεται γύρω από ανθρώπους που συντονίζονται μεταξύ τους στην ίδια περίπου περιοχή. Στην πραγματικότητα, το Sparkplug προσπαθεί να σας ωθήσει να συναντήσετε το άτομο στο οποίο δανείζετε – το οποίο είναι καλό, καθώς δεν θέλετε να καταστραφεί ο εξοπλισμός σας – αλλά μπορείτε να επιλέξετε παράδοση.

Μπορείτε να πληρώσετε απευθείας στον τραπεζικό λογαριασμό σας εντός μιας ημέρας από την έναρξη της περιόδου ενοικίασης. Ο ενοικιαστής θα επιστρέψει το προϊόν σας μετά τον συμφωνημένο χρόνο και θα το επιθεωρήσετε για να βεβαιωθείτε ότι είναι σε σωστή κατάσταση και να αφήσετε μια κριτική για τον ενοικιαστή μετά.

Είναι αρκετά απλό και, ενώ μπορεί να είναι ευκολότερα λογιστικά για άτομα σε αστικές περιοχές, εξακολουθεί να είναι πολύ περισσότερα άτομα που μπορούν να βγάλουν λεφτά από αυτό που θα είχαν διαφορετικά. Ω, και δεν είναι μόνο οι ΗΠΑ.!0 πόντοι

Θέμα 15: Μίσθωση (ή πώληση) του χώρου στάθμευσης

Στη σημείωση αυτού του νέου κόσμου στον οποίο ζούμε… ναι, μπορείτε να νοικιάσετε το χώρο στάθμευσης σας και στο διαδίκτυο!

Προφανώς, αυτό δεν θα ισχύει για όλους. Και υπάρχει μια καλή πιθανότητα ότι ακόμα κι αν έχετε θέση στάθμευσης, δεν θα θέλετε να το μοιραστείτε.

Αλλά αν έχετε ένα χώρο στάθμευσης που δεν χρησιμοποιείτε όλη την ώρα και είστε ανοιχτοί στην ιδέα, θα μπορούσατε επίσης να κερδίσετε επιπλέον μετρητά. Υπάρχουν μερικές εφαρμογές / ιστότοποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, αλλά γενικά η ουσία είναι η ίδια:

Εγγραφείτε και κάποιος θα επιλέξει το σημείο σας εάν το χρειάζεται. Θα σας πληρώσουν για να το νοικιάσετε. Ορισμένες υπηρεσίες μπορεί να σας επιτρέψουν να πουλήσετε αντί να ενοικιάσετε. Απλός!

Το JustPark είναι το πιο σημαντικό από αυτές τις εφαρμογές, καθώς χρησιμοποιείται από 3,5 εκατομμύρια προγράμματα οδήγησης:

JustPark

Μέχρι στιγμής, το JustPark μετρά πάνω από 30 εκατομμύρια £ που έχουν κερδίσει οι ιδιοκτήτες θέσεων στάθμευσης. Και ναι, αυτό είναι το βρετανικό νόμισμα… αλλά πριν ανησυχείτε, ναι, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στις ΗΠΑ!

Το Pavemint είναι μια ανταγωνιστική υπηρεσία που είναι εξίσου εύκολη και επίσης πολύ καλά εδραιωμένη και λαμβανόμενη. Επιπλέον, μπορείτε να επισημάνετε ειδικές λειτουργίες όπως φορτιστή EV, κάμερα ασφαλείας ή οτιδήποτε άλλο για να επισημάνετε το χώρο σας πάνω από όλους τους άλλους.

Τέλος, υπάρχει το SpotHero, το οποίο όχι μόνο σας επιτρέπει να νοικιάσετε το χώρο στάθμευσης, αλλά να το πουλήσετε!2 πόντοι

Στοιχείο 16: Χρησιμοποιήστε το αυτοκίνητό σας ως κινητή πινακίδα

Εντάξει, οπότε δεν θέλετε να αφήσετε κάποιον άλλο να οδηγήσει το αυτοκίνητό σας… δεν υπάρχει πρόβλημα. Και δεν θέλετε να ξεφύγετε από το δρόμο σας, οδηγώντας τους ανθρώπους.

Ένας τρόπος με τον οποίο μπορείτε να κερδίσετε παθητικά κάποιο εισόδημα στο αυτοκίνητό σας είναι να αφήσετε τους διαφημιζόμενους να το χρησιμοποιούν ως μίνι, διαφημιστικός πίνακας διαφημίσεων για κινητά.

Υπάρχουν μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό, εκτός από την ατομική επικοινωνία με τους διαφημιζόμενους.

Το Grabb-είναι μια εκκίνηση που σας διευκολύνει να μετατρέψετε ένα από τα παράθυρα του αυτοκινήτου σας σε οθόνη:

οδηγοί

Και όπως λένε, η εγκατάσταση είναι δωρεάν και μπορείτε ακόμα να κυλήσετε το παράθυρο προς τα κάτω! Στη συνέχεια, μπορείτε να οδηγήσετε όπως θα κάνατε κανονικά ή να προσέξετε για να οδηγήσετε σε μεγάλες εκδηλώσεις και παραστάσεις στην περιοχή σας.

Μια άλλη παρόμοια υπηρεσία είναι η Carvertise, αλλά μπορεί να μην είναι “διαδικτυακή” – τουλάχιστον με την Grabb-it, χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο για να κερδίσετε χρήματα και να διαφημιστείτε ενώ πηγαίνετε για την κανονική σας επιχείρηση.

Με το Carvertise, τα πράγματα είναι λίγο πιο προσωπικά, οπότε δεν θα το μπω: βασικά, απαντάτε σε ερωτήσεις όταν εγγραφείτε και θα ταιριάζει με μια επωνυμία με βάση τις απαντήσεις σας. Το αυτοκίνητό σας θα πάρει μια αναδίπλωση αντί για μια ψηφιακή οθόνη και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λήψης πλήρους ή μερικής περιτύλιξης.

Στη συνέχεια, απλά οδηγείτε με μια μεγάλη διαφήμιση στο αυτοκίνητό σας και πληρώνεστε κάθε μήνα με άμεση κατάθεση. Δεν βλάπτει το αυτοκίνητό σας και θα απομακρυνθεί επαγγελματικά στο τέλος της καμπάνιας.

Μια άλλη υπηρεσία είναι το MyFreeCar. Λειτουργεί αποτελεσματικά με τον ίδιο τρόπο, καθώς το αυτοκίνητό σας τυλίγεται από την πλατφόρμα και πληρώνεται κάθε μήνα.

Αλλά, καταλαβαίνω ότι οι δύο τελευταίες επιλογές μπορεί να είναι μια γκρίζα περιοχή «να κερδίζεις χρήματα στο διαδίκτυο», οπότε θα το αφήσω μόνο.2 πόντοι

Στοιχείο 17: Λάβετε δωρεάν μετρητά (ή δωροκάρτες) για να είστε υγιείς με το Achievement

Το επίτευγμα ήταν λίγο πιο διάσημο πριν από μερικά χρόνια, όταν ήταν γνωστό ως AchieveMint, αλλά εξακολουθεί να ισχύει σήμερα! Και στην πραγματικότητα, είναι μια κορυφαία εφαρμογή τόσο στα καταστήματα εφαρμογών της Apple όσο και στο Google Play.

Δείτε πώς λειτουργεί: εγγραφείτε στον ιστότοπο ή κατεβάστε την εφαρμογή και εγγραφείτε εκεί. Μόλις αποκτήσετε λογαριασμό, μπορείτε να ξεκινήσετε τη σύνδεση άλλων εφαρμογών υγείας / φυσικής κατάστασης / τρόπου ζωής. Υπάρχουν 20 άλλες εφαρμογές από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε.

Αυτές οι εφαρμογές αφορούν συνήθως διαλογισμό, περπάτημα, ποδηλασία, παρακολούθηση των γευμάτων κ.λπ..

Θα χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές που συνδέεστε για να κερδίσετε πόντους για ορισμένα πράγματα στο Achievement. Για παράδειγμα, αν ακολουθήσετε ένα συγκεκριμένο ποσό, θα λάβετε πόντους για αυτό στο Achievement. Αυτά είναι συνήθως ορόσημα: για παράδειγμα, ο διαλογισμός για 15 λεπτά ή μια ώρα σε μια εφαρμογή θα σας δώσει ένα καθορισμένο σύνολο σημείων για το επίτευγμα.

Μόλις έχετε 10.000 πόντους, μπορείτε να εξαργυρώσετε:

εξαργυρώνω

Ναι, είναι πολύ μικρό ποσό.

Το μεγάλο ερώτημα είναι πιθανώς πόσο γρήγορα μπορείτε να κερδίσετε αυτούς τους 10.000 πόντους… και ειλικρινά, ακόμη και αν είστε αφοσιωμένοι στην εφαρμογή, μπορεί να χρειαστεί λίγος χρόνος για να φτάσετε σε 10.000.

Έτσι, η συμβουλή μου: μην εγκαταστήσετε και χρησιμοποιήστε αυτήν την εφαρμογή ως πηγή γρήγορων μετρητών. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα πρόσθετο κίνητρο για τη διατήρηση της υγείας σας, ένα σενάριο με δύο πτηνά.

Καθώς παρακολουθείτε και βελτιώνετε την υγεία σας με την πάροδο του χρόνου, θα συγκεντρώνετε φυσικά πόντους και θα μπορείτε να εξαργυρώνετε από καιρό σε καιρό. Γεια, αν κάνετε ήδη τέτοια πράγματα, γιατί να μην κερδίσετε επιπλέον χρήματα γι ‘αυτά?3 πόντοι

Θέμα 18: Λάβετε ακόμη περισσότερα μετρητά για να είστε υγιείς με το HealthyWage

Το HealthyWage μοιάζει πολύ με το επίτευγμα, αλλά κατάλαβα ότι άξιζε να τα χωρίσω γιατί είναι το καθένα μοναδικό και καλά εδραιωμένο.

Δείτε πόσες φορές παρατηρήθηκε το HealthyWage:

HealthyWage

Επομένως, δεν πρόκειται για εξαίρεση με κανένα τρόπο.

Η βασική διαφορά μεταξύ HealthyWage και Achievement είναι αυτό:

Το επίτευγμα αφορά τη συγκέντρωση πόντων για διάφορες δραστηριότητες που είναι γενικά υγιείς, οι οποίες μπορούν στη συνέχεια να ανταλλάσσονται με χρήματα. Αλλά το HealthyWage είναι πολύ πιο άμεσο. Πρόκειται για στοιχήματα για απώλεια βάρους.

Υπάρχουν διαφορετικά στοιχήματα και προκλήσεις για συμμετοχή, αλλά το πιο διάσημο είναι το HealthyWager. Εισάγετε το ποσό των κιλών που θέλετε να χάσετε, το χρονικό διάστημα που θέλετε να επιτύχετε το στόχο σας και το ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε ανά μήνα.

Στη συνέχεια, θα σας προσφερθεί ένα χρηματικό έπαθλο με βάση αυτές τις αξίες και αν κερδίσετε — θα το πάρετε!

Επομένως, είναι πολύ διαφορετικό από το επίτευγμα στην αμεσότητα της πτυχής «πρόκληση» και τα χρηματικά ποσά. Τα βραβεία σας θα είναι συνήθως τουλάχιστον εκατοντάδες δολάρια αν κερδίσετε (ο συντομότερος χρόνος που μπορείτε να προκαλέσετε είναι 6 μήνες), επειδή το στοίχημά σας δεν μπορεί να ξεπεράσει τα 100 $.

Φυσικά, αγοράζετε επίσης το στοίχημα (έτσι λειτουργεί ο κόσμος!).

Εάν θέλετε να δεσμευτείτε για την απώλεια βάρους, αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε. Όχι μόνο θα έχετε περισσότερα κίνητρα για να επιδιώξετε τον στόχο απώλειας βάρους σας, αλλά και θα κερδίσετε χρήματα για κάτι που θέλετε να κάνετε ούτως ή άλλως!2 πόντοι

Θέμα 19: Παρακολουθήστε και αξιολογήστε ταινίες για χρήματα στο Swagbucks

Εντάξει, θα ξεκαθαρίσω πρώτα: Οι Swagbucks θα μπορούσαν να χωρέσουν τακτοποιημένα στα κομμάτια μου σε έρευνες και ομάδες εστίασης. Αλλά έχει λίγο διαφορετικό σχήμα, παρόμοιο με το Achievement, οπότε το έχω αποθηκεύσει εδώ.

Αυτή είναι η ουσία: στο Swagbucks, απαντάτε σε έρευνες. Όταν ολοκληρώσετε μια έρευνα, η Swagbucks θα σας δώσει ένα μικρό χρηματικό ποσό – μερικές φορές μόλις 0,05 $ και μερικές φορές έως και 35 $.

Αυτές είναι έρευνες που δημιουργούνται και πληρώνονται αποτελεσματικά από άλλες εταιρείες, με τη Swagbucks ως μεσάζοντα.

Ως πρόσθετο μπόνους, ορισμένες εταιρείες που προσφέρουν συνδρομητικές υπηρεσίες θα πληρώσουν τους χρήστες της Swagbucks ή θα προσφέρουν μειωμένες τιμές με την ελπίδα να τους κάνουν να εγγραφούν πραγματικά. Έτσι μπορείτε δυνητικά να εξοικονομήσετε κάποια πράγματα που μπορεί να έχετε αγοράσει ούτως ή άλλως.

Αλλά εδώ είναι το κύριο πράγμα που θέλω να μιλήσω: το σύστημα περιεχομένου βίντεο και ταινιών της Swagbucks.

Αυτό είναι ένα από τα πράγματα για τα οποία η Swagbucks είναι γνωστή. Βασικά, υπάρχουν πολλά βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε:

Καβαλάκια

Παρακολουθήστε μια συγκεκριμένη ποσότητα βίντεο (συνήθως λίστες αναπαραγωγής βίντεο, όπως βλέπετε παραπάνω) και θα λάβετε έναν συγκεκριμένο αριθμό Swagbucks. Τα Swagbucks μπορούν να ανταλλαχθούν με χρήματα, πληρωμένα μέσω PayPal.

Τώρα, ξέρω τι σκέφτεστε: πόσες ώρες θα χρειαζόμουν για να δω χρήματα?

Δεν είναι πολύ. Εάν είστε δεσμευμένοι, μπορείτε να κερδίσετε με συνέπεια 5 $ την ημέρα. Προτείνω λοιπόν έντονα
δεν
βασίζομαι στην παρακολούθηση ταινιών στο Swagbucks ως έναν τρόπο να κερδίζετε γρήγορα επιπλέον μετρητά – απλά δεν είναι αποτελεσματικό χρόνο.

Ο λόγος για τον οποίο μιλώ πρώτα, είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε επιπλέον μετρητά ενώ παρακολουθείτε βίντεο για να σκοτώσετε τον χρόνο ούτως ή άλλως.

Όταν βαρεθείτε, κάνετε ένα διάλειμμα από την εργασία ή το σχολείο κ.λπ., μπορεί να παρακολουθήσετε βίντεο στο διαδίκτυο. Γιατί να μην παρακολουθείτε βίντεο στο Swagbucks και να κερδίζετε έναν επιπλέον φλιτζάνι καφέ ή παγωτό κάθε εβδομάδα?2 πόντοι

Θέμα 20: Ελέγξτε τη μουσική για χρήματα στο Slicethepie

Αν σας αρέσει η μουσική και θέλετε να κερδίσετε κάποια χρήματα στο πλάι για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό και ικανοποιητικό, το Slice the pie είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Το Slicethepie είναι ένας από τους μεγαλύτερους ιστότοπους κριτικής μουσικής, με περισσότερους από 2 εκατομμύρια αναθεωρητές στην τρέχουσα μέτρηση. Έχει πρόσθετες κατηγορίες κριτικών, όπως αξεσουάρ μόδας και τηλεφώνου, αλλά η μουσική είναι πραγματικά εκεί όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας.

Η Slicethepie επικεντρώνεται σε ανερχόμενους και ερχόμενους καλλιτέχνες. Δείτε πώς λειτουργεί: ανεξάρτητοι μουσικοί καλλιτέχνες και δισκογραφικές εταιρείες λαμβάνουν μερικά τραγούδια στο Slicethepie. Οι αναθεωρητές θα το αξιολογήσουν και οι καλλιτέχνες και οι ετικέτες θα λάβουν πολλά σχόλια, τα οποία πρέπει να βελτιώσουν ή να εμπορεύσουν τη μουσική.

Ένα από τα μεγάλα οφέλη του Slicethepie είναι ότι πληρώνεστε απευθείας σε μετρητά για τις κριτικές σας. Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με εκπτώσεις ή εκπτώσεις ή ακόμη και πόντους. Πληρώνεστε ανά κριτική και όσο υψηλότερη είναι η κριτική σας, τόσο περισσότερο πληρώνεστε.

Μόλις εγγραφείτε, θα επιλέξετε τον τύπο αξιολόγησης που θέλετε να κάνετε — σε αυτήν την περίπτωση, μουσική. Στη συνέχεια, θα αρχίσετε να ακούτε τραγούδια και να κάνετε κριτική αμέσως (πρέπει να ακούσετε τουλάχιστον 90 δευτερόλεπτα ενός κομματιού).

Πόσο θα κερδίσετε; Ένα πολύ μικρό ποσό. Αν σας αρέσει, μπορείτε να περιμένετε να κάνετε περίπου 40 $ το μήνα, αλλά αν δεν το κάνετε συχνά, πιθανότατα θα είναι πολύ λιγότερο. Σημειώστε ότι το ελάχιστο ποσό ανάληψης είναι 10 $.

Υπάρχουν στην πραγματικότητα μερικοί άλλοι ιστότοποι που μπορούν να σας πληρώσουν για την ακρόαση μουσικής, αλλά είναι λιγότερο άμεσοι. Μπορείτε να τα δείτε εδώ, αλλά είναι πιο προσανατολισμένα στο ραδιόφωνο και στα σημεία. Από όσο μπορώ να πω, το Slicethepie είναι απλώς ο καλύτερος ιστότοπος για πληρωμή για να ακούτε μουσική.

Έτσι κι αλλιώς, αυτό το είδος ταιριάζει με μερικά από τα άλλα αντικείμενα σε αυτήν την περιοχή της λίστας: είναι καλό γιατί μπορείτε να πληρώσετε για να κάνετε κάτι διασκεδαστικό. Δεν είναι αντικατάσταση για δουλειά ή πολύ καλό για πολύ επιπλέον εισόδημα – αλλά μπορεί να βρείτε ότι απολαμβάνετε τη δουλειά!1 βαθμοί

Στοιχείο 21: Πληρωθείτε για έλεγχο λογισμικού με το SoftwareJudge και το G2C Crowd

Έχω ήδη μιλήσει για τη λειτουργία ενός ιστότοπου κριτικής και για να κερδίσω χρήματα με αυτόν τον τρόπο. Και όπως μπορείτε να πείτε, αναθεωρώ το λογισμικό σε αυτόν τον ιστότοπο. Αλλά δεν μιλάω για πληρωμή με αυτόν τον τρόπο (δηλαδή με τον σκληρό τρόπο).

Μιλώ για πληρωμή με τρόπο παρόμοιο με το παραπάνω – μικρά ποσά μετρητών για μικρές ποσότητες εργασίας που (ελπίζουμε) ενδιαφέρον για εσάς.

Σε αυτήν την περίπτωση, η θέση είναι λογισμικό. Ίσως υπάρχουν περισσότεροι ιστότοποι που αξίζει να δείτε, αλλά θα προτείνω μόνο δύο, για να είμαι ασφαλής.

Το πρώτο είναι το SoftwareJudge.com. Είναι πολύ απλό και στο σημείο: πληρώστε για έλεγχο λογισμικού. Το λογισμικό δημοσιεύεται στην αρχική σελίδα ως είδος τροφοδοσίας ειδήσεων ή καταχώρισης. Η λίστα του λογισμικού δεν είναι τεράστια, αλλά υπάρχουν ακόμα μερικά για να διαλέξετε.

Το ποσό που πληρώνεστε; Διαφέρει, ανάλογα με το πόσο καλή είναι η κριτική σας. Θα πληρωθείτε τουλάχιστον 1 $. Εάν κάνετε καλό, το μέγιστο που μπορείτε να κερδίσετε είναι 50 $. Τώρα αυτά είναι πραγματικά αρκετά αξιοπρεπή χρήματα για έναν ιστότοπο μαζικής αξιολόγησης.

Παρεμπιπτόντως, η κριτική σας θα επαληθευτεί για ειλικρίνεια. Τυχόν λογοκλοπή που εντοπίζεται σημαίνει απώλεια πληρωμής. Ένα από τα ωραία πράγματα για έναν μικρότερο ιστότοπο, όπως το SoftwareJudge, είναι ότι έχετε λιγότερο ανταγωνισμό και έχετε μια πιο προσωπική αίσθηση από τον ιστότοπο.

Μειονεκτήματα: πληρώνεστε μόνο εάν φτάσετε στο ελάχιστο των 200 $. Εάν έχετε λιγότερα, μπορείτε να λάβετε δωρεάν μέσω του SoftwareJudge, το οποίο είναι ένα καλό προνόμιο για όσους ενδιαφέρονται. Και δεν θα σας πάρει μήνες για να λάβετε τουλάχιστον 200 $, οπότε δεν είναι σαν να είστε κλειδωμένοι από τα χρήματα για πάντα.

Τώρα, εδώ είναι το ΜΕΓΑΛΟ, το οποίο όλοι γνωρίζουν. Ονομάζεται G2:

Ζ2

Το G2 χρησιμοποιείται, όπως μπορείτε να δείτε, από εκατομμύρια επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων επωνυμιών πολύ υψηλού προφίλ.

Είναι αρκετά απλό: γράψτε μια κριτική για το λογισμικό. Εάν η κριτική σας εγκριθεί, θα λάβετε μια δωροκάρτα, που κυμαίνεται από 5 έως 10 $. Μερικές φορές μπορεί να είναι περισσότερο, αλλά αυτό είναι το συνηθισμένο εύρος και συνήθως για Starbucks ή Amazon.

Ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε έως και 5 δωροκάρτες. Έτσι, η συμβουλή μου; Γράψτε 5 κριτικές που εγκρίνονται, πάρτε τις δωροκάρτες σας (ή τις πουλήστε) και ξεκινήστε. Μπορείτε να απολαύσετε τη δοκιμή κάποιου λογισμικού και να αποκτήσετε κάτι από αυτό!0 πόντοι

Στοιχείο 22: Πώληση παλαιότερων κινητών τηλεφώνων στο Gazelle, BuyBackBoss ή OC BuyBack

Εντάξει, θα παραδεχτώ ότι αυτά είναι τρία πράγματα γεμάτα σε ένα στοιχείο, αλλά ό, τι κι αν είναι: η ουσία εδώ είναι ότι μπορείτε να ανταλλάξετε τις συσκευές σας με χρήματα. Στην παράσταση!

Η Gazelle είναι ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξιόπιστους ιστότοπους για την πώληση του παλιού σας τηλεφώνου. Είναι πολύ απλό και απλό.

είδος αντιλόπης

Μία από τις σημαντικότερες εκκλήσεις της Gazelle είναι ότι μπορείτε να πουλήσετε ένα σπασμένο τηλέφωνο (για λόγους, φυσικά).

Παρόλο που η Gazelle ειδικεύεται πραγματικά σε τηλέφωνα, μπορείτε επίσης να πουλήσετε και άλλα χρησιμοποιημένα προϊόντα Apple όπως iPad, iPod (ναι!) Ή MacBooks.

Από όσα γνωρίζω, δεν μπορείτε να πουλήσετε την τεχνολογία εκτός τηλεφώνου από άλλους κατασκευαστές, οπότε δεν πρέπει να πωλήσετε ξανά εκείνο το φορητό υπολογιστή που μισείτε. Ωστόσο, όπως φαίνεται στην εικόνα, μη διστάσετε να πουλήσετε ξανά τα τηλέφωνά σας Android.

Με την Gazelle, απλώς πρέπει να βεβαιωθείτε ότι το αντικείμενό σας είναι στην πραγματικότητα στον ιστότοπό του. Εάν δεν βρείτε αυτό το τηλέφωνο / ηλεκτρονικό μοντέλο στον ιστότοπό του, δεν μπορείτε να το πουλήσετε σε αυτούς. Μόλις βρείτε το προϊόν σας, απαντάτε σε μερικές ερωτήσεις σχετικά με αυτό και θα δημιουργήσουν μια προσφορά για εσάς. Αν σας αρέσει, υπέροχο.

Ω, και η αποστολή είναι δωρεάν!

Το BuyBackBoss είναι παρόμοιο και όπως το Gazelle είναι κυρίως για τηλέφωνα. Πείτε στο BuyBackBoss για το τηλέφωνό σας (απαντώντας σε μια αυτοματοποιημένη έρευνα) και λαμβάνετε αμέσως μια προσφορά.

BuyBackBoss

Η αποστολή είναι δωρεάν, καθώς το BuyBackBoss θα σας στείλει μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής μέσω email που πρέπει να εκτυπώσετε. Μπορείτε να πληρωθείτε με επιταγή ή PayPal.

Μπορείτε να πουλήσετε ορισμένες άλλες συσκευές Apple — iMacs, iPads, iPods, Apple Watches — και το Google Pixel, αλλά αυτό ισχύει για προϊόντα εκτός τηλεφώνου.

Το OC BuyBack είναι ένας άλλος αποτελεσματικός ιστότοπος εξαγοράς, αλλά είναι πιο ανοιχτός σχετικά με το τι μπορείτε να πουλήσετε: μπορείτε να πουλήσετε 45 τύπους τηλεφώνου, 9 τύπους iPod, 17 τύπους tablet, 4 τύπους smartwatch, μαζί με GoPros και AppleTVs.

OCBuyBack

Μπορείτε να επιλέξετε να εγκαταλείψετε τη συσκευή σας τοπικά ή μπορείτε να στείλετε δωρεάν. Είναι βασικά το ίδιο με τους άλλους ιστότοπους, αλλά μια μικρότερη / λιγότερο δημοφιλής υπηρεσία.

Το Nextworth είναι το τελευταίο για το οποίο θα μιλήσω, αλλά είναι αρκετά παρόμοιο με τα άλλα (δωρεάν προσφορές, αποστολή κ.λπ.), οπότε δεν έχω πολλά περισσότερα να πω. Εκτός από το ότι είναι αρκετά αξιόπιστο:

επόμενη αξία

Και μία από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες εξαγοράς, με πάνω από 12 χρόνια λειτουργίας και 3 εκατομμύρια συναλλαγές.1 βαθμοί

Θέμα 23: Πουλήστε ρούχα (και άλλα είδη) που δεν χρησιμοποιείτε στο Depop

Το Depop είναι μια άλλη αγορά για μικρούς εμπόρους λιανικής.

Depop

Το Depop είναι αρκετά ανοιχτό. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να πουλήσετε ένα ευρύ φάσμα προσωπικών αντικειμένων, αλλά εστιάζεται κυρίως στην πώληση προσωπικών αντικειμένων και σε πιο δημιουργικούς, καλλιτεχνικούς τύπους.

Η Depop δεν εξάγει καμία χρέωση μέχρι να κερδίσετε χρήματα… αλλά τα κακά νέα είναι ότι οι χρεώσεις τους είναι υψηλότερες από τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες: προς το παρόν, είναι το 10% της συνολικής συναλλαγής (συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής).

Επιπλέον, υπάρχει συνήθως μια χρέωση συναλλαγής 2,9% PayPal… η οποία είναι πολύ συνηθισμένη για τις αγορές, αλλά αυτό σημαίνει ότι ψάχνετε να χάσετε το 13% όσων κάνετε. Η ανταλλαγή είναι αυτή η Depop είναι πολύ δημοφιλές, ειδικά στους νέους και στους χρήστες του Instagram.

Εκτός από τη δημοτικότητα, το Depop είναι πολύ εύκολο στη χρήση:

Depop πώς να πουλήσετε ένα είδος

Το Depop είναι γνωστό στους περισσότερους ανθρώπους για τη χρήση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – συνήθως χρησιμοποιείται από άτομα που προσπαθούν να ξεφορτωθούν ρούχα που δεν φορούν / θέλουν πια, και στοχεύει σε σχετικά μικρό κοινό (οι ακόλουθοι των πωλητών, που είναι συνήθως άνθρωποι που ξέρω).

Έτσι, ενώ φυσικά, μπορείτε να πάρετε το κατάστημα Depop σας όσο θέλετε, το μπαρ είναι λίγο χαμηλότερο – τα περισσότερα καταστήματα είναι χαλαρές, συνηθισμένες φωτογραφίες των αντικειμένων. Είναι ένα από τα πιο ανεπίσημα και ευκολότερα στη δημιουργία αγορών.1 βαθμοί

Θέμα 24: Γίνετε εξεταστής χρηστικότητας

Δεν είναι μια δραστηριότητα που υπάρχει στον «πραγματικό» κόσμο και μετατράπηκε στο Διαδίκτυο. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει μόνο με το Διαδίκτυο.

Εν ολίγοις, οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν ότι οι ιστότοποί τους είναι καλοί και είναι πρόθυμοι να πληρώσουν τους ανθρώπους για να εξερευνήσουν τους ιστότοπούς τους και να αλληλεπιδράσουν με πράγματα για να βεβαιωθούν ότι όλα λειτουργούν.

Μερικές φορές υπάρχουν εταιρείες των οποίων η δουλειά είναι μεσάζοντος – συνδέοντας κάποιον που θέλει τον ιστότοπό του να δοκιμαστεί με τους δοκιμαστές χρηστών. Άλλες φορές θα είναι μια μεμονωμένη ή μικρή εταιρεία που θέλει τον ιστότοπό του να δοκιμαστεί.

Και μερικές φορές ο πελάτης σας θα είναι ένα άτομο ή μια ομάδα του οποίου αγόρασε μια σειρά από ιστότοπους και θέλει να δοκιμαστεί για τον απώτερο στόχο να τους πωλήσει αργότερα.

Επειδή μπορείτε να βρείτε τους δύο τελευταίους τύπους πελατών μόνοι σας, θα μιλήσω για ορισμένες πλατφόρμες που λειτουργούν ως μεσάζοντες.

Το πρώτο και πιο προφανές είναι το User Testing. Είναι μακράν η πιο αξιόπιστη και πιο χρησιμοποιημένη αγορά δοκιμών χρηστών στο διαδίκτυο. Δείτε μερικές από τις εταιρείες που το έχουν χρησιμοποιήσει:

Δοκιμή χρήστη

Τώρα, οι απαιτήσεις είναι αρκετά χαμηλές. Απλά πρέπει να είστε 18 ετών, αρκετά αρθρωτός και σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Θα πρέπει να κατεβάσετε το λογισμικό δοκιμών του User Testing και θα ηχογραφηθείτε κατά τη δοκιμή (εκεί είναι το μέρος όπου το αρθρωτό μέρος παίζει).

Η πληρωμή μπορεί να φτάσει τα 60 $ ανά δοκιμή, αλλά συνήθως είναι 10 $ ανά δοκιμή. Τα καλά νέα είναι ότι μια δοκιμή είναι συνήθως περίπου 20 λεπτά. Κάντε μερικές δοκιμές για μία ή δύο ώρες και έχετε $ 30 έως 60 $ για την ημέρα.

Ακόμη και ο Έλεγχος χρηστών δεν συνιστά να γίνει αυτό πλήρης απασχόληση… δεν υπάρχει αρκετή δουλειά για να γίνει αυτό πλήρης απασχόληση. Θα σας δοθούν ευκαιρίες να δοκιμάσετε ιστότοπους με βάση τα δημογραφικά στοιχεία και την ποιότητά σας ως δοκιμαστής.

Και μην νομίζετε ότι η Δοκιμή χρηστών είναι η μόνη σας επιλογή! Υπάρχουν πολλοί άλλοι ιστότοποι εκεί έξω που είναι πολύ κοντά. Για να αναφέρουμε μερικά: Userlytics, TryMyUI, Userfeel και TestingTime.

Υπάρχουν κάποιες παραλλαγές, αλλά οι περισσότερες πληρώνουν περίπου το ίδιο με το User Testing και έχουν παρόμοια διάρκεια: 10-20 λεπτά μια δοκιμή, συνήθως για $ 10 μια δοκιμή. Ο χρόνος δοκιμής είναι μεγαλύτερος, με μια τυπική δοκιμή που διαρκεί 30-90 λεπτά, και η πληρωμή ποικίλλει επίσης, αλλά περιορίζεται στα 50 €.

Κανένας από αυτούς τους ιστότοπους δεν είναι καλός για τα προς το ζην, και ακόμη και αν χρησιμοποιείτε όλους αυτούς τους ιστότοπους μαζί, δεν είναι καλή αντικατάσταση πλήρους απασχόλησης.

Είναι ακόμα αξιοπρεπή χρήματα όσο οι «εύκολες» διαδικτυακές συναυλίες πάντως, αυτό είναι σίγουρο!1 βαθμοί

Θέμα 25: Ανασκόπηση μηχανών αναζήτησης

Όπως ακριβώς οι ιστότοποι πρέπει να δοκιμάζονται για ελαττώματα και κακή διεπαφή χρήστη, οι μηχανές αναζήτησης που κάνουν τους ανθρώπους πρέπει να δοκιμάζονται. Και λαμβάνοντας υπόψη ότι οι μηχανές αναζήτησης αποτελούν θεμελιώδη δύναμη του σύγχρονου Διαδικτύου, είναι σημαντική δουλειά.

Είναι επίσης μια δουλειά που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι!

Ο πιο τεχνικός όρος για αυτήν τη δουλειά θα ήταν «αξιολογητής μηχανών αναζήτησης». Δεν υπάρχουν πολλοί ιστότοποι αφιερωμένοι αποκλειστικά σε εργασίες ελέγχου μηχανών αναζήτησης, αλλά ορισμένοι τους διαθέτουν πιο εμφανή από έναν γενικό πίνακα εργασίας ή μια ανεξάρτητη αγορά.

Υπάρχει ένας αξιόπιστος ιστότοπος για απομακρυσμένη αξιολόγηση μηχανών αναζήτησης: Appen. Το Appen δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στην αξιολόγηση μηχανών αναζήτησης, όπως έχω ήδη συζητήσει. Ωστόσο, είναι γνωστό ότι έχει πολλές εργασίες αξιολόγησης μηχανών αναζήτησης.

Μια άλλη εξέχουσα εταιρεία είναι η Lionbridge. Αλλά ο Lionbridge δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στην πρόσληψη αξιολογητών μηχανών αναζήτησης. Το Lionbridge ξεκίνησε ως έρευνα μετάφρασης και έχει μετακινηθεί σε άλλα πράγματα διατηρώντας παράλληλα την αρχική εστίαση στη γλώσσα.

Ο τρόπος με τον οποίο αυτό διαχέεται στην αξιολόγηση της μηχανής αναζήτησης είναι ότι ίσως χρειαστεί να δοκιμάσετε τις μηχανές αναζήτησης χρησιμοποιώντας άλλες γλώσσες… αν και όχι απαραίτητα.

Ένας άλλος ιστότοπος που έχει συχνά δοκιμές μηχανών αναζήτησης είναι το iSoftStone. Όπως και το Lionbridge, πολλές αναρτήσεις του iSoftStone είναι γενικές συναυλίες που σχετίζονται με το πλήθος. Και από αυτές τις συναυλίες, μερικές αφορούν την αξιολόγηση των μηχανών αναζήτησης.0 πόντοι

Θέμα 26: Το καλύτερο από όλα … γίνετε διαδικτυακός σύμβουλος χρονολόγησης!

Σε αντίθεση με τις διαδικτυακές εργασίες διαιτολόγων, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες θέσεις συμβούλων γνωριμιών.

Εντάξει, δεν είναι τόσο συνηθισμένο όσο το γράψιμο ή οι συναυλίες σχεδιασμού ιστότοπου, θα ομολογήσω. Ωστόσο, ελέγξτε το:

απομακρυσμένες θέσεις συμβούλων γνωριμιών

Ναι Είναι εκεί έξω. Τώρα, όπως μπορείτε να δείτε, δεν υπάρχουν πολλοί ιστότοποι μόλις για συμβούλους γνωριμιών, αλλά υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας σε κανονικές θέσεις εργασίας.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα της συμμετοχής σε αυτήν τη γραμμή διαδικτυακής εργασίας είναι ότι δεν χρειάζεται να έχετε επίσημη εκπαίδευση ή πιστοποίηση. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να αποκτήσετε πελάτες και να αποκτήσετε πιστοποίηση:

Πρώτα απ ‘όλα, εάν έχετε κάποια εκπαίδευση ως θεραπευτής, αυτό είναι ένα αρκετά καλό προσόν. Εάν έχετε πτυχίο ψυχολογίας ή κοινωνικής εργασίας, αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι καλό.

Και μάλλον το καλύτερο από όλα θα ήταν αν έχετε αποδεδειγμένο ιστορικό παροχής στερεών συμβουλών για γνωριμίες!2 πόντοι

Θέμα 27: Δώστε απαντήσεις στο JustAnswer

Το JustAnswer είναι ένας εξαιρετικά καλός ιστότοπος από τη σκοπιά ενός ατόμου με περίεργες ερωτήσεις. Φυσικά το Διαδίκτυο είναι γεμάτο από απαντήσεις που είναι εντελώς δωρεάν.

Ωστόσο, πολλές ερωτήσεις δεν είναι εύκολα Googled ή αναζητούνται στο Reddit. Μερικές φορές μπορεί να έχετε μια απλή ερώτηση, αλλά μια απλή απάντηση από έναν ειδικό. Γρήγορες απαντήσεις από ειδικούς είναι εκεί που μπαίνει το JustAnswer, και αυτό το ξεχωρίζει από το Clarity.fm, το οποίο είναι περισσότερο από την πλευρά των γρήγορων συμβουλών και συμβουλών.

Η εφαρμογή είναι εξαιρετικά εύκολη και μπορεί να διαρκέσει μόλις 30 λεπτά (αν και προτείνω να περάσετε περισσότερο).

Απλά απάντησε

Υπάρχουν περισσότερες από 175 κατηγορίες από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε και μπορείτε να εργαστείτε εξ ολοκλήρου τις δικές σας ώρες.

Οι πελάτες πληρώνουν συχνά 5 $ μια ερώτηση και λαμβάνετε περικοπή 20% όταν ξεκινάτε. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί έως και 50% και μερικά μπορεί να ξεπεράσουν τα 5 $ – πολλές ερωτήσεις μπορεί να καταλήξουν να φτάσουν τα $ 15- $ 30, οπότε η περικοπή που παίρνετε δεν είναι τόσο κακή, ειδικά εάν εργάζεστε γρήγορα και απαντάτε στις σωστές ερωτήσεις.

Ωστόσο, υπάρχει ένα μεγάλο ελάττωμα: πληρώνεστε ΜΟΝΟ αν ο ερωτών βαθμολογήσει την απάντησή σας ως θετική. Εάν η απάντησή σας επισημανθεί ως αρνητική, δεν θα πληρωθείτε για αυτό – κάτι που είναι αρκετά απογοητευτικό, περιττό να πω.

Πρέπει λοιπόν να είναι η κύρια πηγή εσόδων σας; Φυσικά και όχι. Αλλά αυτό μπορεί να σας εξασφαλίσει αξιοπρεπές χρηματικό ποσό για μια πλευρική κίνηση και μπορεί να είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό εάν ενημερώνετε απλώς τους ανθρώπους για θέματα που αγαπάτε.-1 βαθμοί

Θέμα 28: Δοκιμάστε να μεταγράψετε ήχο

Η μεταγραφή ήχου είναι ο τύπος της διαδικτυακής συναυλίας που είναι καλός για επιπλέον μετρητά, αλλά όχι για μια εργασία πλήρους απασχόλησης. Εσείς θα μπορούσε να το κάνει να λειτουργεί με πλήρη απασχόληση, αλλά δεν θα το συνιστούσα εκτός αν βρείτε έναν πελάτη μόνοι σας που είναι πρόθυμος να πληρώσει επιπλέον.

Ως επί το πλείστον, η μεταγραφή ήχου είναι ιδανική για εύκολο μετρητά στο πλάι, ωστόσο.

Ορισμένες εργασίες μεταγραφής βρίσκονται σε μεγαλύτερες ανεξάρτητες αγορές όπως το Upwork ή το Amazon Mechanical Turk. Αλλά συνήθως, θα πληρώνεστε για να μεταγράφετε ήχο σε συγκεκριμένες πλατφόρμες μόνο για μεταγραφή.

Ένα από τα πιο δημοφιλή είναι το TranscribeMe:

μεταγράψτε με

Το TranscribeMe έχει μερικές από τις καλύτερες τιμές κάθε πλατφόρμας που προσφέρει συναυλίες μεταγραφής. Τα κέρδη ξεκινούν συνήθως από 15 $ – 22 $ την ώρα (μεγάλη διαφορά, το ξέρω).

Το GoTranscript θα σας πληρώνει έως και 0,60 $ το λεπτό, δηλαδή 36 $ την ώρα – αλλά αυτό είναι το υψηλό. Συνήθως θα ξεκινήσετε χαμηλότερα από αυτό — τα μέσα κέρδη είναι 150 $ το μήνα, οπότε είναι πραγματικά μια δευτερεύουσα κίνηση.

Υπάρχουν άλλες πλατφόρμες, με διαφορετικούς βαθμούς αμοιβής και για διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας. Μερικοί απαιτούν πολύ λίγη εμπειρία. Άλλοι θέλουν άτομα με προσόντα και πολλές πλατφόρμες θα θέλουν να λάβετε ένα τεστ ταχύτητας γραφής.

Αν και θέλετε να ελέγξετε τις λεπτομέρειες σε κάθε πλατφόρμα, το γενικό όφελος της μεταγραφής είναι ότι εναπόκειται σχεδόν αποκλειστικά σε εσάς να εργαστείτε όταν θέλετε.

Για παράδειγμα, μια εικονική συμβουλή διδασκαλίας ή γραφής, θα εξακολουθήσει να απαιτεί από εσάς να εργάζεστε με ένα σταθερό πρόγραμμα και να τηρείτε τις προθεσμίες, ακόμη και αν είναι πιο ευέλικτες από τις παραδοσιακές εργασίες. Αλλά η μεταγραφή ήχου για μια πλατφόρμα είναι μια από τις πιο ευέλικτες συναυλίες και μπορείτε να εργαστείτε βασικά όποτε και όποτε θέλετε.1 βαθμοί

Θέμα 29: Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο / ιστότοπο και κάντε AFFILIATE MARKETING

Αυτός είναι ένας από τους πιο συνηθισμένους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και καλύτερα να πιστεύετε ότι είναι κάτι που γνωρίζω πολύ καλά.

Αυτός είναι επίσης ένας από τους πιο υπερβολικούς τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Το βασικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι το μάρκετινγκ θυγατρικών ΜΠΟΡΕΙ να είναι πραγματικά αποτελεσματικό… αλλά δεν είναι διανυκτέρευση ή «εύκολο».

Έτσι για τους άγνωστους: Το μάρκετινγκ συνεργατών είναι όταν κερδίζετε προμήθεια όταν κάποιος αγοράζει ένα προϊόν στο Διαδίκτυο βάσει της πρότασής σας.

Στην πράξη, αυτό ισοδυναμεί συνήθως με τη λειτουργία ενός ιστολογίου ή ιστότοπου, καθώς και με συνδέσμους συνεργατών με διαδικτυακά προϊόντα / υπηρεσίες, όπως μπορείτε να μαντέψετε, για εμάς, φιλοξενεί προϊόντα:

σύσταση

Εάν ένα άτομο αγοράσει ένα προϊόν μέσω του συνδέσμου συνεργατών σας, θα κερδίσετε προμήθεια. Πόσο? Όπως θα περιμένατε, ποικίλλει. Συνήθως, είναι το ίδιο το ποσοστό της πώλησης. Και ακόμη και αυτό διαφέρει.

Η Amazon παρέχει συνήθως κάπου μεταξύ 5% προμήθεια στο κάτω άκρο και 10% στο υψηλό τέλος για συνδέσμους προς προϊόντα που πωλούνται στο Amazon.

Εάν είστε συνεργάτης Shopify, μπορείτε να λάβετε το 20% της μηνιαίας χρέωσης που καταβάλλεται στο Shopify από το άτομο που έλαβε την πρότασή σας.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα προγράμματος θυγατρικών μιας εταιρείας φιλοξενίας (SiteGround):

Πρόγραμμα συνεργατών του SiteGround

Σε αυτό το παράδειγμα, εάν λάβετε πωλήσεις SiteGround 10 το μήνα, θα έχετε 750 $. Εάν τα λάβετε 11, θα λάβετε 1.100 $ και ούτω καθεξής.

Ορίστε λοιπόν.

Μπορείτε πιθανώς να δείτε γιατί υπάρχει τόσο μεγάλη έκκληση για μάρκετινγκ συνεργατών αυτές τις μέρες. Μπορεί να αποφέρει χρήματα και μπορείτε να ασκήσετε πολύ έλεγχο στους τύπους προϊόντων / πεδίου στα οποία θέλετε να εργαστείτε.

Μερικοί από τους πιο επιτυχημένους bloggers (Pat Flynn, Michelle Schroeder, Ryan Robinson, LifeHacker Guy κ.λπ.), κερδίζουν δεκάδες χιλιάδες δολάρια το μήνα μέσω του blog τους και του μάρκετινγκ συνεργατών.

Δημοσιεύουν επίσης τις μηνιαίες αναφορές εισοδήματος για να δείτε πώς μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα μέσω μάρκετινγκ θυγατρικών. Δες παρακάτω:

μάρκετινγκ συνεργατών

Μισέλ Σρέντερ

Ράιαν Ρόμπινσον

Πατ Φλιν

Στην πραγματικότητα, η Michelle διδάσκει επίσης το Affiliate Marketing σε αυτόν τον ιστότοπο.

Μπορείτε σίγουρα να μάθετε κάτι εκεί :)

Πριν απογειωθείτε προσπαθώντας να κερδίσετε χρήματα μέσω συνδέσμων συνεργατών, έχω μερικές ενδείξεις:

Πρώτα, προσέξτε να δημιουργήσετε έναν καλό ιστότοπο. Διατηρήστε την ποιότητα του περιεχομένου σας και λάβετε υπόψη ότι πρέπει ακόμη να προσφέρετε αξία στους επισκέπτες του ιστότοπού σας. Δεν δημιουργείτε ιστότοπο για πώληση προϊόντων, δημιουργείτε ιστότοπο για την επίλυση των προβλημάτων των επισκεπτών σας.

Δεύτερον, μην φοβάστε να αποχρώσετε και να κάνετε κριτική όταν προτείνετε προϊόντα. Εάν δώσετε λαμπερές προτάσεις με κάθε σύνδεσμο συνεργατών, ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να διατηρήσετε την επισκεψιμότητα ή οι άνθρωποι αρχίζουν να ανησυχούν για τη λέξη σας.

Εκτός από αυτό, πηγαίνετε «em, τίγρη!

Χρήσιμοι πόροι:

 • Το μάρκετινγκ θυγατρικών έγινε απλό0 πόντοι

Θέμα 30: Ελεύθερος επαγγελματίας

Αυτό είναι πολύ εξοικειωμένο και αυτό που πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε περισσότερο καθώς βρίσκετε τρόπους να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. ΠΟΛΛΑ άλλα στοιχεία αυτής της λίστας αλληλεπικαλύπτονται με freelancing, οπότε θεωρήστε αυτό ένα «γενικό» ή εισαγωγικό στοιχείο.

Εν ολίγοις, το freelancing είναι ένα τεράστιο πράγμα online σήμερα. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που παίρνουν ελεύθερους επαγγελματίες για απομακρυσμένη εργασία, και οι ευκαιρίες έρχονται και φεύγουν.

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ανεξάρτητες εργασίες διαθέσιμες, αλλά οι περισσότερες ευκαιρίες τείνουν να είναι στο σχεδιασμό ιστοσελίδων, στη συγγραφή ή / και στην επεξεργασία και στο μάρκετινγκ.

Τα μεγαλύτερα θέματα τείνουν να αφορούν τη χρηματοοικονομική τεχνολογία (επίσης γνωστή ως fintech), την κρυπτογράφηση, το ηλεκτρονικό εμπόριο και το μάρκετινγκ, αλλά hey – υπάρχουν πολλά όλα διαθέσιμα.

Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε ανεξάρτητες συναυλίες. Μερικοί από τους φίλους μου αρέσουν στο Craigslist – λένε ότι οι υποψήφιοι πελάτες είναι πιο ευαίσθητοι εκεί.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Upwork, το οποίο είναι ίσως το πιο διάσημο από τα δίκτυα freelance-client. Απλώς θυμηθείτε ότι το Upwork παίρνει μια περικοπή 20% από ό, τι κάνετε… για έμπειρους ελεύθερους επαγγελματίες, δεν είναι το καλύτερο. Ωστόσο, για αρχάριους, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα απωθείτε και θα αποκτήσετε κάποια εμπειρία!

Δείτε αυτό το βίντεο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε την πρώτη σας δουλειά στο Upwork ή σε άλλους ανεξάρτητους ιστότοπους:

Άλλοι ιστότοποι freelancing που αξίζει τον έλεγχο είναι το Freeeup, το Workana και το NoDesk

Το LinkedIn είναι μια άλλη κοινή οδός εύρεσης πελατών, αλλά μπορείτε να είστε πιο προληπτικοί με το LinkedIn: ενώ στο Upwork θα βασίζατε βασικά σε δημοσιεύσεις, στο LinkedIn μπορείτε να κάνετε αίτηση για δημοσιεύσεις Ή απλά να επικοινωνήσετε με άτομα και να τους προσφέρετε τις υπηρεσίες σας.

Εάν γνωρίζετε τον τύπο εργασίας που θέλετε, υπάρχουν συχνά εξειδικευμένοι ιστότοποι που συγκεντρώνουν θέσεις εργασίας ή κλήσεις για ανεξάρτητη εργασία σε αυτόν τον τομέα. Μερικά από τα καλά είναι:

 1. Flexjobs
 2. SolidGigs

Συνοπτικά: το freelancing είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για τα άτομα να βγάλουν λεφτά στο διαδίκτυο και είναι όλο και πιο εύκολο να βρεθούν πιθανοί πελάτες. Η ανεξάρτητη εργασία περιλαμβάνει έργα που διαρκούν λίγες ώρες και συμβόλαια καθ ‘όλη τη διάρκεια του έτους και καλύπτει πολλά θέματα.

Αυτό σημαίνει… υπάρχουν πολλές ευκαιρίες!1 βαθμοί

Θέμα 31: Πουλήστε πράγματα online

Εντάξει, μπορεί να είστε λίγο σκεπτικοί σχετικά με αυτό που κερδίζει τη θέση του στη λίστα. Λοιπόν, επιτρέψτε μου να το αιτιολογήσω:

Η πώληση υλικού στο διαδίκτυο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Σκεφτείτε απλώς όλα τα πράγματα που έχετε αγοράσει στο διαδίκτυο!

Επομένως, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η πώληση προϊόντων είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Υπάρχουν, όμως, ένα εκατομμύριο τρόποι πώλησης υλικού στο διαδίκτυο. Σε ένα βαθμό, αυτή η ολόκληρη λίστα αφορά την πώληση κάτι στο διαδίκτυο: είτε φυσικά αγαθά, είτε ο χρόνος, η γνώση και η ικανότητά σας.

Τα πιο γνωστά ονόματα θα ήταν Craigslist, eBay, Amazon, Facebook, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Έτσι, τα επόμενα λίγα είδη θα είναι όλα σχετικά με το πώς μπορείτε να πουλάτε φυσικά προϊόντα στο διαδίκτυο. Αυτό κυμαίνεται από μέρη για να πουλήσετε τα προϊόντα σας (όπως τα ονόματα που μόλις ανέφερα) στο τύποι αγαθών που μπορείτε να πουλήσετε. Φυσικά, υπάρχει κάποια αλληλεπικάλυψη, αλλά αυτή είναι η ζωή.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε γιατί πρέπει να πουλάτε προϊόντα στο διαδίκτυο. Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι πολλοί άνθρωποι βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα προσπαθώντας να καταλάβω τους τύπους των συναυλιών, των ελεύθερων περιοχών κ.λπ..

Αλλά εάν είστε δημιουργικοί, μπορείτε να φτάσετε αρκετά μακριά με αυτό. Μπορείτε να πουλήσετε σχεδόν οτιδήποτε στο διαδίκτυο και πολλές αγορές κάνουν ό, τι μπορούν για να εγγυηθούν ένα βασικό επίπεδο πληρωμής για εσάς μόλις πραγματοποιήσετε πραγματικά τις πωλήσεις.

Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν το Upwork, το οποίο ανέφερα ήδη, αλλά και το σχεδιασμό λογότυπου, την πώληση θεμάτων ή τους διαγωνισμούς ονομασίας … όλα τα οποία θα φτάσω!

Τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε: τέλη πλατφόρμας που διατίθενται είτε με τη μορφή σταθερών ποσών είτε ποσοστών από αυτά που κάνετε, συν χρεώσεις επεξεργασίας πληρωμών.

Υπόσχομαι ότι η πώληση υλικού στο διαδίκτυο είναι ευκολότερη από ό, τι νομίζετε, και όσο περισσότερο αχρησιμοποίητη είναι η αγορά, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να πραγματοποιήσετε πωλήσεις.

Εντάξει, έτοιμος; Ας δούμε τις πολλές διαστάσεις της πώλησης υλικού στο διαδίκτυο:1 βαθμοί

Θέμα 32: Γίνετε εκατομμυριούχος πώλησης γκαράζ

Ο όρος «εκατομμυριούχος πώλησης γκαράζ» έγινε δημοφιλής από τον Aaron LaPedis στο βιβλίο του με το ίδιο όνομα. Ναι, μπορείτε να γίνετε εκατομμυριούχος μόνο με την πώληση υλικού σε ebay, Amazon κ.λπ. Και αυτό είναι που αποδεικνύει ο Aaron.

Ουσιαστικά, αυτό οφείλεται στην αγορά πολλών πραγμάτων που υποτιμούνται από τον πωλητή και στη συνέχεια την πώληση σε υψηλότερη τιμή (τι πραγματικά αξίζει και έπειτα μερικά).

Όπως θα περιμένατε από τη φράση, η μεταφορά είναι ότι πηγαίνετε σε μια πώληση γκαράζ και χρησιμοποιείτε τα ειδικά ένστικτα και τις γνώσεις σας για να βρείτε τα καλύτερα πράγματα. Η συνέπεια εδώ είναι ότι δεν αγοράζετε απαραίτητα πράγματα από έναν μεγάλο λιανοπωλητή – το κύριο επίκεντρό σας θα ήταν οι μικρότεροι και οι τοπικοί πωλητές.

Σημείωση: θα μπορούσατε να κάνετε την αγορά στο διαδίκτυο, ή αυτοπροσώπως! Ή ακόμα καλύτερα, και τα δύο.

Μια άλλη σημείωση: μην νομίζετε ότι αυτό δεν είναι για εσάς, απλώς και μόνο επειδή δεν έχετε εμπειρία σε αυτό ή επειδή δεν είστε σίγουροι για την ικανότητά σας να παρατηρήσετε υποτιμημένα στοιχεία.

Θέλω να πω, μην μπείτε σε αυτήν τη στρατηγική εάν αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια, αυτό είναι σίγουρο. Αλλά δεν χρειάζεται να εφαρμόσετε αυτήν την τακτική σε “όλα” – μπορείτε να την εφαρμόσετε μόνο σε μια θέση που καταλαβαίνετε.

Για παράδειγμα: μπορεί να μην έχετε καμία απολύτως ιδέα εάν το 98% των προϊόντων που πωλούνται σε μια «πώληση γκαράζ» είναι χαμηλή ή όχι. Αλλά, μπορεί να είστε οπαδός αυτού ή αυτού του είδους επιστημονικής φαντασίας και να γνωρίζετε ότι η έκδοση σκληρού εξώφυλλου που πωλείται από το άτομο X θα μπορούσε να πάρει πολύ περισσότερα.

Έτσι, όσο είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό, έχετε τις καλύτερες πιθανότητες να κάνετε αυτήν την τακτική για εσάς από ό, τι νομίζετε!0 πόντοι

Στοιχείο 33: ο εκατομμυριούχος πώλησης γκαράζ που αποκατέστησε τα πράγματα

Ενώ νομίζω ότι περισσότεροι άνθρωποι θα μπορούσαν να βγάλουν μια έκδοση του εκατομμυριούχου πώλησης γκαράζ από το αναμενόμενο, δεν είμαι τόσο σίγουρος για αυτό… αυτό ισχύει πραγματικά για άτομα με σταθερή ικανότητα επισκευής και αποκατάστασης αντικειμένων.

Ο «πρωτότυπος» εκατομμυριούχος πώλησης γκαράζ (ο τύπος που επινόησε τον όρο) στην πραγματικότητα έκανε κάποια αποκατάσταση στα αντικείμενα που αγοράζει και στη συνέχεια αναστρέφει. Ωστόσο, είναι πολύ σαφές ότι σημειώνει ότι η αποκατάσταση μπορεί μερικές φορές να είναι πολύ δαπανηρή, οπότε προσπαθεί να τη διατηρήσει ελάχιστη.

Τούτου λεχθέντος, αυτό μπορεί σίγουρα να είναι μια τακτική αορίστου χρόνου (στο ότι μπορεί να λειτουργήσει για μια ποικιλία αντικειμένων). Επιπλέον, υπάρχει αυτό το πρόσθετο μπόνους – εάν είστε ήδη ειδικευμένοι στην επισκευή ή την επαναφορά Χ τύπος αντικειμένου, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να έχετε μια σταθερή κατανόηση της αξίας αυτού του στοιχείου κατά την επαναφορά.

Ωστόσο, θα είμαι ειλικρινής μαζί σας, ο πιο αξιόπιστος τομέας για αυτήν την τακτική θα είναι για τα ηλεκτρονικά (συγκεκριμένα τα τηλέφωνα). Επομένως, εάν έχετε εμπειρία αποκατάστασης και επισκευής τηλεφώνων ή αν νομίζετε ότι θα μπορούσατε να τα καταφέρετε γρήγορα, τότε έχετε πραγματικά μια πολύ καλή ευκαιρία να πραγματοποιήσετε πωλήσεις.

Αλλά για άλλη μια φορά, μην εγκαταλείπετε την ελπίδα μόνο και μόνο επειδή δεν σας ακούγεται. Η αποκατάσταση και η πώληση σπάνιων εκδόσεων βιβλίων μπορεί να ακούγεται επικίνδυνη, αλλά θα μπορούσε να αποφέρει ορισμένα τολμηρά κέρδη για το σωστό άτομο.

Θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό για ταινίες VHS, ρούχα, έπιπλα, σκεύη πιάτων ή πραγματικά οτιδήποτε μπορεί να αγοράσει ο κόσμος. Θα μπορούσατε να στοχεύσετε άτομα που θέλουν πιο προσιτές εκδόσεις κοινών αντικειμένων ή συλλέκτες που θέλουν σπάνια είδη και είναι πρόθυμοι να ξοδέψουν επιπλέον.

Μερικές καλές αγορές θα ήταν το eBay και το Craigslist, αν και υπάρχουν πολλά περισσότερα.

Στην πραγματικότητα, τα επόμενα στοιχεία αυτής της λίστας αφορούν όλα τα μέρη που μπορείτε να πουλήσετε!0 πόντοι

Στοιχείο 34: Πώληση στο Amazon

Εδώ είναι ένα άλλο μεγάλο: μπορείτε να πουλήσετε απευθείας σε ιστότοπους ηλεκτρονικού εμπορίου. Συγκεκριμένα, το Amazon!

Πουλήστε στο Amazon

Η πώληση στο Amazon έχει μερικές προκλήσεις που ίσως έχετε ακούσει: δηλαδή, ότι η Amazon είναι διαβόητη για την αντιγραφή τρίτων πωλητών και, στη συνέχεια, δίνει προτεραιότητα στη δική της μάρκα Amazon σε χαμηλότερη τιμή.

Αυτοί είναι πραγματικοί και έγκυροι φόβοι, αλλά είναι καλό να τους διατηρείτε υπό έλεγχο. Πρώτα απ ‘όλα, οι τρίτοι πωλητές της Amazon είχαν στην πραγματικότητα ένα μεγαλύτερο και μεγαλύτερο μερίδιο των λιανικών πωλήσεων της Amazon με τα χρόνια.

Κοίτα αυτό:

Λιανικές πωλήσεις της Amazon

Είναι από την ετήσια επιστολή του Jeff Bezos προς τους μετόχους. Τον τελευταίο καιρό, η ΠΕΡΙΟΧΗ των πωλήσεων φυσικών εμπορευμάτων προήλθε από τρίτα μέρη και αυτό φαίνεται να αυξάνεται.

Έτσι, ενώ η Amazon σίγουρα ενέχει κινδύνους, εξακολουθεί να είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για πώληση στο διαδίκτυο. Όλοι οι πωλητές μπορούν να παραθέσουν προϊόντα σε περισσότερες από 20 κατηγορίες, και αν εγγραφείτε για επαγγελματικό πρόγραμμα, μπορείτε να κάνετε λίστα σε άλλες 10 κατηγορίες.

Αυτό το επαγγελματικό πρόγραμμα θα σας κοστίσει επιπλέον:

σχέδια της Amazon

Ωστόσο, το βασικό πρόγραμμα είναι δωρεάν, με εξαίρεση τα τέλη πώλησης (τα οποία, για να είμαστε ειλικρινείς, θα πληρώνατε ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε το κέντρο ηλεκτρονικού εμπορίου κάποιου άλλου).

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Amazon: εκτός από το ότι είναι μέρος που έχουν ήδη επισκεφτεί πολλοί άνθρωποι, η Amazon μπορεί να χειριστεί τις αποστολές σας εάν δεν θέλετε να το κάνετε μόνοι σας.

Άρα μπορεί να μην είναι για όλους, αλλά η Amazon είναι η μεγαλύτερη εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου για έναν λόγο. Είναι σίγουρα μια επιλογή που πρέπει να λάβετε υπόψη για τους περισσότερους.

Μπορείτε να μάθετε να είστε επιτυχημένοι στο Amazon ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές:1 βαθμοί

Στοιχείο 35: Πώληση στο eBay

Ίσως σκέφτεστε: eBay ;! Αυτό είναι ακόμα γύρω?!

Ναι, είναι ακόμα γύρω, και ακόμη περισσότερο: είναι ακόμα εξαιρετικά δημοφιλές. Η Amazon μπορεί να είναι ο βασιλιάς των ψηφιακών αγορών, αλλά το eBay δεν είναι αστείο:

αγοραστές eBay

Ακολουθεί ένας άλλος λόγος που αξίζει να εξεταστεί:

δωρεάν στο eBay

Ναι, το eBay σάς επιτρέπει να παραθέσετε έως και 50 προϊόντα το μήνα δωρεάν. Πηγαίνετε περισσότερα από 50; Συνήθως θα σας κοστίσει 0,35 $.

Συγκρίνετε αυτό με το Amazon, του οποίου ο δωρεάν λογαριασμός σάς επιτρέπει να αναφέρετε 40 αντικείμενα το μήνα και θα σας ζητήσει να πληρώσετε 39,99 $ το μήνα εάν θέλετε να πουλήσετε περισσότερα από 40 προϊόντα.

Επίσης, οι χρεώσεις πώλησης του eBay μπορεί να ακούγονται υψηλές στο 10%, αλλά δεν είναι υψηλές σε σύγκριση με την Amazon. Είναι αλήθεια ότι το Amazon μπορεί μερικές φορές να είναι σημαντικά χαμηλότερο (για παράδειγμα, 6%), αλλά το Amazon μπορεί επίσης να είναι σημαντικά υψηλότερο (στο 20%).

Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το eBay είναι ότι αν πουλάτε ως άτομο, μπορείτε να το κάνετε με τον ίδιο λογαριασμό που χρησιμοποιείτε για να αγοράσετε πράγματα στο eBay. Υπό αυτήν την έννοια, η πώληση είναι λιγότερο επίσημη και λίγο πιο χαλαρή.

Τούτου λεχθέντος, απλώς προσέξτε να κάνετε ό, τι είναι δυνατόν για να βεβαιωθείτε ότι οι πελάτες σας δεν θα ξεριζωθούν. Μόλις πραγματοποιήσετε επιτυχημένες πωλήσεις για να αναπτύξετε μια φήμη, θα γίνει πιο εύκολο, αλλά εν τω μεταξύ, σκεφτείτε τον τρόπο που θα μπορούσαν οι πελάτες σας!

Γενικά, θα έλεγα ότι το eBay είναι καλύτερο για την πώληση περίεργων πραγμάτων που έχετε ξαπλώσει, αλλά δεν θέλετε / χρειάζεστε. Ειδικά πράγματα που μπορεί να προσελκύσουν εξειδικευμένους αγοραστές ή προϊόντα που δεν παράγονται πλέον.

Ακολουθεί ο οδηγός του eBay για να ξεκινήσετε!1 βαθμοί

Στοιχείο 36: Πώληση στο Craigslist

Η πώληση στο Craigslist είναι λίγο διαφορετική από τις περισσότερες από τις άλλες πλατφόρμες εδώ. Ενώ η Amazon προσφέρει το τεράστιο πλεονέκτημα να σας βοηθήσει με τη ναυτιλία και το eBay είναι μια τεράστια διαδικτυακή αγορά, το Craigslist είναι πιο αποχρωματισμένο.

Οι άνθρωποι δεν πωλούν μόνο στο Craigslist – προσπαθούν επίσης να ξεφορτωθούν τα πράγματα, προσλαμβάνουν, προσπαθούν να πάρουν εθελοντές και ούτω καθεξής.

Η άλλη κύρια διαφορά για το Craigslist είναι ότι είναι προσανατολισμένη στην περιοχή. Έτσι, ενώ μπορείτε να κάνετε πολλή δουλειά στο διαδίκτυο, η απόσταση μεταξύ εσάς και του ατόμου με το οποίο αλληλεπιδράτε συνήθως θα είναι σχετικά κοντά.

Ρίξτε μια ματιά στη γραμμή στα δεξιά:

Craigslist

Από την οπτική γωνία ενός ατόμου που προσπαθεί να βγάλει χρήματα στο διαδίκτυο, θα έλεγα ότι οι δύο κύριοι τρόποι χρήσης του Craigslist είναι οι εξής:

Αρχικά, μπορείτε να δημοσιεύσετε το βιογραφικό σας, τις δεξιότητες κ.λπ. σε αυτό και να δείτε αν κάποιος ενδιαφέρεται να προσλάβει τις υπηρεσίες σας.

Δεύτερον, και αυτό είναι που πραγματικά αντιμετωπίζω, είναι ότι μπορείτε να πουλήσετε φυσικά αγαθά στο Craigslist. Το Craigslist είναι καλό για την πώληση αντικειμένων που έχετε ανακαινίσει, επισκευάσει, αποκαταστήσει ή γενικά δεν χρησιμοποιείτε (όπως ανέφερα νωρίτερα), ειδικά επειδή τα έξοδα αποστολής σας θα ήταν χαμηλότερα (σε ορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται να μπορείτε να τα παραδώσετε αυτοπροσώπως ).

Ένα σημαντικό σημείο υπέρ του Craigslist είναι ότι μπορείτε να πουλήσετε όλα τα είδη αντικειμένων και αν πουλάτε περίεργες ποικιλίες, έχετε μια πολύ καλή πιθανότητα να βρείτε κάποιον που είναι πρόθυμος να ξοδέψει.

Επιπλέον, κατά την εμπειρία μου, οι άνθρωποι είναι γενικά πιο ευαίσθητοι σχετικά με το ενδιαφέρον τους για το Craigslist από άλλους ιστότοπους.0 πόντοι

Στοιχείο 37: Πώληση στο Facebook

Ίσως ή δεν έχετε παρατηρήσει ότι το Facebook διαθέτει μια δική του ψηφιακή αγορά. Βασικά το αγνόησα για λίγο, μέχρι που άρχισα να συνειδητοποιώ πόσο ισχυρό είναι.

Εάν είστε δύσπιστοι, απλώς σκεφτείτε την κλίμακα: βασικά όλοι όσοι έχουν λογαριασμό στο Facebook έχουν πρόσβαση στην αγορά του Facebook.

Αυτό σημαίνει ότι πάνω από 2 δισεκατομμύρια άτομα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό. Αυτό δεν σημαίνει εσείς έχουν πρόσβαση σε 2 δισεκατομμύρια υποψήφιους πελάτες – το Facebook ταξινομεί αυτά τα πράγματα ανά περιοχή.

Έτσι, με αυτήν την έννοια, ορισμένα πράγματα σχετικά με το Craigslist ισχύουν για το Facebook – δεν πρόκειται να αφήσετε το Facebook να πραγματοποιήσει πολλές αποστολές σε πελάτες. Αντ ‘αυτού, προσπαθείτε να δελεάσετε κυρίως τοπικούς αγοραστές.

Επομένως, θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι, όπως και με τον Craigslist, για να χειριστείτε τις αποστολές μόνοι σας ή να παραδώσετε αγαθά αυτοπροσώπως.

Τούτου λεχθέντος, έχετε μια ισχυρή ευκαιρία να κάνετε πωλήσεις δεδομένου ότι λειτουργείτε σε μια πιο περιορισμένη περιοχή και δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τα τέλη πλατφόρμα.0 πόντοι

Θέμα 38: Πώληση σε ορισμένες άλλες γενικές διαδικτυακές αγορές

Amazon, eBay, Facebook και Craigslist – πρόκειται για τεράστιες αγορές όπου μπορείτε να πουλήσετε σχεδόν οτιδήποτε. Και λίγο μετά από αυτό, θα εξετάσω πολλές διαφορετικές αγορές που προσανατολίζονται σε συγκεκριμένους τύπους προϊόντων.

Αλλά πριν από αυτό, επιτρέψτε μου να σας δείξω μερικές αγορές γενικής χρήσης και διάφορα είδη. Πολλοί από εσάς δεν θα έχετε ακούσει ποτέ για αυτούς τους ιστότοπους, πράγμα που σημαίνει ότι είναι και οι καλές και οι κακές επιλογές.

Το Mercari είναι δημοφιλές σε σύγκριση με τους άλλους ιστότοπους σε αυτήν την υπο-λίστα με μέρη για πώληση στο διαδίκτυο. Είναι αρκετά απλό:

Μερκάρι

Μπορείτε να ρυθμίσετε πολύ εύκολα και η Mercari θα σας δώσει δωρεάν ετικέτες αποστολής. Οι καταχωρίσεις είναι δωρεάν, αλλά η Mercari θα λάβει προμήθεια 10% από όλες τις πωλήσεις σας.

Εάν χρησιμοποιείτε τις ετικέτες αποστολής που σας παρέχει η Mercari, είστε ασφαλισμένοι για έως και 200 ​​$ εάν τα αντικείμενα χαθούν ή καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Μπορείτε να πουλήσετε χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο, αλλά επικεντρώνεται στην εφαρμογή.

Το Oodle μοιάζει με ένα περίεργο crossover μεταξύ του Craigslist και του eBay. Το Oodle επικεντρώνεται στην τοποθεσία σας και είναι βασικά μια διαφήμιση με αγγελίες στο διαδίκτυο (και πάλι, όπως το Craigslist). Μπορείτε να πουλήσετε ή να ανταλλάξετε σχεδόν οτιδήποτε στο Oodle, αλλά πρέπει να χειριστείτε τα πάντα μόνοι σας.

ωοειδές

Επίσης, φαίνεται να έχει ιδιαίτερη έμφαση στα κατοικίδια ζώα και τα οχήματα. Αλλά, όλα πάνε.

Το Sell.com είναι αρκετά παρόμοιο με το Oodle, καθώς είναι μια άλλη αγγελία που είναι μικρότερη από την Craigslist. Συνήθως κοστίζει $ 1- $ 3 για να δημιουργήσετε μια λίστα για οτιδήποτε, αλλά εξαρτάται από το στοιχείο.

market.com

Ο ιστότοπος είναι πολύ πρώτος σχετικά με το τι είναι τα τέλη καταχώρισης και μόλις τα πληρώσετε, δεν υπάρχουν επιπλέον χρεώσεις. Όλα τα άλλα είναι δικά σας.

Μια άλλη μοντέρνα, κομψή αγορά που μπορείτε να εξετάσετε είναι το VarageSale. Είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται – μια εικονική πώληση γκαράζ. Ενώ μπορείτε να πουλήσετε σχεδόν οτιδήποτε στο VarageSale, ένας βασικός περιορισμός είναι ότι τα αγαθά πρέπει να είναι φιλικά προς την οικογένεια… και υπάρχουν διαχειριστές που παρακολουθούν τις καταχωρίσεις για να βεβαιωθείτε ότι!

varagesale

Ωστόσο, το VarageSale είναι πολύ πρακτικό. Βασικά είστε μόνοι σας εάν έχετε προβλήματα με έναν αγοραστή. Αλλά η άλλη πλευρά που είναι πραγματικά εξαιρετική είναι ότι το VarageSale είναι εντελώς δωρεάν για χρήση. Χωρίς τέλη καταχώρισης, χωρίς προμήθειες πωλήσεων.

Ένα πιο μοναδικό είναι το Listia. Με τη Listia, δεν κερδίζετε ακριβώς χρήματα για αυτά που πουλάτε … κερδίζετε “μελάνι” σημεία επί τόπου που είναι βασικά το νόμισμα της Listia. Μπορείτε να ξοδέψετε το μελάνι σας σε άλλα πράγματα στο Listia.

λίστια

Αν σκάψετε βαθιά, πιθανότατα να βρείτε άλλους, αλλά αυτοί είναι μερικοί από τους ιστότοπους που θεωρώ πιο αξιοσημείωτο εάν αναζητάτε αγορές γενικού σκοπού εκτός των μεγάλων ονομάτων!0 πόντοι

Θέμα 39: Dropshipping

Πολλοί από εσάς ίσως να μην έχετε ακούσει τον όρο “dropshipping”, αλλά στοιχηματίζω ότι οι περισσότεροι από εσάς είστε εξοικειωμένοι με την ιδέα:

Το Dropshipping είναι όταν ασχολείστε με το λιανικό εμπόριο, αλλά δεν διατηρείτε όλα τα προϊόντα σας σε απόθεμα. Αντ ‘αυτού, κάποια άλλη οντότητα χειρίζεται την αποθήκευση και την αποστολή όσων πουλάτε για εσάς!

Τα βασικά οφέλη είναι ότι δεν χρειάζεται να επενδύσετε πολλά στο απόθεμα εκ των προτέρων όταν ξεκινάτε την επιχείρησή σας, για παράδειγμα, δεν χρειάζεται να αποκτήσετε αποθήκη. Τα γενικά έξοδά σας μπορεί να είναι πολύ χαμηλότερα, πράγμα που σημαίνει ότι η πύλη εισόδου στη λιανική πώληση είναι ευρύτερη από πριν.

Τώρα το ανέφερα ήδη όταν μίλησα για το Amazon (το Fulfillment by Amazon είναι αυτό που ονομάζεται επίσημα).

Αλλά το Amazon απέχει πολύ από το μοναδικό παιχνίδι στην πόλη, ακόμα κι αν είναι ίσως το μεγαλύτερο στη Δύση. Το Shopify, το εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, εξυπηρετεί επίσης όσους θέλουν να χρησιμοποιήσουν το dropshipping.

πώς λειτουργεί το oberlo

Με το Shopify, η κύρια ενοποίηση είναι με μια εταιρεία που ονομάζεται Oberlo. Επιλέγετε τα προϊόντα που θέλετε να πουλήσετε και όταν ένας πελάτης παραγγείλει από τον ιστότοπό σας, η Oberlo θα τα αποστείλει.

Μπορείτε ακόμη και προϊόντα dropship από την Κίνα χρησιμοποιώντας το AliExpress

Οι περισσότεροι άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων με λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου ή καλαθιού αγορών έχουν τουλάχιστον μια ενσωμάτωση ή δύο που θα σας βοηθήσουν να κάνετε dropshipping, ακόμα κι αν δεν παρέχουν τόσο μεγάλη υποστήριξη όσο το Shopify.

Τώρα, το dropshipping μπορεί να ακούγεται πολύ καλό για να είναι αληθινό… και είναι κάπως.

Δεν λέω ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτό: οι άνθρωποι δεν θα το έκαναν αν δεν ήταν κερδοφόρο. Αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο “πληρώνετε λίγα από τα γενικά έξοδα και, στη συνέχεια, αποκομίζετε τεράστια κέρδη”.

Χρήσιμοι πόροι:

 • Πώς κέρδισα 178.492 $ σε τρεις μήνες με το dropshipping1 βαθμοί

Στοιχείο 40: Αγορά / πώληση στο Flippa

Δεν έχετε ακούσει για τον Flippa; Είναι εντάξει.

Το Flippa είναι βασικά μια αγορά για αγορά ή πώληση διαδικτυακών επιχειρήσεων.

Φλίπα

Ίσως να αναρωτιέστε πόσα άτομα αγοράζουν πραγματικά στο Flippa. Προς το παρόν, η μέτρηση είναι κάπου βόρεια των 120.000 αγοραστών.

Αυτό μπορεί να μην ακούγεται πολύ, δεδομένης της κλίμακας των αγορών Διαδικτύου και Διαδικτύου. Αλλά εδώ είναι το πράγμα:

Αγοραστές Flippa

Αυτοί οι 120.000+ αγοραστές έχουν μαζί πάνω από ένα Δισεκατομμύριο διαθέσιμα χρήματα και το ποσό των αγοραστών αυξάνεται κατά μερικές χιλιάδες κάθε μήνα. Έτσι, τα χρήματα είναι απολύτως εκεί, έτοιμα να αγοράσουν έναν επιχειρηματικό ιστότοπο που μεγάλωσε.

Το δύσκολο μέρος, φυσικά, είναι ότι πρέπει να έχετε ήδη μια διαδικτυακή επιχείρηση για να πουλήσετε μια διαδικτυακή επιχείρηση. Αυτό μπορεί να μην ισχύει για πολλούς από εσάς, αλλά μην αποθαρρύνεστε … γιατί θα μπορούσε να ισχύει για περισσότερα από όσα νομίζετε.

Λοιπόν, στο Flippa, αντί να εγκαταλείψετε την επιχείρησή σας, μπορείτε να κερδίσετε κάποια χρήματα με την πώληση σε κάποιον (ο οποίος, με τη σειρά του, μπορεί να αναπτύξει περαιτέρω την επιχείρησή σας).

Μπορείτε ακόμη και να αγοράσετε ιστότοπους / εφαρμογές από το Flippa και να κερδίσετε κάποια αξιοπρεπή χρήματα. Αυτό έκανε ο Priyadarshan Joshi, όταν αγόρασε μια υπάρχουσα εφαρμογή Mac που ονομάζεται SplitScreen από το Flippa με μόλις $ 1000 και κέρδισε πάνω από 60.000 $ από αυτό.

Το Flippa παρέχει πολλή υποστήριξη, οπότε δεν είστε μόνοι σας: το Flippa θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να εκτιμήσετε την επιχείρησή σας και να σας ταιριάξει με τους αγοραστές. Όπως και με πολλές άλλες διαδικτυακές αγορές, η συναλλαγή σας είναι πιο ασφαλής όταν βρίσκεται στο Flippa.

Χρήσιμος πόρος:

 • Διαβάστε μερικές από τις ιστορίες επιτυχίας του Flippa0 πόντοι

Θέμα 41: Λιανική πώληση στη Bonanza

Το Bonanza είναι μια ψηφιακή αγορά που είναι καλά αποδεκτή, αλλά όχι τεράστια. Πόσο καλά έλαβε?

ecommerceBytes

Εκτιμάται για καλό λόγο. Τώρα, όσον αφορά το Bonanza, είναι καλύτερο να είσαι απλός: είναι μια αγορά για σχεδόν όλα τα είδη φυσικών προϊόντων. Ωστόσο, ξεχωρίζει πραγματικά ως μέρος για την αγορά προσωπικών αντικειμένων, όπως ρούχα, εξοπλισμός κ.λπ..

Μερικά σημαντικά προσόντα: Το Bonanza δεν σας αποστέλλει – είναι όλα ανάμεσα σε εσάς και τον αγοραστή. Γιατί λοιπόν να το χρησιμοποιήσετε σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα / αγορά?

Λοιπόν, κάποιοι θα υποστήριζαν ότι η Bonanza έχει καλύτερη υποστήριξη, αν και νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει μια αντικειμενική σύγκριση μεταξύ αυτού και μεγαλύτερων ανταγωνιστών. Και ενώ η Bonanza ενδέχεται να μην σας αποσταλεί, απλοποιεί τη διαδικασία από το τέλος σας και σας βοηθά με αποτελεσματικές ετικέτες αποστολής.

Επιπλέον, το Bonanza συνδυάζεται με τις άλλες αγορές σας και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά σχετικά με αυτό. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τα πάντα ξανά από το μηδέν, απλώς συγχρονίστε μεταξύ των άλλων καταστημάτων σας… ένα σημαντικό πλεονέκτημα.0 πόντοι

Θέμα 42: Πουλήστε τα προϊόντα μόδας σας στο Tradesy

Το Tradesy είναι αρκετά παρόμοιο με το Depop και τεχνικά δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου διαφορές σε αυτό που μπορείτε να πουλήσετε, αλλά τείνει λίγο περισσότερο προς τα προϊόντα μόδας και υψηλών προδιαγραφών από το Depop.

ευγένεια

Ωστόσο, η Tradesy εξακολουθεί να έχει μια παρόμοια ατμόσφαιρα “πώληση από το ντουλάπι σας”.

Η επωνυμία της Tradesy είναι πολύ ξεκάθαρη:

πώς λειτουργεί το tradesy

Αγορά ή πώληση αποτελεσματικά. Αυτό είναι βασικά.

Η τιμή που βλέπει ένας αγοραστής περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής σας. Οι ετικέτες αποστολής σας είναι δωρεάν και μπορείτε ακόμη και να λάβετε ένα δωρεάν κιτ αποστολής Tradesy για να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να στείλετε τα προϊόντα με ασφάλεια.

Δυστυχώς, η Tradesy είναι πιο απότομη από την Depop όσο τα τέλη. Προς το παρόν, η Tradesy διατηρεί προμήθεια 19,8%, οπότε ενώ μπορείτε να ορίσετε τις δικές σας τιμές υψηλότερες για αποζημίωση, θα έχετε πάντα το 80% της πλήρους τιμής.

Αλλά γεια! Τα άτομα στο Tradesy είναι συνηθισμένα να αγοράζουν πιο ακριβά αντικείμενα και μπορείτε πάντα να μειώσετε την τιμή σας εάν οι άνθρωποι δεν φαίνεται να ενδιαφέρονται. Τελικά, οι πελάτες εξοικονομούν σε σύγκριση με την αγορά των προϊόντων από πρώτο χέρι.0 πόντοι

Θέμα 43: Πώληση στο RealReal

Το RealReal έχει μια πιο συγκεκριμένη εστίαση από τους Depop και Tradesy. Αποσκοπεί στη μεταπώληση πολυτελών αγαθών. Προφανώς αυτό σημαίνει ότι η μπάρα είναι υψηλότερη για ό, τι μπορείτε να πουλήσετε και τι μπορείτε να κάνετε στις πωλήσεις.

Το RealReal

Έτσι, το RealReal έχει υψηλότερα πρότυπα σε ό, τι δέχεται από ό, τι τα περισσότερα άλλα μέρη – τα πράγματα πρέπει να είναι τουλάχιστον σε καλή κατάσταση, από συγκεκριμένες μάρκες και εντός ορισμένων ορίων φορητών ειδών.

Μπορείτε να πληρώσετε με άμεση κατάθεση, ταχυδρομική επιταγή ή πίστωση ιστότοπου (η οποία κερδίζει επιπλέον 5%). Μπορείτε να διατηρήσετε έως και το 85% της τιμής πώλησης των αντικειμένων σας, αλλά όχι εγγυημένη αυτή την τιμή, οπότε προσέξτε.

Ένα από τα ενδιαφέροντα πράγματα για το The RealReal είναι ότι προσπαθεί να πουλήσει το προϊόν σας στην υψηλότερη τιμή που αξίζει μέσα σε 30 ημέρες. Έχουν μια ομάδα πραγματικών ανθρώπων που αξιολογούν αυτό που δημοσιεύετε, για να το επικυρώσουν και να το τιμολογήσουν κατάλληλα.

Τα πλεονεκτήματα του RealReal

Ο τρόπος με τον οποίο το RealReal περιγράφει τον εαυτό του δεν είναι ανακριβής. Το γεγονός ότι η μπάρα για τα προϊόντα είναι υψηλότερη σημαίνει μόνο ότι η πλατφόρμα θέλει να διαδραματίσει μεγαλύτερο ρόλο στην έρευνα των πωλητών της, οπότε έχετε λιγότερα να κάνετε από ό, τι σε μια πιο συμβατική αγορά.

Και σκεφτείτε αυτό: εάν πουλήσατε είδη πολυτελείας αλλού, οι δυνητικοί αγοραστές θα ήταν πιο δύσπιστοι και θα πρέπει να κάνετε περισσότερη δουλειά για να βεβαιωθείτε ότι το προϊόν σας έχει την κατάλληλη τιμή και κατάλληλο για χρήση..

Το RealReal είναι μια πολύ καλή προσφορά εάν πρόκειται να πουλήσετε μεταχειρισμένα είδη πολυτελείας.0 πόντοι

Θέση 44: Πουλήστε εξειδικευμένα έργα τέχνης, συλλεκτικά αντικείμενα και έργα τέχνης στο Ruby Lane

Η Ruby Lane είναι μια από αυτές τις εταιρείες που είναι αρκετά διάσημες που έχουν ακούσει πολλοί άνθρωποι, αλλά δεν είναι αρκετά διάσημες για τους περισσότερους από αυτούς τους ανθρώπους να γνωρίζουν πολύ περισσότερα από το όνομά της.

Το Ruby Lane είναι μια αγορά για αντίκες, vintage συλλεκτικά αντικείμενα, καλές τέχνες, κοσμήματα και ούτω καθεξής και είναι η μεγαλύτερη αγορά για τέτοια προϊόντα. Υπάρχουν περισσότεροι από 2.500 ιδιοκτήτες καταστημάτων, πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέπτες το μήνα και πάνω από 15 εκατομμύρια προϊόντα.

Τώρα, αν πρέπει να πιστέψουμε τους αριθμούς, φαίνεται ότι οι πωλητές της Ruby Lane κερδίζουν συνεχώς καλά χρήματα στις πωλήσεις. Και η Ruby Lane έχει υψηλή βαθμολογία από πωλητές… οπότε ίσως αναρωτιέστε πώς ξεχωρίζουν τα τέλη του.

Λοιπόν, το Ruby Lane είναι λίγο πιο περίπλοκο – δεν υπάρχουν χρεώσεις προμήθειας, συν μια εφάπαξ χρέωση 0,19 $ ανά καταχώριση αντικειμένων, μια χρέωση 100 $ εφάπαξ ρύθμισης και μετά μετά από αυτό τα τέλη συντήρησης (δηλαδή, τέλη πλατφόρμας) που διαφέρουν από τον αριθμό των αντικειμένων που πουλάτε.

Εάν αναφέρετε 80 αντικείμενα ή λιγότερα, είναι 69 $ το μήνα. Εάν αναφέρετε 81-150 αντικείμενα, είναι 0,30 $ ένα στοιχείο. Αυτό μειώνεται καθώς πουλάτε περισσότερα αντικείμενα, οπότε όταν πουλάτε περισσότερα από 1.001 αντικείμενα, πληρώνετε 0,01 $ ένα στοιχείο. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες εδώ.

Δείτε πώς η Ruby Lane συγκρίνει το επίπεδο εισόδου / μικρότερη επιλογή καταστήματος με άλλες πλατφόρμες:

Ruby Lane

Ας υποθέσουμε ότι πραγματοποιείτε πωλήσεις 5.000 $ (αντί για 2.000 $ όπως χρησιμοποιείται στο γράφημα), αλλά εξακολουθείτε να βρίσκεστε εντός του ορίου καταχώρησης 80 στοιχείων:

Η αμοιβή σας θα είναι η ίδια σαν να πουλήσατε 2.000 $ αντικείμενα. Σε κάθε άλλη πλατφόρμα, θα χρεωθείτε ένα σταθερό ποσοστό αυτού που κάνετε, όχι πολύ σε αυτό που αναγράφετε.

Έτσι, αν νομίζετε ότι μπορείτε να κερδίσετε πολλά χρήματα εντός ενός ορίου καταχώρησης 80 στοιχείων, η Ruby Lane θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή.0 πόντοι

Στοιχείο 45: Πώληση στο MoreCommerce

Μπορεί να μην έχετε ακούσει για το MoreCommerce. Πιθανότατα έχετε ακούσει για την Alibaba – τον γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου της Κίνας.

Το MoreCommerce είναι θυγατρική της Alibaba και κάνει κάτι ενδιαφέρον: ουσιαστικά, δεν είναι τόσο μια αγορά όσο είναι μια πύλη σε μια σειρά διαφορετικών αγορών.

Περισσότερα εμπόριο

Λοιπόν, όλες αυτές τις αγορές που έχω περάσει; Πολλά από αυτά είναι προσβάσιμα μέσω του MoreCommerce.

Τώρα για να είμαι ειλικρινής, αυτή είναι μια πιο περίπλοκη και περίπλοκη λύση που πολλοί από εσάς αναζητάτε. Είναι καλύτερο για πιο καθιερωμένες επιχειρήσεις που εργάζονται στο λιανικό εμπόριο και δεν μπορείτε αποκλειστικά να κάνετε πτήσεις.

Επιπλέον, οι χρεώσεις είναι υψηλές: μιλάμε για 15% τέλη συναλλαγής (συνήθως) για παραγγελίες συν πρόγραμμα συνδρομής.

Ωστόσο, για μερικούς από εσάς αξίζει να ελέγξετε αποκλειστικά τη λειτουργία πολλαπλών καναλιών. Για να μην αναφέρουμε, το MoreCommerce συνδέεται με το επόμενο στοιχείο για το οποίο θέλω να μιλήσω…0 πόντοι

Στοιχείο 46: Πουλήστε κοσμήματα στο OpenSky

Το OpenSky είναι μια διαδικτυακή αγορά κοσμημάτων που υπάρχει από το 2009. Η Alibaba απέκτησε το OpenSky και μερικές από τις άλλες αγορές και ιστότοπους που ιδρύθηκαν από παρόμοια άτομα και τα ενώνει όλα αυτά στην πλατφόρμα MoreCommerce για τα οποία μόλις μίλησα..

Γιατί λοιπόν να μιλήσουμε για το OpenSky?

Λοιπόν, το OpenSky εξακολουθεί να είναι η δική του αγορά. Από την προοπτική ενός πελάτη, το MoreCommerce δεν έρχεται πραγματικά στην εικόνα. Ο λόγος που έβαλα το MoreCommerce πριν από το OpenSky, είναι ότι αν θέλετε να πουλήσετε στο OpenSky, εσείς χρειάζομαι για να εγγραφείτε στο MoreCommerce.

Αν θέλετε να μάθετε ουσιαστικά τίποτα σχετικά με τα τέλη εγκατάστασης, τα όρια καταχώρησης και ούτω καθεξής, πρέπει να ανατρέξετε στο MoreCommerce:

morecommerce opensky

Οι τιμές ποικίλλουν – ένας τύπος συνδρομής ξεκινά από 32 $ το μήνα, ένας άλλος ξεκινά από 29,95 $. Μαζί με αυτό, έχετε διαφορετικές παραλλαγές πρόσβασης σε πολλές αγορές και ούτω καθεξής.

Η φωτεινή πλευρά είναι ότι ως επί το πλείστον, λαμβάνετε απεριόριστες καταχωρίσεις, κανάλια, παραγγελίες και υποστήριξη από ειδικούς ακόμη και από τη συνδρομή επιπέδου εισόδου.

Επομένως, υποψιάζομαι ότι πολλοί άνθρωποι δεν θα το θεωρήσουν άξιο να πουλήσουν στο OpenSky – αλλά για μερικούς ανθρώπους μπορεί να είναι μια υπέροχη αγορά. Απλώς να γνωρίζετε ότι θα περάσετε από το MoreCommerce για να πουλήσετε στο OpenSky.1 βαθμοί

Θέμα 47: Πώληση βιβλίων

Τώρα λοιπόν θα μπω σε μερικά δημοφιλή μέρη για την πώληση βιβλίων στο διαδίκτυο. Όπως θα περίμενε κανείς, μπορείτε να πουλήσετε βιβλία σε άλλες πλατφόρμες, αλλά αυτοί οι ιστότοποι θα είναι ιδιαίτερα καλές επιλογές για ορισμένους από εσάς.

Onto BookScouter: είναι ένας ιστότοπος πρωταρχικά για τον προσδιορισμό της αξίας των χρησιμοποιημένων εγχειριδίων σας (αν και συνήθως συμβαίνει οποιοδήποτε άλλο βιβλίο). Είναι αρκετά απλό:

boolscouter

Αναζητάτε τον αριθμό ISBN του βιβλίου σας και το BookScouter θα αναζητήσει μια σειρά από ιστότοπους και αγορές για να βρει τις τιμές στις οποίες πωλείται.

Υποβάλλει το ISBN σε κάθε ιστότοπο (αυτό πρέπει να κάνετε αν τα πουλήσατε στον ιστότοπο), το οποίο του επιτρέπει να αποκτήσει τις τιμές ή τουλάχιστον μια καλή εκτίμηση σε αυτούς. Ρίξτε μια ματιά στη γκάμα των προσφορών και αποφασίσετε μόνοι σας πού θέλετε να πουλήσετε τα βιβλία σας.

Τα όρια; Ορισμένα παλαιότερα βιβλία δεν διαθέτουν ISBN και το BookScouter δεν θα είναι πολύ χρήσιμο μαζί τους. Αυτό αποκλείει επίσης ορισμένα αντίκες ή σπάνια βιβλία έκδοσης, αλλά αυτό είναι εντάξει – θα πρέπει να κάνετε κάποια επιπλέον δουλειά για να τα εκτιμήσετε ούτως ή άλλως. Για βιβλία σπάνιας έκδοσης, μπορείτε ούτως ή άλλως να το πουλήσετε στο RubyLane (αναφέρεται παραπάνω)

Τώρα, για ιστότοπους που θα σας προσφέρουν πραγματικά μετρητά:

Το AbeBooks είναι μια αξιόπιστη διαδικτυακή αγορά βιβλίων. Αγόρασα ακόμη και βιβλία εκεί για μαθήματα πίσω όταν ήμουν φοιτητής πανεπιστημίου.

abebooks.com

Τα βιβλία που πωλούνται στο AbeBooks κυμαίνονται – ως επί το πλείστον σχεδόν οποιοδήποτε βιβλίο είναι καλό – αλλά υπάρχει ιδιαίτερη έμφαση σε σπάνια βιβλία και βιβλία από ανεξάρτητους εκδότες.

Τα AbeBooks θα σας χρεώσουν ως πωλητή με τρεις βασικούς τρόπους: μια μηνιαία συνδρομή, η οποία είναι μια κλιμακωτή χρέωση ανάλογα με τον αριθμό των καταχωρίσεων που έχετε. προμήθεια επί των πωλήσεών σας · και τα τέλη υπηρεσιών / συναλλαγών του παρόχου πληρωμών.

Η τιμή συνδρομής; Αυτό ξεκινά από 25 $ το μήνα και για έως και 500 καταχωρίσεις. 37 $ το μήνα θα σας επιτρέψει να απαριθμήσετε 4.000 πράγματα. Αυξάνεται αρκετά, με μέγιστο ποσό 500 $ το μήνα για περισσότερες από 500.000 καταχωρήσεις.

Θα χειριστείτε την αποστολή μόνοι σας, αλλά το AbeBooks διαθέτει κάποιο λογισμικό διαχείρισης αποθέματος για να σας βοηθήσει και μπορεί να ενσωματωθεί με άλλο λογισμικό διαχείρισης αποθέματος.

AbeBooks

Εάν έχετε μόνο λίγα βιβλία για πώληση, οι μηνιαίες χρεώσεις συνδρομής και προμήθειας σημαίνει ότι τα AbeBooks πιθανώς δεν αξίζουν τον κόπο. Ωστόσο, το AbeBooks προσφέρει επίσης κάτι για μικρότερους πωλητές:

Παρέχεται υπηρεσία αγοράς βιβλίων μέσω συνεργασίας μεταξύ TextbookRush.com και AbeBooks. Είναι ειδικά για αγορά μικρό αριθμός μεταχειρισμένων βιβλίων.

Το ValoreBooks είναι ένα ακόμη μέρος για να πουλήσετε τα χρησιμοποιημένα ή παλαιότερα βιβλία σας. Δεν είναι μια αγορά, αλλά ένας ιστότοπος εξαγοράς.

Ένα από τα μεγάλα πλεονεκτήματα είναι ότι είναι εξαιρετικά απλό:

Πλεονέκτημα Abebooks

Μπορείτε να στείλετε τις αγορές σας δωρεάν, κάτι που είναι ένα μεγάλο μπόνους εάν δεν κερδίζετε πρώτα υψηλό κέρδος.

Μπορείτε να δείτε μερικές από τις απαιτήσεις του βιβλίου πώλησης εδώ, αλλά αφορά την ποιότητα και όχι τον τύπο του βιβλίου.

Εκτός από την απλότητα και τη δωρεάν αποστολή, υπάρχει ένα ακόμη σημαντικό πλεονέκτημα: Τα ValoreBooks θα προσπαθήσουν να σας δώσουν την καλύτερη δυνατή τιμή και αν βρείτε μια καλύτερη τιμή κάπου αλλού, θα ταιριάζουν αν τους ενημερώσετε!0 πόντοι

Στοιχείο 48: Πουλήστε τα ηλεκτρονικά σας (γενικά)

Η πώληση των ηλεκτρονικών σας συσκευών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Μετά από όλα, τα ηλεκτρονικά χρησιμοποιούνται ευρέως, αλλά έχουν επίσης ένα μεγάλο πρόβλημα:

Είναι ακριβά. Σκεφτείτε το – πολλοί άνθρωποι διαβάζουν και σχεδόν όλοι διαθέτουν smartphone. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να αντέξουν οικονομικά ένα ωραίο βιβλίο υψηλού επιπέδου, αν το αγοράσουν κάποτε και πολλοί άνθρωποι αγωνίζονται να αγοράσουν ακόμη και τηλέφωνα μεσαίου επιπέδου.

Αν δεν είστε ενθουσιώδης για την τελευταία τεχνολογία, το να αποκτήσετε το πιο πρόσφατο μοντέλο δεν αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους ανθρώπους. Είναι αλήθεια ότι πολλοί άνθρωποι έχουν σχέδια πληρωμής για ακριβά τηλέφωνα και ακόμη και tablet, αλλά πολλοί άνθρωποι αγοράζουν επίσης τηλέφωνα και στη συνέχεια προσθέτουν τις κάρτες SIM.

Το σημείο μου εδώ είναι ότι πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να αγοράσουν τηλέφωνα στο διαδίκτυο και υπάρχει μια μεγάλη ευκαιρία για εσάς εδώ. Και φυσικά, δεν είναι μόνο τηλέφωνα, αλλά και κάθε είδους ηλεκτρονικά είδη – tablet, υπολογιστές, κάμερες, τηλεοράσεις και διάφορες έξυπνες συσκευές.

Εάν έχετε ένα παλιό τηλέφωνο που δεν χρησιμοποιείτε, αλλά εξακολουθεί να είναι σε καλή κατάσταση – υπέροχο, μπορείτε να το πουλήσετε! Εάν έχετε δεξιότητες ανακαίνισης ή επισκευής τηλεφώνων, τότε υπέροχο, μπορείτε να πουλήσετε ένα ανακαινισμένο τηλέφωνο!

Οι καλύτεροι ιστότοποι για αυτό θα ήταν οι συνηθισμένοι ύποπτοι, οι μεγαλύτερες διαδικτυακές αγορές: eBay και Amazon. Craigslist και Facebook, λιγότερο. Υπάρχουν μερικές μικρότερες αγορές με επίκεντρο την τεχνολογία στις οποίες θα φτάσω λίγο.

Εάν κανένα δεν ισχύει για εσάς, μην ανησυχείτε: μπορείτε να πουλήσετε ένα τηλέφωνο πίσω σε μια ομάδα που θα το επισκευάσει / ανακαινίσει.

Αυτό περιλαμβάνει μερικές από τις επιλογές που πρόκειται να εξετάσω: Gazelle, BuyBackBoss και OC BuyBack.

Μην ανησυχείτε, δεν θα σας αφήσω με το “η πώληση ηλεκτρονικών είναι ένας δοκιμασμένος τρόπος να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο”.

Θα ξοδέψω όμως τα επόμενα λίγα αντικείμενα για μερικούς από τους συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να πουλάτε την τεχνολογία στο διαδίκτυο, που σημαίνει ιστότοπους με τεχνολογία και ηλεκτρονικούς που μπορεί να σας προσφέρουν ορισμένα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα.

Ξεκινώντας μας:1 βαθμοί

Θέμα 49: Πουλήστε ηλεκτρονικά στο Swappa

Αυτό διαχωρίζεται από το προηγούμενο αντικείμενο, διότι σε αυτήν την περίπτωση, θα πουλάτε επί μια αγορά, που δεν πωλεί την τεχνολογία σας προς την η ιστοσελίδα.

Τώρα, η Swappa είναι πιο ανοιχτή σε ό, τι μπορείτε να προσφέρετε από την Gazelle:

swappa

Η κύρια διαφορά είναι ότι σε αντίθεση με τη Gazelle, δεν πουλάτε πίσω στη Swappa. Χρησιμοποιείτε το Swappa ως αγορά για να πουλήσετε την τεχνολογία σας.

Ως εκ τούτου, είστε μόνοι σας για αποστολή, αλλά δεν υπάρχουν τέλη πώλησης. Ποιο είναι ένα ΜΕΓΑΛΟ μπόνους.

Τούτου λεχθέντος, το Swappa έχει ένα δροσερό χαρακτηριστικό που ονομάζεται Swappa Local. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πουλήσετε σε μια συγκεκριμένη περιοχή του μετρό, για να εξοικονομήσετε χρόνο και χρήμα. Υπάρχουν πολλές πόλεις διαθέσιμες, με μια σειρά καταχωρίσεων – Charlotte, NC, είναι η χαμηλότερη στις 32 καταχωρίσεις και το Σιάτλ-Τακόμα είναι η μεγαλύτερη με 863 καταχωρίσεις.

Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με πόσες πόλεις χρησιμοποιούν το Swappa, οπότε μην υποθέσετε ότι η περιοχή του μετρό σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα ή ότι είναι απίθανο να πουλήσετε χρησιμοποιώντας το Swappa Local.1 βαθμοί

Στοιχείο 50: Πώληση στο digiCircle ως εναλλακτική λύση στο Swappa

Όπως το Swappa, το digiCircle είναι ΠΟΛΥ μια αγορά για την πώληση της τεχνολογίας σας. Όμως, ΜΠΟΡΕΙΤΕ επίσης να πουλήσετε ξανά απευθείας στο digiCircle.

Ναι, φαίνεται λίγο παλιό σχολείο:

digi κύκλος

Έχει όμως μοντέρνα χαρακτηριστικά.

Όπως είπα, το digiCircle διαθέτει υπηρεσίες αποστολής για μεταπωλητές, κάτι που το ξεχωρίζει από το Swappa. Αλλά συνήθως, για να πληροίτε τα κριτήρια για να κάνετε dropshipping, πρέπει να έχετε ήδη πραγματοποιήσει πωλήσεις 3.000 $ στον ιστότοπο.

Όσον αφορά την πώληση στο digiCircle, υπάρχουν λίγες απαιτήσεις εκτός από το ότι η τεχνολογία σας είναι σε καλή κατάσταση και διαθέτει όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ. Εάν η αξία της συσκευής υπερβαίνει τα 50 $, θα λάβετε δωρεάν αποστολή!0 πόντοι

Θέμα 51: Πουλήστε DVDS (και παιχνίδια και ναι, ακόμη και CD) στο Decluttr

Ναι, αυτός είναι ένας τύπος που μπορείτε να πουλήσετε και όχι μια συγκεκριμένη αγορά για πώληση. Λοιπόν, τα DVD είναι λίγο περίπλοκα. Πιθανότατα γνωρίζετε ότι οι χρήστες κάνουν ροή κυρίως στις μέρες μας, ακόμη και αν τα DVD χρησιμοποιούνται ακόμη συχνά.

Πιθανότατα περιμένετε, όπως εγώ, ότι η χρήση DVD θα συρρικνωθεί τα επόμενα χρόνια καθώς η διαδικτυακή παρακολούθηση παίρνει ακόμη μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Γιατί λοιπόν προτείνω να πουλάτε DVD online για χρήματα?

Απλός: επειδή οι άνθρωποι τα αγοράζουν ακόμα. Αν μη τι άλλο, το γεγονός ότι η χρήση DVD πιθανότατα θα συρρικνωθεί σημαίνει ότι είναι τόσο καλή στιγμή όσο ποτέ να τα πουλήσετε, ενώ θα σας κερδίσουν κάποια αξιοπρεπή χρήματα.

Παρόλα αυτά, θα συνιστούσα προσωπικά να διατηρήσετε οποιαδήποτε ειδικά DVD, ώστε να μπορείτε να τα πουλήσετε σε υψηλές τιμές αργότερα. Αλλά αυτό θα γίνει πολύ αργότερα.

Προς το παρόν, μπορείτε να πουλήσετε DVD σε λογικές τιμές στη Decluttr. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο που πωλεί πίσω βιβλία και η τεχνολογία λειτουργεί με τους άλλους ιστότοπους που σας έδειξα — εισαγάγετε τον γραμμικό κώδικα, λάβετε μια προσφορά από τον ιστότοπο και, στη συνέχεια, στείλτε τους δωρεάν σε αυτά.

Μπορείτε επίσης να πουλήσετε τα βιντεοπαιχνίδια σας (εάν βρίσκονται σε δίσκους) και CD.0 πόντοι

Στοιχείο 52: Πουλήστε τα χειροτεχνήματά σας στο Etsy

Έχετε σχεδόν σίγουρα ακούσει για τον Etsy. Το Etsy είναι τόσο δημοφιλές που υπάρχει καλή πιθανότητα να το έχετε χρησιμοποιήσει ακόμη. Ωστόσο, επιτρέψτε μου να αναφερθώ στα βασικά:

Το Etsy είναι μια αγορά για χειροποίητα ή vintage αντικείμενα. Αυτό προφανώς καταλήγει να περιλαμβάνει μια τεράστια γκάμα αντικειμένων, αλλά γενικά οι άνθρωποι πωλούν ρούχα, αξεσουάρ μόδας, έργα τέχνης και έπιπλα.

Αν μπορεί να πουλάτε πράγματα που θα μπορούσαν να πουληθούν στο Etsy, αλλά δεν έχετε πάρει πραγματικά την ιδέα να πουλήσετε στο Etsy στο παρελθόν, ίσως μερικοί από αυτούς τους αριθμούς θα αλλάξουν γνώμη:

Η Etsy έχει πάνω από 33 εκατομμύρια αγοραστές και το 2017, ξόδεψαν πάνω από 3 δισεκατομμύρια δολάρια. Αυτό μπορεί να ακούγεται μικρό σε σύγκριση με γίγαντες όπως το Amazon, αλλά αυτό είναι ακόμα τεράστιο σε σύγκριση με πολλούς ανταγωνιστές του Etsy.

Ο καλύτερος αριθμός για μένα είναι ότι η Etsy έχει πάνω από 1,8 εκατομμύρια πωλητές. Αυτό είναι ένα τεράστιο ποσό πωλητών για έναν ιστότοπο που δεν είναι στην ίδια βαθμίδα με το Amazon ή το eBay.

Κατά την άποψή μου, ο Etsy χτυπά ένα γλυκό σημείο: είναι αρκετά μεγάλο που όλοι το έχουν ακούσει και μπορείτε να πάρετε πωλήσεις. Είναι επίσης λίγο πιο επικεντρωμένο από όλα τα καταστήματα όπως το Amazon, οπότε τα προϊόντα σας έχουν ακόμα μια καλή πιθανότητα να πουληθούν.

Τώρα για τα πράγματα που θέλετε να ξέρετε… δείτε πώς λειτουργούν τα τέλη:

Μια χρέωση συναλλαγής 5% δεν είναι ιδανική, αλλά όχι η χειρότερη από κάθε φαντασία. Το τέλος καταχώρησης 0,20 $ δεν είναι κακό.

Υπάρχει μια επιλογή λογαριασμού “Plus”, η οποία είναι επιπλέον 10 $ το μήνα και συνοδεύεται από επιπλέον εργαλεία (όπως η απόκτηση προσαρμοσμένου τομέα και άλλα εργαλεία προσαρμογής, μεταξύ άλλων).

Αν είστε ένας μικρός πωλητής που μπορεί να προσφέρει χειροποίητα προϊόντα, έργα τέχνης ή vintage προϊόντα, το Etsy δεν είναι αστείο. Υπάρχει ένας λόγος που είναι τόσο δημοφιλής. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Χρήσιμοι πόροι:

 • Ιστορίες επιτυχίας Etsy0 πόντοι

Θέμα 53: Πουλήστε τη μουσική σας

Ένα από τα πράγματα που το Διαδίκτυο έχει φέρει επανάσταση είναι η μουσική: αυτές τις μέρες, είναι απίστευτα προσιτό για τους ανθρώπους να ακούνε μουσική. Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ακούσουν τα περισσότερα τραγούδια που τους αρέσουν δωρεάν.

Αυτό μπορεί να είναι υπέροχο για έναν καταναλωτή, αλλά έχει επίσης προφανή μειονεκτήματα εάν είστε μουσικός. Έχετε ήδη το βάρος να προσπαθείτε να αναδυθείτε σε ένα γεμάτο πεδίο και τώρα πρέπει να ανταγωνιστείτε με τη δωρεάν μουσική?

Δεν προσποιούμαι ότι είναι εύκολο, αλλά εκεί είναι τρόποι για να πουλήσετε τη μουσική σας στο διαδίκτυο. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο από τη μουσική σας.

Ένας τρόπος είναι να ζητήσετε από τους υποστηρικτές σας να δωρίσουν ή να συνεισφέρουν μικρά ποσά σε εσάς, σε μια πλατφόρμα χρηματοδότησης πλήθους. Δεν θα μιλήσω για αυτό εδώ, αλλά θα το φτάσω αργότερα σε αυτήν τη λίστα – μείνετε συντονισμένοι!

Υπάρχει επίσης το SoundCloud… αλλά θα το συζητήσω μαζί με το YouTube και άλλους ιστότοπους κοινωνικών μέσων, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Τώρα ο λόγος που τους αναφέρω πρώτα, είναι ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε σε συντονισμό με το δικό σας μουσικό κατάστημα. Ίσως θέλετε να προωθήσετε τη μουσική σας σε διάφορες πλατφόρμες.

Μπορεί να έχετε τον δικό σας ιστότοπο που επιτρέπει πληρωμένες λήψεις συγκεκριμένων τραγουδιών. Αλλά μπορείτε να διατηρήσετε μια σελίδα SoundCloud και να την ενσωματώσετε στον ιστότοπό σας, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να πάρουν ένα πολύ σταθερό δείγμα της εργασίας σας πριν αποφασίσουν να πληρώσουν περισσότερα για αυτό.

Τώρα η δημιουργία ενός ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου για εσάς είναι κάτι για το οποίο έχω μιλήσει στο παρελθόν και θα συνεχίσω να μιλάω σε αυτήν τη λίστα. Η πώληση σε εξέχουσες πλατφόρμες διαφέρει από το να έχετε το δικό σας κατάστημα, οπότε το iTunes θα αποκτήσει το δικό του τμήμα μετά από αυτό.

Θέλω να ρίξω ένα φως στο Bandcamp: γεμίζει ένα εξαιρετικό σημείο επειδή επιτρέπει στους μουσικούς να μην πουλάνε μόνο τη μουσική τους στον ιστότοπο, αλλά να διαχειρίζονται τα δικά τους καταστήματα στον ιστότοπο. Επιπλέον, το Bandcamp είναι ακόμα αρκετά δημοφιλές για να προσελκύσει άτομα που θέλουν απλώς να ακούσουν μουσική, οπότε δεν μεταφέρετε τους θαυμαστές σας σε άγνωστη περιοχή.

Πόσο δημοφιλές; Κοίτα αυτό:

καπάκι

Σωστά. 8 εκατομμύρια δολάρια έχουν καταβληθεί μόνο στους καλλιτέχνες μέσω του Bandcamp τον τελευταίο μήνα.

Τώρα ο λόγος που προτείνω το Bandcamp είναι επειδή απαιτεί πολύ λιγότερη ρύθμιση από τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου και είναι πολύ πιο εύκολο για την πρόσβαση σε ακροατές.

Είναι επίσης λιγότερο περίπλοκο από την Apple και σας επιτρέπει να διατηρήσετε περισσότερο μέρος της μουσικής, καθώς και πιο φιλική προς τους θαυμαστές.

Μπορείτε να ελέγχετε βασικά τα πάντα για το κατάστημα Bandcamp. Μπορείτε να επιλέξετε ποιες τιμές θέλετε τα τραγούδια και τα άλμπουμ σας και να τα αλλάξετε όποτε θέλετε.

Εδώ είναι ένα τακτοποιημένο πλεονέκτημα: μπορείτε να ορίσετε ένα ΕΛΑΧΙΣΤΟ για αγορά… και έναν τόνο χρόνου, οι θαυμαστές θα υπερβούν το ελάχιστο για να εκφράσουν την υποστήριξη.

Έτσι, ολοκληρώνεται η πώληση μουσικής μέσω του καταστήματός σας: εκτός από τη δημιουργία ενός ιστότοπου μόνοι σας, το Bandcamp είναι μια από τις καλύτερες επιλογές (σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι προτιμότερο να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο).

Τώρα θα μιλήσω περισσότερο για την πώληση σε μεγάλες πλατφόρμες αναπαραγωγής μουσικής:1 βαθμοί

Στοιχείο 54: Πουλήστε τη μουσική σας μέσω Apple ή Amazon μόνοι σας

Επιτρέψτε μου να τονίσω ξανά: χρησιμοποιώντας αυτές τις επιλογές, δεν διαχειρίζεστε ακριβώς το δικό σας κατάστημα. Είναι μια σημαντική διάκριση μεταξύ αυτών των τριών και του BandCamp ή έχοντας τον δικό σας ιστότοπο.

Ωστόσο, εξακολουθείτε να έχετε ένα είδος οιονεί καταστήματος. Υπάρχει ακόμα κάποια ανεξαρτησία – ας ρίξουμε μια ματιά.

Με την Apple, θα χρησιμοποιείτε το iTunes Connect. Πρέπει να υποβάλετε αίτηση και να έχετε ένα έγκυρο Apple ID, αλλά το να γίνετε αποδεκτό δεν είναι το δύσκολο μέρος.

itunes συνδέονται

Όταν χρησιμοποιείτε το iTunes, πρέπει να τιμολογήσετε τα άλμπουμ και τα single σας σε συγκεκριμένα επίπεδα τιμών που έχουν ήδη δημιουργηθεί. Τα επίπεδα ποικίλλουν ανάλογα με την τοποθεσία σας, αλλά υπάρχουν πάντα τουλάχιστον τρία: Πίσω, Μεσαία και Μπροστά.

Η πλάτη έχει τις χαμηλότερες τιμές, η μπροστινή έχει τις περισσότερες και η Mid έχει… το μαντέψατε, η μέση! Μπορείτε να επιλέξετε από τα διαθέσιμα επίπεδα τιμών στη χώρα σας, αλλά αν δεν το κάνετε, το iTunes θα χρησιμοποιήσει μια προεπιλεγμένη ρύθμιση (συνήθως Mid).

Τώρα πριν ρωτήσετε: ναι, το iTunes κλείνει. Το μουσικό κομμάτι θα μεταβεί στην Apple Music — αλλά το iTunes Connect θα εξακολουθεί να είναι ένα μέρος για να διαχειριστείτε τα τραγούδια σας.

Με το Amazon, είναι πιο απλό. Θυμάστε όταν μίλησα για πωλήσεις στο Amazon; Βασικά το ίδιο πράγμα.

Ωστόσο, η Amazon διαθέτει μερικά επιπλέον προγράμματα για πωλητές μουσικής. Το ένα είναι το πλεονέκτημα: είναι το να βοηθάτε ανεξάρτητους καλλιτέχνες να πωλούν συγκεκριμένα CD.

Το άλλο είναι το CreateSpace: είναι μια αυτο-εκδοτική εταιρεία που συγχωνεύτηκε με το Kindle Direct Publishing (για το οποίο θα μιλήσω σε ένα δευτερόλεπτο), αλλά εξακολουθεί να διατηρεί μια πλευρά μουσικής και ήχου.

Ωστόσο, υπάρχει μια σημαντική διάκριση: υπάρχει μια διαφορά μεταξύ της εμφάνισης της μουσικής σας στη Μουσική Amazon (η οποία είναι ισοδύναμη με τη Μουσική Apple, τη Μουσική Google Play, το Spotify κ.λπ.) και την πώληση της δικής σας μουσικής ανεξάρτητα ως πωλητής στο κατάστημά σας στο Amazon.

Στο τελευταίο, έχετε περισσότερο έλεγχο. Στο πρώτο… πιθανότατα θα χρειαστείτε έναν διανομέα. Το ίδιο ισχύει και για τη Μουσική Google Play. Έτσι στο επόμενο αντικείμενο:0 πόντοι

Θέμα 55: Κερδίστε χρήματα σε μεγάλες πλατφόρμες μουσικής χρησιμοποιώντας διανομείς

Η πώληση μέσω Apple Music / iTunes ή Amazon Music είναι δύσκολη αν είστε μικρός, ανεξάρτητος καλλιτέχνης. Έτσι ξέρετε τι κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι?

Χρησιμοποιούν έναν ενδιάμεσο. Υπάρχουν μια χούφτα αξιόπιστων διανομών / ιστότοπων μεσαίου ανθρώπου που έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τις πωλήσεις μικρών και ανεξάρτητων καλλιτεχνών στις μεγάλες πλατφόρμες – γιατί είναι αρκετά δύσκολο χωρίς αυτούς.

Το μεγαλύτερο μπορεί να είναι το TuneCore:

tunecore

Το μόνο που κάνετε είναι να ανεβάσετε στο TuneCore και να επιλέξετε όλες τις πλατφόρμες στις οποίες θέλετε να διατίθεται το υλικό σας. Όλα τα χρήματα που κερδίζονται μέσω αυτών των πλατφορμών θα καταλήξουν στον λογαριασμό σας στο TuneCore, από τον οποίο μπορείτε να κάνετε ανάληψη.

Η TuneCore δεν θα λάβει κανένα ποσοστό των πωλήσεών σας ή της ροής των εσόδων σας, γι ‘αυτό είναι τόσο καλή επιλογή.

Το ReverbNation είναι ένας ανταγωνιστής που επίσης δεν θα λάβει κανένα από τα δικαιώματα ή τα δικαιώματά σας και διανέμει και στις κύριες πλατφόρμες. Το ίδιο ισχύει για τη μουσική Ditto και το CD Baby.

αντήχησηίδια ποσότηταcdbaby

Τώρα, υπάρχει κάποια παραλλαγή μεταξύ αυτών των διανομέων, αλλά ως επί το πλείστον λειτουργούν με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να διατηρήσετε ό, τι κάνετε και μπορείτε να διανείμετε σε ουσιαστικά οποιαδήποτε πλατφόρμα θέλετε.

Υπάρχουν συνήθως διαφορετικά επίπεδα τιμολόγησης για εγγραφή. Η Ditto Music έχει επίπεδα ανά έτος και αριθμό καλλιτεχνών: 19 $ ετησίως για απεριόριστη διανομή για έναν καλλιτέχνη, 29 $ ετησίως για 2 καλλιτέχνες κ.λπ..

Το ReverbNation έχει μια δωρεάν επιλογή που δεν θα σας επιτρέψει να διανείμετε, αλλά η επιλογή Premium στα 19,95 $ το μήνα θα περιλαμβάνει τη διανομή (και πολλά άλλα – δεν επικεντρώνεται αποκλειστικά στη διανομή).

Εξετάστε λοιπόν τις επιλογές σας, αλλά πιθανότατα θα χρειαστείτε έναν διανομέα εάν θέλετε να μεταβείτε στο Amazon, το Google Play, το Spotify και άλλα.0 πόντοι

Στοιχείο 56: Πουλήστε ebooks στο Amazon

Πολλοί άνθρωποι πωλούν ebooks στο Amazon και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι μπορεί να λειτουργήσει πολύ καλά για εσάς.

Ένας από τους λόγους που το κάνουν αυτό είναι ότι είναι εύκολο: δεν χρειάζεται να βρείτε έναν πράκτορα και να ζητήσετε από έναν εκδοτικό οίκο να αποδεχτεί το χειρόγραφό σας. Απλά πρέπει να γράψετε κάτι, να το βάλετε στο Amazon και να κάνετε τους ανθρώπους να το διαβάσουν.

Πιθανότατα έχετε παρατηρήσει ότι πολλοί άνθρωποι πωλούν ηλεκτρονικά βιβλία δωρεάν στο Amazon – αυτή είναι μια στρατηγική στην οποία δεν θα επικεντρωθώ πραγματικά, αλλά είναι ουσιαστικά για την προώθηση ιστολογίων / ιστοτόπων.

Αν θέλετε να πουλήσετε ένα ebook στο Amazon αντί να χρησιμοποιήσετε το ebook του Amazon για προώθηση, θα πρέπει να κάνετε τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Τούτου λεχθέντος, ο λόγος για τον οποίο η πώληση ενός ebook στο Amazon μπορεί να είναι το σωστό για εσάς να κάνετε…

Πρώτον, είναι δωρεάν.

Δεύτερον, φτάνει στην αγορά γρήγορα – η δημοσίευση μπορεί να διαρκέσει λίγα λεπτά και το ebook σας θα εμφανιστεί στο κατάστημα σε μία ή δύο ημέρες.

Θα κερδίσετε έως και το 70% των πωλήσεων σε πελάτες στις περισσότερες μεγάλες χώρες, κάτι που μπορεί να μην είναι ιδανικό, αλλά και πάλι η αποτελεσματικότητα είναι ένας σημαντικός παράγοντας.

Ναι, μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε να το εκτυπώσετε μέσω του προγράμματος. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Kindle Direct Publishing εδώ.

Τώρα, πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι δεν έχουν την υπομονή ή την ενέργεια να γράψουν ένα βιβλίο, ακόμα κι αν πήγαιναν στην αυτοδημοσίευση.

Αλλά αν έχετε ήδη πολύ γραπτό υλικό για ένα συγκεκριμένο θέμα, θα εκπλαγείτε πόσο εύκολα μπορείτε να συνδυάσετε τα πάντα και να το μετατρέψετε σε ebook.

Αυτό είναι ειδικά ισχύει για άτομα που χρησιμοποιούν ιστολόγια. Σε τελική ανάλυση, το ιστολόγιό σας είναι πιθανότατα για ένα συγκεκριμένο θέμα – απλώς πάρτε τις αγαπημένες σας αναρτήσεις αφού έχετε ένα καλό χαρτοφυλάκιο, συνδυάστε τα ενώ επεξεργάζεστε για να διατηρήσετε τα πράγματα συνεκτικά και να ανεβείτε.

Με το KDP, η κλίμακα του Αμαζονίου αποτελεί σημαντικό πόλο έλξης. Μπορείτε να τιμολογήσετε το ebook σας χαμηλό, εξαιρετικά χαμηλό, στο σημείο που ένα σωρό άνθρωποι θα το αγόραζαν γιατί “γιατί όχι;”

Και έπειτα, αν ένα σωρό άνθρωποι το αγοράσουν… καλά, δεν χρειάζεται να σας πω ότι είναι καλό!

Χρήσιμος πόρος:

 • Ο Mark Dawson, για τον οποίο η Amazon πληρώνει 4,50,000 $ ετησίως για τα ebooks του, τρέχει ένα δωρεάν μάθημα Self Publishing στο Youtube για όλους τους συγγραφείς.

φόρμουλα αυτόματης δημοσίευσης στο youtube0 πόντοι

Θέμα 57: Πουλήστε ebooks στο Blurb

Το Kindle Direct Publishing είναι μακράν η πιο κοινή πλατφόρμα για αυτο-δημοσίευση γενικά, και σίγουρα και για ηλεκτρονικά βιβλία.

Ένας άλλος δημοφιλής ανταγωνιστής ονομάζεται Blurb. Ο μοναδικός στόχος του Blurb είναι να επιτρέψει στους χρήστες να δημιουργούν ebook και περιοδικά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Blurb για να δημιουργήσετε φυσικά βιβλία, αλλά χρησιμοποιείται κυρίως για τα δύο προηγούμενα.

υπερβολική αγγελία

Το Blurb διαθέτει ακόμη και δωρεάν λογισμικό για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε το βιβλίο ή το περιοδικό σας, συμπεριλαμβανομένων προτύπων και οδηγών σχετικά με τη χρήση των εργαλείων.

Αν και είναι αληθινό το Blurb ανταγωνίζεται την Kindle Direct Publishing, έχει επίσης διαδεδομένη χρήση λόγω της εύκολης ενσωμάτωσής του με την Amazon. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βιβλίο στο Blurb, να το ανεβάσετε στο Blurb και, στη συνέχεια, να το δημοσιεύσετε στο Amazon σαν να χρησιμοποιείτε απευθείας το Amazon.

Επιπλέον, το Blurb έχει ενσωματώσεις με τα Apple iBooks και Barnes & Ευγενικά ebooks. Και δημοφιλώς, το Blurb διαθέτει το δικό του βιβλιοπωλείο.

Είναι κοινό θέαμα: μικροί και ανεξάρτητοι δημιουργοί που στέλνουν συνδέσμους Blurb στους οπαδούς τους, οι οποίοι στη συνέχεια θα μπορούν να αγοράσουν το ebook εάν το επιθυμούν.0 πόντοι

Στοιχείο 58: Πουλήστε τα έργα ζωγραφικής σας (ή άλλα εικαστικά έργα)

Εάν ζωγραφίζετε ή είστε γενικά εικαστικός καλλιτέχνης, καλύτερα να πιστεύετε ότι το Διαδίκτυο διαθέτει θέσεις για να κερδίσετε χρήματα.

Ένα από τα κοινά μέρη που πωλούν οι καλλιτέχνες στο Διαδίκτυο είναι το Etsy, για προφανείς λόγους. Αλλά αυτό απέχει πολύ από τον μοναδικό τρόπο να το κάνουμε.

Η τέχνη Saatchi είναι μια από τις πιο δημοφιλείς αγορές για την αυθεντική εικαστική τέχνη. Για έναν ιστότοπο αφιερωμένο μόνο στην πώληση ΑΡΧΙΚΩΝ κομματιών, έχουν πολλή κίνηση:

τέχνη saatchi

Αυτό που πρέπει να διατηρήσετε είναι ομοίως άκαμπτο: 65% κάθε κομμάτι. Τα καλά νέα είναι ότι υπάρχουν πολύ λίγα τέλη και η Saatchi θα χειριστεί την αποστολή.

Μια άλλη επιλογή είναι το Artfinder, το οποίο έχει κοινό πάνω από 500.000. Η περικοπή σας θα είναι περίπου 67% … αν και πάλι, υπάρχουν λιγότερα τέλη.

Μπορεί να αναστατωθείτε από τις μεγάλες περικοπές που πραγματοποιούν αυτοί οι ιστότοποι, αλλά έχω σκληρές ειδήσεις: πρώτον, άλλοι ιστότοποι κάνουν ακόμη μεγαλύτερη περικοπή. Δεύτερον, αυτό είναι μόνο μέρος του αγώνα για την πώληση εικαστικής τέχνης.

Τώρα τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε ακόμα να πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και δεν εννοώ μόνο μέσω του Etsy ή του eBay. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο, καθώς οι περισσότεροι οικοδεσπότες ιστού και οι κατασκευαστές ιστότοπων διαθέτουν λειτουργικότητα ηλεκτρονικού εμπορίου για ορισμένα σχέδια.

Ή μπορείτε απλώς να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου, όπως το Shopify ή το BigCommerce.

Ίσως αναρωτιέστε γιατί δεν ανέφερα τους ιστότοπους που έχετε ακούσει. Λοιπόν, πρόκειται να τους φτάσω:1 βαθμοί

Θέμα 59: Πουλήστε εκτυπώσεις της τέχνης ή των φωτογραφιών σας

Βλέπετε, αυτό είναι ένα σημαντικό σημείο διάκρισης: πώληση του πρωτότυπου έργου τέχνης σας έναντι πώλησης της εικόνας του έργου τέχνης. Μερικές φορές αυτό σημαίνει το ίδιο πράγμα, αλλά το Διαδίκτυο τονίζει όλο και περισσότερο τη διαφορά.

Το προηγούμενο αντικείμενο αφορούσε περισσότερο την πώληση πρωτότυπων έργων τέχνης. Ωστόσο, ανάλογα με το μέσο σας, έχετε τις πιθανότητες να μετατρέψετε τα έργα σας σε κάτι που μπορεί να πουληθεί περισσότερες από μία φορές.

Το Redbubble είναι ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους για αυτό. Το Redbubble θα χειριστεί την εκτύπωση και την αποστολή για εσάς, αρκεί να καταλάβετε πώς θέλετε η τέχνη σας να εκτυπώνεται (ή μπλουζάκια, αφίσες κ.λπ.).

redbubble

Έχουν τη μοναδική δυνατότητα να σας επιτρέψουν να ορίσετε το περιθώριό σας: υπάρχει μια βασική τιμή των προϊόντων σας που καλύπτει την υπηρεσία της Redbubble και η προσθήκη του περιθωρίου σας σε αυτήν τη βασική τιμή θα συνθέσει τη λιανική τιμή που βλέπει ο πελάτης σας.

Το Society6 είναι μια άλλη υπηρεσία που είναι αρκετά παρόμοια. Όπως με το Redbubble, ανεβάζετε την τέχνη σας και μετά επιλέγετε σε ποια προϊόντα θέλετε να είναι. Μετά από αυτό, βασικά πρέπει απλώς να προωθήσετε το έργο σας και να αφήσετε το Society 6 να χειριστεί την εκτύπωση και την αποστολή.

κοινωνία6

Στο Society6, κερδίζετε το 10% κάθε πώλησης και μπορείτε να αυξήσετε τη βαθμολογία σας (όπως και με το Redbubble, αυτό θα αύξανε τη συνολική τιμή).

Υπάρχει ένας άλλος ιστότοπος που συχνά υποτιμούν τα άτομα για την πώληση εκτυπώσεων: DeviantArt!

Οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν το DeviantArt ως ιστότοπο για καλλιτέχνες που είναι ξεπερασμένο και δεν χρησιμοποιείται πλέον. Λοιπόν, εξακολουθεί να χρησιμοποιείται συνεχώς, και βασικά όλοι με λογαριασμό DeviantArt έχουν την επιλογή να πωλούν εκτυπώσεις εάν θέλουν.

Παραπλανητική τέχνη

Θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση σε βασική ιδιότητα μέλους για ορισμένα επιπλέον προνόμια, όπως να ορίσετε τις δικές σας τιμές για να αυξήσετε τα κέρδη, αλλά παρ ‘όλα αυτά, είναι μια σταθερή επιλογή.

Το Zazzle μοιάζει πολύ με το Redbubble και το Society6, καθώς μπορείτε απλά να ανεβάσετε σχέδια και να πουλήσετε προϊόντα με την εργασία σας σε αυτό.

τζαζ

Η πώληση εκτυπώσεων της εικαστικής σας τέχνης για τοιχογραφία ή ρούχα ή είδη οικιακής χρήσης αλληλεπικαλύπτεται με έναν άλλο τομέα πώλησης εικαστικής τέχνης…0 πόντοι

Θέμα 60: Πουλήστε τις δεξιότητές σας στα γραφικά σχέδια

Όπως είπα, αυτό έχει κάποια αλληλεπικάλυψη με το προηγούμενο στοιχείο, αλλά είναι ακόμα διαφορετικό. Εδώ δεν μιλάω πολύ για τη δημιουργία εκτυπώσεων τέχνης που έχετε ήδη δημιουργήσει, που είναι ήδη πιο παραδοσιακή.

Μιλάω περισσότερο για την εικαστική τέχνη που φτιάξατε ότι πρέπει σαφώς να είναι γραφιστική. Έτσι, αντί για έναν πίνακα ή ένα σχέδιο που κάνατε ότι συνειδητοποιήσατε ότι θα μπορούσατε επίσης να εκτυπώσετε σε άλλα πράγματα, μιλάω για κάτι που φτιάχτηκε με σκοπό να χρησιμοποιηθεί ως γραφικό σχέδιο.

Τώρα, μπορείτε να το κάνετε αυτό στους ιστότοπους που ανέφερα ήδη, οπότε δεν θα τα ξαναπάω. Ωστόσο, θα υποβάλω μια νέα καταχώρηση για εσάς:

Το 99Designs προσανατολίζεται ειδικά στη γραφιστική. Αυτό μπορεί να αλληλεπικαλύπτεται με τους προηγούμενους ιστότοπους που ανέφερα, αλλά εστιάζει περισσότερο στο να πουλάτε λογότυπα και σχέδια για συγκεκριμένες επιχειρήσεις.

99 σχέδια

Αυτό σημαίνει ότι δεν θα φτιάξετε ένα σχέδιο και δεν θα το πουλήσετε παντού, αλλά θα προσαρμόσετε τη δουλειά για τους πελάτες σας. Μπορείτε να το θεωρήσετε ως αγορά για ανεξάρτητους σχεδιαστές.

Μπορείτε να ταιριάξετε με έναν πελάτη και να τους ζητήσετε να σας πληρώσουν μόνοι σας, αλλά μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε διαγωνισμούς σχεδιασμού. Βασικά, ορισμένες επιχειρήσεις θα ξεκινήσουν έναν διαγωνισμό και θα αφήσουν τους ελεύθερους επαγγελματίες να το κάνουν – ο νικητής παίρνει όλα!

Το 99Designs χρεώνει μια εισαγωγική χρέωση 100 $ για τον πρώτο πελάτη σας, αλλά κατανέμεται στα πρώτα 500 $ που κάνετε με αυτόν τον πελάτη. Υπάρχει μια επιπλέον χρέωση πλατφόρμας ανά έργο που προσγειώνεστε, αλλά ποικίλλει ανάλογα με το “επίπεδο σχεδιαστών” (που σημαίνει το επίπεδο εμπειρίας / βιογραφικό σας στην πλατφόρμα).

Ένας σχεδιαστής ανώτερου επιπέδου πληρώνει μόνο το 5%, ενώ ένας αρχάριος θα πληρώνει το 15%. Οι σχεδιαστές μεσαίου επιπέδου παίρνουν… ναι, 10%.1 βαθμοί

Θέμα 61: Πουλήστε ρούχα με τα γραφικά σας σχέδια

Ναι, ναι, αυτό επικαλύπτεται με τα προηγούμενα στοιχεία, αλλά με ακούστε.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Redbubble, το Society6, το Zazzle και άλλα για να πουλήσετε πουκάμισα με την τέχνη σας τυπωμένη σε αυτά, μπορείτε επίσης να εστιάσετε αποκλειστικά σε πουκάμισα.

Γιατί?

Επειδή τα πουκάμισα είναι γνωστά καλοί υποψήφιοι για χονδρική αγορά και πώληση. Ακόμα κι αν δεν αγοράζετε χύμα, μπορείτε να αγοράσετε ένα πουκάμισο με χαμηλό κόστος και να το μεταπωλήσετε με υψηλότερο κόστος εάν έχετε κάτι καλό σε αυτό.

Θα μπω στο μπλουζάκι μόνο στο επόμενο στοιχείο, αλλά προς το παρόν, ας μείνουμε με γραφικά σχέδια στα πουκάμισα.

Υπάρχουν ιστότοποι ειδικά προσανατολισμένοι σε αυτήν τη θέση των διαδικτυακών πωλήσεων.

Το Teespring είναι ίσως το πιο δημοφιλές από αυτούς τους ιστότοπους. Έχει μια καθιερωμένη ρύθμιση για καλλιτέχνες που σκοπεύουν να πουλήσουν μικρότερο αριθμό αντικειμένων και για άτομα που θέλουν να κάνουν πιο βαριά τις πωλήσεις.

Το Spreadshop είναι μια ακόμη επιλογή, όπως και η Teepublic. Και πριν ρωτήσετε, ναι, ουσιαστικά οποιοσδήποτε ιστότοπος που σας επιτρέπει να πουλάτε πουκάμισα που σχεδιάζετε θα σας επιτρέπει επίσης να πουλάτε άλλα είδη ένδυσης και αξεσουάρ.

Αυτό μπορεί επίσης να διασταυρωθεί σε γενικές πωλήσεις μπλουζών, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν δεν είστε καλλιτέχνης, αυτό μπορεί να εξακολουθήσει να σας αφορά.

Βλέπετε, ένα από τα πράγματα για το Teespring και τις άλλες υπηρεσίες που ανέφερα είναι ότι δεν είναι πραγματικά μόνο για καλλιτέχνες. Είναι για άτομα που θέλουν να πουλήσουν πουκάμισα που δεν είναι απλά.

Αυτό σημαίνει ότι, εφ ‘όσον μπορείτε να συνδυάσετε κάτι που θα αγόραζαν οι άνθρωποι, αυτές είναι σταθερές επιλογές, ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας καλλιτέχνης ή όχι. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι πουλάνε μπλουζάκια στο διαδίκτυο χωρίς μεγάλη εμπειρία στη γραφιστική.

Αυτοί είναι μερικοί από τους αριθμούς του Teespring:

Οι αριθμοί του Teespring

Δεν χρειάζεται να είστε σχεδιαστής για να τραβήξετε αυτούς τους αριθμούς. Απλώς μπείτε στη δουλειά της πώλησης πουκάμισων (και παρόμοιων ενδυμάτων), καθώς μπορεί να είναι αρκετά κερδοφόρο εάν το κάνετε σωστά.

Επιπλέον, μπορεί να είναι μια εξαιρετική πηγή παθητικού εισοδήματος μόλις το ρυθμίσετε σωστά.0 πόντοι

Στοιχείο 62: Πουλήστε τα σχέδια Ιστού σας

Όχι, στην πραγματικότητα δεν έχω μιλήσει για αυτό ήδη, έξυπνο. Όταν μίλησα για την πώληση σχεδίων πριν, αυτό αφορούσε πραγματικά γραφικά σχέδια για φυσικά προϊόντα.

Ωστόσο, μπορείτε να μεταφέρετε αυτήν την αρχή σε ιστότοπους πολύ εύκολα και έχει μεγάλη ζήτηση. Στο τέλος της ημέρας, υπάρχουν πολλοί ιστότοποι εκεί έξω, και πολλοί άνθρωποι χρειάζονται τους ιστότοπούς τους για να φαίνονται καλές και μοναδικές.

Τώρα, υπάρχουν διάφοροι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πουλήσετε τα σχέδιά σας. Ένας τρόπος που μπορείτε να το κάνετε είναι να επικοινωνήσετε απευθείας με άτομα που γνωρίζετε και να προσφέρετε θέματα ιστού και άλλα.

Ένας άλλος τρόπος είναι η καταχώριση των θεμάτων και των προτύπων σας σε μια δημοφιλή αγορά.

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο δημοφιλή και αξιόπιστα μέρη για αυτό είναι το Themeforest. Το Themeforest είναι ιδιαίτερα γνωστό για τα θέματα του WordPress, αλλά αυτό είναι σχεδόν το όριο.

Και το θέμα είναι, σε αντίθεση με τα μπλουζάκια, οι άνθρωποι που αγοράζουν θέματα στο διαδίκτυο είναι γενικά πρόθυμοι να βγάλουν χρήματα. Πρόκειται για μια επένδυση στην επιχείρησή τους, και ενώ όλοι θα ήθελαν να εξοικονομήσουν χρήματα, είναι ρεαλιστικό ότι μπορείτε να πάρετε μια υψηλή τιμή για ένα καλό θέμα.

Θέλω να πω, απλώς ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους αριθμούς από το Themeforest:

αριθμοί αγοράς envato

* Σημείωση: Το Envato Market τρέχει το Themeforest.

Ορισμένες εναλλακτικές λύσεις για το Themeforest περιλαμβάνουν το Templamatic και το CreativeMarket. Και το πιστεύετε ή όχι, μπορείτε ακόμη και να πουλήσετε θέματα στο eBay!0 πόντοι

Στοιχείο 63: Τομείς αγοράς / πώλησης

Θα εκπλαγείτε πόσο κερδοφόρα είναι η πώληση διαδικτυακών τομέων. Επιτρέψτε μου να αναφερθώ πρώτα στην ουσία:

Οι επιχειρήσεις έχουν ονόματα. Οι ιστότοποι, ειδικά οι επιχειρήσεις με ιστότοπους, έχουν ονόματα. Οι ιστότοποι δεν έχουν το ίδιο όνομα – δεν υπάρχει Facebook.net που ανταγωνίζεται το Facebook.com.

Τα ονόματα τομέα, τα οποία μπορείτε να θεωρήσετε ως ονόματα ιστότοπων, είναι μοναδικά. Κάθε αξιοπρεπής ιστότοπος θέλει ένα σταθερό όνομα τομέα που το κάνει να ξεχωρίζει.

Και επειδή ένα όνομα τομέα είναι τόσο θεμελιώδες μέρος της ύπαρξης διαδικτυακής παρουσίας, αυτό σημαίνει ότι ιστότοποι και επιχειρήσεις είναι πρόθυμες να βγάλουν χρήματα για να αποκτήσουν το σωστό όνομα.

Εάν είναι τυχεροί, μπορούν απλώς να καταχωρήσουν ένα όνομα τομέα μόνοι τους σε μια σχετικά χαμηλή τιμή. Αλλά αν γνωρίζουν το όνομα που θέλουν και θα αγοράσουν ήδη. Αυτό το άτομο ή η επιχείρηση μπορεί να σκεφτεί το σωστό όνομα σε ένα χρόνο – μέχρι τότε, εσείς θα μπορούσατε να είστε ο κάτοχος αυτού του ονόματος τομέα.

Σε αυτήν την περίπτωση, θα έπρεπε να διαπραγματευτούν μαζί σας για μια τιμή για να πάρουν το όνομα, αντί για τη φτηνή βασική τιμή που θα μπορούσαν να είχαν.

Αυτή είναι η αρχή και γίνεται πιο περίπλοκη από εκεί. Δεν είναι ακριβώς εύκολη δουλειά: δεν μπορείτε απλώς να αγοράσετε το “pizza.com” και να το πουλήσετε για ένα εκατομμύριο δολάρια, επειδή τα περισσότερα από τα προφανή και μεγάλα ονόματα έχουν ήδη εγγραφεί.

Αλλά αν είστε δημιουργικοί και υπομονετικοί, μπορείτε να διατηρήσετε ορισμένα ονόματα με σχετικά χαμηλό κόστος και να τα ανατρέξετε για υψηλό κέρδος αργότερα.

Παρεμπιπτόντως, το κάνετε αυτό χύμα. Πολλοί καταχωρητές ονομάτων τομέα θα σας επιτρέψουν να εγγραφείτε μαζικά για χαμηλότερο κόστος ανά όνομα και από εκεί μπορείτε να πουλήσετε χύμα ή μεμονωμένα ανάλογα με τις ανάγκες.

Μια τελευταία σημείωση: δεν χρειάζεται να περιμένετε κάποιον να ξεκινήσει μια εταιρεία που ελπίζει για το όνομα που τυχαίνει να αγοράσετε. Αυτό είναι ένα μακρύ πλάνο.

Αλλά υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που προσπαθούν οι ίδιοι να αποκτήσουν τα καλύτερα ονόματα με σκοπό να τα ανατρέψουν αργότερα, και που θα σας αποζημιώσουν για αυτό που έχετε ακόμη κι αν αυτοί δεν σκοπεύουν να ξεκινήσουν έναν ιστότοπο με αυτόν.

Υπάρχουν καταχωρητές ονόματος τομέα bajillion, αλλά εδώ είναι μια λίστα με μερικά καλά για να ξεκινήσετε!

Χρήσιμοι πόροι:

 • Φλίπα
 • Σεντό
 • Δημοπρασίες Godaddy0 πόντοι

Στοιχείο 64: Φιλοξενία μεταπωλητών

Η φιλοξενία μεταπωλητών μοιάζει λίγο με την πώληση τομέων, καθώς υποστηρίζετε επιχειρήσεις με την παρουσία τους στο διαδίκτυο, αλλά εδώ είναι που τελειώνουν οι ομοιότητες.

Εάν δεν γνωρίζετε, η φιλοξενία ιστού είναι η εξής: η διαδικασία διατήρησης ενός ιστότοπου. Οι ιστότοποι καταναλώνουν πόρους. Εάν ένας ιστότοπος έχει πολλά βίντεο, χρειάζεται αποθήκευση. Εάν ένας ιστότοπος χειρίζεται πολλούς επισκέπτες, πρέπει να είναι σε θέση να υποστηρίζει καλές ταχύτητες και να μην συντρίβει.

Ορισμένες μεγάλες εταιρείες ενδέχεται να φιλοξενούν τους δικούς τους ιστότοπους. Πολλή χρήση εταιρικής φιλοξενίας εταιρικού επιπέδου – το πιο διάσημο παράδειγμα θα ήταν το Amazon, του οποίου οι διακομιστές χρησιμοποιούνται από πολλές μεγάλες εταιρείες (συμπεριλαμβανομένων πολλών ανταγωνιστών της σε άλλους τομείς).

Ωστόσο, μια μικρή έως μεσαία επιχείρηση (SMB) αποκτά συνήθως ένα μεμονωμένο πακέτο φιλοξενίας. Μπορούν να το κάνουν είτε μέσω ενός οικοδεσπότη Ιστού, ο οποίος πωλεί άμεσα ένα πρόγραμμα φιλοξενίας, είτε μέσω ενός δημιουργού ιστοτόπων που θα διατηρεί τον ιστότοπο ανανεωμένο, αλλά εστιάζει περισσότερο στις δυνατότητες διαχείρισης ιστότοπων.

Εδώ μπορείτε να μπείτε για να κερδίσετε χρήματα: μπορείτε να αγοράσετε ένα πακέτο μεταπωλητών απευθείας από μια εταιρεία φιλοξενίας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ό, τι ορίζει το πακέτο για να μεταπωλήσετε τη φιλοξενία σε X αριθμό πελατών.

Βοηθά να γνωρίσετε τους ανθρώπους και να είστε καλοί στη δημιουργία ιστότοπων – τελικά, ο καλύτερος τρόπος για να κάνετε τους ανθρώπους να αγοράσουν τη φιλοξενία σας μέσω της ίδιας εταιρείας φιλοξενίας εσείς αγοράστηκε από το να τους προσφέρει βοήθεια στη συντήρηση των ιστότοπών τους.

Ιστορίες επιτυχίας:

 • Πώς κέρδισε ο Cody McLain $ 600k από την εταιρεία φιλοξενίας του πριν γίνει 18 ετών!

Χρήσιμα άρθρα:

 • Πώς να αποκτήσετε τους επόμενους 2000 πελάτες σας για φιλοξενία μεταπωλητών0 πόντοι

Στοιχείο 65: Πουλήστε τις φωτογραφίες σας (γενικές)

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο και θέλω να το δώσω ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό, επειδή ένα τεράστιο ποσό του Διαδικτύου αφορά όλες τις εικόνες και τις φωτογραφίες.

Σκεφτείτε το: ένα μεγάλο μέρος των κοινωνικών μέσων επικεντρώνεται στην κοινή χρήση εικόνων. Είτε από επαγγελματίες είτε από ερασιτέχνες, οι φωτογραφίες αποτελούν βασικό στοιχείο της σύγχρονης κουλτούρας στο Διαδίκτυο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πουλάτε φωτογραφίες. Μπορείτε να πουλήσετε εκτυπώσεις των φωτογραφιών σας με τον ίδιο τρόπο που μίλησα για την πώληση εκτυπώσεων έργων τέχνης νωρίτερα. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου και να πουλήσετε φωτογραφίες.

Και ένα από τα σπουδαία πράγματα για την πώληση φωτογραφιών στο Διαδίκτυο, εκτός από το γεγονός ότι υπάρχουν ένα εκατομμύριο μέρη που μπορείτε να το κάνετε αυτό, είναι ότι μπορείτε είτε να πουλήσετε πρωτότυπες φωτογραφίες και να εκτυπώσετε αποστολές ή να πουλήσετε λήψεις υψηλής ανάλυσης της φωτογραφίας σας.

Τώρα θα πρέπει να είμαι ειλικρινής μαζί σας αμέσως: όπως με την πώληση της τέχνης σας, μπορείτε να κάνετε τα καλύτερα περιθώρια κέρδους, πραγματοποιώντας απευθείας πωλήσεις στον δικό σας ιστότοπο.

Αυτό έκανε ο Sandeep Maheshwari όταν ξεκίνησε το Imagesbazaar το 2006. Τώρα κερδίζει εκατομμύρια πουλώντας τις φωτογραφίες του.

Ή μπορείτε να το πουλήσετε μέσω πλατφορμών φωτογραφιών.

Το SmugMug είναι μια τέτοια πλατφόρμα, όπως και το Zenfolio. Μπορείτε να τα θεωρήσετε ως διασταυρώσεις μεταξύ των δημιουργών ιστότοπων και των δημιουργών γκαλερί… η ουσία είναι ότι έχουν γίνει κατά νου.

Το Squarespace είναι μια άλλη επιλογή. Είναι ένα γενικό εργαλείο δημιουργίας ιστοτόπων, αλλά είναι γνωστό ότι δίνει έμφαση στις κομψές σελίδες σχεδιασμού και συλλογής.

Η χρήση ιστότοπων μοντέλων crowdfunding και συνδρομών είναι επίσης μια καλή τακτική, αλλά θα το φτάσω αργότερα. Μείνετε συντονισμένοι!

Μπορείτε επίσης να κερδίσετε χρήματα μέσω πώλησης φωτογραφιών μετοχών. Θα ξοδέψω τα επόμενα λίγα αντικείμενα για ορισμένες επιλογές εκεί:1 βαθμοί

Στοιχείο 66: Πουλήστε τις φωτογραφίες σας στο iStockPhoto και στο Getty Images

Έχετε σχεδόν σίγουρα ακούσει για το iStockPhoto. Ανήκει στην Getty Images, είναι ένα από τα μεγαλύτερα αποθετήρια με φωτογραφίες χωρίς δικαιώματα (και άλλα ψηφιακά μέσα). Και έχετε σχεδόν σίγουρα ακούσει για το Getty Images επειδή είναι επίσης διάσημο.

Έχουν πάνω από 200.000 συνεισφέροντες και εξυπηρετούν περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια πελάτες σχεδόν σε κάθε χώρα.

Το θέμα σχετικά με το iStockPhoto και το Getty Images είναι ότι δεν μπορείτε απλώς να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δωρεάν και να αρχίσετε να δημοσιεύετε φωτογραφίες για να αγοράσουν οι χρήστες. Ο λογαριασμός σας πρέπει πρώτα να εγκριθεί:

πώς να συμμετάσχετε σε εικόνες getty

Αλλά όταν συμβεί αυτό, τα πράγματα είναι αρκετά εύκολα. Υποβάλετε εικόνες όποτε θέλετε. Μόλις γίνει αποδεκτή, θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο. Εάν ένας επισκέπτης / πελάτης το δει και θέλει να το χρησιμοποιήσει, θα αγοράσει μια άδεια που θα τους επιτρέπει να κατεβάσουν το αρχείο και να το χρησιμοποιήσουν.

Τα κέρδη διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο της άδειας που αγοράζει ένας πελάτης – για παράδειγμα, ένας πελάτης μπορεί να αγοράσει μια άδεια προσωπικής χρήσης ή μια άδεια εμπορικής χρήσης – αλλά θα είναι πάντα ένα ποσοστό της άδειας.

Τα ποσοστά πνευματικών δικαιωμάτων ξεκινούν συνήθως από 15% για φωτογραφίες και 20% για βίντεο / εικόνες στο iStockPhoto. Οι «αποκλειστικοί» συνεισφέροντες μπορούν να κερδίσουν 25-45%. Με τις εικόνες Getty, ξεκινά από το 20% για φωτογραφίες. Και ναι, διατηρείτε πνευματικά δικαιώματα!0 πόντοι

Στοιχείο 67: Πουλήστε τις φωτογραφίες σας στο Shutterstock

Ίσως αναρωτιέστε γιατί ενοχλούσα ακόμη και να βάλω το Shutterstock ως ξεχωριστό αντικείμενο. Σε τελική ανάλυση, είναι σχεδόν το ίδιο?

Ναι, τα βασικά είναι τα ίδια. Μια βασική διαφορά είναι ότι το Shutterstock δέχεται ακόμη περισσότερους διαφορετικούς τύπους πολυμέσων από το Getty Images. Αλλά αυτή δεν είναι η κύρια διαφορά για την οποία βρίσκεστε εδώ.

κλειστό

Εντάξει, δεν θέλω να ενθουσιαστείτε. Δεν πρόκειται να κερδίσετε τεράστια δικαιώματα με τον Shutterstock. Ωστόσο, η ανάλυση των κερδών του Shutterstock διαφέρει από το iStockPhoto και το Getty Images.

Μέρος του λόγου είναι επειδή το Shutterstock έχει μια επιλογή πακέτου συνδρομής: οι πελάτες μπορούν να χορηγούν άδεια έως και 750 εικόνες το μήνα με κανονική χρέωση. Αλλά ο κύριος λόγος είναι ότι η Shutterstock σας πληρώνει σταθερούς αριθμούς δικαιωμάτων ανά επίπεδο αποδοχών διάρκειας ζωής σας.

Έτσι, εάν έχετε κερδίσει 0 έως 500 $ στο Shutterstock, θα λάβετε 0,25 $ μια λήψη για τις μηνιαίες εικόνες συνδρομητών που ανέφερα. Η λήψη μιας εικόνας κατά παραγγελία οποιουδήποτε μεγέθους θα σας πάρει 1,88 $. Το Shutterstock εφαρμόζει ποσοστά για βίντεο κλιπ (λαμβάνετε 30%) και προσαρμοσμένες εικόνες ή βελτιωμένες εικόνες αδειών (20%).

Οι άλλοι βραχίονες κέρδους είναι 500 $ – 3.000 $, 3.000 $ – 10.000 $ και πάνω από 10.000 $. Τώρα, δεν θα υπερβείτε ποτέ τα 2,85 $ για τις πιο ακριβές λήψεις σας.

Αυτό ακούγεται πολύ αδύναμο, αλλά αυτό το μοντέλο έχει καλά οφέλη για ορισμένους φωτογράφους. Για ένα, είναι υπέροχο για το παθητικό εισόδημα – απλώς αφήστε τις φωτογραφίες σας να κάνουν τη δουλειά για εσάς. Όσο περισσότερα κερδίζετε, τόσο υψηλότερη είναι η πιθανότητα να μπείτε σε μια άλλη βαθμίδα και έτσι ο κύκλος συνεχίζεται.1 βαθμοί

Στοιχείο 68: Πουλήστε τις φωτογραφίες σας στο Adobe / Fotolia

Το Adobe Stock είναι μια καλή επιλογή επειδή υποστηρίζεται από μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία λογισμικού.

Το έσωσα για τελευταία φορά, γιατί απλά το έχει τα καλύτερα δικαιώματα. Θα λάβετε προμήθεια 33% για κάθε λήψη φωτογραφιών ή διανυσματικών γραφικών. Μπορείτε να ζητήσετε πληρωμή αμέσως μόλις έχετε τουλάχιστον 25 $.

Ένα άλλο σημείο υπέρ της Adobe είναι ότι, σε γενικές γραμμές, είναι λίγο πάνω από το Shutterstock και το Getty Images όσον αφορά την ποιότητα της εικόνας και το πελατολόγιο. Μην με παρεξηγείτε, υπάρχουν τόνοι που έχουν κοινό.

Και υπάρχει πολύ μεγάλο περιεχόμενο στις δύο πρώτες οντότητες. Όμως, οι φωτογραφίες της Adobe Stock αναζητούνται ιδιαίτερα από άτομα που χρειάζονται πρώτα και πρώτα ποιοτικές εικόνες, σε αντίθεση με τα άτομα στο Shutterstock και στο Getty Images / iStockPhoto που χρειάζονται απλώς «καλές» εικόνες.

Τέλος, η πώληση των εικόνων σας στο Adobe Stock σημαίνει ότι οι εικόνες σας θα είναι επίσης στο Fotolia, μια άλλη εταιρεία φωτογραφιών μετοχών που αποκτήθηκε από την Adobe το 2014. Έτσι, η εμβέλειά σας επεκτείνεται σε άλλη οντότητα.

Και σε γενικές γραμμές, το Adobe Stock θεωρείται ότι έχει καλύτερη υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, σχετικά με την πώληση μετοχών φωτογραφίες…0 πόντοι

Στοιχείο 69: Πουλήστε τα βίντεό σας

Όπως πιθανότατα συνειδητοποιήσατε στα προηγούμενα στοιχεία, μπορείτε επίσης να πουλήσετε βίντεο μετοχών. Η αρχή είναι βασικά η ίδια.

Και στην πραγματικότητα, οι ιστότοποι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι οι ίδιοι! Μπορείτε να πουλήσετε βίντεο μετοχών σε Shutterstock, Getty Images / iStockPhoto και Adobe Stock.

Συνήθως τα βίντεο λαμβάνουν υψηλότερο τέλος δικαιωμάτων από τις εικόνες. Για παράδειγμα, το Adobe Stock σας προσφέρει 33% για εικόνες και 35% για βίντεο, αν και το εύρος μπορεί να είναι πιο έντονο με άλλους ιστότοπους.

Ωστόσο, μπορείτε να πουλήσετε πολύ περισσότερα από τα βίντεο μετοχών – μπορείτε να πουλήσετε βίντεο με πραγματικό περιεχόμενο.

Αυτό είναι προφανώς μια πιο δύσκολη προσπάθεια για το απλό γεγονός ότι πρέπει να κάνετε τους ανθρώπους να περάσουν πραγματικά από ένα βίντεο, το οποίο διαρκεί περισσότερο από το να ζητήσει κάποιος να δει μια φωτογραφία. Επιπλέον, θα επενδύσετε πολύ περισσότερα για να φτιάξετε κομμάτια περιεχομένου. Εδώ είναι μερικές επιλογές:

Το Uscreen είναι μια πολύ μοναδική πλατφόρμα. Ολόκληρος ο σκοπός του είναι να λειτουργεί ως ένα είδος αγοράς για δημιουργούς βίντεο. Οι χρήστες μπορούν να νοικιάσουν τα βίντεό σας, να τα αγοράσουν ή ακόμα και να αγοράσουν συνδρομές στο περιεχόμενό σας. Μπορείτε να προσθέσετε κουπόνια και προσφορές κ.λπ., όπως θα έκανε ένας πιο καθιερωμένος δημιουργός βίντεο.

uscreen

Το Vimeo είναι η άλλη σημαντική επιλογή: γενικά θεωρείται μέρος για περισσότερο περιεχόμενο βίντεο υψηλού επιπέδου, το Vimeo επιτρέπει επίσης στους δημιουργούς να πωλούν τα βίντεό τους. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να έχετε το Vimeo Pro, το οποίο είναι 20 $ το μήνα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο σας δίνει 1 TB αποθηκευτικού χώρου ετησίως, και πάνω απ ‘όλα, ένα επιβλητικό 90% των εσόδων.

Το Amazon είναι μια ακόμη επιλογή που χρησιμοποιείται συχνά, μέσω του Prime Video Direct. Το πλεονέκτημα αυτού είναι ότι το περιεχόμενό σας μπορεί να αγοραστεί εύκολα από σχεδόν όλους και να παρακολουθείται εύκολα μέσω οποιουδήποτε με τηλέφωνο, tablet ή έξυπνη τηλεόραση.1 βαθμοί

Στοιχείο 70: Πουλήστε τα ηχητικά εφέ ή / και τα εφέ βίντεο

Αυτή είναι μια πολύ καλή κατηγορία, οπότε δεν θα ξοδέψω πολύ χρόνο σε αυτήν, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε για όσους από εσάς θα μπορούσαν να το κάνουν.

Σκεφτείτε όλα αυτά σχετικά με την πώληση φωτογραφιών και βίντεο αποθεμάτων: μπορείτε βασικά να το κάνετε αυτό, αλλά με εφέ βίντεο και ηχητικά εφέ.

Βλέπετε, μεγάλα στούντιο και εταιρείες παραγωγής θα έχουν εφέ ήχου / βίντεο υψηλού επιπέδου που χειρίζονται χωρίς πρόβλημα. Αλλά στην εποχή του Διαδικτύου, υπάρχουν αμέτρητοι μικρότεροι δημιουργοί που θέλουν να φτιάξουν το περιεχόμενό τους, αλλά δεν έχουν τις δεξιότητες ή τον προϋπολογισμό για αυτό.

Θυμάστε την αγορά Envato; Αυτή είναι η εταιρεία που διαχειρίζεται το Themeforest, όπου οι άνθρωποι αγοράζουν θέματα και πρότυπα ιστότοπων.

Λοιπόν, η Envato τρέχει επίσης το VideoHive, το οποίο μπορεί να είναι μια από τις πιο αξιόπιστες αγορές αποκλειστικά για την αγορά περιεχομένου βίντεο αποθεμάτων – μεγάλο μέρος του οποίου είναι ειδικά εφέ, κινούμενα σχέδια κ.λπ..

Για όσους είναι πραγματικά καλοί με το Adobe After Effects, μπορείτε να πουλήσετε πρότυπα σχεδίασης κίνησης στο RocketStock – τα οποία, ίσως έχετε μαντέψει, είναι μέρος της οικογένειας Shutterstock.

Για ηχητικά εφέ, μπορείτε να το πουλήσετε στο AudioJungle.0 πόντοι

Στοιχείο 71: Πουλήστε τη φωνή σας

Ξέρω ότι αυτό ακούγεται εξαιρετικά ανατριχιαστικό, αλλά με ακούτε. Όλοι έχουν φωνή, αλλά πολύ λίγοι άνθρωποι συνειδητοποιούν ότι μπορούν να βγάλουν λεφτά χωρίς να είναι επαγγελματίας τραγουδιστής / ηθοποιός.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να προσπαθήσετε να βρείτε υποψήφιους πελάτες που θέλουν να προσλάβουν άτομα για να κάνουν φωνητικές αλλαγές για περιεχόμενο.

Για αυτό μπορείτε να μεταβείτε στο Upwork, το Fiverr ή ακόμα και το Craigslist.

Αλλά μια άλλη επιλογή θα ήταν να κατευθυνθείτε σε ιστότοπους που είναι εξειδικευμένοι για φωνητικές υπηρεσίες:

Το Covoco είναι ένα από τα πιο δημοφιλή: απλά πρέπει να δημιουργήσετε ένα προφίλ και να επαληθευτείτε. Στη συνέχεια, μπορείτε απλώς να συμμετάσχετε σε ακρόαση για έργα και να έρθετε σε επαφή με πελάτες.

Το VoiceBunny είναι μια άλλη επιλογή και διαθέτει ένα μικρό στρατό με πάνω από 28.000 ηθοποιούς φωνής διαθέσιμους για συναυλίες. Λειτουργεί βασικά με τον ίδιο τρόπο όπως ο Covoco, αν και υπάρχει και μια προαιρετική πτυχή του διαγωνισμού για την πρόσληψη μερικές φορές.

Σίγουρα, είναι εξειδικευμένη, αλλά ποιος ξέρει! Και αν σας ενδιαφέρει να αφηγηθείτε και να κάνετε φωνητικά υπερπόντια, αυτό θα μπορούσε να είναι και ένα καλό βήμα για αυτήν την καριέρα και ένας τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.0 πόντοι

Θέμα 72: Σε αυτό το σημείωμα, αφηγήστε τα ηχητικά βιβλία

Αυτό ισχύει σύμφωνα με το προηγούμενο στοιχείο για την πώληση της φωνής σας, αλλά είναι πιο περίπλοκο. Πριν μιλήσω για την εύρεση κλήσεων για φωνές σε αγορές, οι οποίες μπορούν να περιλαμβάνουν συναυλίες για αφήγηση ακουστικών βιβλίων, αλλά συνήθως θα περιλαμβάνουν βραχυπρόθεσμες συναυλίες.

Ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε αξιοπρεπή χρήματα αφήνοντας ηχητικά βιβλία. Αυτό είναι φυσικά μια μακρύτερη διαδικασία: ενώ το μήκος του βιβλίου είναι αυτό που έχει σημασία, πιθανότατα θα έχετε τουλάχιστον ώρες εγγραφής ανά έργο.

Ευτυχώς, υπάρχουν δύο ιστότοποι εκεί έξω που μπορείτε να δείτε εκτός από τις κανονικές και προαναφερθείσες ελεύθερες αγορές.

Η ACX είναι η πρώτη μου επιλογή. Είναι ένας ιστότοπος που είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στην αγορά των ηχητικών βιβλίων. Συνδέει συγγραφείς, πράκτορες, εκδότες, αφηγητές, μηχανικούς και στούντιο ηχογράφησης… βασικά όλους όσοι συμμετέχουν στη διαδικασία του ηχητικού βιβλίου.

acx

Το καλό για την αφήγηση των ακουστικών βιβλίων γενικά είναι επίσης το καλό για το ACX: υπάρχουν πρακτικά απεριόριστα έργα για αφήγηση. Η εύρεση των βιβλίων που θέλετε να διηγηθείτε είναι η πραγματική πρόκληση, αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχει όριο στην εργασία σας μπορώ κάνω.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δημιουργήσετε το προφίλ σας, συμπεριλαμβανομένων πολλών δειγμάτων, και περιμένετε να παρατηρήσετε συγγραφείς και εκδότες. Μπορείτε επίσης να κάνετε αίτηση και ακρόαση για βιβλία που θέλετε να αφηγηθείτε.

Μπορείτε να επιλέξετε μια τιμή ανά τελική ώρα ή 50% των δικαιωμάτων, ή και τα δύο … κάτι που είναι πολύ καλό κατά τη γνώμη μου.

Η άλλη επιλογή για το ACX είναι το Findaway Voices. Όπως το ACX, το Findaway προσπαθεί να σας συνδέσει με τους πελάτες μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και θα σας πληρώσει ανά τιμή που έχετε ορίσει ανά τελική ώρα.

Φωνές Findway

Τα έργα σας συνιστώνται βάσει των τιμών που έχετε ορίσει για εσάς, κάτι που αποτελεί πρόσθετο μπόνους για να βεβαιωθείτε ότι κοιτάζετε μόνο αυτά που θα σας πληρώσουν αρκετά.

Η αφήγηση ακουστικών βιβλίων μπορεί να είναι λίγο ριψοκίνδυνη, επειδή η τιμή ανά ώρα λήξης σημαίνει ότι δεν πληρώνεστε για όλο το χρόνο που ξοδεύετε στο έργο. Εάν πρέπει να κάνετε νέες λήψεις ή να δοκιμάσετε ξανά πράγματα, αυτή τη φορά που θα λάβετε δεν θα μπείτε στο παιχνίδι.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θα θέλατε να ορίσετε το υψηλό ποσοστό PFH, ώστε να ληφθεί υπόψη ο επιπλέον χρόνος. Το να το κάνεις αυτό, παραμένοντας ανταγωνιστικό, είναι δύσκολο… αλλά θα το αφήσω σε εσάς!1 βαθμοί

Θέμα 73: Πουλήστε τους δυνητικούς πελάτες σας

Αυτό είναι κάτι που μπορείτε να πουλήσετε στο διαδίκτυο που μερικές φορές είναι περίπλοκο και σίγουρα απαιτεί να έχετε ήδη επιχειρηματική αίσθηση, αλλά το οποίο είναι επίσης επικερδές όταν γίνει καλά.

Ίσως να έχετε ήδη δουλειά για μια εταιρεία που περιλαμβάνει τη συγκέντρωση δυνητικών πελατών, ή μπορεί να ασχοληθείτε μόνο με τον εαυτό σας. Μπορεί να είναι δύσκολο να τα συγκεντρώσετε, γι ‘αυτό λάβετε υπόψη ότι αυτός δεν είναι ακριβώς ένας «εύκολος» τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Ωστόσο, αποκτάτε τους δυνητικούς πελάτες σας, μπορείτε να τους πουλήσετε με διάφορους τρόπους: ένας τρόπος είναι να επικοινωνήσετε με διάφορες επιχειρήσεις του κλάδου σας και να τους προσφέρετε τις λίστες αλληλογραφίας σας.

Ένα άλλο είναι να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα που προορίζεται για λίστα … λίστες! Το Lead Roster είναι ένα σαφές παράδειγμα, καθώς μπορείτε να περιηγηθείτε και να δημοσιεύσετε διαφορετικούς τύπους δυνητικών πελατών. Μια άλλη, πιο στιλβωμένη επιλογή είναι το Leadrop ή το Fuelsy.

Ένα καλό σημείο για το Fuelsy είναι ότι ενσωματώνεται με το Hubspot και το Salesforce, γεγονός που καθιστά τη διαχείριση των υπαρχόντων δυνητικών πελατών σας πολύ πιο αποτελεσματική.

Ένα βασικό σημείο εδώ είναι ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί για να μην κάνετε κατάχρηση της εξουσίας σας σχετικά με τα στοιχεία επικοινωνίας: ένας μεσίτης λίστας δυνητικών πελατών πιθανότατα θα βεβαιωθεί ότι βεβαιώνετε ότι οι δυνητικοί πελάτες σας επέλεξαν τη λίστα σας και ότι έχουν το δικαίωμα να εξαιρεθούν από την κατοχή των πληροφοριών τους κοινή χρήση με τρίτα μέρη.0 πόντοι

Θέμα 74: Πώληση μαθημάτων εκπαίδευσης

Αυτό που είναι καλό με αυτήν τη μέθοδο δημιουργίας χρημάτων στο διαδίκτυο είναι ότι δεν είναι τόσο εξειδικευμένο που δεν το έχετε συναντήσει. Για παράδειγμα, είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι τα περισσότερα άτομα που δεν είναι στην εκπαίδευση δεν ήξεραν ότι υπήρχαν δημοφιλείς ιστότοποι όπως το TeacherPayTeachers.

Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι αντιμετώπισαν την παρουσία δωρεάν και αμειβόμενων μαθημάτων στο Διαδίκτυο – η αφθονία εκπαιδευτικού περιεχομένου του Διαδικτύου είναι μια από τις μεγαλύτερες αρετές του, όπως πολλές σημειώσεις.

Και ακόμα κι αν δεν είστε επαγγελματίας δάσκαλος, μπορεί να είστε ειδικός σε κάτι. Γιατί λοιπόν να μην πληρωθείτε για να το διδάξετε?

Εκτός από την πραγματοποίηση και την πώληση μαθημάτων στον ιστότοπό σας ή την εύρεση ατόμων που θέλουν να προσλάβουν εκπαιδευτικούς σε αυτόν ή σε αυτόν τον τομέα στο διαδίκτυο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια πλατφόρμα ειδικά για την πώληση εκπαιδευτικών μαθημάτων.

Το πιο διάσημο είναι, φυσικά, ο Udemy:

ουδέμι

Εννοώ, αυτή είναι μια τρελή λίστα αριθμών. Και το καλύτερο για μένα, είναι οι 30 εκατομμύρια μαθητές και 42.000 εκπαιδευτές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να προσεγγίσετε ένα ευρύ κοινό χωρίς να επαναλάβετε άλλο εκπαιδευτή, αρκεί να γνωρίζετε τι κάνετε.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ποιοτικά εργαλεία εγγραφής ήχου και βίντεο, τα οποία έχουν οι περισσότεροι άνθρωποι με τη μορφή των τηλεφώνων τους. Μπορείτε ακόμη και να προβάλλετε το σενάριο αν δεν θέλετε να βρίσκεστε στη φωτογραφική μηχανή. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να φτάσει η πληρωμή, καθώς ο Udemy κρατά τα χρήματα σε περίπτωση που ένας μαθητής ζητήσει επιστροφή χρημάτων.

Ωστόσο, θα λάβετε βασικά ό, τι πληρώνουν οι μαθητές σας, κάτι που είναι υπέροχο. Επιπλέον, μπορείτε να προσφέρετε όσα μαθήματα δωρεάν / επί πληρωμή θέλετε, για να προσελκύσετε μαθητές.

Ορισμένοι διακεκριμένοι ανταγωνιστές περιλαμβάνουν το Podia, το Teachable και το Thinkific. Αν και αυτά είναι πολύ μακριά από τις μόνες επιλογές.

Μπορείτε επίσης να πειραματιστείτε με πλατφόρμες crowdfunding, αλλά όπως ανέφερα προηγουμένως, θα τα φτάσω αργότερα.1 βαθμοί

Θέμα 75: Μεταπώληση εισιτηρίων

Πριν φρικιασθεί, όχι, η μεταπώληση εισιτηρίων (επίσης γνωστή ως scalping) δεν είναι παράνομη σε εθνικό επίπεδο στις ΗΠΑ. Ενώ η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δεν επιβάλλει περιορισμούς στο ζήτημα, διάφορα κράτη ή ακόμη και νομοί μπορεί να έχουν τις δικές τους κυρώσεις ή κανονισμούς. Επομένως, θα πρέπει να ελέγξετε τι ισχύει για εσάς.

Τούτου λεχθέντος, υπάρχει μια μεγάλη επιχείρηση στην επαναπώληση εισιτηρίων στο διαδίκτυο. Ακόμα κι αν δεν ασχολείστε με το ξεκίνημα εισιτηρίων, μπορεί να έχετε κάποια εισιτήρια για μια εκδήλωση που δεν σας ενδιαφέρει ή για την οποία δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε. Γιατί να μην το ξεφορτώσετε και να πάρετε κάποια χρήματα?

Το Ticketmaster είναι ένας από τους πιο διάσημους ιστότοπους για την αγορά και πώληση εισιτηρίων μεταξύ των θαυμαστών. Είναι εξαιρετικά εύκολο να μεταπωλήσετε εισιτήρια, ειδικά αν τα έχετε ήδη αγοράσει στο Ticketmaster.

εκδότη εισιτηρίων

Ο κύριος ανταγωνιστής του Ticketmaster είναι ο Stubhub, ο οποίος προσανατολίζεται πολύ περισσότερο σε άτομα που θέλουν να πουλήσουν εισιτήρια. Το Stubhub θεωρείται μερικές φορές η μεγαλύτερη αγορά εισιτηρίων στο διαδίκτυο και σας παρέχει δωρεάν παράδοση.

stubhub

Μια τελευταία επιλογή είναι το Vividseats και το Craigslist είναι επίσης πολύ καλό αν θέλετε να μεταπωλήσετε έναν μικρό αριθμό εισιτηρίων.0 πόντοι

Στοιχείο 76: Πουλήστε τις εφαρμογές σας στο App Store / Play Store

Εντάξει, ναι: έχει υψηλό μπαρ για είσοδο. Εάν θέλετε απλώς να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο με λιγότερη προσπάθεια και λιγότερη εξειδίκευση, αυτό δεν είναι.

Τούτου λεχθέντος, εάν έχετε ήδη τη δυνατότητα να δημιουργήσετε μια εφαρμογή, γιατί να μην την κάνετε; Μπορείτε να το χαμηλώσετε για μαζική κατανάλωση ή να το τιμήσετε υψηλό για να στοχεύσετε μια θέση ανθρώπων που είναι πρόθυμοι να πληρώσουν λίγο περισσότερο από ό, τι διαφορετικά.

Μπορείτε ακόμη και να το κάνετε δωρεάν και να χρησιμοποιήσετε μια διοχέτευση για να πληρώσετε τους χρήστες της εφαρμογής. Ιστότοποι όπως το Twitter και το Reddit είναι καλόι για την προώθηση μιας εφαρμογής, ειδικά εάν είναι δωρεάν και φαίνεται καινούργιος.

Θέλετε να μάθετε ένα άλλο «cheat» για την πώληση εφαρμογών; Μπορείτε να πουλήσετε πρότυπα για εφαρμογές στο διαδίκτυο, σε στυλ δημοπρασίας. Το Fiverr είναι ένας πιθανός χώρος, αν και απέχει πολύ από τον μοναδικό. Αν και φυσικά μπορείτε να κερδίσετε τα περισσότερα απευθείας με την πώληση του App Store της Apple ή του Play Store της Google.

Ακόμα κι αν δεν είστε σχεδιαστής, μπορείτε να κερδίσετε προσλαμβάνοντας κάποιον για να δημιουργήσετε μια εφαρμογή για την υπάρχουσα επιχείρησή σας. Δεν έχουν πολλές επιχειρήσεις εφαρμογές και δεν χρειάζεται όλες, αλλά αν μπορείτε να προσφέρετε μια εφαρμογή που προσφέρει αξία στους πελάτες σας, μπορείτε να αυξήσετε τις πωλήσεις σας!

Ιστορίες επιτυχίας:

 • 4 Νέοι προγραμματιστές εφαρμογών που έγιναν εκατομμυριούχοι0 πόντοι

Θέμα 77: Δημιουργία και πώληση λογισμικού (εκτός από εφαρμογές για κινητά)

Αυτό είναι στην πραγματικότητα λίγο πιο ανοιχτό από τη δημιουργία εφαρμογών για κινητές συσκευές. Από την άλλη πλευρά, μπορεί να έχετε έναν πιο δύσκολο χρόνο να κάνετε τους ανθρώπους να εγκαταστήσουν την εργασία σας εάν δεν είναι τόσο εύκολο όσο η λήψη μιας εφαρμογής σε τηλέφωνο / tablet.

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να κάνετε τους ανθρώπους να ελέγξουν το λογισμικό μας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους και αν είναι χρήσιμο, πολλοί άνθρωποι μπορεί να ενδιαφέρονται για αυτό.

Σκεφτείτε επίσης ότι μπορείτε να δημιουργήσετε λογισμικό για χρήση από προγράμματα περιήγησης – αυτό είναι κάτι που είναι γενικά πιο εύκολο για τους μελλοντικούς πελάτες.

Όσον αφορά τα μέρη για την πώληση λογισμικού, πρέπει να πω ότι το πουλάτε μόνοι σας θα είναι ένα από τα καλύτερα στοιχήματά σας. Σίγουρα σημαίνει ότι πρέπει να επενδύσετε περισσότερο χρόνο / ενέργεια / χρήματα, αλλά δεν υπάρχει τόνος ιστότοπων για την πώληση λογισμικού όπως υπάρχει για την πώληση ρούχων ή φωτογραφιών ή βιβλίων.

Αυτό έχει νόημα. Αλλά τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να ξοδεύετε όλο τον χρόνο σας στον ιστότοπό σας.

Η χρήση ενός εργαλείου δημιουργίας ιστότοπων ηλεκτρονικού εμπορίου όπως το Shopify ή το BigCommerce, ή ακόμα και ένα γενικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων με δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου (όπως το Wix ή το Squarespace) θα σας επιτρέψει να διανείμετε εύκολα το προϊόν σας.

Και ενώ δεν πιστεύω απαραίτητα ότι πρέπει να προσφέρετε μόνο δωρεάν λογισμικό, σίγουρα θα μπορούσατε να προσφέρετε δωρεάν δοκιμές ή δωρεάν εκδόσεις “lite”. Κρατήστε το χρήσιμο και οι άνθρωποι θα συνεχίσουν να πληρώνουν!0 πόντοι

Στοιχείο 78: Πώληση πηγαίου κώδικα.

Αυτό είναι παρόμοιο με την πώληση μιας εφαρμογής ή λογισμικού. Στην πραγματικότητα, πωλείτε με πολλούς τρόπους ουσιαστικά το λογισμικό που έχετε δημιουργήσει – εκτός από το ότι δεν πουλάτε την τελική έκδοση σε έναν πελάτη, πουλάτε τον πηγαίο κώδικα σε κάποιον που στη συνέχεια θα διανείμει στους ίδιους τους πελάτες.

Οι άνθρωποι είναι κατανοητά πρόθυμοι να επενδύσουν σε κάτι τέτοιο, ειδικά επειδή μια εφαρμογή που είναι καλή μπορεί να καταλήξει να κερδίζει περισσότερα χρήματα αργότερα.

Έτσι, ενώ ορισμένοι δημιουργοί προφανώς θα προτιμούσαν να διατηρήσουν τον πηγαίο κώδικα στον εαυτό τους και στην ομάδα τους, δεν μπορώ να σας κατηγορήσω αν νομίζετε ότι μπορείτε να πουλήσετε κάποιον κώδικα.

Μία από τις μεγαλύτερες αγορές για την πώληση πηγαίου κώδικα είναι η Chupamobile:

Chupamobile

Μια άλλη δημοφιλής επιλογή είναι το Crunchbase, όπως και ο Codester, αλλά αν είμαι ειλικρινής, μπορείτε να βρείτε άλλους με το Googling και χρησιμοποιώντας τα ένστικτά σας.

Και όπως λέω συχνά, μπορείτε να καταλάβετε πώς να πουλάτε μόνοι σας χρησιμοποιώντας ανεξάρτητους ιστότοπους, πίνακες μηνυμάτων κ.λπ..0 πόντοι

Θέση 79: Πουλήστε ψηφιακά προϊόντα στο διαδίκτυο

Εντάξει, ναι, το έχω ήδη καλύψει. Όταν μιλούσα για την πώληση μουσικής, φωτογραφιών, τέχνης, εφαρμογών, ακόμη και εκπαιδευτικών μαθημάτων… αυτά είναι όλα ψηφιακά προϊόντα.

Αλλά σε αυτές τις περιπτώσεις, μίλησα κυρίως για την πώλησή τους προς την πλατφόρμες που θα διευκόλυναν την αγορά των ανθρώπων. Ο κόσμος της πώλησης ψηφιακών προϊόντων ξεπερνά πολύ περισσότερο.

Πρώτος τρόπος: μπορείτε να πουλήσετε τα ψηφιακά σας προϊόντα μόνοι σας. Το ανέφερα ακόμη μερικές φορές, αλλά ο τρόπος που θα το κάνατε αυτό είναι με τη δημιουργία του δικού σας ιστότοπου ηλεκτρονικού εμπορίου. Πρέπει ακόμη να επενδύσετε κάποια χρήματα σε αυτό, αλλά ουσιαστικά μπορείτε να διατηρήσετε τα περισσότερα από αυτά που κάνετε.

Τώρα, εδώ είναι το ευρύτερο μέρος της πώλησης ψηφιακών προϊόντων: δεν χρειάζεται να είναι οι δημιουργίες σας. Και όχι, Δεν μιλάω για κλοπή… σκεφτείτε πώς μπορεί κανείς να μπει στο λιανικό εμπόριο χωρίς να διαθέτει δικό του εργοστάσιο ή δίκτυο αποστολής.

Αντί για φυσικά αντικείμενα, κάντε το ψηφιακό. Μπορείτε να κάνετε βασικά παρόμοια πράγματα: να διαχειρίζεστε ένα κατάστημα που πουλά ψηφιακά προϊόντα από άλλα άτομα. Είναι σίγουρα λιγότερο κοινό, αλλά αν το ψάχνετε, δεν θα το βρείτε πρόβλημα.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να βρείτε πολλά από αυτά τα ψηφιακά προϊόντα εξακολουθούν να είναι δημιουργικά έργα, όπως ebook ή μουσική. Απλώς βεβαιωθείτε ότι συνεργάζεστε δίκαια με τους δημιουργούς που συντονίζετε με τα προϊόντα των οποίων θέλετε να πουλήσετε.

Σε γενικές γραμμές, τα οφέλη από την πώληση ψηφιακών προϊόντων μιλούν από μόνα τους: μικρό αρχικό κόστος, ευκολότερη διανομή και δυνατότητα αυτόματης αυτοματοποίησης της διαδικασίας πληρωμής.

Τα μειονεκτήματα είναι ότι ανταγωνίζεστε με πολύ δωρεάν περιεχόμενο, αν και η θέση σας είναι σημαντική εδώ. Επιπλέον, μπορεί να είναι σχετικά εύκολο για κάποιον να αγοράσει το ψηφιακό σας προϊόν και στη συνέχεια να το διανείμει σε άλλους χωρίς κόστος… ή κόστος.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την πώληση ψηφιακών προϊόντων εδώ!1 βαθμοί

Στοιχείο 80: Χρησιμοποιήστε διοχετεύσεις μάρκετινγκ ή λογισμικό για να τα δημιουργήσετε (Clickfunnels)

Οι διοχετεύσεις είναι μια πολύ σημαντική ιδέα για το ηλεκτρονικό εμπόριο και το ψηφιακό μάρκετινγκ. Θα μπορούσατε να πείτε ότι είναι πανταχού παρόντες και χρησιμοποιούνται είτε ένα άτομο το γνωρίζει ή όχι.

Σας λέω γιατί, αν γνωρίζετε τι είναι μια διοχέτευση, μπορείτε να την βελτιώσετε και να αυξήσετε τις πωλήσεις! Επιπλέον, έχω ένα καλό εργαλείο που αξίζει να δείτε.

Πρώτα απ ‘όλα, μια διοχέτευση, επίσης γνωστή ως διοχέτευση μάρκετινγκ, είναι βασικά το σύνολο των βημάτων που περνούν οι επισκέπτες σας πριν φτάσουν στη μετατροπή (το πράγμα που θέλετε να κάνουν, το οποίο είναι συνήθως μια πώληση).

Είναι πραγματικά τόσο απλό. Η ιδέα είναι χρήσιμη επειδή μπορείτε να σκεφτείτε τα συγκεκριμένα βήματα στη στρατηγική μάρκετινγκ και το σχεδιασμό ιστοτόπων που οδηγούν έναν πελάτη να κάνει αυτήν ή αυτήν την ενέργεια. Μόλις σκεφτείτε έντονα με αυτούς τους όρους, μπορείτε να βελτιώσετε σημαντικά τη διοχέτευσή σας.

Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

διοχέτευση μάρκετινγκ και πωλήσεων

Όπως μπορείτε να δείτε, η διοχέτευση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα πραγμάτων.

Τώρα, ίσως αναρωτιέστε πώς μπορείτε να ξεκινήσετε. Για όσους από εσάς διευθύνετε πολύ μικρές επιχειρήσεις, ειδικά ελεύθερους επαγγελματίες και άτομα που μόλις ξεκινούν, θα έλεγα ότι πρέπει να το σκεφτείτε μόνοι σας.

Με αυτό εννοώ, κάνω έρευνα, σχεδιάζω και πειραματίζομαι. Αυτή η έρευνα μπορεί να περιλαμβάνει έρευνα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας των διοχετεύσεων και τον τρόπο βελτιστοποίησής τους, καθώς και την πραγματική εξέταση των αναλυτικών στοιχείων του ιστότοπού σας.

Μόλις αισθανθείτε άνετα, σκεφτείτε να επενδύσετε σε λογισμικό που έχει σχεδιαστεί μόνο για τη δημιουργία και τη βελτίωση των διοχετεύσεων. Υπάρχουν αρκετά, αλλά εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα:

Το Keap, παλαιότερα γνωστό ως Infusionsoft, είναι ένα είδος εργαλείου all-in-one. Τα κύρια εργαλεία που περιλαμβάνονται είναι: ένα εργαλείο διαχείρισης επαφών, ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ένα εργαλείο αγωγών πωλήσεων (που ουσιαστικά σημαίνει διοχέτευση). Υπάρχουν περισσότερα εργαλεία, αλλά αυτά είναι τα μεγάλα, και το καθένα είναι πολύ ανθεκτικό.

Ενώ το Keap επικεντρώνεται περισσότερο στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (με λίγη προσοχή στον ιστότοπο), το Leadpages επικεντρώνεται περισσότερο στον ίδιο τον ιστότοπό σας. Μία από τις βασικές λειτουργίες του είναι να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια σελίδα προορισμού, αλλά προχωρά πολύ πάνω από αυτό και δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη βελτίωση των διοχετεύσεών σας.

Και τέλος, υπάρχουν Clickfunnels. Το Clickfunnels μπορεί μερικές φορές να είναι υπερβολικό για μικρές επιχειρήσεις, αλλά για πολλούς αποδεικνύεται ότι αξίζει τον κόπο: Το Clickfunnels έχει λιγότερους από 100.000 χρήστες, αλλά τους έχει βοηθήσει να επεξεργαστούν πάνω από 4 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω πολύ περισσότερο από το να λέω ότι ο μοναδικός στόχος του είναι να βελτιώσει τις πωλήσεις και τις διοχετεύσεις ιστότοπων.

Επομένως, όπου κι αν βρίσκεστε στην διαδικτυακή σας επιχείρηση, μην παραμελήσετε τη στρατηγική για διοχετεύσεις!0 πόντοι

Θέμα 81: Συναλλαγές Forex

Μπορεί να μην έχετε ακούσει ποτέ για συναλλαγές συναλλάγματος. Λοιπόν εσύ νομίζω δεν έχετε: το forex trading σημαίνει απλώς αγορά ή πώληση νομισμάτων. Το “Forex” είναι συντομογραφία για την “αγορά συναλλάγματος”.

Όπως θα περίμενε κανείς, αυτό είναι ένα μεγάλο μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης και ο παγκόσμιος ημερήσιος κύκλος εργασιών είναι περίπου πάνω από 5 τρισεκατομμύρια δολάρια, που είναι ο μεγαλύτερος αριθμός για οτιδήποτε έχω σε αυτήν τη λίστα. Οι κύριοι ηθοποιοί σε αυτό το παιχνίδι είναι μεγάλες τράπεζες, αλλά συμμετέχουν και άτομα.

Όλες οι συναλλαγές στην αγορά συναλλάγματος περιλαμβάνουν «ζεύγη νομισμάτων»: την ταυτόχρονη διαπραγμάτευση δύο νομισμάτων. Το πιο συνηθισμένο είναι το ευρώ και το δολάριο, αλλά αυτό είναι σχεδόν το μόνο ζεύγος που χρησιμοποιείται. Ένα μέρος αγοράζει μια ποσότητα ενός νομίσματος πληρώνοντας την ποσότητα ενός άλλου.

Λοιπόν, πώς κερδίζετε χρήματα?

Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, και όπως μπορείτε να μαντέψετε, το forex trading είναι ασταθές και επικίνδυνο. Εάν έχετε εμπειρία στο εμπόριο δεν θα είναι τόσο κακό, αλλά αν είστε αρχάριος… πιθανότατα θα θέλετε να κάνετε την έρευνά σας και να ξεκινήσετε μικρά.

Τούτου λεχθέντος, η ουσία είναι ότι πρέπει να αγοράσετε ένα νόμισμα και να το πουλήσετε αργότερα σε υψηλότερη τιμή. Ακολουθεί ένα παράδειγμα του πώς θα μοιάζει στην πράξη:

έμποροι

Στο παράδειγμα, αγοράζετε ευρώ με τα δολάρια σας και, στη συνέχεια, λίγο αργότερα, όταν η συναλλαγματική ισοτιμία είναι υψηλότερη, μετατρέπετε ξανά σε δολάρια.

Ακούγεται απλό, αλλά απαιτεί δεξιότητα και καλό χρονισμό! Τα καλά νέα είναι ότι καθώς οι συναλλαγματικές ισοτιμίες είναι πάντα κυμαινόμενες, έχετε πολλές πιθανότητες να την επιτύχετε.0 πόντοι

Θέμα 82: Πώληση σημάτων σε συναλλαγές συναλλάγματος

Τώρα που ξέρετε λίγο περισσότερα για το forex trading, και υποθέτω ότι με κάποια πρακτική έχετε καλά χέρια σε αυτό.

Τότε αρχίζουν να συμβαίνουν καλά πράγματα. Τώρα μπορείτε να ξεκινήσετε την πώληση των σημάτων σας σε άλλους.

Πως?

Μέσα από έναν ιστότοπο που ονομάζεται Collective2 μπαίνει στην εικόνα.

Μόλις έχετε μια καλή ιστορία συναλλαγών στο Collective2, άλλοι χρήστες μπορούν να «εγγραφούν» στις συναλλαγές σας. Με αυτόν τον τρόπο εκτελούνται οι ίδιες συναλλαγές στο λογαριασμό τους με τον δικό σας και πληρώνεστε ανά συνδρομητή.

Αυτό είναι το τέλειο παράδειγμα επίλυσης του ακόλουθου προβλήματος:

Είναι άνθρωποι που έχουν χρήματα, αλλά δεν γνωρίζουν (συναλλαγές). Και,

υπάρχουν άνθρωποι που έχουν (συναλλαγές) γνώσεις, αλλά δεν έχουν χρήματα.

Και να θυμάστε, οι 20 κορυφαίοι έμποροι στο Collective2 κερδίζουν οπουδήποτε μεταξύ 58.000 έως 5.78.000 $ σε μηνιαία βάση, απλά με την πώληση σημάτων!

κορυφαίοι προγραμματιστές στρατηγικής για κέρδη0 πόντοι

Θέμα 83: Επενδύστε σε Bitcoin (ή πιο πιθανό, σε άλλα κρυπτονομίσματα)

Σίγουρα έχετε ακούσει για το Bitcoin. Στην πραγματικότητα, το Bitcoin είναι δήθεν παλιά νέα σε μια εξαιρετικά ισχυρή αγορά κρυπτογράφησης.

Πρώτον, ένα check-in: το cryptocurrency είναι εικονικό νόμισμα. Είναι αποκεντρωμένες (ή υποτίθεται ότι είναι) και θεωρητικά ανοσοί στον τακτικό έλεγχο, αν και αυτό αρχίζει να αλλάζει. Τα κρυπτονομίσματα χρησιμοποιούν ειδικές κρυπτογραφικές συναρτήσεις για τη συναλλαγή, εξ ου και το όνομα.

Γιατί λοιπόν να επενδύσετε σε αυτά; Για αρχάριους, η ανταλλαγή κρυπτογράφησης στο διαδίκτυο έχει λίγα τέλη επεξεργασίας. Είναι επίσης εξαιρετικά ασφαλείς και η φύση της τεχνολογίας blockchain διευκολύνει την επαλήθευση των συναλλαγών.

Και τέλος, ο «μεγάλος» λόγος: επειδή οι αποτιμήσεις κρυπτονομισμάτων είναι γνωστά ασταθείς, εσείς μπορώ λάβετε τεράστια απόδοση επένδυσης. Το κλειδί το κάνει σωστά.

Πρώτα απ ‘όλα, να είστε έτοιμοι να αναλάβετε κινδύνους… υπολογισμένους κινδύνους. Διακινδυνεύετε μόνο αυτό που μπορείτε να διακινδυνεύσετε και λάβετε υπόψη ότι τα νέα νομίσματα βγαίνουν συνεχώς. Το Bitcoin ήταν κάποτε η συντριπτική πλειοψηφία της αγοράς κρυπτογράφησης και αυτές τις μέρες είναι περίπου το ήμισυ ή λιγότερο.

Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι που θα σας πουν για την κεφαλαιοποίηση των κερμάτων στην αγορά, και υπάρχουν πολλά μέρη για να δείτε τις τάσεις και την ιστορία των κερμάτων. Το CoinMarketCap είναι ένα καλό παράδειγμα.

Αλλά σε βαθύτερο επίπεδο, πρέπει να κάνετε ό, τι μπορείτε για να εξοικειωθείτε με τα νομίσματα στα οποία θέλετε να επενδύσετε. Κάντε έρευνα πέρα ​​από τις γραμμές τάσης και τους αριθμούς.

Εδώ είναι ένας χρήσιμος οδηγός εάν μόλις ξεκινήσετε!0 πόντοι

Θέση 84: Επένδυση και εμπορία αποθεμάτων

Φαίνεται σχεδόν σαν εξαπάτηση για να το προσθέσω. Οι άνθρωποι διαπραγματεύονται μετοχές για κυριολεκτικά αιώνες… αλλά χάρη στο Διαδίκτυο, σχεδόν οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει χωρίς να χρειάζεται να αφήσει την άνεση του σπιτιού του.

Η επένδυση στο διαδίκτυο είναι ένα τεράστιο θέμα που θα μπορούσε να κερδίσει τη δική του σειρά άρθρων, οπότε θα το κρατήσω σύντομο.

Η διαπραγμάτευση μετοχών στο διαδίκτυο έχει ουσιαστικά τις ίδιες προκλήσεις, κινδύνους και ανταμοιβές με τις συναλλαγές old-school Εάν μόλις ξεκινήσετε, θα χρειαστεί να κάνετε κάποια δουλειά για να βρείτε τον κατάλληλο μεσίτη για εσάς.

Ένας μεσίτης είναι ένα πρόσωπο ή μια εταιρεία (στην περίπτωσή σας, σχεδόν πάντα μια εταιρεία) που διαθέτει άδεια αγοράς / πώλησης μετοχών. Σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα για να δείτε μια επισκόπηση των κύριων διαφορών μεταξύ των δημοφιλών χρηματιστών.

Εν τω μεταξύ, μερικά βασικά στοιχεία για το τι πρέπει να αναζητήσετε:

Εάν ένας μεσίτης έχει ένα ελάχιστο ποσό που απαιτείται για το άνοιγμα και τη συντήρηση ενός λογαριασμού (εάν είστε αρχάριος, μπορεί να μην έχετε πολλά να αρχίσετε να επενδύετε). το ποσό προμήθειας που λαμβάνει ο μεσίτης ανά συναλλαγή (θα μπορούσε να καθοριστεί, ποσοστό, ή ακόμη και ΤΙΠΟΤΑ). το επίπεδο υποστήριξης πελατών και εκπαιδευτικού υλικού που περιλαμβάνονται.

Το TD Ameritrade και το E * Trade είναι μερικοί από τους πιο δημοφιλείς διαδικτυακούς μεσίτες για αρχάριους, και οι δύο είναι χωρίς προμήθεια.

Στην πραγματικότητα, αυτές τις μέρες πολλοί μεσίτες αφαιρούν τις προμήθειές τους για να παραμείνουν ανταγωνιστικοί! Έτσι, εάν θέλετε να συμμετάσχετε στο χρηματιστήριο, αλλά δεν έχετε τόνο χρήματα για να επενδύσετε, η τρέχουσα εποχή του Διαδικτύου είναι μια υπέροχη στιγμή για εσάς!0 πόντοι

Θέση 85: Λάβετε έρευνες για μετρητά

Αυτός είναι πιθανώς ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο (αν και δεν είναι cakewalk). Είναι μια σχετικά απλή ιδέα:

Οι εταιρείες χρειάζονται πληροφορίες για τη σωστή εμπορία και πώληση των προϊόντων τους. Και οι ερευνητές στην ακαδημαϊκή κοινότητα πρέπει να γνωρίζουν τι πιστεύουν οι άνθρωποι για τα πράγματα για τα θέματα τους.

Υπάρχουν ολόκληροι ιστότοποι αφιερωμένοι στο να σας συνδέουν με έρευνες – ένα παράδειγμα είναι το Survey Junkie:

ερεθισμένοι

Αυτοί είναι δύο πολύ διαφορετικοί τύποι οντοτήτων, αλλά τα βασικά είναι αρκετά παρόμοια από την άποψή σας ως υπεύθυνος έρευνας:

Θα βρείτε μια πρόσκληση για συμμετέχοντες στην έρευνα – μερικές φορές αυτό θα φέρει την ένδειξη “συμμετέχοντες στην έρευνα”, “έρευνα αγοράς” ή παρόμοια. Μπορεί να το βρείτε στο Διαδίκτυο μέσω του Googling ή ίσως έχετε εγγραφεί κάπου για ειδοποιήσεις σχετικά με ευκαιρίες έρευνας.

Μπορεί επίσης να το δείτε δημόσια. Είτε έτσι είτε αλλιώς, οι διαδικασίες εγγραφής είναι συνήθως πολύ απλές, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην εγκριθείτε για κάθε μελέτη.0 πόντοι

Θέση 86: Λάβετε έρευνες για κέρδη λοταρίας

Αυτό είναι προφανώς παρόμοιο με το προηγούμενο στοιχείο, αλλά είναι σημαντικό να γίνει διάκριση. Βλέπετε, πολλές από τις έρευνες που θα βρείτε δεν είναι για μετρητά και είναι τόσο συχνές που πιθανότατα τις αγνοείτε. Ωστόσο, είναι επίσης εξαιρετικά απίθανο και εύκολο να βρεθούν.

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να τα βρείτε; Απλώς ανατρέξτε στην κατηγορία “ανεπιθύμητα” ή “προώθηση” του email σας.

Βασικά, αυτές οι έρευνες δεν προσφέρουν μετρητά αμέσως… αλλά πάρτε τις και θα μπείτε σε ένα λοταρία ή μίνι λοταρία. Τα οφέλη μπορεί να κυμαίνονται, φυσικά … μερικές φορές είναι μετρητά, μερικές φορές θα είναι κάποια έκδοση της πίστωσης στο κατάστημα. Άλλες φορές θα είναι ένα φυσικό έπαθλο ή καλό, το οποίο μπορείτε στη συνέχεια να πουλήσετε ή απλά να το χρησιμοποιήσετε όπως προορίζεται.

Όπως και με το τελευταίο στοιχείο, ορισμένα από αυτά είναι για ακαδημαϊκούς και επιστήμες, ενώ το μεγαλύτερο μέρος είναι πράγματα του ιδιωτικού τομέα. Εάν βρίσκεστε σε ένα πανεπιστήμιο ή ένα πανεπιστήμιο, μπορώ να εγγυηθώ ότι υπάρχουν πολλές ανεπαρκείς ευκαιρίες για ράφτρες έρευνας.

Εάν όχι, μην ανησυχείτε. Υπάρχουν πιθανώς έρευνες στην απόδειξή σας όταν λαμβάνετε είδη παντοπωλείου ή αγοράζετε κάτι από ένα βενζινάδικο!

Αυτό δεν είναι πάντα οικονομικά αποδοτικό, φυσικά. Αν κάνετε μια έρευνα που διαρκεί 30 λεπτά, για παράδειγμα, μπορεί να είναι απλώς χάσιμο χρόνου (εκτός αν το βραβείο κλήρωσης είναι μεγάλο και έχετε μια αξιοπρεπή πιθανότητα νίκης).

Ας υποθέσουμε ότι κάνετε μια έρευνα 5 λεπτών την εβδομάδα, ή ακόμα και κάθε 3 ημέρες. Θα κερδίσετε πιθανώς κάτι σε κάποιο σημείο και για σχετικά λίγο χρόνο ή ενέργεια από την πλευρά σας!0 πόντοι

Θέμα 87: Λάβετε μέρος σε ομάδες εστίασης

Αυτό είναι αρκετά παρόμοιο με τις έρευνες για μετρητά, αν και είναι πιο περίπλοκη. Σε ορισμένες περιπτώσεις, αυτά είναι έρευνες, αλλά έχουν περισσότερο κρέας.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένα από αυτά είναι προσωπικά, οπότε δεν είναι εντελώς διαδικτυακά – αλλά μερικά είναι.

Όπως και με τις έρευνες για μετρητά ή ακόμη και λοταρίες, θα συμμετείχαν αρκετές διαφορετικές ομάδες εδώ. Ωστόσο, οι πιο σημαντικές επιλογές για εσάς θα είναι συνήθως ομάδες έρευνας αγοράς και εταιρείες που χειρίζονται τη δική τους έρευνα απευθείας.

Υπάρχουν ακόμα πολλές ευκαιρίες για συμμετέχοντες στην επιστημονική έρευνα, αλλά οι περισσότερες συναυλίες θα είναι ιδιωτικές.

Τώρα που αυτά διαφέρουν από τις απλές έρευνες είναι ότι οι ομάδες εστίασης περιλαμβάνουν… ΟΜΑΔΕΣ. Επομένως, δεν μιλάτε μόνοι σας με ένα άτομο στην οθόνη. Θα είστε με μια ομάδα ανθρώπων, θα μοιράζεστε απόψεις και θα μιλάτε μαζί.

Στην πραγματικότητα, συχνά, οι έρευνες είναι το σημείο εκκίνησης για ομάδες εστίασης:

λάβετε πρόσκληση

Όταν κάνετε κλινικές δοκιμές – είτε είναι ακαδημαϊκές είτε για εταιρείες υγείας – υπάρχει πολύ περισσότερη γραφειοκρατία, για να το πούμε. Δεν είναι δύσκολο, αλλά υπάρχουν φυσικά κανονισμοί για να βεβαιωθείτε ότι οι συμμετέχοντες δεν βλάπτονται.

Ωστόσο, είναι μια σταθερή επιλογή για όσους ενδιαφέρονται – εδώ είναι ένα παράδειγμα από ένα καλό σημείο εκκίνησης, focusgroup.com:

focusgroup.com

Συνοπτικά, οι ομάδες εστίασης αλληλεπικαλύπτονται πολύ με διαδικτυακές έρευνες, αλλά δεν είναι οι ίδιες. Πολλά από αυτά είναι φυσικά, αλλά καθώς η τεχνολογία το καθιστά αποδοτικότερο να επικοινωνήσει σε βάθος, όλο και περισσότερο κινούνται στο διαδίκτυο!1 βαθμοί

Θέμα 88: Κάνετε μικρο εργασίες (ειδικά στο Fiverr)

Οι μικροεργασίες, επίσης γνωστές ως μικροεργασίες, είναι ένα υποσύνολο της οικονομίας των συναυλιών και αποτελούν ένα μοναδικά διαδικτυακό φαινόμενο. Η ουσία είναι αυτό που μπορείτε να μαντέψετε από τον όρο: είναι μια μικρή πληρωμή για μια μικρή εργασία.

Αυτό σημαίνει ότι οι μικροεργασίες μπορούν να περιλαμβάνουν ένα τεράστιο φάσμα δραστηριοτήτων. Μερικά από αυτά είναι ακόμη και στον πραγματικό κόσμο, και πολλά από αυτά είναι online. Μερικοί απ ‘αυτούς χρειάζονται μόνο ένα άτομο, και κάποιοι είναι πολυσύχναστοι, πράγμα που σημαίνει ότι πολλά άτομα κάνουν ένα μικρό μέρος.

Αυτή είναι μια αρκετά ευρεία κατηγορία, οπότε θα ξοδέψω τα επόμενα αντικείμενα για μερικούς από τους διαφορετικούς τύπους / μορφές μικροεργασιών και ορισμένες εξέχουσες πλατφόρμες για αυτές. Αλλά πριν το κάνω αυτό, θέλω να μιλήσω εν συντομία για ένα από τα σημαντικότερα μέρη για τις μικρο-εργασίες:

Αυτό θα ήταν ο Fiverr. Το Fiverr είναι το πιο διάσημο για το ότι είναι μια αγορά για ελεύθερους επαγγελματίες, μάλλον σαν το Upwork.

Ωστόσο, ενώ η Upwork και η Fiverr έχουν συχνά αλληλεπικαλυπτόμενα συμβόλαια, η γενική διαφορά είναι ότι το Upwork είναι για μακροχρόνια και υψηλότερη αμοιβή. Το Fiverr αντλεί το όνομά του από την ιδέα ότι ένας πελάτης μπορεί να πληρώσει έναν ελεύθερο επαγγελματία $ 5, κάτι που θα σας δώσει μια αίσθηση πραγμάτων.

Ενώ φυσικά δεν χρειάζεται να προσφέρετε υπηρεσίες για 5 $, η ιδέα είναι ότι είστε ελεύθερος επαγγελματίας που είναι καλός να κάνει συγκεκριμένα πράγματα και που μπορεί να κάνει βραχυπρόθεσμη δουλειά για έναν πελάτη.

Όπου το Fiverr είναι παρόμοιο με το Upwork είναι ότι βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε εσάς ως ελεύθερος επαγγελματίας για να βρείτε υποψήφιους πελάτες. Είναι αλήθεια ότι μπορούν να σας βρουν, αλλά δεν μπορείτε να το βασιστείτε μέχρι να αποκτήσετε μια ισχυρή ιστορία και φήμη στην πλατφόρμα.

Ένα τελευταίο πλεονέκτημα του Fiverr: μπορείτε να προσφέρετε πακέτα στη σελίδα σας για να διευκολύνετε τις προοπτικές να αγοράσουν κάτι από εσάς.

Για παράδειγμα, ένα επίπεδο εισόδου στα 10 $ που θα πάρει σε κάποιον μια βασική δουλειά στο Photoshop εντός 3 ημερών ή ένα πακέτο υψηλού επιπέδου που κοστίζει 100 $ αλλά μπορεί να κάνει κάποιον μια λεπτομερή συναυλία σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

Αυτό είναι το Fiverr… αλλά αυτό γρατσουνίζει μόνο την επιφάνεια. Τα επόμενα λίγα αντικείμενα θα καλύπτουν πλατφόρμες που είναι πιο κατάλληλες για εγγραφή σε συγκεκριμένες εργασίες από το να πουλάτε τον εαυτό σας ως ελεύθερος επαγγελματίας.0 πόντοι

Θέμα 89: Κάντε μικρο εργασίες στο Gigwalk ή στο Zaarly

Αυτοί είναι οι τύποι πλατφορμών micro job / gig για προσωπικές εργασίες. Έτσι, ενώ δεν είναι πλήρως διαδικτυακοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα, εξακολουθούν να είναι μερικοί τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Τουλάχιστον, δεν είναι ένας τρόπος να κερδίσετε χρήματα που θα ήταν πραγματικά πριν από τη σύγχρονη εποχή του Διαδικτύου. Και αξίζει να σημειωθεί ότι αυτές οι εφαρμογές μπορεί επίσης να περιλαμβάνουν συναυλίες που είναι online … εξαρτάται πραγματικά.

Ας το φτάσουμε λοιπόν:

Το Gigwalk είναι μια από τις πιο διάσημες και δημοφιλείς πλατφόρμες μικροεργασιών τώρα. Πολλή δημοτικότητα οφείλεται στο γεγονός ότι είναι τόσο απλό:

απλή αναφορά

Χρειάζεστε απλώς το τηλέφωνό σας και από εκεί μπορείτε να εγγραφείτε για συναυλίες από μια λίστα. Μόλις γίνετε δεκτοί, πρέπει απλώς να ακολουθήσετε τις οδηγίες και να υποβάλετε την εργασία σας απευθείας στην εφαρμογή.

Το βασικό πράγμα, ωστόσο, είναι ότι επικεντρώνεται πραγματικά στη λειτουργία στην περιοχή σας. Αυτό είναι κακό στο βαθμό που περιορίζει αυτό που μπορείτε να επιλέξετε, αλλά είναι καλό, διότι σας εξοικονομεί χρόνο αναζήτησης και αυξάνει την πιθανότητα να διαλέξετε για αυτό που θα εφαρμόσετε.

Ένα εξαιρετικό χαρακτηριστικό με το Gigwalk είναι ότι ένας πελάτης έχει την επιλογή να σας προσθέσει στο ιδιωτικό εργατικό δυναμικό του εάν του αρέσει η απόδοσή σας: αυτό σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση σε συναυλίες που διατίθενται μόνο σε αυτό το ιδιωτικό εργατικό δυναμικό.

Το Zaarly είναι σχεδόν ο ίδιος τρόπος, αν και είναι λίγο πιο επιλεκτικό να σας επιτρέψει να εγγραφείτε ως πάροχος υπηρεσιών και δεν έχει καμία χρέωση εκτός από το 10% όταν πληρώνεστε.

Το Taskrabbit είναι μια άλλη πλατφόρμα που είναι περίπου τόσο αξιόπιστη όσο το Gigwalk. Είναι αρκετά παρόμοιο με το Zaarly και το Gigwalk, αλλά τείνει να περιλαμβάνει περισσότερες προσωπικές συναυλίες από τις επαγγελματικές.

taskrabbit

Για παράδειγμα, έχετε πολύ περισσότερες πιθανότητες να αποκτήσετε πολυτεχνίτη, συναρμολόγηση επίπλων, καθαρισμό κ.λπ., συναυλίες με το Taskrabbit παρά στο Gigwalk. Αν και αυτό είπε, όλα τα είδη ανθρώπων θέλουν κάθε είδους εργασίες.

Και όπως είπα πριν: καμία από αυτές τις πλατφόρμες δεν προορίζεται αποκλειστικά για προσωπικές εργασίες! Πολλά από αυτά είναι τυχερές συναυλίες που συντονίζονται μέσω του Διαδικτύου, αλλά υπάρχουν ακόμα διαδικτυακές συναυλίες που δημοσιεύονται σε αυτές τις πλατφόρμες.

Τώρα, στο επόμενο:1 βαθμοί

Θέμα 90: Κάνετε μικρο εργασίες με την Amazon Mechanical Turk

Το Amazon Mechanical Turk είναι από πολλές απόψεις πρωτοπόρος των διαδικτυακών μικρο-εργασιών. Είναι επίσης πρωτοπόρος του έργου crowdsourcing.

μηχανική τουρκική μηχανή

Ας το φτάσουμε λοιπόν: η αρχιτεκτονική του Mechanical Turk είναι αρκετά παρόμοια με τις εφαρμογές και τους ιστότοπους που ανέφερα στο τελευταίο στοιχείο. Ωστόσο, το Mechanical Turk είναι πολύ μεγαλύτερο και είναι πραγματικά μόνο για διαδικτυακή εργασία.

Υπάρχουν χιλιάδες χιλιάδες διαφορετικοί τύποι εργασιών που διατίθενται στην αγορά MTurk. Αλλά μπορούν γενικά να κατηγοριοποιηθούν ως εργασίες και συναυλίες που σχετίζονται με τις αποτυχίες λογισμικού και αλγορίθμων.

Μετά από όλα, σκεφτείτε το όνομα: μηχανικός. Οι εργασίες που δημοσιεύτηκαν ήταν παλαιότερα γνωστές ως “Εργασίες ανθρώπινης νοημοσύνης” και δεν είναι πάντοτε εύκολες αλλά γενικά δεν απαιτούν εξειδίκευση.

Μερικά παραδείγματα δημοφιλών τύπων εργασιών περιλαμβάνουν επεξεργασία εικόνας και βίντεο (που έχει έναν άνθρωπο να αναγνωρίσει και να επιλέξει πράγματα σε εικόνες), την επαλήθευση δεδομένων, την επεξεργασία δεδομένων (που σημαίνει την κατηγοριοποίηση, τη μετάφραση, τη μεταγραφή τους κ.λπ.) και τη συλλογή πληροφοριών.

Η πληρωμή MTurk ποικίλλει ανάλογα με την εργασία, αλλά είναι γενικά χαμηλή ανά ώρα. Επομένως, εάν θέλετε να το κάνετε, πρέπει να είστε έξυπνοι για αυτό: θα πρέπει να είναι μια απλή εργασία που μπορείτε να ολοκληρώσετε γρήγορα, για παράδειγμα, ή μια πολύ ενδιαφέρουσα εργασία αν σας πάρει περισσότερο χρόνο.

Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη τον χρόνο που θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για δημοσίευση συναυλίας για αυτόν τον λόγο.1 βαθμοί

Στοιχείο 91: Γίνετε εικονικός βοηθός

Υπάρχουν ένα εκατομμύριο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να κερδίσετε χρήματα ως εικονικός βοηθός στο διαδίκτυο. Οι εικονικοί βοηθοί έχουν μεγαλύτερη ζήτηση από ό, τι νομίζετε, και μάλλον είστε κατάλληλοι για πολλές από αυτές τις θέσεις!

Φυσικά, θα πρέπει να λάβετε υπόψη το βαθμό συμμετοχής που θέλετε να έχετε. Το να είσαι εικονικός βοηθός θα σημαίνει πάντα ότι είσαι ανοιχτός και προσανατολισμένος στη λεπτομέρεια, αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν μερικές σημαντικές διαφορές.

Μερικοί άνθρωποι μπορεί να θέλουν μια μακροχρόνια πρόσληψη που μπορεί να είναι αποτελεσματικά γραμματέας μέσω του υπολογιστή: κάποιος που διαχειρίζεται ημερολόγια, ραντεβού, χειρίζεται λογαριασμούς κοινωνικών μέσων κ.λπ..

Πολλές εικονικές βοηθητικές συναυλίες έχουν μικρότερο εύρος ακόμα και αν είναι μακροπρόθεσμες: για παράδειγμα, πολλές από αυτές είναι δουλειές «διαχειριστή κοινωνικών μέσων» ή παρόμοιες. Μπορεί επίσης να σας ζητηθεί να φροντίσετε ένα ημερολόγιο και να βοηθήσετε στο συντονισμό των ραντεβού ή να σχεδιάσετε περιεχόμενο για έναν ιστότοπο.

Ενώ μπορείτε να βρείτε κλήσεις για εικονικούς βοηθούς σε πολλά μέρη, έχω διαπιστώσει ότι το Upwork είναι ιδιαίτερα βαρύ με αυτούς. Πράγματι, έχει επίσης το δίκαιο μερίδιό του, και αν το Google για αυτό, πιθανότατα θα βρείτε μερικές πρόσφατες δημοσιεύσεις στις εργασίες της Google.

Ναι, δεν υπάρχουν ακριβώς εμφανείς αγορές ειδικά για εργασίες εικονικού βοηθού. Ωστόσο, είναι αρκετά συνηθισμένοι στους ιστότοπους που ανέφερα (καθώς και σε άλλους πίνακες που μπορείτε να βρείτε μόνοι σας) που δεν θα πρέπει να έχετε πολύ πρόβλημα να τα βρείτε.

Καλή βοήθεια!1 βαθμοί

Στοιχείο 92: Ξεκινήστε έναν ιστότοπο κουπονιών

Τι είναι ο ιστότοπος κουπονιών; Απάντηση: είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από το σπίτι.

Εντάξει, αυτό σημαίνει: ο ιστότοπος κουπονιών είναι ένας ιστότοπος που δίνει κουπόνια στους ανθρώπους. Ντου. Οι άνθρωποι αγαπούν προφανώς αυτούς τους ιστότοπους επειδή δεν χρειάζεται να προσφέρουν πολλά – μπορούν να εξοικονομήσουν χρήματα και να λάβουν ειδικές προσφορές, χωρίς να χρειάζεται να επενδύσουν πολύ χρόνο ή χρήματα.

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι μπορούν να ξεκινήσουν τους δικούς τους ιστότοπους κουπονιών, επειδή υποθέτουν ότι δεν μπορούν να ανταγωνιστούν με μεγάλους ιστότοπους κουπονιών. Είναι αλήθεια ότι υπάρχει μια πρόκληση, αλλά εάν γνωρίζετε μια θέση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο κουπονιών για αυτό.

Τα οφέλη από αυτό είναι ότι είναι σχετικά προσιτό. Εξαρτάται πραγματικά από το ποσό που θέλετε να επενδύσετε στην κατασκευή του ιστότοπού σας, αλλά μέχρι τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε έναν σταθερό ιστότοπο με σχετικά χαμηλό κόστος.

Επιπλέον, τα περισσότερα από τα προγράμματα που θα χρησιμοποιούσατε για να προσφέρετε κουπόνια έχουν χαμηλή μπάρα εισόδου – πολλά από αυτά θα είναι δωρεάν.

Το κύριο μειονέκτημα είναι, όπως μαντέψατε, ο ανταγωνισμός. Ακόμα κι αν εγκατασταθείτε σε μια θέση, θα χρειαστεί χρόνος και δουλειά για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας στον ήλιο. Αυτός είναι ο λόγος που παρόλο που η εκτέλεση ενός ιστότοπου κουπονιών είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο, είναι πολύ ξεχωριστά από το παθητικό διαδικτυακό εισόδημα.

Ορισμένα κουπόνια και καθημερινά προγράμματα συναλλαγών που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα είναι: Coupons.com Brandcaster; CentsOff; Daily Deal Builder; και Savings.com.

επωνυμία

Αυτά απέχουν πολύ από τις μοναδικές επιλογές σας, αλλά είναι καλά μέρη για να ξεκινήσετε. Συνήθως προσφέρουν κουπόνια και το καθιστούν όσο το δυνατόν πιο εύκολο για τη διανομή και την προώθηση αυτών των προσφορών στον ιστότοπό σας. Επίσης, μερικές φορές θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε έσοδα από τον ιστότοπό σας με έσοδα από διαφημίσεις.

Επιπλέον, μπορείτε συχνά να λαμβάνετε προμήθειες συνεργατών από κάποιους άλλους δημοφιλείς ιστότοπους ή εφαρμογές (Swagbucks, για παράδειγμα).0 πόντοι

Θέμα 93: Εξωτερική ανάθεση και υπεργολαβία

Δώστε προσοχή εδώ, επειδή υπάρχει πολλή απόχρωση.

Η οικονομία της συναυλίας είναι εν μέρει διαβόητη για το ποσό της εξωτερικής ανάθεσης και της υπεργολαβίας που γίνεται.

Σκεφτείτε μια εύπορη αμερικανική εταιρεία που πληρώνει κάποιον από το Βιετνάμ για να κωδικοποιήσει τον ιστότοπό του: η αμερικανική εταιρεία εξοικονομεί χρήματα, χωρίς να χρειάζεται να προσλάβει εργαζόμενο μερικής απασχόλησης με ελάχιστο μισθό στις ΗΠΑ και ο Βιετναμέζος προγραμματιστής πληρώνει πάνω από τον μέσο όρο αμοιβών στο Βιετνάμ.

Ακούγεται σαν να κερδίζει ο καθένας, αλλά είναι περίφημο μεταξύ πολλών επειδή οι άνθρωποι σε πολύ ανεπτυγμένες χώρες χάνουν δουλειές και πρέπει να ανταγωνίζονται με άτομα που είναι προσόντα αλλά ζητούν λιγότερα. Άρα μπορεί να είστε δύσπιστοι για αυτό.

Υπάρχει σίγουρα κάποια αλήθεια σε αυτό, αλλά η πραγματικότητα είναι λίγο πιο λεπτή. Πρώτα απ ‘όλα, τόνοι ανθρώπων στις Η.Π.Α. και σε άλλες χώρες με υψηλό μισθό μπορούν να ανατεθούν σε υπεργολαβία στο διαδίκτυο.

Το να κερδίσετε χρήματα ως υπεργολάβος ή μίσθωση εξωτερικού συνεργάτη είναι μερικές φορές δύσκολο, αλλά μερικές φορές σας επιτρέπει να πληρώνετε πολύ περισσότερα χρήματα ανάλογα με την εργασία. Πολλές επιχειρήσεις, για διάφορους λόγους, προτιμούν να προσλαμβάνουν άτομα στις χώρες τους, ακόμη και αν είναι συνδεδεμένα στο διαδίκτυο.

Και αν κάποιος πληρώνει πολλά από άλλη χώρα … τι γίνεται λοιπόν; Τα χρήματα είναι χρήματα. Η κατώτατη γραμμή είναι ότι ως υπεργολάβος ή εξωτερική ανάθεση, ο πελάτης σας εξακολουθεί να εξοικονομεί τελικά δεν πληρώνουν υπάλληλο πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα χρήματα μόνο για να κάνετε μια συγκεκριμένη, συγκεκριμένη εργασία ή ένα σύνολο εργασιών. Δεν χρειάζεται να κάνετε τη δουλειά ενός υπαλλήλου πλήρους απασχόλησης, αλλά μπορείτε ακόμα να κερδίσετε μια αναλογικά υψηλή τιμή για αυτό, επειδή ο πελάτης εξακολουθεί να εξοικονομεί χρήματα.

Γι ‘αυτό αξίζει να εξεταστεί ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Ακολουθεί η άλλη πλευρά: ας υποθέσουμε ότι διευθύνετε μια διαδικτυακή επιχείρηση.

Σε αυτήν την περίπτωση, «βγάζετε» χρήματα στο διαδίκτυο, με την ανάθεση ή την υπεργολαβία. Φυσικά, αυτός είναι πραγματικά ένας τρόπος εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά hey, είναι περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας στο τέλος της ημέρας, σωστά?0 πόντοι

Θέμα 94: Τοποθετήσεις ανθρώπινου δυναμικού μέσω LinkedIn

Αυτό είναι ένα από αυτά τα πράγματα που είναι άγνωστο σε πολλούς ανθρώπους που είναι κατάλληλοι να το κάνουν.

Ανθρώπινο δυναμικό εδώ σημαίνει ανθρώπινο δυναμικό, με τον ίδιο τρόπο που θα έκανε σε μια παραδοσιακή εταιρεία. Το LinkedIn είναι το κοινωνικό δίκτυο για επαγγελματίες. Λοιπόν, πώς κερδίζετε χρήματα από αυτό?

Η λέξη κλειδί είναι η τοποθέτηση: η δουλειά σας εδώ είναι βασικά να είστε στρατολογητής. Ένας άλλος όρος αργκό θα ήταν ο κυνηγός. Δουλεύοντας ως διαδικτυακός ανεξάρτητος εργολάβος, πρέπει να βρείτε σπουδαίους υποψηφίους για να συμπληρώσετε συγκεκριμένες θέσεις σε μια εταιρεία.

Το LinkedIn είναι ένας εξαιρετικός πόρος για προφανείς λόγους, αλλά δεν χρειάζεται να είναι ο μοναδικός πόρος σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Facebook, ή πραγματικά οποιονδήποτε διαδικτυακό ιστότοπο που σας επιτρέπει να ρίξετε μια ματιά σε πιθανούς υποψηφίους. Αλλά το LinkedIn είναι φυσικά η καλύτερη επιλογή.

Συνήθως δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το πώς η δυνητική μίσθωση και η εταιρεία θα διαπραγματευτούν αμοιβές ή ώρες ή ακόμη και δεύτερες συνεντεύξεις. Η κύρια δουλειά σας είναι να παραδώσετε ένα σπουδαίο άτομο για μια πρώτη συνέντευξη.

Μόλις το κάνετε αυτό, θα πληρωθείτε για την εύρεση κάποιου από την εταιρεία. Τώρα το θέμα είναι ότι πρέπει να πάρετε μια εταιρεία για να σας προσλάβει πρώτα και τις περισσότερες φορές θα πληρωθείτε μόνο εάν παραδώσετε κάποιον με επιτυχία.

Το καλό είναι ότι μπορείτε να προσληφθείτε πιο εύκολα, καθώς είναι ένα ασφαλές στοίχημα για την εταιρεία. Τα κακά νέα είναι ότι εάν αποτύχετε, δεν πληρώνεστε. Ντου.

Λάβετε υπόψη ότι ορισμένες εταιρείες θα θέλουν να πληρώσουν μόνο εάν προσλάβουν πραγματικά το άτομο… θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν διαπραγματεύεστε με μια επιχείρηση για να βεβαιωθείτε ότι το σημείο είναι σαφές!1 βαθμοί

Στοιχείο 95: Δημιουργία ιστότοπου κριτικής

Πώς ξέρω τι μιλάω; Λοιπόν, διαβάζετε αυτό το άρθρο στον ιστότοπό μου, σωστά?

Αστεία, κάνοντας έναν ιστότοπο κριτικής είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Ανετα? Όχι. Όπως δημιουργείτε έναν ιστότοπο κουπονιών, πρέπει να επενδύσετε χρόνο, ενέργεια και χρήματα για να αναπτύξετε τον ιστότοπό σας.

Πριν με διακόψετε, ναι, ο κύριος τρόπος να κερδίσετε χρήματα από έναν ιστότοπο κριτικής είναι οι σύνδεσμοι συνεργατών και πιθανώς τα έσοδα από διαφημίσεις. Αυτήν τη στιγμή δεν μιλώ για την τεχνική των συνδέσμων συνεργατών, αλλά για τον συγκεκριμένο τύπο ιστότοπου που λειτουργεί καλά μαζί τους.

Έτσι, το θέμα για έναν ιστότοπο κριτικής είναι ότι πρέπει να βρείτε τη θέση σας. Αυτό πρέπει να είναι κάτι που σας αρέσει, ώστε να μπορείτε να εργαστείτε σκληρά σε αυτό, αλλά και κάτι που είναι λιγότερο κοινό.

Μόλις βρείτε τη θέση σας, θα πρέπει να αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα ότι υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες από ό, τι όχι πολλοί ιστότοποι είτε σε αυτό το σημείο είτε πολύ κοντά σε αυτό. Αυτό δεν σημαίνει ότι η εργασία σας είναι αδύνατη: δεν χρειάζεται να είστε 100% καινούργιοι.

Σε τελική ανάλυση, εάν αρκετά άτομα αγοράζουν προϊόντα σε αυτήν τη θέση για να σας κερδίσουν χρήματα με συνδέσμους συνεργατών, τότε θα υπάρχουν άλλοι ιστότοποι που θα ανταγωνίζονται τους δικούς σας. Μπορείτε ακόμα να νικήσετε τον ανταγωνισμό σας, διασφαλίζοντας ότι ο ιστότοπός σας έχει βελτιστοποιηθεί σωστά για τις μηχανές αναζήτησης (έχω μια λίστα εργαλείων για αυτό εδώ!).

Μια άλλη βασική πτυχή της λειτουργίας ενός ιστότοπου κριτικής δεν είναι να απομονωθείτε εντελώς από τον ανταγωνισμό σας. Το απλό γεγονός είναι ότι εάν παίζετε καλά τα χαρτιά σας, η καλύτερη επιλογή για όλους είναι να συνεργαστείτε.

Θα υπάρχουν τόσες πολλές ποιοτικές τοποθεσίες στη θέση σας. Εάν αναφέρετε άλλους ιστότοπους στον ιστότοπό σας και σας αναφέρουν στον δικό τους, μπορείτε να κερδίσετε και επισκεψιμότητα και προμήθειες. Εάν σχολιάζετε τις αναρτήσεις τους — ίδια ιδέα.

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα συνεργατών για αναθεώρηση ιστότοπων ειδικότερα είναι από την Amazon.

Μπορεί να φαίνεται συντριπτικό στην αρχή, αλλά μην ανησυχείτε. Οι ιστότοποι κριτικής χρησιμοποιούνται συχνά για να κερδίσουν χρήματα στο διαδίκτυο, επειδή είναι καλοί σε αυτόν. Μπορείτε να δείτε τη μαζική λίστα τακτικών προώθησης ιστολογίων για να ξεκινήσετε!2 πόντοι

Στοιχείο 96: Ξεκινήστε ένα ιστολόγιο / ιστότοπο και λάβετε έσοδα από διαφημίσεις!

Έχω μιλήσει περισσότερες από μία φορές για τη χρήση συνδέσμων συνεργατών για να κερδίσω χρήματα. Αν και αυτή είναι μια δοκιμασμένη και αληθινή μέθοδος, και χρησιμοποιείται για έναν τεράστιο αριθμό ιστότοπων, είναι σαφώς ένας από τους δημοφιλείς τρόπους για να κερδίζουν χρήματα τα ιστολόγια.

Το άλλο? ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ.

Τώρα, οι διαφημίσεις μπορούν να είναι χρήσιμες για τη συμπλήρωση του εισοδήματος συνεργατών σας. Πολλοί ιστότοποι κερδίζουν τόσο από διαφημίσεις όσο και από συνδέσμους συνεργατών.

Αλλά αν ο ιστότοπός σας ή το ιστολόγιό σας δεν είναι κατάλληλος για συνδέσμους συνεργατών (ας πούμε, εάν εστιάζετε πραγματικά σε περιεχόμενο που δεν περιλαμβάνει προϊόντα) ή απλά δεν θέλετε να τα κάνετε, η διαφήμιση είναι απολύτως αποδεδειγμένος τρόπος κερδίζετε χρήματα από τον ιστότοπό σας.

Είναι αποδεδειγμένο για όλους; Δεν υπάρχει περίπτωση. Ακολουθεί μια επισκόπηση του τρόπου με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει για εσάς:

Υπάρχουν τρεις βασικοί τρόποι για τη λήψη εσόδων από διαφημίσεις από τον ιστότοπό σας. Το πρώτο είναι αυτό που είναι διάσημο: διαφήμιση πληρωμής ανά κλικ (ΔΕΗ). Όταν εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα PPC, θα πληρώνεστε κάθε φορά που ένας χρήστης κάνει κλικ σε μια διαφήμιση. Μερικές φορές μπορείτε να πάρετε περισσότερα αν το κλικ καταλήξει σε μια πώληση.

Το μειονέκτημα της ΔΕΗ είναι ότι έχετε την τάση να μην κερδίζετε πολλά χρήματα ανά κλικ, οπότε αποδίδει πραγματικά μόνο εάν έχετε πολλή κίνηση. Το πλεονέκτημα είναι ότι οι διαφημίσεις θα είναι προσαρμοσμένες στο κοινό σας και σύμφωνα με το περιεχόμενο του ιστολογίου σας, και είναι σχετικά εύκολο για εσάς.

Η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ΔΕΗ είναι το Google AdSense. Και αν δεν θέλετε να το χρησιμοποιήσετε (στοιχηματίζω ότι θα το κάνατε μόνο αν δεν μπορείτε να αποκτήσετε λογαριασμό στο AdSense), μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε το BuySellAds.

Ο δεύτερος τρόπος είναι η διαφήμιση CPM: εδώ το CPM σημαίνει Κόστος ανά μίλι (κόστος ανά χίλιες). Είναι λίγο παρόμοιο με την πληρωμή ανά κλικ, δεδομένου ότι οι αριθμοί επισκεψιμότητας έχουν μεγαλύτερη σημασία. Αλλά αντί για κλικ που δημιουργούν τα χρήματά σας, είναι οι απόψεις. Εξ ου και το “Mille” – συνήθως, 1.000 κλικ θα σας φέρουν μια καθορισμένη μονάδα χρημάτων.

Ο τελευταίος τρόπος είναι να πουλήσετε διαφημιστικό χώρο απευθείας σε διαφημιζόμενους. Αυτό μπορεί να είναι πολύ πιο προσοδοφόρο, αλλά είναι επίσης λιγότερο σίγουρο. Με τη ΔΕΗ και το CPM μπορείτε βασικά να υπολογίσετε πόσα θα κερδίσετε με το X κυκλοφορίας μόλις εγγραφείτε σε μια πλατφόρμα.

Αλλά όταν δεσμεύετε χώρο για διαφημιζόμενους, πρέπει να βασιστείτε στο να μπορείτε να αποκτήσετε το ενδιαφέρον τους. Μερικά άτομα χρησιμοποιούν ακόμη εταιρείες για να πείσουν τους διαφημιζόμενους να τοποθετήσουν διαφημίσεις στους ιστότοπούς τους.

Το να το κάνετε αυτό είναι λιγότερο αυτοματοποιημένο από τα έσοδα από διαφημίσεις PPC ή CPM, αλλά όπως είπα … αν το κάνετε, μπορεί να είναι επικερδές.0 πόντοι

Θέμα 97: Κερδίστε έναν διαγωνισμό σχεδιασμού λογότυπου

Διαβάσατε το αντικείμενο που μόλις έκανα για τους διαγωνισμούς ονοματολογίας του Squadhelp; Εντάξει, ας πάρουμε την ίδια ιδέα αλλά αλλάξτε την ονομασία για το σχεδιασμό λογότυπων.

Υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι που διαθέτουν αυτό το είδος δυνατότητας. Το πιο διάσημο είναι 99 σχέδια. Το έχω ήδη μιλήσει λίγο νωρίτερα ως ένας γενικός ιστότοπος για τους ελεύθερους επαγγελματίες να κάνουν σχεδιαστική εργασία, αλλά έχει επίσης διαγωνισμούς σχεδιασμού λογότυπου που μπορεί να είναι μια καλή επιλογή για μερικούς ανθρώπους.

Μια άλλη επιλογή θα ήταν το logocontest.com, το οποίο είναι εξαιρετικά εύκολο να εγγραφείτε ως σχεδιαστής (αν και πρέπει να υποβάλετε δείγματα για έγκριση ως σχεδιαστής).

Το Designhill επικεντρώνεται επίσης πολύ στο μέρος του διαγωνισμού και επεκτείνει τους διαγωνισμούς του σε περισσότερα από απλά λογότυπα, αλλά και σε άλλες πτυχές του σχεδιασμού του ιστότοπου.

Όπως ισχύει για το διαγωνισμό ονομάτων, δεν θα το συνιστούσα ως πηγή εισοδήματος για να βασιστείτε. Είναι καλό να βραχείτε τα πόδια σας, να διασκεδάζετε και με κάποια επιπλέον μετρητά. Αν και υπάρχει ένα άλλο όφελος:

Οι σχεδιαστές που το έχουν ακριβώς «σωστό» μπορεί να είναι δύσκολο να έρθουν κοντά. Έτσι, αν κερδίσετε έναν διαγωνισμό σχεδιασμού, υπάρχει μια καλή πιθανότητα η επιχείρηση που σας επέλεξε να σας προσλάβει προσωπικά για περισσότερη δουλειά.0 πόντοι

Θέμα 98: Γίνετε εικονικός δάσκαλος

Το να είσαι εικονικός / απομακρυσμένος δάσκαλος είναι μία από τις πιο κοινές διαδικτυακές εργασίες. Αυτό είναι τόσο ανοιχτό όσο ακούγεται:

Θα μπορούσατε να είστε δάσκαλος για μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων και εάν είστε ανοιχτοί σε αυτό, περισσότερα από ένα θέματα. Συνήθως ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί η εικονική διδασκαλία θα συνεργάζεστε με ένα συγκεκριμένο άτομο ή ομάδα ατόμων για μια χρονική περίοδο σε ένα συγκεκριμένο θέμα.

Ενώ πολλοί άνθρωποι θέλουν εικονικούς δασκάλους για τα παιδιά τους, πολλά από τα άτομα που διδάσκεις είναι επίσης οι πελάτες, που σημαίνει ενήλικες.

Μπορείτε επίσης να γίνετε δάσκαλος για ορισμένα μαθήματα σε ένα εξάμηνο ή να διδάξετε μια γενική δεξιότητα που κάποιος θέλει να έχει. Μπορείτε να βρείτε κάποιον που θέλει να εκπαιδευτεί μέσω μιας δημοσίευσης θέσης εργασίας στο διαδίκτυο, ή μπορεί να έχετε έναν φίλο ή ομότιμο που θέλει να βοηθήσει να μάθει κάτι και θα ήταν πρόθυμος να σας πληρώσει.

Αν ψάχνετε για θέσεις στο Διαδίκτυο, πράγματι έχει πολλές θέσεις εργασίας, όπως και το Upwork. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι ιστότοποι ειδικά για εικονικές εργασίες διδασκαλίας:

Από αυτές, μερικές αξιοσημείωτες επιλογές είναι οι Tutor.com, TutorMe και A3 Tutors.

Η πληρωμή ποικίλλει μεταξύ των πλατφορμών που χρησιμοποιείτε, των πελατών με τους οποίους διαπραγματεύεστε, αλλά η βασική αμοιβή είναι περίπου 15 $ την ώρα. Η πρόσληψη μέσω θέσης εργασίας / διαπραγμάτευσης με έναν πελάτη συνήθως θα έχει τη δυνατότητα να είναι πιο επικερδής – θα μπορούσατε να πληρώσετε 40 $ ή περισσότερο την ώρα.

Αλλά αυτό είναι φυσικά πιο επικίνδυνο από μια πλατφόρμα που λειτουργεί για την προστασία των εμπλεκόμενων μερών. Μόλις αποκτήσετε κάποια εμπειρία διδασκαλίας στο διαδίκτυο, ωστόσο, πιθανότατα θα είναι ευκολότερο για εσάς να μεταβείτε στη διδασκαλία ή να διδάξετε αυτοπροσώπως (αν αυτό είναι αυτό που θέλετε).

Διαφορετικά, θα μπορούσατε να αρχίσετε να δημιουργείτε έναν ανεξάρτητο ιστότοπο για τον εαυτό σας ως δάσκαλος. Υπάρχουν ατελείωτες δυνατότητες.

Ακολουθεί μια άλλη δυνατότητα:0 πόντοι

Θέμα 99: Αποστολή επισκεπτών

Η δημοσίευση επισκεπτών είναι κάτι που πολλοί άνθρωποι γνωρίζουν πρωτίστως ως τακτική προώθησης ιστολογίων.

Όμως, είναι επίσης ένας τρόπος για τους ανεξάρτητους συγγραφείς να κερδίζουν κάποια επιπλέον μετρητά, ενώ παράλληλα δημιουργούν το χαρτοφυλάκιό τους. Στην πραγματικότητα, η δημοσίευση επισκεπτών είναι επίσης διάσημη για το σήμα κατατεθέν των ανερχόμενων συγγραφέων.

Ας το φτάσουμε λοιπόν:

Η ανάρτηση επισκεπτών είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται… όταν δημοσιεύετε σε blog ή περιοδικό άλλου ατόμου ή ομάδας. Αν και αυτό δεν συμβαίνει απαραίτητα, συνήθως θα είστε επισκέπτης που θα δημοσιεύει καταστήματα που είναι πιο δημοφιλή από τα δικά σας.

Είναι αλήθεια ότι θα μπορούσατε να δημοσιεύετε δημοσιεύσεις σε μικρότερα καταστήματα που είναι περίπου παρόμοια με τα δικά σας σε μέγεθος ή εάν προσπαθείτε να αξιοποιήσετε μια νέα θέση, μπορεί να είναι μικρότερα. Αλλά συνήθως η δημοσίευση επισκεπτών υποτίθεται ότι μεταφέρει το όνομα και το περιεχόμενό σας σε ένα μεγαλύτερο κοινό και, επομένως, έναν ιστότοπο με περισσότερη επισκεψιμότητα.

Τώρα, επιτρέψτε μου να είμαι ειλικρινής μαζί σας: η δημοσίευση επισκεπτών συνήθως δεν πληρώνει πολλά χρήματα. Το πρώτο είναι το πρώτο: τα περισσότερα ιστολόγια και καταστήματα που δέχονται αναρτήσεις επισκεπτών δεν θα σας πληρώσουν για αυτά. Δεύτερον, από αυτά που κάνουν, τα χρήματα είναι συνήθως έτσι, και θα έχετε μεγαλύτερο ανταγωνισμό.

Τούτου λεχθέντος, εξακολουθεί να υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία ιστότοπων που πληρώνουν για αναρτήσεις επισκεπτών, σχεδόν σε κάθε θέση και πεδίο. Μπορείτε να δείτε αυτήν τη λίστα για ορισμένα παραδείγματα, αλλά αυτά τα πράγματα αλλάζουν συνεχώς, οπότε φροντίστε να ελέγξετε ξανά τους ιστότοπους στους οποίους θέλετε να υποβάλετε μια ανάρτηση.

Συνήθως λειτουργεί έτσι: βρείτε έναν ιστότοπο στον οποίο θέλετε να υποβάλετε και κοιτάξτε τις συχνές ερωτήσεις ή τις οδηγίες για την υποβολή κομματιών. Μερικές φορές μπορεί να θέλετε να τους στείλετε email για να ρωτήσετε. Συνήθως, πρέπει να δώσετε ένα βήμα και ένα βιογραφικό ή βιογραφικό σημείωμα της εργασίας σας, ώστε να μπορεί να είναι δύσκολο για αρχάριους.

Αλλά hey, επίπονο όπως μπορεί να είναι για αρχάριους, συγγραφείς που αρχίζουν να δουλεύουν εκεί έξω στον κόσμο θα το βρουν αξίζει τον κόπο: θυμηθείτε, δεν κερδίζετε μόνο δευτερεύοντα μετρητά, αλλά χτίζετε το βιογραφικό σας!1 βαθμοί

Στοιχείο 100: Δοκιμάστε το Proofreading

Αυτός είναι ένας τύπος εργασίας που δεν έχει πολλούς καθιερωμένους ιστότοπους ή αγορές που εστιάζουν αποκλειστικά στη θέση. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι η διόρθωση αλληλεπιδράσεων αλληλεπικαλύπτεται με εργασίες γραφής στο διαδίκτυο.

Για την κύρια πρόκληση, το νυχτερίδες βρίσκει δουλειές διόρθωσης με ρυθμό που είναι αποδεκτός για εσάς. Πολλοί άνθρωποι προσλαμβάνουν για να γράφουν δουλειές στο διαδίκτυο και πολλές από αυτές τις εργασίες περιλαμβάνουν την ευθύνη της διόρθωσης των πραγμάτων που δεν έγραψε ο ελεύθερος επαγγελματίας (σχεδόν όλοι απαιτούν από εσάς να διορθώσετε αυτό που γράφετε φυσικά).

Έτσι, το ποσό των πελατών που προσλαμβάνουν έναν διορθωτή είναι λίγο μικρότερο. Τούτου λεχθέντος, είναι ακόμα εκεί έξω. Συνήθως αυτοί είναι άνθρωποι και επιχειρήσεις που έχουν ήδη περιεχόμενο που τους αρέσει, αλλά θέλουν απλώς ένα επιπλέον ζευγάρι ματιών να χτενίσουν και να κάνουν μικρότερες βελτιώσεις.

Αυτό που θεωρώ πιο συνηθισμένο στο διαδίκτυο για εργασίες διόρθωσης δοκιμών είναι οι μικρότεροι παραγωγοί περιεχομένου: συνήθως άτομα, τους αρέσει να γράφουν το δικό τους περιεχόμενο και δεν θα ήθελαν να προσλάβουν κάποιον για να γράψουν γι ‘αυτούς… αλλά επίσης δεν έχουν το χρόνο ή την ενέργεια να διαχωρίστε κάθε λεπτομέρεια του τι παράγουν.

Και συνήθως αυτοί οι άνθρωποι προσλαμβάνουν βραχυπρόθεσμα έργα.

Αυτός είναι ο τύπος που πιθανότατα θα βρείτε ως διαδικτυακός διορθωτής. Όσον αφορά τα καλά μέρη για να τα κοιτάξετε, το Upwork τα έχει συνεχώς, αλλά τείνουν να είναι κοντύτερα συναυλίες. Εάν κάνετε το Google γύρω σας, μπορείτε να βρείτε μερικές από τις πιο πρόσφατες θέσεις εργασίας… να θυμάστε ότι αυτές οι συναυλίες έρχονται και πηγαίνουν συχνά.

Η τελευταία μου συμβουλή είναι να προσέχω την υπερβολική εργασία: η διόρθωση της διόρθωσης μπορεί να είναι απλή, αλλά είναι ακόμα χρονοβόρα και υπάρχει μεγάλη πίεση. Εάν η ΜΟΝΟ δουλειά σας είναι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν λάθη, κάθε λάθος που χάνετε είναι χειρότερο από το συνηθισμένο.

Επομένως, θα θέλατε να είστε προσεκτικοί σχετικά με αυτό. Αλλά η πραγματικότητα της κατάστασης είναι ότι επειδή οι πελάτες προσλαμβάνουν έναν διορθωτή, όχι έναν συγγραφέα που επίσης διορθώνει, ίσως να μην έχουν την τάση να πληρώνουν πολλά.

Όμως, αν μπορείτε να βρείτε τιμές, δεν έχετε πρόβλημα με την εργασία σας, έχετε όλη τη δύναμη!1 βαθμοί

Στοιχείο 101: Κάντε online μετάφραση

Αυτό επικαλύπτεται κάπως με το προηγούμενο στοιχείο, επειδή πολλές διαδικτυακές συναυλίες μετάφρασης θα περιλαμβάνουν επίσης μεταγραφή (αν και όχι απαραίτητα).

Και όπως ορισμένες πλατφόρμες ή πελάτες που προσλαμβάνουν υπηρεσίες μεταγραφής θα θέλουν να κάνετε μια δοκιμή για να αποδείξετε την ταχύτητα πληκτρολόγησης, τα περισσότερα άτομα ή μέρη που σας προσλαμβάνουν για μετάφραση θα χρειαστούν απόδειξη της ικανότητάς σας.

Λοιπόν, αμέσως μετά, μπορείτε να βρείτε πολλές μεταφραστικές εργασίες στο διαδίκτυο στα συνηθισμένα μέρη: Upwork, Πράγματι, ακόμη και Fiverr.

Αλλά εκτός από τη χρήση μιας γενικής ελεύθερης αγοράς για την εύρεση διαδικτυακών συναυλιών μετάφρασης, υπάρχουν μερικοί ιστότοποι που προσλαμβάνουν μεταφραστές που μπορείτε να δείτε. Ως συνήθως, θα επισημάνω μερικά:

Το Gengo είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ιστότοπους μετάφρασης όπου μπορείτε να κάνετε αίτηση. Έχουν αρκετή δουλειά στις περισσότερες γλώσσες.

Το LanguageLine είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες επαγγελματιών διερμηνέων και λειτουργεί εδώ και 37 χρόνια. Δεν είναι όλες οι εργασίες της απομακρυσμένες, αλλά πολλές είναι – αξίζει να δείτε.

Το λεκτικό μελάνι είναι μια άλλη εξέχουσα προσωπικότητα, αλλά προειδοποιήστε ότι θα χρειαστεί να κάνετε δοκιμές για να προσληφθείτε.

Το Mars Translation προσφέρει υπηρεσίες μετάφρασης γλωσσών που κυμαίνονται από τον εντοπισμό ιστοτόπου έως τη μετατροπή DTP. Μπορείτε να αρχίσετε να κερδίζετε από τις μεταφραστικές σας δεξιότητες, ενώνοντας τις εδώ.

Εκτός από μεγαλύτερες πλατφόρμες που προσλαμβάνουν μεταφραστές, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε εταιρείες που πιστεύετε ότι θα έχουν ανάγκη για μεταφραστές και να προσφέρουν τις υπηρεσίες σας. Πήγαινε να τους πάρεις!1 βαθμοί

Θέμα 102: Κάντε online εισαγωγή δεδομένων

Ένα από τα μεγαλύτερα στερεότυπα της βαρετής εργασίας γραφείου είναι η εισαγωγή δεδομένων. Φανταζόμαστε ένα μεσήλικας άτομο σε μια καμπίνα, που κινείται γύρω από τους αριθμούς σε μια οθόνη δυστυχώς.

Λοιπόν, τι γίνεται αν θα μπορούσατε να πληρώσετε για να το κάνετε αυτό από την άνεση του σπιτιού σας, δουλεύοντας τις ώρες σας; Δεν θα ήταν τόσο κακό. Ευτυχώς, μπορείτε να το δοκιμάσετε.

Ανέφερα ήδη έναν κοινό πόρο για συναυλίες εισαγωγής δεδομένων: Amazon Mechanical Turk. Πολλές από τις μικροεφαρμογές που δημοσιεύτηκαν εκεί περιλαμβάνουν εισαγωγή δεδομένων και έρχονται αρκετά συχνά επίσης. Το Fiverr είναι ένα άλλο, αν και είναι λιγότερο κοινό.

Άλλοι δημοφιλείς χώροι για απομακρυσμένες εργασίες εισαγωγής δεδομένων είναι οι τύποι ιστότοπων crowdsourcing και εταιρειών που θέλουν επίσης αξιολογητές μηχανών αναζήτησης. Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλές εργασίες εισαγωγής δεδομένων στο Lionbridge.

Λιονμπρίτζ

Νομίζω ότι ένα από τα καλύτερα σημεία για την εύρεση θέσεων εργασίας εισαγωγής δεδομένων είναι Πράγματι και μερικές φορές το ZipRecruiter. Οι θέσεις που δημοσιεύτηκαν εδώ τείνουν να είναι πιο μακροπρόθεσμες από αυτές που δημοσιεύονται στο Upwork που θα βρείτε στο Fiverr / Craigslist.

Η πληρωμή ποικίλλει, αλλά συνήθως δεν θα λάβετε πολλά χρήματα για μια συναυλία εισαγωγής δεδομένων. Ωστόσο, οι εργασίες εισαγωγής δεδομένων δημοσιεύονται αρκετά συχνά ώστε να έχετε ευκαιρίες όταν τις χρειάζεστε και η πληρωμή θα είναι τουλάχιστον αξιόπιστη ακόμη και αν δεν είναι πολλά.1 βαθμοί

Θέμα 103: Κάνετε επαγγελματική καθοδήγηση

Η επιχειρηματική καθοδήγηση είναι κάτι στο οποίο πρέπει να μπείτε μόνο εάν αισθάνεστε ότι έχετε τα κατάλληλα προσόντα. Μπορεί να έχετε ακόμη και ένα επίσημο πτυχίο προγύμνασης, αλλά πιθανότατα, θα βασίζεστε στα επιτεύγματα του πραγματικού σας κόσμου.

Τα κακά νέα: δεν υπάρχουν πολλοί αξιοσημείωτοι καθιερωμένοι ιστότοποι για τη σύνδεση επιχειρηματικών προπονητών με πελάτες. Υπάρχει ένα που ονομάζεται Noomii, το οποίο ελέγχετε.

Τα καλά νέα: οπουδήποτε υπάρχει μια δημοφιλής διαδικτυακή δουλειά ή συναυλία, υπάρχουν κλήσεις για προπονητές επιχειρήσεων.

Αν ενδιαφέρεστε για online επιχειρηματική καθοδήγηση, είναι σίγουρα κάτι που μπορείτε να πετύχετε. Πρέπει απλώς να είστε πρόθυμοι να δημιουργήσετε κατάστημα ως ανεξάρτητος προπονητής. Αυτό σημαίνει δημιουργία ενός ιστότοπου για τον εαυτό σας, ή τουλάχιστον μια ισχυρή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακόμα και στον τομέα της επιχειρηματικής καθοδήγησης υπάρχει ποικιλομορφία. Μπορείτε να εργαστείτε σε οποιαδήποτε εξειδικευμένη επιχείρηση που θέλετε, αρκεί να συνεργάζονται μαζί σας. Τα καλά νέα είναι ότι όσο περισσότερο κάνετε, τόσο πιο εύκολο γίνεται.

Για παράδειγμα, μπορείτε να λάβετε οποιαδήποτε υπάρχουσα συμβουλευτική ή καθοδήγηση που έχετε κάνει και να λάβετε μια μαρτυρία ή προσφορά από αυτούς τους προηγούμενους πελάτες και, στη συνέχεια, να την τοποθετήσετε στον ιστότοπό σας. Καθώς αρχίζετε να συνδέετε πελάτες στο διαδίκτυο, μπορείτε να κάνετε το ίδιο μαζί τους.

Και αν αποκτήσετε αρκετά μεγάλο μέγεθος ή φτιάξετε επαρκώς τη φήμη σας, μπορείτε να αλλάξετε την εστίασή σας από την εύρεση αιτημάτων για προπονητές έως τη λήψη τους.

Αυτό που είναι υπέροχο για όλα αυτά είναι ότι, παρόλο που πρέπει να κάνετε περισσότερη δουλειά λόγω έλλειψης πλατφορμών, μπορείτε επίσης να διατηρήσετε περισσότερα από αυτά που κάνετε. Για παράδειγμα, εάν είστε επαγγελματίας προπονητής στο Upwork, θα υποστείτε ένα 20% για το τέλος της πλατφόρμας.

Αυτό μπορεί να είναι καλό για να αποκτήσετε κάποια εμπειρία και πρόσθετα προσόντα, αλλά εκτός του Upwork μπορείτε να χρεώσετε στους πελάτες ό, τι θέλετε για μια συνεδρία Skype ή PDF για την κατασκευή ενός καταστήματος Shopify. Και θα πρέπει να πληρώσετε μόνο το κόστος για να χρησιμοποιήσετε τα εργαλεία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε με τους πελάτες σας!0 πόντοι

Θέμα 104: Γίνετε διαδικτυακός εκπαιδευτής γυμναστικής

Ξέρω τι σκέφτεστε: πώς είναι αυτός ο τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο; Μην προσλαμβάνετε εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης στην πραγματική ζωή, για προσωπική εκπαίδευση?

Λοιπόν, σίγουρα έχετε δίκιο πλέον οι εκπαιδευτές γυμναστικής κάνουν τη δουλειά τους αυτοπροσώπως. Υπάρχουν όμως περισσότερες ευκαιρίες για εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης από ό, τι νομίζετε.

Πρώτα απ ‘όλα, σκεφτείτε ποιος θα το ήθελε αυτό: συνήθως, κάποιος που θέλει την άνεση ενός εκπαιδευτή με τον οποίο δεν χρειάζεται να συντονιστεί για προσωπικές προπονήσεις. Κάποιος με τον οποίο μπορεί απλά να μιλήσει για να βελτιώσει την φυσική του κατάσταση.

Επιπλέον, υπάρχει πιθανότητα ο δυνητικός πελάτης σας να ελπίζει να πληρώσει λιγότερα για διαδικτυακή εργασία. Η φωτεινή πλευρά; Μπορεί να μην χρειάζεστε όσα επίσημα προσόντα θα κάνατε στην πραγματική ζωή.

Τώρα θα έλεγα επίσης ότι η άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει να κάνετε περισσότερη δουλειά για να αποδείξετε την ικανότητα και την ικανότητά σας. Ενώ μπορείτε απλά να στείλετε ένα δείγμα γραφής και να συνεχίσετε για μια online συναυλία γραφής, πρέπει να έχετε σαφείς διαπροσωπικές δεξιότητες πάνω από την εμπειρία για να προσληφθείτε ως εκπαιδευτής.

Ίσως θέλετε να καλλιεργήσετε μια επωνυμία στο διαδίκτυο: ίσως δημιουργήστε τον δικό σας ιστότοπο, αλλά αν όχι, τουλάχιστον δημοσιεύστε στο Instagram ή στο YouTube με μερικές από τις προπονήσεις, τις στρατηγικές, τα κίνητρά σας κ.λπ..

Δεν υπάρχουν πραγματικά ισχυροί ιστότοποι για τη σύνδεση διαδικτυακών εκπαιδευτών γυμναστικής με υποψήφιους πελάτες, αλλά έχω δύο πόρους που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν.

Το iBodyFit είναι ένας εξέχων ιστότοπος για τους ανθρώπους να αποκτήσουν προσωπικούς εκπαιδευτές φυσικής κατάστασης, αλλά προς το παρόν δεν διαφημίζουν πρόσληψη – θα έλεγα να επικοινωνήσετε μαζί τους για αυτό αν σας ενδιαφέρει.

Το Fitness Mentors δεν είναι ένα μέρος για να υποβάλετε αίτηση, αλλά ένα μέρος για χρήση ως πόρος:

Σύμβουλοι γυμναστικής

Μπορεί να είναι ένας οικονομικά προσιτός τρόπος για να αποκτήσετε την άδειά σας εάν ενδιαφέρεστε για αυτά τα πράγματα.

Ως επί το πλείστον, θα βρείτε τους πελάτες σας με τον ίδιο τρόπο που οι περισσότεροι διαδικτυακοί ελεύθεροι επαγγελματίες βρίσκουν πελάτες. Γι ‘αυτό, ετοιμαστείτε να διαθέσετε στην αγορά και να ενεργήσετε ανεξάρτητα! Παρόλο που μπορεί να είναι επικίνδυνο, έχετε την πιθανότητα να συμψηφίσετε έναν πελάτη που είναι πρόθυμος να βγάλει χρήματα για ένα σταθερό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης.1 βαθμοί

Θέμα 105: Γίνετε διαδικτυακός διαιτολόγος

Εντάξει, ας είμαστε ειλικρινείς: η μπάρα εισόδου εδώ είναι αρκετά υψηλή. Αυτό είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να εξετάζετε μόνο εάν: Α) είστε διαιτολόγος στον φυσικό κόσμο ή Β) που πρόκειται να είστε.

Ο λόγος είναι απλός: ένας διαιτολόγος είναι ειδικός στη διατροφή και τη διατροφή. Περίπου οι μισοί εγγεγραμμένοι διαιτολόγοι στις ΗΠΑ έχουν μεταπτυχιακούς τίτλους. Στις ΗΠΑ, ο όρος «διαιτολόγος» ή «εγγεγραμμένος διαιτολόγος» προστατεύεται από την Ακαδημία Διατροφής και Διαιτολογίας.

Το θέμα μου είναι ότι πρέπει να είστε ειδικός και ειδικευμένος σε αυτό, όχι μόνο κάποιος που διαβάζει πολλά για τη διατροφή και είναι παθιασμένος με την υγεία.

Λοιπόν, πώς θα κερδίσετε χρήματα ως διαδικτυακός διαιτολόγος; Λοιπόν, ενώ είναι αλήθεια μπορείτε να βρείτε κλήσεις για οτιδήποτε σε γενικές ελεύθερες αγορές, οι δημοσιεύσεις για διαιτολόγους / διαιτολόγους στο Διαδίκτυο είναι κατανοητό ότι θα είναι πιο σπάνιες.

Θα πρότεινα λοιπόν να αποκτήσετε έναν ιστότοπο ή μια παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης… κάτι σαν να είστε online εκπαιδευτής φυσικής κατάστασης, αλλά ακόμη περισσότερο. Θα έπρεπε ήδη έχετε κάποια πιστοποίηση ή σε εξέλιξη για να την ολοκληρώσετε.

Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε αυτά τα διαπιστευτήρια στον ιστότοπό σας ή στα κοινωνικά μέσα; Και από εκεί μπορείτε να βρείτε και να διαπραγματευτείτε με πιθανούς πελάτες πολύ πιο εύκολα.

Ακολουθεί μια άλλη ιδέα: δημιουργήστε ένα blog διατροφής. Ω, σίγουρα, υπάρχουν πολλά από αυτά, αλλά αν μπορείτε να βρείτε μια κατάλληλη θέση, μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε προμήθειες συνεργατών και έσοδα από διαφημίσεις.0 πόντοι

Θέμα 106: Παρέχετε εξ αποστάσεως γνώσεις νοσηλευτικής

Αντί για το προηγούμενο στοιχείο, η γραμμή εισόδου είναι υψηλή: θα πρέπει να το λάβετε υπόψη μόνο εάν είστε εγγεγραμμένη νοσοκόμα ή εάν εργάζεστε σε συνδυασμό με ένα.

Είμαι πρόθυμος να στοιχηματίσω ότι οι περισσότερες νοσοκόμες εργάζονται σε προσωπικές θέσεις εργασίας, όπου μπορούν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δεξιότητές τους και επίσης να πληρώνονται περισσότερο.

Αλλά αν δεν εργάζεστε με πλήρη απασχόληση ως νοσοκόμα, αλλά έχετε τα διαπιστευτήρια ή εάν θέλετε απλώς μια επιπλέον πηγή εισοδήματος, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα ήθελαν να έχουν πρόσβαση σε νοσοκόμα από απόσταση.

Συνήθως η καλύτερη επιλογή θα είναι να ψάξετε σε νοσοκομείο ή ασφαλιστική εταιρεία και να δείτε εάν προσλαμβάνουν νοσοκόμες για να παρέχουν εξ αποστάσεως συμβουλές. Ορισμένα από αυτά μπορεί να είναι μέσω του τηλεφώνου, οπότε όχι «στο διαδίκτυο», αλλά μπορεί επίσης να χρησιμοποιείτε ζωντανή συνομιλία και άλλα.

Τώρα, υπάρχει μια εξέχουσα πλατφόρμα για την εξεύρεση απομακρυσμένων επαγγελματιών ιατρικής:

τηλεφωνημένος

Αυτό είναι Fonemed. Το Fonemed έχει να κάνει με τη διευκόλυνση της απομακρυσμένης πρόσβασης σε συμβουλές υγείας και υγείας.

Δεν είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην παροχή απομακρυσμένων θέσεων εργασίας σε νοσοκόμες και άλλους επαγγελματίες υγείας, αλλά κατά τη διαδικασία της γενικής εστίασής της στην απομακρυσμένη υγειονομική περίθαλψη, σίγουρα βοηθάει επίσης.0 πόντοι

Θέμα 107: Γίνετε διαδικτυακός χρηματοοικονομικός σύμβουλος

Αυτό είναι μεγάλο, παιδιά. Επιτρέψτε μου να πω πρώτα, ότι οι εργασίες είναι εκεί έξω, αν και σε πολλές περιπτώσεις θα πρέπει να δημιουργήσετε τις δουλειές για τον εαυτό σας.

Το μεγαλύτερο ζήτημα είναι ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί. Δεν σας προτείνω να το εισάγετε γρήγορα, αναζητώντας μια πηγή γρήγορων μετρητών. Οι άνθρωποι που είναι πρόθυμοι να προσλάβουν οικονομικούς συμβούλους δίνουν στους συμβούλους αυτούς μεγάλη ευθύνη.

Εάν αυτό δεν σας τρομάζει, εδώ είναι κάτι θετικό: εσείς όχι πρέπει να διαχειριστείτε όλα ή ακόμη και τα περισσότερα από τα οικονομικά κάποιου για να είστε οικονομικός σύμβουλος.

Υπάρχει μεγάλη ευκαιρία να γίνετε σύμβουλος για ένα μέρος των οικονομικών ενός ατόμου. Και ναι, προσέξτε, είπα πρόσωπο, όχι συντροφιά.

Μπορείτε να είστε σύμβουλος χρηματοδότησης για μια εταιρεία ή μια μικρή επιχείρηση, αλλά αυτό θα έχει μεγαλύτερη ευθύνη. Γι ‘αυτό, θα πρέπει να το κάνετε μόνο εάν είστε ειδικευμένοι – εάν έχετε ήδη εμπειρία σε συμβούλους μικρών επιχειρήσεων ή χρηματοδότησης.

Όμως, όσον αφορά τις θέσεις εργασίας και τις κοινές συναυλίες, πολλές κλήσεις για συμβούλους απευθύνονται σε άτομα που αναζητούν βοήθεια με τα προσωπικά και οικογενειακά τους οικονομικά. Αυτό είναι επίσης το σημείο όπου μπορείτε να λάμψετε: μιλήστε για τις δικές σας έξυπνες οικονομικές κινήσεις, πώς εξοικονομήσατε χρήματα κάνοντας X ή επενδύσατε με ασφάλεια στο Y κ.λπ..

Ακολουθεί ένα ακόμη πράγμα σχετικά με τις χρηματοοικονομικές συμβουλευτικές υπηρεσίες: μπορείτε να κάνετε μακροπρόθεσμες ή βραχυπρόθεσμες συναυλίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να πάρετε έναν πελάτη που θέλει απλώς κάποιες γνώσεις, ουδέτερες συμβουλές σχετικά με το εάν πρέπει να κάνει X ή Y δράση.

Μπορείτε επίσης να πάρετε κάποιον που θέλει κάποια βοήθεια στη διαχείριση επενδύσεων μετοχών για δύο χρόνια, ή ακόμα και επ ‘αόριστον.

Το θέμα μου είναι ότι ο διαδικτυακός κόσμος είναι πολύ ανοιχτός – και όπως συμβαίνει με άλλα πράγματα, σας ενθαρρύνω να δημιουργήσετε ένα χώρο για τον εαυτό σας στο διαδίκτυο για να αγοράσετε τον εαυτό σας ως σύμβουλος!0 πόντοι

Θέμα 108: Εικονικό ΓΧΟ

Μπορεί να μπερδευτείτε για το τι είναι ΓΧΟ είναι. Λοιπόν, το πιστεύετε ή όχι, γνωρίζετε ακριβώς τι είναι:

ντοΧO εδώ σημαίνει απλώς οποιαδήποτε εκτελεστική θέση – Χρησιμοποιώ το “X” ως μεταβλητή (δηλαδή, C_O). Επομένως, σε αυτήν την περίπτωση, εννοώ ότι είμαι εικονικός Διευθύνων Σύμβουλος (Διευθύνων Σύμβουλος), CFO (Chief Financial Officer), COO (Chief Operations Officer) ή CMO (Chief Marketing Officer).

Και ενώ έχετε δίκιο να το μαντέψετε πλέον την εποχή εκείνη, οι εταιρείες προτιμούν να έχουν τα πιο σημαντικά μέλη που εργάζονται φυσικά σε ένα γραφείο, υπάρχουν ακόμα πολλές εταιρείες που είναι τώρα ανοιχτές για πρόσληψη υψηλού επιπέδου μελών για εικονική εργασία.

Το βασικό είναι ότι έχετε τα προσόντα. Προτού αποθαρρυνθείτε, δεν χρειάζεται να είστε COO ή CFO μιας μεγάλης εταιρείας – αν και μπορείτε να.

Υπάρχουν πολλές μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων πολλών νεοσύστατων επιχειρήσεων, που αναζητούν καταρτισμένα άτομα που ενδιαφέρονται για τη γραμμή εργασίας τους πρώτα απ ‘όλα. Η ουσιαστική εργασία είναι ένας συμβιβασμός που πολλές μικρότερες επιχειρήσεις είναι διατεθειμένες να κάνουν, αρκεί να έχουν έναν εξειδικευμένο αξιωματικό.

Όσον αφορά τα μέρη για να βρείτε αυτήν την εργασία, εξαρτάται κυρίως από τη δική σας ικανότητα να δικτυωθείτε και να χρησιμοποιήσετε το LinkedIn ή άλλους κύριους πίνακες εργασίας. Θα υπάρξουν αναρτήσεις για τους Αρχηγούς – Διευθυντές στο Indeed.com, αλλά πολλά θα είναι για προσωπική εργασία.1 βαθμοί

Θέμα 109: Διαδικτυακός σύμβουλος μάρκετινγκ

Αυτό είναι το είδος της υπόθεσης που προτείνω να μπείτε μόνο αν έχετε κάποια σταθερή εμπειρία στο μάρκετινγκ. Αλλά προτού φοβηθείτε και παραλείψετε το επόμενο στοιχείο, σκεφτείτε τι συνεπάγεται το μάρκετινγκ:

Όταν ακούτε “μάρκετινγκ”, πιθανότατα σκέφτεστε διαφημίσεις και email. Ναι, μεγάλο μέρος του μάρκετινγκ γίνεται μέσω email, διαφημίσεων και κοινωνικών μέσων. Αλλά είναι πολύ περισσότερο από αυτό.

Το μάρκετινγκ μπορεί να περιλαμβάνει σχεδιασμό ιστοσελίδων. Περιλαμβάνει βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO). Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει γραπτό περιεχόμενο. Μπορεί να περιλαμβάνει έναν τόνο διάφορα πράγματα αρκεί να δείχνουν προς τους στόχους μιας εταιρείας.

Το σημείο μου εδώ είναι ότι μπορεί να είστε πιο εξοπλισμένοι για να είστε σύμβουλος μάρκετινγκ από ό, τι αντιλαμβάνεστε. Ίσως δεν γνωρίζετε πώς να δημιουργήσετε μια διοχέτευση μάρκετινγκ (δείτε παραπάνω)… αλλά μπορεί να είστε ειδικός στο SEO. Ή μπορεί να είστε πολύ καλοί να βρείτε γραπτό περιεχόμενο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπάρχουσες δεξιότητές σας για να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις στον κλάδο σας να αγοράσουν στο διαδίκτυο. Στοχεύστε εταιρείες που εσείς ξέρω μπορείτε να βοηθήσετε με την εμπειρία σας.

Τώρα αν έχετε δεξιότητες μάρκετινγκ πέρα ​​από έναν μόνο τομέα εμπειρογνωμοσύνης, τόσο το καλύτερο. Άτομα σαν εσάς έχουν μεγάλη ζήτηση. Στην πραγματικότητα, οι εταιρείες μάρκετινγκ προσλαμβάνουν όλη την ώρα αυτές τις μέρες.

Αλλά αυτό είναι για ένα άλλο άρθρο. Αυτήν τη στιγμή, λέω ότι πρέπει να είστε δημιουργικοί με τις δικές σας ικανότητες και να προσφέρετε σε μικρές επιχειρήσεις (ή μεγαλύτερες εάν μπορείτε να το χειριστείτε) ένα πόδι σε κάτι που γνωρίζετε ότι μπορείτε να τους βοηθήσετε.

Θα ήθελα να προτείνω ότι ακόμα κι αν σκοπεύετε να το κάνετε εξ αποστάσεως, οι τοπικές επιχειρήσεις είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Αυτό συμβαίνει επειδή γνωρίζετε την περιοχή και μπορείτε να μιλήσετε με τους διαχειριστές με κοινό υπόβαθρο και γνώσεις σχετικά με το πού λειτουργεί η επιχείρηση.

Αν θέλετε να κάνετε τα πάντα online, πηγαίνετε για μια μικρή επιχείρηση που σας αρέσει, σε ένα πεδίο που σας αρέσει και αφήστε το πάθος και την επιθυμία σας να βοηθήσετε την εταιρεία να αναπτυχθεί να μιλήσει μόνη της (μαζί με την εμπειρία σας).1 βαθμοί

Στοιχείο 110: Εκτελέστε διαφημίσεις στο Facebook

Αυτό είναι ένα είδος παρακλάδισης του ρόλου του συμβούλου μάρκετινγκ παραπάνω.

Αυτό είναι πολύ πιο επικεντρωμένο σε ένα συγκεκριμένο πράγμα, που σημαίνει ότι μπορεί είτε να παίρνετε λιγότερα χρήματα ή περισσότερα ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε τις κάρτες σας (να ζητήσετε από μια εταιρεία να σας πληρώσει λίγα χρήματα για μια στενή συναυλία, έναντι να κάνετε μια εταιρεία να σε πληρώνουν πολύ ανάλογα με την προσπάθειά σου).

Τα πάντα αφορούν τις διαφημίσεις στο Facebook: είναι τεράστιες. Είναι τεράστια επειδή είναι πολύ αποτελεσματικά. Ίσως νομίζω μια διαφήμιση στο Facebook δεν σας έκανε ποτέ να αγοράσετε τίποτα, αλλά οι αριθμοί δείχνουν ότι οι διαφημίσεις Facebook επηρεάζουν πράγματι τις πωλήσεις. Σε τελική ανάλυση, το Facebook δεν θα ήταν μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες του κόσμου εάν οι διαφημίσεις τους δεν λειτουργούσαν.

Οι διαφημίσεις Facebook έχουν ιδιαίτερη αξία για τις μικρές επιχειρήσεις, επειδή έχουν χαμηλό κόστος συμμετοχής. Συγκεκριμένα, δεν υπάρχει ελάχιστο ποσό που πρέπει να δαπανήσει μια επιχείρηση σε διαφημίσεις.

Ωστόσο, ενώ οι διαφημίσεις στο Facebook είναι ιδανικές για μικρές επιχειρήσεις, εξακολουθούν να μην χρησιμοποιούνται όσο θα μπορούσαν. Και αυτό επειδή οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι απασχολημένοι με τη διαχείριση μικρών επιχειρήσεων. Οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις απλά δεν πρόκειται να προσλάβουν έναν ειδικό μάρκετινγκ πλήρους απασχόλησης.

Αλλά αν μπορείτε να προβάλλετε διαφημίσεις στο Facebook για μικρές επιχειρήσεις, θα χτυπήσατε μια μεγάλη θέση. Αυτό είναι κάτι που οι περισσότερες μικρές επιχειρήσεις μπορούσαν να κάνουν, ειδικά καθώς μπορούν να ξοδέψουν ό, τι θέλουν.

Δείτε λοιπόν πώς θα λειτουργούσε: προσεγγίζετε μικρές επιχειρήσεις και προσφέρετε τις υπηρεσίες σας σε αυτές που θα ήθελαν να προσεγγίσουν νέους πελάτες μέσω Διαφημίσεων Facebook. Κρατήστε το απλό: η εταιρεία μπορεί να σας πληρώσει τον προϋπολογισμό με τον οποίο αισθάνεται άνετα.

Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του προϋπολογισμού θα προορίζεται για τις ίδιες τις διαφημίσεις – θα τις αγοράσετε – και ένα μικρό μέρος του θα είναι η αμοιβή σας (συνήθως 10% έως 20%).

Τώρα εκτελέστε πολλές φορές και μπορείτε να κερδίσετε αξιοπρεπή μετρητά βοηθώντας τις μικρές επιχειρήσεις να αυξήσουν την εμβέλειά τους, χωρίς να χρειάζεται να είστε επαγγελματίας μάρκετινγκ πλήρους απασχόλησης.1 βαθμοί

Θέμα 111: Να είστε διαδικτυακός σύμβουλος ταξιδιών

Θα παραδεχτώ ότι πρόκειται για μια πολύ στενή διαδικτυακή συναυλία, αλλά hei, είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον κάποιοι από εσάς που το διαβάζετε θα μπορούσαν να το κάνουν.

Γενικά προσόντα: εάν ταξιδεύετε πολύ, λατρεύετε να ταξιδεύετε και είστε αρκετά καλοί στο να βρείτε καλές τιμές και να σχεδιάσετε ταξίδια.

Εάν αυτά τα πράγματα είναι αλήθεια, τότε θα έλεγα ότι το ένα τρίτο της μάχης έχει ήδη κερδηθεί. Για το υπόλοιπο της μάχης, θα πρότεινα να δημιουργήσετε ένα διαδικτυακό χώρο για να αποδείξετε τις ικανότητές σας.

Ίσως βοηθήστε τους φίλους και τους συνομηλίκους σας να κάνουν καλές προσφορές πτήσεων και ξενοδοχείων. Στη συνέχεια, πάρτε τις μαρτυρίες τους για τον ιστότοπό σας και ζητήστε τους να σας συστήσουν στους φίλους τους αν νόμιζαν ότι κάνατε καλή δουλειά.

Μπορείτε ακόμη και να δημιουργήσετε μια ομάδα Facebook, μια σελίδα Instagram ή μια ομάδα LinkedIn για την επωνυμία σας. Ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να συμμετέχετε; Βεβαιωθείτε ότι η ομάδα / σελίδα σας έχει τις πιο πρόσφατες προσφορές, πάντα.

Το καλό σε αυτό είναι ότι μπορείτε να αρχίσετε να κάνετε αυτό που είστε ήδη καλός και από εκεί να το αναπτύξετε στο μέγεθος που θέλετε.

Μια άλλη εναλλακτική λύση είναι η εύρεση εργασίας στο Διαδίκτυο. Και όχι, δεν εννοώ απλώς την εύρεση ενός πελάτη ή μια συναυλία στο διαδίκτυο, αλλά την εύρεση μιας πραγματικής απομακρυσμένης εργασίας. Υπάρχουν πολλές εταιρείες – συνήθως θέρετρα, ξενοδοχεία και ταξιδιωτικές εταιρείες – που προσλαμβάνουν απομακρυσμένους ταξιδιωτικούς πράκτορες.

Για να μπείτε στην πιο μεγάλη πλευρά της «συμβούλου» της επιχείρησης, θα πρέπει να κάνετε κάποια δουλειά!0 πόντοι

Θέση 112: Άλλα είδη καθοδήγησης και παροχής συμβουλών

Ξέρω, μόλις ανέφερα μια σειρά από πιθανές επιλογές για διαδικτυακή συμβουλευτική και καθοδήγηση. Τους ανέφερα είτε επειδή ήταν εξειδικευμένα πράγματα που ίσως δεν έχετε σκεφτεί στο παρελθόν, είτε επειδή είναι δημοφιλή πράγματα που σίγουρα έχετε ακούσει στο παρελθόν.

Αλλά τώρα θα ρίξω λίγο φως στο γενικό πεδίο των διαδικτυακών συμβουλών και καθοδήγησης, καθώς και μερικές άλλες πιθανές επιλογές!

Το θέμα είναι, όσο πηγαίνει αυτό το πεδίο, η φαντασία σας είναι ουσιαστικά το όριο. Εάν αρκετά άτομα κάνουν κάτι, θα υπάρχει ένα ποσοστό αυτών των ανθρώπων που θέλουν να πληρώσουν για να βελτιωθούν. Αυτό μπορεί να είναι μια απλοποίηση, αλλά είναι ουσιαστικά αλήθεια.

Ενώ τα θεμελιώδη στοιχεία για την εμπορία του εαυτού σας ως προπονητή και την προσέλκυση πελατών μπορεί να είναι η ίδια βιομηχανία με τη βιομηχανία, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που θα θέλατε να προσέξετε ή να τονίσετε περισσότερο ή λιγότερο ανάλογα με το πεδίο.

Εάν προσφέρετε υπηρεσίες σε ένα πεδίο με μεγάλη ευθύνη, όπως χρηματοδότηση ή ιατρική συμβουλή, σίγουρα έχετε διαπιστευτήρια και εκπαίδευση (όπως είπα). Ορισμένα άλλα πεδία που θα μπορούσαν να είναι χρήσιμα: φορολογικές συμβουλές (αυτό επικαλύπτεται με τη φορολογική προετοιμασία, την οποία θα αναφερθώ αργότερα). διαβούλευση με το περιβάλλον / την αειφορία · συμβουλευτικές πολιτικές και εκστρατείες · συμβουλευτικές υπηρεσίες ακινήτων · νομική διαβούλευση.

Επιπλέον, υπάρχει πολύς χώρος για δημιουργικές αναζητήσεις. Μπορείτε να μάθετε σε κάποιον πώς να παίξει ένα όργανο ή πώς να ζωγραφίσει. Για δημιουργικές επιδιώξεις, ειδικά για επιδείξεις, μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε βίντεο και γκαλερί για να αποδείξετε τις δεξιότητές σας.

Ενώ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Udemy ή ακόμα και το YouTube και το Instagram για να φιλοξενήσετε εκπαιδευτικά βίντεο, αυτά τα μέσα θα είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά για μαθήματα σχεδίασης ή μουσικής.

Κερδίζετε καλά χρήματα από τον ιστότοπο συνεργατών σας; Καλά, στη συνέχεια προπονηθείτε κάποιον που θέλει να δημιουργήσει ή να βελτιώσει τον ιστότοπό του. Έσοδα από διαφημίσεις; Το ίδιο πράγμα. Ενώ μπορεί να βρείτε ένα πτυχίο στην επιχείρηση ή το μάρκετινγκ είναι χρήσιμο εδώ, η απτή επιτυχία είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημά σας στους πελάτες προορισμού.

Πραγματικά, οι δυνατότητες είναι ατελείωτες και δεν μπορώ να τις αναφέρω όλες. Εάν είστε αρκετά επιχειρηματικοί, μπορείτε ακόμη και να κάνετε έναν νέο τύπο συμβουλευτικής εργασίας!0 πόντοι

Θέμα 113: Γενικά, χρησιμοποιήστε έναν ιστότοπο συνδρομητή / crowdfunding επί πληρωμή

Πιθανότατα είστε ήδη εξοικειωμένοι με το crowdfunding: όταν ένα σωρό άτομα συγκεντρώνουν ένα μικρό χρηματικό ποσό στο διαδίκτυο για να συνεισφέρουν σε έναν μεγαλύτερο οικονομικό στόχο.

Τώρα υπάρχουν αρκετοί ιστότοποι αυτού του είδους, και θα ξοδέψω τα επόμενα λίγα αντικείμενα για να τα ξεπεράσουν – καθώς υπάρχουν κάποιες διαφορές που πιστεύω ότι είναι σημαντικές.

Αλλά πριν από αυτό, επιτρέψτε μου να εξηγήσω λίγο περισσότερο: ορισμένοι ιστότοποι crowdfunding δεν μοιάζουν ακριβώς με ιστότοπους crowdfunding και οι γραμμές γίνονται θολές. Δηλαδή, αυτοί είναι οι ιστότοποι που δεν επικεντρώνονται σε μεμονωμένα έργα, όσο εστιάζουν σε συνεχιζόμενες συνδρομές για περιεχόμενο.

Μερικά παραδείγματα θα ήταν οι Patreon, OnlyFans και Kofi. Το YouTube προχωρά επίσης σε αυτό. Μερικά παραδείγματα ιστότοπων που εστιάζουν στο έργο είναι τα GoFundMe, Kickstarter, IndieGogo. Αν και φυσικά οι διακρίσεις δεν είναι τόσο τακτοποιημένες όσο τις κάνω, αυτό είναι σχεδόν αλήθεια.

Τα πλεονεκτήματα αυτών των ιστότοπων είναι ότι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τη δύναμη μεγάλων αριθμών μέσω του Διαδικτύου και δεν χρειάζεται να ζητήσετε πολλά χρήματα. Για παράδειγμα, δεν προσπαθείτε να κάνετε κάποιον να σας προσλάβει για μερικές εκατοντάδες. Προσπαθείτε να κερδίσετε εκατοντάδες (ή περισσότερο ή λιγότερο) για να πληρώσετε μερικά δολάρια.

Διαφέρει, αλλά γενικά αυτοί οι ιστότοποι εξάγουν ένα ποσοστό των εσόδων σας. Και πρέπει να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για να μην πουλήσετε τους συνεργάτες σας BS. Ωστόσο, υπάρχει μια ποικιλία δυνατοτήτων!0 πόντοι

Στοιχείο 114: Χρησιμοποιήστε το Kickstarter

Το Kickstarter είναι αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι από εμάς όταν ακούμε τον όρο «crowdfunding». Αλλά εξακολουθεί να έχει κάποιες σημαντικές διαφορές σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές εδώ.

Εδώ είναι τα βασικά:

Το Kickstarter προορίζεται για μεμονωμένα έργα, οπότε δεν θα ζητάτε συνδρομές. Το Kickstarter είναι επίσης σχετικά αυστηρό στον έλεγχο του crowdfunders, όπως είναι κατανοητό, αλλά αυτό σημαίνει ότι μερικοί άνθρωποι δεν θα μπουν.

Είναι σημαντικό ότι το Kickstarter είναι όλα ή τίποτα. Δηλαδή, επιτυγχάνετε τον στόχο σας, ή δεν παίρνετε τίποτα. Η χρέωση είναι 5% των χρημάτων που συλλέγετε (οπότε δεν θα έχετε προμήθειες εάν δεν επιτύχετε τον στόχο χρηματοδότησης).

Εδώ είναι το σημαντικό μέρος:

kickstarter

Αυτό που κάνει το Kickstarter μια καλή επιλογή για πολλούς από εσάς, είναι ότι δεν προορίζεται για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Επομένως, αν προσπαθείτε να δημιουργήσετε ένα μόνο, δυνατό έργο, το Kickstarter είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να το κάνετε.

Τώρα ας το συγκρίνουμε με μια άλλη επιλογή:0 πόντοι

Στοιχείο 115: Χρησιμοποιήστε το GoFundMe

Το GoFundMe είναι ένας από τους άλλους διάσημους ιστότοπους crowdfunding, αλλά είναι πολύ διαφορετικός από το Kickstarter στο βαθμό που ισχύει για εσάς, τον πιθανό κερδοφόρο. Εδώ είναι η κύρια διαφορά:

GoFundMe

Ναι Το GoFundMe είναι ΔΩΡΕΑΝ – χωρίς χρεώσεις πλατφόρμας ή περικοπές από ό, τι κάνετε. Υπάρχουν ακόμα συναλλαγές με κάρτες, αλλά αυτό είναι αναπόφευκτο. Και είναι δεν όλα ή τίποτα.

Αλλά προτού να ενθουσιαστείτε με το πώς μπορείτε να συλλέξετε χρήματα δωρεάν, δώστε προσοχή στο άλλο μέρος αυτού του μηνύματος: «για τους ανθρώπους και τους λόγους που σας ενδιαφέρουν». Δείτε, όπου το Kickstarter δεν προορίζεται για συγκέντρωση χρημάτων φιλανθρωπίας, το GoFundMe προσανατολίζεται έντονα προς αυτό.

Τώρα, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι το GoFundMe δεν είναι τόσο αυστηρό για το τι μπορείτε να κάνετε καμπάνιες. Ωστόσο, γενικά, οι καμπάνιες προορίζονται για μη κερδοσκοπικούς στόχους, οπότε προσέξτε πώς θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε.1 βαθμοί

Σημείο 116: Χρησιμοποιήστε το Indiegogo

Το Indiegogo είναι το τελευταίο από τα «μεγάλα τρία» sites crowdfunding. Ήταν ένας από τους πρώτους ιστότοπους που προσέφερε το μοντέλο crowdfunding, οπότε βρισκόταν στο παιχνίδι για λίγο. Είναι επίσης το πιο γνωστό ότι προσανατολίζεται προς επιχειρηματικούς στόχους.

Ενώ θα χρησιμοποιούσατε το Kickstarter για ένα δημιουργικό έργο (το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει επιχειρήσεις) και το GoFundMe για γενικά μη κερδοσκοπικές προσπάθειες (αν και όχι απαραίτητα), το Indiegogo έχει να κάνει με τη συγκέντρωση χρημάτων για επιχειρήσεις.

Εδώ είναι ένα άλλο πράγμα που το ξεχωρίζει:

Indiegogo

Ενώ το Indiegogo είναι γνωστό ως επί το πλείστον για τη χρηματοδότησή του σε στυλ καμπάνιας, και ενώ αυτό ξεκίνησε ως επί το πλείστον, σας επιτρέπει επίσης να συνεχίσετε να αναπτύσσετε την καμπάνια σας ακόμα και μετά την επίτευξη του στόχου της καμπάνιας σας.

Παρόλο που υπάρχει κάποια παραλλαγή, το Indiegogo χρεώνει γενικά μια χρέωση 5%.

Τώρα, μπορεί να είστε λίγο ασαφείς ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ Kickstarter και Indiegogo, εκτός από το γενικό «vibe» ή τον πολιτισμό των ιστότοπων.

Οι κύριες διαφορές είναι οι εξής: Το Indiegogo δεν είναι όλα ή τίποτα, εκτός εάν το θέλετε. μπορείτε να διατηρήσετε τη χρηματοδότησή σας μετά την επίτευξη του στόχου σας (όπως περιγράφεται). μπορείτε να λάβετε χρηματοδότηση από σχεδόν παντού στον κόσμο. και η διαδικασία έγκρισης είναι ευκολότερη.

Στην πραγματικότητα, υπάρχει όχι έγκριση ή διαδικασία αίτησης. Μπορείτε να δείτε μια πλήρη λίστα διαφορών εδώ.

Αλλά τώρα, ήρθε η ώρα να φτάσουμε στις λιγότερο γνωστές περιοχές του crowdfunding, οι οποίες θολώνουν σε συνδρομές…0 πόντοι

Θέμα 117: Χρησιμοποιήστε το Patreon

Η Patreon είναι η πιο εξέχουσα πλατφόρμα συνδρομητών, αλλά παρόλα αυτά, πολλοί άνθρωποι δεν το έχουν ακούσει ποτέ. Εδώ είναι το μειωμένο:

Στο Patreon, οι χρήστες πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή για το περιεχόμενό σας. Η Patreon έχει χρέωση πλατφόρμας 5% και μπορείτε να ορίσετε στόχους, αλλά τίποτα δεν συμβαίνει εάν δεν επιτευχθούν.

Τώρα μία από τις κύριες διαφορές μεταξύ του Patreon και των δύο επόμενων πλατφορμών είναι ότι το Patreon σας επιτρέπει να δημιουργήσετε επίπεδα συμμετοχής. Ορισμένες αναρτήσεις μπορούν να διατεθούν για όλους, μερικές μόνο για ένα συγκεκριμένο επίπεδο.

Μπορείτε επίσης να στείλετε ανταμοιβές / οτιδήποτε παράγετε σε άτομα εξω απο του Patreon, αλλά το κλειδί είναι ότι το Patreon σάς επιτρέπει να βλέπετε τη λίστα των μελών σας.

Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το βρείτε ένας γλυκό σημείο που δεν ζητάει πολύ ή πολύ λίγο κόσμο. Μπορείτε να ορίσετε μια βαθμίδα εισόδου που μπορεί να αντέξει εύκολα μεγάλος αριθμός ατόμων και μια άλλη βαθμίδα για τους πιο αφοσιωμένους θαυμαστές να ξοδεύουν επιπλέον, και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Σημειώστε ότι δεν το κάνετε έχω να έχουν πολλαπλές βαθμίδες. Ο πιο δημοφιλής δημιουργός στο Patreon είναι ένα podcast που προσφέρει μόνο ένα επίπεδο $ 5.

Επίσης, σημειώστε ότι η Patreon έχει μια εναλλακτική λύση έναντι του μηνιαίου μοντέλου συνδρομητών:

πατρέων

Το μοντέλο ανά δημιουργία είναι αρκετά παρόμοιο με τις προηγούμενες πλατφόρμες που σας έδειξα. Αλλά το Patreon είναι το πιο διάσημο και χρησιμοποιείται για το μηνιαίο μοντέλο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Patreon για έναν τόνο διαφορετικών πραγμάτων, αλλά είναι σε μεγάλο βαθμό για δημιουργικές προσπάθειες – τουλάχιστον, έτσι είναι ο πολιτισμός. Οι περισσότεροι δημιουργοί χρησιμοποιούν το Patreon για podcast, έργα τέχνης, φωτογραφία, cosplay και μουσική. Ωστόσο, αυτό είναι σχεδόν το όριο.

Μάθετε περισσότερα εδώ!0 πόντοι

Στοιχείο 118: Ή χρησιμοποιήστε OnlyFans

Η OnlyFans είναι ανταγωνιστής της Patreon, αλλά είναι πολύ πιο απλή.

Αυτό θα σας δείξει την ουσία:

Μόνο οπαδοί

Το OnlyFans, όπως το Patreon, βασίζεται κυρίως σε ένα μηνιαίο μοντέλο συνδρομής για δημιουργούς. Ωστόσο, το OnlyFans είναι μόνο για μηνιαίες συνδρομές σε κανονικό περιεχόμενο και δεν υπάρχουν επίπεδα.

Το μειονέκτημα; Χάνετε την ευελιξία να έχετε φθηνότερες επιλογές για μεγαλύτερα άτομα και ακριβότερες επιλογές για πιο αφοσιωμένους ανθρώπους. Έχετε όλες τις τιμές και το περιεχόμενο ενός μεγέθους για όλους.

Ωστόσο, η απλότητα αποτελεί πλεονέκτημα για τον εαυτό της. Οι συνδρομητές σας δεν χρειάζεται να ανησυχούν για το ποια είναι η καλύτερη προσφορά των βαθμίδων σας – αν το καλό είναι να πληρώσετε μια μόνο τιμή για ένα μήνα.

Μια άλλη διαφορά είναι ότι το OnlyFans έχει μια εξέχουσα λειτουργία “συμβουλών”, όπου οι θαυμαστές σας μπορούν είτε να αναδείξουν τις αναρτήσεις σας είτε απλώς να αναδείξουν το λογαριασμό σας με το ποσό που θέλουν.

Τώρα δεν μπορώ να σας πω ψέματα – Το OnlyFans είναι κάπως διάσημο που χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό από δημιουργούς περιεχομένου για ενήλικες. Αλλά, είμαστε ενήλικες εδώ και σας λέω ότι το OnlyFans είναι μια επιλογή για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Το κλειδί είναι ότι το OnlyFans δεν είναι μόνο για αυτόν τον τομέα ή περιεχόμενο, και εξακολουθεί να είναι μια σταθερή επιλογή εάν δημιουργείτε τέχνη ή μουσική ή ορισμένα από τα κανονικά προϊόντα.0 πόντοι

Στοιχείο 119: Ή χρησιμοποιήστε το Ko-fi

Το Ko-fi είναι λιγότερο γνωστό από το OnlyFans και το Patreon, τουλάχιστον στις ΗΠΑ, αλλά είναι αρκετά παρόμοιο διατηρώντας ορισμένες βασικές διαφορές. Εδώ είναι τα βασικά:

Το όνομα του Ko-fi βασίζεται στην ιδέα ότι οι υποστηρικτές σας θα σας αγόραζαν ένα φλιτζάνι καφέ. Οι τιμές φυσικά ποικίλλουν, αλλά ουσιαστικά αυτό είναι το αρχικό εύρος τιμών υποστήριξης – αρκετά μικρό.

Εδώ είναι μερικές μεγάλες διαφορές:

Το Ko-fi πληρώνεται άμεσα

Η πληρωμή είναι άμεση και δεν υπάρχουν χρεώσεις πλατφόρμας. Μπορείτε να δημιουργήσετε στόχους συγκέντρωσης χρημάτων, αλλά δεν απαιτείται και όχι όλα ή τίποτα.

Μια άλλη σημαντική διαφορά είναι ότι το Ko-fi δεν επικεντρώνεται στις συνδρομές όπως είναι οι Patreon και OnlyFans. Βασικά, θα δημιουργήσετε μια σελίδα, θα παρουσιάσετε κάποια δουλειά και αν τους αρέσει, μπορούν να σας πληρώσουν λίγο ως επίδειξη υποστήριξης.

Ωστόσο, μπορείτε επίσης να προσφέρετε συνδρομές με μηνιαίο εισόδημα και να λαμβάνετε προμήθειες. Ωστόσο, για να κάνετε αυτά τα πράγματα, θα πρέπει να πληρώσετε για το Ko-fi Gold. Ξεκινά από 6 $ το μήνα και καταργεί επίσης διαφημίσεις Ko-fi, σας επιτρέπει να ορίσετε την τιμή των δωρεών και να προσφέρετε λήψεις υψηλής ανάλυσης (εκτός από τα άλλα πράγματα που ανέφερα).

Το γεγονός ότι μπορείτε να κερδίσετε δωρεές χωρίς αμοιβή για τη δημιουργική σας δουλειά είναι υπέροχο, αλλά αξίζει να εξετάσετε εάν η χρέωση 6 $ το μήνα είναι πιο αποδοτική από πλευράς κόστους για ένα μοντέλο συνδρομής σε σύγκριση με τους Patreon ή OnlyFans που λαμβάνουν ένα σταθερό ποσοστό των εσόδων σας.

Ένα άλλο πράγμα που πρέπει να θυμάστε είναι ότι οι Patreon και OnlyFans είναι μεγαλύτεροι και είναι πιο πιθανό να λάβετε συνδρομές από άτομα που έχουν ήδη λογαριασμούς σε αυτές τις πλατφόρμες – επομένως μπορεί να είναι ευκολότερο να κερδίσετε χρήματα στις μεγαλύτερες πλατφόρμες.

Ωστόσο, το Ko-fi έχει σίγουρα κάποιες καλές ιδιότητες που θα μπορούσαν να σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο! Και νομίζω ότι ολοκληρώνει την ενότητα πλατφόρμες χρηματοδότησης και συνδρομής!1 βαθμοί

Θέμα 120: Κανάλια YouTube (γενικά)

Το θέμα για τους τελευταίους ιστότοπους για τους οποίους μίλησα, είναι ότι είναι εξαιρετικά αποτελεσματικοί εάν είστε επιρροή στο Διαδίκτυο. Με απλά λόγια, ένας επηρεαστής είναι κάποιος που έχει μεγάλη παρακολούθηση στο Διαδίκτυο.

Τα επόμενα λίγα στοιχεία θα αφορούν τον τρόπο δημιουργίας χρημάτων στο διαδίκτυο ως επιρροή, συμπεριλαμβανομένου του YouTube. Αλλά το θέμα με το YouTube είναι ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από αυτό ακόμη και εκτός από την πλευρά της χορηγίας των επιρροών.

Και επειδή όλοι προσπαθούν να γίνουν δημοφιλείς στο YouTube, θα μιλήσω για το πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το YouTube γενικά εδώ και για τον τρόπο που επηρεάζει το επόμενο στοιχείο. Εντάξει, έτοιμος?

Το πρώτο είναι το πρώτο: μπορείτε να κερδίσετε χρήματα στο YouTube έμμεσα. Με αυτό εννοώ ότι δεν θα βγάζατε χρήματα από το ίδιο το YouTube, αλλά χρησιμοποιώντας το YouTube ως μέσο για αυξημένα έσοδα.

Με άλλα λόγια, μπορείτε να δημοσιεύσετε βίντεο που προσελκύουν άτομα στην επωνυμία σας. Χρειάζεστε μόνο ένα μικρό μέρος των θεατών σας για να αυξήσετε σημαντικά τον αριθμό των πελατών σας.

Δεύτερον, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τα έσοδα από διαφημίσεις. Τώρα αυτό είναι κάτι που το YouTube είναι λίγο διαβόητο: πολλοί άνθρωποι διαμαρτύρονται για τη μεγάλη περικοπή που παίρνει το YouTube, κάτι που είναι έγκυρο παράπονο.

Και πολλά κανάλια αυτές τις μέρες αποκτώνουν χρήματα για ελαφρές παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων ή εμπορικών σημάτων. Συνήθως, οι χαμένοι αυτής της συμφωνίας δεν είναι μεγάλες εταιρείες, αλλά ιδιώτες και μικρές επιχειρήσεις – γι ‘αυτό να είστε προσεκτικοί!

Ωστόσο, εάν κάνετε τη δουλειά σας, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τις διαφημίσεις YouTube (συνήθως ονομάζεται Πρόγραμμα συνεργατών YouTube). Ο άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από τη διαφήμιση στο YouTube είναι να χρησιμοποιήσετε συνδέσμους συνεργατών:

Βασικά εφαρμόστε όσα είπα για ιστολόγια μάρκετινγκ θυγατρικών νωρίτερα στα κανάλια του YouTube, και ορίστε.

Αυτό συνδέεται με την επιρροή στο YouTube, το οποίο περιλαμβάνει χορηγίες και συμφωνίες με άλλες εταιρείες. Έτσι στο επόμενο:0 πόντοι

Θέμα 121: Συγκεκριμένα, γίνετε επιρροή του YouTube

Όπως είπα και πριν, αυτό δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε για ένα γρήγορο κέρδος: πρέπει να εργαστείτε σκληρά, να είστε υπομονετικοί και να αναλάβετε κινδύνους… και πραγματικά σας αρέσει αυτό που κάνετε.

Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις θα είναι η δημοσίευση καλού περιεχομένου και η τακτική δημοσίευσή του – πόσο μάλλον όλο το μάρκετινγκ και η προώθηση που συνοδεύει.

Όμως, καθώς αρχίζετε να βλέπετε το κανάλι σας να μεγαλώνει, αξίζει να εξετάσετε τρόπους να κερδίσετε χρήματα εκτός από το πρόγραμμα YouTube Partners που σας είπα.

Οι σύνδεσμοι συνεργατών συνδέονται με την επιρροή, καθώς καθώς δημιουργείτε το κοινό σας, είναι πιθανό να αυξήσετε το μερίδιό σας στις προμήθειες πωλήσεων θυγατρικών. Αλλά αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου:

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την πλατφόρμα σας για να διαφημίσετε και να προωθήσετε την επιχείρησή σας.

Αλλά ένα από τα βασικά στοιχεία της δημιουργίας χρημάτων ως επιρροή του YouTube είναι η χορηγία από εταιρείες για τη διαφήμιση προϊόντων και υπηρεσιών.

Το επίπεδο διαφήμισης που θα κάνετε για αυτές ποικίλλει, όπως θα πληρώσει, οπότε δεν μπορώ πραγματικά να σας δώσω γενικά στοιχεία. Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι το κάνουν για έναν λόγο – έχουν φτάσει στο επίπεδο δημοτικότητας που θα τους αποφέρει κέρδη.

Μπορείτε να δείτε μερικούς πιθανούς χορηγούς στο Famebit. Είναι δωρεάν για χρήση και θα χρεώνεται μόνο όταν λάβετε χορηγία… σε ποιο σημείο, συγχαρητήρια!0 πόντοι

Θέμα 122: Γίνετε επιρροή στο Instagram

Ενώ οι βασικές αρχές της επιρροής στο Instagram θα είναι οι ίδιες με τις επιρροές στο YouTube, το Instagram αξίζει τον κόπο του απλώς για το γεγονός ότι είναι ένας κύριος κόμβος δραστηριότητας επηρεασμού.

Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι το Instagram είναι αυτό που σκέφτονται οι περισσότεροι όταν σκέφτονται τον όρο «influencer».

Τώρα, είμαι λίγο επιφυλακτικός σχετικά με τους αριθμούς που ρίχνουν οι άνθρωποι και δεν νομίζω ότι υπάρχουν σταθερά αποδεδειγμένα στοιχεία για το πόσο κερδοφόρα είναι η επιρροή στο Instagram. Όμως, υπάρχουν μερικοί υπολογισμοί που φαίνονται πολλά υποσχόμενοι.

Το Digitalmarketing.org μας λέει ότι οι επηρεαστές του Instagram χρεώνουν μάρκες μεταξύ 75 $ και 3.000 $ σε μια ανάρτηση Instagram, με το μέσο κόστος ενός μεσαίου επιπέδου επηρεαστή στα 271 $ ανά κόστος.

Και μια μικροεπιρροή, που σημαίνει κάποιον με λιγότερους από 1.000 ακόλουθους; Ο μέσος όρος είναι 83 $ για τη διαφήμιση.

Ρίξτε αυτούς τους αριθμούς με έναν κόκκο αλάτι, αλλά ακόμα ρίξτε μια ματιά σε αυτούς:

κόστος επιρροής κοινωνικών μέσων

Το θέμα εδώ είναι ότι ακόμα κι αν δεν έχετε εκατομμύριο ακόλουθους, έχετε ακόμα μια πιθανότητα να λάβετε χορηγία.

Το βασικό είναι να βεβαιωθείτε ότι αυξάνετε τουλάχιστον σταθερά τους ακόλουθους σας και ότι οι αναρτήσεις σας εμπλέκονται. Δεν αρκεί να μετράμε τους οπαδούς – οι αναρτήσεις πρέπει να κάνουν το σωστό τους μερίδιο!0 πόντοι

Θέμα 123: Όπως και παραπάνω, αλλά κάντε το με το Twitter

Το να κερδίζετε χρήματα στο Twitter είναι διαφορετικό από ορισμένους βασικούς τρόπους από το να κερδίσετε χρήματα στο Instagram ή ακόμα και στο YouTube. Ενώ το Twitter είναι επίσης ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης, και ενώ το Twitter κάνει έχετε πολλές εικόνες, το επίκεντρο είναι το “tweet”.

Είμαστε όλοι εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργεί το Twitter, οπότε θα ανατρέξω στο πώς μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από το Twitter.

Η μεγάλη αλληλεπικάλυψη με το Instagram έγκειται στον αριθμό των ακολούθων και της γενικής προσέγγισης. Όσο περισσότεροι οπαδοί έχετε στο Twitter, τόσο πιθανό είναι ο χορηγός να εκτιμήσει τα tweets σας.

Όπως με το Instagram, οι διασημότητες και οι μεγάλοι επηρεαστές μπορούν να πληρώσουν έναν τόνο χρημάτων ανά tweet. Θα πρέπει να το κάνετε με τον σκληρό τρόπο: θα πρέπει να λάβετε έναν ακόλουθο που να σας ενδιαφέρει. Και προτού σας οδηγήσω, ξέρετε ότι το Twitter έχει γενικά λιγότερη δραστηριότητα χορηγίας από το Instagram.

Αλλά, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το Twitter!

Αυτός είναι ο τρόπος για τον οποίο μίλησα, αλλά για ιστότοπους: συνδέσμους συνεργατών. Λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο όπως σε έναν ιστότοπο και μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας σε συνδυασμό με τον λογαριασμό σας στο Twitter. Tweet περιλήψεις των άρθρων σας και συμπεριλάβετε τους συνδέσμους συνεργατών σας σε αυτά.

Σε τελική ανάλυση, μπορεί να είναι ευκολότερο να ζητήσετε από τους χρήστες να δουν ένα σύντομο tweet από ένα ολόκληρο άρθρο στον ιστότοπό σας!0 πόντοι

Στοιχείο 124: Ξεκινήστε ένα podcast και λάβετε χορηγούς

Ναι, ναι, αλληλεπικάλυψη, επικάλυψη… σίγουρα, υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ αυτού και των προηγούμενων θεμάτων. Αλλά έχει μερικές σημαντικές διαφορές:

Οι δύο μεγαλύτερες διαφορές: 1) δεν έχετε βίντεο (πιθανώς) και 2) συχνότερα από το να μην ζητάτε από τους ανθρώπους να ακούσουν κάτι πολύ καιρό.

Ακόμη και ένα σύντομο επεισόδιο podcast θα ήταν περίπου 10 έως 15 λεπτά. Στην εποχή του Διαδικτύου, το να ζητάμε από τους ανθρώπους να καταναλώνουν ήχο για μόλις 15 λεπτά είναι πολύ δύσκολο. Ή μήπως είναι?

Θυμάστε πώς είπα ότι το Twitch και παρόμοιες πλατφόρμες βλέπουν συνήθως τις ροές να συνεχίζονται για ώρες; Αυτό που είναι εκπληκτικό είναι να δούμε πώς μια μορφή βίντεο μεγάλης διάρκειας έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής σε μια εποχή που θεωρούμε ότι χαρακτηρίζεται από σύντομα χρονικά διαστήματα.

Τα podcast είναι παρόμοια με τη ροή υπό αυτήν την έννοια. Τα podcasts έχουν εκραγεί απολύτως στη δημοτικότητα και αυτές τις μέρες όλοι έχουν ένα… και οι άνθρωποι εξακολουθούν να ακούνε παρά το γεγονός ότι είναι μόνο ώρες ήχου.

Παρόλο που θα θέλατε να κάνετε τη δική σας έρευνα για τη θέση σας, φαίνεται ότι έχει κάποια αξία να προσελκύσετε μικρότερο αριθμό αφοσιωμένων ατόμων σε μεγαλύτερα podcast από έναν μεγαλύτερο αριθμό μη ενδιαφερόμενων ατόμων που ακούνε σύντομα επεισόδια.

Αν και πάλι, εξαρτάται πραγματικά από το πεδίο σας – είτε θα μπορούσε να λειτουργήσει. Σας ενδιαφέρει να δώσετε μια ημερήσια ή εβδομαδιαία ενημέρωση για τις εκδηλώσεις στον τομέα σας ή για σχόλια μεγάλου μήκους; Σκεφτείτε με αυτούς τους όρους πώς θέλετε να μορφοποιηθεί το περιεχόμενό σας.

Ελπίζω λοιπόν αυτό το πλαίσιο να σας προετοιμάσει: είναι μια καλή εποχή για podcast, αλλά υπάρχουν επίσης πολλές προκλήσεις.

Μια γρήγορη λέξη για το κοινό: όλοι μπορούν να ακούσουν ένα podcast ενώ μετακινούνται στη δουλειά ή στο σχολείο. Αλλά αν μεγάλο μέρος του κοινού σας είναι φορτηγά ή οδηγοί παράδοσης, μπορούν να ακούσουν πολύ περισσότερα από κάποιον που εργάζεται σε ένα γραφείο. Ίσως θέλετε να υποθέσετε ότι όλοι μπορούν να βρουν ελεύθερο χρόνο για να ακούσουν κάτι … αλλά να είστε προσεκτικοί!

Τώρα, η απόκτηση χορηγών podcast μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με τη λήψη χορηγών στο Twitch ή στο YouTube. Γενικά, μπορείτε να κάνετε τα εξής: 1) να πωλείτε και να διαφημίζετε διαφημιστικά σημεία μόνοι σας, 2) να περιμένετε τους διαφημιζόμενους να έρθουν σε εσάς, 3) να συνεργαστείτε με τον οικοδεσπότη podcast για να λάβετε χορηγίες.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις στο να εμπλέκονται οι διαφημιζόμενοι και οι χορηγοί στο podcast σας, γι ‘αυτό σας προτείνω να δείτε αυτόν τον σύνδεσμο για περαιτέρω ανάγνωση.

Μια τελευταία σημείωση: μπορείτε να λάβετε χορηγία από τους ακροατές σας! Πολλοί παραγωγοί περιεχομένου και podcasters επιλέγουν να το κάνουν αυτό, οπότε σκεφτείτε τις πλατφόρμες συνδρομητών και χρηματοδότησης πλήθους που ανέφερα νωρίτερα. Το Patreon είναι εξαιρετικά δημοφιλές ειδικά για podcasters.

Στην πραγματικότητα, ρίξτε μια ματιά σε αυτήν τη λίστα των κορυφαίων κερδών του Patreon:

κορυφαίοι δημιουργοί patreon

Το πρώτο στη λίστα; Ένα podcast (και ναι ένα podcast που κερδίζει σχεδόν 140.000 $ το μήνα). Jim C. Swim, στην 4η θέση; Κάνει βίντεο που ειλικρινά πλησιάζουν στο πεδίο podcasting. 5η θέση; Ένα podcast.

Το σημείο μου εδώ είναι ότι μπορείτε να υποστηρίξετε με πολλούς τρόπους με ένα podcast, οπότε γιατί να μην το κάνετε και να ξεκινήσετε να μιλάτε για κάτι που σας ενδιαφέρει?0 πόντοι

Θέμα 125: Κερδίστε με το πρόγραμμα μεσαίου συνεργάτη

Ενώ τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι υπέροχα, ίσως δεν είναι το προτιμώμενο μέσο έκφρασης. Ίσως σας αρέσει να γράφετε προσεκτικό υλικό. Σε αυτήν την περίπτωση, το προτιμώμενο μέσο σας μπορεί να είναι … Μεσαίο!

Μπορεί να έχετε ακούσει για το Medium, αλλά μπορεί να μην το έχετε χρησιμοποιήσει. Το Medium παίρνει το όνομά του από την ιδέα ότι είναι μια μεσαίου μεγέθους μορφή blog. Ενώ ορισμένα ιστολόγια μπορεί να είναι πολύ μεγάλα και το Twitter είναι πολύ σύντομο, το Medium προορίζεται για κοινή χρήση αυτών των ενδιάμεσων κομματιών.

Τώρα αν σας αρέσει να γράφετε, αλλά θα θέλατε επίσης να κερδίσετε χρήματα για αυτό, η χρήση του προγράμματος μεσαίου συνεργάτη θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Είναι αρκετά ξεκάθαρο. Απλά πρέπει να κάνετε blog όπως θα κάνατε κανονικά. Ενεργοποιήστε τις ρυθμίσεις διανομής και κερδών και θα πληροίτε τα κριτήρια για το πρόγραμμα αυτόματα.

Η ομάδα συντακτών και επιμελητών του Medium εξετάζει καθημερινά τόνους περιεχομένου επί τόπου και αν μία από τις ιστορίες σας πληροί τα πρότυπα σύνταξης, θα προτείνεται σε άτομα που διαβάζουν παρόμοια θέματα.

Και από εκεί; Τότε αυτό συμβαίνει:

Μεσαίο πρόγραμμα συνεργατών

Η αμοιβή σας εξαρτάται βασικά από το πόσο βαθιά αλληλεπιδρούν οι μεσαίοι αναγνώστες με το περιεχόμενό σας. Και η αμοιβή; Διαφέρει:

Η συνδρομή του Medium reader θα διανεμηθεί στους συγγραφείς και τις ιστορίες που αλληλεπιδρούν περισσότερο. Έτσι όσο περισσότερο ένας δεδομένος αναγνώστης διαβάζει τα περιεχόμενά σας, τόσο μεγαλύτερο μέρος της αμοιβής συνδρομής τους θα σας μεταφέρει.

Η συνδρομή είναι 5 $ το μήνα, οπότε δεν είναι ακριβώς ένας τόνος χρημάτων. Όπως συμβαίνει με πολλά πράγματα σε αυτήν τη λίστα, βασίζεστε σε μεγάλο αριθμό ατόμων για να κάνετε αυτούς τους αριθμούς να λειτουργούν για εσάς.

Αλλά το καλύτερο πράγμα για το Πρόγραμμα συνεργατών του Medium είναι η εστίασή του στην ποιότητα. Πολλοί δημιουργοί περιεχομένου απενεργοποιούνται κατανοητά από το πόσο πρέπει να βασίζονται στη διαφήμιση για χρήματα.

Και αν είστε συγγραφέας, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να μην ερωτευτείτε το clickbait. Το Medium Partner Program είναι ένας καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα για συγγραφείς που θέλουν να διατηρήσουν την καλλιτεχνική τους ακεραιότητα.0 πόντοι

Στοιχείο 126: Χρησιμοποιήστε το SoundCloud Premier Monetization

Αυτός είναι ένας τρόπος πώλησης μουσικής παρά ένας τρόπος πληρωμής για τη μουσική που παράγετε. Ναι, υπάρχει μια διαφορά.

Εάν είστε μουσικός, σίγουρα έχετε ακούσει για το SoundCloud. Δεν είναι μόνο ότι ο ιστότοπος είναι δημοφιλής. Είναι επίσης ότι αρκετοί καλλιτέχνες έχουν γίνει διάσημοι και έχουν επιτύχει πραγματική επιτυχία στη μουσική λόγω της δημοτικότητάς τους στο SoundCloud.

Το πιο διάσημο από αυτά είναι το Chance the Rapper. Μερικοί άλλοι περιλαμβάνουν το XXXtentacion και το Lil Pump, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα που έχουν επιτύχει μικρότερα, αλλά αξιοσημείωτα επίπεδα επιτυχίας.

Είναι αυτονόητο ότι για αυτούς τους ανθρώπους, η κύρια πηγή χρημάτων τους είναι από την επιτυχία τους αφού έλαβαν φήμη από το SoundCloud. Σε αυτήν την περίπτωση, η φήμη ήταν ο κινητήρας… οπότε ενώ αυτό μπορεί να είναι ιδανικό για εσάς, δεν πρέπει να περιμένετε αυτό το εισόδημα μόνο από το SoundCloud Monetization.

Τώρα που είναι εκτός δρόμου, ας επικεντρωθούμε στον τρόπο λειτουργίας του:

Για να προκριθείτε, πρέπει να είστε ανεξάρτητος δημιουργός. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είστε 100% ιδιοκτήτης της μουσικής που βάζετε και των δικαιωμάτων της. Προς το παρόν, τα podcast ή τα μίγματα δεν πληρούν τις προϋποθέσεις.

Πρέπει επίσης να είστε συνδρομητής SoundCloud Pro ή SoundCloud Pro Unlimited και πρέπει να έχετε τουλάχιστον 1.000 κατάλληλες ροές από τον πιο πρόσφατο μήνα. Μόνο ροές από συγκεκριμένες χώρες μπορούν να είναι κατάλληλες. Μπορείτε να δείτε τη λίστα εδώ.

Αντί για το Πρόγραμμα συνεργατών του Medium, τα χρήματά σας προέρχονται από μια κατανομή εσόδων και βασίζεται στον αριθμό των ροών που λαμβάνετε. Όσο περισσότερο γίνεται ροή των τραγουδιών σας, τόσο μεγαλύτερο είναι το μερίδιο που λαμβάνετε.

Λάβετε υπόψη ότι θα πληρωθείτε μόνο για ροές που συνέβησαν μετά εγγραφήκατε στην Premier … οπότε δεν είναι αναδρομική (που έχει νόημα).

Σαφώς τότε, η αμοιβή ποικίλλει και δεν μπορώ να σας δώσω μια σταθερή τιμή. Αλλά αν σκοπεύετε ήδη να βάλετε μουσική εκεί έξω, γιατί να μην επενδύσετε στο SoundCloud Pro για να δημιουργήσετε έσοδα από τα κομμάτια σας; Η άλλη ομοιότητα που έχει με το Medium είναι ότι δεν βασίζεστε σε διαφημίσεις, βασίζεστε στους ακροατές σας.1 βαθμοί

Θέμα 127: Ομότιμος δανεισμός

Ο δανεισμός από ομοτίμους, επίσης γνωστός ως δανεισμός P2P, είναι ένα μοναδικά διαδικτυακό φαινόμενο. Από τεχνική άποψη, δεν χρειάζεστε Διαδίκτυο για να το κάνετε να λειτουργεί, αλλά η ανάπτυξή του και η τρέχουσα κλίμακα οφείλεται σίγουρα στο Διαδίκτυο.

Ο δανεισμός P2P είναι αυτό που μοιάζει: η πρακτική της αντιστοίχισης συνομηλίκων έτσι ώστε να δανείζονται και να δανείζονται ο ένας από τον άλλο. Συνήθως ο τρόπος που λειτουργεί είναι να μεταβείτε σε έναν ιστότοπο δανεισμού P2P για να δανειστείτε ή να δανείσετε χρήματα από ένα άτομο ή μια επιχείρηση.

Και γιατί θα το έκανες αυτό;?

Λοιπόν, οι ιστότοποι δανεισμού P2P είναι λιγότερο ρυθμισμένοι από ό, τι οι τραπεζικές συναλλαγές στον «πραγματικό κόσμο». Εάν δανειστείτε, μπορείτε να δανειστείτε με χαμηλότερα επιτόκια. Εάν είστε δανειστής, μπορείτε να κερδίσετε υψηλότερες αποδόσεις σε σύγκριση με τα προϊόντα αποταμίευσης ή επένδυσης που σας προσφέρει η τράπεζά σας.

Ο μεγάλος κίνδυνος είναι ότι ο οφειλέτης θα χρεοκοπήσει … πολλά δάνεια σε P2P sites είναι ακάλυπτα. Ωστόσο, οι πλατφόρμες P2P διευκολύνουν την εξασφάλιση δανείων, καθώς οι δανειολήπτες προσφέρουν ορισμένα από τα περιουσιακά τους στοιχεία ως ασφάλεια.

Συνήθως, ως δανειστής σε έναν ιστότοπο P2P, θα ανταγωνίζεστε άλλους δανειστές για να λάβετε έναν δανειολήπτη με καλή πίστωση ή κάποιο επίπεδο αξιοπιστίας – που σημαίνει ότι θα ανταγωνιστείτε για να μειώσετε τα επιτόκια σας.

Ο δανεισμός P2P ρυθμίζεται σε διαφορετικούς βαθμούς σε διαφορετικές χώρες και επαρχίες / πολιτείες, οπότε φροντίστε να ελέγξετε πρώτα το δικό σας νόμο!

Τώρα, θα εξετάσω μερικές κορυφαίες επιλογές.

Το ένα είναι το Upstart: Τα δάνεια της Upstart ξεκινούν από τουλάχιστον $ 1.000 και το μέγιστο από 50.000 $. Έτσι, εάν πρόκειται να δανείσετε μαζί τους, μην περιμένετε να κάνετε μικροδάνεια σε κανέναν. Το ΑΠΡ ξεκινά στο 8,85%.

Ένα χαρακτηριστικό του Upstart είναι ότι είναι πιο συγχωρητικό όσον αφορά την αξιοπιστία της πίστωσης: η επιλεξιμότητα του δανειολήπτη βασίζεται επίσης στην εκπαίδευση και την εργασιακή εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι έχετε κάποιο πρόσθετο κίνδυνο, αλλά και μεγαλύτερο μερίδιο ατόμων που δεν δανείζονται από τράπεζες.

νεόπλουτος

Επιπλέον, η Upstart χρησιμοποιεί πολλή σταθερή τεχνολογία και έχει πολλά χρήματα. Και το καλύτερο πράγμα για το Upstart είναι ότι έχει σημαντικά λιγότερες προεπιλογές από τις περισσότερες τράπεζες και ανταγωνιστικές πλατφόρμες P2P.

Το Funding Circle είναι μια άλλη επιλογή: ο δανειολήπτης στόχος είναι οι μικρές επιχειρήσεις της Βρετανίας, αλλά οι μικρές επιχειρήσεις άλλων χωρών μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εάν βρίσκονται στις ΗΠΑ, τη Γερμανία ή την Ολλανδία.

Τα στατιστικά του Funding Circle είναι εντυπωσιακά: από το 2010, κερδίστηκαν τόκοι 290 εκατομμυρίων £ στην πλατφόρμα. Όπως και με την Upstart, το ελάχιστο ποσό δανείου είναι 1.000 £ (που υπερβαίνει τα 1.000 $).

Μια τελευταία επιλογή είναι η Prosper, η πρώτη αγορά δανεισμού P2P στις Ηνωμένες Πολιτείες. Από την ίδρυσή του το 20005, διευκόλυνε δάνεια άνω των 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Τα δάνεια ξεκινούν από 2.000 $ και συνήθως δεν μπορούν να ξεπερνούν τα 40.000 $.

Υπάρχουν άλλες αγορές δανεισμού στις οποίες μπορείτε να κοιτάξετε, αλλά αυτές είναι μερικές από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες. Όπως θα περίμενε κανείς, υπάρχει κάποιος κίνδυνος, κυρίως ανάλογα με τις επιλογές που κάνετε περισσότερο από τις ίδιες τις πλατφόρμες.

Και ναι, υπάρχουν χρεώσεις πλατφόρμας, οι οποίες διαφέρουν από ιστότοπο σε ιστότοπο. Ακόμα και μετά από τις χρεώσεις της πλατφόρμας, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε περισσότερα δάνεια σε αυτούς τους ιστότοπους από ό, τι διαφορετικά.0 πόντοι

Θέμα 128: Λάβετε μετρητά με τη Rakuten

Θα είμαι ευθεία μαζί σας: πρόκειται για έναν τρόπο «δημιουργίας» χρημάτων στο διαδίκτυο και περισσότερο ως εξοικονόμησης χρημάτων στο διαδίκτυο. Όμως, είναι ένα εξαιρετική τρόπος εξοικονόμησης διαδικτύου, και όπως είπε ο Μπεν Φράνκλιν – μια δεκάρα που εξοικονομήθηκε είναι μια δεκάρα που κερδίζεται!

Το Rakuten είναι πολύ απλό και αποτελεσματικό. Τα μεγάλα καταστήματα πληρώνουν τη Rakuten για να κατευθύνουν την κυκλοφορία και τους πελάτες τους. Στη συνέχεια, η Rakuten μοιράζεται μερικά από αυτά τα χρήματα μαζί σας, δίνοντάς σας ένα συγκεκριμένο ποσοστό των μετρητών σας πίσω.

Rakuten

Το βασικό είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι που δεν έχετε ήδη κάνει, εκτός από τη χρήση του λογισμικού Rakuten.

Και ενώ είναι αλήθεια, τα ποσοστά είναι χαμηλά για μεγάλα καταστήματα όπως το Amazon (έως και 5% επιστροφή χρημάτων), το eBay (2%) ή το Walmart (5%), εάν το χρησιμοποιείτε μόνο όταν κάνετε την κανονική αγορά σας κατά τη διάρκεια του έτους, εσείς μπορεί να σώσει εκατοντάδες.

Για να μην αναφέρουμε ότι ορισμένα καταστήματα θα σας προσφέρουν έως και 40% επιστροφή χρημάτων, και ακόμη και τα μεγάλα καταστήματα λιανικής πώλησης όπως η Kohl και η Macy’s θα σας προσφέρουν 10%.

Ναι, ίσως να μην βγάζετε τεχνικά χρήματα… αλλά θα καταλήξετε με περισσότερα χρήματα στην τσέπη σας χωρίς να αλλάξετε κάτι που κάνατε πριν. Νομίζω ότι αξίζει να αναφερθώ.1 βαθμοί

Θέμα 129: Κερδίστε χρήματα για τις αγορές σας μέσω του Paribus

Εδώ είναι μια εναλλακτική λύση για το Rakuten. Στην πραγματικότητα, ξύστε αυτό: πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε μαζί. Είναι παρόμοια επειδή θα σας εξοικονομήσουν χρήματα, αλλά το κάνουν με διαφορετικούς τρόπους.

Η Rakuten θέλει να ψωνίσετε ως συνήθως και θα σας επιστρέψει ένα μικρό ποσοστό των αγορών που κάνετε για διαφορετικά καταστήματα. Δίνετε στο Paribus ένα email που χρησιμοποιείτε για αποδείξεις και το Paribus θα σημειώνει αυτόματα εάν υπάρχουν αλλαγές τιμών σε ορισμένα προϊόντα από τότε που τα αγοράσατε.

πώς λειτουργεί το paribus

Και αν η τιμή μειωθεί από τότε που την αγοράσατε, θα σας επιστρέψει τη διαφορά τιμής. Έτσι, κερδίζετε χρήματα στο διαδίκτυο ακριβώς; Είναι μια γκρίζα περιοχή, αλλά σίγουρα εξοικονομείτε χρήματα, δεν θα ήταν διαφορετικά, γι ‘αυτό νομίζω ότι αξίζει να αναφερθεί.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του Paribus είναι ότι θα σας αποζημιώσει για καθυστερημένες παραδόσεις, κάτι που είναι γλυκό.

Υπάρχει μια άλλη δυνατότητα, αλλά δεν θα σας αποφέρει χρήματα: Το Paribus διαθέτει ένα tracker επιστροφών που θα σας ειδοποιεί όταν μπορεί να επιστραφεί κάτι που αγοράσατε. Αυτό είναι εξαιρετικά χρήσιμο και είναι καλό για την εξοικονόμηση χρημάτων γενικά, ακόμη και αν δεν λαμβάνετε άμεσα μετρητά από το Paribus.0 πόντοι

Θέση 130: Ενοικίαση σπιτιού στην Airbnb

Αυτό μετράει ως τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο; Μπορεί να είναι μια γκρίζα περιοχή, αλλά θα το έλεγα. Σε τελική ανάλυση, δεν είναι ότι αυτή η μέθοδος απόκτησης χρημάτων ήταν πραγματικά εφικτή χωρίς το Διαδίκτυο.

Έτσι, Airbnb: είναι η διάσημη εταιρεία που επιτρέπει στους απλούς ανθρώπους να πληρώνονται για να φιλοξενήσουν άλλους ανθρώπους. Για ταξιδιώτες και επισκέπτες, είναι συνήθως πιο προσιτό από ένα ξενοδοχείο και μερικές φορές μπορεί να είναι και πιο διασκεδαστικό.

Το πλεονέκτημα της Airbnb είναι ότι είναι αρκετά εύκολο να φιλοξενήσει, ακόμα κι αν δεν έχετε ένα τεράστιο σπίτι: οι άνθρωποι μένουν τακτικά σε διαμερίσματα που έχουν ένα επιπλέον δωμάτιο (δηλαδή, μοιράζονται ουσιαστικά έναν μικρό χώρο με τον οικοδεσπότη τους).

Ιστοσελίδα φιλοξενίας της Airbnb

Η διαδικασία είναι αρκετά απλή:

Ναι Εξαρτάται κυρίως από εσάς. Η Airbnb μπορεί να σας βοηθήσει να καταλάβετε τη σωστή τιμή και μπορείτε να κάνετε τη δική σας έρευνα, αλλά τελικά επιλέγετε το ποσό που θα αναφέρετε στην τιμή σας.

Το ευχάριστο είναι ότι δεν χρειάζεται να ασχολείστε με τη διαπραγμάτευση με τους επισκέπτες (εκτός εάν τους πιπιλίζουν). Οι φιλοξενούμενοι που μένουν στη θέση σας είναι αυτοί που συμφώνησαν με την τιμή που ορίσατε και πλήρωσαν. Επιπλέον, επιλέγετε τις απαιτήσεις που θέλετε.

Το καλύτερο πράγμα για την Airbnb; Χρεώνει μόνο στους οικοδεσπότες μια σταθερή χρέωση 3% ανά κράτηση. Σε σύγκριση με τις περισσότερες χρεώσεις πλατφόρμας για επιχειρήσεις Διαδικτύου, αυτό είναι τρελό χαμηλό.

Επιπλέον, ίσως θα κάνεις φίλους!0 πόντοι

Θέμα 131: Νοικιάστε το αυτοκίνητό σας

Εντάξει, η ενοικίαση μουσικών οργάνων είναι ένα πράγμα. Αλλά ενοικιάσεις το αυτοκίνητό σου; Είναι κατανοητό εάν έχετε κάποιες σοβαρές επιφυλάξεις σχετικά με αυτό.

Αλλά είναι μέρος της νέας ψηφιακής οικονομίας, ακόμα κι αν δεν είναι τόσο πρακτική όσο το ridesharing ή το AirBNB. Άκουσέ με, λοιπόν:

Βασικά, ένας πελάτης θα έχει την εφαρμογή της υπηρεσίας κοινής χρήσης αυτοκινήτων στην οποία δανείζεστε και θα κάνει κράτηση για το αυτοκίνητο που χρειάζονται. Πολλοί κάτοχοι προσφέρουν παράδοση, αλλά δεν χρειάζεται. Οι οδηγοί / πελάτες επισκεπτών ελέγχονται συνήθως πριν τους επιτραπεί να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία.

Το Turo (πρώην RelayRides) είναι ο μεγαλύτερος πρωτοπόρος της πρακτικής. Η εγγραφή σας μπορεί να διαρκέσει λιγότερο από 10 λεπτά, θα κερδίσετε το 65% έως το 85% της τιμής ταξιδιού και θα είστε ασφαλισμένοι για έως και 1 εκατομμύριο $ και θα προστατευτείτε από κλοπή και σωματική βλάβη.

Το Turo προσφέρει επίσης 24/7 οδική βοήθεια και σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τα χιλιόμετρα του αυτοκινήτου σας.

Ο άλλος κύριος ανταγωνιστής του Turo είναι το GetAround, το οποίο είναι σχεδόν το ίδιο:

Λήψη

Έτσι, εάν είστε σε θέση να δανείσετε το αυτοκίνητό σας, μπορείτε να κερδίσετε παθητικά εκατοντάδες επιπλέον το μήνα και χιλιάδες επιπλέον το χρόνο. Σε τι νέο κόσμο ζούμε!1 βαθμοί

Θέμα 132: Οδήγηση για Uber ή / και Lyft

Ξέρω, το ξέρω – αυτό είναι λίγο εξαπάτηση, επειδή εξακολουθείτε να κερδίζετε χρήματα εκτός σπιτιού, έξω στον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, εξακολουθείτε να κερδίζετε χρήματα μέσω του διαδικτύου και της σύγχρονης τεχνολογίας… και γίνεται εξαιρετικά δημοφιλές.

Ας φτάσουμε λοιπόν σε αυτό: Η Uber είναι η μεγαλύτερη υπηρεσία μετεπιβίβασης στις Η.Π.Α. και όταν οδηγείτε για Uber, θα εργαστείτε σχεδόν εξ ολοκλήρου με τον δικό σας ρυθμό.

Μπορείτε ακόμη και να οδηγήσετε με την Uber χωρίς να έχετε το δικό σας αυτοκίνητο: Η Uber διαθέτει συνεργάτες οχημάτων που μπορούν να προσφέρουν αυτοκίνητα προς ενοικίαση.

Το ποσό που παίρνει η Uber είναι περίπου το 25% των κερδών σας. Αυτό είναι πολύ, αλλά ανάλογα με τις διαδρομές που κάνετε, μπορεί να μην σας σταματήσει πολύ. Σε τελική ανάλυση, είναι η τιμή της ευελιξίας.

Και, η Uber έκανε μια καλύτερη δουλειά κάνοντας την οδήγηση μια πιο αξιοποιήσιμη δουλειά: Η Uber συνεργάζεται με άλλες εταιρείες για να παρέχει πιο προσιτά σχέδια υγειονομικής περίθαλψης, για παράδειγμα. Άρα αξίζει σίγουρα να δείτε.

Υπάρχει επίσης ο Lyft. Το Lyft είναι βασικά το ίδιο με το Uber, το οποίο όλοι γνωρίζουμε.

Και όπως το Uber, καθώς το ridesharing έχει γίνει πιο δημοφιλές, η Lyft μπόρεσε να προσθέσει ορισμένες δυνατότητες και να κάνει το riding sharing καλύτερο για τους αναβάτες και τους οδηγούς.

Το Lyft παίρνει περίπου το 20%, αλλά αρχίζει επίσης να προσφέρει μερικά οφέλη που αξίζει να εξεταστούν. Για παράδειγμα:

Λυφτ

Αυτό είναι κάτι ενδιαφέρον και νέο. Αλλά ακόμη και πέρα ​​από αυτό, η Lyft εργάζεται στα «Κέντρα οδηγών» για να παρέχει πιο προσιτή συντήρηση αυτοκινήτων και να παρέχει αγγλικά πιστοποιητικά επάρκειας.

Ενώ η Lyft και η Uber μπορεί να είναι παρόμοιες υπηρεσίες, υπάρχουν κάποιες σημαντικές διακρίσεις στα τέλη που εκδίδουν, τις προμήθειες που λαμβάνουν, τις εξαιρέσεις από αυτούς τους κανόνες και τα επιπλέον οφέλη που δίνουν… άρα προσέξτε!1 βαθμοί

Θέμα 133: Γίνετε online κριτής

Επιτρέψτε μου να ξεκαθαρίσω μερικά πράγματα:

Πρώτον, δεν εννοώ να είμαι κυριολεκτικός κριτής. Τις περισσότερες φορές, θα είσαι ψεύτικος κριτής σε μια πλαστή δίκη. Αυτό συμβαίνει επειδή καθώς ορισμένοι δικηγόροι προετοιμάζονται για δίκη, θέλουν να βεβαιωθούν ότι οι υποθέσεις τους είναι ισχυρές.

Είναι δαπανηρό και δύσκολο για έναν δικηγόρο ή μια ομάδα δικηγόρων να προσπαθήσουν να κάνουν μια πλαστή δίκη από μόνα τους. Ωστόσο, ορισμένες εταιρείες προσφέρουν υπηρεσίες ψεύτικων δικαστών στο διαδίκτυο, οι οποίες επιτρέπουν στους δικηγόρους να δώσουν στην υπόθεσή τους μια σταθερή δοκιμή χωρίς υπερβολικές δαπάνες.

Ως ψεύτικος κριτής πρέπει να είναι κάθε συνηθισμένο άτομο που θα μπορούσε να είσαι ένορκος, δεν υπάρχουν πολλές απαιτήσεις πέραν αυτής που θα χρειαζόταν ένας κανονικός ένορκος. Έτσι, όσο είστε εγγράμματοι, πολίτης, που δεν έχει καταδικαστεί για έγκλημα κ.λπ., θα πληροίτε τις προϋποθέσεις για τις περισσότερες υπηρεσίες.

Λοιπόν, εδώ είναι μερικές γνωστές εταιρείες που θα σας προσλάβουν για να είστε online κριτής.

Πρώτα πάνω, eJury:

ejury.com

Με το eJury, κάθε υπόθεση δοκιμάζεται σε τουλάχιστον 50 άτομα, για να πάρει ο δικηγόρος πολλά σχόλια. Ο πληρεξούσιος θα υποβάλει την υπόθεση – γεγονότα που θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο, ερωτήσεις κριτών που θα χρησιμοποιηθούν στο δικαστήριο και προσωπικές ερωτήσεις για πρόσθετα σχόλια.

Στη συνέχεια, το eJury δημοσιεύει την υπόθεση ένα ασφαλές μέρος του ιστότοπου και μόνο οι “eJurors” στη σωστή περιοχή της χώρας μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπόθεση – θα ειδοποιηθούν επίσης μέσω email.

Στη συνέχεια, οι eJurors εξετάζουν την υπόθεση, απαντούν στις ερωτήσεις και, στη συνέχεια, υποβάλλουν την απόφασή τους όταν είναι έτοιμοι.

Είναι πολύ απλό, αλλά εδώ είναι το κύριο μειονέκτημα: η αμοιβή είναι πολύ χαμηλή. Θα είναι μια υπόθεση 5 έως 10 $, με μια τυπική θήκη να διαρκεί περίπου 35 λεπτά.

Εάν οι περιπτώσεις δεν σας καθυστερούν πολύ, η χαμηλή αμοιβή μπορεί να μην είναι τόσο κακή. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι επειδή οι θήκες ξεκλειδώνονται μόνο σε ορισμένες περιοχές, δεν μπορείτε να επιλέξετε και να επιλέξετε τις πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις. Εάν ζείτε σε μια κατοικημένη περιοχή, μπορεί να έχετε επιλογές, αλλά αν όχι … ω, καλά.

Ένας άλλος ιστότοπος είναι η Διαδικτυακή Ετυμηγορία. Είναι γενικά πολύ παρόμοιο με το eJury και οι περιπτώσεις δημοσιεύονται επίσης από την επαρχία / την ομοσπονδιακή περιφέρεια. Έτσι, μπορείτε να πληροίτε τις προϋποθέσεις μόνο για υποθέσεις στην περιοχή σας.

Η φωτεινή πλευρά είναι ότι η Ετυμηγορία του Διαδικτύου πληρώνει περισσότερα: από όσα γνωρίζω, υπάρχει ένα ευρύ φάσμα από 20 έως 60 $ μια υπόθεση.

Τέλος, υπάρχει το Sign Up Direct, το οποίο έχει μερικές από τις πιο ανταγωνιστικές αμοιβές για ψεύτικους κριτές. Η πληρωμή θα είναι τουλάχιστον 100 $ για μια ημέρα, αλλά η επιλογή σας για μια υπόθεση είναι λιγότερο πιθανή.

Συνεπώς, εν κατακλείδι: ενώ υπάρχουν μερικές επιλογές για να είσαι διαδικτυακός ένορκος, ένα από τα ενοποιητικά χαρακτηριστικά τους είναι ότι δεν φέρνουν πολλά χρήματα και δεν είναι πολύ συνεπή.

Αυτός είναι ένας τρόπος να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο που μπορείτε να κάνετε αρκετά εύκολα, αλλά θα πρέπει να το κάνετε αν νομίζετε ότι είναι ενδιαφέρον… όχι αν χρειάζεστε χρήματα.1 βαθμοί

Θέμα 134: Βοηθήστε άτομα με φορολογική προετοιμασία

Πριν από λίγο καιρό σε αυτήν τη λίστα, μίλησα για διάφορα είδη συμβουλών και καθοδήγησης. Η φορολογική προετοιμασία δεν είναι πάντα η ίδια με τη διαβούλευση, αλλά έχει κάποιες βασικές ιδιότητες.

Πρώτον, βοηθάτε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις να καταλάβουν τα οικονομικά τους. Μπορείτε να χρεώσετε τις δικές σας χρεώσεις, να εργαστείτε μέσω πλατφορμών ή ανεξάρτητα και μπορείτε να τα κάνετε όλα στο διαδίκτυο.

Αλλά εδώ είναι που βοηθάτε στην προετοιμασία φόρων είναι ακόμη καλύτερο:

Όλοι πρέπει να κάνουν φόρους και σχεδόν όλοι μισούν. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα δυσκολευτείτε να βρείτε πελάτες γύρω από τη φορολογική ώρα.

Φυσικά αυτή η δουλειά τείνει να είναι εποχική. Εάν είστε καλοί στη δικτύωση, μπορεί να είστε σε θέση να πιάσετε μια επιχείρηση ή ένα άτομο που θέλει βοήθεια όλο το χρόνο … αλλά ακόμη και τότε, το μεγαλύτερο μέρος της εργασίας σας θα είναι τις εβδομάδες πριν από τα τέλη Απριλίου (τουλάχιστον στις ΗΠΑ).

Το άλλο καλό πράγμα για την προετοιμασία φόρου είναι ότι μπορεί να είναι πολύ επικερδές στη σεζόν που εργάζεστε περισσότερο, ειδικά καθώς οι άνθρωποι αρχίζουν να βιάζονται να τηρήσουν την προθεσμία.

Ένας άλλος επαγγελματίας της φορολογικής προετοιμασίας είναι ότι είναι ένα πολύ ανοιχτό πεδίο. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα θέλουν να χειριστείτε το μεγαλύτερο μέρος της φορολογικής τους επιβάρυνσης, αλλά μπορεί επίσης να καταλήξετε σε οικογένειες που θέλουν μόνο βοήθεια μέρος των φορολογικών τους μορφών. Το ίδιο πράγμα για τις επιχειρήσεις.

Για να μην αναφέρουμε, μπορεί να σας ζητηθεί να χειριστείτε μια φόρμα γρήγορα ή να δώσετε πολύ εμπεριστατωμένες συμβουλές για το πώς να εξοικονομήσετε χρήματα με φόρους.

Η πιστοποίηση είναι μια μικτή τσάντα: από τη μία πλευρά, δεν θέλετε να στερείται εντελώς στις πιστοποιήσεις. Ακόμη και οι απελπισμένοι αναβλητικοί φορολογικοί φορείς μπορούν να επιλέξουν τον εαυτό τους από έναν φτηνό προπαρασκευαστή φόρου που δεν φαίνεται ικανός.

Από την άλλη πλευρά, δεν χρειάζεστε τόσα επίσημα προσόντα που θα πίστευε ένας ξένος. Δεν χρειάζεστε καν πτυχίο (αν και αν έχετε ένα, υπέροχο).

Το γυμνό ελάχιστο στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ένας αριθμός PTIN ή αριθμός φορολογικού μητρώου προετοιμασίας. Απαιτείται PTIN όλων όσων πληρώνονται για την προετοιμασία των φόρων. Ευτυχώς, μπορείτε να το αποκτήσετε στο διαδίκτυο σε περίπου 15 λεπτά και δεν απαιτείται χρέωση.

Εσείς πρέπει να έχετε τουλάχιστον ένα πρόγραμμα προετοιμασίας φόρων. Εάν πηγαίνετε μόνο για ένα πράγμα, πηγαίνετε για ένα επίσημο IRS «Record of Completion» για το ετήσιο πρόγραμμα αρχειοθέτησης. Αυτό το πρόγραμμα προορίζεται αποκλειστικά για μη διαπιστευμένους προπαρασκευαστές που θέλουν να προσθέσουν στα προσόντα τους.

Παρόλο που θα είναι πιο περίπλοκο εάν θέλετε να βοηθήσετε τις επιχειρήσεις να προετοιμάσουν φόρους, ο χειρισμός πράγματα για άτομα και οικογένειες είναι πραγματικά αρκετά εύκολος εάν βάλετε εργασία και δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες!0 πόντοι

Θέμα 135: Διαδικτυακή εξυπηρέτηση πελατών

Ξέρετε γιατί το έχω αποθηκεύσει για τελευταία φορά; Οι εργασίες εξυπηρέτησης πελατών είναι από τις πιο δημοφιλείς απομακρυσμένες εργασίες γύρω. Σοβαρά, είναι πάντα κοντά.

Εγώ σχεδόν δεν συνιστούμε να αναζητήσετε πίνακες εργασίας για αυτό: αυτά είναι αρκετά κοινά, ώστε εάν αφιερώσετε λίγο χρόνο σε εταιρείες έρευνας που μπορεί να σας ενδιαφέρουν να εργαστείτε, ενδέχεται να βρείτε απομακρυσμένες εργασίες εξυπηρέτησης πελατών.

εξυπηρέτηση πελατών της amazon

Αυτά τρέχουν το φάσμα. Ορισμένες εταιρείες προσλαμβάνουν τόσο προσωπικούς αντιπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών όσο και διαδικτυακούς. Κάποιοι μπορεί να προσλαμβάνουν επιπλέον επαναλήψεις για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ εφαρμόζουν μια αλλαγή στον ιστότοπο ή την επιχείρησή τους.

Άλλοι μπορεί να θέλουν μια μακροχρόνια πρόσληψη. Μπορεί να σας ζητηθεί να εργάζεστε με περίεργες ώρες τη νύχτα, ειδικά εάν η θέση σας είναι απομακρυσμένη. Μπορεί να εργάζεστε μόνο με μερική απασχόληση.

Το σημείο μου είναι ότι υπάρχουν πολλές δυνατότητες. Τα κύρια πλεονεκτήματα της απομακρυσμένης υποστήριξης πελατών είναι ότι μπορείτε να κάνετε μια δουλειά που κάνουν οι περισσότεροι αυτοπροσώπως από την άνεση του σπιτιού σας και η αμοιβή θα είναι περίπου συνεπής.

Τουλάχιστον, είναι λιγότερο «συναυλία» και λιγότερο «κάνε τον εαυτό σου», σε σύγκριση με πολλά από τα στοιχεία εδώ και υπάρχει κάποια άνεση στη σταθερότητα.

Παρόλο που σας προτείνω να ενεργείτε ενεργά με την αναζήτηση εργασιών υποστήριξης πελατών, θα σας δώσω έναν πόρο για να ξεκινήσετε με: TTEC, του οποίου ο σκοπός είναι να συνδέσετε τους πελάτες με την υποστήριξη πελατών. Και ναι, καλωσορίζουν την απομακρυσμένη εργασία.

Μπορείτε επίσης να δείτε το OneSupport, αλλά οι δημοσιεύσεις τους έρχονται και φεύγουν.

Γενικά, μεγάλο μέρος της υποστήριξης πελατών θα περιλαμβάνει υποστήριξη λογαριασμού, επιστροφές χρημάτων, ειδικές προσφορές και ούτω καθεξής.

Ω, και το μεγάλο ένα… τεχνική υποστήριξη. Αυτό αξίζει τη δική του κατηγορία:1 βαθμοί

Στοιχείο 136: Παρέχετε απομακρυσμένη τεχνική υποστήριξη

Εάν η υποστήριξη πελατών είναι τεράστια για απομακρυσμένη εργασία, η τεχνική υποστήριξη είναι πιθανώς το μεγαλύτερο μέρος αυτού. Σίγουρα, οι εταιρείες χρειάζονται πράκτορες υποστήριξης πελατών για να χειριστούν άλλα πράγματα … αλλά πολλοί πελάτες θα ζητήσουν βοήθεια για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τα τεχνολογικά ζητήματα.

Η τεχνική υποστήριξη είναι ανεκτίμητη για πολλούς καταναλωτές και θα πρέπει να μπορείτε να βρείτε λίστες θέσεων εργασίας

οπουδήποτε. Το Support.com προσλαμβάνει συχνά άτομα για την ομάδα τεχνικής υποστήριξης. Μπορεί να υπάρχουν ή να μην ανοίγουν θέσεις εργασίας για διαδικτυακή τεχνική υποστήριξη όταν το διαβάζετε, αλλά να κάνετε check in κάθε τόσο, γιατί είναι κάτι που τους προσφέρει.

Υπάρχουν επίσης TTEC και OneSupport, τα οποία ανέφερα νωρίτερα. Αλλά όπως και με το προηγούμενο στοιχείο, σας ενθαρρύνω να αποκτήσετε λίγο πιο δημιουργικό και προληπτικό για αυτό:

Το καλύτερο είναι να βρείτε μια βιομηχανία και μια εταιρεία που σας αρέσει. Είναι κινητά τηλέφωνα; Υπηρεσία κινητού τηλεφώνου ή υλικό κινητού τηλεφώνου; Αξεσουάρ για έξυπνες συσκευές; Υπολογιστές? Ολα αυτά?

Όσο περισσότερο το σκέφτεστε, τόσο περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας εργάζονται γύρω σας. Και πολλοί από αυτούς προσλαμβάνουν πράκτορες υποστήριξης απομακρυσμένης τεχνολογίας.

Για παράδειγμα, πολλές από τις ιστοσελίδες μας φιλοξενούνται μέσω δημοφιλών εταιρειών φιλοξενίας όπως το Bluehost, το SiteGround, το GoDaddy κ.λπ. και πολλές εταιρείες φιλοξενίας προσλαμβάνουν αυτήν τη γραμμή εργασίας. Μπορείτε επίσης να δείτε τις αγαπημένες σας εφαρμογές, υπηρεσίες ροής και ούτω καθεξής και ούτω καθεξής.

Το θέμα μου είναι ότι δεν χρειάζεται να βιαστείτε για δουλειά τεχνικής υποστήριξης Apple ή Google. Αν θέλετε, αυτό είναι υπέροχο, αλλά υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη!0 πόντοι

Θέμα 137: Να είστε διαδικτυακός συμβολαιογράφος (ή ηλεκτρονικός συμβολαιογράφος)

Ω, τελευταίο! Ας το ολοκληρώσουμε με κάτι πολύ μοναδικό.

Σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε, ο συμβολαιογράφος είναι κάποιος με την εξουσία να εκτελεί ορισμένες νομικές διατυπώσεις. Κυρίως, αυτό σημαίνει κάποιος που μπορεί να συντάξει ή να πιστοποιήσει συμβόλαια.

Μην φοβάσαι! Δεν λέω ότι πρέπει να πάτε στη νομική σχολή και να ξεκινήσετε τη σύνταξη συμβάσεων στο διαδίκτυο. Ναι, μπορείτε να το κάνετε και αυτό, αλλά σκέφτομαι κάτι πιο εύκολο.

Ως συμβολαιογράφος, ίσως θέλετε απλώς να πιστοποιήσετε έγγραφα. Στην πραγματική ζωή, η δουλειά του συμβολαιογράφου είναι βασικά μάρτυρας: επιβεβαιώνετε ότι τα μέρη που υπογράφουν το έγγραφο είναι αυτά που λένε ότι είναι και παρακολουθείτε τα να υπογράφουν τη σύμβαση μαζί.

Εάν είστε ήδη συμβολαιογράφος, μπορείτε να διαφημίσετε τις υπηρεσίες σας στο διαδίκτυο. Θα συνιστούσα τη διαφήμιση στην τοπική σας κοινότητα πρώτα απ ‘όλα.

Αν όχι, μπορείτε πραγματικά να γίνετε συμβολαιογράφος αρκετά εύκολα – και μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στο διαδίκτυο! Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για αυτό εδώ.

Τέλος πάντων, όταν είστε συμβολαιογράφος, μπορείτε να πληρώσετε για να συμβολαιοποιήσετε έναν μικρό αριθμό ιστότοπων. Το πιο σημαντικό είναι το DocuSign, το οποίο είναι ίσως το πιο δημοφιλές λογισμικό για την υπογραφή συμβάσεων στο Διαδίκτυο.

έγγραφο

Μπορείτε επίσης να δείτε το κατάλληλα όνομα Notarize.com, το οποίο προορίζεται αποκλειστικά για τη λήψη εγγράφων συμβολαιογραφικών στο Διαδίκτυο. Η πληρωμή του συμβολαιογράφου ξεκινά από 25 $ ανά συμβολαιογράφο και θα σας βοηθήσει ακόμη και να λάβετε πιστοποίηση εάν δεν είστε ήδη!

Το DocVerify είναι μια τρίτη επιλογή που όχι μόνο σας επιτρέπει να κάνετε τη δουλειά σας στο διαδίκτυο, αλλά επιτρέπει στους υποψήφιους πελάτες στην περιοχή σας να σας βρουν για προσωπική επιχείρηση (αν το θέλετε).

Πληρωθείτε για να παρακολουθήσετε την υπογραφή ενός εγγράφου από τον υπολογιστή σας; Ντάνγκ, το Διαδίκτυο είναι υπέροχο… και νομίζω ότι είναι ένας τέλειος τρόπος για να τερματίσετε τη λίστα!1 βαθμοί

συμπέρασμα

Εάν έχετε πραγματοποιήσει κύλιση μέχρι τώρα, τότε έχετε δει πόσους τρόπους υπάρχουν για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο.

Και ξέρετε το αστείο?

Έχω μόνο μερικά από αυτά! Μια αληθινή λίστα είναι πιθανώς αδύνατη, επειδή ανακαλύπτονται συνεχώς νέοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Heck, νέοι τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο είναι εφευρέθηκε κάθε μέρα.

Αλλά θα έλεγα ότι αν ψάχνετε επιλογές, αυτό είναι τουλάχιστον ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε.

Η απόκτηση χρημάτων στο διαδίκτυο μπορεί να συνεπάγεται ένα εκατομμύριο διαφορετικά πράγματα: μπορεί να σημαίνει πολλές ώρες εργασίας με λίγη αμοιβή και χωρίς οφέλη. Μπορεί επίσης να σημαίνει ότι κερδίζεις έξι αριθμούς για λιγότερη προσπάθεια από μια παραδοσιακή δουλειά. Και μπορεί να σημαίνει τα πάντα στο μεταξύ.

Η κατώτατη γραμμή, ωστόσο, είναι ότι όσο κρατάτε τα μυαλά σας για εσάς, εργάζεστε σκληρά και μαθαίνετε, μπορείτε σίγουρα να βρείτε εισόδημα στο διαδίκτυο με τρόπο που είναι σωστός για σενα.

137 τρόποι για να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map