15 καλύτεροι ιστότοποι μουσικής για έμπνευση (2020)

Λοιπόν, έχετε αποφασίσει να δημιουργήσετε τη μουσική ιστοσελίδα σας; Αυτό είναι υπέροχο!! Ενώ αποφασίσετε να δημιουργήσετε τη μουσική ιστοσελίδα σας, υπάρχει μια βασική ερώτηση που πρέπει να απαντηθεί. Από πού παίρνετε ιδέες και έμπνευση για τη δημιουργία του ιστότοπου μουσικής σας?


Η δημιουργία ενός μουσικού ιστότοπου χρειάζεται τόνους δημιουργικότητας και αν έχετε αποφασίσει να το κάνετε μόνοι σας, τότε σίγουρα θα χρειαστείτε βοήθεια για να αποκτήσετε έμπνευση για να δημιουργήσετε αυτόν τον πρώτο ιστότοπο μουσικής.

Υπάρχουν τέτοιοι ιστότοποι που μπορούν να σας δώσουν εμπνευσμένες ιδέες για τον μουσικό σας ιστότοπο?

Ευτυχώς, υπάρχουν μερικοί από αυτούς τους ιστότοπους που μπορούν να σας δώσουν κάποιες από τις ιδέες για τον μουσικό σας ιστότοπο.

Περίμενε, ενώ μιλώ για κάθε ένα με περισσότερες λεπτομέρειες.

φιλοξενία χάπι15 καλύτεροι ιστότοποι μουσικής για έμπνευση

 1. Φάρελ Ουίλιαμς
 2. Erika Nielsen Cellist
 3. Τζο Μαζ
 4. Yaybrigade
 5. Henrysaiz
 6. Ντέβοτκα
 7. Auberive μουσική
 8. Ήχος της αλλαγής
 9. Οντενσσυμφώνη
 10. Αρτεμπιβοβάροφ
 11. Wolfthemes
 12. Timdavisvocals
 13. Σύνολο αλληλογραφιών
 14. Alexandergadjiev
 15. Ανώμαλη

1. Pharrell Williams

pharrellwilliams

Ο ιστότοπος περιέχει πολλές κάρτες που είναι έργα θαυμαστών σχετικά με τη μουσική. Κάνοντας κλικ σε οποιαδήποτε κάρτα ανεμιστήρα, μπορείτε να ελέγξετε τη σχεδίαση. Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τη δική σας κάρτα.

Ο μοναδικός σχεδιασμός παρέχει πολλές εμπνευσμένες ιδέες.

Πλοήγηση

Καθώς ανοίγετε τη σελίδα προορισμού τους, θα διαπιστώσετε ότι έχει απλή πλοήγηση με δυνατότητα κύλισης. Όχι μόνο φαίνεται κομψό, αλλά είναι επίσης γρήγορο να ρίξετε μια ματιά. Είναι καλά διαχωρισμένο με βάση το είδος.

Οπτικά

Η τοποθέτηση κάθε τμήματος γίνεται με τέτοιο τρόπο ώστε η πιο εμφανής θέση να τοποθετείται στην κορυφή. Ξεκινά με επιλεγμένη μουσική και ακολουθεί γκαλερί τραγουδιών. Στη συνέχεια ακολουθούν μουσικά βίντεο και η άλλη μουσική.

Εκθεσιακός χώρος

Κάθε ενότητα έχει τη δική της συλλογή γκαλερί. Κάθε ένα από αυτά έχει πλευρικά ρυθμιστικά που σας επιτρέπουν να εξερευνήσετε εύκολα.

Εύχρηστος

Η σελίδα είναι γρήγορη φόρτωση και εύκολη στη χρήση. Μπορείτε να ακούσετε μουσική, καθώς και να παρακολουθήσετε βίντεο. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να αγοράσετε μέσω iTunes. Στο κάτω μέρος, θα βρείτε μια ενότητα για άλλους καλλιτέχνες που συνδέονται άμεσα με έναν ιστότοπο αναφοράς.

2. Erika Nielsen Cellist

erikanielsenΜερικές φορές τα πιο εξαιρετικά πράγματα κρύβονται μέσα σε συνηθισμένα πράγματα. Θα συμφωνούσατε; Αυτό ακριβώς προσφέρει ο ιστότοπος της Erika Nielsen. Μπορεί να μην είναι ο πιο συναρπαστικός ιστότοπος σε αυτήν τη λίστα, αλλά σίγουρα προσφέρει αυτό που θέλει.

Η σελίδα προορισμού είναι μια απλή παρουσίαση του καλλιτέχνη με το όργανο, κοινωνικές εικόνες & συνδέσμους στο κάτω μέρος και μια πλευρική γραμμή που περιέχει το βιογραφικό, δισκογραφία & στοιχεία επικοινωνίας. Ο ιστότοπος αντισταθμίζει με ταχύτητα για ό, τι χάνει στην οπτική του ικανότητα.

Πλοήγηση

Το μενού πλευρικής γραμμής είναι ένα συγκεκριμένο σημείο του ιστότοπου. Ενώ οι περισσότεροι ιστότοποι διαθέτουν μενού στο επάνω μέρος της σελίδας, αυτός ο ιστότοπος αντιβαίνει στον κανόνα έχοντας ένα μενού πλευρικής γραμμής στην αριστερή πλευρά για γρήγορο & εύκολη πλοήγηση.

Απλή διάταξη

Η αρχική σελίδα σας επιτρέπει να γνωρίζετε τα πάντα με την πρώτη ματιά. Είναι σύντομο & απλό χωρίς να διακυβεύεται ο χώρος.

Συναυλίες & Εκδηλώσεις

Αυτή η καρτέλα διαθέτει ένα τακτοποιημένο χρονοδιάγραμμα των επερχόμενων εκδηλώσεων με συνδέσμους τοποθεσίας χαρτών google.

Βίντεο & Δισκογραφία

Κάθε μουσικός καλλιτέχνης χρειάζεται μια βιώσιμη δισκογραφία για να δείξει το ταλέντο του / της. Ως εκ τούτου, αυτή η σελίδα διαθέτει συνδέσμους youtube σε όλα τα μουσικά έργα και παραστάσεις του καλλιτέχνη.

Ο ιστότοπος δημιουργήθηκε χρησιμοποιώντας ένα θέμα Bandzoogle.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

3. Joe Maz

Τζο Μαζ
Περιήγηση DJs όλη την ώρα. Ως εκ τούτου, η κύλιση στην αρχική σελίδα του ιστότοπου του Dj Joe Maz εμφανίζει ένα γράφημα περιήγησης όλων των επερχόμενων εκδηλώσεων με μια φόρμα ενημερωτικού δελτίου email στην κορυφή. Ο ιστότοπος διαθέτει επίσης το δικό του πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής με ενσωματωμένο κουμπί λήψης.

Εκτός από το Spotify & Ραδιόφωνο, όλοι οι σύνδεσμοι έχουν ρυθμιστεί για να διαχωρίσουν τις στατικές εικόνες φόντου του καλλιτέχνη, ενώ διαθέτουν επίσης τη φόρμα ενημερωτικών δελτίων σε σχεδόν κάθε σελίδα.

Αρχική σελίδα

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, η σελίδα προορισμού έχει μια δυνατότητα κύλισης που εμφανίζει την τοποθεσία περιήγησης & ημερομηνίες που σας τραβάει αμέσως την προσοχή.

Ενημερωτικό δελτίο

Μπορεί να φαίνεται εντυπωσιακό, αλλά είναι καλή στρατηγική από τους σχεδιαστές να αναφέρουν το ενημερωτικό δελτίο σε κάθε σελίδα ως τακτική προώθησης. Αλλά σίγουρα δεν απογειώνεται λόγω του καθαρού σχεδιασμού.

Αναπαραγωγή μουσικής

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής αναπαράγει αυτόματα ένα συγκεκριμένο τραγούδι κάνοντας κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής. Αυτή η δυνατότητα είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα ενός ιστότοπου παραγωγής μουσικής. Εάν δημιουργείτε μουσική, το πρώτο πράγμα που θέλουν οι χρήστες στον ιστότοπό σας είναι να ακούσουν τη μουσική σας.

Διάταξη σελίδας

Είναι δύσκολο να πει κανείς εάν ο ιστότοπος μετακινείται ακόμη και σε άλλη σελίδα ή όχι (σίγουρα το κάνει). Όλες οι σελίδες φαίνεται να εμφανίζονται στην κορυφή της ίδιας σελίδας εξαιτίας του θολωτού σχεδιασμού φόντου που καθιστά επίσης τον ιστότοπο πολύ γρήγορο.

Αυτός ο ιστότοπος δημιουργήθηκε επίσης χρησιμοποιώντας ένα θέμα Bandzoogle.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

4. Yaybrigade

Yaybrigade

Η σελίδα προορισμού κατά το άνοιγμα παρέχει μια λίστα με τα αγαπημένα άλμπουμ του 2017. Αριθμός και προσθήκη βάσει δύο επιλογών συγγραφέων, παρέχει μια λίστα μουσικής.

Όταν χτυπήσετε τη σελίδα, θα δείτε ότι η σελίδα φαίνεται απλή αλλά έχει πολλές προσαρμογές.

Εδώ είναι αυτό που βρήκα καλό γι ‘αυτό.

 • Καινοτόμο οπτικό: Καθώς ανοίγετε τη σελίδα, χωρίς αμφιβολίες, θα συνειδητοποιήσετε ότι είναι οπτικά ελκυστικό. Πρώτον, μπορείτε να δείτε μια καλά διαχωρισμένη λίστα που μπορεί να προβληθεί με τη μορφή CD.
  YaybrigadeΑυτό μπορεί επίσης να προβληθεί με τη μορφή καταχώρισης. Μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε προβολή. Περιλαμβάνει τραγούδια για πολλά χρόνια και για κάθε χρόνο τα οπτικά είναι διαφορετικά.
 • Καλά οργανωμένη: Αν και η σελίδα προορισμού παρέχει μια σειρά μουσικών άλμπουμ. Δεν φαίνεται γεμάτο και φαίνεται εύκολο να πλοηγηθείτε.
 • Προσαρμογή: Δεν παρέχει μόνο προσαρμογές σε προβολή αλλά και επιπλέον προσαρμογές για ήχο. Αυτές οι επιλογές τοποθετούνται στο κάτω μέρος. Μόλις κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από αυτές τις επιλογές, το χρώμα του θέματος αλλάζει αυτόματα.
 • Επιλογές ακρόασης: Παρέχει πολλές επιλογές ακρόασης για μουσική. Ενώ μπορείτε να ακούσετε τη σελίδα, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να την ακούσετε μέσω του YouTube ή του Spotify.

5. Henrysaiz

henrysaiz

Καθώς φορτώνετε τη σελίδα, αυτό χρειάζεται λίγο χρόνο. Ωστόσο, ο φορτωτής που δείχνει το ποσοστό φόρτωσης το καθιστά εύκολο.

Αυτό είναι κάτι περισσότερο από μια σελίδα θαυμαστών όπου θα βλέπετε επίσης ενότητες που δείχνουν λεπτομέρειες σχετικά με παραστάσεις και εκδηλώσεις.

Κάθε ενότητα επισημαίνεται στο δείκτη.

Εδώ είναι αυτό που βρήκα καλό γι ‘αυτό.

 • Διάταξη σελίδας: Καθώς φορτώνετε τη σελίδα θα μπορείτε να ακούτε μουσική μέχρι να μετακινηθείτε προς τα κάτω πάνω στη σελίδα. Με ένα πτυσσόμενο πλευρικό μενού, η πλήρης σελίδα χρησιμοποιείται για την εμφάνιση περισσότερου περιεχομένου σε λιγότερο χώρο.
 • Στυλ: Η σελίδα χρησιμοποιεί πολλά λεπτά στοιχεία στυλ. Αρχικά, ξεκινά με ένα πτυσσόμενο κύριο μενού. Κάθε ενότητα επισημαίνεται στο hover.
 • Gallery: Η σελίδα περιλαμβάνει διαφορετικά μέρη από τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική. Έχει έναν σύνδεσμο για πλήρη δισκογραφία. Η συλλογή εμφανίζεται με μικρογραφίες και είναι εύκολη η περιήγησή σας.
 • Εύκολη πλοήγηση: Καθώς μετακινείστε από πάνω προς τα κάτω, η πλοήγηση είναι απλή και λαμβάνετε πολλές πληροφορίες σε μία σελίδα. Είναι σχεδόν αυτονόητο με λεπτομέρειες σχετικά με τη ζωντανή εκπομπή, τις ημερομηνίες και τη συλλογή. Μπορείτε να δείτε τις γκαλερί πάνω από το Beatport.

6. Devotchka

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Ντέβοτκα

Αυτός είναι ένας απλός ιστότοπος με πολύ περιεχόμενο πολυμέσων. Αυτό είναι ένα καλό παράδειγμα για αναφορά σε περίπτωση που δεν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο πλούσιο σε πολυμέσα.

Ενώ αυτό είναι απλό, αλλά δίνει καλό συντονισμό σχετικά με τον ιστότοπο.

Απλή διάταξη

Ο ιστότοπος έχει μια ευγενική διάταξη με πολύ φανταχτερά γραφικά. Έχει ένα καλά διαχωρισμένο μενού και είναι εύκολο στην πλοήγηση.

Περιηγήσεις

Ο ιστότοπος περιέχει μια ξεχωριστή ενότητα εκδρομών όπου μπορείτε να αγοράσετε εισιτήρια.

Εκθεσιακός χώρος

Η γκαλερί εμφανίζει μια λίστα με όλη τη μουσική που μπορεί να αναπαραχθεί μέσω του ιστότοπου. Υπάρχουν πολλές επιλογές χρησιμοποιώντας τις οποίες μπορείτε να κατεβάσετε ή να παίξετε.

Πώληση εμπορευμάτων

Ο ιστότοπος περιέχει μια ξεχωριστή ενότητα σχετικά με τα εμπορεύματα, όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα.

7. Auberive μουσική

Επιβλαβή

Αυτός είναι ένας ιστότοπος που βασίζεται σε συγκρότημα και η ουσία του ιστότοπου είναι αρκετά ξεκάθαρη από τα γραφικά των μέσων τους.

Πάνω από τον ιστότοπο, υπάρχει πολύ λίγη περιγραφή, καθώς τα περισσότερα κομμάτια είναι εμφανή από τα οπτικά τους. Αυτό σας δίνει σχεδόν μια αίσθηση σαν να παρακολουθείτε μια ζωντανή εκπομπή.

Ισχυρά γραφικά

Ο πλήρης ιστότοπος είναι γεμάτος με περιεχόμενο πολυμέσων και το φόντο περιέχει γραφικά. Ο ιστότοπος έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να διευκολύνει τους χρήστες να δοκιμάσουν διαφορετική μουσική παραμένοντας στον ιστότοπο.

Λεπτομέρειες περιήγησης

Μια ειδική ενότητα εμφανίζει όλες τις λεπτομέρειες της περιοδείας και επιτρέπει στους χρήστες να ακούνε δείγμα μουσικής εν κινήσει.

Πολλαπλές επιλογές

Πάνω από τον ιστότοπο, υπάρχει αυτόματη αναπαραγωγή που μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν απαιτείται. Εκτός από αυτό, μπορείτε να ακούσετε τη μουσική σε διάφορα κανάλια.

Πλευρική κύλιση

Για να περιηγηθείτε σε διαφορετικές γκαλερί μουσικής, διαθέτει πλευρική κύλιση. Αυτό είναι εύκολο στη χρήση και ταυτόχρονα διαφέρει από τους περισσότερους συμβατικούς ιστότοπους.

8. Ήχος της αλλαγής

ήχος της αλλαγής

Η σελίδα φορτώνεται γρήγορα για να σας παρέχει μια πλήρη διαδρομή του ιστότοπου. Από προεπιλογή, όταν εισάγετε τη μουσική παίζει, η οποία μπορεί να απενεργοποιηθεί εάν απαιτείται.

Καθώς επισκέπτεστε τη σελίδα, μπορείτε να πάρετε την ουσία της μουσικής. Αυτό περιλαμβάνει τη μουσική του δρόμου περισσότερο από ένα busker.

Οπτικά

Η σελίδα προορισμού εδώ είναι πλούσια οπτικά καθώς και ελκυστική για τον ακροατή. Προορίζεται για buskers και αυτό είναι εύκολα εμφανές από τη σχεδίαση και τη θεματική του διάταξη. Καθώς μετακινείστε στον ιστότοπο θα βρείτε πιο οπτικά εντυπωσιακά γραφικά.

Εύκολη πλοήγηση

Η σελίδα έχει σχεδιαστεί με ένα κουμπί πλευρικού μενού που μπορεί να κάνει κλικ και να προβάλλεται όποτε απαιτείται. Δεν παρέχει πάρα πολλές επιλογές, αλλά ταυτόχρονα διαθέτει επαρκείς επιλογές για το διαχωρισμό του περιεχομένου και την εύκολη πλοήγηση στη σελίδα.

Προσθέστε μουσικούς

Οι μουσικοί μπορούν να προστεθούν εδώ και κάθε συλλογή τους μπορεί να προβληθεί κάνοντας κλικ στην καρτέλα buskers. Έχει έναν χάρτη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό μουσικών.

Προσαρμόσιμο

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε τη μουσική που είναι μια επιλογή διαθέσιμη στη σελίδα. Μπορείτε να ακούσετε τη μουσική που είναι ενσωματωμένη στον ιστότοπο ή στο Google Play ή στο iTunes. Ομοίως, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο. Αυτό παρέχει επίσης μια επιλογή για προβολή σε ποιότητα HD. Μπορείτε να μοιραστείτε αμέσως τη μουσική μέσω Facebook και Twitter.

9. Οντενσμυμφών

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Κόνκερτερ

Πρόκειται για έναν ιστότοπο που έχει πολλές μουσικές συνδέσεις με συναυλίες, ορχήστρα και περιλαμβάνει διδασκαλία.

Ο ιστότοπος παρέχει μια καλή λίστα με ορχήστρες και τις διάφορες επερχόμενες παραστάσεις.

Πολύπλευρος

Πρόκειται για έναν ιστότοπο που προσφέρει πολλές υπηρεσίες, ξεκινώντας από την εισαγωγή ορχήστρας, την ώρα συναυλιών και τα μαθήματά τους. Οι ευέλικτες υπηρεσίες τους είναι καλά διαχωρισμένες για να αποφευχθούν ακαταστασία στον ιστότοπο.

Μενού και σχεδιασμός

Η σελίδα δεν περιέχει πάρα πολλούς συνδέσμους γραφικών ή πολυμέσων. Ωστόσο, έχει καλά διαχωρισμένα μενού με πολλές λεπτομέρειες για κάθε μουσικό. Αναφέρει ξεκάθαρα τα όργανα που συνδέονται με τον μουσικό.

Λεπτομέριες

Θα βρείτε πολλές λεπτομέρειες σχετικά με οποιαδήποτε ορχήστρα που θα επιλέξετε. Αναφέρει επίσης τις επερχόμενες εκπομπές και σας επιτρέπει να κάνετε κράτηση εισιτηρίων. Ομοίως, για συναυλίες, έχετε μια καλή λεπτομέρεια των παρεχόμενων πληροφοριών.

10. Artempivovarov

Άρτεμ Πιβοβάροφ

Η σελίδα εδώ έχει έναν απλό σχεδιασμό ιστότοπου με μενού στην κορυφή. Θα βρείτε πληροφορίες γκαλερί ήχου, γκαλερί βίντεο και συναυλίες.

Ενώ με την πρώτη ματιά ο ιστότοπος φαίνεται απλός, αλλά έχει λίγες προσαρμόσιμες επιλογές.

Απλός

Χωρίς δεύτερη σκέψη, η σελίδα είναι απλή στην προβολή και δεν απαιτεί πάρα πολλές πλοήγηση. Όλες οι επιλογές είναι καρτέλες με δυνατότητα κλικ.

Προσαρμόσιμο

Στον ιστότοπο, μπορείτε να ακούσετε οποιαδήποτε μουσική κάνοντας κλικ στο κουμπί ήχου. Μπορείτε να το ακούσετε μέσω iTunes, Google Play ή Sound Cloud.

Βίντεο

Η προβολή βίντεο μοιάζει σχεδόν με το YouTube. Ενώ μπορείτε να το δείτε στο YouTube, μπορείτε επίσης να το δείτε ενσωματωμένο στον ιστότοπο. Έχει επιλογές για κοινή χρήση, παρακολούθηση αργότερα. Εκτός από την ενότητα σχολίων, όπως οι επιλογές μου αρέσει και δεν μου αρέσει, είναι σαν το YouTube όπου μπορείτε επίσης να αλλάξετε ταχύτητα ή ποιότητα.

Βιβλιοθήκη ήχων

Η βιβλιοθήκη ήχου τοποθετείται μικρές μικρογραφίες που προβάλλουν. Κάνοντας κλικ σε οποιοδήποτε άλμπουμ, μπορείτε να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές τραγουδιού. Μπορείτε να το κατεβάσετε μέσω του Google Play ή του iTunes ή μπορείτε να το παίξετε χρησιμοποιώντας μουσική Yandex.

11. Wolfthemes

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Wolfthemes

Ανοίγει η σελίδα προορισμού για να δείξει μια σειρά από υπηρεσίες που παρέχει. Είναι ένας πλήρης ιστότοπος πακέτου μουσικής με όχι μόνο μια γκαλερί αλλά και επιλογές πώλησης εισιτηρίων.

Καθώς περιηγείστε στη μία σελίδα, μπορείτε να δείτε τις διάφορες υπηρεσίες με μια φόρμα επικοινωνίας στο κάτω μέρος.

Οπτικά ελκυστικό

Αν και η σελίδα έχει πολλές εικόνες και μέσα, φορτώνεται γρήγορα. Η διάταξη είναι καλά διαχωρισμένη σε ενότητες. Τα γραφικά και οι εικόνες που χρησιμοποιούνται είναι πιο κατάλληλα για τον ιστότοπο ενός μουσικού. Ενώ είναι οπτικά ελκυστικό, είναι ταυτόχρονα απλό να πλοηγηθείτε.

Εκθεσιακός χώρος

Στη σελίδα, μπορείτε να αγοράσετε τη μουσική από το Amazon, το iTunes και εν κινήσει, να την ακούσετε. Με μουσική, διαθέτει επίσης συλλογή βίντεο.

Εισιτήρια

Αυτό έχει μια ειδική ενότητα που δείχνει τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων σε διαφορετικές τοποθεσίες μαζί με την κατάσταση και σας επιτρέπει να αγοράσετε εισιτήρια.
Μαζί με τα εισιτήρια, δείχνει επίσης μια ενότητα με την τελευταία έκδοση που μπορεί να ακουστεί.

Τμήμα ειδήσεων

Όχι πολλοί ιστότοποι μουσικών ενσωματώνουν πολύ περιεχόμενο κειμένου. Ωστόσο, εδώ υπάρχει ένα ειδικό τμήμα ειδήσεων.
Δεδομένου ότι πρόκειται για μια επίδειξη του WolfThemes, υπάρχει μια αναφορά σε αυτό το θέμα μιας μουσικής WordPress.

12. Timdavisvocals

timdavisvocals

Αυτός είναι ένας ιστότοπος μουσικού all in one. Παρέχει μια σύντομη εισαγωγή στον μουσικό και το διαφορετικό έργο που ανέπτυξε ο μουσικός.

Σε αντίθεση με άλλα παραδείγματα, αυτό είναι αποκλειστικά αφιερωμένο στο έργο ενός μουσικού.

Διάταξη σελίδας

Τα γραφικά μαζί με τη διάταξη της σελίδας και το θέμα χρώματος κάνουν τον ιστότοπο να φαίνεται πιο ελκυστικό. Η σελίδα έχει δυνατότητα κύλισης για προβολή κάθε ενότητας της σελίδας. Οι ενότητες είναι καλά διαχωρισμένες και η διάταξη της σελίδας έχει χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά. Περιλαμβάνει προβολές διαφανειών όπου είναι δυνατόν.

Πολύλογος

Κάθε ενότητα παρέχει μια σύντομη λέξη που αναφέρει τη σημασία της ενότητας. Η περιγραφή που παρέχεται είναι απλώς κατάλληλη για να βρείτε μια ουσία του ιστότοπου και των διαθέσιμων υπηρεσιών.

Εύκολη πλοήγηση

Η σελίδα περιέχει ένα πλευρικό μενού που μπορεί να επεκταθεί ή να συμπτύξει. Τα μενού έρχονται με ένα κουμπί κλεισίματος. Ο ιστότοπος φαίνεται επαγγελματίας έχοντας εικόνες και αναφορές δημοφιλών έργων διασημοτήτων από τον μουσικό.

Πολλαπλές υπηρεσίες

Ο ιστότοπος προσφέρει πολλές υπηρεσίες και είναι καλά εμφανιζόμενος. Περιέχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με το να είσαι ερμηνευτής, προπονητής, τραγουδιστής και παραγωγός μουσικής. Υπάρχει μια ξεχωριστή ενότητα που παρουσιάζει διαφορετικούς τραγουδιστές και μπορείτε επίσης να ακούσετε τη μουσική τους.

13. Σύνολο αλληλογραφιών

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

το σύνολο αντιστοιχεί

Αυτό είναι ένα καλό μέρος που πρέπει να λάβετε υπόψη σε περίπτωση που έχετε το δικό σας μουσικό συγκρότημα και ανυπομονείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες σχετικά με τη συναυλία σας στον ιστότοπο.

Εικόνες

Ο ιστότοπος είναι γεμάτος με πολλές εντυπωσιακές εικόνες μουσικών και συναυλιών. Αυτό με ελάχιστα λεπτομερή στοιχεία παρέχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον ιστότοπο.
Οι εικόνες είναι υψηλής ανάλυσης, καθιστώντας τις καθαρές και προσελκύοντας την προσοχή.

Οδικός χάρτης Journey

Η σελίδα αφιερώνει μια ενότητα για να εξηγήσει το ταξίδι τους από την αρχή. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί, πώς για κάθε χρόνο έχουν μια σημαντική εικόνα. Αυτό αυξάνει την αξιοπιστία τους.

Εκθεσιακός χώρος

Η γκαλερί μουσικής που συνδέεται με συναυλίες και προγράμματα σάς επιτρέπει να ακούτε αυτόματα μουσική.

Νέα και ομάδα

Ο ιστότοπος περιέχει μια ενότητα ειδήσεων που παρέχει ειδήσεις σχετικά με τις συναυλίες τους.
Έχει ένα ειδικό τμήμα ομάδας, το οποίο χρειάζεται ειδική αναφορά. Παρέχει όλα τα στοιχεία του βασικού ατόμου μαζί με τα στοιχεία επικοινωνίας.

14. Alexandergadjiev

alexandergadjiev

Η σελίδα φορτώνεται με μια εισαγωγή, η οποία μπορεί να παραλειφθεί εάν απαιτείται. Υπάρχει ένα πλευρικό κουμπί μουσικής που μπορεί να ενεργοποιηθεί για να ακούτε μουσική.

Αυτό είναι ένα χαρτοφυλάκιο ενός μουσικού και επισημαίνει τις διαφορετικές πτυχές της μουσικής.

Μενού

Δεδομένου ότι αυτός είναι ένας ιστότοπος ενός μουσικού, μιλά πιο δυνατά για τον μουσικό από κάθε άποψη. Η διάταξη της σελίδας εμφανίζει το προφίλ του μουσικού μαζί με καλά ευθυγραμμισμένα μενού. Αναφέρει ξεκάθαρα το όνομα, την εικόνα και άλλες βασικές λεπτομέρειες και επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται τον σύνδεσμο μέσω καναλιών κοινωνικών μέσων. Το θέμα που χρησιμοποιείται δείχνει σαφώς ότι σχετίζεται με το πιάνο.

Βιογραφία και μαρτυρίες

Η σελίδα παρέχει μια σύντομη βιογραφία που αναφέρει το ταξίδι του μουσικού μαζί με βασικά γεγονότα. Η σελίδα περιέχει επίσης μαρτυρίες.

Βιβλιοθήκη και Ημερολόγιο

Υπάρχει μια αναφορά για την καλή συλλογή ήχων, καθώς και βιβλιοθηκών βίντεο, καθώς και δελτία τύπου.
Μπορείτε να το ακούσετε ή να το αγοράσετε επίσης. Η σελίδα περιέχει μια ολοκληρωμένη εκδήλωση ημερολογίου όπου μπορείτε επίσης να αγοράσετε εισιτήρια.

Βραβεία και κοινωνική παρουσία

Στην αρχή, καθώς και σε διαφορετικές τοποθεσίες στον ιστότοπο, υπάρχει μια αναφορά για τα διάφορα βραβεία. Αυτός είναι ένας καλός τρόπος για να αποκτήσετε αξιοπιστία.

15. Ανωμαλία

ανωμαλίαΤο Anomalie είναι ένας άλλος μουσικός ιστότοπος που προβάλλει τη μουσική, τα έργα τέχνης του καλλιτέχνη & προϊόντα. Με το άνοιγμα του ιστότοπου, καθίσταται σαφές ότι οι σχεδιαστές ήθελαν τον απόλυτο μινιμαλιστικό σχεδιασμό.

Δεν υπάρχουν καθόλου άκρα ή όρια σε ολόκληρο τον ιστότοπο. Ωστόσο, συμβαίνουν όταν πηγαίνετε στο πάνω μενού που παίζει μια απλή μετάβαση που φαίνεται πολύ ομαλή.

Αρχική σελίδα

Η αρχική σελίδα διαθέτει το τελευταίο άλμπουμ & τη λίστα αναπαραγωγής που μπορεί να παίξει εκ των προτέρων, ακολουθούμενη από συνδέσμους YouTube για μουσικές παραστάσεις & ημερομηνίες περιοδείας. Δεν υπάρχει καλύτερη εισαγωγή από μια βιτρίνα της μουσικής τέχνης του καλλιτέχνη.

Μεταβάσεις

Οι μεταβάσεις φαίνεται να ταιριάζουν όμορφα εδώ με το συνολικό μινιμαλιστικό θέμα της ιστοσελίδας. Η γραμμή μενού & Οι κοινωνικοί σύνδεσμοι εμφανίζονται σε λευκό φόντο χωρίς να προσφέρουν πολύ οπτική αίσθηση.

Διάταξη σελίδας

Το περιεχόμενο είναι αυστηρά ευθυγραμμισμένο στο κέντρο για όλες τις σελίδες με κάποια σκιά φόντου. Τα χρώματα είναι βασικά σίγαση με εξαίρεση το λευκό, το οποίο είναι και πάλι, μια μινιμαλιστική τάση.

Γραμματοσειρά

9 φορές στα 10, οι φανταχτερές γραμματοσειρές τείνουν να εμφανίζονται ως ανώριμες. Ενώ οι αυστηρότερες γραμματοσειρές όπως η οικογένεια serif μεταφέρουν έναν αυστηρότερο τόνο. Ωστόσο, αυτός ο ιστότοπος διατηρεί μια συνολική ισορροπία με το απλό αλλά όχι πολύ κομψό στυλ γραμματοσειράς.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα

Αυτό συμπληρώνει τη λίστα των καλύτερων μουσικών ιστότοπων για έμπνευση.

Λοιπόν τι ακολουθεί?

Έτσι, η επόμενη ερώτηση που πρέπει να απαντήσετε είναι πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιες μαγευτικές ιστοσελίδες μουσικής?

Λοιπόν, οι περισσότερες από αυτές τις λειτουργίες είναι άμεσα διαθέσιμες σε περίπτωση που επιλέξετε να φιλοξενήσετε χρησιμοποιώντας το Bandzoogle.

bandzoogle

Το Bandzoogle είναι μια αποκλειστική φιλοξενία μουσικών και παρέχει δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 30 ημερών. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε περισσότερα από 100 πρότυπα βελτιστοποιημένα για κινητά. Μαζί με αυτό, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάταξη της σελίδας σας με προσαρμογές κώδικα.

Η προσθήκη κομματιών, δεδομένων θαυμαστών, ημερολογίου περιήγησης, ηλεκτρονικών πακέτων τύπου, πωλήσεων εμπορικών προϊόντων είναι λίγες δυνατότητες που υποστηρίζονται σε όλα τα σχέδιά της.

Τα σχέδια ξεκινούν από 8,29 $ / μήνα.

πρόγραμμα bandzoogle

Όλα τα σχέδια έχουν απεριόριστο εύρος ζώνης.

Οι προωθητικές λειτουργίες που περιλαμβάνονται αναφέρονται παρακάτω-

προωθητική λειτουργία bandzoogle

Επισκεφτείτε το Bandzoogle

Συμπέρασμα:

Έχοντας μια ματιά στους υπάρχοντες ιστότοπους μουσικών, μπορείτε να μάθετε τι μπορείτε να βάλετε στον μουσικό σας ιστότοπο.

Πολλή δημιουργικότητα, καλή εμφάνιση και αίσθηση, εμπνευσμένος σχεδιασμός και ένας καλός συνεργάτης φιλοξενίας είναι το μόνο που χρειάζεστε για να ενεργοποιήσετε και να λειτουργήσετε την ιστοσελίδα του μουσικού σας.

Προχωρώντας περισσότερο, ενώ σας έχω δώσει τη λίστα με τους καλύτερους μουσικούς ιστότοπους για έμπνευση, για να το κάνετε αυτό πραγματικότητα, μπορείτε να δοκιμάσετε το Bandzoogle.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map