Οι καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων του 2020 (η επιλογή # 1 είναι δωρεάν και το αγαπημένο μου)

Έτσι, θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο.


Θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο για το χόμπι σας ή το προσωπικό σας ιστολόγιο. Ίσως για τη μικρή επιχείρησή σας.

Χρειάζεστε κάτι που είναι σχετικά φιλικό προς το χρήστη, αλλά το οποίο σας επιτρέπει ακόμα να ελέγχετε πολλά για τον ιστότοπό σας και να κάνετε κάτι που φαίνεται καλό.

Λοιπόν, η καλύτερη επιλογή για πολλούς ανθρώπους είναι να μεταβείτε απευθείας σε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Η εμπειρία μου με τη φιλοξενία σημαίνει ότι έχω χρησιμοποιήσει επίσης πολλούς δημιουργούς ιστότοπων – ένα είδος επικαλυπτόμενης κατηγορίας.

ω αγόρι, ήταν δύσκολη αυτή η λίστα. Χωρίς αμφιβολία, αρκετά άτομα θα διαφωνήσουν με τις επιλογές μου.

Αλλά νομίζω ότι αν ρίξετε μια ματιά, θα δείτε από πού προέρχομαι.

* Σημείωση: Ορισμένες λειτουργίες είναι τυπικές όσον αφορά τους δημιουργούς ιστότοπων. Αν λοιπόν βάλω ένα πράγμα ως «pro» ή «con», αυτό δεν σημαίνει ότι άλλοι κατασκευαστές δεν έχουν αυτό το πράγμα.

Σημαίνει απλώς ότι ο κατασκευαστής στο χέρι είναι ιδιαίτερα καλός ή κακός με αυτό το πράγμα. Για παράδειγμα, όλα τα ονόματα εδώ έχουν υποστήριξη πελατών.

Και όλα αυτά, στην πραγματικότητα, έχουν αξιοπρεπή υποστήριξη πελατών. Επομένως, δεν θα κάνω πολλές σημειώσεις γι ‘αυτό… εκτός αν είναι εξαιρετικά καλό ή εξαιρετικά προβληματικό.

Αλλά πρώτα, υπάρχει μια ερώτηση που πρέπει να είμαστε σαφείς:

Τι είναι το “εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων;”

Κάποιοι από εσάς μπορεί να ρίξετε τα μάτια σας, αλλά είναι μια πολύ σημαντική ερώτηση. Επειδή από ορισμένες μετρήσεις, ένας τόνος πλατφορμών είναι κατασκευαστές ιστότοπων. Όπως συμβαίνει, κάτι περισσότερο από απλώς τις πλατφόρμες που αυτοαποκαλούνται κατασκευαστές ιστότοπων.

Ας θυμηθούμε λοιπόν πρώτα ότι χρησιμοποιώ αυτόν τον όρο με αρκετά ρευστό τρόπο.

Με τον δημιουργό ιστότοπων, εννοώ βασικά μια πλατφόρμα που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με αρκετά εύκολο τρόπο.

Αυτό που πληροί τις προϋποθέσεις είναι εύκολο σίγουρα κυμαίνεται, αλλά η ουσία είναι ότι ένας χρήστης δεν θα χρειάζεται να γνωρίζει τον προγραμματισμό για να δημιουργήσει έναν ιστότοπο.

Συνήθως είναι κατασκευαστές μορφής μεταφοράς και απόθεσης, αν και όχι απαραίτητα. Σας επιτρέπουν να επεξεργάζεστε τις περισσότερες πτυχές των σελίδων του ιστότοπού σας, συμπεριλαμβανομένου όχι μόνο του περιεχομένου, αλλά και της εμφάνισης.

Τώρα, αυτός ο ορισμός έχει προφανώς ένα ευρύ φάσμα πλατφορμών. Μερικά ονόματα εδώ είναι γενικά καλά με τα πάντα. Μερικά είναι καλύτερα για συγκεκριμένες θέσεις.

φιλοξενία χάπι7 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων

 1. Ροή Ιστού
 2. Wix
 3. Κτυπητά
 4. Εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy
 5. WordPress.com
 6. uCraft
 7. Αγοράστε

Έτσι, στη σημείωση των θέσεων, ας ξεκινήσουμε τα πράγματα με τον 7ο καλύτερο δημιουργό ιστότοπων:

Επιλογή # 7: Shopify

shopify banner

Το Shopify δεν είναι ένα παραδοσιακό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων. Μπορεί να θεωρηθεί καλύτερα ως…

Ένας κατασκευαστής καλαθιών αγορών.

Επειδή ενώ το Shopify είναι σίγουρα το θέμα της δημιουργίας ιστότοπων, αφορά στη δημιουργία συγκεκριμένων τύπων ιστότοπων.

Ιστότοποι για επιχειρήσεις, με ανάγκες ηλεκτρονικού εμπορίου. Ιστότοποι που πωλούν προϊόντα, που πρέπει να διαχειρίζονται τις πληρωμές με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα. Συχνά, ιστότοποι που πρέπει να αποστέλλουν αντικείμενα τακτικά.

Το Shopify είναι ίσως ο πιο επιτυχημένος κατασκευαστής καλαθιών αγορών:

shopify δημοτικότητα

Ναι 100 δισεκατομμύρια δολάρια είναι περισσότερα από τα ΑΕγχΠ αρκετών χωρών, οπότε δεν νομίζω ότι μπορούμε να αμφιβάλλουμε πόσο είναι το Powerify.

Αλλά είναι η πλατφόρμα για εσάς?

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι οι περισσότεροι από εσάς που δεν χρειάζονται ιστότοπο ηλεκτρονικού εμπορίου μπορούν να παραλείψουν αυτήν την ενότητα. Όμως όποιος κάνει πρέπει να ρίξει μια ματιά στο Shopify.

Είναι αλήθεια ότι δεν είναι για όλους… αλλά είναι πολύ καλό σε αυτό που σκοπεύει να είναι: ένας ιστότοπος δημιουργίας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ εύκολο στη χρήση
 • Παρόλο που όλα τα ονόματα σε αυτήν τη λίστα διαθέτουν εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου, το Shopify προσανατολίζεται ειδικά στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Ως εκ τούτου, το Shopify διαθέτει τα ισχυρότερα εργαλεία ηλεκτρονικού εμπορίου σε αυτήν τη λίστα (τόσο σε αριθμό όσο και σε ποιότητα).
 • Μεγάλα προνόμια και χαρακτηριστικά αποστολής για την πώληση φυσικών προϊόντων.

λειτουργεί το oberlo

 • ΤΟΝΟΙ πόρων υποστήριξης, εκτός από καλούς αντιπροσώπους υποστήριξης πελατών.
 • Συνολικά ισχυρό λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων.

Μειονεκτήματα

 • Αν και το λογισμικό δημιουργίας καταστημάτων του Shopify είναι αρκετά καλό, δεν είναι πάντα στο επίπεδο των πιο ισχυρών επεξεργαστών μεταφοράς και απόθεσης (όπως αυτά που προσφέρουν άλλα ονόματα σε αυτήν τη λίστα). Είναι επίσης λιγότερο διαισθητικό.
 • Δεν υπάρχουν πολλά πρότυπα και τείνουν να είναι λίγο παρόμοια. Επιπλέον, τα περισσότερα από αυτά είναι premium.
 • Τα πράγματα γίνονται γρήγορα ακριβά, καθώς οι τιμές ξεκινούν από 29 $ το μήνα και πιθανότατα θα επενδύσετε σε επεκτάσεις εφαρμογών σχεδιασμού και premium κ.λπ..
 • Προσθέτοντας σε αυτό, οι τομείς δεν περιλαμβάνονται δωρεάν.
 • Και το Shopify παίρνει ένα μικρό ποσοστό των πωλήσεών σας.
 • Όποιος θέλει να χρησιμοποιήσει προγραμματισμό με τον ιστότοπό του Shopify μπορεί να το κάνει, αλλά πρέπει να μάθει τη γλώσσα του Shopify – Υγρό – αντί να μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές που ήδη γνωρίζουν.
 • Σε γενικές γραμμές, δεν χρειάζονται όλες οι επιχειρήσεις το βαθμό ισχύος που προσφέρει το Shopify ή πρέπει να επενδύσουν το ποσό που απαιτεί το Shopify. Υπάρχει ένα πρόγραμμα $ 9 το μήνα, αλλά προορίζεται μόνο για πώληση στο Facebook, οπότε δεν είναι πραγματικά ένας πλήρης ιστότοπος.

Έτσι, για να το συνδυάσουμε, το Shopify είναι σαφώς ένα εργοστάσιο παραγωγής ενέργειας, και ένας εκπληκτικός δημιουργός ιστότοπων.

… Γιατί λοιπόν στη Γη είναι στην τελευταία θέση?!

Λοιπόν, υπάρχουν μερικοί μεγάλοι λόγοι. Πρώτον, το Shopify δεν είναι κατασκευαστής ιστότοπων για όλες τις χρήσεις. Μπορεί να είναι μια από τις καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, αλλά όσο οι συνολικά κατασκευαστές ιστότοπων πηγαίνουν … ε.

Είναι επίσης ένα είδος ακριβού για ορισμένες επιχειρήσεις. Σίγουρα, πολλές επιχειρήσεις είναι εντάξει με την επένδυση σε ένα χρήσιμο λογισμικό όπως το Shopify – αλλά άλλοι μπορεί να μην χρειάζονται πραγματικά ό, τι τους δίνει το Shopify.

Αυτές οι εταιρείες και τα άτομα θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα πιο προσιτό εργαλείο δημιουργίας – ειδικά εάν δεν έχουν τόσο μεγάλες ανάγκες ηλεκτρονικού εμπορίου στον ιστότοπο.

Λάβετε υπόψη ότι κάθε άλλο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων σε αυτήν τη λίστα διαθέτει λειτουργίες ηλεκτρονικού εμπορίου. Είναι απλώς ένα ζήτημα λίγο πολύ.

Και η Shopify έχει τις περισσότερες εταιρείες εδώ, δεν αποτελεί έκπληξη. Αλλά πρέπει να επενδύσετε σε αυτήν τη δύναμη, η οποία θα είναι το κύριο εμπόδιο για τους περισσότερους ανθρώπους.

Έτσι, ενώ το Shopify μπορεί να είναι η ΚΑΛΥΤΕΡΗ επιλογή εδώ για ορισμένους από εσάς, δεν μπορεί πραγματικά να είναι η κορυφαία επιλογή σε μια γενική λίστα.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή Shopify τώρα »

Μιλώντας για τη λίστα μας:

Επιλογή # 6: uCraft

πανό ucraft

Εκτός από το Strikingly, το uCraft είναι ένας από τους λιγότερο δημοφιλείς κατασκευαστές ιστότοπων σε αυτήν τη λίστα. Είμαι βέβαιος ότι πολλοί από εσάς το έχετε ακούσει, αλλά στοιχηματίζω ότι πολλά δεν το έχουν κάνει. Ακόμα κι αν έχετε κάνει Googled για δημιουργούς ιστότοπων στο παρελθόν.

Λοιπόν, μεταξύ εκείνων που δίνουν προσοχή στη δημιουργία ιστοσελίδων, το uCraft σίγουρα έχει παρουσία τα τελευταία χρόνια.

Η γενική μου λήψη; Σε αντίθεση με το Shopify, το οποίο υπερέχει σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, το uCraft είναι περισσότερο ένας γενικά ισχυρός υποψήφιος που δεν έχει πολύ ισχυρή θέση.

Φυσικά, απέχει πολύ από το τέλειο – αλλά θα έλεγα ότι είναι γενικά υποτιμημένο και είναι ένα καλό, προσιτό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Πλεονεκτήματα

 • Ένα από τα καλύτερα δωρεάν προγράμματα που έχω δει ποτέ, γιατί: Το δωρεάν πρόγραμμα της uCraft σάς επιτρέπει να συνδέσετε τον δικό σας τομέα, αντί για έναν υποτομέα, και σας παρέχει SSL. Ωστόσο, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την επωνυμία uCraft και θα λάβετε μόνο μία σελίδα.

δωρεάν πρόγραμμα ucraft

 • Το UCraft είναι ένας από τους πιο όμορφους δημιουργούς ιστότοπων.
 • Το UCraft προσφέρει εύκολα εργαλεία δημιουργίας / δημιουργών για σελίδες προορισμού και λογότυπα, αντί για ιστότοπους συνολικά. Το αν θα τα χρησιμοποιούσατε ή όχι είναι μια διαφορετική ερώτηση, αλλά δεν είναι κακό να το έχετε.
 • Η τιμολόγηση επιτρέπει γενναιόδωρες δυνατότητες. Η πρώτη πληρωμένη βαθμίδα ξεκινά από 10 $ το μήνα και είναι ήδη εντάξει για κάποιο ηλεκτρονικό εμπόριο, επιτρέπει σε μέλη της ομάδας, σελίδες με κωδικό πρόσβασης και δεν έχει χρεώσεις συναλλαγής, μεταξύ άλλων:

σχέδιο ucraft

 • Όπως ίσως έχετε παρατηρήσει, το uCraft δεν χρεώνει τέλη συναλλαγής για τις πωλήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μειονεκτήματα

 • ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να υποβαθμίσετε σχέδια. Μπορείτε να μετακινήσετε ένα σχέδιο μόνο σε ένα επίπεδο, αλλά όχι κάτω. Αυτό είναι ένα αρκετά περιοριστικό μέτρο, κατά τη γνώμη μου.
 • Οι επιλογές προτύπου είναι εντάξει. Όχι κακό, αλλά όχι φανταστικό.
 • Αν και τα ίδια τα σχέδια είναι γενναιόδωρα με χαρακτηριστικά ανά τιμή, ο πραγματικός δημιουργός ιστότοπων έχει λιγότερα χαρακτηριστικά από τους ανταγωνιστές κατασκευαστές.
 • Σε γενικές γραμμές, το uCraft τείνει να έχει λίγο λιγότερη ευελιξία στη σχεδίαση της σελίδας του από κάποιες από τις άλλες εταιρείες εδώ.
 • Προσθέτοντας στο τελευταίο σημείο, ορισμένα άτομα μπορεί να χρειάζονται πιο περίπλοκους ιστότοπους. Το uCraft μπορεί να χειριστεί κάποια πολυπλοκότητα σε ένα σημείο, αλλά μετά από ένα ορισμένο κατώφλι είναι απλώς πιο εύκολο να χρησιμοποιήσετε μια άλλη επιφάνεια. Το uCraft είναι το καλύτερο για εύκολη / απλή δημιουργία ιστοσελίδων.

Επομένως, μου φαίνεται αρκετά σαφές ότι το uCraft στην πραγματικότητα δεν έχει τόσο άσχημα πράγματα.

Σίγουρα, έχει κάποια ελαττώματα, αλλά ουσιαστικά κάνει αυτό που κάθε άλλος δημιουργός ιστότοπων στοχεύει να κάνει – αλλά κάνει μία από τις πιο επιτυχημένες εργασίες.

Το uCraft είναι ιδιαίτερα καλό στην παροχή ευκαιριών. Για παράδειγμα, το δωρεάν πακέτο είναι εύκολα το ΚΑΛΥΤΕΡΟ δωρεάν πακέτο που έχω δει ποτέ … γιατί παρόλο που υπάρχει επωνυμία, μπορείτε να ΣΥΝΔΕΣΕΤΕ ΤΟ DOMAIN δωρεάν.

… Αυτό είναι σχεδόν ΑΧΗΜΑΤΟ.

Για να μην αναφέρουμε, το πρώτο πρόγραμμα επί πληρωμή προσφέρει πολλές δυνατότητες που έρχονται σε πολύ υψηλότερες τιμές σε άλλες πλατφόρμες.

Γιατί λοιπόν είναι το δεύτερο να παραμείνει σε αυτήν τη λίστα; Βασικά, είναι περισσότερο επειδή οι άλλες επιλογές είναι πολύ καλές από ότι επειδή το uCraft έχει σοβαρά ελαττώματα.

Και για να είμαι ειλικρινής, το uCraft μερικές φορές δεν προσφέρει έλεγχο χρήστη και ευελιξία ανώτερου επιπέδου όπως κάνουν οι κορυφαίες επιλογές.

Είναι ΜΕΓΑΛΟ για απλούστερους ιστότοπους — εκείνους που εστιάζουν οπτικά, που είναι απλώς σελίδες προορισμού ή που προορίζονται για χρήστες κινητών. Και όταν σκέφτεστε πόσο προσιτή μπορεί να είναι … είναι μια ακόμα πιο ξεχωριστή επιλογή!

Όμως, άτομα που θέλουν να προσθέσουν κάποια πολυπλοκότητα στην εξίσωση ή να προσθέσουν πολύ περιεχόμενο, μπορεί να θέλουν να πάνε αλλού.

Ξεκινήστε τη δοκιμή uCraft τώρα »

Μιλώντας για αυτό, στη συνέχεια στη λίστα μας:

Επιλογή # 5: WordPress.com

πανό wordpress com

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχετε ακούσει για το WordPress. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι για την κατασκευή υλικού στο διαδίκτυο έχουν ακούσει για το WordPress.

Και μερικές φορές μοιάζει με όποιον έχει δημιουργήσει οτιδήποτε στο Διαδίκτυο ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ το WordPress. Υπάρχουν πολλά στοιχεία που κυμαίνονται, πιστώνοντας το WordPress ότι τροφοδοτείται κάπου μεταξύ ενός τετάρτου και ενός τρίτου των ιστότοπων.

Ανεξάρτητα από το ακριβές ποσό, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το WordPress είναι ΥΠΕΡ ΔΗΜΟΦΙΛΗ.

Αλλά αυτό που πολλοί άνθρωποι δεν γνωρίζουν είναι ότι υπάρχουν δύο τύποι WordPress:

Το WordPress.org είναι η δωρεάν έκδοση ανοιχτού κώδικα … και είναι πλήρως εξοπλισμένη.

Περιμένετε — δωρεάν και πλήρως εξοπλισμένο; Γιατί να χρησιμοποιήσει κανείς οποιαδήποτε άλλη έκδοση?

Λοιπόν, πρέπει να φροντίσετε μόνοι σας για τη φιλοξενία και τα ονόματα τομέα και στη συνέχεια να εγκαταστήσετε το λογισμικό WordPress.org.

Εισαγάγετε το WordPress.com: ιδρύθηκε από έναν από τους ιδρυτές του WordPress.org, αλλά… εμπορικό.

Προσφέρει ουσιαστικά το ίδιο λογισμικό και πολύ παρόμοια μορφή, αλλά έχει επισυναφθεί ορισμένες τιμές. Σε αντάλλαγμα, έχετε ένα πολύ πιο βολικό λογισμικό.

Δημοφιλές όπως το WordPress.org, το WordPress.com δεν είναι αστείο όταν πρόκειται για τους χρήστες του:

wp δημοτικότητα

Όπως λέει το WordPress.com, είστε σε καλή παρέα.

Τσέκαρέ το:

Πλεονεκτήματα

 • Το πρώτο σχέδιο στο κλιμακωτό σύστημα είναι ΔΩΡΕΑΝ.
 • Επειδή το WordPress.com είναι εξαιρετικά δημοφιλές, η δημιουργία ενός λογαριασμού – ακόμη και ενός δωρεάν – σας δίνει πρόσβαση σε ένα τεράστιο δίκτυο ιστολογίων WordPress. Αυτό μπορεί να διευκολύνει τη δημιουργία κοινού, τη συμμετοχή στην κοινότητα κ.λπ..
 • Πολύ εύκολο στη χρήση.
 • Ιδανικό για blogging, αναπάντεχα.
 • Αλλά είναι επίσης ισχυρό να δημιουργείτε κανονικούς ιστότοπους, ακόμη και αν το blogging είναι το θεμελιώδες πλεονέκτημα:

ιστοσελίδα ιστολογίου

 • Η πληρωμή για υψηλότερες βαθμίδες θα σας δώσει πρόσβαση σε πρόσθετα WordPress – που σημαίνει πρόσβαση στο μεγαλύτερο κατάστημα επέκτασης γύρω.
 • Ανάλογα με το ποσό ελέγχου που θέλετε στον ιστότοπό σας, το WordPress.com μπορεί να είναι πολύ προσιτό, ξεκινώντας από 5 $ το μήνα.

Μειονεκτήματα

 • Κατασκευάζεται κυρίως για τη μορφή ιστολογίου. Και πάλι, μπορείτε να δημιουργήσετε εντελώς «κανονικούς» ιστότοπους WordPress. Τυχαίνει να είναι ιδιαίτερα ισχυρό για εύκολο blogging.
 • Η προσαρμογή είναι πιο περιορισμένη σε σύγκριση με άλλους κατασκευαστές ιστότοπων. Για να αποκτήσετε πλήρη έλεγχο της εμφάνισης του ιστότοπού σας, πρέπει να κάνετε 1) αναβάθμιση σε υψηλότερες βαθμίδες ή 2) εγκατάσταση πρόσθετων επί πληρωμή ή 3) πληρωμή για την premium έκδοση ενός θέματος που χρησιμοποιείτε. Ή ίσως χρειαστεί να κάνετε και τα τρία.
 • Σε αυτό το σημείωμα, ένα μειονέκτημα του WordPress.com είναι ότι τα πράγματα μπορούν να γίνουν γρήγορα πιο ακριβά αν δεν είστε προσεκτικοί. Το WordPress.com δεν θα επιβάλει ούτε θα κρύψει πολλές επιπλέον χρεώσεις σε εσάς, αλλά η αξιοποίηση της πλατφόρμας στο έπακρο μπορεί να αυξηθεί γρήγορα.

Για να συνδυάσουμε τα πάντα, το WordPress είναι μια δύναμη που πρέπει να υπολογίζεται, κυρίως επειδή είναι εξαιρετικά δημοφιλές και εξαιρετικά αξιόπιστο.

Η πλατφόρμα WordPress.com έχει δημιουργηθεί για περιεχόμενο. Μπορείτε να κάνετε απλούστερα πράγματα, όπως όμορφες σελίδες προορισμού… αν θέλετε.

Αλλά αν θέλετε να προσθέσετε πολύ περιεχόμενο, το WordPress είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να επισκεφτείτε. Είναι ιδιαίτερα υπέροχο αν θέλετε να εκτελέσετε ένα ιστολόγιο ή διαφορετικά να δείτε τον εαυτό σας να προσθέτει πολύ περιεχόμενο στο μέλλον.

Τα περισσότερα μειονεκτήματα έχουν σχέση με την τιμή και την προσαρμογή. Η αλήθεια είναι ότι το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του WordPress.com είναι περιορισμένο επειδή δεν είναι ένα πρόγραμμα δημιουργίας drag and drop.

Επιλέγετε πτυχές του ιστότοπού σας για αλλαγή από μια πλευρική γραμμή, αλλά πρέπει να πληρώσετε επιπλέον για να αποκτήσετε πραγματικά πλήρη προσαρμογή. Μερικές φορές δεν είναι κακή τιμή, μερικές φορές το κόστος είναι υψηλότερο από ότι θα ήταν σε άλλη πλατφόρμα.

Το WordPress μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά προσιτό, αλλά ισχυρό, δημιουργό ιστότοπων. Αλλά μπορεί επίσης να γίνει δαπανηρό εάν δεν κάνετε πρώτα την έρευνά σας.

Έτσι, ενώ το WordPress είναι μια αξιαγάπητη πλατφόρμα, ειδικά για δημιουργούς περιεχομένου και bloggers, οι περιορισμοί του το θέτουν πίσω από τις άλλες επιλογές μας.

Ξεκινήστε με το WordPress τώρα »

Επιλογές όπως:

Επιλογή # 4: GoDaddy Website Builder

πανό

Ίσως έχετε παρατηρήσει ότι αυτό το στοιχείο είναι λίγο μοναδικό στη λίστα:

Το GoDaddy είναι πρωτίστως WEB HOST και καταχωρητής ονόματος τομέα. Σίγουρα, κάνει την κατασκευή ιστοσελίδων, αλλά οι περισσότεροι μεγάλοι οικοδεσπότες Ιστού προσφέρουν κάποιο είδος λογισμικού δημιουργίας ιστοσελίδων.

Γιατί λοιπόν το GoDaddy είναι ο μόνος που το έκανε εδώ?

Εν ολίγοις, το GoDaddy το έχει καταφέρει στη λίστα επειδή παρέχει ένα φανταστικό πακέτο all-in-one: ένα όνομα τομέα, μια εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπων και μια φιλοξενία.

Και το αστείο είναι ότι το κάνει με δύο τρόπους.

Μπορείτε να αγοράσετε web hosting που περιλαμβάνει ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε ένα πακέτο δημιουργίας ιστότοπων που περιλαμβάνει φιλοξενία:

τιμολογιακή τιμή

Το GoDaddy έχει πολλά για αυτό. Αλλά μπορεί επίσης να είναι λίγο ασταθές σχετικά με την τιμολόγηση – κάτι που αλλάζει αρκετά συχνά, δεν μπορώ πραγματικά να κάνω μια οριστική δήλωση εκτός από το να διατηρώ ανοιχτό το μάτι.

Τέλος πάντων, ας ρίξουμε μια ματιά στις λεπτομέρειες:

Πλεονεκτήματα

 • Όπως ειπώθηκε, το GoDaddy παρέχει ένα μεγάλο πακέτο all-in-one. Παίρνετε καλή φιλοξενία και συμπεριλαμβάνεται ένα όνομα τομέα μαζί με έναν δημιουργό ιστότοπων.
 • Αρκετές επιλογές τιμολόγησης, μερικές με περισσότερο χώρο αποθήκευσης και περισσότερες δυνατότητες. Ωστόσο, έχετε περισσότερους πόρους σε χαμηλότερη τιμή, σε σύγκριση με πολλούς κατασκευαστές ιστότοπων.
 • Ανάλογα με το πρόγραμμα τιμολόγησης, το GoDaddy θα μπορούσε να είναι πολύ λιγότερο ακριβό από ό, τι πολλοί άλλοι κατασκευαστές ιστότοπων… ακόμη και μετά τον πρώτο χρόνο. Μπορεί. Εξαρτάται από τον τρόπο με τον οποίο έχετε πρόσβαση στο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του GoDaddy (όπως εάν το αγοράζετε μέσω φιλοξενίας).
 • Η εφαρμογή δημιουργίας ιστότοπων είναι εύχρηστη και πλήρως λειτουργική.

δημιουργός ιστότοπων godaddy

 • Τα υψηλότερα επίπεδα επιτρέπουν αρκετά ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό εμπόριο, μάρκετινγκ και ασφάλεια.
 • Η λειτουργία blogging του GoDaddy είναι καλή.

blog του Θεού

Μειονεκτήματα

 • Εάν αγοράσετε το πρόγραμμα φιλοξενίας, το GoDaddy ανανεώνεται σε τιμή ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ υψηλότερη από την τιμή του πρώτου έτους. Ο πρώτος χρόνος σας δίνει βασικά τα πάντα για λίγα δολάρια, αλλά το δεύτερο έτος και μετά θα χρεώνει υψηλότερες τιμές για τη φιλοξενία ΚΑΙ τον κατασκευαστή ιστότοπων. Αυτό δεν ισχύει για τα πακέτα δημιουργίας ιστότοπων.
 • Παρόλο που το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι γενικά αρκετά καλό, δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο μερικές από τις κορυφαίες επιλογές εδώ. Μπορεί να είναι τεχνικά drag-and-drop, αλλά είναι λιγότερο drag-and-drop από άλλες πλατφόρμες.
 • Η υποστήριξη πελατών της GoDaddy είναι συχνά αναξιόπιστη. Συνήθως η τηλεφωνική υποστήριξη είναι εξαιρετική, αλλά η ζωντανή συνομιλία είναι συχνά εκτός λειτουργίας.

Δεν θέλω να σας πω ψέματα, το GoDaddy μπορεί να είναι υψηλότερο από κάποιες ΜΕΓΑΛΕΣ επιλογές – όπως το uCraft, το WordPress ή το Shopify – αλλά εξακολουθεί να είναι περιορισμένο με ορισμένους βασικούς τρόπους.

Ωστόσο, αυτοί οι περιορισμοί είναι μέρος αυτού που το καθιστά επίσης καλή επιλογή.

Το κύριο μειονέκτημα για το GoDaddy είναι η περίφημη τιμολόγηση. Εάν αγοράσετε ένα πακέτο φιλοξενίας που περιλαμβάνει τη δημιουργία ιστοτόπων και έναν τομέα, αυτά τα πράγματα πιθανότατα θα συμπεριληφθούν δωρεάν… για τον πρώτο χρόνο.

Και μετά το πρώτο έτος, η τιμή φιλοξενίας σας θα αυξηθεί, θα χρεωθείτε για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και τον τομέα σας.

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το ίδιο το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, το οποίο θα περιλαμβάνει τη φιλοξενία ιστότοπων. Από όσο γνωρίζω, δεν θα αντιμετωπίσετε υψηλές ανανεώσεις σε αυτό, οπότε αυτή τη στιγμή είναι μια σοβαρή συμφωνία.

Αλλά ο άλλος περιορισμός βασικά βασίζεται στον ίδιο τον οικοδόμο. Είναι αρκετά καλό, αλλά λίγο λιγότερο φιλικό προς το χρήστη και ευέλικτο από μερικά από τα άλλα εδώ.

Φυσικά, η υπεροχή του GoDaddy ως καταχωρητή τομέα και οικοδεσπότης Ιστού δίνει επίσης ορισμένα πλεονεκτήματα στο λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων.

Είναι αλήθεια ότι βασικά όλα εδώ περιλαμβάνουν τη φιλοξενία από προεπιλογή και τα περισσότερα σάς επιτρέπουν να αγοράσετε έναν τομέα ή να τον ενσωματώσετε.

Αλλά το GoDaddy ειδικεύεται σε αυτά τα πράγματα, και είναι ιδιαίτερα καλό στο να τα συνδυάζει – έτσι μπορείτε να ελέγχετε περισσότερες πτυχές της φιλοξενίας σας με το GoDaddy παρά με πολλά άλλα ονόματα εδώ.

Για να μην αναφέρουμε, αν και δεν είναι τόσο ευέλικτο όσο μερικά από τα άλλα ονόματα εδώ, μπορείτε ακόμα να κάνετε πολλά καλά με το λογισμικό δημιουργίας ιστότοπων της GoDaddy.

Επισκεφθείτε το Godaddy Website Builder »

Μιλώντας για τα άλλα ονόματα:

Επιλογή # 3: Εντυπωσιακά

εντυπωσιακά πανό

Το εντυπωσιακό είναι ένα λιγότερο διάσημο όνομα. Στην πραγματικότητα, από όλες τις πλατφόρμες για τις οποίες έχω μιλήσει, το Strikingly είναι πιθανώς αυτό που είναι λιγότερο πιθανό να γνωρίζετε ήδη.

Και θα είμαι εκ των προτέρων: αρκετά άτομα ενδέχεται να διαφωνούν με την υψηλή θέση του Strikingly σε αυτήν τη λίστα.

Δίκαιο.

Υπάρχουν αρκετά ελαττώματα που θα κάνουν το Strikively λιγότερο από το ιδανικό για πολλούς ανθρώπους. ΑΛΛΑ, το Strikively επιτυγχάνει πολύ καλά σε μερικά από τα βασικά δόγματα της εύκολης δημιουργίας ιστοσελίδων:

Είναι εύκολο να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο με το Strikingly.

Ναι Ακούγεται σαν αλήθεια, αλλά το Strikingly ταιριάζει καλά με τα βασικά και είναι ισχυρός υποψήφιος λόγω αυτού.

Αλλά ας είμαστε συγκεκριμένοι:

Πλεονεκτήματα

 • Υπάρχει μια δωρεάν επιλογή και μια επιλογή για πληρωμή από μήνα σε μήνα αντί για ετήσια (αν και φυσικά είναι πιο ακριβό).
 • Διατίθενται δεσμεύσεις μεγάλης διάρκειας, οι οποίες σας επιτρέπουν να εξοικονομήσετε χρήματα εάν είστε εντάξει με την επιμονή στο Strikingly για χρόνια.
 • Η πρώτη βαθμίδα σάς επιτρέπει να δημιουργείτε ΔΥΟ ιστότοπους με προγράμματα πρώτου επιπέδου και απεριόριστους «δωρεάν» ιστότοπους (ιστότοποι που λειτουργούν με τις λειτουργίες του δωρεάν προγράμματος). Τα επόμενα επίπεδα σάς επιτρέπουν να χτίσετε περισσότερα.
 • Σε αυτήν τη σημείωση, μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε περισσότερους ιστότοπους από ό, τι επιτρέπει το σχέδιό σας… ΧΩΡΙΣ χρειάζεται να αναβαθμίσετε τα σχέδια.

κτυπητά

 • Σχετικά γενναιόδωρος χώρος αποθήκευσης και πόροι για την πρώτη βαθμίδα. Επιπλέον, τα νεότερα επίπεδα έχουν απεριόριστο χώρο αποθήκευσης.
 • Είναι αλήθεια ότι πολλές πλατφόρμες εδώ είναι εύχρηστες. Το εντυπωσιακό είναι ένας από τους ευκολότερους – διαθέτει έναν από τους καλύτερους συνδυασμούς ευκολίας χρήσης και λειτουργικότητας.

Μειονεκτήματα

 • Διατηρεί εντυπωσιακά την επωνυμία του μέχρι τη δεύτερη βαθμίδα επί πληρωμή. Αυτό είναι σοβαρά περιττό και ενοχλητικό, καθώς σχεδόν οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα θα έχει ΜΟΝΟ επωνυμία στο δωρεάν πρόγραμμα.

κτυπητά

 • Παρόλο που δεν χρειάζεται να καταχωρίσετε έναν τομέα ή ένα προσαρμοσμένο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Strikingly, αν θέλετε, θα διαπιστώσετε ότι οι τιμές είναι υψηλότερες από τις κανονικές:

κτυπητά

 • Το ηλεκτρονικό εμπόριο δεν είναι εξαιρετικά ισχυρό. Κάποια στιγμή, η εντυπωσιακή συμπερίληψη της λειτουργικότητας του ηλεκτρονικού εμπορίου σε όλα τα σχέδια θα ήταν πραγματικά εντυπωσιακή. Αλλά αυτήν τη στιγμή, είναι λίγο βασικό για άτομα που πραγματικά χρειάζονται πωλήσεις στο διαδίκτυο.
 • Δεν υπάρχουν δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου. Αν και αν χρησιμοποιείτε το κατάστημα εφαρμογών Strikingly, ενδέχεται να μπορείτε να λάβετε μια επέκταση που βοηθά.
 • Σε γενικές γραμμές, το Strikingly τείνει να είναι λίγο πιο βασικό / προσφέρει λιγότερο έλεγχο στους χρήστες.

Φαίνεται λοιπόν ότι το Strikingly πάει πάρα πολύ στραβά με αυτό, για να είναι μια τρίτη κατάταξη επιλογή πάνω από μερικούς από τους βαρύς-hitters που αναφέρθηκαν προηγουμένως.

Δεν θα είναι εντελώς λάθος. Το θέμα είναι ότι το Strikingly δεν έχει ως στόχο να είναι μια πολύ περίπλοκη πλατφόρμα.

Ο στόχος φαίνεται να είναι η απλότητα και η αποτελεσματικότητα – ένα άτομο στο Strikingly θα πρέπει να μπορεί εύκολα να ανεβάσει έναν ιστότοπο που φαίνεται ΚΑΛΟΣ.

Υπό αυτήν την έννοια, κάποια ευελιξία θυσιάζεται φυσικά. Υπάρχουν κάποια βασικά χαρακτηριστικά που λείπουν, τα οποία θεωρώ ενοχλητικά.

Μερικές φορές, λοιπόν, το Strikingly μπορεί να μου φαίνεται λίγο υπερβολικό – αλλά αυτό οφείλεται σε αυτό που εκτιμώ σε έναν δημιουργό ιστότοπων.

Άλλοι άνθρωποι δεν θα έχουν παρόμοιες ανάγκες. Και για πολλούς ανθρώπους, η πρώτη ή η δεύτερη βαθμίδα του Strikingly θα είναι στην πραγματικότητα ΣΧΕΤΙΚΑ προσιτή, αλλά θα εξακολουθεί να προσφέρει πολλά αξιοπρεπή χαρακτηριστικά και να είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δημιουργήσετε έναν καλό ιστότοπο.

Και για να είμαστε πραγματικοί, μερικά από αυτά τα ελαττώματα είναι κάπως δευτερεύοντα στο σχήμα των πραγμάτων.

Επομένως, επειδή είναι γενικά εξαιρετικό στον πυρήνα της εύκολης δημιουργίας ιστότοπων, η Strikingly έχει κερδίσει μια θέση στην πρώτη 3.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμαστική σας δοκιμή τώρα »

Ας δούμε λοιπόν τις δύο πλατφόρμες που ξεπέρασαν το Strikingly:

Επιλογή # 2: Wix

πανό wix

Δεν νομίζω ότι κάποιος θα μπορούσε να εκπλαγεί που βλέπει αυτό το όνομα εδώ, τουλάχιστον μεταξύ εκείνων που έχουν προηγουμένως το “δημιουργό ιστότοπων” της Google.

Το Wix είναι ίσως η πιο δημοφιλής πλατφόρμα δημιουργίας εύχρηστων ιστότοπων. Με την τελευταία καταμέτρηση:

χρήστες wix

Ντανγκ. Είναι εκεί με το WordPress όσον αφορά τη δημοτικότητα.

Γιατί?

Hm … θυμηθείτε πώς είπα ότι το uCraft και το Strikingly είναι καλοί στο συνδυασμό της ευκολίας χρήσης με την προσαρμογή?

Το Wix παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία και προσαρμογή ιστότοπου χωρίς να είναι πολύ πιο περίπλοκο. Για πολλούς ανθρώπους, είναι το καλύτερο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Πλεονεκτήματα

 • Το πρώτο σχέδιο στο κλιμακωτό σύστημα είναι δωρεάν και σχεδόν πλήρως εξοπλισμένο. Με αυτό εννοώ ότι ενώ δεν έχετε τα κρίσιμα πράγματα – χώρο αποθήκευσης και τομέα – έχετε σχεδόν όλα τα εργαλεία και το πλήρες λογισμικό δημιουργίας.
 • Το λογισμικό κατασκευής είναι πιθανώς ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ συνδυασμός ευκολίας χρήσης και πολυπλοκότητας / ελέγχου χρήστη.
 • Κυριολεκτικά είναι διαθέσιμες εκατοντάδες πρότυπα και πολλές εφαρμογές / επεκτάσεις.

wix

 • Παίρνετε μια πλήρη σειρά εργαλείων SEO και μάρκετινγκ με την προσαρμογή σας. Είναι αλήθεια ότι όλα τα ονόματα προσφέρουν και αυτά – αλλά το Wix είναι το καλύτερο all-rounder σε αυτά.

Μειονεκτήματα

 • Για πιο προηγμένο και εξειδικευμένο σχεδιασμό και εμφάνιση, το Wix μπορεί να πέσει λίγο. Είναι υπέροχο για προσαρμογή, αλλά για πιο τυπικές ιστοσελίδες.
 • Αν και το Wix έχει έναν τόνο προτύπων, πολλά από αυτά είναι αρκετά παρόμοια.
 • Προσθέτοντας σε αυτό, παρόλο που το Wix επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται τον κώδικα ιστότοπου, εξακολουθεί να προορίζεται κυρίως για χρήστες μεταφοράς και απόθεσης και επομένως είναι λίγο περιορισμένος με αυτόν τον τρόπο.

Νομίζω ότι η λήψη μου για το Wix είναι ότι… βασικά κάνει τα πάντα.

Είναι αλήθεια ότι όλα τα ονόματα εδώ κάνουν τα πάντα. Αυτό είναι το σημείο ενός δημιουργού ιστότοπων, λίγο πολύ.

Αλλά ο Wix κάνει τα πάντα πολύ καλά. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι εύκολο στη χρήση, αλλά διαθέτει μεγάλη ευελιξία και έλεγχο χρήστη. Τουλάχιστον, λαμβάνοντας υπόψη το πόσο φιλικό προς το χρήστη είναι, είναι αρκετά ανθεκτικό.

Επιπλέον, η τιμολόγηση δεν είναι κακή. Προσωπικά πιστεύω ότι το Wix είχε καλύτερες τιμές, αλλά αυτό που έχει τώρα είναι εντάξει. Μπορείτε ακόμα να αποκτήσετε μια πλήρως λειτουργική πλατφόρμα για τυπική τιμολόγηση.

Με άλλα λόγια, δεν υπάρχουν πολλά «νέα» πράγματα για να σας δείξουμε στο Wix. Είναι τυχαίο να είναι ένα από τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ παραδείγματα της εύκολης δημιουργίας ιστοσελίδων, με έναν εκπληκτικό συνδυασμό φιλικότητας προς το χρήστη, ταχύτητας και εύκολης προσαρμογής.

Ξεκινήστε με το Wix Now »

Λοιπόν, πώς στη γη δεν είναι το πρώτο σημείο, το μέρος που θα το έδιναν όλοι οι άλλοι?

ΑΣΕ με να εξηγήσω:

Επιλογή # 1: Ροή Ιστού

banner ροής ιστού

Γνωρίζω ήδη ότι θα βρω λίγο για να βάλω το Webflow πρώτα.

Σε τελική ανάλυση, σε μια λίστα δημιουργών ιστότοπων, είναι αδύνατο να δούμε το Wix να μην παίρνει την πρώτη θέση. Και αν δεν συμβαίνει αυτό, θα περιμένατε το Squarespace, το WordPress ή άλλο μεγάλο όνομα να πάρει την πρώτη θέση.

Η ροή ιστού δεν είναι τόσο γνωστή ως Wix. Γιατί λοιπόν είναι εδώ?

Πρώτα απ ‘όλα, είναι γνωστό σε τουλάχιστον μερικά μεγάλα ονόματα:

ροή ιστού

Γι ‘αυτό μην το γράψετε πολύ γρήγορα.

Επιτρέψτε μου να πω ότι η ροή Ιστού δεν πρόκειται να είναι η κορυφαία επιλογή για όλους σας – σε αυτό το σημείο, εξαρτάται από τη συγκεκριμένη κατάστασή σας.

Αλλά εδώ είναι η απλή έκδοση: Το Wix και άλλες πλατφόρμες που αναφέρονται εδώ σάς επιτρέπουν να χρησιμοποιήσετε μια μορφή μεταφοράς και απόθεσης που σας επιτρέπει να επεξεργαστείτε πολλά για την εμφάνιση του ιστότοπου. Είναι εύχρηστα και είναι ιδανικά για μη ειδικούς – συμπεριλαμβανομένων των μικρών επιχειρήσεων – στην επεξεργασία μιας καλής λεπτομέρειας.

Αλλά ακόμη και αυτοί οι κατασκευαστές εξακολουθούν να είναι ουσιαστικά περιορισμένοι σε σύγκριση με το τι θα μπορούσε να κάνει ένας προγραμματιστής με τον κώδικα.

Το WebStarts είναι βασικά μια προηγμένη εφαρμογή κτιρίου που σας επιτρέπει να κάνετε ό, τι θα μπορούσε ένας προγραμματιστής – αλλά χωρίς την απαιτούμενη γνώση κωδικοποίησης.

Τσέκαρέ το:

Πλεονεκτήματα

 • Το Webflow προσφέρει στους χρήστες τεράστιο έλεγχο στη σχεδίαση, ακόμη περισσότερο από το Wix – επειδή το Webflow σάς επιτρέπει να επεξεργάζεστε πράγματα που απαιτούν κανονικά κωδικοποίηση, αλλά εξακολουθούν να διατηρούν τα πράγματα σε ένα visual builder.

σχέδια ροής ιστού

 • Η ροή Web έχει έναν TON επιλογές τιμολόγησης. Μπορείτε να επιλέξετε είτε “σχέδιο ιστότοπου” είτε “σχέδιο λογαριασμού”. Καθένα από αυτά έχει δύο υποκατηγορίες: ατομικά ή ομαδικά σχέδια. Και κάθε ένα από αυτά έχει 2-3 επίπεδα.

σχέδια ροής ιστού

σχέδια ροής ιστού

 • Το δωρεάν πρόγραμμα Webflow λαμβάνει βασικά όλα τα εργαλεία σχεδίασης που θα έκανε η premium έκδοση.
 • Η ροή ιστού είναι επίσης ιδανική για άτομα που θέλουν να ακολουθήσουν τον κώδικα, ενώ πολλές άλλες επιλογές σε αυτήν τη λίστα είναι καλύτερες για αρχάριους και περιοριστικές για τους προγραμματιστές.
 • Εάν η επιχείρησή σας πωλεί υπηρεσίες σχεδιασμού ή δημιουργεί ιστότοπους για πελάτες, τότε το Webflow είναι ίσως το καλύτερο όνομα σε αυτήν τη λίστα για εσάς.
 • Όλοι λαμβάνοντας υπόψη, η ροή Ιστού δεν είναι πολύ πιο ακριβή από τις περισσότερες άλλες επιλογές εδώ – είναι αρκετά καλά εντός εμβέλειας.

Μειονεκτήματα

 • Σε σύγκριση με βασικά κάθε άλλο όνομα σε αυτήν τη λίστα, το Webflow είναι πιο δύσκολο στη χρήση και σημαίνει λίγο περισσότερο για τους σχεδιαστές και τους προγραμματιστές. Είναι αλήθεια ότι δεν χρειάζεται να γνωρίζετε την κωδικοποίηση, αλλά η ίδια η πλατφόρμα Webflow έχει μια καμπύλη εκμάθησης.
 • Παρόλο που οι τιμές Webflow αξίζουν το προϊόν, ξεκινούν υψηλότερες από μερικές από τις επιλογές εδώ.

Εντάξει, άρα επιτρέψτε μου να επαναλάβω την υπεράσπισή μου για το Webflow. Είναι ένα καλύτερο εύκολο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων από το Wix ή τα άλλα ονόματα εδώ?

Οχι.

Όμως, η ροή Web ωθεί τα όρια της φιλικότητας προς το χρήστη με το μέγεθος της προσαρμογής που επιτρέπει στους χρήστες.

Με άλλα λόγια, ό, τι υποφέρει από ευκολία στη χρήση και φιλικότητα με το noob, είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου επειδή το Webflow σάς επιτρέπει να κάνετε πολλά πράγματα.

Προσωπικά πιστεύω ότι το Webflow είναι ένας από τους πιο απίστευτα ευέλικτους και γεμάτους χαρακτηριστικά ιστότοπους. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δίνει στους χρήστες τεράστιο έλεγχο στους ιστότοπούς τους, δεν είναι επίσης εξαιρετικά δύσκολο.

Ναι, είναι πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί σε σχέση με άλλα ονόματα εδώ. Αλλά εξαιρετικά καλοφτιαγμένο και αξιοπρεπές κόστος, ακόμα κι αν είναι λίγο πιο ακριβό από μερικά από τα άλλα ονόματα εδώ (αν και όχι πολύ).

Ο κύριος λόγος για να μην χρησιμοποιήσετε το Webflow είναι ότι θα μπορούσε να είναι υπερβολικό για ορισμένα άτομα – συμπεριλαμβανομένων των μικρών επιχειρήσεων. Και όσοι θέλουν να σώσουν μπορεί να το θεωρήσουν λίγο ακριβό για περιττές λειτουργίες.

Ωστόσο, για καλλιτεχνικούς και δημιουργικούς τύπους ή σχεδιαστές, το Webflow είναι καταπληκτικό. Ή πραγματικά, όποιος θέλει τον περισσότερο έλεγχο μπορεί να ξεπεράσει τη σχεδίαση του ιστότοπού του χωρίς να χρειάζεται κωδικοποίηση.

Νομίζω, λοιπόν, ότι το Webflow είναι ένα εκπληκτικό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Με εκπλήσσει λίγο, απλά το σκέφτομαι.

Ξεκινήστε τη δωρεάν δοκιμή ροής Web τώρα »

Αλλά ας μην παρασυρθούμε, σωστά?

Ήρθε η ώρα να συνδυάσετε τα πάντα:

συμπέρασμα

Αν έχετε διαβάσει μέχρι τώρα, είναι πολύ σαφές ότι αυτοί οι κατασκευαστές διαθέτουν τα δικά τους πλεονεκτήματα και αδυναμίες.

Παρά το γεγονός ότι έχουν όλα μοναδικά ελαττώματα και ή υψηλά σημεία, όλα αυτά μπορούν βασικά να κάνουν τα πάντα.

Για παράδειγμα, το Shopify μπορεί να φτιάξει καλλιτεχνικά σχέδια και επίσης να χειριστεί ιστολόγια καλά. Και βασικά κάθε άλλο όνομα εδώ μπορεί επίσης να κάνει ηλεκτρονικό εμπόριο.

Αν όμως έχετε μεγαλύτερες ανάγκες ηλεκτρονικού εμπορίου, το Shopify είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Εάν πρέπει να δημιουργήσετε γρήγορα έναν ωραίο ιστότοπο, το uCraft και το Strikingly είναι ιδανικό για τη δουλειά. Το Wix είναι ακόμα καλύτερο, αλλά είναι πιο διεξοδικό.

Εάν θέλετε πραγματικά να επικεντρωθείτε στο blogging, το WordPress είναι ιδιαίτερα υπέροχο, ακόμα κι αν οι άλλες επιλογές εδώ μπορούν να κάνουν blogging εντάξει.

Ας υποθέσουμε ότι θέλετε να διαχειριστείτε τη φιλοξενία σας πιο διεξοδικά και επίσης αναζητάτε έναν καλό συνδυασμό οικονομικής προσιτότητας και αξιοπιστίας – το GoDaddy θα μπορούσε να είναι το στοίχημά σας.

Και αν θέλετε πραγματικά να αναλάβετε τον έλεγχο του ιστότοπού σας, ειδικά την εμφάνισή του, το Webflow είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος κατασκευαστής για εσάς.

Τώρα, μπορεί να αισθάνεστε λίγο συγκλονισμένοι.

Ο καλύτερος τρόπος για να καταλάβετε την καλύτερη επιλογή είναι να διατηρήσετε τις βασικές αρχές του τι χρειάζεται ο ιστότοπός σας / την επιχείρησή σας και τα εργαλεία / χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν εσάς ή την ομάδα σας να διαχειριστείτε τον ιστότοπό σας με τον καλύτερο τρόπο.

Για παράδειγμα, μπορεί να τείνετε σε μια σειρά από φανταχτερά χαρακτηριστικά, αλλά μερικές φορές αυτά μπορεί να είναι υπερβολικά.

Μην ανησυχείτε – δεν τελειώσαμε να σας βοηθήσουμε! Έχουμε πιο λεπτομερείς πληροφορίες.

Εάν ενδιαφέρεστε για το WordPress.com, για παράδειγμα, λόγω των λειτουργιών του στο blogging, αλλά θέλετε την ευελιξία του Wix… ασχολούμαστε με αυτήν την αντιστοιχία εδώ.

Ή ίσως θέλετε ακόμα αυτό το συνδυασμό χρηστικότητας και ελέγχου που σας προσφέρει το Wix… αλλά δεν είστε βέβαιοι αν οι δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου συγκεντρώνονται στο Shopify’s. Το παίρνουμε επίσης εδώ.

Και αν θέλετε πραγματικά να αποθηκεύσετε ή χρειάζεστε ένα προσωρινό σπίτι για τον ιστότοπό σας, μπορείτε ακόμη και να δείτε την πλήρη λίστα των δωρεάν δημιουργών ιστότοπων.

Και η λίστα των εναλλακτικών λύσεων WordPress περιλαμβάνεται σε έναν τόνο εναλλακτικών λύσεων – μερικές από αυτές βρίσκονται σε αυτήν τη λίστα, αλλά άλλες είναι πολύ πιο περίπλοκες ή πολύ λιγότερο περίπλοκες. Μπορείτε να το δείτε εδώ.

Το να ξεκινήσετε και να επιλέξετε ένα καλό πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων ή ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) μπορεί να είναι αγχωτικό. Αλλά το βάρος της επιλογής είναι επίσης ένα μεγάλο δώρο – αν το σκεφτείτε, μπορείτε να βρείτε την τέλεια λύση!

Ευτυχισμένο κτίριο!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map