Η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων του 2020 για μικρές επιχειρήσεις

Η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων του 2020 για μικρές επιχειρήσεις

Η καλύτερη φιλοξενία ιστοσελίδων του 2020 για μικρές επιχειρήσεις

Μια μικρή επιχείρηση έχει διαφορετικά σύνολα προκλήσεων σε σύγκριση με τις αρκετά μεγάλες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.


Η αγορά είναι γεμάτη με διαδικτυακές πλατφόρμες φιλοξενίας, οι περισσότερες από αυτές υποστηρίζουν τις επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου.

Αλλά είναι όλα αυτά κατάλληλα για τη μικρή σας επιχείρηση?

Οι μικρές επιχειρήσεις έχουν τους δικούς τους περιορισμούς και είναι περιττό να πούμε ότι απαιτεί ένα σχέδιο το οποίο είναι προσιτό και ταυτόχρονα παρέχει μια αρκετά καλή υπηρεσία φιλοξενίας.

Λοιπόν, κανείς δεν σας λέει πραγματικά, ποια πλατφόρμα φιλοξενίας θα ήταν κατάλληλη για μια μικρή επιχείρηση. Ως αποτέλεσμα αυτού, καταλήγετε να πληρώνετε για λειτουργίες, ίσως να μην χρειαστείτε ποτέ.

Σίγουρα κανείς δεν θέλει να είναι σε τέτοια κατάσταση. Οπότε το καλύτερο είναι να φτάσετε στο επίκεντρο της ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων κατάλληλη για μικρές επιχειρήσεις.

Αυτό ακριβώς θα συζητήσω εδώ, αλλά πριν από αυτό επιτρέψτε μου να σας δώσω λεπτομέρειες σχετικά με το τι πρέπει να εξετάσετε κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας φιλοξενίας.

Contents

Ποια πράγματα πρέπει να αναζητήσω πριν επιλέξω φιλοξενία για τη μικρή μου επιχείρηση?

Πολλές φορές, οι παράμετροι που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας φιλοξενίας, φαίνεται να είναι ένα μαύρο κουτί.

Πολλές φορές, αρχάριοι καθώς και έμπειροι χρήστες, καταλήγουν να επιλέγουν μια πλατφόρμα φιλοξενίας που μπορεί να μην ανταποκρίνεται στις προσδοκίες.

Σε τέτοιες περιπτώσεις, οι χρήστες δεν έχουν άλλη επιλογή από το να υποστούν τις υπηρεσίες φιλοξενίας.

Ορίστε λοιπόν τα πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε οποιαδήποτε πλατφόρμα φιλοξενίας.

Ώρα

Το Uptime καθορίζει πόσο καιρό θα παραμείνει σε λειτουργία η πλατφόρμα φιλοξενίας σας. Αυτό είναι σίγουρα μια σημαντική παράμετρος που πρέπει να αναζητήσετε ενώ επιλέγετε οποιαδήποτε πλατφόρμα φιλοξενίας.

Σίγουρα δεν θέλετε η επιχείρησή σας να χτυπήσει, λόγω της διακοπής λειτουργίας του παρόχου φιλοξενίας. Επομένως, εάν ο χρόνος λειτουργίας είναι ασυνεπής ή το βλέπετε κάτω από το 99,9%, τότε πρέπει να επανεξετάσετε την επιλογή σας.

Αξιοπιστία και ασφάλεια

Ένας πάροχος φιλοξενίας λέγεται ότι είναι αξιόπιστος εάν παρέχει αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας, ασφάλεια και χρόνο απόκρισης. Για να είναι αξιόπιστος, ο πάροχος φιλοξενίας πρέπει να διαθέτει σημαντική υποδομή για να παρέχει αυτές τις δυνατότητες.

Αυτό περιλαμβάνει λειτουργίες όπως SSD, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά, παρακολούθηση 24/7, CloudFlare CDN, κατανεμημένη αρχιτεκτονική και παρόμοιες τεχνολογίες. Τέτοιες ενσωματωμένες δυνατότητες καθιστούν μια πλατφόρμα φιλοξενίας αξιόπιστη.

Η αξιοπιστία σχετίζεται πολύ στενά με την ασφάλεια. Περιττό να αναφέρω, ένα μικρό ελάττωμα ασφαλείας στην πλατφόρμα φιλοξενίας σας, θα μπορούσε να σας κοστίσει μια βαριά τιμή.

Οι δυνατότητες ασφαλείας θα μπορούσαν να κυμαίνονται από βασικές δυνατότητες ασφαλείας όπως SSL έως άλλες πιο εξελιγμένες δυνατότητες ασφαλείας.

Υπηρεσία αντιγράφων ασφαλείας

Μόλις δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας, σίγουρα δεν θέλετε να αναλάβετε κανένα ρίσκο. Το πρώτο πράγμα που χρειάζεστε είναι δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπου και της βάσης δεδομένων σας.

Επομένως, εάν η πλατφόρμα φιλοξενίας σας δεν σας παρέχει εφεδρική υπηρεσία, τότε ίσως να επανεξετάσετε και την επιλογή σας.

Ομοίως, λίγες πλατφόρμες φιλοξενίας, επιτρέπουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας σε ξεχωριστή τιμή. Είναι καλύτερο να ελέγξετε αν αυτό είναι προσιτό. Οι υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης παίζουν βασικό ρόλο ενώ επιλέγουν οποιαδήποτε πλατφόρμα φιλοξενίας.

Πρόγραμμα ανανέωσης

Η τιμή ανανέωσης είναι αυτή που θα πρέπει να πληρώσετε μακροπρόθεσμα. Έτσι, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις, η πρώτη φορά που οι τιμές φαίνονται ελκυστικές και προσιτές, είναι καλύτερο να ελέγξετε επίσης τα ποσοστά ανανέωσης.

Πρέπει να το ελέγξετε για το πρόγραμμα που θα επιλέξετε καθώς και για τον τομέα. Αρκετές πλατφόρμες φιλοξενίας έχουν υψηλότερη τιμολόγηση ανανέωσης σε σύγκριση με την πρώτη τους τιμολόγηση.

Ενώ αυτό ακούγεται δίκαιο, σίγουρα δεν θέλετε να συμμετέχετε στις εκπλήξεις της τελευταίας στιγμής. Εάν η τιμολόγηση ανανέωσης είναι υπερβολική, τότε δεν έχετε άλλη επιλογή από το να υποφέρετε με τα υψηλά ποσοστά ανανέωσης μόλις δεσμευτείτε σε μια συγκεκριμένη πλατφόρμα φιλοξενίας.

Υποστήριξη πελατών

Η υποστήριξη πελατών περιλαμβάνει όλα όσα παρέχει μια πλατφόρμα φιλοξενίας για να κάνει το ταξίδι φιλοξενίας ιστού σας απλούστερο και απρόσκοπτο.

Αυτό περιλαμβάνει την προσβασιμότητα υποστήριξης πελατών, όπως διαθεσιμότητα υποστήριξης πελατών 24/7. Άλλα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν – ζωντανή συνομιλία, δυνατότητα πρόσβασης μέσω email, τηλεφωνικές υπηρεσίες, εισιτήρια.

Εκτός από αυτό θα πρέπει επίσης να ληφθούν υπόψη και άλλες δυνατότητες όπως εκπαιδευτικά βίντεο, συχνές ερωτήσεις, ιστολόγια, υποστήριξη κοινότητας, φόρουμ, αποκλειστικοί πόροι και παρόμοια χαρακτηριστικά που μπορούν να κάνουν τη χρήση μιας πλατφόρμας φιλοξενίας απλούστερη.

Η ιδέα είναι να βοηθήσετε έμπειρους και αρχάριους χρήστες να αναπτύξουν έναν ιστότοπο, να συγκεντρώσουν περισσότερες πληροφορίες και να επιλύσουν τα προβλήματα στο ελάχιστο χρόνο. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν η πλατφόρμα φιλοξενίας έχει ισχυρή υποστήριξη πελατών.

Τώρα που έχω παράσχει λεπτομέρειες σχετικά με το τι ακριβώς πρέπει να αναζητήσετε κατά την επιλογή της πλατφόρμας φιλοξενίας, επιτρέψτε μου να προχωρήσω περαιτέρω και να δώσω μια αναδρομή στις καλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας για μικρές επιχειρήσεις.

Ακολουθεί μια γρήγορη ματιά στην καλύτερη φιλοξενία ιστού για μικρές επιχειρήσεις 2020:

ΤάξηΦιλοξενία ΕταιρείαΏραΧαρακτηριστικάΤιμή
1BlueHost100%5/52,95 $ / μήνα.
2FastComet99,97%5/52,95 $ / μήνα.
3SiteGround99,99%5/53,95 $ / μήνα.
4iPage99,99%4.5 / 51,99 $ / μήνα.
3GreenGeeks100%4/53,95 $ / μήνα.

Καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων

1. BlueHost

πανό bluehostΤο BlueHost είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για τη μικρή σας επιχείρηση. Είναι μια από τις δημοφιλείς πλατφόρμες φιλοξενίας και είναι μέρος του ομίλου Endurance International.

Αυτό συμβαίνει να είναι μία από τις 20 μεγαλύτερες πλατφόρμες φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Το BlueHost κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2003 και εδρεύει στο Provo της Γιούτα των ΗΠΑ. Τροφοδοτεί περισσότερους από 2 εκατομμύρια ιστότοπους παγκοσμίως.

Τώρα, επιτρέψτε μου να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση της BlueHost για τη μικρή σας επιχείρηση.

Λειτουργία:

Άρχισα να παρακολουθώ τις μετρήσεις χρόνου λειτουργίας Bluehost πληρώνοντας για το πρόγραμμα φιλοξενίας τους. Παρακάτω είναι ένα στιγμιότυπο του τι έχω καταγράψει.BlueHost Uptime Σεπτέμβριος 2018

Μπορείτε να δείτε πλήρη λεπτομερή δεδομένα εδώ.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το BlueHost παρέχει σταθερό χρόνο λειτουργίας περίπου 100%. Αυτό διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα είχε τον μικρότερο αντίκτυπο λόγω τυχόν διακοπών.

Αξιοπιστία και ασφάλεια:

Το BlueHost υποστηρίζει αποθήκευση SSD για κάθε πρόγραμμα. Εξασφαλίζει καλή ταχύτητα ακόμη και με το βασικό σχέδιο.

Η BlueHost διαθέτει τεχνολογία που προσδιορίζει ιστότοπους που χρησιμοποιούν υπερβολικούς πόρους και τους εκχωρεί εκ νέου σε απομονωμένο σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο όλοι οι ιστότοποι μπορούν να διατηρήσουν μια σταθερή απόδοση και χρόνο απόκρισης.

Η προσαρμοσμένη τεχνολογία της σάς επιτρέπει να κάνετε αναβάθμιση καθώς μεγαλώνετε.

Με ένα πιο προηγμένο σχέδιο, λαμβάνετε την υποστήριξη του CloudFlare CDN για να βελτιώσετε την απόδοση του ιστότοπού σας.

Με όλα τα σχέδιά του, αποκτάτε δωρεάν SSL.

bluehost δωρεάν SSL

Με περισσότερα σχέδια εκ των προτέρων λαμβάνετε ειδικούς Spam, απόρρητο τομέα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου.

Άλλες προαιρετικές δυνατότητες ασφαλείας που περιλαμβάνονται είναι – SiteLock, CodeGuard, Spam Protection, απομόνωση λογαριασμού.

Εφεδρική υπηρεσία:

Ναι, το BlueHost παρέχει εφεδρικές υπηρεσίες. Με τα χαμηλότερα σχέδια, το αντίγραφο ασφαλείας είναι προαιρετικό και συνοδεύεται από ξεχωριστή τιμολόγηση.

Παίρνετε CodeGuard στα 2,99 $ / μήνα. Με τις υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, το BlueHost παρέχει καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, παρακολούθηση και επαναφορά με ένα κλικ.

Το πιο εκ των προτέρων σχέδιο περιλαμβάνει CodeGuard.

Πρόγραμμα ανανέωσης:

Με το BlueHost, δεν ανανεώνετε την ίδια τιμή. Κάθε πρόγραμμα έχει διαφορετική τιμολόγηση έναρξης και ανανέωσης.

Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 2,95 $ / μήνα και η ανανέωση είναι 7,99 $ / μήνα. Παρομοίως, το πρόγραμμα Plus και Choice Plus έχει αρχική τιμή 5,95 $ / μήνα και η ανανέωση στα 10,99 $ / μήνα και 14,99 / μήνα αντίστοιχα. Το επαγγελματικό πρόγραμμα ξεκινά από 13,95 $ / μήνα και η ανανέωση είναι 23,99 $ / μήνα.

Υποστήριξη πελατών:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη BlueHost με διαφορετικούς τρόπους. Αυτό περιλαμβάνει email, ζωντανή συνομιλία, εισιτήρια ή τηλέφωνο.

Υποστήριξη πελατών BlueHost

Εκτός από αυτό, το BlueHost έχει μια ξεχωριστή ενότητα Γνωσιακής βάσης που καλύπτει ερωτήματα για διάφορα θέματα.

Η υποστήριξη είναι διαθέσιμη 24/7. Περιλαμβάνεται επίσης μια ειδική ενότητα ιστολογίου και ένα FAQ που είναι εξίσου χρήσιμο.

Το BlueHost παρέχει μια διαφορετική επιλογή υποστήριξης πελατών, η οποία εξυπηρετεί εξίσου την πρόοδο καθώς και τους αρχάριους χρήστες.

Ξεκινήστε με το BlueHost

2. FastComet

fastcomet πανό
Στη συνέχεια στη λίστα μου είναι το FastComet. Το FastComet κυκλοφορεί στην αγορά τα τελευταία 9 χρόνια. Το 2013 η FastComet ξεκίνησε τη δημόσια υπηρεσία φιλοξενίας cloud.

Έχει πάνω από 45000 πελάτες σε 83 χώρες. Οι υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας τους μαζί με την απόδοση είναι ένας από τους βασικούς δείκτες.

Το FastComet παρέχει μια σειρά επιλογών φιλοξενίας που περιλαμβάνουν επίσης Joomla, OpenCart, WordPress για να αναφέρουμε μερικά.

Επιτρέψτε μου να αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απόδοση του FastComet.

Λειτουργία:

Καταρχάς, επιτρέψτε μου να μιλήσω περισσότερα για τις μετρήσεις χρόνου λειτουργίας τους. Αυτό έχω καταγράψει:Fastcomet Uptime Σεπτέμβριος 2018

Το ιστορικό Uptime του FastComet μπορείτε να δείτε εδώ.

Πραγματικά, οι μετρήσεις του χρόνου λειτουργίας τους είναι αρκετά εντυπωσιακές.

Αξίζει να σημειωθεί είναι η συνέπεια τους στη διατήρηση του χρόνου λειτουργίας, το οποίο στις περισσότερες περιπτώσεις είναι 100%.

Αξιοπιστία και ασφάλεια:

Μιλώντας για την Αξιοπιστία καθώς και για την Ασφάλεια, το FastComet λαμβάνει κάθε προληπτικό μέτρο για να διασφαλίσει ότι και τα δύο είναι αξιόπιστα όσο και ασφαλή.

Λοιπόν, τι ακριβώς έχετε για μια μικρή επιχείρηση?

Το FastComet παρέχει SSD που βασίζεται σε σύννεφο σε διαμόρφωση RAID 10. Αυτό διασφαλίζει ότι θα έχετε τη σωστή απόδοση για τον ιστότοπό σας χωρίς απώλεια δεδομένων.fastcomet SSD

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, CloudFlare CDN, SSL, BitNinja Server Security, τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού.

Επιπλέον, το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης Spam Expert, αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού και ενισχυτή ρουκέτας που παρέχει 3 φορές περισσότερους πόρους ανά λογαριασμό.

Εφεδρική υπηρεσία:

Το FastComet παρέχει εφεδρικές υπηρεσίες με κάθε σχέδιο. Παρέχει ένα καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας.δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας fastcomet

Παρέχει αντίγραφο ασφαλείας από τις τελευταίες 7 έως 30 ημέρες.

Δεν υπάρχουν περιορισμοί ή ξεχωριστές τιμές για πρόσβαση σε αυτά τα αντίγραφα ασφαλείας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διαχειριστή επαναφοράς του FastComet για να κάνετε επαναφορά με ένα κλικ.

Επιπλέον, λαμβάνετε υποστήριξη 24/7 για κάθε είδους αποκατάσταση χωρίς πρόσθετο κόστος.

Υποστήριξη πελατών:

Το FastComet διαθέτει πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους. Έχει επιλογές ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου και email. Η ζωντανή συνομιλία εμφανίζεται αμέσως τη στιγμή που περιηγείστε στον ιστότοπό τους.συνομιλία fastcomet

Εκτός από αυτό, θα έχετε επίσης μια ξεχωριστή ειδική ενότητα φροντιστηρίου στον ιστότοπό τους. Το σεμινάριο αποτελείται από πολλά ευέλικτα θέματα που καλύπτονται.

Η ενότητα ηλεκτρονικού εμπορίου είναι ξεχωριστή. Όλα τα μαθήματα έχουν την επιλογή να προβληθούν ως κείμενο ή ως βίντεο. Μαζί με αυτό, υπάρχουν ειδικά blogs για διαφορετικά θέματα.

Η υποστήριξη FastComet είναι διαθέσιμη 24/7/365. Συνολικά, το FastComet διαθέτει αρκετά μεγάλες παροχές για να υποστηρίζει τους πελάτες του.

Ξεκινήστε με το FastComet

3. SiteGround

Banner ιστότοπου

Η επόμενη επιλογή μου για τη φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων θα ήταν το SiteGround. Ξεκίνησε το 2004, εδρεύει στη Σόφια της Βουλγαρίας και φιλοξενεί πάνω από 2.000.000 τομείς.

Το SiteGround παρέχει ευέλικτες επιλογές φιλοξενίας και αυτό το καθιστά μια καλή επιλογή για τη φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων.

Τα σχέδια έχουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και έχουν προσθέσει πολλά διαισθητικά χαρακτηριστικά σε κάθε πρόγραμμα.

Λειτουργία:

Το SiteGround διασφαλίζει τη διατήρηση σχεδόν 99,99% χρόνου λειτουργίας, ενώ δεν υπάρχει συγκεκριμένο SLA για αυτό. Το SiteGround συνδυάζει τη σωστή τεχνολογία για να παρέχει συνεπές χρόνο λειτουργίας.

Η υποδομή κατασκευάζεται με προληπτική παρακολούθηση διακομιστή. Το SiteGround χρησιμοποιεί Linux Container που διασφαλίζει τη διατήρηση υψηλής απόδοσης, αποδοτικότητας και παρέχει καλή απόδοση.

Τα πιο προχωρημένα σχέδια έχουν το SuperCacher, ενώ το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει το CloudFlare CDN για να παρέχει βελτιστοποιημένη ταχύτητα.

Χρησιμοποιώ το SiteGround και έχω παρακολουθήσει επίσης το χρόνο λειτουργίας. Αυτό διατηρεί σίγουρα έναν σταθερά καλό χρόνο λειτουργίας ακόμη και για κοινή φιλοξενία.

παράταση χρόνου λειτουργίας στο site

Συνολικά, οι μετρήσεις uptime είναι αρκετά εντός των αναμενόμενων προτύπων φιλοξενίας.

Αξιοπιστία και ασφάλεια:

Σε βασικό επίπεδο, το SiteGround παρέχει SSL που περιλαμβάνεται στο σχέδιο. Η προληπτική παρακολούθηση διακομιστή βοηθά να διασφαλιστεί ότι οι ιστότοποι είναι απόδειξη παραβίασης.

Η υποδομή για το SiteGround έχει κατασκευαστεί με WAF, προληπτικές ενημερώσεις, ενημερώσεις κώδικα, απομόνωση λογαριασμού, ειδικός SPAM. Το SiteGround διαθέτει ένα μοναδικό λογισμικό anti-bot AI που μπορεί να ανιχνεύσει και να αποτρέψει τις επιθέσεις BruteForce.

Ασφάλεια επί τόπου

Οι διακομιστές είναι πλήρως συμβατοί με το PCI. Το SiteGround παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες και εξασφαλίζει πλεονασμό υλικού.

Υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας:

Το SiteGround διαθέτει σημαντικές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Τα σχέδια περιλαμβάνουν ένα καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας. Τα πιο προηγμένα σχέδια περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας κατά παραγγελία.

Μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του ιστότοπού σας καθώς και της βάσης δεδομένων. Ταυτόχρονα, το SiteGround υποστηρίζει επίσης την αποκατάσταση. Θα λάβετε επίσης αρκετή τεχνική βοήθεια από την υποστήριξη πελατών.

Πρόγραμμα ανανέωσης:

Το SiteGround για την κοινή φιλοξενία του παρέχει 3 διαφορετικά σχέδια. Τα σχέδια ξεκινούν από 3,95 $ / μήνα. Μπορείτε να το αγοράσετε για μέγιστο διάστημα 36 μηνών.

Ωστόσο, δημοσιεύστε αυτό η ανανέωση γίνεται σε υψηλότερες τιμές. Για το βασικό πρόγραμμα, η ανανέωση πραγματοποιείται στα 11,95 $ / μήνα.

Σχέδια Siteground

Υποστήριξη πελατών:

Το SiteGround έχει 24/7 υποστήριξη πελατών και μπορεί να προσεγγιστεί μέσω ζωντανής συνομιλίας, εισιτηρίων ή τηλεφώνου.

Υποστήριξη πελατών Siteground

Τα περισσότερα σχέδια εκ των προτέρων έχουν επίσης υποστήριξη προτεραιότητας. Η υποστήριξη πελατών του SiteGround παρέχει βοήθεια στη μεταφορά ιστότοπων.

Το SiteGround διαθέτει μια καλή συλλογή από τη βάση γνώσεων, τα ιστολόγια και τις συχνές ερωτήσεις. Καλύπτει διάφορα βασικά αλλά και προχωρημένα θέματα και περιλαμβάνει πολλά μαθήματα.

Ξεκινήστε με το SiteGround

4. iPage

Έμβλημα iPage
Το iPage είναι μια άλλη διαθέσιμη επιλογή για τη φιλοξενία μικρών επιχειρήσεων. Το iPage είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα φιλοξενίας και αποτελεί μέρος του Endurance International Group.

Το iPage κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1998 και είναι μια από τις παλαιότερες πλατφόρμες φιλοξενίας ιστοσελίδων που διατίθενται στην αγορά. Έχει την έδρα του στο Μπέρλινγκτον, ΜΑ, ΗΠΑ.

Είναι μια πλατφόρμα που είναι γνωστή για τις εύχρηστες δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης και βοηθά τους αρχάριους να δημιουργήσουν έναν ιστότοπο με μηδενική κωδικοποίηση.

Επιτρέψτε μου τώρα να ελέγξω καθεμία από αυτές τις παραμέτρους για το iPage.

Λειτουργία:

Το iPage διαθέτει έναν εξισορροπητή φόρτωσης με βάση την απόδοση που διασφαλίζει ότι μπορείτε να παραμείνετε σε λειτουργία ακόμα και αν ένας από τους διακομιστές πέσει.

Διαθέτει επίσης ένα εφεδρικό αντίγραφο ισχύος UPS και γεννήτριες, για να εξασφαλίσει τον μικρότερο αντίκτυπο στον ιστότοπό σας.

Ακολουθούν οι μετρήσεις uptime που έχω καταγράψει για το iPage:
iPage Uptime Σεπτέμβριος 2018

Δείτε τον πλήρη χρόνο λειτουργίας της φιλοξενίας iPage εδώ.

Αξιοπιστία και ασφάλεια:

Το iPage παρέχει παρακολούθηση ασφαλείας 24/7. Μπορείτε να επιλέξετε τη βελτιωμένη σουίτα ασφαλείας με τιμή 100 $.

Παρέχει έναν διακομιστή ισορροπημένο με βάση την απόδοση, ο οποίος διασφαλίζει ότι η απόδοση του ιστότοπού σας παραμένει συνεπής ανεξάρτητα από την κίνηση.

Το iPage χρησιμοποιεί δρομολογητές Cisco ενεργοποιημένους με πρωτόκολλο BGP4 για μεγαλύτερη ασφάλεια. Περιλαμβάνεται επίσης ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL.Λειτουργίες iPage για ασφάλεια

Μπορείτε επίσης να επιλέξετε την ασφάλεια του ιστότοπου και το απόρρητο τομέα σε ξεχωριστή τιμολόγηση. Η φιλοξενία email παρέχει ένα φίλτρο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας που είναι προσαρμόσιμο και έχει επίσης σάρωση ιών.

Εφεδρική υπηρεσία:

Το iPage διαθέτει υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης, αν και αυτό δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Αυτό πρέπει να επιλεγεί ξεχωριστά.

Παρέχει ένα καθημερινό αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας. Κατά μέσο όρο, αυτό κοστίζει 1 $ / μήνα ή 35,98 $ για 36 μήνες.

Πρόγραμμα ανανέωσης: Το iPage δεν παρέχει πολλά πακέτα, ωστόσο, έχει διαφορετική τιμολόγηση ανάλογα με τη διάρκεια του προγράμματος που επιλέγετε.

Έτσι, σε περίπτωση που επιλέξετε ένα πρόγραμμα για 1 έτος, το οποίο είναι το λιγότερο που πρέπει να επιλέξετε, η αρχική τιμή θα είναι 2,99 $ / μήνα. Δημοσιεύστε αυτό το ίδιο πρόγραμμα ανανεώνεται στα 9,99 $ / μήνα.

Σε περίπτωση που επιλέξετε ένα πρόγραμμα 2 ετών, τότε η αρχική τιμή είναι 2,49 $ / μήνα και η επόμενη ανανέωση για αυτό το πρόγραμμα είναι 8,99 $ / μήνα.

Το επόμενο είναι ένα 3ετές πρόγραμμα που ξεκινά από 1,99 $ / μήνα. Αυτό είναι το πρόγραμμα με τις χαμηλότερες τιμές. Η ανανέωση του προγράμματος πραγματοποιείται στα 7,99 $ / μήνα.

Υποστήριξη πελατών:

Μπορείτε να προσεγγίσετε το iPage μέσω τηλεφώνου, email ή ζωντανής συνομιλίας. Έχει 24/7 υποστήριξη πελατών.Συνομιλία iPage

Εκτός από αυτό, έχετε στη διάθεσή σας μια βάση γνώσεων βοήθειας μέσω του ιστότοπού τους. Εδώ μπορείτε να αναζητήσετε διάφορα θέματα.

Λίγα από τα θέματα που καλύπτονται εδώ είναι – σύνθετη φιλοξενία, φιλοξενία email, δημιουργία ιστοσελίδων, τομείς, δέσμες ενεργειών CGI, βάση δεδομένων, ασφάλεια, για να αναφέρουμε μερικά.

Ξεκινήστε με το iPage

5. GreenGeeks

λάβαρο
Στη συνέχεια στη λίστα μου είναι το GreenGeeks, το οποίο είναι γνωστό ως μια φιλική προς το περιβάλλον πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων.

Η GreenGeeks βρίσκεται εδώ και πάνω από 10 χρόνια και εξυπηρετεί περισσότερους από 35.000 πελάτες και έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 3000000 ιστότοπους.

Έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Το GreenGeeks παρέχει μια σειρά επιλογών φιλοξενίας και είναι δημοφιλής για την τεχνολογία και τη φιλική προς το περιβάλλον φιλοξενία.

Επιπλέον, επιτρέψτε μου να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το GreenGeeks.

Λειτουργία:

Το GreenGeeks εγγυάται 99,99% χρόνο λειτουργίας. Παρέχει εύκολα επεκτάσιμες επιλογές φιλοξενίας με προληπτική παρακολούθηση διακομιστή.

Ηχογράφησα τον χρόνο λειτουργίας για το GreenGeeks μέσω του Uptime Robot:
greengeeks uptime Αυγούστου 2018

Στις περισσότερες περιπτώσεις, το GreenGeeks παρέχει ένα εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας 100%, πολύ καλύτερο από αυτό που εγγυώνται.

Αξιοπιστία και ασφάλεια:

Κάθε ένα από τα σχέδια χρησιμοποιεί SSD και παρέχει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Ας κρυπτογραφήσουμε το μπαλαντέρ SSL είναι μέρος όλων των σχεδίων.

πρόγραμμα εκκίνησης greengeeks

Διαθέτει νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας, το CloudFlare CDN που προσφέρει βελτιωμένη απόδοση. Καθώς προχωράτε σε υψηλότερες τιμές, ο υπολογισμός διπλασιάζεται με κάθε σχέδιο.

Χρησιμοποιεί τεχνολογία βασισμένη σε κοντέινερ, η οποία παρέχει μέγιστη ασφάλεια και είναι εύκολα επεκτάσιμη. Περιλαμβάνονται επίσης απομόνωση λογαριασμού, προληπτική παρακολούθηση διακομιστή, σάρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο, αυτόματες ενημερώσεις εφαρμογών και βελτιωμένη προστασία SPAM.

Πέρα από αυτό, το GreenGeeks εξασφαλίζει πλεονασμό υλικού και ισχύος. Υποστηρίζει πρωτόκολλο HTTP / 2.

Εφεδρική υπηρεσία:

Μιλώντας για υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, η GreenGeeks κάνει τα πάντα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα σας δημιουργούνται με ασφάλεια.

Χρειάζεται καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του ιστότοπού σας. Αυτό διατηρείται από την GreenGeeks για 24 ώρες για λόγους αποκατάστασης καταστροφών.

Εκτός από αυτό, σε οποιοδήποτε σημείο, μπορείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των αρχείων, της βάσης δεδομένων και των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του ιστότοπού σας. Αυτό δεν απαιτεί πρόσθετες υπηρεσίες ή ξεχωριστή τιμολόγηση.

Πρόγραμμα ανανέωσης:

Το GreenGeeks παρέχει 3 διαφορετικά σχέδια – Lite, Pro, Premium. Τα σχέδια με μεγαλύτερη διάρκεια είναι φθηνότερα.

Το πρόγραμμα Lite ξεκινά από 2,95 $ / μήνα. Αυτό ισχύει για μια περίοδο 36 μηνών που είναι η χαμηλότερη τιμή. Το ίδιο πρόγραμμα ανανεώνεται στα 9,95 $ / μήνα.

Το πρόγραμμα Pro ξεκινά από 5,95 $ / μήνα και ανανεώνεται στα 14,95 $ / μήνα. Ενώ το πρόγραμμα Premium ξεκινά από 11,95 $ / μήνα και ανανεώνεται στα 24,95 $ / μήνα.

Υποστήριξη πελατών:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της GreenGeek μέσω email, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας.

greengeeks-υποστήριξη πελατών1greengeeks-πελάτη-υποστήριξη2

Έχει 24/7 υποστήριξη πελατών.

Εκτός από αυτό, ο ιστότοπος διαθέτει ειδική ενότητα υποστήριξης με εξαντλητική βάση γνώσεων. Η βάση γνώσεων καλύπτει διάφορα θέματα καθώς και συχνές ερωτήσεις.

Μαζί με αυτό, υπάρχουν πολλά σεμινάρια ιστοτόπων και ένα blog που καλύπτει θέματα ενδιαφέροντος φιλοξενίας.

Αποκλειστικό για HostingPill Readers

Η GreenGeeks προσφέρει τώρα ΔΩΡΕΑΝ μετεγκατάσταση ιστότοπου σε όλους τους χρήστες που μεταβαίνουν σε Greengeeks από οποιαδήποτε εταιρεία φιλοξενίας.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Ξεκινήστε με το GreenGeeks

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Μέσω αυτής της ανάρτησης, σας έδωσα τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές για να φιλοξενήσετε έναν ιστότοπο μικρών επιχειρήσεων. Έχω παράσχει λεπτομέρειες για 5 παρόχους φιλοξενίας – BlueHost, FastComet, SiteGround, iPage και GreenGeeks.

Για κάθε ένα από αυτά, θα διαπιστώσετε ότι ο χρόνος λειτουργίας είναι συνεπής ή μάλλον ταιριάζει με το αναμενόμενο βιομηχανικό πρότυπο.

Όταν μιλάμε για BlueHost, iPage ή SiteGround, αυτές είναι καλές επιλογές για εξερεύνηση.

Τούτου λεχθέντος, θα ήθελα να τονίσω, ότι για καθένα από αυτά, οι ανανεώσεις είναι υψηλότερες από την πρώτη τιμή. Αυτές είναι δημοφιλείς πλατφόρμες φιλοξενίας.

Με το iPage και το BlueHost, το αντίγραφο ασφαλείας δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Οπότε σίγουρα η επιλογή αυτών των πλατφορμών εξαρτάται από το τι ακριβώς ψάχνετε.

Άλλες επιλογές που απομένουν είναι το GreenGeeks και το FastComet. Και οι δύο είναι εξίσου καλές επιλογές και παρέχουν μια σειρά λειτουργιών ασφαλείας. Και πάλι για να τονίσετε, με το GreenGeeks, ανανεώνετε σε υψηλότερες τιμές.

Με το FastComet έχετε μια σειρά δυνατοτήτων ασφαλείας. Χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία για να διασφαλίσει ότι οι υπηρεσίες της είναι αξιόπιστες. Όχι μόνο αυτό το uptime στις περισσότερες περιπτώσεις είναι 100%. Έχει καλή υποστήριξη πελατών.

Το FastComet περιλαμβάνει υπηρεσίες Backup ως μέρος του βασικού προγράμματος.

Το FastComet παρέχει φιλοξενία Joomla, φιλοξενία WordPress, φιλοξενία WooCommerce, φιλοξενία OpenCart, φιλοξενία Dolphin, φιλοξενία ZenCart.

Τέλος, η ανάληψη μου εδώ θα ήταν το FastComet για προφανείς λόγους. Ενώ όλες οι πλατφόρμες είναι καλές, το FastComet είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά και σίγουρα μια προσιτή επιλογή.

φιλοξενία ιστοσελίδων για μικρές επιχειρήσεις

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector