Τα καλύτερα θέματα του 2020: Συλλογή 50+ που επιλέξατε με το χέρι

Τα καλύτερα θέματα του 2020: Συλλογή 50+ που επιλέξατε με το χέρι

Τα καλύτερα θέματα του 2020: Συλλογή 50+ που επιλέξατε με το χέρι

Η οικοδόμηση του ιστότοπού σας μπορεί να είναι μια πρόκληση. Όλες οι επιλογές, τα χρώματα και οι διατάξεις. πως υπολογίζεις?


Λοιπόν, είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε!

Τα 55 καλύτερα θέματα WordPress του 2020 είναι στη διάθεσή σας.

Επιλέχτηκε από το προσωπικό μας για να σας δώσει την καλύτερη ευκαιρία για να δημιουργήσετε έναν εκπληκτικό και αποτελεσματικό ιστότοπο. Οι επιλογές μας αποδεικνύονται άξιες λόγω αυτών των 3 κορυφαίων λόγων:

 1. Ευκολία στη χρήση
 2. Ευέλικτη προσαρμογή και σχεδίαση
 3. Αυξημένο ποσοστό μετατροπής καταναλωτή!

Και αφού επιλέξετε το θέμα σας WP, ανατρέξτε στον Οδηγό για αρχάριους: Πώς να εγκαταστήσετε ένα θέμα WordPress για να μάθετε πώς να διαμορφώνετε τη νέα σας ιστοσελίδα.

φιλοξενία χάπιΤα καλύτερα θέματα WordPress το 2020

 1. Λογιστική
 2. Επιχείρηση
 3. Οδοντιατρική
 4. Εκπαίδευση φυσικής κατάστασης
 5. Δικηγόρος
 6. Πολλαπλών σκοπών
 7. Μουσικός
 8. Εκπαιδευτές για κατοικίδια
 9. Φωτογραφία
 10. Συνταγή Blogger
 11. Ταξιδιωτικό ιστολόγιο
 12. Εκπαιδευτής γιόγκα

Contents

Θέματα λογιστικής WP

Γουαπούλα

Γουαπούλα

Το Wapuula έχει σύγχρονο σχεδιασμό και καθαρή διάταξη για υπηρεσίες, ιστολόγια και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις. Ολοκληρωμένος με το Visual Composer για επεξεργασία σελίδων, η δημιουργία του ιστότοπού σας θα είναι ένα αεράκι.

Έχει επίσης μια φιλοσοφία Mobile First, οπότε ο ιστότοπός σας θα είναι επίσης ευαίσθητος και ελκυστικός στο τηλέφωνο και το tablet σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Αμβαλ

Αμβαλ

Η Amwal διατηρεί στο μυαλό τις εταιρικές επιχειρήσεις με τις σε βάθος δυνατότητες σχεδίασης όπως το Page Builder και τις επιλογές θέματος WordPress για προσαρμοσμένες διατάξεις.

Φυσικά, το WooCommerce υποστηρίζεται για εύκολες διαδικτυακές συναλλαγές και η φόρμα επικοινωνίας 7 θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ψηφιακές φόρμες για αποτελεσματική διαχείριση πελατών.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Οικονομικό όραμα

Οικονομικό όραμα

Το Financial Vision είναι ένα κορυφαίο επιχειρηματικό πρότυπο με έξυπνο σχεδιασμό προσαρμογής για να προσελκύσει τον πελάτη σας, όπως το αναπτυσσόμενο μενού για αποτελεσματική πλοήγηση ιστότοπου.

Με λειτουργικές εφαρμογές όπως το Bootstrap για επίσημα σχέδια και εύκολη αναζήτηση στον ιστό και βελτιώσεις για κινητά για τους εν κινήσει θεατές, ο ιστότοπός σας θα είναι διαδραστικός και κερδοφόρος!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Μόμεξ

Μόμεξ

Είτε μικρό είτε εταιρικό, το Memex παρέχει έναν απλό επιχειρηματικό σχεδιασμό με σε βάθος λειτουργικότητα.

Εφαρμογές όπως το Cherry Layouts παρέχουν πρόσβαση σε ομαλή σχεδίαση και κοινή χρήση κοινωνικών μέσων!

Άλλες λειτουργίες όπως το Favicon για διαδραστικά κουμπιά, το Live Customizer και η Διαχείριση μενού θα διατηρήσουν τον ιστότοπό σας ελκυστικό και ευκρινές.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Επιχειρηματικά θέματα WP

Θέματα Grado WordPress

Γκράντο

Αυτό το θέμα WordPress είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιχείρησης και είναι ένα θέμα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί γενικά.

Αυτό το πρότυπο έχει καθαρό σχεδιασμό και εύκολη κύλιση. Ομαλό φόντο βίντεο, απλή διάταξη και εκπληκτικές γραμματοσειρές για να βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας φαίνεται τέλειος με κάθε τρόπο.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Astra

R.Cole

Κομψό, επαγγελματικό και φρέσκο! Το R.Cole είναι ένα κορυφαίο θέμα Business Life που προβάλλει τα κύρια προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις αναρτήσεις σας στο Blog, όπως μαρτυρίες και βραβεία.

Σχεδιάστε έναν ιστότοπο στυλ ηγεσίας χρησιμοποιώντας λειτουργίες όπως το Visual Composer για εύκολη προσαρμογή και αλλαγές χρώματος και το WooCommerce για αποτελεσματική διαδικτυακή συναλλαγή.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Αναπτύσσω

Αναπτύσσω

Το Evolve είναι ένα θέμα WordPress πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ευελιξία από οποιονδήποτε θέλει να αναπτύξει έναν ιστότοπο WordPress. Διαθέτει δύο διαθέσιμες εκδόσεις:

Η δωρεάν έκδοση: Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη στο ίδιο το μπλοκ Θέματος WordPress και αποτελείται από 13 widget, 3 ρυθμιστικά και 12 συνδέσμους κοινωνικών μέσων και είναι φιλικό προς το SEO.

Η πληρωμένη έκδοση: Αυτή η έκδοση είναι διαθέσιμη με εφάπαξ πληρωμή 39 $. Μπορείτε να λάβετε 20 προκατασκευασμένους ιστότοπους με τα δεδομένα επίδειξης μόλις εγκαταστήσετε το πρόσθετο “Demo Awesome” σε αυτό το θέμα. Λαμβάνετε μια δυνατότητα παράλλαξης που περιλαμβάνεται σε αυτήν την πληρωμένη έκδοση και πολλές άλλες δυνατότητες, που δεν περιλαμβάνονται στη δωρεάν.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Ταξιδιωτική περιήγηση

Travel Tour Pro

Το Travel Tour Pro είναι ένα premium έκδοση WordPress θέμα που έχει σχεδιαστεί για ταξιδιωτικούς πράκτορες και ταξιδιωτικούς πράκτορες. Αποτελείται από περισσότερες από 600 γραμματοσειρές και Breadcrumbs πλοηγός για μετάβαση σε μια συγκεκριμένη σελίδα.

Αυτό το θέμα είναι συμβατό με οποιαδήποτε συσκευή προβολής και είναι προσαρμόσιμο χωρίς την απαίτηση γνώσης κωδικοποίησης. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε πολλούς τομείς μετά από μια εφάπαξ λήψη.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Η ΚΑΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η ΚΑΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Το Hot Business είναι ένα θέμα WordPress που ανταποκρίνεται στις επιχειρήσεις και έχει αναπτυχθεί για το πρόγραμμα επεξεργασίας μπλοκ WordPress (Gutenberg). Μπορείτε να επεξεργαστείτε όλο το περιεχόμενο στις δοκιμαστικές σελίδες χρησιμοποιώντας τον προεπιλεγμένο επεξεργαστή μπλοκ WordPress, χωρίς πρόσθετα πρόσθετα δημιουργίας σελίδων.

Αυτό το θέμα περιλαμβάνει 3 παραλλαγές της αρχικής σελίδας: Η πρώτη περιέχει μια εικόνα στατικού ήρωα με ένα κουμπί παρότρυνσης για δράση. Το δεύτερο περιλαμβάνει ένα στοιχείο καρουσέλ με πολλές διαφάνειες. Η τρίτη αρχική σελίδα έχει φόντο βίντεο με κείμενο και κουμπί πάνω της.

Ζωντανή προεπισκόπηση Demo

Φίλιπ Τζέιμς

Φίλιπ Τζέιμς

Ο ιστότοπός σας θα είναι ισχυρός και τολμηρός με το θέμα web Philip Jaymes. Διαδραστικές εφαρμογές όπως το Live Time Clock και το Visual Composer σάς επιτρέπουν να δημιουργήσετε μια ισχυρή παρουσία για τον ιστότοπό σας.

Έχει εξαιρετική προσαρμογή για φόντο και στυλ κειμένου, ενώ εξακολουθεί να είναι αρκετά απλό για να είναι φιλικό προς κινητά!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις

Συμβουλευτικές Επιχειρήσεις

Παρουσιάστε τις δεξιότητές σας στους πελάτες σας με το στρατηγικά επαγγελματικό θέμα του Business Consultant.

Επιλέξτε το στυλ διάταξής σας με δυνατότητες όπως γραφήματα πίτας, βίντεο φόντου ή Δημοσίευση ιστολογίου για την προώθηση των υπηρεσιών σας και σχεδιάστε δροσερές και προσαρμόσιμες σελίδες προορισμού για να προσελκύσετε επισκέπτες και να τις μετατρέψετε σε πελάτες!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Consultek

Consultek

Το Consultek είναι ένα διασκεδαστικό και μοντέρνο πρότυπο που έχει πολλές επιλογές για σχέδια αρχικής σελίδας, Slider Revolutions για εμφάνιση εικόνας, μηχανή αναζήτησης έτοιμη, ώστε να μπορείτε να τα βρείτε στο Google και το MailChimp για να προσεγγίσετε τους πελάτες σας πιο αποτελεσματικά!

Συνολικά, είναι ένας πλήρης και προσαρμόσιμος ιστότοπος για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε σήμερα!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Μόρενο

Moreno Modern

Διαδραστικό και επαγγελματικό, το Moreno Modern σάς παρέχει πρόσβαση σε προσαρμοσμένα σχέδια κεφαλίδας, Slider Revolution για την επαγγελματική σας γκαλερί, καθώς και Advanced Portfolio και Blog για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σας.

Το Advanced Panel είναι μια ειδική λειτουργία που περιλαμβάνεται για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε διακριτικό περιεχόμενο, στυλ και μεταβατικά σχέδια.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα Οδοντιατρικής WP

Οδοντίατρος

Οδοντίατρος

Ο οδοντίατρος είναι επαγγελματίας και αναβαθμισμένος. Με μια διαδοχική και διαδραστική αρχική σελίδα, προσαρμοσμένες λειτουργίες και μια γκαλερί τέχνης, το χαρτοφυλάκιό σας θα εμφανιστεί κομψά!

Υποστηρίζεται από το Bootstrap για βελτιστοποιημένη κυκλοφορία ιστού και το Cherry Framework για προσαρμόσιμες εφαρμογές, αυτό το θέμα WP είναι επεκτάσιμο και φιλικό προς τη μηχανή αναζήτησης.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Οδοντιατρική

Οδοντιατρική

Η οδοντιατρική δημιουργεί έναν ζωντανό σχεδιασμό, με εφαρμογές προτεραιότητας όπως το Visual Composer και το χρονοδιάγραμμα για μια όμορφη και αποτελεσματική διάταξη.

Το WooCommerce είναι επίσης ένα πλεονέκτημα και εφαρμογές όπως η φόρμα επικοινωνίας 7 θα διαχειρίζονται τις πληροφορίες των πελατών σας.

Υπάρχει ακόμη και ΔΩΡΕΑΝ διάρκεια ζωής για τον ιστότοπό σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Smilecare

SmileCare

Το SmileCare είναι ένα στρογγυλό θέμα για επαγγελματίες υγείας και οδοντιατρικής. Με πολλά πρότυπα σχεδίασης και εξειδικευμένες εφαρμογές, δημιουργεί έναν πλήρως προσαρμόσιμο ιστότοπο.

Οι βελτιώσεις φιλικές προς κινητά το καθιστούν επεκτάσιμο και προσβάσιμο, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές όπως το Revolution Slider, για να αναδείξετε την υπηρεσία και τη συλλογή μαρτυριών σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Οδοντιατρική κλινική

Οδοντιατρική κλινική

Τα Ιατρικά θέματα της Οδοντιατρικής για το WordPress όπως το Dental Clinic χρησιμοποιούν ένα σύστημα μιας σελίδας για να παρουσιάσουν τις διατάξεις και τα διάφορα σχέδια χρωμάτων.

Απολαύστε πρωταρχικές δυνατότητες, όπως Animations και Content Composer.

Και επειδή είναι φιλικό προς τις πληρωμές, μπορείτε επίσης να πουλήσετε τις οδοντιατρικές ή ιατρικές συσκευές σας μέσω του ιστότοπού σας.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Οδοντιατρική κλινική

Οδοντιατρική – Ιατρική πολλαπλών χρήσεων

Οδοντιατρική – Ιατρική πολλαπλών χρήσεων παρέχει μια ακριβή κατασκευασμένη ιστοσελίδα για βέλτιστη εμπλοκή. Το Elementor Page Builder στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα δημιουργικότητας και εξειδίκευσης, καθώς και ζωντανές εικόνες σελίδων για μια ελκυστική εικόνα.

Η φιλοσοφία του Mobile-Friendly First καθιστά ευκολότερη την προβολή του ιστότοπου από μια μικρότερη οθόνη.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WP κατάρτισης φυσικής κατάστασης

Gymedge

Gym Edge

Τολμηρός. Νευρικός. Διαδραστικός. Το Gym Edge διαθέτει 10 διαφορετικές διατάξεις αρχικής σελίδας και Visual Composer για ζωντανή σχεδίαση μεταφοράς και απόθεσης.

Οι ειδικές δυνατότητες περιλαμβάνουν προγράμματα μαθημάτων, προβολή εκπαιδευτή και εκπαιδευτικά βίντεο! Είναι ένα ισχυρό θέμα για νέους και έμπειρους φανατικούς γυμναστικής!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Φιτζέζος

Φιτζέζος

Το Fitzroy είναι ένα από τα έξυπνα πρότυπα προσωπικής φυσικής κατάστασης WordPress που έχει σχεδιαστεί για στυλ και δυνατότητες.

Οι κομψές σελίδες γκαλερί και μαρτυριών, ευέλικτα σχέδια αρχικής σελίδας και προσθήκες ειδικά για εκπαιδευτές δημιουργούν μια φιλική προς κινητά διεπαφή για τους εν κινήσει πελάτες σας.

Είναι συμβατό με το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα μαθήματα και τα είδη γυμναστικής σας στο διαδίκτυο!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Προπονητής υγείας

Προπονητής υγείας

Είστε επαγγελματίας υγείας; Τότε το Health Coach είναι το πρότυπο WP για εσάς.

Τα κουμπιά διαδραστικής απόκρισης, μαζί με τις μεγάλες κεφαλίδες ρυθμίσεων, και η έμφαση στις ιστορίες επιτυχίας, θα εμφανίσουν το βασικό σας περιεχόμενο.

Επίσης, η στρατηγική ενσωμάτωσή του στα κοινωνικά μέσα θα παρουσιάσει τα πιο πρόσφατα οφέλη και υπηρεσίες σας σε όλες τις μεγάλες πλατφόρμες μέσων.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Άλεξ Στόουν

Άλεξ Στόουν

Ιδανικό για τα χρονοδιαγράμματα και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το θέμα Alex Stone επιτρέπει έναν οργανωμένο και επαγγελματικά αισθητικό ιστότοπο.

Το WPBakery δημιουργεί εύκολο σχεδιασμό μεταφοράς και απόθεσης και το πρόσθετο WooCommerce παρέχει στους πελάτες σας πρόσβαση στα μαθήματα, την εκπαίδευση και τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις σας.

Τα βασικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν σελίδες πολλαπλών διατάξεων και ρυθμιζόμενα χρώματα και τυπογραφία!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WP δικηγόρου

Ισιτιτία

Ισιτιτία

Το Justitia είναι ένα από τα κορυφαία θέματα WordPress που παρέχει έναν ποιοτικό νόμιμο ιστότοπο, χρησιμοποιώντας ισχυρά πρόσθετα όπως το Elementor και το Slider Evolution, για ένα σύγχρονο στυλ.

Οι προκατασκευασμένες σελίδες και οι λειτουργίες του Header Footer βοηθούν στην εύκολη πλοήγηση στις ιστοσελίδες, ενώ τα εξαιρετικά προσαρμόσιμα χρωματικά σχήματα παρέχουν δωρεάν εμβέλεια για την προσαρμοσμένη δημιουργικότητά σας.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Ουίλιαμσον

Ουίλιαμσον

Ένας ιστότοπος μίας σελίδας που παρέχει ένα σαφές και τολμηρό μήνυμα, ο M. Williamson έχει έναν καινοτόμο σχεδιασμό και υποστήριξη εφαρμογών όπως το WPBakery, για εξαιρετικά προσαρμόσιμη προβολή εικόνας και βίντεο.

Πουλάτε οποιοδήποτε νομικό περιεχόμενο ή διαβουλεύσεις; Το WooCommerce είναι πλήρως συμβατό και θα είναι χρήσιμο για διαδικτυακές συναλλαγές.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Βάση δικηγόρου

Βάση δικηγόρου

Πλήρως ανταποκρινόμενες επιλογές σελίδων πολλαπλών επιπέδων, με τη δωρεάν διάταξη Master Slider; Το Lawyer Base είναι ένα από τα πιο βιώσιμα πρότυπα WordPress για νομικούς ιστότοπους.

Είναι φορτωμένο με λειτουργίες όπως το Page Builder και το Post Post του Δικτύου για μοναδικά σχέδια ενότητας, ενώ το WooCommerce υποστηρίζει τις διαδικτυακές πωλήσεις των μαθημάτων και των εκπαιδεύσεών σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

δίκαια

Δίκαια

Το Justly είναι δημιουργικά άμεσο με τα πρωτοποριακά, ρυθμιστικά πλήρους μήκους και τα σχέδια κινούμενων σχεδίων σε πραγματικό χρόνο. Δημιουργήστε έναν όμορφο και ισχυρό ιστότοπο χρησιμοποιώντας το Visual Page Builder και ανεβάστε την κυκλοφορία ιστού σας με το Bootstrap, όλα περιλαμβάνονται ως επιλεγμένες εφαρμογές.

Είναι φιλική προς τη μηχανή αναζήτησης και είναι έτοιμη για κινητές συσκευές! Ιδανικό για επαγγελματικό δίκαιο και συμβουλευτικές ιστοσελίδες.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Ανθρώπινα δικαιώματα

Ανθρώπινα δικαιώματα

Θέλετε να κάνετε μια ισχυρή θήκη; Στη συνέχεια, επιλέξτε HumanRights.

Η προσθήκη Drag-and-Drop Builder θα δημιουργήσει προσαρμοσμένες διατάξεις και το Slider Revolution εμφανίζει εικόνες και εφέ που πρέπει να δείτε.

Είναι έτοιμη για μετάφραση σε γλώσσα, και οι σύνθετες επιλογές θέματος επιτρέπουν ξεχωριστή κατασκευή ιστοσελίδων! Είναι ένα από τα ασφαλέστερα θέματα WordPress για επιχειρήσεις και νόμους.

Ο Forbes έκανε ακριβείς προβλέψεις σχετικά με τις τάσεις της μουσικής το 2019, λέγοντας «Οι μεγάλες ετικέτες χάνουν το mojo τους» και «Η ροή αλλάζει τις δομές των τραγουδιών».

Αυτό μας λέει ότι ένας μουσικός, ένα συγκρότημα, ακόμη και ένας ιστότοπος τραγουδοποιός θα πρέπει να είναι εξοπλισμένος με συναρπαστικές εικόνες και περιεχόμενο, και το πιο σημαντικό, ποιοτική μουσική ήχου που μπορεί να μεταδοθεί ζωντανά στον ιστότοπό σας!

Το επόμενο είναι τα πιο πρόσφατα θέματα WordPress για μουσικούς. και πείτε μας, ποια από τις επιλογές μας θα ξεχωρίσει ως ο επίσημος ιστότοπός σας?

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WP πολλαπλών χρήσεων

Εστιατόριο Mesmerize

Γοητεύω

Το Mesmerize είναι ένα θέμα WordPress που δεν έχει ιδιαίτερο είδος, είναι προσαρμόσιμο με κάθε τρόπο. Έχει ένα πρόγραμμα επεξεργασίας WYSIWYG που σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε όταν κάνετε κλικ σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία της σελίδας.

Υπάρχουν διαθέσιμες προκαθορισμένες ενότητες που σας βοηθούν να δημιουργήσετε τη σελίδα γρήγορα. Σας επιτρέπει να συνδυάσετε τις επιλογές σχεδίασης όπως φόντο, διάταξη κεφαλίδας, διαχωριστικό γραφικών, επικάλυψη καθώς και πολυμέσα. Είναι ένα θέμα πολλαπλών χρήσεων που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε τύπο ιστότοπου ή ιστολογίου.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WP μουσικών

Είδος σκολοπάκος

Είδος σκολοπάκος

Το Flicker είναι ένα βέλτιστο θέμα WP για επέκταση μουσικής καριέρας. Είναι εντελώς προσαρμόσιμο, με την εφαρμογή Unyson για μεταφορά και απόθεση διαφορετικών διατάξεων και ενοτήτων.

Αναφέραμε το AccessPress, το οποίο θα ορίσει και θα εμφανίσει τους λογαριασμούς πολυμέσων σας για τους θαυμαστές σας?

Και ενημερώστε τους συνδρομητές σας με τις ενημερώσεις σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Mailchimp!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Κρομά Νίκα

Νίκα

Δημοσίευση κουτιού αρχικής σελίδας, γκαλερί καρουζέλ για τις εικόνες σας και εφαρμογές Share Post διασφαλίζουν ότι η Nika είναι μέρος των μουσικών θεμάτων WordPress που παράγουν μια εντυπωσιακή σχεδίαση.

Τα προσαρμοσμένα πανό και το φόντο δημιουργούν ζωντανές εικόνες και είναι εξοπλισμένα με Bootstrap και δυνατότητα ροής για να αυξήσουν τις επισκέψεις στον ιστότοπό σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Μουσικο

Μουσικο

Ζωντανά γράμματα με εφέ σε πραγματικό χρόνο, το Musico είναι μια γεννήτρια δυνητικών πελατών με προσθήκες στο προσκήνιο, όπως το Music Player και τις διατάξεις δισκογραφίας για μια συναρπαστική εμφάνιση.

Αξιοποιώντας τις συμπεριλαμβανόμενες εφαρμογές όπως το Social Media Post και το WooCommerce, ο ιστότοπός σας θα μπορεί να προβάλλει τη γκαλερί συναυλιών σας και να δέχεται χρήματα στο διαδίκτυο.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

ΜΟΥΖΙ

ΜΟΥΖΙ

Για μια εκπληκτική σχεδίαση, το MUZIQ είναι μια εξαιρετική επιλογή για μουσικούς καλλιτέχνες. Η ευκρινής διάταξή του και ο προαιρετικός ιστότοπος με πολλές σελίδες δημιουργεί έλεγχο δημιουργικού.

Περιλαμβάνεται εσωτερική υποστήριξη για μεγάλες υπηρεσίες ροής και διασκεδαστικές λειτουργίες όπως το Audio Player σάς επιτρέπουν να αναπαράγετε τη μουσική σας απευθείας από τη σελίδα σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WordPress για μουσικούς

Ξυπνήστε

Το πιο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του Awake είναι το μενού 3D, το οποίο σας επιτρέπει να το σπρώξετε, να το κλιμακώσετε ή να το περιστρέψετε! Ένα ενεργητικό μοντέλο με Visual Composer για ευκρινείς σελίδες προορισμού.

Η εφαρμογή Gig Manager προγραμματίζει και εμφανίζει τις επόμενες εμφανίσεις σας, ενώ ταυτόχρονα μεταδίδει τη μουσική σας ζωντανά!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WP Trainers για κατοικίδια

Ο κόσμος των κατοικίδιων

Pet World

Το Pet World διαθέτει όλες τις επιδιόρθωση για έναν καταπληκτικό ιστότοπο: MegaMenu για πλοήγηση στον ιστότοπο, Φόρμες Pet για την οργάνωση πελατών, μοναδικές σελίδες για κατοικίδια και φροντιστήριο βίντεο για εκπαίδευση και μαθήματα!

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο δημιουργίας σελίδων Blog και Gallery για να εμφανίσετε το περιεχόμενο κατοικίδιων ζώων σας με τους θεατές σας και σχεδιάστε τον νέο ιστότοπό σας σήμερα!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Πέτο

ΠΕΤΩ

Θέλετε να προσελκύσετε περισσότερους γονείς κατοικίδιων ζώων; Το PETO μπορεί να βοηθήσει.

Διαθέτει πολλές επιλογές αρχικής σελίδας, WPBakery για αποτελεσματική δημιουργία σελίδων και είναι φιλική προς κινητά και έτοιμη για μηχανή αναζήτησης!

Καλύτερο κομμάτι? Μπορείτε να προβάλλετε διαδραστικά τα προϊόντα σας σε προβολή 360! Μην ανησυχείτε, έρχεται επίσης με το WooCommerce, ώστε να μπορείτε να αποδεχτείτε την ηλεκτρονική πληρωμή.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Πετς

Πετς

Το Petz είναι ένα πολύχρωμο θέμα Pet Club που επιτρέπει διαδραστικό και διασκεδαστικό σχεδιασμό. Λειτουργίες όπως το Video Slider, μαζί με απεριόριστα πρότυπα χρωμάτων, δημιουργούν έναν ενδεικτικό ιστότοπο για τους θεατές σας.

Έχετε ιστολόγιο; Χρησιμοποιήστε τις μορφές ιστολογίου για να μεταφέρετε το περιεχόμενό σας με κομψό και αισθητό τρόπο!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

κατοικίδιο ζώο

Pet Kennel

Με διαφορετικές επιλογές αρχικής σελίδας, ρυθμιστικά πλήρους οθόνης και βίντεο, παράλληλα με την εξατομίκευση μενού και περιεχομένου και την ταχεία φόρτωση σελίδων, η σχεδίαση ιστότοπου με το Pet Kennel είναι εύκολη!

Κατοικίδια και κτηνίατροι, να είστε σίγουροι ότι θα σας προσφέρει ευέλικτη προσαρμογή, βελτιώσεις μηχανών αναζήτησης και διαδικτυακές επιλογές πληρωμής για τον νέο σας ιστότοπο.

τα κατοικίδιά μου

Ο πλανήτης των ζώων

Το Animal Planet είναι ένα θέμα 100% με δυνατότητα επεξεργασίας κατοικίδιων ζώων που διαθέτει εξειδικευμένους τύπους δημοσιεύσεων, πολλαπλές επιλογές χρωμάτων και εκπληκτικά ρυθμιστικά για την εμφάνιση των εικόνων του κατοικίδιου.

Είναι επίσης βελτιστοποιημένο για κορυφαία λίστα στις μηχανές αναζήτησης και απολαύστε τις διαδραστικές εφαρμογές που σας επιτρέπουν να μοιράζεστε το περιεχόμενό σας στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων σας.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Σκύλοι

Σκύλοι

Ο ενσωματωμένος θεματικός προσαρμογέας για σκύλους δημιουργεί μια σταθερή σχεδίαση ιστού χρησιμοποιώντας εφαρμογές όπως το Bootstrap για την αναβάθμιση των σελίδων σας και την απόκριση ποιότητας, ώστε να είναι ελκυστική στις κινητές συσκευές σας.

Οι διατάξεις σελίδων και διάφορα σχήματα χρωμάτων θα προσθέσουν επίσης μια εξειδικευμένη πινελιά για να βελτιώσουν τον ιστότοπό σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

κλαμπ κατοικίδιων ζώων

Λευκά ζώα και κατοικίδια

Το White Animals and Pets είναι ένα ισχυρό θέμα κατοικίδιων ζώων λόγω δύο χαρακτηριστικών: Bootstrap και Cherry framework. δίνουν την πιο ισχυρή ώθηση στις σελίδες του ιστότοπού σας.

Και με προαιρετικές προδιαγραφές για πολύχρωμη διάταξη, μορφοποίηση περιεχομένου και ρυθμιστικά για τις εικόνες σας, θα δημιουργήσει μια βελτιωμένη και θετική σχεδίαση ιστού!

Ζωντανή προεπισκόπηση Demo

Θέματα φωτογραφίας WP

Νέο ιστολόγιο

Νέο ιστολόγιο

Το New Blog είναι ένα δωρεάν θέμα που δημιουργείται για περιοδικά, εφημερίδες, καθώς και για Blogger, χρησιμοποιώντας το WordPress. Σας επιτρέπει να εισάγετε το λογότυπο του ιστότοπου, την εικόνα της κεφαλίδας, την ετικέτα κ.λπ. Δεν έχουν προσφέρει ένα προσαρμοσμένο widget, ώστε ακόμη και οι αρχάριοι να μπορούν να κάνουν τον δικό τους ιστότοπο.

Είναι εξοπλισμένο με ενότητα Header, Banner slider section, Feature post section, Blog post section και επίσης Social.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Φωτογράφος

Φωτογράφος

Με μια εύχρηστη δομή γκαλερί, ενσωματωμένα πρόσθετα βίντεο και εικόνες με δυνατότητα μεγέθυνσης, ο Φωτογράφος παρουσιάζει ένα μινιμαλιστικό θέμα χωρίς περισπασμούς για τον δημιουργικό ιστότοπό σας.

Το σχέδιο απόκρισης σχεδιασμού και το πλήρες σύστημα ιστολογίου αποτελούν βασικά στοιχεία που θα εμφανίζουν τη ζωντανή συλλογή σας και θα συνδέουν εσάς και τις φωτογραφίες σας με περισσότερους θεατές!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Fluxus

Fluxus

Ένα θέμα WordPress φωτογραφίας που εστιάζει σε χαρτοφυλάκια περιεχομένου.

Η διακριτική διάταξη οριζόντιου και πλέγματος, μαζί με την υποστήριξη βίντεο, διευκολύνει την προβολή των εικόνων σας δίπλα-δίπλα.

Και με λειτουργικά χαρακτηριστικά όπως κινούμενα σχέδια, ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων και κουμπιά και καρτέλες δημιουργίας δυνητικών πελατών, το Fluxus αντιπροσωπεύει ένα επαγγελματικό και αποτελεσματικό θέμα φωτογραφίας.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Γέφυρα

Γέφυρα 180

Η γέφυρα «Θέμα με τις καλύτερες πωλήσεις» 180, εφαρμόζει μια ανοιχτή προσαρμοσμένη σχεδίαση στον ιστότοπό σας.

Είναι καλλιτεχνικό και περιεκτικό και έρχεται πλήρως φορτωμένο με αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά όπως το Visual Composer για ομαλή κατασκευή ιστού και ευέλικτη τυπογραφία και χρώματα.

Διασκεδαστικό γεγονός! Περιλαμβάνει επίσης 4 premium εφαρμογές, αξίας άνω των 100 δολαρίων!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Καρφίτσα

Καρφίτσα

Πλήρως συμβατό με βιτρίνα και σχεδιασμό γκαλερί, το Pinhole είναι ένα μοναδικό θέμα WP που ασχολείται με σημαντικές λειτουργίες, όπως η προστασία από φωτογραφίες και οι λήψεις εικόνων..

Έχετε υπηρεσία φωτογραφίας; Στη συνέχεια, το WooCommerce είναι ένα απαραίτητο πρόσθετο που θα βοηθήσει τον ιστότοπό σας να δημιουργήσει δυνητικούς πελάτες και να μετατρέψει τους θεατές σας σε πελάτες!

Ζωντανή προεπισκόπηση Demo

Μαύρο ασήμι

Μαύρο ασήμι

Το πιο ενδιαφέρον μέρος για το Blacksilver είναι τα κομψά σχεδιασμένα στοιχεία προβολής πλήρους οθόνης και δυνατότητες φίλτρου για κάθε φωτογραφία για εύκολη διαχείριση της γκαλερί.

Πιο εντυπωσιακό είναι το ενσωματωμένο πρόσθετο δοκιμασίας για εικόνες και τυπογραφία, καθώς και η δυνατότητα αγοράς και πώλησης των φωτογραφιών σας με το WooCommerce, το οποίο περιλαμβάνεται!.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Συνταγή Θέματα WP Blogger

Μαγειρικός

Μαγειρικός

Ένα κορυφαίο θέμα συνταγών WordPress για έναν διασκεδαστικό γαστρονομικό ιστότοπο είναι το Culinier WordPress.

Διαθέτει χαρακτηριστικά όπως ολισθητικό πλήρους μήκους και προσαρμόσιμες αναρτήσεις, έτσι ώστε το γαστρονομικό σας δίκτυο να μπορεί να δει τη συνταγή σας ή να αφήσει ένα σχόλιο στο ιστολόγιό σας.

Η εφαρμογή MegaMenu σάς επιτρέπει να δημιουργήσετε το μενού σας με τον τρόπο σας! (Το αγαπημένο μας χαρακτηριστικό!)

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Επικό

Επικό

Το Epicer έρχεται πλήρως φορτωμένο με ευεργετικές δυνατότητες τόσο για τις συνταγές όσο και για τα ιστολόγιά σας, όπως απεριόριστα χρωματικά σχήματα, συμβατά με Visual Composer, προσαρμόσιμες επιλογές σελίδας και εύκολη σχεδίαση κουμπιών για πλοήγηση.

Και με τη χρήση της επικής διάταξης γκαλερί σε στιλ πλέγματος, δημιουργεί έναν επαγγελματικό ιστότοπο για τον παθιασμένο σεφ.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Talisa

Talisa

Η Talisa παρουσιάζει έναν απλό και πλήρως προσαρμόσιμο σχεδιασμό ιστοσελίδας μίας σελίδας, με έμφαση σε λειτουργίες που σχετίζονται με το φαγητό, τη δημοσίευση συνταγών και τη διάταξη της γκαλερί.

Με απεριόριστα χρώματα, υποστήριξη βίντεο και τη λειτουργία Αξιολόγηση συνταγών, έχει ρυθμιστεί να είναι ένας γευστικός ιστότοπος για όλους τους θεατές σας.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Μπαχαρικά

Μπαχαρικά

Το Spiced Blog είναι σίγουρα σχεδιασμένο με γνώμονα το blogger τροφίμων. Το Visual Composer και το WP Customizer δημιουργούν έναν καθαρό ιστότοπο χρησιμοποιώντας τις ποικίλες προκατασκευασμένες μορφές Blog-Style.

Υποστηρίζονται επίσης η ροή κοινωνικών μέσων και το MailChimp!

Αυτό το θέμα συνταγής ανταποκρίνεται ιδιαίτερα στην προβολή του ποιοτικού φαγητού σας.

Η Katie Lundin του Crowdspring Blog λέει, “Το 75% των καταναλωτών κρίνει την αξιοπιστία και την αξιοπιστία της εταιρείας σας από τη σχεδίαση του ιστότοπού σας.”

Λοιπόν, πώς δημιουργείτε έναν ιστότοπο στον οποίο οι πελάτες βρίσκουν θετικό και εύκολο στη χρήση?

Η Katie έχει την απάντηση στο άρθρο της που περιγράφει τις 7 τάσεις σύγχρονου σχεδιασμού ιστοσελίδων για το 2019, οι οποίες θα σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για το πώς να δημιουργήσετε έναν κορυφαίο ιστότοπο με θέματα WordPress για ιστολόγια.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WP Travel Blog

Ιστολόγιο Gucherry

Ιστολόγιο Gucherry

Το θέμα του Gucherry Blog είναι ένα συμβατό με το Gutenberg WordPress θέμα για bloggers και προέρχεται από τα EverestThemes. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ιστότοπους που προορίζονται για blogging τροφίμων, μόδα, εστιατόρια, μουσικά συγκροτήματα, ταξίδια, ειδήσεις κ.λπ..

Αποτελείται από πολλά ρυθμιστικά ανάρτησης, επιλογές εναλλακτικής εικόνας, επιλογές χρώματος και πολλά άλλα. Μπορείτε να δείτε αυτό το θέμα σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας.

Αποκτήστε εδώ Demo

Ζιγκμπάουντ

Vagabonds

Με την τεράστια και ποικίλη διάταξη ιστολογίου και δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης, το Vagabonds χρησιμοποιεί βασικές δυνατότητες θεμάτων για να βελτιώσει διαδραστικά τον ιστότοπό σας.

Είναι εύκολα προσαρμόσιμο, διαθέτει πολλά σχέδια γκαλερί και δωρεάν εφαρμογές όπως το Revolutionary Slider για να προβάλλετε τις εικόνες του τοπίου σας και να δώσετε για αποδοχή δωρεών για το επόμενο ταξίδι σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Βιβλίο καταγραφής

Βιβλίο καταγραφής

Το Log Book είναι ένα προσωπικό θέμα Blogging που είναι διαθέσιμο δωρεάν. Έχει σχεδιαστεί για συγγραφείς, ταξιδιώτες, bloggers τροφίμων κ.λπ. που θέλουν ένα θέμα WordPress για προσωπική χρήση. Έχει απλό σχεδιασμό και είναι συμβατό για προβολή και σε άλλες συσκευές.

Το θέμα αποτελείται από μόλις 3 χρώματα – κόκκινο, μαύρο και άσπρο φόντο. Είναι σημαντικό να έχετε περιορισμένα και αξιοπρεπή χρώματα στον ιστότοπο, διότι θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε το ποσοστό μετατροπών του ιστότοπού σας.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Αρχείο καταγραφής ιστού

Αρχείο καταγραφής ιστού

Το Web Log είναι ένα θέμα που αποτελείται από δύο στήλες στη σελίδα του. Η πρώτη στήλη αποτελείται από τα άρθρα και τα περιεχόμενα που θέλει να εμφανίσει ένας blogger και η δεύτερη στήλη είναι μια στενή που περιλαμβάνει πληροφορίες για τον συγγραφέα καθώς και διαφημίσεις..

Αυτό είναι ένα δωρεάν δημιουργικό θέμα blogging για δημιουργούς και καλλιτέχνες και υποστηρίζει επίσης γλώσσες RTL.

Ζωντανή προεπισκόπηση Demo

Advertex

Advertex

Η διαφήμιση είναι ένα εξέχον θέμα του ταξιδιωτικού ιστολογίου του WordPress, επειδή εστιάζει στην εικόνα. Χρησιμοποιεί λειτουργίες όπως το Smart Slider 3 για να απεικονίσει τις φωτογραφίες σας με καθαρό τρόπο.

Φροντίστε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες κοινωνικών συνδέσμων, το MailChimp και τις διάφορες μορφές ανάρτησής του για να μοιραστείτε την εμπειρία σας με την ταξική σας φυλή.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Ταξιδιωτικά θέματα WordPress Blog

Άιλσα

Πολλαπλές διατάξεις, διαφορετικές μορφές ιστολογίου, απεριόριστα σχήματα χρωμάτων, Web Builder για απόλυτη προσαρμογή, υποστήριξη βίντεο και εικόνας… Η Ailsa είναι μια εξαιρετική επιλογή για έξυπνους προσωπικούς ή επαγγελματικούς bloggers.

Αναφέραμε ότι είναι επίσης φιλικό προς τη μηχανή αναζήτησης; Αυτό διευκολύνει τους θεατές να βρουν τον ιστότοπό σας στο Google!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Ταξιδιωτικά θέματα WordPress Blog

TripTastic

Το TripTastic είναι διασκεδαστικό, ζωντανό και εξαιρετικά προσαρμόσιμο για τον ταξιδιωτικό σας ιστότοπο.

Διαθέτει δύο τύπους διαδραστικών γκαλερί, υποστήριξη βίντεο και Audio Player για έναν συναρπαστικό σχεδιασμό!

Συνοδεύεται επίσης με το Bootstrap, το οποίο το καθιστά πολύ φιλικό στη μηχανή αναζήτησης, επομένως να είστε προετοιμασμένοι για πολλές επισκέψεις στον ιστότοπο!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Blogy

Blogy

Για το μινιμαλιστικό blogger, το Bloggy είναι το απόλυτο θέμα ταξιδιού.

Η διάταξη ιστού μιας σελίδας δημιουργεί μια προσωπική εμπειρία χρήστη ενώ προετοιμάζεται για γρήγορη φόρτωση ιστού με τις επιλογές Θέματος εκ των προτέρων.

Σας δίνει έλεγχο σχεδίασης, το οποίο καθιστά τις σελίδες σας εξαιρετικά προσαρμόσιμες και εξαιρετικά ευαίσθητες για τους θεατές σας.

Οι φίλοι μας στο Advancing Travel Insight παγκοσμίως μοιράστηκαν ένα διασκεδαστικό γεγονός: Οι άνθρωποι δείχνουν πάντα τα νόστιμα γεύματά τους μέσω των κοινωνικών μέσων, οπότε περίπου οι μισοί από τους ταξιδιώτες θα σχεδιάσουν την επόμενη περιπέτειά τους με βάση το φαγητό..

Πρόκειται για μια συνεχιζόμενη, αναπτυσσόμενη τάση που ονομάζεται “Food Tourism”. Πόσο δημιουργικό!

Τι σημαίνει αυτό για Travel Bloggers; Αποδεικνύει ότι ο σχεδιασμός ιστοσελίδων ταξιδιωτικών θεμάτων είναι σημαντικός για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Για να συνδεθείτε με τις τοπικές αλυσίδες εστιατορίων, τα καταστήματα mom-and-pop, ακόμη και το οινοποιείο της γειτονιάς, και να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε έναν απολαυστικό ιστότοπο που θα προσθέσει πλούσια αξία στις αλμυρές περιπέτειες του θεατή σας..

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WP Trainer WP

Gymedgeyoga

Gym Edge

Θέλετε έναν καθαρό σχεδιασμό που είναι επίσης φιλικός προς κινητά; Στη συνέχεια, ελέγξτε το Gym Edge.

Είναι εξοπλισμένο με περισσότερα από 10 στυλ αρχικής σελίδας και λειτουργίες όπως Πρόγραμμα κλάσης, πλέγματα στυλ εκπαιδευτή και ακόμη και αριθμομηχανή δείκτη μάζας σώματος!

Παραμείνετε σχετικοί χρησιμοποιώντας αυτό το πλήρες θέμα Fitness Personal Trainer!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Γιόγκα

Γιόγκα Χ

Το Yoga X είναι ένα πλήρως λειτουργικό θέμα φυσικής κατάστασης που υποστηρίζει τις απαραίτητες εφαρμογές, όπως χρονοδιάγραμμα χρονοδιαγράμματος, καθοδήγηση και λεπτομέρειες μαθήματος και σύνδεση μέλους.

Δημιουργήστε νέο περιεχόμενο με την εφαρμογή drag-and-drop Visual Composer και παίξτε με τις απεριόριστες χρωματικές πινακίδες για έναν πολύ προσωπικό, ολιστικό και διασκεδαστικό ιστότοπο!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Θέματα WordPress Yoga Trainer

Cosmedix

Το Cosmedix δίνει έμφαση στις εικόνες και την ευκρινή διάταξη. Έχει ευέλικτη μορφοποίηση μίας σελίδας ή πολλαπλών σελίδων και είναι εύκολο να προσαρμοστεί.

Εάν θέλετε να αναδείξετε τη συλλογή σας, να στείλετε ενημερώσεις ή να πουλήσετε τα προϊόντα γιόγκα σας, απολαύστε τις εφαρμογές Κοινωνικής κοινής χρήσης και WooCommerce που περιλαμβάνονται.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Λιζέν

Λιζέν

Ένα φοβερό θέμα για την Υγεία Ευεξίας Γιόγκι, ο Leezen έχει ένα σκοπό προσανατολισμένο για την προώθηση των μαθημάτων, των μαρτυριών ή των μαθημάτων σας.

Οι μορφές αναρτήσεων ιστολογίου κάνουν το περιεχόμενό σας να φαίνεται πιο ελκυστικό και το Bootstrap είναι επίσης ένα χαρακτηριστικό, έτσι πολλοί επισκέπτες μπορούν εύκολα να βρουν και να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Ναμάσκαρ

Ναμάσκαρ

Κάντε τη σχεδίαση ιστού σας εύκολη με τη Namaskar! Η προσθήκη Elementor δημιουργεί απλή κατασκευή μεταφοράς και απόθεσης, και μια διακριτική διάταξη ιστολογίου δημιουργεί έναν ανταποκριτικό σχεδιασμό.

Ω, και επωφεληθείτε από τη δροσερή εφαρμογή Cherry Social, η οποία επιτρέπει τη ροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας!

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Προπονητής

Προπονητής

Το Coach έχει προτεραιότητα στην υπηρεσία, χρησιμοποιώντας τις επιλεγμένες εφαρμογές του για να παρουσιάσει τα μαθήματά σας, τον Πίνακα Χρόνου και τα Προγράμματα και ενημερώσεις, στην πρώτη γραμμή του ιστότοπού σας για τη δημιουργία περισσότερων πελατών.

Η Elementor θα κατασκευάσει τον ιστότοπό σας και θα εμφανίσει τη συλλογή σας για εσάς, η οποία είναι μια εξαιρετική εξοικονόμηση χρόνου για εκπαιδευτές Υγείας και Γιόγκα.

Αποκτήστε το εδώ. Demo

Είναι αυτά τα χαρακτηριστικά ευεργετικά για εσάς; Και ακόμη και με αυτά τα φοβερά θέματα, πώς δημιουργείτε πραγματικά τον ιστότοπο?

Τι γίνεται με τα θέματα WordPress για επιχειρήσεις; Θα συμβάλει πραγματικά στην αύξηση της κίνησης και της πελατειακής σας ιστοσελίδας?

Ναί! Τα θέματα έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα την επιτυχία σας!

Έτσι … είστε σε θέση να σχεδιάσετε τη δική σας ιστοσελίδα?

Σχολιάστε τις σκέψεις σας για το πώς θα το σχεδιάσετε και ας δούμε πώς θα εμφανιστεί ο νέος σας ιστότοπος!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector