25 καλύτερα σχέδια ιστοτόπων για την έμπνευσή σας το 2020

Η κατασκευή ενός ιστότοπου για οτιδήποτε έχει γίνει μια τάση στις μέρες μας. Έχετε ιστότοπους για τυχερά παιχνίδια, αγορές, κοινωνικά μέσα, ροή βίντεο, ηχητικά βιβλία, ειδήσεις και πολλά άλλα πράγματα.


Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας ιστοσελίδα, συνεχίστε. Όμως, πόσο επιτυχημένη πιστεύετε ότι μπορεί να έχει ο ιστότοπός σας μετά την κυκλοφορία του; Δεν μπορώ να πω τίποτα, σωστά; Η καλή επιλογή ενός πρωτοποριακού προτύπου σχεδίασης για τον ιστότοπό σας μπορεί να σας δώσει πλεονέκτημα έναντι των ανταγωνιστών σας.

Καταγράψαμε μερικά από τα καλύτερα σχέδια ιστότοπων για να σας εμπνεύσουμε να δημιουργήσετε έναν μοναδικό σχεδιασμό ιστότοπου για τον εαυτό σας.

Ρίξε μια ματιά…

1. Γεια σου

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Το Hi Fly είναι ένας ιστότοπος για ειδικούς μίσθωσης αεροσκαφών που προσφέρει υπηρεσίες ναύλωσης και μίσθωσης σε άλλες αεροπορικές εταιρείες. Όταν ανοίγετε αυτόν τον ιστότοπο, ένα σύνολο κινούμενων σύννεφων θα είναι ορατό γύρω και αργά θα βγει ένα αεροπλάνο.

Αυτό μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το πώς μπορείτε να εργαστείτε με τη σχεδίαση της αρχικής σελίδας του ιστότοπού σας, εάν θέλετε κάτι που ξεπροβάλλει για να εκπλήξει τους επισκέπτες σας.

2. Τα έργα μας

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Αυτός ο ιστότοπος έχει εκπληκτικά εφέ – ο δείκτης του ποντικιού είναι μια κουκκίδα που καλύπτεται από ένα μικρό δαχτυλίδι που διευρύνεται καθώς μετακινεί τον δείκτη προς οποιαδήποτε λέξη που πρέπει να κάνετε κλικ. Η αρχική σελίδα σας ζητά να κάνετε κύλιση και, όπως το κάνετε, το φόντο μεγεθύνεται και κλιμακώνεται σε άλλη σελίδα.

Οι σελίδες επηρεάζουν το κύμα του νερού και η παρουσίαση των εικόνων είναι πραγματικά ομαλή καθώς κάνετε κύλιση προς τα εμπρός.

3. Σχεδιασμός Jomor

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Σχεδιασμός Jomor

Το Jomor Design σάς βοηθά να δημιουργήσετε επώνυμους ιστότοπους για την επιχείρησή σας. Μπορείτε να δείτε μερικά ωραία σχέδια ιστότοπων από αυτόν τον καλλιτέχνη στην αρχική σελίδα και στο τμήμα εργασίας. Τα εφέ είναι ωραία, όταν μεταφέρετε το δείκτη του ποντικιού στους συνδέσμους στην αρχική σελίδα, οι σύνδεσμοι εμφανίζονται στη μορφή εικόνας του ιστότοπου ή της εργασίας.

Κατά την κύλιση προς τα κάτω, οι τίτλοι και οι εικόνες ανεβαίνουν και το κουμπί “προβολή έργου” συνεχίζει να περιστρέφεται και να κινείται ελεύθερα κοντά στην εικόνα αυτού του έργου.

4. ROKY

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Ένας μοναδικός ιστότοπος ψηφιακού στούντιο παραγωγής που σας βοηθά να σχεδιάσετε και να κωδικοποιήσετε όλα τα είδη έργων που βασίζονται στο Διαδίκτυο. Ο ιστότοπος μας επιτρέπει να κάνουμε κύλιση προς τα πάνω και προς τα κάτω, όλα με διαφορετικές πληροφορίες σχετικά με τη δουλειά τους.

Υπάρχει μια σφαίρα στο κέντρο της οθόνης που επεκτείνεται στην οθόνη που δίνει μια προβολή 360º των ενοτήτων του ιστότοπου που την καθιστούν δημιουργική και διαφορετική.

5. Αυτονομία

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Αυτονομία

Η αυτονομία έχει έναν πολύ δημιουργικό σχεδιασμό ιστότοπου με μια μοναδική αρχική οθόνη. Η αρχική σελίδα είναι εξοπλισμένη με δημοσκόπηση για μετακίνηση και μετακίνηση σε άλλη σελίδα. Η άλλη σελίδα έχει επίσης μια δημοσκόπηση που ολισθαίνει καθώς αυξάνετε το ποσό του δανείου που θέλετε και επιλέγετε τη διάρκεια που ακολουθεί.

Ο σχεδιασμός είναι ελκυστικός που κάνει τους επισκέπτες να συμμετέχουν στον ιστότοπο για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

6. VS + CO

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Αυτός ο ιστότοπος παρέχει μια πλατφόρμα διαχείρισης για καλλιτέχνες και φωτογράφους. Ο ιστότοπος φαίνεται απλός όταν επισκέπτεστε την πρώτη, αλλά καθώς μετακινείτε το ποντίκι προς το λογότυπο, το χρώμα του φόντου αλλάζει (ένα χρώμα κάθε φορά).

Αυτός ο σχεδιασμός μπορεί να σας βοηθήσει εάν θέλετε να επιλέξετε μια απλή και δημιουργική διάταξη για τον ιστότοπό σας.

7. DeepCube

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Καθώς κάνετε κύλιση προς τα κάτω, το φόντο ανεβαίνει και αλλάζει χρώμα και σχήμα. Επίσης, στη δεξιά πλευρά της οθόνης, τα άτομα εμφανίζονται συνδεδεμένα μεταξύ τους σε ένα συγκεκριμένο σχήμα με γραμμές. Αυτές οι γραμμές εξαφανίζονται στο παρασκήνιο αφήνοντας τα άτομα με τη μορφή μαύρων κουκκίδων.

8. Μέλλον της αειφορίας

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Αυτό είναι ένα άρθρο που δημιουργείται με τη μορφή ιστότοπου. Έχει ελκυστικό σχεδιασμό και η παρουσίαση των κεφαλαίων κλιμακώνεται μπροστά ενώ κάνετε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα. Υπάρχουν GIF που παίζουν στο παρασκήνιο του θέματος.

9. Homecult

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Η αρχική σελίδα αυτού του ιστότοπου έχει διάταξη με στυλό στην οθόνη. Η προβολή διαφανειών αλλάζει με κυματιστό εφέ και όταν κάνετε κλικ στα έργα, σας οδηγεί σε μια νέα σελίδα όπου η σχεδίαση ανεβαίνει.

Είναι βασικά ένας ιστότοπος των εσωτερικών σχεδιαστών που θέλουν να φέρουν καινοτομία στα σχέδια του σπιτιού σας.

10. Χαμαιλέοντας Μέσα

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός του ιστότοπού σας πρέπει να είναι τέτοιος ώστε να μεταφέρει την ποιότητα της εργασίας σας με τον ίδιο τον σχεδιασμό. Το Chameleon Media είναι ένα διαφημιστικό πρακτορείο και δημιουργός ταινιών που μπορείτε να παρατηρήσετε από τον σχεδιασμό της αρχικής τους σελίδας.

Υπάρχει μια επίδραση κυμάτων στο παρασκήνιο καθώς μετακινείτε το δείκτη του ποντικιού οπουδήποτε στην οθόνη.

11. Zeeman

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Zeeman

Η Zeeman έχει σχεδιάσει δύο πάνινα παπούτσια, ένα με υβριδικό περιορισμένης έκδοσης και ένα άλλο με απλό σχεδιασμό. Και οι δύο εμφανίζονται στον ιστότοπο και υπάρχει ένας τροχός αναπαραγωγής στην αρχική σελίδα που περιστρέφεται όταν παίρνετε τον κέρσορα εκεί.

12. Akufen

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Η αρχική σελίδα αυτού του ιστότοπου διαθέτει τρισδιάστατα μπλοκ που κινούνται καθώς μετακινείτε τους δείκτες απέναντί ​​τους. Όταν κάνετε κλικ στις συγκεκριμένες ενότητες, η παρουσίαση των σχεδίων τους ξεκινά με τα μπλοκ που εμφανίζονται στο ημιδιαφανές φόντο.

13. Ακαδημία Mercury

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας είναι απίστευτος. Εάν είστε λάτρης του διαστημικού παιχνιδιού, σίγουρα τα οπτικά θα είναι ενδιαφέρον. Βασικά σας διδάσκουν πώς να δημιουργείτε λογισμικό.

Οι αστεροειδείς και οι δορυφόροι συνεχίζουν να κινούνται στη σελίδα και όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, το διαστημικό σκάφος ταξιδεύει προς τα κάτω στην επόμενη ενότητα μαζί με το δείκτη.

14. 36 ημέρες τύπου

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Αν αποφασίσετε να δημιουργήσετε ένα διαδραστικό σχεδιασμό ιστότοπου, μπορεί να σας βοηθήσει η διάταξη των 36 ημερών τύπου. Σε κάθε γράμμα που μετακινείτε το δείκτη, θα μπορείτε να ελέγχετε την κίνηση αυτού του γράμματος. Όταν κάνετε κλικ στο ENTER, θα μπορείτε να δείτε τα αλφάβητα και τους αριθμούς που έχουν σχεδιαστεί από διάφορους καλλιτέχνες.

15. Μία μπλε ολίσθηση

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Ο σχεδιασμός μιας μπλε ολίσθησης βασίζεται στο ναυτικό πλοίο στη θάλασσα. Στο κέντρο της οθόνης βρίσκεται ο τροχός ή το τιμόνι που έχει διαφορετικά τμήματα που μοιάζουν σαν να είναι οι λαβές. Στο παρασκήνιο, ένα συνεχές βίντεο με τα κύματα του θαλασσινού νερού συνεχίζει να παίζει.

16. Αυτό είναι πέρα

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Αυτό είναι πέρα

Ένας ιστότοπος μιας εταιρείας διαχείρισης εκδηλώσεων που δημιουργεί το σωστό πλήθος για να τους βοηθήσει στην επιχειρηματική και προσωπική ανάπτυξη. Στην αρχική σελίδα, υπάρχει ένα λογότυπο στα αριστερά που υπάρχει ένα βίντεο από τις εκδηλώσεις που έχουν κάνει μέχρι τώρα.

Απλός σχεδιασμός, αλλά με αποτελεσματικό περιεχόμενο, αυτός ο σχεδιασμός ιστότοπου μπορεί να σας βοηθήσει εάν είστε εταιρεία που διοργανώνει εκδηλώσεις.

17. ADN

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

ADN

Η ADN είναι μια εταιρεία ψηφιακού μάρκετινγκ και σχεδιασμού ιστοσελίδων. Ο δείκτης του ποντικιού σε αυτόν τον ιστότοπο είναι μια τελεία που ακολουθείται από ένα κινητό τρίγωνο που κινείται μαζί με το δείκτη πίσω από αυτό. Σύρετε προς τα κάτω και δείτε τη δουλειά τους.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας έχει μόνο 2 χρώματα σε γραμματοσειρά και φόντο, ωραία και εύκολη. Τίποτα δεν εμφανίζεται και μια απλή διάταξη.

18. Comptoir Libanais

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Λιβανέζοι

Ένας ιστότοπος εστιατορίου με πολύχρωμο φόντο και παλιά γραφικά. Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, τα στοιχεία θα αναπαράγονται με τη μορφή GIF.

19. Καζούκι

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Αυτός είναι ο ιστότοπος χαρτοφυλακίου ενός καλλιτέχνη. Καθώς κινείστε προς τα κάτω, η παρουσίαση του έργου τέχνης της ξεκινά με μεταβλητό φόντο.

20. ARVR Magic

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Αυτός είναι ένας ιστότοπος του δημιουργού Augmented Reality και Virtual Reality. Στην αρχική σελίδα εμφανίζεται μια εικόνα 3D που κινείται στην αντίθετη πλευρά προς την κίνηση του δρομέα.

21. Mirrorball

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Μια άλλη ιδέα για έναν ιστότοπο διαφημιστικών πρακτορείων ή σχεδιαστών είναι Mirrorball. Όλοι οι σύνδεσμοι προς άλλες σελίδες και εργασίες ενσωματώνονται στη σφαιρική μπάλα που είναι ορατή στον ιστότοπο. Το ρυθμιστικό παρακάτω μας επιτρέπει να αλλάξουμε το μέγεθος της μπάλας.

Χρησιμοποιήστε τον έλεγχο για να κάνετε ζουμ και κάντε κλικ στο + κίνηση για να περιστρέψετε την μπάλα. Μόλις κάνετε κλικ σε οποιαδήποτε από τις οθόνες της μπάλας, η σελίδα με τις πληροφορίες της συγκεκριμένης εργασίας σμικρύνει.

22. Φωνάζω

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Ένας διαδραστικός οπτικοακουστικός ιστότοπος που έχει σχεδιαστεί για να συγκεντρώνει κεφάλαια για την ενδυνάμωση των γυναικών και να σταματά την ενδοοικογενειακή βία εναντίον τους Εδώ οι ιστοσελίδες προχωρούν ακριβώς όπως μια ιστορία και υπάρχει ένας τρισδιάστατος θηλυκός χαρακτήρας που αποκρίνεται όταν ο δείκτης του ποντικιού κινείται.

23. H-θερμο

Εμπνευσμένα σχέδια ιστοσελίδων

Η H-thermo είναι μια ιστοσελίδα του συστήματος ψύξης και εγκατάστασης συστήματος κλιματισμού σε οχήματα μεταφοράς. Όταν κάνετε κύλιση προς τα κάτω, το μηχάνημα (δηλ. Κουτί H-Thermo) αποσυνδέεται από το ίδιο και δείχνει τα μέρη μέσα σε αυτό με μια σύντομη περιγραφή για κάθε τμήμα. Αυτό βοηθά έναν επισκέπτη ή έναν πελάτη να κατανοήσει πώς λειτουργεί το προϊόν.

24. Κορφές

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Κορφές

Αυτός είναι ένας ιστότοπος για βιολογικά και φυτικά προϊόντα. Σας λέει να κάνετε κύλιση προς τα πάνω και όταν το κάνετε, η αριστερή πλευρά της οθόνης σας εμφανίζει το ρυθμιστικό που δείχνει το ύψος που αλλάζει καθώς κάνετε κύλιση.

25. Μοναχός της Panda

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Μοναχός της Πάντα

Το Panda Monk είναι ένας ιστότοπος στούντιο ψηφιακής παραγωγής και μάρκετινγκ. Καθώς κάνετε κύλιση προς τα πάνω, τα τμήματα ανεβαίνουν επίσης στην κορυφή και σχηματίζουν μια λωρίδα. Επίσης, ένα κινούμενο panda κρατά μια μπάρα “Πρόσφατες θήκες” της δουλειάς τους που φαίνεται καταπληκτική.

συμπέρασμα

Αυτές ήταν λοιπόν μερικές εξαιρετικές ιδέες σχεδιασμού ιστοσελίδων για να εμπνευστείτε. Προχωρήστε και δημιουργήστε έναν αισθητικό ιστότοπο με την καλύτερη διάταξη για αυτόν.

Πώς βρήκατε αυτούς τους ιστότοπους; Πώς σε ενέπνευσαν; Ποιο εφέ σας άρεσε περισσότερο και θα το χρησιμοποιούσατε στο σχεδιασμό του ιστότοπού σας?

Πείτε μας τα πάντα στην παρακάτω ενότητα σχολίων…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map