4 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SiteGround (ο αριθμός # 1 είναι απλώς καταπληκτικός)

4 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SiteGround (ο αριθμός # 1 είναι απλώς καταπληκτικός)

4 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SiteGround (ο αριθμός # 1 είναι απλώς καταπληκτικός)

Είμαι βέβαιος ότι το SiteGround δεν είναι κάτι νέο στα αυτιά σας, σίγουρα θα το έχετε ακούσει πολύ νωρίτερα. Αλλά γνωρίζετε, από το τέλος πολλών χρηστών αναζητούν εναλλακτικές λύσεις SiteGround.


Έχω χρησιμοποιήσει το SiteGround για να φιλοξενήσω αρκετούς ιστότοπους και ναι, μερικές φορές είναι απογοητευτικό όταν δεν έχετε το αναμενόμενο αποτέλεσμα.

Όταν το SiteGround πλημμυρίζει τόσους πολλούς ιστότοπους, τότε γιατί ακριβώς οι χρήστες αναζητούν εναλλακτικές λύσεις SiteGround?

Με το SiteGround ξεκινάτε σε χαμηλή τιμή και καταλήγετε σταδιακά να πληρώνετε περισσότερο από 3 φορές την αρχική τιμή για μετέπειτα ανανέωση. Δεν είναι λίγο άδικο?

Δεν είναι μόνο αυτό. Το SiteGround ισχυρίζεται ότι παρέχει μη μετρημένη επισκεψιμότητα, ωστόσο, κάθε σχέδιο έχει περιορισμένη μηνιαία επίσκεψη. Δεν είναι αυτό το γκάζι; Αυτό είναι σίγουρα τρομερό αν έχετε σχέδια να αυξήσετε την κυκλοφορία σας.

Το SiteGround δεν περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες ασφαλείας στο σχέδιό του και θα πρέπει να επιλέξετε ένα ελάχιστο πρόγραμμα 12 μηνών. Απλά χαμηλή ευελιξία σχεδίου.

Λοιπόν, εκεί πηγαίνει, το παράπονο των χρηστών του SiteGround. Εάν είστε ένας από αυτούς τους χρήστες και ψάχνετε ξέφρενα για εναλλακτικές λύσεις SiteGround, τότε συνεχίστε.

Αυτό ακριβώς θα καλύψω εδώ και θα σας δώσω 4 καλές εναλλακτικές λύσεις για το SiteGround.

φιλοξενία χάπι4 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις SiteGround

  1. GreenGeeks (Το αγαπημένο μου)
  2. Μπλε Χοστ
  3. FastComet
  4. Φιλοξενία Α2

Εναλλακτική Νο 1: GreenGeeks

Διαφήμιση GreenGeeksΘα το ξεκινήσω με το GreenGeeks. Μια καλή φιλική προς το περιβάλλον πλατφόρμα φιλοξενίας, το GreenGeeks μπορεί να είναι η κατάλληλη εναλλακτική λύση για το SiteGround.

Το GreenGeeks υπάρχει εδώ και σχεδόν 10 χρόνια. Αν και δεν είναι οι πιο γνωστές πλατφόρμες φιλοξενίας, το GreenGeeks φαίνεται σίγουρα πολλά υποσχόμενο με διάφορους τρόπους.

Λόγος 1 – Εγγύηση Uptime:

υπερωρίεςΤο GreenGeeks προσφέρει ένα καλό και συνεπές χρόνο λειτουργίας. Στις περισσότερες περιπτώσεις, διατηρεί σταθερό χρόνο λειτουργίας 100%.

Η GreenGeeks παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9% για την κοινή φιλοξενία της. Αυτό διαβεβαιώνει κατά κάποιο τρόπο το χρόνο λειτουργίας. Δυστυχώς, το SiteGround δεν παρέχει τέτοια εγγύηση για κοινόχρηστη φιλοξενία.

Λόγος 2 – Τιμολόγηση:

Το GreenGeeks σας δίνει 3 σχέδια για κοινή φιλοξενία. Το πιο βασικό πρόγραμμα περιέχει μια σειρά χρήσιμων λειτουργιών και εξακολουθεί να κοστίζει μόλις 2,95 $ / μήνα σε περίπτωση που επιλέξετε ένα πρόγραμμα 3 ετών.

Συγκεκριμένα, το GreenGeeks παρέχει ευελιξία όσον αφορά τα σχέδια και τις τιμές. Μπορείτε να επιλέξετε ένα γυμνό ελάχιστο πρόγραμμα 1 μήνα ή ένα μέγιστο πρόγραμμα 3 ετών.

Σχέδια GreenGeeksΤο GreenGeeks περιλαμβάνει το τέλος εγκατάστασης και το τέλος εγγραφής τομέα στο πρόγραμμα. Στην πραγματικότητα, δεν χρειάζεται να πληρώνετε επιπλέον για τις περισσότερες από τις υπηρεσίες.

Αντίθετα, σε αυτό το SiteGround, όπως γνωρίζετε δεν έχει τέτοια ευελιξία ως προς τις τιμές και είναι πιο ακριβό.

Λόγος 3 – Λειτουργίες ασφαλείας:

Η ασφάλεια είναι πρωταρχικά σημαντική όταν πρόκειται για φιλοξενία ιστοσελίδων.

Οι GreenGeeks κατανοούν καλύτερα τις ανησυχίες ασφαλείας σας. Όλα τα σχέδια καλύπτουν ένα ελάχιστο ελάχιστο Let’s Encrypt Wildcard SSL.

Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε ένα Premium SSL. Η υποδομή της GreenGeeks χρησιμοποιεί τεχνολογία βασισμένη σε κοντέινερ η οποία παρέχει μέγιστη ασφάλεια και δυνατότητα κλιμάκωσης.

Παρέχει απομόνωση λογαριασμού φιλοξενίας, προληπτική παρακολούθηση διακομιστή όλο το εικοσιτετράωρο, σάρωση ασφαλείας σε πραγματικό χρόνο για ιούς και κακόβουλα προγράμματα, αυτόματες ενημερώσεις για ενημερώσεις κώδικα ασφαλείας, βελτιωμένη προστασία SPAM με προγραμματισμένα νυχτερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Το GreenGeeks παρέχει ορισμένες προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας που λείπουν εντελώς στο SiteGround.

Λόγος 4 – Πρόσθετα:

Το GreenGeeks περιλαμβάνει αντίγραφα ασφαλείας και αποκατάσταση ως μέρος κάθε προγράμματος. Παίρνετε ένα δωρεάν όνομα τομέα μαζί με τη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπου.

Όλα τα σχέδια περιλαμβάνουν 24/7 τεχνική υποστήριξη. Το GreenGeeks είναι φιλικό προς τους προγραμματιστές και υποστηρίζει ένα ευρύ φάσμα τεχνολογιών. Σε περίπτωση που επιλέξετε φιλοξενία ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε θα λάβετε μια δωρεάν εγκατάσταση καλαθιού αγορών.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν δωρεάν drag and drop builder, δωρεάν λογαριασμούς email, απεριόριστη βάση δεδομένων, cPanel και softaculous.

Λόγος 5 – Χωρίς περιορισμό:

Το GreenGeeks παρέχει επεκτάσιμους υπολογιστικούς πόρους. Διαθέτει πολλά κέντρα δεδομένων και περιέχει χώρο αποθήκευσης SSD-RAID 10.

Οι βάσεις δεδομένων και οι διακομιστές είναι βελτιστοποιημένοι και περιλαμβάνουν δωρεάν ενσωμάτωση CDN που παρέχει καλή ταχύτητα μέσω προσωρινής αποθήκευσης.

Απόδοση GreenGeeksΜπορείτε επίσης να επιλέξετε εναλλακτικά την προσωρινή μνήμη. Η περιττή υποδομή σάς παρέχει απεριόριστο εύρος ζώνης με ελάχιστο περιορισμό.

Ναι, θέλω το GreenGeeks

Εναλλακτική αριθ. 2: Bluehost:

Banner BlueHostΣτη συνέχεια, θα πρότεινα το Bluehost ως μια καλή εναλλακτική λύση στο SiteGround. Και πάλι είναι μια δημοφιλής πλατφόρμα φιλοξενίας και συνιστάται επίσημα για το WordPress.

Η Bluehost διαθέτει πάνω από 2 εκατομμύρια ιστότοπους παγκοσμίως. Έρχεται με ευέλικτες υπηρεσίες και ξεχωριστές δυνατότητες που διευκολύνουν τη φιλοξενία ιστοσελίδων.

Λόγος 1 – Χωρίς περιορισμό:

Αυτός είναι ο πρώτος λόγος μου, το Bluehost είναι μια καλή εναλλακτική λύση στο SiteGround. Όλα τα σχέδια έχουν τυπική απόδοση. Το βασικό πρόγραμμα παρέχει χώρο αποθήκευσης SSD 50 GB.

Όλα τα σχέδια υποστηρίζουν μη μετρημένο εύρος ζώνης. Παρόλο που τα σχέδια ενδέχεται να έχουν περιορισμό πόρων που μπορεί να κλιμακωθεί ανά πάσα στιγμή, ωστόσο, αυτό δεν περιορίζει σε καμία περίπτωση την ανάπτυξή σας.

Υποστηρίζεται με αποθήκευση SSD μαζί με το CloudFlare CDN για να προσφέρει σημαντική απόδοση.

Λόγος 2 – Τιμολόγηση:

Το Bluehost παρέχει 4 πακέτα με τα βασικά προγράμματα ξεκινώντας από 2,95 $ / μήνα. Αυτό αρκεί για έναν μόνο ιστότοπο. Το πρόγραμμα ανανεώνεται στα 7,99 $ / μήνα, το οποίο εξακολουθεί να είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό σε σύγκριση με το SiteGround.

Σχέδια BlueHostΌλα τα σχέδια περιλαμβάνουν τομείς, αντίγραφα ασφαλείας, βασικές δυνατότητες ασφαλείας, υποστήριξη πελατών, πιστοποιητικά SSL και ενεργοποίηση της αύξησης των πόρων εν κινήσει.

Λόγος 3 – Χαρακτηριστικά:

Το Bluehost υποστηρίζει κοινόχρηστη, αποκλειστική, VPS, φιλοξενία WordPress. Η εγγραφή τομέα περιλαμβάνεται για 1 έτος κατά την εγγραφή σας στο Bluehost.

Το Bluehost παρέχει δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων με ενσωματωμένο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων χρησιμοποιώντας το Weebly. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WordPress ή άλλες διαθέσιμες επιλογές τρίτων.

Ως πρόσθετο, μπορείτε να λάβετε πρόσθετες λειτουργίες όπως SiteLock, Unique IP, CodeGuard, Domain Privacy, Spam protection, access access, Spam Expert.

Λόγος 4 – Υποστήριξη πελατών:

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών Bluehost μέσω εισιτηρίων, συνομιλιών, email, τηλεφώνου. Η χρήση συνομιλίας και τηλεφώνου θα σας δώσει μια άμεση απάντηση.

Διαθέτει εξειδίκευση στο WordPress και παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών για ερωτήματα τεχνολογίας και πωλήσεων. Το Bluehost παρέχει δωρεάν διαβουλεύσεις με ειδικούς στο Διαδίκτυο.

Οι ειδικοί του διαδικτύου βοηθούν τους χρήστες με ιστολόγια, ιστότοπους, δημιουργία επισκεψιμότητας, SEO, ασφάλεια ιστού, ταχύτητα, σχεδιασμό. Περιλαμβάνεται επίσης η υπηρεσία μάρκετινγκ που λειτουργεί μέσω του σχεδιασμού ιστοσελίδων, του SEO και της δημιουργίας περιεχομένου.

Λόγος 5 – Φιλοξενία WordPress:

Το Bluehost είναι ο προτεινόμενος συνεργάτης φιλοξενίας για ιστότοπους WordPress. Αυτό φιλοξενεί περισσότερους από 8.50.000 ιστότοπους WordPress.

Με αυτό, το Bluehost υποστηρίζει φιλοξενία WordPress με σχέδια που ξεκινούν από 2,95 $ / μήνα. Αυτό περιλαμβάνει την εγκατάσταση του WordPress, τις ενημερώσεις και παρέχει ένα περιβάλλον σταδιοποίησης.

Είναι κατασκευασμένο με πολλά θέματα και σε περίπτωση που θέλετε πιο προηγμένες δυνατότητες, τότε μπορείτε να επιλέξετε το πρόγραμμα WP Pro. Η Bluehost υποστηρίζει επίσης το ηλεκτρονικό εμπόριο με τα σχέδια WooCommerce που ξεκινούν από 6,95 $ / μήνα.

Ναι, θέλω το Bluehost

Εναλλακτική Νο 3: FastComet:

fastcomet πανόΤο FastComet είναι μια ακόμη καλή εναλλακτική λύση για το SiteGround. Δίνει τόσο όσο το SiteGround και πολλά άλλα. Για να μην χάσετε την πλατφόρμα φιλοξενίας, το FastComet έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Έχει μια ασυναγώνιστη λίστα χαρακτηριστικών με ανταγωνιστικές τιμές και λαμβάνετε πολλά καλούδια στο πλαίσιο του προγράμματος. Το FastComet κερδίζει όλα τα μέτρα για τη φιλοξενία και τη δημιουργία ιστοσελίδων.

Λόγος 1 – Τιμολόγηση:

Το FastComet έχει 3 διαφορετικά σχέδια όσον αφορά την κοινή φιλοξενία. Τώρα εδώ είναι κάτι απίστευτο. Η FastComet έχει τη χαμηλότερη τιμή πακέτου στα 2,95 $ / μήνα.

Με το υψηλότερο πακέτο, θα ξόδευες μόνο 5,95 $ / μήνα. Αυτό είναι πολύ χαμηλότερο από το βασικό πρόγραμμα SiteGround μετά την ανανέωση.

κανονική τιμή και τιμή πώλησης fastcomet

Σαφώς, αυτή είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή φιλοξενίας. Τα περισσότερα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στο σχέδιο.

Λόγος 2 – Προνόμια και δωρεάν:

Όπως προαναφέρθηκε, πολλά χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται στο σχέδιο. Αρχικά, λαμβάνετε δωρεάν μεταφορά τομέα, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου.

Δυνατότητα FastComet

Περιλαμβάνεται επίσης στο πρόγραμμα δωρεάν διαχείριση DNS, ιδιωτικό DNS, cPanel, 300+ δωρεάν εφαρμογές, softaculous, FTP και email hosting.

Όταν επιλέγετε ένα πρόγραμμα FastComet, λαμβάνετε επίσης λίγα προνόμια. Παίρνετε δωρεάν Zopim LiveChat, Attracta SEO. Επιπλέον, λαμβάνετε 20% εκπτώσεις στο WP Rocket και το SiteCake που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ιστότοπων.

Λόγος 3 – Βελτιστοποίηση ταχύτητας και απόδοση:

Το FastComet έχει μια καλή βάση όταν πρόκειται για βελτιστοποίηση ταχύτητας και απόδοση. Σε βασικό επίπεδο, το FastComet αποτελείται από προσαρμοσμένους βελτιστοποιημένους διακομιστές.

Το FastComet έχει πολλαπλή προσωρινή αποθήκευση και βελτιστοποίηση. Μερικά από αυτά περιλαμβάνονται είναι Varnish, Memcached, APC for PHP caching, OPCache for PHP modules, CloudFlare CDN Caching, lossless data compression.

δυνατότητες γρήγορης προσωρινής αποθήκευσης και βελτιστοποίησης ταχύτητας

Δυνατότητες όπως ασύγχρονη φόρτωση πόρων, αυτόματη ελαχιστοποίηση για αρχεία js / CSS / HTML, επιθετική gzip, δέσμευση JavaScript, βελτιστοποίηση προγράμματος περιήγησης διασφαλίζει ότι οι φορτώσεις σελίδων είναι πιο γρήγορες.

Λόγος 4 – Ασφάλεια:

Το FastComet περιλαμβάνει καλές δυνατότητες ασφαλείας και όλα αυτά περιλαμβάνονται σε κάθε σχέδιο, κάτι που αποτελεί πρόσθετο πλεονέκτημα. Εκτός από το SSL, έχει πολλά άλλα χαρακτηριστικά.

Το FastComet παρέχει ασφάλεια χρησιμοποιώντας τείχος προστασίας δικτύου, τείχος προστασίας εφαρμογών ιστού, προστασία κακόβουλου λογισμικού, προστασία brute-force, ανίχνευση κακόβουλου λογισμικού με αφαίρεση, προστασία συνδέσμου πρόσβασης και κωδικού πρόσβασης.

Ορισμένες προηγμένες δυνατότητες ασφαλείας επιπέδου ενσωματώνονται επίσης σε κάθε σχέδιο Αυτό περιλαμβάνει την ασφάλεια διακομιστή BitNinja, απομόνωση λογαριασμού, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων, ασφάλεια CageFS.

Ως βασικός έλεγχος, το FastComet παρέχει παρακολούθηση διακομιστή 24/7 μαζί με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας.

Λόγος 5 – Λειτουργίες προγραμματιστή:

Ενώ το FastComet είναι καλό όσον αφορά την απόδοση, τη σταθερότητα, τους χρόνους φόρτωσης, την ασφάλεια, ταυτόχρονα είναι επίσης γεμάτο με λειτουργίες αποκλειστικά για προγραμματιστές.

Η υποστήριξή τους συναντά πολλές τεχνολογίες χωρίς περιορισμούς. Για να αναφέρουμε μερικά, τα χαρακτηριστικά του προγραμματιστή FastComet περιλαμβάνουν υποστήριξη Bash, υποστήριξη Python, υποστήριξη Perl, υποστήριξη PHP, MySQL, SSH.

Αυτά είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που θα έχετε στις περισσότερες πλατφόρμες.

Αλλά περίμενε. Υπάρχουν μερικές πρόσθετες δυνατότητες εδώ.

Το FastComet υποστηρίζει επίσης Node.js, GIT, WP-CLI για WordPress, Drush for Drupal, διακομιστή πολυμέσων Ray (RMS), Laravel, genesis, Phalcon, Symfony και να μην χάσετε την ενσωμάτωση εφαρμογών Google.

Ναι, θέλω να το αγόρασαν οι χρήστες του FastComet68

Εναλλακτική Νο 4: Φιλοξενία Α2

A2 που φιλοξενεί Banner
Η τέταρτη εναλλακτική μου λύση στο SiteGround είναι το A2 Hosting. Η φιλοξενία Α2 έχει μια σειρά επιλογών φιλοξενίας και υποστηρίζει Windows καθώς και φιλοξενία Linux.

Με μια καλή δέσμευση uptime και πολλές δυνατότητες, η φιλοξενία A2 έχει πολλά να προσφέρει. Το A2 Hosting είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό επιλογή και λειτουργεί ως μια καλή εναλλακτική λύση στο SiteGround.

Λόγος 1 – Λειτουργία και απόδοση:

Όταν πρόκειται για κοινόχρηστη φιλοξενία, οι περισσότερες πλατφόρμες φιλοξενίας δεν παρέχουν εγγύηση χρόνου λειτουργίας. Σε αντίθεση με αυτό, η φιλοξενία Α2 παρέχει εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Η φιλοξενία A2 χρησιμοποιεί χώρο αποθήκευσης SSD και παρέχει απεριόριστο χώρο και απεριόριστο εύρος ζώνης. Τα υψηλότερα σχέδια παρέχουν διακομιστές Turbo που παρέχουν 20 φορές την ταχύτητα.

A2 Hosting Uptime

Έχοντας παρακολουθήσει την ταχύτητα και τον χρόνο λειτουργίας φιλοξενίας Α2, μπορώ να δηλώσω σαφώς ότι η φιλοξενία Α2 παρέχει κατά μέσο όρο χρόνο λειτουργίας 99,98%. Για κοινόχρηστη φιλοξενία, αυτό είναι ένα σημαντικό χρόνο λειτουργίας.

a2 φιλοξενία

Εδώ λοιπόν είναι η διαφορά, το SiteGround όρθια δεν παρέχει καμία εγγύηση χρόνου λειτουργίας με την κοινή φιλοξενία του.

Λόγος 2 – Σχέδια και τιμές:

Η φιλοξενία Α2 σε υψηλότερο επίπεδο υποστηρίζει πολλούς τύπους φιλοξενίας. Αυτό περιλαμβάνει Shared hosting, WordPress hosting, VPS hosting και Dedicated hosting.

Σχέδια φιλοξενίας Α2

Μιλώντας για τα πιο δημοφιλή προγράμματα κοινής φιλοξενίας, αυτό ξεκινά από 3,92 $ / μήνα. Αυτό παρέχει 3 διαφορετικά σχέδια.

Α2 Κοινόχρηστα σχέδια φιλοξενίας

Με πολλά ευέλικτα σχέδια, η φιλοξενία Α2 παρέχει μια καλύτερη επιλογή σχεδίων και είναι εξίσου προσιτή. Τα σχέδια έχουν οποιαδήποτε εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Έτσι, τα σχέδια έχουν σχεδόν εξίσου τιμές στο SiteGround. Ωστόσο, σε περίπτωση που έχετε πιο προσεκτική ματιά, θα συνειδητοποιήσετε ότι οι ανανεώσεις είναι φθηνότερες με τη φιλοξενία A2 σε σύγκριση με το SiteGround.

Λόγος 3 – Ασφάλεια και αξιοπιστία:

Η φιλοξενία A2 προσφέρει καλές ενσωματωμένες δυνατότητες ασφαλείας. Για να ξεκινήσετε με τη φιλοξενία A2 παρέχονται πιστοποιητικά SSL του Let’s Encrypt.

Σε περίπτωση που έχετε μια συγκεκριμένη απαίτηση SSL, τότε σίγουρα θα βρείτε μια καλή επιλογή κατά τη χρήση φιλοξενίας A2. Μπορείτε να έχετε SSL για έναν ιστότοπο ή SSL μπαλαντέρ για πολλούς ιστότοπους. Επίσης υποστηρίζεται το SSL premium και advance.

Για την προστασία του ιστότοπού σας, η φιλοξενία A2 παρέχει προστασία HackScan η οποία περιλαμβάνεται στο σχέδιο.

A2 φιλοξενία σάρωσης Hack

Στην ασφάλεια προστέθηκαν το διπλό τείχος προστασίας, η άμυνα Brute Force, οι ενημερώσεις του πυρήνα KernelCare και άλλες διαισθητικές λειτουργίες ασφαλείας.

Η φιλοξενία A2 παρέχει επίσης προστασία DDoS. Παρόλο που διαθέτει τόνους λειτουργιών ασφαλείας, είναι επίσης αξιόπιστο. Η σταθερή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και η υποδομή εξασφαλίζουν συνεπή λειτουργία.

Λόγος 4 – Πρόσθετα χαρακτηριστικά:

Έχω μιλήσει για σχέδια φιλοξενίας A2, χρόνο λειτουργίας, απόδοση, ταχύτητα, ασφάλεια και αξιοπιστία. Ωστόσο, η φιλοξενία Α2 δεν περιορίζεται μόνο σε αυτές τις παραμέτρους.

Η φιλοξενία A2 προσφέρει εγγύηση χρημάτων ανά πάσα στιγμή. Τα σχέδια περιλαμβάνουν δωρεάν μεταφορά ιστότοπου και υποστηρίζονται από την υποστήριξη πελατών φιλοξενίας Α2.
Το cPanel περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα. Το A2 Hosting είναι μια πλατφόρμα που είναι καθαρά φιλική προς τους προγραμματιστές. Παρέχει πολλές ειδικές δυνατότητες για προγραμματιστές.

Λίγα από αυτά περιλαμβάνονται υποστήριξη PHP για όλες τις εκδόσεις, MariaDB, MySQL, PERL, Python, PostgreSQL, FTP / SFTP, Node.js, SSH, Apache 2.4. Αυτό λειτουργεί τέλεια για τη φιλοξενία Java, PHP, Asp.net, Node.js.

Λόγος 5 – Υποστήριξη πελατών:

Είναι εύκολο να βρείτε πληροφορίες ενώ χρησιμοποιείτε τη φιλοξενία A2. Έχετε μια αποκλειστική υποστήριξη όλο το εικοσιτετράωρο.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω εισιτηρίων ή ζωντανής συνομιλίας. Σε περίπτωση που αναζητάτε τεχνική βοήθεια για τη ρύθμιση SSL ή τη μεταφορά ιστότοπου, θα λάβετε αρκετή βοήθεια εδώ.

Υπάρχει μια διαυγής βάση γνώσεων και περιλαμβάνει συχνές ερωτήσεις, ιστολόγια και παρόμοια σεμινάρια βοήθειας. Οι αρχάριοι, καθώς και οι προηγμένοι χρήστες, θα βρίσκουν αρκετή βοήθεια κατά τη χρήση της φιλοξενίας A2.

Ξεκινήστε με το A2 Hosting24 χρήστες το αγόρασαν

Τελικές σκέψεις:

Φιλοξενία Ιστού
Αποθήκευση
Ευκολία στη χρήση
Ώρα
Κόστος (Μηνιαία)
Η βαθμολογία μας
GreenGeeksΑπεριόριστος★★★★★★★★★★2,95 $ / μήνα.★★★★★
Μπλε Χοστ50 GB SSD★★★★★★★★★★2,95 $ / μήνα.★★★★★
FastComet15 GB SSD★★★★★★★★2,95 $ / μήνα.★★★★
Φιλοξενία Α2Απεριόριστος★★★★★★★3,92 $ / μήνα.★★★★

Με αυτό, σας έδωσα μια καλή σειρά εναλλακτικών SiteGround. Αν και όλα αυτά είναι καλά, ένα από αυτά ξεχωρίζει.

Αν επρόκειτο να επιλέξω μια εναλλακτική λύση, τότε θα προχωρούσα με το GreenGeeks. Αυτή είναι μια πλατφόρμα που σας δίνει αξία για τα χρήματα με το σύνολο των δυνατοτήτων που περιλαμβάνει.

Η άρτια συνδυασμένη αρχιτεκτονική τελευταίας τεχνολογίας σάς προσφέρει καλή ταχύτητα και απόδοση, καθώς και εγγυημένο χρόνο λειτουργίας.

Ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε οποιοδήποτε από αυτά, το GreenGeeks είναι μια τέτοια επιλογή που μπορεί να διερευνηθεί.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Adblock
    detector