5 καλύτερες «Εύκολες» πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου

Το ηλεκτρονικό εμπόριο, η λέξη ακούγεται σαν μουσική στα αυτιά μου!!


Ο τρόπος που όλοι μας δεσμεύονται από τις αγορές ηλεκτρονικού εμπορίου είναι απλώς ανεξήγητος.

Έχει κάνει τη ζωή μας πιο απλή.

Πολλές νέες επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου στρέφονται σχεδόν κάθε μέρα. Σε περίπτωση που το διαβάζετε, πιθανώς ανυπομονούμε για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου δεν είναι πλήρης χωρίς πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου.

Τώρα λοιπόν το ερώτημα είναι, πώς ακριβώς πρέπει να επιλέξετε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου?

Επιτρέψτε μου να αναφέρω γρήγορα τους παράγοντες που πρέπει να προσέξετε κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Σε περίπτωση που βιάζεστε, ακολουθούν οι 5 καλύτερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου:

Λεπτομέριες
Αγοράστε
Τρισδιάστατη κάρτα
Selz
Βάση
Μεγάλο εμπόριο
Λογαριασμοί2111Απεριόριστος
Τρανς αμοιβές2,0%0%2%0%0%
ΠροϊόνταΑπεριόριστος100Απεριόριστος100Απεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Τιμή29 $ / μήνα.19 $ / μήνα.17 $ / μήνα.29 $ / μήνα.29,95 $ / μήνα.
ΣχέδιοΠροβολή σχεδίουΠροβολή σχεδίουΠροβολή σχεδίουΠροβολή σχεδίουΠροβολή σχεδίου

Παράγοντες που πρέπει να προσέξετε σε μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου:

Η αγορά είναι γεμάτη με τόσες πολλές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που μια επιλογή μεταξύ καλού και κακού γίνεται σύγχυση.

Εάν επρόκειτο να επιλέξω μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, τότε ακολουθεί η λίστα των δυνατοτήτων που θα ήθελα να ελέγξω-

Ευκολία και ευκολία χρήσης

Θα προτιμούσα να επιλέξω μια πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που είναι εύχρηστη. Σίγουρα, δεν θα θέλατε να παλέψετε προσπαθώντας να καταλάβετε πώς λειτουργούν τα πράγματα.

Υποστήριξη κτιρίου UI

Οι επιχειρήσεις ηλεκτρονικού εμπορίου συνδέονται στενά με αναλύσεις όλων των ειδών. Οσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στην αναβάθμιση της επιχείρησής σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τεχνικές μάρκετινγκ και ενοποιήσεις κοινωνικών μέσων

Όπως και τα analytics, το μάρκετινγκ είναι ένας ακόμη παράγοντας λήψης αποφάσεων. Αυτό δημιουργεί αναγνωρισιμότητα επωνυμίας και διαδίδει τη λέξη.

Υποστήριξη πελατών

Πάντα αισθάνομαι ότι μια καλή υποστήριξη πελατών βάζει τέλος στα περισσότερα από τα προβλήματά σας. Τι μπορεί να είναι καλύτερο από το να λάβετε το σωστό είδος υποστήριξης όταν και όταν τη χρειάζεστε!!

Ενσωμάτωση πληρωμών

Ένα γνωστό γεγονός είναι ότι το ηλεκτρονικό εμπόριο συνδέεται με τις πληρωμές. Δεν μπορείτε να εργαστείτε εάν δεν υπάρχουν αρκετές διαθέσιμες πύλες πληρωμής. Ταυτόχρονα, είναι καλό να γνωρίζετε τα τέλη συναλλαγής εάν υπάρχουν.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια είναι η βάση για οποιαδήποτε πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου. Ένα ελάττωμα ασφαλείας μπορεί να μειώσει ολόκληρο το κλείσιμο του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Τιμολόγηση

Ενώ όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά είναι σημαντικά, σίγουρα δεν θέλετε να καίτε τρύπες στις τσέπες σας. Επιλέξτε αυτό που είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό όσον αφορά την αρχική και την ανανέωση των τιμών.

Είμαι σίγουρος, αυτό θα σας έδινε μια ιδέα ότι εμπλέκονται πολλοί παράγοντες κατά την επιλογή μιας πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου.

Λοιπόν, δεν είναι ποτέ τόσο εύκολο να επιλέξετε !! Δεν είναι;.

Θα το κάνω απλούστερο παρέχοντας την επιλογή μου για τις κορυφαίες 5 πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου, με βάση την εμπειρία μου.

Έτσι, χωρίς να χάνουμε πολύ χρόνο, ας ξεκινήσουμε.

1. Shopify

Shopify-banner

Το Shopify με πολλή έννοια δεν απαιτεί μεγάλη εισαγωγή. Είναι γνωστό, χρησιμοποιείται ευρέως και είναι μια από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Το Shopify έχει έδρα την Οτάβα, Οντάριο, Καναδάς και ιδρύθηκε το 2004. Προς τιμήν του, το Shopify έχει πάνω από 700.000 εμπόρους.

Επιτρέψτε μου να παράσχω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Shopify.

Χαρακτηριστικά:

Όλα τα σχέδια υποστηρίζουν απεριόριστα προϊόντα που είναι το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του Shopify. Ως μέρος της υποστήριξης μάρκετινγκ, διατίθενται διάφορα κανάλια πωλήσεων.

Τα κανάλια πωλήσεων ποικίλλουν ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία, κάτι που αποτελεί ακόμα ένα πλεονέκτημα.

Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν τη μη αυτόματη δημιουργία παραγγελιών, τη δημιουργία τιμολογίων, τους κωδικούς έκπτωσης, το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, την ανάκτηση του καλαθιού, τις κάρτες δώρων.

Το Shopify παρέχει προηγμένη υποστήριξη και αναφορές αναλυτικών στοιχείων.

χαρακτηριστικά shopify

Δίνει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Ενώ το Shopify παρέχει μόνο 10 δωρεάν πρότυπα, διαθέτει περισσότερα από 100 πρότυπα premium. Αυτά ανταποκρίνονται στα κινητά.

Το Shopify παρέχει ένα αποκλειστικό κατάστημα εφαρμογών Shopify. Περιλαμβάνει πάνω από 100 δωρεάν και premium εφαρμογές. Το κατάστημα εφαρμογών είναι ένα ακόμη ισχυρό σημείο χρήσης του Shopify.

Σχέδια και τιμές:

Η λίστα χαρακτηριστικών όπως αναφέρεται είναι εξαντλητική. Έτσι, το Shopify είναι ακριβό, δεδομένου ότι παρέχει τόσες πολλές δυνατότητες?

Μια απλή απάντηση είναι, όλα εξαρτώνται από το σχέδιο που επιλέγετε.

Σε ένα υψηλό επίπεδο το Shopify έχει 3 κύρια σχέδια – το Basic Shopify ξεκινά από $ 29 / μήνα, το Shopify ξεκινά από 79 $ / μήνα και το Advanced Shopify ξεκινώντας από $ 299 / μήνα.

σχέδια για την κατασκευή ιστοσελίδων shopify

Όπως και οι περισσότερες πλατφόρμες, τα πακέτα μεγαλύτερης διάρκειας του Shopify είναι φθηνότερα ή μάλλον παρέχουν μερικές εκπτώσεις.

Εάν δεν χρειάζεστε πάρα πολλές προηγμένες δυνατότητες και μόλις ξεκινήσετε, τότε το Shopify διαθέτει επίσης ένα πρόγραμμα Shopify Lite στα 9 $ / μήνα.

Εάν χρειάζεστε περισσότερο πρόγραμμα εκ των προτέρων με εγγύηση χρόνου λειτουργίας 99,98%, το Shopify διαθέτει ένα πιο ελίτ σχέδιο που ονομάζεται “Shopify Gold”.

Υποστήριξη πελατών:

Η υποστήριξη πελατών είναι διαθέσιμη στο Shopify χρησιμοποιώντας την ενότητα Πόροι και στην ενότητα Βοήθεια. Ο αριθμός των διαθέσιμων πληροφοριών εδώ είναι εξαντλητικός και περιέχει σχεδόν κάθε θέμα.

Άλλοι τρόποι για να τους προσεγγίσετε είναι μέσω email, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Η ζωντανή συνομιλία είναι διαθέσιμη 24/7.

Το μόνο πρόβλημα που βρήκα ήταν ο πολύ μεγάλος χρόνος αναμονής.

shopify συνομιλία

Περίμενα 15 λεπτά και μετά τερμάτισα τη συνομιλία. Το Shopify έχει επίσης μια τεράστια ενότητα ιστολογίου που καλύπτει πολλά θέματα ενδιαφέροντος ηλεκτρονικού εμπορίου.

Μια άλλη σημαντική πτυχή είναι οι συχνές ερωτήσεις τους, οι οποίες απαντούν στα περισσότερα ερωτήματα.

Ασφάλεια:

Ως το πρώτο μέρος της ασφάλειας, λαμβάνετε δωρεάν πιστοποιητικό SSL με κάθε πρόγραμμα.

Το Shopify είναι συμβατό με επίπεδο 1 PCI DSS. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανησυχείτε λιγότερο για τις συναλλαγές με την κάρτα σας.

shopify ασφάλεια

Το Shopify παρέχει αυτόματες ενημερώσεις για τυχόν ενημερώσεις ασφαλείας.

Το κατάστημα εφαρμογών Shopify παρέχει αρκετές κορυφαίες εφαρμογές που βασίζονται στην ασφάλεια και μπορούν να εφαρμοστούν στο κατάστημά σας.

Πύλη πληρωμής:

Χωρίς αμφιβολίες, το Shopify έχει καλή υποστήριξη για πύλες πληρωμών. Από τον λογαριασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε και να διαχειριστείτε τις πύλες πληρωμής.

Ενώ υποστηρίζει πληρωμές με κάρτα, υποστηρίζει επίσης ψηφιακά πορτοφόλια για συγκεκριμένη περιοχή. Το PayPal, το Google Pay είναι μερικά από αυτά.

τρόποι πληρωμής shopify

Το Shopify υποστηρίζει δημοφιλείς πύλες πληρωμών ανά χώρα, καθώς και διεθνείς πύλες πληρωμών. Υποστηρίζεται επίσης οι πληρωμές Shopify που τροφοδοτούνται από τη Stripe.

Σε περίπτωση που η περιοχή σας υποστηρίζει κρυπτονομίσματα, τότε το Shopify σας επιτρέπει να διαμορφώσετε κρυπτονομίσματα όπως Bitcoins, Litecoin και πάνω από 300 ψηφιακά νομίσματα.

Τώρα εδώ είναι μια συστροφή στην ιστορία, το Shopify έχει τέλος συναλλαγής που κυμαίνεται μεταξύ 0,5% και 2%. Έτσι, ενώ επεκτείνετε την επιχείρησή σας, το Shopify κερδίζει ένα μερίδιο από αυτό.

Ευκολία χρήσης:

Το Shopify έχει μια διεπαφή που δεν είναι συμβατική στις περισσότερες πτυχές. Αν και αυτό δεν είναι καθόλου περίπλοκο, πολλοί άνθρωποι το βρίσκουν διαφορετικό.

εύκολο να προσαρμόσετε το shopify

Σε υψηλότερο επίπεδο, θα βρείτε τα περισσότερα από τα μενού διαθέσιμα στην αριστερή πλευρά. Συνολικά μόλις συνηθίσετε τη διεπαφή, είναι απλό και εύκολο στην πλοήγηση.

Επισκεφτείτε το Shopify

Επιπρόσθετοι πόροι:

Καλύτερη φιλοξενία ιστότοπων για ηλεκτρονικό κατάστημα από το X ‑ Cart

2. 3dcart

εναλλακτική-τρισδιάστατη κάρτα

Στη συνέχεια, επέλεξα το 3dcart στη λίστα μου. Θα έχετε ακούσει αυτό το όνομα κατά την αναζήτηση πλατφορμών ηλεκτρονικού εμπορίου.

Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1997 και εδρεύει στο Tamarac, FL. Ενώ παρέχει πολλές δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου, η 3dcart παρουσίασε μεγάλη ανάπτυξη όταν θεωρήθηκε κατάλληλη επιλογή για εκπλήρωση από την Amazon.

Προχωρώντας, επιτρέψτε μου να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το 3dcart.

Χαρακτηριστικά:

Το 3dcart είναι γεμάτο με χρήσιμα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνουν λίγα βασικά και προηγμένα χαρακτηριστικά που απαιτούνται για την ανάπτυξη του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Έχει τεράστια υποστήριξη για μάρκετινγκ και προηγμένα αναλυτικά στοιχεία.

Το 3dcart περιλαμβάνει μάρκετινγκ μέσω email, καμπάνιες στάγδην, δωροκάρτα, υποστήριξη SEO, εγκαταλειμμένη ανάκτηση καλαθιού, προηγμένη υποστήριξη αναλυτικών στοιχείων και πολλά άλλα.

Η διαχείριση αποθέματος είναι απλώς απρόσκοπτη χρησιμοποιώντας το 3dcart.

Ομοίως, το 3dcart έχει πολλές επιλογές για τη διαχείριση προϊόντων. Επιτρέπει την πώληση πολλαπλών πλατφορμών μέσω Amazon, Facebook και πολλών άλλων.

Τα σχέδια είναι πλήρως προσαρμόσιμα. Το 3dcart παρέχει πάνω από 100 βελτιστοποιημένα πρότυπα. Με μηδενικές προσπάθειες κωδικοποίησης, μπορείτε να προσαρμόσετε πλήρως το κατάστημά σας.

Αυτό περιλαμβάνει καλά 50 δωρεάν θέματα.

Το θέμα του 3dcart

Το 3dcart παρέχει δωρεάν δοκιμή 15 ημερών. Προσπαθήστε τώρα!

Σχέδια και τιμές:

Το 3dcart ξεκινά φτηνό και για πρώτη φορά οι χρήστες παρέχουν πολλές εκπτώσεις.

Εκτός από το πρόγραμμα εκκίνησης που περιορίζει τον αριθμό των προϊόντων σε 100, όλα τα άλλα προγράμματα υποστηρίζουν απεριόριστα προϊόντα.

Το 3dcart έχει 4 σχέδια.

Σχέδια τρισδιάστατων καρτών

Το πρόγραμμα StartUp ξεκινά από $ 19 / μήνα, το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από $ 29 / μήνα. Για πιο προηγμένες δυνατότητες έχετε το πρόγραμμα Plus ξεκινώντας από 79 $ / μήνα και το πρόγραμμα Pro που κοστίζει 229 $ / μήνα.

Υποστήριξη πελατών:

Το 3dcart έχει ξεχωριστή ενότητα πόρων.

Αν και η ενότητα πόρων δεν είναι πλήρης, εξακολουθεί να εξυπηρετεί τα περισσότερα από τα ερωτήματα. Είναι ταυτόχρονη και ακριβής.

Το 3dcart έχει επίσης μια ενότητα ιστολογίου που εξυπηρετεί πολλά θέματα σε όλο το ενδιαφέρον του ηλεκτρονικού εμπορίου. Όλα αυτά συνοδεύονται από μια ενότητα Συχνές Ερωτήσεις και εκπαιδευτικά βίντεο.

Διαθέτει υποστήριξη 24/7/365 μέσω email, τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας. Προχώρησα και εξερεύνησα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας τους.

Η ζωντανή συνομιλία ξεκινά από ένα chatbot και παρέχει μια επιλογή για πωλήσεις ή υποστήριξη.

Δοκίμασα την Υποστήριξη και δεν υπήρχε διαθέσιμη επιλογή ζωντανής συνομιλίας εκείνη τη στιγμή.

Συνομιλία τρισδιάστατης κάρτας 1

Στη συνέχεια, δοκίμασα την επιλογή Πωλήσεις. Αν και συνδέθηκα με έναν εκπρόσωπο υποστήριξης, χρειάστηκε πολύς χρόνος για να λάβω απάντηση προτού αποφασίσω να κλείσω τη συνομιλία.

Συνομιλία τρισδιάστατων καρτών 2

Συνολικά, η ζωντανή συνομιλία ήταν μια απογοητευτική εμπειρία.

Ασφάλεια:

Το 3dcart διαθέτει ένα καλό σύνολο λειτουργιών ασφαλείας. Αυτό ξεκινά με την κατοχή ασφαλούς φιλοξενίας ιστού που περιλαμβάνει πιστοποιητικό SSL.

3Dcart χωρίς SSL

Επί πλέον?

Λαμβάνετε αυτόματες μηνιαίες αναβαθμίσεις μαζί με καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας. Το 3dcart παρέχει παρακολούθηση 24/7.

Οι υπηρεσίες είναι συμβατές με το επίπεδο 1 PCI. Για να προσθέσετε, το 3dcart παρέχει 99,94% χρόνο λειτουργίας και επιτρέπει τη δυνατότητα αποκλεισμού IP.

Πύλη πληρωμής:

Όταν πρόκειται για πύλες πληρωμών, το 3dcart έχει καλή υποστήριξη για περισσότερες από 100 πύλες πληρωμής.

Παρέχει δημοφιλείς πύλες πληρωμής με βάση τη γεωγραφική τοποθεσία.

Με κάρτες, υποστηρίζει δημοφιλή ψηφιακά πορτοφόλια όπως PayPal, Apple Pay και Google Pay. Επίσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πίστωση PayPal.

Όσον αφορά το ψηφιακό νόμισμα, επιτρέπει μόνο bitcoin. Τα καλά νέα είναι ότι δεν έχει τέλη συναλλαγής.

Ευκολία χρήσης:

Είναι απλώς πολύ εύκολο να ξεκινήσετε με το 3dcart. Πολλά μέρη που δεν θα νιώθετε ότι είναι περίπλοκο.

Ο διαισθητικός πίνακας εργαλείων διαθέτει όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε ένα μέρος που διευκολύνουν την πλοήγηση.

Πίνακας ελέγχου τρισδιάστατης κάρτας

Όλα μαζί, είναι εύκολο να το χρησιμοποιήσετε ακόμη και για αρχάριους.

Επισκεφτείτε το 3dcart

3. Selz

selz
Στη συνέχεια στη λίστα μου είναι ο Selz. Η Selz έχει μικτή παρουσία στην αγορά και είναι μια ακόμη καλή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει μια σειρά διαισθητικών χαρακτηριστικών.

Ξεκίνησε το 2013 και εδρεύει στο Σαν Φρανσίσκο των ΗΠΑ, η Selz έχει περισσότερους από 100.000 χρήστες παγκοσμίως. Χωρίς στοιχεία πιστωτικής κάρτας, το Selz παρέχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Επιτρέψτε μου να ρίξω μια γρήγορη ματιά σε άλλες λεπτομέρειες σχετικά με τον Selz.

Χαρακτηριστικά:

Όλα τα σχέδια υποστηρίζουν απεριόριστο αριθμό προϊόντων. Η Selz υποστηρίζει τη δημιουργία προσαρμόσιμων καταστημάτων.

Μερικές από τις δυνατότητες περιλαμβάνουν ένα εύκολο στη χρήση κατάστημα δημιουργίας και ενσωματωμένη δυνατότητα ιστολογίου. Τα περισσότερα σχέδια εκ των προτέρων υποστηρίζουν τιμές αποστολής σε πραγματικό χρόνο, εγκαταλελειμμένα email καλαθιών και αυτοματοποιημένα τιμολόγια.

Χαρακτηριστικά Selz

Τα σχέδια Selz συνοδεύονται από καλή υποστήριξη για πληροφορίες, ενσωματωμένες πληρωμές, εύκολο check-out, διαχείριση αποθέματος, υποστηρίζουν την ενσωμάτωση στις πιο δημοφιλείς εφαρμογές, υποστήριξη μάρκετινγκ. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την πώληση φυσικών καθώς και ψηφιακών προϊόντων.

Σχέδια και τιμές:

Το Selz μπορεί να ξεκινήσει αρχικά με το δωρεάν πακέτο που μπορεί να διατεθεί για 14 ημέρες. Το πρόγραμμα περιορίζεται σε 5 προϊόντα.

Εκτός από αυτό, υπάρχουν 3 προγράμματα επί πληρωμή που ξεκινούν με προσιτή τιμή.

Σχέδια και τιμές Selz

Εδώ λοιπόν καταλήγετε να λαμβάνετε τόνους χρήσιμων λειτουργιών για το ηλεκτρονικό εμπόριο και σε προσιτές τιμές.

Κάτι που θα ήθελα να επισημάνω είναι το γεγονός ότι η Selz χρεώνει τέλος συναλλαγής για το πρόγραμμα Lite και Standard.

Υποστήριξη πελατών:

Η Selz παρέχει 24ωρη υποστήριξη πελατών. Έρχεται με μια ειδική ενότητα βοήθειας που καλύπτει τα περισσότερα από τα δημοφιλή θέματα αναζήτησης.

Υποστήριξη πελατών Selz

Η Selz παρέχει επίσης δωρεάν εκπαίδευση στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Έχει επίσης υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, η οποία είναι γρήγορη για να ανταποκριθεί.

Συνομιλία Selz

Το Selz έχει επίσης υποστήριξη μέσω email, υποστήριξη ιδρυτή. Ορισμένα σχέδια περιλαμβάνουν υποστήριξη προτεραιότητας μαζί με προσωπικά ραντεβού.

Ασφάλεια:

Το Selz ως μέρος των λειτουργιών ασφαλείας παρέχει βασική ασφάλεια. Αυτό περιλαμβάνει συνδέσεις που βασίζονται σε SSL και προστασία απάτης σε πραγματικό χρόνο.

Το Selz είναι συμβατό με το PCI και δεν αποθηκεύει καμία από τις πληροφορίες της κάρτας. Οι χονδρικές πληρωμές μέσω Selz είναι ασφαλείς. Παρόλο που η Selz δεν παρέχει δυνατότητες ασφαλείας εκτός κουτιού, εξακολουθεί να διαθέτει αρκετά υποχρεωτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Πύλη πληρωμής:

Το Selz έχει την πληρωμή του Selz ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πύλες εξωτερικών πληρωμών. Με οποιοδήποτε από αυτά, έχετε συγκεκριμένες χρεώσεις συναλλαγής.

Το Selz μπορεί να λειτουργήσει σε πολλά νομίσματα. Έχει καλή υποστήριξη για πολλαπλές ενοποιήσεις πύλης πληρωμής.

Το PayPal υποστηρίζεται μόνο στο πρόγραμμα Standard και Pro. Αυτό δεν είναι διαθέσιμο στο πρόγραμμα Lite.

Ευκολία χρήσης:

Το να ξεκινήσετε με το Selz είναι εξαιρετικά απλό.

Πίνακας ελέγχου ευκολίας χρήσης Selz

Οι διαθέσιμες επιλογές εμφανίζονται στα αριστερά και είναι απλές στην εξερεύνηση. Το Selz έρχεται επίσης με μια καλή συλλογή θεμάτων και προτύπων.

Συνολικά, η χρήση του Selz είναι απλή και σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, μπορείτε επίσης να συνομιλήσετε με τους ειδικούς τους.

Επισκεφτείτε το Selz

4. Διάχυση

volusion_banner

Και πάλι, έχω ένα άλλο όνομα που είναι δημοφιλές και γνωστό στους περισσότερους προγραμματιστές ηλεκτρονικού εμπορίου.

Η Volusion είναι επίσης μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου που χρησιμοποιούνται από πολλές μεγάλες και μικρές μάρκες.

Το Volusion ξεκίνησε για πρώτη φορά το 1999 και έχει την έδρα του στο Ώστιν του Τέξας των ΗΠΑ. Αυτό έχει επίσης μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών.

Στη συνέχεια, επιτρέψτε μου να μιλήσω λεπτομερώς για το Volusion.

Χαρακτηριστικά:

Το Volusion έχει μια καλή συλλογή από δωρεάν και premium θέματα. Όχι μόνο αυτά τα κινητά ανταποκρίνονται, αλλά και οπτικά ελκυστικά.

Οι ενσωματώσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η λήψη πληροφοριών για την κυκλοφορία είναι εξαιρετικά απλή. Επίσης, η Volusion υποστηρίζει πολλά προηγμένα αναλυτικά στοιχεία με τα ενσωματωμένα εργαλεία SEO.

χαρακτηριστικά διάχυσης

Οι εκ των προτέρων αναφορές, η εγκατεστημένη ανάκτηση καλαθιού, οι ενσωματώσεις API είναι λίγες άλλες δυνατότητες που παρέχει η Volusion.

Λίγα από τα σχέδια έχουν ορισμένους περιορισμούς προϊόντων, ενώ τα άλλα υποστηρίζουν απεριόριστα προϊόντα.

Σχέδια και τιμές:

Το Volusion, όπως και οι περισσότερες πλατφόρμες, σας προσφέρει οφέλη για προγράμματα μεγαλύτερης διάρκειας. Έτσι, επιλέγετε ένα ετήσιο πρόγραμμα, λαμβάνετε εκπτώσεις.

Το Volusion έχει συνολικά 4 σχέδια.

προγράμματα δημιουργίας volusion webstie

Το πιο βασικό προσωπικό πρόγραμμα ξεκινά από $ 29 / μήνα. Ενώ αυτό είναι υψηλό, το σχέδιο παρέχει τις περισσότερες από τις βασικές λειτουργίες του ηλεκτρονικού εμπορίου.

Στη συνέχεια, το πρόγραμμα Professional κοστίζει 79 $ / μήνα. Λαμβάνετε απεριόριστα προϊόντα με το Επιχειρηματικό πρόγραμμα που κοστίζει 299 $ / μήνα.

Τέλος, έχετε επίσης ένα Prime σχέδιο που έχει προσαρμόσιμη τιμολόγηση βάσει των απαιτήσεών σας.

Υποστήριξη πελατών:

Η Volusion έχει ελκυστική υποστήριξη πελατών με την ειδική ενότητα πόρων.

Ο πόρος είναι καλά διαχωρισμένος και θα βρείτε τα περισσότερα από τα θέματα που καλύπτονται εδώ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών της Volusion μέσω email ή συνομιλίας. Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, μπορείτε να αποθέσετε ένα μήνυμα που θα απαντηθεί μέσα σε λίγες ώρες.

συνομιλία volusion

Μια άλλη χρήσιμη πτυχή είναι η ενότητα blog και FAQ.

Ασφάλεια:

Μια πιο σημαντική πτυχή είναι η συμμόρφωση με το PCI και το Volusion είναι πλήρως συμβατό με το PCI. Το Volusion εγγυάται εξαιρετικό χρόνο λειτουργίας 99,9%.

Στη συνέχεια προχωράμε στα πιστοποιητικά SSL. Τώρα, αυτό δεν είναι μέρος του σχεδίου της Volusion. Ωστόσο, μπορείτε να το επιλέξετε σε ξεχωριστή τιμή.

Μπορείτε να επιλέξετε για Volusion SSL ή Symantec SSL ή GeoTrust SSL ή Thawte SSL. Όλα αυτά έχουν διαφορετικές τιμές.

Πύλη πληρωμής:

Η Volusion υποστηρίζει το μεγαλύτερο μέρος της βασικής πύλης πληρωμής. Η πύλη πληρωμής για συγκεκριμένη περιοχή είναι κάτι που περιλαμβάνει.

Ενώ η Volusion υποστηρίζει δημοφιλή ψηφιακά πορτοφόλια, δεν υποστηρίζει ψηφιακά νομίσματα οποιασδήποτε μορφής.

Ευκολία χρήσης:

Το ταμπλό Volusion είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες, όπως οι περισσότερες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Με την πρώτη ματιά, μπορεί να βρείτε ότι η διεπαφή είναι διαφορετική από τις περισσότερες άλλες πλατφόρμες.

Πίνακας ελέγχου χαρακτηριστικών Volusion

Αν και η διεπαφή είναι διαφορετική, είναι διαισθητική, πλούσια σε χαρακτηριστικά και παρέχει ομαλή πλοήγηση. Συνολικά είναι απλό ακόμη και για αρχάριους χρήστες.

Επισκεφτείτε το Volusion

5. Μεγάλο εμπόριο

εναλλακτική λύση - Bigcommerce

Η πέμπτη επιλογή στη λίστα μου είναι το Bigcommerce. Είμαι σίγουρος ότι θα είχατε ακούσει αυτό το όνομα στο παρελθόν.

Το Bigcommerce ξεκίνησε το 2009 και έχει την έδρα του στο Ώστιν του Τέξας. Ισχυρίζεται ότι διαχειρίζεται 99,99% ή 100% χρόνο λειτουργίας στις περισσότερες περιπτώσεις.

Το Bigcommerce παρέχει δωρεάν δοκιμή 15 ημερών.

Μετάβαση σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Bigcommerce.

Χαρακτηριστικά:

Το Bigcommerce διαθέτει μια καλή συλλογή προτύπων γρήγορης φόρτωσης και απόκρισης για κινητά. Ο σχεδιασμός και οι προσαρμογές γίνονται πιο απλές.

Το Bigcommerce έχει πολλές διαισθητικές λειτουργίες ειδικά για το ηλεκτρονικό εμπόριο που είναι κατάλληλες για μικρές επιχειρήσεις, B2B καθώς και για επιχειρήσεις σε επιχειρήσεις.

Διαθέτει μερικά ισχυρά αναλυτικά στοιχεία, SEO, μάρκετινγκ, αναφορές, ανάκτηση καλαθιού και πολλές ακόμη χρήσιμες λειτουργίες. Παίρνετε ένα πλήρες πακέτο ηλεκτρονικού εμπορίου με οποιοδήποτε σχέδιο επιλέγετε.

Χαρακτηριστικά Bigcommerce

Όλα αυτά υποστηρίζονται με ένα καλό σύνολο API τρίτων. Διαθέτει καλά επιμελημένες εφαρμογές που μπορούν να παρέχουν επιπλέον λειτουργίες εύκολα.

Σχέδια και τιμές:

Το Bigcommerce, όσον αφορά την τιμολόγηση είναι σχεδόν ισοδύναμο με το Shopify ή το Volusion. Ξεκινά από 29,95 $ / μήνα.

Έχει συνολικά 4 σχέδια. Το αρχικό πρόγραμμα αναφέρεται επίσης ως Πρότυπο πρόγραμμα ξεκινά από 29,95 $ / μήνα. Τα σχέδια Plus ξεκινούν από 79,95 $ / μήνα.

Τιμολόγηση του Bigcommerce

Τα άλλα περισσότερα σχέδια εκ των προτέρων είναι Pro και Enterprise. Το πρόγραμμα Pro ξεκινά από 249,95 $ / μήνα. Το εταιρικό σχέδιο έχει προσαρμοσμένη τιμολόγηση.

Υποστήριξη πελατών:

Χωρίς αμφιβολίες, το Bigcommerce έχει πολύ καλή υποστήριξη πελατών. Έχει ένα εξαντλητικό τμήμα πόρων αφιερωμένο σε διάφορες λειτουργίες.

Το Bigcommerce περιλαμβάνει επίσης υποστήριξη φόρουμ, ενότητα blog, μελέτη περίπτωσης και ενότητα FAQ.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί τους μέσω email ή κλήσης.

συνομιλία μεγάλου εμπορίου

Ασφάλεια:

Το Bigcommerce εγγυάται κορυφαίο χρόνο λειτουργίας 99,99%.

Το BigCommerce έχει 99,99% χρόνο λειτουργίας

Αυτό δεν είναι μόνο αξιόπιστο και γρήγορο, αλλά και ασφαλές με πολλούς τρόπους.

Έχει ασφάλεια πολλαπλών επιπέδων με ειδικό τείχος προστασίας, σαρωτές, σύστημα εντοπισμού εισβολών και παρακολούθηση 24/7.

Το Bigcommerce παρέχει πιστοποιητικό SSL και διαθέτει προστασία DDoS. Και ναι, το Bigcommerce είναι συμβατό με το Level1 PCI.

Πύλη πληρωμής:

Το Bigcommerce έχει πολύ καλή υποστήριξη για πύλες πληρωμής. Έχει υποστήριξη για περισσότερες από 40 προ-ενοποιημένες πύλες πληρωμών που εξυπηρετούν περισσότερες από 100 χώρες.

Υποστηρίζονται σχεδόν 250 τοπικοί τρόποι πληρωμής. Το Bigcommerce υποστηρίζει επίσης ψηφιακά πορτοφόλια όπως το PayPal, το Apple Pay και άλλα.

Το Bigcommerce δεν χρεώνει τέλος συναλλαγής που είναι κάτι σπουδαίο. Για να τονίσω, το Bigcommerce δεν υποστηρίζει ψηφιακά νομίσματα.

Ευκολία χρήσης:

Το Bigcommerce κατά κάποιον τρόπο δεν είναι ούτε απλό ούτε περίπλοκο. Διαθέτει ένα διαισθητικό ταμπλό με όλες τις επιλογές.

ταμπλό μεγάλων επιχειρήσεων

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε και να εξερευνήσετε. Με όλα αυτά, υπάρχουν διαθέσιμα σεμινάρια βίντεο για να σας καθοδηγήσουν στις δυνατότητες του πίνακα ελέγχου.

Επισκεφτείτε το Bigcommerce

Συμπέρασμα:

Ποτέ δεν είναι εύκολο να επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, ειδικά όταν ο καθένας έχει τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Όλα αυτά μπορούν να είναι μια κατάλληλη επιλογή, αλλά εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Αν πρέπει να επιλέξω ένα, τότε θα προχωρήσω με το Bigcommerce.

Το Bigcommerce είναι δημοφιλές, δεσμεύεται για έναν αποκλειστικό χρόνο λειτουργίας, παρέχει καλή ταχύτητα. Διαθέτει αξιόπιστες υπηρεσίες με εξαιρετικά ενσωματωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Λοιπόν, υπάρχουν περισσότερα σε αυτό!!

Λαμβάνετε τόνους εφαρμογών, καλή υποστήριξη πελατών και μπορείτε να δημιουργήσετε διαισθητικά σχέδια διεπαφής χρήστη.

Αν και αυτό μπορεί να φαίνεται λίγο ακριβό, αξίζει τα χρήματα μακροπρόθεσμα.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map