5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ASP.NET [Με βάση την προσωπική εμπειρία]


φιλοξενία χάπι5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας ASP.NET

 1. SmarterASP.net (Καλύτερο συνολικό)
 2. InterServer (Ανώτερη απόδοση)
 3. HostGator
 4. Φιλοξενία Α2
 5. Πάμε μπαμπά

Επιτρέψτε μου τώρα να σας καθοδηγήσω στις κορυφαίες 5 πλατφόρμες φιλοξενίας ASP.net-

Οι 5 κορυφαίες εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων ASP.NET:

1. SmarterASP.net:

πιο έξυπνο λογότυποΘα το ξεκινήσω με το SmarterASP.net. Το Smarterasp είναι καθαρά μια πλατφόρμα φιλοξενίας που βασίζεται στο ASP.net και ισχύει από το 1999.

Το καλό είναι ότι μπορείτε τελικά να το δοκιμάσετε δωρεάν. Έχει μια δωρεάν δοκιμή 60 ημερών.

Εκτός από αυτό, έχουν τρία ξεχωριστά σχέδια-

Χαρακτηριστικά
Βασικός
Προκαταβολή
Ασφάλιστρο
ΑποθήκευσηΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
FTPΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αριθμός ιστότοπων16Απεριόριστος
Τιμή2,95 $ / μήνα4,95 $ / μήνα7,95 $ / μήνα

Δείτε τα πλήρη σχέδια του SmarterASP.net εδώ…

Οποιοδήποτε σχέδιο επιλέγετε. η εγκατάσταση είναι δωρεάν. Τα ονόματα τομέα χρεώνονται ξεχωριστά και κοστίζουν 12 $ ετησίως.

Το δοκιμαστικό σχέδιο έχει το εύρος ζώνης και άλλους περιορισμούς. Ωστόσο, με το βασικό πρόγραμμα, θα έχετε απεριόριστο χώρο στο Web, υποστήριξη για έναν ιστότοπο, απεριόριστο εύρος ζώνης.

Κάθε πρόγραμμα έχει διακομιστές τοποθετημένους πάνω από το σύννεφο διακομιστή εφαρμογών SSD, σύννεφο αποθήκευσης αρχείων SSD και διακομιστή βάσης δεδομένων SSD. Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ταχύτερη φόρτωση σελίδας. Μαζί με το γραφείο βοήθειας και την υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας, ο επίσημος ιστότοπος διαθέτει μια καλή βάση γνώσεων.

Με το βασικό σχέδιο, έχετε επίσης ορισμένες προληπτικές δυνατότητες ασφαλείας, πολλές εφαρμογές εγκατάστασης με ένα κλικ με βασικά προεγκατεστημένα στοιχεία ASP. Το πρόγραμμα παρέχει δωρεάν SSL για πακέτα φιλοξενίας 2 ή 3 ετών.

Χαρακτηριστικά SmarterASP.NET:

Αποθήκευση και εύρος ζώνης – Αυτό υποστηρίζει απεριόριστο χώρο στο διαδίκτυο. Το βασικό πρόγραμμα υποστηρίζει 1 ιστότοπο, ενώ το πρόγραμμα εκ των προτέρων υποστηρίζει 6 ιστότοπους και το πρόγραμμα premium υποστηρίζει απεριόριστους ιστότοπους.

Η χρήση εύρους ζώνης δεν έχει περιορισμούς και δεν μετράται. Υποστηρίζει απεριόριστη φιλοξενία ονόματος domain. Επίσης, το FTP είναι απεριόριστο.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας – Υποστηρίζει τη φιλοξενία των Windows 2016 και 2012. Με περισσότερα σχέδια εκ των προτέρων έχετε απομακρυσμένη πρόσβαση IIS 10.x και IIS 8.x manager.

IIS_10.x_and_IIS_8.x_

Το βασικό σχέδιο υποστηρίζει το Visual Studio 2017/2015/2013/2012/2010. Άλλες λειτουργίες περιλαμβάνουν υποστήριξη WebMatrix, 200 ταυτόχρονες συνδέσεις. Με ένα πρόγραμμα εκ των προτέρων, μπορείτε να υποστηρίξετε την αποστολή απομακρυσμένης ανάθεσης μέσω Web Ανάπτυξη, το URL Rewrite module 2, απομονωμένη ομάδα εφαρμογών.

Υποστήριξη βάσης δεδομένων – Με το βασικό σχέδιο μπορείτε να αποκτήσετε χώρο δίσκου MSSQL 1 GB. Αυτό έχει υποστήριξη για MSSQL 2016, 2014, 2012 και 2008. Το βασικό σχέδιο υποστηρίζει 1 MSSQL 5 DB. Ο χώρος στο δίσκο MySQL που υποστηρίζεται είναι πάλι 1 GB για το βασικό σχέδιο. Τα δεδομένα SQL φιλοξενούνται σε ξεχωριστό διακομιστή.

Άλλες λειτουργίες που καλύπτονται εδώ είναι – αναζήτηση πλήρους κειμένου, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά SQL, επισύναψη εργαλείου αρχείων MDF, πρόσβαση στο στούντιο διαχείρισης SQL, SQL CE 4.0, Απομακρυσμένη σύνδεση, MS Access, έλεγχος ταυτότητας με βάση τη βάση δεδομένων και έλεγχος του ReportPiewer ASP.net.

Υποστήριξη σεναρίων – Έχει υποστήριξη για ASP.net 4.7, 4.5.x, 4.6.x, 4.0, 3.5 και 2.0, ASP.net Core 1.1 και 2.0, Classic ASP. Οποιαδήποτε στιγμή μπορείτε να αλλάξετε .

Υποστήριξη σεναρίων

Εκδόσεις NET. Άλλες βασικές δυνατότητες που περιλαμβάνονται είναι: ρύθμιση ScriptMap, προσαρμοσμένη σελίδα σφάλματος, WCF 4.0, Crystal Reports, ASP.net Websockets, υπηρεσίες WCF RIA, SilverLight. Αυτό έχει υποστήριξη για MVC 6, 5, 4, 3, 2 και 1 μαζί με υποστήριξη για IonCube, Zend Optimizer και WAP 1.1 / 2.0

Φιλοξενία email – Η φιλοξενία email περιλαμβάνεται ως μέρος του σχεδίου με απεριόριστα email. Το βασικό σχέδιο υποστηρίζει SMTP, POP3 και IMAP μαζί με πρόσβαση στο webmail. Με ένα πρόγραμμα εκ των προτέρων, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε άλλες λειτουργίες, όπως λίστα αλληλογραφίας, αυτόματες εγγραφές και πολλές άλλες προηγμένες λειτουργίες.

Πρόσθετα – Υπάρχουν ορισμένα προεγκατεστημένα στοιχεία όπως PHPMailer, JMail, ADO.NET, CDO, FSO, ASPEmail, ASPUpload, ASPImage και πολλά άλλα.

Εκτός από αυτό, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης με ένα κλικ για να εγκαταστήσετε πολλές πρόσθετες εφαρμογές. Με ένα πρόγραμμα εγκατάστασης 1 κλικ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια λίστα εφαρμογών όπως το BlogEngine.net, το Acquia Drupal, το SilverStripe, το Joomla, το WordPress και πολλά άλλα.

Υποστήριξη πελατών:

Με το Smarter asp, δεν μπόρεσα να χρησιμοποιήσω τη ζωντανή συνομιλία τους, καθώς το σύστημα ήταν εκτός λειτουργίας για συντήρηση.

πιο έξυπνος-επαφής

Ξεκινήστε με το SmarterASP.NET

2. InterServer:

Διακομιστής-λογότυποΤο τελευταίο στη λίστα μου είναι το Interserver. Μαζί με άλλες επιλογές φιλοξενίας, αυτό υποστηρίζει επίσης τη φιλοξενία ASP.net.

Η Interserver παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων για περισσότερα από 18 χρόνια.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα σχέδια και για τα δύο-

Χαρακτηριστικά
6 μήνες
12 μήνες
24 μήνες
36 μήνες
ΑποθήκευσηΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Πιστοποιητικά SSLΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
Αριθμός ιστότοπων20202020
Τιμή4,75 $ / μήνα4,50 $ / μήνα4,25 $ / μήνα4,00 $ / μήνα

Δείτε τα πλήρη πακέτα ASP.NET της InterServer εδώ…

Για ένα μήνα, η αρχική τιμή είναι 5,00 $. Με κάθε πρόγραμμα, έχετε απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστη μεταφορά, απεριόριστο email, δωρεάν πιστοποιητικό SSL και 25 υποστήριξη ιστότοπου. Υπάρχει ξεχωριστή χρέωση για εγγραφή τομέα.

Εκτός από αυτό το Interserver εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας και έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Επιπλέον, λαμβάνετε δωρεάν απεριόριστους λογαριασμούς FTP, εφαρμογές Cloud, δωρεάν CloudFlare CDN, διακομιστή Microsoft SQL 2008.

Η υποδομή χρησιμοποιεί δίκτυο Cisco 10 GB μαζί με διακομιστές προσωρινής αποθήκευσης SSD και αποθήκευση RAID-10 για την παροχή επιπλέον ταχύτητας και αξιόπιστων υπηρεσιών. Το Interserver παρέχει δωρεάν μετεγκατάσταση ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που επιλέγετε.

Με τον πίνακα ελέγχου τους, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερες από 105 εφαρμογές εγκατάστασης με ένα κλικ, καθώς και σε ορισμένα διορατικά αναλυτικά στοιχεία σχετικά με την απόδοση του ιστότοπου.

Χαρακτηριστικά InterServer:

Ιστότοπος και τομέας – Υποστηρίζει 25 ιστότοπους με 10 δεσμευμένους τομείς. Κάθε πρόγραμμα έχει απεριόριστους υποτομείς. Η εγγραφή τομέα κοστίζει 1,99 $ ετησίως. Επιπλέον, μπορείτε να επιλέξετε το Whois Privacy που κοστίζει 5 $. Μαζί με αυτές τις δυνατότητες, έχετε δωρεάν πιστοποιητικά SSL και δωρεάν μετεγκατάσταση.

Τεχνολογική υποστήριξη – Με το Interserver, έχετε απεριόριστο αποθηκευτικό χώρο MySQL. Υποστηρίζει ASP.net 3.5, 4, 4.5, .NET Core 1 και Classic ASP.

Technology_Support_InterServer

Άλλες υποστηριζόμενες μονάδες περιλαμβάνουν τα Silverlight, ODBC, ASPUpload 3.0, ASP.net MVC 5. Οποιεσδήποτε άλλες πρόσθετες μονάδες μπορούν να εγκατασταθούν ανά πάσα στιγμή.

Πίνακας Ελέγχου – Χρησιμοποιεί το Plesk και περιλαμβάνει Cron Jobs, File manager, στατιστικά επισκεπτών και αντίγραφα ασφαλείας μαζί με την αποκατάσταση.

InterServer_Plesk_Control_Panel2

Πρόσθετα – Άλλα πρόσθετα περιλαμβάνουν πρόγραμμα εγκατάστασης WordPress, εβδομαδιαία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, αυτόματες ενημερώσεις, βασικά πρόσθετα και εγκατάσταση με ένα κλικ περίπου 105 εφαρμογών, που περιλαμβάνει Prestashop, Magento, WordPress, Cubecart για να αναφέρουμε μερικές.

Λειτουργίες email – Υποστηρίζει απεριόριστους λογαριασμούς email, απεριόριστους προωθητές, πρόσβαση στο webmail, φιλτράρισμα spam, κρυπτογράφηση SSL. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με iPhone, BlackBerry, Android και Windows Mobile.

Υποστήριξη πελατών:

Δοκίμασα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας για το Interserver και χρειάστηκε περίπου 30 δευτερόλεπτα χρόνος αναμονής.

Η συνομιλία του InterServer Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας είναι καλή για την εκκαθάριση βασικών ερωτημάτων. Ωστόσο, βρήκα την αλληλεπίδραση να είναι μινιμαλιστική σε σχέση με τις πληροφορίες που μοιράζονται.

Ξεκινήστε με το InterServer

3. HostGator:

Hostgator_logo 2018Η τέταρτη θέση στη λίστα είναι το Hostgator. Είναι ένας πάροχος λύσεων φιλοξενίας με έδρα το Χιούστον με επιπλέον παρουσία στο Ώστιν του Τέξας.

Βρίσκεται στην αγορά για πάνω από 15 χρόνια τώρα, από την κυκλοφορία του στις 23 Οκτωβρίου 2002.

Το Hostgator έχει δύο σχέδια-

Χαρακτηριστικά
Προσωπικός
Επιχείρηση
ΑποθήκευσηΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Πιστοποιητικό SSLΚοινόχρηστοΕΛΕΥΘΕΡΟΣ
Αριθμός ιστότοπων15
Τιμή4,76 $ / μήνα14,36 $ / μήνα

Δείτε τα πλήρη προγράμματα ASP.NET του HostGator εδώ…

Οποιοδήποτε σχέδιο επιλέγετε. έχετε εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και χώρο στο δίσκο. Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια δωρεάν, άμεση εγκατάσταση. Με το προσωπικό πρόγραμμα, λαμβάνετε άμεσα αντίγραφα ασφαλείας, απεριόριστους λογαριασμούς FTP με απεριόριστο ψευδώνυμο τομέα και υποτομείς.

Ως μέρος της φιλοξενίας ASP.net, έχετε πρόσβαση σε πολλά πρόσθετα και εφαρμογές με ένα κλικ. Κάθε πρόγραμμα περιλαμβάνει ένα δωρεάν πιστοποιητικό SSL. Ο πίνακας ελέγχου Plesk σάς επιτρέπει να εγκαταστήσετε εύκολα πολλά πρόσθετα σχεδόν αμέσως.

Έχετε πρόσβαση στο δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων Hostgator με πάνω από 4500 δωρεάν πρότυπα ιστότοπου. Περιλαμβάνει επίσης δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, μεταφορά τομέα, μεταφορά σεναρίων και μεταφορά MYSQL.

Χρησιμοποιώντας τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να εγκαταστήσετε 38 δωρεάν εφαρμογές. Το Hostgator εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας και έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών.

Χαρακτηριστικά του HostGator:

Τομείς και αποθήκευση – Το πιο βασικό πρόγραμμα υποστηρίζει έναν τομέα, ενώ με το εταιρικό σχέδιο μπορείτε να έχετε 5 τομείς. Με κάθε σχέδιο, μπορείτε να έχετε απεριόριστους υποτομείς, λογαριασμούς FTP, ψευδώνυμα τομέα.

Υποστήριξη – Προσφέρει 24/7/365 υποστήριξη ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Αυτό περιλαμβάνει παρακολούθηση ασφάλειας διακομιστή 24/7. Το Hostgator παρέχει αυτόματα εβδομαδιαία αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων με τη δωρεάν αρχική ρύθμιση.

Τεχνολογική υποστήριξη – Υποστηρίζει φιλοξενία ιστοσελίδων Windows 2008, φιλοξενία IIS 7, ASP.net 2.0 ή 3.5 ή 4.0 ή 4.5, AJAX, Classic ASP, CGI, Fast CGI, Python, SSI, Curl, GD 2, ASP MVC 3.0 και προγραμματισμένες εργασίες. Προσφέρει επίσης απεριόριστες βάσεις δεδομένων MSSQL και MySQL.

Πίνακας ελέγχου – Το θησαυροφυλάκιο εφαρμογών του Plesk επιτρέπει στους χρήστες να εγκαταστήσουν 38 σενάρια που παρέχονται από προεπιλογή. Άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται είναι: Προστασία Hotlink, προσαρμοσμένες σελίδες σφαλμάτων, στιγμιαία ιστολόγια, διεύθυνση URL ανακατεύθυνσης, διαχείριση αρχείων με βάση τον ιστό, Instant portal, στιγμιαία φόρουμ και κατάλογοι με κωδικό πρόσβασης.

Plesk_Control_Panel

Με τον πίνακα ελέγχου, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία ιστότοπου χρησιμοποιώντας AWStats που παρέχει ανάλυση σε πραγματικό χρόνο, Webalizer, πρωτογενή αρχεία καταγραφής και αρχεία καταγραφής αναφοράς.

Φιλοξενία email – Η φιλοξενία email περιλαμβάνεται ως μέρος του προγράμματος και υποστηρίζει απεριόριστους λογαριασμούς POP3. Άλλες διαθέσιμες λειτουργίες είναι η ηλεκτρονική αλληλογραφία, ψευδώνυμο e-mail, αυτόματες αποκρίσεις, λίστες αλληλογραφίας, προστασία από ανεπιθύμητα μηνύματα, υποστήριξη IMAP και SMTP.

Υποστήριξη πελατών:

Η επιλογή ζωντανής συνομιλίας Hostgator ξεκίνησε μέσα σε 20 δευτερόλεπτα.

Συνομιλία του HostGator

Αυτό ήταν σχεδόν στιγμιαίο. Ο πράκτορας ήταν ενημερωτικός και παρείχε σχετικούς συνδέσμους για να μοιραστεί μερικές πρόσθετες πληροφορίες.

Ξεκινήστε με το HostGator

4. Φιλοξενία Α2:

a2-φιλοξενία-λογότυποΗ φιλοξενία A2 διαθέτει υποστήριξη φιλοξενίας Windows και ASP.net.

Το A2 Hosting λειτουργεί από το 2001 και παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας για Linux και Windows. Ως μέρος της φιλοξενίας των Windows, υποστηρίζει τη φιλοξενία ASP.net.

Η φιλοξενία Α2 παρέχει τρία διαφορετικά σχέδια φιλοξενίας-

Χαρακτηριστικά
LITE
ΤΑΧΥΣ
ΤΟΥΡΜΠΟ
ΑποθήκευσηΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
εύρος ζώνηςΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
SSL & SSDΕλεύθεροςΕλεύθεροςΕλεύθερος
Πίνακας ΕλέγχουPlesk Onyx 17.8Plesk Onyx 17.8Plesk Onyx 17.8
Αριθμός ιστότοπων1ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Τιμή4,90 $ / μήνα5,88 $ / μήνα10,78 $ / μήνα

Δείτε τα πλήρη προγράμματα ASP.NET της A2 Hosting εδώ..

Με το βασικό πρόγραμμα, λαμβάνετε υποστήριξη για έναν ιστότοπο, Απεριόριστο RAID-10 Storage, απεριόριστη υποστήριξη μεταφοράς. Άλλα πράγματα που περιλαμβάνονται στο σχέδιο είναι – μονάδες SSD που παρέχουν υψηλής ταχύτητας, δωρεάν πιστοποιητικό SSL μαζί με προληπτικά χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε την πλατφόρμα φιλοξενίας τους με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Οι τεχνικές διαμορφώσεις τους υποστηρίζουν:

 • Windows 2012
 • ASP.net 2.x, 3.x και 4.x μαζί με το Classic ASP, .NET Core 2.0
 • IIS 8.5
 • ASP.net MVC 4, 5
 • Silverlight 4, 5
 • 25 διευθύνσεις email για το βασικό πρόγραμμα και απεριόριστες για άλλα προγράμματα
 • Το βασικό σχέδιο υποστηρίζει 1 x 2,1 GHz Core
 • Η φυσική μνήμη κυμαίνεται μεταξύ 0,5 GB και 2 GB, ενώ η εικονική μνήμη κυμαίνεται μεταξύ 4 GB έως 8 GB με βάση το σχέδιο

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας A2:

Speed ​​- Η φιλοξενία A2 ASP.net έχει καλές διαμορφώσεις για το βασικό σχέδιο, ώστε να παρέχει αρκετά γρήγορη ταχύτητα.

a2 ταχύτητα φιλοξενίας

Δοκιμή ταχύτητας διακομιστή φιλοξενίας A2 – A +. Πίστωση: Bitcatcha

Χρησιμοποιεί SSD μαζί με CloudFlare ServerShield και AnyCast DNS για να παρέχει ταχύτερες φορτώσεις σελίδων.

Αξιοπιστία – Παρέχει περιττό δίκτυο 10 Gb / s και κάθε διακομιστής έχει υποστήριξη για τουλάχιστον 12 Core με ελάχιστη μνήμη RAM 64 GB. Μια διαμόρφωση αρκετά για να υποστηρίξει τη μεγάλη κυκλοφορία. Η φιλοξενία A2 εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας.

Μετανάστευση – Καλύπτει μια δωρεάν υποστήριξη μετεγκατάστασης ιστότοπων

ελεύθερη μετανάστευση

Ασφάλεια – Η φιλοξενία A2 διαθέτει δωρεάν SSL, μαζί με αυτό παρέχει επίσης KernelCare το οποίο περιλαμβάνει καθημερινές αυτόματες ενημερώσεις πυρήνα χωρίς επανεκκίνηση. Άλλες δυνατότητες ασφαλείας που περιλαμβάνονται είναι το τείχος προστασίας διπλού web hosting, η σάρωση ιών, το Brute Force Defense, το Hardening Server και η παρακολούθηση ασφάλειας διακομιστή 24/7/365

Τομείς – Με το βασικό σχέδιο, λαμβάνετε 1 ιστότοπο, 5 υποτομείς με 25 δεσμευμένους τομείς. Για άλλα σχέδια αυτό είναι απεριόριστο. Οι πρόσθετοι τομείς δεν περιλαμβάνονται στο βασικό πρόγραμμα, ωστόσο, είναι απεριόριστοι για άλλα προγράμματα. Με 1,96 $ το μήνα, μπορείτε να λάβετε μια αποκλειστική διεύθυνση IP. Η διαχείριση DNS διατίθεται δωρεάν.

Email – Η φιλοξενία email περιλαμβάνεται στο βασικό πρόγραμμα. Για το βασικό σχέδιο, έχει υποστήριξη για 25 διευθύνσεις email με υποστήριξη POP3 / POP3-SSL, IMAP / IMAP-SSL και SMTP / SMTP-SSL. Αυτό περιλαμβάνει επίσης την προστασία από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το spam

Πίνακας Ελέγχου – Περιλαμβάνει Πίνακας Ελέγχου Plesk Onyx 17.8. Το A2 έχει υποστήριξη για ανάπτυξη ηλεκτρονικού εμπορίου με εγκατάσταση DotNetNuke 1 κλικ. Άλλα πρόσθετα που περιλαμβάνονται είναι η εγκατάσταση 1 κλικ με PrestaShop, OpenCart, WordPress, Joomla, Drupal, CubeCart, B2evolution, BlogEngine. Περιλαμβάνεται επίσης πολύγλωσση υποστήριξη.

Υποστήριξη πελατών:

Επικοινώνησα με τη ζωντανή συνομιλία φιλοξενίας του A2 για να λάβω κάποιες πληροφορίες σχετικά με τη φιλοξενία ASP.net.
a2-φιλοξενία-συνομιλία
Ο χρόνος αναμονής ήταν περίπου 1 λεπτό. Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης ήταν ενημερωτικός και παρείχε κάποιους γρήγορους συνδέσμους αναφοράς που εμφανίζουν λεπτομέρειες για το ερώτημά μου.

Ξεκινήστε με το A2 Hosting

5. GoDaddy:

godaddy-λογότυποΣτη συνέχεια, θα θεωρούσα το GoDaddy. Το GoDaddy βρίσκεται εδώ και σχεδόν 21 χρόνια από την κυκλοφορία του το 1997.

Έχει την έδρα του στο Scottsdale της Αριζόνα των ΗΠΑ και έχει περισσότερους από 17 εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Μαζί με άλλες επιλογές φιλοξενίας, το GoDaddy παρέχει επίσης φιλοξενία βάσει Windows που υποστηρίζεται από τη φιλοξενία ASP.net.

Προσφέρει 4 διαφορετικά σχέδια-

Χαρακτηριστικά
Μίζα
Οικονομία
Λουξ
Τελικός
Αποθήκευση30 GB100 GBΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Βάσεις δεδομένων1025Απεριόριστος
Χρήστες FTP505050Απεριόριστος
Αριθμός ιστότοπων11ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Τιμή2,49 $ / μήνα2,99 $ / μήνα4,99 $ / μήνα5,99 $ / μήνα

Δείτε τα πλήρη σχέδια ASP.NET του Godaddy εδώ…

Στο βασικό πρόγραμμα, λαμβάνετε υποστήριξη για 1 ιστότοπο, χώρο αποθήκευσης 100 GB, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις. Άλλα σχέδια υποστηρίζουν απεριόριστους ιστότοπους με αποθηκευμένο χώρο και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις.

Με κάθε σχέδιο, για το πρώτο έτος, μπορείτε να λάβετε δωρεάν επιχειρηματικό email Microsoft Office 365.

Η εγγραφή τομέα περιλαμβάνεται ως μέρος του προγράμματος. Τα βασικά σχέδια υποστηρίζουν 10 βάσεις δεδομένων MySQL με 1 GB το καθένα, 1 βάση δεδομένων MSSQL με 200 MB το καθένα και 50 χρήστες FTP.

Όλα τα σχέδια υποστηρίζουν τον Windows Server 2012 R2. Στο πρόγραμμα Ultimate, λαμβάνετε επίσης ένα πιστοποιητικό SSL 1 έτους και ένα Premium DNS με ξεχωριστό κόστος.

Αυτά τα σχέδια καλύπτουν επίσης την παρακολούθηση ασφάλειας διακομιστή 24/7 μαζί με την προστασία DDoS. Λοιπόν, υποστηρίζουν επίσης πάνω από 50 εγκατάσταση με ένα κλικ της εφαρμογής ως μέρος οποιουδήποτε προγράμματος επιλέγετε.

Μπορείτε να το εγκαταστήσετε από τον πίνακα ελέγχου που βρίσκεται στο Odin Plesk.

Χαρακτηριστικά του Godaddy:

Ιστότοπος και αποθήκευση – Το βασικό πρόγραμμα υποστηρίζει 1 ιστότοπο, ενώ τα άλλα σχέδια υποστηρίζουν απεριόριστους ιστότοπους. Σε οποιοδήποτε σχέδιο επιλέγετε, δεν υπάρχουν περιορισμοί εύρους ζώνης.

Αυτό δεν είναι μετρημένο. Με ένα βασικό σχέδιο, έχετε 100 GB χώρου στο δίσκο. Καθώς επιλέγετε ένα υψηλότερο σχέδιο δεν υπάρχει συγκεκριμένος περιορισμός στο χώρο του δίσκου.

Τομείς – Ο δωρεάν τομέας περιλαμβάνεται ως μέρος του ετήσιου προγράμματος. Εάν το όνομα τομέα επιλέγεται για έναν όρο μεγαλύτερο από το πρόγραμμα, σε τέτοιες περιπτώσεις χρεώνεται επιπλέον.

Χωρίς Godaddy

Οι εξωτερικοί τομείς και οι υποτομείς είναι απεριόριστοι ανεξάρτητα από το πρόγραμμα που επιλέγετε. Και πάλι ο τομέας Alias ​​είναι απεριόριστος σε όλα τα σχέδια. Εκτός από το βασικό πρόγραμμα, όλα τα άλλα σχέδια υποστηρίζουν απεριόριστους ιστότοπους.

Ασφάλεια – Όσον αφορά την ασφάλεια, δεν υπάρχουν πάρα πολλά πρόσθετα χαρακτηριστικά ασφαλείας. Ωστόσο, για το πιο βασικό πρόγραμμα, έχετε 24ωρη παρακολούθηση διακομιστή μαζί με προστασία DDoS. Υποστηρίζει FTPS που είναι μια ασφαλής μορφή FTP.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάσταση βάσης δεδομένων. Ένα μικρό ποσό χρεώνεται ξεχωριστά για δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου. Τα πιστοποιητικά SSL και η απαραίτητη ασφάλεια για σάρωση και εκκαθάριση κακόβουλου λογισμικού χρεώνονται επίσης ξεχωριστά.

Πίνακας ελέγχου – Ο πίνακας ελέγχου που περιλαμβάνεται είναι το Plesk 12 για Windows. Από εδώ μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε στατιστικά στοιχεία ιστότοπου, πρωτότυπα αρχεία καταγραφής πρόσβασης και να προγραμματίσετε εργασίες.

Υποστηρίζει την ανάπτυξη ιστού της Microsoft, το Microsoft WebMatrix και την πρόσβαση σε περισσότερες από 50 εφαρμογές. Διαθέτει εγκατάσταση με ένα κλικ για WordPress, Joomla, Drupal.

Τεχνολογική υποστήριξη – Κάθε πρόγραμμα εξυπηρετεί έως και 250.000 αρχεία και προσφέρει Server Side Includes (SSI), Classic ASP, ASP.net Ajax, CGI, ASP.net MVC 3, Silverlight 5 και Silverlight 4 hosting, Perl και Python.

Godaddy_technology_support

Φιλοξενία email – Κάθε πρόγραμμα υποστηρίζει ένα δωρεάν γραμματοκιβώτιο και τα άλλα μπορούν να προστεθούν με ξεχωριστό κόστος. Αυτό παρέχει συνολικό χώρο αποθήκευσης email 5 GB.

Άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται είναι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, το ψευδώνυμο email για φιλοξενία, η υποστήριξη του Office 365, η αυτόματη απάντηση, η προστασία από ιούς και ανεπιθύμητα μηνύματα, το απόρρητο email και η προστασία με κρυπτογράφηση 256-bit.

Υποστήριξη πελατών:

Προσπάθησα να χρησιμοποιήσω την επιλογή ζωντανής συνομιλίας GoDaddy και η συνομιλία ξεκινά σχεδόν ακαριαία χωρίς χρόνο αναμονής.

Γκόνταντ-συνομιλία

Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης ήταν εξαιρετικά χρήσιμος για την παροχή ορισμένων πληροφοριών σχετικά με το ερώτημά μου και την παροχή αρκετών πληροφοριών για να με καθοδηγήσει σε κάθε σχέδιο.

Ξεκινήστε με το Godaddy

Τι είναι η φιλοξενία ASP.NET?

Το ASP.Net είναι μια ισχυρή γλώσσα ανάπτυξης ιστού, παρόμοια με το πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει Java ή PHP.

Το ASP.net είναι η καλύτερη επιλογή για την πλατφόρμα των Windows, λόγω της αλληλεξάρτησής της με το λειτουργικό σύστημα Windows. Είναι ένα πλαίσιο εφαρμογής Ιστού που μπορεί να δημιουργήσει δυναμικές ιστοσελίδες και υπηρεσίες.

Για να το υποστηρίξουν, αρκετές εταιρείες φιλοξενίας παρέχουν επιλογές φιλοξενίας ASP.net. Αυτές οι επιλογές φιλοξενίας συνδυάζονται με διάφορα πρόσθετα διαθέσιμα για ταχεία ανάπτυξη ιστού και γρήγορη φιλοξενία.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιείτε το web hosting ASP.net?

Ενώ υπάρχουν πολλά οφέλη από τη χρήση του web hosting ASP.net, θα ήθελα να επισημάνω μερικούς βασικούς λόγους-

 • Windows – Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για προγραμματιστές που βασίζονται σε Windows.
 • Ευκολία ανάπτυξης – Μια πλατφόρμα φιλοξενίας μειώνει τις περισσότερες από τις μη αυτόματες εργασίες και παρέχει βασικές υπηρεσίες που απαιτούνται για τη φιλοξενία κάτω από μια στέγη
 • Πρόσθετα – Με τη φιλοξενία μπορεί κανείς να απολαύσει μια σειρά από πρόσθετα και υπηρεσίες που προσφέρει κάθε πλατφόρμα φιλοξενίας.
 • Γρήγορη ανάπτυξη – Με την υποστήριξη φιλοξενίας ASP.net, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και να τρέξετε τον ιστότοπό σας πολύ γρήγορα
 • Υποστήριξη πελατών – Μια πλατφόρμα φιλοξενίας, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σας καθοδηγήσει στην πλήρη ανάπτυξη του ιστότοπου. Μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση, υποστήριξη πελατών και τη βάση γνώσεων της πλατφόρμας φιλοξενίας

Συμπέρασμα:

Έχω παράσχει 5 κορυφαίες λύσεις φιλοξενίας ASP.net και έχω δώσει μια λεπτομερή περιγραφή της λίστας δυνατοτήτων για καθένα από αυτά – A2 hosting, GoDaddy, Hostgator, Smarterasp και Interserver.net.

Κεντρικός υπολογιστής Asp.net
Κόστος (Μηνιαία)
Αποθήκευση
εύρος ζώνης
Ευχρηστία
Η βαθμολογία μας
Δωρεάν δοκιμή
Απαιτείται πιστωτική κάρτα?
SmarterASP.net2,95 $ / μήναΑπεριόριστοςΑπεριόριστος★★★★★★★★★★60 ημέρεςΟχι
Διακομιστής4,75 $ / μήναΑπεριόριστοςΑπεριόριστος★★★★★★Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερώνΝαί
HostGator4,76 $ / μήναΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις★★★★★★★★Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερώνΝαί
Φιλοξενία Α24,90 $ / μήναΑπεριόριστοςΑπεριόριστος★★★★★★★★Εγγύηση επιστροφής χρημάτων ανά πάσα στιγμήΝαί
Πάμε μπαμπά2,49 $ / μήνα30 GBΧωρίς μετρήσεις★★★★★★★★★Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερώνΝαί

Το Interserver.net έχει καλή υποστήριξη ASP.net με υποστήριξη για 25 ιστότοπους και απεριόριστο χώρο αποθήκευσης. Ωστόσο, αυτό είναι χαμηλό σε σχέση με τις πρόσθετες δυνατότητες ασφαλείας.

Το GoDaddy είναι μία από τις φθηνότερες επιλογές για το βασικό πρόγραμμα. Ωστόσο, οι ανανεώσεις έχουν υψηλή τιμή. Αυτό έχει έναν καλό συνδυασμό βασικών τεχνολογιών ASP και λειτουργιών ασφαλείας.

Το Hostgator παρέχει επίσης μη μετρημένο χώρο στο δίσκο και μια σειρά τεχνολογικής υποστήριξης. Αυτό, ωστόσο, υποστηρίζει τα Windows 2008 και όχι καμία από τις πιο πρόσφατες εκδόσεις.

Η φιλοξενία A2 διαθέτει σημαντική υποδομή για την παροχή καλής ταχύτητας στον ιστότοπό σας. Έχει επίσης ορισμένα βελτιωμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και είναι μια καλή επιλογή σε περίπτωση που ο προϋπολογισμός δεν αποτελεί περιορισμό.

Το Smarterasp είναι αφιερωμένο σε ιστότοπους που βασίζονται σε ASP και παρέχει εξαιρετικά προσιτά σχέδια. Το πλεονέκτημα είναι ότι έχετε μια δωρεάν δοκιμή 60 ημερών. Η λίστα χαρακτηριστικών τους είναι τεράστια και είναι η καλύτερη επιλογή για κάποιον που αναζητά υποστήριξη πολλαπλών και τελευταίων εκδόσεων ASP.

το καλύτερο inf.net φιλοξενίας infographic

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map