5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις HideMyAss 2020 (ο αριθμός # 3 είναι απλώς φοβερός)

Εάν ενδιαφέρεστε για την προοπτική της τεχνολογίας VPN ή εάν έχετε χρησιμοποιήσει μόνοι σας VPN, ενδέχεται να έχετε συναντήσει το HideMyAss!


HideMyAss! είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές VPN που ιδρύθηκε το 2005 από έναν 16χρονο που προσπαθούσε να παρακάμψει τους περιορισμούς διαδικτύου του σχολείου του και ανήκει στην Avast για μερικά χρόνια (το Avast είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους ασφάλειας στον κυβερνοχώρο).

Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το HideMyAss! πιθανότατα σας άρεσε. Είναι δημοφιλές γιατί λειτουργεί καλά, αλλά τίποτα δεν είναι τέλειο. Και γεια, είναι επίσης δυνατό HMA! δεν ανταποκρίνονταν στις προσδοκίες σας.

Η αγορά VPN ευδοκιμεί και υπάρχουν πολλές επιλογές, οπότε δεν χρειάζεται να περιοριστείτε στο HideMyAss! Εδώ, θα ρίξω μια ματιά σε μερικές εξαιρετικές εναλλακτικές λύσεις για το HMA!

Για να ορίσω αυτές τις εναλλακτικές λύσεις στο σωστό πλαίσιο, θα αναφερθώ εν συντομία σε αυτό που μπορεί να σας αρέσει για το HideMyAss! και τι μπορεί να σας αρέσει.

Ίσως το μεγαλύτερο σημείο HMA! πηγαίνει γιατί είναι το όνομα δύναμη. ΧΜΑ! υπάρχει εδώ και πολύ καιρό και είναι ένα από τα πιο δημοφιλή VPN. Χρησιμοποιώντας το HideMyAss! σημαίνει τη χρήση μιας υπηρεσίας που έχουν χρησιμοποιήσει αμέτρητοι άλλοι, κάτι που αποτελεί μεγάλο μέτρο αξιοπιστίας.

Φυσικά, η δημοτικότητα δεν είναι το παν. HideMyAss! έχει επίσης πολλά πράγματα για αυτό: ένας λογαριασμός μπορεί να λειτουργήσει σε έως και 5 συσκευές, έχετε πρόσβαση σε 900 διακομιστές σε περισσότερες από 190 χώρες (έτσι, σχεδόν σε κάθε χώρα), η υποστήριξη πελατών είναι σταθερή και αποδίδει καλά συνολικά.

Ουάου, αυτό ακούγεται τέλειο – γιατί ενδιαφερόμαστε ξανά για εναλλακτικές λύσεις; Ω! ναι…

Μερικά από τα αρνητικά είναι πολύ κοντά στην καρδιά της τεχνολογίας VPN. Ανάλογα με τις ανάγκες και τις προβολές του VPN σας, HideMyAss! θα μπορούσε να είναι λίγο απογοητευτικό για την παροχή πληροφοριών από την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με έναν χρήστη που εμπλέκεται με το hacking της Sony το 2012, ο οποίος είχε χρησιμοποιήσει το HMA!

Αυτό θέτει υπό αμφισβήτηση εάν το HMA! μπορεί πραγματικά να εμπιστευτεί την πολιτική χωρίς αρχεία καταγραφής. Σίγουρα, οι περισσότεροι από εσάς που διαβάζετε αυτό δεν σκοπεύουν να χαράξουν μια μεγάλη εταιρεία ή κυβέρνηση, αλλά οι συνέπειες ενός VPN να έχει πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών για να παραδοθούν πρώτα – καλά, αυτό είναι σίγουρα αρκετό για να νικήσει το σημείο VPN για πολλούς ανθρώπους.

Ένα άλλο, πιο μικρό σημείο, είναι ότι το HideMyAss! κοστίζει τουλάχιστον 4,99 $ το μήνα και αυτό ισχύει αν δεσμευτείτε για 2 χρόνια. Αυτές οι τιμές δεν είναι από μόνες τους – είναι πολύ φυσιολογικές, όλα τα πράγματα μελετούν – αλλά μπορείτε ακόμα να βρείτε φθηνότερες επιλογές που έχουν καλή απόδοση.

Μια σύντομη σημείωση: Δεν θα επισημάνω βασικά χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα, το απεριόριστο εύρος ζώνης είναι στάνταρ για τα πληρωμένα VPN – αυτά με τα όρια εύρους ζώνης που δεν είναι δωρεάν θα ήταν η εξαίρεση.

φιλοξενία χάπι5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις HideMyAss

 1. ExpressVPN
 2. NordVPN
 3. PureVPN
 4. CyberGhost
 5. IPVanish

Τώρα ρίξτε μια προσεκτική ματιά στις κορυφαίες 5 εναλλακτικές λύσεις HideMyAss:

Εναλλακτική # 5: IPVanish

ip-vanish banner

Αυτή η λίστα είναι μια μάχη των τιτάνων. Όλα τα ονόματα εδώ είναι δημοφιλείς λύσεις VPN και το IPVanish είναι σίγουρα ένα από αυτά. Το IPVanish είναι μια εξαιρετική λύση pick-it-up-and-go.

Εάν χρειάζεστε μια πραγματικά αξιόπιστη υπηρεσία VPN τώρα, το IPVanish είναι μια εξαιρετική επιλογή. Η τιμολόγηση είναι εντάξει και αποδίδει πολύ καλά (ίσως επειδή κατέχει και λειτουργεί άμεσα τη συντριπτική πλειονότητα των διακομιστών του, αντί να το αφήνει σε τρίτους).

Ενώ το IPVanish είναι σε γενικές γραμμές μια σταθερή επιλογή, έχει αρκετά μειονεκτήματα που μειώνουν την κατάταξή του στο βιβλίο μου.

Πλεονεκτήματα

 • Πολλές επιλογές διακομιστή και IP: 1.100+ διακομιστές και πάνω από 40.000 IP. Περίπου το 90% των κέντρων δεδομένων και των διακομιστών ανήκουν απευθείας στο IPVanish και όχι σε τρίτους, κάτι που αποτελεί μεγάλη υπόσχεση αξιοπιστίας.
 • Το IPVanish είναι απίστευτα εύκολο στη χρήση και σε πολλές συσκευές. Ναι, όλα τα VPN σε αυτήν τη λίστα είναι εύκολο στη χρήση και εγκατάσταση, αλλά το IPVanish είναι πράγματι ιδιαίτερα απλό. Σκεφτείτε τον στόχο του IPVanish ως μια εξαιρετικά απλή διαδικασία: την εγκαθιστάτε και τη χρησιμοποιείτε αμέσως. Είναι καλό για άμεσες λύσεις στις ανάγκες απορρήτου.

 • περισσότερο από το συνηθισμένο 5 ή 7.

Μειονεκτήματα

 • Το 2016, το IPVanish παρέδωσε δεδομένα χρηστών στο Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ. Τώρα, από όλους τους λογαριασμούς, ο εν λόγω χρήστης ήταν απόλυτος σκουπίδια. Αυτό είναι εκτός από το σημείο, ωστόσο. Το IPVanish εκείνη τη στιγμή είχε δηλωμένη πολιτική μη καταγραφής, αλλά η παράδοση των αρχείων καταγραφής χρηστών φαίνεται να αποτελεί σαφή ένδειξη ότι οι πολιτικές πολιτειών του IPVanish δεν μπορούν να ληφθούν στην ονομαστική τους αξία. Από την άλλη πλευρά, η IPVanish έχει αποσύρει τις δραστηριότητές της στη Ρωσία λόγω συγκρούσεων με την τοπική νομοθεσία και την πολιτική μηδενικής καταγραφής – οπότε ποιος ξέρει; Εξακολουθώ να πιστεύω ότι είναι καλύτερο να είμαι ασφαλής και να είμαι σκεπτικός σχετικά με την πολιτική καταγραφής του IPVanish προσωπικά.
 • Οι διακομιστές του IPVanish επεκτείνονται μόνο σε 60 χώρες. Αυτό είναι περισσότερο από αρκετό για τους περισσότερους ανθρώπους, αλλά είναι πολύ πίσω από το HideMyAss! Όπως ανέφερα, το IPVanish διαχειρίζεται άμεσα τη συντριπτική πλειονότητα των διακομιστών του, και αυτός είναι ένας λόγος που τους αρέσει τόσο πολύ. Ίσως μπορώ να κόψω το IPVanish λίγο χαλαρό.
 • Περιορισμένος αριθμός επιλογών πληρωμής, κυρίως κάρτες.
 • Το IPVanish δεν είναι τόσο φορτωμένο με δυνατότητες όσο μερικές από τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας.
 • Το IPVanish έχει αρκετά τυπική τιμή, αλλά δεν είναι το φθηνότερο. Υπάρχουν σίγουρα πιο προσιτές επιλογές με εξίσου καλές ή καλύτερες υπηρεσίες και δυνατότητες (συνεχίστε να διαβάζετε!)

ipvanish-vpn-τιμολόγηση

Επισκεφτείτε τους χρήστες IPVanish1 που το αγόρασαν

Εναλλακτική # 4: CyberGhost VPN

cyberghost-banner

Το CyberGhost VPN είναι, όπως και πολλοί σε αυτήν τη λίστα, μια από τις πιο δημοφιλείς και δημοφιλείς υπηρεσίες VPN. Από την ίδρυσή της το 2011, η CyberGhost έχει αναπτύξει μια φήμη: ήταν το πρώτο VPN που δημοσίευσε μια έκθεση διαφάνειας και εξυπηρετεί περισσότερους από 20 εκατομμύρια χρήστες.

Η ουσία για το CyberGhost: είναι εξαιρετικό για ροή και αποδίδει πολύ καλά και έχει αξιοπρεπή τιμολόγηση. Δεν έχει πολλά να πάει άσχημα γι ‘αυτό, αλλά επειδή τα άλλα VPN σε αυτήν τη λίστα έχουν έναν τόνο υπέροχα πράγματα, το CyberGhost έρχεται στο # 4. Τούτου λεχθέντος, είναι ένα φανταστικό VPN και ενθαρρύνω θερμά όλους όσους ενδιαφέρονται να το δοκιμάσουν δωρεάν.

Πλεονεκτήματα

 • Η CyberGhost έχει την έδρα της στη Ρουμανία, η οποία δεν διαθέτει νόμους διατήρησης δεδομένων.
 • Οι τιμές της CyberGhost βρίσκονται στο χαμηλότερο σημείο (για μεγαλύτερες δεσμεύσεις, όπως πάντα) και είναι ανάλογες με την ποιότητα του CyberGhost, αυτό το καθιστά μια φανταστική αξία VPN. Επιπλέον, το CyberGhost έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 45 ημερών και όχι εγγύηση διάρκειας μίας εβδομάδας ή 30 ημερών.

σχέδιο κυβερνοχώρου

 • Το CyberGhost είναι πραγματικά εξαιρετικό για streaming. Ναι, όλα τα κορυφαία VPN είναι καλά για το ξεκλείδωμα περιεχομένου, αλλά το CyberGhost ξεφεύγει από το δρόμο του για να εντοπίσει τους καλύτερους διακομιστές για ροή ή torrent.

ροή στον κυβερνοχώρο

 • Στη σημείωση των διακομιστών, το CyberGhost σάς παρέχει πρόσβαση σε πάνω από 3.000. Είναι μόνο 60 χώρες, αλλά hei, δεν έχετε ακόμη καμία έλλειψη επιλογών.
 • Όσον αφορά άλλες λειτουργίες, το CyberGhost έρχεται με πολλά πρωτόκολλα VPN, έναν αποκλεισμό διαφημίσεων, έναν αποκλεισμό κακόβουλου λογισμικού, την πρόληψη διαρροών DNS / IP και έναν αυτόματο διακόπτη θανάτωσης.
 • Τέλος, το CyberGhost έχει ένα μοναδικά χρήσιμο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Το λογισμικό επιτραπέζιου υπολογιστή CyberGhost μπορεί να γίνει πολύ μικρό μόνο με το κουμπί “on” ή να επεκταθεί σε μενού πλήρους οθόνης που διαθέτει πολύ περισσότερα εργαλεία και επιλογές.

cyberghost-μενού

Μειονεκτήματα

 • Η υποστήριξη πελατών της CyberGhost μπορεί να είναι λίγο αδιάφορη: δεν υπάρχει τηλεφωνική υποστήριξη και η βάση γνώσεων δεν είναι όλα αυτά. Τα περισσότερα VPN δεν έχουν φανταστικές βάσεις γνώσεων, αλλά τι μπορώ να πω; Δεν υπάρχει τίποτα άλλο λάθος με το CyberGhost εκτός αν προτιμάτε πραγματικά απλά VPN που διαθέτουν μόνο διακόπτη “on”.
 • Αν συγκρίνουμε με το HMA !, περισσότερες χώρες θα ήταν καλύτερες.

Επισκεφτείτε το CyberGhost

Εναλλακτική # 3: PureVPN

purevpn-πανό

Το PureVPN είναι μια από τις καλύτερες επιλογές. Διαθέτει υπέροχες δυνατότητες, όπως πρόσβαση σε τεράστιο αριθμό διακομιστών, διακόπτη διαδικτύου και δυνατότητα απόκρυψης της χρήσης VPN. Το μειονέκτημα? Μπορεί να είναι λίγο ακριβό καθώς πηγαίνουν τα VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα VPN. Το PureVPN έχει εγκριθεί από τους New York Times, το Cnet, το Mashable και έγινε δεκτό από τους Huffington Post και Wired, καθώς και αμέτρητοι άλλοι.
 • Μαζική ποικιλία επιλογών πληρωμής.

purevpn-πληρωμή

 • Πολύ προσιτό εάν έχετε έκπτωση.
 • Μια ποικιλία χαρακτηριστικών / εργαλείων: πολλαπλά πρωτόκολλα ασφαλείας, προστασία από διαρροές IP και DNS, διακόπτης εξουδετέρωσης διαδικτύου και το πιο σημαντικό…

purevpn-internet-kill

 • Ένα εργαλείο για να κάνετε τη χρήση του VPN σας αόρατη στον ISP σας! Αυτό δεν ακούγεται, αλλά απέχει πολύ από τα κοινά ακόμη και μεταξύ των πληρωμένων VPN. Ορισμένοι πάροχοι υπηρεσιών Διαδικτύου ενδέχεται να επιταχύνουν τις ταχύτητες του Διαδικτύου εάν βλέπουν ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο κρυπτογραφείται μέσω ενός VPN — Το PureVPN μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε τον κίνδυνο πεταλούδας και να αποκρύψετε το γεγονός ότι χρησιμοποιείτε VPN πρώτα.

Μειονεκτήματα

 • Ακριβές χωρίς έκπτωση, ακόμα κι αν δεσμεύεστε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

purevpn-σχέδιο

Επισκεφτείτε το PureVPN

Εναλλακτική # 2: NordVPN

nordvpn-πανό

Παρόλο που όλα τα VPN ενδιαφέρονται για το απόρρητο, μπορείτε να κατανοήσετε τις διάφορες πτυχές της αξίας VPN απορρήτου. Όλα τα VPN ωθούν την ικανότητά τους να ξεκλειδώνουν ψυχαγωγία, αλλά μερικά φαίνεται πολύ πιο επικεντρωμένα στη ροή από άλλα.

Το NordVPN ιδρύθηκε και λειτουργεί σε μεγάλη ανταπόκριση στις κυβερνητικές παρεμβάσεις σχετικά με την ιδιωτικότητα στο Διαδίκτυο. Το NordVPN έχει το δικό του μανιφέστο (αν και ένα σύντομο) και ξοδεύει ενέργεια για να ενισχύσει την εικόνα του ως εργαλείο υπέρ της ιδιωτικής ζωής (αυτό σας επιτρέπει επίσης να κάνετε streaming εάν θέλετε).

Η ουσία για το NordVPN; Είναι ένα υπέροχο VPN, αλλά πολύ λιγότερο ακριβό.

Πλεονεκτήματα

 • Το NordVPN είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές VPN, υπό την προϋπόθεση ότι είστε διατεθειμένοι να δεσμευτείτε για δύο ή περισσότερα χρόνια.

nordvpn-σχέδιο

 • Το NordVPN διαθέτει εργαλεία που είναι καλά για επιπλέον επίπεδα απορρήτου. Για παράδειγμα, το εργαλείο διπλού VPN σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας δύο φορές, το CyberSec σάς επιτρέπει να αποκλείσετε διαφημίσεις και το Onion-over-VPN σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο δίκτυο Onion εντός της εφαρμογής NordVPN. Αυτό είναι πολύ βολικό και παρέχει τα οφέλη τόσο των VPN όσο και του Tor για μια πραγματικά ιδιωτική σύνδεση.
 • Το NordVPN διαθέτει τεράστιο αριθμό διακομιστών για να διαλέξετε. Εκτός από την ύπαρξη περισσότερων από 5.000 διακομιστών σε 62 χώρες, το NordVPN θα σας επιτρέψει να αγοράσετε έναν αποκλειστικό διακομιστή εάν ενδιαφέρεστε και έχετε διαφορετικούς διακομιστές βελτιστοποιημένους για διαφορετικούς βαθμούς απορρήτου. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν τυπικό διακομιστή VPN ή τους διακομιστές Onion over VPN (που αναφέρονται παραπάνω).

διακομιστές nordvpn

 • Το NordVPN έχει μια εξαιρετική πολιτική απορρήτου, υποδομή ασφαλείας και διαφάνεια. Κοιτάξτε αυτήν τη δήλωση και συγκρίνετέ την με τα προαναφερθέντα προβλήματα της HMA με τα δεδομένα χρήστη.

nordvpn-ένταλμα-καναρίνι

Μειονεκτήματα

 • Ενώ το NordVPN είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα VPN, σε σύγκριση με το HideMyAss! δεν διαθέτει διακομιστές, καθώς επίσης διασκορπισμένους γεωγραφικά. Ενώ το NordVPN έχει πολύ περισσότερους διακομιστές, συγκεντρώνονται μεταξύ 62 χωρών. Αυτό είναι αρκετά καλό για τους περισσότερους χρήστες, αλλά δεν είναι τίποτα σε σύγκριση με το 190 χώρες HMA! λειτουργεί στο.

Επισκεφτείτε το NordVPN 1 χρήστες το αγόρασαν

Εναλλακτική # 1: ExpressVPN

express-vpn-banner

Εδώ είναι το θέμα των κορυφαίων VPN: όλοι λένε ότι είναι οι κορυφαίοι. Πάντα λένε “ΓΡΗΓΟΡΟ VPN ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”, “ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ VPN ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ”, ή “ΤΟ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΟΡΙΚΟ VPN”.

Φυσικά τέτοια πράγματα είναι υποκειμενικά και δεν υπάρχει σαφής νικητής. Αλλά, εάν υπάρχει, το ExpressVPN μπορεί να είναι ακριβώς αυτό.

πάροχος express-vpn

… Θα μπορούσατε να πείτε ότι το ExpressVPN έχει λάβει καλά.

Πλεονεκτήματα

 • Το ExpressVPN διαθέτει 148 τοποθεσίες διακομιστών σε 94 χώρες, για συνολικά 2.000 συνδέσεις διακομιστών διαθέσιμες. Λίγα VPN εκτός από το HideMyAss! προσφέρουν πρόσβαση σε περισσότερες από εκατό χώρες.
 • Το ExpressVPN διαθέτει ορισμένα στερεά εργαλεία που περιλαμβάνονται στο πακέτο, συμπεριλαμβανομένων πολλαπλών πρωτοκόλλων, μηδενικής γνώσης DNS (ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας σε περίπτωση που δεν εμπιστεύεστε ένα VPN για τη διατήρηση πολιτικής χωρίς καταγραφές) και το VPN split tunneling, το οποίο σας επιτρέπει τοποθετήστε μόνο μέρος της διαδικτυακής σας κίνησης μέσω του VPN (όπως απαιτείται).

express-vpn-χαρακτηριστικά

 • Το πιο μοναδικό πράγμα για το ExpressVPN είναι η τοποθεσία του: οι Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι. Ναι, ένα παράκτιο φορολογικό καταφύγιο όπου δισεκατομμυριούχοι κρύβουν τα χρήματά τους – καλά, είναι επίσης ένα μέρος όπου το ExpressVPN κρύβει τις πληροφορίες σας. Ή ακόμα καλύτερα, όπου η Express καταγράφει σχεδόν τίποτα: αυτό συμβαίνει επειδή δεν υπάρχουν νόμοι διατήρησης δεδομένων στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Για τα περισσότερα VPN, πρέπει να πιστεύετε ότι δεν θα διατηρούν αρχεία καταγραφής — με το ExpressVPN, είναι πολύ πιο πιθανό να διατηρήσουν το λόγο τους.
 • Ας υποθέσουμε ότι δεν είστε σίγουροι από την τοποθεσία του VPN. Στα τέλη του 2017, Τούρκοι ερευνητές που προσπαθούσαν να βρουν πληροφορίες σχετικά με μια πολιτική δολοφονία δεν μπόρεσαν να βρουν αρχεία καταγραφής που να βοηθούν την έρευνά τους. Αυτό ακούγεται σαν ένα παράξενο πράγμα που ονομάζουμε καλά νέα – πράγματι δεν είναι για την οικογένεια του θύματος – αλλά για τους πελάτες του ExpressVPN, αυτό είναι ένα υπέροχο σημάδι ότι το ExpressVPN ακολουθεί την πολιτική απαγόρευσης καταγραφής.

Μειονεκτήματα

 • Δυστυχώς, το ExpressVPN επιτρέπει μόνο έως 3 ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό δεν είναι μια τεράστια συμφωνία, αλλά είναι ιδιαίτερα ατυχές επειδή το ExpressVPN είναι ένα κορυφαίο VPN κορυφαίας κατηγορίας και το πρότυπο είναι 5.

 • Όσον αφορά την τιμολόγηση, το ExpressVPN δεν είναι το φθηνότερο ακόμα κι αν αγοράζετε για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν θα το έλεγα ακριβό και σίγουρα θα έλεγα ότι οι τιμές του ExpressVPN αξίζουν τον κόπο. Ωστόσο, για κάποιον που θέλει να σώσει, το ExpressVPN μπορεί να μην είναι η καλύτερη επιλογή.

express-vpn-σχέδιο

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

Συμπέρασμα: ποια εναλλακτική λύση στο HideMyAss! προτείνω?

Με όλες αυτές τις επιλογές, πώς μπορεί κάποιος να επιλέξει μια εναλλακτική λύση; Εκτός από το IPVanish, τα ονόματα που αναφέρονται εδώ έχουν πολύ λίγα που κάνουν άσχημα. Ακόμη και το IPVanish είναι ιδανικό για τη γρήγορη πλειοψηφία των χρηστών που θέλουν απλώς μια γρήγορη και εύκολη λύση VPN!

Μπορεί επίσης να έχετε παρατηρήσει ότι δεν μίλησα πολύ για ταχύτητες ή επιδόσεις. Πόσο περίεργο, σωστά; Αυτό είναι το εξής: όλα τα στοιχεία αυτής της λίστας είναι εδώ επειδή η υψηλή απόδοση είναι δεδομένη. Σίγουρα, μερικά μπορεί να είναι ταχύτερα από άλλα, αλλά ο έλεγχος ταχύτητας στο Διαδίκτυο δεν είναι μια σκληρή επιστήμη και ενώ μπορώ να πω ότι η απόδοση ευθυγραμμίζεται περίπου με την τοποθέτηση ενός VPN σε αυτήν τη λίστα, θα πρέπει να το πάρετε με έναν κόκκο αλατιού.

Έτσι, ενώ δεν μπορώ να εγγυηθώ συγκεκριμένα αποτελέσματα για κανέναν από εσάς, είναι πολύ πιθανό ότι οποιοδήποτε από αυτά θα είναι μεταξύ των ταχύτερων VPN που δοκιμάζετε.

Σε κάθε περίπτωση, ενώ όλες αυτές οι επιλογές είναι καλές εναλλακτικές για το HideMyAss!, Μερικές από αυτές είναι καλύτερες σε διαφορετικά πράγματα. Θεωρώ ότι το IPVanish και το CyberGhost είναι καλύτερο για γρήγορες και εύκολες λύσεις σε ανάγκες VPN που είναι λιγότερο σοβαρές – δηλαδή, streaming και torrent.

Φυσικά, όλα τα PureVPN, NordVPN και ExpressVPN λειτουργούν εξαιρετικά για ροή. Έρχονται όμως με πολλά χαρακτηριστικά και είναι ιδανικά για άτομα που ενδιαφέρονται σοβαρά να προστατεύσουν το απόρρητό τους.

Από αυτούς τους τρεις, το NordVPN είναι σταθερά η καλύτερη επιλογή για όσους ενδιαφέρονται να εξοικονομήσουν χρήματα και το ExpressVPN είναι το πιο σίγουρο από την άποψη του απορρήτου σας.

Εάν θέλετε πραγματικά να αποθηκεύσετε, μπορείτε να αναζητήσετε δωρεάν επιλογές VPN (ακόμα και αν είναι προσωρινά). Φυσικά, μπορείτε να δοκιμάσετε όλες αυτές τις επιλογές δωρεάν – οπότε μάθετε ποια είναι η κατάλληλη για εσάς, επειδή η πληρωμή για ένα VPN αξίζει πολύ συχνά.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map