5 καλύτερες δημιουργίες ονομάτων Podcast για το 2020 (με συμβουλές ονομασίας)

Γνωρίζατε, το 23% των Αμερικανών ακούει τακτικά podcasts. Τα podcast γίνονται διάσημα μέρα με τη μέρα.


Αποφάσισε να ξεκινήσει ένα podcast και εξακολουθεί να μπερδεύεται με τα βήματα της ρύθμισής του και δεν είμαι σίγουρος αν θα διαρκούσε ή όχι?

Μην ανησυχείτε, αυτά τα προβλήματα είναι κοινά.

Ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του podcast είναι να αποφασίσετε ένα όνομα για το κανάλι που πρόκειται να ξεκινήσετε.

Γεννήτριες ονομάτων podcast

Αυτό είναι σωστό, αυτοί οι ιστότοποι θα κάνουν τη δουλειά για εσάς. Οι γεννήτριες ονομάτων διευκολύνουν την εργασία σας δίνοντάς σας μερικές προτάσεις για τα ονόματα του podcast.

Αυτοί είναι οι ιστότοποι που θα σας ζητήσουν να εισαγάγετε κάποιες πληροφορίες από εσάς, όπως το όνομά σας, το δεύτερο όνομα, το είδος του podcast σας, κ.λπ. Αυτά τα δεδομένα που εισάγονται στη συνέχεια υποβάλλονται σε επεξεργασία και χρησιμοποιούνται από τους δημιουργούς ονομάτων για να προτείνουν ονόματα για το podcast σας.

φιλοξενία χάπι5 καλύτερες δημιουργίες ονομάτων podcast

 1. Crowdspring
 2. Kopywriting Kourse
 3. BizNameWiz
 4. BNG
 5. Κακός οιωνός

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικές από τις καλύτερες δημιουργίες ονομάτων podcast:

1. Crowdspring

πλήθος

Το Crowdspring καλύπτει όλες τις ανάγκες επωνυμίας. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα έργο ονομασίας και να κάνετε επαγγελματίες συνεργάτες να συνεργαστούν μαζί σας. Η διάρκεια του έργου διαρκεί συνήθως για μια εβδομάδα, αλλά μπορεί επίσης να λήξει και σε μια μέρα.

Ο ιστότοπος προσπαθεί να κατανοήσει τις απαιτήσεις σας μέσω ενός διαδραστικού QA. Επιπλέον, κάθε ολοκληρωμένο έργο συνοδεύεται από νομικές συμβάσεις. Επομένως, δεν υπάρχουν πιθανότητες διαφωνιών περί πνευματικών δικαιωμάτων.

Ναι, θέλω να χρησιμοποιήσω το Crowdspring

2. Kopywriting Kourse

KopywritingKourse

Kopywriting Το Kourse είναι ένα πρακτορείο copywriting, καθώς και ένα πρακτορείο κατάρτισης για επιχειρηματίες, συγγραφείς περιεχομένου κ.λπ. για να τους εκπαιδεύσει σε copywriting. Έχουν αναπτύξει αυτό το εργαλείο δημιουργίας ονομάτων podcast που σας βοηθά προτείνοντας ονόματα για το podcast σας.

Παράδειγμα kourse kopywriting

Εδώ στη σελίδα τους, σας ζητείται να εισαγάγετε μερικές λεπτομέρειες, όπως το θέμα σας, το όνομά σας και την πόλη σας. Μόλις εισαχθεί, θα δημιουργήσει 100+ ιδέες για ονόματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αυτά τα ονόματα podcast θα είναι δημιουργικά και θα χρησιμοποιούν το όνομα, την πόλη ή το θέμα σας σε αυτά.

3. BizNameWiz

BizNameWiz

Πρόκειται για έναν ιστότοπο που δημιουργήθηκε από ορισμένους από τους ειδικούς του ονόματος επωνυμίας για να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ονόματα για την επιχείρησή σας. Εδώ, σας ζητά να εισαγάγετε τυχόν τυχαίες λέξεις που θέλετε να διατηρήσετε στο όνομα του podcast σας.

Παράδειγμα BizNameWiz

Μόλις τα εισαγάγετε, αυτός ο ιστότοπος θα δημιουργήσει μερικές προτάσεις και θα σας μεταφέρει στον ιστότοπο του GoDaddy εάν ​​θέλετε να αγοράσετε επίσης ένα όνομα τομέα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το όνομα της εκπομπής και επίσης να αναπτύξετε έναν ιστότοπο για το podcast σας.

Οι ειδικοί επωνυμίας σε αυτόν τον ιστότοπο έχουν μοιραστεί τις σκέψεις τους σχετικά με το πώς θα πρέπει να είναι τα ονόματα των επιχειρήσεων προκειμένου να προσελκύσουν ένα μεγάλο κοινό.

4. BNG

BNG

BNG – ένας ιστότοπος που βοηθά στη δημιουργία ονομάτων για την επιχείρησή σας έχει αναπτύξει ένα εργαλείο για τη δημιουργία ονομάτων για το podcast και ελέγχει τη διαθεσιμότητά του. Πρώτον, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να εισαγάγετε τις λέξεις που θέλετε να είστε στο όνομα του podcast σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο δημιουργία.

Παράδειγμα BNG

Αυτό το εργαλείο θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα όπου πρέπει να φιλτράρετε τον τύπο της βιομηχανίας και τον αριθμό των χαρακτήρων στο όνομα podcast.

Μπορείτε να διατηρήσετε το όνομα podcast μικρότερο ή μακρύ, όποιο από αυτά ταιριάζει καλύτερα. Επιλέξτε αυτό που είναι καλύτερο για το podcast σας και, στη συνέχεια, προχωρήστε στην αγορά του ονόματος τομέα για τον ιστότοπο του podcast.

5. Θύμα

Κακός οιωνός

Το Portent είναι βασικά μια γεννήτρια τίτλου ή με άλλα λόγια, μια γεννήτρια ιδεών περιεχομένου. Ωστόσο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία ιδεών για το όνομα του podcast σας.

χαρακτηριστικό παράδειγμα

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εισαγάγετε λέξεις που χρειάζεστε στον τίτλο σας και αυτό το εργαλείο θα δημιουργήσει ένα όνομα που θα σας εξηγεί τη στρατηγική των λέξεων που χρησιμοποιούνται στον προτεινόμενο τίτλο. Το Portent είναι μια υπηρεσία ψηφιακού μάρκετινγκ που βοηθά στη δημιουργία ιδεών περιεχομένου.

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για το πώς να αποφασίσετε ποιο θα πρέπει να είναι το όνομα του podcast σας.

1. Χρησιμοποιήστε λέξεις παρόμοιες με το θέμα σας

Παρόμοιες λέξεις

Αυτό σημαίνει ότι επιλέξτε ένα όνομα που ταιριάζει με το θέμα στο οποίο μιλάτε. Το όνομα του podcast σας πρέπει να είναι τέτοιο ώστε να σχετίζεται με τη θέση του podcast σας.

Αυτό δεν έχει νόημα αν το podcast σας αφορά την επιστήμη και το ονομάζετε «Η τέχνη της μουσικής». Θα πρέπει να είναι αρκετά εύκολο για τον χρήστη σας να μαντέψει τη θέση του podcast σας κοιτάζοντας τον τίτλο του podcast σας.

2. Χρησιμοποιήστε το όνομά σας στον τίτλο

Χρησιμοποιήστε το όνομά σας

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε το όνομά σας στον τίτλο του podcast. Μπορείτε να χωρέσετε δημιουργικά το όνομά σας στον τίτλο όπως: Ο Scott Hanselman έκανε στο podcast του Hanselminutes.

Θα μπορούσε να σας βοηθήσει να αποφασίσετε γρήγορα το όνομα του podcast σας και δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για το θέμα στο οποίο μιλάτε.

3. Χρησιμοποιήστε παρεμβολές ή κάντε ερωτήσεις στον τίτλο

Ερωτήσεις στο Podcast

Αυτή είναι μια πολύ διαφορετική και δημιουργική προσέγγιση για να δώσετε τον τίτλο στην εκπομπή podcast σας. Χρησιμοποιώντας θαυμαστικά ή ερωτήσεις ως τίτλο σας δημιουργείται περιέργεια στους ακροατές podcast σας.

Τύποι ειδών Podcast

Ναι, ακόμη και το podcast έχει διαφορετικά είδη. Οι podcasters μιλούν για διαφορετικά πράγματα στην εκπομπή τους και τα θέματα που καλύπτουν αποφασίζουν το είδος του pod-show τους.

Μερικές φορές μπορεί να αποφασίσετε να ξεκινήσετε μια εκπομπή podcast και να επιλέξετε και ένα όνομα, αλλά δεν ξέρετε τι πρέπει να καλύπτει και πώς πρέπει να προχωρήσετε. Λοιπόν, εδώ είναι μερικά είδη για να καθαρίσετε τη σύγχυση και να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την εκπομπή podcast:

1. Το podcast που λέει ιστορίες

Ιστορία

Αυτό μπορεί να ακούγεται βαρετό, αλλά ναι, αυτό είναι ένα είδος. Εδώ σε αυτόν τον τύπο podcast, ο οικοδεσπότης αφηγείται μια ιστορία. Ακούγεται τόσο απλό, σωστό?

Αλλά δεν είναι τόσο απλό όσο νομίζετε. Απαιτεί κατάλληλη μουσική υπόκρουση, δυνατότητα αλλαγής του τόνου της φωνής σας όποτε απαιτείται, παύσεις και διαλείμματα στις προτάσεις και ικανότητα να κάνετε τους ακροατές σας να φανταστούν τι ακούνε.

Έτσι, όχι μόνο μια υπέροχη ιστορία (μυθοπλασία ή μη μυθοπλασία), αλλά και ο τρόπος που το αφηγείται αποφασίζει πόσο επιτυχής θα είναι το podcast που διηγείται την ιστορία σας.

Παραδείγματα – Snap Judgment, Risk !, Radiolab κ.λπ..

2. Solo Podcast

Solo Podcast

Εδώ, φιλοξενείτε μόνοι σας την εκπομπή και είστε ο μόνος που μιλάει και κάνει το σχόλιο. Αυτό σας βοηθά να δημιουργήσετε τη δική σας επωνυμία επειδή μιλάτε απευθείας στο κοινό σας.

Για παράδειγμα – ένας κωμικός, ένας ειδικός κ.λπ. μπορεί να φιλοξενήσει ένα σόλο podcast. Παράδειγμα – 99% αόρατο.

3. Συνέντευξη Podcast

Συνέντευξη Podcast

Όταν καλείτε κάποιον στην εκπομπή σας και τον παίρνετε συνέντευξη, τότε εμπίπτει σε αυτό το είδος. Εδώ, απαιτείται πολλή έρευνα για το άτομο που θα πάρει συνέντευξη στο podcast σας.

Είναι καλό για εσάς να προσεγγίσετε ένα ευρύ κοινό, αλλά από την άλλη πλευρά, θα δυσκολευτείτε να κλείσετε τους επισκέπτες για μια συνέντευξη και θα πρέπει να προγραμματίσετε τη συνέντευξη σύμφωνα με την ευκολία τους.

Παραδείγματα – WTF με Marc Maron, The Tim Ferris Show κ.λπ..

4. Πάνελ Εμφάνιση

Πάνελ εμφάνιση podcast

Πρόκειται για έναν ενημερωτικό τύπο εκπομπής podcast όπου διεξάγετε συζητήσεις ή καλείτε έναν ειδικό για μια συζήτηση για ένα συγκεκριμένο θέμα. Μερικές φορές οι συζητήσεις τελειώνουν καλά, ενώ μερικές φορές μπορεί να μετατραπεί σε θερμό επιχείρημα και μπορεί να είναι λίγο εκτός θέματος.

Το καλύτερο είναι ότι οι συζητήσεις μπορούν να διεξαχθούν σε ένα δωμάτιο καλώντας όλους ή ακόμα και στο Skype ή σε οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα επικοινωνίας.

Παράδειγμα – Ο Beancast.

Και έτσι…

Το Podcasting είναι κάτι περισσότερο από το να μιλάς. Είναι ένας από τους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε χρήματα στο διαδίκτυο. Δεν περιορίζεται μόνο στην ψυχαγωγία. Διάφορα θέματα όπως ομιλίες, εκπαιδευτικές εκπομπές, ιστορίες, τεχνολογικές συζητήσεις κ.λπ. καλύπτονται από το podcasting.

Ακόμη και η απόφαση για το όνομα δεν είναι το παν, χρειάζεστε τον κατάλληλο εξοπλισμό για την εκπομπή podcast, καθώς και πλατφόρμες όπου μπορείτε να δημοσιεύσετε το podcast σας.

Όχι μόνο το καλύτερο λογισμικό εγγραφής και ήχου είναι σημαντικό, αλλά έχοντας έναν αποτελεσματικό και μοναδικό τίτλο μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε κοινό.

Λοιπόν, ποιες από αυτές τις γεννήτριες θα επιλέξετε να δημιουργήσετε μια επωνυμία για το podcast σας; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό και μη διστάσετε να αφήσετε ένα σχόλιο παρακάτω…

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map