5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας Wiki του 2020 (ο αριθμός # 1 είναι φοβερός)

Τα Wikis διαδραματίζουν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινής μας ημέρας όσον αφορά την ανταλλαγή γνώσεων.


Ξέρετε ακριβώς πόσο σημαντικό είναι όταν κάνετε αναζήτηση σε όλα και στη Βικιπαίδεια.

Η δημιουργία μιας βάσης γνώσεων ή κοινότητας για τη θέση σας είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μοιράζεστε πληροφορίες.

Οι υπηρεσίες φιλοξενίας Wiki αναφέρονται επίσης μερικές φορές ως Wiki farm. Οι υπηρεσίες φιλοξενίας Wiki θα πρέπει να επιτρέπουν επεξεργάσιμες ιστοσελίδες σε στυλ wiki.

Λίγα πράγματα που επηρεάζουν την επιλογή σας είναι χαρακτηριστικά όπως – κόστος, αδειοδότηση, παρουσία διαφημίσεων, Alexa rank.

Άλλες τεχνικές λεπτομέρειες περιλαμβάνουν – επεξεργασία, δυνατότητες, υποστήριξη σύνταξης, αποθήκευση, πολύγλωσση υποστήριξη και μηχανή wiki.

Η φιλοξενία Wiki είναι ελαφρώς διαφορετική από τη συμβατική φιλοξενία και ως εκ τούτου πρέπει να επιλέξετε τον σωστό πάροχο φιλοξενίας wiki.

φιλοξενία χάπι5 καλύτεροι πάροχοι φιλοξενίας Wiki

 1. Cloudways
 2. GreenGeeks
 3. Siteground
 4. Α2
 5. HostPapa
Φιλοξενία Wiki
Κόστος (Μηνιαία)
Αποθήκευση
Υποστήριξη
Ευχρηστία
Η βαθμολογία μας
Φιλική προς το περιβάλλον?
Cloudways10 $ / μήνα.25 GB★★★★★★★★★★★★★★★Οχι
GreenGeeks3,95 $ / μήνα.Απεριόριστος★★★★★★★★★★★★★★★Ναί
Siteground3,95 $ / μήνα.10 GB★★★★★★★★★★★Οχι
Φιλοξενία Α23,92 $ / μήνα.Απεριόριστος★★★★★★★★★Οχι
HostPapa3,95 $ / μήνα.100 GB★★★★★★★★★★Οχι

Μέσω αυτής της ανάρτησης, θα σας δώσω λεπτομέρειες σχετικά με 5 καλύτερους παρόχους φιλοξενίας wiki.

1. Φιλοξενία Wiki Cloudways

σύννεφο wiki hosting banner

Το Cloudways είναι πλατφόρμα φιλοξενίας wiki. Η πλατφόρμα φιλοξενίας ιστοσελίδων κυκλοφόρησε το 2011.

Το Cloudways παρέχει εύχρηστες, επεκτάσιμες λύσεις φιλοξενίας. Έχει την έδρα της στη Μάλτα και έχει επιπλέον γραφεία στα ΗΑΕ και την Ισπανία.

Χαρακτηριστικά:

Το Cloudways υποστηρίζει τη φιλοξενία MediaWiki που βασίζεται σε σύννεφο. Προσφέρει υποστήριξη 24/7. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε δωρεάν.

Η Cloudways χρησιμοποιεί CDN για να παρέχει υψηλή απόδοση. Υποστηρίζει Apache, Nginx, PHP, MySQL, MariaDB. Υποστηρίζεται επίσης το Let’s Encrypt SSL.

Χαρακτηριστικά Cloudways

Μπορείτε να επιλέξετε την επιθυμητή συχνότητα για αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας. Ως μέρος του μέτρου ασφαλείας, το Cloudways παρέχει τακτική ενημέρωση κώδικα OS, έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και διακομιστές αυτόματης θεραπείας.

Όλα αυτά συνδυάζονται με προηγμένες κρυφές μνήμες, υποστήριξη για πολλές εκδόσεις PHP και εγκατάσταση με 1 κλικ σε πολλές εφαρμογές. Η μετεγκατάσταση είναι δωρεάν με οποιοδήποτε πρόγραμμα επιλέγετε.

Υποστήριξη πελατών:

Το Cloudways παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή εισιτηρίων.

Έχει τη βάση γνώσεων και την ισχυρή κοινοτική υποστήριξη. Μπορείτε επίσης να στείλετε email στο Cloudways.

Δοκίμασα τη ζωντανή συνομιλία τους. Πριν ξεκινήσετε τη ζωντανή συνομιλία, πρέπει να παρέχετε βασικές πληροφορίες, όπως όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον τύπο ερωτήματος.

cloudways cha1 για φιλοξενία wiki

cloudways chat 2 για φιλοξενία wiki

Η συνομιλία ξεκίνησε αμέσως όταν ένας αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών προσέφερε κάποια γρήγορη βοήθεια. Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών έδωσε γρήγορα χρήσιμες πληροφορίες.

Τα σχέδια του Cloudways Wiki Hosting:

Όσον αφορά τα σχέδια, υπάρχουν πολλά σχέδια για να διαλέξετε. Δεδομένου ότι όλα αυτά είναι προγράμματα που βασίζονται σε σύννεφο, μπορείτε να επιλέξετε από πολλά σχέδια.

Το πλεονέκτημα είναι ότι πληρώνετε καθώς χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να επιλέξετε τα διάφορα κέντρα δεδομένων. Αυτό περιλαμβάνει υπηρεσίες Digital Ocean, Linode, Vultr, Amazon, Google Cloud Platform.

Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 10 $ / μήνα και μπορεί να πληρωθεί για ωριαία χρήση.

Σχέδια wiki Cloudways

Ισχύει τιμή 0,033 $ για αποθήκευση αντιγράφων ασφαλείας εκτός ιστότοπου.

Ξεκινήστε δωρεάν

2. Φιλοξενία GreenGeeks Wiki

GREENGEEKS WIKI HOSTING BANNER

Το GreenGeeks είναι ένας από τους πρωτοπόρους στην πράσινη φιλοξενία και παρέχει φιλικές προς το περιβάλλον επιλογές φιλοξενίας. Έχει την έδρα της στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και σχεδόν 10 χρόνια και εξυπηρετεί περισσότερους από 300.000 ιστότοπους. Η GreenGeeks παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας wiki.

Χαρακτηριστικά:

Το GreenGeeks επιτρέπει την εύκολη δημιουργία του ιστότοπου Wiki. Προσφέρει δωρεάν λογισμικό ανοιχτού κώδικα, όπως MediaWiki, TwikiWiki, DokuWiki και πολλά άλλα.

Με το βασικό πρόγραμμα, λαμβάνετε εγκατάσταση Wiki με 1 κλικ. Είναι βελτιστοποιημένο για ιστότοπους Wiki. Εκτός από αυτό, έχετε δωρεάν υπηρεσία CDN, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD RAID-10, απεριόριστη μεταφορά δεδομένων, δωρεάν εγγραφή ονόματος τομέα.

Λειτουργίες φιλοξενίας wiki Greengeeks

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης μεταφορά τομέα, δωρεάν μεταφορά ιστότοπου, δωρεάν καθημερινές υπηρεσίες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από 2,95 $ / μήνα.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης Let’s Encrypt Wildcard SSL, cPanel και Softaculous. Με κάθε υψηλότερο σχέδιο, έχετε διπλή ώθηση στην απόδοση.

Υποστήριξη πελατών:

Το GreenGeeks παρέχει ζωντανή συνομιλία, επιλογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να φτάσει στην υποστήριξη πελατών τους. Διαθέτει επίσης μια ειδική βάση γνώσεων με εξαντλητική λίστα θεμάτων που καλύπτονται.

Επιπλέον, δοκίμασα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας τους. Πριν ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία, πρέπει να συμπληρώσετε λίγες λεπτομέρειες, όπως όνομα, αναγνωριστικό email, ερώτημα. Δεν υπήρχε καθόλου χρόνος αναμονής.

συνομιλία greengeeks για φιλοξενία wiki

greengeeks chat 2 για φιλοξενία wiki

Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών παρείχε σχετικές πληροφορίες μαζί με αναφορές στον ιστότοπο.

Τα σχέδια του GreenGeeks Wiki Hosting:

Η GreenGeeks προσφέρει 3 προγράμματα πληρωμής, αλλά το φθηνότερο θα είναι 2,95 $ / μήνα με 3ετή προκαταβολή. Ένας δωρεάν τομέας και πολλές άλλες δυνατότητες που περιλαμβάνονται στα ετήσια προγράμματα.

Τα σχέδια είναι-

 1. 1 Μήνας υπηρεσίας: 9,95 $ + 15 $ Ρύθμιση + Εγγραφή τομέα
 2. 12 μήνες υπηρεσίας: 59,4 $ (4,95 x 12)
 3. 24 Μήνας υπηρεσίας: 94,8 $ (3,95 x 24)
 4. 36 Μήνας υπηρεσίας: 106,2 $ (2,95 x 36)

Μπορείτε να φιλοξενήσετε το Wiki στο κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας και να εγκαταστήσετε το Wiki στο όνομα τομέα με ένα μόνο κλικ χρησιμοποιώντας την επιλογή Softaculous App installer στο cPanel.

SoftaculousAppsInstaller για το wiki greengeeks

Η ανανέωση για το ίδιο είναι στα 9,95 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το GreenGeeks

3. Φιλοξενία Wiki Siteground

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ WIKI BANNER

Το SiteGround είναι μια άλλη πλατφόρμα φιλοξενίας που υποστηρίζει τη φιλοξενία wiki. Αυτό ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2004.

Έχει την έδρα της στη Σόφια της Βουλγαρίας. Το SiteGround προς αναγνώριση έχει φιλοξενήσει περισσότερους από 1.000.000 τομείς παγκοσμίως.

Χαρακτηριστικά:

Με το SiteGround Wiki η φιλοξενία μπορεί να ενεργοποιηθεί με ένα μόνο κλικ. Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει δωρεάν εγκατάσταση Wiki.

Με αυτό, λαμβάνετε βελτιστοποιημένους διακομιστές Wiki, δωρεάν καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και δωρεάν CDN ως μέρος του προγράμματος.

Χαρακτηριστικά φιλοξενίας wiki του Siteground

Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης εγγραφή τομέα και μεταφορά ιστότοπου. Οι διακομιστές διανέμονται σε πολλές τοποθεσίες για να επιτρέψουν υψηλότερη απόδοση.

Το SiteGround παρέχει επίσης άλλες βασικές δυνατότητες, όπως μονάδες SSD για όλα τα σχέδια, πιστοποιητικό SSL, κανόνες ασφαλείας τείχους προστασίας και αυτόματες ενημερώσεις σε όλες τις εφαρμογές.

Όλα αυτά περιλαμβάνονται με 24ωρη βοήθεια και υποστήριξη πελατών. Τα σχέδια περιλαμβάνουν δωρεάν φιλοξενία email, δωρεάν εγκατάσταση εφαρμογών, cPanel, μη μετρημένη κίνηση και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Υποστήριξη πελατών:

Το SiteGround προσφέρει 24/7 υποστήριξη πελατών. Ο ιστότοπος διαθέτει μια ειδική ενότητα βοήθειας που περιλαμβάνει τόνους θεμάτων για αναζήτηση.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών τους χρησιμοποιώντας μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, τηλέφωνο ή εισιτήρια. Για να το διερευνήσω περαιτέρω, δοκίμασα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας τους.

Πριν ξεκινήσετε μια ζωντανή συνομιλία, πρέπει να δώσετε λίγες λεπτομέρειες όπως email, όνομα και ερώτηση.

siteground chat 1 για φιλοξενία wiki

siteground chat 2 για φιλοξενία wiki

Η συνομιλία ξεκίνησε αμέσως και ο αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών ήταν αρκετά γρήγορος για να παρέχει σχετικές πληροφορίες.

Σχέδια SiteGround Wiki Hosting:

Τα σχέδια υποστηρίζουν TikiWiki, MediaWiki, DokuWiki και όλα τα άλλα δημοφιλή εργαλεία Wiki. Το SiteGround παρέχει 3 σχέδια για φιλοξενία Wiki.

SiteGround_ Σχέδια φιλοξενίας Wiki

Το πρόγραμμα StartUp ανανεώνεται στα 11,95 $ / μήνα. Το πρόγραμμα GrowBig ανανεώνεται στα 19,95 $ / μήνα και το πρόγραμμα GoGeek ανανεώνεται στα 34,95 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το SiteGround

4. Φιλοξενία Wiki A2

Α2 ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ WIKI BANNER

Η φιλοξενία A2 είναι μια ακόμη πλατφόρμα φιλοξενίας που υποστηρίζει τη φιλοξενία Wiki. Το A2 παρέχει δέσμευση χρόνου λειτουργίας 99,9%.

Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2001 και είναι δημοφιλής για τις φιλικές προς τους προγραμματιστές λύσεις. Η φιλοξενία A2 υποστηρίζει ειδικό λογισμικό Wiki όπως το MediaWiki, το DokuWiki, το Tiki Wiki και πολλά άλλα.

Χαρακτηριστικά:

Η φιλοξενία A2 παρέχει ειδική υποστήριξη για συγκεκριμένα εργαλεία Wiki και περιλαμβάνει μεγάλο αριθμό εργαλείων Wiki.

Το βασικό πρόγραμμα περιλαμβάνει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστη μεταφορά, δωρεάν SSL. Το SSD περιλαμβάνεται σε κάθε πρόγραμμα.

Η φιλοξενία A2 έχει υποστήριξη για φιλοξενία Windows και Linux. Τα σχέδια υποστηρίζουν αποθήκευση RAID-10. Το SSL περιλαμβάνεται ως μέρος του προγράμματος.

a2 wiki δυνατότητες φιλοξενίας

Τα σχέδια υποστηρίζουν τη φιλοξενία email, πολλές τοποθεσίες διακομιστή, το CloudFlare CDN, τη δωρεάν μετεγκατάσταση ιστότοπων, το βελτιωμένο εργαλείο ασφάλειας Patchman, τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπου, τη δωρεάν σάρωση.

Υποστηρίζει συγκεκριμένες λειτουργίες για προγραμματιστές όπως Node.js, Apache 2.4, Python, Ruby, FFT, Shared SSL Certificate, SSH και πολλά άλλα.

Υποστήριξη πελατών:

Η φιλοξενία A2 παρέχει 24/7 υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου, ζωντανής συνομιλίας ή εισιτηρίων.

Μπορείτε να υποβάλετε ξεχωριστά εισιτήρια για πωλήσεις, υποστήριξη και χρέωση. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης μια βάση γνώσεων που καλύπτει διάφορα θέματα ενδιαφέροντος φιλοξενίας.

Δοκίμασα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας τους. Ωστόσο, δεν υπήρχαν διαθέσιμοι πράκτορες υποστήριξης πελατών για τη ζωντανή συνομιλία.

a2 φιλοξενία συνομιλίας για φιλοξενία wiki

Περίμενα σχεδόν 20 λεπτά πριν μπορέσω να ολοκληρώσω τη συνεδρία.

Σχέδια:

Το A2 υποστηρίζει 3 διαφορετικά σχέδια Wiki. Αυτό είναι παρόμοιο με το κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας. Τα διαθέσιμα σχέδια είναι:

A2 Φιλοξενία προγραμμάτων Wiki

Η ανανέωση για το πρόγραμμα Lite ανέρχεται στα 7,99 $ / μήνα. Η ανανέωση του προγράμματος Swift ανέρχεται στα 9,99 $ / μήνα. Ενώ το πρόγραμμα Turbo έχει ανανέωση 18,99 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το A2 Hosting

5. Φιλοξενία HostPapa Wiki

ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ HOSTPAPA WIKI

Το HostPapa προσφέρει επίσης φιλοξενία Wiki μαζί με πολλές άλλες φιλοξενίες. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2006.

Έχει την έδρα του στο Μπέρλινγκτον, Οντάριο, Καναδάς. Το HostPapa εξυπηρετεί πάνω από 180.000 ιστότοπους. Είναι απλωμένο σε διάφορες περιοχές που περιλαμβάνουν τη Γερμανία, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ για να αναφέρουμε μερικές.

Χαρακτηριστικά:

Το HostPapa εγγυάται 99,9% χρόνο λειτουργίας. Είναι 100% συμβατό με το MediaWiki. Το πρόγραμμα υποστηρίζει δωρεάν εγγραφή ονόματος domain και υποστήριξη 24/7.

Η εγκατάσταση περιλαμβάνει μια εγκατάσταση MediaWiki με ένα κλικ. Το βασικό σχέδιο υποστηρίζει αποθήκευση δίσκου 100 GB. Το σενάριο MediaWiki περιλαμβάνεται ως μέρος του σχεδίου.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ HOSTPAPA WIKI

Το HostPapa υποστηρίζει επίσης τη φιλοξενία email. Έχει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Με το πρόγραμμα, λαμβάνετε το Let’s Encrypt SSL.

Το πρόγραμμα HostPapa υποστηρίζει PHP και MySQL. Το βασικό σχέδιο περιλαμβάνει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων HostPapa. Όλα αυτά υποστηρίζουν απεριόριστο εύρος ζώνης.

Υποστήριξη πελατών:

Το HostPapa εγγυάται 24/7/365 υποστήριξη πελατών. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών μέσω τηλεφώνου και ζωντανής συνομιλίας.

Ο ιστότοπος έχει μια βάση γνώσεων η οποία είναι καλά διαχωρισμένη και καλύπτει διάφορα θέματα. Επίσης, το HostPapa διαθέτει σύστημα εισιτηρίων.

Προχώρησα και εξερεύνησα την επιλογή ζωντανής συνομιλίας τους. Η ζωντανή συνομιλία ξεκινά μετά την παροχή του αναγνωριστικού και του ονόματος email.

hostpapa chat 1 για φιλοξενία wiki

hostpapa chat 2 για φιλοξενία wiki

Η συνομιλία ξεκίνησε αμέσως χωρίς χρόνο αναμονής. Ο αντιπρόσωπος υποστήριξης πελατών προσέφερε μερικές γρήγορες πληροφορίες μαζί με σχετικούς συνδέσμους.

Τα σχέδια του HostPapa Wiki Hosting:

Το HostPapa προσφέρει σχέδια παρόμοια με την κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας. Τα σχέδια υποστηρίζουν MediaWiki, Tiki Wiki και DokuWiki.

Το HostPapa προσφέρει 3 διαφορετικά σχέδια.

Σχέδια φιλοξενίας HostPapa Wiki

Η ανανέωση για το πρόγραμμα εκκίνησης είναι 7,99 $ / μήνα. Το επιχειρηματικό πρόγραμμα ξεκινά με την ίδια τιμολόγηση με το πρόγραμμα εκκίνησης. Ωστόσο, η ανανέωση για το επιχειρηματικό πρόγραμμα είναι 12,99 $ / μήνα.

Το πρόγραμμα Business Pro ανανεώνεται στα 19,99 $ / μήνα.

Ξεκινήστε με το HostPapa

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η φιλοξενία Wiki είναι απλή αλλά πολύπλοκη. Σας έχω προσφέρει τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις φιλοξενίας wiki.

Κάθε ένα από αυτά έχει κάποια οφέλη έναντι των άλλων. Λοιπόν, η επιλογή εξαρτάται από το ποια είναι η απαίτησή σας.

Εάν χρειάζεστε μόνο υποστήριξη MediaWiki, τότε μπορείτε να δείτε το Cloudways ως μία από τις επιλογές. Αυτό μπορεί να ξεκινήσει δωρεάν και επιπλέον είναι προσιτό.

Το GreenGeeks είναι μια καλή επιλογή, αλλά υποστηρίζει μόνο τη φιλοξενία Linux.

Αντιθέτως, η φιλοξενία Α2 καθώς και το SiteGround είναι ισχυροί διεκδικητές. Και οι δύο παρέχουν μια σειρά από δυνατότητες και υποστηρίζουν τόσο τα Windows όσο και το Linux hosting.

Ωστόσο, μεταξύ των δύο υπηρεσιών φιλοξενίας A2 υπάρχει μια πλούσια δυνατότητα προγραμματιστή και παρέχει πολλές δυνατότητες που περιλαμβάνονται στο σχέδιο.

Το πιο σημαντικό αν και το A2 καθώς και το SiteGround ξεκινούν με παρόμοια τιμολόγηση, το A2 έχει χαμηλότερο ποσοστό ανανέωσης. Αυτό καθιστά τη φιλοξενία Α2 μια πιο προτιμώμενη επιλογή.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map