5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zapier για την αυτοματοποίηση της εργασίας σας (2020)

5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zapier για την αυτοματοποίηση της εργασίας σας (2020)

5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zapier για την αυτοματοποίηση της εργασίας σας (2020)

Το Zapier είναι σήμερα η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ενοποίησης για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, η οποία προσφέρει ένα μοναδικό σύνολο εφαρμογών που συνεχώς επεκτείνονται.


Ωστόσο, το Zapier είναι μια υπηρεσία επί πληρωμή (με δωρεάν βαθμίδα) που εξυπηρετεί κυρίως τους επιχειρηματικούς χρήστες και όχι τους απλούς καταναλωτές. Τελικά, υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για τα πάντα.

φιλοξενία χάπι5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις Zapier

 1. Wyzebulb
 2. Ολοκληρωμένο
 3. IFTTT (Αν αυτό τότε)
 4. Automate.io
 5. Jitterbit

1. Wyzebulb

Wyzebulb

Η Wyzebulb είναι γνωστό ότι κάνει την ομάδα σας να πετύχει περισσότερα με λιγότερες προσπάθειες, είτε είστε στο μάρκετινγκ, τις πωλήσεις ή τις επιχειρήσεις. Παρέχουν μια ενοποιημένη πλατφόρμα για τη διευκόλυνση της επιχείρησής σας.

Πλεονεκτήματα:

 • Το Wyzebulb είναι πολύ φθηνότερο σε σύγκριση με το Zapier και πολλές άλλες επιλογές. Αυτό που τους αρέσει περισσότερο στους ανθρώπους είναι ότι όχι μόνο σας βοηθά να συνδέσετε οποιαδήποτε εφαρμογή με ένα ανοιχτό API, αλλά επίσης σας βοηθά να δημιουργήσετε ροές εργασίας πέρα ​​από αυτό με τα κριτήρια που καθορίσατε από εσάς.
 • Επίσης, δεν υπάρχει όριο στον αριθμό των ενσωματώσεων που μπορείτε να δημιουργήσετε / εκτελέσετε στο Wyzebulb καθώς χρεώνουν με βάση τον αριθμό των χρηστών και όχι σε συνδυασμούς. Αντίθετα, στο Zapier, χρεώνεστε με βάση τον αριθμό των ενσωματώσεων.
 • Η υποστήριξή τους είναι από τις καλύτερες και ανταποκρίνονται πολύ στα αιτήματά σας. Ζητήστε για οποιαδήποτε νέα ενσωμάτωση που δεν υπάρχει στην πλατφόρμα τους, και την ενεργοποιούν και λειτουργούν γρήγορα.
 • Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να κοσκινίζετε τα δεδομένα και να τμηματοποιείτε βάσει αυτών.
 • Για την παρακολούθηση της γεωγραφικής θέσης, οι επισκέπτες του ιστότοπου είναι μια δυνατότητα που προσφέρουν και θα σας επιτρέψουν να το χρησιμοποιήσετε βάσει των απαιτήσεών σας. Έτσι, εάν ψάχνετε για μια γρήγορη και φθηνότερη εναλλακτική λύση, το Wyzebulb θα είναι η ιδανική επιλογή.

Μειονεκτήματα:

 • Καμία συνεργασία δεν γίνεται χωρίς ενοποίηση.
 • Αυτό είναι ευεργετικό με μεγάλο αριθμό ενσωματώσεων.

2. Ολοκληρωμένο

Ολοκληρωμένο

Το Integromat είναι η διαδικτυακή πλατφόρμα αυτοματισμού με την μεγαλύτερη προσέγγιση και είναι γνωστή ως η εποξική του διαδικτύου. Βοηθά να βαρύνει τη λειτουργία που χειρίζεστε χειροκίνητα.

Αυτή η εναλλακτική λύση είναι ένα εξαιρετικά φιλικό προς το χρήστη προϊόν που όχι μόνο έχει τη δυνατότητα σύνδεσης εφαρμογών, αλλά μπορεί επίσης να μετασχηματίσει και να μεταφέρει δεδομένα οπουδήποτε.

Πλεονεκτήματα:

 • Παρέχει άμεση υποστήριξη για αριθμούς εφαρμογών και υπηρεσιών όπως Dropbox, Email, Facebook, Google Drive, MySQL, Webhooks κ.λπ..
 • Προσφέρει 1500 πρότυπα που παρέχουν έτοιμα προς χρήση σενάρια για βοήθεια στη ρύθμιση.
 • Συνδέει εκατοντάδες εφαρμογές και υπηρεσίες χωρίς απαιτήσεις κωδικοποίησης, καθώς διαθέτει μονάδες HTTP / SOAP και JSON.
 • Όσον αφορά την τιμολόγηση, το Integromat σάς επιτρέπει να εκτελείτε 1.000 λειτουργίες με τη δωρεάν δοκιμή. Μετά το ανοιχτό πρόγραμμα, μπορείτε να επιλέξετε τέσσερα έργα επί πληρωμή που κυμαίνονται από 9 $ ανά μήνα με 10.000 υπηρεσίες.

Μειονεκτήματα:

 • Είναι πιο περίπλοκο από το Zapier
 • Το Integromat δεν έχει δημιουργηθεί για τον καθημερινό χρήστη. Πρόκειται για μια εφαρμογή αυτοματοποίησης για προχωρημένους επιπέδου που απαιτεί να συνηθίσετε.
 • Οι αρχάριοι μπορούν να κάνουν λάθη που απαιτούν τεχνική υποστήριξη για την αναίρεση σφαλμάτων.

Δοκιμάστε το Integromat σήμερα

3. IFTTT (Εάν αυτό τότε)

IFTTT (Αν αυτό τότε)

Εάν αυτό είναι τότε ένας πόρος που βασίζεται στον Ιστό και δημιουργεί αλυσίδες απλών δηλώσεων υπό όρους και έναν βολικό τρόπο να κάνετε περισσότερα με τις αγαπημένες σας εφαρμογές και συσκευές χωρίς κόστος. Η εφαρμογή στοχεύει τελικούς χρήστες.

Το Zapier λειτουργεί καλύτερα για επιχειρηματικές και επιχειρηματικές εργασίες. Είναι πολύ πιο ισχυρό με επιλογές. Ωστόσο, δεν διαθέτουν εφαρμογή για κινητά και δεν έχει σχεδιαστεί για προσωπική χρήση.

Μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, αλλά η κύρια διαφορά έγκειται στο κοινό-στόχο τους, το Zapier είναι περισσότερο για επιχειρήσεις και το IFTTT είναι περισσότερο για άτομα.

Το IFTTT είναι πιο στοιχειώδες, αλλά αυτή η απλότητα είναι η ισχύς της. Αυτός ο πόρος που βασίζεται στον Ιστό έχει σχεδιαστεί για εφαρμογή σε επίπεδο καταναλωτή, ενώ η διεπαφή έχει σχεδιαστεί για να το υποστηρίζει.

Εάν ο χρήστης επιθυμεί να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στο Instagram και στο Twitter ταυτόχρονα γρήγορα, το IFTTT είναι εξαιρετικό σε αυτό. Το Zapier μπορεί επίσης να το κάνει, αλλά το IFTTT είναι πιο γρήγορο και πιο εύκολο. Έχουν επίσης μια εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε αυτόν τον αυτοματισμό.

Το IFTTT είναι ευεργετικό για νοικοκυριά με πολλές έξυπνες συσκευές, αλλά όχι τόσο πολύ με το Zapier.

IFTTT (Αν αυτό τότε)

Πλεονεκτήματα:

 • Διαθέτει τόνους διαθέσιμων ενσωματώσεων, οι οποίες το ανοίγουν σε μια μεγάλη ποικιλία περιπτώσεων χρήσης.
 • Είναι απλό στο σχεδιασμό και εύκολο στη χρήση.
 • Το IFTTT έχει ήδη δημιουργήσει πολλές συνταγές για να λειτουργεί με περισσότερες από 200 συσκευές και εφαρμογές.
 • Είναι δωρεάν.

Μειονεκτήματα:

 • Σε συσκευές iOS όπως iPhone, iPad, οικιακούς λοβούς ή Macbooks, δεν λειτουργεί τέλεια αν και κάνει τη δουλειά, αλλά δεν είναι απεριόριστη.
 • Δεν διαθέτουν εφαρμογή για κινητά και δεν έχει σχεδιαστεί για προσωπική χρήση.
 • Η προσαρμογή είναι λίγο περίπλοκη, οπότε χρειάζεται περισσότερος χρόνος.

4. Automate.io

Automate.io

Εάν έχετε έναν προϋπολογισμό ή θέλετε μια φθηνότερη εναλλακτική λύση για το Zapier, η πρόταση είναι να ακολουθήσετε το Automate.io. Η εφαρμογή είναι ιδανική για νεοσύστατες επιχειρήσεις και μικρές επιχειρήσεις.

Στον τομέα της τεχνολογίας, το drag and drop είναι δημοφιλές και εδώ στο Automate.io, μπορείτε οπτικά να δημιουργήσετε ενσωματώσεις με δυνατότητες χαρτογράφησης δεδομένων drop-drop σε λίγα λεπτά χωρίς καμία τεχνική βοήθεια.

Πλεονεκτήματα:

 • Προσφέρουν 250 εργασίες (αναφέρονται σε αυτές ως ενέργειες) σε σύγκριση με το Zapier μόνο 100.
 • Το Automate παρέχει ενσωματώσεις πολλαπλών εφαρμογών ακόμη και στο δωρεάν πρόγραμμα δοκιμών, σε αντίθεση με το Zapier, το οποίο το προσφέρει μόνο στο πρόγραμμα επί πληρωμή.
 • Έχουν ένα απλό UX, βασικά φθηνότερο ανά εργασία από το Zapier.
 • Η επιλογή μεταφοράς και απόθεσης είναι η ειδικότητά της.
 • Τέλος, έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών, η οποία είναι διαθέσιμη 24/7.

Μειονεκτήματα:

 • Η εγκατάσταση είναι λίγο δύσκολη στην αρχή, αλλά μπορείτε να το καταλάβετε με τις υπηρεσίες υποστήριξής τους.
 • Μερικές φορές, είναι μπερδεμένο να ρυθμίσετε το bot. δεν είναι εύκολο!

5. Jitterbit

Jitterbit

Το Jitterbit είναι ένα άλλο σε αυτό το κοπάδι εναλλακτικών Zapier. Είναι μια αφοσιωμένη πλατφόρμα για την επιτάχυνση της ροής εργασίας του πελάτη με την ένταση των API, της τεχνητής νοημοσύνης και των ενσωματώσεων.

Επιπλέον, μπορείτε να γεμίσετε γρήγορα μια εφαρμογή με τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνης, όπως μετάφραση γλωσσών σε πραγματικό χρόνο, αναγνώριση ομιλίας και προτάσεις για αναβάθμιση προϊόντων. Τέλος, μπορείτε να ρυθμίσετε τις ενσωματώσεις σας ώστε να εκτελούνται βάσει χρονοδιαγράμματος, ενεργοποίησης ή πραγματικού χρόνου και να τον ελέγχετε ανά πάσα στιγμή, από οπουδήποτε.

Πλεονεκτήματα:

 • Το Jitterbit επικεντρώνεται κυρίως στην άνεση της ταχύτητας και της χρήσης.
 • Προσφέρει συνδέσεις δεδομένων σε πραγματικό χρόνο, σε αντίθεση με αυτές που συγχρονίζονται σε διαστήματα.
 • Η χαρτογράφηση παρόμοιων πεδίων και υπηρεσιών μεταξύ των εφαρμογών σας και η προσθήκη επιχειρηματικής λογικής με περισσότερους από 300 τύπους που περιλαμβάνονται είναι μια από τις σημαντικές δυνατότητες που υποστηρίζει η Jitterbit.
 • Η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική και πάντα ανταποκρίθηκε και γνώριζε.
 • Το Jitterbit διαθέτει μια διαισθητική γραφική διεπαφή για τη δημιουργία οποιασδήποτε ενσωμάτωσης μέσω της λειτουργίας drag-n-drop και βελτιώνει τις επιχειρηματικές διαδικασίες και τη ροή εργασίας σας ενσωματώνοντας χιλιάδες εφαρμογές με προ-ενσωματωμένα πρότυπα.
 • Πωλούν ακόμη και προσαρμοσμένες τιμές βάσει των επιχειρηματικών αναγκών..

Μειονεκτήματα:

 • Το κόστος αυτού του προϊόντος είναι ελαφρώς υψηλότερο από άλλα προϊόντα αυτού του είδους.
 • Το Jitterbit μπορεί να είναι πολύ δυνατό μερικές φορές. Ανάλογα με τα συστήματα που χρησιμοποιείτε.
 • Αυτή η πλατφόρμα δεν είναι εξαιρετικά διαισθητική, αλλά μόλις το καταλάβετε, μελετήστε καλά το σεμινάριο, λειτουργεί καλά.

συμπέρασμα

Το πιο πάνω είναι μια σύντομη αναδρομή για τις διάφορες εναλλακτικές λύσεις για το Zapier. Μπορεί να θέλετε το Zapier για την επιχείρησή σας, καθώς είναι ένας από αυτούς τους ιστότοπους που καθιστά τους επιχειρηματίες πιο παραγωγικούς, επιτρέποντάς τους να αναθέτουν εργασίες σε εξωτερικούς συνεργάτες ή να θέλουν πολλές ενσωματώσεις.

Ωστόσο, ναι, οι αιχμές του δημιουργούν εμπόδια.

Όποιος και αν είναι ο λόγος, όλα έχουν μια εναλλακτική λύση. Έτσι, αν ξέρετε τι ψάχνετε, κερδίζεται η μάχη για την εξεύρεση εναλλακτικής λύσης Zapier. Κάθε μία από τις άλλες επιλογές, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, έχει ένα σύνολο εμπορικού σήματος που έχει ένα πλεονέκτημα αιχμής έναντι του Zapier, επιλέξτε με σύνεση.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector