7 καλύτεροι κατασκευαστές ιστότοπων για φωτογράφους

Η επιλογή μιας πλατφόρμας φιλοξενίας δεν είναι ποτέ ένα εύκολο cakewalk.


Ενώ κάνετε πολλή έρευνα για να καταλάβετε ποια είναι η καλύτερη πλατφόρμα φιλοξενίας στην αγορά, έχετε ποτέ συνειδητοποιήσει ότι είναι εξίσου σημαντικό να λάβετε υπόψη και άλλους παράγοντες όπως ο τομέας της επιχείρησής σας.

Ναι, το ακούσατε σωστά.

Ο τομέας της επιχείρησης είναι εξίσου σημαντικός για να επιλέξετε τη σωστή πλατφόρμα φιλοξενίας. Επιτρέψτε μου να σας δώσω ένα παράδειγμα για να το εξηγήσω περαιτέρω.

Φανταστείτε ότι έχετε έναν ιστότοπο που ασχολείται κυρίως με τη φωτογραφία.

Τώρα ας σκεφτούμε να επιλέξετε μια πλατφόρμα φιλοξενίας, η οποία παρέχει περιορισμούς στις μεταφορτώσεις εικόνων ή περιορισμούς μεγέθους ή ακόμη χειρότερα εάν έχει ένα πολύ περίπλοκο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Λοιπόν, τώρα τα πράγματα γίνονται πιο ξεκάθαρα σωστά. Τώρα θα συνειδητοποιούσατε γιατί είναι σημαντικό να εξετάσετε τον τομέα της δραστηριότητάς σας Ή μάλλον εξαιρετικά σημαντικό.

Εδώ μέσω αυτής της κριτικής, θα σας παράσχω 7 καλύτερους κατασκευαστές ιστότοπων φωτογραφίας για να διαλέξετε.

Η φωτογραφία απαιτεί τεράστια δημιουργικότητα για να προσελκύσει πελάτες. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό για το πώς να γίνετε φωτογράφος για να πάρετε μια ιδέα για το πού να ξεκινήσετε αν όλα φαίνονται συντριπτικά

Επιτρέψτε μου να δώσω μια αναδρομή σε αυτό που βρήκα καλύτερα σε κάθε μία από αυτές τις πλατφόρμες.

Προτού αναφερθώ σε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κριτική μου, επιτρέψτε μου να σας εξηγήσω εν συντομία πώς διαφέρει ο δημιουργός ιστότοπων από την πρόσληψη προγραμματιστή ιστού.

Κατασκευαστές ιστότοπων έναντι πρόσληψης προγραμματιστή ιστού:

Η πρόσληψη επαγγελματικού προγραμματιστή ιστού δεν είναι ποτέ φθηνή. Αυτό απαιτεί ειδικούς στον τομέα και γίνεται πιο ακριβό αν ψάχνετε για έναν έμπειρο προγραμματιστή ιστού.

Ωστόσο, κάθε ένα από αυτά είναι κατάλληλο για συγκεκριμένη ανάπτυξη ιστότοπων. Είναι γεγονός ότι η πρόσληψη ενός προγραμματιστή ιστού δεν είναι κατάλληλη επιλογή για όλους.

Οι δημιουργοί ιστότοπων κάνουν τον σχεδιασμό ιστού σας πιο απλό και εύκολο. Επίσης, υπάρχουν αρκετές προσιτές επιλογές δημιουργίας ιστότοπων στην αγορά.

Οι περισσότεροι κατασκευαστές ιστότοπων είναι ευέλικτοι και επιτρέπουν στους χρήστες να κάνουν μεταφορά και απόθεση για να παρέχουν προσαρμογές. Έτσι, παρόλο που δεν έχετε γνώσεις σχετικά με το CSS ή το HTML, μπορείτε ακόμα να αναπτύξετε μια διαισθητική ιστοσελίδα.

δημιουργός ιστότοπου εναντίον προγραμματιστή

Εάν είστε νεοσύστατοι επιχειρήσεις ή έχετε περιορισμούς εσόδων, τότε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι μια εξαιρετική επιλογή. Επιτρέπει προσαρμογές, είναι ευέλικτο και εύκολο στη χρήση.

Ωστόσο, εάν είναι ένας μεγάλος οργανισμός, χωρίς τέτοιο περιορισμό του προϋπολογισμού, τότε μπορείτε να ρίξετε μια ματιά για να προσλάβετε έναν προγραμματιστή ιστού. Αυτό αρκεί να έχετε τις σωστές δεξιότητες.

Οι περισσότεροι μεγάλοι οργανισμοί επιλέγουν να προσλάβουν έναν προγραμματιστή ιστού έτσι ώστε η ανάπτυξη ιστού να γίνεται από μια ξεχωριστή ομάδα επαγγελματιών.

Αυτό γίνεται για να διασφαλιστεί ότι ο χρόνος χρησιμοποιείται από άλλα άτομα για να εργαστεί για την ανάπτυξη της βασικής αρχιτεκτονικής.

Ωστόσο, στους περισσότερους μικρούς και μεσαίου επιπέδου οργανισμούς ή μάλλον ιστότοπους, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Επιπλέον, η εκμάθηση ενός δημιουργού ιστότοπων δεν έχει απότομη καμπύλη, γεγονός που το καθιστά κατάλληλη επιλογή σε πολλές περιπτώσεις.

Τώρα που έχω δώσει μια καθοδήγηση σχετικά με το πώς ο δημιουργός ιστότοπων διαφέρει από την πρόσληψη ενός σχεδιαστή ιστού, επιτρέψτε μου να προχωρήσω περαιτέρω και να εξερευνήσω κάθε έναν από τους δημιουργούς ιστότοπων της πλατφόρμας φιλοξενίας για έναν ιστότοπο φωτογραφίας.

φιλοξενία χάπι7 καλύτεροι δημιουργοί ιστότοπων για φωτογράφους

 1. Πάμε μπαμπά
 2. Wix
 3. Squarespace
 4. SmugMug
 5. Zenfolio
 6. Φωτογραφικό καταφύγιο
 7. Μορφή.com
Κατασκευαστές ιστοσελίδων
Απαιτείται πιστωτική κάρτα?
Δωρεάν δοκιμή ή δωρεάν πρόγραμμα?
Κόστος (Μηνιαία)
Πάμε μπαμπάΟχιΔωρεάν δοκιμή 1 μήνα10 $ – 25 $
WixΝαίΔωρεάν πρόγραμμα με υποτομέα13 $ – 39 $
SquareSpaceΟχιΔωρεάν δοκιμή 14 ημερών12 $ – 18 $
SmugMugΟχιΔωρεάν δοκιμή 14 ημερών3,99 $ – 29,99 $
ZenfolioΟχι5 $ – 30 $
Φωτογραφικό καταφύγιοΝαίΔωρεάν δοκιμή 14 ημερών10 $ – 45 $
ΜορφήΟχιΔωρεάν δοκιμή 14 ημερών6 $ – 25 $

1. GoDaddy: Απλό στη χρήση πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων

Godaddy Banner
Το GoDaddy είναι μία από τις μεγαλύτερες και γνωστές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων. Ξεκίνησε το 1997, το GoDaddy εδρεύει στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Όταν πρόκειται για τη δημιουργία ιστότοπων, το GoDaddy παρέχει το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων καθώς και το δημιουργό διαδικτυακών καταστημάτων. Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων συνοδεύεται από δωρεάν δοκιμή.

Το GoDaddy παρέχει 4 σχέδια-

 • Προσωπικός
 • Επιχείρηση
 • Business Plus
 • Ηλεκτρονικό κατάστημα

Όλα αυτά τα σχέδια περιλαμβάνουν φιλοξενία ιστοσελίδων, SSL, υποστήριξη προτύπων απόκρισης για κινητά και ενσωματωμένο πρόγραμμα επεξεργασίας. Λίγα από τα υψηλότερα σχέδια υποστηρίζουν επίσης το SEO, παρέχουν ενσωματωμένο κουμπί PayPal, μάρκετινγκ μέσω email, ενσωματώσεις κοινωνικών μέσων και Google My Business.

Σε περίπτωση που ψάχνετε για SEO και παρόμοιες λειτουργίες για τον ιστότοπο φωτογραφίας σας, τότε το GoDaddy τα έχει όλα. Ομοίως, για το διαδικτυακό σας κατάστημα φωτογραφίας, θα έχετε ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών.

Για την κατασκευή διαδικτυακών καταστημάτων, θα βρείτε όλες τις παραπάνω δυνατότητες και επιπλέον περιλαμβάνει διαχείριση αποθεμάτων, κωδικούς έκπτωσης / προώθησης, κοινωνικές παραπομπές, ενσωματωμένα καροτσάκια αγορών, διαδικτυακές πληρωμές, ανάκτηση καλαθιού, κριτικές προϊόντων και διαμορφώσιμη αποστολή.

Σχέδια δημιουργίας ιστότοπων GoDaddy:
Χαρακτηριστικά
Προσωπικός
Επιχείρηση
Business Plus
Ηλεκτρονικό κατάστημα
Πρόγραμμα επεξεργασίας μεταφοράς και απόθεσης
SEO
Ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων
Μάρκετινγκ μέσω email
Τιμολόγηση5,99 $ / μήνα9,99 $ / μήνα14,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα

Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας, υπάρχει μια καλή συλλογή προτύπων που παρέχει το GoDaddy.

Πρότυπα φωτογραφίας από το GoDaddy

Αυτά τα πρότυπα ανταποκρίνονται απόλυτα σε κινητές συσκευές.

Ο επεξεργαστής ιστότοπου είναι απλός στη χρήση και αυτό απαιτεί απλώς μεταφορά και απόθεση για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο γρήγορα.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας GoDaddy παρέχει βιβλιοθήκη εικόνων, προσαρμόσιμα θέματα, φόρμες επικοινωνίας, παροτρύνσεις για δράση και παρόμοιες λειτουργίες που διευκολύνουν τη δημιουργία ιστότοπου ενός φωτογράφου.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή υποστήριξη για πρότυπα που σχετίζονται με τον ιστότοπο φωτογραφίας.
 • Εύκολο στη χρήση του δημιουργού ιστότοπων
 • Καλή ενσωματωμένη βάση γνώσεων
 • Παρέχει αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Προσιτή τιμολόγηση
 • Κατάλληλο για ιστότοπο φωτογραφίας, καθώς και ηλεκτρονικό κατάστημα

Μειονεκτήματα

 • Περιορίζει την προσαρμογή σε επίπεδο κώδικα. Δεν είναι κατάλληλο σε περίπτωση που ψάχνετε ένα υπερβολικά προσαρμόσιμο πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων
 • Έλλειψε τις δυνατότητες ανάπτυξης ιστότοπου

Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας με το Godaddy

2. Wix: Δημοφιλές Website Builder

δημιουργός ιστότοπων wix

Το Wix είναι μια πλατφόρμα ανάπτυξης ιστού που βασίζεται σε σύννεφο. Ιδρύθηκε το 2006 και εδρεύει στο Τελ Αβίβ του Ισραήλ.

Ένα από τα καλύτερα μέρη για το Wix είναι το γεγονός ότι σας επιτρέπει να εξερευνήσετε δωρεάν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων. Ενώ εξερευνάτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, λαμβάνετε επίσης πολλές επιλογές προτύπων.

Όταν αρχίζετε να δημιουργείτε έναν ιστότοπο, η φωτογραφία είναι μία από τις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε. Με βάση αυτό, το Wix σας δείχνει σχετικά πρότυπα.

Εδώ έχετε επίσης πρόσβαση στο Wix marketplace και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εφαρμογές σχετικές με έναν ιστότοπο φωτογραφίας. Λίγα από αυτά περιλαμβάνουν – Facebook όπως ένα αναδυόμενο παράθυρο, ροή Instagram, παρουσίαση διαφανειών και πολλά άλλα.

Με τη δωρεάν έκδοση, έχετε πρόσβαση σε περισσότερες από 100 εφαρμογές. Το Wix έχει εύχρηστες δυνατότητες μεταφοράς και απόθεσης στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Έχει επίσης υποστήριξη κώδικα, η οποία αποτελεί εξαιρετική επιλογή για αρχάριους αλλά και για προχωρημένους χρήστες.

Γιατί λοιπόν ακριβώς θα επιλέγατε να κάνετε αναβάθμιση?

Λοιπόν, σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερο χώρο αποθήκευσης, απεριόριστο εύρος ζώνης, υποστήριξη Google analytics και το πιο σημαντικό να καταργήσετε τις διαφημίσεις Wix.

Όλα τα σχέδια υποστηρίζουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 14 ημερών. Έχει 5 διαφορετικά σχέδια. Το βασικό πρόγραμμα ξεκινά από $ 3 / μήνα. Ωστόσο, αυτό περιλαμβάνει διαφημίσεις Wix.

Οι τιμές και άλλα χαρακτηριστικά είναι-

Σχέδια δημιουργίας ιστότοπων Wix:
Χαρακτηριστικά
Σύνδεση τομέα
Συνδυασμός
Απεριόριστος
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ
πολύ σπουδαίο πρόσωπο
εύρος ζώνης1 Gb2 GbΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αποθήκευση500 MB3 Gb10 Gb20 Gb20 Gb
Κατάργηση διαφημίσεων Wix
Τιμολόγηση3 $ / μήνα6 $ / μήνα8,50 $ / μήνα11 $ / μήνα16 $ / μήνα

Μπορείτε να επιλέξετε καθένα από αυτά τα προγράμματα για μηνιαία ή συνδρομή 1 έτους ή 2 ετών ή 3 ετών.

Εκτός από τη μηνιαία συνδρομή, με όλες τις άλλες συνδρομές που ξεκινούν από το πρόγραμμα Απεριόριστα, λαμβάνετε Site Booster, Form Builder, δωρεάν domain και κουπόνια διαφημίσεων.

Για αυτά τα σχέδια, δεν έχετε καμία χρέωση εγκατάστασης. Επίσης, έχει υποστήριξη για το Google Analytics.

Πλεονεκτήματα

 • Μεγάλη υποστήριξη για εφαρμογές σχετικές με έναν ιστότοπο φωτογραφίας. Πρόσβαση στην αγορά Wix
 • Διαισθητικό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων με εύκολο στη χρήση μεταφορά και απόθεση καθώς και υποστήριξη κωδικοποίησης
 • Καλή υποστήριξη για πρότυπα που σχετίζονται με έναν ιστότοπο φωτογραφίας
 • Παρέχει ένα δωρεάν πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων για τη βασική δημιουργία ιστοσελίδων
 • Μεγάλη υποστήριξη βάσεων γνώσεων
 • Υποστηρίζει αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Μειονεκτήματα

 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • Οι διαφημίσεις Wix καταργούνται μόνο σε προγράμματα premium
 • Γίνεται ακριβό αν επιλέξετε ένα premium πρόγραμμα

Ξεκινήστε με το Wix

3. SquareSpace: Ισχυρός και ευέλικτος επεξεργαστής

οικοδόμος ιστότοπου squarspaceΗ SquareSpace παρείχε δυνατότητες δημιουργίας και φιλοξενίας ιστότοπων. Έχει την έδρα της στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2003.

Αρχικά, το Squarespace σας παρέχει μια δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε πρότυπα που σχετίζονται με τη φωτογραφία.

Το Squarespace διαθέτει ένα εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων που είναι κατάλληλο για ιστολόγια, ιστότοπους και καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου. Στις περισσότερες περιπτώσεις, διαθέτει μια εύχρηστη δυνατότητα μεταφοράς και απόθεσης. Όχι μόνο αυτό, έχει καλές δυνατότητες προσαρμογής.

Σε περίπτωση που θέλετε να προσθέσετε το δικό σας CSS, τότε αυτό είναι δυνατό χρησιμοποιώντας το SquareSpace. Άλλα χαρακτηριστικά όπως το SEO και το διαδικτυακό μάρκετινγκ περιλαμβάνονται επίσης σε premium σχέδια.

Το SquareSpace παρέχει 2 σχέδια ιστότοπου και 2 εμπορικά σχέδια.

Τα 2 σχέδια ιστότοπου είναι-

Σχέδια δημιουργού ιστότοπου SquareSpace:
Χαρακτηριστικά
Προσωπικός
Επιχείρηση
Εύρος ζώνης και αποθήκευσηΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
SSL
Βελτιστοποίηση για κινητά
Πλήρως ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό εμπόριο
Τιμολόγηση12 $ / μήνα$ 18 / μήνα

Με το Προσωπικό σχέδιο, λαμβάνετε απεριόριστες σελίδες, γκαλερί και ιστολόγια. Αυτό περιλαμβάνει επίσης βασικές μετρήσεις ιστότοπου και δωρεάν προσαρμοσμένο τομέα που περιλαμβάνονται στο ετήσιο πρόγραμμα.

Με το επιχειρηματικό σχέδιο, λαμβάνετε απεριόριστες σελίδες, γκαλερί και ιστολόγια με απεριόριστους συνεισφέροντες. Άλλες υποστηριζόμενες λειτουργίες είναι εκ των προτέρων μετρήσεις ιστότοπου, Πίστωση 100 $ Google Ads, πώληση απεριόριστων προϊόντων, υποστήριξη προσαρμογής χρησιμοποιώντας CSS και JavaScript και γραμμή ανακοινώσεων.

Αυτό περιλαμβάνει επίσης μια χρέωση συναλλαγής 3%.

Εάν αυτό δεν αρκεί, μπορείτε να ελέγξετε τα εμπορικά σχέδια που ξεκινούν από 26 $ / μήνα. Αυτό δεν έχει τέλη συναλλαγής και περιλαμβάνει προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου.

Πλεονεκτήματα

 • Υποστηρίζεται η προσαρμογή κώδικα χρησιμοποιώντας JavaScript και CSS
 • Εύκολο στη χρήση λειτουργία μεταφοράς και απόθεσης στο εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων
 • Προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο
 • Διατίθεται καλή βάση γνώσεων
 • Καλή υποστήριξη για blog καθώς και επαγγελματικό κτίριο καταστημάτων ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Παρέχει καλή βοήθεια στο Analytics

Μειονεκτήματα

 • Υψηλή τιμή εκκίνησης
 • Πιο κατάλληλο για προχωρημένους χρήστες
 • Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Ξεκινήστε με το SquareSpace

4. SmugMug: Το πιο γνωστό Site Builder

δημιουργός smugmug webstie

SmugMug, σε αντίθεση με τα άλλα που έχουμε δει μέχρι τώρα, αυτή είναι μια καθαρά υπηρεσία φιλοξενίας εικόνων. Αυτό σημαίνει ότι έχει αφιερωθεί σε ιστότοπους φωτογραφίας. Ξεκίνησε για πρώτη φορά το 2002 και εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Τα καλά νέα εδώ είναι: έχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Σας επιτρέπει να ανεβάσετε φωτογραφίες από πολλές τοποθεσίες, όπως το Amazon Drive, το Flickr και άλλες.

Σας επιτρέπει να επιλέξετε πρότυπα από ένα ευρύ φάσμα επιλογών που διαθέτει. Όχι μόνο αυτό, αλλά μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε τη ρύθμιση ασφαλείας των φακέλων.

Αυτό έχει προσαρμογή που σας επιτρέπει να προσθέσετε κώδικα CSS ή HTML. Το SmugMug διαθέτει επίσης άλλα πρόσθετα όπως κουμπιά Κοινή χρήση, σχόλια και πολλά άλλα που σχετίζονται με έναν ιστότοπο φωτογραφίας.

Μαζί με αυτό, από το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε ένα νέο θέμα.

Πλεονεκτήματα

 • Προσιτή τιμολόγηση
 • Κάθε πρόγραμμα είναι πλούσιο σε χαρακτηριστικά
 • Δεν υπάρχουν περιορισμοί στον αριθμό των μεταφορτώσεων φωτογραφιών ή των μεταφορτώσεων βίντεο
 • Καλή υποστήριξη ιστολογίου, ιστοτόπου και ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Διατίθεται μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών βίντεο
 • Καλή υποστήριξη εφαρμογών

Μειονεκτήματα

 • Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων έχει διαφορετική διάταξη από μια συμβατική. Σε σύγκριση με τους αρχάριους χρήστες είναι πιο κατάλληλο για προχωρημένους χρήστες.
 • Δεν υπάρχει επιλογή ζωντανής συνομιλίας
 • Όσον αφορά την ασφάλεια όπως το SSL, δεν λέγεται τίποτα.
Σχέδια δημιουργίας ιστότοπων SmugMug:
Χαρακτηριστικά
Βασικός
Εξουσία
Χαρτοφυλάκιο
Επιχείρηση
Απεριόριστες φωτογραφίες
Ανταποκρίσιμος σχεδιασμός
Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου
Υποστήριξη SEO
Επιλογές προώθησης μάρκετινγκ
Τιμολόγηση3,99 $ / μήνα5,99 $ / μήνα14,99 $ / μήνα29,99 $ / μήνα

Ξεκινήστε με το SmugMug

5. Zenfolio:

δημιουργός ιστότοπων zenfolioΤο Zenfolio είναι και πάλι αφιερωμένο στους φωτογράφους. Αυτό παρέχει δυνατότητες φιλοξενίας φωτογραφιών και βίντεο. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2004 και εδρεύει στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.

Έχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Το Zenfolio σας επιτρέπει να επιλέξετε πρότυπα βάσει των απαιτήσεων φωτογραφίας. Υποστηρίζει σχεδόν όλες τις μορφές εικόνων και βίντεο. Η μεταφόρτωση μιας φωτογραφίας ή ενός βίντεο είναι γρήγορη.

Σε περίπτωση που η εικόνα σας θέλετε να συσχετίσετε ένα ακατέργαστο αρχείο όπως PDF ή PSD, υποστηρίζεται επίσης. Λοιπόν, δεν είναι μόνο αυτό, μπορείτε επίσης να ανεβάσετε μουσική με άδεια χρήσης στις γκαλερί σας που θα έπαιζε κατά την προβολή των φωτογραφιών.

Το Zenfolio παρέχει επίσης δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου. Μέσω αυτού, μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια λίστα email. Το Zenfolio παρέχει καλή διαδικτυακή υποστήριξη μάρκετινγκ.

Η επιλογή θεμάτων, διατάξεων και προσαρμογής είναι εξαιρετικά απλή από τον δημιουργό ιστότοπων της Zenfolio. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προσαρμογές HTML και CSS, οι οποίες γίνονται επίσης χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Πλεονεκτήματα

 • Προσιτή τιμολόγηση
 • Ένα ευρύ φάσμα υποστήριξης χαρακτηριστικών
 • Πρόσθετες δυνατότητες όπως η προσθήκη Soundtrack, λεπτομερής προσαρμογή, υποστήριξη προσθήκης ακατέργαστων αρχείων
 • Καλά χαρακτηριστικά ασφαλείας που περιλαμβάνονται σε κάθε σχέδιο
 • Έχει μια ζωντανή συνομιλία με υποστήριξη πελατών, όπου μπορείτε επίσης να λάβετε μια προπόνηση 1 σε 1
 • Καλή και βελτιστοποιημένη υποστήριξη προτύπων
 • Καλή βάση γνώσεων με διαδικτυακή εκπαίδευση βίντεο
 • Πολυγλωσσική υποστήριξη
 • Εύκολο στη χρήση για αρχάριους

Μειονεκτήματα

 • Για να είμαι ειλικρινής, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο που μπορώ να κατηγοριοποιήσω ως μειονέκτημα στο Zenfolio.
Σχέδια δημιουργίας ιστότοπων Zenfolio:
Χαρακτηριστικά
Μίζα
Υπέρ
Προχωρημένος
ΑποθήκευσηΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Μέγιστο μέγεθος φωτογραφίας36 MB64 MB64 MB
Ασφάλεια και προστασία
Υποστήριξη και κοινή χρήση κοινωνικών μέσων
Υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου
Προωθήστε την υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου
Τιμή5 $ / μήνα20 $ / μήνα$ 30 / μήνα

Ξεκινήστε με το Zenfolio

6. Φωτογραφικό καταφύγιο:

εργαλείο δημιουργίας φωτογραφιών για webstieΤο Photoshelter είναι αφιερωμένο στους φωτογράφους. Αυτό υποστηρίζει και πάλι τη φιλοξενία φωτογραφιών. Το Photoshelter κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2005 και εδρεύει στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.

Το Photoshelter παρέχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Κάτι μοναδικό για το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του Photoshelter είναι το γεγονός ότι τη στιγμή που αρχίζετε να χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων, θα σας οδηγήσει σε μια περιήγηση στις διάφορες διαθέσιμες επιλογές.

Το Photoshelter παρέχει περιορισμένες αλλά ουσιαστικές προσαρμογές. Έχει υποστήριξη σε περισσότερες από 100 δυνατότητες. Αυτό έχει καλή υποστήριξη για το ηλεκτρονικό εμπόριο μαζί με την κοινωνική κοινή χρήση και το μάρκετινγκ.

Λαμβάνετε πρότυπα απόκρισης και μπορείτε να προσαρμόσετε CSS και HTML.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο στη χρήση του δημιουργού ιστότοπων. Κατάλληλο για αρχάριους
 • Καλή συλλογή προτύπων
 • Πρόσθετες δυνατότητες όπως η προσθήκη Soundtrack, λεπτομερής προσαρμογή, υποστήριξη προσθήκης ακατέργαστων αρχείων
 • Μια καλή ενσωματωμένη βάση γνώσεων
 • Παρέχει υποστήριξη για SEO και διαδικτυακό μάρκετινγκ

Μειονεκτήματα

 • Περιορισμένη αποθήκευση σε πακέτα χαμηλών τιμών
 • Ακριβής επιλογή τιμολόγησης
 • Λειτουργίες χαμηλής ασφάλειας
Σχέδια δημιουργίας ιστοτόπων Photoshelter:
Χαρακτηριστικά
Βασικός
Πρότυπο
Υπέρ
Αποθήκευση4 γιγαμπάιτ100 GbΑπεριόριστος
Κυκλοφορία ιστότοπουΑπεριόριστοςΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Υποστήριξη SEO
Κοινωνική ανταλλαγή και μάρκετινγκ
Τιμή10 $ / μήνα25 $ / μήνα45 $ / μήνα

Ξεκινήστε με το Photoshelter

7. Μορφή.com:

μορφή δημιουργίας ιστότοπουΗ μορφή παρέχει δυνατότητες δημιουργίας ιστότοπων. Έχει την έδρα του στο Τορόντο του Καναδά. Αυτή είναι μια πλατφόρμα χαρτοφυλακίου.

Η μορφή παρέχει δωρεάν δοκιμή 14 ημερών. Έχει μια καλή συλλογή θεμάτων. Η μορφή παρέχει υποστήριξη 24/7. Μπορείτε επίσης να τους στείλετε μήνυμα και να απαντήσουν πίσω μέσα σε λίγες ώρες.

Χρησιμοποιώντας τη μορφή, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ιστολόγιο, έναν ιστότοπο ή ακόμα και ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Εδώ μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε γκαλερί δοκιμής. Αυτό μπορεί να προστατεύεται με κωδικό πρόσβασης.

Μερικές άλλες λειτουργίες που περιλαμβάνονται είναι υδατογραφήματα, παρέχουν ειδοποιήσεις κατά τη λήψη μιας εικόνας, λαμβάνουν άμεσα σχόλια από τους πελάτες, ενσωματώνονται στο Adobe Lightroom και πολλά άλλα.

Το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που παρέχεται από το Format είναι απλό και εύκολο στη χρήση. Μπορείτε εύκολα να ανεβάσετε εικόνες και βίντεο. Ο επεξεργαστής σχεδιασμού παρέχει πολλές επιλογές προσαρμογής.

Πλεονεκτήματα

 • Καλή επιλογή προσαρμογής και προτύπου
 • Προσιτή τιμολόγηση
 • Υποστηρίζει δοκιμές γλωσσών
 • Το βασικό σχέδιο υποστηρίζει επίσης τις δυνατότητες του ηλεκτρονικού εμπορίου
 • Καλή βάση γνώσεων και υποστήριξη πελατών
 • Εύκολο στη χρήση του δημιουργού ιστότοπων

Μειονεκτήματα

 • Όχι πολλά χαρακτηριστικά ασφαλείας
 • Χαμηλές προηγμένες δυνατότητες ηλεκτρονικού εμπορίου όπως SEO, διαδικτυακό μάρκετινγκ
Σχέδια δημιουργίας ιστοτόπου Format.com:
Χαρακτηριστικά
Θιασώτης
Υπέρ
Απεριόριστος
Αριθμός εικόνων1001000Απεριόριστος
Αριθμός προϊόντων καταστήματος320Απεριόριστος
Αριθμός σελίδων15ΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Έλεγχος εικόνων5000Απεριόριστος
Premium θέματαΕλεύθερος
Τιμή6 $ / μήνα12 $ / μήνα25 $ / μήνα

Ξεκινήστε με τη Μορφή

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

Η δημιουργία ενός ιστότοπου φωτογραφίας απαιτεί πολλή δημιουργικότητα, καινοτομία και καθορισμό, θα πρέπει να είναι εντυπωσιακό. Θα έχετε όλα αυτά σωστά, μόνο αν επιλέξετε το σωστό εργαλείο δημιουργίας ιστότοπων.

Εδώ σας έδωσα 7 επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον ιστότοπο φωτογραφίας σας. Περιττό να πούμε, καθένα από αυτά έχει τη δική του θετική και αρνητική πλευρά.

Αν λοιπόν θεωρήσετε το GoDaddy, το Wix και το Squarespace, αυτά δεν είναι καθαρά πλατφόρμες φιλοξενίας εικόνων.

Παρόλο που παρέχουν μια σειρά προσφορών, μπορείτε να δείτε και άλλες επιλογές.

Οι υπόλοιπες πλατφόρμες, SmugMug, Zenfolio, Photshelter και Format είναι αφιερωμένες στους φωτογράφους.

Το SmugMug έχει καλή υποστήριξη ηλεκτρονικού εμπορίου και είναι πιο κατάλληλο για προχωρημένους χρήστες.

Το Photoshelter είναι ακριβό σε σύγκριση με άλλα και έχει περιορισμένο χώρο αποθήκευσης στο βασικό του σχέδιο. Ωστόσο, αυτή είναι μια καλή επιλογή για την κατασκευή ενός διαδικτυακού καταστήματος.

Η μορφή είναι καλή σε περίπτωση που θέλετε να δημιουργήσετε ένα χαρτοφυλάκιο και να έχετε την απαίτηση για online εικόνες δοκιμής. Ενώ μιλάμε για όλες τις άλλες πλατφόρμες φιλοξενίας, όλα είναι καλά για ορισμένους λόγους.

Ωστόσο, το Zenfolio είναι ένας ξεκάθαρος νικητής εδώ. Διαθέτει απεριόριστο χώρο αποθήκευσης και πολλές προσφορές χαρακτηριστικών. Όχι μόνο αυτό, αλλά είναι επίσης μια προσιτή επιλογή.

Ξεκινήστε λοιπόν να χτίζετε τον ιστότοπό σας φωτογραφίας σήμερα!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map