7 καλύτερες υπηρεσίες Cloud Gaming για το 2020 (το No. 3 είναι το αγαπημένο μου)

Έτσι, θέλετε να παίξετε βιντεοπαιχνίδια.


Όχι ένα πολύχρωμο παζλ από το κατάστημα εφαρμογών του smartphone σας.

Μιλάμε για παιχνίδια υψηλής ισχύος – αυτά που προορίζονται να σας εμπλέξουν σοβαρά.

Συνήθως έχουν όμορφα γραφικά, συναρπαστικούς τρόπους εκστρατείας / ιστορίας και / ή καλά αναπτυγμένο multiplayer.

Δυστυχώς, το να παίζεις τέτοια παιχνίδια μπορεί να προσθέσει γρήγορα:

Υπάρχει το κόστος να έχετε μια κονσόλα ή έναν υπολογιστή τυχερού παιχνιδιού, ο οποίος μπορεί να σας επαναφέρει εκατοντάδες στην καλύτερη περίπτωση.

Στη συνέχεια, υπάρχουν όλα τα άλλα είδη: ακουστικά, ελεγκτής παιχνιδιών και τα ίδια τα παιχνίδια. Και πολλοί άνθρωποι θέλουν να χρησιμοποιούν τηλεοράσεις.

Αλλά το cloud gaming είναι μια αναδυόμενη τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει υψηλής ποιότητας εμπειρίες παιχνιδιού χωρίς το κόστος.

ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΩΝ

Μεταβείτε για να διαβάσετε συγκεκριμένες ενότητες κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους

 1. Τι είναι το cloud gaming?
 2. Πώς λειτουργεί το cloud gaming?
 3. Επτά καλύτερες υπηρεσίες τυχερού παιχνιδιού cloud
 4. Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία cloud gaming?
 5. Η ετυμηγορία μας

Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ:

Τι είναι το cloud gaming?

Το Cloud gaming είναι επίσης γνωστό ως ροή παιχνιδιών, γιατί αυτό είναι. Υποτίθεται ότι ενεργεί όπως το Netflix και το Hulu, αλλά για τη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών.

Βασικά, χρησιμοποιεί τη δύναμη του cloud computing – που σημαίνει εξωτερική ανάθεση υπολογιστικής ισχύος σε δίκτυα διακομιστών αντί για έναν, τοπικό υπολογιστή – για να παραδώσει παιχνίδια.

Τώρα, το cloud gaming δεν είναι το ίδιο με τη λήψη ενός παιχνιδιού στη συσκευή σας αντί να χρησιμοποιήσετε ένα DVD. Ναι, υπάρχουν ομοιότητες.

Αλλά αυτό που πραγματικά μιλάμε είναι το gameplay ITSELF που μεταδίδεται στη συσκευή σας.

Ακολουθούν περισσότερα για το πώς λειτουργεί πραγματικά:

Πώς λειτουργεί το cloud gaming?

Η υπηρεσία που χρησιμοποιείτε διαθέτει διακομιστές υψηλής ισχύος που είναι αφιερωμένοι στον υπολογιστή.

Έτσι θα εκτελούν το παιχνίδι που παίζετε σε αυτούς τους διακομιστές, αντί να το εκτελείτε στον διακομιστή σας (αντί να χρησιμοποιείτε την κονσόλα παιχνιδιών ή τον υπολογιστή σας, για παράδειγμα).

Αντ ‘αυτού, θα μεταδώσουν ροή ροής παιχνιδιού στην οθόνη σας που είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο, οπότε αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι να έχετε ένα βασικό επίπεδο ταχύτητας διαδικτύου.

Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι, αλλά όποια συσκευή χρησιμοποιείτε μπορείτε να εστιάσετε στα χειριστήρια / είσοδο από εσάς και τη ροή από τον αρχικό διακομιστή INSTEAD ότι πρέπει επίσης να εκτελέσετε ολόκληρο το ίδιο το παιχνίδι.

Ας ρίξουμε μια ματιά στις επτά καλύτερες υπηρεσίες τυχερού παιχνιδιού cloud!

Ξεκινώντας μας:

7η θέση: Google Stadia

Το Google Stadia είναι, φυσικά, η προσπάθεια της Google να εισέλθει στο cloud gaming.

Είχα σχιστεί εδώ: από τη μία πλευρά, το Google Stadia φαίνεται υπέροχο, υπόσχεται τόσα πολλά χαρακτηριστικά και είναι προσιτό.

Από την άλλη πλευρά: αυτή τη στιγμή είναι μόνο σε περιορισμένη κυκλοφορία. Μόνο ένας μικρός αριθμός ατόμων κατάφερε να το δοκιμάσει και οι κριτικές τους είναι μικτές.

ΕΑΝ αποδίδει όπως υποσχέθηκε στο μέλλον, θα μπορούσε εύκολα να είναι η καλύτερη πλατφόρμα ροής παιχνιδιών γύρω, περίοδο.

Αλλά πρέπει να είμαι δίκαιος, και καθώς δεν έχει κυκλοφορήσει πλήρως, το βάζω τελευταίο.

…Προς το παρόν.

Πλεονεκτήματα

 • Θα ήταν η πιο προσιτή πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών cloud όταν είναι πλήρως.
 • Η λειτουργία Crowd Play θα επιτρέπει σε άτομα που παρακολουθούν τη ζωντανή ροή σας να συμμετέχουν απευθείας στα παιχνίδια. Ωστόσο, δεν έχουμε ακόμη δει πόσο καλά λειτουργεί πραγματικά.
 • Είναι φθηνό. Το “Stadia Base” είναι δωρεάν και διαθέτει τα βασικά χαρακτηριστικά. Το Stadia Pro είναι μόλις 9,99 $ το μήνα, επιτρέπει υψηλότερη ανάλυση (έως 4K), θα έχει δωρεάν δωρεάν παιχνίδια τακτικά και εκπτώσεις σε ορισμένα παιχνίδια.
 • Εάν θέλετε, μπορείτε να αυξήσετε την εμπειρία σας επενδύοντας περισσότερο στο οικοσύστημα της Google. Θα μπορούσατε απλώς να χρησιμοποιήσετε το δικό σας τηλέφωνο και υπολογιστή, ή θα μπορούσατε να αποκτήσετε ένα Google TV.
 • Μπορείτε να αγοράσετε έναν ελεγκτή παιχνιδιών, αλλά δεν χρειάζεται (εκτός αν παίζετε στην τηλεόρασή σας). Και φαίνεται δροσερό:

τα καλύτερα στάδια gaming στο cloud
Μειονεκτήματα

 • Οι τρέχουσες κριτικές από τον Τύπο που έχουν επιτραπεί να το δοκιμάσουν έχουν ανάμικτες απόψεις σχετικά με την απόδοση, ειδικά την υστέρηση και την ποιότητα 4K.
 • Αυτήν τη στιγμή λείπουν πολλές λειτουργίες και δυνατότητες εφαρμογών, αλλά αυτό θα μπορούσε να αλλάξει καθώς κυκλοφορεί περισσότερο.
 • Έχει δημοφιλή παιχνίδια, αλλά προς το παρόν η επιλογή είναι αρκετά περιορισμένη. Η Google θα έχει επίσης περιεχόμενο πρώτου μέρους, αλλά η κριτική επιτροπή εξακολουθεί να είναι αν θα είναι καλή ή όχι.
 • Το Google Stadia δεν προσανατολίζεται στην ιδιοκτησία παιχνιδιών. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς είναι μια υπηρεσία της Google, αλλά άλλες πλατφόρμες σάς επιτρέπουν να παίζετε παιχνίδια που σας ανήκουν ή να αγοράζετε παιχνίδια που μπορείτε να παίξετε αργότερα σε άλλες συσκευές / πλατφόρμες (στο Steam, για παράδειγμα).

6η θέση: Playkey.net

Το Playkey.net είναι μια από τις πιο μοναδικές υπηρεσίες τυχερού παιχνιδιού στο cloud.

Ένα μοναδικό σημείο είναι η τιμολόγηση: αντί να πληρώνετε ένα συγκεκριμένο ποσό ανά μήνα, πληρώνετε για ένα «πακέτο χρόνου».

Επιλέγετε το χρονικό διάστημα που θέλετε να παίξετε και πληρώνετε την τιμή – όταν λήξει ο χρόνος, μπορείτε να αγοράσετε ένα άλλο πακέτο χρόνου.

Αυτό σας επιτρέπει να ελέγχετε πόσα πληρώνετε πολύ πιο εύκολα από ένα τυπικό μοντέλο συνδρομής – η τιμή σας είναι άμεσα ανάλογη με τη χρήση σας. Εξαιρετικό για μερικούς, κακό για άλλους.

Πλεονεκτήματα

 • Έχει δημοφιλείς τίτλους και ενσωματώνεται με δημοφιλείς υπηρεσίες βιβλιοθήκης παιχνιδιών.
 • Το γενικό πλεονέκτημα ότι μπορείτε να ελέγχετε τις δαπάνες σας πιο εύκολα είναι καλό για άτομα που θέλουν να παίξουν περιορισμένο χρονικό διάστημα: μια ώρα είναι μόλις 2 $ και αν θέλετε να παίξετε μόνο για λίγες ώρες, θα πληρώσετε μόνο ένα λίγα δολάρια.

καλύτερο παιχνίδι παιχνιδιού cloud3

 • Εύκολη ρύθμιση που προσπαθεί να προσαρμόσει την υπηρεσία σε εσάς. Ακολουθεί ένα παράδειγμα:

καλύτερο παιχνίδι παιχνιδιού cloud3
Μειονεκτήματα

 • Τα κέντρα δεδομένων είναι όλα στην Ευρώπη.
 • Η τιμολόγηση δεν είναι καλή για άτομα που θέλουν να παίξουν έντονα. Τεχνικά, η τιμή γίνεται καλύτερη καθώς παραγγέλνετε περισσότερες ώρες: για παράδειγμα, το πακέτο διάρκειας 1 ώρας είναι 2 $. Τα πακέτα των 30, 50 και 100 ωρών είναι 30 $, 50 $ και 100 $. Αναλογικά, η τιμή στα μισά. Αν όμως παίζετε σε αυτήν την κλίμακα, ίσως είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια άλλη πλατφόρμα.
 • Απαιτεί περισσότερη ταχύτητα στο διαδίκτυο από άλλες πλατφόρμες, οι οποίες διαθέτουν εργαλεία βελτιστοποίησης για αργές συνδέσεις.
 • Η απόδοση δεν είναι τόσο καλή όσο οι υψηλότερες επιλογές σε αυτήν τη λίστα.

5η θέση: Parsec

Δεν μπορώ παρά να αγαπήσω τον Parsec: έχει πολλή προσωπικότητα.

Βασικά, η Parsec δημιούργησε το δικό της πρωτόκολλο για gaming υψηλής απόδοσης στο cloud.

καλύτερο parsec gaming cloud

Είναι πολύ πιο ανοιχτά τεχνικό για το πώς λειτουργεί, αλλά οι απλοί άνθρωποι μπορούν ακόμα να χρησιμοποιούν το λογισμικό.

Το Parsec είναι γενικά πολύ καλό… είναι κάπως περίπλοκο. Δεν είναι λοιπόν στην 5η θέση γιατί είναι κακό – είναι εδώ γιατί οι άλλοι είναι τόσο καλοί.

Επομένως, εξακολουθεί να είναι μια επιλογή που αξίζει να δείτε!

Σημείωση: Η Parsec είναι γνωστή για την επιλογή ενοικίασης υπολογιστή διακομιστή / cloud με συγκεκριμένο κόστος ανά ώρα. Από τον Σεπτέμβριο του 2019, αυτό δεν ισχύει πλέον, οπότε αν ακούσετε για αυτήν τη λειτουργία αλλού, προειδοποιήστε!

Πλεονεκτήματα

 • Καλή απόδοση.
 • Υπέροχο αν θέλετε να παίξετε με τους φίλους σας. Επειδή το Parsec διαθέτει ενσωματωμένο δίκτυο peer-to-peer, μπορείτε να συνδεθείτε με έναν φίλο σας ακόμα κι αν ένα παιχνίδι δεν διαθέτει διαδικτυακή πολλαπλή αναπαραγωγή.
 • Το βασικό λογισμικό είναι δωρεάν. Μπορείτε να πάρετε επιπλέον πράγματα αγοράζοντας ένα πακέτο “Warp”, αλλά δεν απαιτείται να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία.
 • Λειτουργεί όχι μόνο σε Windows και Android, αλλά στο Raspberry Pi και σε ορισμένες διανομές Linux. Είναι επίσης καλό στο Chrome.

Μειονεκτήματα

 • Όχι υπερβολικά δύσκολο, αλλά πιο περίπλοκο από τις υπηρεσίες που βρίσκονται στην κορυφή αυτής της λίστας και πιο δύσκολο για αρχάριους. Πάρα πολύ μια υπηρεσία do-it-yourself.
 • Λιγότερο προσανατολισμένος στα mainstream παιχνίδια, αν και υπάρχουν ακόμα μερικά.

4η θέση: PlayStation Now

Χωρίς αμφιβολία, ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα του PlayStation Now είναι η επιλογή του παιχνιδιού.

Δεν είναι μόνο ότι έχετε πρόσβαση σε ορισμένα ποιοτικά παιχνίδια κονσόλας που δεν θα έχετε στον υπολογιστή σας, αλλά το ποσό των παιχνιδιών που μπορείτε να επιλέξετε είναι τεράστιο σε σύγκριση με τα περισσότερα από τα άλλα ονόματα εδώ.

Λόγω της τιμής και της επιλογής του παιχνιδιού, δεν μπορούσα να το βάλω τόσο χαμηλό – αλλά έχει ορισμένα εμπόδια για την είσοδο που δεν έχουν οι περισσότεροι από τους άλλους τίτλους εδώ, και αυτό το κρατά πίσω εδώ.

Αλλά αν σας αρέσει το PlayStation, αυτό είναι σίγουρα μια από τις καλύτερες διαδρομές για εσάς.

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ καλή απόδοση.
 • Όπως είπα, τεράστια επιλογή παιχνιδιών, πολλά από αυτά υψηλής ποιότητας και mainstream παιχνίδια. Η επιλογή περιλαμβάνει επίσης παιχνίδια για παλαιότερες εκδόσεις της κονσόλας, ώστε να έχετε πρόσβαση σε παλιά αγαπημένα από το PS2 και το PS3. Συνολικά: πάνω από 800 τίτλοι.
 • Επιπλέον, η πρόσβαση σε αποκλειστικά PS4 που είναι συχνά αναγνωρισμένα, όπως το God of War ή το Uncharted.
 • Εάν χρησιμοποιείτε PS4, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα παιχνίδια και να τα παίξετε τοπικά. Δεν υπάρχει όριο στο ποσό που μπορείτε να κατεβάσετε, οπότε πρέπει να ανησυχείτε μόνο για τον αποθηκευτικό χώρο του PS4.
 • Η τιμολόγηση είναι σχετικά προσιτή – μπορείτε να επιλέξετε αναλογικά περισσότερα για ένα μήνα υπηρεσίας, αλλά ακόμη και αυτό είναι μόνο 9,99 $ το μήνα. Σε σύγκριση με άλλους εδώ, αυτό δεν είναι τόσο κακό. Εάν δεσμευτείτε για ένα χρόνο, είναι ακόμα καλύτερο.

καλύτερο playstation gaming cloud τώρα
Μειονεκτήματα

 • Χρειάζεστε PS4 ή PC για να μεταδώσετε τα παιχνίδια σε ροή, ώστε να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτό στο τηλέφωνό σας ή σε Mac.
 • Χρειάζεστε επίσης έναν ελεγκτή PS4, είτε χρησιμοποιείτε υπολογιστή ή PS4. Έτσι, το πραγματικό κόστος είναι κάτι περισσότερο από τη συνδρομή και το παιχνίδι.
 • Παρόλο που τα πιο δημοφιλή παιχνίδια υπάρχουν επίσης για το PlayStation, αν θέλετε να παίξετε κάποιο εξειδικευμένο παιχνίδι indie μόνο σε υπολογιστή… δεν έχετε τύχη.
 • Τα περισσότερα άτομα μπορούν να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις υπολογιστή, αλλά είναι πιο επίπονη από μερικές από τις άλλες υπηρεσίες αυτής της λίστας. Μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες εδώ.

3η θέση: Vortex

Το Vortex είναι μια εξαιρετική επιλογή για gaming cloud, αλλά με κάποιους συμβιβασμούς.

Συνοψίζοντας, το Vortex είναι πραγματικά προσβάσιμο, αλλά και λίγο περιορισμένο.

Το Vortex είναι μια καλή επιλογή για όλα τα είδη ατόμων που ενδιαφέρονται για το cloud gaming. Αλλά είναι μια ιδιαίτερα εξαιρετική επιλογή για όσους από εσάς απλά βάζετε τα πόδια σας στο νερό με αυτά τα πράγματα.

Εάν είστε πιο σοβαροί για το gaming στο cloud; Το Vortex μπορεί να είναι εντάξει, αλλά οι άλλες επιλογές εδώ είναι πιθανώς καλύτερες για εσάς.

Πλεονεκτήματα

 • Εύκολο να ξεκινήσετε και εξαιρετικά εύκολο στη χρήση. Οι δύο κορυφαίες επιλογές είναι επίσης εύκολες, αλλά το Vortex είναι ακόμη περισσότερο (αν αυτό είναι δυνατό).
 • Σχετικά προσιτό: τη στιγμή αυτής της γραφής, είναι 9,99 $ το μήνα και μπορεί να πληρωθεί με πολλούς τρόπους.
 • Παρόλο που η επιλογή του παιχνιδιού δεν είναι τεράστια, εξακολουθεί να έχει τα περισσότερα από τα παιχνίδια που σας ενδιαφέρουν και προσθέτουν νέα συνεχώς. Μπορείτε να δείτε τι έχουν εδώ.
 • Διαθέσιμο για τις περισσότερες συσκευές: όχι μόνο τηλέφωνα Android και υπολογιστές Windows, αλλά και MacOS. Xbox και οποιαδήποτε συσκευή μπορεί να υποστηρίξει το Chrome (το πρόγραμμα περιήγησης).

η καλύτερη δίνη παιχνιδιών cloud1
Μειονεκτήματα

 • Η απόδοση δεν είναι η καλύτερη, αν και δεν είναι κακή.
 • Πρόσβαση σε πολλούς τίτλους, αλλά όχι στην κλίμακα του PlayStation ή των δύο κορυφαίων διεκδικητών μας (πλησιέστερα σε 100 από 400+ παιχνίδια).
 • Δεν μπορείτε να προσθέσετε τα δικά σας παιχνίδια – μπορείτε να επιλέξετε μόνο από τη βιβλιοθήκη τους.

2η θέση: Shadow

Το Shadow είναι εντυπωσιακό εν μέρει λόγω του ονόματός του: είναι μια αναφορά στον “σκιώδη υπολογιστή” που λαμβάνετε μόλις εγγραφείτε.

Όταν πληρώνετε για μια συνδρομή, βασικά πληρώνετε για να αποκτήσετε έναν υπολογιστή Windows 10 τελευταίας τεχνολογίας που μπορείτε να εκτελέσετε στη συνέχεια από τις συνηθισμένες συσκευές σας.

Και αυτό φυσικά σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι μια εξαιρετική χρήση του Shadow και αποτελεί σημαντικό παράγοντα της δημοτικότητας του Shadow.

Πλεονεκτήματα

 • Εξαιρετική απόδοση, και ουσιαστικά επιτρέπει στους χρήστες σε κανονικές συσκευές να βιώσουν τη δύναμη ενός υπολογιστή προηγμένης τεχνολογίας.
 • Εάν θα θέλατε να ζήσετε κάτι περισσότερο από το cloud gaming, το Shadow είναι μια εξαιρετική πύλη για να αντιμετωπίσετε ένα cloud / απομακρυσμένο υπολογιστή γενικά. Έτσι, μπορείτε επίσης να κάνετε ροή των αγαπημένων σας εκπομπών ή να χρησιμοποιήσετε ισχυρό λογισμικό που δεν θα μπορούσατε διαφορετικά.
 • Διαθέτει «λειτουργία χαμηλών συνδέσεων», η οποία βελτιστοποιεί την ποιότητα εικόνας σε αργές συνδέσεις.
 • Ειδικές εφαρμογές / λογισμικό για τις συσκευές στις οποίες θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Shadow, γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.
 • Ιδανικό για άτομα που θέλουν να παίξουν στα τηλέφωνα ή τα tablet τους.

Μειονεκτήματα

 • Παρόλο που τα παιχνίδια είναι μια δημοφιλής χρήση του Shadow και λειτουργούν καλά σε αυτό, η βασική υπηρεσία του Shadow είναι κάτι περισσότερο από απλά παιχνίδια. Αν και αυτό είναι επαγγελματίας για μερικούς, μπορεί να είναι επιπλέον βάρος για άτομα που θέλουν να διατηρήσουν τα πράγματα απλά.
 • Ακριβά και δεν υπάρχει δωρεάν δοκιμή. Υπάρχουν μερικές εκπτώσεις από καιρό σε καιρό που το καθιστούν πιο προσιτό.
 • Μόνο ορισμένα μέρη των Ηνωμένων Πολιτειών το λαμβάνουν (δεδομένου ότι εξακολουθούν να είναι το μεγαλύτερο μέρος των ΗΠΑ).

καλύτερη σκιά gaming cloud

1η θέση: GeForce ΤΩΡΑ

Το GeForce NOW θεωρείται γενικά ηγέτης στη ροή παιχνιδιών αυτή τη στιγμή.

Οι περισσότεροι το θεωρούν ως την καλύτερη υπηρεσία τυχερού παιχνιδιού cloud, ακόμη και εκείνους που δεν την τοποθετούν στην πρώτη 3.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το GeForce NOW είναι ένα έργο της Nvidia, το οποίο είναι ένας σημαντικός παραγωγός καρτών γραφικών (GPU) και ως εκ τούτου μια σημαντική δύναμη στο gaming.

Επομένως, δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Nvidia μπόρεσε να ενταχθεί στο cloud gaming, δεδομένης της βασικής της εστίασης.

Έχει πάρει αυτό το κορυφαίο σημείο όχι μόνο επειδή του αρέσει σε όλους, αλλά επειδή έχει πολλά υπέροχα πράγματα για αυτό. Με αυτόν τον τρόπο, είναι το πρότυπο.

Πλεονεκτήματα

 • Γενικά, εξαιρετική απόδοση και γραφικά.
 • Είναι επίσης μια από τις καλύτερες πλατφόρμες για όσους διαθέτουν υπολογιστές τελευταίας τεχνολογίας.

το καλύτερο gaming geforce cloud1

 • Διατίθεται μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Όχι όσο το PlayStation, αλλά είναι καλά στις εκατοντάδες – μπορείτε να τα δείτε εδώ.
 • Χρειάζεστε μόνο έναν λογαριασμό για αναπαραγωγή σε πολλές συσκευές.
 • Αυτόματες ενημερώσεις.
 • Προς το παρόν δωρεάν, καθώς είναι σε λειτουργία beta!

το καλύτερο gaming geforce2
Μειονεκτήματα

 • Οι χρήστες είναι προς το παρόν περιορισμένοι στο χρόνο που μπορούν να παίξουν, για να εξασφαλίσουν δίκαιη πρόσβαση κατά τη διάρκεια της τρέχουσας δωρεάν φάσης beta. Αλλά δεν είναι κακό: μία συνεδρία είναι έως και 4 συνεχείς ώρες. Στη συνέχεια, πρέπει να αποθηκεύσετε την πρόοδό σας και μπορείτε να ξεκινήσετε μια νέα συνεδρία αργότερα.
 • Διατίθεται μόνο στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη (προς το παρόν).
 • Παρόλο που είναι δωρεάν προς το παρόν λόγω της έκδοσης beta, δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η τιμολόγηση μόλις κυκλοφορήσει επίσημα.
 • Δεν υποστηρίζει ακόμα το Chrome.

Υπάρχει δωρεάν υπηρεσία cloud gaming?

Το Cloud gaming υποτίθεται ότι μειώνει το κόστος παιχνιδιού. Φυσικά, ίσως αναρωτιέστε εάν είναι δυνατόν να φτάσετε στο κόστος.

Η απάντηση είναι «είδος».

Το GeForce NOW είναι δωρεάν, αλλά μόνο επειδή βρίσκεται σε λειτουργία beta. Όταν τελειώνει το beta, ποιος ξέρει – θα μπορούσε να υπάρχει ένα περιορισμένο δωρεάν μοντέλο εκτός από τα προγράμματα επί πληρωμή ή μόνο τα προγράμματα επί πληρωμή.

Το Google Stadia διαθέτει δωρεάν πακέτο, αλλά δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει.

Και η Google σκοτώνει συχνά τις νέες επιχειρήσεις της. Ακόμα κι αν δεν είναι, το έργο είναι αρκετά νεαρό ώστε η τιμολόγηση να αλλάζει εύκολα.

Το Parsec είναι δωρεάν, αλλά είναι πιο δύσκολο να εγκαταστήσετε και να διαχειριστείτε και μπορεί να μην έχουν τα παιχνίδια που θέλετε.

Αν σκάψετε, πιθανότατα θα βρείτε περισσότερες επιλογές – αλλά πολλές από αυτές θα είναι ασαφείς.

Όσον αφορά τις αξιόπιστες επιλογές, αυτές που παρατίθενται είναι οι καλύτερες.

συμπέρασμα

Λοιπόν, το έχετε — τις επτά καλύτερες υπηρεσίες τυχερού παιχνιδιού cloud τώρα!

Θυμηθείτε: αν και τα κατατάξω, η ζωή δεν είναι ποτέ τόσο απλή.

Ορισμένες υπηρεσίες είναι καλύτερες για ορισμένα άτομα. Για παράδειγμα:

Προσωπικά, το PlayStation Now είναι κάτι πολύ περισσότερο από το Shadow ή το GeForce ΤΩΡΑ, γιατί έχω πάει στο PlayStation από τότε που ήμουν παιδί.

Επομένως, προσέξτε ποια σημεία είναι σημαντικά για εσάς!

Διαφωνείτε με τυχόν τμήματα της λίστας μου; Ίσως πιστεύατε ότι το xCloud ή το Paperspace της Microsoft θα έπρεπε να έχει πάρει σημεία?

Ή ότι το GeForce NOW δεν είναι καν κοντά στο Shadow ή στο PlayStation Now?

Όποιες κι αν είναι οι σκέψεις σας, θέλω να τις ακούσω! Είναι ένα συναρπαστικό μέλλον μπροστά, και θα είναι ακόμα πιο διασκεδαστικό εάν το συζητάμε όλοι μαζί.

Μπορείτε να απαντήσετε παρακάτω:

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map