9 Όμορφα παραδείγματα ιστότοπων Wix για την έμπνευσή σας (2020)

Όταν μπαίνετε στον κόσμο της δημιουργίας του καταστήματός σας ή της δημιουργίας της δικής σας επιχείρησης, γίνεται ευκολότερο να έρθετε με την αρχική ιδέα και να ξεκινήσετε τα πράγματα σας. Όμως, με αυτό, χρειάζεται πολύ περισσότερα για να γίνει αυτή η ιδέα να αναπτυχθεί με μερικά νέα πειράματα και να είναι καλύτερη από τον ανταγωνισμό σας.


Ενώ αυτά τα πράγματα πρέπει να διαδραματίσουν ζωτικό ρόλο, ο πιο βασικός κανόνας θα είναι η δημιουργία μιας εξαιρετικής ιδέας. Και για να το επεκτείνετε, χρειάζεστε μια καλή πλατφόρμα. τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από το να ξεκινήσετε online?

Έτσι, για να μπείτε σε αυτόν τον τεχνικό κόσμο, το σκαλοπάτι για να φτάσετε στα βουνά παίρνει τον ιστότοπό σας. Οι άνθρωποι σήμερα σχεδιάζουν να δημιουργήσουν τον ιστότοπό τους για πολλούς σκοπούς, όπως φαγητό, ανθοπωλείο, υπηρεσίες φύλαξης ζώων, παντοπωλεία και τι όχι!

Για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο, το σημαντικότερο είναι να βρείτε την καλύτερη πλατφόρμα για την ίδια. Μην ανησυχείτε εδώ είναι μερικά υπέροχα πρότυπα Wix που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιστότοπό σας.

1. Sonja van Duelmen

Sonja van Dülmen

Εάν δείξετε ενδιαφέρον για το συνδυασμό τόσο της τέχνης όσο και του σχεδιασμού, τότε το Sonja van Duelman είναι το καλύτερο παράδειγμα.

Αυτός ο ιστότοπος Wix είναι από μόνος του ένα τέλειο επίτευγμα του τρόπου συνδυασμού της τέχνης με τη σχεδίαση της ιστοσελίδας, καθώς η μοναδική γεύση της είναι ορατή όταν κάνετε κύλιση στη σελίδα του ιστότοπου. Με μερικά συναρπαστικά πρότυπα, αυτός ο ιστότοπος είναι ιδανικός για να ξεκινήσει η επιχείρησή σας.

2. Το εργοστάσιο τυριών στη σχάρα

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

το γκριλ

Το ίδιο το όνομα είναι τόσο τυροειδές. Γεμίζει το στόμα σας με νερό και τι θα μπορούσε να είναι καλύτερο από έναν ιστότοπο που σας παρέχει το καλύτερο τυρί στη σχάρα. Ο ιστότοπός του σας παρέχει φρέσκο ​​ψωμί, φρέσκα υλικά κ.λπ. και τι μπορεί να είναι πιο συντριπτικό για το στομάχι σας από το τυρί.

Ο ιστότοπος παρέχει δυνατότητες όπως το μενού, βίντεο που σχετίζονται με τον τόπο, συνδέσμους Instagram, παραγγελίες κράτησης κ.λπ..

3. Γεια σας Γείτονας

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Γεια σου γειτονα

Καταπληκτικός ιστότοπος που δημιουργήθηκε από το θέμα Wix. Εάν ενδιαφέρεστε να παίξετε παιχνίδια και έχετε πολύ ενδιαφέρον για τη φρίκη., Αυτός ο ιστότοπος σας δίνει την καλύτερη εμπειρία για να έχετε τη γεύση και των δύο μαζί. Το Hello Neighbor είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται στο θέμα του τρόμου.

Αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε αρχικά στο youtube και τώρα είναι επίσης διαθέσιμο σε διαφορετικά μέρη παιχνιδιού.

4. Φάτε ζωντανό ύπνο

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Φάτε ζωντανό ύπνο

Ένας ιστότοπος του οποίου το όνομα ακούγεται ακόμη και σαν μάντρα της ζωής. Καθώς το φαγητό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της ζωής που σας κρατάει εκτός από την αναπνοή, αυτός ο ιστότοπος μιλάει για κλασικές συνταγές γαλλικών χωρών.

Ο ιστότοπος είναι ένας υπέροχος ιστότοπος με μια διαχειριζόμενη αρχική σελίδα γεμάτη με πολλές όμορφες, εντυπωσιακές φωτογραφίες. Υπάρχει επίσης μια γκαλερί που περιέχει εικόνες διαφορετικών συνταγών και πλήρες ενημερωτικό περιεχόμενο σχετικά με αυτές.

5. Περικοπές και μώλωπες

Κουρείο & Μώλωπες Κουρείο

Οι περικοπές και οι μώλωπες είναι ένα κουρείο που έχει χρησιμοποιήσει το Wix για να δημιουργήσει τον ιστότοπό του με το θέμα που ταιριάζει στο κατάστημά τους.

Το καλύτερο μέρος για τον ιστότοπο είναι ότι έχει όλες τις πληροφορίες που παρουσιάζονται σε μία σελίδα που οι χρήστες θα ήθελαν να γνωρίζουν. Ο ιστότοπος παρέχει επίσης δυνατότητες όπως ζωντανές συνομιλίες και εγκατάσταση καλαθιού αγορών.

6. Επτά γραμμάρια Caffe

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

Επτά γραμμάρια Caffe

Αυτός ο ιστότοπος είναι σίγουρα ένα μέρος ενδιαφέροντος, δεδομένου ότι η πρώτη του προβολή κάνει τους θεατές να καταλάβουν τι είναι ολόκληρος ο ιστότοπος. Σας παρέχει τις ακριβείς πληροφορίες με φιλικό προς τον χρήστη τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες και έτσι βοηθά τους χρήστες να αγοράσουν τα προϊόντα τους γρήγορα.

Επίσης, μπορούν να κάνουν κράτηση για τροφοδοσία και ακόμη και για όλους τους συνδέσμους του ιστότοπου.

7. Αγαθά καλής αίσθησης

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

καλές αισθήσεις

Με μερικά εντυπωσιακά εφέ και ενότητες, αυτό το παράδειγμα ιστότοπου Wix είναι ιδανικό για ένα σχέδιο για τον ιστότοπό σας. Αυτός ο ιστότοπος ασχολείται με ένα συγκεκριμένο προϊόν για αγόρια, δηλαδή αντιαλλεργικό lip-balm.

Θα συναντήσετε διάφορα μοτίβα διάταξης καθώς μεταβαίνετε στις άλλες σελίδες μέσω της ενότητας navbar με μερικά εντυπωσιακά πανό και ενότητες.

8. Γαλλικά Knot Studios

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

frenchknotstudios

Ένας όμορφος τρόπος χρήσης του Wix, αυτός ο ιστότοπος έχει όλες τις εικόνες. Διατηρώντας τον πολύ κομψό αλλά κομψό, ο ιστότοπος περιέχει πολλά χρώματα και κομψότητα αναμεμειγμένα με αναμνήσεις. Ο ιστότοπος περιλαμβάνει εικόνες με σύντομα συνθήματα που τα αντικατοπτρίζουν και μια παρουσίαση για όλους.

Υπάρχουν σύνδεσμοι κοινωνικών μέσων στην κορυφή και οι πληροφορίες έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε η περιγραφή της εικόνας να βρίσκεται ακριβώς κάτω από τη μικρογραφία.

9. Ζωική μουσική

Μετακινηθείτε για προεπισκόπηση

animalmusic

Ένας από τους πιο εκτιμητικούς και εντυπωσιακούς τρόπους εκπροσώπησης, αυτός ο ιστότοπος έχει όλα όσα εξηγούνται στην αρχική σελίδα για τον εαυτό τους. Υπάρχουν μικρογραφίες στην αρχική σελίδα για να αναζητήσετε άλλες επιλογές εκτός από το χαρτοφυλάκιο της εταιρείας, όπως φωτογραφίες, βίντεο, μουσική κ.λπ..

Το καλύτερο είναι ότι δεδομένου ότι οι επιλογές κοινωνικών μέσων είναι προς την αριστερή γωνία, οι χρήστες μπορούν εύκολα να στραφούν σε αυτές ανά πάσα στιγμή.

Ένας πολύ καλός τρόπος για να βελτιώσετε την επιχείρησή σας και να πουλήσετε τα προϊόντα στους πελάτες, οι διαδικτυακοί ιστότοποι είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα, καθώς παρέχουν μια τέτοια δραστηριότητα όχι μόνο με μια πλατφόρμα για να εκπροσωπούν, αλλά και να δείχνουν τον εαυτό τους και να κερδίζουν περισσότερα.

συμπέρασμα

Η Wix παρουσίασε σίγουρα μια εξαιρετική πλατφόρμα για να χρησιμοποιήσει τις δυνατότητές της και να τις εφαρμόσει για τη δημιουργία ορισμένων πολύχρωμων, ελκυστικών και εντυπωσιακών ιστότοπων. Υπάρχουν πολλά από αυτά ως παραδείγματα, μερικά από τα οποία έχουν δειχθεί παραπάνω. Ελπίζω ότι θα υπάρξουν περισσότερες υπέροχες δημιουργίες στο μέλλον μέσω του Wix.

Αν και η δημιουργία ιστότοπων φαίνεται να είναι εύκολη δουλειά, δεν είναι. Ο ιστότοπος δεν αφορά μόνο τις παρουσιάσεις. αφορά επίσης τα περιεχόμενα και πόσο καλά καταφέρατε να τα εφαρμόσετε όλα. Τα εικονίδια, τα ρυθμιστικά, η τοποθέτηση, η εμφάνιση, κάθε bit μετράει σε έναν ιστότοπο. Δεν μπορείτε να παραλείψετε να έχετε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό καθώς τότε θα φαίνεται ελλιπές.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map