Τιμολόγηση Bluehost – Ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς; (2020)

Τιμολόγηση Bluehost – Ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς; (2020)

Τιμολόγηση Bluehost – Ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για εσάς; (2020)

Το Bluehost είναι ένα μεγάλο όνομα στη βιομηχανία φιλοξενίας. Το έχετε ακούσει σχεδόν σίγουρα πριν από αυτό το άρθρο.


Μερικοί από εσάς μπορεί ακόμη και να σκέφτονται να το αγοράσουν ή να μετεγκατασταθούν σε αυτόν από άλλο κεντρικό υπολογιστή.

Αν θέλετε μια επισκόπηση του Bluehost, μπορείτε να δείτε τη γενική κριτική μου εδώ.

Αλλά εδώ, θα επικεντρωθώ σε μια συγκεκριμένη πτυχή του Bluehost:

Είναι τιμολόγηση. Σημασία, πόσο πραγματικά κοστίζει πέρα ​​από την τιμή, ποιο είναι το κρυφό κόστος της υπηρεσίας και, φυσικά, εάν οι τιμές είναι λογικές.

Σημείωση: για να είμαι σαφής, θα επικεντρωθώ κυρίως στα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας ιστού της Bluehost, καθώς αυτά είναι πιθανότατα αυτό που σας ενδιαφέρει όλοι.

Σχέδια Τιμολόγησης της Bluehost

Τα προγράμματα τιμολόγησης της Bluehost είναι λίγο πολύ η τυπική δομή για φιλοξενία προγραμμάτων.

Υπάρχουν μερικά επίπεδα ανά τύπο φιλοξενίας, συνήθως με έκπτωση για τον πρώτο όρο υπηρεσίας, αλλά τα οποία στη συνέχεια ανανεώνονται με υψηλότερη τιμή.

Αυτά είναι τα σχέδια τιμολόγησης για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, για τα οποία σας ενδιαφέρουν οι περισσότεροι.

Το πρώτο επίπεδο μοιάζει με αυτό, με την ειδική έκπτωση μας:

bluehost τιμή-κοινή-αναθεωρημένη

Αλλά πέρα ​​από αυτό, τα «κανονικά» κοινά σχέδια μοιάζουν περισσότερο με αυτό:

σχέδια τιμολογίου bluehost

Αλλά για να είμαστε εμπεριστατωμένοι, έτσι ξεκινούν τα κοινόχρηστα σχέδια βελτιστοποιημένα για το WordPress:

bluehost κοινόχρηστη τιμή wordpress-αναθεωρημένη

Έχουν παρόμοιο εύρος τιμών με την κανονική κοινόχρηστη φιλοξενία, αυξάνοντας τα 6,95 $ το μήνα σε 3 επίπεδα.

bluehost price-vps pricing σχέδια-revisd

Αυτά είναι τα σχέδια VPS:

Και τέλος, εδώ τι κοστίζει τα ειδικά σχέδια:

σχέδια τιμολόγησης ειδικά για τις τιμές της bluehost

Όπως είπα, το κύριο επίκεντρο αυτού του άρθρου είναι τα κανονικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων. Αλλά είναι καλό να καλύψουμε τα βασικά.

Ανάλυση της τιμής του Bluehost

Μέρος 1: Πόσο κοστίζει το Bluehost?

Το κόστος του Bluehost, φυσικά, δεν είναι ακριβώς το ίδιο με την τιμολόγηση.

Αν κοιτάξατε μόνο την τιμή, νομίζετε ότι το φθηνότερο πακέτο είναι μόλις 2,95 $ το μήνα (3,95 $ χωρίς την έκπτωση μας) και αυτό είναι το μόνο που χρειάζεστε για έναν ιστότοπο.

Στην πραγματικότητα, η τιμή ισχύει μόνο για τον πρώτο όρο υπηρεσίας και η διάρκεια της υπηρεσίας σας θα αλλάξει την τιμή ανά μήνα.

Επομένως, το κόστος του πακέτου φιλοξενίας σας ποικίλλει ανάλογα με το χρονικό διάστημα δέσμευσης για το οποίο θέλετε να πληρώσετε και μετά τη λήξη αυτής της περιόδου, ενδέχεται να υπάρχει υψηλότερο κόστος.

Αυτήν τη στιγμή, αυτό είναι το βασικό κόστος φιλοξενίας για τους περισσότερους:

 • Εκπτωτική τιμή λίστας για το πρώτο έτος – δείτε το προηγούμενο στιγμιότυπο οθόνης, αλλά 3,95 $ το μήνα για την πρώτη βαθμίδα, 5,95 $ το μήνα για τη δεύτερη βαθμίδα κ.λπ..
 • «Κανονική» τιμή κατά την ανανέωση, που σημαίνει ένα ακόμη έτος υπηρεσίας ή περισσότερο. Εάν δεσμευτείτε για ένα ακόμη έτος κατά την ανανέωσή σας, η πρώτη βαθμίδα είναι 8,99 $ το μήνα. Εάν δεσμευτείτε σε ΤΡΙΑ ακόμη χρόνια όταν κάνετε κριτική, η πρώτη βαθμίδα είναι 7,99 $ το μήνα.
 • Εάν δηλώσετε έναν δωρεάν τομέα στο Bluehost, θα πρέπει να το πληρώσετε μετά το πρώτο έτος. Θα πρέπει επίσης να πληρώσετε για το απόρρητο του τομέα ΕΑΝ το θέλετε ή να χρησιμοποιήσετε υψηλότερο επίπεδο όπου περιλαμβάνεται το απόρρητο τομέα (περισσότερα για αυτό αργότερα).

Ξέρω ότι φαίνεται λίγο συγκεχυμένο. Ακολουθεί ένα γράφημα που δείχνει τις ΚΑΝΟΝΕΣ τιμές των κοινόχρηστων σχεδίων της Bluehost, που σημαίνει ΜΕΤΑ τον πρώτο έκπτωση:

τιμές κοινής τιμής bluehost-κανονική

Παρόμοιες τιμές ανανέωσης ισχύουν για τα περισσότερα άλλα σχέδια της Bluehost – κατά γενικό κανόνα, εάν μια τιμή ΔΕΝ προσδιορίζεται ως “έκπτωση”, είναι η “κανονική” τιμή που θα πληρώσετε κατά την ανανέωση.

Υπάρχουν επίσης πρόσθετες χρεώσεις (στις οποίες θα αναφερθώ) για προαιρετικές αναβαθμίσεις.

Εάν χρησιμοποιείτε WordPress ή άλλο CMS (σύστημα διαχείρισης περιεχομένου) με το Bluehost, ίσως θέλετε να πληρώσετε για προσθήκες ή θέματα.

Ωστόσο, οι τιμές που θα πληρώσετε για το επιλεγμένο πακέτο ΜΟΝΟ, είναι ουσιαστικά αυτό που προσδιόρισα παραπάνω: η μειωμένη τιμή για το πρώτο έτος, η τιμή ανανέωσης για τα επόμενα έτη.

Μέρος 2: Ποιο πρόγραμμα τιμολόγησης είναι κατάλληλο για εσάς?

Πρώτον, επιτρέψτε μου να σας δείξω ποιο είναι το βασικό σύνολο χαρακτηριστικών για τα διάφορα σχέδια:

Χαρακτηριστικά κοινής τιμής bluehost

Πιθανότατα μπορείτε να μαντέψετε την ουσία: τα φθηνότερα σχέδια είναι για άτομα, χομπίστες και μικρές επιχειρήσεις.

Οι πιο ακριβές είναι για μεγαλύτερες μικρές επιχειρήσεις, μεσαίες επιχειρήσεις, μεγάλα προϊόντα κ.λπ..

Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά υπάρχουν μερικές σημαντικές αποχρώσεις. Και έχω κάποια καλά νέα σε αυτό το μέτωπο:

Η πρώτη βαθμίδα έχει τα βασικά, αλλά και έναν πλούσιο αποθηκευτικό χώρο, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να φιλοξενήσει κάτι περισσότερο από τους μικρότερους ιστότοπους.

Τα 50 GB μπορούν να υποστηρίξουν μεγάλο όγκο δεδομένων και θα αντιμετωπίσετε πραγματικά ένα πρόβλημα με αυτό το όριο εάν αποθηκεύσατε ώρες και ώρες περιεχομένου βίντεο (για παράδειγμα).

Επιπλέον, το εύρος ζώνης δεν μετράται και περιλαμβάνεται το SSL – ακόμα κι αν μια μικρή επιχείρηση κάνει επιχειρήσεις στον ιστότοπό της (αντί να διατηρεί απλώς έναν ιστότοπο ΓΙΑ μια επιχείρηση τούβλου), αυτό μπορεί να κάνει τη δουλειά.

Ωστόσο, περιορίζεστε σε έναν μόνο ιστότοπο. Εάν θέλετε να φιλοξενήσετε πολλούς ιστότοπους, θα πρέπει να επιλέξετε μία από τις υψηλότερες βαθμίδες.

Επίσης, τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας διαφημίζουν συχνά “απεριόριστο” χώρο αποθήκευσης και εύρος ζώνης – ρεαλιστικά, σημαίνει ότι δεν υπάρχουν επίσημα όρια στα σχέδια.

Όμως η κοινή φιλοξενία είναι η αποτελεσματική, φθηνότερη μορφή φιλοξενίας και αυτό σημαίνει ότι εάν ένας δεδομένος πελάτης χρησιμοποιεί πάρα πολλούς πόρους, όλοι οι άλλοι θα επιβραδυνθούν.

Επομένως, εάν χρειαστεί να υποστηρίξετε πολλούς επισκέπτες ή να καταλάβετε διαφορετικά χώρο, μπορεί να σας ζητηθεί να κάνετε αναβάθμιση.

Η επιλογή του υψηλότερου επιπέδου, η οποία έχει ενισχύσει την απόδοση, είναι ένας καλός τρόπος για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα συμβεί.

Σε γενικές γραμμές, εάν πραγματικά περιμένετε κυκλοφορία μεγάλου όγκου τακτικά, ή αν θέλετε να είστε ΕΙΔΙΚΟΙ για αυξήσεις σε αυτό (δηλ., Εάν αναμένετε μια ιογενή στιγμή), ίσως θελήσετε να εξετάσετε ένα από τα σχέδια VPS.

Συνοψίζοντας, με το Bluehost, θα έλεγα ότι πολλές μικρές επιχειρήσεις μπορούν να χρησιμοποιήσουν μόνο την πρώτη βαθμίδα.

Ωστόσο, όσοι θέλουν πολύ περισσότερο χώρο και πολλούς ιστότοπους θα πρέπει σίγουρα να έχουν τις υψηλότερες βαθμίδες – συγκεκριμένα η τρίτη ή η τέταρτη βαθμίδα θα ήταν καλή, καθώς περιλαμβάνουν δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ιστότοπων και άλλες επιπλέον δυνατότητες.

Μέρος 3: Πρόσθετο κόστος Bluehost

Τα κοινόχρηστα σχέδια έχουν κάποια προαιρετικά πρόσθετα με επιπλέον κόστος.

Ορισμένες από αυτές τις προηγμένες λειτουργίες περιλαμβάνονται σε υψηλότερες βαθμίδες, αλλά μερικές πρέπει απλώς να πληρώνονται για:

πρόσθετα κοινόχρηστης τιμής bluehost

Το εύρος τιμών για αυτά μπορεί να ποικίλει. Το SiteLock, για παράδειγμα, έχει το δικό του σύνολο τιμών.

Ωστόσο, αυτό θα κοστίσει τουλάχιστον αυτά τα πρόσθετα:

κόστος προστιθέμενης τιμής bluehost

Ως επί το πλείστον, αυτό είναι κομμένο και στεγνό. Αν το θέλετε, το πληρώνετε.

Μπορεί να μην θέλετε τα περισσότερα από αυτά, αλλά υπάρχει μια καλή πιθανότητα να θέλετε τουλάχιστον ένα ή δύο.

Ωστόσο, υπάρχει μια προειδοποίηση για άτομα που σκοπεύουν να εγγράψουν έναν τομέα στο Bluehost:

Ενώ η Bluehost προσφέρει έναν δωρεάν τομέα για το πρώτο έτος, το απόρρητο ονόματος τομέα είναι 14,88 $ ανά τομέα ανά έτος.

Το απόρρητο τομέα δεν είναι απαραίτητο, αλλά είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν κατά την εγγραφή ενός τομέα: ουσιαστικά, χωρίς απόρρητο τομέα, ο καθένας μπορεί να αναζητήσει την τοποθεσία του κατόχου ενός συγκεκριμένου τομέα σε ένα δημόσιο μητρώο.

Το απόρρητο τομέα είναι μια λειτουργία που συνήθως ενεργοποιείται από τους καταχωρητές, η οποία σας επιτρέπει να βάλετε τις πληροφορίες της εταιρείας σε αντικατάσταση των δικών σας.

Δηλαδή, εάν θέλετε το απόρρητο τομέα, βασικά πρέπει να πληρώσετε στο Bluehost το κόστος ενός τομέα για να το αποκτήσετε. Ή, θα πρέπει να κάνετε αναβάθμιση στην 3η ή την 4η βαθμίδα όπου περιλαμβάνεται το απόρρητο τομέα.

Αντίθετα, πολλοί μεγάλοι καταχωρητές τομέα περιλαμβάνουν το απόρρητο τομέα ΔΩΡΕΑΝ με την αγορά ενός τομέα.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους καλύτερους καταχωρητές ονομάτων τομέα για περισσότερα σχετικά με αυτό.

Εν πάση περιπτώσει, το σημείο εδώ είναι ότι ο “δωρεάν” τομέας σας με το Bluehost ενδέχεται να μην είναι πολύ, αν θέλετε να προστατεύσετε την ταυτότητά σας:

Θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε χρήματα με την εγγραφή ενός τομέα ξεχωριστά, με έναν καταχωρητή που προστατεύει το απόρρητό σας ΔΩΡΕΑΝ.

Επιπλέον, τα κοινόχρηστα πακέτα της Bluehost προσφέρουν μόνο ΕΝΑ γραμματοκιβώτιο και είναι δωρεάν μόνο για 30 ημέρες για τις τρεις πρώτες βαθμίδες.

Μετά από 30 ημέρες ή για την πρώτη βαθμίδα, πληρώνεται αν θέλετε να τη διατηρήσετε.

Μέρος 4: Τιμολόγηση Bluehost έναντι τιμολόγησης ανταγωνιστών

Σε γενικές γραμμές, η κοινόχρηστη τιμολόγηση της Bluehost βρίσκεται στη μέση / μεσαία περιοχή και οι τιμές VPS και οι ειδικές τιμές είναι στο χαμηλότερο άκρο του μέσου όρου.

Μερικά από τα φθηνότερα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας προέρχονται από το IONOS (πρώην 1&1 ή 1&1 IONOS), GoDaddy και FastComet, οπότε θα αναφερθώ εν συντομία:

 • Η IONOS έχει πρόγραμμα $ 4 το μήνα χωρίς καμία αύξηση της τιμής κατά την ανανέωση. Αυτό περιλαμβάνει 10 GB αποθηκευτικού χώρου και 10 λογαριασμούς email.
 • Το IONOS έχει επίσης ένα σχέδιο $ 1 το μήνα για το πρώτο έτος, το οποίο ανανεώνεται στα 8 $ το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει 50 λογαριασμούς email και δεν περιορίζει επίσημα τον αποθηκευτικό χώρο.
 • Το GoDaddy ξεκινά από 5,99 $ το μήνα για το πρώτο έτος, ανανεώνοντας τα 8,99 $ το μήνα μετά. Αυτό περιλαμβάνει 100 GB αποθηκευτικού χώρου και δωρεάν email για ένα χρόνο.
 • Το GoDaddy έχει συχνά προσφορές όπου το πρώτο έτος είναι $ 1- $ 2 το μήνα.
 • Το FastComet ξεκινά από 1 $ το μήνα, αλλά ανανεώνεται στα 9,95 $ το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει 15 GB αποθηκευτικού χώρου, απεριόριστο email και πολλές άλλες λειτουργίες, όπως καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας και CDN (που αυξάνει την απόδοση).

Και πάλι, αυτές δεν είναι απαραίτητα οι φθηνότερες επιλογές ποτέ, αλλά είναι μερικές από τις φθηνότερες επιλογές MAINSTREAM.

Ας προσομοιώσουμε εν συντομία: το φθηνότερο σχέδιο της Bluehost σε σύγκριση με τα παραπάνω παραδείγματα.

Επί του παρόντος, το IONOS ΜΠΟΡΕΙ να είναι φθηνότερο. Εάν έχετε το σχέδιο δολαρίου ανά μήνα για δύο χρόνια, η παρόμοια τιμή ανανέωσης (8 $ το μήνα) σημαίνει ότι θα πληρώνετε συνολικά λιγότερα από ό, τι με το Bluehost για δύο χρόνια.

Αλλά αν το χρειαστείτε έως τρία χρόνια, η διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη.

Το σταθερό πρόγραμμα $ 4 το μήνα; Αυτό είναι φθηνότερο μακροπρόθεσμα. Διαθέτει φτωχότερους πόρους, όπως πολύ μικρότερο αποθηκευτικό χώρο και δεν είναι καλά εξοπλισμένος για τίποτα εκτός από ελάχιστη επισκεψιμότητα.

Με το GoDaddy, τη στιγμή αυτής της γραφής, το Bluehost είναι σαφώς φθηνότερο.

Αλλά ακόμη και αν η GoDaddy μείωσε την τιμή της, το Bluehost δεν είναι χειρότερο. Το GoDaddy έχει περισσότερο χώρο αποθήκευσης και email, αλλά δεν είναι αποθήκευση SSD – που σημαίνει χειρότερη απόδοση.

Ο χρόνος λειτουργίας του GoDaddy είναι ισοδύναμος με το Bluehost’s και μερικές φορές είναι καλύτερος, αλλά έχει έναν τόνο ανεφοδιασμού, είναι πιο δύσκολο να πλοηγηθείτε και τείνει να γλιστρήσει με πολλές επιπλέον χρεώσεις κατά την ανανέωση.

Πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν το GoDaddy για ένα χρόνο και, στη συνέχεια, εγγυώνται όταν βλέπουν τα τέλη ανανέωσής τους. Αυτός είναι ένας λόγος για τον οποίο οι τιμές του δεν είναι τόσο ανώτερες όσο φαίνεται.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό και πώς οι τιμές της Bluehost είναι ανώτερες εδώ.

Το GoDaddy είναι αναμφισβήτητα ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής της Bluehost και πολλοί έρχονται στο Bluehost από το GoDaddy – αν αυτό είναι δυνητικά εσείς, έχω επίσης έναν οδηγό για το πώς να κάνετε τη μετάβαση στο Bluehost.

Με το FastComet, φαίνεται ότι το FastComet παρέχει περισσότερα ανά τιμή. Ωστόσο, αυτό ισχύει μόνο για το πρώτο έτος, καθώς η κανονική / ανανεωμένη τιμή του FastComet είναι υψηλότερη από την Bluehost’s.

Επίσης, υπάρχει κάτι άλλο:

Το FastComet αποδίδει χειρότερα από το Bluehost στους δίσκους μας. Το ίδιο ισχύει και για τον IONOS.

Τέλος πάντων, σε γενικές γραμμές, αυτές οι τάσεις ισχύουν για άλλες συγκρίσεις κεντρικών υπολογιστών. Οι ανταγωνιστές της Bluehost μπορεί να είναι φθηνότεροι, αλλά τότε συνήθως χάνουν έναν βασικό πόρο όπως την αποθήκευση στο Bluehost.

Όταν οι ανταγωνιστές της Bluehost προσφέρουν περισσότερες δυνατότητες, καλύτερη απόδοση ή περισσότερο εγγυημένο χώρο αποθήκευσης SSD, είναι συνήθως ακριβότεροι επίσης.

Εάν η τιμή είναι η κατώτατη γραμμή σας, το Bluehost δεν είναι το φθηνότερο. Ωστόσο, εάν χρειάζεστε ένα μέσο μεταξύ της απόδοσης, των πόρων και του κόστους, η τιμολόγηση του Bluehost είναι εξαιρετική.

Μέρος 5: Συνήθεις ερωτήσεις για το Bluehost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector