Bluehost vs HostGator: 5 δοκιμές με βάση την εμπειρία μας

Bluehost vs HostGator: 5 δοκιμές με βάση την εμπειρία μας

Bluehost vs HostGator: 5 δοκιμές με βάση την εμπειρία μας

Είναι καιρός να δούμε μια σύγκρουση των τιτάνων.


Το Bluehost και το HostGator είναι δύο από τις μεγαλύτερες και πιο καθιερωμένες εταιρείες φιλοξενίας εκεί έξω αυτήν τη στιγμή.

Κατά κάποιο τρόπο, τα δύο σχετίζονται: είναι και οι δύο θυγατρικές του Endurance International Group.

Αυτά τα δύο αδέλφια, ή ξαδέλφια, μαζί έχουν φιλοξενήσει εκατομμύρια ιστότοπους και είναι δύο από τους μεγαλύτερους παρόχους της EIG.

Η αλήθεια είναι, ωστόσο, το Bluehost είναι ένας ακόμη μεγαλύτερος τιτάνας – περισσότερο από μεγαλοπρεπής, εκεί με τον GoDaddy στη δύναμη του ονόματός του και τον αριθμό των ιστότοπων που φιλοξενεί.

Το εύρος του HostGator είναι εκατοντάδες χιλιάδες, ενώ το Bluehost πιθανότατα διαθέτει 2 εκατομμύρια ή περισσότερους ιστότοπους στους διακομιστές του.

Το HostGator ανταποκρίνεται στον μεγαλύτερο αντίπαλό του?

Ή ίσως το ερώτημα είναι αυτό: το μέγεθος του Bluehost το οδηγεί να παραβλέπει ορισμένα πράγματα, τα πράγματα με το HostGator υπερέχει?

Αυτές είναι όλες εξαιρετικές ερωτήσεις και είμαι βέβαιος ότι έχετε ακόμη περισσότερα.

Αν έχετε ψάξει σε ποια εταιρεία φιλοξενίας θέλετε να πάτε, υπάρχει μια καλή πιθανότητα να συναντήσετε τουλάχιστον αυτά τα δύο, εάν δεν τα έχετε συμπεριλάβει στη λίστα σας.

Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, ας πάρουμε τη σύγκριση αυτών των δύο εταιρειών φιλοξενίας!

Πίνακας Περιεχομένων

Μεταβείτε για να δείτε μια συγκεκριμένη δοκιμή κάνοντας κλικ στους παρακάτω συνδέσμους

 1. Σύγκριση τιμών
 2. Σύγκριση χαρακτηριστικών
 3. Σύγκριση υποστήριξης πελατών
 4. Ευκολία στη χρήση
 5. Ασφάλεια και αξιοπιστία
 6. συμπέρασμα

Δοκιμή 1. Σύγκριση Τιμών BlueHost vs HostGator 2018

BlueHost
HostGator

ΣχέδιοΒασικόςΕκκολαπτήριο
Τιμή / μήνα.2,95 $ / μήνα2,75 $ / μήνα
Ιδρύθηκε το20032002
Φιλοξενούμενοι ιστότοποι (με αξίωση)Υπηρεσίες άνω των 2 εκατομμυρίων4 εκατομμύρια συνδρομητές
Δικτυακός τόπος11
Χώρος στο δισκο50 GB100 GB SSD
εύρος ζώνηςΧωρίς μετρήσειςΧωρίς μετρήσεις
Βάσεις δεδομένων MySQLΑπεριόριστοςΑπεριόριστος
Αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας
Ζωντανή συζήτησηΝαίΝαί
Καλύτερος μέσος χρόνος λειτουργίας?100% χρόνος λειτουργίας99,99% χρόνος λειτουργίας
Δωρεάν λογαριασμοί email5Απεριόριστος
1 Κάντε κλικ στην Εγκατάσταση WordPressΝαίΝαί
Υποστήριξη πελατών24/7/36524/7/365
Εξυπηρέτηση πελατών00 1 801-765-9400(866) 964 – 2867
Ολοκληρωμένος πίνακας ελέγχου?CPanel / WHM για LinuxCPanel / WHM για Linux
1-κλικ Εγκατάσταση καλαθιού αγορώνΝαίΝαί
Εγγύηση επιστροφής χρημάτων30 ΜΕΡΕΣ45 ΗΜΕΡΕΣ
Επισκεφτείτε το BlueHostΕπισκεφτείτε το HostGator

Η τιμολόγηση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για έναν υποψήφιο πελάτη.

Το Bluehost ειδικότερα είναι γνωστό ότι είναι μία από τις πιο προσιτές επιλογές φιλοξενίας, αλλά ας πάμε στις λεπτομέρειες ούτως ή άλλως.

Για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, το Bluehost ξεκινά από 2,95 $ (μειωμένη τιμή) το μήνα, το δευτερόλεπτο & Η τρίτη βαθμίδα ξεκινά από 5,45 $ και η τελευταία βαθμίδα ξεκινά από 13,95 $, αν και η τιμή ανανέωσης θα αυξηθεί μεταξύ αυτών μετά την πρώτη θητεία σας.

σχέδια bluehost

Τα κοινόχρηστα προγράμματα φιλοξενίας του HostGator ξεκινούν από 2,75 $ (μειωμένη τιμή) το μήνα και λήγουν στα 5,95 $ για τα δύο τελευταία επίπεδα.

Σχέδια Hostgator

Και πάλι, θα θέλετε να υπολογίσετε τις τιμές ανανέωσης εάν σκοπεύετε να δεσμευτείτε σε αυτές τις εταιρείες μακροπρόθεσμα.

Το Bluehost έχει δύο τύπους φιλοξενίας WordPress: τυπική και βελτιστοποιημένη. Το Optimized αποτελείται από τέσσερα επίπεδα, από 19,99 έως 49,99 $.

Η τυπική φιλοξενία WordPress ξεκινά από 2,95 $ και έχει τις ίδιες τιμές με τα κοινά πακέτα φιλοξενίας του Bluehost. (Εάν θέλετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress με το BlueHost, ανατρέξτε σε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress)

Το HostGator έχει ένα πρόγραμμα WordPress με τρία επίπεδα, με εύρος από 5,95 έως 9,95 $.

Η φιλοξενία εικονικού ιδιωτικού διακομιστή έχει τρία επίπεδα στο Bluehost που κυμαίνονται από 19,99 $ έως 59,99 $. Τα πακέτα φιλοξενίας VPS του HostGator ξεκινούν επίσης από 19,95 $, αλλά τελειώνουν περίπου 39,95 $.

Τέλος, υπάρχει ειδική φιλοξενία: το εύρος για το Bluehost είναι 79,99 $ έως 119,99 $. Η γκάμα του HostGator είναι πιο ακριβή, από 119 $ έως 149 $.

Συνοπτικά, η κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων μεταξύ των δύο είναι σχεδόν διαφορετική, αν και το Bluehost είναι οριακά φθηνότερο.

Η φιλοξενία WordPress έχει κάποιες μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ των δύο: εάν θέλετε να πάρετε ένα πακέτο WordPress βαρέως τύπου, το Bluehost έχει επιλογές για εσάς που βρίσκονται στην πιο ακριβή πλευρά.

Ωστόσο, εάν θέλετε ένα ελαφρύτερο σχέδιο για φιλοξενία WordPress, το Bluehost έχει επίσης επιλογές φθηνότερες από αυτές του HostGator.

Η φιλοξενία VPS είναι περίπου η ίδια, αλλά η ειδική φιλοξενία είναι πολύ πιο ακριβή στο HostGator.

Τα πήρα όλα αυτά?

Λοιπόν, δεν έχουμε τελειώσει ακόμα – ας δούμε τις δυνατότητες!

Δοκιμή 2. Σύγκριση χαρακτηριστικών

Όπως γνωρίζετε καλά, οι λειτουργίες είναι αυτές που κάνουν την τιμή x ή y καλή ή κακή.

Θα επικεντρωθώ κυρίως στις κοινόχρηστες λειτουργίες φιλοξενίας ιστού προς το παρόν, αλλά μην ανησυχείτε – θα εξακολουθείτε να έχετε μια καλή ιδέα για το τι συνεπάγονται όλες οι παραπάνω διαφορές τιμών.

Πρώτα απ ‘όλα, το Bluehost σάς προσφέρει έναν ιστότοπο για το κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου, αλλά τα δύο τελευταία επίπεδα έχουν απεριόριστους ιστότοπους.

Το βασικό (πρώτο επίπεδο) παίρνει 50 GB χώρου, ενώ το δεύτερο, τρίτο και τέταρτο επίπεδο παίρνουν ξανά απεριόριστο χώρο. Το εύρος ζώνης δεν μετράται για όλα τα επίπεδα!

bluehost κοινή φιλοξενία ιστοσελίδωνΕπιπλέον, η Basic λαμβάνει 5 δεσμευμένους τομείς και 25 δευτερεύοντες τομείς, και 100 MB αποθηκευτικού χώρου ανά λογαριασμό email με επιτρεπόμενο το πολύ 5 λογαριασμούς.

Το μαντέψατε – οι βαθμίδες διαδικασίας έχουν απεριόριστα ποσά όλων αυτών των δυνατοτήτων.

Επιπλέον, κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας λαμβάνει δωρεάν SSL.

Το πρώτο επίπεδο του HostGator ονομάζεται Hatchling και διαθέτει επίσης έναν τομέα και εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις και χώρο αποθήκευσης χωρίς μετρήσεις. Τα επόμενα δύο επίπεδα έχουν απεριόριστους τομείς.

Το Hatchling περιλαμβάνει στην πραγματικότητα μια πιστοποίηση SSL, η οποία είναι εξαιρετικά εντυπωσιακή, καθώς και απεριόριστοι λογαριασμοί email (το μέγιστο Bluehost είναι 5) και απεριόριστοι υποτομείς (σε σύγκριση με το Bluehost το μέγιστο των 25).

χαρακτηριστικά του hostgator

Τα επόμενα δύο επίπεδα έχουν βασικά μερικά ακόμη χαρακτηριστικά ασφαλείας, εργαλεία SEO ή διάφορα πρόσθετα για να τα διαφοροποιήσουν.

Ένα τελευταίο πράγμα: κάθε κοινόχρηστο πρόγραμμα φιλοξενίας στο HostGator, ακόμα και Hatchling, λαμβάνει μια προσφορά Google Adwords 100 $ και μια πίστωση Bing Ads 100 $.

Δωρεάν SSL και άλλα με το HostGator

Ειλικρινά, το takeaway είναι το HostGator φαίνεται πολύ καλύτερο στο τμήμα δυνατοτήτων.

Δεν υπάρχει πραγματικά τίποτα που προσφέρει το Bluehost που δεν προσφέρει και το HostGator – ειδικά στα χαμηλότερα σημεία τιμών, όπως αποδεικνύεται από τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους.

Επιπλέον, μερικές από τις πιο σημαντικές δυνατότητες – αποθήκευση και εύρος ζώνης, για παράδειγμα, είναι πολύ πιο περιορισμένες στο Bluehost από το HostGator και για σχεδόν την ίδια τιμή.

Αυτό το γενικό μοτίβο ισχύει για τα άλλα προϊόντα φιλοξενίας που προσφέρονται από την Bluehost και την HostGator.

Οι εξαιρέσεις θα ήταν αποκλειστικές και η φιλοξενία VPS: η αποκλειστική φιλοξενία στο Bluehost είναι φθηνότερη από ό, τι στο HostGator και οι δυνατότητες δεν είναι σημαντικά χειρότερες.

Κοιτάξτε όμως προσεκτικά: μέρος των υψηλότερων τιμών του HostGator για αποκλειστικούς διακομιστές μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι ακόμη και η πρώτη τους βαθμίδα έχει διπλάσια μνήμη RAM από το Bluehost, καθώς και μη μετρημένο εύρος ζώνης (σε σύγκριση με το 5TB του Bluehost).

Επιπλέον, η φιλοξενία VPS στο Bluehost δεν είναι μόνο πολύ φθηνότερη, αλλά προσφέρει πολύ παρόμοια καταλύματα όσον αφορά την αποθήκευση και τα εργαλεία.

Συμπερασματικά, το HostGator φαίνεται να ξεπερνά το Bluehost στο τμήμα χαρακτηριστικών και αξιών για κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων και φιλοξενία WordPress (αν και η φιλοξενία WordPress είναι επίσης φθηνότερη με το Bluehost).

Για VPS ή ειδική φιλοξενία, ωστόσο, το Bluehost προσφέρει γενικά καλύτερες προσφορές.

Δοκιμή 3. Σύγκριση υποστήριξης πελατών

Τι σημασία έχει η ύπαρξη πολλών λειτουργιών εάν δεν μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε; Η δυνατότητα σωστής και εύκολης διαχείρισης του λογαριασμού σας είναι απαραίτητη.

Το HostGator, που είναι ο μικρότερος αδελφός, έχει μια πιο στενή, υποστηριζόμενη κοινότητα χρηστών?

Ή μήπως το Bluehost, που είναι ο μεγαλοπρεπής, έχει πολύ περισσότερους πόρους στη διάθεσή του?

Αρχικά, ας αντιμετωπίσουμε τους εκπαιδευτικούς και πραγματικούς πόρους επί τόπου: αυτό σημαίνει βάσεις γνώσεων και σελίδες σεμιναρίων.

Οι πόροι του HostGator είναι πολύ συμπυκνωμένοι, συγκεντρωμένοι σε μία σελίδα.

Η σελίδα υποστήριξης είναι μια βάση γνώσεων που χειρίζεται συχνές ερωτήσεις, άρθρα οδηγιών, καθώς και εκπαιδευτικά βίντεο. Μισώ προσωπικά την αισθητική του, αλλά φαίνεται εύκολο στη χρήση και λειτουργεί καλά.

Οι πόροι του Bluehost είναι τόσο διασκορπισμένοι όσο το HostGator, δηλαδή δεν είναι.

Παρόλο που η σελίδα βοήθειάς τους είναι πολύ πιο καθαρή και κομψή, η αλήθεια είναι ότι η σελίδα προσφέρει λιγότερη υποστήριξη από την HostGator’s.

Αυτό συμβαίνει επειδή η σελίδα του HostGator, παρόλο που φαίνεται κάπως ξεπερασμένη, είναι καλά οργανωμένη σε σημείο που μπορείτε εύκολα να πλοηγηθείτε στο άρθρο ή το σεμινάριο που χρειάζεστε σε 1-3 κλικ.

Φυσικά μπορείτε να κάνετε αναζήτηση, αλλά η περιήγηση είναι πολύ εύκολη.

Το Bluehost’s έχει μερικές κατηγορίες με δευτερεύοντα θέματα, αλλά εάν δεν βλέπετε το θέμα σας στη λίστα, θα πρέπει να το αναζητήσετε.

Το καλύτερο μέρος είναι ότι πιθανότατα μπορείτε να βρείτε μια περιήγηση, ένα βίντεο φροντιστήριο και ένα άρθρο κειμένου για μια σειρά θεμάτων.

Υπό αυτήν την έννοια, η σελίδα υποστήριξης του Bluehost έχει περισσότερες πληροφορίες, αλλά η αναζήτηση του HostGator είναι πιο εύκολη.

Όσον αφορά την επικοινωνία με έναν αντιπρόσωπο εξυπηρέτησης πελατών για βοήθεια, τόσο το Bluehost όσο και το HostGator προσφέρουν τις ίδιες επιλογές: τηλεφωνική υποστήριξη, υποστήριξη εισιτηρίων / email και ζωντανή συνομιλία.

Τα δύο πρώτα είναι σχεδόν τα ίδια, αν και πρέπει να σημειώσω ότι το Bluehost τα πάει καλύτερα με την τηλεφωνική υποστήριξη – έχουν πολλές περισσότερες επεκτάσεις, εξειδικευμένες για διαφορετικά θέματα, από το HostGator.

Όσον αφορά τη ζωντανή συνομιλία, ας ρίξουμε μια ματιά σε δύο διαφορετικές στιγμές που αλληλεπίδρασα με τους αντίστοιχους εκπροσώπους των δύο εταιρειών.

Η ζωντανή συνομιλία του Bluehost ήταν χρήσιμη: Έλαβα μια απάντηση αμέσως, αν και ήταν πιθανό αντίγραφο / επικόλληση ή bot.

συνομιλία υποστήριξης bluhost 1

συνομιλία υποστήριξης bluehsot 2

Μετά από 2-3 λεπτά, πήρα μια πραγματική απάντηση.

συνομιλία υποστήριξης bluehost 3

Με το HostGator έλαβα επίσης μια απάντηση σε περίπου ένα λεπτό, αν και αυτό ήταν πιθανότατα και αντίγραφο / επικόλληση ή bot.

συνομιλία υποστήριξης hostgator 1

συνομιλία υποστήριξης hostgator 2

συνομιλία υποστήριξης hostgator 3

Ο χρόνος που χρειάστηκε για να λάβω την απάντηση που έψαχνα ήταν περίπου 1 λεπτό.

Συνολικά φαίνεται ότι το HostGator είχε ταχύτερο χρόνο απόκρισης για τη δοκιμή ζωντανής συνομιλίας.

Ωστόσο, είμαι διστακτικός να δηλώσω ότι έχουν καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών με βάση τη διαφορά 2 λεπτών – θα μπορούσε τελικά να είναι τύχη.

Για να λάβω υπόψη τις σελίδες υποστήριξης / βοήθειας, θα έλεγα ότι το Bluehost μπορεί να είναι ελαφρώς καλύτερο από το HostGator για υποστήριξη πελατών.

Ναι, η ζωντανή συνομιλία του HostGator πήγε λίγο καλύτερα, αλλά η σελίδα υποστήριξης του Bluehost έχει περισσότερες ενημερωμένες πληροφορίες, καθώς και μεγαλύτερη ποικιλία εκπαιδευτικών μορφών.

Τούτου λεχθέντος, το HostGator εξακολουθεί να έχει σταθερή υποστήριξη πελατών – ίσως θελήσετε να πάρετε την προτίμησή μου με έναν κόκκο αλατιού και να εξερευνήσετε τις σελίδες υποστήριξής τους για να δείτε ποια προτιμάτε.

Δοκιμή 4. Ευκολία χρήσης

Δεν θέλετε να ξοδέψετε πολύ χρόνο ή ενέργεια μαθαίνοντας πώς να χρησιμοποιήσετε μια υπηρεσία που υποτίθεται ότι θα κάνει τη ζωή πιο απλή.

Όπως συμβαίνει, τόσο το Bluehost όσο και το HostGator είναι εξίσου εύκολο στη χρήση. Με το Bluehost είναι λιγότερο εκπληκτικό – τελικά είναι τόσο μεγάλο όνομα – αλλά το HostGator δεν είναι πραγματικά πιο δύσκολο από τον μεγάλο αδερφό του.

Θα μπορούσα να πω ότι το περιβάλλον εργασίας χρήστη και ο πίνακας ελέγχου του Bluehost φαίνονται ιδιαίτερα κομψά και μοντέρνα, περισσότερο από το HostGator (το οποίο μερικές φορές μπορεί να φαίνεται παρωχημένο).

bluehost φιλοξενία cPanel

Το HostGator δεν φαίνεται κακό, αλλά μπορεί να είναι λίγο πιο εύκολο να πλοηγηθείτε στο Bluehost.

Συνομιλία HostGator 3

Τούτου λεχθέντος, δεν νομίζω ότι αρκεί να κάνουμε μια σοβαρή διαφορά στην απόφαση κανενός. Εάν η ευκολία χρήσης είναι σημαντική για εσάς, τόσο το Bluehost όσο και το HostGator είναι αρκετά σταθερά. Δεν μπορώ να προτείνω το ένα πάνω στο άλλο βάσει μόνο αυτού του παράγοντα.

Δοκιμή 5. Ασφάλεια και αξιοπιστία

Η τιμολόγηση μπορεί να είναι δύσκολο να συγκριθεί επειδή κάθε αναγνώστης έχει διαφορετικούς περιορισμούς τιμολόγησης και τα χαρακτηριστικά είναι δύσκολα επειδή κάθε αναγνώστης μπορεί να ενδιαφέρεται λίγο περισσότερο για αυτό ή για αυτό το χαρακτηριστικό.

Ωστόσο, η σύγκριση της ασφάλειας είναι πολύ πιο απλή: ποια μέτρα προστατεύουν τα δεδομένα σας και τους διακομιστές και πώς φαίνεται το uptime?

Ας ξεκινήσουμε με τις μεθόδους προστασίας. Το HostGator, δυστυχώς, δεν λέει πολλά για την ασφάλειά του, εκτός από το να προσφέρει εργαλεία ασφαλείας για αγορά εκτός από το πακέτο φιλοξενίας σας.

Πακέτα ασφαλείας HostGator

Τα εργαλεία που προσφέρει το HostGator είναι βασικά ένα αυτόματο αντίγραφο ασφαλείας, σάρωση / πρόληψη κακόβουλου λογισμικού και απόρρητο τομέα.

Υπάρχει μια μικρή σελίδα στη σελίδα υποστήριξης σχετικά με το πώς προστατεύονται οι διακομιστές του HostGator από επιθέσεις DDoS, αλλά πρόκειται για αυτό.

Μακάρι να μπορούσα να πω ότι η ασφάλεια του Bluehost είναι πιο διαφανής, αν όχι ισχυρή, αλλά δυστυχώς δεν είναι ούτε.

Προσφέρουν επίσης πρόσθετα ασφαλείας, αλλά αυτό είναι το θέμα. πέρα από αυτό, θα πρέπει απλώς να εμπιστευτείτε ότι είναι τόσο επιτυχημένοι όσο είναι επειδή κατάφεραν να προστατεύσουν τους πελάτες τους.

Απογοήτευση λόγω έλλειψης πληροφοριών, ας συγκρίνουμε τον χρόνο λειτουργίας, καθώς είναι ένα άμεσο και ορατό μέτρο ασφάλειας.

χρόνος λειτουργίας bluehost

Για να ελέγξετε τα τελευταία στατιστικά του χρόνου λειτουργίας για το Bluehost, κάντε κλικ εδώ

χρόνος λειτουργίας του hostgator

Για να ελέγξετε τα τελευταία στατιστικά του χρόνου λειτουργίας για το HostGator, κάντε κλικ εδώ

Η ώρα άσκησης είναι σημαντική, αρκετά σημαντική ώστε ακόμη και ένα κλάσμα του ποσοστού να έχει σημασία. Αλλά αυτό είναι πολύ κοντά και με μόνο δύο μήνες στα αρχεία μας,

Νομίζω ότι η κριτική επιτροπή είναι ακόμα εκτός (αν και τεχνικά, το HostGator κερδίζει).

Τελικά, θα πω ότι το Bluehost και το HostGator έχουν σχέση με την ασφάλεια.

συμπέρασμα

Όταν συγκρούστηκαν αυτοί οι δύο τιτάνες, η Bluehost φαινόταν έτοιμη να κερδίσει τον μικρό αδερφό της. Σε τελική ανάλυση, φιλοξενεί πολύ περισσότερους ιστότοπους από το HostGator, και αυτό θα έπρεπε πραγματικά να σημαίνει ότι η Bluehost προσφέρει ισχυρότερες υπηρεσίες σε κάποια μορφή.

Αλλά τα αποτελέσματα της σύγκρισής μου διαφέρουν. Το Bluehost κάνει μερικά πράγματα καλύτερα: η σελίδα υποστήριξης είναι καλύτερη και διαθέτει πιο εξειδικευμένες γραμμές για τηλεφωνική υποστήριξη.

Οι εκπρόσωποι εξυπηρέτησης πελατών είναι εξίσου χρήσιμοι, αν και ίσως το HostGator έχει πιο ευαίσθητους στη ζωντανή συζήτηση.

Το Bluehost έχει, γενικά, πολύ καλύτερη αισθητική και θεωρώ ότι η πλοήγηση γύρω από αυτό είναι ελαφρώς ευκολότερη. Ωστόσο, το HostGator δεν είναι πολύ πιο δύσκολο να χρησιμοποιηθεί – πρόκειται για ισοπαλία και οποιαδήποτε νίκη είναι οριακή.

Το ίδιο ισχύει και για την ασφάλεια, παρόλο που το HostGator είναι αυτό που πηγαίνει. Και οι δύο υπηρεσίες θα μπορούσαν να έχουν ένα πιο διαφανές περίγραμμα της ασφάλειάς τους και και οι δύο εστιάζουν περισσότερο στα πρόσθετα ασφαλείας παρά στις προεπιλεγμένες ασφάλειες.

Τα σκορ uptime τους είναι πολύ κοντά, με το HostGator να κερδίζει μόλις. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να είναι τυχαίο – όταν είναι τόσο κοντά, είναι δύσκολο να το πούμε.

Τα χαρακτηριστικά και οι τιμές κάνουν τα πράγματα λιγότερο ακόμη και για τις δύο εταιρείες.

Η Bluehost προσφέρει φθηνότερες τιμές για αποκλειστική φιλοξενία, αλλά αν είναι καλύτερη συμφωνία ή όχι εξαρτάται από τα καταλύματα που χρειάζεστε – γενικά, μπορεί να είναι καλύτερη προσφορά από τα ειδικά πακέτα φιλοξενίας της HostGator.

Με τη φιλοξενία VPS, το Bluehost κερδίζει και πάλι, με σημαντικά περισσότερα χρήματα από το HostGator.

Αλλά με το WordPress και την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων – πιθανώς μερικές από τις πιο δημοφιλείς επιλογές για την προσιτή τιμή τους – το HostGator παίρνει το κέικ.

Προσφέρει τα περισσότερα από τα ίδια πράγματα που κάνει το Bluehost, αλλά προσθέτει περισσότερα, και έχει λιγότερους περιορισμούς ακόμη και στα πακέτα επιπέδου εισόδου.

Το HostGator κάνει όλα αυτά για περίπου τις ίδιες τιμές.

Τι προτείνω λοιπόν περισσότερο?

Προς το παρόν, θα πω ότι το HostGator έχει κερδίσει μια σκληρή νίκη ως καλύτερη υπηρεσία φιλοξενίας συνολικά, αλλά το Bluehost θα μπορούσε να είναι μια καλύτερη επιλογή για όσους αναζητούν βαρύτερες επιλογές φιλοξενίας, όπως VPS ή Dedicated hosting.

Μείνε ήσυχος; όποιο κι αν επιλέξετε, θα πρέπει να είστε ακόμα καλά χέρια!

Σχετικές αναρτήσεις:
 1. Bluehost εναντίον Godaddy: Ποιο Web Hosting κερδίζει?
 2. Bluehost vs InMotion Hosting – Ποιο είναι καλύτερο για εσάς?
 3. SiteGround Vs Bluehost: Ποια είναι η καλύτερη, γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία?
 4. HostGator Vs GoDaddy: Σύγκριση με βάση την ταχύτητα, την τιμή & Υποστήριξη
 5. DreamHost Vs BlueHost Σύγκριση – ΓΕΓΟΝΟΤΑ Βάσει της εμπειρίας μου
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Adblock
  detector