Αναθεώρηση Contabo: Μπορεί να έχετε ακούσει, αλλά το έχουμε δοκιμάσει! (2020)

Η Contabo είναι μία από αυτές τις εταιρείες φιλοξενίας για τις οποίες ΜΠΟΡΕΙ να έχετε ακούσει…


Και είναι μία από αυτές τις εταιρείες που, αν δεν το έχετε ακούσει, ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζετε.

Λέω ότι πρέπει όλοι να βιαστείτε να το αγοράσετε?

Οχι…

Απλά, το Contabo είναι μια πολλά υποσχόμενη επιλογή για αρκετούς από εσάς.

Είναι ένας γερμανικός οικοδεσπότης που υπήρχε για πάντα στα χρόνια του Διαδικτύου και, ενώ μπορεί να μην είναι μια τεράστια εταιρεία φιλοξενίας, σίγουρα διατηρεί τη δική του με τα χρόνια.

Ας πάμε κατευθείαν στο καλό και το κακό σε αυτόν τον οικοδεσπότη.

Ξεκινώντας μας:

Πλεονεκτήματα της χρήσης Contabo

Pro # 1: Καλές τιμές

Ο καλύτερος τρόπος εξήγησης είναι να σας δείξουμε:

τιμή contabo

Τώρα, αυτά δεν είναι τρελά χαμηλά ή τίποτα. Γενικά είναι συγκρίσιμα με τα τυπικά προγράμματα φιλοξενίας ιστού.

Ειδικά αν κάνετε μετατροπή από ευρώ σε δολάρια:

Τη στιγμή αυτής της γραφής, η πρώτη βαθμίδα (Webspace M) είναι 3,25 $ το μήνα, κάτι που είναι αρκετά φυσιολογικό για την πρώτη βαθμίδα.

Αυτό που ξεχωρίζει για μένα είναι τα δύο τελευταία σχέδια: Το Webspace XL είναι περίπου 8,67 $ το μήνα και το XXL είναι 10,85 $.

Όσον αφορά τα πακέτα τρίτης και τέταρτης βαθμίδας, αυτές είναι πολύ χαμηλές τιμές.

Οι αποκλειστικοί διακομιστές έχουν επίσης χαμηλές τιμές: ξεκινούν από περίπου 50 $ και φτάνουν τα 110 $ το μήνα στο high end.

Και η φιλοξενία VPS, η οποία συνδυάζει πτυχές της ύπαρξης αποκλειστικού διακομιστή και κοινόχρηστου web hosting, ξεκινά με μόλις πάνω από $ 4 το μήνα στο χαμηλό τέλος. Στο υψηλότερο σημείο, ξεπερνά τα 30 $.

Έτσι, τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας είναι γενικά καλά από την άποψη της τιμής, αλλά οι αποκλειστικοί διακομιστές και τα προγράμματα VPS είναι εξαιρετικά χαμηλές τιμές.

Φυσικά, αυτό που κάνει τις τιμές ΚΑΛΟ είναι αυτό που μπορείτε να πάρετε για αυτές. Επιτρέψτε μου λοιπόν να μιλήσω για αυτό στη συνέχεια:

Pro # 2: Η κοινή φιλοξενία GENUINELY έχει πολύ χώρο

Στις περισσότερες κριτικές, μιλάω για διανομές αποθήκευσης στο πλαίσιο των λειτουργιών.

Και ενώ σίγουρα θεωρώ την αποθήκευση ένα χαρακτηριστικό υπό εξέταση με το Contabo, υπάρχει κάτι μοναδικό που συμβαίνει εδώ που με κάνει να πιστεύω ότι αξίζει να καταχωριστεί ως ξεχωριστό θετικό.

Βασικά, έχετε πολύ χώρο αποθήκευσης σε κάθε επίπεδο. Κοίτα:

αποθήκευση contabo

Τώρα, με την πρώτη ματιά, ίσως να μην το πιστεύετε. Πολλοί οικοδεσπότες θα πουν ότι υπάρχει απεριόριστος αποθηκευτικός χώρος από τη δεύτερη ή την τρίτη βαθμίδα και μετά, μερικές φορές ακόμη και από την πρώτη βαθμίδα.

Και αυτό είναι σίγουρα υπέροχο όταν συμβαίνει …

Αλλά το θέμα είναι ότι η “απεριόριστη” αποθήκευση σε κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ιστού δεν είναι κυριολεκτική. Είναι πιο κοντά στο νόημα ότι δεν υπάρχουν σκληρά όρια.

Ωστόσο, η κοινή φιλοξενία λειτουργεί μόνο επειδή πολλοί άνθρωποι πληρώνουν χαμηλότερο κόστος για να μοιραστούν το χώρο του διακομιστή. Εάν όλοι εκμεταλλεύονταν πλήρως τον “απεριόριστο” χώρο αποθήκευσης στα σχέδιά τους, τα προγράμματα φιλοξενίας ιστού δεν θα λειτουργούσαν.

Οι περισσότεροι ιστότοποι σε πακέτα επιπέδου εισόδου ή πακέτα 2ης βαθμίδας δεν θα καταναλώσουν τόνο χώρου. Αλλά σε περίπτωση που κάποιος πατήσει πραγματικά τη γραμμή, μια εταιρεία θα ζητήσει από τον χρήστη να κάνει αναβάθμιση.

Αλλά το Contabo ορίζει σαφείς κατανομές αποθήκευσης… που είναι εξαιρετικά υψηλές.

Βασικά, τα 50 GB είναι πολύ περισσότερα από όσα χρειάζονται οι περισσότεροι χρήστες διαδικτυακής φιλοξενίας. Το ίδιο με 100 GB για τη δεύτερη βαθμίδα.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πληρώσετε μια χαμηλή τιμή για τόνους αποθηκευτικού χώρου που ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε.

Αυτό ισχύει επίσης για τα πακέτα εικονικού ιδιωτικού διακομιστή, παρεμπιπτόντως. Η φιλοξενία VPS συνδυάζει την προσιτή τιμή της κοινής φιλοξενίας με την ποιότητα και την εξατομίκευση ενός αποκλειστικού διακομιστή.

Δείτε πώς είναι οι δυνατότητες αποθήκευσης για τις επιλογές VPS του Contabo:

contabo αποθήκευση vps

Αυτό είναι πολύ τρελό, επειδή οι τιμές είναι τόσο χαμηλές. Στην πραγματικότητα, οι τιμές είναι ισοδύναμες με την κοινή φιλοξενία, αλλά εγγυώνται τόνους χώρου.

Ναι, το Contabo είναι καλό με τις αποθήκες αποθήκευσης. Αλλά δεν μπορεί να κάνει μόνο αυτό:

Pro # 3: Συνολικά, ισχυρές δυνατότητες (ειδικά κοινόχρηστη φιλοξενία)

Αυτό περιλαμβάνει φυσικά αυτά τα ισχυρά δικαιώματα αποθήκευσης για τα οποία μόλις μίλησα. Αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα με κάθε σχέδιο που κάνει τις τιμές να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο.

Ακολουθεί μια ματιά σε μερικά από τα βασικά:

χαρακτηριστικά contabo

Ναι, τόνοι χώρου όπως καλύπτεται, καθώς και γενναιόδωρα μέγιστα όρια στις βάσεις δεδομένων MySQL, εύρος ζώνης χωρίς μετρήσεις, προστασία DDoS και ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Ακριβώς όπως το πώς και τα φθηνά σχέδια παίρνουν τόνους αποθηκευτικού χώρου, λαμβάνουν επίσης υψηλά όρια στους λογαριασμούς email και FTP (File Transfer Protocol):

χαρακτηριστικά contabo

1.000 λογαριασμοί email είναι πολύ τρελοί, πολύ περισσότερο από τους περισσότερους. Έχω δει ότι οι οικοδεσπότες χρεώνουν περισσότερα για 5-10 λογαριασμούς email στην πρώτη βαθμίδα. Ή λιγότερο.

Το ίδιο ισχύει και για τον μέγιστο αριθμό χρηστών FTP.

Τώρα, για λόγους δικαιοσύνης, είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι ένας χρήστης σε επίπεδο εισόδου χρειάζεται οπουδήποτε σχεδόν 1.000 κουτιά email ή λογαριασμούς FTP.

Και λάβετε υπόψη ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος του δεδομένου αποθηκευτικού χώρου: σε αυτήν την περίπτωση, 50 GB.

Επομένως, η μετάβαση σε αυτά τα όρια είναι λίγο ανέφικτη.

Ωστόσο, μπορώ να σας πω γιατί είμαι ακόμα εντυπωσιασμένος από αυτούς τους αριθμούς:

Αυτός είναι ένας από τους λίγους οικοδεσπότες που κάνει τη φθηνότερη επιλογή του βιώσιμη για καθιερωμένες επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Συνήθως, ένα πρόγραμμα φιλοξενίας πρώτου επιπέδου είναι καλό για άτομα, χομπίστες και επιχειρήσεις που δεν χρειάζεται να διεξάγουν επιχειρήσεις στον ιστότοπό τους όσο χρειάζονται μόνο έναν ιστότοπο.

Όμως, ο αποθηκευτικός χώρος, τα κιβώτια email και η γενική σειρά πιο προηγμένων λειτουργιών που διατίθενται μόνο για την πρώτη βαθμίδα το καθιστούν πολύ δυνατό.

Φυσικά, η 2η, η 3η και η 4η βαθμίδα ξεχωρίζουν ως ελκυστικές επιλογές διπλασιάζοντας τα ήδη τεράστια βασικά χαρακτηριστικά, όπως αποθήκευση και βάσεις δεδομένων MySQL.

Επιπλέον, αποκτούν περισσότερους τομείς (αν και η 2η βαθμίδα αποκτά μόνο 1 δωρεάν τομέα).

Αλλά οι κύριες διαφορές είναι η τεράστια σειρά σεναρίων που είναι διαθέσιμα για εγκατάσταση:

χαρακτηριστικά contabo

Ξέρω, είναι πολύ να κοιτάξετε – δεν χρειάζεται να δείτε τα πάντα, απλώς κοιτάξτε την ουσία.

Φυσικά, ακόμη και η πρώτη βαθμίδα μπορεί να αποκτήσει ιστολόγια, ηλεκτρονικό εμπόριο, εργαλεία έρευνας – αλλά όχι μόνο μέσω σεναρίων που προστίθενται απευθείας στον ιστότοπο.

Αντ ‘αυτού, θα πρέπει να κατεβάσετε ένα σύστημα διαχείρισης περιεχομένου (CMS) όπως το WordPress και να εγκαταστήσετε επεκτάσεις μέσω αυτού.

Ωστόσο, είναι εντυπωσιακό και πολύ βολικό για όσους πληρώνουν.

Αυτό ολοκληρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών.

Αλλά το Contabo έχει ένα άλλο είδος έμμεσου χαρακτηριστικού… το χαρακτηριστικό της ευελιξίας:

Pro # 4: Προσαρμόσιμα πακέτα φιλοξενίας (ειδικά για VPS και αποκλειστικούς διακομιστές)

Σε κάθε περίπτωση, δεν είναι ασυνήθιστο να προσαρμόζεται το VPS και τα ειδικά πακέτα. Είναι φυσικά πιο περίπλοκο από το κοινόχρηστο hosting.

Αλλά επειδή οι τιμές της Contabo είναι τόσο χαμηλές για αυτές τις πιο ισχυρές επιλογές, μπορεί κανείς να αναμένει ότι θα είναι αρκετά απλές.

Οχι τόσο:

προσαρμογή contabo vps

Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν λίγο τις παραγγελίες τους: μπορούν να επιλέξουν από μια σειρά λειτουργικών συστημάτων, πινάκων ελέγχου (κυρίως cPanel και Plesk), το μέγεθος του επιθυμητού χώρου δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αναβαθμίσεις κ.ο.κ..

Οι χρήστες μπορούν επίσης να ελέγχουν την περίοδο προπληρωμής, επιτρέποντάς τους να εξοικονομήσουν χρήματα μακροπρόθεσμα δεσμεύοντας σε μια μεγαλύτερη περίοδο υπηρεσίας ή να εξοικονομήσουν χρήματα βραχυπρόθεσμα πληρώνοντας για μικρότερες περιόδους υπηρεσίας.

προσαρμογή contabo vps

Οι πελάτες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τις κοινόχρηστες παραγγελίες φιλοξενίας τους, αν και λιγότερο:

Κάποιος μπορεί ακόμα να προσθέσει στα βασικά, όπως επιπλέον GB χώρου, βάσεις δεδομένων ή διευθύνσεις email για συγκεκριμένες τιμές.

Ωστόσο, δεν μπορείτε να επιλέξετε περιόδους προπληρωμής με τις κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας.

Pro # 5: Τα άρθρα υποστήριξης είναι λεπτομερή

Έχω κάποιες επικρίσεις για τη συνολική οργάνωση υποστήριξης πελατών που έχει ξεκινήσει το Contabo, αλλά μπορούμε να το φτάσουμε αργότερα.

Τα ίδια τα άρθρα υποστήριξης; Είναι σταθερά.

Συνήθως τα μαθήματα είναι αυτά που περιμένετε: Κείμενο με πολλά στιγμιότυπα οθόνης, όπως αυτό:

άρθρο υποστήριξης contabo

Αλλά είναι αρκετά μεγάλα. Βρήκα αυτά τα άρθρα να είναι πιο σε βάθος από πολλούς ανταγωνιστές.

Επιπλέον, καλύπτουν πολλά προηγμένα θέματα, καθιστώντας τα υπέροχα για άτομα με κάποιο επίπεδο επάρκειας ή που χρειάζονται πιο προηγμένες αλλαγές στη φιλοξενία τους.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που εύχομαι στα άρθρα υποστήριξης να καλύπτονται περισσότερο, αλλά πάλι, θα το φτάσω αργότερα. Προς το παρόν, ας καλύψουμε τον τελευταίο μας επαγγελματία:

Pro # 6: Διαφανές σχετικά με την ασφάλεια, καθώς και καλή ασφάλεια

Το Contabo σίγουρα δεν φοβάται να μιλήσει για τις λεπτομέρειες της ασφάλειάς του, κάτι που είναι υπέροχο:

Το Contabo είναι ανοιχτό για έλεγχο, επειδή ξέρει ότι μπορεί να το αντέξει.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα της υποδομής γύρω από τα κέντρα δεδομένων του Contabo:

ασφάλεια contabo

Και αυτό δεν είναι καν τα πάντα. Εκτός από τα ενδελεχή μέτρα φυσικής ασφάλειας και τα μέτρα ενεργειακής ασφάλειας, το Διαδίκτυο και ο κλιματισμός κλειδώνονται όσο καλύτερα μπορεί να είναι για ένα κέντρο δεδομένων.

Η Contabo διαθέτει μόνο δύο κέντρα δεδομένων (ένα στο Μόναχο, ένα στη Νυρεμβέργη), αλλά ειλικρινά, θα προτιμούσα να έχω έναν κεντρικό υπολογιστή με μικρό αριθμό κέντρων δεδομένων σε περιορισμένες τοποθεσίες με ΚΑΛΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, σε σύγκριση με ένα εκτεταμένο δίκτυο με κακή ασφάλεια.

Αξίζει να σημειωθεί εδώ ότι το Contabo διαθέτει μόνο 2 κέντρα δεδομένων επειδή τα ΚΑΝΕΙ άμεσα. Πολλοί άλλοι οικοδεσπότες μισθώνουν χώρο κέντρου δεδομένων από άλλες εταιρείες.

Τα κέντρα δεδομένων της Contabo έχουν ακόμη αναγνωριστεί ως τα καλύτερα κέντρα δεδομένων στη Γερμανία, από μια ανεξάρτητη ομάδα εμπειρογνωμόνων:

ασφάλεια contabo

Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ολοκληρώσετε τα καλά νέα στο Contabo.

Είστε έτοιμοι να φτάσετε στο κακό?

Μειονεκτήματα της χρήσης Contabo

Con # 1: Το Uptime είναι… εντάξει?

Αυτό δεν είναι αρκετά ελάττωμα, αλλά δεν μπορεί να είναι θετικό.

Το Contabo δεν έχει άψογο χρόνο λειτουργίας, αλλά ο χρόνος λειτουργίας είναι ακόμα πιο δυνατός.

Το Contabo σχεδόν πάντα πλησιάζει το 99,9% του βιομηχανικού προτύπου, αλλά μπορεί συχνά να βρίσκεται στην κάτω πλευρά ή ακόμη και να πέφτει κάτω από το 99,9% κατά καιρούς.

Όσον αφορά τις ταχύτητες, σίγουρα δεν είναι ο ταχύτερος οικοδεσπότης. Όχι ο πιο αργός, αλλά οι περισσότεροι μεγάλοι οικοδεσπότες έχουν τουλάχιστον τις συγκρίσιμες ταχύτητες.

Αυτό ισχύει κυρίως για κοινόχρηστη φιλοξενία. Μπορείτε πάντα να επενδύετε περισσότερα για να έχετε μεγαλύτερη απόδοση από τα πακέτα υψηλότερου επιπέδου.

Con # 2: Δεν υπάρχει υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας και η τηλεφωνική υποστήριξη είναι περιορισμένη

Ευτυχώς, το Contabo σάς επιτρέπει να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη μέσω μερικών άλλων τρόπων:

υποστήριξη contabo

Δυστυχώς, η τηλεφωνική υποστήριξη είναι περιορισμένη και λειτουργεί σε ευρωπαϊκές ώρες, γεγονός που μπορεί να κάνει τα πράγματα λίγο δύσκολα για όσους βρίσκονται εκτός Ευρώπης.

Και μερικοί άνθρωποι μπορεί να μην θέλουν να καλέσουν διεθνείς αριθμούς.

Όσον αφορά την ποιότητα, η υποστήριξη μέσω email και τηλεφώνου είναι μια χαρά!

Αυτό είναι ανακούφιση, αλλά η έλλειψη επιλογών για άμεση επαφή είναι ατυχής.

Con # 3: Δεν υπάρχει αρκετό υλικό υποστήριξης για αρχάριους

Αν κοιτάξετε τη λίστα με τα μαθήματα του Contabo (τα αναλυτικά άρθρα που μίλησα νωρίτερα), θα διαπιστώσετε γρήγορα ότι δεν υπάρχει σχεδόν κανένα κατάλληλο για αρχάριους που απλώς προσπαθούν να ξεκινήσουν με ένα βασικό πακέτο.

Βεβαίως, εάν οι αρχάριοι πρέπει να κάνουν κάτι πιο περίπλοκο, αυτά τα άρθρα είναι υπέροχα.

Ωστόσο, δεν υπάρχουν αρκετά άρθρα που να εστιάζουν στην έναρξη και στα βασικά.

Ίσως αναρωτιέστε εάν η σελίδα των Συχνών Ερωτήσεων είναι καλύτερη:

FAQ υποστήριξης contabo

Η απάντηση είναι κάπως, αλλά όχι στην πραγματικότητα.

Ναι, απαντώνται σε μερικές βασικές ερωτήσεις. Αλλά είναι πολύ σύντομα:

FAQ υποστήριξης contabo

Και πολλά από αυτά ειλικρινά ταιριάζουν καλύτερα σε όσους θέλουν να μάθουν περισσότερα πριν αγοράσουν λογαριασμό.

Έτσι, ενώ οι πληροφορίες στο χώρο του ξενοδοχείου είναι γενικά καλές, ειδικά για χρήστες με κάποια εμπειρία ή ικανότητα φιλοξενίας, δεν είναι ιδανικό για αρχάριους ή για άτομα με περιορισμένη τεχνολογική επάρκεια.

Con # 4: Ελαττωματικό αγγλικό και ξεπερασμένο περιβάλλον εργασίας χρήστη

Ξέρω ότι αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο παράπονο, αλλά νομίζω ότι αξίζει να το αναφέρω γιατί κάνει την εταιρεία να φαίνεται λίγο κακή και μπορεί να κάνει τους επισκέπτες νευρικούς.

Το ξέρω, είναι αγγλοκεντρικό. Αυτή είναι μια γερμανική εταιρεία και, καθώς δεν είναι μια τεράστια εταιρεία φιλοξενίας, νομίζω ότι είναι καλό που έχουν μεταφράσει τόσο πολύ σε μια αγγλική έκδοση του ιστότοπού τους.

Ακόμα κι έτσι, μερικοί θα είναι λίγο σκεπτικοί λόγω αυτού.

Και ενώ, ως επί το πλείστον, τα πράγματα στον ιστότοπο έχουν νόημα, θα παραδεχτώ ότι είχα πρόβλημα να καταλάβω τι προσπάθησε να πει το Contabo σε ορισμένα μέρη.

Αυτό δεν είναι καλό, από καθαρά πρακτική άποψη.

Και η διεπαφή – λοιπόν, αυτό είναι απλώς υποκειμενικό. Προσωπικά, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ web host με ξεπερασμένες διεπαφές αναζήτησης.

Αλλά η πλοήγηση και η χρήση του ίδιου του λογισμικού δεν είναι υπερβολικά περίπλοκη, πράγμα που έχει σημασία.

Με άλλα λόγια, υποστηρίζω αυτό το αρνητικό σημείο, αλλά δεν θα έλεγα ότι είναι μια λύση για τους περισσότερους ανθρώπους (ή θα έπρεπε).

Con # 5: Οι χρεώσεις ρύθμισης για VPS και ειδική φιλοξενία αυξάνονται γρήγορα

Τα VPS και τα ειδικά πακέτα φιλοξενίας είναι προσαρμόσιμα, και όπως είπα νωρίτερα, αυτό είναι υπέροχο.

Έρχονται όμως με επιπλέον κόστος ανάλογα με το χρόνο που θέλετε να προπληρώσετε για την υπηρεσία.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω τι εννοώ. Ας υποθέσουμε ότι θέλω τον φθηνότερο ειδικό διακομιστή, που είναι μόλις κάτω από 50 € το μήνα.

Επομένως, αν θέλω να προπληρώσω για 12 μήνες υπηρεσίας, θα είναι κάτω από 600 € συνολικά, σωστά?

Σαν αυτό:

τέλη εγκατάστασης contabo

Βγάζει νόημα.

Αλλά ας υποθέσουμε ότι θέλω να προπληρώσω για ένα μόνο μήνα. Θα πρέπει να είναι περίπου 50 € για το μήνα, σωστά?

Λοιπόν, υπάρχει μια χρέωση ρύθμισης εάν προπληρώσετε για λιγότερο από ένα έτος υπηρεσίας.

Αλλά δεν μπορεί να είναι τόσο πολύ, σωστά?

Λανθασμένος:

τέλη εγκατάστασης contabo

Όπως μπορείτε να δείτε, το τέλος εγκατάστασης για έναν προπληρωμένο μήνα είναι περίπου στην ίδια τιμή με την ενοικίαση του πραγματικού διακομιστή.

Που διπλασιάζει αποτελεσματικά την τιμή.

Η χρέωση εγκατάστασης μειώνεται καθώς προπληρώνετε για μεγαλύτερες χρονικές περιόδους, οπότε δεν είναι τόσο κακό. Πολλοί άνθρωποι είναι πρόθυμοι να επενδύσουν κάποια χρήματα στις ειδικές αγορές τους.

Αλλά το θέμα είναι ότι οι επιλογές VPS είναι και αυτές.

Έτσι, ενώ τα πακέτα VPS και αποκλειστικά διακομιστές είναι ΑΚΟΜΑ πολύ προσιτά σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό, είναι λιγότερο προσιτά αν χρηματοδοτείτε βραχυπρόθεσμα.

Εντάξει, φαίνεται ότι είμαστε καλοί στα υπέρ και τα μειονεκτήματα. Έτοιμος να τελειώσει?

Σας προτείνουμε το Contabo?

Συνιστώ το Contabo, αλλά όχι σε όλους.

Βασικά, δεν θα το συνιστούσα σε αρχάριους ή σε όσους βραβεύουν την απόδοση στη φιλοξενία σε επίπεδο εισόδου.

Τις περισσότερες φορές η απόδοση είναι μια χαρά, αλλά αν είναι η προτεραιότητά σας, άλλοι οικοδεσπότες τα πάνε καλύτερα.

Ωστόσο, το Contabo προσφέρει μερικές εξαιρετικές προσφορές – τιμές που είναι χαμηλές ανάλογες με το ποσό των πόρων και των λειτουργιών που λαμβάνουν, συμπεριλαμβανομένων των κοινόχρηστων επιλογών φιλοξενίας.

Έτσι, εάν είστε εξοικειωμένοι με τον τρόπο λειτουργίας της φιλοξενίας και πρέπει να αποκτήσετε κάτι με καλή αξία, το Contabo είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Είναι επίσης υπέροχο αν θέλετε μια υπηρεσία φιλοξενίας υψηλότερου επιπέδου – όπως VPS ή ειδικά σχέδια – και όλη την ευελιξία που συνοδεύει, χωρίς να σπάσει.

Επομένως, το Contabo μπορεί να μην είναι για όλους, ειδικά για αρχάριους που χρειάζονται απλότητα ΚΑΙ απόδοση, αλλά είναι υπέροχο για άτομα που βλέπουν αξία και έχουν κάποια εμπειρία.

Αυτά από μένα, φίλοι. Καλή φιλοξενία!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map