Αναθεώρηση ConvertKit: Αξία & προσιτή – Αλλά πώς είναι η υποστήριξή τους…

Έτσι, πρέπει να αγοράσετε μέσω email. Είστε τυχεροί, γιατί υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω.


Ωστόσο, έχετε ένα πρόβλημα: πώς ξέρετε ποιο είναι κατάλληλο για εσάς?

Εδώ έρχεται το ConvertKit:

Είναι ένα από τα πιο μοναδικά εργαλεία μάρκετινγκ μέσω email.

Ουσιαστικά, είναι ακριβώς όπως οι ανταγωνιστές του. Τα περισσότερα από τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλετε θα είναι εκεί.

Αλλά το ConvertKit απευθύνεται ειδικά σε μικρούς / μεμονωμένους, διαδικτυακούς δημιουργούς. Και φαίνεται ότι έχουν κάνει μια απίστευτη δουλειά:

convertkit companybackground

Ναι Ένα δισεκατομμύριο που κερδίζουν οι πελάτες του ConvertKit και το ίδιο το ConvertKit κερδίζει τουλάχιστον 100 εκατομμύρια ευρώ σε ετήσια έσοδα.

Επομένως, εάν είστε άτομο ή μέρος μιας μικρής ομάδας που δημιουργεί περιεχόμενο στο διαδίκτυο και θέλετε να μάθετε εάν πρόκειται για λογισμικό που θα σας έχει συγκεκριμένη χρήση… συνεχίστε να διαβάζετε!

Και αν ΔΕΝ είστε εσείς?

Συνεχίστε να διαβάζετε ούτως ή άλλως, επειδή το ConverKit έχει κάποια προνόμια που μπορεί να σας εκπλήξουν και μπορεί να είναι χρήσιμα για εσάς.

Ας ξεκινήσουμε με μεγάλη προτεραιότητα:

Εκτέλεση

Η απόδοση είναι το παν για λογισμικό μάρκετινγκ email. Παρά όλα αυτά:

Βασίζεστε σε αυτό το λογισμικό για να σας βοηθήσουμε να προσεγγίσετε πολλά άτομα. Υπολογίζεστε ότι φτάνει ΕΠΙΤΥΧΙΑ στα γραμματοκιβώτια των ατόμων.

Και βασίζεστε επίσης ιδιαίτερα στις λειτουργίες που λειτουργούν. Ειδικά χαρακτηριστικά αυτοματοποίησης – εάν δεν έχουν καλή απόδοση, είναι κάπως ερείπια που έχουν αυτές τις λειτουργίες στην πρώτη θέση.

Και ω αγόρι, το ConvertKit ανεβάζει τα εργαλεία αυτοματισμού του:

αυτοματοποίηση απόδοσης convertkit

Αυτό το SOUNDS είναι καταπληκτικό. Εάν το εργαλείο έχει πραγματικά καλή απόδοση, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη. Θα μπορούσε να κάνει το ConvertKit να επενδύεται.

Μην ανησυχείτε! Θα σας δείξω το εργαλείο, αλλά αργότερα. Προς το παρόν, μπορώ απλώς να σας πω:

Ναι, ο αυτοματισμός λειτουργεί καλά.

Στην πραγματικότητα, εάν τα εργαλεία αυτοματισμού κάνουν πράγματα που δεν θέλετε, αυτό συμβαίνει συνήθως επειδή έχετε παραμελήσει μια λεπτομέρεια κατά τη ρύθμισή τους. Αλλά αυτό έχει να κάνει με την ευκολία χρήσης, όχι με την απόδοση.

Και όσον αφορά το μεγάλο ζήτημα της δυνατότητας παράδοσης email, δεν έχω παράπονα.

Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα καταλήγουν στους φακέλους ανεπιθύμητου περιεχομένου των παραληπτών σας, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί με οποιονδήποτε πελάτη και υπάρχουν διάφοροι παράγοντες τα δικα σου έλεγχος που μπορεί να το αλλάξει.

Έτσι, σε σχέση με τους ανταγωνιστές, το ConvertKit δεν έχει πραγματικά προβλήματα απόδοσης.

Εκτός από τις βασικές δυνατότητες αυτοματισμού και τις αποστολές email, η συνολική εφαρμογή ιστού λειτουργεί επίσης καλά.

Στην πραγματικότητα, δεν είχα ποτέ πρόβλημα ή σοβαρό πρόβλημα. Όλα έχω πάει εξαιρετικά ομαλά για μένα.

Σύντομη ενότητα, σωστά; Είναι εντάξει. Αυτό είναι καλό πράγμα!

Σημαίνει ότι δεν υπάρχουν πολλά ζητήματα για να μιλήσουμε. Yessir, το ConvertKit είναι πολύ καλός ερμηνευτής.

Τώρα, όλη αυτή η συζήτηση σχετικά με τη σημασία των λειτουργιών που έχουν καλή απόδοση σε κάνει να αναρωτιέσαι πόσο εύκολο είναι να χρησιμοποιηθούν. Στη συνέχεια:

Ευκολία στη χρήση

Επομένως, αυτό μπορεί να μην αποτελεί έκπληξη, αλλά η ευκολία χρήσης είναι ιδιαίτερα σημαντική για το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, γιατί θα πρέπει να κάνετε ζογκλέρ πολλές λεπτομέρειες και να χρησιμοποιήσετε πιο προηγμένες λειτουργίες.

Αν και οι άνθρωποι έχουν διαφορετικά επίπεδα εμπειρίας και επάρκειας στη χρήση αυτών των τύπων λογισμικού, το γενικό ιδανικό είναι το λογισμικό που είναι εύκολο στη χρήση ή τουλάχιστον διαισθητικό, αλλά το οποίο σας επιτρέπει ακόμα να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα εργαλεία.

Δροσερός. Είστε έτοιμοι να βουτήξετε; Ορίστε:

Θυμάστε τον αυτοματισμό που μόλις μίλησα στην τελευταία ενότητα; Λοιπόν, το ConvertKit επίσης υποθέτει πόσο εύκολο είναι να το χρησιμοποιήσετε.

Είναι ένας «οπτικός δημιουργός / πρόγραμμα επεξεργασίας», ώστε οι χρήστες να μπορούν να επεξεργάζονται οπτικά τα βήματα των αυτοματισμών τους. Δεν είναι ακριβώς πρωτοποριακό ή εξαιρετικά μοναδικό χαρακτηριστικό, αλλά είναι ακόμα πολύ καλά.

Όταν ξεκινήσετε, το ConvertKit θα σας υποδεχτεί με μια σύντομη εισαγωγή και γρήγορους οδηγούς:

ευκολία χρήσης του convertkit

Μην ανησυχείτε, θα δείτε πώς μοιάζει σε δράση… όταν μιλάω για τις λειτουργίες!

Αλλά ας δούμε τι Συνολικά διεπαφή χρήστη του ConvertKit είναι όπως:

ευκολία χρήσης του convertkit

Αυτό είναι μέρος του κύριου ιστότοπου / πύλης μόλις συνδεθείτε.

Το πάνω μέρος έχει μια μικρή γραμμή εργαλείων με τα διάφορα κύρια χαρακτηριστικά του ConvertKit, τα κύρια περιεχόμενα της σελίδας θα έχουν αρκετά απλά κουμπιά / γραφικά / φόρμες ανάλογα με τη λειτουργία και το κάτω μέρος διαθέτει κουμπιά υποστήριξης πελατών.

Σε γενικές γραμμές είναι μια αρκετά καθαρή σχεδίαση ιστότοπου.

Έτσι… στην παραπάνω εικόνα, είμαι στη σελίδα για σελίδες προορισμού και φόρμες. Αυτό λήφθηκε πριν βυθιστώ βαθιά στον πειραματισμό με την πλατφόρμα, οπότε λάβετε υπόψη τη σχεδίαση της σελίδας:

Είναι σχεδόν άδειο, με ένα απλό γραφικό και κείμενο. Πολύ απλό, έτσι οι αρχάριοι δεν θα εκφοβίζονται.

Και κάνοντας κλικ στο γραφικό στη μέση θα ανοίξει ένα σύντομο βίντεο που εξηγεί οπτικά τον τρόπο πλοήγησης και διαχείρισης των λειτουργιών:

ευκολία χρήσης του convertkit

Αυτό το βασικό μοτίβο ισχύει για τις άλλες σελίδες, οπότε αν είστε νέοι στο λογισμικό, μπορείτε να το ακολουθήσετε εύκολα.

Επιπλέον, όταν προσπαθείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες, τα πράγματα παραμένουν απλά και καθαρά.

Σαν αυτό:

ευκολία χρήσης του convertkit

Ή αυτό, όπου το ConvertKit εξηγεί τι πρέπει να κάνετε άμεσα, όπου μπορείτε να κάνετε τις ίδιες αλλαγές:

Πρόσθετο μετατροπέα

Κάτι που μου αρέσει στο περιβάλλον εργασίας χρήστη του ConvertKit είναι ότι δεν είναι απλό, αλλά έξυπνο. Επιτρέψτε μου να σας δείξω ένα απλό παράδειγμα.

Έτσι φαίνεται όταν επεξεργάζομαι τη γραμμή θέματος μιας νέας μετάδοσης email:

converkit-easyofuse-εκπομπές3

Απλός. Δείτε αυτό το μικρό A / B πράγμα στην άκρη δεξιά?

Κάνοντας κλικ που σας επιτρέπει να προσθέσετε εύκολα μια δεύτερη γραμμή θέματος:

μετατροπές easyofuse εκπομπές4

Πρόκειται για μια δυνατότητα δοκιμής split A / B, η οποία σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την απόδοση διαφορετικών γραμμών θέματος έναντι των χρηστών.

Αλλά δεν χρειάζεται να μεταβείτε σε ξεχωριστή σελίδα για να το κάνετε αυτό. Μπορείτε να το επεξεργαστείτε απευθείας στην κανονική σύνταξη του email σας και δεν καταλαμβάνει καθόλου επιπλέον χώρο.

Επιπλέον, φαίνεται καλό.

Υπάρχει όμως ένα μειονέκτημα:

Αυτό το εργαλείο δοκιμής split είναι εξαιρετικά απλό. Εννοώ, δεν υπάρχουν σχεδόν καθόλου πρόσθετα χαρακτηριστικά. Μπορεί να είναι «αρκετά καλό» για μεμονωμένους bloggers, αλλά άλλοι θα χρειαστούν πιο ισχυρές δοκιμές.

Έτσι, ενώ μου αρέσει ο σχεδιασμός αυτού του κουμπιού, πρέπει να παραδεχτώ ότι είναι λίγο πολύ απλό για τους άλλους.

Αυτό είναι μόνο ένα παράδειγμα, αλλά αποτελεί ένδειξη του τρόπου με τον οποίο η εφαρμογή ιστού του ConvertKit χειρίζεται τα διάφορα εργαλεία που προσφέρονται.

Δεν είναι τόσο διαισθητικά όσο το κουμπί δοκιμής split, αλλά ως επί το πλείστον είναι όλα καθαρά και απλά.

Τα καλά νέα είναι ότι το εργαλείο δοκιμών A / B είναι στην πραγματικότητα ένα από τα πιο απλά εργαλεία. Ναι, άλλα εργαλεία είναι καθαρά και απλά, αλλά έχουν πολύ περισσότερες λεπτομέρειες και ρυθμίσεις για να τα χάσετε.

Οπότε το έχετε:

Το ConvertKit είναι εξαιρετικό για την ενσωμάτωση νέων χρηστών με μαθήματα και γρήγορους εξηγητές, καθώς και τα εργαλεία που έχουν σχεδιαστεί με απλή αισθητική στο μυαλό που καθιστούν εύκολη την πλοήγηση και τη δουλειά.

Μερικές φορές η πολυπλοκότητα χάνεται, αλλά τις περισσότερες φορές αυτό δεν συμβαίνει. Έτσι, συνολικά, η φιλικότητα προς το χρήστη είναι ΜΕΓΑΛΗ – ευκολία που διατηρεί την ισχύ!

Εντάξει, ας μιλήσουμε για αυτήν την «δύναμη» και την πολυπλοκότητα που συνεχίζει:

Τιμές και χαρακτηριστικά

Ξέρω, το ξέρω – εδώ είναι η στιγμή που πολλοί από εσάς περίμεναν περισσότερο.

Οι τιμές και οι λειτουργίες είναι σημαντικές για σχεδόν οποιοδήποτε λογισμικό ή διαδικτυακό εργαλείο.

Ωστόσο, με τα εργαλεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, είναι εξαιρετικά σημαντικά και οι ιδανικές ρυθμίσεις λειτουργιών τιμής ποικίλλουν πολύ από πελάτη σε πελάτη.

Πριν ξεκινήσουμε, θέλω να σας υπενθυμίσω ότι το ConvertKit προσανατολίζεται ιδιαίτερα προς τους μικρότερους δημιουργούς περιεχομένου στο διαδίκτυο (και παρόμοια άτομα).

Με αυτό κατά νου, ας ρίξουμε μια πρώτη ματιά στις τιμές:

τιμή μετατροπής

Υπάρχουν τρεις κύριες βαθμίδες, με έως 5.000 συνδρομητές / επαφές. Μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό εάν έχετε περισσότερα από 5.000, αλλά η τιμολόγηση εξαρτάται περισσότερο από τον αριθμό σας.

Επίσης, αυτές είναι τιμές εάν πληρώνετε από μήνα σε μήνα. Μπορείτε να εξοικονομήσετε πληρώνοντας ετησίως:

τιμή μετατροπής

Ενώ αυτό που κάνει μια τιμή καλή επηρεάζεται προφανώς από οτιδήποτε άλλο σχετικά με την υπηρεσία – ειδικά χαρακτηριστικά και απόδοση – ας μιλήσουμε γρήγορα για τις ίδιες τις τιμές:

Ακόμα κι αν πληρώνετε ετησίως, αυτό εξακολουθεί να είναι στην πιο ακριβή πλευρά των πραγμάτων. Ορισμένοι ανταγωνιστές θα σας επιτρέψουν να κάνετε έως και 1.000 επαφές σε εύρος 10 $.

Αλλά μην ανησυχείτε πάρα πολύ. Σίγουρα ΔΕΝ είναι το πιο ακριβό λογισμικό μάρκετινγκ email εκεί έξω – για παράδειγμα, το Constant Contact έχει παρόμοιο εύρος τιμών στις δύο πρώτες βαθμίδες, αλλά για 500 επαφές.

Έτσι θα έλεγα για τώρα, είναι από την πιο ακριβή πλευρά αλλά όχι πολύ μακριά.

Εντάξει, ας ρίξουμε μια ματιά στις δυνατότητες που συνοδεύουν τα σχέδια του ConvertKit:

δυνατότητες μετατροπής

Αν έχετε εξετάσει κάποιες άλλες επιλογές, ίσως περιμένετε μια μεγαλύτερη λίστα χαρακτηριστικών.

Είναι αλήθεια ότι σε χαρτί, η λίστα των χαρακτηριστικών του ConverKit είναι μικρότερου μεγέθους. Επομένως, είναι σημαντικό να διαχωρίσετε αυτό που προσφέρουν πραγματικά:

Πρώτα απ ‘όλα, οι οπτικοί αυτοματισμοί: αυτό βασικά σας επιτρέπει να οπτικοποιήσετε και να δοκιμάσετε τις διοχετεύσεις μάρκετινγκ που εφαρμόζετε. Εν ολίγοις, σας δίνει μια πολύ πελατοκεντρική άποψη της στρατηγικής σας.

Το έχω ήδη μιλήσει για την ευκολία χρήσης, αλλά επιτρέψτε μου να σας δείξω κάτι άλλο εδώ:

αυτοματισμοί μετατροπής

Είναι καλό στην ευκολία χρήσης, όπως μίλησα, αλλά είναι φυσικό να ανησυχείτε για την απώλεια της πολυπλοκότητας λόγω της απλής διεπαφής. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το επόμενο βήμα στη διαδικασία αυτοματισμού:

addautomation μετατροπέα2

Παρόλο που είναι μια απλή διεπαφή χρήστη, και παρόλο που χρησιμοποιώ ένα πρότυπο, δεν χάνω πραγματικά καμία δυνατότητα εδώ.

Μπορώ να προσθέσω νέα βήματα στον αυτοματισμό και να έχω πολλές επιλογές για την προσαρμογή αυτών των επιπλέον βημάτων.

Θα παραδεχτώ ότι δεν είναι το πιο τρελό εργαλείο ποτέ. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρκετά αποτελεσματικό, σίγουρα αρκετά για τους περισσότερους μεμονωμένους δημιουργούς ή για μικρότερους ιστότοπους.

Εντάξει, αυτό ήταν λίγο παρακμή στον αυτοματισμό. Ας συνεχίσουμε με τις άλλες βασικές δυνατότητες. Επόμενο:

Οι προσαρμόσιμες φόρμες μιλούν από μόνες τους – σας βοηθούν να λάβετε εγγραφές στον ιστότοπό σας. Θα σας δείξω πώς φαίνονται, μαζί με τις σελίδες προορισμού, στο τέλος αυτής της ενότητας.

Οι τρεις πρώτες λειτουργίες (αυτοματοποίηση, προσαρμόσιμες φόρμες και απεριόριστα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) δεν είναι πολύ πρωτοποριακές, εάν είμαστε ειλικρινείς.

Στην πραγματικότητα, είναι αρκετά συνηθισμένα ή αναμενόμενα από οποιοδήποτε αξιοπρεπές λογισμικό μάρκετινγκ. ΑΛΛΑ, είναι ακόμα καλά εργαλεία που μπορούν να είναι ισχυρά όταν χρησιμοποιούνται σωστά.

Οι ετικέτες συνδρομητών προσφέρουν επίσης πολλές δυνατότητες στους χρήστες:

Είναι ένα σύστημα διαχείρισης επαφών. Είναι διαφορετικό από ένα σύστημα βάσει λίστας, το οποίο σκέφτονται οι περισσότεροι από εμάς όσον αφορά το μάρκετινγκ μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Μπορείτε να μετακινηθείτε προς τα κάτω στις Συνήθεις ερωτήσεις για να εξηγήσετε τη διαφορά, αλλά η σύντομη έκδοση είναι ότι ένα σύστημα που βασίζεται σε ετικέτες είναι συνήθως λίγο πιο περίπλοκο (πιο κινούμενα μέρη) αλλά αυξάνει επίσης πόσο προσαρμόσιμη είναι η διαχείριση επαφών σας.

Είναι επίσης καλό για τη μείωση του αριθμού των επαναλαμβανόμενων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε στα ίδια άτομα.

Εν πάση περιπτώσει, είναι αυτό που φαίνεται στην πράξη:

χαρακτηριστικά τουkitkit προσθέτει συνδρομητή

Και όπως μπορείτε να δείτε στο κάτω μέρος, δεν χρειάζεται να προσθέσετε συνδρομητές στις λίστες σας μόνο με ετικέτες.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε τμήματα:

πρόσθετα χαρακτηριστικά

Και το ConvertKit φροντίζει να σας επιτρέψει να προσθέσετε φίλτρα και αποχρώσεις στα τμήματα σας:

χαρακτηριστικά τουkitkit addegment2

Υπάρχει λοιπόν μια μεγάλη λεπτομέρεια που μπορείτε να προσθέσετε στη διαχείριση και τον οργανισμό επαφών σας.

Όπως είπα στην ευκολία χρήσης, αυτό το υλικό είναι ακόμα σχεδιασμένο έτσι ώστε να είναι διαισθητικό να συνεργάζεται με το εργαλείο. Αλλά η δύναμη δεν θυσιάζεται εδώ, παρά τη γενικά «εύκολη» μορφή.

Δυστυχώς, ο λογικός δεν μπορεί να ειπωθεί για τα εργαλεία αναφοράς:

Αναφορές λειτουργιών convertkit

Εντάξει, το ξέρω. Αυτό δεν είναι ένα υπέροχο παράδειγμα, επειδή πήρα το στιγμιότυπο οθόνης όταν δεν είχα αναφορές.

Αλλά ειλικρινά; Δεν είναι τεράστια διαφορά. Βλέπετε βασικά τους αριθμούς που συμπληρώνονται εδώ. Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες στις αναφορές, αν και τα βασικά στοιχεία είναι εκεί.

Έχω δει πιο προηγμένες αναφορές από άλλο λογισμικό, αλλά συνήθως τέτοια εργαλεία κοστίζουν πολλά χρήματα.

Όσον αφορά τις ενσωματώσεις, έχω ανάμεικτα συναισθήματα:

Από τη μία πλευρά, οι περισσότεροι άνθρωποι θα βρουν ότι το ConvertKit διαθέτει πολλές εύκολες ενσωματώσεις. Σίγουρα υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς υπηρεσίες λογισμικού.

Ωστόσο, το ConvertKit προσφέρει 70+ ενσωματώσεις, ενώ κάποιο άλλο λογισμικό μάρκετινγκ email μπορεί να προσφέρει πάνω από εκατό ή και εκατοντάδες.

Αλλά και πάλι, πρέπει να έχουμε κατά νου την πελατειακή βάση του ConvertKit: οι μεμονωμένοι δημιουργοί στο διαδίκτυο συνήθως δεν θα χρειάζονται παράφρονες ενοποιήσεις, μόνο μερικές από τις μεγαλύτερες.

Έτσι με αυτή την έννοια, το ConvertKit έχει αρκετές ενσωματώσεις για τον χρήστη-στόχο του.

Τώρα θα καλύψω μια τελευταία σημαντική πτυχή:

Τα εργαλεία σχεδιασμού. Αυτά είναι τα πράγματα που πολλοί άνθρωποι ενδιαφέρονται να μάθουν, γιατί τους επιτρέπει να δημιουργούν φανταχτερά, κομψά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σελίδες προορισμού.

Εκτός, αυτό ισχύει μόνο για το ConvertKit. Μπορείτε να σχεδιάσετε φανταστικές σελίδες προορισμού και φόρμες εγγραφής. Δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό μέσω email.

Αρχικά, εδώ είναι μερικά από τα πρότυπα για φόρμες και σελίδες προορισμού:

πρότυπο δυνατοτήτων convertkit

Κατά τη στιγμή αυτής της γραφής, υπάρχουν μόνο 27 πρότυπα, σε 9 κατηγορίες. Αυτό είναι αρκετά περιορισμένο, ακόμα κι αν μπορείτε να προσαρμόσετε.

Πολλά από τα πρότυπα είναι ουσιαστικά διαφορετικά, επομένως δεν λαμβάνετε πραγματικά πολλά αλληλεπικαλυπτόμενα πρότυπα.

Ακόμα εύχομαι να υπάρχουν περισσότερα.

Όσον αφορά την επεξεργασία των προτύπων, είναι μια μικτή τσάντα:

Πρόγραμμα επεξεργασίας προτύπων μετατροπών

Το πρόγραμμα επεξεργασίας είναι ένα είδος μεταφοράς και απόθεσης, αλλά όχι πλήρως. Μπορείτε να αλλάξετε τα βασικά, αλλά λείπουν πιο προηγμένα εργαλεία προσαρμογής.

Επομένως, μην υποθέτετε ότι η έλλειψη επιλογών προτύπου είναι ασήμαντη – η έλλειψη επιλογών προσαρμογής το κάνει πραγματικά να περιορίσει σημαντικά την επιλογή του σχεδιασμού σας.

Αλλά τώρα θα περιοριστούμε ακόμη περισσότερο. Ήρθε η ώρα να δούμε το μεγάλο φινάλε… τον πραγματικό επεξεργαστή email.

Το πρόγραμμα επεξεργασίας email προορίζεται για απλά email, όπως έχω πει.

Το ConvertKit κάνει καλή δουλειά εξηγώντας γιατί συμβαίνει αυτό, σε μια ανάρτηση ιστολογίου για το γιατί ορισμένοι άνθρωποι ΔΕΝ πρέπει να μεταβούν στο ConvertKit από το MailChimp:

Πρότυπο λειτουργιών convertkit2

Ένα άλλο άρθρο αφορά μόνο το γιατί τα φανταχτερά email δεν είναι η απάντηση.

Αυτό είναι όπου η ιδιαίτερη εστίαση του ConvertKit είναι πραγματικά σημαντική και θα έχει μεγαλύτερη σημασία για τους πιθανούς πελάτες.

Μέχρι στιγμής, τα χαρακτηριστικά ήταν περιορισμένα εδώ και εκεί, αλλά συνολικά συμπαγή. Αλλά εδώ είναι όπου οι περιορισμοί και η βασική εστίαση είναι σαφέστερα.

Τώρα, σχεδόν δεν χρειάζεται να ακολουθήσω την προσαρμογή σύνταξης email μετά από αυτήν την εξήγηση της φιλοσοφίας σχεδιασμού του ConvertKit.

Αλλά εδώ πηγαίνουμε. Όταν πραγματοποιείτε μια μετάδοση – ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλεται ταυτόχρονα σε όλους τους οποίους θέλετε να το στείλετε – λαμβάνετε μεγάλη ακρίβεια σχετικά με το ποιοι είναι οι παραλήπτες:

Το converkit διαθέτει εκπομπές

Ωστόσο, όταν αρχίζετε να σχεδιάζετε τα περιεχόμενα του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτά τα σχεδιαστικά αντικείμενα εμφανίζονται ξανά σκληρά:

Το converkit διαθέτει εκπομπές

Ναι Είναι τόσο απλό όσο ο κανονικός, προσωπικός πελάτης email σας. Η κύρια διαφορά μεταξύ των εργαλείων μορφοποίησης εδώ και με έναν κανονικό πελάτη email?

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο εξατομίκευσης για να συνδέσετε αυτόματα τις πληροφορίες του συνδρομητή σας.

Υπάρχει επίσης ένα πολύ εύχρηστο χαρακτηριστικό δοκιμής split στην κορυφή. Ανέφερα ήδη στην ευκολία χρήσης, αλλά είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος δοκιμής διαφορετικών γραμμών θέματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμη και αν είναι στοιχειώδες.

Συνολικά, νομίζω ότι αυτό ολοκληρώνει το μεγαλύτερο μέρος των χαρακτηριστικών!

Ας αξιολογήσουμε:

Γενικά, οι δυνατότητες είναι αρκετά απλές αλλά εξακολουθούν να είναι ισχυρές. Τα εργαλεία διαχείρισης και προσαρμογής συνδρομητών, αυτοματισμών και ακολουθιών φαίνονται όλα απλά, αλλά εξακολουθούν να επιτρέπουν πολύ έλεγχο και ευελιξία.

Οι λειτουργίες που δεν έχουν βάθος είναι λιγότερο σημαντικές από τις βασικές δυνατότητες: για παράδειγμα, δοκιμές διαίρεσης και split.

Οι δυνατότητες σχεδιασμού είναι επίσης περιορισμένες, αλλά αν αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο ελάττωμα ή ένα μικρό εξαρτάται από τον πελάτη.

Το τελικό αποτέλεσμα λοιπόν είναι το εξής: εάν πιστεύετε ότι τα απλούστερα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι καλύτερα για το μάρκετινγκ και ταιριάζουν καλύτερα στο στυλ μάρκετινγκ, τα χαρακτηριστικά του ConvertKit είναι εντάξει και στην πραγματικότητα είναι αρκετά καλά.

Αν όμως ο έλεγχος του σχεδιασμού αποτελεί βασική προτεραιότητα – όχι μόνο για email αλλά και για πρότυπα – τότε πιθανότατα θα βρείτε το ConvertKit που λείπει σε σύγκριση με πολλούς ανταγωνιστές.

Υποστήριξη πελατών

Ίσως έχετε χρησιμοποιήσει εργαλεία όπως το ConvertKit στο παρελθόν. Δεν πιστεύετε πραγματικά ότι θα χρειαστείτε βοήθεια.

Λοιπόν, μαντέψτε τι; Η υποστήριξη πελατών εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική.

Επειδή ακόμα και αν έχετε κάποια εμπειρία, η υποστήριξη πελατών μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε περισσότερα με τα εργαλεία που πληρώνετε.

Για να μην αναφέρουμε τη χρησιμότητά τους στη διόρθωση δυσλειτουργιών ή λαθών και βοηθώντας τους αρχάριους να μάθουν τα βασικά.

Εντάξει, θα κυνηγήσω:

Το ConvertKit έχει εκπληκτική υποστήριξη πελατών.

Υπάρχουν τρεις βασικοί τύποι υποστήριξης που προσφέρει το ConvertKit: πληροφορίες και πόροι, προσωπικό υποστήριξης που μπορεί να κάνει ερωτήσεις και να λύσει προβλήματα και σε βάθος εκπαιδευτικές συνεδρίες / εργαστήρια:

υποστήριξη μετατροπής

Τώρα επιτρέψτε μου να σας δείξω γιατί η υποστήριξη του ConvertKit είναι καλή. Πρώτα επάνω:

Είναι πάντα εύκολο να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη πελατών. Μπορεί να με θυμηθείτε να σας δείχνω ένα στιγμιότυπο οθόνης για το πώς φαίνεται η κύρια εφαρμογή ιστού και πώς κάτω δεξιά πάντα έχει έτοιμο ένα κουμπί συνομιλίας.

Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ για να ξεκινήσετε τη συνομιλία:

chatkit

Όταν το χρησιμοποιείτε πραγματικά, συνήθως δεν θα απογοητευτείτε.

Αλλά αυτό ΕΑΝ μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

Βλέπω, ακόμη και όταν έχω προσπαθήσει να χρησιμοποιήσω τη ζωντανή συνομιλία εντός των περιορισμένων ωρών της (ναι, δεν είναι επίσης 24/7) οι εκπρόσωποι ήταν απασχολημένοι.

Αυτό μου συνέβη αρκετές φορές, στο σημείο που δεν μπορώ ειλικρινά να θεωρήσω ότι η υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας είναι συνεπής ακόμη και εντός των κανονικών ωρών εργασίας της.

Αν λάβετε όμως έναν αντιπρόσωπο μέσω ζωντανής συνομιλίας, θα κάνουν καλή δουλειά.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη ανοίγοντας ένα εισιτήριο μέσω email. Είναι επίσης γρήγορο και χρήσιμο… στην πραγματικότητα, θα ήταν προτιμότερο η ζωντανή συνομιλία, τουλάχιστον από την εμπειρία μου.

Επιπλέον, υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία μετεγκατάστασης για άτομα με περισσότερους από 5.000 συνδρομητές:

μετεγκατάσταση υποστήριξης convertkit

Επομένως, οι επιλογές σας για επικοινωνία με την υποστήριξη είναι καλές. Ωστόσο, αυτό που θεωρώ ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι η αφθονία των επιτόπιων πόρων και πληροφοριών που ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιήσει σε μια ιδιοτροπία.

Πάρτε για παράδειγμα το ιστολόγιο.

Συχνά βρίσκω ότι τα blogs των εταιρειών λογισμικού είναι χνουδωτά που υπάρχουν κυρίως για την κίνηση της κυκλοφορίας. Και ενώ είμαι βέβαιος ότι το ConvertKit έχει επίσης προσωπικούς λόγους για τη διατήρηση του ιστολογίου του, πρέπει να το παραδώσω σε:

Υπάρχει πολύ περισσότερη ουσία που μπορεί να είναι εκπαιδευτική για αρχάριους και ενδιάμεσους χρήστες.

Επιπλέον, είναι πιο περίπλοκο από τα περισσότερα άλλα ιστολόγια. Μπορείτε να προβάλετε άρθρα που έχουν συσκευαστεί μαζί σε “ζητήματα”:

blog υποστήριξης convertkit

Ή απλώς κοιτάξτε τα άρθρα:

blog υποστήριξης convertkit

Αυτά τα άρθρα μπορεί να έχουν λίγο χνούδι, αλλά ως επί το πλείστον είναι γεμάτα περιεχόμενο: σε βάθος, προσβάσιμο, ενημερωτικό και με πολλά γραφικά.

Έτσι, το ιστολόγιο είναι εντυπωσιακό μόνο για να αξίζει τον κόπο.

Το βασικό όμως είναι η βάση γνώσεων:

Γνωσιακή βάση υποστήριξης convertkit

Στην πραγματικότητα θα παρεκκλίνω λίγο από αυτά που έλεγα πριν:

Αυτή η βάση γνώσεων είναι καλή, αλλά δεν είναι εκπληκτική.

Ενώ το ιστολόγιο και οι επιλογές ζωντανής εκπαίδευσης / εργαστηρίου είναι αρκετά ξεχωριστές δυνατότητες υποστήριξης πελατών, η βάση γνώσεων πλησιάζει το πρότυπο που θα περίμενα από τις περισσότερες πλατφόρμες που είναι Καλός με υποστήριξη πελατών.

Βλέπετε, τα ίδια τα άρθρα είναι καλά, κάτι που αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες. Ακόμα καλύτερα, αυτά τα άρθρα μπαίνουν σε τεχνικά θέματα, όχι μόνο στη βοήθεια για αρχάριους και παραμένουν ευανάγνωστα.

Το μόνο πραγματικό παράπονό μου είναι αυτό: Νομίζω ότι περισσότερα άρθρα θα ήταν καλύτερα.

Ωστόσο, τα βασικά και πολλά άλλα καλύπτονται πολύ καλά. Έτσι, ενώ δεν είναι η καλύτερη βάση γνώσεων που έχω δει, είναι ακόμα αρκετά καλή.

Όταν το βάζουμε μαζί με όλα τα άλλα για τα οποία μίλησα?

Καταλήγουμε με μια πολύ ισχυρή υποστήριξη πελατών, μια από τις ισχυρότερες στην επιχείρηση.

Οι επιλογές επικοινωνίας με εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών είναι προσβάσιμες και αποτελεσματικές, εκτός από τη ζωντανή συνομιλία, η οποία είναι ασυνεπής. Οι εκπρόσωποι είναι πολύ καλοί.

Επιπλέον, μπορείτε να “παρακολουθήσετε” ζωντανά εργαστήρια και το ενημερωτικό υλικό είναι γενικά πολύ καλό.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι ενώ το ConvertKit είναι μια μεγάλη, επιτυχημένη εταιρεία μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, η υποστήριξη πελατών εξακολουθεί να αισθάνεται σαν να είναι μια μικρότερη εταιρεία.

Είναι ιδιαίτερα καλό για αρχάριους, αλλά σχεδόν όλοι ωφελούνται. Έτσι, γενικά… ναι, το ConvertKit έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Έτοιμος για τον τελευταίο παράγοντα?

Ασφάλεια

Θα σας παραδεχτώ ότι η ασφάλεια μπορεί να είναι λίγο λιγότερο σημαντική με το λογισμικό μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από κάποια από τα άλλα πράγματα που εξετάζω, όπως οι οικοδεσπότες ιστού.

Τουλάχιστον, έτσι βλέπουν πολλοί άνθρωποι. Ωστόσο, η ασφάλεια εξακολουθεί να είναι πολύ σημαντική, για τουλάχιστον έναν σημαντικό λόγο:

Εάν χρησιμοποιείτε μια πλατφόρμα μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αλληλεπιδράτε με δυνητικά εκατοντάδες ή χιλιάδες στοιχεία επικοινωνίας ατόμων.

Όχι μόνο αυτό προσθέτει κάποια επιπλέον ευθύνη – πρέπει να ανησυχείτε περισσότερο από τις δικές σας πληροφορίες, εδώ – προσθέτει επιπλέον επιπλέον κίνδυνο:

Οι στρατηγικές μάρκετινγκ ορισμένων ατόμων θα υποφέρουν εάν οι συνδρομητές τους ανακαλύψουν ότι τα email τους πήγαν σε λάθος χέρια.

Είναι σημαντικό. Και πώς κάνει το ConvertKit?

Ειλικρινά, θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει κάποια βελτίωση.

Πιο συγκεκριμένα, δεν ξέρουμε πραγματικά πόσο καλό είναι. Κοίταξα γύρω μου και αυτή η μικρή αίσθηση που έθαψε στην πολιτική απορρήτου τους είναι η σαφέστερη δήλωση που μπορώ να βρω:

ασφάλεια μετατροπής

Αυτό δεν λέει πολλά.

Είναι αλήθεια ότι κανένα σύστημα δεν είναι αδιαπέραστο. Ναι, οι χρήστες πρέπει να είναι προληπτικοί στην επικοινωνία με τους αντιπροσώπους, αν κάτι συμβαίνει.

Ωστόσο, ορισμένα συστήματα είναι καλύτερα από άλλα, και το ConvertKit θα πρέπει να καταστήσει σαφές στους χρήστες τι εμπίπτει στην ασφάλειά του.

Για να είμαι σαφής, δεν λέω ότι το ConvertKit έχει απαραίτητα Φτωχός ασφάλεια…

Απλώς λέω ότι δεν μας λέει αρκετά, και είμαι ύποπτος εξαιτίας αυτού. Ορισμένες εταιρείες έχουν αξιοπρεπή ασφάλεια και απλώς παραμελούν να το συζητήσουν.

Αλλά πιο συχνά, οι εταιρείες δεν το συζητούν γιατί προτιμούν να αποφεύγουν το θέμα. Και αυτό δυστυχώς θα υποπτευόμουν ότι συνέβη με το ConvertKit.

Μετά από όλα, «εμπορικά λογική ασφάλεια»; Χμ…

Λοιπόν, το έχετε. Ο παράγοντας ασφαλείας είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό. Υπάρχει πιθανώς κάτι «λογικό», όπως λέει το ConvertKit, αλλά είναι απίθανο να είναι ιδιαίτερα δυνατό ή ξεχωρίζει.

Ξέρω ότι αυτό δεν θα έχει σημασία για όλους, αλλά μερικοί θα ενδιαφέρονται πολύ.

Δεν θέλω να βγαίνω έξω. Ας θυμηθούμε τα μεγάλα καλά σημεία που έχει το ConvertKit:

Πλεονεκτήματα

 • Πολύ καλή απόδοση.
 • Πολύ εύκολο στη χρήση και διαισθητικό? εξαιρετικό περιβάλλον εργασίας χρήστη που φαίνεται καλό και εξακολουθεί να είναι χρήσιμο.
 • Ευέλικτη και προσαρμοσμένη τιμολόγηση για άτομα με περισσότερες από 5.000 επαφές / συνδρομητές.
 • Το εργαλείο αυτοματισμού είναι απλό, αλλά εξακολουθεί να είναι ευέλικτο και αποτελεσματικό.
 • Τα εργαλεία διαχείρισης επαφών και ακολουθιών είναι επίσης ευέλικτα και ισχυρά, ενώ εξακολουθούν να είναι διαισθητικά σχεδιασμένα.
 • Εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Μειονεκτήματα

Για να είμαστε ισορροπημένοι, εδώ είναι μερικά από τα αρνητικά.

 • Από την πιο ακριβή πλευρά.
 • Οι δοκιμές και οι αναφορές split A / B δεν έχουν βάθος.
 • Επίσης, μια μικρή επιλογή προτύπων σελίδας προορισμού και φόρμας. Ο συντάκτης για αυτούς είναι βασικός.
 • Λιγότερο επικεντρωμένο στον οπτικό σχεδιασμό των email. Το πρόγραμμα επεξεργασίας email είναι barebones και προορίζεται για απλούστερα, απλά μηνύματα κειμένου.
 • Ασυνεπής ζωντανή συνομιλία: αν και λειτουργεί καλά όταν είναι διαθέσιμο, συχνά δεν είναι διαθέσιμο ακόμη και κατά τις επίσημες ώρες.
 • Τα μέτρα ασφαλείας δεν είναι πολύ σαφή και θα μπορούσαν ενδεχομένως να είναι δευτερεύοντα.

Συμπέρασμα: Προτείνω το ConvertKit?

Θα παραδεχτώ… η ετυμηγορία μου για το ConvertKit είναι πιο αποχρώσιμη από όσο περίμενα.

Εδώ είναι το κύριο σημείο της διαμάχης:

Το ConvertKit είναι αρκετά καλό στα περισσότερα πράγματα. Λειτουργεί πολύ καλά, είναι πολύ φιλικό προς το χρήστη και έχει εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ισχυρά και επιτρέπουν πολλές προσαρμογές στις διάφορες πτυχές του μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου – διαχείριση επαφών, αυτοματισμοί, ακολουθίες.

Ωστόσο, ορισμένα πράγματα είναι περιορισμένα, τα οποία θα είναι μια λύση για τους χρήστες που αναζητούν προηγμένες σουίτες λειτουργιών:

Οι σελίδες προορισμού και οι φόρμες έχουν περιορισμένη επιλογή προτύπου και περιορισμένη προσαρμογή και το πρόγραμμα επεξεργασίας email είναι πολύ βασικό.

Επιπλέον, μερικές από τις πιο μικρές λειτουργίες είναι απλές, όπως δοκιμαστικές δοκιμές και αναφορές. Για να μην αναφέρουμε, η ασφάλεια είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε.

Εάν είστε ένας μεγαλύτερος οργανισμός που προσπαθεί να χρησιμοποιήσει περισσότερα εργαλεία σχεδίασης, αυτό δεν είναι πραγματικά για εσάς.

Αλλά αν είστε μια μικρότερη ομάδα ή άτομο που παράγει περιεχόμενο στο διαδίκτυο – δηλαδή, εάν είστε ο ιδανικός πελάτης του ConvertKit – αυτό θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα.

Το βασικό είναι ότι συμφωνείτε ή όχι με το ConvertKit σχετικά με τη σημασία των φανταχτερών email. Αν το κάνετε, θα έλεγα ότι το ConvertKit αξίζει την τιμή!

Ωστόσο, εάν η φιλοσοφία μάρκετινγκ του ConvertKit δεν ανταποκρίνεται σε εσάς, ίσως θέλετε να κοιτάξετε αλλού… ακόμα κι αν είστε μεμονωμένος δημιουργός. Άλλες επιλογές μπορεί να είναι λιγότερο ακριβές με περισσότερες δυνατότητες σχεδίασης.

Αλλά, μην φύγεις μέχρι να πειραματιστείς λίγο!

Επειδή μπορείτε να το κάνετε δωρεάν:

συμπέρασμα convertkit

Λοιπόν, τι περιμένεις; Πήγαινε να διασκεδάσεις με αυτό!

Δοκιμάστε το ConvertKit δωρεάν

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map