Αναθεώρηση DreamHost: Είναι αξιόπιστο και γρήγορο; 99,93% Uptime Καταγράφηκε μέχρι τώρα

Αυτό το άρθρο αναθεωρήθηκε και ενημερώθηκε στις 3 Απριλίου 2020.


Αχ, DreamHost. Από όλες τις εταιρείες που έχουμε δει, το DreamHost είναι σίγουρα μία από τις πιο αναγνωρίσιμες.

Έχοντας φέρεται να εξυπηρετεί 1,5 εκατομμύρια ιστότοπους, το DreamHost είναι εκεί με τους άλλους σημαντικούς παίκτες στο παιχνίδι φιλοξενίας.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο είναι τόσο μεγάλος παίκτης και θεωρείται τόσο αξιόπιστα είναι η ιστορία του: Το DreamHost λειτουργεί από το 1997, το οποίο μπορεί επίσης να είναι μερικές δεκαετίες στα χρόνια του Διαδικτύου.

Εξετάσατε λοιπόν την επόμενη πιθανή πλατφόρμα φιλοξενίας. Ίσως δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε, ή ίσως σκέφτεστε ήδη συγκεκριμένες εταιρείες και συγκεκριμένα σχέδια.

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε τι μπορούν να σας προσφέρουν διαφορετικές εταιρείες και τώρα πρόκειται να σας πω πώς αποδίδει το DreamHost με βάση τη δική μου εμπειρία μαζί τους.

Η φήμη του DreamHost υπερτερεί κατά πολύ της απόδοσής της?

Ή τα πράγματα είναι αρκετά ευθυγραμμισμένα?

Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε!

DreamHost: Μειονεκτήματα

Σχεδόν αμετάβλητα, προχωράω στην ενότητα “Μειονεκτήματα”, αντιμετωπίζοντάς την ως άσχημα νέα. Αυτή είναι μία από τις λίγες φορές που το μειονέκτημα δεν είναι κακές ειδήσεις.

Λοιπόν, ίσως λίγο – τίποτα δεν είναι τέλειο και αυτό περιλαμβάνει το DreamHost.

Λοιπόν, εδώ είναι το πρώτο από τα δευτερεύοντα μειονεκτήματα: ονόματα τομέα.

Δεν υπάρχει δωρεάν υπηρεσία email για το κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας σε επίπεδο εισόδου. Πρέπει να το αγοράσετε ως αναβάθμιση εάν το θέλετε, κάτι που είναι επίσης ασυνήθιστο.

σχέδια dreamhost

Αυτό μπορεί να είναι αρκετό για να αποθαρρύνει κάποιον που απλά αναζητά έναν μικρό, φτηνό προσωπικό ιστότοπο, αλλά εκτός αυτού, δεν περιμένω αυτές οι ελλείψεις να μετράνε πάρα πολύ έναντι του DreamHost.

Γενικά, τα κύρια μειονεκτήματα είναι ότι μερικά πράγματα πρέπει να συμπεριληφθούν στο κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας DreamHost που δεν είναι.

Εκτός από αυτό, το DreamHost δεν υποφέρει πολύ – τίποτα είναι, είναι ενδημικό σε κάθε άλλη εταιρεία φιλοξενίας.

DreamHost: Πλεονεκτήματα

Εντάξει, τώρα μπορούμε να απολαύσουμε τον ήλιο!

Ένα ζευγάρι σημειώνει τις ατέλειες που ανέφερα – ένα όφελος για το DreamHost είναι η φθηνή τιμολόγηση.

Η φθηνή τιμολόγηση σε κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας (αλλά και σε όλα τα άλλα) είδος μετριάζει την απουσία ενός συμπεριλαμβανόμενου ονόματος τομέα και υπηρεσίας email για την πρώτη βαθμίδα, αν και όχι εντελώς.

Προσθέστε το γεγονός ότι το Shared Starter, το πρώτο επίπεδο, έχει απεριόριστη επισκεψιμότητα και συμπεριλαμβανόμενο πιστοποιητικό SSL και τα πράγματα εξισορροπούνται λίγο.

πρόγραμμα εκκίνησης dreamhost

Εξακολουθώ να πιστεύω ότι πρέπει τουλάχιστον να περιλαμβάνουν τον τομέα, αλλά αυτά είναι δύο άλλα θετικά που δεν περιλαμβάνονται πάντα στα ανταγωνιστικά πακέτα άλλων εταιρειών.

Σε αυτό το σημείωμα, το DreamHost συνολικά είναι αρκετά καλά χαρακτηρισμένο.

Νομίζω ότι κάθε τύπος φιλοξενίας είναι καλά συσκευασμένος με το DreamHost και εκτός από την κοινή φιλοξενία, δεν υπάρχουν πολλά να διαμαρτύρονται για.

Η ειδική φιλοξενία, ιδιαίτερα, έχει υπέροχα καταλύματα.

Ένα από τα καλύτερα πράγματα που έχει το DreamHost είναι η ευκολία χρήσης του. Είναι εξαιρετικά λεπτό και διαισθητικό, από τον πίνακα ελέγχου έως τη διαχείριση λογαριασμών έως το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

Επιπλέον, έχουν εξαιρετική υποστήριξη πελατών.

Όσον αφορά την ασφάλεια – ναι, είναι αλήθεια ότι ο ιστότοπός τους δεν λέει πολλά πέρα ​​από τα τυπικά πράγματα.

Ωστόσο, τα καλά νέα είναι ότι η εγγύησή τους για επιστροφή χρημάτων παρατείνεται για 97 ημέρες, κάτι που είναι ένα τεράστιο χρονικό διάστημα και θα πρέπει να είναι αρκετό για να μετρήσετε τον χρόνο λειτουργίας και να εξοικειωθείτε με το προϊόν σας.

εγγύηση επιστροφής χρημάτων dreamhost

Συνολικά, το DreamHost είχε πράγματι μερικά ελαττώματα – αλλά έχει πολλά να αντιμετωπίσει.

DreamHost: Τιμολόγηση

Προφανώς, μια μεγάλη δύναμη στην αγορά φιλοξενίας όπως το DreamHost θα μπορούσε να προσφέρει προϊόντα με ανταγωνιστικές τιμές.

Είναι έτσι?

Συνολικά, νομίζω – αλλά ας πάμε πακέτο για να δούμε τι έχει το DreamHost.

Ξεκινώντας μας, ως συνήθως, είναι τα κοινά πακέτα φιλοξενίας. Η πρώτη βαθμίδα, Shared Starter, είναι 2,59 $ το μήνα και η δεύτερη είναι Shared Unlimited στα 7,95 $ το μήνα.

σχέδιο dreamhost

Αυτά είναι τα μόνα δύο επίπεδα, οπότε είναι πολύ απλό.

Ωστόσο, αυτές οι τιμές είναι εάν πληρώνετε ανά έτος υπηρεσίας: εάν πληρώνετε από μήνα σε μήνα, το Shared Starter αυξάνεται στα 4,95 $ το μήνα και το Shared Unlimited αυξάνεται στα 10,95 $ το μήνα.

Η φιλοξενία WordPress είναι πολύ κοντά στην κοινή χρήση φιλοξενίας, με παρόμοια επιλογή ετήσιας / μηνιαίας πληρωμής και διαθέτει δύο τύπους επιπέδων για να διαλέξετε.

σχέδια wordhost dreamhost

Ο πρώτος τύπος είναι στην πραγματικότητα οι δύο επιλογές κοινής φιλοξενίας, με τις ίδιες τιμές που αναφέρονται παραπάνω.

Το επίπεδο DreamPress ξεκινά για 16,95 $ το μήνα, εάν πληρώνεται ετησίως. Πληρώνεται κάθε μήνα, θα ανέλθει σε 19,95 $.

Το DreamPress Plus είναι 24,95 $ ή 29,95 $ και το DreamPress Pro είναι 71,95 $ .

Το VPS Hosting έχει στην πραγματικότητα τέσσερα επίπεδα, αλλά χωρίς τη μηνιαία / ετήσια επιλογή.

φιλοξενία του dreamhost vps

Το Basic VPS είναι η προσφορά VPS σε επίπεδο entry-level του DreamHost, με 13,75 $ το μήνα.

Οι επιχειρήσεις VPS, Professional VPS και Enterprise VPS κοστίζουν 27,50 $, 55 $ και 110 $ το μήνα αντίστοιχα.

Η φιλοξενία cloud με το DreamHost είναι εξαιρετικά φθηνή: ένας διακομιστής RAM 512MB, η φθηνότερη επιλογή, είναι το μέγιστο 4,50 $ το μήνα.

Η επιλογή 2 GB είναι το πολύ 12 $ το μήνα και η επιλογή 8 GB είναι το μέγιστο 48. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν μερικές ακόμη επιλογές, τις οποίες μπορείτε να δείτε εδώ.

Ο λόγος για τον οποίο αναφέρεται ότι το μέγιστο είναι ότι χρεώνεστε ανά ώρα χρήσης, με μέγιστη χρέωση 600 ώρες ανά μήνα.

Η μέγιστη τιμή προϋποθέτει ότι χρησιμοποιείτε αυτό το πρόγραμμα για 600 ώρες σε έναν δεδομένο μήνα. Συνολικά, δεν είναι πολύ άθλιο.

Το DreamHost δεν διαθέτει προκαθορισμένα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας: πρέπει να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους για να μάθετε ποια θα είναι η τιμή σας.

DreamHost Αφιερωμένες δυνατότητες φιλοξενίας και σύγκριση

Το περισσότερο λένε είναι η αρχική τους τιμή: 169 $ το μήνα.

Εν ολίγοις, το DreamHost ταιριάζει αρκετά με τις τιμές. Η φιλοξενία σύννεφων, ειδικότερα, φαίνεται μια αρκετά σταθερή συμφωνία – για όσους θέλουν απλώς να πειραματιστούν, η πρώτη βαθμίδα φιλοξενίας σύννεφων θα ήταν μια εξαιρετική επιλογή που αμφιβάλλω ότι θα μπορούσατε εύκολα να βρείτε αλλού.

Η φιλοξενία WordPress είναι εντάξει – νομίζω ότι τα σχέδια του DreamPress μπορεί να είναι λίγο πιο ακριβή, αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κοινή φιλοξενία για τον ιστότοπό σας στο WordPress και αυτή είναι μια αρκετά σταθερή συμφωνία που το DreamHost είναι περισσότερο από πρόθυμο να φιλοξενήσει.

Η φιλοξενία VPS έχει πολύ χαμηλή τιμή εκκίνησης, αλλά όλα τα υπόλοιπα έχουν κανονικές τιμές.

Τέλος, το καλύτερο πράγμα για τις τιμές της DreamHost: η εγγύηση επιστροφής χρημάτων.

Οι περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας προσφέρουν περίπου τριάντα ημέρες για τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων τους – δύο εβδομάδες από την πιο σκληρή πλευρά.

Το DreamHost ξεπερνά όλα αυτά με μια τεράστια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών.

Αυτός είναι πολύς χρόνος και θα πρέπει να είναι αρκετός χρόνος για να αξιολογήσετε σωστά το χρόνο λειτουργίας σας και να δείτε αν κάνετε κλικ με την υπηρεσία σας.

Συνολικά, το DreamHost έχει μια αρκετά τυπική δομή τιμολόγησης, με μερικά σημεία που είναι ιδιαίτερα πλεονεκτικά.

Η εγγύηση επιστροφής χρημάτων είναι μακράν μια από τις καλύτερες στην επιχείρηση.

DreamHost: Χαρακτηριστικά

Τώρα, γνωρίζουμε ότι το DreamHost είναι ένας από τους πιο σοβαρούς παρόχους φιλοξενίας εκεί έξω.

Γνωρίζουμε επίσης ότι έχει μια συνολική σταθερή τιμολογιακή δομή και φαινομενικά καλές τιμές.

Αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να δούμε τι πραγματικά αξίζει τις τιμές: ποιες δυνατότητες έχετε στα πακέτα?

Ως συνήθως, θα επικεντρωθούμε κυρίως στην κοινή φιλοξενία (η οποία επικαλύπτεται με τη φιλοξενία WordPress, στην περίπτωση του DreamHost).

Το Shared Starter φέρνει στον πίνακα έναν ιστότοπο, απεριόριστη επισκεψιμότητα, “γρήγορο” χώρο αποθήκευσης SSD, πιστοποιητικό SSL, ένα πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων και μια προαιρετική αναβάθμιση για προσθήκη email.

κοινόχρηστες δυνατότητες φιλοξενίας του dreamhost

Το Shared Unlimited έχει όλα τα παραπάνω, αλλά απεριόριστους ιστότοπους, δωρεάν τομέα, απεριόριστο χώρο αποθήκευσης SSD, περισσότερα από ένα πιστοποιητικά SSL (πιθανώς ανά ιστότοπο) και φιλοξενία email.

Το DreamHost επισυνάπτει επίσης εγγύηση 100% uptime και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 97 ημερών για όλα τα πακέτα, συμπεριλαμβανομένης της κοινής φιλοξενίας σε επίπεδο.

Νομίζω ότι το βασικό μου χαρακτηριστικό είναι ο τομέας – για το Shared Starter, θα χρειαστεί να πληρώσετε 9,95 $ για να αγοράσετε το a.COM και ένας δωρεάν τομέας περιλαμβάνεται μόνο για τη δεύτερη βαθμίδα.

Τα περισσότερα εισαγωγικά πακέτα με άλλες εταιρείες προσφέρουν έναν δωρεάν τομέα, οπότε το βρίσκω λίγο τσιγκούνη.

Το ίδιο ισχύει και για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: πρέπει να πληρώσετε για αναβάθμιση εάν έχετε Shared Starter.

Ωστόσο, η απεριόριστη κυκλοφορία και ένα πιστοποιητικό SSL ελαφρύνουν κάπως το φορτίο και ακόμη και τα πράγματα.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις προαναφερθείσες κοινόχρηστες επιλογές φιλοξενίας για τον ιστότοπό σας στο WordPress, αλλά μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το DreamPress.

Δυνατότητες DreamHost WordPress Hosting

Το DreamPress χρησιμοποιεί έναν διακομιστή cloud και όχι έναν κοινόχρηστο διακομιστή και είναι πιο βελτιστοποιημένος για το WordPress: ωστόσο, έχει όρια στον αριθμό των επισκεπτών που μπορείτε να λάβετε ανά μήνα, μεγαλύτερα όρια στην αποθήκευση SSD και είναι πιο ακριβό.

Ωστόσο, είναι σίγουρα μια επιλογή ανάλογα με το πόσο σοβαρά θέλετε να πάρετε τον ιστότοπό σας στο WordPress.

Οι επιλογές VPS προσφέρουν βασικά αυξανόμενες ποσότητες μνήμης RAM και αποθήκευσης ανά επίπεδο, με όλα τα άλλα να είναι ίδια (αυτό είναι πολύ τυπικό για τις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας).

Το ίδιο ισχύει και για τη φιλοξενία cloud: μια υψηλότερη τιμή σημαίνει περισσότερους πόρους που διατίθενται σε εσάς, όσον αφορά τη μνήμη RAM, την αποθήκευση δίσκου SSD και τους CPU.

Τέλος, η ειδική φιλοξενία αποδεικνύεται ότι είναι ένα πακέτο με γροθιά. Απλώς δείτε αυτή τη σύγκριση τιμών από τον ιστότοπο του DreamHost.

Ναι Στο μέγιστο, το DreamHost θα προσφέρει πολύ περισσότερους πόρους σε όσους καταναλώνουν ειδικά προγράμματα φιλοξενίας από τους μεγάλους ανταγωνιστές τους.

Συνολικά, το DreamHost είναι μια από τις καλύτερες εταιρείες φιλοξενίας που έχω δει.

Αυτό είναι σίγουρα μια γενίκευση, επειδή τα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας τους είναι λίγο funky: κάποια πράγματα περιλαμβάνονται στην πρώτη βαθμίδα που είναι υπέροχη και κάποια πράγματα δεν περιλαμβάνονται που θα έπρεπε να είναι.

Έτσι, παρά τις μερικές επιφυλάξεις εδώ και εκεί, το DreamHost προσφέρει αρκετά ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά για κάθε τύπο φιλοξενίας και θα έλεγα ότι αυτή η εταιρεία λικνίζει το τμήμα δυνατοτήτων.

Απλώς προσέξτε για τις λεπτομέρειες του συγκεκριμένου πακέτου που σας ενδιαφέρει.

Ευκολία στη χρήση

Σχετικά με τα χαρακτηριστικά είναι ένας παράγοντας ευκολίας χρήσης μιας εταιρείας. Πόσο δύσκολο χρόνο θα έχουν οι πελάτες σας να καταλάβουν τον πίνακα ελέγχου, τις ρυθμίσεις του λογαριασμού τους και να δημιουργήσουν τους ιστότοπούς τους?

Με το DreamHost, όχι πολύ χρόνο. Το DreamHost είναι τόσο σίγουρο για τα εύχρηστα εργαλεία του που το τονίζουν επανειλημμένα στον ιστότοπό τους – περισσότερο από ό, τι με άλλα μέρη, μου φαίνεται.

Στην πραγματικότητα, θα σας επιτρέψουν ακόμη και να πειραματιστείτε με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστοτόπων τους δωρεάν.

Ο πίνακας ελέγχου τους είναι επίσης στυλιζαρισμένος ώστε να φαίνεται κομψός και είναι εξίσου εύκολο στη χρήση.

Επισκόπηση του πίνακα ελέγχου DreamHost

Δεν έχω πολλά να πω για την ευκολία χρήσης του DreamHost: Σας προτείνω να παίξετε με τον δημιουργό του ιστότοπού τους και να το νιώσετε γιατί ο υπόλοιπος ιστότοπός του είναι σχεδόν ισοδύναμος ή ακόμα πιο εύκολο να αντιμετωπιστεί.

Δημιουργήστε τον ιστότοπό σας δωρεάν με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων του DreamHost

Είναι ιδιαίτερα ωραίο το γεγονός ότι η ευκολία του DreamHost δεν απλοποιεί τα ίδια τα προϊόντα ή περιορίζει τον αριθμό των λειτουργιών που έχετε.

Όπως έχετε δει, το DreamHost διαθέτει ανταγωνιστικά χαρακτηριστικά, αλλά αυτό δεν αφαιρεί τη φιλικότητα προς το χρήστη.

Το DreamHost δεν είναι η ευκολότερη υπηρεσία φιλοξενίας ποτέ, αλλά έχει φτάσει στην κορυφαία βαθμίδα, λίγο πολύ μοιράζοντας την πρώτη θέση με μερικές άλλες εταιρείες.

Η ευκολία χρήσης δεν είναι το πιο σπάνιο επίτευγμα αυτές τις μέρες, αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο.

Υποστήριξη πελατών

Εύκολο όπως είναι ήδη το DreamHost, ολόκληρη η συμφωνία γίνεται ακόμη πιο εύκολη με την υποστήριξη των πελατών της.

Όπως είναι τυπικό στις περισσότερες εταιρείες φιλοξενίας, έχετε δύο κύριες μορφές υποστήριξης πελατών: εκπαιδευτικό / ενημερωτικό υλικό επιτόπου και επιλογές για επικοινωνία με εκπροσώπους.

Για το επιτόπιο υλικό που μπορείτε να καταναλώσετε, το κύριο μέρος για να πάτε είναι η βάση γνώσεων.

Το Dreamhost έχει μία από τις ωραιότερες βάσεις γνώσεων που έχω δει, αν και αυτό οφείλεται σε μικρό βαθμό στα προσωπικά μου γούστα.

Το λέω αυτό επειδή πολλές βάσεις γνώσεων φαίνονται άσχημες, ή γεμάτες ή είναι πολύ απλές.

Το DreamHost παίρνει έναν τέλειο συνδυασμό των δύο: μια γραμμή αναζήτησης που είναι μια γρήγορη κύλιση προς τα πάνω από καλά οργανωμένες κατηγορίες άρθρων.

Ένα άλλο πράγμα που προσφέρει το DreamHost (το οποίο κάνουν μόνο μερικές άλλες εταιρείες φιλοξενίας παρεμπιπτόντως) είναι ένα φόρουμ για την κοινότητα του DreamHost.

Κοινότητα DreamHost

Προσωπικά πιστεύω ότι η σελίδα του φόρουμ θα μπορούσε να είναι λίγο πιο οργανωμένη, αλλά είναι αρκετά ισχυρή και το γεγονός ότι έχουν ένα είναι υπέροχο.

Το DreamHost προσφέρει τις τυπικές επιλογές ζωντανής συνομιλίας και υποστήριξης μέσω email, 24/7. Παρόλο που δεν διαθέτουν τηλεφωνική υποστήριξη, προσφέρουν επικοινωνία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – κάτι που δεν είναι πολύ συνηθισμένο.

Το θέμα είναι ότι μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ζωντανή συζήτηση μόνο εάν έχετε λογαριασμό.

Εάν δεν έχετε λογαριασμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη — για παράδειγμα, εάν έχετε κάποια ερώτηση — αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα σύστημα email / εισιτηρίων.

Σύστημα εισιτηρίων DreamHost

Αλλά αυτό είναι εντάξει. Η εμπειρία μου με το DreamHost, ως πελάτης, είναι ότι η ζωντανή συνομιλία και η υποστήριξη μέσω email ήταν πολύ καλή.

Συνήθως μπορείτε να περιμένετε μια απάντηση εντός ενός λεπτού ή το πολύ λίγα λεπτά το πολύ.

Συνολικά, αυτό δημιουργεί έναν αρκετά σταθερό παράγοντα υποστήριξης πελατών.

Πολύ στέρεοι εκπρόσωποι και πλήρες ενημερωτικό υλικό επιτόπου καθιστούν το DreamHost μία από τις κορυφαίες εταιρείες για υποστήριξη πελατών.

Ασφάλεια και αξιοπιστία

Με όλα τα άλλα εκτός δρόμου, είναι καιρός να εστιάσετε σε έναν τελευταίο, αλλά πολύ σημαντικό παράγοντα φιλοξενίας: ασφάλεια.

Για ασφάλεια, θα δούμε μερικά πράγματα: τα εργαλεία που χρησιμοποιεί το DreamHost ή προσφέρει στους πελάτες του και το χρόνο λειτουργίας του δοκιμαστικού μας ιστότοπου.

Η σελίδα ασφαλείας του DreamHost περιγράφει μερικά από αυτά που προσφέρουν, αν και εύχομαι να έρθουν σε λίγο περισσότερες λεπτομέρειες.

Πληρούν τις βιομηχανικές υποδομές ασφαλείας, αλλά εύχομαι να πάνε λίγο πάνω και πέρα.

Το DreamHost προσφέρει επίσης μερικά εργαλεία στα οποία μπορούν να έχουν πρόσβαση οι πελάτες — ανίχνευση / αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού, πιστοποιητικά κρυπτογράφησης και απόρρητο τομέα.

ασφάλεια στο dreamhost

Η ανίχνευση και η κατάργηση κακόβουλου λογισμικού πληρώνεται, αλλά τα εργαλεία κρυπτογράφησης και απορρήτου τομέα είναι δωρεάν από προεπιλογή – κάτι που είναι εξαιρετικό.

Ένα άλλο, πιο σημαντικό σημείο: μια σελίδα για τον έλεγχο των καταστάσεων των συστημάτων του DreamHost. Αυτό δεν είναι πολύ συνηθισμένο, αλλά δύσκολα ακούγεται.

Η σελίδα κατάστασης του ωραίου άκρου του DreamHost περιέχει την κατάσταση μιας δέσμης προϊόντων DreamHost – τον κύριο ιστότοπό τους, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τους, τους διαφορετικούς διακομιστές τους κ.ο.κ..

Ας ρίξουμε μια ματιά στο χρόνο λειτουργίας, μια από τις πιο βασικές πτυχές της ασφάλειας – ποιο είναι το νόημα να έχουμε έναν ιστότοπο εάν είναι πάντα εκτός λειτουργίας όταν τον επισκέπτονται?

Ας δούμε λοιπόν το χρόνο λειτουργίας του DreamHost.

χρόνος λειτουργίας του Dreamhost

Ώρα
99,67%
Χρόνος απόκρισης
676 χιλ

Εδώ είναι ο μέσος χρόνος λειτουργίας:
 • Μαρ 2020: 100%
 • Φεβ 2020: 99,35%
 • Ιαν 2020: 99,64%
 • Δεκ 2019: 100,00%
 • Νοε 2019: 100,00%
 • Οκτ 2019: 100,00%
 • Σεπ 2019: 100,00%
 • Αυγ 2019: 100,00%
 • Ιουλ 2019: 99,99%
 • Ιουν 2019: 99,92%
 • Μάιος 2019: 99,85%
 • Απρ 2019: 99,77%
 • Μαρ 2019: 99,97%
 • Φεβ 2019: 99,63%
 • Ιαν 2019: 100%
 • Δεκ 2018: 99,99%
 • Νοε 2018: 99,98%
 • Οκτ 2018: 100%
 • Σεπ 2018: 70,14%
 • Αυγ 2018: 100%
 • Ιουλ 2018: 100%
 • Ιουν 2018: 100%
 • Μάιος 2018: 100%
 • Απρ 2018: 99,94%
 • Μαρ 2018: 100%
 • Φεβ 2018: 99,98%
 • Ιαν 2018: 100%
 • Δεκ 2017: 100%
 • Νοε 2017: 98,49%
 • Οκτ 2017: 100%
 • Σεπ 2017: 99,96%
 • Αυγ 2017: 100%
 • Ιουλ 2017: 100%
 • Ιουν 2017: 100%
 • Μάιος 2017: 100%

Μπορείτε να ελέγξετε τη λεπτομερή βαθμολογία uptime εδώ.

Ωχ. Ωχ. Εντάξει, ξέρω ότι αυτό φαίνεται άσχημο, αλλά επιτρέψτε μου να εξηγήσω κάτι γρήγορα: είχαμε ένα σφάλμα στο τέλος του Σεπτεμβρίου.

Είχαμε μια διακοπή για μερικές ημέρες, και αυτό δεν οφείλεται στο DreamHost.

Μερικές ακόμη διευκρινίσεις: ο χρόνος αυτής της γραφής είναι 3 Οκτωβρίου, οπότε μετράται μόνο 3 ημέρες λειτουργίας.

Ξεκινήσαμε να δοκιμάζουμε το DreamHost στις 11 Σεπτεμβρίου, οπότε μετράμε περίπου τρεις εβδομάδες τον Σεπτέμβριο.

Κανονικά, το 70% του χρόνου λειτουργίας θα ήταν αδικαιολόγητο, αλλά επειδή το πρόβλημα δεν είναι το DreamHost, μπορείτε να το συγχωρήσετε αυτή τη φορά.

Το DreamHost εγγυάται 100% χρόνο λειτουργίας, και τουλάχιστον αυτό συνέβη όταν οι διακοπές δεν είναι δικό μας λάθος.

Το DreamHost θα σας πιστώσει επίσης για το χρόνο διακοπής λειτουργίας του ιστότοπού σας: υπηρεσία μιας ημέρας για κάθε ώρα διακοπής της υπηρεσίας.

Για τις πέντε μέρες μας, θα ήταν… περίπου 120 ημέρες δωρεάν υπηρεσίας. Ποια είναι μια αρκετά σταθερή αποζημίωση (εάν το DreamHost ήταν ο λόγος για τον οποίο ο ιστότοπός μας έπεσε).

Ωχ, πιο άσχημα νέα: αυτή η προσφορά ισχύει μόνο για κοινόχρηστη φιλοξενία. Κάθε πακέτο φιλοξενίας λαμβάνει 100% εγγύηση χρόνου λειτουργίας, αλλά μόνο η κοινή φιλοξενία λαμβάνει τις πιστώσεις ανά ώρα διακοπής λειτουργίας. Ωχ.

Η απομάκρυνσή μας είναι ότι το DreamHost διαθέτει αξιοπρεπή εργαλεία ασφαλείας, και ειδικότερα, η δωρεάν χρήση του απορρήτου του τομέα και των πιστοποιητικών SSL.

Η υποδομή ασφαλείας τους φαίνεται να είναι εντάξει και ο χρόνος λειτουργίας τους είναι εντάξει.

Το DreamHost ταιριάζει με την ασφάλεια και ίσως καλύτερα από μερικές άλλες μεγάλες εταιρείες.

Συνιστούμε το DreamHost?

Όταν το καταλαβαίνουμε, το DreamHost φαίνεται να έχει κερδίσει συνολικά την κατάστασή του.

Δεν έχει πολλά ελαττώματα, και τα λίγα που έχουν είναι σε μεγάλο βαθμό ασήμαντα.

Η έλλειψη ενός συμπεριλαμβανόμενου ονόματος τομέα για το Shared Starter είναι ατυχές, αλλά όχι το τέλος του κόσμου.

Το ίδιο ισχύει και για την έλλειψη ενός πακέτου email.

Αυτά τα πράγματα αφορούν κυρίως μόνο σε άτομα που αναζητούν ένα ελαφρύ προϊόν: έναν μικρό, πιθανώς προσωπικό ιστότοπο σε χαμηλή τιμή.

Για αυτούς τους ανθρώπους, το DreamHost είναι πολύ κοντά στο να είναι τέλειο, αλλά αυτά τα δύο πράγματα είναι κοινά σε άλλες πλατφόρμες για παρόμοιες τιμές.

Για αυτόν τον λόγο, δεν θα συνιστούσα το DreamHost σε αυτούς τους ανθρώπους.

Για όλους τους άλλους, το DreamHost είναι πιθανότατα κορυφαία επιλογή.

Ακόμα και για την προαναφερθείσα ενότητα φιλοξενίας καταναλωτών, θα συνιστούσα να το δοκιμάσετε πρώτα, για να δείτε αν μπορείτε να συμμετέχετε με λίγα επιπλέον μετρητά για μια εταιρεία με την οποία είστε άνετοι.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map