FastestVPN Review: Πόσο γρήγορα είναι πραγματικά; Ας μάθουμε (2020)

Η τεχνολογία έχει αλλάξει το πρόσωπο της ιδιωτικής ζωής μέσω του Διαδικτύου. Οι δραστηριότητές μας παρακολουθούνται, το σερφ παρακολουθείται και το απόρρητό μας κινδυνεύει.


Μην ανησυχείτε, υπάρχει πάντα ένα TIT για το TAT και το TAT μας είναι το λογισμικό VPN. Όλοι μας γνωρίζουμε πολύ καλά τι βασικά κάνει ένα VPN.

Αλλά,

Υπάρχουν λίγα λογισμικά VPN που είναι μοναδικά με τον δικό τους τρόπο και έχουν διακριτικά χαρακτηριστικά.

Μπορώ να σας παρουσιάσω – FastestVPN.

αρχική σελίδα fastvpn

Αλλά είναι πραγματικά το ταχύτερο μεταξύ όλων αυτών των VPN εκεί έξω?

Έτσι, θα κάνω τις διακρίσεις και θα κάνω κάποιες δοκιμές για να ελέγξω αν είναι πραγματικά γρήγορο ή όχι.

Ας ανακαλύψουμε:

Απόδοση (Speedtest)

Αυτό είναι το FastestVPN, σωστά?

Μπορεί να μετρηθεί μόνο εάν πραγματοποιήσουμε τη δοκιμή ταχύτητας.

Δείτε την κανονική ταχύτητα της σύνδεσης δικτύου στο σπίτι:

fastvpn Κανονική ταχύτητα

Άλλαξα την τοποθεσία σε Βαρκελώνη. Και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενα:

quickvpn Δοκιμή ταχύτητας - διακομιστής Ισπανίας

Ίσως να υπήρχε σφάλμα, επομένως δοκίμασα δύο διαφορετικές τοποθεσίες:

quickvpn Δοκιμή ταχύτητας - Σιγκαπούρη

Και

quickvpn Δοκιμή ταχύτητας - Ινδία

Στη συνέχεια, ήρθα σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης πελατών που μου πρότεινε να μεταβείτε στους ευρωπαϊκούς διακομιστές. Θα βρείτε μια λεπτομερή συζήτηση στην ενότητα Υποστήριξη πελατών.

Υποστήριξη πελατών - speedtest prague

Και είχαν δίκιο! Η ταχύτητα αυξήθηκε και αυτό ταιριάζει πολύ με την αρχική μου ταχύτητα.

Προχώρησα περισσότερο για να δοκιμάσω το Netflix και το Torrent.

Ναι, μπορώ να κάνω ροή του Τουρκικού Netflix. Λειτουργεί καλά.

Netflix Τουρκία

Για torrenting, αποφάσισα να κατεβάσω δύο αρχεία – ένα βιβλίο και μια ταινία. Εδώ είναι το αποτέλεσμα:

Λήψη Torrent

Είμαι σε θέση να κατεβάσω αρχεία torrent, λειτουργεί. Ωστόσο, παραμένει το ίδιο παράπονο – η ταχύτητα.

Το αποτέλεσμα της δοκιμής ταχύτητας δείχνει ότι όταν το VPN είναι συνδεδεμένο με τους ευρωπαϊκούς διακομιστές, σας δίνει την καλύτερη ταχύτητα. Επίσης, το Netflix και το Torrent λειτουργούν καλά με αυτό.

Ευκολία στη χρήση

Η πραγματική σημασία της ενότητας Ευκολία χρήσης είναι επειδή δείχνει πόσο άνετα και αβίαστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το λογισμικό. Τα βήματα περιλαμβάνουν τα πάντα, από τη ρύθμιση του λογισμικού έως τη χρήση του.

Επιτρέψτε μου να σας δείξω μερικά απλά βήματα για να ρυθμίσετε το FastestVPN στη συσκευή σας.

Αρχικά, ανοίξτε τον ιστότοπο και κάντε κλικ στο “ΑΓΟΡΑ ΤΩΡΑ”. Μόλις κάνετε κλικ, θα σας ανακατευθύνει σε μια σελίδα όπου επιλέγετε το σχέδιο και στη συνέχεια θα σας ζητήσουν τα στοιχεία του λογαριασμού σας:

quickvpn Ευκολία χρήσης - Βήμα 1

Συμπληρώστε όλες τις λεπτομέρειες και μπορείτε να συνδεθείτε στον ιστότοπο. Αφού συνδεθείτε, μετακινηθείτε προς τα κάτω και θα βρείτε μια λίστα προϊόντων, δηλ. Να ρυθμίσετε αρχεία αυτού του λογισμικού VPN για τις διάφορες συσκευές.

fastvpn Λίστα προϊόντων

Κάντε κλικ στη συσκευή για την οποία πρέπει να κάνετε λήψη του αρχείου εγκατάστασης και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο στοιχείο λήψης μόλις μεταβείτε σε αυτήν τη σελίδα.

Εκτελέστε το ληφθέν αρχείο τώρα.

fastvpn Εκτελέστε το λογισμικό

Αφήστε την εγκατάσταση να ολοκληρωθεί μετά την οποία θα ξεκινήσει η εφαρμογή. Συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα στοιχεία του λογαριασμού σας και μετά μπορείτε να πάτε.

ταχύτερηvpn Desktopapp

Απλώς πρέπει να κάνετε κλικ στην τοποθεσία και να την αλλάξετε σε αυτήν στην οποία θέλετε να συνδεθείτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί με το σύμβολο Flash για να ξεκινήσετε τη σύνδεση. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, θα συνδεθείτε με τον διακομιστή της τοποθεσίας που έχετε επιλέξει.

Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τα πρωτόκολλα VPN σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας. Απλώς πρέπει να μεταβείτε στην ενότητα “Ρυθμίσεις” και στη συνέχεια να αλλάξετε το πρωτόκολλο.

Ρυθμίσεις fastvpn - DesktopApp

Έχει μια επιλογή όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε το διακόπτη kill και να εκτελέσετε επίσης τα διαγνωστικά εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα σύνδεσης δικτύου.

Έτσι, τώρα γνωρίζουμε ότι η εγκατάσταση είναι απλή και η λειτουργία είναι εύκολη. Λοιπόν, κατεβάστε το FastestVPN και δοκιμάστε το μόνοι σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στο γράφημα τιμών και τα χαρακτηριστικά:

Τιμολόγηση & Χαρακτηριστικά

Χαρακτηριστικά – Ναι, το τμήμα που μας ενδιαφέρει. Χρησιμοποιείτε προϊόντα κυρίως λόγω των χαρακτηριστικών τους. Τα χαρακτηριστικά σχετίζονται στενά με την τιμολόγηση.

Γιατί?

Λοιπόν, ορισμένα VPN σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση σε ορισμένες λειτουργίες, εάν επιλέξετε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα τιμών.

Δείτε τα σχέδια τιμολόγησης που προσφέρει το FastestVPN:

Ταχύτερα προγράμματα τιμολόγησης

Καθώς αυξάνεται η διάρκεια του προγράμματος σας, το συνολικό ποσό μειώνεται. Η τιμολόγηση είναι προσιτή και εντάξει. Αναμφίβολα το μηνιαίο πρόγραμμα είναι δαπανηρό.

Αλλά όλα τα σχέδια σας δίνουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Φανταστικός!

Ας δούμε τις δυνατότητες τώρα. Αλλά πριν από αυτό, δεν θέλετε να μάθετε πού βρίσκονται οι διακομιστές?

Θέση VPN διακομιστών

Υπάρχουν 30+ χώρες (Καλές), αλλά υπάρχουν μόνο 35+ τοποθεσίες. Ο αριθμός των τοποθεσιών είναι πολύ μικρότερος.

Περαιτέρω ανάγνωση: Ιδιαιτερότητες χρήσης VPN στα ΗΑΕ.

Τέλος πάντων, ας δούμε τις δυνατότητες τώρα.

Έχουν κατηγοριοποιήσει τα χαρακτηριστικά σε 5 διαφορετικές κατηγορίες:

Προχωρημένα χαρακτηριστικά:

fastvpn προηγμένες δυνατότητες

Οι δύο προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει αυτό το VPN είναι το Ad-blocking και το Anti-Malware. Δεν θα επιτρέψει την εμφάνιση ανεπιθύμητων διαφημίσεων στην οθόνη σας και προστατεύει τη συσκευή σας από τη ζημιά του κακόβουλου λογισμικού.

Χαρακτηριστικά σύνδεσης:

fastvpn Σύνδεση Χαρακτηριστικά

Αυτό το λογισμικό VPN είναι συμβατό με 20+ συσκευές και μπορείτε να εκτελέσετε αυτό το λογισμικό σε 10 συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας μόνο 1 λογαριασμό. Προστατεύει την IP σας από το να εκτεθεί χρησιμοποιώντας το DNS-Leak Protection.

Χαρακτηριστικά διακομιστή:

Χαρακτηριστικά τερματισμού διακομιστή

Σας επιτρέπει να αλλάζετε τις τοποθεσίες πολλές φορές χωρίς κανένα περιορισμό. Διαθέτει επίσης βελτιστοποιημένους διακομιστές P2P και κανένα όριο για τη μεταφόρτωση ή τη λήψη αρχείων.

Ασφάλεια & Χαρακτηριστικά απορρήτου:

ταχύτερα χαρακτηριστικά ασφαλείας

Έχει τη διαθεσιμότητα διαφόρων πρωτοκόλλων όπως L2TP, SSTP, TCP / UDP κ.λπ. μαζί με το Τείχος προστασίας NAT για ασφάλεια. Είναι επίσης εξοπλισμένο με διακόπτη kill internet και προστατεύει δεδομένα με προηγμένη κρυπτογράφηση 256-bit AES.

Χαρακτηριστικά ψυχαγωγίας:

ταχύτερες δυνατότητες ψυχαγωγίας

Σας επιτρέπει να περιηγηθείτε στους περιορισμένους ιστότοπους οπουδήποτε από τον κόσμο. Καθώς καλύπτει το IP, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το torrent από το μέρος σας χωρίς φόβο.

Αλλα χαρακτηριστικά:

fastvpn Άλλες δυνατότητες

Προσφέρει εγγύηση επιστροφής χρημάτων 15 ημερών και επίσης επιλογή ζωντανής συνομιλίας.

Συνολικά, αυτό το VPN διαθέτει πολλές δυνατότητες και το πρόγραμμα τιμολόγησης για μεγαλύτερη διάρκεια είναι καλό. Το μόνο πράγμα είναι ο αριθμός των τοποθεσιών διακομιστή. Όμως, δεν θα είναι πρόβλημα αν δεν προσφέρουν καλή συνδεσιμότητα και ταχύτητα.

Δείτε τα τρέχοντα σχέδια & Τιμές εδώ…

Υποστήριξη πελατών

Τι γίνεται αν μπορούμε να κατεβάσουμε λογισμικό και δεν ξέρουμε πώς να το χειριστούμε; Ο ιστότοπος από τον οποίο πραγματοποιήσατε λήψη του λογισμικού δεν διαθέτει οδηγό ή σεμινάρια ή κανέναν να επικοινωνήσει.

Ποτέ δεν συνέβη μέχρι τώρα, αλλά ναι, αυτό θα ήταν καταπληκτικό. Και έτσι η υποστήριξη πελατών είναι σημαντική.

Το FastestVPN έχει ξεχωριστές ενότητες για ιστολόγια, συχνές ερωτήσεις, ζωντανή συνομιλία και σεμινάρια στη σελίδα υποστήριξης πελατών.

Ταχύτερη σελίδα υποστήριξης πελατών

Κατά τη διάρκεια της δοκιμής απόδοσης, απογοητεύτηκα με την ταχύτητα λήψης. Γι ‘αυτό αποφάσισα να ρωτήσω μόνο για την ταχύτητα.

quickvpn Υποστήριξη πελατών - 1

Μόλις 2 δευτερόλεπτα αφότου έστειλα την ερώτηση, έλαβα μια απάντηση από αυτούς και δεν χρειάστηκαν πολύς χρόνος για να δώσουν μια πρόταση.

quickvpn Υποστήριξη πελατών - 2

Η κυρία εκεί μου είπε να μεταβείτε σε έναν ευρωπαϊκό διακομιστή που έκανα. Το αποτέλεσμα ήταν απίστευτο.

quickvpn Υποστήριξη πελατών - speedtest prague

Έλεγξα την ταχύτητα και το WOW – η ταχύτητα λήψης ήταν σχεδόν παρόμοια με την αρχική ταχύτητα. Αλλά εκτός από τους ευρωπαϊκούς διακομιστές, η ταχύτητα εξακολουθεί να μειώνεται κατά 70%.

Θα έπρεπε να ζητήσω νωρίτερα την υποστήριξη πελατών για την ταχύτητα. Αλλά, τότε δεν θα ήξερα ότι η ταχύτητα μειώνει πολύ, σωστά?

Τέλος πάντων, στηρίζονται στη δέσμευση της εξυπηρέτησης πελατών 24 × 7. Οι πράκτορες ανταποκρίνονται πολύ γρήγορα. Και δεν παραπλανούν τους πελάτες τους και έχουν επίσης εκπαιδευτικά προγράμματα για τη λειτουργία εγκατάστασης.

Ασφάλεια & Μυστικότητα

Για λόγους ασφαλείας, τα VPN και οι διακομιστές μεσολάβησης χρησιμοποιούνται παγκοσμίως από πάνω από το ένα τέταρτο των χρηστών του διαδικτύου.

Όμως, το VPN χρησιμοποιείται για περιήγηση ανώνυμα στο Διαδίκτυο και διατηρεί το δίκτυό μας ιδιωτικό?

Απολύτως. Και οι δυνατότητες απορρήτου του FastestVPN με συναρπάζουν.

Γιατί?

Παρέχει τείχος προστασίας NAT, ασφάλεια WiFi, κρυπτογράφηση AES 256-bit, διάφορα πρωτόκολλα και διακόπτη kill internet. Εκτός από αυτό, δεν καταγράφει κανένα αρχείο του ιστορικού περιήγησής σας ή λήψης.

fastvpn No-log πολιτική

Επίσης, η πολιτική απορρήτου τους υποδηλώνει ότι ακόμη και δεν μπορούν να παρέχουν συγκεκριμένη διεύθυνση IP στις αρχές εάν σας ζητήσουν.

Συνολικά, αυτό το λογισμικό VPN προσφέρει καλές δυνατότητες ασφάλειας και προστατεύει το απόρρητό μας και στο Διαδίκτυο.
Πλεονεκτήματα

 • Είναι συμβατό με 20 τύπους διαφορετικών συσκευών.
 • Σας επιτρέπει να συνδέσετε 10 συσκευές ταυτόχρονα σε έναν μόνο εγγεγραμμένο λογαριασμό.
 • Δεν υπάρχει περιορισμός στην εναλλαγή διακομιστών.
 • Εξοπλισμένο με διακόπτη Kill που δεν θα αποκαλύψει την αρχική τοποθεσία και την ταυτότητά σας εάν η σύνδεση χαθεί κατά λάθος.
 • Προσφέρει προστασία από κακόβουλα προγράμματα και διαθέτει επίσης δυνατότητα αποκλεισμού διαφημίσεων.
 • Το FastestVPN δεν διατηρεί κανένα ιστορικό ιστορικού περιήγησης ή λήψης.

Μειονεκτήματα

 • Η ταχύτητα λειτουργεί καλά με τους ευρωπαϊκούς διακομιστές, αλλά μειώνεται όταν συνδέεται σε διαφορετικές τοποθεσίες.
 • Ο αριθμός των τοποθεσιών διακομιστών παγκοσμίως είναι επίσης μικρότερος (35+).

Συμπέρασμα: Συνιστώ το FastestVPN?

Τέλος, φτάνουμε στο τελευταίο μέρος αυτής της κριτικής FastestVPN όπου θα συνοψίσω κάθε ενότητα για εσάς. Αυτό μπορεί να σας δώσει σαφήνεια σχετικά με το αν θα πρέπει να χρησιμοποιείτε λογισμικό FastestVPN ή όχι.

Μιλώντας για την ενότητα Performance – η ταχύτητα είναι πολύ γρήγορη όταν συνδέεστε με τους ευρωπαϊκούς διακομιστές και μπορείτε να κάνετε streaming Netflix και να κατεβάσετε αρχεία από ιστότοπους torrent.

Δεν είναι καθόλου δύσκολο να ξεκινήσετε την εγκατάσταση αυτού του λογισμικού και να το χειριστείτε. Απλώς επιλέξτε την τοποθεσία και κάντε κλικ για να συνδεθείτε στον διακομιστή.

Μαζί με τα προσιτά σχέδια τιμολόγησης, αυτό το VPN προσφέρει μερικές πολύ καλές δυνατότητες μαζί με προστασία από κακόβουλο λογισμικό και αποκλεισμό διαφημίσεων. Επιπλέον, η ομάδα υποστήριξης πελατών ενεργεί πολύ γρήγορα και είναι πάντα έτοιμη να βοηθήσει.

Σας προσφέρει ασφάλεια παρέχοντας έναν διακόπτη kill internet που δεν επιτρέπει την αποκάλυψη της ταυτότητάς σας όταν διακόπτεται το δίκτυο και επίσης δεν διατηρεί αρχείο της περιήγησής σας στο Διαδίκτυο.

Θα έλεγα ότι αν χρησιμοποιείτε αυτό το VPN, συνδέστε το με τους διακομιστές των ευρωπαϊκών εθνών για να αποκτήσετε καλύτερη ταχύτητα και να κάνετε streaming Netflix. Εάν δεν ανησυχείτε για την ταχύτητα του διαδικτύου σας και θέλετε μόνο να επικεντρωθείτε στην ασφάλεια, τότε αυτό το VPN είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε.

Μείνετε ασφαλείς, συνεχίστε την περιήγηση.

Επισκεφτείτε το FastestVPN

Γράψτε τη δική σας κριτική!

Αυτή η κριτική FastestVPN βασίζεται στις δικές μου δοκιμές και εμπειρία. Μοιραστείτε τις απόψεις σας σχετικά με την κριτική μου, επειδή πιστεύω ότι κάθε γνώμη έχει σημασία.

Ή

Εάν το έχετε δοκιμάσει μόνοι σας, μοιραστείτε τη δική σας κριτική στην παρακάτω ενότητα σχολίων. Ανυπομονώ πραγματικά να μάθω τι έχετε βιώσει.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map