FatCow Review (2020): Οι λειτουργίες είναι καλές, τι γίνεται με την «Ασφάλεια»;

Τι είναι το FatCow Hosting?

Το FatCow είναι ένα όνομα που ίσως δεν έχετε συναντήσει στο ταξίδι σας για να βρείτε τη σωστή υπηρεσία φιλοξενίας ιστοσελίδων.


Πρόκειται για μια πολύ μικρή εταιρεία – αν και ιδρύθηκε το 1998 και ως εκ τούτου υπήρξε από τότε που μερικά από τα καλύτερα στο biz, το όνομα της FatCow δεν έχει ασκήσει τόση έλξη όσο οι άλλοι, μεγαλύτεροι, ανταγωνιστές της.

Και όμως, η FatCow κατάφερε να παραμείνει σε μια πολύ ανταγωνιστική περιοχή διαδικτυακών επιχειρήσεων για δύο δεκαετίες – τόσο ξεκάθαρα, δεν είναι πολύ άθλια παρά το μέγεθός της.

Και αυτό μας κάνει να αναρωτιόμαστε – τι συμβαίνει με το FatCow?

Μένει ζωντανός από τύχη ή είναι ένα κρυφό κόσμημα στον κόσμο φιλοξενίας?

Σε αυτήν την κριτική, θα ρίξω μια ματιά στο FatCow και θα συζητήσω την εμπειρία μου από τη χρήση του.

Είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι αυτό το αουτσάιντερ είναι μια σταθερή εταιρεία φιλοξενίας, αλλά υπάρχουν μερικές προειδοποιήσεις που πρέπει να προσέξετε.

Λοιπόν — ας φτάσουμε σε αυτό!

Συνολικά: Τα μειονεκτήματα

Το FatCow είναι μία από τις πιο αποχρωματισμένες εταιρείες φιλοξενίας που έχω ελέγξει.

Μου αρέσει, ή τουλάχιστον θέλω, ειδικά επειδή είναι σχετικά μικρός υποψήφιος σε μια μεγάλη ομάδα εταιρειών φιλοξενίας.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικά πράγματα που η FatCow δεν κάνει το πιο ανταγωνιστικά και είναι δική μου δουλειά να επισημάνω αυτά τα ελαττώματα.

Ας το ξεπεράσουμε γρήγορα.

Πρώτα απ ‘όλα, η τιμή: Το FatCow εστιάζει στην απλότητα, αλλά το αποτέλεσμα είναι ότι το κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας ιστοσελίδων του είναι λίγο ακριβό.

Είναι φθηνό για την πρώτη του περίοδο, σε σχέση με τις δυνατότητες που έχετε, αλλά μόλις ανανεωθεί, είναι αρκετά δαπανηρό.σχέδια ανανέωσης fatcow

σχέδια ανανέωσης fatcome

Επιπλέον, είναι μόνο ένα πακέτο – δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα φθηνότερο πακέτο με λιγότερες δυνατότητες, μόνο ένα πακέτο που μπορεί να είναι πάνω από το ιδανικό σημείο τιμής σας.

Άλλοι ανταγωνιστές προσφέρουν σίγουρα κοινόχρηστα πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδων για χαμηλότερες τιμές και παρόμοιες δυνατότητες, γεγονός που το καθιστά ατυχές.

Ένα άλλο μειονέκτημα είναι η υποστήριξη πελατών της FatCow: Βρήκα τη βάση γνώσεων τους να είναι λίγο κακή.

Ένας περιττός σύνδεσμος εδώ, ένα άρθρο για οδηγίες που χρησιμοποιεί το βίντεο μιας άλλης εταιρείας φιλοξενίας εκεί και ούτω καθεξής… όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, η υποστήριξη πελατών τους δεν είναι τρομερή, αλλά μακριά από το πιο ισχυρό, έχω δει.

Τα καλά νέα είναι αυτό για τα ελαττώματα του FatCow.

Η δομή τιμολόγησης είναι λίγο πολύ απλή για κοινή φιλοξενία ιστού και λίγο ακριβή για κοινόχρηστη φιλοξενία Ιστού ανάλογα με το τι ψάχνετε.

Η επιτόπια τεκμηρίωσή της θα μπορούσε να ανανεωθεί.

Εκτός από αυτό, είναι αξιοπρεπές – ας πάμε λοιπόν σε αυτό το διασκεδαστικό μέρος!

Συνολικά: Τα πλεονεκτήματα

Ευτυχώς, το FatCow έχει κάποια καλά πράγματα. Το πρώτο πράγμα που θέλω να εξετάσω είναι η απλότητα της δομής των τιμών.

Ναι, εάν θέλετε να κάνετε κοινή χρήση φιλοξενίας ιστού, μπορεί να θεωρήσετε ότι η τιμή της FatCow είναι πολύ περιοριστική για να αποκτήσετε κάτι προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας, ειδικά αν προσπαθείτε να εξοικονομήσετε χρήματα.

Ωστόσο, αν θέλετε WordPress, VPS ή αποκλειστική φιλοξενία – λοιπόν, η δομή του FatCow κάνει τα πράγματα πολύ εύκολα.

Η φιλοξενία WordPress έχει δύο επίπεδα που είναι και τα δύο καλά χαρακτηριστικά και δεν διατίθενται σημαντικά μεταξύ τους.

Η αποκλειστική φιλοξενία και η φιλοξενία VPS έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά και η λήψη ενός διαφορετικού πακέτου σημαίνει πραγματικά να έχετε περισσότερα καταλύματα διακομιστή από τα εργαλεία.

Είναι πολύ απλοποιημένο και καθιστά εύκολη τη λήψη αυτών των επιλογών.

Το άλλο πράγμα σχετίζεται επίσης με το κοινόχρηστο πακέτο φιλοξενίας ιστού του: εάν θέλετε μια φτηνή επιλογή που δεν χρειάζεται να έχει κάθε δυνατότητα, το FatCow δεν είναι το κατάλληλο μέρος για εσάς.

Αλλά αν έχετε το υψηλότερο επίπεδο κοινόχρηστης φιλοξενίας για μια βαρύτερη εργαλειοθήκη σε άλλη πλατφόρμα, τότε η τιμή του FatCow δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο φθηνή.

Κοινόχρηστα εργαλεία φιλοξενίας για το fatcow

Αν θέλετε όλα αυτά τα εργαλεία και καταλύματα, δεν είναι υπερβολικά ακριβό.

Είναι γενικά μια καλά εξοπλισμένη πλατφόρμα, γι ‘αυτό τους χαιρετίζω.

Επιπλέον, η ασφάλειά τους είναι αρκετά σταθερή. Δεν είναι το καλύτερο – νομίζω ότι μπορεί να είναι σε θέση να χρησιμοποιήσουν μια πιο σκληρή υποδομή ασφάλειας και περισσότερες κυβερνοάμυνας – αλλά εκτιμώ την επιτόπια διαφάνεια τους.

Τέλος, η απλότητά τους μπορεί να τις παρασύρει με κοινές τιμές φιλοξενίας και υποστήριξη πελατών, αλλά συνολικά, είναι μια πολύ εύχρηστη υπηρεσία. Είναι απλοποιημένο: όπως αναφέρθηκε, η τιμολόγηση είναι απλή, αλλά και το ίδιο το πραγματικό λογισμικό.

Σίγουρα έχει μια εύκολη καμπύλη μάθησης και ένα ευχάριστο περιβάλλον εργασίας χρήστη.

Ο συνδυασμός με ένα καλό σύνολο χαρακτηριστικών είναι ένα αξιόλογο επίτευγμα που πρέπει να επιτύχει κάθε εταιρεία φιλοξενίας και εκτιμώ την επιτυχία της FatCow.

Τώρα, ας ρίξουμε μια ματιά στην τιμολόγηση λίγο περισσότερο.

Τιμολόγηση

Κάτι που μου αρέσει πολύ για το Fatcow είναι η απλότητα των τιμών του.

Όλα είναι εξαιρετικά απλά. δεν χρειάζεται να ψάχνετε πολύ καιρό για να μάθετε πόσες υπηρεσίες μπορείτε να αγοράσετε.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν αυτήν την απλότητα, ε?

Πρώτα απ ‘όλα έχουμε την επιλογή που οι περισσότεροι από εσάς θα κοιτάξετε: κοινόχρηστη φιλοξενία ιστοσελίδων, την οποία η FatCow αποκαλεί «Το πρωτότυπο σχέδιο FatCow».

σχέδια fatcow

Το Original FatCow ξεκινά από 49 $ ετησίως – αυτή είναι μια ειδική τιμή γνωριμίας που θα αυξηθεί μετά την πρώτη σας περίοδο – η οποία ανέρχεται σε περίπου 4,08 $ το μήνα.

Οι τιμές ανανέωσης είναι 14,95 $ το μήνα για μια μακροπρόθεσμη περίοδο, 13,95 $ για μια περίοδο 2 ετών και 12,95 $ για μια περίοδο 3 ετών. Ειλικρινά, αυτά είναι πολύ ακριβά – έπρεπε να ελέγξω ξανά για να βεβαιωθώ ότι δεν ήταν διαφορετικό πακέτο φιλοξενίας.

Όχι, αυτό είναι για την τυπική, κοινόχρηστη υπηρεσία φιλοξενίας ιστού. Εκ των οποίων, παρεμπιπτόντως, υπάρχει μόνο μία επιλογή – δεν είναι ένα κλιμακωτό προϊόν από το οποίο μπορείτε να επιλέξετε πακέτα με λιγότερες δυνατότητες σε χαμηλότερη τιμή.

Το WordPress hosting, ένα βασικό προϊόν φιλοξενίας για τις περισσότερες υπηρεσίες, ξεκινά από 3,75 $ το μήνα και τελειώνει στα 6,95 $ το μήνα.

φιλοξενία fatcow wprdpress

Ναι, υπάρχουν μόνο δύο βαθμίδες, το WordPress Starter και το WordPress Essential – αλλά hey, έχουν αξιοπρεπή τιμή και το WordPress Essential φαίνεται να είναι πλήρως εξοπλισμένο.

Οι εικονικοί ιδιωτικοί διακομιστές ξεκινούν με ένα βασικό πρόγραμμα, για 19,99 $ ανά μήνα για τον πρώτο όρο (24,99 $ μετά) και τελειώνουν με το Optimum στα 79,99 $ (99,99 $ τακτικά).

σχέδια fatcow vps

Για όσους αναζητούν επιλογές βαρέως τύπου, η ειδική φιλοξενία με το FatCow ξεκινά από 119,99 $ το μήνα και τελειώνει στα 191,99 $.Πρόγραμμα φιλοξενίας FatCow Dedicated

Φυσικά, αυτά έχουν έκπτωση για τους πρώτους όρους. Μόλις τελειώσει αυτή η περίοδος, θα πληρώσετε 149,99 $ για το πακέτο Startup (πρώτη βαθμίδα) και 239,99 $ για το πακέτο Enterprise (τρίτου επιπέδου).

Συνολικά, η φιλοξενία WordPress είναι πολύ φθηνή στο FatCow και η φιλοξενία VPS και Dedicated server με FatCow είναι επίσης σε καλή τιμή.

Το μόνο πρόβλημα είναι η κοινή φιλοξενία ιστού: είναι 49 $ για το πρώτο έτος δεν είναι υπερβολικά υπερτιμημένη, αλλά εξακολουθεί να είναι πολύ πιο ακριβά σε πάνω από 4 $ το μήνα από ό, τι προσφέρουν πολλοί άλλοι κορυφαίοι πάροχοι – κάτι που κυμαίνεται περισσότερο από $ 2-3.

Ωστόσο, όταν το ανανεώνετε, η τιμή αυξάνεται δραματικά. Εάν δεσμεύσετε για τρία χρόνια, εξακολουθείτε να πληρώνετε 12,95 $ το μήνα. Για να θέσουμε τα πράγματα σε προοπτική: Το GoDaddy και το Bluehost ανανεώνονται στα 7,99 $ το μήνα και αυτό είναι για ένα πακέτο διάρκειας ενός έτους.

Έτσι, γενικά, θα έλεγα ότι η κοινόχρηστη επιλογή φιλοξενίας ιστού της FatCow είναι υπερτιμημένη, αλλά οι άλλες επιλογές της είναι πολύ δίκαιες και εξακολουθούν να αξίζει να εξεταστούν.

Ας μιλήσουμε λοιπόν για τις δυνατότητες – το πράγμα που θα καθορίσει πραγματικά πόσο καλή τιμή είναι ένα πακέτο!

Επισκόπηση των χαρακτηριστικών

Συνήθως εστιάζουμε στις δυνατότητες για κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, επειδή είναι συνήθως η πιο περιζήτητη επιλογή φιλοξενίας.

Δεδομένου ότι η κοινή φιλοξενία ιστού της FatCow είναι υπερτιμημένη, ωστόσο, θα προσπαθήσουμε να μιλήσουμε λίγο περισσότερο για κάθε άλλη υπηρεσία που προσφέρουν.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία έχει ένα αξιοπρεπές σύνολο χαρακτηριστικών – αξιοπρεπές στο βαθμό που μπορεί να μεσολαβεί λίγο στην τιμή.

Φυσικά, υπάρχει η ίδια η πραγματική φιλοξενία, καθώς και ένας εύκολος δημιουργός ιστότοπων, οδηγοί εγκατάστασης εφαρμογών και εργαλεία ηλεκτρονικού καταστήματος, email, SEO και εργαλεία μάρκετινγκ και υποστήριξη πελατών.

Διατίθεται επίσης με εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, δωρεάν όνομα τομέα, απεριόριστα γραμματοκιβώτια, απεριόριστος χώρος στο δίσκο και χωρίς όρια στο εύρος ζώνης.

κοινόχρηστες δυνατότητες φιλοξενίας στο Fatcow

Είναι εύκολο να τα δείτε ως γενναιόδωρα – ωστόσο, θα μπορούσατε επίσης να αποκτήσετε αυτές τις λειτουργίες για απλή αναβάθμιση σε κοινόχρηστο πακέτο δεύτερης ή τρίτης βαθμίδας σε διαφορετική πλατφόρμα.

Αυτό πραγματικά αξίζει τον κόπο μόνο για τον πρώτο όρο χρήσης σας. μετά την ανανέωση που προκαλεί την αύξηση της τιμής, μπορείτε επίσης να πάτε αλλού.

Τα πακέτα φιλοξενίας WordPress προσφέρουν δωρεάν εγγραφή τομέα, απεριόριστο χώρο στο δίσκο και απεριόριστο εύρος ζώνης. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι προσφέρουν δωρεάν μάρκες μάρκετινγκ μηχανών αναζήτησης, κάτι που είναι αρκετά τακτοποιημένο για τη χαμηλή τιμή του πακέτου Starter.

Οι δυνατότητες για φιλοξενία VPS είναι λίγο πολύ οι ίδιες μεταξύ των επιπέδων: η αύξηση της τιμής βασικά αντιστοιχεί σε αυξημένο αριθμό πυρήνων, μνήμης RAM, αποθήκευσης και εύρους ζώνης. Μπορείτε να υπολογίσετε μόνοι σας την τιμή εδώ.

Το ίδιο ισχύει και για τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας: αυτό που πραγματικά αυξάνεται είναι η χωρητικότητα, όχι τα εργαλεία, μεταξύ των τιμών.

Συνολικά, θα έλεγα ότι τα ειδικά προγράμματα φιλοξενίας και η φιλοξενία VPS με τη Fatcow είναι εξίσου πλήρως εξοπλισμένα με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα και σε ανταγωνιστικές τιμές (ή τουλάχιστον κανονικές τιμές).

Η φιλοξενία WordPress φαίνεται να είναι μια πολύ καλή συμφωνία με το FatCow, ανεξάρτητα από το επίπεδο που έχετε, αν και δεν είναι απαραίτητα η καλύτερη προσφορά για φιλοξενία WordPress εκεί έξω.

Χαρακτηριστικά Fatcow wp

Η κοινόχρηστη φιλοξενία ιστού έχει ένα αρκετά καλό σύνολο δυνατοτήτων – το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι λίγο ακριβό.

Ίσως να έχετε μια καλή συμφωνία για εκείνο τον πρώτο χρόνο, πληρώνοντας περίπου 4 $ το μήνα για αυτό που θα μπορούσε να είναι διπλάσιο από μια άλλη πλατφόρμα, αλλά μετά την πρώτη σας περίοδο, η τιμή ανανέωσης είναι τόσο σημαντική που δεν είμαι σίγουρος ότι αξίζει τον κόπο.

Τούτου λεχθέντος, ακούγεται ότι το FatCow δεν δυσκολεύεται πραγματικά να έχει τη σωστή ποσότητα εργαλείων ή να έχει μια καλή ποσότητα των σωστών εργαλείων – απλώς τιμή.

Πώς μπορείτε να κάνετε juggle αυτές τις δυνατότητες για τον χρήστη?

Ας ανακαλύψουμε.

Δείτε τα πλήρη σχέδια της φιλοξενίας FatCow εδώ…

Ευκολία χρήσης και έλεγχος χρήστη

Είναι απαραίτητο να υπάρχει ένας συνδυασμός ευκολίας χρήσης και ευελιξίας. Η FatCow εμπορεύεται ως πλατφόρμα για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις.

πίνακας ελέγχου fatcow

Θα περίμενε λοιπόν η FatCow να προσφέρει αρκετή δύναμη για να ικανοποιήσει τις επιχειρηματικές ανάγκες, αλλά μια υπηρεσία που είναι απλοποιημένη και απλή, για να κάνει τα πράγματα εύκολα και αποτελεσματικά.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο κάθε δημοφιλής εταιρεία φιλοξενίας εμπορεύεται, αλλά η FatCow ονομάζει συγκεκριμένα την απλότητα ως έναν από τους ιδρυτές της εταιρείας.

Τα καλά νέα είναι ότι η FatCow επιτυγχάνει πράγματι σε αυτό το θέμα. Ίσως το έχετε δει λίγο στις ενότητες τιμολόγησης και λειτουργιών: ακόμα και όταν κοιτάζετε τι να αγοράσετε, δεν υπάρχει πραγματικά μια συντριπτική ποσότητα επιλογών.

Η κοινόχρηστη φιλοξενία έχει ένα πακέτο με κάθε δυνατότητα. Η φιλοξενία WordPress έχει μόνο δύο πακέτα. Για VPS και αποκλειστική φιλοξενία διακομιστών, τα εργαλεία που παίρνετε είναι τα ίδια – το μόνο πράγμα που πληρώνετε περισσότερο είναι επιπλέον καταλύματα και χώρος.

Ακόμα κι αν έχετε επισκεφθεί τον ιστότοπό τους, όλα είναι εξαιρετικά απλά και εύκολα στην πλοήγηση. Το ίδιο ισχύει και για τον ιστότοπο μόλις συνδεθείτε. Δεν θα χρειαστεί να ανακαλύψετε πολλά για οτιδήποτε.

Όλοι οι δημιουργοί ιστότοπων είναι εύχρηστοι – αυτός είναι ο στόχος τους, σε τελική ανάλυση – αλλά το FatCow’s δεν αποτελεί εξαίρεση. Αυτό το βίντεο, από τη σελίδα βοήθειας, είναι μια καλή επίδειξη.

Η διαχείριση του λογαριασμού σας, της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, των τομέων και ούτω καθεξής, είναι τόσο εύκολη όσο αυτή η δημιουργία ιστότοπου. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων είναι πιθανώς ένα από τα πιο περίπλοκα πράγματα που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

Όλα τα πράγματα που λαμβάνονται υπόψη, το FatCow κάνει εξαιρετικά με ευκολία στη χρήση, χωρίς να θυσιάζει την ικανότητά σας να ελέγχετε τον λογαριασμό ή τον ιστότοπό σας.

Υποστήριξη πελατών

Κάτι που προσθέτει στον παράγοντα ευκολίας χρήσης της FatCow είναι η σταθερή υποστήριξη πελατών του. Όπως με τις περισσότερες πλατφόρμες, το FatCow προσφέρει εκπαιδευτικό και πραγματικό υλικό επιτόπου για αναζήτηση, περιήγηση ή επιβίβαση.

Επιπλέον, διαθέτει εκπροσώπους εξυπηρέτησης πελατών για να απαντήσει σε ερωτήσεις μέσω ζωντανής συνομιλίας, τηλεφώνου ή εισιτηρίου / email. Δοκίμασα τη ζωντανή συνομιλία τους ως επισκέπτης, για να δω τι θα μπορούσε να πάρει οποιοσδήποτε ανώνυμος επισκέπτης.

Σημείωση: οι ώρες στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης είναι ακριβείς μέσα σε ένα λεπτό από την αποστολή του πιο πρόσφατου μηνύματος.συνομιλία fatcow

Χρειάστηκαν μερικά λεπτά, αλλά έλαβα μια απάντηση.

συνομιλία fatcow

Αυτό σίγουρα δεν είναι το είδος της ερώτησης που συνήθως λαμβάνει ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών. Έχω ακόμα μια απάντηση – ακόμα κι αν θα μπορούσε να είχε διατυπωθεί καλύτερα.

συνομιλία fatcow 3

Έπρεπε να ξεκαθαρίσω, αλλά ήταν γενικά χρήσιμο. Σημειώστε ότι ο εκπρόσωπος λέει ότι το βίντεο στη σελίδα βοήθειάς του είναι σχεδόν σχεδόν το ίδιο με το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων.

συνομιλία fatcow 4

Στο μήνυμά μου, ωστόσο, ρώτησα εάν το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων στο βίντεο / που χρησιμοποιεί το iPage είναι το ίδιο με το FatCow’s – όχι παρόμοιο, αλλά ίδιο.

Ο εκπρόσωπος της FatCow επιβεβαίωσε τότε την απάντησή μου, η οποία με αφήνει να αναρωτιέμαι – είναι το ίδιο οικοδόμο ή παρόμοιο?

Τώρα, καταλαβαίνω ότι είμαι πολύ πρωκτικός για ένα πολύ ασήμαντο και ανορθόδοξο ζήτημα. Ο εκπρόσωπος ήταν γενικά χρήσιμος, κατάλαβε την ερώτηση και προσπάθησε να καταβάλει κάθε δυνατή απάντηση.

Και πριν ρωτήσετε: ναι, το πρόγραμμα δημιουργίας ιστότοπων που χρησιμοποιούν είναι σχεδόν το ίδιο με το iPage.

Το μεγαλύτερο ερώτημα αφορά τη βάση γνώσεων τους.

Γιατί δεν μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν ένα βίντεο του δικού τους δημιουργού και να το βάλουν σε ένα κανάλι FatCow YouTube?

Είναι τόσο πιεσμένοι για πόρους που πρέπει να χρησιμοποιούν τα screengrabs της πλατφόρμας φιλοξενίας και να το μεταδίδουν ως δικά τους?

Εκτός από αυτό, η βάση γνώσεων είναι καλή. Είναι απλό και άμεσο.

Ένα τελευταίο παράπονο είναι η σελίδα επαφής τους, η οποία έχει δύο συνδέσμους: έναν στη βάση γνώσεων τους και έναν άλλο στους οδηγούς χρήστη τους. Και οι δύο σύνδεσμοι ανακατευθύνουν στην ίδια σελίδα βοήθειας / βάση γνώσεων.

Το καταλαβαίνω αυτό μοιάζει με δευτερεύοντα πράγματα από μόνο του, αλλά όταν όλα συγκεντρώνονται, η επιτόπια τεκμηρίωση τους φαίνεται λίγο κακή. βιαστικά, το λιγότερο.

Δεν μπορώ να διαβάσω κάθε άρθρο που έχουν επιτόπου, ούτε και εσείς – έτσι πόσο πολύ είναι πραγματικά χρήσιμο και συγκεκριμένο για την πλατφόρμα FatCow?

Είναι κάποιο από αυτά παραπλανητικό, ξεπερασμένο ή αντιγραφεί από άλλες πλατφόρμες?

Είναι δύσκολο να το πούμε, αλλά έχω αφήσει λίγο σκεπτικισμό για την υποστήριξη πελατών της FatCow για αυτούς τους λόγους.

Η FatCow είναι μια μικρή εταιρεία, και ίσως μπορούμε να τις συγχωρήσουμε λίγο.

Συνολικά, η βάση γνώσεων τους φαίνεται ολοκληρωμένη και οι εκπρόσωποί τους ανταποκρίνονται εγκαίρως. Το ότι προσφέρουν 24/7 τηλεφωνική υποστήριξη στο μέγεθός τους είναι ένα επιπλέον μπόνους.

Απλώς δεν πιστεύω ότι είναι η καλύτερη υποστήριξη πελατών που έχω δει.

Αλλά αν η ασφάλεια είναι καλή, δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε πολύ με την υποστήριξη πελατών – ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό!

Ασφάλεια

Δεν χρειάζεται να σας πω ότι η ασφάλεια είναι απαραίτητη. Δεδομένου ότι το FatCow είναι μια μικρότερη υπηρεσία, είναι εύκολο να αναρωτιέστε αν μπορεί να τσιμπήσουν πένες στην ασφάλεια ή να μην είναι διαφανείς.

Αυτή δεν είναι η περίπτωση. Το FatCow είναι πιο διαφανές σχετικά με την ασφάλειά του από πολλά άλλα μεγάλα ονόματα στον κόσμο της φιλοξενίας, κάτι που είναι αρκετά παρήγορο.

Στην πραγματικότητα, αυτή η σελίδα είναι αφιερωμένη στην περιγραφή των διακομιστών της FatCow και της ασφάλειάς τους. Έχουν μόνο δύο διακομιστές, και και οι δύο στην περιοχή της Βοστώνης – απόδειξη ότι είναι πραγματικά ένας μικρός υποψήφιος – αλλά αυτοί οι διακομιστές φαίνονται καλά προστατευμένοι.

Ιδιαίτερου ενδιαφέροντος, προσφέρουν ένα «συγκεντρωμένο περιβάλλον διακομιστή». Αυτή είναι μια μη παραδοσιακή δομή που βασικά επιτρέπει στο πρώτο διαθέσιμο μηχάνημα να εξυπηρετεί τις σελίδες ενός πελάτη, δίνοντας γρηγορότερους χρόνους φόρτωσης.

ασφάλεια fatcow

Εάν ένα μηχάνημα καταρρεύσει, μια άλλη μονάδα θα συγκεντρωθεί κοντά για να αναλάβει αμέσως.

Μέχρι στιγμής, αυτό κάνει την ασφάλεια του FatCow να φαίνεται αρκετά καλή.

Τώρα, εξακολουθώ να πιστεύω ότι θα μπορούσαν να έχουν λίγο περισσότερη υποδομή για προστασία από χάκερ και επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, αλλά δεδομένου ότι έχουν μόνο δύο διακομιστές στην ίδια περιοχή, είναι πιο κατανοητό.

Σύμφωνα με την εμπειρία μου, ο χρόνος λειτουργίας ήταν πολύ καλός. Εκτός από λίγα λεπτά κατά τη διάρκεια του εκτός μήνα εδώ ή εκεί – τίποτα ασυνήθιστο ακόμη και για τις μεγαλύτερες πλατφόρμες – είχα αξιόπιστο χρόνο λειτουργίας.

Δεν θα έλεγα ότι το FatCow έχει την καλύτερη ασφάλεια που έχω δει, αλλά είναι πολύ σταθερό για το μέγεθός του. Είμαι σίγουρος ότι το FatCow είναι αρκετά αξιόπιστο για όσους ανησυχούν για το χρόνο λειτουργίας ή τις πληροφορίες τους.

Προτείνω το FatCow?

Συμπερασματικά, το FatCow παρουσιάζει μερικά μειονεκτήματα και αρκετά οφέλη – όλα πιθανότατα προέρχονται από το μικρό του μέγεθος ή / και την εστίασή του στην απλοποίηση.

Από τη μία πλευρά, η τιμολόγηση είναι απλή με τρόπο που καθιστά την αγορά ενός πακέτου από την FatCow ανώδυνη. Για ορισμένους τύπους φιλοξενίας, η απλότητα σημαίνει ότι θα έχετε μια πολύ καλή συμφωνία.

Από την άλλη πλευρά, για την κοινή φιλοξενία ιστοσελίδων, είναι μόνο μια καλή συμφωνία για τον πρώτο όρο. Στη συνέχεια, η απλότητα μπορεί να περιορίσει την ικανότητά σας να λάβετε ένα πακέτο κατάλληλα προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας.

Οι λειτουργίες είναι καλές, είναι πολύ εύκολο στη χρήση υπηρεσία και η ασφάλεια φαίνεται αρκετά σταθερή ακόμα κι αν μπορεί να κάνει με λίγο περισσότερο.

Η υποστήριξη πελατών είναι εντάξει – τίποτα σημαντικό, αλλά μερικά πράγματα εδώ και εκεί μου δίνουν την αίσθηση ότι η γνωσιακή τους βάση θα μπορούσε να έχει ξεπερασμένα ή κακά άρθρα.

Συνολικά, θα συνιστούσα το FatCow για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που θέλουν VPS, WordPress ή αποκλειστικές λύσεις φιλοξενίας.

Δεν θα συνιστούσα το FatCow για όσους θέλουν να φτιάξουν έναν φτηνό προσωπικό ιστότοπο – αν θέλετε να κάνετε κοινή φιλοξενία, αλλά με πλήρεις δυνατότητες, είτε το FatCow είτε ένα πακέτο κοινής φιλοξενίας υψηλού επιπέδου με άλλη εταιρεία θα ήταν καλό.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map