Το G Suite Sucks: 5 καλύτερες εναλλακτικές λύσεις G Suite για εναλλαγή από αυτό! (2020)

Το G Suite είναι αυτό που συσκευάζεται με cloud computing, εργαλεία συνεργασίας, λογισμικό και προϊόντα που αναπτύχθηκαν από το Google Cloud για πρώτη φορά στις 28 Αυγούστου 2006. Θεωρείται ότι είναι μια σειρά εφαρμογών ιστού που σχεδιάστηκε από την Google για επιχειρηματικούς σκοπούς.


Είναι μια συλλογή προϊόντων που βασίζονται σε εταιρίες όπως το Gmail, έγγραφα, φύλλα, ημερολόγιο, μονάδα δίσκου, φωτογραφίες κ.λπ. σε συνδρομή που παρέχεται από την Google.

Με απλά λόγια, εάν εργάζεστε σε μια εταιρεία επιχείρησης, όλοι πρέπει να έχετε τα αναγνωριστικά email της συγκεκριμένης εταιρείας. Αυτό κάνει το G Suite. Σας παρέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που μπορούν να έχουν το όνομα τομέα της εταιρείας σας.

Λοιπόν, είναι ένα τέτοιο χαρακτηριστικό που παρέχεται από το G Suite. Υπάρχουν ακόμα πολλές δυνατότητες και εφαρμογές που είναι διαθέσιμες και χρησιμοποιούνται επίσης από εμάς.

Παρόλο που το G Suite παρέχει πολλές δυνατότητες και τις υπηρεσίες του μέσω της Google, δεν είναι ακόμα τέλειο. Παρόλο που είναι τόσο χρήσιμο, δεν σας παρέχει εφαρμογές για επιτραπέζιους υπολογιστές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στον υπολογιστή ακόμα και όταν είστε εκτός σύνδεσης.

Έτσι, εάν είστε κολλημένοι σε ένα μέρος όπου υπάρχει λιγότερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο, το G Suite δεν μπορεί να σας βοηθήσει πολύ. Επίσης, δεν υπάρχουν ενσωματωμένες φόρμες για το email σας. πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια εφαρμογή τρίτου μέρους για την ίδια.

Μπορεί να υπάρχουν πολλά άλλα τέτοια ελαττώματα στο G Suite που αμφισβητούν εάν θα πρέπει να συνεχιστούν εάν εργάζεστε για μια επιχείρηση. Ακολουθούν ορισμένες εναλλακτικές λύσεις του G Suite που μπορούν να θεωρηθούν ως επιλογή.

1. Rackspace

Χώρος ραφιών

Όπως και η Google, το Rackspace είναι επίσης μια παγκόσμια επιχείρηση που λειτουργεί σε περίπου 150 χώρες. Ψάχνοντας για μια απλή εφαρμογή που βασίζεται σε email, αυτό είναι κάτι που πρέπει να ακολουθείτε. Κοστίζει περίπου 2,99 $ ανά μήνα για έναν χρήστη, είναι το φθηνότερο και σε σύγκριση με το G Suite, είναι μόνο η μισή τιμή.

Σας παρέχει δυνατότητες όπως γραμματοκιβώτια 25 GB, ανάκτηση email, υποστήριξη 24 × 7 για τους πελάτες και το πιο σημαντικό, περιλαμβάνει συνημμένα email έως και 50 MB, τα οποία για το G Suite είναι μόλις 25 MB.

Παρόλο που υπάρχει ένα μειονέκτημα ότι δεν μπορείτε να μοιραστείτε ημερολόγια ή να συνεργαστείτε έγγραφα που ήταν δυνατά μέσω του G Suite. Ωστόσο, μπορεί να θεωρηθεί μια εξαιρετική επιλογή.

Το Rackspace έχει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία είναι τα εξής:

 • Το Rackspace παρέχει υποστήριξη πελατών 24 × 7 στους χρήστες του.
 • Το Rackspace μπορεί να είναι επωφελές για τη λειτουργία μικρών επιχειρήσεων με σχετικά φθηνότερη εξυπηρέτηση.

Το Rackspace έχει πολλά ελαττώματα που έχουν ως εξής:

 • Δεν υπάρχει αποθήκευση cloud OneCloud που να σχετίζεται με το Rackspace. Για να επωφεληθείτε από το OneCloud cloud storage, πρέπει να αγοράσετε μια συγκριτική ακριβή συνδρομή OneDrive.

2. Ζοχό

Ζοχό

Μία από τις πιο συνιστώμενες εναλλακτικές λύσεις του G Suite είναι το Zoho. Εάν η επιχείρησή σας εξαντλείται προϋπολογισμούς και πρέπει να έχετε μια φθηνότερη λύση από το G Suite, τότε το Zoho είναι μια εξαιρετική επιλογή. Κοστίζει μόνο ένα δολάριο το μήνα, το Zoho σας παρέχει όλη την πρόσβαση στα email της επιχείρησής σας.

Θεωρείται φιλικό προς τους προγραμματιστές και σας δίνει επίσης χαλαρότητα, την πιο χρησιμοποιημένη εφαρμογή σε εταιρείες σήμερα στην τιμή. Επίσης, έχετε μια άλλη δημιουργική δυνατότητα ορισμένων στην ίδια τιμή με το Zoho Cliq.

Το Zoho Cliq βοηθά στην αύξηση της παραγωγικότητας και διατηρεί όλους τους υπαλλήλους σας συνδεδεμένους. Μερικές από τις δυνατότητές της περιλαμβάνουν αποθήκευση 5 GB, συνημμένα 25MB για email, υποστήριξη συνομιλίας, υποστήριξη αποθήκευσης cloud 30 GB κ.λπ..

Το Zoho είναι ένα υπέροχο όνομα με πολλές ωφέλιμες υπηρεσίες όπως:

 • Το Zoho διαθέτει ένα ξεχωριστό σύστημα συνομιλίας, ώστε οι χρήστες να μπορούν να υποβάλουν τα ερωτήματά τους ανάλογα. Επίσης, υπάρχει κοινή χρήση αρχείων καθώς και προγραμματισμός ημερολογίου για χρήστες Zoho.
 • Είναι μια από τις ασφαλέστερες εναλλακτικές λύσεις με ανθεκτικά στους σφαίρες τοίχους για την προστασία του απορρήτου των χρηστών του.

Το Zoho έχει κάποια ελαττώματα, τα οποία είναι τα εξής:

 • Το Zoho παρέχει εξαιρετικές υπηρεσίες, αλλά η τιμή που σχετίζεται με κάθε υπηρεσία είναι λίγο ακριβή. Για να κερδίσετε 100 GB αποθηκευτικού χώρου, πρέπει να αγοράσετε ένα Επαγγελματικό Πρόγραμμα, το οποίο είναι αρκετά δαπανηρό.

3. GoDaddy

Πάμε μπαμπά

Όλοι έχουμε ακούσει το όνομα του GoDaddy ως εταιρεία φιλοξενίας ιστοσελίδων και τώρα έχουμε προχωρήσει σε υπηρεσίες παραγωγικότητας. Η εταιρεία έχει πλέον αρχίσει να παρέχει υπηρεσίες παραγωγής.

Το GoDaddy συνεργάστηκε επίσης με τη Microsoft και προσφέρει στο πρόγραμμα 365 των εφαρμογών του Microsoft Office. Το μόνο μειονέκτημα που έχει είναι, δεν παρέχει καμία δυνατότητα ανταλλαγής μηνυμάτων. Επομένως, πρέπει να βασιστείτε σε άλλες εφαρμογές για αυτό.

Σας παρέχει 1 TB δυνατότητας αποθήκευσης cloud για αποθήκευση των αρχείων σας και άλλων αντικειμένων. Δεδομένου ότι το GoDaddy ήταν πάντα ακριβές για την ασφάλειά του, θα παρέχεται με τον ίδιο τρόπο και στα email. Έτσι, γίνεται μια εξαιρετική επιλογή για το G Suite καθώς προσφέρει απεριόριστα email, εγκαταστάσεις και υποστήριξη Microsoft.

Το GoDaddy έχει πολλά πλεονεκτήματα τα οποία είναι τα εξής:

 • Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την υποστήριξη κλήσεων 24 × 7, εάν παρακολουθήσουν προβλήματα σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
 • Καθώς η GoDaddy συνεργάζεται με το Microsoft Office, είναι μια πολύ καλύτερη εναλλακτική λύση όσον αφορά την παροχή απεριόριστης εξατομίκευσης email.

Το GoDaddy αποτυγχάνει σε ορισμένες παραμέτρους που έχουν ως εξής:

 • Το GoDaddy δεν διαθέτει την εφαρμογή ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Σε περίπτωση που έχετε κολλήσει σε μια τρομερή κατάσταση, θα πρέπει να αναζητήσετε το Outlook ως επιλογή.

Ξεκινήστε με το Godaddy

4. SamePage

SamePage

Το SamePage είναι κάπως παρόμοιο με το G Suite όταν πρόκειται για τη δημιουργία περιεχομένου και την κοινή χρήση, αλλά δεν υποστηρίζει τη φιλοξενία email. Έτσι, εάν χρησιμοποιείτε ήδη μια εφαρμογή τρίτου μέρους για την επίλυση αυτού του σκοπού, το SamePage είναι μια εξαιρετική επιλογή για συνεργασία.

Σας παρέχει μια σουίτα εφαρμογών γραφείου όπως ημερολόγιο, πρόγραμμα επεξεργασίας κειμένου κ.λπ. και σας επιτρέπει επίσης να συνδυάσετε μια ομάδα ατόμων σε ένα μόνο έγγραφο και να τα κάνετε να λειτουργούν στο ίδιο. Υπάρχουν επίσης σχόλια, βιντεοκλήσεις και επιλογές συνομιλίας διαθέσιμες στις εφαρμογές του γραφείου.

Το SamePage σάς επιτρέπει να συγχρονίζετε με το σύννεφο σας, και έτσι δεν χρειάζεται να σύρετε το dropbox σας, πρέπει να το συνδέσετε και αυτό είναι. Είναι ένα μέρος που σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με όλες τις εφαρμογές τρίτων σε μία σελίδα.

Το SamePage παρέχει υπηρεσίες χωρίς προβλήματα με πολλά πλεονεκτήματα που έχουν ως εξής:

 • Το SamePage επιτρέπει σε πολλά άτομα στην ίδια σελίδα εγγράφου για οποιονδήποτε σκοπό τροποποίησης. Έτσι, το SamePage δεν έχει κανένα πρόβλημα με την κατάρρευση του συστήματος.
 • Μπορείτε εναλλακτικά να εργαστείτε με οποιεσδήποτε εφαρμογές τρίτων, εάν χρησιμοποιείτε το SamePage.
 • Το SamePage γίνεται ενοποιημένη πύλη εάν χρησιμοποιείτε πολλές υπηρεσίες κάθε φορά.

Το SamePage περιέχει ένα πρόβλημα που σχετίζεται:

 • Το SamePage δεν προσφέρει φιλοξενία email στους χρήστες του.

5. Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Ψάχνετε για ένα all-rounder που περιέχει όλες τις δυνατότητες όπως αυτή του G Suite; Λοιπόν εδώ είναι αυτό. Το Office 365 από τη Microsoft είναι μια δέσμη όλων των εργαλείων και υπηρεσιών που απαιτούνται για την επιχείρησή σας.

Σας επιτρέπει να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο email σας με το επίσημο όνομα τομέα όπως τα άλλα για επικοινωνία σε όλο τον κόσμο με αναγνώριση της επιχείρησής σας.

Το σημαντικό μειονέκτημα του G Suite να μην είναι διαθέσιμο εκτός σύνδεσης έχει επιλυθεί από αυτήν την εφαρμογή καθώς παρέχει πρόσβαση τόσο στο διαδίκτυο όσο και εκτός σύνδεσης.

Επίσης, όπως το G Suite, σας επιτρέπει να ανοίξετε τα έγγραφά σας στο πρόγραμμα περιήγησης χωρίς τη χρήση οποιασδήποτε εφαρμογής τρίτου μέρους. Σας παρέχει δυνατότητες όπως το Skype για συνομιλία και κλήση και σας δίνει την προοπτική και για email.

Παρέχει επίσης 1 TB της μονάδας δίσκου για αποθήκευση cloud στο επιχειρηματικό της σχέδιο. Έρχεται επίσης με την καλύτερη αιχμή προστασίας προστασίας απειλής όπως αυτή της Google. Έτσι, έχοντας εξετάσει όλα τα παραπάνω στοιχεία που είναι ίδια με αυτά του Google, το Office 365 μπορεί να είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για το G Suite.

Πλεονεκτήματα

 • Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε οποιεσδήποτε εφαρμογές του Microsoft Office ανά πάσα στιγμή με λιγότερες πιθανότητες κλοπής δεδομένων.
 • Με το Microsoft Office 365, μπορείτε να συνεργαστείτε με πολλούς πελάτες, καθώς και με συναδέλφους.
 • Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Microsoft Office 365 σε πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Μειονεκτήματα

 • Το Microsoft Office είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα, αλλά έχει προβλήματα συμβατότητας με εφαρμογές τρίτων, γεγονός που καθιστά δύσκολη τη διαχείριση των εργασιών από τους χρήστες.

συμπέρασμα

Για να είμαστε αρκετά ακριβείς, το G Suite είναι η καλύτερη επιλογή μεταξύ αυτών των εφαρμογών, καθίσταται λίγο ακριβό για εταιρείες που εργάζονται σε μια μικρή πλατφόρμα ή δεν έχουν πολλά έσοδα για να το αντέξουν οικονομικά.

Έτσι, σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις παραπάνω εναλλακτικές λύσεις που μπορούν να λειτουργήσουν για την επιχείρησή σας και να αποδειχθούν αρκετά χρήσιμες.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map